1. Eron jeste mag ove igre, ali mi Srbi smo fascinantni.Odmah počinju "varijante", te ovo je, te ono je.... Tamo postoje pravila i ona MORAJU da se poštuju. Na kraju, zahvaljujući tim PRAVILIMA i Eron Rodžers je postigao taj nivo! GB je morao da izračuna šta im se isplati, a ne ovako....
  (Dej@ns, 25. decembar 2017 10:54)
  # Link komentara


  Decko, mani se opstih mesta o pravilima i Srbima. Ima tamo napisano i pravilo na koliko mora da bude napumpana lopta pa se svi secamo nekih, koji se prodaju kao "legende", koji su ispumpavali lopte na Superboulu. Secam se da su bas zestoko bili kaznjeni, dali im 4 nedelje produzenog godisnjeg i uzeli neku sitnu kintu. Toliko o pravilima i postovanju istih u SAD!
  (boranija, 25. decembar 2017 18:55)

  # Link komentara

 2. Mozemo pricati sta hocemo, ali ovaj Rodzers koji se vratio posle povrede nije onaj koji je igrao pre povrede. Utakmica protiv Karoline je bila katastrofalna. Za par minuta tri presecena pasa. On definitivno nije bio spreman, a i Grin Bej nije ono sto je bio prosle godine. Nisu ni zasluzili plejof.
  (iwanhoo, 25. decembar 2017 10:29)


  Pa naravno da nije isti, s obzirom da mu je povređeno desno rame - "bacačko". Opet, i pored toga što je bio loš tu utakmicu, imao je sjajan "drive" na kraju, gde je Addison imao onaj "fumble". I uopšte, protiv onako nabrijane odbrane Karoline, tim je sve do kraja bio u igri i to, opet, zahvaljujući njemu, još bolji pretposlednji "drive". Zdrav Aron Rodžers bi dobio onaj meč! Nema sumnje da je najtalentovaniji igrač u NFL-u i šteta što mu Grin Bej nikad nije dao odbranu shodnu njegovom talentu.
  (akros, 25. decembar 2017 10:56)

  # Link komentara

 3. Eron jeste mag ove igre, ali mi Srbi smo fascinantni.Odmah počinju "varijante", te ovo je, te ono je.... Tamo postoje pravila i ona MORAJU da se poštuju. Na kraju, zahvaljujući tim PRAVILIMA i Eron Rodžers je postigao taj nivo! GB je morao da izračuna šta im se isplati, a ne ovako....
  (Dej@ns, 25. decembar 2017 10:54)

  # Link komentara

 4. Aron Rodžers je zaštitni znak GB-a i kao takvog nema nikakvog smisla da ga otpuste. To bi bilo kao da su Bulsi svojevremeno otpustili MJ-a. Pretpostavljam da je GB pokušao da vrati Rodžersa na teren što ranije u pokušaju da se domognu šanse za play-off, ali da jednostavno nije išlo. Budući da je sezona za njih izgubljena, logično je da Rodžers vise ne igra i da se već sada sprema za novu sezonu. Doduše, ne poznajem dovoljno ova pravila oko vraćanja na listu povređenih.
  (Severac, 25. decembar 2017 10:35)

  # Link komentara

 5. Mozemo pricati sta hocemo, ali ovaj Rodzers koji se vratio posle povrede nije onaj koji je igrao pre povrede. Utakmica protiv Karoline je bila katastrofalna. Za par minuta tri presecena pasa. On definitivno nije bio spreman, a i Grin Bej nije ono sto je bio prosle godine. Nisu ni zasluzili plejof.
  (iwanhoo, 25. decembar 2017 10:29)

  # Link komentara

 6. Па ови га желе преотети , зато и желе да се стави на листу трансфера.
   (Ono Mile, 25. decembar 2017 09:48)

  # Link komentara

 7. Ne znam striktna pravila, ali kažete da ga je Grin Bej vratio na listu povređenih rezervi, a ovi traže njegovo otpuštanje?!
  Šta je on kriv ako ga je Grin Bej vratio na tu listu?!
  Inače, Aron Rodžers je tata ovog sporta! Tačka!
   (Otkud tetka zna Jovića?!, 25. decembar 2017 09:42)

  # Link komentara

 8. Ne moze se silom protiv magije! Jedan je Eron Rodzers#12
  (pcinjski okrug, 25. decembar 2017 09:32)

  # Link komentara