Sreda, 17.01.2018.

21:27

Partizan prodao Evertona SPAL-u

Brazilac Everton i definitivno napušta Partizan, a karijeru će nataviti u italijanskom prvoligašu SPAL.

Izvor: B92

Partizan prodao Evertona SPAL-u IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

86 Komentari

Sortiraj po:

Bosko

pre 6 godina

@neko_treci
Da su losi slazem se :) ali kako je covek mogao da odbije bivseg evropskog i svetskog sampiona... to mi nikada nece biti jasno...

neko_treci

pre 6 godina

@Bosko
Tvoji saborci, navijaci JSD, tvrde da je ostao tamo da bi igrao protiv Intera, Milana i sl., znaci po logici stvari to sto je otisao u Benevento ne znaci da je to veci klub od Zvezde vec da su ostali klubovi u nasoj ligi losi (ukljucujuci i vase JSD)

uzrocno/posledicno

pre 6 godina

Bas su mi simpa ovi sto nam otvararaju oci cinjenicom tipa "ljudi pa njemu je ostalo 6 meseci". Znamo svi to, nego ko je kriv u upravi sto nije sa ovim covekom i igracinom pre svega produzen ugovor na vreme ili pak ako je morao da bude prodat, to uradjeno ranioje i opet bi vise novca zaradili. Ovo je kikiriki lova za ovakvog pojedinca. Everton je najblize Moreiri i Zuki po cak i Duljaju (nas najbolji defanzivni vezni igrac svih vremena) po borbenosti i defanzivi, i stvarno ce se tesko naci ovakav igrac ponovo u nasem klubu. Sramota ko nas vodi,... i neterba nam Raca, mali Kosovic je za njega tata, nego dovedite neke strance trkace kidalice slicne Evertonu a ne splavare. Takvih smo se nagledali i jedva oslobodili.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.
(drmr, 18. januar 2018 03:40)


gatuzo najbolji defanzivni vezni svih vremena??? jao...

Hogar

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!
(Fss, 18. januar 2018 08:25)
Tako je brate, samo teorije zavere

Fss

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!

vericaNe

pre 6 godina

Продао би ти,ма чуј продао, дао паре да оде,Суму,али не смеш,то ти се тек не би опростило...

Hell

pre 6 godina

@ Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...
(Whitesnake, 17. januar 2018 23:24)

Nemoj tako,cujes da im je prioritet majstor Raca Petrovic!! Pa taj nije mogao da trci ni kad je bio u Partizanu pre nekoliko god a kamo li sad. Ja ne znam sta rade vise sa tim istrosenim povratnicima,unistavaju nas!!

ccc

pre 6 godina

Ljudi,njemu je ostalo jos 6 meseci ugovora,sto unaci da je mogao na kraju da ode bez obestecenja, veoma borben igrac,ali po meni i veoma ogranicen igrac, bez neke vizije u igri,cesto gresi u dodavanjima ,molis Boga da ne dobije crveni svaku tekmu,zato sto vise voli da uleti djonom u tudju potkolenicu nego hleba da jede...
ali falice lartizanu definitivno,po meni odlican posao uprave.

drmr

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Bolje da je otisao u Barsu
(janko, 17. januar 2018 22:50)

Slazem se, bio bi idealna zamena za bracalu Maskerana a i Evi je 3 godine mladji. Maskerano i Evertone hvala vam za sve minute i mesece provedene u dresovima Barse i Partizana, najboljih klubova na svetu.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovakvi se retko nalaze za te pare sto su date za angazman Evertona. Srecno motorino nas, bices nam zauvek u srcima.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A što niste ostavili Solomona?Da ga uparite sa Sumom.
(nosi fenjer,navija za fener, 17. januar 2018 23:16)

Zbog crne rupe i ozonskog omotaca. Jel si zadovoljan odgovorom?

Mne

pre 6 godina

I onda kazu da su bolji od Dinama .Koji izravno proda igrace u Arsensl Lyon M.City Inter Napoli Wolfsburg itd.A iza zoga idu u Real Juve Bayern.

Sir Oliver

pre 6 godina

Ajmo Ivice bombašu ,rekao si da će odlasci igrača diktirati dolaske? Ajde da vidim. Oćemo do kraja prelaznog roka čekati Raću i na kraju izvisiti ili će čuveni Zdjelar da nas odbije po peti put pa će na kraju zamena za Evertona biti uvek neugodni Kosović ili neki mađioničar iz JSL kao što si nas iznenadio sa Aksentijevićem na desnom beku. A napad ? ko će da da gol Plzenu? Dobili smo najslabijeg protivnika iz prvog šešira i opet štedimo, kalkulišemo... Umesto da sve snage uperimo u na ta dva meča ,pojačamo ekipu i prođemo,mi vidim da smo zadovoljni sa izvesnim drugim mestom u ligi i šesnaestinom finala...

Brooklyn boy

pre 6 godina

Сетих се једне бруталне ствари коју је урадио... Сломио ногу Мудринском..

Dushebajev

pre 6 godina

Cemu se vi nadate protiv Plzena samo da mi je znati,da Ronalda iz Reala dovedete ne bi bio uigran a kamo li sto niste doveli nikog a prodali i ovog jedinog sto grize.

Bratko SRB

pre 6 godina

Everton je bio Partizanov Gatuzo :) Nit pas, nit sut, nit pregled igre, nit dribling...al brale traktor koji ore 120 minuta. Takvog jednog samo treba da imas :)

borivoje surdilovic

pre 6 godina

bolje da si bio ovde legenda nego da igras tamo gde ti ime nece upamtiti...pare su vece al sta mozes sa tim a da nisi mogao sa ovim....sve u svenu...hvala ti i srecno...

Whitesnake

pre 6 godina

Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...

neko_treci

pre 6 godina

Znaci SPAL je u Kalcu, zar niste vi navijaci JSD komentarisali bukvalno kako je to sramota sto je Filip Đuričić otisao u Benevento na pozajmicu umesto u Zvezdu? Jel to opet selektivno pamcenje nastupilo pa je Kalco nesto kada se radi o vasim "vrsnim" fudbalerima, a pak za druge se zaboravlja i Kalco je nista?

adriano_galliani

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu
(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Кључна реч је БОРБЕН. За разлику од наших, трчи свих 90 минута. Уз Жуку, најбољи задњи везни који је играо у Србији у последњих 15 година. То што је он приморан да добија картоне само му говори у прилог.

Зна се да ми играмо фудбал макс. 65-70 минута, након тога чекамо да судија свира крај.

ej bre

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...
(neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Panter...

Rikardinjo

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show... (neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Otisao decko u kalco. Sta ces, ne moze svako u Celzi kao penaldzija Boaci.

braske

pre 6 godina

(Doziveo sam transfer blama..., 17. januar 2018 21:35) doziveo si transfer gluposti, ovo su velike pare za igraca kome istice ugovor za par meseci, ta obestecenja su ni cetvrt vrednosti, izvini sto nisam crtao jer sumnjam da razumes napisano

ĆUMUR

pre 6 godina

Majko mila, kakve izraze koristi sportski direktor jednog od najvecih klubova sa ovih prostora.
(Borizz, 17. januar 2018 21:30)

Nemoj tako.Čovek je školovan ,završio je šesti razred i jedno tromesečje sedmog.

Bosko

pre 6 godina

neko_treci

Pa eto mi smatramo da je zvezda veci klub od nekog tamo Beneventa ma iz koje lige bio... ili ste se vi otreznili pa se vise ne gurate u drustvo Bajerna, Mancestera i sl.?

bradina

pre 6 godina

Ovo je smesno a meni se place!Prodati vaznog igraca za "sicu" je prosto neverovatno.Ma koliko se Ilijev i rukovodstvo trudi da nam srceparajuce objasne kako oni "cine" uslugu igracu koji ih je zaduzio igrajuci za klub, pa mu izlaze u susret, cvrsto verujem da bi Mamic iz Dinama izvukao vecu sumu! Vidim da je sad bio u pravu kad je rekao da klubovi iz Srbije su nesposobni da naplate svoje igrace kojih se odricu.Pa zna se i zasto,da su izvadili svoju lovu iz dzepa sigurno bi vodili racuna da ga bolje unovce,ovako ne mogu im zameriti,dug koji su nasledili od prethodnih uprava,raznih "frizura" i "tomposa" prioretan je pa idu po sistemu daj sta das.Toliku su koliko znam, potrosili na njemu, dok je igrao za Partizan.Nema sta sve sami ekonomisti,ma ajde bre ne pije vodu i samo vodi u sumnju da je neko zaradio ispod stola.Uostalom videcemo u Junu kako ce ga Spal dobro udomiti i naplatiti!

Nemanja

pre 6 godina

dragan, 17. januar 2018 22:36)
Preporučen (+5)
600 000 za igraca kome istice ugovor na leto i ne zeli produzenje je vise nego odlicno. On je za mesec dana mogao da ugovori transfer na leto... pozdravi se sa upravom i nikom nista... ovako je profitirao i klub i on... vise nego odlican posao, za razliku od prethodnih godina

dragan

pre 6 godina

Ako su ga stvarno prodali za 600.000, neka sami odu iz kluba.A da, ionako te pare odu u njihov dzep, malo li je 600.000.E moj voljeni Partizane, na sta si spao...

BAKI

pre 6 godina

?????????????? Nešto debelo nije u redu sa ovim Topalovićima.Prodali su igrača koji je barem pokušavao da napravi nešto u igri,umeo da odigra dobre partije. I to sve za 600 000 E ? Onog Sumu koji još nije ukapirao gde se nalazi u vremenskom i geografskom prostoru platiše 1,6-1,7 mil. (ne znam tačno). Jeste da ne igraju na istoj poziciji ali toliki disparitet...Svašta.

Nemanja

pre 6 godina

Hvala na svemu Evi! Hvala za pozrtvovanost, hvala za borbenost , hvala za zelju , hvala za svaki klizeci start , hvala za strast koju si osecao prema Partizanu. Sve najbolje momcino dalje. A sto se tice prodaje ona je potpuno okej, momak ima 30 godina i za 5 meseci mu istice ugovor. Treba dovesti finu zamenu, ne znam sta da mislim u vezi Zdelara, zasto pokusavamo 3cu godinu njega da dovedemo, zar nema neko drugi? Pozdrav

GrobarNS

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu

Kalemegdan Mali

pre 6 godina

@TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

To cete pamtiti kao jedan od vecih uspeha u sledecih 5-6 godina!

Nastavite da trenirate i napadate DRUGO mesto nase lige, ne bi li se kojim slucajem, mada tesko, docepali Evrope! :-)

bogdanoviiic

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Stvarno se uvek borio kao lav, i lepo je sto smo mu izasli u susret. Obezbedio sebe i svoju porodicu. Kad se setim derbija, 93. minut a on juri 3 Zvezdina igraca. Jedan od najboljih stranaca u Srbiji, posle Lea naravno.

Jon Snow

pre 6 godina

@Jaran

Alexis Sanchez ima procenjenu vrednost 70 mil evra ali sada niko ne zeli da da za njega vise od 35 mil evra. To je posledica toga sto obojici istice ugovor na kraju sezone.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

A ni onaj Napretku, u 99 minutu, ofsajd dva metra i njegova radost kao da je osvojio ligu sampiona, cak ni sudija koji je potrcao da mu cestita nije mogao da ga stigne.

ne komentarisi

pre 6 godina

(Jaran, 17. januar 2018 21:32)

Da ima procenjenu vrednost 2.5 miliona, ali mu za pola godina istice ugovor i ako ga ne prodaju sad na leto nece dobito nista. A Spal ili bilo ko nije lud da plati 2.5 kad ga na leto moze dovesti za dzabe. Tako i Siti nudi 20 miliona za Aleksisa Sanceza, a covek vredi barem 80.

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Dosta su i dobili xoxoxox za te pare nemas vise ni u Zimbabveu da kupis igraca ali zato imas u napreDnoj Srbiji....

neko_treci

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...

Zorz Vea

pre 6 godina

Ode i Everton a dolasci, ako ih uopste bude bilo vise, stizu kasno. Nemam neki razlog ali ocekujem da Suma zasija jer sta god uradio bice vise od jesenas. Fali pravi spic i sigurni stoper ali mozda Djukic to vidi u Jovanovicu i Ozegovicu i postojecim centralnim bekovima. Od proslog januara smo prodali tri najjaca igraca a zamene nisu dostojne. Opravdajte prolece u Evropi i pokazite da zasluzujete tu gde ste jer sreca nije luksuz na koji mi imamo pravo da se nadamo.

Zivela Srbija i napred Partizan

klavir ce da svira Ostoja

pre 6 godina

Prosledite pare kosarkaskom klubu da dovedu jos 2-3 crnca i sa "najboljom" skolom za mlade igrace u Evropi i sire, napadnu peto mesto ABA lige! :-)

GrobarNS

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu

ne komentarisi

pre 6 godina

(Jaran, 17. januar 2018 21:32)

Da ima procenjenu vrednost 2.5 miliona, ali mu za pola godina istice ugovor i ako ga ne prodaju sad na leto nece dobito nista. A Spal ili bilo ko nije lud da plati 2.5 kad ga na leto moze dovesti za dzabe. Tako i Siti nudi 20 miliona za Aleksisa Sanceza, a covek vredi barem 80.

ĆUMUR

pre 6 godina

Majko mila, kakve izraze koristi sportski direktor jednog od najvecih klubova sa ovih prostora.
(Borizz, 17. januar 2018 21:30)

Nemoj tako.Čovek je školovan ,završio je šesti razred i jedno tromesečje sedmog.

bogdanoviiic

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Stvarno se uvek borio kao lav, i lepo je sto smo mu izasli u susret. Obezbedio sebe i svoju porodicu. Kad se setim derbija, 93. minut a on juri 3 Zvezdina igraca. Jedan od najboljih stranaca u Srbiji, posle Lea naravno.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

A ni onaj Napretku, u 99 minutu, ofsajd dva metra i njegova radost kao da je osvojio ligu sampiona, cak ni sudija koji je potrcao da mu cestita nije mogao da ga stigne.

Rikardinjo

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show... (neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Otisao decko u kalco. Sta ces, ne moze svako u Celzi kao penaldzija Boaci.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu
(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Кључна реч је БОРБЕН. За разлику од наших, трчи свих 90 минута. Уз Жуку, најбољи задњи везни који је играо у Србији у последњих 15 година. То што је он приморан да добија картоне само му говори у прилог.

Зна се да ми играмо фудбал макс. 65-70 минута, након тога чекамо да судија свира крај.

Zorz Vea

pre 6 godina

Ode i Everton a dolasci, ako ih uopste bude bilo vise, stizu kasno. Nemam neki razlog ali ocekujem da Suma zasija jer sta god uradio bice vise od jesenas. Fali pravi spic i sigurni stoper ali mozda Djukic to vidi u Jovanovicu i Ozegovicu i postojecim centralnim bekovima. Od proslog januara smo prodali tri najjaca igraca a zamene nisu dostojne. Opravdajte prolece u Evropi i pokazite da zasluzujete tu gde ste jer sreca nije luksuz na koji mi imamo pravo da se nadamo.

Zivela Srbija i napred Partizan

klavir ce da svira Ostoja

pre 6 godina

Prosledite pare kosarkaskom klubu da dovedu jos 2-3 crnca i sa "najboljom" skolom za mlade igrace u Evropi i sire, napadnu peto mesto ABA lige! :-)

Nemanja

pre 6 godina

Hvala na svemu Evi! Hvala za pozrtvovanost, hvala za borbenost , hvala za zelju , hvala za svaki klizeci start , hvala za strast koju si osecao prema Partizanu. Sve najbolje momcino dalje. A sto se tice prodaje ona je potpuno okej, momak ima 30 godina i za 5 meseci mu istice ugovor. Treba dovesti finu zamenu, ne znam sta da mislim u vezi Zdelara, zasto pokusavamo 3cu godinu njega da dovedemo, zar nema neko drugi? Pozdrav

Jon Snow

pre 6 godina

@Jaran

Alexis Sanchez ima procenjenu vrednost 70 mil evra ali sada niko ne zeli da da za njega vise od 35 mil evra. To je posledica toga sto obojici istice ugovor na kraju sezone.

Whitesnake

pre 6 godina

Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...

Nemanja

pre 6 godina

dragan, 17. januar 2018 22:36)
Preporučen (+5)
600 000 za igraca kome istice ugovor na leto i ne zeli produzenje je vise nego odlicno. On je za mesec dana mogao da ugovori transfer na leto... pozdravi se sa upravom i nikom nista... ovako je profitirao i klub i on... vise nego odlican posao, za razliku od prethodnih godina

braske

pre 6 godina

(Doziveo sam transfer blama..., 17. januar 2018 21:35) doziveo si transfer gluposti, ovo su velike pare za igraca kome istice ugovor za par meseci, ta obestecenja su ni cetvrt vrednosti, izvini sto nisam crtao jer sumnjam da razumes napisano

BAKI

pre 6 godina

?????????????? Nešto debelo nije u redu sa ovim Topalovićima.Prodali su igrača koji je barem pokušavao da napravi nešto u igri,umeo da odigra dobre partije. I to sve za 600 000 E ? Onog Sumu koji još nije ukapirao gde se nalazi u vremenskom i geografskom prostoru platiše 1,6-1,7 mil. (ne znam tačno). Jeste da ne igraju na istoj poziciji ali toliki disparitet...Svašta.

Kalemegdan Mali

pre 6 godina

@TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

To cete pamtiti kao jedan od vecih uspeha u sledecih 5-6 godina!

Nastavite da trenirate i napadate DRUGO mesto nase lige, ne bi li se kojim slucajem, mada tesko, docepali Evrope! :-)

neko_treci

pre 6 godina

Znaci SPAL je u Kalcu, zar niste vi navijaci JSD komentarisali bukvalno kako je to sramota sto je Filip Đuričić otisao u Benevento na pozajmicu umesto u Zvezdu? Jel to opet selektivno pamcenje nastupilo pa je Kalco nesto kada se radi o vasim "vrsnim" fudbalerima, a pak za druge se zaboravlja i Kalco je nista?

ej bre

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...
(neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Panter...

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Dosta su i dobili xoxoxox za te pare nemas vise ni u Zimbabveu da kupis igraca ali zato imas u napreDnoj Srbiji....

neko_treci

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...

dragan

pre 6 godina

Ako su ga stvarno prodali za 600.000, neka sami odu iz kluba.A da, ionako te pare odu u njihov dzep, malo li je 600.000.E moj voljeni Partizane, na sta si spao...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

bolje da si bio ovde legenda nego da igras tamo gde ti ime nece upamtiti...pare su vece al sta mozes sa tim a da nisi mogao sa ovim....sve u svenu...hvala ti i srecno...

neutralni felsh

pre 6 godina

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.
(drmr, 18. januar 2018 03:40)


gatuzo najbolji defanzivni vezni svih vremena??? jao...

Brooklyn boy

pre 6 godina

Сетих се једне бруталне ствари коју је урадио... Сломио ногу Мудринском..

Bosko

pre 6 godina

neko_treci

Pa eto mi smatramo da je zvezda veci klub od nekog tamo Beneventa ma iz koje lige bio... ili ste se vi otreznili pa se vise ne gurate u drustvo Bajerna, Mancestera i sl.?

Hell

pre 6 godina

@ Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...
(Whitesnake, 17. januar 2018 23:24)

Nemoj tako,cujes da im je prioritet majstor Raca Petrovic!! Pa taj nije mogao da trci ni kad je bio u Partizanu pre nekoliko god a kamo li sad. Ja ne znam sta rade vise sa tim istrosenim povratnicima,unistavaju nas!!

bradina

pre 6 godina

Ovo je smesno a meni se place!Prodati vaznog igraca za "sicu" je prosto neverovatno.Ma koliko se Ilijev i rukovodstvo trudi da nam srceparajuce objasne kako oni "cine" uslugu igracu koji ih je zaduzio igrajuci za klub, pa mu izlaze u susret, cvrsto verujem da bi Mamic iz Dinama izvukao vecu sumu! Vidim da je sad bio u pravu kad je rekao da klubovi iz Srbije su nesposobni da naplate svoje igrace kojih se odricu.Pa zna se i zasto,da su izvadili svoju lovu iz dzepa sigurno bi vodili racuna da ga bolje unovce,ovako ne mogu im zameriti,dug koji su nasledili od prethodnih uprava,raznih "frizura" i "tomposa" prioretan je pa idu po sistemu daj sta das.Toliku su koliko znam, potrosili na njemu, dok je igrao za Partizan.Nema sta sve sami ekonomisti,ma ajde bre ne pije vodu i samo vodi u sumnju da je neko zaradio ispod stola.Uostalom videcemo u Junu kako ce ga Spal dobro udomiti i naplatiti!

Fss

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!

uzrocno/posledicno

pre 6 godina

Bas su mi simpa ovi sto nam otvararaju oci cinjenicom tipa "ljudi pa njemu je ostalo 6 meseci". Znamo svi to, nego ko je kriv u upravi sto nije sa ovim covekom i igracinom pre svega produzen ugovor na vreme ili pak ako je morao da bude prodat, to uradjeno ranioje i opet bi vise novca zaradili. Ovo je kikiriki lova za ovakvog pojedinca. Everton je najblize Moreiri i Zuki po cak i Duljaju (nas najbolji defanzivni vezni igrac svih vremena) po borbenosti i defanzivi, i stvarno ce se tesko naci ovakav igrac ponovo u nasem klubu. Sramota ko nas vodi,... i neterba nam Raca, mali Kosovic je za njega tata, nego dovedite neke strance trkace kidalice slicne Evertonu a ne splavare. Takvih smo se nagledali i jedva oslobodili.

drmr

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.

vericaNe

pre 6 godina

Продао би ти,ма чуј продао, дао паре да оде,Суму,али не смеш,то ти се тек не би опростило...

Hogar

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!
(Fss, 18. januar 2018 08:25)
Tako je brate, samo teorije zavere

Dushebajev

pre 6 godina

Cemu se vi nadate protiv Plzena samo da mi je znati,da Ronalda iz Reala dovedete ne bi bio uigran a kamo li sto niste doveli nikog a prodali i ovog jedinog sto grize.

Bratko SRB

pre 6 godina

Everton je bio Partizanov Gatuzo :) Nit pas, nit sut, nit pregled igre, nit dribling...al brale traktor koji ore 120 minuta. Takvog jednog samo treba da imas :)

Sir Oliver

pre 6 godina

Ajmo Ivice bombašu ,rekao si da će odlasci igrača diktirati dolaske? Ajde da vidim. Oćemo do kraja prelaznog roka čekati Raću i na kraju izvisiti ili će čuveni Zdjelar da nas odbije po peti put pa će na kraju zamena za Evertona biti uvek neugodni Kosović ili neki mađioničar iz JSL kao što si nas iznenadio sa Aksentijevićem na desnom beku. A napad ? ko će da da gol Plzenu? Dobili smo najslabijeg protivnika iz prvog šešira i opet štedimo, kalkulišemo... Umesto da sve snage uperimo u na ta dva meča ,pojačamo ekipu i prođemo,mi vidim da smo zadovoljni sa izvesnim drugim mestom u ligi i šesnaestinom finala...

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Bolje da je otisao u Barsu
(janko, 17. januar 2018 22:50)

Slazem se, bio bi idealna zamena za bracalu Maskerana a i Evi je 3 godine mladji. Maskerano i Evertone hvala vam za sve minute i mesece provedene u dresovima Barse i Partizana, najboljih klubova na svetu.

Mne

pre 6 godina

I onda kazu da su bolji od Dinama .Koji izravno proda igrace u Arsensl Lyon M.City Inter Napoli Wolfsburg itd.A iza zoga idu u Real Juve Bayern.

ccc

pre 6 godina

Ljudi,njemu je ostalo jos 6 meseci ugovora,sto unaci da je mogao na kraju da ode bez obestecenja, veoma borben igrac,ali po meni i veoma ogranicen igrac, bez neke vizije u igri,cesto gresi u dodavanjima ,molis Boga da ne dobije crveni svaku tekmu,zato sto vise voli da uleti djonom u tudju potkolenicu nego hleba da jede...
ali falice lartizanu definitivno,po meni odlican posao uprave.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A što niste ostavili Solomona?Da ga uparite sa Sumom.
(nosi fenjer,navija za fener, 17. januar 2018 23:16)

Zbog crne rupe i ozonskog omotaca. Jel si zadovoljan odgovorom?

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovakvi se retko nalaze za te pare sto su date za angazman Evertona. Srecno motorino nas, bices nam zauvek u srcima.

neko_treci

pre 6 godina

@Bosko
Tvoji saborci, navijaci JSD, tvrde da je ostao tamo da bi igrao protiv Intera, Milana i sl., znaci po logici stvari to sto je otisao u Benevento ne znaci da je to veci klub od Zvezde vec da su ostali klubovi u nasoj ligi losi (ukljucujuci i vase JSD)

Bosko

pre 6 godina

@neko_treci
Da su losi slazem se :) ali kako je covek mogao da odbije bivseg evropskog i svetskog sampiona... to mi nikada nece biti jasno...

GrobarNS

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

A ni onaj Napretku, u 99 minutu, ofsajd dva metra i njegova radost kao da je osvojio ligu sampiona, cak ni sudija koji je potrcao da mu cestita nije mogao da ga stigne.

Kalemegdan Mali

pre 6 godina

@TVOJ GOL PANTERIMA SE NECE NIKAD ZABORAVITI!!!
(Grobar, 17. januar 2018 21:30)

To cete pamtiti kao jedan od vecih uspeha u sledecih 5-6 godina!

Nastavite da trenirate i napadate DRUGO mesto nase lige, ne bi li se kojim slucajem, mada tesko, docepali Evrope! :-)

klavir ce da svira Ostoja

pre 6 godina

Prosledite pare kosarkaskom klubu da dovedu jos 2-3 crnca i sa "najboljom" skolom za mlade igrace u Evropi i sire, napadnu peto mesto ABA lige! :-)

neko_treci

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...

Rikardinjo

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show... (neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Otisao decko u kalco. Sta ces, ne moze svako u Celzi kao penaldzija Boaci.

ej bre

pre 6 godina

Pa zar nije on svetska klasa i zar nece ici po ligama petice samo u najjace klubove? Sad mi tek nije jasno, zasto se ovi navijaci Igokee toliko kleli u igraca kog su prodali SPAL-u, show...
(neko_treci, 17. januar 2018 21:44)

Panter...

bogdanoviiic

pre 6 godina

U pravu je Iliev. Stvarno se uvek borio kao lav, i lepo je sto smo mu izasli u susret. Obezbedio sebe i svoju porodicu. Kad se setim derbija, 93. minut a on juri 3 Zvezdina igraca. Jedan od najboljih stranaca u Srbiji, posle Lea naravno.

adriano_galliani

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu
(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Кључна реч је БОРБЕН. За разлику од наших, трчи свих 90 минута. Уз Жуку, најбољи задњи везни који је играо у Србији у последњих 15 година. То што је он приморан да добија картоне само му говори у прилог.

Зна се да ми играмо фудбал макс. 65-70 минута, након тога чекамо да судија свира крај.

dragan

pre 6 godina

Ako su ga stvarno prodali za 600.000, neka sami odu iz kluba.A da, ionako te pare odu u njihov dzep, malo li je 600.000.E moj voljeni Partizane, na sta si spao...

BAKI

pre 6 godina

?????????????? Nešto debelo nije u redu sa ovim Topalovićima.Prodali su igrača koji je barem pokušavao da napravi nešto u igri,umeo da odigra dobre partije. I to sve za 600 000 E ? Onog Sumu koji još nije ukapirao gde se nalazi u vremenskom i geografskom prostoru platiše 1,6-1,7 mil. (ne znam tačno). Jeste da ne igraju na istoj poziciji ali toliki disparitet...Svašta.

borivoje surdilovic

pre 6 godina

bolje da si bio ovde legenda nego da igras tamo gde ti ime nece upamtiti...pare su vece al sta mozes sa tim a da nisi mogao sa ovim....sve u svenu...hvala ti i srecno...

Doziveo sam transfer blama...

pre 6 godina

Dosta su i dobili xoxoxox za te pare nemas vise ni u Zimbabveu da kupis igraca ali zato imas u napreDnoj Srbiji....

bradina

pre 6 godina

Ovo je smesno a meni se place!Prodati vaznog igraca za "sicu" je prosto neverovatno.Ma koliko se Ilijev i rukovodstvo trudi da nam srceparajuce objasne kako oni "cine" uslugu igracu koji ih je zaduzio igrajuci za klub, pa mu izlaze u susret, cvrsto verujem da bi Mamic iz Dinama izvukao vecu sumu! Vidim da je sad bio u pravu kad je rekao da klubovi iz Srbije su nesposobni da naplate svoje igrace kojih se odricu.Pa zna se i zasto,da su izvadili svoju lovu iz dzepa sigurno bi vodili racuna da ga bolje unovce,ovako ne mogu im zameriti,dug koji su nasledili od prethodnih uprava,raznih "frizura" i "tomposa" prioretan je pa idu po sistemu daj sta das.Toliku su koliko znam, potrosili na njemu, dok je igrao za Partizan.Nema sta sve sami ekonomisti,ma ajde bre ne pije vodu i samo vodi u sumnju da je neko zaradio ispod stola.Uostalom videcemo u Junu kako ce ga Spal dobro udomiti i naplatiti!

neko_treci

pre 6 godina

Znaci SPAL je u Kalcu, zar niste vi navijaci JSD komentarisali bukvalno kako je to sramota sto je Filip Đuričić otisao u Benevento na pozajmicu umesto u Zvezdu? Jel to opet selektivno pamcenje nastupilo pa je Kalco nesto kada se radi o vasim "vrsnim" fudbalerima, a pak za druge se zaboravlja i Kalco je nista?

Nemanja

pre 6 godina

dragan, 17. januar 2018 22:36)
Preporučen (+5)
600 000 za igraca kome istice ugovor na leto i ne zeli produzenje je vise nego odlicno. On je za mesec dana mogao da ugovori transfer na leto... pozdravi se sa upravom i nikom nista... ovako je profitirao i klub i on... vise nego odlican posao, za razliku od prethodnih godina

braske

pre 6 godina

(Doziveo sam transfer blama..., 17. januar 2018 21:35) doziveo si transfer gluposti, ovo su velike pare za igraca kome istice ugovor za par meseci, ta obestecenja su ni cetvrt vrednosti, izvini sto nisam crtao jer sumnjam da razumes napisano

Bosko

pre 6 godina

neko_treci

Pa eto mi smatramo da je zvezda veci klub od nekog tamo Beneventa ma iz koje lige bio... ili ste se vi otreznili pa se vise ne gurate u drustvo Bajerna, Mancestera i sl.?

Fss

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!

Zorz Vea

pre 6 godina

Ode i Everton a dolasci, ako ih uopste bude bilo vise, stizu kasno. Nemam neki razlog ali ocekujem da Suma zasija jer sta god uradio bice vise od jesenas. Fali pravi spic i sigurni stoper ali mozda Djukic to vidi u Jovanovicu i Ozegovicu i postojecim centralnim bekovima. Od proslog januara smo prodali tri najjaca igraca a zamene nisu dostojne. Opravdajte prolece u Evropi i pokazite da zasluzujete tu gde ste jer sreca nije luksuz na koji mi imamo pravo da se nadamo.

Zivela Srbija i napred Partizan

Nemanja

pre 6 godina

Hvala na svemu Evi! Hvala za pozrtvovanost, hvala za borbenost , hvala za zelju , hvala za svaki klizeci start , hvala za strast koju si osecao prema Partizanu. Sve najbolje momcino dalje. A sto se tice prodaje ona je potpuno okej, momak ima 30 godina i za 5 meseci mu istice ugovor. Treba dovesti finu zamenu, ne znam sta da mislim u vezi Zdelara, zasto pokusavamo 3cu godinu njega da dovedemo, zar nema neko drugi? Pozdrav

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

A što niste ostavili Solomona?Da ga uparite sa Sumom.
(nosi fenjer,navija za fener, 17. januar 2018 23:16)

Zbog crne rupe i ozonskog omotaca. Jel si zadovoljan odgovorom?

Mne

pre 6 godina

I onda kazu da su bolji od Dinama .Koji izravno proda igrace u Arsensl Lyon M.City Inter Napoli Wolfsburg itd.A iza zoga idu u Real Juve Bayern.

ĆUMUR

pre 6 godina

Majko mila, kakve izraze koristi sportski direktor jednog od najvecih klubova sa ovih prostora.
(Borizz, 17. januar 2018 21:30)

Nemoj tako.Čovek je školovan ,završio je šesti razred i jedno tromesečje sedmog.

drmr

pre 6 godina

Ljudi, meni nista nije jasna. Da li ja stvarno ne vidim ili je ovaj Everton takva igracina i toliko dao Partizanu? Ja stvarno ne znam po kojim parametrima, osim sto je borben, je on doprineo da funkcioneri ga tako dizu u nebesa?!? Covek nema sut, pas, centarsut, skok igru... nema anticipaciju, koliko puta samo propliva... kartone dobija kao ma traci... stvarno izgleda da pojma nemam o fudbalu(GrobarNS, 17. januar 2018 21:32)

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Bolje da je otisao u Barsu
(janko, 17. januar 2018 22:50)

Slazem se, bio bi idealna zamena za bracalu Maskerana a i Evi je 3 godine mladji. Maskerano i Evertone hvala vam za sve minute i mesece provedene u dresovima Barse i Partizana, najboljih klubova na svetu.

ccc

pre 6 godina

Ljudi,njemu je ostalo jos 6 meseci ugovora,sto unaci da je mogao na kraju da ode bez obestecenja, veoma borben igrac,ali po meni i veoma ogranicen igrac, bez neke vizije u igri,cesto gresi u dodavanjima ,molis Boga da ne dobije crveni svaku tekmu,zato sto vise voli da uleti djonom u tudju potkolenicu nego hleba da jede...
ali falice lartizanu definitivno,po meni odlican posao uprave.

ne komentarisi

pre 6 godina

(Jaran, 17. januar 2018 21:32)

Da ima procenjenu vrednost 2.5 miliona, ali mu za pola godina istice ugovor i ako ga ne prodaju sad na leto nece dobito nista. A Spal ili bilo ko nije lud da plati 2.5 kad ga na leto moze dovesti za dzabe. Tako i Siti nudi 20 miliona za Aleksisa Sanceza, a covek vredi barem 80.

Uros Djurdjevic #32

pre 6 godina

Ovakvi se retko nalaze za te pare sto su date za angazman Evertona. Srecno motorino nas, bices nam zauvek u srcima.

Hogar

pre 6 godina

600 hiljada evra klubu,a po milion u dzep ilijevu vazuri i vucelicu... To ti je tako kao sto zvezda proda boacija za javnost 7 miliona 3 miliona da klub a 4 miliona drzava! Tako to ide u srbiji!
(Fss, 18. januar 2018 08:25)
Tako je brate, samo teorije zavere

Jon Snow

pre 6 godina

@Jaran

Alexis Sanchez ima procenjenu vrednost 70 mil evra ali sada niko ne zeli da da za njega vise od 35 mil evra. To je posledica toga sto obojici istice ugovor na kraju sezone.

Whitesnake

pre 6 godina

Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...

Sir Oliver

pre 6 godina

Ajmo Ivice bombašu ,rekao si da će odlasci igrača diktirati dolaske? Ajde da vidim. Oćemo do kraja prelaznog roka čekati Raću i na kraju izvisiti ili će čuveni Zdjelar da nas odbije po peti put pa će na kraju zamena za Evertona biti uvek neugodni Kosović ili neki mađioničar iz JSL kao što si nas iznenadio sa Aksentijevićem na desnom beku. A napad ? ko će da da gol Plzenu? Dobili smo najslabijeg protivnika iz prvog šešira i opet štedimo, kalkulišemo... Umesto da sve snage uperimo u na ta dva meča ,pojačamo ekipu i prođemo,mi vidim da smo zadovoljni sa izvesnim drugim mestom u ligi i šesnaestinom finala...

neko_treci

pre 6 godina

@Bosko
Tvoji saborci, navijaci JSD, tvrde da je ostao tamo da bi igrao protiv Intera, Milana i sl., znaci po logici stvari to sto je otisao u Benevento ne znaci da je to veci klub od Zvezde vec da su ostali klubovi u nasoj ligi losi (ukljucujuci i vase JSD)

Hell

pre 6 godina

@ Aj sto prodajete sve najbolje iz ekipe iako smo ostali u Evropi nego sto nikoga ne dovodite tj barem ne nikoga vrednog neke paznje...
(Whitesnake, 17. januar 2018 23:24)

Nemoj tako,cujes da im je prioritet majstor Raca Petrovic!! Pa taj nije mogao da trci ni kad je bio u Partizanu pre nekoliko god a kamo li sad. Ja ne znam sta rade vise sa tim istrosenim povratnicima,unistavaju nas!!

Brooklyn boy

pre 6 godina

Сетих се једне бруталне ствари коју је урадио... Сломио ногу Мудринском..

neutralni felsh

pre 6 godina

Ni Gatuzo nije imao ama bas nista, ni sut, ni skok, ni pas, ma nista, al je imao srce za 11oricu i verovatno ce ostati upamcem zauvek kao najbolji defanzivni veznjak svih vremena.
(drmr, 18. januar 2018 03:40)


gatuzo najbolji defanzivni vezni svih vremena??? jao...

Bratko SRB

pre 6 godina

Everton je bio Partizanov Gatuzo :) Nit pas, nit sut, nit pregled igre, nit dribling...al brale traktor koji ore 120 minuta. Takvog jednog samo treba da imas :)

uzrocno/posledicno

pre 6 godina

Bas su mi simpa ovi sto nam otvararaju oci cinjenicom tipa "ljudi pa njemu je ostalo 6 meseci". Znamo svi to, nego ko je kriv u upravi sto nije sa ovim covekom i igracinom pre svega produzen ugovor na vreme ili pak ako je morao da bude prodat, to uradjeno ranioje i opet bi vise novca zaradili. Ovo je kikiriki lova za ovakvog pojedinca. Everton je najblize Moreiri i Zuki po cak i Duljaju (nas najbolji defanzivni vezni igrac svih vremena) po borbenosti i defanzivi, i stvarno ce se tesko naci ovakav igrac ponovo u nasem klubu. Sramota ko nas vodi,... i neterba nam Raca, mali Kosovic je za njega tata, nego dovedite neke strance trkace kidalice slicne Evertonu a ne splavare. Takvih smo se nagledali i jedva oslobodili.

Dushebajev

pre 6 godina

Cemu se vi nadate protiv Plzena samo da mi je znati,da Ronalda iz Reala dovedete ne bi bio uigran a kamo li sto niste doveli nikog a prodali i ovog jedinog sto grize.

vericaNe

pre 6 godina

Продао би ти,ма чуј продао, дао паре да оде,Суму,али не смеш,то ти се тек не би опростило...

Bosko

pre 6 godina

@neko_treci
Da su losi slazem se :) ali kako je covek mogao da odbije bivseg evropskog i svetskog sampiona... to mi nikada nece biti jasno...