Nedelja, 18.02.2018.

23:59

Alimpijević: Motiv da uzmemo preostala dva trofeja

Dušan Alimpijević, trener Crvene zvezde, čestitao je Partizanu na pobedi u finalu Kupa Radivoja Koraća.

Izvor: S.M.

Alimpijeviæ: Motiv da uzmemo preostala dva trofeja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

104 Komentari

Sortiraj po:

Valternbg

pre 6 godina

Veliki strumfe svaka ti je na mestu.Zaboravio si da objasnis "velike pobede" nad Realom,Oly.....,dakle,lako je pobediti njih kad izadjes na teren sa saznanjem da je samo ABA vazna,pa lepo sutiras 50 trojki i ako udje-milina.Tragicna su ona dva strucnjaka na sos-u koji se bave kosarkom i to ne vide a mi laici ukapirali jos u oktobru.

pedja

pre 6 godina

Uprava KKCZ mora dobro da se zamisli i da preduzme odgovarajuce korake da bi obezbedila finale ABA lige.Trener je pokazao da upada u problem kada se igra jedna utakmica na neutralnom terenu.Krenuo je panicno da menja igrace ne bi li pronasao pravu petorku i sve je vise padao.Pred odlazak u Nis malo je prepotentno izjavio da KKCZ dolazi po trofej a sreca i sudije su ga spasle od Borca.KKP je potpuno zasluzeno osvojio Kup.
Mora takodje da se konstatuje da strucni stab nije pripremio utakmicu kako treba a sto je najgore sa centrima se mnogo losije radi nego kada je bio DR.Od cetiri prosecna centra(Bobi, Cirbes,Stimac i Kuzmic) napravljena su(u godinama kada su odlazili iz KKCZ)sigurno igraci medju prvih 5 centara EL te godine(dokaz su ugovori i timovi za koje igraju ili su igrali)Zasto od Lesora, koji ima mnogo bolje predispozicije nego gornja cetiri igraca ne moze da se napravi dobar, odlican centar? Zaso Omic ne moze da nauci igru ledjima nego samo pick&roll.L
Odbrana strasno losa,a protiv Zalgirisa smo odigrali najbolju odbranu od svih ekipa u EL.Mozda kasne plate ili igraci nece da se trude,ali ih ipak treba upozoriti da igraju za CZ.Mozda se dozovu pameti a i lakse je kada se igra na tri dobijene utakmice.Videcemo!

Cinik

pre 6 godina

Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.
(Đura, 19. februar 2018 01:16)


U redu je. Shvatili smo, Zvezda je jaca od Partizana, ali toliko potcenjivanje Partizana je sramotno. Nije to nikakva amaterska ekipa niti grupa gradjana. Razumem poriv za vredjanjem, jer su se drznuli da vas tako mocne pobede. Samo zbog ogromnih finansijkih problema u kojima se nalazi, trenutno nije konkuretna ekipa za titulu, ali je daleko od amaterske ekipe. Kapiten joj je covek koji je igrao u najveim evropskim klubovima, i ovako rovit je i dalje maher za dobar deo Zvezdinih igraca. Gos-Vilijams ce uskoro biti medju tri najbolja evropska pleja. Marinkovic, Pecarski, Tadic, Tanaskovic i Salic su mladi reprezentativci Srbije. Marinkovic je vec i seniorski, a Gagic potencijalni seniorski reprezentativac sto bi bio i Aranitovic da ga povrede nisu toliko usporile.

Malo manje potcenjuj i vredjaj protivnika koji te je bukvalno pocistio sa terena. Mozda onda budes realan. Ako su to amateri, sta ste onda vi? Profesionalci bez cuke? Srcem su vas dobili juce. Bolje biti i amater sa srcem, nego ultra profi bez njega.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!
 (Ganci, 19. februar 2018 11:49)


Posto se pobednik znao pre meca, a kvota na Partizan je bila 6, iskreno se nadam da si zaradio za stan u BGD, kucu na Zlatiboru i odmor na Havajima. Ako nisi, jako si me razocarao.

Nauci da gubis. Zar je toliko tesko priznati da je Partizan bukvalno pregazio Zvezdu sinoc? Da nije bilo sudija koje su je konstatno vracale u utakmicu bilo bi 15 razlike na kraju.

floki

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...
(Realan, 19. februar 2018 12:05)

Vrlo brzo si zaboravio da je to vase cudo od kluba izdalo DVD kada ste osvojili kup.

Odakle ti pravo da klubu koji se oporavlja od haosa u kome se nalazi, prebacujes za radovanje zbog osvojenog trofeja.

Radovacete se vi uskoro svakoj pobedi, a ne trofeju.

Raw Deal

pre 6 godina

U Crvenu zvezdu je doveden trener koji nema NIJEDAN osvojen trofej u svojoj karijeri. Doveden je preko veze da se u Zvezdi uci trenerskom poslu, a da rezultati trpe.

I stalno se forsira prica o novom ciklusu, kao i o prethodnom u kojem smo cekali Radonju 2 godine da pocne da osvaja trofeje. Sto znaci da u naredne 2 godine trofej videti necemo dok Alimpije ne nauci i ne stekne isustvo. Titule ocekujmo tek za 3 godine jer, boze moj, ovo je novi ciklus, sve ispocetka.

Od 1998 do 2018 Radonjic za sada ostaje jedini trener koji je sa Zvezdom podigao neki pehar.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ima i Dzikic motiv, nemate ga samo vi. A za tebe je Alempijevicu, Dzikic, glavom i bradom doktor kosarke. Mozes da ucis od njega. Pojesce te u finalu.

kvisko

pre 6 godina

мали ципи је у лазаревцу познат као велики гробар.
(лазаревац, 19. februar 2018 11:17)

Ljubav je jedno a biznis je drugo. Od necega mora i da se zivi.

Realan

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

Kup i Kls su nebitni vidjelo se na utakmici sa Borcem da nismo u formi, važno je da uzme Aba ako to uprska nek ode iz Zvezde!!

Ganci

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!

Kia k

pre 6 godina

Ovo je jedna velika SRAMOTA za ceo stručni štab i igrače Zvezde. Koncentracija i motivacija igrača nedovoljna u gotovo celoj utakmici. Uvodiš Antića u igru a čovek nije dve nedelje odigra ni jednu utakmicu?! Feldin pogubljen, u odbrani ga nigde nema ali zato Dobrić najbolji šuter u poslednje vreme na klupi čvrsto prikovan?! Tako da moj Alimpije loše si vodio utakmicu baš loše. U ABA će da bude svašta nešto loše ako bude ovakav pristup.

no name

pre 6 godina

e moj Alimpijevicu,pa canak ti odrzo lekciju kako postavlja taktikaigre,doduse i igraci isto toliko krivi .Feldin kao da je zalutao u sinocni mec ,o Bjelicj i Dangubicu suvisno bilo sta komentarisati,bez obzira sto su dvocifreni bili .

miki

pre 6 godina

Trener bi trebao da zna da motiv nije dovoljan. Mnogo je vaznije da trener zna da VODI utakmicu, da iz igre izvadi igraca kome nista ne ide, ma kako god da se zove, a ne da ga trpi i nada se da ce proraditi. Za to vreme Dobric, koji u poslednje vreme sjajno sutira dobije samo par minuta, Davidovac takodje, a oba su bolja od sinocnog Feldina, koji ne samo sto ne moze nista pogoditi iz otvorenog suta nego srlja i gubi lopte iz nogucih situacija.

ranac

pre 6 godina

Moraš da slušaš savete Alimpije. Celo prvo poluvreme, nijedna akcija za centra. U drugom minutu druge četvrtine su ušli u bonus. I umesto da izbacimo Gagića, mi silujemo spolja. Ne može Danguba da organizuje odlučujuće napade. Vezbajte bacanja. Itd...

Dragan BL

pre 6 godina

E, moj Alimpije...moralo je to mnogo bolje u svakom smislu! O peharu nije smelo ni da se dvoumi, morali smo da uzmemo Kup.
Sad pamet u glavu...inače i ekipa i trener postaju gubitnici! Toliko ćete i da vredite onda!

Pedja

pre 6 godina

Alimpije, molim te da se saberes. Ne ide da trener bude onako nervozan m, da skace i ne zna sta ce da radi. Moras smiriit ekipu i na tajm outu pokazati akcije i organziovati nesto, a ne kao nasa igra sinoc, licili smo na grupu basketasa bez ideje.

chikano

pre 6 godina

Realno bili su bolji i treba im cestitati.A nas treba da bude sramota onakve igre.Ono nije licilo na kosarku.Bruka i sramota.Ovo neka vas motivise.

Kum

pre 6 godina

E moj Alimpije. Feldin i Bjelica ti se raspadaju po parketu, a ti zaboravis Dobrica i Jankovica na klupi. Samo jedan primer tvog znanja. Ekipa ti je potpuno nespremna dosla na turnir, psihicki i fizicki, a to je samo do trenera.

au

pre 6 godina

Mislim da samo treba reci da je velika sramota izgubiti od 3 puta slabijeg tima pa makar to bio i kup, kada su oni bili u istoj situaciji uvek su nas razbijali i uzivali u tome

mare

pre 6 godina

Nije sramota priznati da niste dorasli ovom poslu g. Alimpijeviću! Ako ste i malo častan čovek dajte ostavku! Pola Srbije nije zadovoljno Vama i kako Vi onda možete da i dalje obavljate funkciju trenera jednog evroligaša koji je izgubio od ekipe koja nema kvalitet ni za evrokup!

DarioHubner

pre 6 godina

Umetnost je ne osvojiti sa ovakvim timom trofej u ovako jadnoj konkurenciji... Smatram da imas potencijala, ali Zvezda ne moze i ne sme da ceka, normalan bi bio otkaz posle ovoga, ali poznajuci sujetu ljudi koji vode klub do toga nece doci...

objektivan navijac

pre 6 godina

Odlazi, nemoj vise da pametujes. Nije problem samo finale trebali ste da izgubite jos od Borca. Sa ovakvom ekipom ? Sta mislis ko je kriv?

Bili Piton

pre 6 godina

A rekao si "spremni smo idemo u Niš po Kup"? Lepo ste spremni, a ti za OSTAVKU. Hvala vam, koga vi više interesujete u životu?

alex

pre 6 godina

Najgori u svemu si ti koji veze blage nemaš.Igramo najgoru odbranu u zadnjih 5 godina tokom cele ove sezone a o izboru igrača tokom utakmice da ne pričam. Ako stane šut za 3 poena stalo je sve...

al30

pre 6 godina

Ozbiljno treba da se pozabavi nekim stvarima. Kao prvo, nema jake i cvrste odbrane koja je krasila Zvezdu predhodnih godina sa Radonjicem. Glupi i nepotrebni faulovi, srnjanje u napadu, nema pozrtvovovanja, razocaran sam bio skroz. Bio sam na utakmici i celokupan utisak koji mi je Zvezda odala je krajnje smesan. Dakle, da krenem od stranaca. Feldin totalno nezainteresovan, siluje, gleda samo sebe, a daje mnogo malo. Svaki pick and roll koji je odigrao se zavrsio izdriblavanjem nakon iskakanja na pick-u i nekim nepotrebnim pasom na kraju tako da je svaki put samo gubio vreme. Sa druge strane, Rocesti ne pokazuje agresivnost po kos uopste iako je ubedljivo najbolji napadac Zvezde. Lessort je verovatno jedan od najgorih stranaca koji je ikada igrao u Zvezdi i to odgovorno tvrdi. Decko apsolutno nista nema sem fizikalija, a i mnogo sporije trci u odnosu na pre jer je nabacio nekoliko kila viska. Blokove ne pravi nego samo prodje pored odbrambenog igraca i napravi neku laznu blokadu, cak ga i ne dodirne. Igra pod kosem ravna nuli. Enis je sjajan, mlad je, ali ima znanja i srca. Bjelica bleda senka onoga sa pocetka sezone, nesiguran, masi zicere. Pero Antic nije spreman da igra ozbiljnu kosarku, a ne pokazuje ni neki mentorski uticaj sto mi se jos vise ne svidja. Jankovic pun potencijala i jedva cekam da ga vidim sledece sezone, jos puno mora da radi na sebi. Dobric i Dangubic preplaseni danas, mnogo sam vise ocekivao od njih dvojice i svakako zasluzuju respekt za dosadasnje partije. Lazic preterano limitiran u napadu i to mnogo otezava igru u nekim situacijama, da ne idem sada pojedinacno za danasnju utakmicu. Svakako, cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli, a Zvezdi je krajnje vreme da igraju bez nekog strahopostovanja prema Partizanu jer su mnogo jaca ekipa, ali ovako se nikada nece osloboditi kompleksa koji definitivno postoji.

dr

pre 6 godina

Pakuj kofere! Protiv Borca ste se obrukali,navukle sudije pobedu nekako,onda pobeda protiv filijale FMP,to ne mogu ni da racunam,i na kraju sraman poraz od Partizana. Slavicu dan kada odete ti i Bjelica u paketu. Ogadili ste mi kosarku ove godine. Najgora odbrana u Evroligi,bolje i da ne igrate.

EmocijaBez

pre 6 godina

Trener koji na dva time out-a blene u semafor i dernja se “play smart, play smart!”...pa buraz, ti treba da im pojsnis kako se “play smart”. U suprotnom im ne treba treber, igras smart kao na basketu pa sta bude.

George Costanza

pre 6 godina

Samo tebi da vidimo leđa! Najgori trener u bilo kojoj ekipnoj sekciji SD Crvena Zvezda u poslednjih 20 godina. Nadam se da ce konačno popiti otkaz. I ima armiju botova koji ga uporno brane i pravdaju njegovo neznanje sto jos vise iritira. Pesic za nedelju dana sastavi ekipu, msm kud pomenu Pesica ne bavi se istim sportom kao i Alimpijevic.

Delija

pre 6 godina

Sta da se radi zivot i utakmice idu dalje mi smo njih nokautirali 2x u Aba i izbacili iz borbe za najvredniji trofej oni nas veceras iz manje vrednog takmicenja i ostaje onaj treci sto bi rekao Radonja bice poraza al bice i Kalemegdan u junu:D

veliki strumf

pre 6 godina

Zasto negde od oktobra, kada sam i definitivno uvideo da je nikakav trener, neprekidno PISEM I TVRDIM da ce nas Alimpijevic unistiti?
1. Covek je dosao niko ne zna odakle (ne bukvalno, naravno), kao potpuni amater, bez kosarkaskog iskustva, a ubedjen sam i znanja, je dobio da trenira Evroligasa (to su ucinili Baskonija, valensija, Barsa i ekspresno zamenise trenere i proigrase).
2. Nadobudan je i umisljen kao da je najmanje 3 puta osvajao Evroligu, a evo ni kup ne moze da osvoji! Covek je bez rezultata u karijeri, bez trofeja, bez icega. Od tog svog ogromnog ega uopste i ne moze da vidi koliko gresi i koliko pojma nema (vidi mu samo ove izjave).
3. Izgubio je svaku, ali SVAKU bitnu utakmicu u sezoni (u ABA Buducnost 2 puta, Cedevita), u Evroligi utakmice koje smo mogli i morali da dobijemo da bi se borili za top 8: Bamberg, Efes, Himki, Makabi, Baskonija...). Sta onda ocekivati u (polu)finalu ABA?
4. Nema nikakvu ideju ni taktiku. U odbrani smo ocajni cele sezone, a u napadu nemamo igru na centre, vec se samo ispucavamo za 3. Veceras 4/28 za 3 i nema pobede jer nema ideje. Taman poceli da igramo na Omica, on ga ne pusta veceras, forsira 30 minuta ocajne Rocestija, feldina, Bjelicu, dangubica, i jos ih vraca u zadnja 3 minuta da izgube mec, koji su vec izgubili a drugi momci vratili.
5. Protiv iskusnih trenera kalibra Dzikica - ma nema on sanse u seriji na 3 pobede da dobije. Apsolutno sanse nema! Zato veceras mora da leti.

Đura

pre 6 godina

Prvo, treba da ti bude jasno da si izgubio od polu-profesionalne ekipe. Kad je loš dan ovakve dobiješ 10-15 razlike. Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Ali zato ti igra Feldin koji nas je i koštao utakmice. Posle svakog tvog tajm-auta smo izgubili loptu. Malo se zamisli, gde si i šta si. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.

anica

pre 6 godina

Mora svaki igrac da daje 100odsto sebe, samo tako se moze napred, ako ja mogu da spavam 5 sati umesto 8 da bih vas gledala, mozete I vi da priustite navijacima maksimalno zalaganje pa I ako izgubite tako nema se sta zameriti. Nisi autoritet a vec si prikupio dobar broj meceva...volim Zvezdu, sreca je velika kad pobedjujete, ovo veceras je bila tvoja sramota jer nisi uspeo da izdignes ekipu.
Srecno dalje!

Uki

pre 6 godina

Nije problem izgubiti od Partizana, čestitam im na zasluženo osvojenom kupu.

Mene mnogo više brine to što nemaš poverenja u mlade igrače. Janković ima najveći +/-, unosi energiju u ekipu - igra 8 minuta.
Dobrić koji je sam rasturio Partizan u prošlom derbiju - 3 minuta.
Forsira se Ročesti koga ne ide već par utakmica, Feldin koji je bio užasan danas. Bjelica koji mesecima ne može da sastavi dobru partiju. I opet od njih trojice, napade kad se rešava utakmica mora da završavaju Dangubić i Lesor.

Nemaš onu hrabrost koja je potrebna za ovakve utakmice. Pritom užasno pripremljena ekipa za Kup, iako je izašla iz ne tako teškog ritma: Armani pa Zadar kod kuće.

Pouke moraju da se izvuku, da se promeni koncepcija, inače ova sezona nema smisla.

thrylos

pre 6 godina

Marš iz Zvezde! Celu sezonu ne možemo pik da odbranimo, napadi se svode na individualnu improvizaciju, ispucavanje bez odgovornosti, sramotan pristup ekipe, zakasnele izmene, pogrešne odluke... Nije ovo KLS ekipa, preskočio si mnogo stepenica da bi bio ozbiljan trener.

profa

pre 6 godina

Ne sumljam da ce alimpijevic biti dobar trener bez obzira na komentarisanje strucnjaka , ovo je Samo sport I mora da se nauci I da se Gubi I da se pobedjuje . Ne bi bilo normalno da neko konstantno pobedjuje , ovo je bila dobra utakmica partizan je pruzio bolju partiju I pobedio . I pored poraza mislim da zvezda Ima Lepu buducnost sa dobricem , davidovcem , jankovicem , dangubicom plus radanov ,apic ,simanic iz fmp-a Bice tu bar ne koliko nba igraca

JDAleksandar

pre 6 godina

Nije tu u pitanju motiv vec nesto drugo ! Imas najveci budzet,najvise stranaca,najjaci roster,najduzu klupu i plej of varijantu i u ABA i u KLS ! Da se igra po sistemu F4 reko bi ti pa,pa na kraju godine bez jednog,jedinog trofeja ! Sve je na strani tvog tima,sve ! Rocesti,Enis,Feldin,Lesor,Antic,Omic i to ti je malo ! Neka ti dovede Misko jos dva komada !

Dajte koš

pre 6 godina

Pa vi niste ni svesni svoje nemoći. Ljudi su vas razbili, a vi ste gospodine treneru prvi krivac za to. Mislim da će sa ovakvim vođenjem i motivacijom ekipe biti veoma teško uzeti bilo koji trofej. Treba menjati trenera dok je vreme, ako nije već kasno.

veliki strumf

pre 6 godina

Zasto negde od oktobra, kada sam i definitivno uvideo da je nikakav trener, neprekidno PISEM I TVRDIM da ce nas Alimpijevic unistiti?
1. Covek je dosao niko ne zna odakle (ne bukvalno, naravno), kao potpuni amater, bez kosarkaskog iskustva, a ubedjen sam i znanja, je dobio da trenira Evroligasa (to su ucinili Baskonija, valensija, Barsa i ekspresno zamenise trenere i proigrase).
2. Nadobudan je i umisljen kao da je najmanje 3 puta osvajao Evroligu, a evo ni kup ne moze da osvoji! Covek je bez rezultata u karijeri, bez trofeja, bez icega. Od tog svog ogromnog ega uopste i ne moze da vidi koliko gresi i koliko pojma nema (vidi mu samo ove izjave).
3. Izgubio je svaku, ali SVAKU bitnu utakmicu u sezoni (u ABA Buducnost 2 puta, Cedevita), u Evroligi utakmice koje smo mogli i morali da dobijemo da bi se borili za top 8: Bamberg, Efes, Himki, Makabi, Baskonija...). Sta onda ocekivati u (polu)finalu ABA?
4. Nema nikakvu ideju ni taktiku. U odbrani smo ocajni cele sezone, a u napadu nemamo igru na centre, vec se samo ispucavamo za 3. Veceras 4/28 za 3 i nema pobede jer nema ideje. Taman poceli da igramo na Omica, on ga ne pusta veceras, forsira 30 minuta ocajne Rocestija, feldina, Bjelicu, dangubica, i jos ih vraca u zadnja 3 minuta da izgube mec, koji su vec izgubili a drugi momci vratili.
5. Protiv iskusnih trenera kalibra Dzikica - ma nema on sanse u seriji na 3 pobede da dobije. Apsolutno sanse nema! Zato veceras mora da leti.

Uki

pre 6 godina

Nije problem izgubiti od Partizana, čestitam im na zasluženo osvojenom kupu.

Mene mnogo više brine to što nemaš poverenja u mlade igrače. Janković ima najveći +/-, unosi energiju u ekipu - igra 8 minuta.
Dobrić koji je sam rasturio Partizan u prošlom derbiju - 3 minuta.
Forsira se Ročesti koga ne ide već par utakmica, Feldin koji je bio užasan danas. Bjelica koji mesecima ne može da sastavi dobru partiju. I opet od njih trojice, napade kad se rešava utakmica mora da završavaju Dangubić i Lesor.

Nemaš onu hrabrost koja je potrebna za ovakve utakmice. Pritom užasno pripremljena ekipa za Kup, iako je izašla iz ne tako teškog ritma: Armani pa Zadar kod kuće.

Pouke moraju da se izvuku, da se promeni koncepcija, inače ova sezona nema smisla.

au

pre 6 godina

Mislim da samo treba reci da je velika sramota izgubiti od 3 puta slabijeg tima pa makar to bio i kup, kada su oni bili u istoj situaciji uvek su nas razbijali i uzivali u tome

Đura

pre 6 godina

Prvo, treba da ti bude jasno da si izgubio od polu-profesionalne ekipe. Kad je loš dan ovakve dobiješ 10-15 razlike. Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Ali zato ti igra Feldin koji nas je i koštao utakmice. Posle svakog tvog tajm-auta smo izgubili loptu. Malo se zamisli, gde si i šta si. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.

Dajte koš

pre 6 godina

Pa vi niste ni svesni svoje nemoći. Ljudi su vas razbili, a vi ste gospodine treneru prvi krivac za to. Mislim da će sa ovakvim vođenjem i motivacijom ekipe biti veoma teško uzeti bilo koji trofej. Treba menjati trenera dok je vreme, ako nije već kasno.

JDAleksandar

pre 6 godina

Nije tu u pitanju motiv vec nesto drugo ! Imas najveci budzet,najvise stranaca,najjaci roster,najduzu klupu i plej of varijantu i u ABA i u KLS ! Da se igra po sistemu F4 reko bi ti pa,pa na kraju godine bez jednog,jedinog trofeja ! Sve je na strani tvog tima,sve ! Rocesti,Enis,Feldin,Lesor,Antic,Omic i to ti je malo ! Neka ti dovede Misko jos dva komada !

Kum

pre 6 godina

E moj Alimpije. Feldin i Bjelica ti se raspadaju po parketu, a ti zaboravis Dobrica i Jankovica na klupi. Samo jedan primer tvog znanja. Ekipa ti je potpuno nespremna dosla na turnir, psihicki i fizicki, a to je samo do trenera.

miki

pre 6 godina

Trener bi trebao da zna da motiv nije dovoljan. Mnogo je vaznije da trener zna da VODI utakmicu, da iz igre izvadi igraca kome nista ne ide, ma kako god da se zove, a ne da ga trpi i nada se da ce proraditi. Za to vreme Dobric, koji u poslednje vreme sjajno sutira dobije samo par minuta, Davidovac takodje, a oba su bolja od sinocnog Feldina, koji ne samo sto ne moze nista pogoditi iz otvorenog suta nego srlja i gubi lopte iz nogucih situacija.

al30

pre 6 godina

Ozbiljno treba da se pozabavi nekim stvarima. Kao prvo, nema jake i cvrste odbrane koja je krasila Zvezdu predhodnih godina sa Radonjicem. Glupi i nepotrebni faulovi, srnjanje u napadu, nema pozrtvovovanja, razocaran sam bio skroz. Bio sam na utakmici i celokupan utisak koji mi je Zvezda odala je krajnje smesan. Dakle, da krenem od stranaca. Feldin totalno nezainteresovan, siluje, gleda samo sebe, a daje mnogo malo. Svaki pick and roll koji je odigrao se zavrsio izdriblavanjem nakon iskakanja na pick-u i nekim nepotrebnim pasom na kraju tako da je svaki put samo gubio vreme. Sa druge strane, Rocesti ne pokazuje agresivnost po kos uopste iako je ubedljivo najbolji napadac Zvezde. Lessort je verovatno jedan od najgorih stranaca koji je ikada igrao u Zvezdi i to odgovorno tvrdi. Decko apsolutno nista nema sem fizikalija, a i mnogo sporije trci u odnosu na pre jer je nabacio nekoliko kila viska. Blokove ne pravi nego samo prodje pored odbrambenog igraca i napravi neku laznu blokadu, cak ga i ne dodirne. Igra pod kosem ravna nuli. Enis je sjajan, mlad je, ali ima znanja i srca. Bjelica bleda senka onoga sa pocetka sezone, nesiguran, masi zicere. Pero Antic nije spreman da igra ozbiljnu kosarku, a ne pokazuje ni neki mentorski uticaj sto mi se jos vise ne svidja. Jankovic pun potencijala i jedva cekam da ga vidim sledece sezone, jos puno mora da radi na sebi. Dobric i Dangubic preplaseni danas, mnogo sam vise ocekivao od njih dvojice i svakako zasluzuju respekt za dosadasnje partije. Lazic preterano limitiran u napadu i to mnogo otezava igru u nekim situacijama, da ne idem sada pojedinacno za danasnju utakmicu. Svakako, cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli, a Zvezdi je krajnje vreme da igraju bez nekog strahopostovanja prema Partizanu jer su mnogo jaca ekipa, ali ovako se nikada nece osloboditi kompleksa koji definitivno postoji.

Pedja

pre 6 godina

Alimpije, molim te da se saberes. Ne ide da trener bude onako nervozan m, da skace i ne zna sta ce da radi. Moras smiriit ekipu i na tajm outu pokazati akcije i organziovati nesto, a ne kao nasa igra sinoc, licili smo na grupu basketasa bez ideje.

anica

pre 6 godina

Mora svaki igrac da daje 100odsto sebe, samo tako se moze napred, ako ja mogu da spavam 5 sati umesto 8 da bih vas gledala, mozete I vi da priustite navijacima maksimalno zalaganje pa I ako izgubite tako nema se sta zameriti. Nisi autoritet a vec si prikupio dobar broj meceva...volim Zvezdu, sreca je velika kad pobedjujete, ovo veceras je bila tvoja sramota jer nisi uspeo da izdignes ekipu.
Srecno dalje!

ranac

pre 6 godina

Moraš da slušaš savete Alimpije. Celo prvo poluvreme, nijedna akcija za centra. U drugom minutu druge četvrtine su ušli u bonus. I umesto da izbacimo Gagića, mi silujemo spolja. Ne može Danguba da organizuje odlučujuće napade. Vezbajte bacanja. Itd...

EmocijaBez

pre 6 godina

Trener koji na dva time out-a blene u semafor i dernja se “play smart, play smart!”...pa buraz, ti treba da im pojsnis kako se “play smart”. U suprotnom im ne treba treber, igras smart kao na basketu pa sta bude.

chikano

pre 6 godina

Realno bili su bolji i treba im cestitati.A nas treba da bude sramota onakve igre.Ono nije licilo na kosarku.Bruka i sramota.Ovo neka vas motivise.

no name

pre 6 godina

e moj Alimpijevicu,pa canak ti odrzo lekciju kako postavlja taktikaigre,doduse i igraci isto toliko krivi .Feldin kao da je zalutao u sinocni mec ,o Bjelicj i Dangubicu suvisno bilo sta komentarisati,bez obzira sto su dvocifreni bili .

thrylos

pre 6 godina

Marš iz Zvezde! Celu sezonu ne možemo pik da odbranimo, napadi se svode na individualnu improvizaciju, ispucavanje bez odgovornosti, sramotan pristup ekipe, zakasnele izmene, pogrešne odluke... Nije ovo KLS ekipa, preskočio si mnogo stepenica da bi bio ozbiljan trener.

DarioHubner

pre 6 godina

Umetnost je ne osvojiti sa ovakvim timom trofej u ovako jadnoj konkurenciji... Smatram da imas potencijala, ali Zvezda ne moze i ne sme da ceka, normalan bi bio otkaz posle ovoga, ali poznajuci sujetu ljudi koji vode klub do toga nece doci...

objektivan navijac

pre 6 godina

Odlazi, nemoj vise da pametujes. Nije problem samo finale trebali ste da izgubite jos od Borca. Sa ovakvom ekipom ? Sta mislis ko je kriv?

dr

pre 6 godina

Pakuj kofere! Protiv Borca ste se obrukali,navukle sudije pobedu nekako,onda pobeda protiv filijale FMP,to ne mogu ni da racunam,i na kraju sraman poraz od Partizana. Slavicu dan kada odete ti i Bjelica u paketu. Ogadili ste mi kosarku ove godine. Najgora odbrana u Evroligi,bolje i da ne igrate.

mare

pre 6 godina

Nije sramota priznati da niste dorasli ovom poslu g. Alimpijeviću! Ako ste i malo častan čovek dajte ostavku! Pola Srbije nije zadovoljno Vama i kako Vi onda možete da i dalje obavljate funkciju trenera jednog evroligaša koji je izgubio od ekipe koja nema kvalitet ni za evrokup!

Bili Piton

pre 6 godina

A rekao si "spremni smo idemo u Niš po Kup"? Lepo ste spremni, a ti za OSTAVKU. Hvala vam, koga vi više interesujete u životu?

alex

pre 6 godina

Najgori u svemu si ti koji veze blage nemaš.Igramo najgoru odbranu u zadnjih 5 godina tokom cele ove sezone a o izboru igrača tokom utakmice da ne pričam. Ako stane šut za 3 poena stalo je sve...

George Costanza

pre 6 godina

Samo tebi da vidimo leđa! Najgori trener u bilo kojoj ekipnoj sekciji SD Crvena Zvezda u poslednjih 20 godina. Nadam se da ce konačno popiti otkaz. I ima armiju botova koji ga uporno brane i pravdaju njegovo neznanje sto jos vise iritira. Pesic za nedelju dana sastavi ekipu, msm kud pomenu Pesica ne bavi se istim sportom kao i Alimpijevic.

Dragan BL

pre 6 godina

E, moj Alimpije...moralo je to mnogo bolje u svakom smislu! O peharu nije smelo ni da se dvoumi, morali smo da uzmemo Kup.
Sad pamet u glavu...inače i ekipa i trener postaju gubitnici! Toliko ćete i da vredite onda!

Kia k

pre 6 godina

Ovo je jedna velika SRAMOTA za ceo stručni štab i igrače Zvezde. Koncentracija i motivacija igrača nedovoljna u gotovo celoj utakmici. Uvodiš Antića u igru a čovek nije dve nedelje odigra ni jednu utakmicu?! Feldin pogubljen, u odbrani ga nigde nema ali zato Dobrić najbolji šuter u poslednje vreme na klupi čvrsto prikovan?! Tako da moj Alimpije loše si vodio utakmicu baš loše. U ABA će da bude svašta nešto loše ako bude ovakav pristup.

Cinik

pre 6 godina

Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.
(Đura, 19. februar 2018 01:16)


U redu je. Shvatili smo, Zvezda je jaca od Partizana, ali toliko potcenjivanje Partizana je sramotno. Nije to nikakva amaterska ekipa niti grupa gradjana. Razumem poriv za vredjanjem, jer su se drznuli da vas tako mocne pobede. Samo zbog ogromnih finansijkih problema u kojima se nalazi, trenutno nije konkuretna ekipa za titulu, ali je daleko od amaterske ekipe. Kapiten joj je covek koji je igrao u najveim evropskim klubovima, i ovako rovit je i dalje maher za dobar deo Zvezdinih igraca. Gos-Vilijams ce uskoro biti medju tri najbolja evropska pleja. Marinkovic, Pecarski, Tadic, Tanaskovic i Salic su mladi reprezentativci Srbije. Marinkovic je vec i seniorski, a Gagic potencijalni seniorski reprezentativac sto bi bio i Aranitovic da ga povrede nisu toliko usporile.

Malo manje potcenjuj i vredjaj protivnika koji te je bukvalno pocistio sa terena. Mozda onda budes realan. Ako su to amateri, sta ste onda vi? Profesionalci bez cuke? Srcem su vas dobili juce. Bolje biti i amater sa srcem, nego ultra profi bez njega.

Delija

pre 6 godina

Sta da se radi zivot i utakmice idu dalje mi smo njih nokautirali 2x u Aba i izbacili iz borbe za najvredniji trofej oni nas veceras iz manje vrednog takmicenja i ostaje onaj treci sto bi rekao Radonja bice poraza al bice i Kalemegdan u junu:D

Raw Deal

pre 6 godina

U Crvenu zvezdu je doveden trener koji nema NIJEDAN osvojen trofej u svojoj karijeri. Doveden je preko veze da se u Zvezdi uci trenerskom poslu, a da rezultati trpe.

I stalno se forsira prica o novom ciklusu, kao i o prethodnom u kojem smo cekali Radonju 2 godine da pocne da osvaja trofeje. Sto znaci da u naredne 2 godine trofej videti necemo dok Alimpije ne nauci i ne stekne isustvo. Titule ocekujmo tek za 3 godine jer, boze moj, ovo je novi ciklus, sve ispocetka.

Od 1998 do 2018 Radonjic za sada ostaje jedini trener koji je sa Zvezdom podigao neki pehar.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ima i Dzikic motiv, nemate ga samo vi. A za tebe je Alempijevicu, Dzikic, glavom i bradom doktor kosarke. Mozes da ucis od njega. Pojesce te u finalu.

profa

pre 6 godina

Ne sumljam da ce alimpijevic biti dobar trener bez obzira na komentarisanje strucnjaka , ovo je Samo sport I mora da se nauci I da se Gubi I da se pobedjuje . Ne bi bilo normalno da neko konstantno pobedjuje , ovo je bila dobra utakmica partizan je pruzio bolju partiju I pobedio . I pored poraza mislim da zvezda Ima Lepu buducnost sa dobricem , davidovcem , jankovicem , dangubicom plus radanov ,apic ,simanic iz fmp-a Bice tu bar ne koliko nba igraca

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!
 (Ganci, 19. februar 2018 11:49)


Posto se pobednik znao pre meca, a kvota na Partizan je bila 6, iskreno se nadam da si zaradio za stan u BGD, kucu na Zlatiboru i odmor na Havajima. Ako nisi, jako si me razocarao.

Nauci da gubis. Zar je toliko tesko priznati da je Partizan bukvalno pregazio Zvezdu sinoc? Da nije bilo sudija koje su je konstatno vracale u utakmicu bilo bi 15 razlike na kraju.

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

Kup i Kls su nebitni vidjelo se na utakmici sa Borcem da nismo u formi, važno je da uzme Aba ako to uprska nek ode iz Zvezde!!

floki

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...
(Realan, 19. februar 2018 12:05)

Vrlo brzo si zaboravio da je to vase cudo od kluba izdalo DVD kada ste osvojili kup.

Odakle ti pravo da klubu koji se oporavlja od haosa u kome se nalazi, prebacujes za radovanje zbog osvojenog trofeja.

Radovacete se vi uskoro svakoj pobedi, a ne trofeju.

kvisko

pre 6 godina

мали ципи је у лазаревцу познат као велики гробар.
(лазаревац, 19. februar 2018 11:17)

Ljubav je jedno a biznis je drugo. Od necega mora i da se zivi.

Realan

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...

Ganci

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!

pedja

pre 6 godina

Uprava KKCZ mora dobro da se zamisli i da preduzme odgovarajuce korake da bi obezbedila finale ABA lige.Trener je pokazao da upada u problem kada se igra jedna utakmica na neutralnom terenu.Krenuo je panicno da menja igrace ne bi li pronasao pravu petorku i sve je vise padao.Pred odlazak u Nis malo je prepotentno izjavio da KKCZ dolazi po trofej a sreca i sudije su ga spasle od Borca.KKP je potpuno zasluzeno osvojio Kup.
Mora takodje da se konstatuje da strucni stab nije pripremio utakmicu kako treba a sto je najgore sa centrima se mnogo losije radi nego kada je bio DR.Od cetiri prosecna centra(Bobi, Cirbes,Stimac i Kuzmic) napravljena su(u godinama kada su odlazili iz KKCZ)sigurno igraci medju prvih 5 centara EL te godine(dokaz su ugovori i timovi za koje igraju ili su igrali)Zasto od Lesora, koji ima mnogo bolje predispozicije nego gornja cetiri igraca ne moze da se napravi dobar, odlican centar? Zaso Omic ne moze da nauci igru ledjima nego samo pick&roll.L
Odbrana strasno losa,a protiv Zalgirisa smo odigrali najbolju odbranu od svih ekipa u EL.Mozda kasne plate ili igraci nece da se trude,ali ih ipak treba upozoriti da igraju za CZ.Mozda se dozovu pameti a i lakse je kada se igra na tri dobijene utakmice.Videcemo!

Valternbg

pre 6 godina

Veliki strumfe svaka ti je na mestu.Zaboravio si da objasnis "velike pobede" nad Realom,Oly.....,dakle,lako je pobediti njih kad izadjes na teren sa saznanjem da je samo ABA vazna,pa lepo sutiras 50 trojki i ako udje-milina.Tragicna su ona dva strucnjaka na sos-u koji se bave kosarkom i to ne vide a mi laici ukapirali jos u oktobru.

veliki strumf

pre 6 godina

Zasto negde od oktobra, kada sam i definitivno uvideo da je nikakav trener, neprekidno PISEM I TVRDIM da ce nas Alimpijevic unistiti?
1. Covek je dosao niko ne zna odakle (ne bukvalno, naravno), kao potpuni amater, bez kosarkaskog iskustva, a ubedjen sam i znanja, je dobio da trenira Evroligasa (to su ucinili Baskonija, valensija, Barsa i ekspresno zamenise trenere i proigrase).
2. Nadobudan je i umisljen kao da je najmanje 3 puta osvajao Evroligu, a evo ni kup ne moze da osvoji! Covek je bez rezultata u karijeri, bez trofeja, bez icega. Od tog svog ogromnog ega uopste i ne moze da vidi koliko gresi i koliko pojma nema (vidi mu samo ove izjave).
3. Izgubio je svaku, ali SVAKU bitnu utakmicu u sezoni (u ABA Buducnost 2 puta, Cedevita), u Evroligi utakmice koje smo mogli i morali da dobijemo da bi se borili za top 8: Bamberg, Efes, Himki, Makabi, Baskonija...). Sta onda ocekivati u (polu)finalu ABA?
4. Nema nikakvu ideju ni taktiku. U odbrani smo ocajni cele sezone, a u napadu nemamo igru na centre, vec se samo ispucavamo za 3. Veceras 4/28 za 3 i nema pobede jer nema ideje. Taman poceli da igramo na Omica, on ga ne pusta veceras, forsira 30 minuta ocajne Rocestija, feldina, Bjelicu, dangubica, i jos ih vraca u zadnja 3 minuta da izgube mec, koji su vec izgubili a drugi momci vratili.
5. Protiv iskusnih trenera kalibra Dzikica - ma nema on sanse u seriji na 3 pobede da dobije. Apsolutno sanse nema! Zato veceras mora da leti.

Ganci

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!

profa

pre 6 godina

Ne sumljam da ce alimpijevic biti dobar trener bez obzira na komentarisanje strucnjaka , ovo je Samo sport I mora da se nauci I da se Gubi I da se pobedjuje . Ne bi bilo normalno da neko konstantno pobedjuje , ovo je bila dobra utakmica partizan je pruzio bolju partiju I pobedio . I pored poraza mislim da zvezda Ima Lepu buducnost sa dobricem , davidovcem , jankovicem , dangubicom plus radanov ,apic ,simanic iz fmp-a Bice tu bar ne koliko nba igraca

Realan

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...

Delija

pre 6 godina

Sta da se radi zivot i utakmice idu dalje mi smo njih nokautirali 2x u Aba i izbacili iz borbe za najvredniji trofej oni nas veceras iz manje vrednog takmicenja i ostaje onaj treci sto bi rekao Radonja bice poraza al bice i Kalemegdan u junu:D

Đura

pre 6 godina

Prvo, treba da ti bude jasno da si izgubio od polu-profesionalne ekipe. Kad je loš dan ovakve dobiješ 10-15 razlike. Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Ali zato ti igra Feldin koji nas je i koštao utakmice. Posle svakog tvog tajm-auta smo izgubili loptu. Malo se zamisli, gde si i šta si. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Dragi navijaci Zvezde zar se ovako odnosi prema timu i klubu posle jednog krajnje sumnjivog poraza. Terate Alimpija coveka koji ima fenomenalne rezultate u prvoj godini rada. Uporedite njegove i DR rezultate u prvih 6 meseci rada. O kosarci i taktici sinoc je glupo pricati zato sto se pobednik znao i pre meca. Puna podrska timu i klubu!
 (Ganci, 19. februar 2018 11:49)


Posto se pobednik znao pre meca, a kvota na Partizan je bila 6, iskreno se nadam da si zaradio za stan u BGD, kucu na Zlatiboru i odmor na Havajima. Ako nisi, jako si me razocarao.

Nauci da gubis. Zar je toliko tesko priznati da je Partizan bukvalno pregazio Zvezdu sinoc? Da nije bilo sudija koje su je konstatno vracale u utakmicu bilo bi 15 razlike na kraju.

JDAleksandar

pre 6 godina

Nije tu u pitanju motiv vec nesto drugo ! Imas najveci budzet,najvise stranaca,najjaci roster,najduzu klupu i plej of varijantu i u ABA i u KLS ! Da se igra po sistemu F4 reko bi ti pa,pa na kraju godine bez jednog,jedinog trofeja ! Sve je na strani tvog tima,sve ! Rocesti,Enis,Feldin,Lesor,Antic,Omic i to ti je malo ! Neka ti dovede Misko jos dva komada !

Srpska Crna Gora

pre 6 godina

Kup i Kls su nebitni vidjelo se na utakmici sa Borcem da nismo u formi, važno je da uzme Aba ako to uprska nek ode iz Zvezde!!

anica

pre 6 godina

Mora svaki igrac da daje 100odsto sebe, samo tako se moze napred, ako ja mogu da spavam 5 sati umesto 8 da bih vas gledala, mozete I vi da priustite navijacima maksimalno zalaganje pa I ako izgubite tako nema se sta zameriti. Nisi autoritet a vec si prikupio dobar broj meceva...volim Zvezdu, sreca je velika kad pobedjujete, ovo veceras je bila tvoja sramota jer nisi uspeo da izdignes ekipu.
Srecno dalje!

no name

pre 6 godina

e moj Alimpijevicu,pa canak ti odrzo lekciju kako postavlja taktikaigre,doduse i igraci isto toliko krivi .Feldin kao da je zalutao u sinocni mec ,o Bjelicj i Dangubicu suvisno bilo sta komentarisati,bez obzira sto su dvocifreni bili .

mare

pre 6 godina

Nije sramota priznati da niste dorasli ovom poslu g. Alimpijeviću! Ako ste i malo častan čovek dajte ostavku! Pola Srbije nije zadovoljno Vama i kako Vi onda možete da i dalje obavljate funkciju trenera jednog evroligaša koji je izgubio od ekipe koja nema kvalitet ni za evrokup!

Dajte koš

pre 6 godina

Pa vi niste ni svesni svoje nemoći. Ljudi su vas razbili, a vi ste gospodine treneru prvi krivac za to. Mislim da će sa ovakvim vođenjem i motivacijom ekipe biti veoma teško uzeti bilo koji trofej. Treba menjati trenera dok je vreme, ako nije već kasno.

floki

pre 6 godina

Daj bre, digli ste frku oko kupa, pa pogledajte ostale zemlje, italija Milano ispao u cetvrtfinalu, turska Fener u cetfrtfinalu...kakav bre kup...
(Realan, 19. februar 2018 12:05)

Vrlo brzo si zaboravio da je to vase cudo od kluba izdalo DVD kada ste osvojili kup.

Odakle ti pravo da klubu koji se oporavlja od haosa u kome se nalazi, prebacujes za radovanje zbog osvojenog trofeja.

Radovacete se vi uskoro svakoj pobedi, a ne trofeju.

Cinik

pre 6 godina

Od početka godine govorim da kad ne ide šut ne možete da pobedite skoro nikog. Naravno to se odnosi na ozbiljnije ekipe, ne na ovu grupu građana. Doveo si Omića, a nemaš jednu akciju za centra. U prvoj četvrtini igraš sa Omićem i Antićem. Dobrić uđe, pogodi trojku i nema ga više u postavi do kraja utakmice. Nije problem kad se izgubi od ozbiljne ekipe, ali utakmice sa ovakvim amaterima moraju da se dobiju bez izuzetka.
(Đura, 19. februar 2018 01:16)


U redu je. Shvatili smo, Zvezda je jaca od Partizana, ali toliko potcenjivanje Partizana je sramotno. Nije to nikakva amaterska ekipa niti grupa gradjana. Razumem poriv za vredjanjem, jer su se drznuli da vas tako mocne pobede. Samo zbog ogromnih finansijkih problema u kojima se nalazi, trenutno nije konkuretna ekipa za titulu, ali je daleko od amaterske ekipe. Kapiten joj je covek koji je igrao u najveim evropskim klubovima, i ovako rovit je i dalje maher za dobar deo Zvezdinih igraca. Gos-Vilijams ce uskoro biti medju tri najbolja evropska pleja. Marinkovic, Pecarski, Tadic, Tanaskovic i Salic su mladi reprezentativci Srbije. Marinkovic je vec i seniorski, a Gagic potencijalni seniorski reprezentativac sto bi bio i Aranitovic da ga povrede nisu toliko usporile.

Malo manje potcenjuj i vredjaj protivnika koji te je bukvalno pocistio sa terena. Mozda onda budes realan. Ako su to amateri, sta ste onda vi? Profesionalci bez cuke? Srcem su vas dobili juce. Bolje biti i amater sa srcem, nego ultra profi bez njega.

thrylos

pre 6 godina

Marš iz Zvezde! Celu sezonu ne možemo pik da odbranimo, napadi se svode na individualnu improvizaciju, ispucavanje bez odgovornosti, sramotan pristup ekipe, zakasnele izmene, pogrešne odluke... Nije ovo KLS ekipa, preskočio si mnogo stepenica da bi bio ozbiljan trener.

George Costanza

pre 6 godina

Samo tebi da vidimo leđa! Najgori trener u bilo kojoj ekipnoj sekciji SD Crvena Zvezda u poslednjih 20 godina. Nadam se da ce konačno popiti otkaz. I ima armiju botova koji ga uporno brane i pravdaju njegovo neznanje sto jos vise iritira. Pesic za nedelju dana sastavi ekipu, msm kud pomenu Pesica ne bavi se istim sportom kao i Alimpijevic.

DarioHubner

pre 6 godina

Umetnost je ne osvojiti sa ovakvim timom trofej u ovako jadnoj konkurenciji... Smatram da imas potencijala, ali Zvezda ne moze i ne sme da ceka, normalan bi bio otkaz posle ovoga, ali poznajuci sujetu ljudi koji vode klub do toga nece doci...

Dragan BL

pre 6 godina

E, moj Alimpije...moralo je to mnogo bolje u svakom smislu! O peharu nije smelo ni da se dvoumi, morali smo da uzmemo Kup.
Sad pamet u glavu...inače i ekipa i trener postaju gubitnici! Toliko ćete i da vredite onda!

FM Fleetwood fan

pre 6 godina

Ima i Dzikic motiv, nemate ga samo vi. A za tebe je Alempijevicu, Dzikic, glavom i bradom doktor kosarke. Mozes da ucis od njega. Pojesce te u finalu.

dr

pre 6 godina

Pakuj kofere! Protiv Borca ste se obrukali,navukle sudije pobedu nekako,onda pobeda protiv filijale FMP,to ne mogu ni da racunam,i na kraju sraman poraz od Partizana. Slavicu dan kada odete ti i Bjelica u paketu. Ogadili ste mi kosarku ove godine. Najgora odbrana u Evroligi,bolje i da ne igrate.

al30

pre 6 godina

Ozbiljno treba da se pozabavi nekim stvarima. Kao prvo, nema jake i cvrste odbrane koja je krasila Zvezdu predhodnih godina sa Radonjicem. Glupi i nepotrebni faulovi, srnjanje u napadu, nema pozrtvovovanja, razocaran sam bio skroz. Bio sam na utakmici i celokupan utisak koji mi je Zvezda odala je krajnje smesan. Dakle, da krenem od stranaca. Feldin totalno nezainteresovan, siluje, gleda samo sebe, a daje mnogo malo. Svaki pick and roll koji je odigrao se zavrsio izdriblavanjem nakon iskakanja na pick-u i nekim nepotrebnim pasom na kraju tako da je svaki put samo gubio vreme. Sa druge strane, Rocesti ne pokazuje agresivnost po kos uopste iako je ubedljivo najbolji napadac Zvezde. Lessort je verovatno jedan od najgorih stranaca koji je ikada igrao u Zvezdi i to odgovorno tvrdi. Decko apsolutno nista nema sem fizikalija, a i mnogo sporije trci u odnosu na pre jer je nabacio nekoliko kila viska. Blokove ne pravi nego samo prodje pored odbrambenog igraca i napravi neku laznu blokadu, cak ga i ne dodirne. Igra pod kosem ravna nuli. Enis je sjajan, mlad je, ali ima znanja i srca. Bjelica bleda senka onoga sa pocetka sezone, nesiguran, masi zicere. Pero Antic nije spreman da igra ozbiljnu kosarku, a ne pokazuje ni neki mentorski uticaj sto mi se jos vise ne svidja. Jankovic pun potencijala i jedva cekam da ga vidim sledece sezone, jos puno mora da radi na sebi. Dobric i Dangubic preplaseni danas, mnogo sam vise ocekivao od njih dvojice i svakako zasluzuju respekt za dosadasnje partije. Lazic preterano limitiran u napadu i to mnogo otezava igru u nekim situacijama, da ne idem sada pojedinacno za danasnju utakmicu. Svakako, cestitam Partizanu na zasluzenoj tituli, a Zvezdi je krajnje vreme da igraju bez nekog strahopostovanja prema Partizanu jer su mnogo jaca ekipa, ali ovako se nikada nece osloboditi kompleksa koji definitivno postoji.

ranac

pre 6 godina

Moraš da slušaš savete Alimpije. Celo prvo poluvreme, nijedna akcija za centra. U drugom minutu druge četvrtine su ušli u bonus. I umesto da izbacimo Gagića, mi silujemo spolja. Ne može Danguba da organizuje odlučujuće napade. Vezbajte bacanja. Itd...

Bili Piton

pre 6 godina

A rekao si "spremni smo idemo u Niš po Kup"? Lepo ste spremni, a ti za OSTAVKU. Hvala vam, koga vi više interesujete u životu?

Uki

pre 6 godina

Nije problem izgubiti od Partizana, čestitam im na zasluženo osvojenom kupu.

Mene mnogo više brine to što nemaš poverenja u mlade igrače. Janković ima najveći +/-, unosi energiju u ekipu - igra 8 minuta.
Dobrić koji je sam rasturio Partizan u prošlom derbiju - 3 minuta.
Forsira se Ročesti koga ne ide već par utakmica, Feldin koji je bio užasan danas. Bjelica koji mesecima ne može da sastavi dobru partiju. I opet od njih trojice, napade kad se rešava utakmica mora da završavaju Dangubić i Lesor.

Nemaš onu hrabrost koja je potrebna za ovakve utakmice. Pritom užasno pripremljena ekipa za Kup, iako je izašla iz ne tako teškog ritma: Armani pa Zadar kod kuće.

Pouke moraju da se izvuku, da se promeni koncepcija, inače ova sezona nema smisla.

miki

pre 6 godina

Trener bi trebao da zna da motiv nije dovoljan. Mnogo je vaznije da trener zna da VODI utakmicu, da iz igre izvadi igraca kome nista ne ide, ma kako god da se zove, a ne da ga trpi i nada se da ce proraditi. Za to vreme Dobric, koji u poslednje vreme sjajno sutira dobije samo par minuta, Davidovac takodje, a oba su bolja od sinocnog Feldina, koji ne samo sto ne moze nista pogoditi iz otvorenog suta nego srlja i gubi lopte iz nogucih situacija.

EmocijaBez

pre 6 godina

Trener koji na dva time out-a blene u semafor i dernja se “play smart, play smart!”...pa buraz, ti treba da im pojsnis kako se “play smart”. U suprotnom im ne treba treber, igras smart kao na basketu pa sta bude.

objektivan navijac

pre 6 godina

Odlazi, nemoj vise da pametujes. Nije problem samo finale trebali ste da izgubite jos od Borca. Sa ovakvom ekipom ? Sta mislis ko je kriv?

au

pre 6 godina

Mislim da samo treba reci da je velika sramota izgubiti od 3 puta slabijeg tima pa makar to bio i kup, kada su oni bili u istoj situaciji uvek su nas razbijali i uzivali u tome

Raw Deal

pre 6 godina

U Crvenu zvezdu je doveden trener koji nema NIJEDAN osvojen trofej u svojoj karijeri. Doveden je preko veze da se u Zvezdi uci trenerskom poslu, a da rezultati trpe.

I stalno se forsira prica o novom ciklusu, kao i o prethodnom u kojem smo cekali Radonju 2 godine da pocne da osvaja trofeje. Sto znaci da u naredne 2 godine trofej videti necemo dok Alimpije ne nauci i ne stekne isustvo. Titule ocekujmo tek za 3 godine jer, boze moj, ovo je novi ciklus, sve ispocetka.

Od 1998 do 2018 Radonjic za sada ostaje jedini trener koji je sa Zvezdom podigao neki pehar.

alex

pre 6 godina

Najgori u svemu si ti koji veze blage nemaš.Igramo najgoru odbranu u zadnjih 5 godina tokom cele ove sezone a o izboru igrača tokom utakmice da ne pričam. Ako stane šut za 3 poena stalo je sve...

chikano

pre 6 godina

Realno bili su bolji i treba im cestitati.A nas treba da bude sramota onakve igre.Ono nije licilo na kosarku.Bruka i sramota.Ovo neka vas motivise.

Pedja

pre 6 godina

Alimpije, molim te da se saberes. Ne ide da trener bude onako nervozan m, da skace i ne zna sta ce da radi. Moras smiriit ekipu i na tajm outu pokazati akcije i organziovati nesto, a ne kao nasa igra sinoc, licili smo na grupu basketasa bez ideje.

kvisko

pre 6 godina

мали ципи је у лазаревцу познат као велики гробар.
(лазаревац, 19. februar 2018 11:17)

Ljubav je jedno a biznis je drugo. Od necega mora i da se zivi.

pedja

pre 6 godina

Uprava KKCZ mora dobro da se zamisli i da preduzme odgovarajuce korake da bi obezbedila finale ABA lige.Trener je pokazao da upada u problem kada se igra jedna utakmica na neutralnom terenu.Krenuo je panicno da menja igrace ne bi li pronasao pravu petorku i sve je vise padao.Pred odlazak u Nis malo je prepotentno izjavio da KKCZ dolazi po trofej a sreca i sudije su ga spasle od Borca.KKP je potpuno zasluzeno osvojio Kup.
Mora takodje da se konstatuje da strucni stab nije pripremio utakmicu kako treba a sto je najgore sa centrima se mnogo losije radi nego kada je bio DR.Od cetiri prosecna centra(Bobi, Cirbes,Stimac i Kuzmic) napravljena su(u godinama kada su odlazili iz KKCZ)sigurno igraci medju prvih 5 centara EL te godine(dokaz su ugovori i timovi za koje igraju ili su igrali)Zasto od Lesora, koji ima mnogo bolje predispozicije nego gornja cetiri igraca ne moze da se napravi dobar, odlican centar? Zaso Omic ne moze da nauci igru ledjima nego samo pick&roll.L
Odbrana strasno losa,a protiv Zalgirisa smo odigrali najbolju odbranu od svih ekipa u EL.Mozda kasne plate ili igraci nece da se trude,ali ih ipak treba upozoriti da igraju za CZ.Mozda se dozovu pameti a i lakse je kada se igra na tri dobijene utakmice.Videcemo!

Kum

pre 6 godina

E moj Alimpije. Feldin i Bjelica ti se raspadaju po parketu, a ti zaboravis Dobrica i Jankovica na klupi. Samo jedan primer tvog znanja. Ekipa ti je potpuno nespremna dosla na turnir, psihicki i fizicki, a to je samo do trenera.

Kia k

pre 6 godina

Ovo je jedna velika SRAMOTA za ceo stručni štab i igrače Zvezde. Koncentracija i motivacija igrača nedovoljna u gotovo celoj utakmici. Uvodiš Antića u igru a čovek nije dve nedelje odigra ni jednu utakmicu?! Feldin pogubljen, u odbrani ga nigde nema ali zato Dobrić najbolji šuter u poslednje vreme na klupi čvrsto prikovan?! Tako da moj Alimpije loše si vodio utakmicu baš loše. U ABA će da bude svašta nešto loše ako bude ovakav pristup.

Valternbg

pre 6 godina

Veliki strumfe svaka ti je na mestu.Zaboravio si da objasnis "velike pobede" nad Realom,Oly.....,dakle,lako je pobediti njih kad izadjes na teren sa saznanjem da je samo ABA vazna,pa lepo sutiras 50 trojki i ako udje-milina.Tragicna su ona dva strucnjaka na sos-u koji se bave kosarkom i to ne vide a mi laici ukapirali jos u oktobru.