1. Nadam se da će Mike Maccarthy i Dom Capers nakon ove sezone dobiti šut kartu iz Green Baya. Prvi jer se švercovao pokraj Rodgersa, verovatno najtalentovanijeg QB u istoriji NFL-a, i osvojio samo jedan SB, iako je moralo više. Drugi, jer nije sposoban da napravi normalnu odbranu, koja će biti sposobna da zaustavi bilo trčanje, bilo pas, zapravo odbrana GB pod Capersom je nesposobna da zaustavi bilo kakav napad, protiv bilo kog protivnika, ove sezone ih je namučio i zamalo pobedio i jedan Klivlend.
  Što se tiče Minestote, odlični su, i ovo nije od juče. Ovaj tim raste iz sezone i sezonu, a Zimmer radi odličan posao. Mislim da imaju dobre šanse u NFC-u.
  (rigidni designator, 24. decembar 2017 14:40)

  # Link komentara

 2. Lembo i Hajnc fild sinonim za sportsku tradiciju!
  (cz, 24. decembar 2017 14:05)

  # Link komentara

 3. Minesota brutalna defanzivno, favorit su za superbowl kod kuće. Baltimor misterija, obe titule su uzeli odbranom nakon što su jedva ušli u play-off kao i ove sezone. Puno je individualnog kvaliteta kod Ravensa ali ne mogu da ih zamislim da dobiju tešku utakmicu
   (Milan, 24. decembar 2017 12:01)

  # Link komentara

 4. Koliko veliki klub Grin Brej. Bez sansi za plej-of, -13 stepeni, pun lembo. Neverovatno.

  Ocekivana pobeda Minesote, najbolja odbrana lige. Sa Handlijem protiv iole jace ekipe Grin Bej nema sta da trazi. Povreda Rodzersa je bila kljucna za ovu sezonu. Handli je limitiran po pitanju pasa, odlican atletski kvoterbek, ali po pitanju pasa, narocito onih preko 10+ jardi katastrofalan.

  Rejvensi koliko god imali dobru odbranu, tu je Flako. Nikad se ne zna sa njim, i mislim da koliko god im on bio najvazniji igrac, toliko isto moze i da ih ukanali.
   (damedolla232, 24. decembar 2017 10:45)

  # Link komentara