Petak, 23.02.2018.

13:53

Čović o uništavanju pehara: Bedno, bolesno, putuju ka sekti

Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, oglasio se povodom skidanja pločica sa imenom njegovog kluba sa pehara Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: B92

Èoviæ o uništavanju pehara: Bedno, bolesno, putuju ka sekti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“ , sta reci na ovakvu recenicu.

Kolee

pre 6 godina

Ali ovo mi je najjace, "povodom skidanja plocica njegovog kluba"! E panteri panteri, i dalje ne znate ko vam je gazda ilo se pravote blesavi? Mozda je ipak lakse tako!

Putnik

pre 6 godina

Čoviću,

mesto da lupetaš, obezbedi pare za ekipu pa će igrati. Ne može ceo tim kolektivno (izuzev Lesora) baš toliko da padne, i to protiv raspada kao što su Borac, FMP, Patlidžan i Bamberg. Ovde nešto debelo ne štima, a to je verovatno bilans na računima igrača. Tu čak ni Alimpijević ništa ne može ( a nije baš ni da bi mogao inače). Obezbdei pare i hvataj Trinkijerija pod hitno da se bar Aba obezbedi.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!!Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)....A mi cemo vas i dalje panteri,ne menjamo vam ime

Samo Partizan

pre 6 godina

Hocu da se zna! Dokle vise!
Neka sad neko objasni kad mediji cute.Vidim po komentarima i nije mi jasno zbog cega je Zvezda od Uefe dobila da krece kvalifikacije sa 4 boda koeficijenta a Partizan nije!!???? Kakva je to namestaljka za zelenim stolom i od cijih para je to,nasih ovde ili gladnih sa Kosova?!!!! Partizan je uspesniji u Evropi od Zvezde i kako je to namesteno Zvezdi ti bodovi?????! Isto kao u kosarci odjednom nestao dug. nemaaaa i niko neobjasnjava gde nestao dug.
Zasto Partizan se ignorise ako je neko zasluzio koeficijent u startu to je onda on!

Aces High

pre 6 godina

A čestitke na osvojenom kupu, ništa.. Gospodski
(spin, 23. februar 2018 18:30)

"Čestitali smo Partizanu, zasluženo su pobedili Crvenu zvezdu u finalu, koja se ponašala bahato, arogantno. Ali, to ćemo mi da rešimo u našem klubu. Čestitamo im, nijednu im reč nismo rekli", rekao je Čović.

Ljudi, pa vi ni ne citate tekst.

Cinik

pre 6 godina

Voleo bih da mi neko objasni po kom kriterijumu se Čović gotovo jedno sedmično pojavljuje na TV "Pink" ili TV " Hepi" i iznosi ovakve nebuloze. Posle svega onoga što su on i njegov mentor uradili, ovaj čovek ima hrabrosti da izadje na televiziju i da priča sve i svašta. Razumem da je izašao Šekularac, legenda, bez mrlje u životu, Karasi, Saša Obradović, Nebojša Ilić, kapu bih skinuo. ČOVIĆ da nama priča o poštenju, ČOVIĆ??????!!!!!!!!!!!!!. DA NIJE SMEŠNO BILO BI TRAGIČNO.

BBRS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 23. februar 2018 16:27)

Харисе, Човић се није извинуо не зато што не сме, него зато што неће !
Јел можда теби треба да се извињава да би га ти поштовао ?!
Све се враћа ! Шта се то враћа Харисе ?!

stupici vucica

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tejkitizi, 23. februar 2018 16:40)

...VIDI CARE ,POSTOJI ALTERNATIVNA MEDICINA,POSTOJI HOMEOPATIJA..LECIS SE PRIRODNIM PUTEM ..OSTAVI PILULE,VIDIS DA NE POMAGAJU..I SAMO HRABRO..

Mifo

pre 6 godina

Nebojsa Covic je najbolji sportski radnik u Srbiji i suvo zlato srpske kosarke.

Koliko srpskih igraca se razvija kroz CZ i FMP, neprocenjiv zalog za buducnost.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!! 
Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)

A ja vas delije zovem od sada kockice ne kroasncici.

who the f..k are you

pre 6 godina

Pa to ti kažem "regularno izabran"... nego nismo se razumeli moj profesore by audicija...ja ponovo kažem probajte, i ponovo probajte na toj skupštini da ga smenite, regularno, demokratski, pa da vidimo šta će biti i da li može

nele

pre 6 godina

"Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
@who the f..k are you"
I da izgubimo sto nije realno ali ovo je sport pa je moguce a nemamo u klubu "gospodina zaduzenog za sudije" sto lepo rece vas Grba, ni tad ne vidim potrebu da smenimo upravu. Ni Ferguson nije svake godine bio sampion. Boze moj, sad smo bar stabilan klub i nije smak sveta ako u EL odemo jer Buducnost nema uslova za EL.
A i sada bi neki delovi navijaca CZ zeleli da menjaju upravu posto ih KK CZ ne placa. Deo njih ode da navija tamo gde placaju (Partizan) a deo sto je ostao bi menjao upravu. Ali nece slonce u lonce. Covic je regularno na skupstini KK CZ 2017 izabran na mesto predsednika KK CZ na period od 5god. Tako da, komsija mali, ostaje ti jos 4godine plakanja uz osvajanje ponekog nebitnog "trofeja"

lola

pre 6 godina

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!
(Zasto nemas mozak, 23. februar 2018 16:45)

Molimo publiku da ne drma konstrukcije koševa :) Rođače, šta ćeš u Železniku?

mandrak

pre 6 godina

ne mozete da mesate rulju od par hiljda koja je otela pehar i gde sam doziveo veliki transfer blama kao navijac Zvezde i pehar koji stoji u sluzbenim prostorijama Partizana,ej bre...pa ko ima pristup tome osim zaposlenih u klubu!

Holifild

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! (Tajson, 23. februar 2018 16:34) Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!(cukce, 23. februar 2018 )Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio
(Tajson, 23. februar 2018 16:58)
Tesko da si mislio, s'obzirom na ovo sto si napisao

kblo 70

pre 6 godina

ostali su bez igracke,e tako se ponasaju navijaci partizana,kao neko dete koje non stop place,cmizdri,vice, dere se,radi gluposti da bi pruvukao paznju...kosarka je bila melem za sve njihove rane a sad su ostali i bez toga

cukce

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!!
(Tajson, 23. februar 2018 16:34)

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!

Branislav Nimet

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .
(onako, 23. februar 2018 16:03)

Nije normalno ni generalizovati. Evo, ja sam Grobar, odnosno rekao bi navijač Partizana, pa posle Zvezdinog poraza u sredu od CSKA nisam niti likovao, niti se sladio. Čak mi je i bilo krivo, pošto su izgubili na čisto neiskustvo. Takođe, ni posle jučerašnjeg (očekivanog) poraza Partizana od Plzenja nisam prozivao ni jednog Zvezdaša, niti ikoga.
Tako da, nismo svi isti, neki od nas imaju obraza, imaju morala.
S' druge strane, ti si generalizovanjem svakog navijača Partizana pokazao ustvari svoj mentalni sklop, odnosno napravio si projekciju u psihološkom smislu.

dzhoni

pre 6 godina

Covic je kontrovezna licnost,ali grobarima to ne smeta,njih ne zanima Covic nego mrze Zvezdu i ne mogu da podnesu da smo simbol Srbije.
(as, 23. februar 2018 15:49)

Čoveče koja mitomanija i budalaštine. :facepalm

dopingovane limenke

pre 6 godina

Cekaj,saopstenje na saopstenje!Uh, bas boli doktora ovaj poraz u kupu.Partizan nikad slabiji,a pobeda cista kao suza.Sto je najgore po doktora, takticki savrseno odigrano po receptu Dzileta.Isplivale su na povrsinu sve mane u igri Zvezdinih matoraca.Ne boli doktora samo poraz u kupu,nego i buduci poraz u finalu Aba lige.Kad je nejaki Partizan mogao da ih dobije takticki,zamislite sta ce im ekipa koja je popunjena na svim pozicijama uraditi.Uostalom skor ove godine ne laze,2:0 je sve samo ne slucajnost.Sto se tice pehara,ne bi me iznenadilo da je organizator potonji, uz pomoc kolega iz sluzbe.

tejkitizi

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro

www.com

pre 6 godina

Izmedju dva vandalizma , covek odabrao manji? Ali su to u stvari vandalizmi? Zasto birati koji je manji? Pa da bi se veca krivica svalila na Partizan. Navijaci CZ koji su demolirali pehar nemaju veze sa CZ? Pa zasto se onda finansijski od strane evropskih organa kaznjavaju klubovi za nesto sto su uradili navijaci kada oni nemaju veze sa klubom? A da, pa pehar je predat Partizanu a u prvom slucaju nije dosao ni do igraca Partizana? Pa sta to znaci? Pa svakakvi tipovi provale i dodju do vrednijih stvari od pehara? Zar ova dvojica koji su skidali plocice nisu mogli da dodju do njega iako je bio u Partizanu? Obrni okreni oba slucaja su za tesku osudu i ne traziti razloge koji je tezi jer to nije normalno. To je kao kada bi neko poredio da postoji manji rat i veci rat?? Rat je zlo manji ili veci. Ali sta ces. Zbog ovakvih u CZ i Partizanu nas sport je dosao na dno. Ali to oni ne shvataju kao i mnogi zadojeni navijaci. Poenta je da to nije bitno, shvatio neko ili ne. Ovakve stvari se desavaju a da je drugacija situacija, normalna i da vlada zakon, nikome ne bi palo napamet da uradi slicne stvari. Prosto..iz straha sta ga ceka.

onako

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .

aco rs

pre 6 godina

Covjek koji ne vadi Partizan iz usta,koji dize svoj klub pricajuci lose o Partizanu.Covjek koji dan noc razmislja samo o Partizanu.Veci demagog se nije rodio na ovim prostorima.

Smogovci

pre 6 godina

@muamua
O evo još jednog sa dlaka u jajetu umesto salmonele . To je ta ekipa , taj roster koji će neko da truje , mislim stvarno . Više stvari je interesantno : kako nerealno sebi dižete cenu i važnost a realnost je da ste loši i da ste kao takvi sami sebi dovoljni ne mora niko da vas dodatno destabiliše . A drugo kako se ne zapitate da li odgovara tvoje mišljenje događajima u stvarnosti , da li se to baš tako dogodilo ili bi Ti hteo da je tako bilo .
Tu dolazimo do mešanja stvarnosti i želje , mržnja tu igra bitnu ulogu kao i nepriznavanje sebi šta se stvarno dogodilo i ko ima sa time veze .
Lepo priča ovaj čika , sekta bato .

Tajson

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! 
(Tajson, 23. februar 2018 16:34) 

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!
(cukce, 23. februar 2018 )
Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio

To je to.

pre 6 godina

Nigde nema spominjanja o kojekakvim mračnim silama kao u Srbiji kada se radi o košarci. Ko li je zadužen za to? Šta se dobija sa tim teorisanjem večitih na ovaj truli sport ko je odavno u fazi raspada. Za mene jedno veliko ništa a za druge moguće isto dok za većinu korist,interes,novac jer ti žive od nečega pa tako od popularnosti da dospeju u medijama.

Upravo takzovane uprave,likovi sa šipke odnosno huligani koji su plaćeni to je ceo paket srpskog sporta a dobro rečena sekta.

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Ko je stavio tacku na crno beli svet?
a) Tegi i Grba
b) Salo i Dulo
c) Sveti Nolan Smit
d) Doktor Covic
f) Jordan iz Cacka

Molim reziju za telop 235 i pokrivanje 23b

acomurija

pre 6 godina

"Sportsko" drustvo Zlo Srbije - otkada ga je od UDBE preuzela montenegro-mafija!
Kad nesto bude na strani Partizana onda je to Biblijski Potop, a u istom pasusu nepojmljivo vece zlo (nestao CEO pehar!) to je "lose"!
Braco zabludela, MI smo naseg crnogorca izbacili iz kluba, cekamo vas!
(Jos Vuceljica iz FK da lansiramo...)
Pustite Covice, Kapicice, Rakocevice, Karadzice, "Grofove", Radonjice: dobri su kad im pod rukom drzavni sef!!!

kalcokera

pre 6 godina

a samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (who the f..k are you, 23. februar 2018 15:53


makabijevac

necemo izgubiti aba i kls ligu (metla ce da radi u oba slucaja)

HARIS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...

Neka ga

pre 6 godina

Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“, rekao je Čović.

Znači, oni su uzeli pehar a ova dvojica koji su skinuli četiri pločice oni si demolirali pehar. Nikada sa ovim čovekom ne bih razgovarao ni o čemu.

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Vidi ga mali al se uzjogunio :) kako je krenulo necete vi ove sezone uzeti pehar :)
(Jon Snow, 23. februar 2018 15:37)

Kad im je pa bio problem da ga ukradu ako ne mogu da ga osvoje?

Cane

pre 6 godina

“Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. “ + “gostovao u jutru na tv pink”.

onako

pre 6 godina

@Branislav Nimet
Ok prihvatam kritiku , ali okreni se oko sebe vodiš se kao statistička greška među grobarima . Ti i tebi slični ste tako zanemarljiv br da ste stvarno na obrađenom uzorku (imaš komentare , čitaj) kao anomalija . Retke pojave . Možda vas ima i više ali dominiraju ovi sa mržnjom prema Zvezdi to je činjenica .

Djalma

pre 6 godina

Ovaj covek je unistio Srpsku kisarku i sada kada je liga dotakla dno on bu da busi jos dublje.
Sad Idemo na drugu epizodu na onoj drugoj televiziji.

Posmatrač

pre 6 godina

A ja tvrdim odgovorno da ni jedni ni drugi ne znaju šta prica uprava zvezde niti uprava partizana. Razlog ? Bolesno plaćenici odnosno ljudi bez kredibiliteta da razmišljaju svojom glavom upotpunosti a da ne pročitaju samo intervju.

Tajson

pre 6 godina

Lako je tebi Nebojša, ti mozes da napraviš milione duga, opet ce da radi UPPR... sta da da radimo mi, čiji klub ne postoji već sedam godina?

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Lepo piše u tekstu VLASNIK KK CZBGD! :) 
Kupio vas za evrić ko Kole šećeranu :)
(BigBoca, 23. februar 2018 15:58)

"Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, oglasio se povodom skidanja pločica sa imenom njegovog kluba sa pehara Kupa Radivoja Koraća"

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Prica o unistavanju pehara i Simonovicevoj kradji ili?
(Cxevu, 23. februar 2018 15:39)

2.razred osnovne škole - nepoznavanje pročitanog teksta - nedovoljan (1)

premudri

pre 6 godina

Ahahahaha...ako kaže,onda je to tako...ali ono : mi nismo bili vlasnici pehara nego su ga navijači oteli na terenu...neprocenjivi...ahahahaha

Gpro

pre 6 godina

Grobari.. Pa zar vi niste institucija? Avangarda? Zar ste vi isti sa klubom iz predgradja? Mi smo limenke, mali iskompleksirani klub, a vi ovamo vas skandal poredite sa nasim i time sebe pravdate?

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil... vreme je da te neko obavesti da je MUP pronasao dvojicu koji su to uradili i da je jedan navijac a drugi bivsi clan uprave Kk.Partizan. Ovaj tvoj komentar je vrhunac paranoje...

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Pretpostavljam da promena imena drugog najvećeg košarkaškog kluba u Srbiji (fmp-a) u ime anonimusa sa Malog Kalemegdana, samo da bi se među brojnim pristalicama dotičnog ugašenog kluba zaradili brojni novi politički poeni i krediti, nije nešto što se može nazvati sektaškim poduhvatom...

Da li znate ko je Alan Džogajev?!?!

pre 6 godina

Imaš li srama čoveče? Gde si bio kada ste ljuljali koševe, ukrali pehar i polupali ga kao kantu. Tada ti se nije išlo na Pink? Baš si mi neki meštar!

antiDebil

pre 6 godina

Odlicno ledjendo, samo potvrdjujes da si ti umesan u ovu svinjariju ipak su ovo tvoji maniri a sada je umesto kompletnog unistavanja pehara izabrana metoda skidanja plocica !!
S obzirom da nema plocice fmp-a od prosle sezone, a da je taj pehar prethodno bio kod vas pocinjem da mislim da je snimak nastao ubrzo nakon finala kupa prosle godine i da je nakon toga odredjeno da se plocica fmp-a uopste ne stavi na pehar. Zbog tolikih kompleksa i frustracija koje su sa u vama nakupile prethodnih godina nepostavljanje plocice je krajnje nelogicno. Prva plocica je od fmp-a iz 2012 a nema nijedne iz Partizana. Ego, kompleks i frustracije ne dozvoljavaju nepostavljanje jos jedne plocice fmp-a iz prosle godine. Cinjenica da plocice nije bilo pokazuje da se ovo uradilo i isplaniralo u nekom periodu nakon finala proslogodisnjeg kupa. Razotkrice se sve, u to uopste ne moras da sumnjas...

Josarian

pre 6 godina

Ja se slažem da je nedopustivo da se ovako nešto dogodi i nikada to neću smatrati normalnim. Ali, Nebojša Čović da o tome govori je jedino gore od tog čina.

Zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... auuuu al je tebi dobro! Majstore ima tri dana da su identifikovali likove koji su ovo uradili i zamisli nije prosle godine nego posle ovogodisnjeg finala! I zamisli nemaju nikakve veze sa Zvezdom.

Bivsi clan sekte

pre 6 godina

Pa da, sekte nisu tvoj fazon, ti si vise masonski tip, rotarijance si prerastao. Mada ovi iz Senki nad balkanom ti bas pristaju, oni su bas kul, al ti si valjda mislio na ove sekte sto kolju zivinu, sto nemaju neki renome

Boban

pre 6 godina

Ko o čemu Čović o poštenju. Da..da... Partizan je prošle godine otrovao svoj tim pre finale sa Zvezdom. I to je "istraženo" na Vaš zahtev Gospodine Čoviću...jel da?!

Munja

pre 6 godina

Kada kaže zvezdaš o peharu nema neku težinu, neka se jave iz Partizana neko iz uprave i kaže šta oni misle o ovome.
(Shacall, 23. februar 2018 15:13)
Ne pratiš dovoljno našu košarku zadrugu, saopštenja na sve strane.

dejan

pre 6 godina

Procitati clanak sa Čovicem......cist mazohizam. On izgleda jedini uziva da ga cita i misli da niko nema mozga pa svi veruju u njegove reci.

DarioHubner

pre 6 godina

Unistavanje pehara je uzrocno posledicna veza toga da je nas tim izgubio od maltene amaterske ekipe i dva i po igraca... Da nije ne bi ni dosli ovi koji nas mrze vise nego sto vole sebe do pehara... Krivci svakako moraju da se nadju i kazne, toliko nas je barem Radivoj Korac zaduzio, ali isto tako zelimo krivce i odgovorne za poraz i katastrofalne igre na istom turniru, i maltene cele sezone, uz par bljesaka...

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Samo nam ti ne pričaj. Svaki Partizanovac je protiv skrnavljenja pehara, ko normalan može biti za nešto takvo. Ali, slušati moralne pridike od tebe i tebi sličnim, koji su se uvukli i u naše redove, to je neprihvatljivo.

Toni

pre 6 godina

Koliki demagog, pa to je neverovatno, vec gostovao na pinku da se zali... Sto onda nisi gostovao na pinku da se zalis kad su vasi navijaci uzeli pehar, i onda ga vas Simon kapiten podigao...

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Koliko dotični mrzi Partizan, pa to je naprosto preraslo u patologiju. Užas jedan kako su pojedinci zarad ličnih interesa uništili VITEŠTVO U SPORTU!!!

hours od love

pre 6 godina

Kad je zvezda osvajal ovaj pehar prethodnih godina bila je prica da je to nebitan trofej, da nam dozvoljavaju da ga osvojimo, jer nista drugo necemo moci.
Sad kad su oni osvojili onda je to istorijska prekretnica, skidaju se plocice sa imenom pobednika...

Za navijace partizana vazi ista ona kao za nase zapadne komsije:Navijaci partizana su najhrabriji ljudi na svetu, ne zbog toga sto se nicega ne boje, VEC STO SE NICEGA NE STIDE !

Bagg

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju.
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica.
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.

afro srbin

pre 6 godina

Hvala Čovke. Ali nisam debilni navijač da pripadam sekti zvezde ili partizana. Pozdrav za sve moje prijatelje cigane od Grobara. Ne palite se na izjave bilo kog. Mislite sami!

viktor

pre 6 godina

Kad se samo setim sta su sve radili navijaci i uprava klubova KKCZ i FMP:gadjanje policije kesama sa urinom, pljuvanje i gadjanje protivnicih igraca bakljama, Tundzi Avobdzobi, PP aparati, kradja i lomljenje pehara, drmanje koseva... ponosan sto sam sektas!!!

MOCA

pre 6 godina

Prvo: Vi ste bili organizatori te pomenute utakmice u Beogradu i vi ste bili zaduzeni za sigurnost pehara do dodele. Ukralo ga je lice sa vasom akreditacijom, Vas kapiten i vasi navijaci su ga skrnavili(fingirajuci fiktivnu pobedu i slavlje) i unistili. Vi gospodine sebe predstavljate kao olicenje dobra i postenja da to u pojedinim trenucima postaje smesno. Ovo sto su uradili sa peharom kupa je sramotno i nikakvo opravdanje moj Partizan nemoze opravdati. Jedino sto je sramotnije od toga je sto Zvezda izdaje saopstenje povodom toga.

ivan

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju. 
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica. 
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.
(Bagg, 23. februar 2018 15:28)

decko procitaj tekst prvo pa komentarisi, a kad smo kod zla, zlo je otislo hvala bogu, od tada reprezentacija osvaja medalje a u tom periodu su se desavala svakakva ispadanja. o samom zlu necu ni da pricam, ne povratilo se

Rex

pre 6 godina

Doticni gospodin nije vlasnik kk kluba CZ da ga tako predstavljate!Pehar namenjen osvajacu kupa nosi ime velikana nase kosarke,i treba daje svetinja za sve,a ne kako doticni gospodin kaze "ovaj i onaj" pehar ,tako da neznam cemu uopste komentarisati njegovu izjavu.dok su takvi u vrhu klubova zalosna nam kosarka i pehari.Hvala!

who the f..k are you

pre 6 godina

Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali

(crno - beli TV)

pre 6 godina

"... niko od nas nije upirao prstom u igrače..."
Dajte mu da pročita svoje saopštenje, gde direktno optužuje navijače ili igrače Partizana.

Voja

pre 6 godina

Vidi se da je doktor spina i propagande. Pehar kao prvo uopste nije unisten, samo su skinute plocice sa prethodnim osvajacima i koje su kasnije vracene. Kako izgleda unisten pehar imali smo priliku da vidimo pre cetri godine kada je ukraden, i smrskan od strane tvoje placenicke rulje.

SrboCrnogorac

pre 6 godina

dosta bre prepucavanja i komentara nismo isti. APSOLUTNO ste isti. Nema ama bas nikakve razlike izmedju prosecnog navijaca blizanaca, niti izmedju huligana na obe strane, a da o upravama i ne govorim.

Dok god ne shvatite da jesmo isti , i da smo dotakli dno odavno , nista se nece na bolje promeniti.

Smogovci

pre 6 godina

@Boban
Lepo čovek priča o zamenama teza . Pa ovde smo vas prozivali evo godinu dana sa :
ŠTA JE SA IZVEŠTAJEM O TROVANJU ?
Najavljen od strane KKP i onda ... muk .
Gde je izveštaj ?
Šta piše u njemu ?
Ko ga krije ?
Ako ga krije po čijem nalogu ?

Odgovori . KKP koji je vodio 2min protiv FMP prošle sezone će neko da truje ? Prelazite kao i uvek granicu bilo kakvog ukusa , primera imaš koliko hoćeš . 50 Vas se ovde upiralo da objasni kako nije ova god , kako je neko iz Zvezde , kako je namerno da bi se Vi ocrnili oko trofeja i slične gluposti . I šta je bilo ?
I oko čega čovek sa Vama da raspravlja ? Šta normalna osoba može da zaključi kada čita fantazije ? Šta palo ti na pamet pa ajde da napišeš .
Zezanje ok , ma bilo šta , sve može ali ovo širenje laži mislim čemu . U kakvom to paralelnom svetu bre živiš ?

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Auuuuuuuu, pa šta napriča ovaj čovek? Da li je moguće? Tvrdnja za sektu...... Strašno? Zastranio si čoveče!!!!

R

pre 6 godina

Pozitivno je sto je cestitao Partizanu, a sa druge strane kritikovao sportski deo koji se ponasao kao da samom pojavom osvajaju trofej. Zvezdini igraci su se bas ponasali bahato. Ocekujem mnogo bolja izdanja Zvezde u borbi za Aba i Kls. Kup je takmicenje gde neretko pobedjuju autsajderi. Pogledajte osvajace kupova ove godine u Evropi.

Aleksej

pre 6 godina

Primetio sam da cim Covic izadje na tv hiljadu botova grobarskih se sjati na tastaturama,pogadja ih istina mnogo jadno,skidace oni plocice narednih 20 godina.

Boban

pre 6 godina

Ko o čemu Čović o poštenju. Da..da... Partizan je prošle godine otrovao svoj tim pre finale sa Zvezdom. I to je "istraženo" na Vaš zahtev Gospodine Čoviću...jel da?!

Toni

pre 6 godina

Koliki demagog, pa to je neverovatno, vec gostovao na pinku da se zali... Sto onda nisi gostovao na pinku da se zalis kad su vasi navijaci uzeli pehar, i onda ga vas Simon kapiten podigao...

Bagg

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju.
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica.
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.

MOCA

pre 6 godina

Prvo: Vi ste bili organizatori te pomenute utakmice u Beogradu i vi ste bili zaduzeni za sigurnost pehara do dodele. Ukralo ga je lice sa vasom akreditacijom, Vas kapiten i vasi navijaci su ga skrnavili(fingirajuci fiktivnu pobedu i slavlje) i unistili. Vi gospodine sebe predstavljate kao olicenje dobra i postenja da to u pojedinim trenucima postaje smesno. Ovo sto su uradili sa peharom kupa je sramotno i nikakvo opravdanje moj Partizan nemoze opravdati. Jedino sto je sramotnije od toga je sto Zvezda izdaje saopstenje povodom toga.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Pretpostavljam da promena imena drugog najvećeg košarkaškog kluba u Srbiji (fmp-a) u ime anonimusa sa Malog Kalemegdana, samo da bi se među brojnim pristalicama dotičnog ugašenog kluba zaradili brojni novi politički poeni i krediti, nije nešto što se može nazvati sektaškim poduhvatom...

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Samo nam ti ne pričaj. Svaki Partizanovac je protiv skrnavljenja pehara, ko normalan može biti za nešto takvo. Ali, slušati moralne pridike od tebe i tebi sličnim, koji su se uvukli i u naše redove, to je neprihvatljivo.

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Koliko dotični mrzi Partizan, pa to je naprosto preraslo u patologiju. Užas jedan kako su pojedinci zarad ličnih interesa uništili VITEŠTVO U SPORTU!!!

Cinik

pre 6 godina

Voleo bih da mi neko objasni po kom kriterijumu se Čović gotovo jedno sedmično pojavljuje na TV "Pink" ili TV " Hepi" i iznosi ovakve nebuloze. Posle svega onoga što su on i njegov mentor uradili, ovaj čovek ima hrabrosti da izadje na televiziju i da priča sve i svašta. Razumem da je izašao Šekularac, legenda, bez mrlje u životu, Karasi, Saša Obradović, Nebojša Ilić, kapu bih skinuo. ČOVIĆ da nama priča o poštenju, ČOVIĆ??????!!!!!!!!!!!!!. DA NIJE SMEŠNO BILO BI TRAGIČNO.

Neka ga

pre 6 godina

Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“, rekao je Čović.

Znači, oni su uzeli pehar a ova dvojica koji su skinuli četiri pločice oni si demolirali pehar. Nikada sa ovim čovekom ne bih razgovarao ni o čemu.

HARIS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...

aco rs

pre 6 godina

Covjek koji ne vadi Partizan iz usta,koji dize svoj klub pricajuci lose o Partizanu.Covjek koji dan noc razmislja samo o Partizanu.Veci demagog se nije rodio na ovim prostorima.

Da li znate ko je Alan Džogajev?!?!

pre 6 godina

Imaš li srama čoveče? Gde si bio kada ste ljuljali koševe, ukrali pehar i polupali ga kao kantu. Tada ti se nije išlo na Pink? Baš si mi neki meštar!

hours od love

pre 6 godina

Kad je zvezda osvajal ovaj pehar prethodnih godina bila je prica da je to nebitan trofej, da nam dozvoljavaju da ga osvojimo, jer nista drugo necemo moci.
Sad kad su oni osvojili onda je to istorijska prekretnica, skidaju se plocice sa imenom pobednika...

Za navijace partizana vazi ista ona kao za nase zapadne komsije:Navijaci partizana su najhrabriji ljudi na svetu, ne zbog toga sto se nicega ne boje, VEC STO SE NICEGA NE STIDE !

premudri

pre 6 godina

Ahahahaha...ako kaže,onda je to tako...ali ono : mi nismo bili vlasnici pehara nego su ga navijači oteli na terenu...neprocenjivi...ahahahaha

viktor

pre 6 godina

Kad se samo setim sta su sve radili navijaci i uprava klubova KKCZ i FMP:gadjanje policije kesama sa urinom, pljuvanje i gadjanje protivnicih igraca bakljama, Tundzi Avobdzobi, PP aparati, kradja i lomljenje pehara, drmanje koseva... ponosan sto sam sektas!!!

Voja

pre 6 godina

Vidi se da je doktor spina i propagande. Pehar kao prvo uopste nije unisten, samo su skinute plocice sa prethodnim osvajacima i koje su kasnije vracene. Kako izgleda unisten pehar imali smo priliku da vidimo pre cetri godine kada je ukraden, i smrskan od strane tvoje placenicke rulje.

Josarian

pre 6 godina

Ja se slažem da je nedopustivo da se ovako nešto dogodi i nikada to neću smatrati normalnim. Ali, Nebojša Čović da o tome govori je jedino gore od tog čina.

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Auuuuuuuu, pa šta napriča ovaj čovek? Da li je moguće? Tvrdnja za sektu...... Strašno? Zastranio si čoveče!!!!

Branislav Nimet

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .
(onako, 23. februar 2018 16:03)

Nije normalno ni generalizovati. Evo, ja sam Grobar, odnosno rekao bi navijač Partizana, pa posle Zvezdinog poraza u sredu od CSKA nisam niti likovao, niti se sladio. Čak mi je i bilo krivo, pošto su izgubili na čisto neiskustvo. Takođe, ni posle jučerašnjeg (očekivanog) poraza Partizana od Plzenja nisam prozivao ni jednog Zvezdaša, niti ikoga.
Tako da, nismo svi isti, neki od nas imaju obraza, imaju morala.
S' druge strane, ti si generalizovanjem svakog navijača Partizana pokazao ustvari svoj mentalni sklop, odnosno napravio si projekciju u psihološkom smislu.

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!!Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)....A mi cemo vas i dalje panteri,ne menjamo vam ime

dzhoni

pre 6 godina

Covic je kontrovezna licnost,ali grobarima to ne smeta,njih ne zanima Covic nego mrze Zvezdu i ne mogu da podnesu da smo simbol Srbije.
(as, 23. februar 2018 15:49)

Čoveče koja mitomanija i budalaštine. :facepalm

Djalma

pre 6 godina

Ovaj covek je unistio Srpsku kisarku i sada kada je liga dotakla dno on bu da busi jos dublje.
Sad Idemo na drugu epizodu na onoj drugoj televiziji.

Cane

pre 6 godina

“Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. “ + “gostovao u jutru na tv pink”.

lola

pre 6 godina

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!
(Zasto nemas mozak, 23. februar 2018 16:45)

Molimo publiku da ne drma konstrukcije koševa :) Rođače, šta ćeš u Železniku?

stupici vucica

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tejkitizi, 23. februar 2018 16:40)

...VIDI CARE ,POSTOJI ALTERNATIVNA MEDICINA,POSTOJI HOMEOPATIJA..LECIS SE PRIRODNIM PUTEM ..OSTAVI PILULE,VIDIS DA NE POMAGAJU..I SAMO HRABRO..

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Vidi ga mali al se uzjogunio :) kako je krenulo necete vi ove sezone uzeti pehar :)
(Jon Snow, 23. februar 2018 15:37)

Kad im je pa bio problem da ga ukradu ako ne mogu da ga osvoje?

Tajson

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! 
(Tajson, 23. februar 2018 16:34) 

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!
(cukce, 23. februar 2018 )
Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio

tejkitizi

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Lepo piše u tekstu VLASNIK KK CZBGD! :) 
Kupio vas za evrić ko Kole šećeranu :)
(BigBoca, 23. februar 2018 15:58)

"Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, oglasio se povodom skidanja pločica sa imenom njegovog kluba sa pehara Kupa Radivoja Koraća"

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!

mandrak

pre 6 godina

ne mozete da mesate rulju od par hiljda koja je otela pehar i gde sam doziveo veliki transfer blama kao navijac Zvezde i pehar koji stoji u sluzbenim prostorijama Partizana,ej bre...pa ko ima pristup tome osim zaposlenih u klubu!

(crno - beli TV)

pre 6 godina

"... niko od nas nije upirao prstom u igrače..."
Dajte mu da pročita svoje saopštenje, gde direktno optužuje navijače ili igrače Partizana.

onako

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .

Tajson

pre 6 godina

Lako je tebi Nebojša, ti mozes da napraviš milione duga, opet ce da radi UPPR... sta da da radimo mi, čiji klub ne postoji već sedam godina?

antiDebil

pre 6 godina

Odlicno ledjendo, samo potvrdjujes da si ti umesan u ovu svinjariju ipak su ovo tvoji maniri a sada je umesto kompletnog unistavanja pehara izabrana metoda skidanja plocica !!
S obzirom da nema plocice fmp-a od prosle sezone, a da je taj pehar prethodno bio kod vas pocinjem da mislim da je snimak nastao ubrzo nakon finala kupa prosle godine i da je nakon toga odredjeno da se plocica fmp-a uopste ne stavi na pehar. Zbog tolikih kompleksa i frustracija koje su sa u vama nakupile prethodnih godina nepostavljanje plocice je krajnje nelogicno. Prva plocica je od fmp-a iz 2012 a nema nijedne iz Partizana. Ego, kompleks i frustracije ne dozvoljavaju nepostavljanje jos jedne plocice fmp-a iz prosle godine. Cinjenica da plocice nije bilo pokazuje da se ovo uradilo i isplaniralo u nekom periodu nakon finala proslogodisnjeg kupa. Razotkrice se sve, u to uopste ne moras da sumnjas...

Rex

pre 6 godina

Doticni gospodin nije vlasnik kk kluba CZ da ga tako predstavljate!Pehar namenjen osvajacu kupa nosi ime velikana nase kosarke,i treba daje svetinja za sve,a ne kako doticni gospodin kaze "ovaj i onaj" pehar ,tako da neznam cemu uopste komentarisati njegovu izjavu.dok su takvi u vrhu klubova zalosna nam kosarka i pehari.Hvala!

dejan

pre 6 godina

Procitati clanak sa Čovicem......cist mazohizam. On izgleda jedini uziva da ga cita i misli da niko nema mozga pa svi veruju u njegove reci.

afro srbin

pre 6 godina

Hvala Čovke. Ali nisam debilni navijač da pripadam sekti zvezde ili partizana. Pozdrav za sve moje prijatelje cigane od Grobara. Ne palite se na izjave bilo kog. Mislite sami!

who the f..k are you

pre 6 godina

Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali

dopingovane limenke

pre 6 godina

Cekaj,saopstenje na saopstenje!Uh, bas boli doktora ovaj poraz u kupu.Partizan nikad slabiji,a pobeda cista kao suza.Sto je najgore po doktora, takticki savrseno odigrano po receptu Dzileta.Isplivale su na povrsinu sve mane u igri Zvezdinih matoraca.Ne boli doktora samo poraz u kupu,nego i buduci poraz u finalu Aba lige.Kad je nejaki Partizan mogao da ih dobije takticki,zamislite sta ce im ekipa koja je popunjena na svim pozicijama uraditi.Uostalom skor ove godine ne laze,2:0 je sve samo ne slucajnost.Sto se tice pehara,ne bi me iznenadilo da je organizator potonji, uz pomoc kolega iz sluzbe.

cukce

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!!
(Tajson, 23. februar 2018 16:34)

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!

nele

pre 6 godina

"Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
@who the f..k are you"
I da izgubimo sto nije realno ali ovo je sport pa je moguce a nemamo u klubu "gospodina zaduzenog za sudije" sto lepo rece vas Grba, ni tad ne vidim potrebu da smenimo upravu. Ni Ferguson nije svake godine bio sampion. Boze moj, sad smo bar stabilan klub i nije smak sveta ako u EL odemo jer Buducnost nema uslova za EL.
A i sada bi neki delovi navijaca CZ zeleli da menjaju upravu posto ih KK CZ ne placa. Deo njih ode da navija tamo gde placaju (Partizan) a deo sto je ostao bi menjao upravu. Ali nece slonce u lonce. Covic je regularno na skupstini KK CZ 2017 izabran na mesto predsednika KK CZ na period od 5god. Tako da, komsija mali, ostaje ti jos 4godine plakanja uz osvajanje ponekog nebitnog "trofeja"

acomurija

pre 6 godina

"Sportsko" drustvo Zlo Srbije - otkada ga je od UDBE preuzela montenegro-mafija!
Kad nesto bude na strani Partizana onda je to Biblijski Potop, a u istom pasusu nepojmljivo vece zlo (nestao CEO pehar!) to je "lose"!
Braco zabludela, MI smo naseg crnogorca izbacili iz kluba, cekamo vas!
(Jos Vuceljica iz FK da lansiramo...)
Pustite Covice, Kapicice, Rakocevice, Karadzice, "Grofove", Radonjice: dobri su kad im pod rukom drzavni sef!!!

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Ko je stavio tacku na crno beli svet?
a) Tegi i Grba
b) Salo i Dulo
c) Sveti Nolan Smit
d) Doktor Covic
f) Jordan iz Cacka

Molim reziju za telop 235 i pokrivanje 23b

Holifild

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! (Tajson, 23. februar 2018 16:34) Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!(cukce, 23. februar 2018 )Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio
(Tajson, 23. februar 2018 16:58)
Tesko da si mislio, s'obzirom na ovo sto si napisao

kblo 70

pre 6 godina

ostali su bez igracke,e tako se ponasaju navijaci partizana,kao neko dete koje non stop place,cmizdri,vice, dere se,radi gluposti da bi pruvukao paznju...kosarka je bila melem za sve njihove rane a sad su ostali i bez toga

Bivsi clan sekte

pre 6 godina

Pa da, sekte nisu tvoj fazon, ti si vise masonski tip, rotarijance si prerastao. Mada ovi iz Senki nad balkanom ti bas pristaju, oni su bas kul, al ti si valjda mislio na ove sekte sto kolju zivinu, sto nemaju neki renome

www.com

pre 6 godina

Izmedju dva vandalizma , covek odabrao manji? Ali su to u stvari vandalizmi? Zasto birati koji je manji? Pa da bi se veca krivica svalila na Partizan. Navijaci CZ koji su demolirali pehar nemaju veze sa CZ? Pa zasto se onda finansijski od strane evropskih organa kaznjavaju klubovi za nesto sto su uradili navijaci kada oni nemaju veze sa klubom? A da, pa pehar je predat Partizanu a u prvom slucaju nije dosao ni do igraca Partizana? Pa sta to znaci? Pa svakakvi tipovi provale i dodju do vrednijih stvari od pehara? Zar ova dvojica koji su skidali plocice nisu mogli da dodju do njega iako je bio u Partizanu? Obrni okreni oba slucaja su za tesku osudu i ne traziti razloge koji je tezi jer to nije normalno. To je kao kada bi neko poredio da postoji manji rat i veci rat?? Rat je zlo manji ili veci. Ali sta ces. Zbog ovakvih u CZ i Partizanu nas sport je dosao na dno. Ali to oni ne shvataju kao i mnogi zadojeni navijaci. Poenta je da to nije bitno, shvatio neko ili ne. Ovakve stvari se desavaju a da je drugacija situacija, normalna i da vlada zakon, nikome ne bi palo napamet da uradi slicne stvari. Prosto..iz straha sta ga ceka.

DarioHubner

pre 6 godina

Unistavanje pehara je uzrocno posledicna veza toga da je nas tim izgubio od maltene amaterske ekipe i dva i po igraca... Da nije ne bi ni dosli ovi koji nas mrze vise nego sto vole sebe do pehara... Krivci svakako moraju da se nadju i kazne, toliko nas je barem Radivoj Korac zaduzio, ali isto tako zelimo krivce i odgovorne za poraz i katastrofalne igre na istom turniru, i maltene cele sezone, uz par bljesaka...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!! 
Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)

A ja vas delije zovem od sada kockice ne kroasncici.

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil... vreme je da te neko obavesti da je MUP pronasao dvojicu koji su to uradili i da je jedan navijac a drugi bivsi clan uprave Kk.Partizan. Ovaj tvoj komentar je vrhunac paranoje...

Zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... auuuu al je tebi dobro! Majstore ima tri dana da su identifikovali likove koji su ovo uradili i zamisli nije prosle godine nego posle ovogodisnjeg finala! I zamisli nemaju nikakve veze sa Zvezdom.

Mifo

pre 6 godina

Nebojsa Covic je najbolji sportski radnik u Srbiji i suvo zlato srpske kosarke.

Koliko srpskih igraca se razvija kroz CZ i FMP, neprocenjiv zalog za buducnost.

Samo Partizan

pre 6 godina

Hocu da se zna! Dokle vise!
Neka sad neko objasni kad mediji cute.Vidim po komentarima i nije mi jasno zbog cega je Zvezda od Uefe dobila da krece kvalifikacije sa 4 boda koeficijenta a Partizan nije!!???? Kakva je to namestaljka za zelenim stolom i od cijih para je to,nasih ovde ili gladnih sa Kosova?!!!! Partizan je uspesniji u Evropi od Zvezde i kako je to namesteno Zvezdi ti bodovi?????! Isto kao u kosarci odjednom nestao dug. nemaaaa i niko neobjasnjava gde nestao dug.
Zasto Partizan se ignorise ako je neko zasluzio koeficijent u startu to je onda on!

Aces High

pre 6 godina

A čestitke na osvojenom kupu, ništa.. Gospodski
(spin, 23. februar 2018 18:30)

"Čestitali smo Partizanu, zasluženo su pobedili Crvenu zvezdu u finalu, koja se ponašala bahato, arogantno. Ali, to ćemo mi da rešimo u našem klubu. Čestitamo im, nijednu im reč nismo rekli", rekao je Čović.

Ljudi, pa vi ni ne citate tekst.

Gpro

pre 6 godina

Grobari.. Pa zar vi niste institucija? Avangarda? Zar ste vi isti sa klubom iz predgradja? Mi smo limenke, mali iskompleksirani klub, a vi ovamo vas skandal poredite sa nasim i time sebe pravdate?

kalcokera

pre 6 godina

a samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (who the f..k are you, 23. februar 2018 15:53


makabijevac

necemo izgubiti aba i kls ligu (metla ce da radi u oba slucaja)

R

pre 6 godina

Pozitivno je sto je cestitao Partizanu, a sa druge strane kritikovao sportski deo koji se ponasao kao da samom pojavom osvajaju trofej. Zvezdini igraci su se bas ponasali bahato. Ocekujem mnogo bolja izdanja Zvezde u borbi za Aba i Kls. Kup je takmicenje gde neretko pobedjuju autsajderi. Pogledajte osvajace kupova ove godine u Evropi.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“ , sta reci na ovakvu recenicu.

SrboCrnogorac

pre 6 godina

dosta bre prepucavanja i komentara nismo isti. APSOLUTNO ste isti. Nema ama bas nikakve razlike izmedju prosecnog navijaca blizanaca, niti izmedju huligana na obe strane, a da o upravama i ne govorim.

Dok god ne shvatite da jesmo isti , i da smo dotakli dno odavno , nista se nece na bolje promeniti.

ivan

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju. 
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica. 
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.
(Bagg, 23. februar 2018 15:28)

decko procitaj tekst prvo pa komentarisi, a kad smo kod zla, zlo je otislo hvala bogu, od tada reprezentacija osvaja medalje a u tom periodu su se desavala svakakva ispadanja. o samom zlu necu ni da pricam, ne povratilo se

Smogovci

pre 6 godina

@Boban
Lepo čovek priča o zamenama teza . Pa ovde smo vas prozivali evo godinu dana sa :
ŠTA JE SA IZVEŠTAJEM O TROVANJU ?
Najavljen od strane KKP i onda ... muk .
Gde je izveštaj ?
Šta piše u njemu ?
Ko ga krije ?
Ako ga krije po čijem nalogu ?

Odgovori . KKP koji je vodio 2min protiv FMP prošle sezone će neko da truje ? Prelazite kao i uvek granicu bilo kakvog ukusa , primera imaš koliko hoćeš . 50 Vas se ovde upiralo da objasni kako nije ova god , kako je neko iz Zvezde , kako je namerno da bi se Vi ocrnili oko trofeja i slične gluposti . I šta je bilo ?
I oko čega čovek sa Vama da raspravlja ? Šta normalna osoba može da zaključi kada čita fantazije ? Šta palo ti na pamet pa ajde da napišeš .
Zezanje ok , ma bilo šta , sve može ali ovo širenje laži mislim čemu . U kakvom to paralelnom svetu bre živiš ?

Aleksej

pre 6 godina

Primetio sam da cim Covic izadje na tv hiljadu botova grobarskih se sjati na tastaturama,pogadja ih istina mnogo jadno,skidace oni plocice narednih 20 godina.

To je to.

pre 6 godina

Nigde nema spominjanja o kojekakvim mračnim silama kao u Srbiji kada se radi o košarci. Ko li je zadužen za to? Šta se dobija sa tim teorisanjem večitih na ovaj truli sport ko je odavno u fazi raspada. Za mene jedno veliko ništa a za druge moguće isto dok za većinu korist,interes,novac jer ti žive od nečega pa tako od popularnosti da dospeju u medijama.

Upravo takzovane uprave,likovi sa šipke odnosno huligani koji su plaćeni to je ceo paket srpskog sporta a dobro rečena sekta.

Munja

pre 6 godina

Kada kaže zvezdaš o peharu nema neku težinu, neka se jave iz Partizana neko iz uprave i kaže šta oni misle o ovome.
(Shacall, 23. februar 2018 15:13)
Ne pratiš dovoljno našu košarku zadrugu, saopštenja na sve strane.

Smogovci

pre 6 godina

@muamua
O evo još jednog sa dlaka u jajetu umesto salmonele . To je ta ekipa , taj roster koji će neko da truje , mislim stvarno . Više stvari je interesantno : kako nerealno sebi dižete cenu i važnost a realnost je da ste loši i da ste kao takvi sami sebi dovoljni ne mora niko da vas dodatno destabiliše . A drugo kako se ne zapitate da li odgovara tvoje mišljenje događajima u stvarnosti , da li se to baš tako dogodilo ili bi Ti hteo da je tako bilo .
Tu dolazimo do mešanja stvarnosti i želje , mržnja tu igra bitnu ulogu kao i nepriznavanje sebi šta se stvarno dogodilo i ko ima sa time veze .
Lepo priča ovaj čika , sekta bato .

BBRS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 23. februar 2018 16:27)

Харисе, Човић се није извинуо не зато што не сме, него зато што неће !
Јел можда теби треба да се извињава да би га ти поштовао ?!
Све се враћа ! Шта се то враћа Харисе ?!

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Prica o unistavanju pehara i Simonovicevoj kradji ili?
(Cxevu, 23. februar 2018 15:39)

2.razred osnovne škole - nepoznavanje pročitanog teksta - nedovoljan (1)

onako

pre 6 godina

@Branislav Nimet
Ok prihvatam kritiku , ali okreni se oko sebe vodiš se kao statistička greška među grobarima . Ti i tebi slični ste tako zanemarljiv br da ste stvarno na obrađenom uzorku (imaš komentare , čitaj) kao anomalija . Retke pojave . Možda vas ima i više ali dominiraju ovi sa mržnjom prema Zvezdi to je činjenica .

who the f..k are you

pre 6 godina

Pa to ti kažem "regularno izabran"... nego nismo se razumeli moj profesore by audicija...ja ponovo kažem probajte, i ponovo probajte na toj skupštini da ga smenite, regularno, demokratski, pa da vidimo šta će biti i da li može

Posmatrač

pre 6 godina

A ja tvrdim odgovorno da ni jedni ni drugi ne znaju šta prica uprava zvezde niti uprava partizana. Razlog ? Bolesno plaćenici odnosno ljudi bez kredibiliteta da razmišljaju svojom glavom upotpunosti a da ne pročitaju samo intervju.

Kolee

pre 6 godina

Ali ovo mi je najjace, "povodom skidanja plocica njegovog kluba"! E panteri panteri, i dalje ne znate ko vam je gazda ilo se pravote blesavi? Mozda je ipak lakse tako!

Putnik

pre 6 godina

Čoviću,

mesto da lupetaš, obezbedi pare za ekipu pa će igrati. Ne može ceo tim kolektivno (izuzev Lesora) baš toliko da padne, i to protiv raspada kao što su Borac, FMP, Patlidžan i Bamberg. Ovde nešto debelo ne štima, a to je verovatno bilans na računima igrača. Tu čak ni Alimpijević ništa ne može ( a nije baš ni da bi mogao inače). Obezbdei pare i hvataj Trinkijerija pod hitno da se bar Aba obezbedi.

Boban

pre 6 godina

Ko o čemu Čović o poštenju. Da..da... Partizan je prošle godine otrovao svoj tim pre finale sa Zvezdom. I to je "istraženo" na Vaš zahtev Gospodine Čoviću...jel da?!

hours od love

pre 6 godina

Kad je zvezda osvajal ovaj pehar prethodnih godina bila je prica da je to nebitan trofej, da nam dozvoljavaju da ga osvojimo, jer nista drugo necemo moci.
Sad kad su oni osvojili onda je to istorijska prekretnica, skidaju se plocice sa imenom pobednika...

Za navijace partizana vazi ista ona kao za nase zapadne komsije:Navijaci partizana su najhrabriji ljudi na svetu, ne zbog toga sto se nicega ne boje, VEC STO SE NICEGA NE STIDE !

Toni

pre 6 godina

Koliki demagog, pa to je neverovatno, vec gostovao na pinku da se zali... Sto onda nisi gostovao na pinku da se zalis kad su vasi navijaci uzeli pehar, i onda ga vas Simon kapiten podigao...

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Pretpostavljam da promena imena drugog najvećeg košarkaškog kluba u Srbiji (fmp-a) u ime anonimusa sa Malog Kalemegdana, samo da bi se među brojnim pristalicama dotičnog ugašenog kluba zaradili brojni novi politički poeni i krediti, nije nešto što se može nazvati sektaškim poduhvatom...

Mifo

pre 6 godina

Nebojsa Covic je najbolji sportski radnik u Srbiji i suvo zlato srpske kosarke.

Koliko srpskih igraca se razvija kroz CZ i FMP, neprocenjiv zalog za buducnost.

onako

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .

Bagg

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju.
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica.
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Koliko dotični mrzi Partizan, pa to je naprosto preraslo u patologiju. Užas jedan kako su pojedinci zarad ličnih interesa uništili VITEŠTVO U SPORTU!!!

Sveti Nolan Smit ubiva azdahu

pre 6 godina

Ko je stavio tacku na crno beli svet?
a) Tegi i Grba
b) Salo i Dulo
c) Sveti Nolan Smit
d) Doktor Covic
f) Jordan iz Cacka

Molim reziju za telop 235 i pokrivanje 23b

ivan

pre 6 godina

Kada čovek koji je izgradio imperiju na spinovanju drži pridike o spinovanju. 
On izgleda nije pročitao svoje saopštenje od pre neki dan pa ne zna da je okrivio igrače ili navijače Partizana za skidanje pločica. 
Veće zlo u sportu od ovog čoveka i njegovih klubova nismo nikada imali, a što je najgore, za širenje tog zla ima podršku vlasti i države.
(Bagg, 23. februar 2018 15:28)

decko procitaj tekst prvo pa komentarisi, a kad smo kod zla, zlo je otislo hvala bogu, od tada reprezentacija osvaja medalje a u tom periodu su se desavala svakakva ispadanja. o samom zlu necu ni da pricam, ne povratilo se

Rex

pre 6 godina

Doticni gospodin nije vlasnik kk kluba CZ da ga tako predstavljate!Pehar namenjen osvajacu kupa nosi ime velikana nase kosarke,i treba daje svetinja za sve,a ne kako doticni gospodin kaze "ovaj i onaj" pehar ,tako da neznam cemu uopste komentarisati njegovu izjavu.dok su takvi u vrhu klubova zalosna nam kosarka i pehari.Hvala!

MOCA

pre 6 godina

Prvo: Vi ste bili organizatori te pomenute utakmice u Beogradu i vi ste bili zaduzeni za sigurnost pehara do dodele. Ukralo ga je lice sa vasom akreditacijom, Vas kapiten i vasi navijaci su ga skrnavili(fingirajuci fiktivnu pobedu i slavlje) i unistili. Vi gospodine sebe predstavljate kao olicenje dobra i postenja da to u pojedinim trenucima postaje smesno. Ovo sto su uradili sa peharom kupa je sramotno i nikakvo opravdanje moj Partizan nemoze opravdati. Jedino sto je sramotnije od toga je sto Zvezda izdaje saopstenje povodom toga.

tejkitizi

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro

Aleksej

pre 6 godina

Primetio sam da cim Covic izadje na tv hiljadu botova grobarskih se sjati na tastaturama,pogadja ih istina mnogo jadno,skidace oni plocice narednih 20 godina.

Pierre de Kuberten

pre 6 godina

Samo nam ti ne pričaj. Svaki Partizanovac je protiv skrnavljenja pehara, ko normalan može biti za nešto takvo. Ali, slušati moralne pridike od tebe i tebi sličnim, koji su se uvukli i u naše redove, to je neprihvatljivo.

cukce

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!!
(Tajson, 23. februar 2018 16:34)

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!

Tajson

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! 
(Tajson, 23. februar 2018 16:34) 

Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!
(cukce, 23. februar 2018 )
Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio

Holifild

pre 6 godina

Vrati nam klub Nebojša!!! (Tajson, 23. februar 2018 16:34) Ne treba samo Nebojša da vam vraća klub već i Radonja koji vas je redovno drao, a pre svega treba da se obratite Nolanu Smitu jer vam je on onom trojkom ugasio svetlo!(cukce, 23. februar 2018 )Ne lupaj, znas dobro na koji sam klub mislio
(Tajson, 23. februar 2018 16:58)
Tesko da si mislio, s'obzirom na ovo sto si napisao

BBRS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (HARIS, 23. februar 2018 16:27)

Харисе, Човић се није извинуо не зато што не сме, него зато што неће !
Јел можда теби треба да се извињава да би га ти поштовао ?!
Све се враћа ! Шта се то враћа Харисе ?!

aco rs

pre 6 godina

Covjek koji ne vadi Partizan iz usta,koji dize svoj klub pricajuci lose o Partizanu.Covjek koji dan noc razmislja samo o Partizanu.Veci demagog se nije rodio na ovim prostorima.

nele

pre 6 godina

"Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
@who the f..k are you"
I da izgubimo sto nije realno ali ovo je sport pa je moguce a nemamo u klubu "gospodina zaduzenog za sudije" sto lepo rece vas Grba, ni tad ne vidim potrebu da smenimo upravu. Ni Ferguson nije svake godine bio sampion. Boze moj, sad smo bar stabilan klub i nije smak sveta ako u EL odemo jer Buducnost nema uslova za EL.
A i sada bi neki delovi navijaca CZ zeleli da menjaju upravu posto ih KK CZ ne placa. Deo njih ode da navija tamo gde placaju (Partizan) a deo sto je ostao bi menjao upravu. Ali nece slonce u lonce. Covic je regularno na skupstini KK CZ 2017 izabran na mesto predsednika KK CZ na period od 5god. Tako da, komsija mali, ostaje ti jos 4godine plakanja uz osvajanje ponekog nebitnog "trofeja"

antiDebil

pre 6 godina

Odlicno ledjendo, samo potvrdjujes da si ti umesan u ovu svinjariju ipak su ovo tvoji maniri a sada je umesto kompletnog unistavanja pehara izabrana metoda skidanja plocica !!
S obzirom da nema plocice fmp-a od prosle sezone, a da je taj pehar prethodno bio kod vas pocinjem da mislim da je snimak nastao ubrzo nakon finala kupa prosle godine i da je nakon toga odredjeno da se plocica fmp-a uopste ne stavi na pehar. Zbog tolikih kompleksa i frustracija koje su sa u vama nakupile prethodnih godina nepostavljanje plocice je krajnje nelogicno. Prva plocica je od fmp-a iz 2012 a nema nijedne iz Partizana. Ego, kompleks i frustracije ne dozvoljavaju nepostavljanje jos jedne plocice fmp-a iz prosle godine. Cinjenica da plocice nije bilo pokazuje da se ovo uradilo i isplaniralo u nekom periodu nakon finala proslogodisnjeg kupa. Razotkrice se sve, u to uopste ne moras da sumnjas...

kalcokera

pre 6 godina

a samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (who the f..k are you, 23. februar 2018 15:53


makabijevac

necemo izgubiti aba i kls ligu (metla ce da radi u oba slucaja)

kblo 70

pre 6 godina

ostali su bez igracke,e tako se ponasaju navijaci partizana,kao neko dete koje non stop place,cmizdri,vice, dere se,radi gluposti da bi pruvukao paznju...kosarka je bila melem za sve njihove rane a sad su ostali i bez toga

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Prica o unistavanju pehara i Simonovicevoj kradji ili?
(Cxevu, 23. februar 2018 15:39)

2.razred osnovne škole - nepoznavanje pročitanog teksta - nedovoljan (1)

Djalma

pre 6 godina

Ovaj covek je unistio Srpsku kisarku i sada kada je liga dotakla dno on bu da busi jos dublje.
Sad Idemo na drugu epizodu na onoj drugoj televiziji.

Samo Partizan

pre 6 godina

Hocu da se zna! Dokle vise!
Neka sad neko objasni kad mediji cute.Vidim po komentarima i nije mi jasno zbog cega je Zvezda od Uefe dobila da krece kvalifikacije sa 4 boda koeficijenta a Partizan nije!!???? Kakva je to namestaljka za zelenim stolom i od cijih para je to,nasih ovde ili gladnih sa Kosova?!!!! Partizan je uspesniji u Evropi od Zvezde i kako je to namesteno Zvezdi ti bodovi?????! Isto kao u kosarci odjednom nestao dug. nemaaaa i niko neobjasnjava gde nestao dug.
Zasto Partizan se ignorise ako je neko zasluzio koeficijent u startu to je onda on!

premudri

pre 6 godina

Ahahahaha...ako kaže,onda je to tako...ali ono : mi nismo bili vlasnici pehara nego su ga navijači oteli na terenu...neprocenjivi...ahahahaha

Šta to uradi Alane Džogajeve??!

pre 6 godina

Auuuuuuuu, pa šta napriča ovaj čovek? Da li je moguće? Tvrdnja za sektu...... Strašno? Zastranio si čoveče!!!!

Smogovci

pre 6 godina

@Boban
Lepo čovek priča o zamenama teza . Pa ovde smo vas prozivali evo godinu dana sa :
ŠTA JE SA IZVEŠTAJEM O TROVANJU ?
Najavljen od strane KKP i onda ... muk .
Gde je izveštaj ?
Šta piše u njemu ?
Ko ga krije ?
Ako ga krije po čijem nalogu ?

Odgovori . KKP koji je vodio 2min protiv FMP prošle sezone će neko da truje ? Prelazite kao i uvek granicu bilo kakvog ukusa , primera imaš koliko hoćeš . 50 Vas se ovde upiralo da objasni kako nije ova god , kako je neko iz Zvezde , kako je namerno da bi se Vi ocrnili oko trofeja i slične gluposti . I šta je bilo ?
I oko čega čovek sa Vama da raspravlja ? Šta normalna osoba može da zaključi kada čita fantazije ? Šta palo ti na pamet pa ajde da napišeš .
Zezanje ok , ma bilo šta , sve može ali ovo širenje laži mislim čemu . U kakvom to paralelnom svetu bre živiš ?

Gpro

pre 6 godina

Grobari.. Pa zar vi niste institucija? Avangarda? Zar ste vi isti sa klubom iz predgradja? Mi smo limenke, mali iskompleksirani klub, a vi ovamo vas skandal poredite sa nasim i time sebe pravdate?

HARIS

pre 6 godina

Sto se nije oglasio nakon one poruke Omicu? Sto se nije izvinio Bosnjacima, Hrvatima i Albancima? Sto nije osudio? Zato sto nije smio! Opet kazem da me ne zanima ni Zvezda, ni Partizan, ali ovaj covjek nema kome sta da kaze i da drzi nekakvu lekciju. Sve se vraca...

Cinik

pre 6 godina

Voleo bih da mi neko objasni po kom kriterijumu se Čović gotovo jedno sedmično pojavljuje na TV "Pink" ili TV " Hepi" i iznosi ovakve nebuloze. Posle svega onoga što su on i njegov mentor uradili, ovaj čovek ima hrabrosti da izadje na televiziju i da priča sve i svašta. Razumem da je izašao Šekularac, legenda, bez mrlje u životu, Karasi, Saša Obradović, Nebojša Ilić, kapu bih skinuo. ČOVIĆ da nama priča o poštenju, ČOVIĆ??????!!!!!!!!!!!!!. DA NIJE SMEŠNO BILO BI TRAGIČNO.

Neka ga

pre 6 godina

Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“, rekao je Čović.

Znači, oni su uzeli pehar a ova dvojica koji su skinuli četiri pločice oni si demolirali pehar. Nikada sa ovim čovekom ne bih razgovarao ni o čemu.

dopingovane limenke

pre 6 godina

Cekaj,saopstenje na saopstenje!Uh, bas boli doktora ovaj poraz u kupu.Partizan nikad slabiji,a pobeda cista kao suza.Sto je najgore po doktora, takticki savrseno odigrano po receptu Dzileta.Isplivale su na povrsinu sve mane u igri Zvezdinih matoraca.Ne boli doktora samo poraz u kupu,nego i buduci poraz u finalu Aba lige.Kad je nejaki Partizan mogao da ih dobije takticki,zamislite sta ce im ekipa koja je popunjena na svim pozicijama uraditi.Uostalom skor ove godine ne laze,2:0 je sve samo ne slucajnost.Sto se tice pehara,ne bi me iznenadilo da je organizator potonji, uz pomoc kolega iz sluzbe.

mandrak

pre 6 godina

ne mozete da mesate rulju od par hiljda koja je otela pehar i gde sam doziveo veliki transfer blama kao navijac Zvezde i pehar koji stoji u sluzbenim prostorijama Partizana,ej bre...pa ko ima pristup tome osim zaposlenih u klubu!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!! 
Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)

A ja vas delije zovem od sada kockice ne kroasncici.

Zasto nemas mozak

pre 6 godina

Lepo piše u tekstu VLASNIK KK CZBGD! :) 
Kupio vas za evrić ko Kole šećeranu :)
(BigBoca, 23. februar 2018 15:58)

"Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde, oglasio se povodom skidanja pločica sa imenom njegovog kluba sa pehara Kupa Radivoja Koraća"

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!

dzhoni

pre 6 godina

Covic je kontrovezna licnost,ali grobarima to ne smeta,njih ne zanima Covic nego mrze Zvezdu i ne mogu da podnesu da smo simbol Srbije.
(as, 23. februar 2018 15:49)

Čoveče koja mitomanija i budalaštine. :facepalm

stupici vucica

pre 6 godina

Partizanovim navijačima je sve gore i gore, nešto mora da se preduzme da im se pomogne i što je najgore uopšte nisam ironičan. Pošto nas neće da slušaju apelujem na sve normalne navijače Partizana da probaju nekako da ih urazume i smire malo inače će svi ne dao bog završiti kao njihov guru mržnje. Ja znam da vi to ne vidite i da mislite da ste sve u pravu, da je ceo svet protiv vas itd. ali to je takva bolest, nakon mnogo neuspeha stvaraju se kompleksi, nakon silne mržnje nastaje frustracija, nakon velikih uspeha objekta koji mrzite nastaje zavist i želja da taj drugi propadne po svaku cenu, e kad se sve to spoji onda dobijamo vašu dijagnozu, iskrivljena slika realnosti i konstantan bes koji vas tišti pa onda kad dođete u priliku, uradite ovako nešto. Ako sami sebi ne želite da pomognete džabe se mi trudimo. Držimo vam palčeve u vašoj borbi, samo hrabro
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (tejkitizi, 23. februar 2018 16:40)

...VIDI CARE ,POSTOJI ALTERNATIVNA MEDICINA,POSTOJI HOMEOPATIJA..LECIS SE PRIRODNIM PUTEM ..OSTAVI PILULE,VIDIS DA NE POMAGAJU..I SAMO HRABRO..

Da li znate ko je Alan Džogajev?!?!

pre 6 godina

Imaš li srama čoveče? Gde si bio kada ste ljuljali koševe, ukrali pehar i polupali ga kao kantu. Tada ti se nije išlo na Pink? Baš si mi neki meštar!

who the f..k are you

pre 6 godina

Ja samo da priupitam još jednom, ako izgubite i ABA ligu i našu ligu bez briga...vi pokušajte da smenite legendu... mislim da bi dobili odgovor da to nije pravno moguće, ili barem dok ga ne isplatite 10+ miliona evrića... toliko o tome ko je gazda i čiji ste vi KK postali

Tajson

pre 6 godina

Lako je tebi Nebojša, ti mozes da napraviš milione duga, opet ce da radi UPPR... sta da da radimo mi, čiji klub ne postoji već sedam godina?

Voja

pre 6 godina

Vidi se da je doktor spina i propagande. Pehar kao prvo uopste nije unisten, samo su skinute plocice sa prethodnim osvajacima i koje su kasnije vracene. Kako izgleda unisten pehar imali smo priliku da vidimo pre cetri godine kada je ukraden, i smrskan od strane tvoje placenicke rulje.

Smogovci

pre 6 godina

@muamua
O evo još jednog sa dlaka u jajetu umesto salmonele . To je ta ekipa , taj roster koji će neko da truje , mislim stvarno . Više stvari je interesantno : kako nerealno sebi dižete cenu i važnost a realnost je da ste loši i da ste kao takvi sami sebi dovoljni ne mora niko da vas dodatno destabiliše . A drugo kako se ne zapitate da li odgovara tvoje mišljenje događajima u stvarnosti , da li se to baš tako dogodilo ili bi Ti hteo da je tako bilo .
Tu dolazimo do mešanja stvarnosti i želje , mržnja tu igra bitnu ulogu kao i nepriznavanje sebi šta se stvarno dogodilo i ko ima sa time veze .
Lepo priča ovaj čika , sekta bato .

Borat iz predgradja

pre 6 godina

Од сад вас зовем СЕКТАШИ !!!Амин
(BBRS, 23. februar 2018 18:37)....A mi cemo vas i dalje panteri,ne menjamo vam ime

viktor

pre 6 godina

Kad se samo setim sta su sve radili navijaci i uprava klubova KKCZ i FMP:gadjanje policije kesama sa urinom, pljuvanje i gadjanje protivnicih igraca bakljama, Tundzi Avobdzobi, PP aparati, kradja i lomljenje pehara, drmanje koseva... ponosan sto sam sektas!!!

lola

pre 6 godina

Ja lepo kazem, od kompleksa 'oce i dodatno da se zaglupi. Ti si rodjace upravo potvrda toga!!!
(Zasto nemas mozak, 23. februar 2018 16:45)

Molimo publiku da ne drma konstrukcije koševa :) Rođače, šta ćeš u Železniku?

Josarian

pre 6 godina

Ja se slažem da je nedopustivo da se ovako nešto dogodi i nikada to neću smatrati normalnim. Ali, Nebojša Čović da o tome govori je jedino gore od tog čina.

acomurija

pre 6 godina

"Sportsko" drustvo Zlo Srbije - otkada ga je od UDBE preuzela montenegro-mafija!
Kad nesto bude na strani Partizana onda je to Biblijski Potop, a u istom pasusu nepojmljivo vece zlo (nestao CEO pehar!) to je "lose"!
Braco zabludela, MI smo naseg crnogorca izbacili iz kluba, cekamo vas!
(Jos Vuceljica iz FK da lansiramo...)
Pustite Covice, Kapicice, Rakocevice, Karadzice, "Grofove", Radonjice: dobri su kad im pod rukom drzavni sef!!!

Aces High

pre 6 godina

A čestitke na osvojenom kupu, ništa.. Gospodski
(spin, 23. februar 2018 18:30)

"Čestitali smo Partizanu, zasluženo su pobedili Crvenu zvezdu u finalu, koja se ponašala bahato, arogantno. Ali, to ćemo mi da rešimo u našem klubu. Čestitamo im, nijednu im reč nismo rekli", rekao je Čović.

Ljudi, pa vi ni ne citate tekst.

dejan

pre 6 godina

Procitati clanak sa Čovicem......cist mazohizam. On izgleda jedini uziva da ga cita i misli da niko nema mozga pa svi veruju u njegove reci.

Ganci

pre 6 godina

@antiDebil... vreme je da te neko obavesti da je MUP pronasao dvojicu koji su to uradili i da je jedan navijac a drugi bivsi clan uprave Kk.Partizan. Ovaj tvoj komentar je vrhunac paranoje...

Gazda Dojkan

pre 6 godina

Vidi ga mali al se uzjogunio :) kako je krenulo necete vi ove sezone uzeti pehar :)
(Jon Snow, 23. februar 2018 15:37)

Kad im je pa bio problem da ga ukradu ako ne mogu da ga osvoje?

Putnik

pre 6 godina

Čoviću,

mesto da lupetaš, obezbedi pare za ekipu pa će igrati. Ne može ceo tim kolektivno (izuzev Lesora) baš toliko da padne, i to protiv raspada kao što su Borac, FMP, Patlidžan i Bamberg. Ovde nešto debelo ne štima, a to je verovatno bilans na računima igrača. Tu čak ni Alimpijević ništa ne može ( a nije baš ni da bi mogao inače). Obezbdei pare i hvataj Trinkijerija pod hitno da se bar Aba obezbedi.

onako

pre 6 godina

@Branislav Nimet
Ok prihvatam kritiku , ali okreni se oko sebe vodiš se kao statistička greška među grobarima . Ti i tebi slični ste tako zanemarljiv br da ste stvarno na obrađenom uzorku (imaš komentare , čitaj) kao anomalija . Retke pojave . Možda vas ima i više ali dominiraju ovi sa mržnjom prema Zvezdi to je činjenica .

DarioHubner

pre 6 godina

Unistavanje pehara je uzrocno posledicna veza toga da je nas tim izgubio od maltene amaterske ekipe i dva i po igraca... Da nije ne bi ni dosli ovi koji nas mrze vise nego sto vole sebe do pehara... Krivci svakako moraju da se nadju i kazne, toliko nas je barem Radivoj Korac zaduzio, ali isto tako zelimo krivce i odgovorne za poraz i katastrofalne igre na istom turniru, i maltene cele sezone, uz par bljesaka...

(crno - beli TV)

pre 6 godina

"... niko od nas nije upirao prstom u igrače..."
Dajte mu da pročita svoje saopštenje, gde direktno optužuje navijače ili igrače Partizana.

Cane

pre 6 godina

“Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. “ + “gostovao u jutru na tv pink”.

who the f..k are you

pre 6 godina

Pa to ti kažem "regularno izabran"... nego nismo se razumeli moj profesore by audicija...ja ponovo kažem probajte, i ponovo probajte na toj skupštini da ga smenite, regularno, demokratski, pa da vidimo šta će biti i da li može

Zvezdana

pre 6 godina

@antiDebil... auuuu al je tebi dobro! Majstore ima tri dana da su identifikovali likove koji su ovo uradili i zamisli nije prosle godine nego posle ovogodisnjeg finala! I zamisli nemaju nikakve veze sa Zvezdom.

Bivsi clan sekte

pre 6 godina

Pa da, sekte nisu tvoj fazon, ti si vise masonski tip, rotarijance si prerastao. Mada ovi iz Senki nad balkanom ti bas pristaju, oni su bas kul, al ti si valjda mislio na ove sekte sto kolju zivinu, sto nemaju neki renome

Branislav Nimet

pre 6 godina

Hahaha , on je kompletni car . Tačno ih je opisao , sekta .
Uzmite komentare od srede , bilo koga koga znate od grobara da ste sreli taj sjaj u očima posle CSKA , totalna ekstaza . Prava sekta .
Pišite šta hoćete lik vas pročitao i još vas javno izvrgava ruglu . Po principu to i to ste , čisto da se zna . Nema opravdanja .
Nije normalno mrzeti .
(onako, 23. februar 2018 16:03)

Nije normalno ni generalizovati. Evo, ja sam Grobar, odnosno rekao bi navijač Partizana, pa posle Zvezdinog poraza u sredu od CSKA nisam niti likovao, niti se sladio. Čak mi je i bilo krivo, pošto su izgubili na čisto neiskustvo. Takođe, ni posle jučerašnjeg (očekivanog) poraza Partizana od Plzenja nisam prozivao ni jednog Zvezdaša, niti ikoga.
Tako da, nismo svi isti, neki od nas imaju obraza, imaju morala.
S' druge strane, ti si generalizovanjem svakog navijača Partizana pokazao ustvari svoj mentalni sklop, odnosno napravio si projekciju u psihološkom smislu.

afro srbin

pre 6 godina

Hvala Čovke. Ali nisam debilni navijač da pripadam sekti zvezde ili partizana. Pozdrav za sve moje prijatelje cigane od Grobara. Ne palite se na izjave bilo kog. Mislite sami!

www.com

pre 6 godina

Izmedju dva vandalizma , covek odabrao manji? Ali su to u stvari vandalizmi? Zasto birati koji je manji? Pa da bi se veca krivica svalila na Partizan. Navijaci CZ koji su demolirali pehar nemaju veze sa CZ? Pa zasto se onda finansijski od strane evropskih organa kaznjavaju klubovi za nesto sto su uradili navijaci kada oni nemaju veze sa klubom? A da, pa pehar je predat Partizanu a u prvom slucaju nije dosao ni do igraca Partizana? Pa sta to znaci? Pa svakakvi tipovi provale i dodju do vrednijih stvari od pehara? Zar ova dvojica koji su skidali plocice nisu mogli da dodju do njega iako je bio u Partizanu? Obrni okreni oba slucaja su za tesku osudu i ne traziti razloge koji je tezi jer to nije normalno. To je kao kada bi neko poredio da postoji manji rat i veci rat?? Rat je zlo manji ili veci. Ali sta ces. Zbog ovakvih u CZ i Partizanu nas sport je dosao na dno. Ali to oni ne shvataju kao i mnogi zadojeni navijaci. Poenta je da to nije bitno, shvatio neko ili ne. Ovakve stvari se desavaju a da je drugacija situacija, normalna i da vlada zakon, nikome ne bi palo napamet da uradi slicne stvari. Prosto..iz straha sta ga ceka.

Munja

pre 6 godina

Kada kaže zvezdaš o peharu nema neku težinu, neka se jave iz Partizana neko iz uprave i kaže šta oni misle o ovome.
(Shacall, 23. februar 2018 15:13)
Ne pratiš dovoljno našu košarku zadrugu, saopštenja na sve strane.

Kolee

pre 6 godina

Ali ovo mi je najjace, "povodom skidanja plocica njegovog kluba"! E panteri panteri, i dalje ne znate ko vam je gazda ilo se pravote blesavi? Mozda je ipak lakse tako!

SrboCrnogorac

pre 6 godina

dosta bre prepucavanja i komentara nismo isti. APSOLUTNO ste isti. Nema ama bas nikakve razlike izmedju prosecnog navijaca blizanaca, niti izmedju huligana na obe strane, a da o upravama i ne govorim.

Dok god ne shvatite da jesmo isti , i da smo dotakli dno odavno , nista se nece na bolje promeniti.

R

pre 6 godina

Pozitivno je sto je cestitao Partizanu, a sa druge strane kritikovao sportski deo koji se ponasao kao da samom pojavom osvajaju trofej. Zvezdini igraci su se bas ponasali bahato. Ocekujem mnogo bolja izdanja Zvezde u borbi za Aba i Kls. Kup je takmicenje gde neretko pobedjuju autsajderi. Pogledajte osvajace kupova ove godine u Evropi.

turski konjanici-delije

pre 6 godina

"Navijači Crvene zvezde su izašli na teren, odnoso prošli i uzeli pehar koji još nikome nije bio dodeljen. Mi smo to osudili i to su loši događaji“ , sta reci na ovakvu recenicu.

Posmatrač

pre 6 godina

A ja tvrdim odgovorno da ni jedni ni drugi ne znaju šta prica uprava zvezde niti uprava partizana. Razlog ? Bolesno plaćenici odnosno ljudi bez kredibiliteta da razmišljaju svojom glavom upotpunosti a da ne pročitaju samo intervju.

To je to.

pre 6 godina

Nigde nema spominjanja o kojekakvim mračnim silama kao u Srbiji kada se radi o košarci. Ko li je zadužen za to? Šta se dobija sa tim teorisanjem večitih na ovaj truli sport ko je odavno u fazi raspada. Za mene jedno veliko ništa a za druge moguće isto dok za većinu korist,interes,novac jer ti žive od nečega pa tako od popularnosti da dospeju u medijama.

Upravo takzovane uprave,likovi sa šipke odnosno huligani koji su plaćeni to je ceo paket srpskog sporta a dobro rečena sekta.