Četvrtak, 18.01.2018.

08:30

Teo bolji od Joke, Klipersi preskočili Nagetse

<a href="https://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2018&amp;mm=01&amp;dd=18&amp;nav_id=1348328" class="text-link" target= "_blank">Posle partije karijere Bogdana Bogdanovića</a>, prethodne noći mogli smo da gledamo novi srpski derbi u NBA ligi.

Izvor:

Teo bolji od Joke, Klipersi preskoèili Nagetse IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

85 Komentari

Sortiraj po:

milos

pre 6 godina

tesko ce denver do plej-ofa,raspali su se nacisto,gledao sam ih sinoc vode 12 razlike i trce i sutiraju u 5 sekundi napada divljacka kosarka,jokic je starno najbolji i treba da igra centra,sta ce njemu onoliko sutnutih trojki,ali ovi ostali npr.farid plata 13miliona,plumli 14milina ne zna se ko je crnji,nemaju nikakvu sigurnost,artur cirkus 7,5 miliona i tako redom,a klipersi ce do kraja biti 4 ili 5 ekipa,jer su oni dobri cak i bez ovih povredjenih jos kad se oni opareve ima da melju,bogdanovic zaluto,ekstra igrac da bude u takvoj ekipi strasno,on je igrac za plej-of

aco

pre 6 godina

Jokicu istice ruki ugovor. Cini mi se da ga miniraju da ne bi imao odlicnu statistiku, samim tim i za nekoliko miliona veci ugovor. Na cetvorci ne igra dobro kao na petici. Visi im plejof, pa ce ga valjda poceti da korste kao centra. Verujem da ce i u reprezentaciji dobijati minute na poziciji cetiri, nije ni ovo lose iskustvo za njega.

Nemanja

pre 6 godina

Teo katastrofa, bez ideje, potpuno bezopasan po kos. Nije u stanju da iskreira akciju, ako ne odigra uspesan pick n roll lopta ide nazad Griffinu. Ulaz pod kos ne postoji a flopuje ko Vlade u najboljim danima. Ono njegovo trzanje glavom pri kontaktu, trokiranje je vec postalo predmet sprdnje na ESPN i TNT. CP3 se sprdao s njim pre par dana...

Dusan8

pre 6 godina

Ajde ovako. Na treneru je da prepozna vremenom sta ima u ekipi i verujem, da SVAKI kosarkaski trener, bi u Jokicu video talenat nakon nekoliko meseci rada sa njim.
Sreca ima ulogu u svacijoj karijeri. Ali imas igraca koji jednostavno isplivaju gde god da ih bacis.
Takodje smatram, da Bobi i Zubac opravdano ne igraju a isti im je menadzer kao i Jokicu. Tako da tesko da Misko gura jednog a ostale ne.

JPR24

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.
(tocka, 18. januar 2018 13:34)
Promasio si problem. Jokic na 5 ima bolje brojke nego na 4. Faried sedi na klupi. Gura se Plamli na 5 i Jokic na 4 gde mu ne ide ! Upravo zbog rostera i ne treba da eksperimentise! Natavno i saigraci su gresili... Ali i Meloun gresi kao i prosle godine, kad su ispustili PO zbog istih stvari.

CarloNS

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!
(ja, 18. januar 2018 13:07)

I bez Džordana i C. J. Vilijamsa

nucky thompson

pre 6 godina

Teo mora da popravi ocajnu odbranu. Na kraju umalo da ih kosta pobjede njegova greska sa faulom na 16 sek do kraja. Ako ostane jos jednu godinu (iako sumnjam) mogao bi da odigra fino u NBA. Samo odbrana je taraba, slomio mu clanke ponovo. Fizicki nije spreman ove sezone.
Jokic car, kralj. Uz Gorana Dragica, po mom misljenju najbolji EX Yu igrac.

STEVO

pre 6 godina

U utakmicama kad se lomi rezultat pred sam kraj meča Jokić se jednostavno izgubi tako da ga u ovim zelenim godinama stavljati ispred Divca, Stojakovića a pogotovo legende NBA Novickog je amaterski i neozbiljno!

kouč

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama. 
I jedni i drugi ce jedva u plejof.
(sryugos, 18. januar 2018 09:49)

Nazalost, Jokic igra cetvorku , i to mu opasno smeta. Bukvalno ne znam da li je odigrao dobru utakmicu u tandemu sa Plamlijem. Proslu, protiv Dalasa , se vratio na prirodnu poziciju i videli smo statistiku koju je imao.

tocka

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.
Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.

hogar

pre 6 godina

(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 12:56)

Potpuno ste u pravu. Jokic je imao srecu sto je dosao u Denver koji nije imao startnog centra. Bio je tu Nurkic, ali on nije pruzao dobre partije sto je dalo sansu Jokicu. Da je otisao u bilo koji drugi NBA klub, kao 41.pik, tesko da bi dobio sansu i prosao bi kao Zubac. Sada je on stekao paznju lige,cak ga i sudije stite. Nije sve u talentu, treba dosta i srece.
Da je Jokic presao u Partizan, Zvezdu, neki Evropski klub, nikada ne bi imao status kao sada u Denveru, niti bi ko sada pricao o nekom velikom talentu.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

p.s. I evo jos jednom dokaz da Denver ima opasno dobre defanzivce na perimetru... Lu Vilijams 17p, nakon 7-8 30p utakmica.

yok

pre 6 godina

Čuj, ako Teo ostane još jednu godinu u NBA, pa
ostaće tamo do kraja karijere, Dok Rivers ga neće više puštati nigde,
gde on tu i Teo.

ja

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!

Stara kuka

pre 6 godina

@filipo

I onda sledi otreznjenje od ekipe USA ;)
(dr. Roddick, 18. januar 2018 09:17)

-Senegal
-Ceska -21
-Rusija -23
-Holandija
-26 godina bez medalje
-i ono sto vas najvise boli-NIKAD U ISTORIJI NISTE DOBILI SRBIJU.
Ima toga jos.
Sramota je za jednu Srbiju da izgubi finale u kosarci od NBA Amerikanaca.
Nemoj vise leba ti.

znanje-imanje

pre 6 godina

Ono malo što sam gledao pored tenisa - obe kritikovne odluke trenera su bile (u načelu) ispravne.
Protiv tima koji kuburi sa centrima (visinom, kvalitetom, povredama) - logično je probati (i) sa dva centra. Da ih izbaciš na faulove, otmeš skok itd. A nemajući raspoloženog igrača logičan je bio i izbor za zadnji napad - ukupno i najiskusniji i 1-na-1 najprodorniji. Pravda za Melona!
Denver je ovu utakmicu izgubio - juče! Počeli su, svojom krivicom, traljavo pa su celo poluvreme stizali loši Dalas. A kada su se odlepili - e zadnje 3/4 Dalas se tako potukao na terenu kao da je plej-of! Zaista su bili ne-ve-ro-vat-no borbeni. Denver koji nema pleja se pogubio i jedva jedva odbranio pobedu.
Ali, dan kasnije, putovanje i - naročito veliki igrači jedva se miču. Tako da je ceo tim bio loš a pogotovu Plamli, Nikola zato promašuje a sada nakon dobrog perioda od Lajlsa slaba korist, pa ni od Čendlera... Melon je kriv za svašta - i što je dozvolio pogrešnu strukturu tima, iza greške koje pravi, i za nemanje osećaja za utakmicu. Ovde je tek platio nekorišćenje celog rostera. Ali dupli centri - a oba su mu glavni organizatori, o smehotresa - i kada je izabrao Bartona za zadnji napad po meni nisu greške (teške).
Tanki Klipersi imaju potpuno suprotnog trenera, ništa pametovanje ali instinkt i iskustvo; ispravne mikro-reakcije nemaju cenu. Miloša već slušaju jer isplativost osećaju ali pre svega - imaju prikrivenog MVP u neverovatnom Lu Vilijamsu. I tako nekako do plej-ofa možda stižu.

Dag Kristi

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

Na proslom mecu ga je Jokic razbio,zasto bi sad bilo drugacije?

Dusan8

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.
(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 11:37)

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?

milos

pre 6 godina

Jokic je preksinoc odigrao puno vrhunskih minuta protiv Dalasa kod kuce, nije lako ponoviti to sutradan u drugom gradu, udaljenom skoro 2.000km. Odlicna back-to-back utakmica za njega. Teo i Bogdan sve bolji. Neamerickim bekovima je generalno mnogo teze da se probiju u NBA od neamerickih visokih igraca. To su uspeli samo Nash, Ginobili, Marculionis, i mozda jos par njih...

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?
(Dusan8, 18. januar 2018 12:38)
Izgleda da ne znas kako stvari u NBA funkcionisu... A taj njegov talenat uopste nije lako uocljiv, kao ni njegova upotrebna vrijednost.
Eto ti najbolji primjer Bobija Marjanovica. Da li on ima losije brojke od Jokica kada igra? Nema nego i bolje.
A ne igra ni minut.
Eto ga Herels u Klipersima, prije Hjustonu. Kada je god momak dobijao sansu briljirao je.
Sada je imao partiju 30+, i to nakon ulaska u igru zbog povrede Dzordana.
U NBA imas mnogo veoma talentovanih igraca koji sjede na klupi.
Ugovori igraju veliku ulogu. Sreca. Odnos sa trenerom. Da li te trener gotivi...
I ovaj "najgori trener u NBA" je jednom punackom, sporom centru od 2.08 dao pravu sansu i dozirao prave minute ne bi li decko imao pravilan razvoj, a ne da se povrijedi, izgori...

Zasto komentarisete bre?

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

E ako si nam objasnio. To dal moze ili ne moze videli smo prosle sezone. Mada vidim Plamli ga bolje cuva, evo Jordan nula poena. :)

kmnccc

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Postoji pregršt sajtova koji se bave NBA na engleskom jeziku. S obzirom da pratiš američku ligu, pretpostavljam da znaš i jezik dovoljno da proveriš šta su radili timovi i igrači koji te interesuju. Meni odgovara to što b92 prati naše. Naravno, pomenu i druge ako se desi neki interesantan podvig i sl. Prijatno

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.

box

pre 6 godina

Ubedljivo najjaca reprezentacija koju mozemo da sastavimo u ovom trenutku pod pretpostavkom da se svi odazovu je :
1.Teodosic
2.Markovic
3.Jovic
4.Nedovic
5.Bogdanovic
6.Kalinic
7.Lucic
8.Macvan
9.Bjelica
10.Jokic
11.Milutinov
12.Marjanovic

A triling plejmejkera Teodosic, Markovic, Jovic je najjaca plej postava u istoriji reprezentacije. Voleo bih bar jedno takmicenje da odigraju sva trojica zajedno.

Dag Kristi

pre 6 godina

Klipersi sada hvataju zalet za poziciju broj 4.Broj 5 je zagarantovan,jer su najkonstantniji u odnosu na Oklahomu,Portland,Nju Orleans.Denver ce voditi ljutu borbu za PO,ali sumnjam da imaju sanse,a i sta da ocekuje ekipa koja gubi od Atlante,Sakramenta...Jedino da se ubrzo vrati Milsap i da naprave jedan pametan trejd.

coki

pre 6 godina

MSD...u kom to univerzumu je Raduljica 11-12 igrac a mozda ni u 12 a marjanovic je siguran u prvih 10?Pogledaj Raduljicinu statistiku i igru za Srbiju na SP,EP,OI(na Sp I OI igrao peptic Amera),pa pogledaj Marjanoviceve igre I statistiku sa proslog EP pa mi reci zasto Marjanovic pre Raduljice?na osnovnu cega?jedne jedine dobre sezone u czt?ili neigranjem u NBA?

Dragan

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.

BgHQ

pre 6 godina

Svaka cast za svu trojicu nasih momaka u NBA.Osim Jokica koji je vec stara kuka i koji igra vise nego solidno bas su me prijatno iznenadili Teo i Bogdan.Posebno Bogdan jer nisam ocekivao u ruki sezoni da ce igrati ovako dobro.Svaka cast i samo gruvajte.

JPR24

pre 6 godina

Bravo za Melouna ! Ovaj ce sam upropastiti sanse za Plejof! Opet gura Jokica na 4 i Plamlija na 5... Rezultat: izgubili ! Dobro jesu i oni dali neke poklone na kraju, Plamli izgubio vaznu loptu i neki promasaji... Ali globalno, Jokic nije za 4!! Stavi bre Chandlera ili Farieda i ostavi Jokica na 5 i igra sasvim drugacija ! Kad ai trener valjda koristis igrace gde najbolje igraju a ne da pravis eksperimente koji ne rade. Sad ce Kerr da stavi Duranta umesto Pasulja na petici mozda !

Depaulo

pre 6 godina

Prica se o Teovoj igri u odbrani konstantno, omalovazava se u tom smisilu i slicno.. Realno, takvih odbrambenih igraca u Nba ima mnogo, malo ko se ozbiljno trudi u odbrani.. Teo svoje fizicke nedostatke nadomjescuje velikom inteligencijom.. Tesko ce odigrati odbranu 1 na 1 kao protiv Pola recimo ali timsku odbranu igra odlicno i vrlo pametno se snalazi kod preuzimanja.. Je li slucajno sto je i nocas kao mnogo puta do sada imao ubjedljivo najveci +/- parametar na terenu? Mozda Klipersi prime poene preko njega ali isto tako ih mnogo vise i daju sto pokazuju egzaktni podaci a ne neke laicke procijene..

Bjukenon

pre 6 godina

Teo je na vreme dosao u NBA, obzirom da je tek nedavno osvojio Evroligu. Slozicete se da bi bilo bezveze da nije to tako uradio.
Sto se tice Jokica, smatram da su oscilacije iz prostog razloga sto njemu smeta spotlight, decko samo zeli da igra kosarku, a previse se prica i pise o njemu, i mislim da ga to smara

Kole

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek 
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23) 

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)
(bBb, 18. januar 2018 09:37)

Bitno je da se zna sta sam hteo da kazem:D

N

pre 6 godina

Zadnja 2 min Denver katastrofa! Pokloni od Tea i Grifina i nista... Jokic se junacki bio sa njima, Teo ih vratio posle Jokiceve trojke...

Amaterasu

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Apsolutno. Meni, a verujem i dobrom delu citalaca, je vazniji ucinak Rodnija Huda od Bogdanovicevog.

Samo objektivno!

steva

pre 6 godina

Teodosic je odigrao solidnu utakmicu (njegov tim je pobedio) . Reklo bi se "standardno" , kao i na par utkamica koje su dobili u poslednje vreme . Ovaj put je napravio i jednu ozbiljnu gresku . Pravio je faul u 2 sekundu napada protivnika na 16 sekundi do kraja...misleci da "nisu u bonusu" . Mora jos da popravi sut za 3 poena...Da pogodi vise suteva za 3 poena kad ima otvoren sut .
A Jokara ,on je odigrao , kako bi covek rekao...kilavo .:)) Po meni , vidno umorniji nego inace , sa nedostatkom energije i agresivnosti . Ali je i takav bio jedan od boljih igraca svog tima . Sut spolja ocajan , promasio je neke suteve za 3 poena kao nikad pre...par ozbiljnih cigletina . To je i dokaz da mu nedostaje svezine . A za sve je , po meni ,kriv trener Malone . Pogresno mu je raspodelio minute...a i iz meni nepoznatih razloga (mozda je u pitanju trejd) ne koristi Farieda u rotaciji...(veceras odigrao par minuta) pa se Jokic i Plumlee izlomise i umorise . :))

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Jokić dobar, medjutim opet mnogo priča sa sudijama zbog nedosudjenih faulova. I mora da obrati pažnju na laktove, prošlu utakmicu je podelio nekoliko nekažnjeno, ovu isto... Kad tad će ga provaliti i krenuti da mu sude za takve stvari.
Teo polako ulazi u ritam, samo da ga zdravlje posluži i biće sve ok.

dačo

pre 6 godina

svi koji kritikuju jokica treba da znaju da čovjek ima prosjek 16p 10s 5a a to u čitavoj ligi ima još jedino kazins.25p ,12s 5a.niko više,blizu je grk i vestbruk na ivici tripl dabla 25p,9,8s i 9,9a.jokic ce biti samo bolji u prvih je 50strelaca,10 skakača i 20asistenata komplet lige sa 22-23god.

Dzedaj

pre 6 godina

Srbi, budite ponosni na nase kosarkase, ponovo se rani i prati NBA, kao u stara vremena.Sportski pozdrav iz Republike Srpske
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralan, 18. januar 2018 08:40)

Jedina je razlika sto nema gde da se prati, stoga ni razloga za raniti. Bitno je da sportski kanali prenose americki fudbal i hokej, tako da nema na cemu da se prati. Moze na netu, ali nije to to nikako.

323

pre 6 godina

Odlicna Teova igra, Jokić dobro igra ali za 3 ima problem, lose šutira. BB odlican, najbolje šutersko vece sa visokim procentima. Steta jer igra u slabom timu za razliku od Tea. Sve u svemu, nase je lepo gledati.

Gde ja živim

pre 6 godina

Denver opet pravi veresiju. Meloune prijatelju simpatičan si, ali te ništa ne razumem ponekad. Nikola dobar, ali nije to njegova igra.

Teo sasvim fino. Dobre brojke, pobeda i to je to. Bravo momci idemo dalje.

MSD

pre 6 godina

Jao ljudi...
Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic,
Jovic, Nedovic, Lucic, Macvan, Marjanovic
11.Milutinov - Raduljica
12.Simonovic - Guduric

jд123

pre 6 godina

Да је Тео бољи од моје мајке Јоке, то сам знао и без вашег наслова. А како и не би био бољи од старе жене, која никада није играла кошарку. Не разумем наслов и нисам знао да познајете моју мајку?!

lobotomija

pre 6 godina

Meloun nije neki trener ali ni ekipa mu nije bas najsjajnija.
Jokic je najbolji u napadu na 5ci okruze na 4 igraca koja sutiraju i ulaze u prostor ali u ovakvoj posavi previse je rupa u odbrani plus cendler je uzasan u napadu.
Milsap je i doveden zbog toga, da krpi iza Jokica, post ga nema Plamli pokusava da pokrije.
Joka top al malo mu je tesko da od djecaka postane muskarac i bude fransiza.
U svakom slucaju na dobrom je putu.

leandro

pre 6 godina

I opet Will The Thrill Barton. Vec trecu godinu gledam Denver I pitam se u cemu je fora. Kakav saigrac majko mila...Njemu je najbitnije odevanje I gluma da je neki baja koji ce da trpa statistiku. Ne bi mi igrao uopste, odmah trejd nakon zaletanja I sutiranja iz nemogucih pozicija. Meloun mi je bio drag, ali ocigledno se pogubio I nema uticaj na ekipu. Neshvatljivo mi je da zadnji napad igras izolaciju za Bartona. Delovalo je kao da se igralo za Jokica dole da se spusti ledjima jedan na jedan, ali ovaj nije hteo loptu da mu da nakon dve sekunde cekanja da se zagradi ni pod razno. Neka ja cu. Ja sam Will The Thrill ipak. Tu je Jokic sam kriv. Treba da im podvikne, alo bre daj loptu, I da zaboravi na razigravanje saigraca koji ne igraju timski. Najvise mi je zao Mudieja za kojeg I dalje tvrdim da je dobar igrac, ali je u kanalu odkako ga ovaj ne koristi. Isto vazi I za Farida. Njih dvojica sa Jokicem su igrali sjajnu kosarku. Taman.kad je silovatelj Galo otisao, ostao im ovaj Barton da ih drzi daleko od plej ofa. Steta.

Dex

pre 6 godina

Klajverson, cinjenica je da Jokic oscilira (mada izmedju dobrih i odlicnih partija uglavnom), ali je to dobrim delom usled promenjive role u ekipi; ne lezi mu bas svaka takticka uloga. S druge strane, ima tek par godina profesionalnog iskustva. Mislim da Teodosic daleko vise oscilira, prosto je takav igrac. Hvala na lepim recima, premda su Hrvatska i Srbija podjednako nadrealne sportske sile, uzevsi brojnost i ekonomiju u obzir. Eto, profitirali smo tamo gde je najmanje vazno, ali eto bar nesto.

Milos

pre 6 godina

I opet na 4 Jokic oteran od kosa nateran da sutira 8 trojki najvise od svih u timu ja ne znam jel ovaj Meloun malouman, i ptice na grani vide da mu ne odgovara ta pozicija..drugo ima manje skokova zbog toga sto Plamli mu ih krade, asistencije isto slabije zato sto reket nije slobodan...da ne pricam o glupim rotacijama gde prvog vadi Jokica iz igre...Jokic je budala ako potpise novi ugovor u drugom timu sa normalnim trenerom on bi bio all star, koliko god mu odgovarala ekipa prosle godine toliko mu NEodgovara ove sezone!!!

bBb

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23)

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)

Kole zavarivac iz Koceljeva

pre 6 godina

Half-century franchise- man ne uspeva da pobedi 2 za redom.Mislim da ga nisu docekali posle pola veka,imali su po jednog takvog svake godine.

Trenercic

pre 6 godina

Ljudi su u potpuno u pravu, vise puta sam pisao da je Maloun krs od trenera takticki. Nema razradjenih akcija za Jokica, prangijaju kako stignu, a u Njujorku se, na primer, sve vrti oko Porzingisa, iako je Jokic sveukupno bolji igrac. Povrh toga, Nikola je pogresio sto nije proveo leto sa reprezentacijom, jer se time mnogo igracki i takticki dobije, a on je i postao prva zvezda tima kad se vratio sa srebrom sa Olimpijade. Na kraju, tim je gotovu potpuno razlicit od proslogodisnjeg i treba vremena da se uigraju, a povrede im ne dozvoljavaju da udju u ritam. Uprkos svemu, mala je sansa da Jokic ode iz Denvera, jer mu samo oni mogu ponuditi produzenje ugovora (4 + 1 godina) u vrednosti od oko $120 miliona.

sryugos

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama.
I jedni i drugi ce jedva u plejof.

Doktor

pre 6 godina

Ipak je ovaj Teo majstor košarke... Gde god da se igra... Jokic prosečno odigrao, bio je mnogo bolji prošle sezone.. Karma is a bitch!!!

Niko a neko

pre 6 godina

Ja i dalje ne shvatam Melouna! Ako je zaboravio koliko je Nikola bio produktivan prošle sezone, ne samo za sebe već i za tim, podsetio se sinoć protiv Dalasa.. a onda ga danas ponovo stavi na 4ku zajedno sa Plamlijem i sve što Nikola može da uradi je da, kao iz besa, šutira za 3 poena. Ne bukvalno ali gledam da se ne oseća prijatno tu gde ga je stavio u odnosu na sinoćnu utakmicu a čak i pored toga je imao solidne poene u odnosu na ono kako zna da odigra.
Teo je super.. sve je bolji iz utakmice u utakmicu i nadam se da su povrede samo prošlost.. očekujem sve bolje i bolje partije Teodosica a i Bogdanovica.
Nadam se da će se i Jokic uskoro vratiti na svoju poziciju a i svoj nivo..

Slobodan

pre 6 godina

Meloun u top 5 najgorih trenera lige. Zbog njega Jokic ne moze da se spusti u reket nego mora da sutira 8 trojki jer mu Plamli ponovo igra peticu. Trejdovali ljudi Nurkica jer Jokic nije mogo na 4, pa zasto opet stavljate Jokica u petorci sa centrom kad znate da mu ne odgovara ta pozicija?! Nije on Dirk pa da moze sa spoljnih pozicija da sipa, prosle godine je imao najvise poena iz reketa. I Jokic je nervozan zbog toga, tacno se vidi da mu nije prijatno na terenu. Imali su 16 razlicitih prvih postava ove godine, ne znam sta vise eksperimentise, opet ce biti 9. na zapadu

kajverson

pre 6 godina

stvarno ste sila u kosarci ,uzitak je gledati teodosica kako ta igra moze biti jednostavna bez glumatanja po parketu ,steta sto je vec u nekim godinama te bi ritam nba mu mogao stvarati problem sa ozljedama,,,jednostavno tijelo nije stvorilo naviku ogromnih fizickih napora....sta se tice jokica takoder odlican igrac no ipak malo razvikan ,od njega je jednostavno nemoguce ocekivati kako ce se ponasati narednu utakmicu ....bogdanovica sam ostavio za kraj jer me odusevljava ,decko je ubojica ,milina ga je gledati kakav skolski sut za tri ima ,kao noriaki kasai u ski skokovima za one koji su pratili taj sport.....sve u svemu, bravo vasi!

student

pre 6 godina

Iskreno bih voleo sve naše momke da gledam u plejofu, pogotovu Tea, jer svi znamo kakav je on za ove 'amaterske' utakmice, a kakav je u doigravanju.
Od Tea smo dobili ono što smo očekivali, čak i više možda.
U Denveru, koliko god paradoksalno zvučalo, tanki su bez Milsapa. Jokić je fenomenalan, ali nije to onaj čovek od prošle sezone. Ako ne daju gas, Portland će im oteti plejof opet.
Svakako, jedva čekam plejof. Uz Bjelicu i Tea, biće tu verovatno Jokić i Marijanović. I BB neka nastavi sa sjajnim partijama pa će on od narednih sezona biti u tom društvu, jer za sada nema tim iza sebe.

anica

pre 6 godina

Za 34 minuta na parketu zabeležio je 18 poena, osam skokova, po dve asistencije, blokade i jednu krađu, uz 38,9 odsto pogođenih šuteva iz igre – (6/10 za dva, 1/8 za tri).

dačo

pre 6 godina

opet meloun sa jokicem i plamlijem u startnih 5 šta taj lik radi kada je nikola objasnio stvari protiv dalasa.tako mu i treba,kako je on došao do klupe u nba?velika enigma.teo sve bolji i klipersi u zoni plel ofa a kaskali su 6-7 pobjeda.meloun amater za doka riversa.

Rozenkanc

pre 6 godina

Da je neko pametan pa da treneru Denvera uruci otkaz i dovede krstenog trenera...
Upropascava Jokica tako sto ga stavlja na 4, samo stoji iza trojke, a reket krcat jer je tu Plamli pa nema karakteristicnih dodavanja i Nikolinih akcija, samo suludo sutiranje trojki a pri tome je bas iskvario sut od prosle sezone, bacio je jedno 2-3 cigle uz ocajan sut za 3.
Samim tim mu ni tim ne igra dobro, i od kad je poceo da igra sa dva centra, sa 4. pozicije je pao na 9. i van plej ofa... Mislim da ce i ove godine biti 9., ako se ne urazume, a ako se to desi, samo ludo rukovodstvo nece nesto da menja...

kajverson

pre 6 godina

stvarno ste sila u kosarci ,uzitak je gledati teodosica kako ta igra moze biti jednostavna bez glumatanja po parketu ,steta sto je vec u nekim godinama te bi ritam nba mu mogao stvarati problem sa ozljedama,,,jednostavno tijelo nije stvorilo naviku ogromnih fizickih napora....sta se tice jokica takoder odlican igrac no ipak malo razvikan ,od njega je jednostavno nemoguce ocekivati kako ce se ponasati narednu utakmicu ....bogdanovica sam ostavio za kraj jer me odusevljava ,decko je ubojica ,milina ga je gledati kakav skolski sut za tri ima ,kao noriaki kasai u ski skokovima za one koji su pratili taj sport.....sve u svemu, bravo vasi!

Slobodan

pre 6 godina

Meloun u top 5 najgorih trenera lige. Zbog njega Jokic ne moze da se spusti u reket nego mora da sutira 8 trojki jer mu Plamli ponovo igra peticu. Trejdovali ljudi Nurkica jer Jokic nije mogo na 4, pa zasto opet stavljate Jokica u petorci sa centrom kad znate da mu ne odgovara ta pozicija?! Nije on Dirk pa da moze sa spoljnih pozicija da sipa, prosle godine je imao najvise poena iz reketa. I Jokic je nervozan zbog toga, tacno se vidi da mu nije prijatno na terenu. Imali su 16 razlicitih prvih postava ove godine, ne znam sta vise eksperimentise, opet ce biti 9. na zapadu

dačo

pre 6 godina

opet meloun sa jokicem i plamlijem u startnih 5 šta taj lik radi kada je nikola objasnio stvari protiv dalasa.tako mu i treba,kako je on došao do klupe u nba?velika enigma.teo sve bolji i klipersi u zoni plel ofa a kaskali su 6-7 pobjeda.meloun amater za doka riversa.

Niko a neko

pre 6 godina

Ja i dalje ne shvatam Melouna! Ako je zaboravio koliko je Nikola bio produktivan prošle sezone, ne samo za sebe već i za tim, podsetio se sinoć protiv Dalasa.. a onda ga danas ponovo stavi na 4ku zajedno sa Plamlijem i sve što Nikola može da uradi je da, kao iz besa, šutira za 3 poena. Ne bukvalno ali gledam da se ne oseća prijatno tu gde ga je stavio u odnosu na sinoćnu utakmicu a čak i pored toga je imao solidne poene u odnosu na ono kako zna da odigra.
Teo je super.. sve je bolji iz utakmice u utakmicu i nadam se da su povrede samo prošlost.. očekujem sve bolje i bolje partije Teodosica a i Bogdanovica.
Nadam se da će se i Jokic uskoro vratiti na svoju poziciju a i svoj nivo..

student

pre 6 godina

Iskreno bih voleo sve naše momke da gledam u plejofu, pogotovu Tea, jer svi znamo kakav je on za ove 'amaterske' utakmice, a kakav je u doigravanju.
Od Tea smo dobili ono što smo očekivali, čak i više možda.
U Denveru, koliko god paradoksalno zvučalo, tanki su bez Milsapa. Jokić je fenomenalan, ali nije to onaj čovek od prošle sezone. Ako ne daju gas, Portland će im oteti plejof opet.
Svakako, jedva čekam plejof. Uz Bjelicu i Tea, biće tu verovatno Jokić i Marijanović. I BB neka nastavi sa sjajnim partijama pa će on od narednih sezona biti u tom društvu, jer za sada nema tim iza sebe.

leandro

pre 6 godina

I opet Will The Thrill Barton. Vec trecu godinu gledam Denver I pitam se u cemu je fora. Kakav saigrac majko mila...Njemu je najbitnije odevanje I gluma da je neki baja koji ce da trpa statistiku. Ne bi mi igrao uopste, odmah trejd nakon zaletanja I sutiranja iz nemogucih pozicija. Meloun mi je bio drag, ali ocigledno se pogubio I nema uticaj na ekipu. Neshvatljivo mi je da zadnji napad igras izolaciju za Bartona. Delovalo je kao da se igralo za Jokica dole da se spusti ledjima jedan na jedan, ali ovaj nije hteo loptu da mu da nakon dve sekunde cekanja da se zagradi ni pod razno. Neka ja cu. Ja sam Will The Thrill ipak. Tu je Jokic sam kriv. Treba da im podvikne, alo bre daj loptu, I da zaboravi na razigravanje saigraca koji ne igraju timski. Najvise mi je zao Mudieja za kojeg I dalje tvrdim da je dobar igrac, ali je u kanalu odkako ga ovaj ne koristi. Isto vazi I za Farida. Njih dvojica sa Jokicem su igrali sjajnu kosarku. Taman.kad je silovatelj Galo otisao, ostao im ovaj Barton da ih drzi daleko od plej ofa. Steta.

Rozenkanc

pre 6 godina

Da je neko pametan pa da treneru Denvera uruci otkaz i dovede krstenog trenera...
Upropascava Jokica tako sto ga stavlja na 4, samo stoji iza trojke, a reket krcat jer je tu Plamli pa nema karakteristicnih dodavanja i Nikolinih akcija, samo suludo sutiranje trojki a pri tome je bas iskvario sut od prosle sezone, bacio je jedno 2-3 cigle uz ocajan sut za 3.
Samim tim mu ni tim ne igra dobro, i od kad je poceo da igra sa dva centra, sa 4. pozicije je pao na 9. i van plej ofa... Mislim da ce i ove godine biti 9., ako se ne urazume, a ako se to desi, samo ludo rukovodstvo nece nesto da menja...

bBb

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23)

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)

dačo

pre 6 godina

svi koji kritikuju jokica treba da znaju da čovjek ima prosjek 16p 10s 5a a to u čitavoj ligi ima još jedino kazins.25p ,12s 5a.niko više,blizu je grk i vestbruk na ivici tripl dabla 25p,9,8s i 9,9a.jokic ce biti samo bolji u prvih je 50strelaca,10 skakača i 20asistenata komplet lige sa 22-23god.

Milos

pre 6 godina

I opet na 4 Jokic oteran od kosa nateran da sutira 8 trojki najvise od svih u timu ja ne znam jel ovaj Meloun malouman, i ptice na grani vide da mu ne odgovara ta pozicija..drugo ima manje skokova zbog toga sto Plamli mu ih krade, asistencije isto slabije zato sto reket nije slobodan...da ne pricam o glupim rotacijama gde prvog vadi Jokica iz igre...Jokic je budala ako potpise novi ugovor u drugom timu sa normalnim trenerom on bi bio all star, koliko god mu odgovarala ekipa prosle godine toliko mu NEodgovara ove sezone!!!

Depaulo

pre 6 godina

Prica se o Teovoj igri u odbrani konstantno, omalovazava se u tom smisilu i slicno.. Realno, takvih odbrambenih igraca u Nba ima mnogo, malo ko se ozbiljno trudi u odbrani.. Teo svoje fizicke nedostatke nadomjescuje velikom inteligencijom.. Tesko ce odigrati odbranu 1 na 1 kao protiv Pola recimo ali timsku odbranu igra odlicno i vrlo pametno se snalazi kod preuzimanja.. Je li slucajno sto je i nocas kao mnogo puta do sada imao ubjedljivo najveci +/- parametar na terenu? Mozda Klipersi prime poene preko njega ali isto tako ih mnogo vise i daju sto pokazuju egzaktni podaci a ne neke laicke procijene..

Stara kuka

pre 6 godina

@filipo

I onda sledi otreznjenje od ekipe USA ;)
(dr. Roddick, 18. januar 2018 09:17)

-Senegal
-Ceska -21
-Rusija -23
-Holandija
-26 godina bez medalje
-i ono sto vas najvise boli-NIKAD U ISTORIJI NISTE DOBILI SRBIJU.
Ima toga jos.
Sramota je za jednu Srbiju da izgubi finale u kosarci od NBA Amerikanaca.
Nemoj vise leba ti.

kmnccc

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Postoji pregršt sajtova koji se bave NBA na engleskom jeziku. S obzirom da pratiš američku ligu, pretpostavljam da znaš i jezik dovoljno da proveriš šta su radili timovi i igrači koji te interesuju. Meni odgovara to što b92 prati naše. Naravno, pomenu i druge ako se desi neki interesantan podvig i sl. Prijatno

yok

pre 6 godina

Čuj, ako Teo ostane još jednu godinu u NBA, pa
ostaće tamo do kraja karijere, Dok Rivers ga neće više puštati nigde,
gde on tu i Teo.

Gde ja živim

pre 6 godina

Denver opet pravi veresiju. Meloune prijatelju simpatičan si, ali te ništa ne razumem ponekad. Nikola dobar, ali nije to njegova igra.

Teo sasvim fino. Dobre brojke, pobeda i to je to. Bravo momci idemo dalje.

323

pre 6 godina

Odlicna Teova igra, Jokić dobro igra ali za 3 ima problem, lose šutira. BB odlican, najbolje šutersko vece sa visokim procentima. Steta jer igra u slabom timu za razliku od Tea. Sve u svemu, nase je lepo gledati.

BgHQ

pre 6 godina

Svaka cast za svu trojicu nasih momaka u NBA.Osim Jokica koji je vec stara kuka i koji igra vise nego solidno bas su me prijatno iznenadili Teo i Bogdan.Posebno Bogdan jer nisam ocekivao u ruki sezoni da ce igrati ovako dobro.Svaka cast i samo gruvajte.

Bjukenon

pre 6 godina

Teo je na vreme dosao u NBA, obzirom da je tek nedavno osvojio Evroligu. Slozicete se da bi bilo bezveze da nije to tako uradio.
Sto se tice Jokica, smatram da su oscilacije iz prostog razloga sto njemu smeta spotlight, decko samo zeli da igra kosarku, a previse se prica i pise o njemu, i mislim da ga to smara

Amaterasu

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Apsolutno. Meni, a verujem i dobrom delu citalaca, je vazniji ucinak Rodnija Huda od Bogdanovicevog.

Samo objektivno!

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Jokić dobar, medjutim opet mnogo priča sa sudijama zbog nedosudjenih faulova. I mora da obrati pažnju na laktove, prošlu utakmicu je podelio nekoliko nekažnjeno, ovu isto... Kad tad će ga provaliti i krenuti da mu sude za takve stvari.
Teo polako ulazi u ritam, samo da ga zdravlje posluži i biće sve ok.

sryugos

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama.
I jedni i drugi ce jedva u plejof.

Trenercic

pre 6 godina

Ljudi su u potpuno u pravu, vise puta sam pisao da je Maloun krs od trenera takticki. Nema razradjenih akcija za Jokica, prangijaju kako stignu, a u Njujorku se, na primer, sve vrti oko Porzingisa, iako je Jokic sveukupno bolji igrac. Povrh toga, Nikola je pogresio sto nije proveo leto sa reprezentacijom, jer se time mnogo igracki i takticki dobije, a on je i postao prva zvezda tima kad se vratio sa srebrom sa Olimpijade. Na kraju, tim je gotovu potpuno razlicit od proslogodisnjeg i treba vremena da se uigraju, a povrede im ne dozvoljavaju da udju u ritam. Uprkos svemu, mala je sansa da Jokic ode iz Denvera, jer mu samo oni mogu ponuditi produzenje ugovora (4 + 1 godina) u vrednosti od oko $120 miliona.

Kole

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek 
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23) 

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)
(bBb, 18. januar 2018 09:37)

Bitno je da se zna sta sam hteo da kazem:D

ja

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!

Zasto komentarisete bre?

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

E ako si nam objasnio. To dal moze ili ne moze videli smo prosle sezone. Mada vidim Plamli ga bolje cuva, evo Jordan nula poena. :)

CarloNS

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!
(ja, 18. januar 2018 13:07)

I bez Džordana i C. J. Vilijamsa

jд123

pre 6 godina

Да је Тео бољи од моје мајке Јоке, то сам знао и без вашег наслова. А како и не би био бољи од старе жене, која никада није играла кошарку. Не разумем наслов и нисам знао да познајете моју мајку?!

Dag Kristi

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

Na proslom mecu ga je Jokic razbio,zasto bi sad bilo drugacije?

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?
(Dusan8, 18. januar 2018 12:38)
Izgleda da ne znas kako stvari u NBA funkcionisu... A taj njegov talenat uopste nije lako uocljiv, kao ni njegova upotrebna vrijednost.
Eto ti najbolji primjer Bobija Marjanovica. Da li on ima losije brojke od Jokica kada igra? Nema nego i bolje.
A ne igra ni minut.
Eto ga Herels u Klipersima, prije Hjustonu. Kada je god momak dobijao sansu briljirao je.
Sada je imao partiju 30+, i to nakon ulaska u igru zbog povrede Dzordana.
U NBA imas mnogo veoma talentovanih igraca koji sjede na klupi.
Ugovori igraju veliku ulogu. Sreca. Odnos sa trenerom. Da li te trener gotivi...
I ovaj "najgori trener u NBA" je jednom punackom, sporom centru od 2.08 dao pravu sansu i dozirao prave minute ne bi li decko imao pravilan razvoj, a ne da se povrijedi, izgori...

kouč

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama. 
I jedni i drugi ce jedva u plejof.
(sryugos, 18. januar 2018 09:49)

Nazalost, Jokic igra cetvorku , i to mu opasno smeta. Bukvalno ne znam da li je odigrao dobru utakmicu u tandemu sa Plamlijem. Proslu, protiv Dalasa , se vratio na prirodnu poziciju i videli smo statistiku koju je imao.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.

milos

pre 6 godina

Jokic je preksinoc odigrao puno vrhunskih minuta protiv Dalasa kod kuce, nije lako ponoviti to sutradan u drugom gradu, udaljenom skoro 2.000km. Odlicna back-to-back utakmica za njega. Teo i Bogdan sve bolji. Neamerickim bekovima je generalno mnogo teze da se probiju u NBA od neamerickih visokih igraca. To su uspeli samo Nash, Ginobili, Marculionis, i mozda jos par njih...

N

pre 6 godina

Zadnja 2 min Denver katastrofa! Pokloni od Tea i Grifina i nista... Jokic se junacki bio sa njima, Teo ih vratio posle Jokiceve trojke...

Dex

pre 6 godina

Klajverson, cinjenica je da Jokic oscilira (mada izmedju dobrih i odlicnih partija uglavnom), ali je to dobrim delom usled promenjive role u ekipi; ne lezi mu bas svaka takticka uloga. S druge strane, ima tek par godina profesionalnog iskustva. Mislim da Teodosic daleko vise oscilira, prosto je takav igrac. Hvala na lepim recima, premda su Hrvatska i Srbija podjednako nadrealne sportske sile, uzevsi brojnost i ekonomiju u obzir. Eto, profitirali smo tamo gde je najmanje vazno, ali eto bar nesto.

coki

pre 6 godina

MSD...u kom to univerzumu je Raduljica 11-12 igrac a mozda ni u 12 a marjanovic je siguran u prvih 10?Pogledaj Raduljicinu statistiku i igru za Srbiju na SP,EP,OI(na Sp I OI igrao peptic Amera),pa pogledaj Marjanoviceve igre I statistiku sa proslog EP pa mi reci zasto Marjanovic pre Raduljice?na osnovnu cega?jedne jedine dobre sezone u czt?ili neigranjem u NBA?

JPR24

pre 6 godina

Bravo za Melouna ! Ovaj ce sam upropastiti sanse za Plejof! Opet gura Jokica na 4 i Plamlija na 5... Rezultat: izgubili ! Dobro jesu i oni dali neke poklone na kraju, Plamli izgubio vaznu loptu i neki promasaji... Ali globalno, Jokic nije za 4!! Stavi bre Chandlera ili Farieda i ostavi Jokica na 5 i igra sasvim drugacija ! Kad ai trener valjda koristis igrace gde najbolje igraju a ne da pravis eksperimente koji ne rade. Sad ce Kerr da stavi Duranta umesto Pasulja na petici mozda !

Dag Kristi

pre 6 godina

Klipersi sada hvataju zalet za poziciju broj 4.Broj 5 je zagarantovan,jer su najkonstantniji u odnosu na Oklahomu,Portland,Nju Orleans.Denver ce voditi ljutu borbu za PO,ali sumnjam da imaju sanse,a i sta da ocekuje ekipa koja gubi od Atlante,Sakramenta...Jedino da se ubrzo vrati Milsap i da naprave jedan pametan trejd.

Dusan8

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.
(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 11:37)

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?

STEVO

pre 6 godina

U utakmicama kad se lomi rezultat pred sam kraj meča Jokić se jednostavno izgubi tako da ga u ovim zelenim godinama stavljati ispred Divca, Stojakovića a pogotovo legende NBA Novickog je amaterski i neozbiljno!

box

pre 6 godina

Ubedljivo najjaca reprezentacija koju mozemo da sastavimo u ovom trenutku pod pretpostavkom da se svi odazovu je :
1.Teodosic
2.Markovic
3.Jovic
4.Nedovic
5.Bogdanovic
6.Kalinic
7.Lucic
8.Macvan
9.Bjelica
10.Jokic
11.Milutinov
12.Marjanovic

A triling plejmejkera Teodosic, Markovic, Jovic je najjaca plej postava u istoriji reprezentacije. Voleo bih bar jedno takmicenje da odigraju sva trojica zajedno.

JPR24

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.
(tocka, 18. januar 2018 13:34)
Promasio si problem. Jokic na 5 ima bolje brojke nego na 4. Faried sedi na klupi. Gura se Plamli na 5 i Jokic na 4 gde mu ne ide ! Upravo zbog rostera i ne treba da eksperimentise! Natavno i saigraci su gresili... Ali i Meloun gresi kao i prosle godine, kad su ispustili PO zbog istih stvari.

lobotomija

pre 6 godina

Meloun nije neki trener ali ni ekipa mu nije bas najsjajnija.
Jokic je najbolji u napadu na 5ci okruze na 4 igraca koja sutiraju i ulaze u prostor ali u ovakvoj posavi previse je rupa u odbrani plus cendler je uzasan u napadu.
Milsap je i doveden zbog toga, da krpi iza Jokica, post ga nema Plamli pokusava da pokrije.
Joka top al malo mu je tesko da od djecaka postane muskarac i bude fransiza.
U svakom slucaju na dobrom je putu.

hogar

pre 6 godina

(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 12:56)

Potpuno ste u pravu. Jokic je imao srecu sto je dosao u Denver koji nije imao startnog centra. Bio je tu Nurkic, ali on nije pruzao dobre partije sto je dalo sansu Jokicu. Da je otisao u bilo koji drugi NBA klub, kao 41.pik, tesko da bi dobio sansu i prosao bi kao Zubac. Sada je on stekao paznju lige,cak ga i sudije stite. Nije sve u talentu, treba dosta i srece.
Da je Jokic presao u Partizan, Zvezdu, neki Evropski klub, nikada ne bi imao status kao sada u Denveru, niti bi ko sada pricao o nekom velikom talentu.

Doktor

pre 6 godina

Ipak je ovaj Teo majstor košarke... Gde god da se igra... Jokic prosečno odigrao, bio je mnogo bolji prošle sezone.. Karma is a bitch!!!

Dzedaj

pre 6 godina

Srbi, budite ponosni na nase kosarkase, ponovo se rani i prati NBA, kao u stara vremena.Sportski pozdrav iz Republike Srpske
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralan, 18. januar 2018 08:40)

Jedina je razlika sto nema gde da se prati, stoga ni razloga za raniti. Bitno je da sportski kanali prenose americki fudbal i hokej, tako da nema na cemu da se prati. Moze na netu, ali nije to to nikako.

anica

pre 6 godina

Za 34 minuta na parketu zabeležio je 18 poena, osam skokova, po dve asistencije, blokade i jednu krađu, uz 38,9 odsto pogođenih šuteva iz igre – (6/10 za dva, 1/8 za tri).

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

p.s. I evo jos jednom dokaz da Denver ima opasno dobre defanzivce na perimetru... Lu Vilijams 17p, nakon 7-8 30p utakmica.

steva

pre 6 godina

Teodosic je odigrao solidnu utakmicu (njegov tim je pobedio) . Reklo bi se "standardno" , kao i na par utkamica koje su dobili u poslednje vreme . Ovaj put je napravio i jednu ozbiljnu gresku . Pravio je faul u 2 sekundu napada protivnika na 16 sekundi do kraja...misleci da "nisu u bonusu" . Mora jos da popravi sut za 3 poena...Da pogodi vise suteva za 3 poena kad ima otvoren sut .
A Jokara ,on je odigrao , kako bi covek rekao...kilavo .:)) Po meni , vidno umorniji nego inace , sa nedostatkom energije i agresivnosti . Ali je i takav bio jedan od boljih igraca svog tima . Sut spolja ocajan , promasio je neke suteve za 3 poena kao nikad pre...par ozbiljnih cigletina . To je i dokaz da mu nedostaje svezine . A za sve je , po meni ,kriv trener Malone . Pogresno mu je raspodelio minute...a i iz meni nepoznatih razloga (mozda je u pitanju trejd) ne koristi Farieda u rotaciji...(veceras odigrao par minuta) pa se Jokic i Plumlee izlomise i umorise . :))

MSD

pre 6 godina

Jao ljudi...
Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic,
Jovic, Nedovic, Lucic, Macvan, Marjanovic
11.Milutinov - Raduljica
12.Simonovic - Guduric

Dragan

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.

znanje-imanje

pre 6 godina

Ono malo što sam gledao pored tenisa - obe kritikovne odluke trenera su bile (u načelu) ispravne.
Protiv tima koji kuburi sa centrima (visinom, kvalitetom, povredama) - logično je probati (i) sa dva centra. Da ih izbaciš na faulove, otmeš skok itd. A nemajući raspoloženog igrača logičan je bio i izbor za zadnji napad - ukupno i najiskusniji i 1-na-1 najprodorniji. Pravda za Melona!
Denver je ovu utakmicu izgubio - juče! Počeli su, svojom krivicom, traljavo pa su celo poluvreme stizali loši Dalas. A kada su se odlepili - e zadnje 3/4 Dalas se tako potukao na terenu kao da je plej-of! Zaista su bili ne-ve-ro-vat-no borbeni. Denver koji nema pleja se pogubio i jedva jedva odbranio pobedu.
Ali, dan kasnije, putovanje i - naročito veliki igrači jedva se miču. Tako da je ceo tim bio loš a pogotovu Plamli, Nikola zato promašuje a sada nakon dobrog perioda od Lajlsa slaba korist, pa ni od Čendlera... Melon je kriv za svašta - i što je dozvolio pogrešnu strukturu tima, iza greške koje pravi, i za nemanje osećaja za utakmicu. Ovde je tek platio nekorišćenje celog rostera. Ali dupli centri - a oba su mu glavni organizatori, o smehotresa - i kada je izabrao Bartona za zadnji napad po meni nisu greške (teške).
Tanki Klipersi imaju potpuno suprotnog trenera, ništa pametovanje ali instinkt i iskustvo; ispravne mikro-reakcije nemaju cenu. Miloša već slušaju jer isplativost osećaju ali pre svega - imaju prikrivenog MVP u neverovatnom Lu Vilijamsu. I tako nekako do plej-ofa možda stižu.

aco

pre 6 godina

Jokicu istice ruki ugovor. Cini mi se da ga miniraju da ne bi imao odlicnu statistiku, samim tim i za nekoliko miliona veci ugovor. Na cetvorci ne igra dobro kao na petici. Visi im plejof, pa ce ga valjda poceti da korste kao centra. Verujem da ce i u reprezentaciji dobijati minute na poziciji cetiri, nije ni ovo lose iskustvo za njega.

tocka

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.
Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.

nucky thompson

pre 6 godina

Teo mora da popravi ocajnu odbranu. Na kraju umalo da ih kosta pobjede njegova greska sa faulom na 16 sek do kraja. Ako ostane jos jednu godinu (iako sumnjam) mogao bi da odigra fino u NBA. Samo odbrana je taraba, slomio mu clanke ponovo. Fizicki nije spreman ove sezone.
Jokic car, kralj. Uz Gorana Dragica, po mom misljenju najbolji EX Yu igrac.

Kole zavarivac iz Koceljeva

pre 6 godina

Half-century franchise- man ne uspeva da pobedi 2 za redom.Mislim da ga nisu docekali posle pola veka,imali su po jednog takvog svake godine.

Dusan8

pre 6 godina

Ajde ovako. Na treneru je da prepozna vremenom sta ima u ekipi i verujem, da SVAKI kosarkaski trener, bi u Jokicu video talenat nakon nekoliko meseci rada sa njim.
Sreca ima ulogu u svacijoj karijeri. Ali imas igraca koji jednostavno isplivaju gde god da ih bacis.
Takodje smatram, da Bobi i Zubac opravdano ne igraju a isti im je menadzer kao i Jokicu. Tako da tesko da Misko gura jednog a ostale ne.

Nemanja

pre 6 godina

Teo katastrofa, bez ideje, potpuno bezopasan po kos. Nije u stanju da iskreira akciju, ako ne odigra uspesan pick n roll lopta ide nazad Griffinu. Ulaz pod kos ne postoji a flopuje ko Vlade u najboljim danima. Ono njegovo trzanje glavom pri kontaktu, trokiranje je vec postalo predmet sprdnje na ESPN i TNT. CP3 se sprdao s njim pre par dana...

milos

pre 6 godina

tesko ce denver do plej-ofa,raspali su se nacisto,gledao sam ih sinoc vode 12 razlike i trce i sutiraju u 5 sekundi napada divljacka kosarka,jokic je starno najbolji i treba da igra centra,sta ce njemu onoliko sutnutih trojki,ali ovi ostali npr.farid plata 13miliona,plumli 14milina ne zna se ko je crnji,nemaju nikakvu sigurnost,artur cirkus 7,5 miliona i tako redom,a klipersi ce do kraja biti 4 ili 5 ekipa,jer su oni dobri cak i bez ovih povredjenih jos kad se oni opareve ima da melju,bogdanovic zaluto,ekstra igrac da bude u takvoj ekipi strasno,on je igrac za plej-of

Nemanja

pre 6 godina

Teo katastrofa, bez ideje, potpuno bezopasan po kos. Nije u stanju da iskreira akciju, ako ne odigra uspesan pick n roll lopta ide nazad Griffinu. Ulaz pod kos ne postoji a flopuje ko Vlade u najboljim danima. Ono njegovo trzanje glavom pri kontaktu, trokiranje je vec postalo predmet sprdnje na ESPN i TNT. CP3 se sprdao s njim pre par dana...

Doktor

pre 6 godina

Ipak je ovaj Teo majstor košarke... Gde god da se igra... Jokic prosečno odigrao, bio je mnogo bolji prošle sezone.. Karma is a bitch!!!

Dragan

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.

Kole zavarivac iz Koceljeva

pre 6 godina

Half-century franchise- man ne uspeva da pobedi 2 za redom.Mislim da ga nisu docekali posle pola veka,imali su po jednog takvog svake godine.

nucky thompson

pre 6 godina

Teo mora da popravi ocajnu odbranu. Na kraju umalo da ih kosta pobjede njegova greska sa faulom na 16 sek do kraja. Ako ostane jos jednu godinu (iako sumnjam) mogao bi da odigra fino u NBA. Samo odbrana je taraba, slomio mu clanke ponovo. Fizicki nije spreman ove sezone.
Jokic car, kralj. Uz Gorana Dragica, po mom misljenju najbolji EX Yu igrac.

box

pre 6 godina

Ubedljivo najjaca reprezentacija koju mozemo da sastavimo u ovom trenutku pod pretpostavkom da se svi odazovu je :
1.Teodosic
2.Markovic
3.Jovic
4.Nedovic
5.Bogdanovic
6.Kalinic
7.Lucic
8.Macvan
9.Bjelica
10.Jokic
11.Milutinov
12.Marjanovic

A triling plejmejkera Teodosic, Markovic, Jovic je najjaca plej postava u istoriji reprezentacije. Voleo bih bar jedno takmicenje da odigraju sva trojica zajedno.

jд123

pre 6 godina

Да је Тео бољи од моје мајке Јоке, то сам знао и без вашег наслова. А како и не би био бољи од старе жене, која никада није играла кошарку. Не разумем наслов и нисам знао да познајете моју мајку?!

hogar

pre 6 godina

(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 12:56)

Potpuno ste u pravu. Jokic je imao srecu sto je dosao u Denver koji nije imao startnog centra. Bio je tu Nurkic, ali on nije pruzao dobre partije sto je dalo sansu Jokicu. Da je otisao u bilo koji drugi NBA klub, kao 41.pik, tesko da bi dobio sansu i prosao bi kao Zubac. Sada je on stekao paznju lige,cak ga i sudije stite. Nije sve u talentu, treba dosta i srece.
Da je Jokic presao u Partizan, Zvezdu, neki Evropski klub, nikada ne bi imao status kao sada u Denveru, niti bi ko sada pricao o nekom velikom talentu.

Amaterasu

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Apsolutno. Meni, a verujem i dobrom delu citalaca, je vazniji ucinak Rodnija Huda od Bogdanovicevog.

Samo objektivno!

anica

pre 6 godina

Za 34 minuta na parketu zabeležio je 18 poena, osam skokova, po dve asistencije, blokade i jednu krađu, uz 38,9 odsto pogođenih šuteva iz igre – (6/10 za dva, 1/8 za tri).

kajverson

pre 6 godina

stvarno ste sila u kosarci ,uzitak je gledati teodosica kako ta igra moze biti jednostavna bez glumatanja po parketu ,steta sto je vec u nekim godinama te bi ritam nba mu mogao stvarati problem sa ozljedama,,,jednostavno tijelo nije stvorilo naviku ogromnih fizickih napora....sta se tice jokica takoder odlican igrac no ipak malo razvikan ,od njega je jednostavno nemoguce ocekivati kako ce se ponasati narednu utakmicu ....bogdanovica sam ostavio za kraj jer me odusevljava ,decko je ubojica ,milina ga je gledati kakav skolski sut za tri ima ,kao noriaki kasai u ski skokovima za one koji su pratili taj sport.....sve u svemu, bravo vasi!

MSD

pre 6 godina

Jao ljudi...
Teodosic, Bogdanovic, Kalinic, Bjelica, Jokic,
Jovic, Nedovic, Lucic, Macvan, Marjanovic
11.Milutinov - Raduljica
12.Simonovic - Guduric

steva

pre 6 godina

Teodosic je odigrao solidnu utakmicu (njegov tim je pobedio) . Reklo bi se "standardno" , kao i na par utkamica koje su dobili u poslednje vreme . Ovaj put je napravio i jednu ozbiljnu gresku . Pravio je faul u 2 sekundu napada protivnika na 16 sekundi do kraja...misleci da "nisu u bonusu" . Mora jos da popravi sut za 3 poena...Da pogodi vise suteva za 3 poena kad ima otvoren sut .
A Jokara ,on je odigrao , kako bi covek rekao...kilavo .:)) Po meni , vidno umorniji nego inace , sa nedostatkom energije i agresivnosti . Ali je i takav bio jedan od boljih igraca svog tima . Sut spolja ocajan , promasio je neke suteve za 3 poena kao nikad pre...par ozbiljnih cigletina . To je i dokaz da mu nedostaje svezine . A za sve je , po meni ,kriv trener Malone . Pogresno mu je raspodelio minute...a i iz meni nepoznatih razloga (mozda je u pitanju trejd) ne koristi Farieda u rotaciji...(veceras odigrao par minuta) pa se Jokic i Plumlee izlomise i umorise . :))

Kole

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek 
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23) 

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)
(bBb, 18. januar 2018 09:37)

Bitno je da se zna sta sam hteo da kazem:D

coki

pre 6 godina

MSD...u kom to univerzumu je Raduljica 11-12 igrac a mozda ni u 12 a marjanovic je siguran u prvih 10?Pogledaj Raduljicinu statistiku i igru za Srbiju na SP,EP,OI(na Sp I OI igrao peptic Amera),pa pogledaj Marjanoviceve igre I statistiku sa proslog EP pa mi reci zasto Marjanovic pre Raduljice?na osnovnu cega?jedne jedine dobre sezone u czt?ili neigranjem u NBA?

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?
(Dusan8, 18. januar 2018 12:38)
Izgleda da ne znas kako stvari u NBA funkcionisu... A taj njegov talenat uopste nije lako uocljiv, kao ni njegova upotrebna vrijednost.
Eto ti najbolji primjer Bobija Marjanovica. Da li on ima losije brojke od Jokica kada igra? Nema nego i bolje.
A ne igra ni minut.
Eto ga Herels u Klipersima, prije Hjustonu. Kada je god momak dobijao sansu briljirao je.
Sada je imao partiju 30+, i to nakon ulaska u igru zbog povrede Dzordana.
U NBA imas mnogo veoma talentovanih igraca koji sjede na klupi.
Ugovori igraju veliku ulogu. Sreca. Odnos sa trenerom. Da li te trener gotivi...
I ovaj "najgori trener u NBA" je jednom punackom, sporom centru od 2.08 dao pravu sansu i dozirao prave minute ne bi li decko imao pravilan razvoj, a ne da se povrijedi, izgori...

Slobodan

pre 6 godina

Meloun u top 5 najgorih trenera lige. Zbog njega Jokic ne moze da se spusti u reket nego mora da sutira 8 trojki jer mu Plamli ponovo igra peticu. Trejdovali ljudi Nurkica jer Jokic nije mogo na 4, pa zasto opet stavljate Jokica u petorci sa centrom kad znate da mu ne odgovara ta pozicija?! Nije on Dirk pa da moze sa spoljnih pozicija da sipa, prosle godine je imao najvise poena iz reketa. I Jokic je nervozan zbog toga, tacno se vidi da mu nije prijatno na terenu. Imali su 16 razlicitih prvih postava ove godine, ne znam sta vise eksperimentise, opet ce biti 9. na zapadu

aco

pre 6 godina

Jokicu istice ruki ugovor. Cini mi se da ga miniraju da ne bi imao odlicnu statistiku, samim tim i za nekoliko miliona veci ugovor. Na cetvorci ne igra dobro kao na petici. Visi im plejof, pa ce ga valjda poceti da korste kao centra. Verujem da ce i u reprezentaciji dobijati minute na poziciji cetiri, nije ni ovo lose iskustvo za njega.

Milos

pre 6 godina

I opet na 4 Jokic oteran od kosa nateran da sutira 8 trojki najvise od svih u timu ja ne znam jel ovaj Meloun malouman, i ptice na grani vide da mu ne odgovara ta pozicija..drugo ima manje skokova zbog toga sto Plamli mu ih krade, asistencije isto slabije zato sto reket nije slobodan...da ne pricam o glupim rotacijama gde prvog vadi Jokica iz igre...Jokic je budala ako potpise novi ugovor u drugom timu sa normalnim trenerom on bi bio all star, koliko god mu odgovarala ekipa prosle godine toliko mu NEodgovara ove sezone!!!

Dzedaj

pre 6 godina

Srbi, budite ponosni na nase kosarkase, ponovo se rani i prati NBA, kao u stara vremena.Sportski pozdrav iz Republike Srpske
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralan, 18. januar 2018 08:40)

Jedina je razlika sto nema gde da se prati, stoga ni razloga za raniti. Bitno je da sportski kanali prenose americki fudbal i hokej, tako da nema na cemu da se prati. Moze na netu, ali nije to to nikako.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.

tocka

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.
Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.

STEVO

pre 6 godina

U utakmicama kad se lomi rezultat pred sam kraj meča Jokić se jednostavno izgubi tako da ga u ovim zelenim godinama stavljati ispred Divca, Stojakovića a pogotovo legende NBA Novickog je amaterski i neozbiljno!

student

pre 6 godina

Iskreno bih voleo sve naše momke da gledam u plejofu, pogotovu Tea, jer svi znamo kakav je on za ove 'amaterske' utakmice, a kakav je u doigravanju.
Od Tea smo dobili ono što smo očekivali, čak i više možda.
U Denveru, koliko god paradoksalno zvučalo, tanki su bez Milsapa. Jokić je fenomenalan, ali nije to onaj čovek od prošle sezone. Ako ne daju gas, Portland će im oteti plejof opet.
Svakako, jedva čekam plejof. Uz Bjelicu i Tea, biće tu verovatno Jokić i Marijanović. I BB neka nastavi sa sjajnim partijama pa će on od narednih sezona biti u tom društvu, jer za sada nema tim iza sebe.

Dusan8

pre 6 godina

Ajde ovako. Na treneru je da prepozna vremenom sta ima u ekipi i verujem, da SVAKI kosarkaski trener, bi u Jokicu video talenat nakon nekoliko meseci rada sa njim.
Sreca ima ulogu u svacijoj karijeri. Ali imas igraca koji jednostavno isplivaju gde god da ih bacis.
Takodje smatram, da Bobi i Zubac opravdano ne igraju a isti im je menadzer kao i Jokicu. Tako da tesko da Misko gura jednog a ostale ne.

dačo

pre 6 godina

svi koji kritikuju jokica treba da znaju da čovjek ima prosjek 16p 10s 5a a to u čitavoj ligi ima još jedino kazins.25p ,12s 5a.niko više,blizu je grk i vestbruk na ivici tripl dabla 25p,9,8s i 9,9a.jokic ce biti samo bolji u prvih je 50strelaca,10 skakača i 20asistenata komplet lige sa 22-23god.

Trenercic

pre 6 godina

Ljudi su u potpuno u pravu, vise puta sam pisao da je Maloun krs od trenera takticki. Nema razradjenih akcija za Jokica, prangijaju kako stignu, a u Njujorku se, na primer, sve vrti oko Porzingisa, iako je Jokic sveukupno bolji igrac. Povrh toga, Nikola je pogresio sto nije proveo leto sa reprezentacijom, jer se time mnogo igracki i takticki dobije, a on je i postao prva zvezda tima kad se vratio sa srebrom sa Olimpijade. Na kraju, tim je gotovu potpuno razlicit od proslogodisnjeg i treba vremena da se uigraju, a povrede im ne dozvoljavaju da udju u ritam. Uprkos svemu, mala je sansa da Jokic ode iz Denvera, jer mu samo oni mogu ponuditi produzenje ugovora (4 + 1 godina) u vrednosti od oko $120 miliona.

Niko a neko

pre 6 godina

Ja i dalje ne shvatam Melouna! Ako je zaboravio koliko je Nikola bio produktivan prošle sezone, ne samo za sebe već i za tim, podsetio se sinoć protiv Dalasa.. a onda ga danas ponovo stavi na 4ku zajedno sa Plamlijem i sve što Nikola može da uradi je da, kao iz besa, šutira za 3 poena. Ne bukvalno ali gledam da se ne oseća prijatno tu gde ga je stavio u odnosu na sinoćnu utakmicu a čak i pored toga je imao solidne poene u odnosu na ono kako zna da odigra.
Teo je super.. sve je bolji iz utakmice u utakmicu i nadam se da su povrede samo prošlost.. očekujem sve bolje i bolje partije Teodosica a i Bogdanovica.
Nadam se da će se i Jokic uskoro vratiti na svoju poziciju a i svoj nivo..

leandro

pre 6 godina

I opet Will The Thrill Barton. Vec trecu godinu gledam Denver I pitam se u cemu je fora. Kakav saigrac majko mila...Njemu je najbitnije odevanje I gluma da je neki baja koji ce da trpa statistiku. Ne bi mi igrao uopste, odmah trejd nakon zaletanja I sutiranja iz nemogucih pozicija. Meloun mi je bio drag, ali ocigledno se pogubio I nema uticaj na ekipu. Neshvatljivo mi je da zadnji napad igras izolaciju za Bartona. Delovalo je kao da se igralo za Jokica dole da se spusti ledjima jedan na jedan, ali ovaj nije hteo loptu da mu da nakon dve sekunde cekanja da se zagradi ni pod razno. Neka ja cu. Ja sam Will The Thrill ipak. Tu je Jokic sam kriv. Treba da im podvikne, alo bre daj loptu, I da zaboravi na razigravanje saigraca koji ne igraju timski. Najvise mi je zao Mudieja za kojeg I dalje tvrdim da je dobar igrac, ali je u kanalu odkako ga ovaj ne koristi. Isto vazi I za Farida. Njih dvojica sa Jokicem su igrali sjajnu kosarku. Taman.kad je silovatelj Galo otisao, ostao im ovaj Barton da ih drzi daleko od plej ofa. Steta.

bBb

pre 6 godina

Trener detroita zreo za ludaru, ko se razume u kosarku i prati tim iz kolorada njemu nista nije jasno sta pokusava ovaj covek
(KoleCZ, 18. januar 2018 09:23)

Malo si omašio grad i saveznu državu ;)

Rozenkanc

pre 6 godina

Da je neko pametan pa da treneru Denvera uruci otkaz i dovede krstenog trenera...
Upropascava Jokica tako sto ga stavlja na 4, samo stoji iza trojke, a reket krcat jer je tu Plamli pa nema karakteristicnih dodavanja i Nikolinih akcija, samo suludo sutiranje trojki a pri tome je bas iskvario sut od prosle sezone, bacio je jedno 2-3 cigle uz ocajan sut za 3.
Samim tim mu ni tim ne igra dobro, i od kad je poceo da igra sa dva centra, sa 4. pozicije je pao na 9. i van plej ofa... Mislim da ce i ove godine biti 9., ako se ne urazume, a ako se to desi, samo ludo rukovodstvo nece nesto da menja...

lobotomija

pre 6 godina

Meloun nije neki trener ali ni ekipa mu nije bas najsjajnija.
Jokic je najbolji u napadu na 5ci okruze na 4 igraca koja sutiraju i ulaze u prostor ali u ovakvoj posavi previse je rupa u odbrani plus cendler je uzasan u napadu.
Milsap je i doveden zbog toga, da krpi iza Jokica, post ga nema Plamli pokusava da pokrije.
Joka top al malo mu je tesko da od djecaka postane muskarac i bude fransiza.
U svakom slucaju na dobrom je putu.

Depaulo

pre 6 godina

Prica se o Teovoj igri u odbrani konstantno, omalovazava se u tom smisilu i slicno.. Realno, takvih odbrambenih igraca u Nba ima mnogo, malo ko se ozbiljno trudi u odbrani.. Teo svoje fizicke nedostatke nadomjescuje velikom inteligencijom.. Tesko ce odigrati odbranu 1 na 1 kao protiv Pola recimo ali timsku odbranu igra odlicno i vrlo pametno se snalazi kod preuzimanja.. Je li slucajno sto je i nocas kao mnogo puta do sada imao ubjedljivo najveci +/- parametar na terenu? Mozda Klipersi prime poene preko njega ali isto tako ih mnogo vise i daju sto pokazuju egzaktni podaci a ne neke laicke procijene..

kmnccc

pre 6 godina

Mene interesuje da citam sta se desava u celom NBA i o svim mecevima a ne da vam se vesti samo svode na nase. Ja, a smatram i dobar deo ne prati NBA samo zbog nasih pa bi bilo u redu da poradite malo na vasem novinarstvu i objektivnosti.
(Dragan, 18. januar 2018 10:28)

Postoji pregršt sajtova koji se bave NBA na engleskom jeziku. S obzirom da pratiš američku ligu, pretpostavljam da znaš i jezik dovoljno da proveriš šta su radili timovi i igrači koji te interesuju. Meni odgovara to što b92 prati naše. Naravno, pomenu i druge ako se desi neki interesantan podvig i sl. Prijatno

dačo

pre 6 godina

opet meloun sa jokicem i plamlijem u startnih 5 šta taj lik radi kada je nikola objasnio stvari protiv dalasa.tako mu i treba,kako je on došao do klupe u nba?velika enigma.teo sve bolji i klipersi u zoni plel ofa a kaskali su 6-7 pobjeda.meloun amater za doka riversa.

Dex

pre 6 godina

Klajverson, cinjenica je da Jokic oscilira (mada izmedju dobrih i odlicnih partija uglavnom), ali je to dobrim delom usled promenjive role u ekipi; ne lezi mu bas svaka takticka uloga. S druge strane, ima tek par godina profesionalnog iskustva. Mislim da Teodosic daleko vise oscilira, prosto je takav igrac. Hvala na lepim recima, premda su Hrvatska i Srbija podjednako nadrealne sportske sile, uzevsi brojnost i ekonomiju u obzir. Eto, profitirali smo tamo gde je najmanje vazno, ali eto bar nesto.

Bjukenon

pre 6 godina

Teo je na vreme dosao u NBA, obzirom da je tek nedavno osvojio Evroligu. Slozicete se da bi bilo bezveze da nije to tako uradio.
Sto se tice Jokica, smatram da su oscilacije iz prostog razloga sto njemu smeta spotlight, decko samo zeli da igra kosarku, a previse se prica i pise o njemu, i mislim da ga to smara

JPR24

pre 6 godina

Bravo za Melouna ! Ovaj ce sam upropastiti sanse za Plejof! Opet gura Jokica na 4 i Plamlija na 5... Rezultat: izgubili ! Dobro jesu i oni dali neke poklone na kraju, Plamli izgubio vaznu loptu i neki promasaji... Ali globalno, Jokic nije za 4!! Stavi bre Chandlera ili Farieda i ostavi Jokica na 5 i igra sasvim drugacija ! Kad ai trener valjda koristis igrace gde najbolje igraju a ne da pravis eksperimente koji ne rade. Sad ce Kerr da stavi Duranta umesto Pasulja na petici mozda !

Dusan8

pre 6 godina

Kako smarate s tim da je Meloun jedan od najgorih trenera lige... Ono bas smarate.
A veliko je pitanje da li bi Jokic kod nekog drugog trenera ikad dobio sansu... Kad je Jokic stigao bilo je zacementirano mjesto centra, kao i cetvorke.
(BG na pjenu od mora, 18. januar 2018 11:37)

Ti dakle mislis da postoji trener u NBA koji ne bi video Jokicev talenat?

znanje-imanje

pre 6 godina

Ono malo što sam gledao pored tenisa - obe kritikovne odluke trenera su bile (u načelu) ispravne.
Protiv tima koji kuburi sa centrima (visinom, kvalitetom, povredama) - logično je probati (i) sa dva centra. Da ih izbaciš na faulove, otmeš skok itd. A nemajući raspoloženog igrača logičan je bio i izbor za zadnji napad - ukupno i najiskusniji i 1-na-1 najprodorniji. Pravda za Melona!
Denver je ovu utakmicu izgubio - juče! Počeli su, svojom krivicom, traljavo pa su celo poluvreme stizali loši Dalas. A kada su se odlepili - e zadnje 3/4 Dalas se tako potukao na terenu kao da je plej-of! Zaista su bili ne-ve-ro-vat-no borbeni. Denver koji nema pleja se pogubio i jedva jedva odbranio pobedu.
Ali, dan kasnije, putovanje i - naročito veliki igrači jedva se miču. Tako da je ceo tim bio loš a pogotovu Plamli, Nikola zato promašuje a sada nakon dobrog perioda od Lajlsa slaba korist, pa ni od Čendlera... Melon je kriv za svašta - i što je dozvolio pogrešnu strukturu tima, iza greške koje pravi, i za nemanje osećaja za utakmicu. Ovde je tek platio nekorišćenje celog rostera. Ali dupli centri - a oba su mu glavni organizatori, o smehotresa - i kada je izabrao Bartona za zadnji napad po meni nisu greške (teške).
Tanki Klipersi imaju potpuno suprotnog trenera, ništa pametovanje ali instinkt i iskustvo; ispravne mikro-reakcije nemaju cenu. Miloša već slušaju jer isplativost osećaju ali pre svega - imaju prikrivenog MVP u neverovatnom Lu Vilijamsu. I tako nekako do plej-ofa možda stižu.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

p.s. I evo jos jednom dokaz da Denver ima opasno dobre defanzivce na perimetru... Lu Vilijams 17p, nakon 7-8 30p utakmica.

Gde ja živim

pre 6 godina

Denver opet pravi veresiju. Meloune prijatelju simpatičan si, ali te ništa ne razumem ponekad. Nikola dobar, ali nije to njegova igra.

Teo sasvim fino. Dobre brojke, pobeda i to je to. Bravo momci idemo dalje.

sryugos

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama.
I jedni i drugi ce jedva u plejof.

N

pre 6 godina

Zadnja 2 min Denver katastrofa! Pokloni od Tea i Grifina i nista... Jokic se junacki bio sa njima, Teo ih vratio posle Jokiceve trojke...

Ludak_u_razvoju

pre 6 godina

Jokić dobar, medjutim opet mnogo priča sa sudijama zbog nedosudjenih faulova. I mora da obrati pažnju na laktove, prošlu utakmicu je podelio nekoliko nekažnjeno, ovu isto... Kad tad će ga provaliti i krenuti da mu sude za takve stvari.
Teo polako ulazi u ritam, samo da ga zdravlje posluži i biće sve ok.

BgHQ

pre 6 godina

Svaka cast za svu trojicu nasih momaka u NBA.Osim Jokica koji je vec stara kuka i koji igra vise nego solidno bas su me prijatno iznenadili Teo i Bogdan.Posebno Bogdan jer nisam ocekivao u ruki sezoni da ce igrati ovako dobro.Svaka cast i samo gruvajte.

Dag Kristi

pre 6 godina

Klipersi sada hvataju zalet za poziciju broj 4.Broj 5 je zagarantovan,jer su najkonstantniji u odnosu na Oklahomu,Portland,Nju Orleans.Denver ce voditi ljutu borbu za PO,ali sumnjam da imaju sanse,a i sta da ocekuje ekipa koja gubi od Atlante,Sakramenta...Jedino da se ubrzo vrati Milsap i da naprave jedan pametan trejd.

323

pre 6 godina

Odlicna Teova igra, Jokić dobro igra ali za 3 ima problem, lose šutira. BB odlican, najbolje šutersko vece sa visokim procentima. Steta jer igra u slabom timu za razliku od Tea. Sve u svemu, nase je lepo gledati.

milos

pre 6 godina

Jokic je preksinoc odigrao puno vrhunskih minuta protiv Dalasa kod kuce, nije lako ponoviti to sutradan u drugom gradu, udaljenom skoro 2.000km. Odlicna back-to-back utakmica za njega. Teo i Bogdan sve bolji. Neamerickim bekovima je generalno mnogo teze da se probiju u NBA od neamerickih visokih igraca. To su uspeli samo Nash, Ginobili, Marculionis, i mozda jos par njih...

Zasto komentarisete bre?

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

E ako si nam objasnio. To dal moze ili ne moze videli smo prosle sezone. Mada vidim Plamli ga bolje cuva, evo Jordan nula poena. :)

Stara kuka

pre 6 godina

@filipo

I onda sledi otreznjenje od ekipe USA ;)
(dr. Roddick, 18. januar 2018 09:17)

-Senegal
-Ceska -21
-Rusija -23
-Holandija
-26 godina bez medalje
-i ono sto vas najvise boli-NIKAD U ISTORIJI NISTE DOBILI SRBIJU.
Ima toga jos.
Sramota je za jednu Srbiju da izgubi finale u kosarci od NBA Amerikanaca.
Nemoj vise leba ti.

yok

pre 6 godina

Čuj, ako Teo ostane još jednu godinu u NBA, pa
ostaće tamo do kraja karijere, Dok Rivers ga neće više puštati nigde,
gde on tu i Teo.

Dag Kristi

pre 6 godina

Veoma prosto - zato sto Jokic ne moze na 5-icu prodiv Jordana, eto zasto je bio na 4-ci.
(Biggus Dickus, 18. januar 2018 11:27)

Na proslom mecu ga je Jokic razbio,zasto bi sad bilo drugacije?

ja

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!

JPR24

pre 6 godina

Vi svi sto kritikujete Melouna mi niste jasni, kao da Denver igra protiv Cacka, a u Denveru pored Jokica sede Barkli, Dzordan, Bird i LeBron. To su sve opasne ekipe, a Denver osim Jokica, nema nijednog posebnog igraca. Svi su oni dobri, ali da se razumemo nema nikoga kao DeRozen ili Irving, ili uopste igraca kalibra kao Grifin i Deandrea Dzordan koji su se vec dokazali i imaju konstantnost. Haris bljirira u jednoj u 4 utakmice, isto tako i Barton i Marej. Onda kada se poklopi da svima ovima ide, onda naprave najveci skor u ligi od pocetka sezone, skoro 150 poena. Medjutim to nije do trenera, nego do neiskustva igraca. Svi ovi igraci su za sada samo potencijalno vrhunski igraci. Svi sem Jokica koji i kada ima losu partiju je jedan od najboljih sutera, asistenata, skakaca. Koliko trener tu zaista moze da promeni, nisam siguran. Njima fali kljucni igrac koji je povredjen. Sa Milsapom je to mnogo tvrdja ekipa. Inace u prosloj utakmici se videlo koliko je Jokic poludeo u poslednjoj cetvrtini. Nalazi ih konstanto slobodne, ali ovi promasuju zicere. Imao je jedno deset savrsenih asistencija, od kojih su ovi iskoristili dve.Sto se tice Tea sve je bolji i bolji i polako ulazi u fazon, ali i dalje ne pokazuje da je bolji od Nikole, pa je i naslov pogresan.
(tocka, 18. januar 2018 13:34)
Promasio si problem. Jokic na 5 ima bolje brojke nego na 4. Faried sedi na klupi. Gura se Plamli na 5 i Jokic na 4 gde mu ne ide ! Upravo zbog rostera i ne treba da eksperimentise! Natavno i saigraci su gresili... Ali i Meloun gresi kao i prosle godine, kad su ispustili PO zbog istih stvari.

CarloNS

pre 6 godina

Klipersi bez Beverlija, Galinarija i Riversa igraju ovako dobro... Idu sigurno u plej of i jos kad se oni vrate ajao.. Mogu daleko sigurno. Napred Teo!
(ja, 18. januar 2018 13:07)

I bez Džordana i C. J. Vilijamsa

milos

pre 6 godina

tesko ce denver do plej-ofa,raspali su se nacisto,gledao sam ih sinoc vode 12 razlike i trce i sutiraju u 5 sekundi napada divljacka kosarka,jokic je starno najbolji i treba da igra centra,sta ce njemu onoliko sutnutih trojki,ali ovi ostali npr.farid plata 13miliona,plumli 14milina ne zna se ko je crnji,nemaju nikakvu sigurnost,artur cirkus 7,5 miliona i tako redom,a klipersi ce do kraja biti 4 ili 5 ekipa,jer su oni dobri cak i bez ovih povredjenih jos kad se oni opareve ima da melju,bogdanovic zaluto,ekstra igrac da bude u takvoj ekipi strasno,on je igrac za plej-of

kouč

pre 6 godina

I dalje mi nije jasno zasto Farid sedi na klupi i nema mesta u rotaciji. Ko igra cetvorku sem Lajlsa? Milsap povredjen. Farid je igrac tipa Stodemajer, do 30 kad ga sluzi atletizam i brzina je upotrebljiv a onda posle to gubi. Iskoristi ga covece, u najboljim je igrackim godinama. 
I jedni i drugi ce jedva u plejof.
(sryugos, 18. januar 2018 09:49)

Nazalost, Jokic igra cetvorku , i to mu opasno smeta. Bukvalno ne znam da li je odigrao dobru utakmicu u tandemu sa Plamlijem. Proslu, protiv Dalasa , se vratio na prirodnu poziciju i videli smo statistiku koju je imao.