Utorak, 20.02.2018.

13:07

Đoković: Sve sam bliži povratku na teren, idemo...

Novak Đoković na zvaničnom Instagram profilu objavio je da je sve bliži povratku na teniske terene.

Izvor: B92

Ðokoviæ: Sve sam bliži povratku na teren, idemo... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Jedan komentara mi je pokrenuo lavinu sličnih raspoloženja! Voleo sam Nola ko oči u glavi, a kad je počeo da se ponaša ko prost, sve mi je teže i teže padalo da nas predstavlja takav šampion, pa sam, od muke, prestao da navijam za njega... Nek igra dobro još dvostruko, ali ne može biti uzor bilo kome, kad je samo igrač ono što vredi kod njega, a ostatak ličnosti je za "pod tepih"!

alek

pre 6 godina

Jesmo Srbi i mi koji komentarisemo protiv ovoga sto zivi u Monaku,ali nismo sujetne srbende...ima mnogo boljih od nas " nebeskog naroda ", mada je to " nama " tesko prihvatljivo.

Mane

pre 6 godina

Slazem se - odlican komentar, @alkos.

Nabrajajuci razloge Djokoviceve sve vece neomiljenosti u Srbiji, zaboravio si da pomenes njegovo nesnosno nametanje New Age gluposti.

On to odavno provlaci kroz bezbrojne postove na svojim IG/FB/tviter nalozima, u intervjuima, na konferencijama za stampu, u javnim nastupima... U tome mu obilato pomaze supruga. Ovo dvoje su cak na mala vrata uveli "meditaciju" u osnovne skole i obdanista u Srbiji putem svoje fondacije, bez prethodnog informisanja roditelja i bez njihovog odobrenja.

Sve to je eskaliralo do te mere da oboje u javnosti skoro svaki put zvuce kao pripadnici neke sekte.

Kika Majstor

pre 6 godina

@ alkos

Bravo za komentar. Davno bolji nisam pročitao. Čitava jedna mala studija, koja mnogo toga racionalno objašnjava. Ostani na sajtu, molim te.

Danica

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja. 
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke 
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!
(nikola, 21. februar 2018 14:59)

Šta fali narodu, sram te bilo!

nikola

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja.
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!

alkos

pre 6 godina

bmiles

Evo, da odgovorim. Agresivna potreba dela Noletovih navijača koji bi da pokore, ponize, unište, popljuju... dovela je do osipanja njegovih umerenih navijača, i to u onoj meri u kojoj su oni prvi podizali stepen agresivnosti i primitivnosti! A i sam Nole je doprineo tome čestim neukusnim proslavama pobeda, kao i foliranjem (u jednoj od njegovih faza!) povreda, kako bi umanjio pobedu protivnika.
Onda, arogantni otac koji i danas umišlja da je neki faktor u Srbiji, dodatno odvlači navijače.
Na RG pobedu nad povređenim Nadalom, Nole proslavlja sa bahatim"OPA!" na kameri, što mu se kao bumerang vratilo već u finalu protiv Wawrinke.
Psovanje publike, nekontrolisano vikanje na skupljače loptica, cepanja majica itd. Možeš sto puta biti fin prema detetu, ali samo jednom zaurlaj na njega, pa će to ostaviti ružnu sliku, koju je teško popraviti. Skoro uvek izgovori na nešto drugo kad izgubi, a nikad: "Bio je bolji!", pa je omiljena izreka lošeg dela navijača: "Kad je Nole zdrav, niko mu ništa ne može!" Ispade da je mnogo puta bio bolestan, ali oni na tu nelogičnost i ne haju.
Postoje još sijaset stvari zašto ga mnogi u Srbiji ne vole, a da ne pričam o jednostavnoj logici da ne mora igrač da bude tvoj ljubimac samo zato što dobro igra i što je tvoj zemljak. To je jedina istina, a pogotovo ako se taj tvoj zemljak, u ovom slučaju Nole, često ponaša nefer i prema svojim protivnicima, i prema samom tenisu, a u poslednje vreme i prema svojim vernim navijačima.

???

pre 6 godina

@smesna konkurencija
Tipicni nolobot. Ne zna pravila, ne zna istoriju, ne zna nista o sportu, ali zna da lupeta. Jesi naucio kako se bodovalo 2006? Tadasnjih 3 000 bilo je na nivou danasnjih 6000. I gde je konstantni Nolo
na toj listi? Boranija na 72 mestu! Nadal na drugom, Nolo na 72! Zato sto je on boranija i za tu boraniju iz top 10. Kapiras?

starac Foča

pre 6 godina

[link]

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.
(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)

Evo jednog od primera pogubljenosti i nesagledavanja činjenica od strane ekstremnih Đokovićevaca... Kritikuje lošu konkurenciju, a na toj istoj listi mu je Nolo na 72. mestu (samim tim ga trpa u "nekonstantnu boraniju" što je, verovatno, prevideo!) Dakle, te 2006. je Nadal (svega godinu stariji!) na 2. mestu, dok je Nolo na 72. mestu, jer dalje nije ni mogao. Kasnije će Nolo (što je dobro za naš tenis!)sačekati da se Nadal povredi, a Federer uđe u pozne igračke godine, naspram Nolovih najjačih i iskoristiće vakum da se nakupi slemova! Međutim, kako se Nolo približio poznim godinama, tako je počeo da kuburi i sa igrom i sa povredama, te je krenuo nizbrdo, i to vrtoglavo!

Zato njegovo "Idemoooo!" daje lažnu nadu ekstremnoj grani njegovih navijača, kojima je svaka logika strana.
Ubeđeni su da će Nolo vaskrsnuti poput Feliksa (u prevodu - poput Federera!) Neće! Jer je on, ipak, samo uporni talentovani prebacivač loptice, a takva igra iziskuje ogromnu snagu, i godine mu to ne dozvoljavaju. Federer koji gaji stil igre zasnovan na skraćivanju poena može ovako do četrdesete i u svakom sledećem susretu sa Nolom biće, upravo zbog toga, izraziti favorit!

starac Foča

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".
(john, 20. februar 2018 14:00)

Brate Džone, nije lepo da daješ ovakve komentare, pa da ekstremno krilo navijačke grupe NĐ-GOAT ne zna da l' si navijao za njihovog, ili protiv!

???

pre 6 godina

@Simpo
A u stvari ti je najveca nocna mora da naleti na Federera i da ovaj pocisti teren malim
Nolom.
A to je izvesno, kako ces samo da places...

Simpo

pre 6 godina

Nadam se Novače da ćeš najmanje 10 puta ove sezone igrati protiv Rodje i da ćeš ga tako isprašiti i konačno poslati u zasluženu pemziju

bmiles

pre 6 godina

Od 87 komentara,u trenutku kad ovo pisem,67komentara bezukusno i vredjajuce protiv Djokovica,4 neodredjena i 16 koji podrzavaju naseg sampiona!Kako je "ruzan"kraj ili razocarenje kad naviknete frustriranu masu ljudi da cete stalno biti pobednik!Cak ni povreda koja samo teniseri mogu razumeti koliko je teska povreda lakta u ovom sportu,nije vise opravdanje!?SAcuvaj me Boze od ovakvih ljudi,sta im je to ovaj mladi covek,sampion uradio da "prosipaju" toliku mrznju prema njemu.Nadam se da Novak ne cita ovaj portal,sta bi tek pomislio?Da sam na njegovom mestu ignorisao bih sve i medije,turnire....Sad mi je jasnije zasto se Borg povukao na vrhuncu karijere.Novak bi to isto trebao uraditi,bar ima razloga.Znam da su ovi botovi u manjini,mozda i nisu sa ovih prostora ali.....cemu negativni komentari za coveka koji je zario i palio pet godina,s kojim smo se ponosili kao nikad pre,jer se eto drznuo da zavlada u sportu koji je bio privilegija samo jakih drzava zapada,uz tu i tamo bljesak pokojih iz zemalja istocnog lagera...ne razumem.Tu i tamo "skoknem" da procitam druge portale nasih bivsih komsija,nisam nijednom procitao da "pljuju" toliko po svojim uspesnim sportistima,cak i kad ne igraju na uobicajenom nivou.Zar je stvarno tacno konstatacija da ce ti nas narod oprostiti sve sem uspeha!Sramota i sramite svi vi botovi,i molim vas postedite nas vasih zluradih komentara! Novaku zelim srecan, brz i uspesan povratak na putu "od pakla do nazad" posle teske povrede!

Dr

pre 6 godina

Zadnjih godinu ipo od njega samo slusam price i filozofiranja,zato i nema rezultata niti ce biti. Novak Djokovic nikada vise nece osvojiti ni jedan veliki turnir.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Niko pametan ni ne čita tvoje komentare.
(Krle, 20. februar 2018 22:04)

Ja citam Simpove komentare i uzimam za ozbiljno.
Bravo Simpo majstore, samo napred, ne obracaj paznju na hejtere odnosno nolobotove.

novinar lažnih vesti

pre 6 godina

Iz krugova bliskih Federerovom timu saznajemo da se svi raduju Novakovom povratku, a za tu priliku Ljubičić ih je naučio onu našu pesmu: "Dajte nam Nola da se malo igramo!"

Istovremeno, navijači NĐ se nadaju da do susreta NĐ-RF nikada više neće doći... zna se zašto.

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Joj, te bruke se svi i plašimo!

Nolo, brate, idi u pemziju dok još imaš kakvog-takvog kredibiliteta. Ne daj da svaka šuša na tebi popravlja h2h! Ovi mlađi respekta nemaju, čuvaj se... a ne mogu ni da zamislim kako bi se Rođa ponašao da mu izađeš na crtu!

Stoga, Nolo, burazeru, beži, beži, beži i uživaj u onome što si do sada postigao, a postigao si mnogo!

Labud

pre 6 godina

Nole je cista dusa pa se jos glasno zove Srbin .
(Marijana, 20. februar 2018 22:20)
Mora da si to pročitala na društvenim mrežama, pod uslovom da znaš engleski, jer srpski skoro da i ne govori. Trebalo je da pogledaš šta je primer Srpskog sportiste, kao što je Bogdan. Na konferenciji za štampu obratio se novinarima rečima "ima li nekoga iz Srbije". A ovaj glumac iz Monte Karla samo gleda kako da se dodvori strancima jer ga niko ne voli osim nešto Kineza i ovde kod nas u Srbiji.

v

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
Pa ti se prvi lozis, 10 godina jeftinog trolovanja, samo ircaionalna mrznja

Simpo

pre 6 godina

O čemu ovde pričamo ,zadnjh par godina je ženski tenis postao zanimljiviji, lepši i uzbudljiviji za gledanje od muškog,sa mnogo više lepših ,atraktivnijih borbenijih poteza i mečeva .Kada se u istoriji tenisa toliko naprasno povredilo od prvih 20 tenisera ,nikada sem u zadnjih par godina kada je Rodju trebalo dovesti na prvo mesto i uzeti 20 slema i šta je dobijeno zauzvrat, tenis koji ne može da se gleda dosadan ,jednom rečenicom nikakav,srećom dame su tu da izvade situaciju a to se očigledno videlo na upravo odigranom otvorenom prvenstvu Australije,kada su dame blistale i odigrale mečeve za istoriju i nezaborav a Rodja mečeve koje niko neće pamtiti.

Mladen

pre 6 godina

Ne kapiram zasto postavljamo stvari na takav nacin da je Novak iznad prigovora o porezu? U Americi bi za neplacanje poreza bio teze kaznjen nego za ubistvo. Francuska se odrekla Depardjea zbog ruskog drzavljanstva, a, posto vec pricamo o tenisu, dosta Svajcaraca je i Federera potkacilo jer se, gle ovo, samo iz Bazela preselio u kanton u kome je manji porez. Argument o neplacanju poreza je zaista validan, iako to nikako ne moze da oduzme od svega sto je Djokovic uradio za Srbiju.

Imajuci u vidu da je kod nas slepo idolopoklonstvo, ili pak mrznja, jaci od zdravog razuma, ne ocekujem da se mitomanija i zluradost nadju na pola putai da se o Djokovicu razgovara kao o izvanrednoj individui, a ne "Bogu, jedinom svetlu u Srbiji" i ostalim bakracima, da prostite.

Simpo

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
A sada mi je jasno ti se ložiš i ostali na onu devojčicu Rodjku koja se neznoji kad igra tenis,mi bre volimo Novaka nema šta da se ložimo na njega,on je car i tačka.

moze

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom.Ne razumem zlonamerne komentare.Zasto??
(pero, 20. februar 2018 17:05)

Evo ja cu ti kazem., zato sto smara za tri medalje. Uzgred, odvojio sam nerazumem u tvom komentaru.

smesna konkurencija

pre 6 godina

http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles?rankDate=2006-02-20&rankRange=0-100

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.

Bojan

pre 6 godina

(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)
ti znas da je 2008. promenjen nacin bodovanja, dakle 3000 tada je bilo duplo teze imati nego danas.

a to da je za neku poziciju bilo potrebno dovoljno konstantno igrati to uvek mozes reci. pitanje je sta je dovoljno. Fed je morao da drzi bar dva slema i u preostala dva da igra finale plus 3-4 titule sa mastersa da bi bio prvi.
Endi prosle godine nije drzao skoro nista, igrao ocajno i bio je prvi do kraja RGa

marko

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)

Па он је човек спортиста, шта се он разуме у порезе. Њему треба један финансијски стручњак као ти да му објасни како се то ради. Твој мудри савет би био да плати два пута порез, тамо где игра и где по закону мора да плати порез, и рецимо Србији где по закону о дуплом опорезивању није дужан да плати. Зато тенисери и избегавају да играју турнире у Енглеској због великог пореза, и бирају турнире у земљама са мањим порезима у том моменту.

gunner

pre 6 godina

Novačeeeeee....!!!!!!
Hvala Bogu opet će se igrati vrhunski tenis!!! Smorio Federer sa ovim nabedjenim teniserima, svi su mu ispod crte.... samo Novak ima pozitivan skor protiv njega.

To je to.

pre 6 godina

Želim Novaku potpuni povratak na teren kao Rafi odnosno Endiju svim ostalim jer da nema njih nebi ima li rivalstva na terenu da gledamo ona epohalna mečeve koju vode u medjusobnim duelima.

Jovan

pre 6 godina

Ne znam sta bi trebao da znaci ovaj poklic sa ciganskih svadbi "Idemooo" jer veoma uvazeni sportista Djokovic Novak treba da ide svojim putem ali ne shvatam zasto i cemu poklic u mnozini. Ko jos treba da ide ?

Sub013

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!
(Jumko, 20. februar 2018 14:06)

Uvek je tako kad nesto ne ide, kad naiđe kriza uvek miševi isplivaju na površinu a pametan zaćuti, ali posle kiše ide sunce i onda cete opet svi nazad u rupe, to je tako normalno, nemas uopšte razloga za oduševljenjem.

nele

pre 6 godina

Nole bio si odlican u januaru pa neka govori ko sta hoce.
Jasno je da je svajcarac morao da te titule.
Aj sad pokazi svima da za dve god zauzimas vrh po broju titula.

Antilopije

pre 6 godina

Neko osvaja bijedu od turnira AO, Vimbldon, Indian Vels, Majami, Šangaj, pa ajde i Roterdam... A neko je car Istborna, najvećeg ATP turnira i to bez izgubljenog seta, zar ne?

salkovski

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)


evo prvo ce tebi da posalje jednu uplatnicu...ja ne verujem koliko se ljudi loze ...covek zaradi nesto u japanu pa ce brze bolje da dodje u srbiju da plati porez.?, kakve veze ima to sa Srbijom?

šumadinac

pre 6 godina

Pa šta on misli, da svi ostali sede skrštenih ruku. Ova nadolazeća ekipa koja obećava i koja ga je već pobedjivala, pogotovu mislim na Zvereva i mladog TIma. Njega se više niko i ne plaši, naprotiv.

Pera

pre 6 godina

Eh, kada bi Nole pokušao bar nekoliko meseci da odvoji svoja životna filozofiranja i njima prateće gestikulacije (nakon pobede na terenu, i slično), bilo bi interesantno.

Mislim, naravno da svaki čovek ima pravo na svoju životnu filozofiju, ali je ovo ipak postalo donekle i neprikladno nakon više godina ponavljanja.

Viljac

pre 6 godina

Koliko mi je poznato iz teniskih krugova, djokovic se čisti od meladonina, a operacija lakta je samo maska. Bez meladonina, djokovic opet ima problema sa disanjem i ne može sve stizati.

Princip

pre 6 godina

Steta što su ovi što pljuju i što pate od silnih frustracija potpuno nebitni, pa ne mogu da kažem - Ajde Nole vrati se zbog njih da nastave da pate mozda jos vise nego pre. Mada to ce se svakako desiti, tako da, em ćete da ostanete nebitni jer ce Nole da pobedjuje zbog sebe, em ćete da patite kad se bude vratio na vrh. Idemoooo

Labud

pre 6 godina

Navikli smo na ovakve izjave ali smo isto tako i na poraze. I posle svega sve je je isto, po istom šablonu, pravdanja, kukanja..."osećao sam bolove", "pojavio mi se bol", "otpali mi nokti", "istegnuo mi se mišić", "publika me dekoncentrisala", "sevali mi blicevi", "sunce bilo prejako"........kod njega ne postoji "protivnik je bio bolji". Šta on misli sada pored Federera, Nadala, Zvereva, Tima i još nekolicine ? Može samo da se slika?

Jumko

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!

john

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".

nahtigal

pre 6 godina

misliš ti ideš po belom svetu i mlatiš lovu, a jadni narod se nada da ćeš da osvojiš još koju titulu "za Srbiju" i za njih...dođi ovde Srbine, budi faca...nemoj samo teniske terene ovde, tako te neće izabrati za predsednika...

KAO XXXL

pre 6 godina

Sve najbolje Ti želim i što uspešniji povratak !
Inače na GOAT listi od 19.02.2018 Novak Đoković je još
uvek na drugom mestu i ispred R.Nadala!
Dokazao je Novak kad je na maksimumu da je najbolji!

MATS

pre 6 godina

Da, samo sto na terenu ima raznih epizdista i ti ćeš biti jedan od njih!
5. jun 2016. osvaja RG
8. Jun 2016. Sarapova dobija zabranu od 2 godine zbog dopinga
Kome nije jasno zasto se nikad nece vratiti... Da kazem da je 8. juna 2016. izgubio 'samopouzdanje'

mix

pre 6 godina

Tesko da se moze vratiti u sami vrh svetskog tenisa vreme nije na njegovoj strani posebno sada kada nije u najboljim godinama gdje je cesto znao da gubi od prosecni igrača

joimontenegro

pre 6 godina

Ja ti se divim u svakom pogledu,ono što si ti uradio je nešto što će rijetko ko barem sa ovih prostora.Uživaj u onome što si pošteno i ljudski uradio i zaradio.Ima nas mnogo koji ti želimo svako dobro bio ti na vrhu ili ne,jer ti si LEGENDA.

dosadnjaković

pre 6 godina

Smije li mu iko reći da sa je postao živa dosada i da smara do neba. Skoro dvije godine ponavlja jedno ,te isto i kad mnogi povjeruju u njegoovu priču i očekuju ga na terenu zdravog i spremnog za igru da je saopšti da je povreda još tu i da mu je žao što još ne može da pruži maksimum.

Раде Бајић

pre 6 godina

Новаче драги, силно се радујемо твом повратку! Не дај Боже да га и не буде, јер за тебе повратак значи бити поново број један, ти си наш брат, син, унук, соко, наш понос заувек!!!

dzara

pre 6 godina

Neko tvituje a neko osvaja turnire u 40oj godini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Bamberze??!, 20. februar 2018 13:23)

A, neko javno leči svoje frustracije.

dosadnjaković

pre 6 godina

Smije li mu iko reći da sa je postao živa dosada i da smara do neba. Skoro dvije godine ponavlja jedno ,te isto i kad mnogi povjeruju u njegoovu priču i očekuju ga na terenu zdravog i spremnog za igru da je saopšti da je povreda još tu i da mu je žao što još ne može da pruži maksimum.

dzara

pre 6 godina

Neko tvituje a neko osvaja turnire u 40oj godini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Bamberze??!, 20. februar 2018 13:23)

A, neko javno leči svoje frustracije.

joimontenegro

pre 6 godina

Ja ti se divim u svakom pogledu,ono što si ti uradio je nešto što će rijetko ko barem sa ovih prostora.Uživaj u onome što si pošteno i ljudski uradio i zaradio.Ima nas mnogo koji ti želimo svako dobro bio ti na vrhu ili ne,jer ti si LEGENDA.

MATS

pre 6 godina

Da, samo sto na terenu ima raznih epizdista i ti ćeš biti jedan od njih!
5. jun 2016. osvaja RG
8. Jun 2016. Sarapova dobija zabranu od 2 godine zbog dopinga
Kome nije jasno zasto se nikad nece vratiti... Da kazem da je 8. juna 2016. izgubio 'samopouzdanje'

john

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".

Раде Бајић

pre 6 godina

Новаче драги, силно се радујемо твом повратку! Не дај Боже да га и не буде, јер за тебе повратак значи бити поново број један, ти си наш брат, син, унук, соко, наш понос заувек!!!

Labud

pre 6 godina

Navikli smo na ovakve izjave ali smo isto tako i na poraze. I posle svega sve je je isto, po istom šablonu, pravdanja, kukanja..."osećao sam bolove", "pojavio mi se bol", "otpali mi nokti", "istegnuo mi se mišić", "publika me dekoncentrisala", "sevali mi blicevi", "sunce bilo prejako"........kod njega ne postoji "protivnik je bio bolji". Šta on misli sada pored Federera, Nadala, Zvereva, Tima i još nekolicine ? Može samo da se slika?

salkovski

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)


evo prvo ce tebi da posalje jednu uplatnicu...ja ne verujem koliko se ljudi loze ...covek zaradi nesto u japanu pa ce brze bolje da dodje u srbiju da plati porez.?, kakve veze ima to sa Srbijom?

Viljac

pre 6 godina

Koliko mi je poznato iz teniskih krugova, djokovic se čisti od meladonina, a operacija lakta je samo maska. Bez meladonina, djokovic opet ima problema sa disanjem i ne može sve stizati.

KAO XXXL

pre 6 godina

Sve najbolje Ti želim i što uspešniji povratak !
Inače na GOAT listi od 19.02.2018 Novak Đoković je još
uvek na drugom mestu i ispred R.Nadala!
Dokazao je Novak kad je na maksimumu da je najbolji!

nahtigal

pre 6 godina

misliš ti ideš po belom svetu i mlatiš lovu, a jadni narod se nada da ćeš da osvojiš još koju titulu "za Srbiju" i za njih...dođi ovde Srbine, budi faca...nemoj samo teniske terene ovde, tako te neće izabrati za predsednika...

Pera

pre 6 godina

Eh, kada bi Nole pokušao bar nekoliko meseci da odvoji svoja životna filozofiranja i njima prateće gestikulacije (nakon pobede na terenu, i slično), bilo bi interesantno.

Mislim, naravno da svaki čovek ima pravo na svoju životnu filozofiju, ali je ovo ipak postalo donekle i neprikladno nakon više godina ponavljanja.

Jumko

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!

alkos

pre 6 godina

bmiles

Evo, da odgovorim. Agresivna potreba dela Noletovih navijača koji bi da pokore, ponize, unište, popljuju... dovela je do osipanja njegovih umerenih navijača, i to u onoj meri u kojoj su oni prvi podizali stepen agresivnosti i primitivnosti! A i sam Nole je doprineo tome čestim neukusnim proslavama pobeda, kao i foliranjem (u jednoj od njegovih faza!) povreda, kako bi umanjio pobedu protivnika.
Onda, arogantni otac koji i danas umišlja da je neki faktor u Srbiji, dodatno odvlači navijače.
Na RG pobedu nad povređenim Nadalom, Nole proslavlja sa bahatim"OPA!" na kameri, što mu se kao bumerang vratilo već u finalu protiv Wawrinke.
Psovanje publike, nekontrolisano vikanje na skupljače loptica, cepanja majica itd. Možeš sto puta biti fin prema detetu, ali samo jednom zaurlaj na njega, pa će to ostaviti ružnu sliku, koju je teško popraviti. Skoro uvek izgovori na nešto drugo kad izgubi, a nikad: "Bio je bolji!", pa je omiljena izreka lošeg dela navijača: "Kad je Nole zdrav, niko mu ništa ne može!" Ispade da je mnogo puta bio bolestan, ali oni na tu nelogičnost i ne haju.
Postoje još sijaset stvari zašto ga mnogi u Srbiji ne vole, a da ne pričam o jednostavnoj logici da ne mora igrač da bude tvoj ljubimac samo zato što dobro igra i što je tvoj zemljak. To je jedina istina, a pogotovo ako se taj tvoj zemljak, u ovom slučaju Nole, često ponaša nefer i prema svojim protivnicima, i prema samom tenisu, a u poslednje vreme i prema svojim vernim navijačima.

Princip

pre 6 godina

Steta što su ovi što pljuju i što pate od silnih frustracija potpuno nebitni, pa ne mogu da kažem - Ajde Nole vrati se zbog njih da nastave da pate mozda jos vise nego pre. Mada to ce se svakako desiti, tako da, em ćete da ostanete nebitni jer ce Nole da pobedjuje zbog sebe, em ćete da patite kad se bude vratio na vrh. Idemoooo

mix

pre 6 godina

Tesko da se moze vratiti u sami vrh svetskog tenisa vreme nije na njegovoj strani posebno sada kada nije u najboljim godinama gdje je cesto znao da gubi od prosecni igrača

Jovan

pre 6 godina

Ne znam sta bi trebao da znaci ovaj poklic sa ciganskih svadbi "Idemooo" jer veoma uvazeni sportista Djokovic Novak treba da ide svojim putem ali ne shvatam zasto i cemu poklic u mnozini. Ko jos treba da ide ?

Antilopije

pre 6 godina

Neko osvaja bijedu od turnira AO, Vimbldon, Indian Vels, Majami, Šangaj, pa ajde i Roterdam... A neko je car Istborna, najvećeg ATP turnira i to bez izgubljenog seta, zar ne?

moze

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom.Ne razumem zlonamerne komentare.Zasto??
(pero, 20. februar 2018 17:05)

Evo ja cu ti kazem., zato sto smara za tri medalje. Uzgred, odvojio sam nerazumem u tvom komentaru.

šumadinac

pre 6 godina

Pa šta on misli, da svi ostali sede skrštenih ruku. Ova nadolazeća ekipa koja obećava i koja ga je već pobedjivala, pogotovu mislim na Zvereva i mladog TIma. Njega se više niko i ne plaši, naprotiv.

Mladen

pre 6 godina

Ne kapiram zasto postavljamo stvari na takav nacin da je Novak iznad prigovora o porezu? U Americi bi za neplacanje poreza bio teze kaznjen nego za ubistvo. Francuska se odrekla Depardjea zbog ruskog drzavljanstva, a, posto vec pricamo o tenisu, dosta Svajcaraca je i Federera potkacilo jer se, gle ovo, samo iz Bazela preselio u kanton u kome je manji porez. Argument o neplacanju poreza je zaista validan, iako to nikako ne moze da oduzme od svega sto je Djokovic uradio za Srbiju.

Imajuci u vidu da je kod nas slepo idolopoklonstvo, ili pak mrznja, jaci od zdravog razuma, ne ocekujem da se mitomanija i zluradost nadju na pola putai da se o Djokovicu razgovara kao o izvanrednoj individui, a ne "Bogu, jedinom svetlu u Srbiji" i ostalim bakracima, da prostite.

???

pre 6 godina

@Simpo
A u stvari ti je najveca nocna mora da naleti na Federera i da ovaj pocisti teren malim
Nolom.
A to je izvesno, kako ces samo da places...

To je to.

pre 6 godina

Želim Novaku potpuni povratak na teren kao Rafi odnosno Endiju svim ostalim jer da nema njih nebi ima li rivalstva na terenu da gledamo ona epohalna mečeve koju vode u medjusobnim duelima.

Bojan

pre 6 godina

(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)
ti znas da je 2008. promenjen nacin bodovanja, dakle 3000 tada je bilo duplo teze imati nego danas.

a to da je za neku poziciju bilo potrebno dovoljno konstantno igrati to uvek mozes reci. pitanje je sta je dovoljno. Fed je morao da drzi bar dva slema i u preostala dva da igra finale plus 3-4 titule sa mastersa da bi bio prvi.
Endi prosle godine nije drzao skoro nista, igrao ocajno i bio je prvi do kraja RGa

Mane

pre 6 godina

Slazem se - odlican komentar, @alkos.

Nabrajajuci razloge Djokoviceve sve vece neomiljenosti u Srbiji, zaboravio si da pomenes njegovo nesnosno nametanje New Age gluposti.

On to odavno provlaci kroz bezbrojne postove na svojim IG/FB/tviter nalozima, u intervjuima, na konferencijama za stampu, u javnim nastupima... U tome mu obilato pomaze supruga. Ovo dvoje su cak na mala vrata uveli "meditaciju" u osnovne skole i obdanista u Srbiji putem svoje fondacije, bez prethodnog informisanja roditelja i bez njihovog odobrenja.

Sve to je eskaliralo do te mere da oboje u javnosti skoro svaki put zvuce kao pripadnici neke sekte.

nele

pre 6 godina

Nole bio si odlican u januaru pa neka govori ko sta hoce.
Jasno je da je svajcarac morao da te titule.
Aj sad pokazi svima da za dve god zauzimas vrh po broju titula.

gunner

pre 6 godina

Novačeeeeee....!!!!!!
Hvala Bogu opet će se igrati vrhunski tenis!!! Smorio Federer sa ovim nabedjenim teniserima, svi su mu ispod crte.... samo Novak ima pozitivan skor protiv njega.

v

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
Pa ti se prvi lozis, 10 godina jeftinog trolovanja, samo ircaionalna mrznja

starac Foča

pre 6 godina

[link]

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.
(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)

Evo jednog od primera pogubljenosti i nesagledavanja činjenica od strane ekstremnih Đokovićevaca... Kritikuje lošu konkurenciju, a na toj istoj listi mu je Nolo na 72. mestu (samim tim ga trpa u "nekonstantnu boraniju" što je, verovatno, prevideo!) Dakle, te 2006. je Nadal (svega godinu stariji!) na 2. mestu, dok je Nolo na 72. mestu, jer dalje nije ni mogao. Kasnije će Nolo (što je dobro za naš tenis!)sačekati da se Nadal povredi, a Federer uđe u pozne igračke godine, naspram Nolovih najjačih i iskoristiće vakum da se nakupi slemova! Međutim, kako se Nolo približio poznim godinama, tako je počeo da kuburi i sa igrom i sa povredama, te je krenuo nizbrdo, i to vrtoglavo!

Zato njegovo "Idemoooo!" daje lažnu nadu ekstremnoj grani njegovih navijača, kojima je svaka logika strana.
Ubeđeni su da će Nolo vaskrsnuti poput Feliksa (u prevodu - poput Federera!) Neće! Jer je on, ipak, samo uporni talentovani prebacivač loptice, a takva igra iziskuje ogromnu snagu, i godine mu to ne dozvoljavaju. Federer koji gaji stil igre zasnovan na skraćivanju poena može ovako do četrdesete i u svakom sledećem susretu sa Nolom biće, upravo zbog toga, izraziti favorit!

marko

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)

Па он је човек спортиста, шта се он разуме у порезе. Њему треба један финансијски стручњак као ти да му објасни како се то ради. Твој мудри савет би био да плати два пута порез, тамо где игра и где по закону мора да плати порез, и рецимо Србији где по закону о дуплом опорезивању није дужан да плати. Зато тенисери и избегавају да играју турнире у Енглеској због великог пореза, и бирају турнире у земљама са мањим порезима у том моменту.

bmiles

pre 6 godina

Od 87 komentara,u trenutku kad ovo pisem,67komentara bezukusno i vredjajuce protiv Djokovica,4 neodredjena i 16 koji podrzavaju naseg sampiona!Kako je "ruzan"kraj ili razocarenje kad naviknete frustriranu masu ljudi da cete stalno biti pobednik!Cak ni povreda koja samo teniseri mogu razumeti koliko je teska povreda lakta u ovom sportu,nije vise opravdanje!?SAcuvaj me Boze od ovakvih ljudi,sta im je to ovaj mladi covek,sampion uradio da "prosipaju" toliku mrznju prema njemu.Nadam se da Novak ne cita ovaj portal,sta bi tek pomislio?Da sam na njegovom mestu ignorisao bih sve i medije,turnire....Sad mi je jasnije zasto se Borg povukao na vrhuncu karijere.Novak bi to isto trebao uraditi,bar ima razloga.Znam da su ovi botovi u manjini,mozda i nisu sa ovih prostora ali.....cemu negativni komentari za coveka koji je zario i palio pet godina,s kojim smo se ponosili kao nikad pre,jer se eto drznuo da zavlada u sportu koji je bio privilegija samo jakih drzava zapada,uz tu i tamo bljesak pokojih iz zemalja istocnog lagera...ne razumem.Tu i tamo "skoknem" da procitam druge portale nasih bivsih komsija,nisam nijednom procitao da "pljuju" toliko po svojim uspesnim sportistima,cak i kad ne igraju na uobicajenom nivou.Zar je stvarno tacno konstatacija da ce ti nas narod oprostiti sve sem uspeha!Sramota i sramite svi vi botovi,i molim vas postedite nas vasih zluradih komentara! Novaku zelim srecan, brz i uspesan povratak na putu "od pakla do nazad" posle teske povrede!

Dr

pre 6 godina

Zadnjih godinu ipo od njega samo slusam price i filozofiranja,zato i nema rezultata niti ce biti. Novak Djokovic nikada vise nece osvojiti ni jedan veliki turnir.

Sub013

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!
(Jumko, 20. februar 2018 14:06)

Uvek je tako kad nesto ne ide, kad naiđe kriza uvek miševi isplivaju na površinu a pametan zaćuti, ali posle kiše ide sunce i onda cete opet svi nazad u rupe, to je tako normalno, nemas uopšte razloga za oduševljenjem.

Labud

pre 6 godina

Nole je cista dusa pa se jos glasno zove Srbin .
(Marijana, 20. februar 2018 22:20)
Mora da si to pročitala na društvenim mrežama, pod uslovom da znaš engleski, jer srpski skoro da i ne govori. Trebalo je da pogledaš šta je primer Srpskog sportiste, kao što je Bogdan. Na konferenciji za štampu obratio se novinarima rečima "ima li nekoga iz Srbije". A ovaj glumac iz Monte Karla samo gleda kako da se dodvori strancima jer ga niko ne voli osim nešto Kineza i ovde kod nas u Srbiji.

smesna konkurencija

pre 6 godina

http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles?rankDate=2006-02-20&rankRange=0-100

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.

Simpo

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
A sada mi je jasno ti se ložiš i ostali na onu devojčicu Rodjku koja se neznoji kad igra tenis,mi bre volimo Novaka nema šta da se ložimo na njega,on je car i tačka.

novinar lažnih vesti

pre 6 godina

Iz krugova bliskih Federerovom timu saznajemo da se svi raduju Novakovom povratku, a za tu priliku Ljubičić ih je naučio onu našu pesmu: "Dajte nam Nola da se malo igramo!"

Istovremeno, navijači NĐ se nadaju da do susreta NĐ-RF nikada više neće doći... zna se zašto.

starac Foča

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".
(john, 20. februar 2018 14:00)

Brate Džone, nije lepo da daješ ovakve komentare, pa da ekstremno krilo navijačke grupe NĐ-GOAT ne zna da l' si navijao za njihovog, ili protiv!

Danica

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja. 
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke 
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!
(nikola, 21. februar 2018 14:59)

Šta fali narodu, sram te bilo!

Simpo

pre 6 godina

O čemu ovde pričamo ,zadnjh par godina je ženski tenis postao zanimljiviji, lepši i uzbudljiviji za gledanje od muškog,sa mnogo više lepših ,atraktivnijih borbenijih poteza i mečeva .Kada se u istoriji tenisa toliko naprasno povredilo od prvih 20 tenisera ,nikada sem u zadnjih par godina kada je Rodju trebalo dovesti na prvo mesto i uzeti 20 slema i šta je dobijeno zauzvrat, tenis koji ne može da se gleda dosadan ,jednom rečenicom nikakav,srećom dame su tu da izvade situaciju a to se očigledno videlo na upravo odigranom otvorenom prvenstvu Australije,kada su dame blistale i odigrale mečeve za istoriju i nezaborav a Rodja mečeve koje niko neće pamtiti.

Kika Majstor

pre 6 godina

@ alkos

Bravo za komentar. Davno bolji nisam pročitao. Čitava jedna mala studija, koja mnogo toga racionalno objašnjava. Ostani na sajtu, molim te.

???

pre 6 godina

@smesna konkurencija
Tipicni nolobot. Ne zna pravila, ne zna istoriju, ne zna nista o sportu, ali zna da lupeta. Jesi naucio kako se bodovalo 2006? Tadasnjih 3 000 bilo je na nivou danasnjih 6000. I gde je konstantni Nolo
na toj listi? Boranija na 72 mestu! Nadal na drugom, Nolo na 72! Zato sto je on boranija i za tu boraniju iz top 10. Kapiras?

alek

pre 6 godina

Jesmo Srbi i mi koji komentarisemo protiv ovoga sto zivi u Monaku,ali nismo sujetne srbende...ima mnogo boljih od nas " nebeskog naroda ", mada je to " nama " tesko prihvatljivo.

Simpo

pre 6 godina

Nadam se Novače da ćeš najmanje 10 puta ove sezone igrati protiv Rodje i da ćeš ga tako isprašiti i konačno poslati u zasluženu pemziju

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Joj, te bruke se svi i plašimo!

Nolo, brate, idi u pemziju dok još imaš kakvog-takvog kredibiliteta. Ne daj da svaka šuša na tebi popravlja h2h! Ovi mlađi respekta nemaju, čuvaj se... a ne mogu ni da zamislim kako bi se Rođa ponašao da mu izađeš na crtu!

Stoga, Nolo, burazeru, beži, beži, beži i uživaj u onome što si do sada postigao, a postigao si mnogo!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Niko pametan ni ne čita tvoje komentare.
(Krle, 20. februar 2018 22:04)

Ja citam Simpove komentare i uzimam za ozbiljno.
Bravo Simpo majstore, samo napred, ne obracaj paznju na hejtere odnosno nolobotove.

nikola

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja.
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Jedan komentara mi je pokrenuo lavinu sličnih raspoloženja! Voleo sam Nola ko oči u glavi, a kad je počeo da se ponaša ko prost, sve mi je teže i teže padalo da nas predstavlja takav šampion, pa sam, od muke, prestao da navijam za njega... Nek igra dobro još dvostruko, ali ne može biti uzor bilo kome, kad je samo igrač ono što vredi kod njega, a ostatak ličnosti je za "pod tepih"!

dosadnjaković

pre 6 godina

Smije li mu iko reći da sa je postao živa dosada i da smara do neba. Skoro dvije godine ponavlja jedno ,te isto i kad mnogi povjeruju u njegoovu priču i očekuju ga na terenu zdravog i spremnog za igru da je saopšti da je povreda još tu i da mu je žao što još ne može da pruži maksimum.

MATS

pre 6 godina

Da, samo sto na terenu ima raznih epizdista i ti ćeš biti jedan od njih!
5. jun 2016. osvaja RG
8. Jun 2016. Sarapova dobija zabranu od 2 godine zbog dopinga
Kome nije jasno zasto se nikad nece vratiti... Da kazem da je 8. juna 2016. izgubio 'samopouzdanje'

dzara

pre 6 godina

Neko tvituje a neko osvaja turnire u 40oj godini.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Bamberze??!, 20. februar 2018 13:23)

A, neko javno leči svoje frustracije.

nahtigal

pre 6 godina

misliš ti ideš po belom svetu i mlatiš lovu, a jadni narod se nada da ćeš da osvojiš još koju titulu "za Srbiju" i za njih...dođi ovde Srbine, budi faca...nemoj samo teniske terene ovde, tako te neće izabrati za predsednika...

Раде Бајић

pre 6 godina

Новаче драги, силно се радујемо твом повратку! Не дај Боже да га и не буде, јер за тебе повратак значи бити поново број један, ти си наш брат, син, унук, соко, наш понос заувек!!!

Princip

pre 6 godina

Steta što su ovi što pljuju i što pate od silnih frustracija potpuno nebitni, pa ne mogu da kažem - Ajde Nole vrati se zbog njih da nastave da pate mozda jos vise nego pre. Mada to ce se svakako desiti, tako da, em ćete da ostanete nebitni jer ce Nole da pobedjuje zbog sebe, em ćete da patite kad se bude vratio na vrh. Idemoooo

mix

pre 6 godina

Tesko da se moze vratiti u sami vrh svetskog tenisa vreme nije na njegovoj strani posebno sada kada nije u najboljim godinama gdje je cesto znao da gubi od prosecni igrača

KAO XXXL

pre 6 godina

Sve najbolje Ti želim i što uspešniji povratak !
Inače na GOAT listi od 19.02.2018 Novak Đoković je još
uvek na drugom mestu i ispred R.Nadala!
Dokazao je Novak kad je na maksimumu da je najbolji!

gunner

pre 6 godina

Novačeeeeee....!!!!!!
Hvala Bogu opet će se igrati vrhunski tenis!!! Smorio Federer sa ovim nabedjenim teniserima, svi su mu ispod crte.... samo Novak ima pozitivan skor protiv njega.

Viljac

pre 6 godina

Koliko mi je poznato iz teniskih krugova, djokovic se čisti od meladonina, a operacija lakta je samo maska. Bez meladonina, djokovic opet ima problema sa disanjem i ne može sve stizati.

salkovski

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)


evo prvo ce tebi da posalje jednu uplatnicu...ja ne verujem koliko se ljudi loze ...covek zaradi nesto u japanu pa ce brze bolje da dodje u srbiju da plati porez.?, kakve veze ima to sa Srbijom?

Jovan

pre 6 godina

Ne znam sta bi trebao da znaci ovaj poklic sa ciganskih svadbi "Idemooo" jer veoma uvazeni sportista Djokovic Novak treba da ide svojim putem ali ne shvatam zasto i cemu poklic u mnozini. Ko jos treba da ide ?

Simpo

pre 6 godina

Nadam se Novače da ćeš najmanje 10 puta ove sezone igrati protiv Rodje i da ćeš ga tako isprašiti i konačno poslati u zasluženu pemziju

Simpo

pre 6 godina

O čemu ovde pričamo ,zadnjh par godina je ženski tenis postao zanimljiviji, lepši i uzbudljiviji za gledanje od muškog,sa mnogo više lepših ,atraktivnijih borbenijih poteza i mečeva .Kada se u istoriji tenisa toliko naprasno povredilo od prvih 20 tenisera ,nikada sem u zadnjih par godina kada je Rodju trebalo dovesti na prvo mesto i uzeti 20 slema i šta je dobijeno zauzvrat, tenis koji ne može da se gleda dosadan ,jednom rečenicom nikakav,srećom dame su tu da izvade situaciju a to se očigledno videlo na upravo odigranom otvorenom prvenstvu Australije,kada su dame blistale i odigrale mečeve za istoriju i nezaborav a Rodja mečeve koje niko neće pamtiti.

Jumko

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!

šumadinac

pre 6 godina

Pa šta on misli, da svi ostali sede skrštenih ruku. Ova nadolazeća ekipa koja obećava i koja ga je već pobedjivala, pogotovu mislim na Zvereva i mladog TIma. Njega se više niko i ne plaši, naprotiv.

Simpo

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
A sada mi je jasno ti se ložiš i ostali na onu devojčicu Rodjku koja se neznoji kad igra tenis,mi bre volimo Novaka nema šta da se ložimo na njega,on je car i tačka.

joimontenegro

pre 6 godina

Ja ti se divim u svakom pogledu,ono što si ti uradio je nešto što će rijetko ko barem sa ovih prostora.Uživaj u onome što si pošteno i ljudski uradio i zaradio.Ima nas mnogo koji ti želimo svako dobro bio ti na vrhu ili ne,jer ti si LEGENDA.

Labud

pre 6 godina

Navikli smo na ovakve izjave ali smo isto tako i na poraze. I posle svega sve je je isto, po istom šablonu, pravdanja, kukanja..."osećao sam bolove", "pojavio mi se bol", "otpali mi nokti", "istegnuo mi se mišić", "publika me dekoncentrisala", "sevali mi blicevi", "sunce bilo prejako"........kod njega ne postoji "protivnik je bio bolji". Šta on misli sada pored Federera, Nadala, Zvereva, Tima i još nekolicine ? Može samo da se slika?

nele

pre 6 godina

Nole bio si odlican u januaru pa neka govori ko sta hoce.
Jasno je da je svajcarac morao da te titule.
Aj sad pokazi svima da za dve god zauzimas vrh po broju titula.

Sub013

pre 6 godina

"Ja mislim da sve ove komentare pise jedan lik ili komsije", pisase neki ljudi ovde pre 2. godine... Izgleda da je i sad sajt pun komsija ili se jedan lik bas raspisao! Hahahaha, pojma vi nemate!
(Jumko, 20. februar 2018 14:06)

Uvek je tako kad nesto ne ide, kad naiđe kriza uvek miševi isplivaju na površinu a pametan zaćuti, ali posle kiše ide sunce i onda cete opet svi nazad u rupe, to je tako normalno, nemas uopšte razloga za oduševljenjem.

john

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".

Antilopije

pre 6 godina

Neko osvaja bijedu od turnira AO, Vimbldon, Indian Vels, Majami, Šangaj, pa ajde i Roterdam... A neko je car Istborna, najvećeg ATP turnira i to bez izgubljenog seta, zar ne?

v

pre 6 godina

Kako neko moze da se loži na ovog Djokovića, to nikako ne mogu da razumem.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LazarL, 20. februar 2018 19:46)
Pa ti se prvi lozis, 10 godina jeftinog trolovanja, samo ircaionalna mrznja

marko

pre 6 godina

Plati porez Srbiji,rodoljube !!
(Hip Hop, 20. februar 2018 13:40)

Па он је човек спортиста, шта се он разуме у порезе. Њему треба један финансијски стручњак као ти да му објасни како се то ради. Твој мудри савет би био да плати два пута порез, тамо где игра и где по закону мора да плати порез, и рецимо Србији где по закону о дуплом опорезивању није дужан да плати. Зато тенисери и избегавају да играју турнире у Енглеској због великог пореза, и бирају турнире у земљама са мањим порезима у том моменту.

bmiles

pre 6 godina

Od 87 komentara,u trenutku kad ovo pisem,67komentara bezukusno i vredjajuce protiv Djokovica,4 neodredjena i 16 koji podrzavaju naseg sampiona!Kako je "ruzan"kraj ili razocarenje kad naviknete frustriranu masu ljudi da cete stalno biti pobednik!Cak ni povreda koja samo teniseri mogu razumeti koliko je teska povreda lakta u ovom sportu,nije vise opravdanje!?SAcuvaj me Boze od ovakvih ljudi,sta im je to ovaj mladi covek,sampion uradio da "prosipaju" toliku mrznju prema njemu.Nadam se da Novak ne cita ovaj portal,sta bi tek pomislio?Da sam na njegovom mestu ignorisao bih sve i medije,turnire....Sad mi je jasnije zasto se Borg povukao na vrhuncu karijere.Novak bi to isto trebao uraditi,bar ima razloga.Znam da su ovi botovi u manjini,mozda i nisu sa ovih prostora ali.....cemu negativni komentari za coveka koji je zario i palio pet godina,s kojim smo se ponosili kao nikad pre,jer se eto drznuo da zavlada u sportu koji je bio privilegija samo jakih drzava zapada,uz tu i tamo bljesak pokojih iz zemalja istocnog lagera...ne razumem.Tu i tamo "skoknem" da procitam druge portale nasih bivsih komsija,nisam nijednom procitao da "pljuju" toliko po svojim uspesnim sportistima,cak i kad ne igraju na uobicajenom nivou.Zar je stvarno tacno konstatacija da ce ti nas narod oprostiti sve sem uspeha!Sramota i sramite svi vi botovi,i molim vas postedite nas vasih zluradih komentara! Novaku zelim srecan, brz i uspesan povratak na putu "od pakla do nazad" posle teske povrede!

moze

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom.Ne razumem zlonamerne komentare.Zasto??
(pero, 20. februar 2018 17:05)

Evo ja cu ti kazem., zato sto smara za tri medalje. Uzgred, odvojio sam nerazumem u tvom komentaru.

Pera

pre 6 godina

Eh, kada bi Nole pokušao bar nekoliko meseci da odvoji svoja životna filozofiranja i njima prateće gestikulacije (nakon pobede na terenu, i slično), bilo bi interesantno.

Mislim, naravno da svaki čovek ima pravo na svoju životnu filozofiju, ali je ovo ipak postalo donekle i neprikladno nakon više godina ponavljanja.

Dr

pre 6 godina

Zadnjih godinu ipo od njega samo slusam price i filozofiranja,zato i nema rezultata niti ce biti. Novak Djokovic nikada vise nece osvojiti ni jedan veliki turnir.

alkos

pre 6 godina

bmiles

Evo, da odgovorim. Agresivna potreba dela Noletovih navijača koji bi da pokore, ponize, unište, popljuju... dovela je do osipanja njegovih umerenih navijača, i to u onoj meri u kojoj su oni prvi podizali stepen agresivnosti i primitivnosti! A i sam Nole je doprineo tome čestim neukusnim proslavama pobeda, kao i foliranjem (u jednoj od njegovih faza!) povreda, kako bi umanjio pobedu protivnika.
Onda, arogantni otac koji i danas umišlja da je neki faktor u Srbiji, dodatno odvlači navijače.
Na RG pobedu nad povređenim Nadalom, Nole proslavlja sa bahatim"OPA!" na kameri, što mu se kao bumerang vratilo već u finalu protiv Wawrinke.
Psovanje publike, nekontrolisano vikanje na skupljače loptica, cepanja majica itd. Možeš sto puta biti fin prema detetu, ali samo jednom zaurlaj na njega, pa će to ostaviti ružnu sliku, koju je teško popraviti. Skoro uvek izgovori na nešto drugo kad izgubi, a nikad: "Bio je bolji!", pa je omiljena izreka lošeg dela navijača: "Kad je Nole zdrav, niko mu ništa ne može!" Ispade da je mnogo puta bio bolestan, ali oni na tu nelogičnost i ne haju.
Postoje još sijaset stvari zašto ga mnogi u Srbiji ne vole, a da ne pričam o jednostavnoj logici da ne mora igrač da bude tvoj ljubimac samo zato što dobro igra i što je tvoj zemljak. To je jedina istina, a pogotovo ako se taj tvoj zemljak, u ovom slučaju Nole, često ponaša nefer i prema svojim protivnicima, i prema samom tenisu, a u poslednje vreme i prema svojim vernim navijačima.

nikola

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja.
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!

To je to.

pre 6 godina

Želim Novaku potpuni povratak na teren kao Rafi odnosno Endiju svim ostalim jer da nema njih nebi ima li rivalstva na terenu da gledamo ona epohalna mečeve koju vode u medjusobnim duelima.

smesna konkurencija

pre 6 godina

http://www.atpworldtour.com/en/rankings/singles?rankDate=2006-02-20&rankRange=0-100

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Niko pametan ni ne čita tvoje komentare.
(Krle, 20. februar 2018 22:04)

Ja citam Simpove komentare i uzimam za ozbiljno.
Bravo Simpo majstore, samo napred, ne obracaj paznju na hejtere odnosno nolobotove.

Labud

pre 6 godina

Nole je cista dusa pa se jos glasno zove Srbin .
(Marijana, 20. februar 2018 22:20)
Mora da si to pročitala na društvenim mrežama, pod uslovom da znaš engleski, jer srpski skoro da i ne govori. Trebalo je da pogledaš šta je primer Srpskog sportiste, kao što je Bogdan. Na konferenciji za štampu obratio se novinarima rečima "ima li nekoga iz Srbije". A ovaj glumac iz Monte Karla samo gleda kako da se dodvori strancima jer ga niko ne voli osim nešto Kineza i ovde kod nas u Srbiji.

novinar lažnih vesti

pre 6 godina

Iz krugova bliskih Federerovom timu saznajemo da se svi raduju Novakovom povratku, a za tu priliku Ljubičić ih je naučio onu našu pesmu: "Dajte nam Nola da se malo igramo!"

Istovremeno, navijači NĐ se nadaju da do susreta NĐ-RF nikada više neće doći... zna se zašto.

???

pre 6 godina

@smesna konkurencija
Tipicni nolobot. Ne zna pravila, ne zna istoriju, ne zna nista o sportu, ali zna da lupeta. Jesi naucio kako se bodovalo 2006? Tadasnjih 3 000 bilo je na nivou danasnjih 6000. I gde je konstantni Nolo
na toj listi? Boranija na 72 mestu! Nadal na drugom, Nolo na 72! Zato sto je on boranija i za tu boraniju iz top 10. Kapiras?

Mladen

pre 6 godina

Ne kapiram zasto postavljamo stvari na takav nacin da je Novak iznad prigovora o porezu? U Americi bi za neplacanje poreza bio teze kaznjen nego za ubistvo. Francuska se odrekla Depardjea zbog ruskog drzavljanstva, a, posto vec pricamo o tenisu, dosta Svajcaraca je i Federera potkacilo jer se, gle ovo, samo iz Bazela preselio u kanton u kome je manji porez. Argument o neplacanju poreza je zaista validan, iako to nikako ne moze da oduzme od svega sto je Djokovic uradio za Srbiju.

Imajuci u vidu da je kod nas slepo idolopoklonstvo, ili pak mrznja, jaci od zdravog razuma, ne ocekujem da se mitomanija i zluradost nadju na pola putai da se o Djokovicu razgovara kao o izvanrednoj individui, a ne "Bogu, jedinom svetlu u Srbiji" i ostalim bakracima, da prostite.

Bojan

pre 6 godina

(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)
ti znas da je 2008. promenjen nacin bodovanja, dakle 3000 tada je bilo duplo teze imati nego danas.

a to da je za neku poziciju bilo potrebno dovoljno konstantno igrati to uvek mozes reci. pitanje je sta je dovoljno. Fed je morao da drzi bar dva slema i u preostala dva da igra finale plus 3-4 titule sa mastersa da bi bio prvi.
Endi prosle godine nije drzao skoro nista, igrao ocajno i bio je prvi do kraja RGa

???

pre 6 godina

@Simpo
A u stvari ti je najveca nocna mora da naleti na Federera i da ovaj pocisti teren malim
Nolom.
A to je izvesno, kako ces samo da places...

Danica

pre 6 godina

Nema mesta lošim komentarima, jer je nekim lošim potezima, Novak samo sebi naudio i napokon on ima puno prava na svoj život i na svoja razmišljanja. 
Zato, SREĆNO Novače i želim Ti puno sreće u životu, a na bezobrazne poruke 
se ne obaziri, jer znaš kakav smo narod!
(nikola, 21. februar 2018 14:59)

Šta fali narodu, sram te bilo!

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Joj, te bruke se svi i plašimo!

Nolo, brate, idi u pemziju dok još imaš kakvog-takvog kredibiliteta. Ne daj da svaka šuša na tebi popravlja h2h! Ovi mlađi respekta nemaju, čuvaj se... a ne mogu ni da zamislim kako bi se Rođa ponašao da mu izađeš na crtu!

Stoga, Nolo, burazeru, beži, beži, beži i uživaj u onome što si do sada postigao, a postigao si mnogo!

starac Foča

pre 6 godina

Novak Djokovic je objavio: "'Sve u zivotu je lekcija.' - Novak Djokovic". Uskoro stize "'Put od hiljadu milja zapocinje se prvim korakom.' -Novak Djokovic", "'Sve je relativno.' -Novak Djokovic" ili "'T = Wb/m2' - Novak Djokovic".
(john, 20. februar 2018 14:00)

Brate Džone, nije lepo da daješ ovakve komentare, pa da ekstremno krilo navijačke grupe NĐ-GOAT ne zna da l' si navijao za njihovog, ili protiv!

starac Foča

pre 6 godina

[link]

Evo te "najjace konkurencije". Federer i Nadal dominiraju. Igraju dovoljno dobro i konstantno da bi bili prvi i drugi na listi, a ostalo nekonstantna boranija koja ne moze da dobaci ni do 3000 bodova. Od treceg do 12 mesta razdvaja ih samo hiljadu bodova.
(smesna konkurencija, 20. februar 2018 18:06)

Evo jednog od primera pogubljenosti i nesagledavanja činjenica od strane ekstremnih Đokovićevaca... Kritikuje lošu konkurenciju, a na toj istoj listi mu je Nolo na 72. mestu (samim tim ga trpa u "nekonstantnu boraniju" što je, verovatno, prevideo!) Dakle, te 2006. je Nadal (svega godinu stariji!) na 2. mestu, dok je Nolo na 72. mestu, jer dalje nije ni mogao. Kasnije će Nolo (što je dobro za naš tenis!)sačekati da se Nadal povredi, a Federer uđe u pozne igračke godine, naspram Nolovih najjačih i iskoristiće vakum da se nakupi slemova! Međutim, kako se Nolo približio poznim godinama, tako je počeo da kuburi i sa igrom i sa povredama, te je krenuo nizbrdo, i to vrtoglavo!

Zato njegovo "Idemoooo!" daje lažnu nadu ekstremnoj grani njegovih navijača, kojima je svaka logika strana.
Ubeđeni su da će Nolo vaskrsnuti poput Feliksa (u prevodu - poput Federera!) Neće! Jer je on, ipak, samo uporni talentovani prebacivač loptice, a takva igra iziskuje ogromnu snagu, i godine mu to ne dozvoljavaju. Federer koji gaji stil igre zasnovan na skraćivanju poena može ovako do četrdesete i u svakom sledećem susretu sa Nolom biće, upravo zbog toga, izraziti favorit!

Mane

pre 6 godina

Slazem se - odlican komentar, @alkos.

Nabrajajuci razloge Djokoviceve sve vece neomiljenosti u Srbiji, zaboravio si da pomenes njegovo nesnosno nametanje New Age gluposti.

On to odavno provlaci kroz bezbrojne postove na svojim IG/FB/tviter nalozima, u intervjuima, na konferencijama za stampu, u javnim nastupima... U tome mu obilato pomaze supruga. Ovo dvoje su cak na mala vrata uveli "meditaciju" u osnovne skole i obdanista u Srbiji putem svoje fondacije, bez prethodnog informisanja roditelja i bez njihovog odobrenja.

Sve to je eskaliralo do te mere da oboje u javnosti skoro svaki put zvuce kao pripadnici neke sekte.

alek

pre 6 godina

Jesmo Srbi i mi koji komentarisemo protiv ovoga sto zivi u Monaku,ali nismo sujetne srbende...ima mnogo boljih od nas " nebeskog naroda ", mada je to " nama " tesko prihvatljivo.

Kika Majstor

pre 6 godina

@ alkos

Bravo za komentar. Davno bolji nisam pročitao. Čitava jedna mala studija, koja mnogo toga racionalno objašnjava. Ostani na sajtu, molim te.

patriota koji razmišlja

pre 6 godina

Jedan komentara mi je pokrenuo lavinu sličnih raspoloženja! Voleo sam Nola ko oči u glavi, a kad je počeo da se ponaša ko prost, sve mi je teže i teže padalo da nas predstavlja takav šampion, pa sam, od muke, prestao da navijam za njega... Nek igra dobro još dvostruko, ali ne može biti uzor bilo kome, kad je samo igrač ono što vredi kod njega, a ostatak ličnosti je za "pod tepih"!