1. Objektivno ucinjena je nepravda prema Ivani Spanovic i kosarkasima,Ivana je nesudjena svetska prvakinja,pobednica Dijamantske lige i evropska prvakinja sa trecim najboljim rezultatom ikada,ipak atletika je kraljica sportova i vrhunski rezultati imaju daleko vecu tezinu nego ostali sportovi,takodje srebro kosarkasa sa c timom je ipak veca stvar od srebra vaterpolista kojima je sve sem zlata neuspeh.
  (bg leprikoni, 23. decembar 2017 11:07)

  # Link komentara

 2. Volim ja vaterpoliste, svaka njima čast za sve uspehe, ali ove godine košarkaši su zaslužili da dobiju nagradu za najbolju ekipu. 2>3
  (ajzak, 23. decembar 2017 10:20)

  # Link komentara

 3. Koliko zlobe imate u sebi ljudi, sportista tog ranga treba da ima zaradjene milione a ne samo 40e. Uporedite kosarkase,fudbalere i ekipne sportove koliko zaradjuju.U individualnim sportovima je to jedini novac koji sportisti mogu da zarade. E da... doci do tog ranga je visa matematika.Pa videli ste koja je radost kad se fudbaleri samo kfalifikuju na sv prvenstvo. Tako i oni samo da bih otisli na oi to je vec poduhvat vredan paznje.
  Samo retki i najbolji mogu to. Oni koji ne sede i ne gledaju u tudji uspeh nego se bore za svoj. Odricu ulazu u sebe i vreme i novac suze i znoj. Bravo Milice bravo Majdov. Nisu vam do kolena
  (Dusan Petrovic, 23. decembar 2017 10:17)

  # Link komentara

 4. hipster, odgovor na odgovor, ne postoje odricanja, a najmanje sportska jer sport je ljubav pre svega, do 17. godine da zasluzuju toliku penziju ako svi ostali gradjani rade do 65 godina
   (kosta, 23. decembar 2017 09:34)

  # Link komentara

 5. Svaka čast veslačima, ali biti prvak sveta u džudou, pobediti sedam boraca u jednom danu je nešto što niko naš nikada nije postigao. Drugo, veslači su tim i ako ćemo tako, Tijana Bošković je neuporediva. Nepravda prema Majdovu!
   (Toma, 23. decembar 2017 09:19)

  # Link komentara

 6. znate li da svi koji odu na matematicku olimpijadu dobiju medalju samo od resenja i postupka zavisi hoce li biti zlatna, srebrna ili bronzana. znaci nema jedna medalja po "disciplini"
   (vesele devedesete, 23. decembar 2017 09:05)

  # Link komentara

 7. Nepravda prema Tijani Boskovic. Najbolja odbojkasica EP na kome je nasa reprezentacija osvojila zlato. Clan idealne postave Gran prija gde smo osvojili bronzu. Uz duzno postovanje tekvondou, odbojka je neuporedivo ozbiljniji sport i Tijanini rezultati imaju vecu tezinu od sjajne Milice.
  (Magdalena, 23. decembar 2017 00:06)
  Тијана је добила награду за најбољег младог спортисту и то је сасвим ок. Не знам како ти дефинишеш озбиљност спортова, али теквондо тренира 70 милиона људи у 188 земаља. Ту нема саиграчица, резултат је само твоја заслуга, а Милица је ове године постала светска шампионка и европска вицешампионка. Једина конкуренција би јој била Ивана Шпановић да јој се није повепала етикета и да је освајању Дијамантске лиге, дворанског ЕП и осталих медаља и медаљица додала светску титулу за коју је имала скок.
  (my way, 23. decembar 2017 08:28)

  # Link komentara

 8. Kosta, umesto što ideš od vesti do vesti pljujući sportiste zbog pošteno zarađenog novca, trebalo bi da poradiš na sebi, razvijaš svoje potencijale i veštine, postaneš bolji, manje zajedljiv, čovek. Tada će i za tebe biti lako dostižna zarada od 1200e/mesečno. To čime se ti služiš je najprimitivniji vid demagogije i ne priliči pojedincu koji se bori za prava tzv. intelektualne elite.

  Sportisti se zbog vrhunskih rezultata moraju odreći kvalitetnog formalnog obrazovanja. Možda ti to ne razumeš, ali ne možeš postati svetski šampion ako ne treniraš 5+ časova dnevno, dakle škola i fakultet padaju u vodu.

  Ne brinem se da će najbolji student mašinstva, čije obrazovanje takođe finansira država, pronaći lep posao i raditi narednih 40 godina za pristojnu platu od 1000 evra i naviše. Sportisti to ne mogu, s toga im se obezbeđuju penzije, kako pojedini šampioni ne bi živeli na rubu egzistencije zbog odrcinja od obrazovanja. Pogotovo kajak i tekvondo nisu isplativi sportovi, iako popularni u svetu. Sport je više od igre u savremenom svetu, to je biznis, ogromni prostor za oglašavanje, segment strateškog pozicioniranja. Misliš li da je slučajnost to što u sport najviše ulažu Kina, SAD, Rusija, Australija, Nemačka, Japan, UK i Francuska?

  Sagledaj širu sliku, uskogrdnost nigde i ničemu ne vodi!
   (hipster, 23. decembar 2017 04:01)

  # Link komentara

 9. (kosta, 22. decembar 2017 23:37)

  Uz dužno poštovanje, promašio si temu. Mislim se, kako li se oseća rudar podzemnog kopa nakon dvanaestočasovne smene, a zna da neko "rudari" kriptovalutu i bukvalno ne radeći ništa, bez fizičkog i umnog napora zaradi njegovu godišnju platu za dva meseca. Ne mešajmo babe i žabe. Olimpijska medalja u ogromnom broju disciplina zahteva maltene nadljudska odricanja. Isti ti studenti mogli bi to lako da provere, pa bi se očas posla vratiti knjizi.
  (Nije teško biti finog, 23. decembar 2017 00:21)

  # Link komentara

 10. Nepravda prema Tijani Boskovic. Najbolja odbojkasica EP na kome je nasa reprezentacija osvojila zlato. Clan idealne postave Gran prija gde smo osvojili bronzu. Uz duzno postovanje tekvondou, odbojka je neuporedivo ozbiljniji sport i Tijanini rezultati imaju vecu tezinu od sjajne Milice.
   (Magdalena, 23. decembar 2017 00:06)

  # Link komentara

 11. @ kosta

  sta da ti pisem priatelju,jad i bijeda od drzave.
   (jojo, 22. decembar 2017 23:59)

  # Link komentara

 12. Veceras na TV akademici u SANU primili studente pobednike na raznim olimpijadama znanja. Za svoje medalje dobili su po 15.000 dinara. Kako se oni osecaju kad pobednica u tekvondu dobije 40000 evra za samo jednu medalju i obezbedi penziju od 1200 evra sa samo 17 godina. E ta razlika izmedju 15000 dinara i 40000 evra je relacija izmedju truda da se uci i pobedi na olimpijadi znanja i pobede na strunjaci u sportu o kom u Srbiji niko ne zna pravila. Sportisti sa 17 godina mogu resiti zivotnu egzistenciju o trosku svih gradjana Srbije, dok vrsnjaci, pobednici olimpijade znanja nisu ni poceli da rade.
  (kosta, 22. decembar 2017 23:37)

  Odi na drugu rubriku..
   (%, 22. decembar 2017 23:49)

  # Link komentara

 13. A nije Djovak?
  (Ivan NS, 22. decembar 2017 23:39)

  # Link komentara

 14. Veceras na TV akademici u SANU primili studente pobednike na raznim olimpijadama znanja. Za svoje medalje dobili su po 15.000 dinara. Kako se oni osecaju kad pobednica u tekvondu dobije 40000 evra za samo jednu medalju i obezbedi penziju od 1200 evra sa samo 17 godina. E ta razlika izmedju 15000 dinara i 40000 evra je relacija izmedju truda da se uci i pobedi na olimpijadi znanja i pobede na strunjaci u sportu o kom u Srbiji niko ne zna pravila. Sportisti sa 17 godina mogu resiti zivotnu egzistenciju o trosku svih gradjana Srbije, dok vrsnjaci, pobednici olimpijade znanja nisu ni poceli da rade.
   (kosta, 22. decembar 2017 23:37)

  # Link komentara