Sreda, 17.01.2018.

09:07

"Nismo očekivali da Švedska uzme ni bod Hrvatskoj"

Kapiten Srbije Žarko Šešum priznao je da nije očekivao pobedu Švedske nad Hrvatskom (35:31) kojim su 'Orlovi' prošli u drugu fazu Evropskog prvenstva

Izvor:

"Nismo oèekivali da Švedska uzme ni bod Hrvatskoj" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

my way

pre 6 godina

Eto ti sad. Kod rukometasica kada nema treba ovakav sistem... sipak... osmina finala se igra, a u rukometu ni cetvrfinale od po cetiri ekipe iz svake grupe makar nego iz grupa u polufinale...

nex

pre 6 godina

Nista meni jasno nije! Evo,proglasite me glupim.
Prvo je bilo da pobedimo 4 razlike,pod uslovom da HRV pobedi SVE. Samo pobeda,ni remi,iprolazimo. A onda pobedismo sa 3,SVE pobedila mi prodjosmo. Znaci,da smo pobedili sa 4,ne bi prosli!? Nek mi neko razjasni,molim vas

Rukometni mag

pre 6 godina

Vidim da svi pišu da su Šveđani bolji bili od nas Hrvata, jesu ali naši nisu dali maksimum ako je itko pratio naše igrače po klubovima i u prijašnjim reprezentativnim igrama ovo je naš prosjek. Sa Cindrićem, Stepančićem, Musom i Štrlekom mi smo i dalje svjetski vrh, pojedinačno bolji od Šveđa. Jučer je minus napravio Červar jer je istu igru napravio kao i protiv Islanda a Šveđe su se za to pripremale i bili smo predvidivi i očekivao je lagano dobiti protivnika koji je očito imao puno veći motiv nego mi i bilo tko iz grupe. Za slijedeće utakmice će mjenjati stil igre. Naši golmani su loši kao i vaši naša realnost obrana je 30% kao i vaša ali mi imamo napad koji je proradio tek u posljednjoj četvrtini utakmice kad smo smanjili sa -9 na -3. Imamo isti napad mi imamo kreatora Cindrića a vi Šešuma oba su talenti do krova ali ako zakažu drugi igrači oni tada postaju bespomoćni to se vidjelo u vašoj igri protiv nas i Švedske a naši su slabost pokazali kod Švedske.

Sale

pre 6 godina

Joj lebe mekani, ko sad da raspakuje onolike kofere.
(Gde ja živim, 17. januar 2018 10:20)

Svakako su se morali spakovati i oni kao i sve druge ekipe jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a do sada smo bili u Splitu tako da od raspakivanja i ovako i onako nema ništa pozz

Sale

pre 6 godina

A bili spakovali kofere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rax, 17. januar 2018 11:50)

Svakako su ih morali spakovati jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a ovo je bila poslednja utakmica u prvom delu takmičenja u Splitu pozdrav za prijatelja koji pokušava da ispadne duhovit.

remax

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha
(Renco Rijeka, 17. januar 2018 13:08)

Naravno da si bodrio jer je Beograd otvoren za sve ljude kao i svaka svetska metropola a ne prćija koja se u 21. veku hrani mržnjom prema jednom narodu.

peca

pre 6 godina

(zg tom, 17. januar 2018 13:20)
Uz dužno poštovanje, ne igra se šahovsko EP, već rukometno,znaš ono, skok, šut, gol, kontra, sedmerac, dva minuta... Sve ostalo su kalkulacije i "teorije zavera". Ipak, hvala na "trudu" protiv Švedske :)

zg tom

pre 6 godina

Možda zvuči nevjerojatno, ali pobjedom protiv ŠVE, jučer, odmah bi igrali sa FRA i otrežnjenje i porazom od FRA u drugom krugu je bolnije nego u prvom krugu. Ovako do FRA ima dosta vremena (druga srijeda) i FRA će biti umornija tada, a možda i izgube koji bod do tada (od ŠVE ili SRB)pa će u meč sa nama ući malo poljuljani itd, itd. Naravno HRV predhodno mora dobiti BJE i NOR, ali mislim da bi nakon poraza od FRA teško ili nikako morali dobiti NOR, ovako i NOR već sutra, nova dvorana,nepoznati protivnik Srbija, može izgubiti koji bod. Sve si mislim da su HRV na uštrb 2 boda za drugi krug izabrali ovakav scenarij i raspored utakmica u Zagrebu.

Renco Rijeka

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha

PATRIOTA

pre 6 godina

U Evropi se rukomet igra u 49 zemalja(po sajtu EHF)znači od 49 reprezentacija mi smo u najgorem slučaju 12 što i nije neuspeh jer nam je liga amaterska,igra spora i bezidejna ali sve se može popraviti uz dobar rad u klubovima u Srbiji ima talenata za rukomet.Ovo EP protiv hrvata se predali pre utakmice,protiv Švedske nisu verovali da mogu preokrenuti,protiv Islanda proradio srpski inat a hrvati protiv Švedske mislili da će lako pa ih podcenili.OD 5 zemalja bivše Jugoslavije verovatno ni jedna neće osvojiti medalju a da su zajedno pitali bi Francuze,Nemce,Špance i ove Skandinavce koliko ćete da vam damo golova i sa kojom razlikom da vas pobedimo.

mghc

pre 6 godina

@ Mare

Za Poljake se ne sećam, ali Danci su 2012. u Beogradu preneli 0 bodova (poraženi od nas i Poljske), a onda sa tri pobede u drugoj fazi ušli u polufinale. Kasnije su pobedili Špance, revanširali se našima i uzeli zlato. Ali, mi nismo Danci, a Francuzi će nam biti nepremostiva prepreka. Mislim da sa Norveškom i Belorusijom možemo da se nosimo, ali to je naš maksimum.

Влада

pre 6 godina

Наши сад морају хотеле да заказују, померају повратне карте, које су купили у преплати да вуду јефтиније, за 7 дана ... Падосмо у неочекивани и ничим изазвани трошак. Одакле сад паре, одакле?

Saša

pre 6 godina

@ Igor, sabrao si poraze Hrvatske i Srbije? Nije ništa čudno da u ovom sistemu takmičenja odeš u drugi krug sa jednom pobedom iz tri utakmice, jesi nekada gledao neko EP ili svetsko? Tako ti je i u fudbalu i u košarci... Normalno.

Mare

pre 6 godina

Sećam se evropskog na kojem su Poljaci preneli 0 bodova, a zatim sa 3 pobede otišli u polufinale... sve je moguće ukoliko ima želje.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?
(Valjevska podvala, 17. januar 2018 09:21)

Nisam strucnjak ali dovoljno pratim. Cini mi se da Island ima 2 medalje na velikim takmicenjima u posl desetak godina. U fudbalu otprilike bi im ekvivalent bila Hrv, a u kosarci smo mi tate, pa je tesko uporedjivati. Otprilike su u rangu Rus, Tur, Ita..

Saša

pre 6 godina

Zato što su sudije dozvolile Šveđanima agresivnu odbranu a i Švedski golman je bio mnogo, mnogo bolji... Ovi naši majstori na ovom EP “k’o s Marsa”... i to se lepo vidi da mogu bolje, i ovako povremeno igraju jako dobro ali imaju te povremene padove i totalno se zbune. Hajde momci vidi se da znate da igrate rukomet odlično

Jagodic.Kistanje

pre 6 godina

Svaka čast izvukli ste maksimum. Još da pobedite Belorusiju vi ste sampioni za mene. Ovde svi pljuju, niko ne razmišlja da mi nemamo igrače za vrh evropskih reprezentacija. To što igrači izgledaju spori i nezaenterisivani je ustvari nedostatak talenta. Upravo po pocetnickim greškama se da zaključiti da igrači imaju tremu, a tremu imaju zato što im je stalo. Mi jesmo negde deseta reprezentacija po jačini u evropi i tako ćemo i završiti. U rukometu koga vise niko ne trenira u Srbiji a igra ga za razliku od košarke kompletna evropa. Svaka vam čast!!

zg tom

pre 6 godina

Svaka slijedeća pobjeda HRV ili SRB pomoći će ili jednoj ili drugoj repki. Hrv odlučuje sama o sebi i sa tri daljnje pobjede sigurno je u 1/2 F (sa FRA igramo tek u utorak i do tada će biti sve puno jasnije). SRB koja je sada dobila poguranac može svakako dobiti BJE i NOR, NOR u nekoj ludoj utakmici, ali SRB ne ovisi o sebi. ŠVE i FRA bi morale izgubiti sve tekme (ili barem dvije) da bi Srb i Hrv otišli u 1/2 F.

Trifke

pre 6 godina

Niko nije ocekivao da mi/vi pobedimo Island ali, sto bi rekli fudbaleri, pokazali ste karakter. Borili ste se, zeleli ste pobedu i igrali ste hrabro a hrabre prati sreca. Sad uzvratite sreci istom merom i borite se kao lavovi u nastavku prvenstva pa sta bude. Cestitam na prolazu u drugi krug.

Shomi

pre 6 godina

Evo ovako...

To sto niste ocekivali govori i o vasem tehnickom nepoznavanju protivnika u grupi (Svedska je unistila Hrvatsku kojoj nije dala ni najmanju sansu, a vi to niste prepoznali), a posebno u vasem sportskom i takmicarskom duhu. Umesto da se nadate do poslednjeg trenutka i strepite za prolaz dalje, vi ste se kao neke babe pokupili i vec ste bili mentalno kuci. Umesto da ste sada puni energije i naboja docekate nastavak takmicenja, vi cete ga igrati kao da morate... a realno niste ni zasluzili da prodjete.

KLIPA IN

pre 6 godina

BELORUSIJA NAS DOBILA 9 RAZLIKE KOD NAS U NISU U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO.


STA TRAZITI TEK PROTIV FRANCUSKE I NORVESKE? REALNO ISPOD 7 SA NJIMA JE SUPER.

NEK SE RAZIGRAJU MLADI IGRACI U OVOJ DRUGOJ FAZI, DA STEKNU MALO ISKUSTVA.

Divos

pre 6 godina

Иако имам апсолутно разумевања за коментаторе који воле да оставе коментар, да кажу неко своје виђење ствари, морам признати да ме често запањи инфантилност тих коментара.
Тако су овај портал преплавили коментари како су Хрвати одиграли за нас, ето пустили меч (па оно "хвала браћо", ма да, ти баш умиру од љубави према Србији), па онда обавезна малициона умовања, како нам следи нова брука (??), како боље да нисмо прошли, па пљувачина по играчима, посебно неким "одабраним", смори та количина пакости, и зна постати мучно.

Што се коцкастих тиче, тај меч им је био супер важан, уместо 4 сада преносе 2 бода, а долазе им супер јаки ривали, још важнији беше Швеђанима, да су изгубили пренели би 0, овако имају 4 бода, зато су и одиграли силно мотивисани.
Српски рукомет је одавно потиснут, медијски занемарен, постаде нежељена појава, улагања никаква, и играчима нема нико право била шта приговорити.
Сада следе у овој фази актуелни светски шампион и вицешампион, па и трећи у тој групи, Белорусија нас је добила на домаћем паркету у квалификацијама за ово ЕП. Прејако.
Ту имати нека очекивања (не само пролаз у полуфинале него и борбу за 5.место) није ни мудро ни разумно, а поготово се наши са таквим ривалима (па и све да изгубе) не могу обрукати. И наравно да је велика ствар за српски рукомет што се прошло у ову фазу.

Рукометашима честитке на пролаз у другу рунду, сада од Шешума и "орлова" једино што можемо очекивати је да оставе срце на паркету, па шта ураде, ураде.

nikola

pre 6 godina

Ok.Imate ruke i noge kao ostali, pa se kidajte dalje.Izgleda da mi imamo mentalni problem da se ukljucimo u moderni rukomet.Malo fali,i sve je u glavi.

da da

pre 6 godina

Lopta je okrugla.

ne znam kako da objasnim, ali ja imam osecaj da ovi mogu bilo koga da pobede i obratno.....
"potucite se" pa sta bude.

Valjevska podvala

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?

Divos

pre 6 godina

Иако имам апсолутно разумевања за коментаторе који воле да оставе коментар, да кажу неко своје виђење ствари, морам признати да ме често запањи инфантилност тих коментара.
Тако су овај портал преплавили коментари како су Хрвати одиграли за нас, ето пустили меч (па оно "хвала браћо", ма да, ти баш умиру од љубави према Србији), па онда обавезна малициона умовања, како нам следи нова брука (??), како боље да нисмо прошли, па пљувачина по играчима, посебно неким "одабраним", смори та количина пакости, и зна постати мучно.

Што се коцкастих тиче, тај меч им је био супер важан, уместо 4 сада преносе 2 бода, а долазе им супер јаки ривали, још важнији беше Швеђанима, да су изгубили пренели би 0, овако имају 4 бода, зато су и одиграли силно мотивисани.
Српски рукомет је одавно потиснут, медијски занемарен, постаде нежељена појава, улагања никаква, и играчима нема нико право била шта приговорити.
Сада следе у овој фази актуелни светски шампион и вицешампион, па и трећи у тој групи, Белорусија нас је добила на домаћем паркету у квалификацијама за ово ЕП. Прејако.
Ту имати нека очекивања (не само пролаз у полуфинале него и борбу за 5.место) није ни мудро ни разумно, а поготово се наши са таквим ривалима (па и све да изгубе) не могу обрукати. И наравно да је велика ствар за српски рукомет што се прошло у ову фазу.

Рукометашима честитке на пролаз у другу рунду, сада од Шешума и "орлова" једино што можемо очекивати је да оставе срце на паркету, па шта ураде, ураде.

Trifke

pre 6 godina

Niko nije ocekivao da mi/vi pobedimo Island ali, sto bi rekli fudbaleri, pokazali ste karakter. Borili ste se, zeleli ste pobedu i igrali ste hrabro a hrabre prati sreca. Sad uzvratite sreci istom merom i borite se kao lavovi u nastavku prvenstva pa sta bude. Cestitam na prolazu u drugi krug.

Jagodic.Kistanje

pre 6 godina

Svaka čast izvukli ste maksimum. Još da pobedite Belorusiju vi ste sampioni za mene. Ovde svi pljuju, niko ne razmišlja da mi nemamo igrače za vrh evropskih reprezentacija. To što igrači izgledaju spori i nezaenterisivani je ustvari nedostatak talenta. Upravo po pocetnickim greškama se da zaključiti da igrači imaju tremu, a tremu imaju zato što im je stalo. Mi jesmo negde deseta reprezentacija po jačini u evropi i tako ćemo i završiti. U rukometu koga vise niko ne trenira u Srbiji a igra ga za razliku od košarke kompletna evropa. Svaka vam čast!!

da da

pre 6 godina

Lopta je okrugla.

ne znam kako da objasnim, ali ja imam osecaj da ovi mogu bilo koga da pobede i obratno.....
"potucite se" pa sta bude.

zg tom

pre 6 godina

Svaka slijedeća pobjeda HRV ili SRB pomoći će ili jednoj ili drugoj repki. Hrv odlučuje sama o sebi i sa tri daljnje pobjede sigurno je u 1/2 F (sa FRA igramo tek u utorak i do tada će biti sve puno jasnije). SRB koja je sada dobila poguranac može svakako dobiti BJE i NOR, NOR u nekoj ludoj utakmici, ali SRB ne ovisi o sebi. ŠVE i FRA bi morale izgubiti sve tekme (ili barem dvije) da bi Srb i Hrv otišli u 1/2 F.

Влада

pre 6 godina

Наши сад морају хотеле да заказују, померају повратне карте, које су купили у преплати да вуду јефтиније, за 7 дана ... Падосмо у неочекивани и ничим изазвани трошак. Одакле сад паре, одакле?

Shomi

pre 6 godina

Evo ovako...

To sto niste ocekivali govori i o vasem tehnickom nepoznavanju protivnika u grupi (Svedska je unistila Hrvatsku kojoj nije dala ni najmanju sansu, a vi to niste prepoznali), a posebno u vasem sportskom i takmicarskom duhu. Umesto da se nadate do poslednjeg trenutka i strepite za prolaz dalje, vi ste se kao neke babe pokupili i vec ste bili mentalno kuci. Umesto da ste sada puni energije i naboja docekate nastavak takmicenja, vi cete ga igrati kao da morate... a realno niste ni zasluzili da prodjete.

nikola

pre 6 godina

Ok.Imate ruke i noge kao ostali, pa se kidajte dalje.Izgleda da mi imamo mentalni problem da se ukljucimo u moderni rukomet.Malo fali,i sve je u glavi.

Mare

pre 6 godina

Sećam se evropskog na kojem su Poljaci preneli 0 bodova, a zatim sa 3 pobede otišli u polufinale... sve je moguće ukoliko ima želje.

remax

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha
(Renco Rijeka, 17. januar 2018 13:08)

Naravno da si bodrio jer je Beograd otvoren za sve ljude kao i svaka svetska metropola a ne prćija koja se u 21. veku hrani mržnjom prema jednom narodu.

mghc

pre 6 godina

@ Mare

Za Poljake se ne sećam, ali Danci su 2012. u Beogradu preneli 0 bodova (poraženi od nas i Poljske), a onda sa tri pobede u drugoj fazi ušli u polufinale. Kasnije su pobedili Špance, revanširali se našima i uzeli zlato. Ali, mi nismo Danci, a Francuzi će nam biti nepremostiva prepreka. Mislim da sa Norveškom i Belorusijom možemo da se nosimo, ali to je naš maksimum.

KLIPA IN

pre 6 godina

BELORUSIJA NAS DOBILA 9 RAZLIKE KOD NAS U NISU U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO.


STA TRAZITI TEK PROTIV FRANCUSKE I NORVESKE? REALNO ISPOD 7 SA NJIMA JE SUPER.

NEK SE RAZIGRAJU MLADI IGRACI U OVOJ DRUGOJ FAZI, DA STEKNU MALO ISKUSTVA.

PATRIOTA

pre 6 godina

U Evropi se rukomet igra u 49 zemalja(po sajtu EHF)znači od 49 reprezentacija mi smo u najgorem slučaju 12 što i nije neuspeh jer nam je liga amaterska,igra spora i bezidejna ali sve se može popraviti uz dobar rad u klubovima u Srbiji ima talenata za rukomet.Ovo EP protiv hrvata se predali pre utakmice,protiv Švedske nisu verovali da mogu preokrenuti,protiv Islanda proradio srpski inat a hrvati protiv Švedske mislili da će lako pa ih podcenili.OD 5 zemalja bivše Jugoslavije verovatno ni jedna neće osvojiti medalju a da su zajedno pitali bi Francuze,Nemce,Špance i ove Skandinavce koliko ćete da vam damo golova i sa kojom razlikom da vas pobedimo.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?
(Valjevska podvala, 17. januar 2018 09:21)

Nisam strucnjak ali dovoljno pratim. Cini mi se da Island ima 2 medalje na velikim takmicenjima u posl desetak godina. U fudbalu otprilike bi im ekvivalent bila Hrv, a u kosarci smo mi tate, pa je tesko uporedjivati. Otprilike su u rangu Rus, Tur, Ita..

Saša

pre 6 godina

@ Igor, sabrao si poraze Hrvatske i Srbije? Nije ništa čudno da u ovom sistemu takmičenja odeš u drugi krug sa jednom pobedom iz tri utakmice, jesi nekada gledao neko EP ili svetsko? Tako ti je i u fudbalu i u košarci... Normalno.

Renco Rijeka

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha

Sale

pre 6 godina

A bili spakovali kofere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rax, 17. januar 2018 11:50)

Svakako su ih morali spakovati jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a ovo je bila poslednja utakmica u prvom delu takmičenja u Splitu pozdrav za prijatelja koji pokušava da ispadne duhovit.

Sale

pre 6 godina

Joj lebe mekani, ko sad da raspakuje onolike kofere.
(Gde ja živim, 17. januar 2018 10:20)

Svakako su se morali spakovati i oni kao i sve druge ekipe jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a do sada smo bili u Splitu tako da od raspakivanja i ovako i onako nema ništa pozz

Saša

pre 6 godina

Zato što su sudije dozvolile Šveđanima agresivnu odbranu a i Švedski golman je bio mnogo, mnogo bolji... Ovi naši majstori na ovom EP “k’o s Marsa”... i to se lepo vidi da mogu bolje, i ovako povremeno igraju jako dobro ali imaju te povremene padove i totalno se zbune. Hajde momci vidi se da znate da igrate rukomet odlično

my way

pre 6 godina

Eto ti sad. Kod rukometasica kada nema treba ovakav sistem... sipak... osmina finala se igra, a u rukometu ni cetvrfinale od po cetiri ekipe iz svake grupe makar nego iz grupa u polufinale...

Valjevska podvala

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?

zg tom

pre 6 godina

Možda zvuči nevjerojatno, ali pobjedom protiv ŠVE, jučer, odmah bi igrali sa FRA i otrežnjenje i porazom od FRA u drugom krugu je bolnije nego u prvom krugu. Ovako do FRA ima dosta vremena (druga srijeda) i FRA će biti umornija tada, a možda i izgube koji bod do tada (od ŠVE ili SRB)pa će u meč sa nama ući malo poljuljani itd, itd. Naravno HRV predhodno mora dobiti BJE i NOR, ali mislim da bi nakon poraza od FRA teško ili nikako morali dobiti NOR, ovako i NOR već sutra, nova dvorana,nepoznati protivnik Srbija, može izgubiti koji bod. Sve si mislim da su HRV na uštrb 2 boda za drugi krug izabrali ovakav scenarij i raspored utakmica u Zagrebu.

Rukometni mag

pre 6 godina

Vidim da svi pišu da su Šveđani bolji bili od nas Hrvata, jesu ali naši nisu dali maksimum ako je itko pratio naše igrače po klubovima i u prijašnjim reprezentativnim igrama ovo je naš prosjek. Sa Cindrićem, Stepančićem, Musom i Štrlekom mi smo i dalje svjetski vrh, pojedinačno bolji od Šveđa. Jučer je minus napravio Červar jer je istu igru napravio kao i protiv Islanda a Šveđe su se za to pripremale i bili smo predvidivi i očekivao je lagano dobiti protivnika koji je očito imao puno veći motiv nego mi i bilo tko iz grupe. Za slijedeće utakmice će mjenjati stil igre. Naši golmani su loši kao i vaši naša realnost obrana je 30% kao i vaša ali mi imamo napad koji je proradio tek u posljednjoj četvrtini utakmice kad smo smanjili sa -9 na -3. Imamo isti napad mi imamo kreatora Cindrića a vi Šešuma oba su talenti do krova ali ako zakažu drugi igrači oni tada postaju bespomoćni to se vidjelo u vašoj igri protiv nas i Švedske a naši su slabost pokazali kod Švedske.

nex

pre 6 godina

Nista meni jasno nije! Evo,proglasite me glupim.
Prvo je bilo da pobedimo 4 razlike,pod uslovom da HRV pobedi SVE. Samo pobeda,ni remi,iprolazimo. A onda pobedismo sa 3,SVE pobedila mi prodjosmo. Znaci,da smo pobedili sa 4,ne bi prosli!? Nek mi neko razjasni,molim vas

peca

pre 6 godina

(zg tom, 17. januar 2018 13:20)
Uz dužno poštovanje, ne igra se šahovsko EP, već rukometno,znaš ono, skok, šut, gol, kontra, sedmerac, dva minuta... Sve ostalo su kalkulacije i "teorije zavera". Ipak, hvala na "trudu" protiv Švedske :)

Renco Rijeka

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha

KLIPA IN

pre 6 godina

BELORUSIJA NAS DOBILA 9 RAZLIKE KOD NAS U NISU U KVALIFIKACIJAMA ZA EVROPSKO.


STA TRAZITI TEK PROTIV FRANCUSKE I NORVESKE? REALNO ISPOD 7 SA NJIMA JE SUPER.

NEK SE RAZIGRAJU MLADI IGRACI U OVOJ DRUGOJ FAZI, DA STEKNU MALO ISKUSTVA.

zg tom

pre 6 godina

Možda zvuči nevjerojatno, ali pobjedom protiv ŠVE, jučer, odmah bi igrali sa FRA i otrežnjenje i porazom od FRA u drugom krugu je bolnije nego u prvom krugu. Ovako do FRA ima dosta vremena (druga srijeda) i FRA će biti umornija tada, a možda i izgube koji bod do tada (od ŠVE ili SRB)pa će u meč sa nama ući malo poljuljani itd, itd. Naravno HRV predhodno mora dobiti BJE i NOR, ali mislim da bi nakon poraza od FRA teško ili nikako morali dobiti NOR, ovako i NOR već sutra, nova dvorana,nepoznati protivnik Srbija, može izgubiti koji bod. Sve si mislim da su HRV na uštrb 2 boda za drugi krug izabrali ovakav scenarij i raspored utakmica u Zagrebu.

Shomi

pre 6 godina

Evo ovako...

To sto niste ocekivali govori i o vasem tehnickom nepoznavanju protivnika u grupi (Svedska je unistila Hrvatsku kojoj nije dala ni najmanju sansu, a vi to niste prepoznali), a posebno u vasem sportskom i takmicarskom duhu. Umesto da se nadate do poslednjeg trenutka i strepite za prolaz dalje, vi ste se kao neke babe pokupili i vec ste bili mentalno kuci. Umesto da ste sada puni energije i naboja docekate nastavak takmicenja, vi cete ga igrati kao da morate... a realno niste ni zasluzili da prodjete.

nex

pre 6 godina

Nista meni jasno nije! Evo,proglasite me glupim.
Prvo je bilo da pobedimo 4 razlike,pod uslovom da HRV pobedi SVE. Samo pobeda,ni remi,iprolazimo. A onda pobedismo sa 3,SVE pobedila mi prodjosmo. Znaci,da smo pobedili sa 4,ne bi prosli!? Nek mi neko razjasni,molim vas

Saša

pre 6 godina

Zato što su sudije dozvolile Šveđanima agresivnu odbranu a i Švedski golman je bio mnogo, mnogo bolji... Ovi naši majstori na ovom EP “k’o s Marsa”... i to se lepo vidi da mogu bolje, i ovako povremeno igraju jako dobro ali imaju te povremene padove i totalno se zbune. Hajde momci vidi se da znate da igrate rukomet odlično

Jagodic.Kistanje

pre 6 godina

Svaka čast izvukli ste maksimum. Još da pobedite Belorusiju vi ste sampioni za mene. Ovde svi pljuju, niko ne razmišlja da mi nemamo igrače za vrh evropskih reprezentacija. To što igrači izgledaju spori i nezaenterisivani je ustvari nedostatak talenta. Upravo po pocetnickim greškama se da zaključiti da igrači imaju tremu, a tremu imaju zato što im je stalo. Mi jesmo negde deseta reprezentacija po jačini u evropi i tako ćemo i završiti. U rukometu koga vise niko ne trenira u Srbiji a igra ga za razliku od košarke kompletna evropa. Svaka vam čast!!

PATRIOTA

pre 6 godina

U Evropi se rukomet igra u 49 zemalja(po sajtu EHF)znači od 49 reprezentacija mi smo u najgorem slučaju 12 što i nije neuspeh jer nam je liga amaterska,igra spora i bezidejna ali sve se može popraviti uz dobar rad u klubovima u Srbiji ima talenata za rukomet.Ovo EP protiv hrvata se predali pre utakmice,protiv Švedske nisu verovali da mogu preokrenuti,protiv Islanda proradio srpski inat a hrvati protiv Švedske mislili da će lako pa ih podcenili.OD 5 zemalja bivše Jugoslavije verovatno ni jedna neće osvojiti medalju a da su zajedno pitali bi Francuze,Nemce,Špance i ove Skandinavce koliko ćete da vam damo golova i sa kojom razlikom da vas pobedimo.

Divos

pre 6 godina

Иако имам апсолутно разумевања за коментаторе који воле да оставе коментар, да кажу неко своје виђење ствари, морам признати да ме често запањи инфантилност тих коментара.
Тако су овај портал преплавили коментари како су Хрвати одиграли за нас, ето пустили меч (па оно "хвала браћо", ма да, ти баш умиру од љубави према Србији), па онда обавезна малициона умовања, како нам следи нова брука (??), како боље да нисмо прошли, па пљувачина по играчима, посебно неким "одабраним", смори та количина пакости, и зна постати мучно.

Што се коцкастих тиче, тај меч им је био супер важан, уместо 4 сада преносе 2 бода, а долазе им супер јаки ривали, још важнији беше Швеђанима, да су изгубили пренели би 0, овако имају 4 бода, зато су и одиграли силно мотивисани.
Српски рукомет је одавно потиснут, медијски занемарен, постаде нежељена појава, улагања никаква, и играчима нема нико право била шта приговорити.
Сада следе у овој фази актуелни светски шампион и вицешампион, па и трећи у тој групи, Белорусија нас је добила на домаћем паркету у квалификацијама за ово ЕП. Прејако.
Ту имати нека очекивања (не само пролаз у полуфинале него и борбу за 5.место) није ни мудро ни разумно, а поготово се наши са таквим ривалима (па и све да изгубе) не могу обрукати. И наравно да је велика ствар за српски рукомет што се прошло у ову фазу.

Рукометашима честитке на пролаз у другу рунду, сада од Шешума и "орлова" једино што можемо очекивати је да оставе срце на паркету, па шта ураде, ураде.

remax

pre 6 godina

Evo vam prilike junačine da dođete bodriti vaše , vi ste jedina reprezentacija koja nema ni jednog navijača na tribinama ,inernet junaci , ja sam Hrvatsku bodrio 2012 u Beogradu , a vi puni straha
(Renco Rijeka, 17. januar 2018 13:08)

Naravno da si bodrio jer je Beograd otvoren za sve ljude kao i svaka svetska metropola a ne prćija koja se u 21. veku hrani mržnjom prema jednom narodu.

da da

pre 6 godina

Lopta je okrugla.

ne znam kako da objasnim, ali ja imam osecaj da ovi mogu bilo koga da pobede i obratno.....
"potucite se" pa sta bude.

Rukometni mag

pre 6 godina

Vidim da svi pišu da su Šveđani bolji bili od nas Hrvata, jesu ali naši nisu dali maksimum ako je itko pratio naše igrače po klubovima i u prijašnjim reprezentativnim igrama ovo je naš prosjek. Sa Cindrićem, Stepančićem, Musom i Štrlekom mi smo i dalje svjetski vrh, pojedinačno bolji od Šveđa. Jučer je minus napravio Červar jer je istu igru napravio kao i protiv Islanda a Šveđe su se za to pripremale i bili smo predvidivi i očekivao je lagano dobiti protivnika koji je očito imao puno veći motiv nego mi i bilo tko iz grupe. Za slijedeće utakmice će mjenjati stil igre. Naši golmani su loši kao i vaši naša realnost obrana je 30% kao i vaša ali mi imamo napad koji je proradio tek u posljednjoj četvrtini utakmice kad smo smanjili sa -9 na -3. Imamo isti napad mi imamo kreatora Cindrića a vi Šešuma oba su talenti do krova ali ako zakažu drugi igrači oni tada postaju bespomoćni to se vidjelo u vašoj igri protiv nas i Švedske a naši su slabost pokazali kod Švedske.

Valjevska podvala

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?

Trifke

pre 6 godina

Niko nije ocekivao da mi/vi pobedimo Island ali, sto bi rekli fudbaleri, pokazali ste karakter. Borili ste se, zeleli ste pobedu i igrali ste hrabro a hrabre prati sreca. Sad uzvratite sreci istom merom i borite se kao lavovi u nastavku prvenstva pa sta bude. Cestitam na prolazu u drugi krug.

mladici gladni-devojke jele

pre 6 godina

Je l' može neki stručnjak da mi uporedi odnos snaga Srbije i Islanda, na nekom košarkaškom ili fudbalskom primeru?
(Valjevska podvala, 17. januar 2018 09:21)

Nisam strucnjak ali dovoljno pratim. Cini mi se da Island ima 2 medalje na velikim takmicenjima u posl desetak godina. U fudbalu otprilike bi im ekvivalent bila Hrv, a u kosarci smo mi tate, pa je tesko uporedjivati. Otprilike su u rangu Rus, Tur, Ita..

Sale

pre 6 godina

Joj lebe mekani, ko sad da raspakuje onolike kofere.
(Gde ja živim, 17. januar 2018 10:20)

Svakako su se morali spakovati i oni kao i sve druge ekipe jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a do sada smo bili u Splitu tako da od raspakivanja i ovako i onako nema ništa pozz

nikola

pre 6 godina

Ok.Imate ruke i noge kao ostali, pa se kidajte dalje.Izgleda da mi imamo mentalni problem da se ukljucimo u moderni rukomet.Malo fali,i sve je u glavi.

zg tom

pre 6 godina

Svaka slijedeća pobjeda HRV ili SRB pomoći će ili jednoj ili drugoj repki. Hrv odlučuje sama o sebi i sa tri daljnje pobjede sigurno je u 1/2 F (sa FRA igramo tek u utorak i do tada će biti sve puno jasnije). SRB koja je sada dobila poguranac može svakako dobiti BJE i NOR, NOR u nekoj ludoj utakmici, ali SRB ne ovisi o sebi. ŠVE i FRA bi morale izgubiti sve tekme (ili barem dvije) da bi Srb i Hrv otišli u 1/2 F.

Saša

pre 6 godina

@ Igor, sabrao si poraze Hrvatske i Srbije? Nije ništa čudno da u ovom sistemu takmičenja odeš u drugi krug sa jednom pobedom iz tri utakmice, jesi nekada gledao neko EP ili svetsko? Tako ti je i u fudbalu i u košarci... Normalno.

Влада

pre 6 godina

Наши сад морају хотеле да заказују, померају повратне карте, које су купили у преплати да вуду јефтиније, за 7 дана ... Падосмо у неочекивани и ничим изазвани трошак. Одакле сад паре, одакле?

mghc

pre 6 godina

@ Mare

Za Poljake se ne sećam, ali Danci su 2012. u Beogradu preneli 0 bodova (poraženi od nas i Poljske), a onda sa tri pobede u drugoj fazi ušli u polufinale. Kasnije su pobedili Špance, revanširali se našima i uzeli zlato. Ali, mi nismo Danci, a Francuzi će nam biti nepremostiva prepreka. Mislim da sa Norveškom i Belorusijom možemo da se nosimo, ali to je naš maksimum.

Mare

pre 6 godina

Sećam se evropskog na kojem su Poljaci preneli 0 bodova, a zatim sa 3 pobede otišli u polufinale... sve je moguće ukoliko ima želje.

peca

pre 6 godina

(zg tom, 17. januar 2018 13:20)
Uz dužno poštovanje, ne igra se šahovsko EP, već rukometno,znaš ono, skok, šut, gol, kontra, sedmerac, dva minuta... Sve ostalo su kalkulacije i "teorije zavera". Ipak, hvala na "trudu" protiv Švedske :)

my way

pre 6 godina

Eto ti sad. Kod rukometasica kada nema treba ovakav sistem... sipak... osmina finala se igra, a u rukometu ni cetvrfinale od po cetiri ekipe iz svake grupe makar nego iz grupa u polufinale...

Sale

pre 6 godina

A bili spakovali kofere!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (rax, 17. januar 2018 11:50)

Svakako su ih morali spakovati jer se nastavak takmičenja igra u Zagrebu a ovo je bila poslednja utakmica u prvom delu takmičenja u Splitu pozdrav za prijatelja koji pokušava da ispadne duhovit.