Sreda, 17.01.2018.

08:30

Fenomenalni Jokić za 23. pobedu Denver Nagetsa

Nikola Jokić, centar Denver Nagetsa, pružio je prethodne noći jednu od najboljih partija u NBA ligi ove sezone.

Izvor:

Fenomenalni Jokiæ za 23. pobedu Denver Nagetsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

LightbringeR

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)

Ahahaha kao razmazena decica koja ne dobiju igracku od roditelja.

CarloNS

pre 6 godina

Odlična utakmica, ne samo zbog Jokića. Odavno nisam gledao toliko borbenu utakmicu, praktično su se "tukli" svih 48 minuta na terenu. U ponekim trenucima bilo je i rvačkih zahvata, ali sve u žaru borbe. Nikola je imao nekoliko izgubljenih lopti jer je krenuo sa egzibicijama dok su vodili sa 20 razlike. Imao bi tripl-dabl da Herisa nisu faulirali nekoliko puta prilikom zakucavanja na Jokićeve asistencije.

Bilo je uživanje gledati, osim možda poslednjih 6-7 minuta. Tada je Barton prešao u "SOLO" mod i zamalo postao igrač odluke (sva sreća nije). Meloun diletant kao i do sada, jednostavno nije u stanju da bilo šta promeni kad kola krenu nizbrdo.

Heris standardno odličan, vrlo zahvalan igrač. Mali potrošač lopti, a dobar kradljivac. Marej usijana glava u silaznoj putanji (još je dete), Barton muva bez glave (od sjaja do očaja). Ostali su bili epizodisti.

Denver ima solidnu ekipu, ali nema pleja i tanak je na krilu. Zato ima 4 bek šutera i 6 krilnih centara :S

CarloNS

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)


Što lepo ne promeniš i portal kad vidiš vest o njemu, već ostavljaš besmislene komentare koji nemaju veze sa utakmicom.

zemunski kej

pre 6 godina

Razlika izmedju hajlajtsa i uzivo je u uzbudjenju, Ovo nocas da je trajalo jos 3 sekunde Dalas bi odrao Denver, Po ko zna koji put gube prednost u finisu a vodili su i preko 20 koseva u 4 cetvrtini, Uspanice se, Haris koji je odli9can suter promasi slobodna bacanja u poslednjih 15 sekundi,cak i Jokic promasi jedno slobodno a izvodi ih fantasticno sto posebno cenim kod njega,Ne znam sta je u pitanju ali nemaju tog jednog kljucnog da odigra mirno i pametno,Odlican je Jokic .sve je igrao nocas i oduzimao lopte i sprecio izvodjenje lopte ,bas se trudio, Bez njega odmah pocnu da gube stecenu prednost.

palop

pre 6 godina

Citam sad da je Plamli sam trazio od Melouna da udje sa klupe da bi Jokic mogao da igra centra. Jako lepo od Plamlija sto je uvideo to i stavio ekipu ispred sebe, ali mi nije jasan trener kome mora igrac da ukaze sta je bolje za ekipu...

Usa

pre 6 godina

kia
Uf uf ako neko objektivno kaze za nekog domaceg eto odmah nervoze. Pa igrao je grubo, laktao se kao Laimbeer nekada, i sta sada hoces? Bio je najbolji u Denveru, iako protiv ocajnog Orlanda sto i nije tesko. Nije ove sezone dzabe par puta iskljucen i vise puta dobio tehnicku. Nekada je dobro tako igrati, nekada ne. Kazem kako jeste. Al ne vredi, rec jednu reci koja se ne svidja patriJotama i odmah polude. I videces, tvoj BRAT JOKARA nece igrati all star. Nije realno zasluzio.

znanje-imanje

pre 6 godina

@cvele - izvrstan komentar (onaj prvi!) - pravi vaterpolo!
Za sve druge - nažalost gledajući tenis gledao sam i utakmicu. Vrlo loš meč gde je Denver pokazao sklonost da se raspada čekajući i sam napeto - hoće li prednost biti dovoljna ili ipak gubimo?! Bolji ih timovi tu kazne često.
Pri svemu tome - kao vrlo traljav poznavalac košarke - 100% odgovorno tvrdim da je ovo Nikolina u najboljem prosečna partija, čak pre loša! Brojke - nemaju veze s mozgom, prosto matori Dirk i MAVsi nemaju ikoga da Nikoli parira. I još odgovornije tvrdim da je Nikola bolje igrao i u mečevima gde je imao duplo lošije brojke i gde je Denver jal dobijao - jal gubio! Šut ga je prosto išao - dok se nije u tučama smorio; a kolone je popunio kao najveći na otpatke.
U puno utakmica on igra odgovorno, kreira za tim i pasom i telom, iskače bolje u odbrani, manje greši dodavanje, daje teže šuteve, trojke tek, manje greši lake... Ima kad je baš loš, OK - ali ove cifre su primer da iako nekad nešto znače nekad ne znače ama baš ništa.
Neshvatljiva gužva Denvera na nekim pozicijama - a kako da neko i koristi ako ne igra po mesec dana? Nemanje uigranih akcija, a posebno nemanje crvenog dugmeta - umalo da čak i ovo izgube i to od ovih... šteta šteta jer uz oporavak Milsapa samo im plej fali da budu baš opasni. I naravno Dejvid Blat ili tako neko.
Ako je neko platio 50 Farida a 60 Mozgova onda Nikola treba unapred da objavi da će ne odbiti nego smatrati za uvredu svaku ponudu koja ne počinje trocifreno...

Dag Kristi

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)

Ovakav humor nije vidjen jos od doba Minimaksa i Jove Radovanovica.

Hogar

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)
Pa sto ulazis na vesti i komentarises?!?!Drzi se ti kuhinje i sporeta...

Dag Kristi

pre 6 godina

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti
(Aca, 17. januar 2018 09:25)

Molio bih one koji nisu gledali ni utakmicu,a ni isecke,da ne smaraju da ih obavestavamo mi koji smo gledali.Citaj sta ti je ponudjeno,a ne da izvoljevas.

Bane

pre 6 godina

(Kangrga, 17. januar 2018 09:48)

Ajde mi navedi jednog igrča koji je u 3 nastupa čak dva put odbijajao poziv. I to sa svega 22 godine. Eto i tebi tema za trolovanje. Ko igrač je kao mlad odbijao da igra za repzentaciju. Dok igrače koji si naveo su doneli hrpu medalja.

NecuZvaku

pre 6 godina

@kato, pa sta radis onda na vesti o Jokicu?
Mene kada nesto ne interesuje ne idem okolo i pricam nasumicnim ljudima kako me to nesto ne interesuje zbog tog i tog razloga

kia

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.
(Usa, 17. januar 2018 10:20)
Ma trebali su da ga suspenduju trajno.On se lakta a oni su tako nezni prema njemu.I svi oni faulovi nad njim nisu ni postojali,nego ga sudije vole (cuo sam da mu je cale jaka faca u NBA savezu), veza naravno.Pogotovo onaj ragbi faul ali covek omasio sport a bezobrazne sudije odmah faul.Strasno sta se desava.

Nekoizmase

pre 6 godina

Izjavio je Meloun da je Plamli frajer dosao i pitao ga da krene sa klupe, jer ce biti bolje za ekipu, isto kao prosle godine sto je Jokic to uradio, kad su pocinjali on i Nurkic.

Kakav trener moras da budes da ti igraci sami skontaju da nesto ne funkcionise i da odredjuju i ispravljaju postave? Jer lik je kao june, on ima viziju igre sa dva centra i to je to. Steta sto su zaglavili sa njim, onaj njihov roster je pun potencijala, covek farida, hernangomeza, artura, do skoro i bizlija ne koristi uopste. Jokic i onaj napad oko njega prosle godine od decembra prvi u ligi po ofanzivnoj statistici, on covek uzme i menja to.

Mislim, da se ne lazemo, Golden state ce pocistiti do finala sve na zapadu, osim neke povrede ako se ne dese, ali bih svejedno voleo da vidim ove nase u plejofu, jer je i jaca odbrana, smisleniji napadi, generalno vise takmicarski manje revijalno.

Zamisli fazon Bogdan, Teo, Jokic i Beli svi u plejofu, koliko god se ovde delili po navijackim bojama, verujem da bi svi to voleli da vide.

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 10:36)

I ja zbog porodice i posla ne mogu da ostajem noću budan zato i čitam komentare u nadi da ću da saznam više o utakmici a ne da čitam površne analize i kako se školarci svađaju oko Zvezde i Partizana, Ronalda i Mesija, Teodosića i Bogdanovića, Jokića i Nurkića...

Love

pre 6 godina

...Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.
(cvele, 17. januar 2018 10:36)

Svaka cast na pomirljivom tonu (malo pokvarenim u nastavku) ali Aca ima pravo: ko Vas tera da komentarisete ono sto niste videli? To da ste divan i pozrtvovan tata je lepo ali nemojte se praviti 'pametnjakovic' ako nesto niste videli i ne znate... to Vam je savet i sa Vasim cerkicama kad porastu.
Prijatno.

komunikacija

pre 6 godina

Kako je krenulo izgleda bice mrtva trka za 5 mesto na zapadu.
U igri su OKC, Denver, Nju Orleans, LA Klipersi i Portland.

Ovih 5 ekipa su u svega dve pobede.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovaj Denver će jednom da prospe i +40. Dobar je lik ovaj Meloun, ali ga jako često ne razumem. Nikola jako dobar, mada i Dalas nije neki reper. Primetna je progresija u poslednjih nekoliko mečeva, samo neka tako nastavi.

sasha

pre 6 godina

Jokić jako dobar ali ne i fenomenalan.Pri kraju je dosta grešio i mašio,ali se, srećom,brzo i ispravljao.Neke sudijske pogreške ga nisu demoralisale što dokazuje njegov sportski duh.Legendarni Nowicki je masu akcija pratio samo pogledom.Tužna priča o starosti.G.Heris možda najbolji
igrač konferencije za decembar i sad januar.

cvele

pre 6 godina

@Aca

Sta da se radi, nemam vise 18 godina da mi neki nas sportista bude nesto mnogo bitno, pa da zbog njega ne spavam pre posla, a i sam sam trenutno sa dve male cerke, pa moram i njih uvece da spremam i ujutru da dizem za vrtic, pa se nadam da me opravdavas o vasa nadobudna, svadjalacka ekselencijo. Izvinjavam se i voleo bih da mogu da vam nabavim neke amortizere na kavezu i jastucice da se ne biste previse uzbudjivali kada ga neko slucajno zatrese.
Mada rekao bih po odnosu pluseva i minuseva koje sam i ja i vi dobili vecina ljudi se slaze sa nasim misljenjima, ali nisu previse protivni misljenjem ovog drugog. Zato sam se i izvinio sto nemam vremena, a bogami ni dovoljno zelje da gledam cele utakmice u 4h ujutru. Ne bih ustao u to vreme ni da ja licno igram u to vreme, eventualno svojoj deci ako mi nesto traze.
Na primer: navijam za zvezdu i neretko sam ceo dan srecan kada odigraju dobro, ali juce sam u vreme utakmice na TV-u gledao crtani film ,,Ben i Holi", dok je mladja na kompjuteru gledala ,,Pepu prase", pa sam samo na kraju pogledao statistiku sa sajta Evrolige i dovoljno mi je bilo da vidim da su samo Dangubic i Rocesti igrali odlicno, a ostali nisu nista pokazali. Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.

Usa

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.

Hogar

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)
Ahahah, kralju... ahahah...Evo idem iz radnje i procitam komisiji tvoj komentar ,pao je na pod od smeha.Posle 10 minuta cela se zgrada smeje...E stvarno si legenda.Kakva fora.Bravo.Ahahaha opet me hvata napad smejanja.Svrati jos ponekad ovde ti duhoviti covece

Kata

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.

Plumlee

pre 6 godina

I ja se slažem da je Jokić efikasniji na poziciji 5, ali čisto istini za volju da napomenem da je +/- na ovoj utakmici bio Jokić -2, Plumlee +8!

Mirko

pre 6 godina

Kad Jokić ima dobru partiju Denver pobeđuje, potvrdilo se pravilo. Možda je samo jednom Denver izgubio a da je Jokić bio dobar.
Što će reći: Malone prilagodi ekipu Jokiću, a nemoj da butaš Plamlija sa njim - on je centar, a pored Jokića on to ne može da bude, samo neka četvorka ali ima boljih u Denveru za tu poziciju, tako da batali ćorava posla. Što reče kolega malopre - to ima smisla kad igraju sa NO, sve ostalo je bezveze.
Jer, ako Jokić ima prostora, on kao prvo uzima puno skokova - večeras ih je imao 18 što je baš mnogo! Kao drugo, ima prostora da deli asistencije, kao treće, navlači po trojicu pod košem - koji i tako ne mogu da ga sačuvaju, a to onda ostavlja prostor za bekove da se iživljavaju trojkama. Dakle win-win opcija za Denver.
Nadam se da je i sporo-razumni-tvrdoglavi Malone shvatio, deluje mi kao da jeste.

Bravo Nidžo sokole!

Razocarani Srbin

pre 6 godina

hahhahhahaaa, najbolja fora je kako ga igrac Dalasa zaustavlja pri rezultatu 84-64...hahahah kao da igraju americki fudbal...izguraj ga iz igre...ahahah

Milence

pre 6 godina

Jokic odlican al da je Dalas imao jos jedan napad i onda 
izjednacenje, produzeci ... a onolika prednost.
(napred nasi, 17. januar 2018 09:12)
AL da je Jokic dao obe trojke bilo bi devet razlike...Ali da je...

Aki

pre 6 godina

Samo da napomenem, da je imao problem sa ličnim greškama, pa je igrao samo 33 minuta. Da je igrao 38 recimo, imao bi skor 20\20\10, što se baš retko viđa

NastyB

pre 6 godina

Denver ima sasvim solidnu ekipu, ali nema šanse za velike domete iz dva razloga.
Prvi je da nemaju klasičnog pleja, Marej je čista "dvojka", a jedini ko je nominalno plejmejker je Mudiej i koji ne igra uopšte. Da sam na mestu GM-a Denvera probao bih da trejdujem Bartona i/ili Bizlija za nekog krštenog pleja i tim bi procvetao.
Drugi i ubedljivo najveći problem Denvera jeste Meloun. Čovek će ih potpuno uništiti kao što je satr`o Kingse. Gotovo ne uvoditi u igru Farida i Mudieja (koji je počeo da pogađa trojke i igra poprilično dobro) čak i kada nešto u timu ne funkcioniše je sasvim suludo. Tokom cele sezone ne znam da li mu je više od tri puta startovala jedna ista petorka. Konstantne i nerazumne rotacije i menjanje petorki i rezervi dovodi do toga da, maltene, ne zna više ko šta igra, pa zato i dolazi do ogromnih oscilacija čak i protiv slabog Dalasa.
A dok je Meloun tu ne treba se nadatio plejofu, samo molim Boga da u upravi Denvera postoji neko ko se razume u košarku i otera tog neznalicu pre nego što uništi Jokića, Mareja i Harisa, igrače koji bi trebali da budu nosioci Nagetsa.

Kangrga

pre 6 godina

Molio bih stručnjake koji se non stop žale kako se danas igra balet a ne košarka, da još jednom pogledaju highlights sa ovog meča...
ps. Najbolji evropski igrač svih vremena u NBA je video budućeg najboljeg evropskog igrača:)

ring of fire

pre 6 godina

Trebalo je da izgube 4-5 utakmica za redom da bi ovaj Denverov trener shvatio da je Jokic najbolji na centru a ne na cetvorci.

IS

pre 6 godina

Veoma dobra partija Jokica, ali generalno slabo izdanje Denvera. Mevsi su sve samo ne protivnik koji bi trebalo da te dobije 4/4 33-19. Zamalo da su prokockali sve sto su uradili u prve tri. Igrati sa timom koji je na 33% pobeda ove sezone i tako se muciti je sve samo ne pokazatelj izvesnog ulaska u plejof.

Za to vreme Pelikansi su tukli vrhunski Boston za trecu u nizu, a Portland se vratio na put protiv Sansa.

Denver u prethodnom periodu nije iskoristio nesto losiju formu rivala i kako za sada izgleda opet ce se sa Portlandom boriti za tu osmu poziciju, jer Klipersi sa sve desetkovanim timom drze korak i od istog mesta ih deli samo jedna pobeda. Kada se vrate svi u protokol bice mnogo ozbiljniji tim i moze se ocekivati minimum sedmo mesto.

Nazalost, Portland koliko god bili limitirana ekipa i ove sezone deluju zrelije od Denvera. Imaju dva ozbiljna beka i Nurkica koji sasvim korektno odradjuje posao ispod kosa. Denver i pored tog nekog potencijala u Jokicu i Harisu deluje cesto kao tim bez lidera i barem dva-tri ozbiljno limitirana igraca kakva god petorka bila na parketu.

vlado

pre 6 godina

Cita izgleda i Maloun nase komentare pa je napokon naseg "individualnog vullanizera" promotera Tigra iz Pirota stavio, Bogu hvala na centra... mora da i Maloun ima malo srpske krvi posto je izgleda i njemu lakse uterati metar u *upe nego centimetar u glavu.

Dušman

pre 6 godina

Konačno jedna all star partija našeg individualca iz Kolorada.Iskreno se nadam da će se to silno prevrtanje pneumatika po Somboru konačno pokazati kao dobitna kombinacija.A za diletantsko vođenje ekipe od strane trenera Melouna u zadnjih 5 minuta utakmice, nemam čak ni komentar.

Kangrga

pre 6 godina

@Istina
Eto sjajne teme za trolove, "odbijanje" Srbije i inauguracija kod Predsednika države.
Ako se malo pogleda u prošlost može se zapaziti da su Srbiju "odbijali" Divac, Đorđević, Danilović, Bodiroga, tj.nisu se odazvali ama baš svakom pozivu.
Inače, Jokić je zaslužio da se nađe na all star utakmici i mislim da će se to i desiti.

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 08:54)

Znači ti si jedan od onih stručnjaka što sve znaju samo iz "highlighrs-a" a u školi za "analizatora" si učio samo iz interpretacija

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti

mikson82

pre 6 godina

gledao sam 4. četvrtinu i neodstajalo mu je tri asistencije za tripl dabl, a podelio je nekoliko asistencija za šut za 3 poena, medjutim jednostavno su bekovi Denvera iako su bili sami promašivali otvorene šuteve. vidi se da se odbrana kada je Jokić na parketu bazira na njemu i da iako ne da poen obavezno napravi višak. Njegov udeo nije samo u poenima i skokovima (iako ih je u ovoj utakmici bilo :) ) nego i u sigurnosti ekipe kao i u sposobnosti da sve oko sebe čini boljim igračima. Pred kraj utakmice Denver je uleteo u nekakav siledžijski mod i umalo upropastio već dobijen meč. Opet je Nikola to smirio jednom asistencijom pod samim obručem i praktično već tada rečio utakmicu. Jako bih voleo da vidim teodosića, Jokića i 3 solidna sutera u nba ligi zajedno na terenu. Ofanzivno bi bili poezija, defanzivno loši ali bi bilo jako zanimljivo :D . Voleo bih euro NBA tim :P recimo Teodosić, Rubio, Parker, Bogdanović Bogdan, Bogdanović Bojan, Markanen, Šarić, Mirotić,Porzingis, Jokić, Vučević, Valančijunas

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da Denver jednu ovakvu utakmicu ne moze mirno da privede kraju,vec se ulazi u neizvesnu zavrsnicu.Igraju od sjaja do ocaja.Da je ovu utakmicu Plamli bio starter,mislim da bi izgubili 15 razlike.Nije ovo PO nivo nazalost,mada videcemo sta ce se desiti sada kada Jokic igra centra.

hmm

pre 6 godina

Individualac, ne zaboravljamo inauguracuje i odbijanje Srbije!!
(Istina, 17. januar 2018 09:04)

Koji to vi?
Okupilo se društvo kod tebe pa ih ti zastupaš? ;)

Ivanbg

pre 6 godina

Ovako se koristi masa u reketu! Jednostavno se ugura protivnik pod kos "gurkanjem" a ne udaranjem i zabijanjem u protivnika. To je odlika iskusnih centara i to je nesto sto se ne uci vec stice iskustvom. Sto se dalasa tice(ne poznajem ekipu) ali oni nemaju jakog centra i zato ih je Jokic i napunio, u pojedinim momentima kao protiv srednjoskolaca da igra. Cak je i Dirk pokusavao da ga cuva ali bezuspesno. Plamli nije igrao jel nije bilo potrebe. Njih dvojica igraju zajedno kada za protivnika imaju jaceg centra pa Jokic u odbrani cuva krilnog centra(da se ne bi umarao i pravio licne)a Plamli se bije(a u napadu sta uradi).Ovakav stil igre pod kosem,neko rece stil 80ih,je jako iscrpljujuci pogotovo ako morate i u odbrani da se "bijete". Nije Maloun lud vec koristi situaciju kako mora i prilagodjava se protivniku. Bilo je uzivanje pogledati ovako nesto sto se sada retko vidja na parketima a sa par asistencija je samo zacinio odlicnu partiju.

Obren Matijevic

pre 6 godina

Bravo Nikola jabuko nasa -bravo. Ne slusaj one koji nisu izasli iz svog grada a dave babu za invalidu i od mame otimaju socijalnu pomoc. Nijedna akcija nije isla preko tebe vec si sam morao da se izboris -otmes za sut. Trener ti je nerazuman i neshvata da nema akcija , protrcavanja nema lakih poena \kontri . Vi ste napadacka ekipa ko GSW i umesto da idete preko 120 koseva -vi isistirate na rvanju sa nesvrstanim saracenima. Nema odbrane u kosarci to znaju pametni jel sta ti vredi odbrana protiv GSW kad ti ubace 25 trojki .

cvele

pre 6 godina

Jokic na poziciji centra i dobijete ovakve brojke. Mada, prema onome sto sam video sa highlighrs-a, nisam siguran da li mu je Melone rekao pre utakmice da se pokaze i pobije sa svakim za svaku loptu ili se to desi u njegovoj glavi kad ga stave na njegovu poziciju, ali celu utakmicu jedan po jedan igrac Dalasa se zali na njegovo guranje i koriscenje ruku da dodje do pozicije, pa cak se nakraju i otvoreno tuku sa njim bez ikakve zelje da dodju do lopte.
Jokicu se tacno vidi tehnika preplivavanja protivnika (kako je sam jednom rekao kad je dobio tehnicku zbog udaranja protivnika) koja mu je ocigledno zaostavstina iz vremena kada je trenirao vaterpolo. A vidi se i da je naviknut na takav nacin igre cim se uopste ne iznervira kada protivnici ocigledno to posle njemu rade. Covek im postavi kriterijume sa vucenjem i udaranjem i samo nastavi da smireno igra, dok oni prihvate to i konstantno su iznervirani i izfrustrirani u svakom duelu sa njim.

the answer

pre 6 godina

pa.kad je igrao centra,Plamli sa kluoe krenuo..da mi je samo znati ko je onom Melounu naredio to,jer on sigurno nije za to da njegov ljubimac Plamli krece sa klupe..

JPR24

pre 6 godina

Jokic centar. Plamli na klupu. Chandler 4. I odmah drugacije brojke za Jokica. Za Denver, srecom pa su imali tri raspolozena igraca, pa su za dlaku dobili. Vazna pobeda za borbu za PO. A ako imaju nameru da nastave borbu, Meloune da prekine sa eksperimentacijama, inace ce kao lani da odpadnu na samom kraju. Nema on roster Hjustona, SAS ili GSW pa da moze da menja kako hoce i da isprobava karafeke.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. Yes!

Nikola Jokić is everywhere.

Odlična partija. Neverovatan broj skokova. Par prelepih asistencija.

Bravo Nidžo. Samo nastavi tako. Vodi, kad umeš.

Usa

pre 6 godina

Dobra partija Jokica, al odavno nisam video da je neko ovoliko udarao laktovima a jos za to dobijao slobodna bacanja. Ubi ih sve pod kosem. Podseca na kosarku osamdesetih :-)

ApeSama

pre 6 godina

Mnogo batina dobio Jokic svaka mu cast kako je izdrzao da ne dobije tehnicku. Valjda ce trener Denvera da shvati da Jokic bez Plamlija igra 100 puta bolje nego s njim u petorci kao i cela ekipa Denvera uostalom.

Milan

pre 6 godina

Konačno da tvrdoglavi Meloun izbaci Plamlija iz prve petorke i vrati Jokića na peticu. Kada igraju protiv Nju Orleansa to ima smisla, ali uglavnom ne, samo guši ekipu. Dobro, Dalas nije merilo obzirom da su slabi ove sezone, ali će makar Jokićeve brojke biti mnogo bolje nego do sada.

ApeSama

pre 6 godina

Mnogo batina dobio Jokic svaka mu cast kako je izdrzao da ne dobije tehnicku. Valjda ce trener Denvera da shvati da Jokic bez Plamlija igra 100 puta bolje nego s njim u petorci kao i cela ekipa Denvera uostalom.

JPR24

pre 6 godina

Jokic centar. Plamli na klupu. Chandler 4. I odmah drugacije brojke za Jokica. Za Denver, srecom pa su imali tri raspolozena igraca, pa su za dlaku dobili. Vazna pobeda za borbu za PO. A ako imaju nameru da nastave borbu, Meloune da prekine sa eksperimentacijama, inace ce kao lani da odpadnu na samom kraju. Nema on roster Hjustona, SAS ili GSW pa da moze da menja kako hoce i da isprobava karafeke.

cvele

pre 6 godina

Jokic na poziciji centra i dobijete ovakve brojke. Mada, prema onome sto sam video sa highlighrs-a, nisam siguran da li mu je Melone rekao pre utakmice da se pokaze i pobije sa svakim za svaku loptu ili se to desi u njegovoj glavi kad ga stave na njegovu poziciju, ali celu utakmicu jedan po jedan igrac Dalasa se zali na njegovo guranje i koriscenje ruku da dodje do pozicije, pa cak se nakraju i otvoreno tuku sa njim bez ikakve zelje da dodju do lopte.
Jokicu se tacno vidi tehnika preplivavanja protivnika (kako je sam jednom rekao kad je dobio tehnicku zbog udaranja protivnika) koja mu je ocigledno zaostavstina iz vremena kada je trenirao vaterpolo. A vidi se i da je naviknut na takav nacin igre cim se uopste ne iznervira kada protivnici ocigledno to posle njemu rade. Covek im postavi kriterijume sa vucenjem i udaranjem i samo nastavi da smireno igra, dok oni prihvate to i konstantno su iznervirani i izfrustrirani u svakom duelu sa njim.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. Yes!

Nikola Jokić is everywhere.

Odlična partija. Neverovatan broj skokova. Par prelepih asistencija.

Bravo Nidžo. Samo nastavi tako. Vodi, kad umeš.

Milan

pre 6 godina

Konačno da tvrdoglavi Meloun izbaci Plamlija iz prve petorke i vrati Jokića na peticu. Kada igraju protiv Nju Orleansa to ima smisla, ali uglavnom ne, samo guši ekipu. Dobro, Dalas nije merilo obzirom da su slabi ove sezone, ali će makar Jokićeve brojke biti mnogo bolje nego do sada.

Usa

pre 6 godina

Dobra partija Jokica, al odavno nisam video da je neko ovoliko udarao laktovima a jos za to dobijao slobodna bacanja. Ubi ih sve pod kosem. Podseca na kosarku osamdesetih :-)

Aki

pre 6 godina

Samo da napomenem, da je imao problem sa ličnim greškama, pa je igrao samo 33 minuta. Da je igrao 38 recimo, imao bi skor 20\20\10, što se baš retko viđa

the answer

pre 6 godina

pa.kad je igrao centra,Plamli sa kluoe krenuo..da mi je samo znati ko je onom Melounu naredio to,jer on sigurno nije za to da njegov ljubimac Plamli krece sa klupe..

Kangrga

pre 6 godina

Molio bih stručnjake koji se non stop žale kako se danas igra balet a ne košarka, da još jednom pogledaju highlights sa ovog meča...
ps. Najbolji evropski igrač svih vremena u NBA je video budućeg najboljeg evropskog igrača:)

palop

pre 6 godina

Citam sad da je Plamli sam trazio od Melouna da udje sa klupe da bi Jokic mogao da igra centra. Jako lepo od Plamlija sto je uvideo to i stavio ekipu ispred sebe, ali mi nije jasan trener kome mora igrac da ukaze sta je bolje za ekipu...

cvele

pre 6 godina

@Aca

Sta da se radi, nemam vise 18 godina da mi neki nas sportista bude nesto mnogo bitno, pa da zbog njega ne spavam pre posla, a i sam sam trenutno sa dve male cerke, pa moram i njih uvece da spremam i ujutru da dizem za vrtic, pa se nadam da me opravdavas o vasa nadobudna, svadjalacka ekselencijo. Izvinjavam se i voleo bih da mogu da vam nabavim neke amortizere na kavezu i jastucice da se ne biste previse uzbudjivali kada ga neko slucajno zatrese.
Mada rekao bih po odnosu pluseva i minuseva koje sam i ja i vi dobili vecina ljudi se slaze sa nasim misljenjima, ali nisu previse protivni misljenjem ovog drugog. Zato sam se i izvinio sto nemam vremena, a bogami ni dovoljno zelje da gledam cele utakmice u 4h ujutru. Ne bih ustao u to vreme ni da ja licno igram u to vreme, eventualno svojoj deci ako mi nesto traze.
Na primer: navijam za zvezdu i neretko sam ceo dan srecan kada odigraju dobro, ali juce sam u vreme utakmice na TV-u gledao crtani film ,,Ben i Holi", dok je mladja na kompjuteru gledala ,,Pepu prase", pa sam samo na kraju pogledao statistiku sa sajta Evrolige i dovoljno mi je bilo da vidim da su samo Dangubic i Rocesti igrali odlicno, a ostali nisu nista pokazali. Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.

Dag Kristi

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)

Ovakav humor nije vidjen jos od doba Minimaksa i Jove Radovanovica.

Hogar

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)
Pa sto ulazis na vesti i komentarises?!?!Drzi se ti kuhinje i sporeta...

komunikacija

pre 6 godina

Kako je krenulo izgleda bice mrtva trka za 5 mesto na zapadu.
U igri su OKC, Denver, Nju Orleans, LA Klipersi i Portland.

Ovih 5 ekipa su u svega dve pobede.

Nekoizmase

pre 6 godina

Izjavio je Meloun da je Plamli frajer dosao i pitao ga da krene sa klupe, jer ce biti bolje za ekipu, isto kao prosle godine sto je Jokic to uradio, kad su pocinjali on i Nurkic.

Kakav trener moras da budes da ti igraci sami skontaju da nesto ne funkcionise i da odredjuju i ispravljaju postave? Jer lik je kao june, on ima viziju igre sa dva centra i to je to. Steta sto su zaglavili sa njim, onaj njihov roster je pun potencijala, covek farida, hernangomeza, artura, do skoro i bizlija ne koristi uopste. Jokic i onaj napad oko njega prosle godine od decembra prvi u ligi po ofanzivnoj statistici, on covek uzme i menja to.

Mislim, da se ne lazemo, Golden state ce pocistiti do finala sve na zapadu, osim neke povrede ako se ne dese, ali bih svejedno voleo da vidim ove nase u plejofu, jer je i jaca odbrana, smisleniji napadi, generalno vise takmicarski manje revijalno.

Zamisli fazon Bogdan, Teo, Jokic i Beli svi u plejofu, koliko god se ovde delili po navijackim bojama, verujem da bi svi to voleli da vide.

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da Denver jednu ovakvu utakmicu ne moze mirno da privede kraju,vec se ulazi u neizvesnu zavrsnicu.Igraju od sjaja do ocaja.Da je ovu utakmicu Plamli bio starter,mislim da bi izgubili 15 razlike.Nije ovo PO nivo nazalost,mada videcemo sta ce se desiti sada kada Jokic igra centra.

Mirko

pre 6 godina

Kad Jokić ima dobru partiju Denver pobeđuje, potvrdilo se pravilo. Možda je samo jednom Denver izgubio a da je Jokić bio dobar.
Što će reći: Malone prilagodi ekipu Jokiću, a nemoj da butaš Plamlija sa njim - on je centar, a pored Jokića on to ne može da bude, samo neka četvorka ali ima boljih u Denveru za tu poziciju, tako da batali ćorava posla. Što reče kolega malopre - to ima smisla kad igraju sa NO, sve ostalo je bezveze.
Jer, ako Jokić ima prostora, on kao prvo uzima puno skokova - večeras ih je imao 18 što je baš mnogo! Kao drugo, ima prostora da deli asistencije, kao treće, navlači po trojicu pod košem - koji i tako ne mogu da ga sačuvaju, a to onda ostavlja prostor za bekove da se iživljavaju trojkama. Dakle win-win opcija za Denver.
Nadam se da je i sporo-razumni-tvrdoglavi Malone shvatio, deluje mi kao da jeste.

Bravo Nidžo sokole!

ring of fire

pre 6 godina

Trebalo je da izgube 4-5 utakmica za redom da bi ovaj Denverov trener shvatio da je Jokic najbolji na centru a ne na cetvorci.

hmm

pre 6 godina

Individualac, ne zaboravljamo inauguracuje i odbijanje Srbije!!
(Istina, 17. januar 2018 09:04)

Koji to vi?
Okupilo se društvo kod tebe pa ih ti zastupaš? ;)

Milence

pre 6 godina

Jokic odlican al da je Dalas imao jos jedan napad i onda 
izjednacenje, produzeci ... a onolika prednost.
(napred nasi, 17. januar 2018 09:12)
AL da je Jokic dao obe trojke bilo bi devet razlike...Ali da je...

Hogar

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)
Ahahah, kralju... ahahah...Evo idem iz radnje i procitam komisiji tvoj komentar ,pao je na pod od smeha.Posle 10 minuta cela se zgrada smeje...E stvarno si legenda.Kakva fora.Bravo.Ahahaha opet me hvata napad smejanja.Svrati jos ponekad ovde ti duhoviti covece

CarloNS

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)


Što lepo ne promeniš i portal kad vidiš vest o njemu, već ostavljaš besmislene komentare koji nemaju veze sa utakmicom.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovaj Denver će jednom da prospe i +40. Dobar je lik ovaj Meloun, ali ga jako često ne razumem. Nikola jako dobar, mada i Dalas nije neki reper. Primetna je progresija u poslednjih nekoliko mečeva, samo neka tako nastavi.

Ivanbg

pre 6 godina

Ovako se koristi masa u reketu! Jednostavno se ugura protivnik pod kos "gurkanjem" a ne udaranjem i zabijanjem u protivnika. To je odlika iskusnih centara i to je nesto sto se ne uci vec stice iskustvom. Sto se dalasa tice(ne poznajem ekipu) ali oni nemaju jakog centra i zato ih je Jokic i napunio, u pojedinim momentima kao protiv srednjoskolaca da igra. Cak je i Dirk pokusavao da ga cuva ali bezuspesno. Plamli nije igrao jel nije bilo potrebe. Njih dvojica igraju zajedno kada za protivnika imaju jaceg centra pa Jokic u odbrani cuva krilnog centra(da se ne bi umarao i pravio licne)a Plamli se bije(a u napadu sta uradi).Ovakav stil igre pod kosem,neko rece stil 80ih,je jako iscrpljujuci pogotovo ako morate i u odbrani da se "bijete". Nije Maloun lud vec koristi situaciju kako mora i prilagodjava se protivniku. Bilo je uzivanje pogledati ovako nesto sto se sada retko vidja na parketima a sa par asistencija je samo zacinio odlicnu partiju.

kia

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.
(Usa, 17. januar 2018 10:20)
Ma trebali su da ga suspenduju trajno.On se lakta a oni su tako nezni prema njemu.I svi oni faulovi nad njim nisu ni postojali,nego ga sudije vole (cuo sam da mu je cale jaka faca u NBA savezu), veza naravno.Pogotovo onaj ragbi faul ali covek omasio sport a bezobrazne sudije odmah faul.Strasno sta se desava.

Dag Kristi

pre 6 godina

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti
(Aca, 17. januar 2018 09:25)

Molio bih one koji nisu gledali ni utakmicu,a ni isecke,da ne smaraju da ih obavestavamo mi koji smo gledali.Citaj sta ti je ponudjeno,a ne da izvoljevas.

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 08:54)

Znači ti si jedan od onih stručnjaka što sve znaju samo iz "highlighrs-a" a u školi za "analizatora" si učio samo iz interpretacija

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 10:36)

I ja zbog porodice i posla ne mogu da ostajem noću budan zato i čitam komentare u nadi da ću da saznam više o utakmici a ne da čitam površne analize i kako se školarci svađaju oko Zvezde i Partizana, Ronalda i Mesija, Teodosića i Bogdanovića, Jokića i Nurkića...

zemunski kej

pre 6 godina

Razlika izmedju hajlajtsa i uzivo je u uzbudjenju, Ovo nocas da je trajalo jos 3 sekunde Dalas bi odrao Denver, Po ko zna koji put gube prednost u finisu a vodili su i preko 20 koseva u 4 cetvrtini, Uspanice se, Haris koji je odli9can suter promasi slobodna bacanja u poslednjih 15 sekundi,cak i Jokic promasi jedno slobodno a izvodi ih fantasticno sto posebno cenim kod njega,Ne znam sta je u pitanju ali nemaju tog jednog kljucnog da odigra mirno i pametno,Odlican je Jokic .sve je igrao nocas i oduzimao lopte i sprecio izvodjenje lopte ,bas se trudio, Bez njega odmah pocnu da gube stecenu prednost.

NecuZvaku

pre 6 godina

@kato, pa sta radis onda na vesti o Jokicu?
Mene kada nesto ne interesuje ne idem okolo i pricam nasumicnim ljudima kako me to nesto ne interesuje zbog tog i tog razloga

LightbringeR

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)

Ahahaha kao razmazena decica koja ne dobiju igracku od roditelja.

NastyB

pre 6 godina

Denver ima sasvim solidnu ekipu, ali nema šanse za velike domete iz dva razloga.
Prvi je da nemaju klasičnog pleja, Marej je čista "dvojka", a jedini ko je nominalno plejmejker je Mudiej i koji ne igra uopšte. Da sam na mestu GM-a Denvera probao bih da trejdujem Bartona i/ili Bizlija za nekog krštenog pleja i tim bi procvetao.
Drugi i ubedljivo najveći problem Denvera jeste Meloun. Čovek će ih potpuno uništiti kao što je satr`o Kingse. Gotovo ne uvoditi u igru Farida i Mudieja (koji je počeo da pogađa trojke i igra poprilično dobro) čak i kada nešto u timu ne funkcioniše je sasvim suludo. Tokom cele sezone ne znam da li mu je više od tri puta startovala jedna ista petorka. Konstantne i nerazumne rotacije i menjanje petorki i rezervi dovodi do toga da, maltene, ne zna više ko šta igra, pa zato i dolazi do ogromnih oscilacija čak i protiv slabog Dalasa.
A dok je Meloun tu ne treba se nadatio plejofu, samo molim Boga da u upravi Denvera postoji neko ko se razume u košarku i otera tog neznalicu pre nego što uništi Jokića, Mareja i Harisa, igrače koji bi trebali da budu nosioci Nagetsa.

Razocarani Srbin

pre 6 godina

hahhahhahaaa, najbolja fora je kako ga igrac Dalasa zaustavlja pri rezultatu 84-64...hahahah kao da igraju americki fudbal...izguraj ga iz igre...ahahah

IS

pre 6 godina

Veoma dobra partija Jokica, ali generalno slabo izdanje Denvera. Mevsi su sve samo ne protivnik koji bi trebalo da te dobije 4/4 33-19. Zamalo da su prokockali sve sto su uradili u prve tri. Igrati sa timom koji je na 33% pobeda ove sezone i tako se muciti je sve samo ne pokazatelj izvesnog ulaska u plejof.

Za to vreme Pelikansi su tukli vrhunski Boston za trecu u nizu, a Portland se vratio na put protiv Sansa.

Denver u prethodnom periodu nije iskoristio nesto losiju formu rivala i kako za sada izgleda opet ce se sa Portlandom boriti za tu osmu poziciju, jer Klipersi sa sve desetkovanim timom drze korak i od istog mesta ih deli samo jedna pobeda. Kada se vrate svi u protokol bice mnogo ozbiljniji tim i moze se ocekivati minimum sedmo mesto.

Nazalost, Portland koliko god bili limitirana ekipa i ove sezone deluju zrelije od Denvera. Imaju dva ozbiljna beka i Nurkica koji sasvim korektno odradjuje posao ispod kosa. Denver i pored tog nekog potencijala u Jokicu i Harisu deluje cesto kao tim bez lidera i barem dva-tri ozbiljno limitirana igraca kakva god petorka bila na parketu.

Dušman

pre 6 godina

Konačno jedna all star partija našeg individualca iz Kolorada.Iskreno se nadam da će se to silno prevrtanje pneumatika po Somboru konačno pokazati kao dobitna kombinacija.A za diletantsko vođenje ekipe od strane trenera Melouna u zadnjih 5 minuta utakmice, nemam čak ni komentar.

Love

pre 6 godina

...Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.
(cvele, 17. januar 2018 10:36)

Svaka cast na pomirljivom tonu (malo pokvarenim u nastavku) ali Aca ima pravo: ko Vas tera da komentarisete ono sto niste videli? To da ste divan i pozrtvovan tata je lepo ali nemojte se praviti 'pametnjakovic' ako nesto niste videli i ne znate... to Vam je savet i sa Vasim cerkicama kad porastu.
Prijatno.

mikson82

pre 6 godina

gledao sam 4. četvrtinu i neodstajalo mu je tri asistencije za tripl dabl, a podelio je nekoliko asistencija za šut za 3 poena, medjutim jednostavno su bekovi Denvera iako su bili sami promašivali otvorene šuteve. vidi se da se odbrana kada je Jokić na parketu bazira na njemu i da iako ne da poen obavezno napravi višak. Njegov udeo nije samo u poenima i skokovima (iako ih je u ovoj utakmici bilo :) ) nego i u sigurnosti ekipe kao i u sposobnosti da sve oko sebe čini boljim igračima. Pred kraj utakmice Denver je uleteo u nekakav siledžijski mod i umalo upropastio već dobijen meč. Opet je Nikola to smirio jednom asistencijom pod samim obručem i praktično već tada rečio utakmicu. Jako bih voleo da vidim teodosića, Jokića i 3 solidna sutera u nba ligi zajedno na terenu. Ofanzivno bi bili poezija, defanzivno loši ali bi bilo jako zanimljivo :D . Voleo bih euro NBA tim :P recimo Teodosić, Rubio, Parker, Bogdanović Bogdan, Bogdanović Bojan, Markanen, Šarić, Mirotić,Porzingis, Jokić, Vučević, Valančijunas

znanje-imanje

pre 6 godina

@cvele - izvrstan komentar (onaj prvi!) - pravi vaterpolo!
Za sve druge - nažalost gledajući tenis gledao sam i utakmicu. Vrlo loš meč gde je Denver pokazao sklonost da se raspada čekajući i sam napeto - hoće li prednost biti dovoljna ili ipak gubimo?! Bolji ih timovi tu kazne često.
Pri svemu tome - kao vrlo traljav poznavalac košarke - 100% odgovorno tvrdim da je ovo Nikolina u najboljem prosečna partija, čak pre loša! Brojke - nemaju veze s mozgom, prosto matori Dirk i MAVsi nemaju ikoga da Nikoli parira. I još odgovornije tvrdim da je Nikola bolje igrao i u mečevima gde je imao duplo lošije brojke i gde je Denver jal dobijao - jal gubio! Šut ga je prosto išao - dok se nije u tučama smorio; a kolone je popunio kao najveći na otpatke.
U puno utakmica on igra odgovorno, kreira za tim i pasom i telom, iskače bolje u odbrani, manje greši dodavanje, daje teže šuteve, trojke tek, manje greši lake... Ima kad je baš loš, OK - ali ove cifre su primer da iako nekad nešto znače nekad ne znače ama baš ništa.
Neshvatljiva gužva Denvera na nekim pozicijama - a kako da neko i koristi ako ne igra po mesec dana? Nemanje uigranih akcija, a posebno nemanje crvenog dugmeta - umalo da čak i ovo izgube i to od ovih... šteta šteta jer uz oporavak Milsapa samo im plej fali da budu baš opasni. I naravno Dejvid Blat ili tako neko.
Ako je neko platio 50 Farida a 60 Mozgova onda Nikola treba unapred da objavi da će ne odbiti nego smatrati za uvredu svaku ponudu koja ne počinje trocifreno...

Kangrga

pre 6 godina

@Istina
Eto sjajne teme za trolove, "odbijanje" Srbije i inauguracija kod Predsednika države.
Ako se malo pogleda u prošlost može se zapaziti da su Srbiju "odbijali" Divac, Đorđević, Danilović, Bodiroga, tj.nisu se odazvali ama baš svakom pozivu.
Inače, Jokić je zaslužio da se nađe na all star utakmici i mislim da će se to i desiti.

CarloNS

pre 6 godina

Odlična utakmica, ne samo zbog Jokića. Odavno nisam gledao toliko borbenu utakmicu, praktično su se "tukli" svih 48 minuta na terenu. U ponekim trenucima bilo je i rvačkih zahvata, ali sve u žaru borbe. Nikola je imao nekoliko izgubljenih lopti jer je krenuo sa egzibicijama dok su vodili sa 20 razlike. Imao bi tripl-dabl da Herisa nisu faulirali nekoliko puta prilikom zakucavanja na Jokićeve asistencije.

Bilo je uživanje gledati, osim možda poslednjih 6-7 minuta. Tada je Barton prešao u "SOLO" mod i zamalo postao igrač odluke (sva sreća nije). Meloun diletant kao i do sada, jednostavno nije u stanju da bilo šta promeni kad kola krenu nizbrdo.

Heris standardno odličan, vrlo zahvalan igrač. Mali potrošač lopti, a dobar kradljivac. Marej usijana glava u silaznoj putanji (još je dete), Barton muva bez glave (od sjaja do očaja). Ostali su bili epizodisti.

Denver ima solidnu ekipu, ali nema pleja i tanak je na krilu. Zato ima 4 bek šutera i 6 krilnih centara :S

Plumlee

pre 6 godina

I ja se slažem da je Jokić efikasniji na poziciji 5, ali čisto istini za volju da napomenem da je +/- na ovoj utakmici bio Jokić -2, Plumlee +8!

Obren Matijevic

pre 6 godina

Bravo Nikola jabuko nasa -bravo. Ne slusaj one koji nisu izasli iz svog grada a dave babu za invalidu i od mame otimaju socijalnu pomoc. Nijedna akcija nije isla preko tebe vec si sam morao da se izboris -otmes za sut. Trener ti je nerazuman i neshvata da nema akcija , protrcavanja nema lakih poena \kontri . Vi ste napadacka ekipa ko GSW i umesto da idete preko 120 koseva -vi isistirate na rvanju sa nesvrstanim saracenima. Nema odbrane u kosarci to znaju pametni jel sta ti vredi odbrana protiv GSW kad ti ubace 25 trojki .

Usa

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.

Bane

pre 6 godina

(Kangrga, 17. januar 2018 09:48)

Ajde mi navedi jednog igrča koji je u 3 nastupa čak dva put odbijajao poziv. I to sa svega 22 godine. Eto i tebi tema za trolovanje. Ko igrač je kao mlad odbijao da igra za repzentaciju. Dok igrače koji si naveo su doneli hrpu medalja.

vlado

pre 6 godina

Cita izgleda i Maloun nase komentare pa je napokon naseg "individualnog vullanizera" promotera Tigra iz Pirota stavio, Bogu hvala na centra... mora da i Maloun ima malo srpske krvi posto je izgleda i njemu lakse uterati metar u *upe nego centimetar u glavu.

sasha

pre 6 godina

Jokić jako dobar ali ne i fenomenalan.Pri kraju je dosta grešio i mašio,ali se, srećom,brzo i ispravljao.Neke sudijske pogreške ga nisu demoralisale što dokazuje njegov sportski duh.Legendarni Nowicki je masu akcija pratio samo pogledom.Tužna priča o starosti.G.Heris možda najbolji
igrač konferencije za decembar i sad januar.

Kata

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.

Usa

pre 6 godina

kia
Uf uf ako neko objektivno kaze za nekog domaceg eto odmah nervoze. Pa igrao je grubo, laktao se kao Laimbeer nekada, i sta sada hoces? Bio je najbolji u Denveru, iako protiv ocajnog Orlanda sto i nije tesko. Nije ove sezone dzabe par puta iskljucen i vise puta dobio tehnicku. Nekada je dobro tako igrati, nekada ne. Kazem kako jeste. Al ne vredi, rec jednu reci koja se ne svidja patriJotama i odmah polude. I videces, tvoj BRAT JOKARA nece igrati all star. Nije realno zasluzio.

Kata

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.

Dušman

pre 6 godina

Konačno jedna all star partija našeg individualca iz Kolorada.Iskreno se nadam da će se to silno prevrtanje pneumatika po Somboru konačno pokazati kao dobitna kombinacija.A za diletantsko vođenje ekipe od strane trenera Melouna u zadnjih 5 minuta utakmice, nemam čak ni komentar.

Bane

pre 6 godina

(Kangrga, 17. januar 2018 09:48)

Ajde mi navedi jednog igrča koji je u 3 nastupa čak dva put odbijajao poziv. I to sa svega 22 godine. Eto i tebi tema za trolovanje. Ko igrač je kao mlad odbijao da igra za repzentaciju. Dok igrače koji si naveo su doneli hrpu medalja.

Plumlee

pre 6 godina

I ja se slažem da je Jokić efikasniji na poziciji 5, ali čisto istini za volju da napomenem da je +/- na ovoj utakmici bio Jokić -2, Plumlee +8!

Usa

pre 6 godina

kia
Uf uf ako neko objektivno kaze za nekog domaceg eto odmah nervoze. Pa igrao je grubo, laktao se kao Laimbeer nekada, i sta sada hoces? Bio je najbolji u Denveru, iako protiv ocajnog Orlanda sto i nije tesko. Nije ove sezone dzabe par puta iskljucen i vise puta dobio tehnicku. Nekada je dobro tako igrati, nekada ne. Kazem kako jeste. Al ne vredi, rec jednu reci koja se ne svidja patriJotama i odmah polude. I videces, tvoj BRAT JOKARA nece igrati all star. Nije realno zasluzio.

sasha

pre 6 godina

Jokić jako dobar ali ne i fenomenalan.Pri kraju je dosta grešio i mašio,ali se, srećom,brzo i ispravljao.Neke sudijske pogreške ga nisu demoralisale što dokazuje njegov sportski duh.Legendarni Nowicki je masu akcija pratio samo pogledom.Tužna priča o starosti.G.Heris možda najbolji
igrač konferencije za decembar i sad januar.

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 08:54)

Znači ti si jedan od onih stručnjaka što sve znaju samo iz "highlighrs-a" a u školi za "analizatora" si učio samo iz interpretacija

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti

vlado

pre 6 godina

Cita izgleda i Maloun nase komentare pa je napokon naseg "individualnog vullanizera" promotera Tigra iz Pirota stavio, Bogu hvala na centra... mora da i Maloun ima malo srpske krvi posto je izgleda i njemu lakse uterati metar u *upe nego centimetar u glavu.

Aki

pre 6 godina

Samo da napomenem, da je imao problem sa ličnim greškama, pa je igrao samo 33 minuta. Da je igrao 38 recimo, imao bi skor 20\20\10, što se baš retko viđa

Usa

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.

Hogar

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)
Pa sto ulazis na vesti i komentarises?!?!Drzi se ti kuhinje i sporeta...

the answer

pre 6 godina

pa.kad je igrao centra,Plamli sa kluoe krenuo..da mi je samo znati ko je onom Melounu naredio to,jer on sigurno nije za to da njegov ljubimac Plamli krece sa klupe..

Usa

pre 6 godina

Dobra partija Jokica, al odavno nisam video da je neko ovoliko udarao laktovima a jos za to dobijao slobodna bacanja. Ubi ih sve pod kosem. Podseca na kosarku osamdesetih :-)

Kangrga

pre 6 godina

Molio bih stručnjake koji se non stop žale kako se danas igra balet a ne košarka, da još jednom pogledaju highlights sa ovog meča...
ps. Najbolji evropski igrač svih vremena u NBA je video budućeg najboljeg evropskog igrača:)

Kangrga

pre 6 godina

@Istina
Eto sjajne teme za trolove, "odbijanje" Srbije i inauguracija kod Predsednika države.
Ako se malo pogleda u prošlost može se zapaziti da su Srbiju "odbijali" Divac, Đorđević, Danilović, Bodiroga, tj.nisu se odazvali ama baš svakom pozivu.
Inače, Jokić je zaslužio da se nađe na all star utakmici i mislim da će se to i desiti.

JPR24

pre 6 godina

Jokic centar. Plamli na klupu. Chandler 4. I odmah drugacije brojke za Jokica. Za Denver, srecom pa su imali tri raspolozena igraca, pa su za dlaku dobili. Vazna pobeda za borbu za PO. A ako imaju nameru da nastave borbu, Meloune da prekine sa eksperimentacijama, inace ce kao lani da odpadnu na samom kraju. Nema on roster Hjustona, SAS ili GSW pa da moze da menja kako hoce i da isprobava karafeke.

Dag Kristi

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)

Ovakav humor nije vidjen jos od doba Minimaksa i Jove Radovanovica.

cvele

pre 6 godina

@Aca

Sta da se radi, nemam vise 18 godina da mi neki nas sportista bude nesto mnogo bitno, pa da zbog njega ne spavam pre posla, a i sam sam trenutno sa dve male cerke, pa moram i njih uvece da spremam i ujutru da dizem za vrtic, pa se nadam da me opravdavas o vasa nadobudna, svadjalacka ekselencijo. Izvinjavam se i voleo bih da mogu da vam nabavim neke amortizere na kavezu i jastucice da se ne biste previse uzbudjivali kada ga neko slucajno zatrese.
Mada rekao bih po odnosu pluseva i minuseva koje sam i ja i vi dobili vecina ljudi se slaze sa nasim misljenjima, ali nisu previse protivni misljenjem ovog drugog. Zato sam se i izvinio sto nemam vremena, a bogami ni dovoljno zelje da gledam cele utakmice u 4h ujutru. Ne bih ustao u to vreme ni da ja licno igram u to vreme, eventualno svojoj deci ako mi nesto traze.
Na primer: navijam za zvezdu i neretko sam ceo dan srecan kada odigraju dobro, ali juce sam u vreme utakmice na TV-u gledao crtani film ,,Ben i Holi", dok je mladja na kompjuteru gledala ,,Pepu prase", pa sam samo na kraju pogledao statistiku sa sajta Evrolige i dovoljno mi je bilo da vidim da su samo Dangubic i Rocesti igrali odlicno, a ostali nisu nista pokazali. Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.

znanje-imanje

pre 6 godina

@cvele - izvrstan komentar (onaj prvi!) - pravi vaterpolo!
Za sve druge - nažalost gledajući tenis gledao sam i utakmicu. Vrlo loš meč gde je Denver pokazao sklonost da se raspada čekajući i sam napeto - hoće li prednost biti dovoljna ili ipak gubimo?! Bolji ih timovi tu kazne često.
Pri svemu tome - kao vrlo traljav poznavalac košarke - 100% odgovorno tvrdim da je ovo Nikolina u najboljem prosečna partija, čak pre loša! Brojke - nemaju veze s mozgom, prosto matori Dirk i MAVsi nemaju ikoga da Nikoli parira. I još odgovornije tvrdim da je Nikola bolje igrao i u mečevima gde je imao duplo lošije brojke i gde je Denver jal dobijao - jal gubio! Šut ga je prosto išao - dok se nije u tučama smorio; a kolone je popunio kao najveći na otpatke.
U puno utakmica on igra odgovorno, kreira za tim i pasom i telom, iskače bolje u odbrani, manje greši dodavanje, daje teže šuteve, trojke tek, manje greši lake... Ima kad je baš loš, OK - ali ove cifre su primer da iako nekad nešto znače nekad ne znače ama baš ništa.
Neshvatljiva gužva Denvera na nekim pozicijama - a kako da neko i koristi ako ne igra po mesec dana? Nemanje uigranih akcija, a posebno nemanje crvenog dugmeta - umalo da čak i ovo izgube i to od ovih... šteta šteta jer uz oporavak Milsapa samo im plej fali da budu baš opasni. I naravno Dejvid Blat ili tako neko.
Ako je neko platio 50 Farida a 60 Mozgova onda Nikola treba unapred da objavi da će ne odbiti nego smatrati za uvredu svaku ponudu koja ne počinje trocifreno...

cvele

pre 6 godina

Jokic na poziciji centra i dobijete ovakve brojke. Mada, prema onome sto sam video sa highlighrs-a, nisam siguran da li mu je Melone rekao pre utakmice da se pokaze i pobije sa svakim za svaku loptu ili se to desi u njegovoj glavi kad ga stave na njegovu poziciju, ali celu utakmicu jedan po jedan igrac Dalasa se zali na njegovo guranje i koriscenje ruku da dodje do pozicije, pa cak se nakraju i otvoreno tuku sa njim bez ikakve zelje da dodju do lopte.
Jokicu se tacno vidi tehnika preplivavanja protivnika (kako je sam jednom rekao kad je dobio tehnicku zbog udaranja protivnika) koja mu je ocigledno zaostavstina iz vremena kada je trenirao vaterpolo. A vidi se i da je naviknut na takav nacin igre cim se uopste ne iznervira kada protivnici ocigledno to posle njemu rade. Covek im postavi kriterijume sa vucenjem i udaranjem i samo nastavi da smireno igra, dok oni prihvate to i konstantno su iznervirani i izfrustrirani u svakom duelu sa njim.

zemunski kej

pre 6 godina

Razlika izmedju hajlajtsa i uzivo je u uzbudjenju, Ovo nocas da je trajalo jos 3 sekunde Dalas bi odrao Denver, Po ko zna koji put gube prednost u finisu a vodili su i preko 20 koseva u 4 cetvrtini, Uspanice se, Haris koji je odli9can suter promasi slobodna bacanja u poslednjih 15 sekundi,cak i Jokic promasi jedno slobodno a izvodi ih fantasticno sto posebno cenim kod njega,Ne znam sta je u pitanju ali nemaju tog jednog kljucnog da odigra mirno i pametno,Odlican je Jokic .sve je igrao nocas i oduzimao lopte i sprecio izvodjenje lopte ,bas se trudio, Bez njega odmah pocnu da gube stecenu prednost.

Mesečev Vitez

pre 6 godina

Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. No.
Tip by Jokić. Yes!

Nikola Jokić is everywhere.

Odlična partija. Neverovatan broj skokova. Par prelepih asistencija.

Bravo Nidžo. Samo nastavi tako. Vodi, kad umeš.

ApeSama

pre 6 godina

Mnogo batina dobio Jokic svaka mu cast kako je izdrzao da ne dobije tehnicku. Valjda ce trener Denvera da shvati da Jokic bez Plamlija igra 100 puta bolje nego s njim u petorci kao i cela ekipa Denvera uostalom.

hmm

pre 6 godina

Individualac, ne zaboravljamo inauguracuje i odbijanje Srbije!!
(Istina, 17. januar 2018 09:04)

Koji to vi?
Okupilo se društvo kod tebe pa ih ti zastupaš? ;)

Hogar

pre 6 godina

To je zato što je radio individualno letos
(Vase ime, 17. januar 2018 10:32)
Ahahah, kralju... ahahah...Evo idem iz radnje i procitam komisiji tvoj komentar ,pao je na pod od smeha.Posle 10 minuta cela se zgrada smeje...E stvarno si legenda.Kakva fora.Bravo.Ahahaha opet me hvata napad smejanja.Svrati jos ponekad ovde ti duhoviti covece

LightbringeR

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)

Ahahaha kao razmazena decica koja ne dobiju igracku od roditelja.

Obren Matijevic

pre 6 godina

Bravo Nikola jabuko nasa -bravo. Ne slusaj one koji nisu izasli iz svog grada a dave babu za invalidu i od mame otimaju socijalnu pomoc. Nijedna akcija nije isla preko tebe vec si sam morao da se izboris -otmes za sut. Trener ti je nerazuman i neshvata da nema akcija , protrcavanja nema lakih poena \kontri . Vi ste napadacka ekipa ko GSW i umesto da idete preko 120 koseva -vi isistirate na rvanju sa nesvrstanim saracenima. Nema odbrane u kosarci to znaju pametni jel sta ti vredi odbrana protiv GSW kad ti ubace 25 trojki .

Dag Kristi

pre 6 godina

Molio bih one koji su gledali utakmicu da napišu komentar, da ne čitam ove gluposti
(Aca, 17. januar 2018 09:25)

Molio bih one koji nisu gledali ni utakmicu,a ni isecke,da ne smaraju da ih obavestavamo mi koji smo gledali.Citaj sta ti je ponudjeno,a ne da izvoljevas.

Milan

pre 6 godina

Konačno da tvrdoglavi Meloun izbaci Plamlija iz prve petorke i vrati Jokića na peticu. Kada igraju protiv Nju Orleansa to ima smisla, ali uglavnom ne, samo guši ekipu. Dobro, Dalas nije merilo obzirom da su slabi ove sezone, ali će makar Jokićeve brojke biti mnogo bolje nego do sada.

mikson82

pre 6 godina

gledao sam 4. četvrtinu i neodstajalo mu je tri asistencije za tripl dabl, a podelio je nekoliko asistencija za šut za 3 poena, medjutim jednostavno su bekovi Denvera iako su bili sami promašivali otvorene šuteve. vidi se da se odbrana kada je Jokić na parketu bazira na njemu i da iako ne da poen obavezno napravi višak. Njegov udeo nije samo u poenima i skokovima (iako ih je u ovoj utakmici bilo :) ) nego i u sigurnosti ekipe kao i u sposobnosti da sve oko sebe čini boljim igračima. Pred kraj utakmice Denver je uleteo u nekakav siledžijski mod i umalo upropastio već dobijen meč. Opet je Nikola to smirio jednom asistencijom pod samim obručem i praktično već tada rečio utakmicu. Jako bih voleo da vidim teodosića, Jokića i 3 solidna sutera u nba ligi zajedno na terenu. Ofanzivno bi bili poezija, defanzivno loši ali bi bilo jako zanimljivo :D . Voleo bih euro NBA tim :P recimo Teodosić, Rubio, Parker, Bogdanović Bogdan, Bogdanović Bojan, Markanen, Šarić, Mirotić,Porzingis, Jokić, Vučević, Valančijunas

NastyB

pre 6 godina

Denver ima sasvim solidnu ekipu, ali nema šanse za velike domete iz dva razloga.
Prvi je da nemaju klasičnog pleja, Marej je čista "dvojka", a jedini ko je nominalno plejmejker je Mudiej i koji ne igra uopšte. Da sam na mestu GM-a Denvera probao bih da trejdujem Bartona i/ili Bizlija za nekog krštenog pleja i tim bi procvetao.
Drugi i ubedljivo najveći problem Denvera jeste Meloun. Čovek će ih potpuno uništiti kao što je satr`o Kingse. Gotovo ne uvoditi u igru Farida i Mudieja (koji je počeo da pogađa trojke i igra poprilično dobro) čak i kada nešto u timu ne funkcioniše je sasvim suludo. Tokom cele sezone ne znam da li mu je više od tri puta startovala jedna ista petorka. Konstantne i nerazumne rotacije i menjanje petorki i rezervi dovodi do toga da, maltene, ne zna više ko šta igra, pa zato i dolazi do ogromnih oscilacija čak i protiv slabog Dalasa.
A dok je Meloun tu ne treba se nadatio plejofu, samo molim Boga da u upravi Denvera postoji neko ko se razume u košarku i otera tog neznalicu pre nego što uništi Jokića, Mareja i Harisa, igrače koji bi trebali da budu nosioci Nagetsa.

Mirko

pre 6 godina

Kad Jokić ima dobru partiju Denver pobeđuje, potvrdilo se pravilo. Možda je samo jednom Denver izgubio a da je Jokić bio dobar.
Što će reći: Malone prilagodi ekipu Jokiću, a nemoj da butaš Plamlija sa njim - on je centar, a pored Jokića on to ne može da bude, samo neka četvorka ali ima boljih u Denveru za tu poziciju, tako da batali ćorava posla. Što reče kolega malopre - to ima smisla kad igraju sa NO, sve ostalo je bezveze.
Jer, ako Jokić ima prostora, on kao prvo uzima puno skokova - večeras ih je imao 18 što je baš mnogo! Kao drugo, ima prostora da deli asistencije, kao treće, navlači po trojicu pod košem - koji i tako ne mogu da ga sačuvaju, a to onda ostavlja prostor za bekove da se iživljavaju trojkama. Dakle win-win opcija za Denver.
Nadam se da je i sporo-razumni-tvrdoglavi Malone shvatio, deluje mi kao da jeste.

Bravo Nidžo sokole!

Love

pre 6 godina

...Ne mozete se na mene ljutiti sto nisam ustao da gledam kako bi vama ujutru, kada se naspavate, prepircao sta je sve bilo, ali samtram da se iz videa koji je poprilicno dugacak, moze pretpostaviti sve ono sto sam napisao u poruci.
(cvele, 17. januar 2018 10:36)

Svaka cast na pomirljivom tonu (malo pokvarenim u nastavku) ali Aca ima pravo: ko Vas tera da komentarisete ono sto niste videli? To da ste divan i pozrtvovan tata je lepo ali nemojte se praviti 'pametnjakovic' ako nesto niste videli i ne znate... to Vam je savet i sa Vasim cerkicama kad porastu.
Prijatno.

IS

pre 6 godina

Veoma dobra partija Jokica, ali generalno slabo izdanje Denvera. Mevsi su sve samo ne protivnik koji bi trebalo da te dobije 4/4 33-19. Zamalo da su prokockali sve sto su uradili u prve tri. Igrati sa timom koji je na 33% pobeda ove sezone i tako se muciti je sve samo ne pokazatelj izvesnog ulaska u plejof.

Za to vreme Pelikansi su tukli vrhunski Boston za trecu u nizu, a Portland se vratio na put protiv Sansa.

Denver u prethodnom periodu nije iskoristio nesto losiju formu rivala i kako za sada izgleda opet ce se sa Portlandom boriti za tu osmu poziciju, jer Klipersi sa sve desetkovanim timom drze korak i od istog mesta ih deli samo jedna pobeda. Kada se vrate svi u protokol bice mnogo ozbiljniji tim i moze se ocekivati minimum sedmo mesto.

Nazalost, Portland koliko god bili limitirana ekipa i ove sezone deluju zrelije od Denvera. Imaju dva ozbiljna beka i Nurkica koji sasvim korektno odradjuje posao ispod kosa. Denver i pored tog nekog potencijala u Jokicu i Harisu deluje cesto kao tim bez lidera i barem dva-tri ozbiljno limitirana igraca kakva god petorka bila na parketu.

kia

pre 6 godina

Kada sam rekao da ih je razbio ispod kosa, mislio sam na Jokica, koji se laktao kao na ulicnom basketu. Cudi me da nije dobio barem dva faula u napadu. Dobro je sto kada je video da mu se ne svira nista, nastavio je u istom ritmu, samim tim i dosao do velikog broja ofanzivnih skokova i poena iz odbojke. Ne verujem da bi mu se tolerisala ovako gruba igra protiv jace ekipe. Opet je bio najbolji asistent ekipe sto govori koliko nemaju pleja.
(Usa, 17. januar 2018 10:20)
Ma trebali su da ga suspenduju trajno.On se lakta a oni su tako nezni prema njemu.I svi oni faulovi nad njim nisu ni postojali,nego ga sudije vole (cuo sam da mu je cale jaka faca u NBA savezu), veza naravno.Pogotovo onaj ragbi faul ali covek omasio sport a bezobrazne sudije odmah faul.Strasno sta se desava.

Ivanbg

pre 6 godina

Ovako se koristi masa u reketu! Jednostavno se ugura protivnik pod kos "gurkanjem" a ne udaranjem i zabijanjem u protivnika. To je odlika iskusnih centara i to je nesto sto se ne uci vec stice iskustvom. Sto se dalasa tice(ne poznajem ekipu) ali oni nemaju jakog centra i zato ih je Jokic i napunio, u pojedinim momentima kao protiv srednjoskolaca da igra. Cak je i Dirk pokusavao da ga cuva ali bezuspesno. Plamli nije igrao jel nije bilo potrebe. Njih dvojica igraju zajedno kada za protivnika imaju jaceg centra pa Jokic u odbrani cuva krilnog centra(da se ne bi umarao i pravio licne)a Plamli se bije(a u napadu sta uradi).Ovakav stil igre pod kosem,neko rece stil 80ih,je jako iscrpljujuci pogotovo ako morate i u odbrani da se "bijete". Nije Maloun lud vec koristi situaciju kako mora i prilagodjava se protivniku. Bilo je uzivanje pogledati ovako nesto sto se sada retko vidja na parketima a sa par asistencija je samo zacinio odlicnu partiju.

Aca

pre 6 godina

(cvele, 17. januar 2018 10:36)

I ja zbog porodice i posla ne mogu da ostajem noću budan zato i čitam komentare u nadi da ću da saznam više o utakmici a ne da čitam površne analize i kako se školarci svađaju oko Zvezde i Partizana, Ronalda i Mesija, Teodosića i Bogdanovića, Jokića i Nurkića...

Milence

pre 6 godina

Jokic odlican al da je Dalas imao jos jedan napad i onda 
izjednacenje, produzeci ... a onolika prednost.
(napred nasi, 17. januar 2018 09:12)
AL da je Jokic dao obe trojke bilo bi devet razlike...Ali da je...

Nekoizmase

pre 6 godina

Izjavio je Meloun da je Plamli frajer dosao i pitao ga da krene sa klupe, jer ce biti bolje za ekipu, isto kao prosle godine sto je Jokic to uradio, kad su pocinjali on i Nurkic.

Kakav trener moras da budes da ti igraci sami skontaju da nesto ne funkcionise i da odredjuju i ispravljaju postave? Jer lik je kao june, on ima viziju igre sa dva centra i to je to. Steta sto su zaglavili sa njim, onaj njihov roster je pun potencijala, covek farida, hernangomeza, artura, do skoro i bizlija ne koristi uopste. Jokic i onaj napad oko njega prosle godine od decembra prvi u ligi po ofanzivnoj statistici, on covek uzme i menja to.

Mislim, da se ne lazemo, Golden state ce pocistiti do finala sve na zapadu, osim neke povrede ako se ne dese, ali bih svejedno voleo da vidim ove nase u plejofu, jer je i jaca odbrana, smisleniji napadi, generalno vise takmicarski manje revijalno.

Zamisli fazon Bogdan, Teo, Jokic i Beli svi u plejofu, koliko god se ovde delili po navijackim bojama, verujem da bi svi to voleli da vide.

CarloNS

pre 6 godina

Mene Jokić apsolutno ali apsolutno ne interesuje od prošlog EP. Takav stav imam i danas i čim se pomene na TV ili radiju menjam kanal. Takav stav imala je masa posle EP, a vidim pileće pamćenje radi svoje. Baš da vidim kakvi će biti komentari pred sledeće veliko takmičenje.
(Kata, 17. januar 2018 10:20)


Što lepo ne promeniš i portal kad vidiš vest o njemu, već ostavljaš besmislene komentare koji nemaju veze sa utakmicom.

Dag Kristi

pre 6 godina

Ne mogu da verujem da Denver jednu ovakvu utakmicu ne moze mirno da privede kraju,vec se ulazi u neizvesnu zavrsnicu.Igraju od sjaja do ocaja.Da je ovu utakmicu Plamli bio starter,mislim da bi izgubili 15 razlike.Nije ovo PO nivo nazalost,mada videcemo sta ce se desiti sada kada Jokic igra centra.

CarloNS

pre 6 godina

Odlična utakmica, ne samo zbog Jokića. Odavno nisam gledao toliko borbenu utakmicu, praktično su se "tukli" svih 48 minuta na terenu. U ponekim trenucima bilo je i rvačkih zahvata, ali sve u žaru borbe. Nikola je imao nekoliko izgubljenih lopti jer je krenuo sa egzibicijama dok su vodili sa 20 razlike. Imao bi tripl-dabl da Herisa nisu faulirali nekoliko puta prilikom zakucavanja na Jokićeve asistencije.

Bilo je uživanje gledati, osim možda poslednjih 6-7 minuta. Tada je Barton prešao u "SOLO" mod i zamalo postao igrač odluke (sva sreća nije). Meloun diletant kao i do sada, jednostavno nije u stanju da bilo šta promeni kad kola krenu nizbrdo.

Heris standardno odličan, vrlo zahvalan igrač. Mali potrošač lopti, a dobar kradljivac. Marej usijana glava u silaznoj putanji (još je dete), Barton muva bez glave (od sjaja do očaja). Ostali su bili epizodisti.

Denver ima solidnu ekipu, ali nema pleja i tanak je na krilu. Zato ima 4 bek šutera i 6 krilnih centara :S

ring of fire

pre 6 godina

Trebalo je da izgube 4-5 utakmica za redom da bi ovaj Denverov trener shvatio da je Jokic najbolji na centru a ne na cetvorci.

komunikacija

pre 6 godina

Kako je krenulo izgleda bice mrtva trka za 5 mesto na zapadu.
U igri su OKC, Denver, Nju Orleans, LA Klipersi i Portland.

Ovih 5 ekipa su u svega dve pobede.

NecuZvaku

pre 6 godina

@kato, pa sta radis onda na vesti o Jokicu?
Mene kada nesto ne interesuje ne idem okolo i pricam nasumicnim ljudima kako me to nesto ne interesuje zbog tog i tog razloga

palop

pre 6 godina

Citam sad da je Plamli sam trazio od Melouna da udje sa klupe da bi Jokic mogao da igra centra. Jako lepo od Plamlija sto je uvideo to i stavio ekipu ispred sebe, ali mi nije jasan trener kome mora igrac da ukaze sta je bolje za ekipu...

Razocarani Srbin

pre 6 godina

hahhahhahaaa, najbolja fora je kako ga igrac Dalasa zaustavlja pri rezultatu 84-64...hahahah kao da igraju americki fudbal...izguraj ga iz igre...ahahah

Gde ja živim

pre 6 godina

Ovaj Denver će jednom da prospe i +40. Dobar je lik ovaj Meloun, ali ga jako često ne razumem. Nikola jako dobar, mada i Dalas nije neki reper. Primetna je progresija u poslednjih nekoliko mečeva, samo neka tako nastavi.