Četvrtak, 08.03.2018.

16:21

Vojvodina: Izborimo se protiv zla – ne sude šegrti nego majstori!

Fudbalski klub i sportsko društvo Vojvodina izrazili su nezadovoljstvo suđenjem na utakmici protiv Crvene zvezde.

Izvor: B92

Vojvodina: Izborimo se protiv zla – ne sude šegrti nego majstori! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

110 Komentari

Sortiraj po:

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

navijači kluba osnovanog u inozemstvu koji bi bez političara na vlasti, fudbalskih i sudija sudova udruženog rada imao, u najbolju ruku, jednocifren broj titula, a bez generala bi bio beskućnik - komentarišu svetskog i evropskog prvaka?!

komarac

pre 6 godina

Rešenje je, ili svaku Zvezdinu utakmicu da sudi Mažić ili strani sudija,ili da ni jedan klub ne igra utakmicu sa Zvezdom do kraja prvenstva.Najnovija vest je odluka FSS da se Partizanu i Zvezdi uduzima po dva boda!?FSS nije obrazložio svoju odluku,nakon burne reakcije javnosti o protekcionizmu Crvene Zvezde.Zašto se Partizanu oduzima dva boda? Zato što je pobedio Rad sa 3:1? Ili što se približava Zvezdi?

Partizan je kriv

pre 6 godina

Tako vam bre i treba. Voleo bih da su vam dali jos 3 gola iz nepostojecih penala i jos 3 iz cistih ofsajd situacija. Pustate ih i lizete se sa njima i pisu vam saopstenja koja vi objavljujete a sve u u cilju pogibeljne borbe protiv Partizana a sad dosla maca na vratanca a? A strane sudije i VAR vas ne interesuju a? E postenjacine, kako ste sejali sad zanjite i cutite.

LorD

pre 6 godina

Partizan ne sme da pretekne CZ po broju titula.
Sta vam nije jasno?
Svaka sezona u kojoj je to teorijski moguce, Zvezdan & Sudije kazu NE.

Neko je

pre 6 godina

Partizan je ostecen za penal protiv te iste Vojvodine, pa nepostojeci penal za Zemun, pa crveni za Savica u derbiju.
Eto vam razlike.
Sad bi bilo 6 razlike, koliko je i realno,
tako da bi derbi odlucio.
Ovako CZ ce uzeti titulu bez dobijenog derbija.

Don Quijote

pre 6 godina

Drugarice i drugovi, radnici, seljaci, postena inteligencijo!
Dzaba bre krecite!
Vase je proslo.
Ono kreveljenje od prosle godine ne pomaze.
Prsli ste ko lajsna.
Pukli ,ste ko zvecka.
Gotovo!
Tacka!

Istoricar

pre 6 godina

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic... 
Ako je to tebi reakcija .... 
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.
(Deco volite Partizan, 08. mart 2

Koliko samo lupetanja i neznanja. Krcun je bio navijac ali ne i osnivac FK Crvena Zvezda. Nije bio na osnivackoj skupstini u starom Dif-u. Kapicic nikakve veze sa Zvezdom. Bugarcic tek sezdesetih. Osnivaci su Radovan Pantovic i Slibodan Cosic. Goli otok su osnovalj vasi Titovi generali

...

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peđa, 8. mart 2018 16:39)
Srpski stadioni nemaju para ni za normalne terene, kakav var da li znas koliko to kosta? Da li znas jos koliko kostaju sudiji koje ce biti pored tog vara? Nisu glasali ne zato sto sto vole da budu pokradeni nego zato sto se nema para.

Baron ciganin

pre 6 godina

Coa

OFK Beograd bastini tradiciju BSk. Mosa Marjanovic. Kada je to Vojvodina bila neko i nesto u srpskom fudbalu? Pominjes 2002 .Sta je bilo te godine.? Stalno najavljujete vrh a a onda desetak bodova iz Zvezde i Partizana
Shvati da nikada od vas veliki klub. Mentalitet provincije

Boris

pre 6 godina

Jako mi je tesko da kazem bilo sta o ovoj temi,a da ne koristim govor mrznje,psovke i uvrede i zato bicu kratak i jasan : Terzicu nije mesto u fudbalu !!!

1914

pre 6 godina

Ko zna koja po redu otimacina jednog od dva kancera srpskog sporta.Dzaba nam saopstenja,pisete onima koji nas i pljackaju.Odavno je ovaj cirkus od nase lige u reziji komunistickih zlotvora zreo za Uefu.Kad su Skenderbega kaznili 10 godina,Zvezda i Partizan zasluzuju 50. Partizan je ove sezone opljackao svako gostovanje,crveni blizanac igra 90% prijateljskih utakmica.Na svu pomoc drzave,zbog koje je prvenstvo u startu neregularno,oni te jos pljackaju i na terenu.Koliko treba biti bolestan pa navijati za jedno od ta dva zla?O malogradjanima i BG uvlakacima koji nisu iz BG a navijaju za njih dok u svom mestu/gradu ne znaju gde je stadion pa cak i mrze klub iz svog mesta/grada,sta reci,dno dna,najgore moguce.Lecite se,nemojte ceo zivot biti nenormalni.To ne postoji nigde na svetu osim kod nas-ispiranje mozga od '45. da postoje samo dva kluba...

miško

pre 6 godina

Krampe,to mi je rekao jedan general pukovnik u prisustvu svog kolege, istog čina u STAKLENCU.Hvalio je mene lično i svu omladinu, do trenutka kada sam na pitanje, za koga navijam, odgovorio pa naravno za Zvezdu.Ti tako pametan a reakcinar, jer smo se mi borili za takve ,pa da li je moguće.Njegovog sina sam spremao, i položio je ispit, da ne bi izgubio pravo na školovanje .Tada sam imao samo 19 godina,danas skoro 70.Ta vaša mržnja potiče još od 46 ,bar kod uniformsanih. Drugo iskustvo sa VMA gde ležim sa visoko rangiranim oficirom koji kaže da su oni po jedinicama fornirali trojke(po ugledu na partizanske) i vrbovali navijače.Ti generali iz solitera u Ljutice Bogdana su bili najvatreniji navijači.Znali su sve fudbalere od omladimaca do prvotimaca i stalno gledali treninge.Nisam znao ni za kakvu vezu Zvezde i JNA osim što smo igrali utakmice.Eto zato sam napisao to i zato sam baš miško.Pozdrav za" krampa".

Republika Srpska...

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !
(komedija, 08. mart 2018 18:57)


играч направи прекршај против званичног лица или противничког играча, заменика, замењеног или искљученог играча, или званичног представника екипе изван терена за игру или • заменик, замењени или искључени играч, или званични представник екипе направи прекршај против, или утиче на, противничког играча или званичног лица изван терена за игру игра ће бити настављена слободним ударцем са граничне линије терена за игру најближе месту прекршаја/утицаја; казнени ударац ће бити досуђен ако је место
прекршаја најближе граничној линији казненог простора.

Ovo mi je inace poslao jedan Zvezdas pokusavajuci da opravda penal nije ga mrzilo da pregleda pravilnik a samo sebe ukopao.

A ti udri sam sebi dozivotni ban na govor a kamoli na komentare mozda i ispadnes nekada pametan,kada cutis!

obidjite Splicane

pre 6 godina

NoName, 08. mart 2018 18:59) 

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?
(navijac, 08. mart 2018 19:25)

a vi imali pet prelaza, malo crveni, malo penal, a posle kukaj na Boacija.

son

pre 6 godina

pamtim mnogo vece greske u mnogo bitnijim utakmicama, tako da ovo nije nista bitno, jedan ofsajd koji nije trebao biti dosudjen i penal koji je 50-50% se desava gotovo na svakoj utakmici... evo cist primjer jucerasnje utakmice tot-juv i gresaka mnogo boljih sudija a ne vidim da su se sudije vjesale od strane ijednog kluba...

kramp

pre 6 godina

KPJje glavno uporište imala u i na JNA.Zvezda je bila klub reakcionara,gradjanska opcija.Deco u školu a ne samo na ulicu.
(miško, 08. mart 2018 17:54)

Bas si... misko. Najvece uspehe i najvise trofeja ste uzeli kada je u drzavi bila diktatura KPJ. Niko tada nije smeo da pisne a vi jedini reakcionari pobediste sistem i KPJ i osvojiste pregrst titula. Pa gde ti je mozak.
Pre ce biti da vasa dominacija postoji iskljucivo kada iza vas stoji drzavni aparat. Nekad KPJ a danas SNS. I nije mi jasno zasto se stidite osnivaca i izmisljate gluposti. I CZ i Partizan su osnovali komunisti i njima su upravljali, to je cinjenica i takvo je vrrme bilo. Ako te je sramota toga navijaj za neki klub koji je osnovan pre ili posle tog vremena.

molina

pre 6 godina

Odigrali jednu dobru utakmicu i odmah se kao nesto bune protiv nepravde. Bio penal ili ne, zasto niste dali tri gola kada ste toliki majstori. Cele sezone ce da pricaju o ovome a onda gube bodove na raznim livadama. Opet se stvara atmosfera obezvredjivanja Zvezdinih rezultata. Neka FSS oduzme Zvezdi dva boda, Vojvodini doda jedan ali samo da ucute i igraju fudbal. Partizanove kradje brzo padnu u zaborav.

navijac

pre 6 godina

@Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?
(NoName, 08. mart 2018 18:59)

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?

hugo lloris

pre 6 godina

Kad budete igrali protiv Partizana, sve ce vam biti kompenzovano. Dobicete penal, sve i da nije bio
(mare, 08. mart 2018 16:36)

Jeste čuo sam i ja tako, 2011. u finalu kupa im se kompezovalo...ma daj na šta ti dobijaš pluseve...

Tango

pre 6 godina

@Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...
(Paolo, 8. mart 2018 18:08)


Izvini o cemu pricas?Ekipa je duzna da se pojavi najkasnije 15 minuta od zakazanog termina,u suprotnom utakmica se registruje sluzbenim rezultatom 3-0 za protivnika.Koga briga sto navijaci kasne,kasnili su x puta do sada pa cak ulazili tek na poluvremenu.Partizan se toliko uplasio da je insistirao da se utakmica odigra i pristao da ceka.Utakmica je analizirana i nikakva "istorijska kradja" se nije desila,desio se samo cirkus Vojvodine pre,za vreme i posle utakmice.Vi ste naravno kao majstori hajke digli to na nezamsliv nivo podstaknuti saopstenjima Lukica i Vesica koja su stancali cele godine iz nedelje u nedelju.Progutali ste svako slovo svakog maloumnog saopstenja,samo ste zaboravili da ih pitate kako su napravili minus od 27 miliona za par godina.Sto se tice Vose,nisu zasluzili da ih Partizan podrzi u bilo cemu,neka kusaju kasu koju su sami sebi zakuvali,isto vazi i za ostale koji su glasali protiv VAR-a.

Treca sreca

pre 6 godina

@veliki strumf

I sta kazes,vi odbili VAR zato sto znate da nema para za to?Dobar ti argument.Evo mi grobari smo mazohisti i zelimo da se VAR-om raskrinkaju svi nasi "lopovluci",zasto vi imate problem sa time?Da vam je savest mirna prvi bi glasali za to,ali vidis,mi znamo da vi znate da se krade za vas,mi znamo da na vasem uticajnom forumu likujete kad se krade za vas i pricate da treba jos vise i jos jace jer su vam rivali zli "franjevci" i kako kazete protiv njih ne treba birati sredstva.Tako da zaobildji nas sa jeftinim spinovima,prosecan IQ posetioca B92 je dosta veci od 20.

Deco volite Partizan

pre 6 godina

KPJ je glavno uporiste imala na JNA. Zvezda je bila klub reakcionara. Deco u skolu.
@misko

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic...
Ako je to tebi reakcija ....
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.

veliki strumf

pre 6 godina

Cuj ove sto trabunjaju o VAR-u! I to se javljaju grobari, zamislite vi tu ironiju...
Prvo: Znate li vi sta je VAR i koliko to kosta? Koliko kamera treba da se postavi na SVAKOJ UTAKMICI??? Ne moze VAR samo gde igraju Zvezda ili partizan - mora na svakoj! Pa treba posebna prostorija da se obezbedi na stadionu sa DESETAK TELEVIZORA, sa racunarima, opremom (da mogu da povuku liniju kod ofsajda npr.), a uz sve to treba tehnicja podrska (ljudi) i dvojica sudija (dnevnice, troskovi). Pa ko ce to da plati? Klubovi nemaju ji za dnevnice obicnim sudijama i delegatima, na terenima blato, na stadionu ne rade toaleti - bas smo do VAR-a dosli.
DRUGO: pa da je tog VAR-a Partizan bi sada bio treci, sa preko 20 bodova zaostatka za Zvezdom!

Nikola

pre 6 godina

A i molim sve ove koji pričaju o VAR sistemu da odu ponekad na stadion. Čisto da se susretnu sa realnošću.
Kakav VAR sistem?! Pa ni svi mečevi se ne snimaju, a ne VAR sistem da se uvodi... Gde vi živite? Po svetu svaki meč prenosi preko 30 kamera, kod nas na derbi dva puta godišnje isteraju 10 i to smatraju spektaklom. Da li neko od vas može da pojmi koliko su jadni i bedni prenosi naše lige? A vi bi da uvodite VAR sistem... Klubovi ne mogu ni igrače da isplate, a vi bi na svaku tekmu da stavite još 5, 6 ljudi koji treba da upravljaju tim VAR sistemom. Šta vi mislite?! To kao naručiš jedan VAR sistem i on tako radi sam od sebe. Sam se montira, demontira, sam pušta snimke, pričice cvrkuću. Do juče 90% stadiona ni reflektore nije imalo. Pola stadiona nema normalan semafor, a vi tripujete VAR sistem... Ajde ugasite tv i igrice i malo prošetajte do najbližeg stadiona da vidite ima li trave tu uopšte.

analiza

pre 6 godina

"Jovan Segrt nije los sudija. Ali kako objasniti da mu je otac sportski radnik i clan uprave fk crvena zvezda. Da su on i brat ostrasceni navijaci crvene zvezde. A da mu je brat( bivsi sudija takodje) isto radnik u crvenoj zvezdi."
(gradjanin)
Nađoh ovaj komentar ispod teksa "Zvezda pobedila iz spornog penala..." pa me stvarno zanima da li je išta od navedenog tačno?Zna li ko?Da li je otac sudije Šegrta zaista član CZ,baš kao i njegov brat?Mislim,mora da ih neko poznaje ili zna nekog ko njih zna...Da se ne gnjavim tražeći po internetu.

Marinkova bara

pre 6 godina

Nikola, 08. mart 2018 17:58

Decko, OFK Beograd je stariji klub od Vojvodine pa sada igra srpsku ligu. U Novom Sadu ne mozete ni trecinu stadiona da popunite. Vise navijaca ima Zvezda i Partizan. Promenila se vlast u Novom Sadu i Vojvodini. Doveli vam generalnog sponzora Energo Backu i covek pobegao posle par meseci. Vasu nesposobnost opravdavate kukanjem. Koliko ste trenera promenili u pet godina.Ove godine tri. Godinama nemate kvalîet. Ne znate sta hocete i nemate sistem rada.Nije vam kriva ni Zvezda ni Partizan ni FSS ni drzava. Ni u omladinskoj konkurenciji ne predstavljate gotovo nista. Imali ste i Batu Buturovica coveka sumnjive biografije i opet nista. Prodavali ste igrace Partizanu

Coa

pre 6 godina

(Marinkova bara, 8. mart 2018 18:13)

Koliko ti neznanja uspeš da prospeš u tako kratkom komentaru to je neverovatno. OFK je stariji od vojvodine? A po kojoj to računici moliću lepo? Ja koliko znam OFK je osnovan 50ih, a BSK je osnovan 1911. Ti očigledno ne ideš na utakmice Vojvodina, pa te molim da ne pričaš o popunjenosti stadiona. Nikakva ''Energo Bačka'' ne postoji, ali postoji ''Energotehnika Južna Bačka'' koja je u privatnom, a ne državnom vlasništvu. Pričaš o kvalitetu, a de onda nam objasni kako je to Vojvodina u prethodnih 5,6 godina imala dosta bolje rezultate u Evropi od Zvezde, a u domaćoj ligi Zvezdi nije mogla opet ništa. Koje je takmičenje regularnije i koje pokazuje bolje odnos snaga? De reci nam da znamo. Pričaš kako Vošine mlađe kategorije ne valjaju, de onda nam reci zašto pobegulja debeli Kosan u Zvezdino ime stalno lešinari oko Vošinog fudbalskog centra? Da li znaš da je Vošina 2002. generacija ubedljivo osvojila šampionat Srbije prošle godine sa samo jednim primljenim golom, a da su upravo Zvezda i Partizan rasparčali taj tim? Dovoljno je samo pogledati gde Vošina deca trenutno igraju, a gde Zvezdina. Zvezdina deca su srećna ako i klupu vide, a ti bi nama da pričaš ko kakvu školu i mlađe generacije ima.

Tanasko

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.
(NoName, 8. mart 2018 17:29)
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?

komedija

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Pisace kad budu osteceni ( protiv Zvezde), Zemun dobio penal protiv Partizana, uzeli su nam bod pa nema potrebe da se oglasavaju i da se bune.

Lav

pre 6 godina

"Fudbal se igra zbog publike i sportskog nadmetanja, a ne zbog kladionica i interesnih lobija."

Morao sam samo ovaj deo da izdvojim, jer fudbal se duuugo dugo, u celom svetu igra samo za pare! Fudbal se odavno ne igra za publiku i prošla su vremena kada su siromašni igrali a bogati gledali i navijali. To je sada obrnuto.

O tome ko namešta i da li namešta, glupo je pričati. Dovoljno je samo da postoji mogućnost da može, pa da takmičenje ne bude regularno.. A svi valjda vidimo da su mogućnosti izdašne.

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi. 
(NoName, 8. mart 2018 17:29) 
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?
(Tanasko, 08. mart 2018 18:15)

Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?

Paolo

pre 6 godina

@tango
Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...

Baron ciganin

pre 6 godina

Nikola

Kog to igraca ste stvorili a koji je dosao u Zvezdu koja je osvojila Evropu.Sinisu Mihajlovica niste vi stvorili.Igrao samo sezonu u Vojvodini kada ste bili prvi

laik

pre 6 godina

Ovo je bilo u 5,kolu ove sezone Vojvodina Partizan


Ali, odmah posle meča, iz Vojvodine su zagrmeli na sudiju Milorada Mažića, a u ponedeljak pre podne u saopštenju "lale" su ga optužile sa "tendeciozno i zlonamerno" suđenje, za "smišljenu nameru da Vojvodinu rezultatski ošteti i dalji je iz vrha srpskog fudbala".

Uz to, iz Vojvodine je zatraženo da joj Mažić više nikad ne sudi ili će ubuduće, za sve mečeve na kojima je on delegiran, poslati na teren pionire!

E sad oko Šegrta , pa trebalo bi isto kao Angelovski za Partizan Napredak i Borac Partizan da dobije suspenziju . Pošto je tako bilo jesenas ne vidim potrebu da se diže neka frka , kazniti ga kao i ove pre njega .
I molim vas degutantno je čitati komentare navijača Partizana , sramota je .
Lučani su utakmica sezone u Evropi , takve nema nigde .
Za ljude koji prate JSL ove sezone FKP je 5. iako tabela kaže da je 2. , ostaće upamćena sezona po tome da se jednom velikanu i u ovakvoj ligi pomaže da bar bude drugi .
Što bi neki rekli ovde NE MOŽETE NI NAMEŠTENO DRUGO MESTO DA IZBORITE .
Poznato zar ne

Karaburac

pre 6 godina

Sad ste se setili zla a zadnji put ste ih pobedili sezdeset pete na sestu.
Gde su sad ostali klubovi sa saopstenjima? Tisina ili muk, sve jedno. Pa ko je lud da se zamera kancelaru. Probao Mica Beric, pa?

aaaaaaaaaaaa

pre 6 godina

Ovo je melem na ranu zena u crnom, ovim se oni nasladjuju misleci da je njima nesto oduzeto, da im je pokradena titula, a dobili kuci prvi put posle 22 oktobra,

Mali Milojica

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Zato sto su to Zvezdine filijale, i kad njih zvezda osteti, njima je jos i drago. Zasto bi pisali saopstenja?

joy

pre 6 godina

Pogledajte svoj Twitter profil gospodo iz Vojvodine, imate sliku gde igrač Vojvodine petom gazi Radonjića po prstima. Verovatno ga nije dovoljno jako zgazio.
Vojvodina za grb da stavi Kalimera.

Marinkova bara

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.
(Smederevac, 08. mart 2018 17:15)

Zasto VAR tehnologiju nemaju Englezi, Spanci, Francuzi i gotovo cela Evropa. Znas li sta je preduslov za takvu tehnologiju? Osam kamera na terenima od Subotice do Surdulice. A tereni nam ko pasnjaci.

Batko

pre 6 godina

Aman ljudi penal kao kuća čovek mu stao na nogu daj lepo pogledajte snimak, jasno se vidi
(Pera, 08. mart 2018 17:08)

Sine, cak i da mu je stao na nogu, to ne bi bio penal. Kad bi se ono sviralo kao penal, rezultati fudbalskih utakmica bi bili kao rukometni, jer onakvih kontakata u sesnaestercu ima iszmedju 60-80 po utakmici.

Sabre

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 8. mart 2018 16:53)

Dokle rodjace, dokle?! Partizan ima ako ne isti onda veci broj SNS-ovaca, Vojvodina sama ima svojih, dosta ne-privatnih klubova u JSL takodje.. i to samo zato sto je SNS sad flavor of the month.. pre toga su to bili DS-ovci, SPS-ovci i slicno... o cemu ti bre pricas?! Dokle vise taj non stop spin kako je Zvezda rezimski klub i svi ostali pate zbog toga, dok glavni proponenti teorije tripuju neki "tres romantizam" dok se njihov klub jednom nedeljno zahvaljujce Vucicu.

Stvarno postajete mega, ali mega iritantni.

Nikola

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan
(zvezdas, 08. mart 2018 17:13)

Kukamo godinama zato što nameštate i kradete već više od 25 godina! Umislili smo zato što tu postojimo već više od veka, zato što nas nisu pravili Titovi drugovi i DB, nego zanatlije, advokati i osrali obični građani. Menjamo sponzore zato što kriminalci gospodare srpskim fudbalom, i da neki sedne i kod nas. A Vošina škola je napravila toliko igrača, da vi ne biste ni postojali sada bez njih! Najbitniji igrači CZ iz generacije koja je osvojila Evropu i Svet su dovedeni iz drugih klubova! Ali to što su vam dolazili pod prisilom i pretnjama je druga priča, da ti ne kvarim sliku tvog dragog kluba sada.
Poslednjih godina se preživljava, ali pored vas (CZ i FKP gledam kao jedno te isto) i to je uspeh.
Koliko se samo miliona slilo u vaše kase u poslednjih 10 godina? Više nego što je ikada i prošlo kroz Vošu ili neki drugi klub! Pa toliko para vam je prošlo kroz ruke da je realno sramota što niste uzeli Evropu još koji put.

soren

pre 6 godina

Ako smem da pitam igrace trenera i rukovodstvo fk Vojvodina. Zasto svaku utakmicu ne igraju kao protiv zvezde o partizana? U mecevima protiv ova dva kluba spremni su bukvalno na tucu, a onda sl kolo, uz duzno postovanje, izgube od Borca ili Javora. Prvo u mecu protiv Partizana, zavrsenom 1-1, nije sudjen cist penal za Partizan. Juce na utakmici sudija prekida mrtvu sansu gde ni jedan igracZvezde nije u ofsajdu.Koji bi krajnji rezultat bio da je u 30min bilo 0-2. Drugo penal Zvezde je cist kao suza, ma koliko se bunili. Nakon vracanja sninka nekoliko puta tacno se vidi da Mesarovic cisti Radonjica, a onda dize ruke i krsti se. Igrajte svaku utakmicu ovako i mozda ce se Vosa ponovo boriti za titulu jer imaju jako kvalitetan tim, sl kolo slobodno 1x na utakmicu Vojvodine protiv bilo koga da igraju, jer su oni u stanju samo da igraju protiv vecitih, i onda ako im se ne svidi rezultat izdaju saoptenja o nekakvim segrtima. Nisu Vam krive sudije nego Vas pristum na "malim" utakmicama!! Sportski pozdrav!

mile

pre 6 godina

Spominje se neki ofsajd koji je zaustavio jedan napad Zvezde, ali cinjenica su da je sudija konstantno navlacio za Zvezdu, na pocetku utakmice igrac Vose je rukama gurnut i oboren kod leve korner zastavice na Zvezdinoj polovini, sudija odmahuje da se igra dalje, pa u drugom poluvremenu, La Telek na ivici kaznenog prostora sa obe ruke isto odgurne i obori igraca Vose, i jos trazi zuti za igraca Vose, sudija pusta igru. Igrac Vose staje na loptu i poklizne sa lopte u 16 metara dobija karton za simuliranje, pa nedozvoljavanje, u vise navrata, domacinu da brzo krenu akciju posle faula nego da se ceka sudijin zvizduk... Do otprilike 60 minuta odnos u kartonima je bio 6:0 u dodeli igracima iz NS... Pa penal, pa ono se ne bi sviralo ni u kosarci... Uglavnom i ovaj sudija se ovakvim sudjenjem ozbiljno kandidovao za sudjenje vecitog derbija...

Tango

pre 6 godina

Izborite se sami sa sestricom.Godinama u nazad ste im bili najbolji saveznik u blacenju i hajkama na Partizan,histerisali u finalu Kupa i napustali teren iako je trebalo biti registrovano 3-0 za Partizan zbog vaseg kasnjenja.Drugo,jel Partizan predlozio VAR,jeste glasali protiv,dovidjenja prijatno.Samo vas molim da nas ne stavljate u isti kos sa onima i nazivate blizancima jer smo dva sveta po svemu.Ja se secam da je Partizan vise puta bio ostecen protiv Vojvodine,kad je to bila Zvezda?Nije ovo prvi sporni penal koji im poklanjaju protiv vas,setite se Boacija...Na nasem stadionu ste zbog glupave pesme pretili da cete da pustite Zvezdu,pa izvolite pustajte i dalje,sklopili ste pakt sa djavolom i sad nema plakanja,dovidjenja.

Matilda

pre 6 godina

Posto je sa zvezdanaestercima uzaludno polemisati,jer to je posebna fela,operisana od realnosti i rodjena bez obraza,ja za njih imam dva pitanja. Sta bi radili da je protiv vas sviran penal kao za Zemun,i sta bi radili da je za Partizan sviran penal kao vama juce? Mislim da bi Beograd bio blokiran jer bi izasli na ulice!

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Ovi iz Vojvodine ne znaju gde biju,visi im plej of pa su nervozni.Penal je bio cist kao grobarska suza.Ovaj ga je udario plus mu stao na nogu tako da nema nista sporno

Јабучило

pre 6 godina

"Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina."

Нађи снимак утакмице и видећеш да је тада оштећен и Партизан. Да не помињем кашњење од преко 15 минута због неизласка Војводине на терен.
Ту је Војводина побеснела јер су себи већ приписали Куп, правили рачун без крчмара. Зато ми је било посебно драго када су наредне сезоне изгубили и од Јагодине.

Tanasko

pre 6 godina

Utakmica Partizana protiv Vose 2011. se stalno spominje, i tu je Vosa ostecena sto nije sporno. Ali da li se ko moze setiti kad je jos Vosa ostecena protiv Partizana? A da li moze da se seti kad nije ostecena protiv Zvezde?

sasa

pre 6 godina

Ali ljudi meni su najjaci ovi navijaci Partizana koji su zauzeli poziciju pravednosti, pricaju o nekom var sistemu, u fazonu mi vam govorili a vi niste hteli.
Molim vas, ali molim vas otvorite YouTube i pogledajte penale za Partizan protiv Borca i Vozdovca (oba puta Jankovic odglumio). Onaj penal sinoc gde je igrac Vojvodine ipak stao na nogu Radonjicu je esencija penala za ovo gore pomenuto, i oni dodju i glume postenje. A da ne pominjemo golove iz ofsajda Napretku, Lucane, slobodnjak u Cacku, crveni za prigovor Napretku itd.
Pa odakle vam obraz, ej? VAR sistem da postoji prvo bi detektovao ofsajd Vozdovca od 2 metra u proslom kolu.

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.

zvezdas

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan

Smederevac

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.

нтв

pre 6 godina

Партизан је заВАРио Напретка, Лучане, Чачак итд. а ви не можете ове са незгодним именом. Како се нисте сетили , као Паћо, да том шегрту тутнете 20 000 Е да му се нађе на школовању.

Vidoje

pre 6 godina

10 godina ste bezocno krali. Otimali ste i smejali se. Rugali se Zvezdasima. Ono sinoc je bio prekrsaj za penal ali i da nije, trebalo je da ga svira. Voleo bih da 10 godina gledate nepravdu i da vidite kako je nama bilo dok ste se vi smejali.

Јабучило

pre 6 godina

Пенал је кривица одбрамбеног играча који је остварио непотребан контакт са нападачем у шеснаестерцу, а који је судија протумачио као прекршај. По мени, није морао да га свира, али је елементе имао. Да кажемо око 50:50. А Звезда је оштећена оним непостојећим офсајдом.
Судија треба да буде суспендован.

Republika Srpska...

pre 6 godina

00

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 08. mart 2018 16:34)

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.

mika

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 8. mart 2018 16:34)
Bitna je namera a ne eventualni jedan propust pomocnog sudije. Glavni sudija je konstantno navlacio za Zvezdu, osakatio je tim Vose kartonima, onaj start za penal se ne bi sudio ni u kosarci...Zvezda se branila celu utakmicu, i igrala na kontre, osim nesto malo na pocetku drugog poluvremena. Posed lopte je bio 63%-37% u korist domacina, Vosa je imala vise suteva na gol...

miki

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu. Ja za ovo
ne bih svirao penal. Komunisticko zlo je bio, jeste i bice samo Partizan. Sudije se plase kada sude Zvezdi i Partizanu.

Baba Stanojka

pre 6 godina

Kad vec spominjete ofsajde, sto ne spomenete i da je Vojvodina ostecena odmah posle prvog gola. kada je u napadu bio Mihajlovic. Sviran je ofsajd nepostojeci sto se vidi na snimku. A sudija svaki prekid za Vojvodinu posle izvodjenja vracao loptu nazad dok se ne vrati zvezdina odbrana... To se ne spominje, sprecavao je svaku kontru Vojvodine.

Najveci licemeri ste vi blizanci... zlo na kvadrat. Dvoglava azdaja.

Aleksej

pre 6 godina

Zelim iz sveg srca da prestanu krajdje i namestanja u fudbalu u Srbiji,kao i saopstenja,optuzbe i druge stvari koje nemaju veze za profesionalnim sportom.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Samo se zapitajte dali je normalno da jedan klub poput Vojvodine 5 godina nemoze da dobije Zvezdu?.Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina.Od tog trenutka Vosa se priklonila Zvezdi i bukvalno poklanjala pobede.E sad i kad hoce da pobede nemoze prosle godine pokradeni a evo i sada.Opste nevidim poentu nase lige kada samo veciti mogu da budu prvi.Jos kad neki navijaci Zvezde napisu za klasu smo bolji od svih samo se nasmejem.Nista vi niste bolji ni od Partizana a ni od Vose samo sto je ove godine odredjeno da vi budete prvi i to je to.PS da ste stvarno bolji utrpali bi tri komada i jednima i drugima pa nek kukaju koliko hoce.

Pedja

pre 6 godina

Ako je išta jadno, onda je to ovo takmičenje Zvezde i Partizana na temu za koga sudije više kradu - a kradu nenormalno i za jedne i za druge. Juče je sudija (za koga niko nikad nije čuo) jednostavno izvršio nečije naređenje, to je potpuno jasno.

Gogsi

pre 6 godina

Realno Srbija ima lose sudije sem Mazica.Ali generalno sampion na kraju uvek bude najkvalietnija ekipa u ligi a to je ove sezone Crvena Zvezda.

Zvezdas

pre 6 godina

Mica

Verovatno iz prve ruke znas da Zvezda od drzave dobija 5 miliona a Partizan samo milion. Radis u drzavnim organima i samo ti to znas.Decko mani se decackih prica isped ulaza u zgradu

miško

pre 6 godina

Opančarev lepak ,zalepio si se za podmetanje ,neistine i saplitanja.To što navijaš za Vošu i što ne navijaš za Partizan? to je dobra stvar.Ako si sve ovo gore navedeno radio ,ne moraš sada jada si navijaš Voše.Penal je bio,Mesaroš je ostavio sudiji da ga svira ili ne.Udarac desnom nogom u levu stajnu ,loptu nije ni video jer mu je Radonjić sakrio ,je penal.Jedina greška je previd kod ofsajda.Budite ljudi niste vi, oni znate,vi ste slaninari.O cenama ulaznica od 400din. i budjenje uz bakljade i životinjske krike se niko ne izjašnjava. Vojvodina bi trebalo bar da se izvini.I sanjivi igrači zvezdini pobediše.

Nikola

pre 6 godina

(soren, 08. mart 2018 17:24)

Svi navijači Zvezde koji iskreno misle da je ono bio penal su idealan odraz Srbije u poslednjih 25 godina i danas!
Vide ono što hoće, zaborave prošlost kao zlatna ribica, nabeđeni da su uvek u pravu.
Penala ni u snovima, u kaznenom se ne sudi svako čepanje! Ofsajd nije bio, da li bi bio gol, verovatno, ali možda i ne bi. Zašto svaki put kada vam sude u korist gledate kratkoročno? Treba li da vam se pusti neki snimak iz '90.ih? Da li znaš koliko su Zvezda i Partizan ukrali igrača svim klubovima, sa obećanjem da će platiti i to se nikad ne dogodi. Onda kada ih klub tuži, bude haos kako oni smeju od Blizanaca da traže pare. Pa šta je bilo kada je CZ prošli put gostovala u NS? Ucena policije da se navijači CZ moraju da budu na istoku...
Jadni ste i smešni!

Sabre

pre 6 godina

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Republika Srpska..., 8. mart 2018 17:20)

Statistika je glupo merilo ako nisi gledao utakmicu. Ljudi su celo drugo poluvreme statirali i dodavali se i trosili vreme cekajuci kontre, imali su ta dva suta posle te dve kontre (bukvalno period od 10 minuta utakmice), sto su im ujedno bile i jedine sanse na utakmici. Ne kazem da je Zvezda igrala sjajno, naprotiv, bili su uzasni i jedni i drugi, ali ovakav spin kao da je 10 odluka bilo na stetu tima koji je dominirao, umesto da je jedna 50/50 odluka posle jedne 100% pogresne odluke (ofsajd za Zvezdu) je apsolutno smesan.

Sabre

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.

Xman

pre 6 godina

Molim ljude koji ne navijaju ni za Partizan ni za zvezdu da ne trpaju u isti kos ova dva kluba. Pa niko nije vise stete pretrpeo od sudijske pomoci zvezdi od Partizana. To je valjda svima jasno. Toliko smesnih penala nije imao nijedan klub na svetu.

slaninar zapad

pre 6 godina

Apsolutno tačno, od reči do reči. Ali od ovog saopštenja nema ništa, svim navedenim organizacijama godi upravo ovakva situacija kakva je sada.

NS

pre 6 godina

Vojvodina je na poslednjih 10 utakmica (racunajuci i protiv Crvene zvezde), od mogucih 30 bodova, osvojila 7. To je najmanji broj osvojenih bodova pored Borca i Rada, koji ce najverovatnije i ispasti iz lige. Pre pocetka prvenstva cilj im je bio da budu bar 3, a sada se bore i za 8. mesto. Umesto malo da se pozabave ostalim utakmicama i da analiziraju zasto nisu pobedili neke slabije protivnike i da tako malo poprave igru, oni trose snagu na to kako su izgubili od ekipe koja je prva na tabeli. Pri tome su i smenili nekoliko trenera ove sezone, najvise u celoj ligi. Uprava Vojvodine ubedljivo radi najgori posao od svih u ligi. Svi bi trebalo da daju otkaze i da se vec od maja krene sa novom upravom, igracima, trenerom... Vojvodina zasluzuje da bude u vrhu srpskog fudbala, a sada su pali na mnogo niske grane...

deco, čitajte knjige

pre 6 godina

Sude segrti nego sta, majstori sede u lozama. Ne treba mnogo biti pametan pa primetiti da kao sto igraju drugorazredni fudbaleri tako i sude isti takvi. Ponekad iz neznanja ponekad malo srcem , ali to je slika i prilika srpskog fudbala. Previse nesportskog mora uvek da ispliva. Dakle, pricajte i pisite o majstorijama.
A sto se tice Vojvodine i ostalih 'manjih' klubova igrajuci u ovakvoj ligi ste pristali na ovakve radnje. Zao mi je , ali je tako

Sah mat

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.

Mica

pre 6 godina

Zvezda i Partizan dobijaju novac od drzave, Zvezda preko 5 miliona evra, Partizan milion, dva, ostali mrvice, svi zajedno ni koliko Partizan da ne spominjem Zvezdu, i onda budite konkurentni u takmicenju. Treba uvesti finansijski fer plej, da najveci odnos u budzetu drzavnih klubova moze biti 1:10, a ne kao sad 1:50, razumem da su Partizan i Zvezda najpopularniji, ali 1:50?! Nek se uvede da recimo prvak drzave dobije 1,5 miliona evra, drugi 750 000 itd. a ne ovako na lepe oci. Nasa liga je jedna od najneinteresantnijih u Evropi, pa bosanska liga je interesantnija, bugarska, madjarska, albanska... vise timova su konkurentni za titulu, u nasoj ligi bi Real bio treci, sve se zna, sve se vrti oko Zvezde i Partizana, kad ne ide vecitima tu su penali, crveni kartoni, ofsajdi se sviraju, ne sviraju po potrebi.
Treba uvesti i VAR tehnologiju, da se bar tu malo zakomplikuje namestanje...

peđa

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!

peđa

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!

Smederevac

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.

Sabre

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.

Mica

pre 6 godina

Zvezda i Partizan dobijaju novac od drzave, Zvezda preko 5 miliona evra, Partizan milion, dva, ostali mrvice, svi zajedno ni koliko Partizan da ne spominjem Zvezdu, i onda budite konkurentni u takmicenju. Treba uvesti finansijski fer plej, da najveci odnos u budzetu drzavnih klubova moze biti 1:10, a ne kao sad 1:50, razumem da su Partizan i Zvezda najpopularniji, ali 1:50?! Nek se uvede da recimo prvak drzave dobije 1,5 miliona evra, drugi 750 000 itd. a ne ovako na lepe oci. Nasa liga je jedna od najneinteresantnijih u Evropi, pa bosanska liga je interesantnija, bugarska, madjarska, albanska... vise timova su konkurentni za titulu, u nasoj ligi bi Real bio treci, sve se zna, sve se vrti oko Zvezde i Partizana, kad ne ide vecitima tu su penali, crveni kartoni, ofsajdi se sviraju, ne sviraju po potrebi.
Treba uvesti i VAR tehnologiju, da se bar tu malo zakomplikuje namestanje...

Republika Srpska...

pre 6 godina

00

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 08. mart 2018 16:34)

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Samo se zapitajte dali je normalno da jedan klub poput Vojvodine 5 godina nemoze da dobije Zvezdu?.Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina.Od tog trenutka Vosa se priklonila Zvezdi i bukvalno poklanjala pobede.E sad i kad hoce da pobede nemoze prosle godine pokradeni a evo i sada.Opste nevidim poentu nase lige kada samo veciti mogu da budu prvi.Jos kad neki navijaci Zvezde napisu za klasu smo bolji od svih samo se nasmejem.Nista vi niste bolji ni od Partizana a ni od Vose samo sto je ove godine odredjeno da vi budete prvi i to je to.PS da ste stvarno bolji utrpali bi tri komada i jednima i drugima pa nek kukaju koliko hoce.

Mali Milojica

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Zato sto su to Zvezdine filijale, i kad njih zvezda osteti, njima je jos i drago. Zasto bi pisali saopstenja?

Tanasko

pre 6 godina

Utakmica Partizana protiv Vose 2011. se stalno spominje, i tu je Vosa ostecena sto nije sporno. Ali da li se ko moze setiti kad je jos Vosa ostecena protiv Partizana? A da li moze da se seti kad nije ostecena protiv Zvezde?

slaninar zapad

pre 6 godina

Apsolutno tačno, od reči do reči. Ali od ovog saopštenja nema ništa, svim navedenim organizacijama godi upravo ovakva situacija kakva je sada.

Batko

pre 6 godina

Aman ljudi penal kao kuća čovek mu stao na nogu daj lepo pogledajte snimak, jasno se vidi
(Pera, 08. mart 2018 17:08)

Sine, cak i da mu je stao na nogu, to ne bi bio penal. Kad bi se ono sviralo kao penal, rezultati fudbalskih utakmica bi bili kao rukometni, jer onakvih kontakata u sesnaestercu ima iszmedju 60-80 po utakmici.

Deco volite Partizan

pre 6 godina

KPJ je glavno uporiste imala na JNA. Zvezda je bila klub reakcionara. Deco u skolu.
@misko

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic...
Ako je to tebi reakcija ....
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.

mile

pre 6 godina

Spominje se neki ofsajd koji je zaustavio jedan napad Zvezde, ali cinjenica su da je sudija konstantno navlacio za Zvezdu, na pocetku utakmice igrac Vose je rukama gurnut i oboren kod leve korner zastavice na Zvezdinoj polovini, sudija odmahuje da se igra dalje, pa u drugom poluvremenu, La Telek na ivici kaznenog prostora sa obe ruke isto odgurne i obori igraca Vose, i jos trazi zuti za igraca Vose, sudija pusta igru. Igrac Vose staje na loptu i poklizne sa lopte u 16 metara dobija karton za simuliranje, pa nedozvoljavanje, u vise navrata, domacinu da brzo krenu akciju posle faula nego da se ceka sudijin zvizduk... Do otprilike 60 minuta odnos u kartonima je bio 6:0 u dodeli igracima iz NS... Pa penal, pa ono se ne bi sviralo ni u kosarci... Uglavnom i ovaj sudija se ovakvim sudjenjem ozbiljno kandidovao za sudjenje vecitog derbija...

Sah mat

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.

Nikola

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan
(zvezdas, 08. mart 2018 17:13)

Kukamo godinama zato što nameštate i kradete već više od 25 godina! Umislili smo zato što tu postojimo već više od veka, zato što nas nisu pravili Titovi drugovi i DB, nego zanatlije, advokati i osrali obični građani. Menjamo sponzore zato što kriminalci gospodare srpskim fudbalom, i da neki sedne i kod nas. A Vošina škola je napravila toliko igrača, da vi ne biste ni postojali sada bez njih! Najbitniji igrači CZ iz generacije koja je osvojila Evropu i Svet su dovedeni iz drugih klubova! Ali to što su vam dolazili pod prisilom i pretnjama je druga priča, da ti ne kvarim sliku tvog dragog kluba sada.
Poslednjih godina se preživljava, ali pored vas (CZ i FKP gledam kao jedno te isto) i to je uspeh.
Koliko se samo miliona slilo u vaše kase u poslednjih 10 godina? Više nego što je ikada i prošlo kroz Vošu ili neki drugi klub! Pa toliko para vam je prošlo kroz ruke da je realno sramota što niste uzeli Evropu još koji put.

navijac

pre 6 godina

@Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?
(NoName, 08. mart 2018 18:59)

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?

LorD

pre 6 godina

Partizan ne sme da pretekne CZ po broju titula.
Sta vam nije jasno?
Svaka sezona u kojoj je to teorijski moguce, Zvezdan & Sudije kazu NE.

Xman

pre 6 godina

Molim ljude koji ne navijaju ni za Partizan ni za zvezdu da ne trpaju u isti kos ova dva kluba. Pa niko nije vise stete pretrpeo od sudijske pomoci zvezdi od Partizana. To je valjda svima jasno. Toliko smesnih penala nije imao nijedan klub na svetu.

NS

pre 6 godina

Vojvodina je na poslednjih 10 utakmica (racunajuci i protiv Crvene zvezde), od mogucih 30 bodova, osvojila 7. To je najmanji broj osvojenih bodova pored Borca i Rada, koji ce najverovatnije i ispasti iz lige. Pre pocetka prvenstva cilj im je bio da budu bar 3, a sada se bore i za 8. mesto. Umesto malo da se pozabave ostalim utakmicama i da analiziraju zasto nisu pobedili neke slabije protivnike i da tako malo poprave igru, oni trose snagu na to kako su izgubili od ekipe koja je prva na tabeli. Pri tome su i smenili nekoliko trenera ove sezone, najvise u celoj ligi. Uprava Vojvodine ubedljivo radi najgori posao od svih u ligi. Svi bi trebalo da daju otkaze i da se vec od maja krene sa novom upravom, igracima, trenerom... Vojvodina zasluzuje da bude u vrhu srpskog fudbala, a sada su pali na mnogo niske grane...

kramp

pre 6 godina

KPJje glavno uporište imala u i na JNA.Zvezda je bila klub reakcionara,gradjanska opcija.Deco u školu a ne samo na ulicu.
(miško, 08. mart 2018 17:54)

Bas si... misko. Najvece uspehe i najvise trofeja ste uzeli kada je u drzavi bila diktatura KPJ. Niko tada nije smeo da pisne a vi jedini reakcionari pobediste sistem i KPJ i osvojiste pregrst titula. Pa gde ti je mozak.
Pre ce biti da vasa dominacija postoji iskljucivo kada iza vas stoji drzavni aparat. Nekad KPJ a danas SNS. I nije mi jasno zasto se stidite osnivaca i izmisljate gluposti. I CZ i Partizan su osnovali komunisti i njima su upravljali, to je cinjenica i takvo je vrrme bilo. Ako te je sramota toga navijaj za neki klub koji je osnovan pre ili posle tog vremena.

joy

pre 6 godina

Pogledajte svoj Twitter profil gospodo iz Vojvodine, imate sliku gde igrač Vojvodine petom gazi Radonjića po prstima. Verovatno ga nije dovoljno jako zgazio.
Vojvodina za grb da stavi Kalimera.

Tanasko

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.
(NoName, 8. mart 2018 17:29)
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?

soren

pre 6 godina

Ako smem da pitam igrace trenera i rukovodstvo fk Vojvodina. Zasto svaku utakmicu ne igraju kao protiv zvezde o partizana? U mecevima protiv ova dva kluba spremni su bukvalno na tucu, a onda sl kolo, uz duzno postovanje, izgube od Borca ili Javora. Prvo u mecu protiv Partizana, zavrsenom 1-1, nije sudjen cist penal za Partizan. Juce na utakmici sudija prekida mrtvu sansu gde ni jedan igracZvezde nije u ofsajdu.Koji bi krajnji rezultat bio da je u 30min bilo 0-2. Drugo penal Zvezde je cist kao suza, ma koliko se bunili. Nakon vracanja sninka nekoliko puta tacno se vidi da Mesarovic cisti Radonjica, a onda dize ruke i krsti se. Igrajte svaku utakmicu ovako i mozda ce se Vosa ponovo boriti za titulu jer imaju jako kvalitetan tim, sl kolo slobodno 1x na utakmicu Vojvodine protiv bilo koga da igraju, jer su oni u stanju samo da igraju protiv vecitih, i onda ako im se ne svidi rezultat izdaju saoptenja o nekakvim segrtima. Nisu Vam krive sudije nego Vas pristum na "malim" utakmicama!! Sportski pozdrav!

Matilda

pre 6 godina

Posto je sa zvezdanaestercima uzaludno polemisati,jer to je posebna fela,operisana od realnosti i rodjena bez obraza,ja za njih imam dva pitanja. Sta bi radili da je protiv vas sviran penal kao za Zemun,i sta bi radili da je za Partizan sviran penal kao vama juce? Mislim da bi Beograd bio blokiran jer bi izasli na ulice!

Coa

pre 6 godina

(Marinkova bara, 8. mart 2018 18:13)

Koliko ti neznanja uspeš da prospeš u tako kratkom komentaru to je neverovatno. OFK je stariji od vojvodine? A po kojoj to računici moliću lepo? Ja koliko znam OFK je osnovan 50ih, a BSK je osnovan 1911. Ti očigledno ne ideš na utakmice Vojvodina, pa te molim da ne pričaš o popunjenosti stadiona. Nikakva ''Energo Bačka'' ne postoji, ali postoji ''Energotehnika Južna Bačka'' koja je u privatnom, a ne državnom vlasništvu. Pričaš o kvalitetu, a de onda nam objasni kako je to Vojvodina u prethodnih 5,6 godina imala dosta bolje rezultate u Evropi od Zvezde, a u domaćoj ligi Zvezdi nije mogla opet ništa. Koje je takmičenje regularnije i koje pokazuje bolje odnos snaga? De reci nam da znamo. Pričaš kako Vošine mlađe kategorije ne valjaju, de onda nam reci zašto pobegulja debeli Kosan u Zvezdino ime stalno lešinari oko Vošinog fudbalskog centra? Da li znaš da je Vošina 2002. generacija ubedljivo osvojila šampionat Srbije prošle godine sa samo jednim primljenim golom, a da su upravo Zvezda i Partizan rasparčali taj tim? Dovoljno je samo pogledati gde Vošina deca trenutno igraju, a gde Zvezdina. Zvezdina deca su srećna ako i klupu vide, a ti bi nama da pričaš ko kakvu školu i mlađe generacije ima.

Neko je

pre 6 godina

Partizan je ostecen za penal protiv te iste Vojvodine, pa nepostojeci penal za Zemun, pa crveni za Savica u derbiju.
Eto vam razlike.
Sad bi bilo 6 razlike, koliko je i realno,
tako da bi derbi odlucio.
Ovako CZ ce uzeti titulu bez dobijenog derbija.

analiza

pre 6 godina

"Jovan Segrt nije los sudija. Ali kako objasniti da mu je otac sportski radnik i clan uprave fk crvena zvezda. Da su on i brat ostrasceni navijaci crvene zvezde. A da mu je brat( bivsi sudija takodje) isto radnik u crvenoj zvezdi."
(gradjanin)
Nađoh ovaj komentar ispod teksa "Zvezda pobedila iz spornog penala..." pa me stvarno zanima da li je išta od navedenog tačno?Zna li ko?Da li je otac sudije Šegrta zaista član CZ,baš kao i njegov brat?Mislim,mora da ih neko poznaje ili zna nekog ko njih zna...Da se ne gnjavim tražeći po internetu.

Treca sreca

pre 6 godina

@veliki strumf

I sta kazes,vi odbili VAR zato sto znate da nema para za to?Dobar ti argument.Evo mi grobari smo mazohisti i zelimo da se VAR-om raskrinkaju svi nasi "lopovluci",zasto vi imate problem sa time?Da vam je savest mirna prvi bi glasali za to,ali vidis,mi znamo da vi znate da se krade za vas,mi znamo da na vasem uticajnom forumu likujete kad se krade za vas i pricate da treba jos vise i jos jace jer su vam rivali zli "franjevci" i kako kazete protiv njih ne treba birati sredstva.Tako da zaobildji nas sa jeftinim spinovima,prosecan IQ posetioca B92 je dosta veci od 20.

Istoricar

pre 6 godina

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic... 
Ako je to tebi reakcija .... 
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.
(Deco volite Partizan, 08. mart 2

Koliko samo lupetanja i neznanja. Krcun je bio navijac ali ne i osnivac FK Crvena Zvezda. Nije bio na osnivackoj skupstini u starom Dif-u. Kapicic nikakve veze sa Zvezdom. Bugarcic tek sezdesetih. Osnivaci su Radovan Pantovic i Slibodan Cosic. Goli otok su osnovalj vasi Titovi generali

hugo lloris

pre 6 godina

Kad budete igrali protiv Partizana, sve ce vam biti kompenzovano. Dobicete penal, sve i da nije bio
(mare, 08. mart 2018 16:36)

Jeste čuo sam i ja tako, 2011. u finalu kupa im se kompezovalo...ma daj na šta ti dobijaš pluseve...

zvezdas

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan

Karaburac

pre 6 godina

Sad ste se setili zla a zadnji put ste ih pobedili sezdeset pete na sestu.
Gde su sad ostali klubovi sa saopstenjima? Tisina ili muk, sve jedno. Pa ko je lud da se zamera kancelaru. Probao Mica Beric, pa?

deco, čitajte knjige

pre 6 godina

Sude segrti nego sta, majstori sede u lozama. Ne treba mnogo biti pametan pa primetiti da kao sto igraju drugorazredni fudbaleri tako i sude isti takvi. Ponekad iz neznanja ponekad malo srcem , ali to je slika i prilika srpskog fudbala. Previse nesportskog mora uvek da ispliva. Dakle, pricajte i pisite o majstorijama.
A sto se tice Vojvodine i ostalih 'manjih' klubova igrajuci u ovakvoj ligi ste pristali na ovakve radnje. Zao mi je , ali je tako

Baba Stanojka

pre 6 godina

Kad vec spominjete ofsajde, sto ne spomenete i da je Vojvodina ostecena odmah posle prvog gola. kada je u napadu bio Mihajlovic. Sviran je ofsajd nepostojeci sto se vidi na snimku. A sudija svaki prekid za Vojvodinu posle izvodjenja vracao loptu nazad dok se ne vrati zvezdina odbrana... To se ne spominje, sprecavao je svaku kontru Vojvodine.

Najveci licemeri ste vi blizanci... zlo na kvadrat. Dvoglava azdaja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Pisace kad budu osteceni ( protiv Zvezde), Zemun dobio penal protiv Partizana, uzeli su nam bod pa nema potrebe da se oglasavaju i da se bune.

Republika Srpska...

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !
(komedija, 08. mart 2018 18:57)


играч направи прекршај против званичног лица или противничког играча, заменика, замењеног или искљученог играча, или званичног представника екипе изван терена за игру или • заменик, замењени или искључени играч, или званични представник екипе направи прекршај против, или утиче на, противничког играча или званичног лица изван терена за игру игра ће бити настављена слободним ударцем са граничне линије терена за игру најближе месту прекршаја/утицаја; казнени ударац ће бити досуђен ако је место
прекршаја најближе граничној линији казненог простора.

Ovo mi je inace poslao jedan Zvezdas pokusavajuci da opravda penal nije ga mrzilo da pregleda pravilnik a samo sebe ukopao.

A ti udri sam sebi dozivotni ban na govor a kamoli na komentare mozda i ispadnes nekada pametan,kada cutis!

mika

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 8. mart 2018 16:34)
Bitna je namera a ne eventualni jedan propust pomocnog sudije. Glavni sudija je konstantno navlacio za Zvezdu, osakatio je tim Vose kartonima, onaj start za penal se ne bi sudio ni u kosarci...Zvezda se branila celu utakmicu, i igrala na kontre, osim nesto malo na pocetku drugog poluvremena. Posed lopte je bio 63%-37% u korist domacina, Vosa je imala vise suteva na gol...

Boris

pre 6 godina

Jako mi je tesko da kazem bilo sta o ovoj temi,a da ne koristim govor mrznje,psovke i uvrede i zato bicu kratak i jasan : Terzicu nije mesto u fudbalu !!!

1914

pre 6 godina

Ko zna koja po redu otimacina jednog od dva kancera srpskog sporta.Dzaba nam saopstenja,pisete onima koji nas i pljackaju.Odavno je ovaj cirkus od nase lige u reziji komunistickih zlotvora zreo za Uefu.Kad su Skenderbega kaznili 10 godina,Zvezda i Partizan zasluzuju 50. Partizan je ove sezone opljackao svako gostovanje,crveni blizanac igra 90% prijateljskih utakmica.Na svu pomoc drzave,zbog koje je prvenstvo u startu neregularno,oni te jos pljackaju i na terenu.Koliko treba biti bolestan pa navijati za jedno od ta dva zla?O malogradjanima i BG uvlakacima koji nisu iz BG a navijaju za njih dok u svom mestu/gradu ne znaju gde je stadion pa cak i mrze klub iz svog mesta/grada,sta reci,dno dna,najgore moguce.Lecite se,nemojte ceo zivot biti nenormalni.To ne postoji nigde na svetu osim kod nas-ispiranje mozga od '45. da postoje samo dva kluba...

Sabre

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 8. mart 2018 16:53)

Dokle rodjace, dokle?! Partizan ima ako ne isti onda veci broj SNS-ovaca, Vojvodina sama ima svojih, dosta ne-privatnih klubova u JSL takodje.. i to samo zato sto je SNS sad flavor of the month.. pre toga su to bili DS-ovci, SPS-ovci i slicno... o cemu ti bre pricas?! Dokle vise taj non stop spin kako je Zvezda rezimski klub i svi ostali pate zbog toga, dok glavni proponenti teorije tripuju neki "tres romantizam" dok se njihov klub jednom nedeljno zahvaljujce Vucicu.

Stvarno postajete mega, ali mega iritantni.

Јабучило

pre 6 godina

"Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina."

Нађи снимак утакмице и видећеш да је тада оштећен и Партизан. Да не помињем кашњење од преко 15 минута због неизласка Војводине на терен.
Ту је Војводина побеснела јер су себи већ приписали Куп, правили рачун без крчмара. Зато ми је било посебно драго када су наредне сезоне изгубили и од Јагодине.

Nikola

pre 6 godina

A i molim sve ove koji pričaju o VAR sistemu da odu ponekad na stadion. Čisto da se susretnu sa realnošću.
Kakav VAR sistem?! Pa ni svi mečevi se ne snimaju, a ne VAR sistem da se uvodi... Gde vi živite? Po svetu svaki meč prenosi preko 30 kamera, kod nas na derbi dva puta godišnje isteraju 10 i to smatraju spektaklom. Da li neko od vas može da pojmi koliko su jadni i bedni prenosi naše lige? A vi bi da uvodite VAR sistem... Klubovi ne mogu ni igrače da isplate, a vi bi na svaku tekmu da stavite još 5, 6 ljudi koji treba da upravljaju tim VAR sistemom. Šta vi mislite?! To kao naručiš jedan VAR sistem i on tako radi sam od sebe. Sam se montira, demontira, sam pušta snimke, pričice cvrkuću. Do juče 90% stadiona ni reflektore nije imalo. Pola stadiona nema normalan semafor, a vi tripujete VAR sistem... Ajde ugasite tv i igrice i malo prošetajte do najbližeg stadiona da vidite ima li trave tu uopšte.

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.

Nikola

pre 6 godina

(soren, 08. mart 2018 17:24)

Svi navijači Zvezde koji iskreno misle da je ono bio penal su idealan odraz Srbije u poslednjih 25 godina i danas!
Vide ono što hoće, zaborave prošlost kao zlatna ribica, nabeđeni da su uvek u pravu.
Penala ni u snovima, u kaznenom se ne sudi svako čepanje! Ofsajd nije bio, da li bi bio gol, verovatno, ali možda i ne bi. Zašto svaki put kada vam sude u korist gledate kratkoročno? Treba li da vam se pusti neki snimak iz '90.ih? Da li znaš koliko su Zvezda i Partizan ukrali igrača svim klubovima, sa obećanjem da će platiti i to se nikad ne dogodi. Onda kada ih klub tuži, bude haos kako oni smeju od Blizanaca da traže pare. Pa šta je bilo kada je CZ prošli put gostovala u NS? Ucena policije da se navijači CZ moraju da budu na istoku...
Jadni ste i smešni!

Paolo

pre 6 godina

@tango
Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...

Tango

pre 6 godina

@Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...
(Paolo, 8. mart 2018 18:08)


Izvini o cemu pricas?Ekipa je duzna da se pojavi najkasnije 15 minuta od zakazanog termina,u suprotnom utakmica se registruje sluzbenim rezultatom 3-0 za protivnika.Koga briga sto navijaci kasne,kasnili su x puta do sada pa cak ulazili tek na poluvremenu.Partizan se toliko uplasio da je insistirao da se utakmica odigra i pristao da ceka.Utakmica je analizirana i nikakva "istorijska kradja" se nije desila,desio se samo cirkus Vojvodine pre,za vreme i posle utakmice.Vi ste naravno kao majstori hajke digli to na nezamsliv nivo podstaknuti saopstenjima Lukica i Vesica koja su stancali cele godine iz nedelje u nedelju.Progutali ste svako slovo svakog maloumnog saopstenja,samo ste zaboravili da ih pitate kako su napravili minus od 27 miliona za par godina.Sto se tice Vose,nisu zasluzili da ih Partizan podrzi u bilo cemu,neka kusaju kasu koju su sami sebi zakuvali,isto vazi i za ostale koji su glasali protiv VAR-a.

Marinkova bara

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.
(Smederevac, 08. mart 2018 17:15)

Zasto VAR tehnologiju nemaju Englezi, Spanci, Francuzi i gotovo cela Evropa. Znas li sta je preduslov za takvu tehnologiju? Osam kamera na terenima od Subotice do Surdulice. A tereni nam ko pasnjaci.

Tango

pre 6 godina

Izborite se sami sa sestricom.Godinama u nazad ste im bili najbolji saveznik u blacenju i hajkama na Partizan,histerisali u finalu Kupa i napustali teren iako je trebalo biti registrovano 3-0 za Partizan zbog vaseg kasnjenja.Drugo,jel Partizan predlozio VAR,jeste glasali protiv,dovidjenja prijatno.Samo vas molim da nas ne stavljate u isti kos sa onima i nazivate blizancima jer smo dva sveta po svemu.Ja se secam da je Partizan vise puta bio ostecen protiv Vojvodine,kad je to bila Zvezda?Nije ovo prvi sporni penal koji im poklanjaju protiv vas,setite se Boacija...Na nasem stadionu ste zbog glupave pesme pretili da cete da pustite Zvezdu,pa izvolite pustajte i dalje,sklopili ste pakt sa djavolom i sad nema plakanja,dovidjenja.

Vidoje

pre 6 godina

10 godina ste bezocno krali. Otimali ste i smejali se. Rugali se Zvezdasima. Ono sinoc je bio prekrsaj za penal ali i da nije, trebalo je da ga svira. Voleo bih da 10 godina gledate nepravdu i da vidite kako je nama bilo dok ste se vi smejali.

obidjite Splicane

pre 6 godina

NoName, 08. mart 2018 18:59) 

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?
(navijac, 08. mart 2018 19:25)

a vi imali pet prelaza, malo crveni, malo penal, a posle kukaj na Boacija.

Aleksej

pre 6 godina

Zelim iz sveg srca da prestanu krajdje i namestanja u fudbalu u Srbiji,kao i saopstenja,optuzbe i druge stvari koje nemaju veze za profesionalnim sportom.

laik

pre 6 godina

Ovo je bilo u 5,kolu ove sezone Vojvodina Partizan


Ali, odmah posle meča, iz Vojvodine su zagrmeli na sudiju Milorada Mažića, a u ponedeljak pre podne u saopštenju "lale" su ga optužile sa "tendeciozno i zlonamerno" suđenje, za "smišljenu nameru da Vojvodinu rezultatski ošteti i dalji je iz vrha srpskog fudbala".

Uz to, iz Vojvodine je zatraženo da joj Mažić više nikad ne sudi ili će ubuduće, za sve mečeve na kojima je on delegiran, poslati na teren pionire!

E sad oko Šegrta , pa trebalo bi isto kao Angelovski za Partizan Napredak i Borac Partizan da dobije suspenziju . Pošto je tako bilo jesenas ne vidim potrebu da se diže neka frka , kazniti ga kao i ove pre njega .
I molim vas degutantno je čitati komentare navijača Partizana , sramota je .
Lučani su utakmica sezone u Evropi , takve nema nigde .
Za ljude koji prate JSL ove sezone FKP je 5. iako tabela kaže da je 2. , ostaće upamćena sezona po tome da se jednom velikanu i u ovakvoj ligi pomaže da bar bude drugi .
Što bi neki rekli ovde NE MOŽETE NI NAMEŠTENO DRUGO MESTO DA IZBORITE .
Poznato zar ne

veliki strumf

pre 6 godina

Cuj ove sto trabunjaju o VAR-u! I to se javljaju grobari, zamislite vi tu ironiju...
Prvo: Znate li vi sta je VAR i koliko to kosta? Koliko kamera treba da se postavi na SVAKOJ UTAKMICI??? Ne moze VAR samo gde igraju Zvezda ili partizan - mora na svakoj! Pa treba posebna prostorija da se obezbedi na stadionu sa DESETAK TELEVIZORA, sa racunarima, opremom (da mogu da povuku liniju kod ofsajda npr.), a uz sve to treba tehnicja podrska (ljudi) i dvojica sudija (dnevnice, troskovi). Pa ko ce to da plati? Klubovi nemaju ji za dnevnice obicnim sudijama i delegatima, na terenima blato, na stadionu ne rade toaleti - bas smo do VAR-a dosli.
DRUGO: pa da je tog VAR-a Partizan bi sada bio treci, sa preko 20 bodova zaostatka za Zvezdom!

Partizan je kriv

pre 6 godina

Tako vam bre i treba. Voleo bih da su vam dali jos 3 gola iz nepostojecih penala i jos 3 iz cistih ofsajd situacija. Pustate ih i lizete se sa njima i pisu vam saopstenja koja vi objavljujete a sve u u cilju pogibeljne borbe protiv Partizana a sad dosla maca na vratanca a? A strane sudije i VAR vas ne interesuju a? E postenjacine, kako ste sejali sad zanjite i cutite.

aaaaaaaaaaaa

pre 6 godina

Ovo je melem na ranu zena u crnom, ovim se oni nasladjuju misleci da je njima nesto oduzeto, da im je pokradena titula, a dobili kuci prvi put posle 22 oktobra,

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi. 
(NoName, 8. mart 2018 17:29) 
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?
(Tanasko, 08. mart 2018 18:15)

Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?

molina

pre 6 godina

Odigrali jednu dobru utakmicu i odmah se kao nesto bune protiv nepravde. Bio penal ili ne, zasto niste dali tri gola kada ste toliki majstori. Cele sezone ce da pricaju o ovome a onda gube bodove na raznim livadama. Opet se stvara atmosfera obezvredjivanja Zvezdinih rezultata. Neka FSS oduzme Zvezdi dva boda, Vojvodini doda jedan ali samo da ucute i igraju fudbal. Partizanove kradje brzo padnu u zaborav.

Pedja

pre 6 godina

Ako je išta jadno, onda je to ovo takmičenje Zvezde i Partizana na temu za koga sudije više kradu - a kradu nenormalno i za jedne i za druge. Juče je sudija (za koga niko nikad nije čuo) jednostavno izvršio nečije naređenje, to je potpuno jasno.

Baron ciganin

pre 6 godina

Nikola

Kog to igraca ste stvorili a koji je dosao u Zvezdu koja je osvojila Evropu.Sinisu Mihajlovica niste vi stvorili.Igrao samo sezonu u Vojvodini kada ste bili prvi

komedija

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !

komarac

pre 6 godina

Rešenje je, ili svaku Zvezdinu utakmicu da sudi Mažić ili strani sudija,ili da ni jedan klub ne igra utakmicu sa Zvezdom do kraja prvenstva.Najnovija vest je odluka FSS da se Partizanu i Zvezdi uduzima po dva boda!?FSS nije obrazložio svoju odluku,nakon burne reakcije javnosti o protekcionizmu Crvene Zvezde.Zašto se Partizanu oduzima dva boda? Zato što je pobedio Rad sa 3:1? Ili što se približava Zvezdi?

son

pre 6 godina

pamtim mnogo vece greske u mnogo bitnijim utakmicama, tako da ovo nije nista bitno, jedan ofsajd koji nije trebao biti dosudjen i penal koji je 50-50% se desava gotovo na svakoj utakmici... evo cist primjer jucerasnje utakmice tot-juv i gresaka mnogo boljih sudija a ne vidim da su se sudije vjesale od strane ijednog kluba...

...

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peđa, 8. mart 2018 16:39)
Srpski stadioni nemaju para ni za normalne terene, kakav var da li znas koliko to kosta? Da li znas jos koliko kostaju sudiji koje ce biti pored tog vara? Nisu glasali ne zato sto sto vole da budu pokradeni nego zato sto se nema para.

miško

pre 6 godina

Krampe,to mi je rekao jedan general pukovnik u prisustvu svog kolege, istog čina u STAKLENCU.Hvalio je mene lično i svu omladinu, do trenutka kada sam na pitanje, za koga navijam, odgovorio pa naravno za Zvezdu.Ti tako pametan a reakcinar, jer smo se mi borili za takve ,pa da li je moguće.Njegovog sina sam spremao, i položio je ispit, da ne bi izgubio pravo na školovanje .Tada sam imao samo 19 godina,danas skoro 70.Ta vaša mržnja potiče još od 46 ,bar kod uniformsanih. Drugo iskustvo sa VMA gde ležim sa visoko rangiranim oficirom koji kaže da su oni po jedinicama fornirali trojke(po ugledu na partizanske) i vrbovali navijače.Ti generali iz solitera u Ljutice Bogdana su bili najvatreniji navijači.Znali su sve fudbalere od omladimaca do prvotimaca i stalno gledali treninge.Nisam znao ni za kakvu vezu Zvezde i JNA osim što smo igrali utakmice.Eto zato sam napisao to i zato sam baš miško.Pozdrav za" krampa".

Baron ciganin

pre 6 godina

Coa

OFK Beograd bastini tradiciju BSk. Mosa Marjanovic. Kada je to Vojvodina bila neko i nesto u srpskom fudbalu? Pominjes 2002 .Sta je bilo te godine.? Stalno najavljujete vrh a a onda desetak bodova iz Zvezde i Partizana
Shvati da nikada od vas veliki klub. Mentalitet provincije

Don Quijote

pre 6 godina

Drugarice i drugovi, radnici, seljaci, postena inteligencijo!
Dzaba bre krecite!
Vase je proslo.
Ono kreveljenje od prosle godine ne pomaze.
Prsli ste ko lajsna.
Pukli ,ste ko zvecka.
Gotovo!
Tacka!

Јабучило

pre 6 godina

Пенал је кривица одбрамбеног играча који је остварио непотребан контакт са нападачем у шеснаестерцу, а који је судија протумачио као прекршај. По мени, није морао да га свира, али је елементе имао. Да кажемо око 50:50. А Звезда је оштећена оним непостојећим офсајдом.
Судија треба да буде суспендован.

Lav

pre 6 godina

"Fudbal se igra zbog publike i sportskog nadmetanja, a ne zbog kladionica i interesnih lobija."

Morao sam samo ovaj deo da izdvojim, jer fudbal se duuugo dugo, u celom svetu igra samo za pare! Fudbal se odavno ne igra za publiku i prošla su vremena kada su siromašni igrali a bogati gledali i navijali. To je sada obrnuto.

O tome ko namešta i da li namešta, glupo je pričati. Dovoljno je samo da postoji mogućnost da može, pa da takmičenje ne bude regularno.. A svi valjda vidimo da su mogućnosti izdašne.

нтв

pre 6 godina

Партизан је заВАРио Напретка, Лучане, Чачак итд. а ви не можете ове са незгодним именом. Како се нисте сетили , као Паћо, да том шегрту тутнете 20 000 Е да му се нађе на школовању.

miki

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu. Ja za ovo
ne bih svirao penal. Komunisticko zlo je bio, jeste i bice samo Partizan. Sudije se plase kada sude Zvezdi i Partizanu.

Sabre

pre 6 godina

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Republika Srpska..., 8. mart 2018 17:20)

Statistika je glupo merilo ako nisi gledao utakmicu. Ljudi su celo drugo poluvreme statirali i dodavali se i trosili vreme cekajuci kontre, imali su ta dva suta posle te dve kontre (bukvalno period od 10 minuta utakmice), sto su im ujedno bile i jedine sanse na utakmici. Ne kazem da je Zvezda igrala sjajno, naprotiv, bili su uzasni i jedni i drugi, ali ovakav spin kao da je 10 odluka bilo na stetu tima koji je dominirao, umesto da je jedna 50/50 odluka posle jedne 100% pogresne odluke (ofsajd za Zvezdu) je apsolutno smesan.

Gogsi

pre 6 godina

Realno Srbija ima lose sudije sem Mazica.Ali generalno sampion na kraju uvek bude najkvalietnija ekipa u ligi a to je ove sezone Crvena Zvezda.

sasa

pre 6 godina

Ali ljudi meni su najjaci ovi navijaci Partizana koji su zauzeli poziciju pravednosti, pricaju o nekom var sistemu, u fazonu mi vam govorili a vi niste hteli.
Molim vas, ali molim vas otvorite YouTube i pogledajte penale za Partizan protiv Borca i Vozdovca (oba puta Jankovic odglumio). Onaj penal sinoc gde je igrac Vojvodine ipak stao na nogu Radonjicu je esencija penala za ovo gore pomenuto, i oni dodju i glume postenje. A da ne pominjemo golove iz ofsajda Napretku, Lucane, slobodnjak u Cacku, crveni za prigovor Napretku itd.
Pa odakle vam obraz, ej? VAR sistem da postoji prvo bi detektovao ofsajd Vozdovca od 2 metra u proslom kolu.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Ovi iz Vojvodine ne znaju gde biju,visi im plej of pa su nervozni.Penal je bio cist kao grobarska suza.Ovaj ga je udario plus mu stao na nogu tako da nema nista sporno

Marinkova bara

pre 6 godina

Nikola, 08. mart 2018 17:58

Decko, OFK Beograd je stariji klub od Vojvodine pa sada igra srpsku ligu. U Novom Sadu ne mozete ni trecinu stadiona da popunite. Vise navijaca ima Zvezda i Partizan. Promenila se vlast u Novom Sadu i Vojvodini. Doveli vam generalnog sponzora Energo Backu i covek pobegao posle par meseci. Vasu nesposobnost opravdavate kukanjem. Koliko ste trenera promenili u pet godina.Ove godine tri. Godinama nemate kvalîet. Ne znate sta hocete i nemate sistem rada.Nije vam kriva ni Zvezda ni Partizan ni FSS ni drzava. Ni u omladinskoj konkurenciji ne predstavljate gotovo nista. Imali ste i Batu Buturovica coveka sumnjive biografije i opet nista. Prodavali ste igrace Partizanu

Zvezdas

pre 6 godina

Mica

Verovatno iz prve ruke znas da Zvezda od drzave dobija 5 miliona a Partizan samo milion. Radis u drzavnim organima i samo ti to znas.Decko mani se decackih prica isped ulaza u zgradu

miško

pre 6 godina

Opančarev lepak ,zalepio si se za podmetanje ,neistine i saplitanja.To što navijaš za Vošu i što ne navijaš za Partizan? to je dobra stvar.Ako si sve ovo gore navedeno radio ,ne moraš sada jada si navijaš Voše.Penal je bio,Mesaroš je ostavio sudiji da ga svira ili ne.Udarac desnom nogom u levu stajnu ,loptu nije ni video jer mu je Radonjić sakrio ,je penal.Jedina greška je previd kod ofsajda.Budite ljudi niste vi, oni znate,vi ste slaninari.O cenama ulaznica od 400din. i budjenje uz bakljade i životinjske krike se niko ne izjašnjava. Vojvodina bi trebalo bar da se izvini.I sanjivi igrači zvezdini pobediše.

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

navijači kluba osnovanog u inozemstvu koji bi bez političara na vlasti, fudbalskih i sudija sudova udruženog rada imao, u najbolju ruku, jednocifren broj titula, a bez generala bi bio beskućnik - komentarišu svetskog i evropskog prvaka?!

Sabre

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.

peđa

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!

joy

pre 6 godina

Pogledajte svoj Twitter profil gospodo iz Vojvodine, imate sliku gde igrač Vojvodine petom gazi Radonjića po prstima. Verovatno ga nije dovoljno jako zgazio.
Vojvodina za grb da stavi Kalimera.

zvezdas

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi. 
(NoName, 8. mart 2018 17:29) 
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?
(Tanasko, 08. mart 2018 18:15)

Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?

soren

pre 6 godina

Ako smem da pitam igrace trenera i rukovodstvo fk Vojvodina. Zasto svaku utakmicu ne igraju kao protiv zvezde o partizana? U mecevima protiv ova dva kluba spremni su bukvalno na tucu, a onda sl kolo, uz duzno postovanje, izgube od Borca ili Javora. Prvo u mecu protiv Partizana, zavrsenom 1-1, nije sudjen cist penal za Partizan. Juce na utakmici sudija prekida mrtvu sansu gde ni jedan igracZvezde nije u ofsajdu.Koji bi krajnji rezultat bio da je u 30min bilo 0-2. Drugo penal Zvezde je cist kao suza, ma koliko se bunili. Nakon vracanja sninka nekoliko puta tacno se vidi da Mesarovic cisti Radonjica, a onda dize ruke i krsti se. Igrajte svaku utakmicu ovako i mozda ce se Vosa ponovo boriti za titulu jer imaju jako kvalitetan tim, sl kolo slobodno 1x na utakmicu Vojvodine protiv bilo koga da igraju, jer su oni u stanju samo da igraju protiv vecitih, i onda ako im se ne svidi rezultat izdaju saoptenja o nekakvim segrtima. Nisu Vam krive sudije nego Vas pristum na "malim" utakmicama!! Sportski pozdrav!

Najbolji je opancarev lepak

pre 6 godina

Samo se zapitajte dali je normalno da jedan klub poput Vojvodine 5 godina nemoze da dobije Zvezdu?.Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina.Od tog trenutka Vosa se priklonila Zvezdi i bukvalno poklanjala pobede.E sad i kad hoce da pobede nemoze prosle godine pokradeni a evo i sada.Opste nevidim poentu nase lige kada samo veciti mogu da budu prvi.Jos kad neki navijaci Zvezde napisu za klasu smo bolji od svih samo se nasmejem.Nista vi niste bolji ni od Partizana a ni od Vose samo sto je ove godine odredjeno da vi budete prvi i to je to.PS da ste stvarno bolji utrpali bi tri komada i jednima i drugima pa nek kukaju koliko hoce.

NoName

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.

Mica

pre 6 godina

Zvezda i Partizan dobijaju novac od drzave, Zvezda preko 5 miliona evra, Partizan milion, dva, ostali mrvice, svi zajedno ni koliko Partizan da ne spominjem Zvezdu, i onda budite konkurentni u takmicenju. Treba uvesti finansijski fer plej, da najveci odnos u budzetu drzavnih klubova moze biti 1:10, a ne kao sad 1:50, razumem da su Partizan i Zvezda najpopularniji, ali 1:50?! Nek se uvede da recimo prvak drzave dobije 1,5 miliona evra, drugi 750 000 itd. a ne ovako na lepe oci. Nasa liga je jedna od najneinteresantnijih u Evropi, pa bosanska liga je interesantnija, bugarska, madjarska, albanska... vise timova su konkurentni za titulu, u nasoj ligi bi Real bio treci, sve se zna, sve se vrti oko Zvezde i Partizana, kad ne ide vecitima tu su penali, crveni kartoni, ofsajdi se sviraju, ne sviraju po potrebi.
Treba uvesti i VAR tehnologiju, da se bar tu malo zakomplikuje namestanje...

Istoricar

pre 6 godina

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic... 
Ako je to tebi reakcija .... 
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.
(Deco volite Partizan, 08. mart 2

Koliko samo lupetanja i neznanja. Krcun je bio navijac ali ne i osnivac FK Crvena Zvezda. Nije bio na osnivackoj skupstini u starom Dif-u. Kapicic nikakve veze sa Zvezdom. Bugarcic tek sezdesetih. Osnivaci su Radovan Pantovic i Slibodan Cosic. Goli otok su osnovalj vasi Titovi generali

Tanasko

pre 6 godina

Utakmica Partizana protiv Vose 2011. se stalno spominje, i tu je Vosa ostecena sto nije sporno. Ali da li se ko moze setiti kad je jos Vosa ostecena protiv Partizana? A da li moze da se seti kad nije ostecena protiv Zvezde?

Sabre

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sah mat, 8. mart 2018 16:53)

Dokle rodjace, dokle?! Partizan ima ako ne isti onda veci broj SNS-ovaca, Vojvodina sama ima svojih, dosta ne-privatnih klubova u JSL takodje.. i to samo zato sto je SNS sad flavor of the month.. pre toga su to bili DS-ovci, SPS-ovci i slicno... o cemu ti bre pricas?! Dokle vise taj non stop spin kako je Zvezda rezimski klub i svi ostali pate zbog toga, dok glavni proponenti teorije tripuju neki "tres romantizam" dok se njihov klub jednom nedeljno zahvaljujce Vucicu.

Stvarno postajete mega, ali mega iritantni.

Xman

pre 6 godina

Molim ljude koji ne navijaju ni za Partizan ni za zvezdu da ne trpaju u isti kos ova dva kluba. Pa niko nije vise stete pretrpeo od sudijske pomoci zvezdi od Partizana. To je valjda svima jasno. Toliko smesnih penala nije imao nijedan klub na svetu.

Republika Srpska...

pre 6 godina

00

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 08. mart 2018 16:34)

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.

Smederevac

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.

Batko

pre 6 godina

Aman ljudi penal kao kuća čovek mu stao na nogu daj lepo pogledajte snimak, jasno se vidi
(Pera, 08. mart 2018 17:08)

Sine, cak i da mu je stao na nogu, to ne bi bio penal. Kad bi se ono sviralo kao penal, rezultati fudbalskih utakmica bi bili kao rukometni, jer onakvih kontakata u sesnaestercu ima iszmedju 60-80 po utakmici.

Mali Milojica

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Zato sto su to Zvezdine filijale, i kad njih zvezda osteti, njima je jos i drago. Zasto bi pisali saopstenja?

molina

pre 6 godina

Odigrali jednu dobru utakmicu i odmah se kao nesto bune protiv nepravde. Bio penal ili ne, zasto niste dali tri gola kada ste toliki majstori. Cele sezone ce da pricaju o ovome a onda gube bodove na raznim livadama. Opet se stvara atmosfera obezvredjivanja Zvezdinih rezultata. Neka FSS oduzme Zvezdi dva boda, Vojvodini doda jedan ali samo da ucute i igraju fudbal. Partizanove kradje brzo padnu u zaborav.

Vidoje

pre 6 godina

10 godina ste bezocno krali. Otimali ste i smejali se. Rugali se Zvezdasima. Ono sinoc je bio prekrsaj za penal ali i da nije, trebalo je da ga svira. Voleo bih da 10 godina gledate nepravdu i da vidite kako je nama bilo dok ste se vi smejali.

Baron ciganin

pre 6 godina

Coa

OFK Beograd bastini tradiciju BSk. Mosa Marjanovic. Kada je to Vojvodina bila neko i nesto u srpskom fudbalu? Pominjes 2002 .Sta je bilo te godine.? Stalno najavljujete vrh a a onda desetak bodova iz Zvezde i Partizana
Shvati da nikada od vas veliki klub. Mentalitet provincije

hugo lloris

pre 6 godina

Kad budete igrali protiv Partizana, sve ce vam biti kompenzovano. Dobicete penal, sve i da nije bio
(mare, 08. mart 2018 16:36)

Jeste čuo sam i ja tako, 2011. u finalu kupa im se kompezovalo...ma daj na šta ti dobijaš pluseve...

Sabre

pre 6 godina

Koji li si ti mec gledao?
Posjed lopte 63-37 u korist Vojvodine.
Sut na gol Zvjezde 1 golova 2.
Milojevica sramota da bilo sta izjavi poslije utakmice.
Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega.
Jest ijekavica je cisti srpski jezik ako pogledas istoriju.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Republika Srpska..., 8. mart 2018 17:20)

Statistika je glupo merilo ako nisi gledao utakmicu. Ljudi su celo drugo poluvreme statirali i dodavali se i trosili vreme cekajuci kontre, imali su ta dva suta posle te dve kontre (bukvalno period od 10 minuta utakmice), sto su im ujedno bile i jedine sanse na utakmici. Ne kazem da je Zvezda igrala sjajno, naprotiv, bili su uzasni i jedni i drugi, ali ovakav spin kao da je 10 odluka bilo na stetu tima koji je dominirao, umesto da je jedna 50/50 odluka posle jedne 100% pogresne odluke (ofsajd za Zvezdu) je apsolutno smesan.

miško

pre 6 godina

Opančarev lepak ,zalepio si se za podmetanje ,neistine i saplitanja.To što navijaš za Vošu i što ne navijaš za Partizan? to je dobra stvar.Ako si sve ovo gore navedeno radio ,ne moraš sada jada si navijaš Voše.Penal je bio,Mesaroš je ostavio sudiji da ga svira ili ne.Udarac desnom nogom u levu stajnu ,loptu nije ni video jer mu je Radonjić sakrio ,je penal.Jedina greška je previd kod ofsajda.Budite ljudi niste vi, oni znate,vi ste slaninari.O cenama ulaznica od 400din. i budjenje uz bakljade i životinjske krike se niko ne izjašnjava. Vojvodina bi trebalo bar da se izvini.I sanjivi igrači zvezdini pobediše.

Јабучило

pre 6 godina

"Navijam za Partizan i zivim u Vojvodini i tacno me je bilo sramota onda u finalu kupa kad je ostecena Vojvodina."

Нађи снимак утакмице и видећеш да је тада оштећен и Партизан. Да не помињем кашњење од преко 15 минута због неизласка Војводине на терен.
Ту је Војводина побеснела јер су себи већ приписали Куп, правили рачун без крчмара. Зато ми је било посебно драго када су наредне сезоне изгубили и од Јагодине.

Sah mat

pre 6 godina

Gospodo draga to zlo je nasadila komunisticka partija Jugoslavije i sada je to zlo u vidu naprednjaka pustilo korov. Sa tim zlom se mozete izboriti ako ga sasecete u korenu ali je ta prilika propustena u vreme Vladana Lukica i Gorana Vesica. Sada to zlo, ima podrsku partije. Tesko ce ici.

NS

pre 6 godina

Vojvodina je na poslednjih 10 utakmica (racunajuci i protiv Crvene zvezde), od mogucih 30 bodova, osvojila 7. To je najmanji broj osvojenih bodova pored Borca i Rada, koji ce najverovatnije i ispasti iz lige. Pre pocetka prvenstva cilj im je bio da budu bar 3, a sada se bore i za 8. mesto. Umesto malo da se pozabave ostalim utakmicama i da analiziraju zasto nisu pobedili neke slabije protivnike i da tako malo poprave igru, oni trose snagu na to kako su izgubili od ekipe koja je prva na tabeli. Pri tome su i smenili nekoliko trenera ove sezone, najvise u celoj ligi. Uprava Vojvodine ubedljivo radi najgori posao od svih u ligi. Svi bi trebalo da daju otkaze i da se vec od maja krene sa novom upravom, igracima, trenerom... Vojvodina zasluzuje da bude u vrhu srpskog fudbala, a sada su pali na mnogo niske grane...

mile

pre 6 godina

Spominje se neki ofsajd koji je zaustavio jedan napad Zvezde, ali cinjenica su da je sudija konstantno navlacio za Zvezdu, na pocetku utakmice igrac Vose je rukama gurnut i oboren kod leve korner zastavice na Zvezdinoj polovini, sudija odmahuje da se igra dalje, pa u drugom poluvremenu, La Telek na ivici kaznenog prostora sa obe ruke isto odgurne i obori igraca Vose, i jos trazi zuti za igraca Vose, sudija pusta igru. Igrac Vose staje na loptu i poklizne sa lopte u 16 metara dobija karton za simuliranje, pa nedozvoljavanje, u vise navrata, domacinu da brzo krenu akciju posle faula nego da se ceka sudijin zvizduk... Do otprilike 60 minuta odnos u kartonima je bio 6:0 u dodeli igracima iz NS... Pa penal, pa ono se ne bi sviralo ni u kosarci... Uglavnom i ovaj sudija se ovakvim sudjenjem ozbiljno kandidovao za sudjenje vecitog derbija...

Gogsi

pre 6 godina

Realno Srbija ima lose sudije sem Mazica.Ali generalno sampion na kraju uvek bude najkvalietnija ekipa u ligi a to je ove sezone Crvena Zvezda.

Zvezda sampion izraziti favorit

pre 6 godina

Ovi iz Vojvodine ne znaju gde biju,visi im plej of pa su nervozni.Penal je bio cist kao grobarska suza.Ovaj ga je udario plus mu stao na nogu tako da nema nista sporno

laik

pre 6 godina

Ovo je bilo u 5,kolu ove sezone Vojvodina Partizan


Ali, odmah posle meča, iz Vojvodine su zagrmeli na sudiju Milorada Mažića, a u ponedeljak pre podne u saopštenju "lale" su ga optužile sa "tendeciozno i zlonamerno" suđenje, za "smišljenu nameru da Vojvodinu rezultatski ošteti i dalji je iz vrha srpskog fudbala".

Uz to, iz Vojvodine je zatraženo da joj Mažić više nikad ne sudi ili će ubuduće, za sve mečeve na kojima je on delegiran, poslati na teren pionire!

E sad oko Šegrta , pa trebalo bi isto kao Angelovski za Partizan Napredak i Borac Partizan da dobije suspenziju . Pošto je tako bilo jesenas ne vidim potrebu da se diže neka frka , kazniti ga kao i ove pre njega .
I molim vas degutantno je čitati komentare navijača Partizana , sramota je .
Lučani su utakmica sezone u Evropi , takve nema nigde .
Za ljude koji prate JSL ove sezone FKP je 5. iako tabela kaže da je 2. , ostaće upamćena sezona po tome da se jednom velikanu i u ovakvoj ligi pomaže da bar bude drugi .
Što bi neki rekli ovde NE MOŽETE NI NAMEŠTENO DRUGO MESTO DA IZBORITE .
Poznato zar ne

veliki strumf

pre 6 godina

Cuj ove sto trabunjaju o VAR-u! I to se javljaju grobari, zamislite vi tu ironiju...
Prvo: Znate li vi sta je VAR i koliko to kosta? Koliko kamera treba da se postavi na SVAKOJ UTAKMICI??? Ne moze VAR samo gde igraju Zvezda ili partizan - mora na svakoj! Pa treba posebna prostorija da se obezbedi na stadionu sa DESETAK TELEVIZORA, sa racunarima, opremom (da mogu da povuku liniju kod ofsajda npr.), a uz sve to treba tehnicja podrska (ljudi) i dvojica sudija (dnevnice, troskovi). Pa ko ce to da plati? Klubovi nemaju ji za dnevnice obicnim sudijama i delegatima, na terenima blato, na stadionu ne rade toaleti - bas smo do VAR-a dosli.
DRUGO: pa da je tog VAR-a Partizan bi sada bio treci, sa preko 20 bodova zaostatka za Zvezdom!

son

pre 6 godina

pamtim mnogo vece greske u mnogo bitnijim utakmicama, tako da ovo nije nista bitno, jedan ofsajd koji nije trebao biti dosudjen i penal koji je 50-50% se desava gotovo na svakoj utakmici... evo cist primjer jucerasnje utakmice tot-juv i gresaka mnogo boljih sudija a ne vidim da su se sudije vjesale od strane ijednog kluba...

Јабучило

pre 6 godina

Пенал је кривица одбрамбеног играча који је остварио непотребан контакт са нападачем у шеснаестерцу, а који је судија протумачио као прекршај. По мени, није морао да га свира, али је елементе имао. Да кажемо око 50:50. А Звезда је оштећена оним непостојећим офсајдом.
Судија треба да буде суспендован.

slaninar zapad

pre 6 godina

Apsolutno tačno, od reči do reči. Ali od ovog saopštenja nema ništa, svim navedenim organizacijama godi upravo ovakva situacija kakva je sada.

Marinkova bara

pre 6 godina

Nikola, 08. mart 2018 17:58

Decko, OFK Beograd je stariji klub od Vojvodine pa sada igra srpsku ligu. U Novom Sadu ne mozete ni trecinu stadiona da popunite. Vise navijaca ima Zvezda i Partizan. Promenila se vlast u Novom Sadu i Vojvodini. Doveli vam generalnog sponzora Energo Backu i covek pobegao posle par meseci. Vasu nesposobnost opravdavate kukanjem. Koliko ste trenera promenili u pet godina.Ove godine tri. Godinama nemate kvalîet. Ne znate sta hocete i nemate sistem rada.Nije vam kriva ni Zvezda ni Partizan ni FSS ni drzava. Ni u omladinskoj konkurenciji ne predstavljate gotovo nista. Imali ste i Batu Buturovica coveka sumnjive biografije i opet nista. Prodavali ste igrace Partizanu

obidjite Splicane

pre 6 godina

NoName, 08. mart 2018 18:59) 

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?
(navijac, 08. mart 2018 19:25)

a vi imali pet prelaza, malo crveni, malo penal, a posle kukaj na Boacija.

Zvezdas

pre 6 godina

Mica

Verovatno iz prve ruke znas da Zvezda od drzave dobija 5 miliona a Partizan samo milion. Radis u drzavnim organima i samo ti to znas.Decko mani se decackih prica isped ulaza u zgradu

komedija

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !

Don Quijote

pre 6 godina

Drugarice i drugovi, radnici, seljaci, postena inteligencijo!
Dzaba bre krecite!
Vase je proslo.
Ono kreveljenje od prosle godine ne pomaze.
Prsli ste ko lajsna.
Pukli ,ste ko zvecka.
Gotovo!
Tacka!

miki

pre 6 godina

Navijam za Zvezdu. Ja za ovo
ne bih svirao penal. Komunisticko zlo je bio, jeste i bice samo Partizan. Sudije se plase kada sude Zvezdi i Partizanu.

Paolo

pre 6 godina

@tango
Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...

Neko je

pre 6 godina

Partizan je ostecen za penal protiv te iste Vojvodine, pa nepostojeci penal za Zemun, pa crveni za Savica u derbiju.
Eto vam razlike.
Sad bi bilo 6 razlike, koliko je i realno,
tako da bi derbi odlucio.
Ovako CZ ce uzeti titulu bez dobijenog derbija.

...

pre 6 godina

Kad je Fk Partizan pričao u uvođenju Var sistema svi ste ćutali zato sad nemoj da kukate na sudije nema pravo nijedan klub da se buni protiv sudija!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (peđa, 8. mart 2018 16:39)
Srpski stadioni nemaju para ni za normalne terene, kakav var da li znas koliko to kosta? Da li znas jos koliko kostaju sudiji koje ce biti pored tog vara? Nisu glasali ne zato sto sto vole da budu pokradeni nego zato sto se nema para.

sasa

pre 6 godina

Ali ljudi meni su najjaci ovi navijaci Partizana koji su zauzeli poziciju pravednosti, pricaju o nekom var sistemu, u fazonu mi vam govorili a vi niste hteli.
Molim vas, ali molim vas otvorite YouTube i pogledajte penale za Partizan protiv Borca i Vozdovca (oba puta Jankovic odglumio). Onaj penal sinoc gde je igrac Vojvodine ipak stao na nogu Radonjicu je esencija penala za ovo gore pomenuto, i oni dodju i glume postenje. A da ne pominjemo golove iz ofsajda Napretku, Lucane, slobodnjak u Cacku, crveni za prigovor Napretku itd.
Pa odakle vam obraz, ej? VAR sistem da postoji prvo bi detektovao ofsajd Vozdovca od 2 metra u proslom kolu.

Matilda

pre 6 godina

Posto je sa zvezdanaestercima uzaludno polemisati,jer to je posebna fela,operisana od realnosti i rodjena bez obraza,ja za njih imam dva pitanja. Sta bi radili da je protiv vas sviran penal kao za Zemun,i sta bi radili da je za Partizan sviran penal kao vama juce? Mislim da bi Beograd bio blokiran jer bi izasli na ulice!

Karaburac

pre 6 godina

Sad ste se setili zla a zadnji put ste ih pobedili sezdeset pete na sestu.
Gde su sad ostali klubovi sa saopstenjima? Tisina ili muk, sve jedno. Pa ko je lud da se zamera kancelaru. Probao Mica Beric, pa?

aaaaaaaaaaaa

pre 6 godina

Ovo je melem na ranu zena u crnom, ovim se oni nasladjuju misleci da je njima nesto oduzeto, da im je pokradena titula, a dobili kuci prvi put posle 22 oktobra,

Tango

pre 6 godina

@Jednom za svagda da se skine fama oko kašnjenja na ukradenom finalu kupa 2011...
Odlaganje (kašnjenje) početka tog sramnog finala bilo je po nalogu SUPa. Zvaničnik policije je uživo na TV-u obrazložio da se kasni iz bezbednosnih razloga jer su navijači Vojvodine zadržani. Taj lažljivi argument je spin kako bi se skrenula pažnja sa krađe u režiji sudije iz Valjeva. Sećamo se i besramnog ponašanja sadašnjeg sportskog direktora kao i selektora. Kako ste se samo uplašili neuspeha...
(Paolo, 8. mart 2018 18:08)


Izvini o cemu pricas?Ekipa je duzna da se pojavi najkasnije 15 minuta od zakazanog termina,u suprotnom utakmica se registruje sluzbenim rezultatom 3-0 za protivnika.Koga briga sto navijaci kasne,kasnili su x puta do sada pa cak ulazili tek na poluvremenu.Partizan se toliko uplasio da je insistirao da se utakmica odigra i pristao da ceka.Utakmica je analizirana i nikakva "istorijska kradja" se nije desila,desio se samo cirkus Vojvodine pre,za vreme i posle utakmice.Vi ste naravno kao majstori hajke digli to na nezamsliv nivo podstaknuti saopstenjima Lukica i Vesica koja su stancali cele godine iz nedelje u nedelju.Progutali ste svako slovo svakog maloumnog saopstenja,samo ste zaboravili da ih pitate kako su napravili minus od 27 miliona za par godina.Sto se tice Vose,nisu zasluzili da ih Partizan podrzi u bilo cemu,neka kusaju kasu koju su sami sebi zakuvali,isto vazi i za ostale koji su glasali protiv VAR-a.

нтв

pre 6 godina

Партизан је заВАРио Напретка, Лучане, Чачак итд. а ви не можете ове са незгодним именом. Како се нисте сетили , као Паћо, да том шегрту тутнете 20 000 Е да му се нађе на школовању.

Tango

pre 6 godina

Izborite se sami sa sestricom.Godinama u nazad ste im bili najbolji saveznik u blacenju i hajkama na Partizan,histerisali u finalu Kupa i napustali teren iako je trebalo biti registrovano 3-0 za Partizan zbog vaseg kasnjenja.Drugo,jel Partizan predlozio VAR,jeste glasali protiv,dovidjenja prijatno.Samo vas molim da nas ne stavljate u isti kos sa onima i nazivate blizancima jer smo dva sveta po svemu.Ja se secam da je Partizan vise puta bio ostecen protiv Vojvodine,kad je to bila Zvezda?Nije ovo prvi sporni penal koji im poklanjaju protiv vas,setite se Boacija...Na nasem stadionu ste zbog glupave pesme pretili da cete da pustite Zvezdu,pa izvolite pustajte i dalje,sklopili ste pakt sa djavolom i sad nema plakanja,dovidjenja.

LorD

pre 6 godina

Partizan ne sme da pretekne CZ po broju titula.
Sta vam nije jasno?
Svaka sezona u kojoj je to teorijski moguce, Zvezdan & Sudije kazu NE.

Deco volite Partizan

pre 6 godina

KPJ je glavno uporiste imala na JNA. Zvezda je bila klub reakcionara. Deco u skolu.
@misko

Osnivaci Golog otoka su osnivaci i c zvezde, Krcun, Bugarcic, Kapicic...
Ako je to tebi reakcija ....
Skolu ne pominji jer si je gledao sa raskrsnice, misko.

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

navijači kluba osnovanog u inozemstvu koji bi bez političara na vlasti, fudbalskih i sudija sudova udruženog rada imao, u najbolju ruku, jednocifren broj titula, a bez generala bi bio beskućnik - komentarišu svetskog i evropskog prvaka?!

mika

pre 6 godina

Ovo postaje degutantno. Zvezda ostecena za cistu 100% sansu zbog navodnog ofsajda, penal je 50/50 posto situacija. Ajde da razumem da je ceo mec bio pun odluka protiv Vojvodine, ali stvoris jednu sansu celu utakmicu, i to iz kontre, branis se 90% vremena, bude JEDNA diskutabilna odluka i ti ovoliki pritisak vrsis i kukas? Smesno.
(Sabre, 8. mart 2018 16:34)
Bitna je namera a ne eventualni jedan propust pomocnog sudije. Glavni sudija je konstantno navlacio za Zvezdu, osakatio je tim Vose kartonima, onaj start za penal se ne bi sudio ni u kosarci...Zvezda se branila celu utakmicu, i igrala na kontre, osim nesto malo na pocetku drugog poluvremena. Posed lopte je bio 63%-37% u korist domacina, Vosa je imala vise suteva na gol...

Treca sreca

pre 6 godina

@veliki strumf

I sta kazes,vi odbili VAR zato sto znate da nema para za to?Dobar ti argument.Evo mi grobari smo mazohisti i zelimo da se VAR-om raskrinkaju svi nasi "lopovluci",zasto vi imate problem sa time?Da vam je savest mirna prvi bi glasali za to,ali vidis,mi znamo da vi znate da se krade za vas,mi znamo da na vasem uticajnom forumu likujete kad se krade za vas i pricate da treba jos vise i jos jace jer su vam rivali zli "franjevci" i kako kazete protiv njih ne treba birati sredstva.Tako da zaobildji nas sa jeftinim spinovima,prosecan IQ posetioca B92 je dosta veci od 20.

Republika Srpska...

pre 6 godina

Lik napise "Borjan napao covjeka iza gola po pravilima penal za Vojvodinu i crveni za njega." I OSTADE ZIV. Dajte dozivotan IP ban za ovog coveka da nikad vise ne komentarise. Neverovatno !
(komedija, 08. mart 2018 18:57)


играч направи прекршај против званичног лица или противничког играча, заменика, замењеног или искљученог играча, или званичног представника екипе изван терена за игру или • заменик, замењени или искључени играч, или званични представник екипе направи прекршај против, или утиче на, противничког играча или званичног лица изван терена за игру игра ће бити настављена слободним ударцем са граничне линије терена за игру најближе месту прекршаја/утицаја; казнени ударац ће бити досуђен ако је место
прекршаја најближе граничној линији казненог простора.

Ovo mi je inace poslao jedan Zvezdas pokusavajuci da opravda penal nije ga mrzilo da pregleda pravilnik a samo sebe ukopao.

A ti udri sam sebi dozivotni ban na govor a kamoli na komentare mozda i ispadnes nekada pametan,kada cutis!

miško

pre 6 godina

Krampe,to mi je rekao jedan general pukovnik u prisustvu svog kolege, istog čina u STAKLENCU.Hvalio je mene lično i svu omladinu, do trenutka kada sam na pitanje, za koga navijam, odgovorio pa naravno za Zvezdu.Ti tako pametan a reakcinar, jer smo se mi borili za takve ,pa da li je moguće.Njegovog sina sam spremao, i položio je ispit, da ne bi izgubio pravo na školovanje .Tada sam imao samo 19 godina,danas skoro 70.Ta vaša mržnja potiče još od 46 ,bar kod uniformsanih. Drugo iskustvo sa VMA gde ležim sa visoko rangiranim oficirom koji kaže da su oni po jedinicama fornirali trojke(po ugledu na partizanske) i vrbovali navijače.Ti generali iz solitera u Ljutice Bogdana su bili najvatreniji navijači.Znali su sve fudbalere od omladimaca do prvotimaca i stalno gledali treninge.Nisam znao ni za kakvu vezu Zvezde i JNA osim što smo igrali utakmice.Eto zato sam napisao to i zato sam baš miško.Pozdrav za" krampa".

1914

pre 6 godina

Ko zna koja po redu otimacina jednog od dva kancera srpskog sporta.Dzaba nam saopstenja,pisete onima koji nas i pljackaju.Odavno je ovaj cirkus od nase lige u reziji komunistickih zlotvora zreo za Uefu.Kad su Skenderbega kaznili 10 godina,Zvezda i Partizan zasluzuju 50. Partizan je ove sezone opljackao svako gostovanje,crveni blizanac igra 90% prijateljskih utakmica.Na svu pomoc drzave,zbog koje je prvenstvo u startu neregularno,oni te jos pljackaju i na terenu.Koliko treba biti bolestan pa navijati za jedno od ta dva zla?O malogradjanima i BG uvlakacima koji nisu iz BG a navijaju za njih dok u svom mestu/gradu ne znaju gde je stadion pa cak i mrze klub iz svog mesta/grada,sta reci,dno dna,najgore moguce.Lecite se,nemojte ceo zivot biti nenormalni.To ne postoji nigde na svetu osim kod nas-ispiranje mozga od '45. da postoje samo dva kluba...

Nikola

pre 6 godina

Ovi kukaju vec godinama.Promenili tri trenera za sezonu. Umislili da nesto vrede u srpskom fudbalu. Bore se da sacuvaju osmo mesto.Kukali su i kada je kup bio.Menjaju generalne sponzore.I svi drugi su krivi a u svoje dvoriste ni da pogledaju.Mozda je Zvezda trebalo da ih pusti jer su slavili rodjendan
(zvezdas, 08. mart 2018 17:13)

Kukamo godinama zato što nameštate i kradete već više od 25 godina! Umislili smo zato što tu postojimo već više od veka, zato što nas nisu pravili Titovi drugovi i DB, nego zanatlije, advokati i osrali obični građani. Menjamo sponzore zato što kriminalci gospodare srpskim fudbalom, i da neki sedne i kod nas. A Vošina škola je napravila toliko igrača, da vi ne biste ni postojali sada bez njih! Najbitniji igrači CZ iz generacije koja je osvojila Evropu i Svet su dovedeni iz drugih klubova! Ali to što su vam dolazili pod prisilom i pretnjama je druga priča, da ti ne kvarim sliku tvog dragog kluba sada.
Poslednjih godina se preživljava, ali pored vas (CZ i FKP gledam kao jedno te isto) i to je uspeh.
Koliko se samo miliona slilo u vaše kase u poslednjih 10 godina? Više nego što je ikada i prošlo kroz Vošu ili neki drugi klub! Pa toliko para vam je prošlo kroz ruke da je realno sramota što niste uzeli Evropu još koji put.

Baron ciganin

pre 6 godina

Nikola

Kog to igraca ste stvorili a koji je dosao u Zvezdu koja je osvojila Evropu.Sinisu Mihajlovica niste vi stvorili.Igrao samo sezonu u Vojvodini kada ste bili prvi

navijac

pre 6 godina

@Da li se ti to šališ? Ne sećaš se kada Leonardo udara pesnicom u lice Donalda? To je direktan crveni. Ne sećaš se udaranje istog tog Leonarda laktom jednog igrača Zvezde? Ne sećaš se udaranje Đurdjevica glavom jednog igrača Radničkog iz Niša? Ne sećaš se kada igrač Voždovca raširi noge u živom zidu i vi dajete pobedonosni gol? Treba li da nabrajam dalje?
(NoName, 08. mart 2018 18:59)

A ja vidim da se ti ne secas 18 dosudjenih penala za vas prosle godine!? Ne secas se onog sramnog penala protiv Vojvodine kada se Boaci sapleo o pecurku?

komarac

pre 6 godina

Rešenje je, ili svaku Zvezdinu utakmicu da sudi Mažić ili strani sudija,ili da ni jedan klub ne igra utakmicu sa Zvezdom do kraja prvenstva.Najnovija vest je odluka FSS da se Partizanu i Zvezdi uduzima po dva boda!?FSS nije obrazložio svoju odluku,nakon burne reakcije javnosti o protekcionizmu Crvene Zvezde.Zašto se Partizanu oduzima dva boda? Zato što je pobedio Rad sa 3:1? Ili što se približava Zvezdi?

Aleksej

pre 6 godina

Zelim iz sveg srca da prestanu krajdje i namestanja u fudbalu u Srbiji,kao i saopstenja,optuzbe i druge stvari koje nemaju veze za profesionalnim sportom.

Nikola

pre 6 godina

(soren, 08. mart 2018 17:24)

Svi navijači Zvezde koji iskreno misle da je ono bio penal su idealan odraz Srbije u poslednjih 25 godina i danas!
Vide ono što hoće, zaborave prošlost kao zlatna ribica, nabeđeni da su uvek u pravu.
Penala ni u snovima, u kaznenom se ne sudi svako čepanje! Ofsajd nije bio, da li bi bio gol, verovatno, ali možda i ne bi. Zašto svaki put kada vam sude u korist gledate kratkoročno? Treba li da vam se pusti neki snimak iz '90.ih? Da li znaš koliko su Zvezda i Partizan ukrali igrača svim klubovima, sa obećanjem da će platiti i to se nikad ne dogodi. Onda kada ih klub tuži, bude haos kako oni smeju od Blizanaca da traže pare. Pa šta je bilo kada je CZ prošli put gostovala u NS? Ucena policije da se navijači CZ moraju da budu na istoku...
Jadni ste i smešni!

Batko pamcenje mu kratko

pre 6 godina

Zašto saopštenja ne pišu i Napredak, Mladost, Zemun...
(Southpaw, 08. mart 2018 16:37)

Pisace kad budu osteceni ( protiv Zvezde), Zemun dobio penal protiv Partizana, uzeli su nam bod pa nema potrebe da se oglasavaju i da se bune.

Tanasko

pre 6 godina

Bogami, ovi iz Vojvodine izgleda dobili lepu premiju od Vučele. Neće vam proći ove godine, prethodne sezone je upalilo, ove neće. A scenario isti. Partizan ćuti, ostali laju. Još samo fali Poledica da se oglasi.
(NoName, 8. mart 2018 17:29)
A u cemu je Zvezda ostecena prosle godine u borbi za trofej?! Izgubila je u sezoni tri derbija od Partizana, u jednom je izvukla nereseno posle pogodka iz gol-auta. Imala je zatvorenu vecinu utakmica, na jednoj, od nezatvorenih, protiv Vozdovca u utakmici gde se niko nije zalio na sudjenje je izgubila 3:1 i Partizan ju je pretekao na tabeli... I gde je tu Zvezda ostecena prosle sezone?

Partizan je kriv

pre 6 godina

Tako vam bre i treba. Voleo bih da su vam dali jos 3 gola iz nepostojecih penala i jos 3 iz cistih ofsajd situacija. Pustate ih i lizete se sa njima i pisu vam saopstenja koja vi objavljujete a sve u u cilju pogibeljne borbe protiv Partizana a sad dosla maca na vratanca a? A strane sudije i VAR vas ne interesuju a? E postenjacine, kako ste sejali sad zanjite i cutite.

Baba Stanojka

pre 6 godina

Kad vec spominjete ofsajde, sto ne spomenete i da je Vojvodina ostecena odmah posle prvog gola. kada je u napadu bio Mihajlovic. Sviran je ofsajd nepostojeci sto se vidi na snimku. A sudija svaki prekid za Vojvodinu posle izvodjenja vracao loptu nazad dok se ne vrati zvezdina odbrana... To se ne spominje, sprecavao je svaku kontru Vojvodine.

Najveci licemeri ste vi blizanci... zlo na kvadrat. Dvoglava azdaja.

kramp

pre 6 godina

KPJje glavno uporište imala u i na JNA.Zvezda je bila klub reakcionara,gradjanska opcija.Deco u školu a ne samo na ulicu.
(miško, 08. mart 2018 17:54)

Bas si... misko. Najvece uspehe i najvise trofeja ste uzeli kada je u drzavi bila diktatura KPJ. Niko tada nije smeo da pisne a vi jedini reakcionari pobediste sistem i KPJ i osvojiste pregrst titula. Pa gde ti je mozak.
Pre ce biti da vasa dominacija postoji iskljucivo kada iza vas stoji drzavni aparat. Nekad KPJ a danas SNS. I nije mi jasno zasto se stidite osnivaca i izmisljate gluposti. I CZ i Partizan su osnovali komunisti i njima su upravljali, to je cinjenica i takvo je vrrme bilo. Ako te je sramota toga navijaj za neki klub koji je osnovan pre ili posle tog vremena.

Boris

pre 6 godina

Jako mi je tesko da kazem bilo sta o ovoj temi,a da ne koristim govor mrznje,psovke i uvrede i zato bicu kratak i jasan : Terzicu nije mesto u fudbalu !!!

Marinkova bara

pre 6 godina

Da ste glasali za VAR tehnoligiju i strane sudije,ne bi se ovo dogodilo.Posto niste glasili,drago mi je sto ste osteceni.Ko sa decom spava,upisan se budi.
(Smederevac, 08. mart 2018 17:15)

Zasto VAR tehnologiju nemaju Englezi, Spanci, Francuzi i gotovo cela Evropa. Znas li sta je preduslov za takvu tehnologiju? Osam kamera na terenima od Subotice do Surdulice. A tereni nam ko pasnjaci.

Pedja

pre 6 godina

Ako je išta jadno, onda je to ovo takmičenje Zvezde i Partizana na temu za koga sudije više kradu - a kradu nenormalno i za jedne i za druge. Juče je sudija (za koga niko nikad nije čuo) jednostavno izvršio nečije naređenje, to je potpuno jasno.

Nikola

pre 6 godina

A i molim sve ove koji pričaju o VAR sistemu da odu ponekad na stadion. Čisto da se susretnu sa realnošću.
Kakav VAR sistem?! Pa ni svi mečevi se ne snimaju, a ne VAR sistem da se uvodi... Gde vi živite? Po svetu svaki meč prenosi preko 30 kamera, kod nas na derbi dva puta godišnje isteraju 10 i to smatraju spektaklom. Da li neko od vas može da pojmi koliko su jadni i bedni prenosi naše lige? A vi bi da uvodite VAR sistem... Klubovi ne mogu ni igrače da isplate, a vi bi na svaku tekmu da stavite još 5, 6 ljudi koji treba da upravljaju tim VAR sistemom. Šta vi mislite?! To kao naručiš jedan VAR sistem i on tako radi sam od sebe. Sam se montira, demontira, sam pušta snimke, pričice cvrkuću. Do juče 90% stadiona ni reflektore nije imalo. Pola stadiona nema normalan semafor, a vi tripujete VAR sistem... Ajde ugasite tv i igrice i malo prošetajte do najbližeg stadiona da vidite ima li trave tu uopšte.

deco, čitajte knjige

pre 6 godina

Sude segrti nego sta, majstori sede u lozama. Ne treba mnogo biti pametan pa primetiti da kao sto igraju drugorazredni fudbaleri tako i sude isti takvi. Ponekad iz neznanja ponekad malo srcem , ali to je slika i prilika srpskog fudbala. Previse nesportskog mora uvek da ispliva. Dakle, pricajte i pisite o majstorijama.
A sto se tice Vojvodine i ostalih 'manjih' klubova igrajuci u ovakvoj ligi ste pristali na ovakve radnje. Zao mi je , ali je tako

Coa

pre 6 godina

(Marinkova bara, 8. mart 2018 18:13)

Koliko ti neznanja uspeš da prospeš u tako kratkom komentaru to je neverovatno. OFK je stariji od vojvodine? A po kojoj to računici moliću lepo? Ja koliko znam OFK je osnovan 50ih, a BSK je osnovan 1911. Ti očigledno ne ideš na utakmice Vojvodina, pa te molim da ne pričaš o popunjenosti stadiona. Nikakva ''Energo Bačka'' ne postoji, ali postoji ''Energotehnika Južna Bačka'' koja je u privatnom, a ne državnom vlasništvu. Pričaš o kvalitetu, a de onda nam objasni kako je to Vojvodina u prethodnih 5,6 godina imala dosta bolje rezultate u Evropi od Zvezde, a u domaćoj ligi Zvezdi nije mogla opet ništa. Koje je takmičenje regularnije i koje pokazuje bolje odnos snaga? De reci nam da znamo. Pričaš kako Vošine mlađe kategorije ne valjaju, de onda nam reci zašto pobegulja debeli Kosan u Zvezdino ime stalno lešinari oko Vošinog fudbalskog centra? Da li znaš da je Vošina 2002. generacija ubedljivo osvojila šampionat Srbije prošle godine sa samo jednim primljenim golom, a da su upravo Zvezda i Partizan rasparčali taj tim? Dovoljno je samo pogledati gde Vošina deca trenutno igraju, a gde Zvezdina. Zvezdina deca su srećna ako i klupu vide, a ti bi nama da pričaš ko kakvu školu i mlađe generacije ima.

analiza

pre 6 godina

"Jovan Segrt nije los sudija. Ali kako objasniti da mu je otac sportski radnik i clan uprave fk crvena zvezda. Da su on i brat ostrasceni navijaci crvene zvezde. A da mu je brat( bivsi sudija takodje) isto radnik u crvenoj zvezdi."
(gradjanin)
Nađoh ovaj komentar ispod teksa "Zvezda pobedila iz spornog penala..." pa me stvarno zanima da li je išta od navedenog tačno?Zna li ko?Da li je otac sudije Šegrta zaista član CZ,baš kao i njegov brat?Mislim,mora da ih neko poznaje ili zna nekog ko njih zna...Da se ne gnjavim tražeći po internetu.

Lav

pre 6 godina

"Fudbal se igra zbog publike i sportskog nadmetanja, a ne zbog kladionica i interesnih lobija."

Morao sam samo ovaj deo da izdvojim, jer fudbal se duuugo dugo, u celom svetu igra samo za pare! Fudbal se odavno ne igra za publiku i prošla su vremena kada su siromašni igrali a bogati gledali i navijali. To je sada obrnuto.

O tome ko namešta i da li namešta, glupo je pričati. Dovoljno je samo da postoji mogućnost da može, pa da takmičenje ne bude regularno.. A svi valjda vidimo da su mogućnosti izdašne.