Utorak, 06.03.2018.

10:20

Vučić: Cilj Srbije na OI u Tokiju je da osvoji 12 medalja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je cilj Srbije da na idućim letnjim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine osvoji najmanje 12 medalja.

Izvor: B92

Vuèiæ: Cilj Srbije na OI u Tokiju je da osvoji 12 medalja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

728 Komentari

Sortiraj po:

dusan

pre 6 godina

Mora plan da se napravi, procena broja medalja i sportova gde se planiraju, i trening do Tokija...glupo da strelci koji mogu da uzmu 4,5 medalja, osvoje samo jednu...

Komšija

pre 6 godina

Ovi sto ih vi zovete SENDVICARI kao da su od Srećka Šoića dobijali upute sta da pišu :)
Samo sto im komentari ne idu kao "trćeća slova"!
A da bi znali ko od njih jede sendvice na racun stranke zdravog razuma, ovaj SNSa, treba samo da vidite ko je napisao komentar: tanja, ceca, dragana...sve neki komplikovani nickovi

Deda Žicko

pre 6 godina

Provali ti te komentare, svi su isti, tipa naši sportisti su najbolji, podrška sportistima, bravo na medaljama ?! , kojim medaljama botovi kad se ne zna još ni ko će da učestvuje haha, a potpisi su obična imen marko, Dunja, Ana itd...jasno je da su bitovi i jasno je koliko ih ima jer po difoltu lupaju minuse na svaki komentar bilo dobar ili loš, oni to ne čitaju i po minusima se vidi da ih ima oko 300...zamišljam kako te osobe izgledaju i kako po ceo dan rade ovakve stvari za 30 hiljada....i da je 100 plata ne mogu da shvatim da neko može takvim stvarima da se bavi

Heroj

pre 6 godina

Za 2, maksimalno 3 olimpijska ciklusa cemo doci i do 27 medalja, sto ce biti najveci istorijski rast medalja jedne zemlje uproseceno na godisnjem nivou, a u liniji sa rastom gdp u istom periodu. Uz podrsku ove vlade i predsednika samo je nebo granica.

Bane

pre 6 godina

Predsednik mora malo da spusti loptu, mala smo zemlja ej 12 medalja a ima nas šaka i jada. I onih 8 iz Ria je fenomenalni uspeh. Treba li sad ljudima nabacivati pritisak kao što su Noletu već prognozirali ne samo medalju već zlato pa strelcima a oni ništa. Nekad nije dan i nekad se nađe neko ko je bolji od tebe u tom trenutku.

Bika

pre 6 godina

Nasa zemlja mnogo ulaze u sport i to je dobro jer je rezultat toga ovo.
(Jasmina, 6. mart 2018 12:41)

Rezultat državnog ulaganja u sport smo videli na proteklim ZOI. A kada botovanje postane olimpijska disciplina, ubedjen sam da ćete vi Jasmina i vaše kolege osvojiti zlato. Srbija je uz vas, vi ste nova nada svih onih koji još nisu pobegli iz zemlje.

Srdjan

pre 6 godina

Hvala Ivana sto casno predstavljas nasu zemlju i tuces neprijatelje usred njihove palate. Usred Londona.
(brkacrni, 6. mart 2018 12:42 Birminegemu nije London. Za ovoga molim lijepo nema sendvica!

Dare

pre 6 godina

Ovaj cilj ce sigurno biti ostvaren, sportisti ce dati sve od sebe , a mi cemo im svojim mislima poslati snagu da postignu sto boli rezultat.

Zoran

pre 6 godina

Rio 2016
Cetiri medalje u 3 ekipnim sportovima:
Kosarka 2
Odbojka 1
Vaterpolo 1 medalja.
Srbija je igrala finala u sportova
Kosarka
Odbojka i
Vaterpolo.
Ovo je ogroman uspeh ravan-
Bari 91
Indijanopolis 2002
Đokovic i
Rio 2016.
Vreme ce pokazati.

Najbolja

pre 6 godina

Srpski sportisti, ponos nacije i cele Srbije...sve čestitke na osvojenim medaljama i postignutim dosadašnjim rezultatima i iskrene želje za novim uspesima i novim zlatnim, srebrnim i svakako bronzanim rezultatima. Samo napred!

Ognjen

pre 6 godina

Drago mi je kada vidim da drzava ulaze u sport i sportsku infrastrukturu vise nego ikada i siguran sam da ce rezultati na sledecim OI to i pokazati.

Masa

pre 6 godina

Baviti se sportom je parola kojom trebaju mladi da se vode, a rezultati nasih sporista samo mogu da im budu odskocna daska za njihovo napredovanje.

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

Almir

pre 6 godina

Nadam se da ce i nasi ostali sportisti da se ugledaju na Ivanu, siguran sam da cemo uzeti preko 12 medalja sto ce biti ogroman uspeh.

Rt

pre 6 godina

Србија има врхунске спортисте,и сигуран сам да ћемо толико медаља и освојити.

remax

pre 6 godina

Sve neke Une, Mine, Eme..
Ni slučajno da naleti neka Stanojka, Radmila ili Bisenija.
Vrlo je važno da mislimo kako vlastelu podržavaju moderne mlade devojke a ne babe koje za android i kilo brašna ovde "rade" godinu dana.

Nikola

pre 6 godina

Strelcima želim da ponove ovakav uspeh u Tokiju, za Ivanu ne sumnjam, tu je već zlatna olimpijska medalja upisana. Ako u ekipnim sportovima uzmemo medalje kao što se i očekuje, uz još neku medalju u veslanju, kajaku, tekvondou, tenisu, to bi onda mogle biti najuspešnije OI u istoriji R.Srbije otkako nastupamo pod tim imenom.

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

bljak

pre 6 godina

isam znao da je botizam uvrscen u olimpijske sportove... Tu bismo suvereno razvalili i u ekipnoj i u pojedinacnoj konkurenciji. Medijsko pljuvanje u dalj... Preletanje... Naduvavanje birackog spiska... A nas Faraon bi se takmicio u desetoboju i objedinio, kako vec voli, razne titule.

spektator

pre 6 godina

Bravo za sve koji su otisli.Drzimo pesnice :-)7
@ buba

A gde su otišli? Iz zemlje? Kome držimo pesnice? Ili računaš da držimo pesnice dve i po godine dok ne počnu igre u Tokiju? To deluje?

Liva

pre 6 godina

Ne znam sta cete lepse od toga kada cujete himnu svoje zemlje sirom sveta, a sportisti su ti koji nas predstavljaju u najboljem svetlu.

Bojan

pre 6 godina

Ma mi smo bre, nacija talentovana za sport, tu nam sve ide od ruke. Uz pomoć države koju Vučić najavljuje i uz malo sreće, biće tu i više od 12 medalja u Tokiju.

Bojan

pre 6 godina

Mi smo sportska nacija i vidim da se dosta ulaze u mlade i perspektivne nade sto donosi dobre rezultate do sada,tako da verujem u veliki uspeh nase delegacije u Tokiju.

Draga

pre 6 godina

Cim neki nasi sportisti izraze iskrenu zahvalnost na stipendijama, na pomoci od strane drzave, opozicija ih prozove botovima, etiketira ih, sto je zaista zalosno.

Nikola

pre 6 godina

Mislim da nasa zemlja iz jednog olimpijskog ciklusa u drugi tj.na svakoj sledecoj olimpijadi postizemo odlicne rezultate,to smo videli u Riju.Nadam se da cemo u Tokiju stici bar do 10 medalja.

Vlada

pre 6 godina

Srbija je zemlja sporta i vidi se veliki napredak sto se tice pojedinacnih sportova ,drzava bi morala vise paznje da obrati na nase mlade talente koji mogu u buducnosti mnogo da donesu ovoj zemlji.

Aleksandar

pre 6 godina

Pazljivo pratim nase sportiste sto u indvidualnom sto u ekipnom sportu,i vidim kod pojedinaca veliki napredak i znaci nam puno,mislim da u Tokiju imamo da nadmasimo i broj clanova naseg tima isto tako i medalja.

lol

pre 6 godina

o Najaveci, Najpametniji, Neustrasivi, .... donesi odluku da u finalu SP u fudbalu pobedimo, npr argentinu sa 5:0 ! Moze ?

kad je mogla severna koreja da pobedi brazil i bude shampion sto da mi budemo najgori ?

kiki

pre 6 godina

Nas cilj da se u Tokiju osvoje medalje ce se sigurno i ostvariti jer imamo jako dobre i kvalitetne sposrtiste sto se da i videti. Svaka vam cast.

Zoran

pre 6 godina

Ivana Spanovic postize izuzetne rezultate, drzava je to prepoznala i pomaze na sve moguce nacine! Ivanina medalja je zagarantovana na OI samo da da Bog da je zdravlje posluzi!

Botina

pre 6 godina

@Mina, niki, kiki... objasnili ste šta znači odanost vodji i patriotizam. Nadam se da ste dobili zasluženi sendvič. Meni retko objave komentare dva puta na istoj vesti, ali vama su uspeli i po 10.

smokvica

pre 6 godina

Ponosni smo na nas tim koji je u streljastvu osvojio mnogobrojne medalje i na zlatnu Ivanu Spanovic, koja je zaista zasluzila ovu medalju.

anti bot

pre 6 godina

Oduvek smo bili sportska nacija koja će uvek ređati uspehe.
(Zoran, 06. mart 2018 10:38)

pa da..pokazali smo na ZOI da smo sportska nacija.

Kole

pre 6 godina

Imamo izuzetno talentovane sportiste kojima moramo pruziti maksimalnu podrsku,samo tako imacemo najbolje rezultate.Sve cestitke sportistima.

Stanko

pre 6 godina

Verujem da cemo u Tokiju imati mnogo vise uspeha nego sto smo imali u Riju,i da cemo se vratiti sa duplo vise medalja nego na proslim olimpijskim igrama.

Mara

pre 6 godina

Cela nacija je ponosna na rezultete nasih sportista, posebno na zlato Ivane Spanovic, je svi znamo koliko je ona vredno radila da bi napokon zlato sijalo oko njeno vrata.

Vlada

pre 6 godina

Uh, predsedniče bojim se da naši ne podbace ipak je to preveliko breme za naše sportiste. Najbolji su kada su pocenjeni i kada niko na njih ne računa, tada udaraju i grizu najjače.

Margarin, u sve se meša

pre 6 godina

Predsedniče, osvajanje medalja na OI je malo drugačije od osvajanja Srbije, dakle sendviči i botovi tu ne mogu nikako da pomognu.

ja

pre 6 godina

koliko komenatara botova ocekivati, 1000, 2000? zasto ga malo-malo provlacite i kroz sportske rubrike? znam da morate, ali bar cenzurisite botove ovde ako ne mozete ih zaustavite na info stranama. ali dzaba, njih cete pustati mene ne i tako redovno...

Sasa

pre 6 godina

Uz adekvatnu pripremu i angazovanje drzave rezultati ce doci sami po sebi, a mi smo zemlja kija ima vrhunske sportiste, pa na tom planu ne treba i sumnjati.

Deratizator

pre 6 godina

Sa godišnjim budžetom za sport od 15M € teško. Prebacite Gaspromovo finansiranje OKS-u pa da se nadamo. Od fudbala ionako nikakve koristi za državu. Od njega profitiraju samo Zvezdan, Rajo, Brano, Vučela, Kokeza, Vazura i ostali "zaslužni" građani.

dorotej

pre 6 godina

Navikli smo na medalje u ekipnim sportovima, ali uspesi u pojedinacnim sportovima su nesto sto posebno raduje i daje vetar u ledja da se u pojedinacnim sportovima ozbiljno radi!

Brankica

pre 6 godina

Ovako se promovisu prave vrednosti. Svaki uspeh nasih sportista treba da bude ispracen na ovaj nacin. Zelim im puno srece na Olimpijskim Igrama!

Margarin, u sve se meša

pre 6 godina

Predsedniče, osvajanje medalja na OI je malo drugačije od osvajanja Srbije, dakle sendviči i botovi tu ne mogu nikako da pomognu.

ja

pre 6 godina

koliko komenatara botova ocekivati, 1000, 2000? zasto ga malo-malo provlacite i kroz sportske rubrike? znam da morate, ali bar cenzurisite botove ovde ako ne mozete ih zaustavite na info stranama. ali dzaba, njih cete pustati mene ne i tako redovno...

Mara

pre 6 godina

Cela nacija je ponosna na rezultete nasih sportista, posebno na zlato Ivane Spanovic, je svi znamo koliko je ona vredno radila da bi napokon zlato sijalo oko njeno vrata.

anti bot

pre 6 godina

Oduvek smo bili sportska nacija koja će uvek ređati uspehe.
(Zoran, 06. mart 2018 10:38)

pa da..pokazali smo na ZOI da smo sportska nacija.

Deda Žicko

pre 6 godina

Provali ti te komentare, svi su isti, tipa naši sportisti su najbolji, podrška sportistima, bravo na medaljama ?! , kojim medaljama botovi kad se ne zna još ni ko će da učestvuje haha, a potpisi su obična imen marko, Dunja, Ana itd...jasno je da su bitovi i jasno je koliko ih ima jer po difoltu lupaju minuse na svaki komentar bilo dobar ili loš, oni to ne čitaju i po minusima se vidi da ih ima oko 300...zamišljam kako te osobe izgledaju i kako po ceo dan rade ovakve stvari za 30 hiljada....i da je 100 plata ne mogu da shvatim da neko može takvim stvarima da se bavi

dorotej

pre 6 godina

Navikli smo na medalje u ekipnim sportovima, ali uspesi u pojedinacnim sportovima su nesto sto posebno raduje i daje vetar u ledja da se u pojedinacnim sportovima ozbiljno radi!

Brankica

pre 6 godina

Ovako se promovisu prave vrednosti. Svaki uspeh nasih sportista treba da bude ispracen na ovaj nacin. Zelim im puno srece na Olimpijskim Igrama!

Sasa

pre 6 godina

Uz adekvatnu pripremu i angazovanje drzave rezultati ce doci sami po sebi, a mi smo zemlja kija ima vrhunske sportiste, pa na tom planu ne treba i sumnjati.

Nikola

pre 6 godina

Strelcima želim da ponove ovakav uspeh u Tokiju, za Ivanu ne sumnjam, tu je već zlatna olimpijska medalja upisana. Ako u ekipnim sportovima uzmemo medalje kao što se i očekuje, uz još neku medalju u veslanju, kajaku, tekvondou, tenisu, to bi onda mogle biti najuspešnije OI u istoriji R.Srbije otkako nastupamo pod tim imenom.

Vlada

pre 6 godina

Uh, predsedniče bojim se da naši ne podbace ipak je to preveliko breme za naše sportiste. Najbolji su kada su pocenjeni i kada niko na njih ne računa, tada udaraju i grizu najjače.

Bojan

pre 6 godina

Ma mi smo bre, nacija talentovana za sport, tu nam sve ide od ruke. Uz pomoć države koju Vučić najavljuje i uz malo sreće, biće tu i više od 12 medalja u Tokiju.

Deratizator

pre 6 godina

Sa godišnjim budžetom za sport od 15M € teško. Prebacite Gaspromovo finansiranje OKS-u pa da se nadamo. Od fudbala ionako nikakve koristi za državu. Od njega profitiraju samo Zvezdan, Rajo, Brano, Vučela, Kokeza, Vazura i ostali "zaslužni" građani.

Bika

pre 6 godina

Nasa zemlja mnogo ulaze u sport i to je dobro jer je rezultat toga ovo.
(Jasmina, 6. mart 2018 12:41)

Rezultat državnog ulaganja u sport smo videli na proteklim ZOI. A kada botovanje postane olimpijska disciplina, ubedjen sam da ćete vi Jasmina i vaše kolege osvojiti zlato. Srbija je uz vas, vi ste nova nada svih onih koji još nisu pobegli iz zemlje.

Bojan

pre 6 godina

Mi smo sportska nacija i vidim da se dosta ulaze u mlade i perspektivne nade sto donosi dobre rezultate do sada,tako da verujem u veliki uspeh nase delegacije u Tokiju.

Heroj

pre 6 godina

Za 2, maksimalno 3 olimpijska ciklusa cemo doci i do 27 medalja, sto ce biti najveci istorijski rast medalja jedne zemlje uproseceno na godisnjem nivou, a u liniji sa rastom gdp u istom periodu. Uz podrsku ove vlade i predsednika samo je nebo granica.

smokvica

pre 6 godina

Ponosni smo na nas tim koji je u streljastvu osvojio mnogobrojne medalje i na zlatnu Ivanu Spanovic, koja je zaista zasluzila ovu medalju.

Aleksandar

pre 6 godina

Pazljivo pratim nase sportiste sto u indvidualnom sto u ekipnom sportu,i vidim kod pojedinaca veliki napredak i znaci nam puno,mislim da u Tokiju imamo da nadmasimo i broj clanova naseg tima isto tako i medalja.

kiki

pre 6 godina

Nas cilj da se u Tokiju osvoje medalje ce se sigurno i ostvariti jer imamo jako dobre i kvalitetne sposrtiste sto se da i videti. Svaka vam cast.

Vlada

pre 6 godina

Srbija je zemlja sporta i vidi se veliki napredak sto se tice pojedinacnih sportova ,drzava bi morala vise paznje da obrati na nase mlade talente koji mogu u buducnosti mnogo da donesu ovoj zemlji.

Nikola

pre 6 godina

Mislim da nasa zemlja iz jednog olimpijskog ciklusa u drugi tj.na svakoj sledecoj olimpijadi postizemo odlicne rezultate,to smo videli u Riju.Nadam se da cemo u Tokiju stici bar do 10 medalja.

Draga

pre 6 godina

Cim neki nasi sportisti izraze iskrenu zahvalnost na stipendijama, na pomoci od strane drzave, opozicija ih prozove botovima, etiketira ih, sto je zaista zalosno.

Zoran

pre 6 godina

Ivana Spanovic postize izuzetne rezultate, drzava je to prepoznala i pomaze na sve moguce nacine! Ivanina medalja je zagarantovana na OI samo da da Bog da je zdravlje posluzi!

Stanko

pre 6 godina

Verujem da cemo u Tokiju imati mnogo vise uspeha nego sto smo imali u Riju,i da cemo se vratiti sa duplo vise medalja nego na proslim olimpijskim igrama.

Kole

pre 6 godina

Imamo izuzetno talentovane sportiste kojima moramo pruziti maksimalnu podrsku,samo tako imacemo najbolje rezultate.Sve cestitke sportistima.

Srdjan

pre 6 godina

Hvala Ivana sto casno predstavljas nasu zemlju i tuces neprijatelje usred njihove palate. Usred Londona.
(brkacrni, 6. mart 2018 12:42 Birminegemu nije London. Za ovoga molim lijepo nema sendvica!

bljak

pre 6 godina

isam znao da je botizam uvrscen u olimpijske sportove... Tu bismo suvereno razvalili i u ekipnoj i u pojedinacnoj konkurenciji. Medijsko pljuvanje u dalj... Preletanje... Naduvavanje birackog spiska... A nas Faraon bi se takmicio u desetoboju i objedinio, kako vec voli, razne titule.

Bane

pre 6 godina

Predsednik mora malo da spusti loptu, mala smo zemlja ej 12 medalja a ima nas šaka i jada. I onih 8 iz Ria je fenomenalni uspeh. Treba li sad ljudima nabacivati pritisak kao što su Noletu već prognozirali ne samo medalju već zlato pa strelcima a oni ništa. Nekad nije dan i nekad se nađe neko ko je bolji od tebe u tom trenutku.

Botina

pre 6 godina

@Mina, niki, kiki... objasnili ste šta znači odanost vodji i patriotizam. Nadam se da ste dobili zasluženi sendvič. Meni retko objave komentare dva puta na istoj vesti, ali vama su uspeli i po 10.

remax

pre 6 godina

Sve neke Une, Mine, Eme..
Ni slučajno da naleti neka Stanojka, Radmila ili Bisenija.
Vrlo je važno da mislimo kako vlastelu podržavaju moderne mlade devojke a ne babe koje za android i kilo brašna ovde "rade" godinu dana.

Rt

pre 6 godina

Србија има врхунске спортисте,и сигуран сам да ћемо толико медаља и освојити.

Liva

pre 6 godina

Ne znam sta cete lepse od toga kada cujete himnu svoje zemlje sirom sveta, a sportisti su ti koji nas predstavljaju u najboljem svetlu.

lol

pre 6 godina

o Najaveci, Najpametniji, Neustrasivi, .... donesi odluku da u finalu SP u fudbalu pobedimo, npr argentinu sa 5:0 ! Moze ?

kad je mogla severna koreja da pobedi brazil i bude shampion sto da mi budemo najgori ?

spektator

pre 6 godina

Bravo za sve koji su otisli.Drzimo pesnice :-)7
@ buba

A gde su otišli? Iz zemlje? Kome držimo pesnice? Ili računaš da držimo pesnice dve i po godine dok ne počnu igre u Tokiju? To deluje?

Komšija

pre 6 godina

Ovi sto ih vi zovete SENDVICARI kao da su od Srećka Šoića dobijali upute sta da pišu :)
Samo sto im komentari ne idu kao "trćeća slova"!
A da bi znali ko od njih jede sendvice na racun stranke zdravog razuma, ovaj SNSa, treba samo da vidite ko je napisao komentar: tanja, ceca, dragana...sve neki komplikovani nickovi

Masa

pre 6 godina

Baviti se sportom je parola kojom trebaju mladi da se vode, a rezultati nasih sporista samo mogu da im budu odskocna daska za njihovo napredovanje.

Almir

pre 6 godina

Nadam se da ce i nasi ostali sportisti da se ugledaju na Ivanu, siguran sam da cemo uzeti preko 12 medalja sto ce biti ogroman uspeh.

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

Ognjen

pre 6 godina

Drago mi je kada vidim da drzava ulaze u sport i sportsku infrastrukturu vise nego ikada i siguran sam da ce rezultati na sledecim OI to i pokazati.

Najbolja

pre 6 godina

Srpski sportisti, ponos nacije i cele Srbije...sve čestitke na osvojenim medaljama i postignutim dosadašnjim rezultatima i iskrene želje za novim uspesima i novim zlatnim, srebrnim i svakako bronzanim rezultatima. Samo napred!

Zoran

pre 6 godina

Rio 2016
Cetiri medalje u 3 ekipnim sportovima:
Kosarka 2
Odbojka 1
Vaterpolo 1 medalja.
Srbija je igrala finala u sportova
Kosarka
Odbojka i
Vaterpolo.
Ovo je ogroman uspeh ravan-
Bari 91
Indijanopolis 2002
Đokovic i
Rio 2016.
Vreme ce pokazati.

Dare

pre 6 godina

Ovaj cilj ce sigurno biti ostvaren, sportisti ce dati sve od sebe , a mi cemo im svojim mislima poslati snagu da postignu sto boli rezultat.

dusan

pre 6 godina

Mora plan da se napravi, procena broja medalja i sportova gde se planiraju, i trening do Tokija...glupo da strelci koji mogu da uzmu 4,5 medalja, osvoje samo jednu...

Margarin, u sve se meša

pre 6 godina

Predsedniče, osvajanje medalja na OI je malo drugačije od osvajanja Srbije, dakle sendviči i botovi tu ne mogu nikako da pomognu.

ja

pre 6 godina

koliko komenatara botova ocekivati, 1000, 2000? zasto ga malo-malo provlacite i kroz sportske rubrike? znam da morate, ali bar cenzurisite botove ovde ako ne mozete ih zaustavite na info stranama. ali dzaba, njih cete pustati mene ne i tako redovno...

Deratizator

pre 6 godina

Sa godišnjim budžetom za sport od 15M € teško. Prebacite Gaspromovo finansiranje OKS-u pa da se nadamo. Od fudbala ionako nikakve koristi za državu. Od njega profitiraju samo Zvezdan, Rajo, Brano, Vučela, Kokeza, Vazura i ostali "zaslužni" građani.

lol

pre 6 godina

o Najaveci, Najpametniji, Neustrasivi, .... donesi odluku da u finalu SP u fudbalu pobedimo, npr argentinu sa 5:0 ! Moze ?

kad je mogla severna koreja da pobedi brazil i bude shampion sto da mi budemo najgori ?

Botina

pre 6 godina

@Mina, niki, kiki... objasnili ste šta znači odanost vodji i patriotizam. Nadam se da ste dobili zasluženi sendvič. Meni retko objave komentare dva puta na istoj vesti, ali vama su uspeli i po 10.

Vlada

pre 6 godina

Uh, predsedniče bojim se da naši ne podbace ipak je to preveliko breme za naše sportiste. Najbolji su kada su pocenjeni i kada niko na njih ne računa, tada udaraju i grizu najjače.

remax

pre 6 godina

Sve neke Une, Mine, Eme..
Ni slučajno da naleti neka Stanojka, Radmila ili Bisenija.
Vrlo je važno da mislimo kako vlastelu podržavaju moderne mlade devojke a ne babe koje za android i kilo brašna ovde "rade" godinu dana.

bljak

pre 6 godina

isam znao da je botizam uvrscen u olimpijske sportove... Tu bismo suvereno razvalili i u ekipnoj i u pojedinacnoj konkurenciji. Medijsko pljuvanje u dalj... Preletanje... Naduvavanje birackog spiska... A nas Faraon bi se takmicio u desetoboju i objedinio, kako vec voli, razne titule.

Dare

pre 6 godina

Ovaj cilj ce sigurno biti ostvaren, sportisti ce dati sve od sebe , a mi cemo im svojim mislima poslati snagu da postignu sto boli rezultat.

Mara

pre 6 godina

Cela nacija je ponosna na rezultete nasih sportista, posebno na zlato Ivane Spanovic, je svi znamo koliko je ona vredno radila da bi napokon zlato sijalo oko njeno vrata.

Ognjen

pre 6 godina

Drago mi je kada vidim da drzava ulaze u sport i sportsku infrastrukturu vise nego ikada i siguran sam da ce rezultati na sledecim OI to i pokazati.

Najbolja

pre 6 godina

Srpski sportisti, ponos nacije i cele Srbije...sve čestitke na osvojenim medaljama i postignutim dosadašnjim rezultatima i iskrene želje za novim uspesima i novim zlatnim, srebrnim i svakako bronzanim rezultatima. Samo napred!

Zoran

pre 6 godina

Rio 2016
Cetiri medalje u 3 ekipnim sportovima:
Kosarka 2
Odbojka 1
Vaterpolo 1 medalja.
Srbija je igrala finala u sportova
Kosarka
Odbojka i
Vaterpolo.
Ovo je ogroman uspeh ravan-
Bari 91
Indijanopolis 2002
Đokovic i
Rio 2016.
Vreme ce pokazati.

Heroj

pre 6 godina

Za 2, maksimalno 3 olimpijska ciklusa cemo doci i do 27 medalja, sto ce biti najveci istorijski rast medalja jedne zemlje uproseceno na godisnjem nivou, a u liniji sa rastom gdp u istom periodu. Uz podrsku ove vlade i predsednika samo je nebo granica.

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

dorotej

pre 6 godina

Navikli smo na medalje u ekipnim sportovima, ali uspesi u pojedinacnim sportovima su nesto sto posebno raduje i daje vetar u ledja da se u pojedinacnim sportovima ozbiljno radi!

Df

pre 6 godina

Србија је расадник спортских талената, и неће бити уопште тешко да се освоји 12 медаља.

Sasa

pre 6 godina

Uz adekvatnu pripremu i angazovanje drzave rezultati ce doci sami po sebi, a mi smo zemlja kija ima vrhunske sportiste, pa na tom planu ne treba i sumnjati.

Draga

pre 6 godina

Cim neki nasi sportisti izraze iskrenu zahvalnost na stipendijama, na pomoci od strane drzave, opozicija ih prozove botovima, etiketira ih, sto je zaista zalosno.

Brankica

pre 6 godina

Ovako se promovisu prave vrednosti. Svaki uspeh nasih sportista treba da bude ispracen na ovaj nacin. Zelim im puno srece na Olimpijskim Igrama!

Almir

pre 6 godina

Nadam se da ce i nasi ostali sportisti da se ugledaju na Ivanu, siguran sam da cemo uzeti preko 12 medalja sto ce biti ogroman uspeh.

anti bot

pre 6 godina

Oduvek smo bili sportska nacija koja će uvek ređati uspehe.
(Zoran, 06. mart 2018 10:38)

pa da..pokazali smo na ZOI da smo sportska nacija.

Bojan

pre 6 godina

Ma mi smo bre, nacija talentovana za sport, tu nam sve ide od ruke. Uz pomoć države koju Vučić najavljuje i uz malo sreće, biće tu i više od 12 medalja u Tokiju.

Bojan

pre 6 godina

Mi smo sportska nacija i vidim da se dosta ulaze u mlade i perspektivne nade sto donosi dobre rezultate do sada,tako da verujem u veliki uspeh nase delegacije u Tokiju.

Bane

pre 6 godina

Predsednik mora malo da spusti loptu, mala smo zemlja ej 12 medalja a ima nas šaka i jada. I onih 8 iz Ria je fenomenalni uspeh. Treba li sad ljudima nabacivati pritisak kao što su Noletu već prognozirali ne samo medalju već zlato pa strelcima a oni ništa. Nekad nije dan i nekad se nađe neko ko je bolji od tebe u tom trenutku.

Aleksandar

pre 6 godina

Pazljivo pratim nase sportiste sto u indvidualnom sto u ekipnom sportu,i vidim kod pojedinaca veliki napredak i znaci nam puno,mislim da u Tokiju imamo da nadmasimo i broj clanova naseg tima isto tako i medalja.

Masa

pre 6 godina

Baviti se sportom je parola kojom trebaju mladi da se vode, a rezultati nasih sporista samo mogu da im budu odskocna daska za njihovo napredovanje.

Liva

pre 6 godina

Ne znam sta cete lepse od toga kada cujete himnu svoje zemlje sirom sveta, a sportisti su ti koji nas predstavljaju u najboljem svetlu.

Nikola

pre 6 godina

Mislim da nasa zemlja iz jednog olimpijskog ciklusa u drugi tj.na svakoj sledecoj olimpijadi postizemo odlicne rezultate,to smo videli u Riju.Nadam se da cemo u Tokiju stici bar do 10 medalja.

Stanko

pre 6 godina

Verujem da cemo u Tokiju imati mnogo vise uspeha nego sto smo imali u Riju,i da cemo se vratiti sa duplo vise medalja nego na proslim olimpijskim igrama.

Zoran

pre 6 godina

Ivana Spanovic postize izuzetne rezultate, drzava je to prepoznala i pomaze na sve moguce nacine! Ivanina medalja je zagarantovana na OI samo da da Bog da je zdravlje posluzi!

Vlada

pre 6 godina

Srbija je zemlja sporta i vidi se veliki napredak sto se tice pojedinacnih sportova ,drzava bi morala vise paznje da obrati na nase mlade talente koji mogu u buducnosti mnogo da donesu ovoj zemlji.

Nikola

pre 6 godina

Strelcima želim da ponove ovakav uspeh u Tokiju, za Ivanu ne sumnjam, tu je već zlatna olimpijska medalja upisana. Ako u ekipnim sportovima uzmemo medalje kao što se i očekuje, uz još neku medalju u veslanju, kajaku, tekvondou, tenisu, to bi onda mogle biti najuspešnije OI u istoriji R.Srbije otkako nastupamo pod tim imenom.

Rt

pre 6 godina

Србија има врхунске спортисте,и сигуран сам да ћемо толико медаља и освојити.

kiki

pre 6 godina

Nas cilj da se u Tokiju osvoje medalje ce se sigurno i ostvariti jer imamo jako dobre i kvalitetne sposrtiste sto se da i videti. Svaka vam cast.

smokvica

pre 6 godina

Ponosni smo na nas tim koji je u streljastvu osvojio mnogobrojne medalje i na zlatnu Ivanu Spanovic, koja je zaista zasluzila ovu medalju.

Kole

pre 6 godina

Imamo izuzetno talentovane sportiste kojima moramo pruziti maksimalnu podrsku,samo tako imacemo najbolje rezultate.Sve cestitke sportistima.

Deda Žicko

pre 6 godina

Provali ti te komentare, svi su isti, tipa naši sportisti su najbolji, podrška sportistima, bravo na medaljama ?! , kojim medaljama botovi kad se ne zna još ni ko će da učestvuje haha, a potpisi su obična imen marko, Dunja, Ana itd...jasno je da su bitovi i jasno je koliko ih ima jer po difoltu lupaju minuse na svaki komentar bilo dobar ili loš, oni to ne čitaju i po minusima se vidi da ih ima oko 300...zamišljam kako te osobe izgledaju i kako po ceo dan rade ovakve stvari za 30 hiljada....i da je 100 plata ne mogu da shvatim da neko može takvim stvarima da se bavi

spektator

pre 6 godina

Bravo za sve koji su otisli.Drzimo pesnice :-)7
@ buba

A gde su otišli? Iz zemlje? Kome držimo pesnice? Ili računaš da držimo pesnice dve i po godine dok ne počnu igre u Tokiju? To deluje?

Bika

pre 6 godina

Nasa zemlja mnogo ulaze u sport i to je dobro jer je rezultat toga ovo.
(Jasmina, 6. mart 2018 12:41)

Rezultat državnog ulaganja u sport smo videli na proteklim ZOI. A kada botovanje postane olimpijska disciplina, ubedjen sam da ćete vi Jasmina i vaše kolege osvojiti zlato. Srbija je uz vas, vi ste nova nada svih onih koji još nisu pobegli iz zemlje.

dusan

pre 6 godina

Mora plan da se napravi, procena broja medalja i sportova gde se planiraju, i trening do Tokija...glupo da strelci koji mogu da uzmu 4,5 medalja, osvoje samo jednu...

Srdjan

pre 6 godina

Hvala Ivana sto casno predstavljas nasu zemlju i tuces neprijatelje usred njihove palate. Usred Londona.
(brkacrni, 6. mart 2018 12:42 Birminegemu nije London. Za ovoga molim lijepo nema sendvica!

Komšija

pre 6 godina

Ovi sto ih vi zovete SENDVICARI kao da su od Srećka Šoića dobijali upute sta da pišu :)
Samo sto im komentari ne idu kao "trćeća slova"!
A da bi znali ko od njih jede sendvice na racun stranke zdravog razuma, ovaj SNSa, treba samo da vidite ko je napisao komentar: tanja, ceca, dragana...sve neki komplikovani nickovi