Sreda, 21.02.2018.

09:00

Zvezda u LE: Hiljadu navijača, tri protivnika – oproštaj ili novi podvig?

Izvor: B92

Zvezda u LE: Hiljadu navijaèa, tri protivnika – oproštaj ili novi podvig? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

klosar

pre 6 godina

Stvarno ne razumem ljude koji mogu gledati, Zvezda - CSKA ili Partizan - Plzen, razumeo bih da "Veciti" igraju sa npr. Napolijem, Atletikom ili Borusijom, al CSKA i Plzen, mislim ono..

Bliza je Zvezda kvalitetom CSKA-a, nego sto je CSKA-a gore pomenutoj trojci, realno.

Pokusao bih ja vcrs gledati Zvezdu, al ne mogu, stvarno ne mogu ljudi, nije do mene..

BBRS

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Види друже, можда би и ти односно ви, били (ти кажеш арогантни и умишљени) поносни и пркосни да је ваш клуб икад од свог постојања направио неки витешки резултат и успех !
Један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи, али да би неко уопште навијао за тај клуб потребни су и неки резултати ! Верујем да ти не морам писати који су то Звездини успеси, С` тога њени навијачи имају пуно право да се осећају моћно, јако и непобедиво !
Тако да, ја твоју збуњеност и неверицу потпуно разумем, али те молим да разумеш и ти нас. Ипак је ваш комшија првак европе и света а то није мало јер даље нема. Игрица прекуцана !!!
Живео !!!

Shearer

pre 6 godina

Zvezda već dugo ne zna za poraz ali mislim da je ovde svemu kraj jer CSKA je iskusna ekipa koja neće kalkulisati. Zadnji poraz u gostima je čini mi se od Krasnodara tako da počelo je sa Rusima i završiće se sa Rusima. Naravno ne nipodaštavam Zvezdu, čak štaviše mislim da je ove sezone kompaktnija, uigranija od Partizana ali ipak je CSKA simbol Rusije u Evropi i sigurno je da će i suđenje i druge stvari ići njima u korist. Sa druge strane Partizan onako sklepan i zakrpljen je po meni opasniji po Plzen jer uvek može da proradi neko iz veznog reda i da se postignu golovi, to je dokazao više puta ove sezone u Evropi i takve ekipe su najopasnije.

kladzom do bola

pre 6 godina

treba li bi da damo dva komada odmah u prvom . ne mogu da se nerviram 90 minuta + 60 i na kraju jos i penale da gledam, da bi smo slavili ., proci se mi i 100 repriza moj rodjak sa sela ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 21. februar 2018 11:36)


ekipe koje dugo ne prime gol ponekad u jednom mecu nadoknade skoro sav deficit. kao npr. porto u ligi - na nizu utakmica ne prime gol pa onda na jednoj popiju tri. ne zelim to zvezdi, ali mislite o tome. dakle, racunaj da cete jedan gol primiti skoro sigurno, od cuvanja 0:0 nema vajde, treba napasti.

Milos

pre 6 godina

ocekujem ruznu,dosadnu igru ko u bg.ekipe nemaju pojedinca koji ume nesto s loptom,pp.nula u drugom kako bude vreme odmicalo,sudija stupa na scenu,navlacenje s.udaraca za cska pa na kraju ako zatreba,sumnjiv penal,klasika.

Jova I

pre 6 godina

MALKOM brate kazem deca jer su deca nasi momci u odnosu na CSKA koji je u ovom trenutku mnogo skuplji i bolji tim od nas.nikakve veze sa istorijom nema.niti sam to pomenuo niti nekog tawambu niti tvoj klub za koji navijas.a sto ti treba tumacenje svega to je neki drugi padez.pozdrav iz ledene Moskve

ljupce

pre 6 godina

citam ovde kazu da smo mi zvezdasi arogantni.da vidimo sta kaze istorija fk crvena zvezda:
prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa
polufinalista kupa pobednika kupova
polufinalista kupa sajamskih gradova
2 puita osvajac mitropa kupa
dakle,mi nismo arogantni vec realni.ponasamo se u skladu sa istorijom naseg kluba.sto neko rece zvezda je favorit makar i protiv barse.zasto?zato sto je i ta barsa pobedjena.davno bilo,ali je bilo.real,valensiju,romu,psv,lacio da ne pominjem.svi su padali i padace i dalje.NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!

Dragan Borca

pre 6 godina

Srbija nema 15-20 vrhunskih timova kao Englezi ili Nemci, pa da mozemo da se prepucavamo kad nasi igraju sa strancima, nije mi jasno kako to masa ljudi ne shvata, voleo bih i Zvezda i Partizan da prodju, za dobrobit srpskog fudbala. Verujem cak da bi mozda jedan prosao i naredno kolo, kvalitet je manje vise izjednacen u Ligi Evrope, nema tu nekih super timova koji se ne mogu proci. Zvezda i Partizan imaju barem 30-40% sansi za prolaz. A druge je domace prvenstvo, tu se prepucavajte, ali kad igramo sa strancima dajte malo razmislite neki, prvo treba da bude interes Srbije i srpskog fudbala, pa tek onda Zvezde i Partizana, mi smo mala drzava sa tek 2 veca kluba i nemamo mi kredita za takvu sujetu i prepucavanja na medjunarodnom nivou. Mislite da je bilo vazno meni i mojim drugobima ko je Zvezdas, a ko Partizanovac kad smo se borili na Pastriku? Samo sloga Srbina Spasava!

JPR24

pre 6 godina

Iz ugla navijaca previse sujete i gluposti. A realno, sa Milojevicem na celu, Zvezda igra dobro i solidno. Moze se i reci moderno, naspram sto smo gledali u nasem fudbalu u zadnjih 10 godina ( mozda i vise, ali nije bitno). Jedino sto Zvezdi fali u Evropi je realizacija ! Malo golova pored dosta sansi, iako je odbrana solidna, to je ipak opasna boljka pogotovo u ovakvim mecevima. Jesam grobar, ne navijam za Zvezdu, ne mrzim je, ali ova glupiranja sa bracama rusima, grcima itd. je potpuna glupost. Za nas fudbal je bolje da idu sto dalje nasi klubovi, pa sad sto smo mi rivali nije razlog za toliko gluposti i mrznje... Da su na nivou Reala i Barse pa i da razumem da je rivalstvo u svakom takmicenju, ali nama je fudbal dospeo do nivoa San Marina, tako da bi neki mogli malo da se opamete.

deda

pre 6 godina

@ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА pa velika greska u racunici, ko sinoc...mesi nikad nije, realno sa svakom narednom sve su vece sanse da pukne gol,a i baksuziras

Bosko

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #

evo da vam dam jedan mali primer. Imam dosta drugova koji su okoreli zvezdasi. Jedna stvar vam je zajednicka. Totalno ste neobjektivni i vrlo lako vas je naprziti. Sve ovo sto si gore napisao ja sam, bukvalno, pricao svojim drugovima, cisto da ih nerviram iako mi je uvek drago kad zvezda prodje dalje. Zvezda se posteno ispromasivala protiv Arsenala, mogla je da dobije i vi se busate u grudi oko rezultata, kao uzmite vi bod protiv Arsenala iako je igrao sa trecim timom. Uzeo je Partizan bod protiv prvog tima Reala 2003 pa ja nisam bio zadovoljan, mogao je da ih dobije. Svi ucutase :)

Malkom

pre 6 godina

Sta znaju deca sta je to CSKA.Gazi to bre.idemooooo
(Jova, 21. februar 2018 10:49)

Sudeći po komentaru trebalo bi da zaključimo da je CSKA bila nekada u istoriji snažna (jer kažeš šta znaju deca). No, istina je da Zvezda ima mnogo bolju i slavniju istoriju od CSKA. Zato ti je komentar potpuni apdurd. Srećno Zvezdašima od Grobara! Da sutra i Tavmba odvede nas dalje pa da se zajedno prepucavamo ko će proći osminu. Tako je zanimljivije.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

Misa

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara to sve.

ajmo jako

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #
zamisli tek patnju i bol evrolige u kosarci., tamo su navijali i za one najvece neprijatelje dok smo mi trpali najveceg srbina u sred turske...tu pobedu i njegov bes ne mogu zaboraviti dok sam ziv!!!!

Obelix

pre 6 godina

Prva stvar. To sto ja kao navijac Partizana gledam Zvezdu nema veze sa kompleksima, vec iskljucivo sto volim sport. To sto klinci sa jedne i druge strane pricaju o kopleksima govori o njihovom mentalnom sklopu. Najsmesniji su mi ovi sto pisu mi nismo kao oni da se radujemo ispadanju ovih drugih. Da se razumemo, svima nam je drago kada ovi drugi kikisnu. To je sport. Ja ne mogu vise da se radujem Zvezdinom porazu, nego Partizanovoj pobedi, a verujem da je i obrnuto. To po definiciji nije normalno. Druga stvar. Zvezda ima lepu sansu da prodje Ruse. Nisu ovi Rusi nista specijalno. Ne kazem da su laki, ali definitivno nisu neko od koga se treba plasiti. Bar ne ove godine. Jedino sta moze da bude probelm je temperatura. Sve ostalo je tu negde. Sanse su 50:50. Necu navijati za vas, ali srecno veceras. Muski.

NoName

pre 6 godina

hoce se uopste igrati danas obzirom na vreme, koliko znam oba kluba moraju da pristanu
(braxy, 21. februar 2018 11:04)

Klubovi se ne pitaju ništa. Sat vremena pre početka utakmice komisija iz Uefe će izaći na teren u prisustvu ljudi iz oba kluba, izvršiti neku vrstu inspekcije i saopštiti da li se igra ili ne. Klubovi mogu samo da klimnu glavom.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

lucho

pre 6 godina

Igraci dajte sve sto imate u ovih 90min pa sta bude neka bude. Davno je sve ovo pocelo malo ko je verovao, sledece sezone mozda cemo biti jaci a necemo uspeti do grupne faze.. Imate kvaltet da igrate sa njima i daj boze da bude bar 1-1 pa da se ode jos korak dalje!

Aleks

pre 6 godina

Po meni su 2 ekipe (mozda) bolje od Zvezde u ovom momentu, PSZ i ajd da kazem verovatno Siti. Svi ostali ispod...
(Corleone, 21. februar 2018 09:28)

Kraljino! Lepo napisano ali nisam siguran toliko za PSZ, nosili bi se mi sa njima ;)

Kosjan

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
(AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Mi arogantni? pogledajte se prvo pa pricajte o drugima

Car Dušan

pre 6 godina

Gospode Bože, koliko moraš da budeš pakostan, zloban, mrzovoljan - jednom riječju BOLESTAN... da bi, kao Srbin noćas navijao za tamo neke MUSE, Ruse... A, ima ih! Već se, ljudi raduju unaprijed našem, navodnom porazu... Ali,nema veze, imam osjećaj ( koji me skoro nikad ne vara) : IDEMO DALJE!

Ratko

pre 6 godina

CSKA je jak kao zemlja nije taj tim plaćen 102 miliona eura na lepe oči ali ovo što su prikazali u prvom meču je daleko od onoga što je pokazao Krasnodar koji je po meni mnogo bolje i lepše igrao. Da smo postigli gol u Beogradu sa tih minimalnih 1:0 imali bi sada ogromne šanse za prolaz u narednu fazu. Nema trika da ovde neko nekog napuni, minimalna pobeda jedne od ekipa ili nerešeno. Uz malo sreće i spletom okolnosti Zvezda može njih da eliminiše, ništa nije nemoguće. Ovo je prava Ruska ekipa koja igra taj neki ružan fudbal taktički na rezultat.

Dexim

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako: 
Maltu prolazite nekako, 
Kairat sezona kupanja ispadate, 
Sparta ce vas rastutiti 3 0, 
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah, 
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali, 
Arsenal 25 0 za njega, 
kelnovanje pocinje... 
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom. 
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.

Stef

pre 6 godina

Zvezdo hvala ti i za ovoliko prešli ste sva očekivanje! Voleo bih da se prođe CSK ali i ako ne prođete čekaćemo vas na aerodromu, zaslužili ste! Hvala vam momci i samo hrabro! Samo jedna je Zvezda!!!

vase ime upisite

pre 6 godina

Uh, tezak dan, jer Zvezda nije kvalitetnija od CSKA, ne igra bolje od njih i igra na -15.
Ako nista drugo bar ce oni crnokosuljasi iz Zagreba da se raduju, oni prate vize Zvezdu nego svoj klub

Gargamel

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara, ali bilo je slicno i protiv PSV-a, Milana, Rangersa... Gol moraju dati pa nek bude 1:0 ili 1:1 za Zvezdu pa da vidimo s kim ce se sledece muciti Zvezda, odusevili su me ove sezone, fali im danas samo Boaci, on je taj koji moze da nosi odbranu na ledjima, sto je nekad bitnije nego da da gol, dace ga vec neko.

radasin0505

pre 6 godina

Neka bude i 76:0 za Csk ja cu reci svaka cast Zvezdi i strucnom stabu na svom zadovoljstvu koje su nam priredili ove sezone! ali naravno nadam se da imamo sanse da izvucemo nekih 1:1!

Kosjan

pre 6 godina

Glatkih 2:0 za Cska.
(John la bomba, 21. februar 2018 09:29)


Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
(Branimir, 21. februar 2018 09:27)

Pogodicete kao i ranije, nisu vam se ispunile ni jedna predvidjanja

haha

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.

vlada

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.

dex

pre 6 godina

Zvezda nema kreativca, nazalost, najblize tome je Ben (cak je kreativniji od Krsticica), a on igra na krilu ili napadaca.
Sa druge strane, Pesic je dobar za nasu ligu, ili da udje svez pred kraj, pa mozda nesto uradi. Ja jos nisam video profesionalnog fudbalera da onako lose prima loptu, i da nista nije uradio po tom pitanju celu sezonu.

zvezda

pre 6 godina

Sta god uradili, rec negativnu protiv tih momaka ne treba reci. Vec su ostali upamceni kao prva ekipa koja je dosla do ovde od 1 kola, ili pretkvalifikacija,kako god. Pri tom, niko Zvezdu nije nadigrao I porazio je sa 2-3 gola razlike, ili primila 3 gola za poluvreme :) . Protivnici su bili ucesnici LS, zacinjeni Arsenalom. Danas samo napred, pa ko zna , mozda se I nastavi ...

AgentPromena

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola

BODIBOND

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.
(vlada, 21. februar 2018 09:29)

Zvezda je uvek favorit pa makar igrali i protiv Barse ... Samo sto to niko sa druge strane brda nema dovoljan IQ da shavti.

U INAT DUSMANIMA ZVEZDO

pre 6 godina

Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branimir, 21. februar 2018 09:27)
U prvoj utakmici si stavio kucu na cska, pa stavi je sad mud.... ajde, samo laprdate ocekujete vi 3-0, u stvari znate i vi sami da zvezda ima sanse, jos ako nam uspe GDE CE NAM BITI KRAJ, PUN STADION SVAKO KOLO A VAMA TO PROBLEM NAJVECI

vlada

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.

haha

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.

radasin0505

pre 6 godina

Neka bude i 76:0 za Csk ja cu reci svaka cast Zvezdi i strucnom stabu na svom zadovoljstvu koje su nam priredili ove sezone! ali naravno nadam se da imamo sanse da izvucemo nekih 1:1!

Stef

pre 6 godina

Zvezdo hvala ti i za ovoliko prešli ste sva očekivanje! Voleo bih da se prođe CSK ali i ako ne prođete čekaćemo vas na aerodromu, zaslužili ste! Hvala vam momci i samo hrabro! Samo jedna je Zvezda!!!

Aleks

pre 6 godina

Po meni su 2 ekipe (mozda) bolje od Zvezde u ovom momentu, PSZ i ajd da kazem verovatno Siti. Svi ostali ispod...
(Corleone, 21. februar 2018 09:28)

Kraljino! Lepo napisano ali nisam siguran toliko za PSZ, nosili bi se mi sa njima ;)

zvezda

pre 6 godina

Sta god uradili, rec negativnu protiv tih momaka ne treba reci. Vec su ostali upamceni kao prva ekipa koja je dosla do ovde od 1 kola, ili pretkvalifikacija,kako god. Pri tom, niko Zvezdu nije nadigrao I porazio je sa 2-3 gola razlike, ili primila 3 gola za poluvreme :) . Protivnici su bili ucesnici LS, zacinjeni Arsenalom. Danas samo napred, pa ko zna , mozda se I nastavi ...

Dexim

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako: 
Maltu prolazite nekako, 
Kairat sezona kupanja ispadate, 
Sparta ce vas rastutiti 3 0, 
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah, 
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali, 
Arsenal 25 0 za njega, 
kelnovanje pocinje... 
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom. 
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.

BODIBOND

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.
(vlada, 21. februar 2018 09:29)

Zvezda je uvek favorit pa makar igrali i protiv Barse ... Samo sto to niko sa druge strane brda nema dovoljan IQ da shavti.

vase ime upisite

pre 6 godina

Uh, tezak dan, jer Zvezda nije kvalitetnija od CSKA, ne igra bolje od njih i igra na -15.
Ako nista drugo bar ce oni crnokosuljasi iz Zagreba da se raduju, oni prate vize Zvezdu nego svoj klub

Kosjan

pre 6 godina

Glatkih 2:0 za Cska.
(John la bomba, 21. februar 2018 09:29)


Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
(Branimir, 21. februar 2018 09:27)

Pogodicete kao i ranije, nisu vam se ispunile ni jedna predvidjanja

Ratko

pre 6 godina

CSKA je jak kao zemlja nije taj tim plaćen 102 miliona eura na lepe oči ali ovo što su prikazali u prvom meču je daleko od onoga što je pokazao Krasnodar koji je po meni mnogo bolje i lepše igrao. Da smo postigli gol u Beogradu sa tih minimalnih 1:0 imali bi sada ogromne šanse za prolaz u narednu fazu. Nema trika da ovde neko nekog napuni, minimalna pobeda jedne od ekipa ili nerešeno. Uz malo sreće i spletom okolnosti Zvezda može njih da eliminiše, ništa nije nemoguće. Ovo je prava Ruska ekipa koja igra taj neki ružan fudbal taktički na rezultat.

U INAT DUSMANIMA ZVEZDO

pre 6 godina

Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branimir, 21. februar 2018 09:27)
U prvoj utakmici si stavio kucu na cska, pa stavi je sad mud.... ajde, samo laprdate ocekujete vi 3-0, u stvari znate i vi sami da zvezda ima sanse, jos ako nam uspe GDE CE NAM BITI KRAJ, PUN STADION SVAKO KOLO A VAMA TO PROBLEM NAJVECI

ljupce

pre 6 godina

citam ovde kazu da smo mi zvezdasi arogantni.da vidimo sta kaze istorija fk crvena zvezda:
prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa
polufinalista kupa pobednika kupova
polufinalista kupa sajamskih gradova
2 puita osvajac mitropa kupa
dakle,mi nismo arogantni vec realni.ponasamo se u skladu sa istorijom naseg kluba.sto neko rece zvezda je favorit makar i protiv barse.zasto?zato sto je i ta barsa pobedjena.davno bilo,ali je bilo.real,valensiju,romu,psv,lacio da ne pominjem.svi su padali i padace i dalje.NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!

Malkom

pre 6 godina

Sta znaju deca sta je to CSKA.Gazi to bre.idemooooo
(Jova, 21. februar 2018 10:49)

Sudeći po komentaru trebalo bi da zaključimo da je CSKA bila nekada u istoriji snažna (jer kažeš šta znaju deca). No, istina je da Zvezda ima mnogo bolju i slavniju istoriju od CSKA. Zato ti je komentar potpuni apdurd. Srećno Zvezdašima od Grobara! Da sutra i Tavmba odvede nas dalje pa da se zajedno prepucavamo ko će proći osminu. Tako je zanimljivije.

Kosjan

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
(AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Mi arogantni? pogledajte se prvo pa pricajte o drugima

Misa

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara to sve.

JPR24

pre 6 godina

Iz ugla navijaca previse sujete i gluposti. A realno, sa Milojevicem na celu, Zvezda igra dobro i solidno. Moze se i reci moderno, naspram sto smo gledali u nasem fudbalu u zadnjih 10 godina ( mozda i vise, ali nije bitno). Jedino sto Zvezdi fali u Evropi je realizacija ! Malo golova pored dosta sansi, iako je odbrana solidna, to je ipak opasna boljka pogotovo u ovakvim mecevima. Jesam grobar, ne navijam za Zvezdu, ne mrzim je, ali ova glupiranja sa bracama rusima, grcima itd. je potpuna glupost. Za nas fudbal je bolje da idu sto dalje nasi klubovi, pa sad sto smo mi rivali nije razlog za toliko gluposti i mrznje... Da su na nivou Reala i Barse pa i da razumem da je rivalstvo u svakom takmicenju, ali nama je fudbal dospeo do nivoa San Marina, tako da bi neki mogli malo da se opamete.

Dragan Borca

pre 6 godina

Srbija nema 15-20 vrhunskih timova kao Englezi ili Nemci, pa da mozemo da se prepucavamo kad nasi igraju sa strancima, nije mi jasno kako to masa ljudi ne shvata, voleo bih i Zvezda i Partizan da prodju, za dobrobit srpskog fudbala. Verujem cak da bi mozda jedan prosao i naredno kolo, kvalitet je manje vise izjednacen u Ligi Evrope, nema tu nekih super timova koji se ne mogu proci. Zvezda i Partizan imaju barem 30-40% sansi za prolaz. A druge je domace prvenstvo, tu se prepucavajte, ali kad igramo sa strancima dajte malo razmislite neki, prvo treba da bude interes Srbije i srpskog fudbala, pa tek onda Zvezde i Partizana, mi smo mala drzava sa tek 2 veca kluba i nemamo mi kredita za takvu sujetu i prepucavanja na medjunarodnom nivou. Mislite da je bilo vazno meni i mojim drugobima ko je Zvezdas, a ko Partizanovac kad smo se borili na Pastriku? Samo sloga Srbina Spasava!

Obelix

pre 6 godina

Prva stvar. To sto ja kao navijac Partizana gledam Zvezdu nema veze sa kompleksima, vec iskljucivo sto volim sport. To sto klinci sa jedne i druge strane pricaju o kopleksima govori o njihovom mentalnom sklopu. Najsmesniji su mi ovi sto pisu mi nismo kao oni da se radujemo ispadanju ovih drugih. Da se razumemo, svima nam je drago kada ovi drugi kikisnu. To je sport. Ja ne mogu vise da se radujem Zvezdinom porazu, nego Partizanovoj pobedi, a verujem da je i obrnuto. To po definiciji nije normalno. Druga stvar. Zvezda ima lepu sansu da prodje Ruse. Nisu ovi Rusi nista specijalno. Ne kazem da su laki, ali definitivno nisu neko od koga se treba plasiti. Bar ne ove godine. Jedino sta moze da bude probelm je temperatura. Sve ostalo je tu negde. Sanse su 50:50. Necu navijati za vas, ali srecno veceras. Muski.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

ajmo jako

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #
zamisli tek patnju i bol evrolige u kosarci., tamo su navijali i za one najvece neprijatelje dok smo mi trpali najveceg srbina u sred turske...tu pobedu i njegov bes ne mogu zaboraviti dok sam ziv!!!!

Gargamel

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara, ali bilo je slicno i protiv PSV-a, Milana, Rangersa... Gol moraju dati pa nek bude 1:0 ili 1:1 za Zvezdu pa da vidimo s kim ce se sledece muciti Zvezda, odusevili su me ove sezone, fali im danas samo Boaci, on je taj koji moze da nosi odbranu na ledjima, sto je nekad bitnije nego da da gol, dace ga vec neko.

lucho

pre 6 godina

Igraci dajte sve sto imate u ovih 90min pa sta bude neka bude. Davno je sve ovo pocelo malo ko je verovao, sledece sezone mozda cemo biti jaci a necemo uspeti do grupne faze.. Imate kvaltet da igrate sa njima i daj boze da bude bar 1-1 pa da se ode jos korak dalje!

AgentPromena

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola

dex

pre 6 godina

Zvezda nema kreativca, nazalost, najblize tome je Ben (cak je kreativniji od Krsticica), a on igra na krilu ili napadaca.
Sa druge strane, Pesic je dobar za nasu ligu, ili da udje svez pred kraj, pa mozda nesto uradi. Ja jos nisam video profesionalnog fudbalera da onako lose prima loptu, i da nista nije uradio po tom pitanju celu sezonu.

Jova I

pre 6 godina

MALKOM brate kazem deca jer su deca nasi momci u odnosu na CSKA koji je u ovom trenutku mnogo skuplji i bolji tim od nas.nikakve veze sa istorijom nema.niti sam to pomenuo niti nekog tawambu niti tvoj klub za koji navijas.a sto ti treba tumacenje svega to je neki drugi padez.pozdrav iz ledene Moskve

Car Dušan

pre 6 godina

Gospode Bože, koliko moraš da budeš pakostan, zloban, mrzovoljan - jednom riječju BOLESTAN... da bi, kao Srbin noćas navijao za tamo neke MUSE, Ruse... A, ima ih! Već se, ljudi raduju unaprijed našem, navodnom porazu... Ali,nema veze, imam osjećaj ( koji me skoro nikad ne vara) : IDEMO DALJE!

Bosko

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #

evo da vam dam jedan mali primer. Imam dosta drugova koji su okoreli zvezdasi. Jedna stvar vam je zajednicka. Totalno ste neobjektivni i vrlo lako vas je naprziti. Sve ovo sto si gore napisao ja sam, bukvalno, pricao svojim drugovima, cisto da ih nerviram iako mi je uvek drago kad zvezda prodje dalje. Zvezda se posteno ispromasivala protiv Arsenala, mogla je da dobije i vi se busate u grudi oko rezultata, kao uzmite vi bod protiv Arsenala iako je igrao sa trecim timom. Uzeo je Partizan bod protiv prvog tima Reala 2003 pa ja nisam bio zadovoljan, mogao je da ih dobije. Svi ucutase :)

neutralni felsh

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 21. februar 2018 11:36)


ekipe koje dugo ne prime gol ponekad u jednom mecu nadoknade skoro sav deficit. kao npr. porto u ligi - na nizu utakmica ne prime gol pa onda na jednoj popiju tri. ne zelim to zvezdi, ali mislite o tome. dakle, racunaj da cete jedan gol primiti skoro sigurno, od cuvanja 0:0 nema vajde, treba napasti.

Milos

pre 6 godina

ocekujem ruznu,dosadnu igru ko u bg.ekipe nemaju pojedinca koji ume nesto s loptom,pp.nula u drugom kako bude vreme odmicalo,sudija stupa na scenu,navlacenje s.udaraca za cska pa na kraju ako zatreba,sumnjiv penal,klasika.

BBRS

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Види друже, можда би и ти односно ви, били (ти кажеш арогантни и умишљени) поносни и пркосни да је ваш клуб икад од свог постојања направио неки витешки резултат и успех !
Један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи, али да би неко уопште навијао за тај клуб потребни су и неки резултати ! Верујем да ти не морам писати који су то Звездини успеси, С` тога њени навијачи имају пуно право да се осећају моћно, јако и непобедиво !
Тако да, ја твоју збуњеност и неверицу потпуно разумем, али те молим да разумеш и ти нас. Ипак је ваш комшија првак европе и света а то није мало јер даље нема. Игрица прекуцана !!!
Живео !!!

deda

pre 6 godina

@ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА pa velika greska u racunici, ko sinoc...mesi nikad nije, realno sa svakom narednom sve su vece sanse da pukne gol,a i baksuziras

kladzom do bola

pre 6 godina

treba li bi da damo dva komada odmah u prvom . ne mogu da se nerviram 90 minuta + 60 i na kraju jos i penale da gledam, da bi smo slavili ., proci se mi i 100 repriza moj rodjak sa sela ;)

NoName

pre 6 godina

hoce se uopste igrati danas obzirom na vreme, koliko znam oba kluba moraju da pristanu
(braxy, 21. februar 2018 11:04)

Klubovi se ne pitaju ništa. Sat vremena pre početka utakmice komisija iz Uefe će izaći na teren u prisustvu ljudi iz oba kluba, izvršiti neku vrstu inspekcije i saopštiti da li se igra ili ne. Klubovi mogu samo da klimnu glavom.

klosar

pre 6 godina

Stvarno ne razumem ljude koji mogu gledati, Zvezda - CSKA ili Partizan - Plzen, razumeo bih da "Veciti" igraju sa npr. Napolijem, Atletikom ili Borusijom, al CSKA i Plzen, mislim ono..

Bliza je Zvezda kvalitetom CSKA-a, nego sto je CSKA-a gore pomenutoj trojci, realno.

Pokusao bih ja vcrs gledati Zvezdu, al ne mogu, stvarno ne mogu ljudi, nije do mene..

Shearer

pre 6 godina

Zvezda već dugo ne zna za poraz ali mislim da je ovde svemu kraj jer CSKA je iskusna ekipa koja neće kalkulisati. Zadnji poraz u gostima je čini mi se od Krasnodara tako da počelo je sa Rusima i završiće se sa Rusima. Naravno ne nipodaštavam Zvezdu, čak štaviše mislim da je ove sezone kompaktnija, uigranija od Partizana ali ipak je CSKA simbol Rusije u Evropi i sigurno je da će i suđenje i druge stvari ići njima u korist. Sa druge strane Partizan onako sklepan i zakrpljen je po meni opasniji po Plzen jer uvek može da proradi neko iz veznog reda i da se postignu golovi, to je dokazao više puta ove sezone u Evropi i takve ekipe su najopasnije.

AgentPromena

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola

Bosko

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #

evo da vam dam jedan mali primer. Imam dosta drugova koji su okoreli zvezdasi. Jedna stvar vam je zajednicka. Totalno ste neobjektivni i vrlo lako vas je naprziti. Sve ovo sto si gore napisao ja sam, bukvalno, pricao svojim drugovima, cisto da ih nerviram iako mi je uvek drago kad zvezda prodje dalje. Zvezda se posteno ispromasivala protiv Arsenala, mogla je da dobije i vi se busate u grudi oko rezultata, kao uzmite vi bod protiv Arsenala iako je igrao sa trecim timom. Uzeo je Partizan bod protiv prvog tima Reala 2003 pa ja nisam bio zadovoljan, mogao je da ih dobije. Svi ucutase :)

vlada

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.

dex

pre 6 godina

Zvezda nema kreativca, nazalost, najblize tome je Ben (cak je kreativniji od Krsticica), a on igra na krilu ili napadaca.
Sa druge strane, Pesic je dobar za nasu ligu, ili da udje svez pred kraj, pa mozda nesto uradi. Ja jos nisam video profesionalnog fudbalera da onako lose prima loptu, i da nista nije uradio po tom pitanju celu sezonu.

BODIBOND

pre 6 godina

Ja iz ovog teksta vidim da je Zvezda opasna po CSKA kao sto je i Manchester bio. Naravno, ogradjuje se pisac da Zvezda nije UTD, ali po pisanju tu je negde. Sve sto treba Zvezdi jeste da Berezucki promasi loptu, da CSKA napravi penal ili bilo koja greska velika u odbrani. Srecom, pa sve te stvari nama ne mogu da se dese. Realno, ovo je veliki uspeh, a ovim pisanjem vi stvarate nerealna ocelivanja, kao da je Zvezda favorit. Samo hrabro i Zvezda i Partizan pa sta bude, uspeh ste vec postigli.
(vlada, 21. februar 2018 09:29)

Zvezda je uvek favorit pa makar igrali i protiv Barse ... Samo sto to niko sa druge strane brda nema dovoljan IQ da shavti.

vase ime upisite

pre 6 godina

Uh, tezak dan, jer Zvezda nije kvalitetnija od CSKA, ne igra bolje od njih i igra na -15.
Ako nista drugo bar ce oni crnokosuljasi iz Zagreba da se raduju, oni prate vize Zvezdu nego svoj klub

Misa

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara to sve.

ljupce

pre 6 godina

citam ovde kazu da smo mi zvezdasi arogantni.da vidimo sta kaze istorija fk crvena zvezda:
prvak evrope
prvak sveta
finalista kupa uefa
polufinalista kupa pobednika kupova
polufinalista kupa sajamskih gradova
2 puita osvajac mitropa kupa
dakle,mi nismo arogantni vec realni.ponasamo se u skladu sa istorijom naseg kluba.sto neko rece zvezda je favorit makar i protiv barse.zasto?zato sto je i ta barsa pobedjena.davno bilo,ali je bilo.real,valensiju,romu,psv,lacio da ne pominjem.svi su padali i padace i dalje.NAPRED ZVEZDA!!!!!!!!!!!!!!!!

klosar

pre 6 godina

Stvarno ne razumem ljude koji mogu gledati, Zvezda - CSKA ili Partizan - Plzen, razumeo bih da "Veciti" igraju sa npr. Napolijem, Atletikom ili Borusijom, al CSKA i Plzen, mislim ono..

Bliza je Zvezda kvalitetom CSKA-a, nego sto je CSKA-a gore pomenutoj trojci, realno.

Pokusao bih ja vcrs gledati Zvezdu, al ne mogu, stvarno ne mogu ljudi, nije do mene..

haha

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.

Dexim

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako: 
Maltu prolazite nekako, 
Kairat sezona kupanja ispadate, 
Sparta ce vas rastutiti 3 0, 
U Krasnodar ne idite,ptedajte odmah, 
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali, 
Arsenal 25 0 za njega, 
kelnovanje pocinje... 
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom. 
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.

U INAT DUSMANIMA ZVEZDO

pre 6 godina

Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Branimir, 21. februar 2018 09:27)
U prvoj utakmici si stavio kucu na cska, pa stavi je sad mud.... ajde, samo laprdate ocekujete vi 3-0, u stvari znate i vi sami da zvezda ima sanse, jos ako nam uspe GDE CE NAM BITI KRAJ, PUN STADION SVAKO KOLO A VAMA TO PROBLEM NAJVECI

Kosjan

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
(AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Mi arogantni? pogledajte se prvo pa pricajte o drugima

radasin0505

pre 6 godina

Neka bude i 76:0 za Csk ja cu reci svaka cast Zvezdi i strucnom stabu na svom zadovoljstvu koje su nam priredili ove sezone! ali naravno nadam se da imamo sanse da izvucemo nekih 1:1!

Car Dušan

pre 6 godina

Gospode Bože, koliko moraš da budeš pakostan, zloban, mrzovoljan - jednom riječju BOLESTAN... da bi, kao Srbin noćas navijao za tamo neke MUSE, Ruse... A, ima ih! Već se, ljudi raduju unaprijed našem, navodnom porazu... Ali,nema veze, imam osjećaj ( koji me skoro nikad ne vara) : IDEMO DALJE!

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

Kosjan

pre 6 godina

Glatkih 2:0 za Cska.
(John la bomba, 21. februar 2018 09:29)


Nece biti lako za Cska. teskih 3:0 ocekujem
(Branimir, 21. februar 2018 09:27)

Pogodicete kao i ranije, nisu vam se ispunile ni jedna predvidjanja

Gargamel

pre 6 godina

Da nam se danas vrati za Bordo i ostale gluposti iz proslosti ...
(BODIBOND, 21. februar 2018 09:21)

Vratilo nam se protiv Krasnodara, ali bilo je slicno i protiv PSV-a, Milana, Rangersa... Gol moraju dati pa nek bude 1:0 ili 1:1 za Zvezdu pa da vidimo s kim ce se sledece muciti Zvezda, odusevili su me ove sezone, fali im danas samo Boaci, on je taj koji moze da nosi odbranu na ledjima, sto je nekad bitnije nego da da gol, dace ga vec neko.

Dragan Borca

pre 6 godina

Srbija nema 15-20 vrhunskih timova kao Englezi ili Nemci, pa da mozemo da se prepucavamo kad nasi igraju sa strancima, nije mi jasno kako to masa ljudi ne shvata, voleo bih i Zvezda i Partizan da prodju, za dobrobit srpskog fudbala. Verujem cak da bi mozda jedan prosao i naredno kolo, kvalitet je manje vise izjednacen u Ligi Evrope, nema tu nekih super timova koji se ne mogu proci. Zvezda i Partizan imaju barem 30-40% sansi za prolaz. A druge je domace prvenstvo, tu se prepucavajte, ali kad igramo sa strancima dajte malo razmislite neki, prvo treba da bude interes Srbije i srpskog fudbala, pa tek onda Zvezde i Partizana, mi smo mala drzava sa tek 2 veca kluba i nemamo mi kredita za takvu sujetu i prepucavanja na medjunarodnom nivou. Mislite da je bilo vazno meni i mojim drugobima ko je Zvezdas, a ko Partizanovac kad smo se borili na Pastriku? Samo sloga Srbina Spasava!

Shearer

pre 6 godina

Zvezda već dugo ne zna za poraz ali mislim da je ovde svemu kraj jer CSKA je iskusna ekipa koja neće kalkulisati. Zadnji poraz u gostima je čini mi se od Krasnodara tako da počelo je sa Rusima i završiće se sa Rusima. Naravno ne nipodaštavam Zvezdu, čak štaviše mislim da je ove sezone kompaktnija, uigranija od Partizana ali ipak je CSKA simbol Rusije u Evropi i sigurno je da će i suđenje i druge stvari ići njima u korist. Sa druge strane Partizan onako sklepan i zakrpljen je po meni opasniji po Plzen jer uvek može da proradi neko iz veznog reda i da se postignu golovi, to je dokazao više puta ove sezone u Evropi i takve ekipe su najopasnije.

Stef

pre 6 godina

Zvezdo hvala ti i za ovoliko prešli ste sva očekivanje! Voleo bih da se prođe CSK ali i ako ne prođete čekaćemo vas na aerodromu, zaslužili ste! Hvala vam momci i samo hrabro! Samo jedna je Zvezda!!!

NoName

pre 6 godina

hoce se uopste igrati danas obzirom na vreme, koliko znam oba kluba moraju da pristanu
(braxy, 21. februar 2018 11:04)

Klubovi se ne pitaju ništa. Sat vremena pre početka utakmice komisija iz Uefe će izaći na teren u prisustvu ljudi iz oba kluba, izvršiti neku vrstu inspekcije i saopštiti da li se igra ili ne. Klubovi mogu samo da klimnu glavom.

Jova I

pre 6 godina

MALKOM brate kazem deca jer su deca nasi momci u odnosu na CSKA koji je u ovom trenutku mnogo skuplji i bolji tim od nas.nikakve veze sa istorijom nema.niti sam to pomenuo niti nekog tawambu niti tvoj klub za koji navijas.a sto ti treba tumacenje svega to je neki drugi padez.pozdrav iz ledene Moskve

Milos

pre 6 godina

ocekujem ruznu,dosadnu igru ko u bg.ekipe nemaju pojedinca koji ume nesto s loptom,pp.nula u drugom kako bude vreme odmicalo,sudija stupa na scenu,navlacenje s.udaraca za cska pa na kraju ako zatreba,sumnjiv penal,klasika.

zvezda

pre 6 godina

Sta god uradili, rec negativnu protiv tih momaka ne treba reci. Vec su ostali upamceni kao prva ekipa koja je dosla do ovde od 1 kola, ili pretkvalifikacija,kako god. Pri tom, niko Zvezdu nije nadigrao I porazio je sa 2-3 gola razlike, ili primila 3 gola za poluvreme :) . Protivnici su bili ucesnici LS, zacinjeni Arsenalom. Danas samo napred, pa ko zna , mozda se I nastavi ...

ajmo jako

pre 6 godina

da.sumiramo.Pre svake utakmice je bilo ovako:
Maltu prolazite nekako,
Kairat sezona kupanja ispadate,
Sparta ce vas rastutiti 3 0,
U Krasnodar ne idite,predajte odmah,
Bate vas dere vikali.su svi grobari,verovatno zato sto su njih drali,
Arsenal 25 0 za njega,
kelnovanje pocinje...
Cska u Beogradu 0 5...opet valjda zato sto su pouceni svojim iskustvom.
U svakom slucaju nama zreb u petak i izvlacimo Marsej,a vi vidite sta cete,evo ja zelim i vi da budete u zrebu u petak,a ne ko vi odmah da kazem 5 0 za Cehe.
(haha, 21. februar 2018 09:51)


Lepo si opisao grobare navijace svih nasih protivnika i njihova predvidjanja pred svaku utakmicu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Dexim, 21. februar 2018 10:48) #
zamisli tek patnju i bol evrolige u kosarci., tamo su navijali i za one najvece neprijatelje dok smo mi trpali najveceg srbina u sred turske...tu pobedu i njegov bes ne mogu zaboraviti dok sam ziv!!!!

neutralni felsh

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ?
(ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 21. februar 2018 11:36)


ekipe koje dugo ne prime gol ponekad u jednom mecu nadoknade skoro sav deficit. kao npr. porto u ligi - na nizu utakmica ne prime gol pa onda na jednoj popiju tri. ne zelim to zvezdi, ali mislite o tome. dakle, racunaj da cete jedan gol primiti skoro sigurno, od cuvanja 0:0 nema vajde, treba napasti.

BBRS

pre 6 godina

samo zato sto su zvezdimi navijaci arogantni I zato sto umisljaju I toliko velicaju zvezdu ja se nadam da ce cska da ih napuni I da im najmanje 3 gola
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (AgentPromena, 21. februar 2018 09:30)

Види друже, можда би и ти односно ви, били (ти кажеш арогантни и умишљени) поносни и пркосни да је ваш клуб икад од свог постојања направио неки витешки резултат и успех !
Један клуб вреди онолико колико вреде његови навијачи, али да би неко уопште навијао за тај клуб потребни су и неки резултати ! Верујем да ти не морам писати који су то Звездини успеси, С` тога њени навијачи имају пуно право да се осећају моћно, јако и непобедиво !
Тако да, ја твоју збуњеност и неверицу потпуно разумем, али те молим да разумеш и ти нас. Ипак је ваш комшија првак европе и света а то није мало јер даље нема. Игрица прекуцана !!!
Живео !!!

Malkom

pre 6 godina

Sta znaju deca sta je to CSKA.Gazi to bre.idemooooo
(Jova, 21. februar 2018 10:49)

Sudeći po komentaru trebalo bi da zaključimo da je CSKA bila nekada u istoriji snažna (jer kažeš šta znaju deca). No, istina je da Zvezda ima mnogo bolju i slavniju istoriju od CSKA. Zato ti je komentar potpuni apdurd. Srećno Zvezdašima od Grobara! Da sutra i Tavmba odvede nas dalje pa da se zajedno prepucavamo ko će proći osminu. Tako je zanimljivije.

Ratko

pre 6 godina

CSKA je jak kao zemlja nije taj tim plaćen 102 miliona eura na lepe oči ali ovo što su prikazali u prvom meču je daleko od onoga što je pokazao Krasnodar koji je po meni mnogo bolje i lepše igrao. Da smo postigli gol u Beogradu sa tih minimalnih 1:0 imali bi sada ogromne šanse za prolaz u narednu fazu. Nema trika da ovde neko nekog napuni, minimalna pobeda jedne od ekipa ili nerešeno. Uz malo sreće i spletom okolnosti Zvezda može njih da eliminiše, ništa nije nemoguće. Ovo je prava Ruska ekipa koja igra taj neki ružan fudbal taktički na rezultat.

Aleks

pre 6 godina

Po meni su 2 ekipe (mozda) bolje od Zvezde u ovom momentu, PSZ i ajd da kazem verovatno Siti. Svi ostali ispod...
(Corleone, 21. februar 2018 09:28)

Kraljino! Lepo napisano ali nisam siguran toliko za PSZ, nosili bi se mi sa njima ;)

JPR24

pre 6 godina

Iz ugla navijaca previse sujete i gluposti. A realno, sa Milojevicem na celu, Zvezda igra dobro i solidno. Moze se i reci moderno, naspram sto smo gledali u nasem fudbalu u zadnjih 10 godina ( mozda i vise, ali nije bitno). Jedino sto Zvezdi fali u Evropi je realizacija ! Malo golova pored dosta sansi, iako je odbrana solidna, to je ipak opasna boljka pogotovo u ovakvim mecevima. Jesam grobar, ne navijam za Zvezdu, ne mrzim je, ali ova glupiranja sa bracama rusima, grcima itd. je potpuna glupost. Za nas fudbal je bolje da idu sto dalje nasi klubovi, pa sad sto smo mi rivali nije razlog za toliko gluposti i mrznje... Da su na nivou Reala i Barse pa i da razumem da je rivalstvo u svakom takmicenju, ali nama je fudbal dospeo do nivoa San Marina, tako da bi neki mogli malo da se opamete.

kladzom do bola

pre 6 godina

treba li bi da damo dva komada odmah u prvom . ne mogu da se nerviram 90 minuta + 60 i na kraju jos i penale da gledam, da bi smo slavili ., proci se mi i 100 repriza moj rodjak sa sela ;)

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

У групи нисмо добили гол у гостима. Па на основу тога сам оптимиста. Вјерујем да можемо чак и до побједе и то мислим од 1-0. Могао би Радоњић да одлучи побједника. ✊

lucho

pre 6 godina

Igraci dajte sve sto imate u ovih 90min pa sta bude neka bude. Davno je sve ovo pocelo malo ko je verovao, sledece sezone mozda cemo biti jaci a necemo uspeti do grupne faze.. Imate kvaltet da igrate sa njima i daj boze da bude bar 1-1 pa da se ode jos korak dalje!

Obelix

pre 6 godina

Prva stvar. To sto ja kao navijac Partizana gledam Zvezdu nema veze sa kompleksima, vec iskljucivo sto volim sport. To sto klinci sa jedne i druge strane pricaju o kopleksima govori o njihovom mentalnom sklopu. Najsmesniji su mi ovi sto pisu mi nismo kao oni da se radujemo ispadanju ovih drugih. Da se razumemo, svima nam je drago kada ovi drugi kikisnu. To je sport. Ja ne mogu vise da se radujem Zvezdinom porazu, nego Partizanovoj pobedi, a verujem da je i obrnuto. To po definiciji nije normalno. Druga stvar. Zvezda ima lepu sansu da prodje Ruse. Nisu ovi Rusi nista specijalno. Ne kazem da su laki, ali definitivno nisu neko od koga se treba plasiti. Bar ne ove godine. Jedino sta moze da bude probelm je temperatura. Sve ostalo je tu negde. Sanse su 50:50. Necu navijati za vas, ali srecno veceras. Muski.

deda

pre 6 godina

@ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА pa velika greska u racunici, ko sinoc...mesi nikad nije, realno sa svakom narednom sve su vece sanse da pukne gol,a i baksuziras