Sreda, 24.01.2018.

01:45

Jokić bez Ol-star mesta – poznati svi učesnici

Treneri u NBA ligi izabrali su rezerve na predstojećem Ol-star meču koji je na programu 18. februara u Los Anđelesu.

Izvor: B92

Jokiæ bez Ol-star mesta – poznati svi uèesnici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

139 Komentari

Sortiraj po:

Kobe Bryant

pre 6 godina

@Gradjanin: Odlično si objasnio! Kratko i jasno. Jokara ima dobru statistiku ali on jednostavno nije atraktivan. Kad je na primer on imao neko atraktivno zakucavanje? Nije baš skočan. Ok, mozda mu i ne treba, al svejedno to se trazi.

'Ajmo nasi!

pre 6 godina

Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili
(nadnicar)

Tesko biti prva zvezda u Denveru gde ti je najveca konkurencija Milsap. Verovatno si suvise mlad pa se ne secas da je Sakramento igrao finale vec tada izuzetno jakog Zapada, sto je za Denver misaoni pojam, pod uslovom da uopste udju u play off. O tome kako je bilo igrati protiv Kobija, Seka i sudija da ne pricam. Sve u svemu, u ovom trenutku, i Vlade i Pedja su daleko ispred Jokica, sto ne znaci da se stvari nece promeniti u sledecih desetak godina. U svakom slucaju, Jokicu sve najbolje.

cccc

pre 6 godina

Lav i Batler pre Pola, Vilijamsa, Džordža, pa i Entonija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 24. januar 2018 01:42)

Ocigledno je nisi gledao Minesotu ove godine zato sto Batler itekako zasluzuje da bude ol star. Za kratko vreme se postavio kao lider u timu, okrenuo ga naglavacke i od tima koji je vise od decenije bio na dnu tabele zapada sada je medju top 5 na istom. Pol ove godine nema sta da trazi na ol staru, trecinu sezone je proveo povredjen.

nadnicar

pre 6 godina

@...,
Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili(inace njih dvojicu uz Saleta i Palju smatram sportskim idolima),pritom je danas NBA jaca nego ikad,naravno Srbi ko Srbi,amarkord,eh nekad bese,umesto da uzivaju u onom sto imaju.

Star

pre 6 godina

@јд123

Nije mi jasan ovaj forum. Ja napisah pre 10-ak dana ovo isto što i ti sada, ali mene nagrdiše u +- rubrici, a tebe nagradiše u istoj. Realno, Jokić je oko 15. mesta na zapadu i nije zaslužio poziv ove godine. Isto tako mislim da ni Stojaković nije zaslužio poziv prve godine, a dobio ga je zahvaljijući glasovima iz Srbije. Sadašnja situacija nije za poređenje sa tadašnjom, (drugačije glasanje i drugačiji način izbora igrača), ali sigurno bi imao mnogo više glasova da je igrao na evropskom prvenstvu, a verovatno ne bi stagnirao sa formom da je malo više igrao basket preko leta, umesto što se bavio poljuprivrednom mehanizacijom. Da ne ostanem dužan Peđi, sledeća dva poziva je itekako zaslužio,a što se Dražena tiče Dražena, da je poživeo dovoljno dugu, i on bi dobio neki poziv za ovaj meč.

...

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.
(nadnicar, 24. januar 2018 14:22) # Link komentara

Najbolji Srbin ikada u Nba !? 😲 Sine,jesi ti cuo za Divca,Stojakovica...? Morace on jos puno traktorskih guma da prevrne da dodje na njihov nivo

baron

pre 6 godina

Realno, Jokic nije zasluzio poziv. Neko se usudio prozivati Oldridza, ali covek nosi Spurse bez Leonarda na trece mesto zapadne konferencije. Jokic ima tim kakav se pozeleti moze. Vecina mladi igraci, on se tako lako moze nametnuti kao zvezda i glavni igrac, a umesto toga on se jedva vuce po parketu. Celo leto kao gurao i prevrtao traktorske gume, a debeljko nije u stanju da se odvoji od zemlje. On ima znanje, kefalo za kosarku ali je fizicki slabasan za neke velike domete. Za Evropsku kosarku je ok, ali za NBA je tanak, pogotovu u odbrani gde je potrebna pokretljivost i skocnost.
On sa 22god nije fizicki spreman za NBA. To je neprihvatljivo za profesionalca. Kada ce biti spremman, sa 32god?
Ne radi se o tome da on treba da skaze i zakucava, vec da bude u stanju da na svakoj utakmici ubaci po 20p i igra odbranu na zavidnom nivou. On to nije u stanju, zato nema All Star.
P.George odigra dve dobre utakmice, onda pet losih. Ni on ne zasluzuje poziv.

kris77

pre 6 godina

Podržavam i volim sve naše igrače, gde god da igraju, ali Jokić ove sezone nije zaslužio poziv na olstar meč. Ima on odličnu statisku, ali nedovoljno dobru u odnosu na neke druge igrače čije su ekipe sigurne na mestu koje vodi u plejof, a Denver se grčevito bori za to poslednje mesto. A izjave da je on naš najbolji košarkaš u NBA ikada već sad, posle 2,5 sezone su više nego smešne. Kad bude imao desetak odigranih sezona moći ćemo da pričamo o tome. Stojaković je bio 3 puta olstar, u sezoni 2003/04 četvrti u izboru za MVP igrača lige (znači zvanično četvrti najbolji igrač na svetu), član druge najbolje petorke lige i drugi strelac lige iza Mekgrejdija, redovno igrao plejof i sa Sakramentom i sa Nju Orleansom, sa reprezentacijom uzeo zlata u Istanbulu 2001-e gde je bio MVP Evropskog prvenstva, 2002-e u Indijanapolisu gde je bio član najbolje petorke Svetskog prvenstva, bio Mister Evropa 2001-e i 2002-e, jedan od najboljih šutera za 3 poena u istoriji košarke, sa Sakramentom nekoliko godina bio konkurentan za titulu koju je na kraju uzeo sa Dalasom i njegovim najvećim rivalom Dirkom Novickim. Kad Jokić bude u rezimeu imao samo jednu od ovih stavki moći ćemo da počnemo nešto da pričamo na tu temu. Da ne zaboravim da je Stojaković sa 21-om godinom bio najbolji strelac Evrolige i MVP Grčke lige, tada najjače u Evropi.

dačo

pre 6 godina

bez ubedljivo najboljeg pleja lige i majstora sa loptom Krisa Pola ovakvo biranje gubi svaki kredibalitet.dje su im oči?a da on ne zakucava kao lebron i društvo.Sramota.

nadnicar

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.

Nba fan

pre 6 godina

@pozz ""Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako."


I te kako se pise, tako da ni tvoja recenica nije ispravna.
Ok Konfuzno jesam napisao jer sam bio pospan. Poenta je da je green ove sezone nervozan, lose je poceo sezonu. Posle se popravio ali Igra u najboljem timu lige i naravno da dogura brojke od 10 poena. Ima 7 asistencija jer je to stil golden state da kari, klej istracavaju iz blokova dok green tapka loptu u mestu i samo im dodaje. Tako belezi preko 4,5 asistencija na mecu.
Zahvalan igrac ali su kris pol i pol dzordz zasluzili jer nose svoje ekipe iako imaju super starove u svom timu.

Pozz za pozz

the truth

pre 6 godina

Nema Dragica i Kris Pola? Dragic je Medzik Dzonson sa Lauria. Sramota. Po kojem osnovu nema Dragica? Majami 3 na istoku, on najbolji igrac. On i Kajri dva najbolja pleja na istoku. La Markus Oldridz? Smijesno. Jokic je bolji statisticki uz manje minuta.

Cinik

pre 6 godina

Kako je igrao protiv Blejka Grifina na utakmici sa Klipersima, nije zaslužio ni mesto u timu Denvera. On samo igra dobro kada protiv njega iga neki spori i atletski inferiorni belac, tipa Tajler Zelera i sl. Pa ne može baš svako da igra na All star meču, zar ne?

nemusti jezik

pre 6 godina

ne pratim NBA,ali citam sve tekstove,i sudeci po njima Jokic je nesto izmedju Jordana i Malonea,samo sto je belac,srbin,znaci bolji je.
i sad,kako ja da protumacim ovu vest da on ni na All star ne ucestvuje?

Ivan NS

pre 6 godina

Kako to da ne izabraše Joku, koji je po 'naprednoj' statistici prvi centar lige, a medju prvih deset igrača inače? Da nije neka teorija zavere?

srpska posla

pre 6 godina

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.
(joki, 24. januar 2018 03:04)

Pedja je imao nesrecu da je u reprezentaciji igrao (nakon osvojenog svetskog prvenstva) sa gomilom nabedjenih velicina koji su ziveli na slavi prethodne generacije (ukljucujuci i Pedju). Na racun te slave su i otisli u NBA sto objektivno nisu zasluzivali (Jaric, Milicic itt). Pri tome su razbili duh reprezentacije tako da nam je trebalo 10 godina da ga povratimo. Jokic po mentalitetu podseca na tu ekipu.
Sada o Pedji - apsolutno najuspesniji igrac sa Balkana u NBA. A u Srbiji je omalovazavanje sopstvenog naroda poslednjih godina u modi, tako da me ne cudi da stavljaju Drazenovu (ili Kukocevu) NBA karijeru ispred Stojakoviceve.
Srbi potpuno pogresno shvataju svet oko sebe, misle da cemo samoponistenjem dobiti postovanje drugih. Nema veze sa zivotom. Svaka ozbiljna nacija postuje svoje i postuje druge koji postuju svoje. Naravno, tu ne treba preterivati i samohvalisati se to izaziva jednak zazor kao i preterana samokritika.

Daki

pre 6 godina

Otkad Nba postji ima Super zvezde u svojim timovima i uvek se sve vrti oko 1,2 ili najvise 3 igraca,ostali su tu da popune mesta da se tako izrazi,ali je manje vise tako! Ne znam zasto potencirate kako neki igraju sami i kako neki su sebicni i da ne vide nista vise osim kosa! E gresite za to su i placeni i to tamo tako funkcionise svako ima svog ,,heroje'' i tako ce da bude uvek! Da to ne odgovara njihovim fransizama ne bi im ni dozvilili da tako igraju i ponasaju! Zbog toga su im pune tribine i zbog takvih zaradjuju svi timovi,a zato i oni imaju tolike ugovore! Pa jedan Pedja Stojakovic je ima samo 3 nastupa za all star,a vi hocete da jokic vec sad bude tamo i poredite ga sa Davisom ili Cousinsom koji su najbolji u ligi,a verovatno na svetu na svojom pozicijama trenutno...ma daj budite malo realni!

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Treba da pozovu Lilarda, Kahvi Leonarda, Rasela Vestbruka, DeRozana, Paculjiju, Adetotokotomboua, Irvinga, Lebrona, Kris Bosa, Boguta, Amare Stodemajera, Garneta ako jos uvek aktivno igra kosarku i Blejk Grifina u Ol Star timove istoka i zapada. U Ol star timovima treba da igraju najbolji i najpoznatiji igraci lige a ne neki Nikola Jokic zvani Individualista. Neka on igra za Srbiju u Dejvis kupu u tenisu, singl konkurencija ionako je on individualista. Mada i Manu Dzinobili zasluzuje poziv u Ol Star ekipu, jeste da ima 40 godina ali igra kao da mu je 20, i dobro bi dosao Ol star ekipi, bilo istocne bilo zapadne konferencije.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.
(TRex, 24. januar 2018 08:27)

Taj petarczv se ne razume u kosarku jer istu prati od 2011 godine, dakle navrsava se 7 godina kako je cuo za Lejkerse, NBA ligu, Aba ligu, Evroligu i sve ostalo sto ima veze sa kosarkom. Oprosticemo mu sto ima manjak znanja.

CJ

pre 6 godina

Nestvarno mi je da su PG i CP izvisili...kakva je to konkurencija ljudi moji, na istoku lagano starteri. Tompson i Grin definitivno nisu zaslužili pre ove dvojice da budu allstar.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara 

Lepo receno, bravo.

M

pre 6 godina

Jokić stagnira, tako da nema šta da traži na skupu najvećih zvezda.
Svaka čast Janisu Adetokumbu koji je samo par meseci stariji od našeg Jokića (mada ima i dve sezone više), ali je potpuno zaslužio da se nađe tu.

Djole

pre 6 godina

Kakva je glupost biraju kapiteni,sta su oni...ne razumem! Po meni treba da treneri svih timova izglasaju sve igrace koje treba da igraju na all staru i prvu postavu! Na all staru treba da budu najbolji igraci u ligi i to je to...zato se i zove all-star! Nas Jokic jos uvek nije jedan od najboljih u ligi,tako da realno jos ne treba da bude na all staru! Nadamo se da ce u narednim godinam biti jos bolji! Sto se tice Grina slepa se uz Durenta,Karija i Tomsona,mislim da ne treba da bude na mecu! Pol sigurno mora biti,jer je jedini klasican plej u ligi i jedan od najboljih,Dzordz isto zasluzuje i jos neki igraci...Pre svega moraju da naprave neki rivalitet izmedju timova,recimo da svaki tim i koferencije ciji igrac je na all staru dobije bonus pobedu uzavisnosti koji tim pobedi ili da u finalu koji je tim pobedio Zapad ili Istok,tim iz te koferencije ima prednost domaceg terena!Tako nesto da se malo uozbilji sve

kris77

pre 6 godina

Pre neki dan kad su izabrani starteri dao sam svoja predvidjanja za rezerve istoka i zapada. Zapad sam pogodio u kompletu dok sam na istoku promašio Lova i Vola, umesto njih sam imao Dragića i Dramonda. Lov pre Dramonda mi je OK, mada je lako mogao i Dramond, ali da ne bude mesta za Dragića iz Majamija koji je četvrti na istoku a da iz petoplasiranog Vašingtona budu dvojica po meni nije fer, pogotovo što Vol ne igra kao prošlih sezona a i propustio je koliko utakmica kada je Bil procvetao u punom sjaju.

nemke

pre 6 godina

Rezultat ove utakmice ce vam pokazati koliko se raspao NBA! Jednostavno to vise nije to... Jedino sta pratim je ucinak nasih kosarkasa (kroz sezonu) i nista vise...

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovako da kažem. Prošle godine je stvarno imao jedan impresivan period pogotovo pred All Star. Glasao sam za njega, a nisam za ostale naše jer sam smatrao da stvarno treba biti realan i gledati učinak. Ove godine sam glasao za sve naše čisto onako da im pružim podršku. Svi glasaju za svoje, a ja se pravim pametan. Niti koga ugrožavam niti to mene ugrožava. Kliknem i to je to. Jokić je čudniji u odnosu na prošlu sezonu. Da li je lošiji ili ne može da se raspravlja, ali je čudan. Nervozan je, gunđa, pravi glupe faulove i nije koncentrisan na ono što treba da radi. Voleo bih da čujem od Melouna, koga gotivim jer je simpatičan lik, u čemu je problem. Prošle sezone su kao razlog "kasnog paljenja" navedene OI. Šta je sad? Možda i ja i svi mi imamo nerealna očekivanja, ali neka brojka od 20 poena po meču mi se čini realna. Možda je i dostigne do kraja, ko zna. Prošle sezone je po meni više zaslužio AS.

All Star jeste circus, ali to je sjajna marketinška prilika za sve. Ono što je pak važno je sledeće. Ni Jokić ni bilo koji naš igrač neće postati All Star dok Ameri ne budu glasali za njega. Ili da pola Srbije glasa, a složićete se da mi ne možemo da se udružimo ni oko mnogo važnijih stvari. Mada i ne treba. Treba biti realan jer ipak smo mi “Zemlja košarke” pa treba nešto i da znamo. Da bi Ameri glasali treba da ih oduševi. Igrači ga cene, ali publika traži još neke stvari. Plus ne igra u medijski popularnom timu.

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
(Petar, 24. januar 2018 01:55)

Inace,kad su igrali Istok i Zapad,nije bila glupost.

pre 6 godina

Neki ljudi se ovde zale kako Grin i Tompson ne bi trebalo da budu na all-staru, ti isti ljudi ce se u junu zaliti kako Voriorsi imaju 4 all-star igraca!

Ovde su

pre 6 godina

Se mozda ogresili na Pola jer je uz Hardena najbolji igrac Hjustona ,al je dosta utakmica i propustao pa mozda to bude razlog .Takodjs Dzordz bi morao ispred Grina ,jesu Voriorsi najbolji ,al nekako mi previse 4 igraca iz njihove ekipe ,jer i Dzordz ima sasvim dobru sezonu ,a Oklahoma sve bolja .Mislio sam i Lu Vilijams ,al koliko god je Tomson u senci Durenta i Karija ,covel i dalje ima prosek od 20 poena po utakmici uz sjajan procenat suta ,plus igrac koji igra fantasticnu odbranu .

киза Д

pre 6 godina

Људи будите реални.Јокић није ни близу а неће ни бити.Јокић није ни видео гуме а камоли их превртао.Дотерао је мало линију али мишића нигде старији се сећају Кукоча у Југи па у НБА.Пеђа Стојаковић је био врхунски играч али је имао и среће да је ту био Дивац.

BBO

pre 6 godina

@joki, Stojakovic 4 puta MVP sezone? Mozda u juniorskom timu i onaj period kada je igrao u Grckoj. U NBA nikada nije bio ni blizu da bude MVP jer, kao prvo, nije bio udarna igla ni svoje ekipe (to je bio Kris Veber). Pedja je veleki suter, ali velecinom i znanjem ni blizu Drazenu, Bodirogi, pa cak i Kukocu (koji je bio treci igrac u onakvim Bulsima).

Duka

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara

Ti ne bi mogao ni da mu okosis livadu.

ajmo svi na lomacu

pre 6 godina

@BBO, Stojakovic je u sezoni 2003-2004 bio 4. na glasanju za MVP-a. Veoma lako mozes da proveris tu informaciju. Te godine je igrao kao zmaj, imao je preko 24 poena po tekmi. Nezahvalno je porediti igrace na razlicitim pozicijama. A da ne spominjem cinjenicu da Denver treba da bude standardan u play off-u da bi se njihovi timovi mogli porediti. Jokic je neverovatan, ali treba jos dosta da radi da bi dostigo ubilacki instikt Stojakovica.

čoda

pre 6 godina

Ako nema mesta za Pola i Dzordza onda realno nema ni za Jokica.. Lu Williams zasluzuje pre Kleja Tompsona, Dragic pre Lowry-a..
(lucho, 24. januar 2018 08:19)

Strucnjak, ajde ti meni odgovori sto Lu Vilijams zasluzuje pre Kleja Tompsona? Zato sto su se cela prva petorka Klipersa povredila i on ostao sam i mogao da se ispucava do mile volje. Koliki je bio skor Klipersa dok je on bio prva napadacka opcija( 10 poraza su vezali ), sve dok se Grifin nije oporavio bili su kanta. Sta mislis koliko bi poena Tompson postizao u tim istim raspalim Klipersima, covek koji ima najbolji procenat za tri poena i covek sa najvise postignutih trojki u NBA ove sezone, covek koji za razliku od jednodimenzionalnog Lua( koji ni Branka Lazica ne bi mogao sa sacuva) igra i fantasticnu odbranu i uz to sve je u SAMPIONSKOJ EKIPI i mora da deli suteve sa Karijem i Durentom. pozdrav

anonymous

pre 6 godina

Koja je poenta promene formata ako ce opet rezervni igraci biti podeljeni na istok i zapad? Ili su ovo samo rezerve iz obe konferencije, pa ce Kari i Dzejms redom birati?

веверица

pre 6 godina

све, све, али кајл лаури. зашто? ја се увек смејем кад гледам торонто због лаурија и валанчијунаса. само због њих и гледам торонто који је иначе досадна екипа, али ова два бота увек праве шоу. каква лаури има "решења" када се утакмице ломе, то је за плакати. драгић је за лаурија доктор кошакре. класа изнад. и не само драгић, него и ајзеа томас, кемба вокер, денис шредер...
кајл лаури је суви просек и најпрецењенији плејмејкер нба лиге.
боље хезоњу да су звали, бар да закуца који пут.
кајл лаури...

vojkan

pre 6 godina

sramota za Dragica,ali mene interesuje druga stvar,da li se odrzava takmicenje u sutiranju trojki i na osnovu cega se biraju igraci za to,posto pogdan ima iznad 40 procenata iz solidnog broja pokusaja?A sto se tice Nikole Jokica,meni je zao sto ima slabiju sezonu od prosle godine ali se i iskreno nadam da je izvukao pouke iz svojih odluka za koje mislim da su pogresne,mislim na ne igranje za reprezentaciju pre svega...gledam cesto Prozingisa i vidim koliki je napredak u igri njegovoj a secam se kada je pred evropsko prvenstvo pricao da ne postoji niko ko moze da mu zabrani igranje za reprezentaciju,tako da ima nesto i u karakteru ljudi.....nisam zeleo ovim komentarom nikoga da uvredim ili omalovazim,samo sam izneo svoj stav i ne znaci da sam upravu uopste

Gagi 013

pre 6 godina

@antidebil-Pa valjda je pošteno izabrati igrače koji su u boljoj formi i bolji statistički trenutno,a ne svoje igrače( ili preferiraš stil Ilije Petkovića)
@čoda-Kako objašnjavaš onda poziv Lova?

čoda

pre 6 godina

Ovi koji osporavaju izbor bilo kog igraca, narocito Tompsonov i Grinov mora da imaju vise kosarkaskog znanja od NBA trenera(koji su i izabrali all-star rezerve) koji zaradjuju milione od istog. Rekao bih odlican izbor all-starova. Mozda bi neko jos mogao tu da se pridoda (pre svega Pol Dzordz) ali jednostavno mesta vise nije bilo.

Skenderberg

pre 6 godina

Kako ne kontate zasto je pozvan lauri? Pozvan je zato sto je toronto trenutno medju 4 najbolja tima lige i normalno je da ima dva predstavnika. Isto vazi i horforda. Jedina je greska sto nisu pozvali nekog iz majamija. Pre svega dragica. Majami igra odlicno ove godine. Sto se tice Dzordza iz oklahome, nije pozvan zato sto je puno da oklahoma ima dva predstavnika, a ne igra dobro u odnosu na kvalitet. Neko je spomenuo da batler ne treba da ucestvuje, taj komentsr nema veze sa zivotom, jer je batler najbolji igrrac minesote. Tako da se sve gleda i uspeh tima i ststistika i uticaj igraca na uspeh tima(grin i horford). Da se gleda samo statistika onda bi igrao i buker iz finiksa i midlton iz milvokija i mnogi drugi.

Milan

pre 6 godina

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...
(petarczv,

Sve se gleda u smislu da je vrlo važno iz koje franšize dolazi igrač, složićeš se da Boston i Denver ne mogu da se porede ni po kom kriterijumu. Sve su oči uprte u višestruke šampione, one najjače. Jokić da bi odskočio iz malenog Denvera mora da ima tih 20+ poena uz ostalu statistiku u kojoj je zaista poseban. Da igra u GS sa trenutnim brojkama verovatno bi igrao pre Grina, ali ovako teško. Tako stoje stvari i čudi me da jedan takav "znalac" kao ti ne zna takve stvari.

јд123

pre 6 godina

Не знам да ли је стварно неко очекивао да ће Јокић бити изабран? Да ли ви уопште пратите НБА или само читате бомбастичне наслове у нашим медијима о нашим играчима, па сте у чуду? Јокић до сада није напредовао у односу на прошлу сезону. Довољно га је поредити са Порзингисом и Антетокумпом. Прошлу сезону је био бољи од Порзингиса, а са Антетокумпом водио мртву трку за MIP (most improved player). Да је увео Денвер у плеј-оф оф, можда би чак и освојио ту награду. Ја му само желим да сазри као особа и доноси сопствене одлуке. Можда грешим, али ми још увек делује детињасто и подложно сугестијама. За разлику од нпр Новицког, који је у његовим годинама имао своје ја. Када је прелазио у НБА, Пешић је све покушавао да га доведе у Албу. Али Новицки није обраћао пажњу на тврдње да прво треба да се докаже у Европи, знао је шта хоће. Такође је увек одговарао да ће играти за своју репрезентацију и да га у томе нико не може спречити. Када су Јокића у првој НБА сезони питали, он се извлачио, "не знам, видећемо", као "морам тату питати шта каже".

Ја сам пре почетка сезоне рекао да му желим да буде још бољи, али да сам убеђен да ће му не играње на ЕП одмоћи. Нека се замисли како је играо прву сезону а како другу после ОИ. Можда би био уморнији после ЕП, али да се вратио са златном медаљом, ментално би био много јачи.

Нека сада пита све оне што су му сугерисали да не игра за репрезентацију, зашто му то није помогло? Прво свог тренера. Гледао сам интервју, где Мелоун каже "Јокић је дошао уморан са ОИ и требало му је времена да уђе у ритам". Као није он крив и незналица, што је тек од децембра поставио Јокића као стартера, него његово играње за репрезентацију на ОИ.

Убеђен сам да га је и Мишко убеђивао да не игра ЕП, јер се прибојавао повреде и рачунао да ће тако дићи већу лову при склапању новог уговора. Сада видимо да се и он прерачунао. Сви који тврде да је олстар небитан, треба да знају да је битан, ако због ничег другог, онда због лове. Јокићу ће на крају сезоне сигурно бити понуђен велики, вишемилионски уговор. Али можемо само претпостављати колика би та понуда била већа за олстар играча.

antiDebil

pre 6 godina

Po čemu je Tompson ispred Lua ove sezone?Kapitenu ili treneru koji bira?Cirkus.
(Gagi 013, 24. januar 2018 08:18)

Pa valjda bira trener najbolje ekipe na zapadau, dakle Tomsonov trener !! Stvarno cirkus...

A u Joke zlatne toke

pre 6 godina

Potpuno neočekivano za Joku, uradio je sve što je trebalo; Otkazao učešće u reprezentaciji jer je bitnija sezona u NBA, dao podršku SNS-u pre izbora, sve pametno odradio. Stvarno mi nije jasno, očekujem da Dragi Vođa reaguje i završi mu učešće na spektaklu.

Navijač

pre 6 godina

Nema potrebe da se pravi prica oko Jokica i All stara, ove sezone nije ni u svojoj ekipi nabolji, a da bi upao tamo iz Denvera morao bi bas da pokida. Ipak je Denver losa marketinska sredina. Daleko od toga da je Jokic los ili ispod proseka ali nije jos klasa, odskace ali nedovoljno.

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali". 
(Milan, 24. januar 2018 07:01) 

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford??? 

Hvala i pozdrav
(petarczv, 24. januar 2018 07:09)

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.
(Milan, 24. januar 2018 07:26)

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...

antiDebil

pre 6 godina

Horford je defanzivni cvor Bostona. Bez njga bi primali bar 10 poena vise i umesto odbrane broj 1 bili bi negde na sredini.
(Bikac, 24. januar 2018 05:28)

Odbrana je posebno bitna na ovim utakmicama !

TRex

pre 6 godina

@petarczv
pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".
(Milan, 24. januar 2018 07:01)

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav

Veliki momak

pre 6 godina

Kako jadan potez NBA rukovodstva..ovo je cista blamaza.Profit,profit,profit i samo profit izjeo je iznutra i svetinju kakva je nekada bila mocna NBA liga.Cuj "kapiteni biraju" - kakav bedan izgovor da oni u koje se najvise marketinski ulaze budu na ovom bednom seoskom vasaru na kome igraju istrosene mecke..

kam

pre 6 godina

Eto vam nebeski narode dokaza da je Jokic samo prosek.
(Jumko, 24. januar 2018 01:50)

Jeste vala, ovo je dokaz (mislim još uvek)... kao i Dražen, samo prosek...
Samo je jedan odavde 3x All Star, PREDRAG STOJAKOVIĆ.

reziel

pre 6 godina

Jokić je prosečan igrač koji briljira u ispod-prosečnom timu. Njegova statistika ne bi bila ni približno ovako dobra da ima iole boljih saigrača. U većini drugih timova bi provodio značajno manje minuta na parketu. Ovako, to što je najbolji igrač jednog od najgorih timova u NBA ligi ne znači da je klasa za AllStar.

Milan

pre 6 godina

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav
(petarczv,

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.

BgHQ

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu
(Chuki, 24. januar 2018 07:07)
Ako si prestao da gledas ovu tekmu onda je bas glupo da se uopste igra.Javi ovima iz NBA jer nisu ljudi znali da ne petljaju bez potrebe.
E sad ozbiljno.Ova utakmica je stvar prestiza i sve slicne utakmice u celom svetu su organizovane po ugledu na ovu.Nase je subjektivno misljenje da li je neko trebao da bude uvrsten ili ne ali bih voleo da jednog dana neko od nasih zaigra na ovoj smotri najboljih igraca.

Chuki

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu

Milan

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".

petarczv

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.
(Nikki, 24. januar 2018 04:24)

U pravu si trebali su da pozovu najslabije...

petarczv

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

Pa atraktivniji je od al horforda sigurno... A i od vise njih koji ce igrati na all starr utakmici ima vise top 10 poteza... Igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv su al horford i lowry...

Pozz

pre 6 godina

"Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako.

Tvoj Joka

pre 6 godina

Kako to da nas Joka najbolji igrac univerzuma ne igra na all star mecu???? Kakva nepravda
(jusuf)

Nurkicu, ti li si? Ne budi gorak, godina je prosla od kako si poslat u Portland na kaljenje.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da naucis osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotreba velikog slova.

ultras17

pre 6 godina

Nema Jokica jer ne vole nas Srbe, ajde sto nema Jokica, ali sto niko ne pominje Bogdana, Tea i Bjelicu koji po mom misljenju svi zaluzuju mesto na Ol-staru u konkurenciji ovih dopingovanih cirkuzanata iz Amerike!

Kosarka fan

pre 6 godina

Sve je ok, samo :
Na istoku bih Dragica umesto Laurija pre svega jer Lauri se gura vec godinama iz ne znam kog razloga. A Dragic nosi ekipu Majamija kao najvece iznenadjenje.

Na zapadu Dzordz umesto Greena. Ok je green ali dzordz je najbolji kradljivac lopti u ligi i ima izvanredne ostale brojke iako igra u timu sa dva mozda najveca individualaca lige.
Krivo mi je za Lu vilijamsa, 14 utakmica preko 30 poena. To je all star igra.

teo

pre 6 godina

ljudi ne shvatate. Ovo je All star mec i ovde se traze atraktivni igraci koji ce da zakucavaju, udaraju banane itd a nas Jokic nije jedan od njih. Jokic je malo staromodan i dosadan igrac ali zato jako kotistan i efikasan.

Nikki

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.

joki

pre 6 godina

jos jedan dokaz nepravde prema pedji stojakovic.
3 puta all star.covek ubedljivo najupsesnij kosarkas iz bivse jugoslavije svih vremena.
ma svaka cast bodirogi,drazenu,i ostali ali nba je za evropsku kosarku svemirski brod.
covek koji je bio drugi strelac lige,4mvp sezone,covek koji je u 10 top sutera u nba svih vremena,

taj covek kad se po raznim sajtovima biraju najbolji igraci iz bivse juge uopste ili retko se spominje,
eto sta mediji rade kako nam isperu mozak.

ko je najbolji kosarkas sve je stvar ukusa ali ako udjemo u brojke svi oni mogu samo mastati o karijeri pedje stojakovica,
od divca do drazena.ono sto je pedja tamo postigao izgleda nece ni jokic,ali svim srcem zelim da postigne..

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.

ali zato kad neko udje u drazenove brojke srbi skacu kao ludi objasnjavajuci kako je njemu tamo bilo tesko.
drazen 1993 nije bio all star pedja vec 2002 god vec all star,
da.. za 9 god kosarka se toliko promenila.malo sutra.

koliko smo samo gresni prema tom coveku nije ni cudo sto ne dolazi u srbiju.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Koliko su smarali ovuda da je Jokic bolji od Atetukomba i Porzingisa... Oni na All Star, Janis jos prosle godine bio starter.

Todor

pre 6 godina

Interesantno bi bilo videti koliko ima belih igraca na All-Star-u posto crnci u SAD-s konstantno govore da su ugrozeni i da ih se planski diskriminise.

Bratko SRB

pre 6 godina

@NBA Fan
Decko vidi se da poznajes ligu ali znas, nabrojao si sve igrace koji su ustvari izmedju ostalog i njihovi reprezentativci sa olimpijiskim zlatom tako da znas, Ameri imaju svoj ponos i postovanje prema svojim igracima i ne bi oni izbacili svog Greena ili Lowryja da bi usao neki Jokic ili magicni Teo na njihovom All Star-u koji je sve u vezi showa , ponosa i postovanja prema gledaocima. Samo kod nas srba vazi ona stara "u tudjega tatka, pogolema *****" dok druge lige i narodi prvo postuju sebe i svoj "produkt" pa onda ostale ako moraju. Poz.

milosh-nish

pre 6 godina

na zapadu LU nepravedno izostavljen,na istoku dragic pre laurija,ostalo je manje vise ok,jokic je bolje igrao prosle sezone(drugi deo) ali nema sumnje da ce igrati all star,mozda vec sledece godine

Sir Djavo

pre 6 godina

Mec sam po sebi nije vise atraktivan i ne znam zasto frka oko nicega. Ne vjerujem ni da ce velika imena koja propustaju all star biti potresena prosto je besmislen susret ali ok. Jokic ima smisla za dodavanja pogotovo kada se odbrana postavi a on nadje rjesenje i tu je jedan od atraktivnijih no ovdje odbrana i nema, idu dalekometni sutevi kontre gdje se izivljavaju na obrucima bez da iko ista pokusa sprijeciti, par sati da covjek bez potrebe izgubi no ko voli nek izvoli.

MrF

pre 6 godina

Nije Kevin Love kriv sto mu se igra svela na cekanje u cosku. Tako igraju svi Lebronovi saigraci, plus je protiv svoje volje stavljen na centra kao poslednja linija odbrane u ekipi gde sem Crowdera nikone igra odbranu na perimetru. I pored svega toga on ima 19p 10sk i 40% sut za 3. A oni koji se smeju odabiru Horforda nemaju veze sa kosarkom. Stub odbrane u ekipi koja igra najbolju odbranu u ligi. Plus najvise assistencija medju visokim igracima u celoj NBA.

Nba fan

pre 6 godina

Hajde iskreno sad :
Istok : Lauri je samo solidan ali mislim da pored toga Dragic je morao dobiti mesto jer Miami igra fantasticno.
Kevin Love je klimav, mozda Dramond ali s obzirom da smatram da je dramond precenjen, izbor na love me manje boli.

Zapad :
Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje da igra all star pored dzordza. Cak i kris pol je mogao dobiti mesto ali navode razlog da nema dovoljno utakmice ove sezone.
Za Jokica mogu reci da ima bolje brojke od greena i nosilac je ekipe. Da je samo vezao nekoliko dobrih partija mislim da bi morao umesto greena igrati.
Grifina nema zbog malo utakmica, lilard zasluzeno!

Kyle and Peel

pre 6 godina

Sta ga zovete Joka koji moj, kao da je Jovana? Zali Boze glupe mode da se daju nadimci svakom sportisti samo zato sto je to norma u Americi. Ne zove se Visvanatan pa da mu tepaju Visa ili, ako je vec Joka uzeta kao reper, Viki.

ayrton senna

pre 6 godina

Sve vama strucnjacima nesto ne valja i vi znate bolje.To su bre birali treneri u nba i ja se slazem za apsolutno sve izabrane igrace.Kaze lu vilijams treba pre batlera ili ne zasluzuje oldridz koji sam vuce sas na vrhu konferencije.Pa ludji sam ja sto citam ove komentare

LightbringeR

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar, 24. januar 2018 01:55)

Slažem se sa tobom, ali svakako je ta utakmica postala besmislena. Jedino fali još da protivnički igrači bacaju alley-up ovim drugim..

dogodine siguran

pre 6 godina

Ogromni problem za Jokica je sto igra na Zapadu, na kome je danas skoro 20 od najboljih 25 NBA igraca. Kris Pol bi verovatno bio bek starter na Istoku, a na Zapadu nije ni rezerva. Evo, Al Horford iz Bostona je igracki i po stilu najslicniji igrac nasem Jokicu ("centar-organizator") samo sto je slabiji u svemu i manje talentovan (on 13-7-5, Jokic 16-10-5), a nije ni u svom timu najbolji (iza Irvinga), ali igra na zvezdama siromasnom Istoku i za jake i slavne Seltikse, i eto njega medju odabranima, a nema Nikole. Treneri su se ovde ipak ogresili ako ne o igrace, onda o klubove, jer nije normalno niti pravedno da 0.500+ timovi Majami, Denver i Klipersi nemaju nijednog predstavnika.

djole

pre 6 godina

oduvek bio cirkus, koji ove godine doživljava svoj vrhunac... niđe veze
(dirk, 24. januar 2018 01:40)

Pa ovo je revijalna utakmica oduvek i bila koja ima samo jedan cilj a to je da zabavi publiku, tako da u cemu je problem?

lol

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

A Mark Gasol je atraktivan?
Jokiceve asitencije nisu atraktivne?

nesaneg

pre 6 godina

Prejaka je konkurencija na zapadu, pa cak i Pol Dzordz i Kris Pol nisu izabrani, tako da je u principu razumljivo sto za Jokica nije bilo mesta...

Mamba8

pre 6 godina

je li se sali nekoo?
Klej Tomoson?
Dzon Vol koji se raspada ove godine?
nema Pola Dzordza?
ali najgore od svega Kevin Lav?????? ja ne znam mozda ja ne znam nista o kosarci ali onaj lik totalno ne sposoban da sam kreira poene lik 35 minuta stoji u cosku i ceka loptu.
Definitivno necu ni ove godine gledati ovu smijesnu utakmicu

joki

pre 6 godina

jos jedan dokaz nepravde prema pedji stojakovic.
3 puta all star.covek ubedljivo najupsesnij kosarkas iz bivse jugoslavije svih vremena.
ma svaka cast bodirogi,drazenu,i ostali ali nba je za evropsku kosarku svemirski brod.
covek koji je bio drugi strelac lige,4mvp sezone,covek koji je u 10 top sutera u nba svih vremena,

taj covek kad se po raznim sajtovima biraju najbolji igraci iz bivse juge uopste ili retko se spominje,
eto sta mediji rade kako nam isperu mozak.

ko je najbolji kosarkas sve je stvar ukusa ali ako udjemo u brojke svi oni mogu samo mastati o karijeri pedje stojakovica,
od divca do drazena.ono sto je pedja tamo postigao izgleda nece ni jokic,ali svim srcem zelim da postigne..

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.

ali zato kad neko udje u drazenove brojke srbi skacu kao ludi objasnjavajuci kako je njemu tamo bilo tesko.
drazen 1993 nije bio all star pedja vec 2002 god vec all star,
da.. za 9 god kosarka se toliko promenila.malo sutra.

koliko smo samo gresni prema tom coveku nije ni cudo sto ne dolazi u srbiju.

nesaneg

pre 6 godina

Prejaka je konkurencija na zapadu, pa cak i Pol Dzordz i Kris Pol nisu izabrani, tako da je u principu razumljivo sto za Jokica nije bilo mesta...

Kosarka fan

pre 6 godina

Sve je ok, samo :
Na istoku bih Dragica umesto Laurija pre svega jer Lauri se gura vec godinama iz ne znam kog razloga. A Dragic nosi ekipu Majamija kao najvece iznenadjenje.

Na zapadu Dzordz umesto Greena. Ok je green ali dzordz je najbolji kradljivac lopti u ligi i ima izvanredne ostale brojke iako igra u timu sa dva mozda najveca individualaca lige.
Krivo mi je za Lu vilijamsa, 14 utakmica preko 30 poena. To je all star igra.

Kyle and Peel

pre 6 godina

Sta ga zovete Joka koji moj, kao da je Jovana? Zali Boze glupe mode da se daju nadimci svakom sportisti samo zato sto je to norma u Americi. Ne zove se Visvanatan pa da mu tepaju Visa ili, ako je vec Joka uzeta kao reper, Viki.

teo

pre 6 godina

ljudi ne shvatate. Ovo je All star mec i ovde se traze atraktivni igraci koji ce da zakucavaju, udaraju banane itd a nas Jokic nije jedan od njih. Jokic je malo staromodan i dosadan igrac ali zato jako kotistan i efikasan.

dogodine siguran

pre 6 godina

Ogromni problem za Jokica je sto igra na Zapadu, na kome je danas skoro 20 od najboljih 25 NBA igraca. Kris Pol bi verovatno bio bek starter na Istoku, a na Zapadu nije ni rezerva. Evo, Al Horford iz Bostona je igracki i po stilu najslicniji igrac nasem Jokicu ("centar-organizator") samo sto je slabiji u svemu i manje talentovan (on 13-7-5, Jokic 16-10-5), a nije ni u svom timu najbolji (iza Irvinga), ali igra na zvezdama siromasnom Istoku i za jake i slavne Seltikse, i eto njega medju odabranima, a nema Nikole. Treneri su se ovde ipak ogresili ako ne o igrace, onda o klubove, jer nije normalno niti pravedno da 0.500+ timovi Majami, Denver i Klipersi nemaju nijednog predstavnika.

Mamba8

pre 6 godina

je li se sali nekoo?
Klej Tomoson?
Dzon Vol koji se raspada ove godine?
nema Pola Dzordza?
ali najgore od svega Kevin Lav?????? ja ne znam mozda ja ne znam nista o kosarci ali onaj lik totalno ne sposoban da sam kreira poene lik 35 minuta stoji u cosku i ceka loptu.
Definitivno necu ni ove godine gledati ovu smijesnu utakmicu

јд123

pre 6 godina

Не знам да ли је стварно неко очекивао да ће Јокић бити изабран? Да ли ви уопште пратите НБА или само читате бомбастичне наслове у нашим медијима о нашим играчима, па сте у чуду? Јокић до сада није напредовао у односу на прошлу сезону. Довољно га је поредити са Порзингисом и Антетокумпом. Прошлу сезону је био бољи од Порзингиса, а са Антетокумпом водио мртву трку за MIP (most improved player). Да је увео Денвер у плеј-оф оф, можда би чак и освојио ту награду. Ја му само желим да сазри као особа и доноси сопствене одлуке. Можда грешим, али ми још увек делује детињасто и подложно сугестијама. За разлику од нпр Новицког, који је у његовим годинама имао своје ја. Када је прелазио у НБА, Пешић је све покушавао да га доведе у Албу. Али Новицки није обраћао пажњу на тврдње да прво треба да се докаже у Европи, знао је шта хоће. Такође је увек одговарао да ће играти за своју репрезентацију и да га у томе нико не може спречити. Када су Јокића у првој НБА сезони питали, он се извлачио, "не знам, видећемо", као "морам тату питати шта каже".

Ја сам пре почетка сезоне рекао да му желим да буде још бољи, али да сам убеђен да ће му не играње на ЕП одмоћи. Нека се замисли како је играо прву сезону а како другу после ОИ. Можда би био уморнији после ЕП, али да се вратио са златном медаљом, ментално би био много јачи.

Нека сада пита све оне што су му сугерисали да не игра за репрезентацију, зашто му то није помогло? Прво свог тренера. Гледао сам интервју, где Мелоун каже "Јокић је дошао уморан са ОИ и требало му је времена да уђе у ритам". Као није он крив и незналица, што је тек од децембра поставио Јокића као стартера, него његово играње за репрезентацију на ОИ.

Убеђен сам да га је и Мишко убеђивао да не игра ЕП, јер се прибојавао повреде и рачунао да ће тако дићи већу лову при склапању новог уговора. Сада видимо да се и он прерачунао. Сви који тврде да је олстар небитан, треба да знају да је битан, ако због ничег другог, онда због лове. Јокићу ће на крају сезоне сигурно бити понуђен велики, вишемилионски уговор. Али можемо само претпостављати колика би та понуда била већа за олстар играча.

kam

pre 6 godina

Eto vam nebeski narode dokaza da je Jokic samo prosek.
(Jumko, 24. januar 2018 01:50)

Jeste vala, ovo je dokaz (mislim još uvek)... kao i Dražen, samo prosek...
Samo je jedan odavde 3x All Star, PREDRAG STOJAKOVIĆ.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Koliko su smarali ovuda da je Jokic bolji od Atetukomba i Porzingisa... Oni na All Star, Janis jos prosle godine bio starter.

A u Joke zlatne toke

pre 6 godina

Potpuno neočekivano za Joku, uradio je sve što je trebalo; Otkazao učešće u reprezentaciji jer je bitnija sezona u NBA, dao podršku SNS-u pre izbora, sve pametno odradio. Stvarno mi nije jasno, očekujem da Dragi Vođa reaguje i završi mu učešće na spektaklu.

Tvoj Joka

pre 6 godina

Kako to da nas Joka najbolji igrac univerzuma ne igra na all star mecu???? Kakva nepravda
(jusuf)

Nurkicu, ti li si? Ne budi gorak, godina je prosla od kako si poslat u Portland na kaljenje.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da naucis osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotreba velikog slova.

Nikki

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.

MrF

pre 6 godina

Nije Kevin Love kriv sto mu se igra svela na cekanje u cosku. Tako igraju svi Lebronovi saigraci, plus je protiv svoje volje stavljen na centra kao poslednja linija odbrane u ekipi gde sem Crowdera nikone igra odbranu na perimetru. I pored svega toga on ima 19p 10sk i 40% sut za 3. A oni koji se smeju odabiru Horforda nemaju veze sa kosarkom. Stub odbrane u ekipi koja igra najbolju odbranu u ligi. Plus najvise assistencija medju visokim igracima u celoj NBA.

ayrton senna

pre 6 godina

Sve vama strucnjacima nesto ne valja i vi znate bolje.To su bre birali treneri u nba i ja se slazem za apsolutno sve izabrane igrace.Kaze lu vilijams treba pre batlera ili ne zasluzuje oldridz koji sam vuce sas na vrhu konferencije.Pa ludji sam ja sto citam ove komentare

веверица

pre 6 godina

све, све, али кајл лаури. зашто? ја се увек смејем кад гледам торонто због лаурија и валанчијунаса. само због њих и гледам торонто који је иначе досадна екипа, али ова два бота увек праве шоу. каква лаури има "решења" када се утакмице ломе, то је за плакати. драгић је за лаурија доктор кошакре. класа изнад. и не само драгић, него и ајзеа томас, кемба вокер, денис шредер...
кајл лаури је суви просек и најпрецењенији плејмејкер нба лиге.
боље хезоњу да су звали, бар да закуца који пут.
кајл лаури...

LightbringeR

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar, 24. januar 2018 01:55)

Slažem se sa tobom, ali svakako je ta utakmica postala besmislena. Jedino fali još da protivnički igrači bacaju alley-up ovim drugim..

vojkan

pre 6 godina

sramota za Dragica,ali mene interesuje druga stvar,da li se odrzava takmicenje u sutiranju trojki i na osnovu cega se biraju igraci za to,posto pogdan ima iznad 40 procenata iz solidnog broja pokusaja?A sto se tice Nikole Jokica,meni je zao sto ima slabiju sezonu od prosle godine ali se i iskreno nadam da je izvukao pouke iz svojih odluka za koje mislim da su pogresne,mislim na ne igranje za reprezentaciju pre svega...gledam cesto Prozingisa i vidim koliki je napredak u igri njegovoj a secam se kada je pred evropsko prvenstvo pricao da ne postoji niko ko moze da mu zabrani igranje za reprezentaciju,tako da ima nesto i u karakteru ljudi.....nisam zeleo ovim komentarom nikoga da uvredim ili omalovazim,samo sam izneo svoj stav i ne znaci da sam upravu uopste

Bratko SRB

pre 6 godina

@NBA Fan
Decko vidi se da poznajes ligu ali znas, nabrojao si sve igrace koji su ustvari izmedju ostalog i njihovi reprezentativci sa olimpijiskim zlatom tako da znas, Ameri imaju svoj ponos i postovanje prema svojim igracima i ne bi oni izbacili svog Greena ili Lowryja da bi usao neki Jokic ili magicni Teo na njihovom All Star-u koji je sve u vezi showa , ponosa i postovanja prema gledaocima. Samo kod nas srba vazi ona stara "u tudjega tatka, pogolema *****" dok druge lige i narodi prvo postuju sebe i svoj "produkt" pa onda ostale ako moraju. Poz.

Milan

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
(Petar, 24. januar 2018 01:55)

Inace,kad su igrali Istok i Zapad,nije bila glupost.

ajmo svi na lomacu

pre 6 godina

@BBO, Stojakovic je u sezoni 2003-2004 bio 4. na glasanju za MVP-a. Veoma lako mozes da proveris tu informaciju. Te godine je igrao kao zmaj, imao je preko 24 poena po tekmi. Nezahvalno je porediti igrace na razlicitim pozicijama. A da ne spominjem cinjenicu da Denver treba da bude standardan u play off-u da bi se njihovi timovi mogli porediti. Jokic je neverovatan, ali treba jos dosta da radi da bi dostigo ubilacki instikt Stojakovica.

Todor

pre 6 godina

Interesantno bi bilo videti koliko ima belih igraca na All-Star-u posto crnci u SAD-s konstantno govore da su ugrozeni i da ih se planski diskriminise.

Navijač

pre 6 godina

Nema potrebe da se pravi prica oko Jokica i All stara, ove sezone nije ni u svojoj ekipi nabolji, a da bi upao tamo iz Denvera morao bi bas da pokida. Ipak je Denver losa marketinska sredina. Daleko od toga da je Jokic los ili ispod proseka ali nije jos klasa, odskace ali nedovoljno.

Chuki

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovako da kažem. Prošle godine je stvarno imao jedan impresivan period pogotovo pred All Star. Glasao sam za njega, a nisam za ostale naše jer sam smatrao da stvarno treba biti realan i gledati učinak. Ove godine sam glasao za sve naše čisto onako da im pružim podršku. Svi glasaju za svoje, a ja se pravim pametan. Niti koga ugrožavam niti to mene ugrožava. Kliknem i to je to. Jokić je čudniji u odnosu na prošlu sezonu. Da li je lošiji ili ne može da se raspravlja, ali je čudan. Nervozan je, gunđa, pravi glupe faulove i nije koncentrisan na ono što treba da radi. Voleo bih da čujem od Melouna, koga gotivim jer je simpatičan lik, u čemu je problem. Prošle sezone su kao razlog "kasnog paljenja" navedene OI. Šta je sad? Možda i ja i svi mi imamo nerealna očekivanja, ali neka brojka od 20 poena po meču mi se čini realna. Možda je i dostigne do kraja, ko zna. Prošle sezone je po meni više zaslužio AS.

All Star jeste circus, ali to je sjajna marketinška prilika za sve. Ono što je pak važno je sledeće. Ni Jokić ni bilo koji naš igrač neće postati All Star dok Ameri ne budu glasali za njega. Ili da pola Srbije glasa, a složićete se da mi ne možemo da se udružimo ni oko mnogo važnijih stvari. Mada i ne treba. Treba biti realan jer ipak smo mi “Zemlja košarke” pa treba nešto i da znamo. Da bi Ameri glasali treba da ih oduševi. Igrači ga cene, ali publika traži još neke stvari. Plus ne igra u medijski popularnom timu.

Nba fan

pre 6 godina

Hajde iskreno sad :
Istok : Lauri je samo solidan ali mislim da pored toga Dragic je morao dobiti mesto jer Miami igra fantasticno.
Kevin Love je klimav, mozda Dramond ali s obzirom da smatram da je dramond precenjen, izbor na love me manje boli.

Zapad :
Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje da igra all star pored dzordza. Cak i kris pol je mogao dobiti mesto ali navode razlog da nema dovoljno utakmice ove sezone.
Za Jokica mogu reci da ima bolje brojke od greena i nosilac je ekipe. Da je samo vezao nekoliko dobrih partija mislim da bi morao umesto greena igrati.
Grifina nema zbog malo utakmica, lilard zasluzeno!

kris77

pre 6 godina

Podržavam i volim sve naše igrače, gde god da igraju, ali Jokić ove sezone nije zaslužio poziv na olstar meč. Ima on odličnu statisku, ali nedovoljno dobru u odnosu na neke druge igrače čije su ekipe sigurne na mestu koje vodi u plejof, a Denver se grčevito bori za to poslednje mesto. A izjave da je on naš najbolji košarkaš u NBA ikada već sad, posle 2,5 sezone su više nego smešne. Kad bude imao desetak odigranih sezona moći ćemo da pričamo o tome. Stojaković je bio 3 puta olstar, u sezoni 2003/04 četvrti u izboru za MVP igrača lige (znači zvanično četvrti najbolji igrač na svetu), član druge najbolje petorke lige i drugi strelac lige iza Mekgrejdija, redovno igrao plejof i sa Sakramentom i sa Nju Orleansom, sa reprezentacijom uzeo zlata u Istanbulu 2001-e gde je bio MVP Evropskog prvenstva, 2002-e u Indijanapolisu gde je bio član najbolje petorke Svetskog prvenstva, bio Mister Evropa 2001-e i 2002-e, jedan od najboljih šutera za 3 poena u istoriji košarke, sa Sakramentom nekoliko godina bio konkurentan za titulu koju je na kraju uzeo sa Dalasom i njegovim najvećim rivalom Dirkom Novickim. Kad Jokić bude u rezimeu imao samo jednu od ovih stavki moći ćemo da počnemo nešto da pričamo na tu temu. Da ne zaboravim da je Stojaković sa 21-om godinom bio najbolji strelac Evrolige i MVP Grčke lige, tada najjače u Evropi.

lol

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

A Mark Gasol je atraktivan?
Jokiceve asitencije nisu atraktivne?

petarczv

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.
(Nikki, 24. januar 2018 04:24)

U pravu si trebali su da pozovu najslabije...

srpska posla

pre 6 godina

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.
(joki, 24. januar 2018 03:04)

Pedja je imao nesrecu da je u reprezentaciji igrao (nakon osvojenog svetskog prvenstva) sa gomilom nabedjenih velicina koji su ziveli na slavi prethodne generacije (ukljucujuci i Pedju). Na racun te slave su i otisli u NBA sto objektivno nisu zasluzivali (Jaric, Milicic itt). Pri tome su razbili duh reprezentacije tako da nam je trebalo 10 godina da ga povratimo. Jokic po mentalitetu podseca na tu ekipu.
Sada o Pedji - apsolutno najuspesniji igrac sa Balkana u NBA. A u Srbiji je omalovazavanje sopstvenog naroda poslednjih godina u modi, tako da me ne cudi da stavljaju Drazenovu (ili Kukocevu) NBA karijeru ispred Stojakoviceve.
Srbi potpuno pogresno shvataju svet oko sebe, misle da cemo samoponistenjem dobiti postovanje drugih. Nema veze sa zivotom. Svaka ozbiljna nacija postuje svoje i postuje druge koji postuju svoje. Naravno, tu ne treba preterivati i samohvalisati se to izaziva jednak zazor kao i preterana samokritika.

baron

pre 6 godina

Realno, Jokic nije zasluzio poziv. Neko se usudio prozivati Oldridza, ali covek nosi Spurse bez Leonarda na trece mesto zapadne konferencije. Jokic ima tim kakav se pozeleti moze. Vecina mladi igraci, on se tako lako moze nametnuti kao zvezda i glavni igrac, a umesto toga on se jedva vuce po parketu. Celo leto kao gurao i prevrtao traktorske gume, a debeljko nije u stanju da se odvoji od zemlje. On ima znanje, kefalo za kosarku ali je fizicki slabasan za neke velike domete. Za Evropsku kosarku je ok, ali za NBA je tanak, pogotovu u odbrani gde je potrebna pokretljivost i skocnost.
On sa 22god nije fizicki spreman za NBA. To je neprihvatljivo za profesionalca. Kada ce biti spremman, sa 32god?
Ne radi se o tome da on treba da skaze i zakucava, vec da bude u stanju da na svakoj utakmici ubaci po 20p i igra odbranu na zavidnom nivou. On to nije u stanju, zato nema All Star.
P.George odigra dve dobre utakmice, onda pet losih. Ni on ne zasluzuje poziv.

Sir Djavo

pre 6 godina

Mec sam po sebi nije vise atraktivan i ne znam zasto frka oko nicega. Ne vjerujem ni da ce velika imena koja propustaju all star biti potresena prosto je besmislen susret ali ok. Jokic ima smisla za dodavanja pogotovo kada se odbrana postavi a on nadje rjesenje i tu je jedan od atraktivnijih no ovdje odbrana i nema, idu dalekometni sutevi kontre gdje se izivljavaju na obrucima bez da iko ista pokusa sprijeciti, par sati da covjek bez potrebe izgubi no ko voli nek izvoli.

M

pre 6 godina

Jokić stagnira, tako da nema šta da traži na skupu najvećih zvezda.
Svaka čast Janisu Adetokumbu koji je samo par meseci stariji od našeg Jokića (mada ima i dve sezone više), ali je potpuno zaslužio da se nađe tu.

milosh-nish

pre 6 godina

na zapadu LU nepravedno izostavljen,na istoku dragic pre laurija,ostalo je manje vise ok,jokic je bolje igrao prosle sezone(drugi deo) ali nema sumnje da ce igrati all star,mozda vec sledece godine

Milan

pre 6 godina

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav
(petarczv,

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali". 
(Milan, 24. januar 2018 07:01) 

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford??? 

Hvala i pozdrav
(petarczv, 24. januar 2018 07:09)

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.
(Milan, 24. januar 2018 07:26)

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...

čoda

pre 6 godina

Ako nema mesta za Pola i Dzordza onda realno nema ni za Jokica.. Lu Williams zasluzuje pre Kleja Tompsona, Dragic pre Lowry-a..
(lucho, 24. januar 2018 08:19)

Strucnjak, ajde ti meni odgovori sto Lu Vilijams zasluzuje pre Kleja Tompsona? Zato sto su se cela prva petorka Klipersa povredila i on ostao sam i mogao da se ispucava do mile volje. Koliki je bio skor Klipersa dok je on bio prva napadacka opcija( 10 poraza su vezali ), sve dok se Grifin nije oporavio bili su kanta. Sta mislis koliko bi poena Tompson postizao u tim istim raspalim Klipersima, covek koji ima najbolji procenat za tri poena i covek sa najvise postignutih trojki u NBA ove sezone, covek koji za razliku od jednodimenzionalnog Lua( koji ni Branka Lazica ne bi mogao sa sacuva) igra i fantasticnu odbranu i uz to sve je u SAMPIONSKOJ EKIPI i mora da deli suteve sa Karijem i Durentom. pozdrav

BgHQ

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu
(Chuki, 24. januar 2018 07:07)
Ako si prestao da gledas ovu tekmu onda je bas glupo da se uopste igra.Javi ovima iz NBA jer nisu ljudi znali da ne petljaju bez potrebe.
E sad ozbiljno.Ova utakmica je stvar prestiza i sve slicne utakmice u celom svetu su organizovane po ugledu na ovu.Nase je subjektivno misljenje da li je neko trebao da bude uvrsten ili ne ali bih voleo da jednog dana neko od nasih zaigra na ovoj smotri najboljih igraca.

...

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.
(nadnicar, 24. januar 2018 14:22) # Link komentara

Najbolji Srbin ikada u Nba !? 😲 Sine,jesi ti cuo za Divca,Stojakovica...? Morace on jos puno traktorskih guma da prevrne da dodje na njihov nivo

ultras17

pre 6 godina

Nema Jokica jer ne vole nas Srbe, ajde sto nema Jokica, ali sto niko ne pominje Bogdana, Tea i Bjelicu koji po mom misljenju svi zaluzuju mesto na Ol-staru u konkurenciji ovih dopingovanih cirkuzanata iz Amerike!

antiDebil

pre 6 godina

Horford je defanzivni cvor Bostona. Bez njga bi primali bar 10 poena vise i umesto odbrane broj 1 bili bi negde na sredini.
(Bikac, 24. januar 2018 05:28)

Odbrana je posebno bitna na ovim utakmicama !

nemusti jezik

pre 6 godina

ne pratim NBA,ali citam sve tekstove,i sudeci po njima Jokic je nesto izmedju Jordana i Malonea,samo sto je belac,srbin,znaci bolji je.
i sad,kako ja da protumacim ovu vest da on ni na All star ne ucestvuje?

Ivan NS

pre 6 godina

Kako to da ne izabraše Joku, koji je po 'naprednoj' statistici prvi centar lige, a medju prvih deset igrača inače? Da nije neka teorija zavere?

djole

pre 6 godina

oduvek bio cirkus, koji ove godine doživljava svoj vrhunac... niđe veze
(dirk, 24. januar 2018 01:40)

Pa ovo je revijalna utakmica oduvek i bila koja ima samo jedan cilj a to je da zabavi publiku, tako da u cemu je problem?

petarczv

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

Pa atraktivniji je od al horforda sigurno... A i od vise njih koji ce igrati na all starr utakmici ima vise top 10 poteza... Igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv su al horford i lowry...

the truth

pre 6 godina

Nema Dragica i Kris Pola? Dragic je Medzik Dzonson sa Lauria. Sramota. Po kojem osnovu nema Dragica? Majami 3 na istoku, on najbolji igrac. On i Kajri dva najbolja pleja na istoku. La Markus Oldridz? Smijesno. Jokic je bolji statisticki uz manje minuta.

reziel

pre 6 godina

Jokić je prosečan igrač koji briljira u ispod-prosečnom timu. Njegova statistika ne bi bila ni približno ovako dobra da ima iole boljih saigrača. U većini drugih timova bi provodio značajno manje minuta na parketu. Ovako, to što je najbolji igrač jednog od najgorih timova u NBA ligi ne znači da je klasa za AllStar.

CJ

pre 6 godina

Nestvarno mi je da su PG i CP izvisili...kakva je to konkurencija ljudi moji, na istoku lagano starteri. Tompson i Grin definitivno nisu zaslužili pre ove dvojice da budu allstar.

Daki

pre 6 godina

Otkad Nba postji ima Super zvezde u svojim timovima i uvek se sve vrti oko 1,2 ili najvise 3 igraca,ostali su tu da popune mesta da se tako izrazi,ali je manje vise tako! Ne znam zasto potencirate kako neki igraju sami i kako neki su sebicni i da ne vide nista vise osim kosa! E gresite za to su i placeni i to tamo tako funkcionise svako ima svog ,,heroje'' i tako ce da bude uvek! Da to ne odgovara njihovim fransizama ne bi im ni dozvilili da tako igraju i ponasaju! Zbog toga su im pune tribine i zbog takvih zaradjuju svi timovi,a zato i oni imaju tolike ugovore! Pa jedan Pedja Stojakovic je ima samo 3 nastupa za all star,a vi hocete da jokic vec sad bude tamo i poredite ga sa Davisom ili Cousinsom koji su najbolji u ligi,a verovatno na svetu na svojom pozicijama trenutno...ma daj budite malo realni!

Pozz

pre 6 godina

"Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako.

kris77

pre 6 godina

Pre neki dan kad su izabrani starteri dao sam svoja predvidjanja za rezerve istoka i zapada. Zapad sam pogodio u kompletu dok sam na istoku promašio Lova i Vola, umesto njih sam imao Dragića i Dramonda. Lov pre Dramonda mi je OK, mada je lako mogao i Dramond, ali da ne bude mesta za Dragića iz Majamija koji je četvrti na istoku a da iz petoplasiranog Vašingtona budu dvojica po meni nije fer, pogotovo što Vol ne igra kao prošlih sezona a i propustio je koliko utakmica kada je Bil procvetao u punom sjaju.

Cinik

pre 6 godina

Kako je igrao protiv Blejka Grifina na utakmici sa Klipersima, nije zaslužio ni mesto u timu Denvera. On samo igra dobro kada protiv njega iga neki spori i atletski inferiorni belac, tipa Tajler Zelera i sl. Pa ne može baš svako da igra na All star meču, zar ne?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara 

Lepo receno, bravo.

TRex

pre 6 godina

@petarczv
pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.

pre 6 godina

Neki ljudi se ovde zale kako Grin i Tompson ne bi trebalo da budu na all-staru, ti isti ljudi ce se u junu zaliti kako Voriorsi imaju 4 all-star igraca!

киза Д

pre 6 godina

Људи будите реални.Јокић није ни близу а неће ни бити.Јокић није ни видео гуме а камоли их превртао.Дотерао је мало линију али мишића нигде старији се сећају Кукоча у Југи па у НБА.Пеђа Стојаковић је био врхунски играч али је имао и среће да је ту био Дивац.

Duka

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara

Ti ne bi mogao ni da mu okosis livadu.

Veliki momak

pre 6 godina

Kako jadan potez NBA rukovodstva..ovo je cista blamaza.Profit,profit,profit i samo profit izjeo je iznutra i svetinju kakva je nekada bila mocna NBA liga.Cuj "kapiteni biraju" - kakav bedan izgovor da oni u koje se najvise marketinski ulaze budu na ovom bednom seoskom vasaru na kome igraju istrosene mecke..

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".
(Milan, 24. januar 2018 07:01)

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav

Milan

pre 6 godina

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...
(petarczv,

Sve se gleda u smislu da je vrlo važno iz koje franšize dolazi igrač, složićeš se da Boston i Denver ne mogu da se porede ni po kom kriterijumu. Sve su oči uprte u višestruke šampione, one najjače. Jokić da bi odskočio iz malenog Denvera mora da ima tih 20+ poena uz ostalu statistiku u kojoj je zaista poseban. Da igra u GS sa trenutnim brojkama verovatno bi igrao pre Grina, ali ovako teško. Tako stoje stvari i čudi me da jedan takav "znalac" kao ti ne zna takve stvari.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.
(TRex, 24. januar 2018 08:27)

Taj petarczv se ne razume u kosarku jer istu prati od 2011 godine, dakle navrsava se 7 godina kako je cuo za Lejkerse, NBA ligu, Aba ligu, Evroligu i sve ostalo sto ima veze sa kosarkom. Oprosticemo mu sto ima manjak znanja.

Djole

pre 6 godina

Kakva je glupost biraju kapiteni,sta su oni...ne razumem! Po meni treba da treneri svih timova izglasaju sve igrace koje treba da igraju na all staru i prvu postavu! Na all staru treba da budu najbolji igraci u ligi i to je to...zato se i zove all-star! Nas Jokic jos uvek nije jedan od najboljih u ligi,tako da realno jos ne treba da bude na all staru! Nadamo se da ce u narednim godinam biti jos bolji! Sto se tice Grina slepa se uz Durenta,Karija i Tomsona,mislim da ne treba da bude na mecu! Pol sigurno mora biti,jer je jedini klasican plej u ligi i jedan od najboljih,Dzordz isto zasluzuje i jos neki igraci...Pre svega moraju da naprave neki rivalitet izmedju timova,recimo da svaki tim i koferencije ciji igrac je na all staru dobije bonus pobedu uzavisnosti koji tim pobedi ili da u finalu koji je tim pobedio Zapad ili Istok,tim iz te koferencije ima prednost domaceg terena!Tako nesto da se malo uozbilji sve

Ovde su

pre 6 godina

Se mozda ogresili na Pola jer je uz Hardena najbolji igrac Hjustona ,al je dosta utakmica i propustao pa mozda to bude razlog .Takodjs Dzordz bi morao ispred Grina ,jesu Voriorsi najbolji ,al nekako mi previse 4 igraca iz njihove ekipe ,jer i Dzordz ima sasvim dobru sezonu ,a Oklahoma sve bolja .Mislio sam i Lu Vilijams ,al koliko god je Tomson u senci Durenta i Karija ,covel i dalje ima prosek od 20 poena po utakmici uz sjajan procenat suta ,plus igrac koji igra fantasticnu odbranu .

Skenderberg

pre 6 godina

Kako ne kontate zasto je pozvan lauri? Pozvan je zato sto je toronto trenutno medju 4 najbolja tima lige i normalno je da ima dva predstavnika. Isto vazi i horforda. Jedina je greska sto nisu pozvali nekog iz majamija. Pre svega dragica. Majami igra odlicno ove godine. Sto se tice Dzordza iz oklahome, nije pozvan zato sto je puno da oklahoma ima dva predstavnika, a ne igra dobro u odnosu na kvalitet. Neko je spomenuo da batler ne treba da ucestvuje, taj komentsr nema veze sa zivotom, jer je batler najbolji igrrac minesote. Tako da se sve gleda i uspeh tima i ststistika i uticaj igraca na uspeh tima(grin i horford). Da se gleda samo statistika onda bi igrao i buker iz finiksa i midlton iz milvokija i mnogi drugi.

dačo

pre 6 godina

bez ubedljivo najboljeg pleja lige i majstora sa loptom Krisa Pola ovakvo biranje gubi svaki kredibalitet.dje su im oči?a da on ne zakucava kao lebron i društvo.Sramota.

Star

pre 6 godina

@јд123

Nije mi jasan ovaj forum. Ja napisah pre 10-ak dana ovo isto što i ti sada, ali mene nagrdiše u +- rubrici, a tebe nagradiše u istoj. Realno, Jokić je oko 15. mesta na zapadu i nije zaslužio poziv ove godine. Isto tako mislim da ni Stojaković nije zaslužio poziv prve godine, a dobio ga je zahvaljijući glasovima iz Srbije. Sadašnja situacija nije za poređenje sa tadašnjom, (drugačije glasanje i drugačiji način izbora igrača), ali sigurno bi imao mnogo više glasova da je igrao na evropskom prvenstvu, a verovatno ne bi stagnirao sa formom da je malo više igrao basket preko leta, umesto što se bavio poljuprivrednom mehanizacijom. Da ne ostanem dužan Peđi, sledeća dva poziva je itekako zaslužio,a što se Dražena tiče Dražena, da je poživeo dovoljno dugu, i on bi dobio neki poziv za ovaj meč.

čoda

pre 6 godina

Ovi koji osporavaju izbor bilo kog igraca, narocito Tompsonov i Grinov mora da imaju vise kosarkaskog znanja od NBA trenera(koji su i izabrali all-star rezerve) koji zaradjuju milione od istog. Rekao bih odlican izbor all-starova. Mozda bi neko jos mogao tu da se pridoda (pre svega Pol Dzordz) ali jednostavno mesta vise nije bilo.

BBO

pre 6 godina

@joki, Stojakovic 4 puta MVP sezone? Mozda u juniorskom timu i onaj period kada je igrao u Grckoj. U NBA nikada nije bio ni blizu da bude MVP jer, kao prvo, nije bio udarna igla ni svoje ekipe (to je bio Kris Veber). Pedja je veleki suter, ali velecinom i znanjem ni blizu Drazenu, Bodirogi, pa cak i Kukocu (koji je bio treci igrac u onakvim Bulsima).

nemke

pre 6 godina

Rezultat ove utakmice ce vam pokazati koliko se raspao NBA! Jednostavno to vise nije to... Jedino sta pratim je ucinak nasih kosarkasa (kroz sezonu) i nista vise...

'Ajmo nasi!

pre 6 godina

Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili
(nadnicar)

Tesko biti prva zvezda u Denveru gde ti je najveca konkurencija Milsap. Verovatno si suvise mlad pa se ne secas da je Sakramento igrao finale vec tada izuzetno jakog Zapada, sto je za Denver misaoni pojam, pod uslovom da uopste udju u play off. O tome kako je bilo igrati protiv Kobija, Seka i sudija da ne pricam. Sve u svemu, u ovom trenutku, i Vlade i Pedja su daleko ispred Jokica, sto ne znaci da se stvari nece promeniti u sledecih desetak godina. U svakom slucaju, Jokicu sve najbolje.

nadnicar

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.

nadnicar

pre 6 godina

@...,
Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili(inace njih dvojicu uz Saleta i Palju smatram sportskim idolima),pritom je danas NBA jaca nego ikad,naravno Srbi ko Srbi,amarkord,eh nekad bese,umesto da uzivaju u onom sto imaju.

Nba fan

pre 6 godina

@pozz ""Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako."


I te kako se pise, tako da ni tvoja recenica nije ispravna.
Ok Konfuzno jesam napisao jer sam bio pospan. Poenta je da je green ove sezone nervozan, lose je poceo sezonu. Posle se popravio ali Igra u najboljem timu lige i naravno da dogura brojke od 10 poena. Ima 7 asistencija jer je to stil golden state da kari, klej istracavaju iz blokova dok green tapka loptu u mestu i samo im dodaje. Tako belezi preko 4,5 asistencija na mecu.
Zahvalan igrac ali su kris pol i pol dzordz zasluzili jer nose svoje ekipe iako imaju super starove u svom timu.

Pozz za pozz

antiDebil

pre 6 godina

Po čemu je Tompson ispred Lua ove sezone?Kapitenu ili treneru koji bira?Cirkus.
(Gagi 013, 24. januar 2018 08:18)

Pa valjda bira trener najbolje ekipe na zapadau, dakle Tomsonov trener !! Stvarno cirkus...

anonymous

pre 6 godina

Koja je poenta promene formata ako ce opet rezervni igraci biti podeljeni na istok i zapad? Ili su ovo samo rezerve iz obe konferencije, pa ce Kari i Dzejms redom birati?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Treba da pozovu Lilarda, Kahvi Leonarda, Rasela Vestbruka, DeRozana, Paculjiju, Adetotokotomboua, Irvinga, Lebrona, Kris Bosa, Boguta, Amare Stodemajera, Garneta ako jos uvek aktivno igra kosarku i Blejk Grifina u Ol Star timove istoka i zapada. U Ol star timovima treba da igraju najbolji i najpoznatiji igraci lige a ne neki Nikola Jokic zvani Individualista. Neka on igra za Srbiju u Dejvis kupu u tenisu, singl konkurencija ionako je on individualista. Mada i Manu Dzinobili zasluzuje poziv u Ol Star ekipu, jeste da ima 40 godina ali igra kao da mu je 20, i dobro bi dosao Ol star ekipi, bilo istocne bilo zapadne konferencije.

cccc

pre 6 godina

Lav i Batler pre Pola, Vilijamsa, Džordža, pa i Entonija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 24. januar 2018 01:42)

Ocigledno je nisi gledao Minesotu ove godine zato sto Batler itekako zasluzuje da bude ol star. Za kratko vreme se postavio kao lider u timu, okrenuo ga naglavacke i od tima koji je vise od decenije bio na dnu tabele zapada sada je medju top 5 na istom. Pol ove godine nema sta da trazi na ol staru, trecinu sezone je proveo povredjen.

Gagi 013

pre 6 godina

@antidebil-Pa valjda je pošteno izabrati igrače koji su u boljoj formi i bolji statistički trenutno,a ne svoje igrače( ili preferiraš stil Ilije Petkovića)
@čoda-Kako objašnjavaš onda poziv Lova?

Kobe Bryant

pre 6 godina

@Gradjanin: Odlično si objasnio! Kratko i jasno. Jokara ima dobru statistiku ali on jednostavno nije atraktivan. Kad je na primer on imao neko atraktivno zakucavanje? Nije baš skočan. Ok, mozda mu i ne treba, al svejedno to se trazi.

ultras17

pre 6 godina

Nema Jokica jer ne vole nas Srbe, ajde sto nema Jokica, ali sto niko ne pominje Bogdana, Tea i Bjelicu koji po mom misljenju svi zaluzuju mesto na Ol-staru u konkurenciji ovih dopingovanih cirkuzanata iz Amerike!

Mamba8

pre 6 godina

je li se sali nekoo?
Klej Tomoson?
Dzon Vol koji se raspada ove godine?
nema Pola Dzordza?
ali najgore od svega Kevin Lav?????? ja ne znam mozda ja ne znam nista o kosarci ali onaj lik totalno ne sposoban da sam kreira poene lik 35 minuta stoji u cosku i ceka loptu.
Definitivno necu ni ove godine gledati ovu smijesnu utakmicu

reziel

pre 6 godina

Jokić je prosečan igrač koji briljira u ispod-prosečnom timu. Njegova statistika ne bi bila ni približno ovako dobra da ima iole boljih saigrača. U većini drugih timova bi provodio značajno manje minuta na parketu. Ovako, to što je najbolji igrač jednog od najgorih timova u NBA ligi ne znači da je klasa za AllStar.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Treba da pozovu Lilarda, Kahvi Leonarda, Rasela Vestbruka, DeRozana, Paculjiju, Adetotokotomboua, Irvinga, Lebrona, Kris Bosa, Boguta, Amare Stodemajera, Garneta ako jos uvek aktivno igra kosarku i Blejk Grifina u Ol Star timove istoka i zapada. U Ol star timovima treba da igraju najbolji i najpoznatiji igraci lige a ne neki Nikola Jokic zvani Individualista. Neka on igra za Srbiju u Dejvis kupu u tenisu, singl konkurencija ionako je on individualista. Mada i Manu Dzinobili zasluzuje poziv u Ol Star ekipu, jeste da ima 40 godina ali igra kao da mu je 20, i dobro bi dosao Ol star ekipi, bilo istocne bilo zapadne konferencije.

BBO

pre 6 godina

@joki, Stojakovic 4 puta MVP sezone? Mozda u juniorskom timu i onaj period kada je igrao u Grckoj. U NBA nikada nije bio ni blizu da bude MVP jer, kao prvo, nije bio udarna igla ni svoje ekipe (to je bio Kris Veber). Pedja je veleki suter, ali velecinom i znanjem ni blizu Drazenu, Bodirogi, pa cak i Kukocu (koji je bio treci igrac u onakvim Bulsima).

Kyle and Peel

pre 6 godina

Sta ga zovete Joka koji moj, kao da je Jovana? Zali Boze glupe mode da se daju nadimci svakom sportisti samo zato sto je to norma u Americi. Ne zove se Visvanatan pa da mu tepaju Visa ili, ako je vec Joka uzeta kao reper, Viki.

Tvoj Joka

pre 6 godina

Kako to da nas Joka najbolji igrac univerzuma ne igra na all star mecu???? Kakva nepravda
(jusuf)

Nurkicu, ti li si? Ne budi gorak, godina je prosla od kako si poslat u Portland na kaljenje.

PS. Kad ti je vec tako velikodusno ustupljen jezik na koriscenje, mogao bi bar da naucis osnove srpskog jezika i pravopisa. Na primer, upotreba velikog slova.

Veliki momak

pre 6 godina

Kako jadan potez NBA rukovodstva..ovo je cista blamaza.Profit,profit,profit i samo profit izjeo je iznutra i svetinju kakva je nekada bila mocna NBA liga.Cuj "kapiteni biraju" - kakav bedan izgovor da oni u koje se najvise marketinski ulaze budu na ovom bednom seoskom vasaru na kome igraju istrosene mecke..

joki

pre 6 godina

jos jedan dokaz nepravde prema pedji stojakovic.
3 puta all star.covek ubedljivo najupsesnij kosarkas iz bivse jugoslavije svih vremena.
ma svaka cast bodirogi,drazenu,i ostali ali nba je za evropsku kosarku svemirski brod.
covek koji je bio drugi strelac lige,4mvp sezone,covek koji je u 10 top sutera u nba svih vremena,

taj covek kad se po raznim sajtovima biraju najbolji igraci iz bivse juge uopste ili retko se spominje,
eto sta mediji rade kako nam isperu mozak.

ko je najbolji kosarkas sve je stvar ukusa ali ako udjemo u brojke svi oni mogu samo mastati o karijeri pedje stojakovica,
od divca do drazena.ono sto je pedja tamo postigao izgleda nece ni jokic,ali svim srcem zelim da postigne..

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.

ali zato kad neko udje u drazenove brojke srbi skacu kao ludi objasnjavajuci kako je njemu tamo bilo tesko.
drazen 1993 nije bio all star pedja vec 2002 god vec all star,
da.. za 9 god kosarka se toliko promenila.malo sutra.

koliko smo samo gresni prema tom coveku nije ni cudo sto ne dolazi u srbiju.

teo

pre 6 godina

ljudi ne shvatate. Ovo je All star mec i ovde se traze atraktivni igraci koji ce da zakucavaju, udaraju banane itd a nas Jokic nije jedan od njih. Jokic je malo staromodan i dosadan igrac ali zato jako kotistan i efikasan.

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".
(Milan, 24. januar 2018 07:01)

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav

nadnicar

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.

the truth

pre 6 godina

Nema Dragica i Kris Pola? Dragic je Medzik Dzonson sa Lauria. Sramota. Po kojem osnovu nema Dragica? Majami 3 na istoku, on najbolji igrac. On i Kajri dva najbolja pleja na istoku. La Markus Oldridz? Smijesno. Jokic je bolji statisticki uz manje minuta.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.
(TRex, 24. januar 2018 08:27)

Taj petarczv se ne razume u kosarku jer istu prati od 2011 godine, dakle navrsava se 7 godina kako je cuo za Lejkerse, NBA ligu, Aba ligu, Evroligu i sve ostalo sto ima veze sa kosarkom. Oprosticemo mu sto ima manjak znanja.

Djole

pre 6 godina

Kakva je glupost biraju kapiteni,sta su oni...ne razumem! Po meni treba da treneri svih timova izglasaju sve igrace koje treba da igraju na all staru i prvu postavu! Na all staru treba da budu najbolji igraci u ligi i to je to...zato se i zove all-star! Nas Jokic jos uvek nije jedan od najboljih u ligi,tako da realno jos ne treba da bude na all staru! Nadamo se da ce u narednim godinam biti jos bolji! Sto se tice Grina slepa se uz Durenta,Karija i Tomsona,mislim da ne treba da bude na mecu! Pol sigurno mora biti,jer je jedini klasican plej u ligi i jedan od najboljih,Dzordz isto zasluzuje i jos neki igraci...Pre svega moraju da naprave neki rivalitet izmedju timova,recimo da svaki tim i koferencije ciji igrac je na all staru dobije bonus pobedu uzavisnosti koji tim pobedi ili da u finalu koji je tim pobedio Zapad ili Istok,tim iz te koferencije ima prednost domaceg terena!Tako nesto da se malo uozbilji sve

Todor

pre 6 godina

Interesantno bi bilo videti koliko ima belih igraca na All-Star-u posto crnci u SAD-s konstantno govore da su ugrozeni i da ih se planski diskriminise.

Milan

pre 6 godina

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford???

Hvala i pozdrav
(petarczv,

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara 

Lepo receno, bravo.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Koliko su smarali ovuda da je Jokic bolji od Atetukomba i Porzingisa... Oni na All Star, Janis jos prosle godine bio starter.

MrF

pre 6 godina

Nije Kevin Love kriv sto mu se igra svela na cekanje u cosku. Tako igraju svi Lebronovi saigraci, plus je protiv svoje volje stavljen na centra kao poslednja linija odbrane u ekipi gde sem Crowdera nikone igra odbranu na perimetru. I pored svega toga on ima 19p 10sk i 40% sut za 3. A oni koji se smeju odabiru Horforda nemaju veze sa kosarkom. Stub odbrane u ekipi koja igra najbolju odbranu u ligi. Plus najvise assistencija medju visokim igracima u celoj NBA.

nemke

pre 6 godina

Rezultat ove utakmice ce vam pokazati koliko se raspao NBA! Jednostavno to vise nije to... Jedino sta pratim je ucinak nasih kosarkasa (kroz sezonu) i nista vise...

Nba fan

pre 6 godina

Hajde iskreno sad :
Istok : Lauri je samo solidan ali mislim da pored toga Dragic je morao dobiti mesto jer Miami igra fantasticno.
Kevin Love je klimav, mozda Dramond ali s obzirom da smatram da je dramond precenjen, izbor na love me manje boli.

Zapad :
Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje da igra all star pored dzordza. Cak i kris pol je mogao dobiti mesto ali navode razlog da nema dovoljno utakmice ove sezone.
Za Jokica mogu reci da ima bolje brojke od greena i nosilac je ekipe. Da je samo vezao nekoliko dobrih partija mislim da bi morao umesto greena igrati.
Grifina nema zbog malo utakmica, lilard zasluzeno!

petarczv

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

Pa atraktivniji je od al horforda sigurno... A i od vise njih koji ce igrati na all starr utakmici ima vise top 10 poteza... Igraci koji apsolutno nisu zasluzili poziv su al horford i lowry...

dogodine siguran

pre 6 godina

Ogromni problem za Jokica je sto igra na Zapadu, na kome je danas skoro 20 od najboljih 25 NBA igraca. Kris Pol bi verovatno bio bek starter na Istoku, a na Zapadu nije ni rezerva. Evo, Al Horford iz Bostona je igracki i po stilu najslicniji igrac nasem Jokicu ("centar-organizator") samo sto je slabiji u svemu i manje talentovan (on 13-7-5, Jokic 16-10-5), a nije ni u svom timu najbolji (iza Irvinga), ali igra na zvezdama siromasnom Istoku i za jake i slavne Seltikse, i eto njega medju odabranima, a nema Nikole. Treneri su se ovde ipak ogresili ako ne o igrace, onda o klubove, jer nije normalno niti pravedno da 0.500+ timovi Majami, Denver i Klipersi nemaju nijednog predstavnika.

kam

pre 6 godina

Eto vam nebeski narode dokaza da je Jokic samo prosek.
(Jumko, 24. januar 2018 01:50)

Jeste vala, ovo je dokaz (mislim još uvek)... kao i Dražen, samo prosek...
Samo je jedan odavde 3x All Star, PREDRAG STOJAKOVIĆ.

Duka

pre 6 godina

nek iskoristi on taj vikend da prevrce gume po livadi
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (triplem, 24. januar 2018 08:47) # Link komentara

Ti ne bi mogao ni da mu okosis livadu.

Cinik

pre 6 godina

Kako je igrao protiv Blejka Grifina na utakmici sa Klipersima, nije zaslužio ni mesto u timu Denvera. On samo igra dobro kada protiv njega iga neki spori i atletski inferiorni belac, tipa Tajler Zelera i sl. Pa ne može baš svako da igra na All star meču, zar ne?

petarczv

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.
(Nikki, 24. januar 2018 04:24)

U pravu si trebali su da pozovu najslabije...

petarczv

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali". 
(Milan, 24. januar 2018 07:01) 

Izvini molim te ako je lista strelaca najmerodavnija kazi nam molim te koji je na listi strelaca na primer al horford??? 

Hvala i pozdrav
(petarczv, 24. januar 2018 07:09)

Al Hroford je prvo iz istočne konferencije gde je mnogo slabija konkurencija, a drugo, neuporedivo je bolji defanzivac i kičma PRVOPLASIRANOG Bostona. Sve se gleda stručnjače.
(Milan, 24. januar 2018 07:26)

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...

ayrton senna

pre 6 godina

Sve vama strucnjacima nesto ne valja i vi znate bolje.To su bre birali treneri u nba i ja se slazem za apsolutno sve izabrane igrace.Kaze lu vilijams treba pre batlera ili ne zasluzuje oldridz koji sam vuce sas na vrhu konferencije.Pa ludji sam ja sto citam ove komentare

A u Joke zlatne toke

pre 6 godina

Potpuno neočekivano za Joku, uradio je sve što je trebalo; Otkazao učešće u reprezentaciji jer je bitnija sezona u NBA, dao podršku SNS-u pre izbora, sve pametno odradio. Stvarno mi nije jasno, očekujem da Dragi Vođa reaguje i završi mu učešće na spektaklu.

lol

pre 6 godina

Iako Jokica krase odlicne cifre, momak jednostavno nije dovoljno atraktivan za All Star.
(Gradjanin Z, 24. januar 2018 01:37)

A Mark Gasol je atraktivan?
Jokiceve asitencije nisu atraktivne?

antiDebil

pre 6 godina

Po čemu je Tompson ispred Lua ove sezone?Kapitenu ili treneru koji bira?Cirkus.
(Gagi 013, 24. januar 2018 08:18)

Pa valjda bira trener najbolje ekipe na zapadau, dakle Tomsonov trener !! Stvarno cirkus...

baron

pre 6 godina

Realno, Jokic nije zasluzio poziv. Neko se usudio prozivati Oldridza, ali covek nosi Spurse bez Leonarda na trece mesto zapadne konferencije. Jokic ima tim kakav se pozeleti moze. Vecina mladi igraci, on se tako lako moze nametnuti kao zvezda i glavni igrac, a umesto toga on se jedva vuce po parketu. Celo leto kao gurao i prevrtao traktorske gume, a debeljko nije u stanju da se odvoji od zemlje. On ima znanje, kefalo za kosarku ali je fizicki slabasan za neke velike domete. Za Evropsku kosarku je ok, ali za NBA je tanak, pogotovu u odbrani gde je potrebna pokretljivost i skocnost.
On sa 22god nije fizicki spreman za NBA. To je neprihvatljivo za profesionalca. Kada ce biti spremman, sa 32god?
Ne radi se o tome da on treba da skaze i zakucava, vec da bude u stanju da na svakoj utakmici ubaci po 20p i igra odbranu na zavidnom nivou. On to nije u stanju, zato nema All Star.
P.George odigra dve dobre utakmice, onda pet losih. Ni on ne zasluzuje poziv.

Bratko SRB

pre 6 godina

@NBA Fan
Decko vidi se da poznajes ligu ali znas, nabrojao si sve igrace koji su ustvari izmedju ostalog i njihovi reprezentativci sa olimpijiskim zlatom tako da znas, Ameri imaju svoj ponos i postovanje prema svojim igracima i ne bi oni izbacili svog Greena ili Lowryja da bi usao neki Jokic ili magicni Teo na njihovom All Star-u koji je sve u vezi showa , ponosa i postovanja prema gledaocima. Samo kod nas srba vazi ona stara "u tudjega tatka, pogolema *****" dok druge lige i narodi prvo postuju sebe i svoj "produkt" pa onda ostale ako moraju. Poz.

čoda

pre 6 godina

Ako nema mesta za Pola i Dzordza onda realno nema ni za Jokica.. Lu Williams zasluzuje pre Kleja Tompsona, Dragic pre Lowry-a..
(lucho, 24. januar 2018 08:19)

Strucnjak, ajde ti meni odgovori sto Lu Vilijams zasluzuje pre Kleja Tompsona? Zato sto su se cela prva petorka Klipersa povredila i on ostao sam i mogao da se ispucava do mile volje. Koliki je bio skor Klipersa dok je on bio prva napadacka opcija( 10 poraza su vezali ), sve dok se Grifin nije oporavio bili su kanta. Sta mislis koliko bi poena Tompson postizao u tim istim raspalim Klipersima, covek koji ima najbolji procenat za tri poena i covek sa najvise postignutih trojki u NBA ove sezone, covek koji za razliku od jednodimenzionalnog Lua( koji ni Branka Lazica ne bi mogao sa sacuva) igra i fantasticnu odbranu i uz to sve je u SAMPIONSKOJ EKIPI i mora da deli suteve sa Karijem i Durentom. pozdrav

dačo

pre 6 godina

bez ubedljivo najboljeg pleja lige i majstora sa loptom Krisa Pola ovakvo biranje gubi svaki kredibalitet.dje su im oči?a da on ne zakucava kao lebron i društvo.Sramota.

Nikki

pre 6 godina

Da su zvali jos 20 igraca Jokic ne bi upao nikakao. Meni smetaju Grin i Tomson iz Voriijorsa. Samo zato sto su najjaci tim oni su tu. Svejedno Zapad mnogo jaci.

Chuki

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu

BgHQ

pre 6 godina

Po mom misljenju Jokic nije za ovu utakmicu, u boljoj formi je bio prosle godine, a i sta ce tamo ionako je ova utakmica postala teska sprdnja. Licno sam prestao da gledam ovu utakmicu
(Chuki, 24. januar 2018 07:07)
Ako si prestao da gledas ovu tekmu onda je bas glupo da se uopste igra.Javi ovima iz NBA jer nisu ljudi znali da ne petljaju bez potrebe.
E sad ozbiljno.Ova utakmica je stvar prestiza i sve slicne utakmice u celom svetu su organizovane po ugledu na ovu.Nase je subjektivno misljenje da li je neko trebao da bude uvrsten ili ne ali bih voleo da jednog dana neko od nasih zaigra na ovoj smotri najboljih igraca.

киза Д

pre 6 godina

Људи будите реални.Јокић није ни близу а неће ни бити.Јокић није ни видео гуме а камоли их превртао.Дотерао је мало линију али мишића нигде старији се сећају Кукоча у Југи па у НБА.Пеђа Стојаковић је био врхунски играч али је имао и среће да је ту био Дивац.

nemusti jezik

pre 6 godina

ne pratim NBA,ali citam sve tekstove,i sudeci po njima Jokic je nesto izmedju Jordana i Malonea,samo sto je belac,srbin,znaci bolji je.
i sad,kako ja da protumacim ovu vest da on ni na All star ne ucestvuje?

nadnicar

pre 6 godina

@...,
Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili(inace njih dvojicu uz Saleta i Palju smatram sportskim idolima),pritom je danas NBA jaca nego ikad,naravno Srbi ko Srbi,amarkord,eh nekad bese,umesto da uzivaju u onom sto imaju.

nesaneg

pre 6 godina

Prejaka je konkurencija na zapadu, pa cak i Pol Dzordz i Kris Pol nisu izabrani, tako da je u principu razumljivo sto za Jokica nije bilo mesta...

Pozz

pre 6 godina

"Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako.

Milan

pre 6 godina

Dok ne nagura 20 poena u proseku neće ga ni razmatrati. Sve je to lepo, skokovi, asistencije, napredna statistika, real +-, ali je lista strelaca najmerodavnija i svi to prvo gledaju. A Jokić je tu jedva u 50 najboljih. Mora nekako da nadje način da doda još tih 4-5 poena i ulazi u krem lige automatski. I Meloun mu je odmogao ove sezone, i njemu da se "zahvali".

Milan

pre 6 godina

Strucnjace u prvom komentaru si napisao sto se vidi iz prilozenog da je "dzaba" sva ostala statistika i asistencije i skokovi i napredna statistika da su jedino bitni poeni i da je prosek iznad 20p a onda napises sve se gleda.... Hahahahahah koji si ti kralj...
(petarczv,

Sve se gleda u smislu da je vrlo važno iz koje franšize dolazi igrač, složićeš se da Boston i Denver ne mogu da se porede ni po kom kriterijumu. Sve su oči uprte u višestruke šampione, one najjače. Jokić da bi odskočio iz malenog Denvera mora da ima tih 20+ poena uz ostalu statistiku u kojoj je zaista poseban. Da igra u GS sa trenutnim brojkama verovatno bi igrao pre Grina, ali ovako teško. Tako stoje stvari i čudi me da jedan takav "znalac" kao ti ne zna takve stvari.

srpska posla

pre 6 godina

ovo je posebno zalosno sto je i srbima ispran mozak,mnogi su vec zaboravili da smo sa pedjom bili prvaci sveta da je bio u najboljoj postavi prvenstva,
mnogi su zaboravili da smo sa njim bili prvaci evrope,
da je pedja proglasen najboljim igracem ep.
(joki, 24. januar 2018 03:04)

Pedja je imao nesrecu da je u reprezentaciji igrao (nakon osvojenog svetskog prvenstva) sa gomilom nabedjenih velicina koji su ziveli na slavi prethodne generacije (ukljucujuci i Pedju). Na racun te slave su i otisli u NBA sto objektivno nisu zasluzivali (Jaric, Milicic itt). Pri tome su razbili duh reprezentacije tako da nam je trebalo 10 godina da ga povratimo. Jokic po mentalitetu podseca na tu ekipu.
Sada o Pedji - apsolutno najuspesniji igrac sa Balkana u NBA. A u Srbiji je omalovazavanje sopstvenog naroda poslednjih godina u modi, tako da me ne cudi da stavljaju Drazenovu (ili Kukocevu) NBA karijeru ispred Stojakoviceve.
Srbi potpuno pogresno shvataju svet oko sebe, misle da cemo samoponistenjem dobiti postovanje drugih. Nema veze sa zivotom. Svaka ozbiljna nacija postuje svoje i postuje druge koji postuju svoje. Naravno, tu ne treba preterivati i samohvalisati se to izaziva jednak zazor kao i preterana samokritika.

Ivan NS

pre 6 godina

Kako to da ne izabraše Joku, koji je po 'naprednoj' statistici prvi centar lige, a medju prvih deset igrača inače? Da nije neka teorija zavere?

milosh-nish

pre 6 godina

na zapadu LU nepravedno izostavljen,na istoku dragic pre laurija,ostalo je manje vise ok,jokic je bolje igrao prosle sezone(drugi deo) ali nema sumnje da ce igrati all star,mozda vec sledece godine

Daki

pre 6 godina

Otkad Nba postji ima Super zvezde u svojim timovima i uvek se sve vrti oko 1,2 ili najvise 3 igraca,ostali su tu da popune mesta da se tako izrazi,ali je manje vise tako! Ne znam zasto potencirate kako neki igraju sami i kako neki su sebicni i da ne vide nista vise osim kosa! E gresite za to su i placeni i to tamo tako funkcionise svako ima svog ,,heroje'' i tako ce da bude uvek! Da to ne odgovara njihovim fransizama ne bi im ni dozvilili da tako igraju i ponasaju! Zbog toga su im pune tribine i zbog takvih zaradjuju svi timovi,a zato i oni imaju tolike ugovore! Pa jedan Pedja Stojakovic je ima samo 3 nastupa za all star,a vi hocete da jokic vec sad bude tamo i poredite ga sa Davisom ili Cousinsom koji su najbolji u ligi,a verovatno na svetu na svojom pozicijama trenutno...ma daj budite malo realni!

веверица

pre 6 godina

све, све, али кајл лаури. зашто? ја се увек смејем кад гледам торонто због лаурија и валанчијунаса. само због њих и гледам торонто који је иначе досадна екипа, али ова два бота увек праве шоу. каква лаури има "решења" када се утакмице ломе, то је за плакати. драгић је за лаурија доктор кошакре. класа изнад. и не само драгић, него и ајзеа томас, кемба вокер, денис шредер...
кајл лаури је суви просек и најпрецењенији плејмејкер нба лиге.
боље хезоњу да су звали, бар да закуца који пут.
кајл лаури...

Nba fan

pre 6 godina

@pozz ""Koliko god Green igra u sampionskoj ekipi, i licno mi ne prija, mislim da ne zasluzuje..."

Ova recenica nije logicna. I zasluzuje itekako."


I te kako se pise, tako da ni tvoja recenica nije ispravna.
Ok Konfuzno jesam napisao jer sam bio pospan. Poenta je da je green ove sezone nervozan, lose je poceo sezonu. Posle se popravio ali Igra u najboljem timu lige i naravno da dogura brojke od 10 poena. Ima 7 asistencija jer je to stil golden state da kari, klej istracavaju iz blokova dok green tapka loptu u mestu i samo im dodaje. Tako belezi preko 4,5 asistencija na mecu.
Zahvalan igrac ali su kris pol i pol dzordz zasluzili jer nose svoje ekipe iako imaju super starove u svom timu.

Pozz za pozz

djole

pre 6 godina

oduvek bio cirkus, koji ove godine doživljava svoj vrhunac... niđe veze
(dirk, 24. januar 2018 01:40)

Pa ovo je revijalna utakmica oduvek i bila koja ima samo jedan cilj a to je da zabavi publiku, tako da u cemu je problem?

čoda

pre 6 godina

Ovi koji osporavaju izbor bilo kog igraca, narocito Tompsonov i Grinov mora da imaju vise kosarkaskog znanja od NBA trenera(koji su i izabrali all-star rezerve) koji zaradjuju milione od istog. Rekao bih odlican izbor all-starova. Mozda bi neko jos mogao tu da se pridoda (pre svega Pol Dzordz) ali jednostavno mesta vise nije bilo.

Sir Djavo

pre 6 godina

Mec sam po sebi nije vise atraktivan i ne znam zasto frka oko nicega. Ne vjerujem ni da ce velika imena koja propustaju all star biti potresena prosto je besmislen susret ali ok. Jokic ima smisla za dodavanja pogotovo kada se odbrana postavi a on nadje rjesenje i tu je jedan od atraktivnijih no ovdje odbrana i nema, idu dalekometni sutevi kontre gdje se izivljavaju na obrucima bez da iko ista pokusa sprijeciti, par sati da covjek bez potrebe izgubi no ko voli nek izvoli.

Kosarka fan

pre 6 godina

Sve je ok, samo :
Na istoku bih Dragica umesto Laurija pre svega jer Lauri se gura vec godinama iz ne znam kog razloga. A Dragic nosi ekipu Majamija kao najvece iznenadjenje.

Na zapadu Dzordz umesto Greena. Ok je green ali dzordz je najbolji kradljivac lopti u ligi i ima izvanredne ostale brojke iako igra u timu sa dva mozda najveca individualaca lige.
Krivo mi je za Lu vilijamsa, 14 utakmica preko 30 poena. To je all star igra.

јд123

pre 6 godina

Не знам да ли је стварно неко очекивао да ће Јокић бити изабран? Да ли ви уопште пратите НБА или само читате бомбастичне наслове у нашим медијима о нашим играчима, па сте у чуду? Јокић до сада није напредовао у односу на прошлу сезону. Довољно га је поредити са Порзингисом и Антетокумпом. Прошлу сезону је био бољи од Порзингиса, а са Антетокумпом водио мртву трку за MIP (most improved player). Да је увео Денвер у плеј-оф оф, можда би чак и освојио ту награду. Ја му само желим да сазри као особа и доноси сопствене одлуке. Можда грешим, али ми још увек делује детињасто и подложно сугестијама. За разлику од нпр Новицког, који је у његовим годинама имао своје ја. Када је прелазио у НБА, Пешић је све покушавао да га доведе у Албу. Али Новицки није обраћао пажњу на тврдње да прво треба да се докаже у Европи, знао је шта хоће. Такође је увек одговарао да ће играти за своју репрезентацију и да га у томе нико не може спречити. Када су Јокића у првој НБА сезони питали, он се извлачио, "не знам, видећемо", као "морам тату питати шта каже".

Ја сам пре почетка сезоне рекао да му желим да буде још бољи, али да сам убеђен да ће му не играње на ЕП одмоћи. Нека се замисли како је играо прву сезону а како другу после ОИ. Можда би био уморнији после ЕП, али да се вратио са златном медаљом, ментално би био много јачи.

Нека сада пита све оне што су му сугерисали да не игра за репрезентацију, зашто му то није помогло? Прво свог тренера. Гледао сам интервју, где Мелоун каже "Јокић је дошао уморан са ОИ и требало му је времена да уђе у ритам". Као није он крив и незналица, што је тек од децембра поставио Јокића као стартера, него његово играње за репрезентацију на ОИ.

Убеђен сам да га је и Мишко убеђивао да не игра ЕП, јер се прибојавао повреде и рачунао да ће тако дићи већу лову при склапању новог уговора. Сада видимо да се и он прерачунао. Сви који тврде да је олстар небитан, треба да знају да је битан, ако због ничег другог, онда због лове. Јокићу ће на крају сезоне сигурно бити понуђен велики, вишемилионски уговор. Али можемо само претпостављати колика би та понуда била већа за олстар играча.

antiDebil

pre 6 godina

Horford je defanzivni cvor Bostona. Bez njga bi primali bar 10 poena vise i umesto odbrane broj 1 bili bi negde na sredini.
(Bikac, 24. januar 2018 05:28)

Odbrana je posebno bitna na ovim utakmicama !

anonymous

pre 6 godina

Koja je poenta promene formata ako ce opet rezervni igraci biti podeljeni na istok i zapad? Ili su ovo samo rezerve iz obe konferencije, pa ce Kari i Dzejms redom birati?

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovako da kažem. Prošle godine je stvarno imao jedan impresivan period pogotovo pred All Star. Glasao sam za njega, a nisam za ostale naše jer sam smatrao da stvarno treba biti realan i gledati učinak. Ove godine sam glasao za sve naše čisto onako da im pružim podršku. Svi glasaju za svoje, a ja se pravim pametan. Niti koga ugrožavam niti to mene ugrožava. Kliknem i to je to. Jokić je čudniji u odnosu na prošlu sezonu. Da li je lošiji ili ne može da se raspravlja, ali je čudan. Nervozan je, gunđa, pravi glupe faulove i nije koncentrisan na ono što treba da radi. Voleo bih da čujem od Melouna, koga gotivim jer je simpatičan lik, u čemu je problem. Prošle sezone su kao razlog "kasnog paljenja" navedene OI. Šta je sad? Možda i ja i svi mi imamo nerealna očekivanja, ali neka brojka od 20 poena po meču mi se čini realna. Možda je i dostigne do kraja, ko zna. Prošle sezone je po meni više zaslužio AS.

All Star jeste circus, ali to je sjajna marketinška prilika za sve. Ono što je pak važno je sledeće. Ni Jokić ni bilo koji naš igrač neće postati All Star dok Ameri ne budu glasali za njega. Ili da pola Srbije glasa, a složićete se da mi ne možemo da se udružimo ni oko mnogo važnijih stvari. Mada i ne treba. Treba biti realan jer ipak smo mi “Zemlja košarke” pa treba nešto i da znamo. Da bi Ameri glasali treba da ih oduševi. Igrači ga cene, ali publika traži još neke stvari. Plus ne igra u medijski popularnom timu.

kris77

pre 6 godina

Pre neki dan kad su izabrani starteri dao sam svoja predvidjanja za rezerve istoka i zapada. Zapad sam pogodio u kompletu dok sam na istoku promašio Lova i Vola, umesto njih sam imao Dragića i Dramonda. Lov pre Dramonda mi je OK, mada je lako mogao i Dramond, ali da ne bude mesta za Dragića iz Majamija koji je četvrti na istoku a da iz petoplasiranog Vašingtona budu dvojica po meni nije fer, pogotovo što Vol ne igra kao prošlih sezona a i propustio je koliko utakmica kada je Bil procvetao u punom sjaju.

CJ

pre 6 godina

Nestvarno mi je da su PG i CP izvisili...kakva je to konkurencija ljudi moji, na istoku lagano starteri. Tompson i Grin definitivno nisu zaslužili pre ove dvojice da budu allstar.

...

pre 6 godina

Gde su sada oni koji onoliko histericno brane Djokovica od objektivnih kritika.U vecini komentara se Jokic omalovazava iako je vec sada najbolji srbin u NBA ikad i gotovo se likuje sto ne igra all star,ne vidim niiedan komentar o pljuvacima,ljubomornom i zavidnom narodu,da ne govorim sto Djokovicu nikad nije zamerano odsusvovanje iz reprezentacije koja je unapred tim guralo u ambis,a Jokica i dalje pljujete zbog toga iako smo i bez njega gotovo podjednako kvalitetni.
(nadnicar, 24. januar 2018 14:22) # Link komentara

Najbolji Srbin ikada u Nba !? 😲 Sine,jesi ti cuo za Divca,Stojakovica...? Morace on jos puno traktorskih guma da prevrne da dodje na njihov nivo

TRex

pre 6 godina

@petarczv
pazljivo pratim tvoje komentare u poslednjih god dana jer me svaki put privuku nebulozama.Fascinantno je kako ne odustajes a ne razumes kosarku bas puno.Valjda je to ono kad nisi svestan koliko ne znas.

Gagi 013

pre 6 godina

@antidebil-Pa valjda je pošteno izabrati igrače koji su u boljoj formi i bolji statistički trenutno,a ne svoje igrače( ili preferiraš stil Ilije Petkovića)
@čoda-Kako objašnjavaš onda poziv Lova?

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
(Petar, 24. januar 2018 01:55)

Inace,kad su igrali Istok i Zapad,nije bila glupost.

Star

pre 6 godina

@јд123

Nije mi jasan ovaj forum. Ja napisah pre 10-ak dana ovo isto što i ti sada, ali mene nagrdiše u +- rubrici, a tebe nagradiše u istoj. Realno, Jokić je oko 15. mesta na zapadu i nije zaslužio poziv ove godine. Isto tako mislim da ni Stojaković nije zaslužio poziv prve godine, a dobio ga je zahvaljijući glasovima iz Srbije. Sadašnja situacija nije za poređenje sa tadašnjom, (drugačije glasanje i drugačiji način izbora igrača), ali sigurno bi imao mnogo više glasova da je igrao na evropskom prvenstvu, a verovatno ne bi stagnirao sa formom da je malo više igrao basket preko leta, umesto što se bavio poljuprivrednom mehanizacijom. Da ne ostanem dužan Peđi, sledeća dva poziva je itekako zaslužio,a što se Dražena tiče Dražena, da je poživeo dovoljno dugu, i on bi dobio neki poziv za ovaj meč.

'Ajmo nasi!

pre 6 godina

Jokic za 2 i po godine u NBA ima vise tripl-dablova nego Divac za celu karijeru i vise tripl-dablova nego Stojakovic dabl-dablova za celu karijeru,u trecoj sezoni postao je prva zvezda svoje ekipe sto Divac i Pedja nikad nisu bili
(nadnicar)

Tesko biti prva zvezda u Denveru gde ti je najveca konkurencija Milsap. Verovatno si suvise mlad pa se ne secas da je Sakramento igrao finale vec tada izuzetno jakog Zapada, sto je za Denver misaoni pojam, pod uslovom da uopste udju u play off. O tome kako je bilo igrati protiv Kobija, Seka i sudija da ne pricam. Sve u svemu, u ovom trenutku, i Vlade i Pedja su daleko ispred Jokica, sto ne znaci da se stvari nece promeniti u sledecih desetak godina. U svakom slucaju, Jokicu sve najbolje.

Navijač

pre 6 godina

Nema potrebe da se pravi prica oko Jokica i All stara, ove sezone nije ni u svojoj ekipi nabolji, a da bi upao tamo iz Denvera morao bi bas da pokida. Ipak je Denver losa marketinska sredina. Daleko od toga da je Jokic los ili ispod proseka ali nije jos klasa, odskace ali nedovoljno.

vojkan

pre 6 godina

sramota za Dragica,ali mene interesuje druga stvar,da li se odrzava takmicenje u sutiranju trojki i na osnovu cega se biraju igraci za to,posto pogdan ima iznad 40 procenata iz solidnog broja pokusaja?A sto se tice Nikole Jokica,meni je zao sto ima slabiju sezonu od prosle godine ali se i iskreno nadam da je izvukao pouke iz svojih odluka za koje mislim da su pogresne,mislim na ne igranje za reprezentaciju pre svega...gledam cesto Prozingisa i vidim koliki je napredak u igri njegovoj a secam se kada je pred evropsko prvenstvo pricao da ne postoji niko ko moze da mu zabrani igranje za reprezentaciju,tako da ima nesto i u karakteru ljudi.....nisam zeleo ovim komentarom nikoga da uvredim ili omalovazim,samo sam izneo svoj stav i ne znaci da sam upravu uopste

ajmo svi na lomacu

pre 6 godina

@BBO, Stojakovic je u sezoni 2003-2004 bio 4. na glasanju za MVP-a. Veoma lako mozes da proveris tu informaciju. Te godine je igrao kao zmaj, imao je preko 24 poena po tekmi. Nezahvalno je porediti igrace na razlicitim pozicijama. A da ne spominjem cinjenicu da Denver treba da bude standardan u play off-u da bi se njihovi timovi mogli porediti. Jokic je neverovatan, ali treba jos dosta da radi da bi dostigo ubilacki instikt Stojakovica.

pre 6 godina

Neki ljudi se ovde zale kako Grin i Tompson ne bi trebalo da budu na all-staru, ti isti ljudi ce se u junu zaliti kako Voriorsi imaju 4 all-star igraca!

Skenderberg

pre 6 godina

Kako ne kontate zasto je pozvan lauri? Pozvan je zato sto je toronto trenutno medju 4 najbolja tima lige i normalno je da ima dva predstavnika. Isto vazi i horforda. Jedina je greska sto nisu pozvali nekog iz majamija. Pre svega dragica. Majami igra odlicno ove godine. Sto se tice Dzordza iz oklahome, nije pozvan zato sto je puno da oklahoma ima dva predstavnika, a ne igra dobro u odnosu na kvalitet. Neko je spomenuo da batler ne treba da ucestvuje, taj komentsr nema veze sa zivotom, jer je batler najbolji igrrac minesote. Tako da se sve gleda i uspeh tima i ststistika i uticaj igraca na uspeh tima(grin i horford). Da se gleda samo statistika onda bi igrao i buker iz finiksa i midlton iz milvokija i mnogi drugi.

Ovde su

pre 6 godina

Se mozda ogresili na Pola jer je uz Hardena najbolji igrac Hjustona ,al je dosta utakmica i propustao pa mozda to bude razlog .Takodjs Dzordz bi morao ispred Grina ,jesu Voriorsi najbolji ,al nekako mi previse 4 igraca iz njihove ekipe ,jer i Dzordz ima sasvim dobru sezonu ,a Oklahoma sve bolja .Mislio sam i Lu Vilijams ,al koliko god je Tomson u senci Durenta i Karija ,covel i dalje ima prosek od 20 poena po utakmici uz sjajan procenat suta ,plus igrac koji igra fantasticnu odbranu .

M

pre 6 godina

Jokić stagnira, tako da nema šta da traži na skupu najvećih zvezda.
Svaka čast Janisu Adetokumbu koji je samo par meseci stariji od našeg Jokića (mada ima i dve sezone više), ali je potpuno zaslužio da se nađe tu.

cccc

pre 6 godina

Lav i Batler pre Pola, Vilijamsa, Džordža, pa i Entonija?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kića, 24. januar 2018 01:42)

Ocigledno je nisi gledao Minesotu ove godine zato sto Batler itekako zasluzuje da bude ol star. Za kratko vreme se postavio kao lider u timu, okrenuo ga naglavacke i od tima koji je vise od decenije bio na dnu tabele zapada sada je medju top 5 na istom. Pol ove godine nema sta da trazi na ol staru, trecinu sezone je proveo povredjen.

Kobe Bryant

pre 6 godina

@Gradjanin: Odlično si objasnio! Kratko i jasno. Jokara ima dobru statistiku ali on jednostavno nije atraktivan. Kad je na primer on imao neko atraktivno zakucavanje? Nije baš skočan. Ok, mozda mu i ne treba, al svejedno to se trazi.

LightbringeR

pre 6 godina

Ne igraju vise istok i zapad?? Koja glupost...
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Petar, 24. januar 2018 01:55)

Slažem se sa tobom, ali svakako je ta utakmica postala besmislena. Jedino fali još da protivnički igrači bacaju alley-up ovim drugim..

kris77

pre 6 godina

Podržavam i volim sve naše igrače, gde god da igraju, ali Jokić ove sezone nije zaslužio poziv na olstar meč. Ima on odličnu statisku, ali nedovoljno dobru u odnosu na neke druge igrače čije su ekipe sigurne na mestu koje vodi u plejof, a Denver se grčevito bori za to poslednje mesto. A izjave da je on naš najbolji košarkaš u NBA ikada već sad, posle 2,5 sezone su više nego smešne. Kad bude imao desetak odigranih sezona moći ćemo da pričamo o tome. Stojaković je bio 3 puta olstar, u sezoni 2003/04 četvrti u izboru za MVP igrača lige (znači zvanično četvrti najbolji igrač na svetu), član druge najbolje petorke lige i drugi strelac lige iza Mekgrejdija, redovno igrao plejof i sa Sakramentom i sa Nju Orleansom, sa reprezentacijom uzeo zlata u Istanbulu 2001-e gde je bio MVP Evropskog prvenstva, 2002-e u Indijanapolisu gde je bio član najbolje petorke Svetskog prvenstva, bio Mister Evropa 2001-e i 2002-e, jedan od najboljih šutera za 3 poena u istoriji košarke, sa Sakramentom nekoliko godina bio konkurentan za titulu koju je na kraju uzeo sa Dalasom i njegovim najvećim rivalom Dirkom Novickim. Kad Jokić bude u rezimeu imao samo jednu od ovih stavki moći ćemo da počnemo nešto da pričamo na tu temu. Da ne zaboravim da je Stojaković sa 21-om godinom bio najbolji strelac Evrolige i MVP Grčke lige, tada najjače u Evropi.