1. (el_kiddo, 20. decembar 2017 10:27)

  Као и Дејан, има и нас који још увек волимо све што је српско и НЕМА ТИХ ПАРА за које бисмо то променили. Не мењам Србију за цео свет. Волимо земљу којом ходамо, ваздух који дишемо, добру вибрацију којом се разумемо или не разумемо, па онда опет помиримо. Паре су лепе и треба их имати али има ствари које не могу да купе, као што је здравље или чињеница да Србије нема нигде осим у Србији. Кад такве ствари престанеш да мериш ловом, разумећеш о чему причам и зашто неки људе раде то што раде.
  (Gille, 20. decembar 2017 11:48)

  # Link komentara

 2. @kosta

  Znas li koliko mladih se odricalo od svega da bi izgradili sportsku karijeru,a u tome nisu uspeli?Dakle,nije on bio ubedjen da ce sve to ostvariti,pa ajde kao da se odricem,on je radom i verom sve to dostigao.Elem,ne kazem da hirurzi i lekari ne trebaju da imaju iste zasluge,ali kod mene u kraju,poznajem jednog dobrog predanog lekara,ostali em sto nemaju pojma da lece ljude,em su korumpirani.Skoro sam bio u jednom kaficu gde je lokalna lekarka opste prakse,sedela sa kolegama i bukvalno se sprdala kako je od 2010. njoj umrlo verovatno najvise pacijenata u Srbiji!?!?Inace je doticna prepisala mom dedi tablete za grlo da sisa,zato sto je otezano pricao,a on covek imao predmozdani udar.Sva sreca,pa sam ja to prepoznao,i otisao umesto u apoteku po "mint bombonice", kod lekara specijaliste na vreme,u poslednji cas.Produzio mu je zivot vise od 3 godine...
   (Dag Kristi, 20. decembar 2017 11:15)

  # Link komentara

 3. Prilazim Dejanu Savicu pre 6-7 godina u Maxiju na Dorcolu,u delu sa mesom,i pomalo stidljivo zamolim Savica da se slikam sa njim i da mu stegnem ruku.On je pristao bez problema,i nakon toga se bukvalno on meni zahvaljivao,jer sam jedan od retkih mladih ljudi koji su ga prepoznali na ulici bez kapice,jer u njegovoj generaciji su uglavnom mladji gotivili Sapica,Cirica i Udovicica.Tada je igrao svoju poslednju sezonu.Car od coveka!
   (Dag Kristi, 20. decembar 2017 11:05)

  # Link komentara

 4. Jedina zamerka treniranje zvezde, to mu nije bilo potrebno, bolje neki ProReko, Partizan...
   (el_kiddo, 20. decembar 2017 10:27)

  # Link komentara

 5. Коста добрим делом си у праву али ону у успешни спортисти у детињству имају више одрицања. Чак неки од њих и немају детињство као и и остали јер са 7-10 година крену у напорна тренирања а морају и школу . Данас је спорт такав. Некад није био. Увек наравно има изузетака.
   (Ono Mile, 20. decembar 2017 10:25)

  # Link komentara

 6. Savić je jedan od retkih koji se na najvišem mogućem nivou dokazao i kao igrač i kao selektor. Čovek je svakom izjavom umeren, prilično skroman i racionalan pre svega.
  Uliva ogromnu sigurnost i uživa veliki autoritet kod igrača.
  @kosta
  Vidi se da se nikada nisi bavio sportom, jer da bi stigao do "skupih hotela, hiljada evra, stipendija, etc." toliko stvari se odrekneš da ti to ne možeš ni zamisliti.
  (White Power, 20. decembar 2017 10:19)

  # Link komentara

 7. Majstor! Što se mene tiče, vaterpolo reprezentacija Srbije ne mora više nikada ništa da osvoji, jer je jedina reprezentacija koja je uspela da objedini sve trofeje u isto vreme, a to nikada niko pre njih nije uspeo i ne verujem da će uspeti. Živela Srbija!
  (Jay, 20. decembar 2017 10:07)

  # Link komentara

 8. Vratiti sport u škole i klince maksimalno uputiti na sport ! Bravo za entuzijazam bez kog bi vaterpolo odavno nestao sa Balkana...
  (nix, 20. decembar 2017 10:03)

  # Link komentara

 9. Sa strane što dotičnog poznajem moram reći samo da je čovek ljudina !
   (nedeljko, 20. decembar 2017 09:58)

  # Link komentara

 10. Човек који је прешао игрицу ...
  (хомер, 20. decembar 2017 09:52)

  # Link komentara

 11. Ako si izabrao sport kao zanimanje onda nema odricanja, kao ni u bilo kom drugom, ako si uspesan, a jeste. Za svaku medalju dobio je desetina hiljada evra od drzave, bile su dobre stipendije, pripreme u skupim hotelima, a sad uziva i sportsku penziju od 1200 evra. Odricu se i hirurzi, piloti i inzenjeri da bi to postali, mozda i vise, ali niko od njih nece dobiti takve drzavne privilegije. U celom tekstu, sve je OK, osim taj deo oko odricanja, to malo iritira, jer je uzivao i u sportu i u uspesima.
   (kosta, 20. decembar 2017 09:49)

  # Link komentara

 12. Mnogo dobar lik i jedan od najvećih idola detinjstva pored Vujasinovića, bar što se tiče vaterpola.
  (Gde ja živim, 20. decembar 2017 09:32)

  # Link komentara