Sreda, 13.12.2017.

21:00

Ožegović: Zaslužili pobedu, teško mi je da pričam

Ognjen Ožegović, fudbaler Partizana nad kojim je napravljen penal u derbiju, rekao je da nema dileme da li je sudija Milorad Mažić doneo dobru odluku.

Izvor: B92

Ožegoviæ: Zaslužili pobedu, teško mi je da prièam IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

PFC45Zg

pre 6 godina

"Mislim da nije bilo dileme kod penala, ne znam da li ste gledali snimke, ali eto konačno i nama suđen penal u derbiju", rekao je Ožegović posle meča


Dvadeset godina cigan, dvadeset dana grobar i eto konačno...i "njima" sude penal. Konvertitizam je boles'.

misko

pre 6 godina

Ožegoviću izgleda da si bio stalno okrenut ka Zvezdinom golu pa nisi video u koliko i kakvih 100% šansi je Pešić pogodio Stojkovića.

веверица

pre 6 godina

а он сад кад би се преко азербејџана вратио у звезду за 2-3 године, онда би по трећи пут обрнуо плочу?
:)

Krenimo od "A"

pre 6 godina

Ili nismo gledali - igrali istu utakmicu, ili Ozegovic ima problem! Mladicu, po vidjenom, ta tri boda o kojima govoris, u potpunosti pripadaju Zvezdi.

realno

pre 6 godina

Fudbal nije samo trčanje,vec misaona igra,a ti si decko moj odavno zalutao,ali nisi jedini,ima vas dosta u ovoj nasoj super ligi,nazalost.

jashtaman

pre 6 godina

Koliko se covek ulizuje navijacima,bukvalno boli...transfer blama. Aj sto je kao zvezdino dete zaigrao za Partizan, sta ces, kao dobro je za karijeru i to sve, ali ovoliko jadan neko da bude, stvarno boli. Svakom izjavom se nesto pravda, ulizuje, na silu sve. Odigraj utakmicu kako treba,daj neki gol, dodaj kad idete 3 na 2 a ne da zapinjes kao sivonja pa te mozda i zavole. A ne ovako...pritom navijam za Zvezdu, ali mi te zao. Cuti i radi,nemoj da te zamrze i jedni i drugi,ako vec nisu

Rodja

pre 6 godina

Decka je verovatno drmao adrenalin posle tekme kad je dao ovakvu izjavu. Ipak su grobari vodili i propustio je solidnu sansu...ali posto je napadac,verovatno ne zna sta se desavalovo u njegovom sesnaestercu. Ajde sad pogledaj lepo snimak tekme, nazovi stojketa i reci mu: hvala brate!

Gotan

pre 6 godina

Ognjen se odlicno bori. Istina je, losa mu je realizacija, sebican je uglavnom, kontrola lopte i vodjenje iste lose, ali zato trci uglavnom u prazno. Sta Partizan hoce da uradi sa ovim polu-igracima? Da igra Evropu ozbiljno i da osvoji titulu? Vazi.

Gotan

pre 6 godina

Ekipa koja unesto Djurdjevica i Lea dovede Sumu i Ozegovica i ne moze da ocekuje nista vise od -9 bodova. Ovaj momak je stetocina u vise pravaca. Trci uglavnom u prazno, posle skoro svakog duela je na zemlji, u vecini prilika je sebican do te mere da na svakoj utakmici upropasti gol sanse jer samo u gol gleda i samo gol vidi kao naprzeni klinac na skolskom igralistu, a kao vrhunac svega, toliko hoce da se uslihta navijacima da je postalo degutantno, ne verujem da nema nekog pametnog u blizini da mu kaze da prestane da se provaljuje, vec da cuti i igra. Partizanov prelazni rok je ocajan, sada ce Uprava 10 godina da se poziva na prolaz u drugu fazu drugorazrednog evropskog takmicenja, koje smo uz nenormalnu srecu izborili. Ljubitelje fudbala ovde ne zanimaju Skenderbegovi i ostali polupani klubovi koji se jednom u deset godina docepaju Evrope, vec elita, Liga Sampiona i dobra igra tamo. A to se ne radi ovako.

Milos

pre 6 godina

Zasluzili po cemu? Zvezda 100% sansu u prvom poluvremenu, lopta pogadja Stojkovica u nogu. Imali ste ukupno 2 suta u gol za celu utakmicu. Posle penala ste bilij sabijeni u 16. Po cemu ste zasluzili?

Nikola

pre 6 godina

Ognjene,
Kao grobar moram da izjavim da je Zvezda bila bolja u ovom derbiju, i da bi bilo potpuno nezasluženo da smo pobedili 1-0. Ali ipak mislim da bi takođe bilo nezasluženo i da smo izgubili.
Pamet u glavu u nastavku prvenstva koje je verovatno izgubljeno, kao i u LE.
Možda se možemo nadati čudu i da će im pasti forma kao u finišu prošle sezone a da se nama podigne pa da nekako uspemo da osvojimo titulu.

323

pre 6 godina

Decko, ti si bio najbolji igrac Partizana i to ne samo zbog penala. Normalno uz Stojketa. Ulaskom Sase koji ima 100 godina, videli smo kakav je majstor i na koj nacin je uposlio Ozegovica koji je lose sutirao. Oni koji izvode kornere, pre Svega Pantic, treba da to treniraju ceo dan i ti korneri na prvu stativu su glupost koju samo oni ne shvataju. Ako imamo Tavambu kao skok igraca, zasto se centrira na prvu stativu kad covek nikada tu ne stoji?

Radovan

pre 6 godina

Pa, cekaj, Ozegovicu, budi realan, ne dokazuje se grobarstvo, ili kako se zove ta pojava, time sto pljujes po bivsem klubu i pricas gluposti..rezultat je krajnje realan, po bod svakome i kraj..cuj njega, zasluzili..pa sto nisi dao gol imao si sve vreme sveta?

Milan

pre 6 godina

Kako se naziva to stanje u kojem je Ozegovic? Izgleda da samo on nije bio na derbiju veceras, pa decko bivsi veliki zvezdasu, Zvezda je pored gola imala jos 3 mrtva zicera, a vi dali gol iz penala i ti pricas o tome ko je bio blizi pobedi. Razumem njegovu frustraciju i potrebu sa se dokazuje partizanovcima, pa zapada u takva stanja, jer mora opravdati to sto za badnje vece nosi fantomku sa zvezdinim grbom.

Savet

pre 6 godina

Pregledaj snimak utakmice pa ce ti se samo reci da li ste zasluzili pobedu.Budite presrecni ovim bodom.Dva zicera Pesica se retko desavaju a ne vidim po cemu ste vi zasluzili pobedu.

djoka

pre 6 godina

Umesto što zapinješ da si lepo šutnuo kad si imao prilike sad bi pričao drugu priču, ovako si samo dokazao da nisi igrač za Partizan.

kris

pre 6 godina

Prvo, ti kao da si bio na nekoj drugoj utakmici, a drugo, zgadio si se mnogima svojim teatralnim glumačkim padovima od početka utakmice. Kod penala još i najmanje.

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

По чему сте заслужили побједу молим те? По једној шанси на утакмици?

milan

pre 6 godina

Zeza li se ovaj lik, čega bolji?!
Svaki napad Zvezde je bio opasan.
I statistika je na strani Zvezde.
Ne znam o čemu priča?
Bolje šanse, dosta opasniji.

veliki strumf

pre 6 godina

Uvek objektivni grobari... Partizan imao JEDNU sansu uz glup i nepotreban penal jer uopste nije bila sansa za gol (Ozegovic krenuo ka korner liniji, u 16 samo Tavamba i 4 nasa igraca). Zvezda imala DVA zicera i jos dve vrlo izgledne situacije, plus gol iz igre. Zvezda vise suteva ukupno i vise u okvir gola. Partizan naravno gol iz penala, a kako drugacije? Ali ok, ako Ozegovic kaze...

marko

pre 6 godina

Bili ste bolji u svim segmentima i zasluzili pobedu?? Koju si ti utakmicu igrao, a koju smo mi gledali, evo vidi prijatelju ja ne znam!

Pedja

pre 6 godina

Na kojoj si ti utakmici bio kada si video da ste bili bolji i zasluzili pobedu? Celu utakmicu partizan imao 2 suta na gol, od cega je jedan penal. Na drugoj strani Stojkovic vas spasio sigurnog poraza, 2 puta odbranio zicere Pesicu.

masterkg

pre 6 godina

Zašto se ova deca ovako zakopavaju glupim izjavama ..... pitajte nekog starijeg od poverenja, pametnijeg nekog, šta nikako ne treba pričati ... žao mi je klinca ...

istina

pre 6 godina

Zasluzili???? o_0
Izgleda da ti nisi bio na utakmici na kojoj si igrao....
Bolji u svim segmentima... ahhahahahaah
U padanju i valjanju si ubedljivo najbolji, to moram priznati. A u obejktivnosti vec dosta skripi...

BM

pre 6 godina

Svaka cast na partiji, mislim da bi utakmica bila resena da je Mazic dosudio drugi zuti Savicu.
Ali treba i njega razumeti, cz mora uzeti titulu.

mitra89

pre 6 godina

sta prica ovaj momak...? po statistici dva
suta u okvir gola je imao Partizan od kojih je jedan penal...Zvezda 6 ... stojke skinuo dva-tri cista gola... u kom svakom segmentu , jel on .. jel on bunike jeo? los fudbal , mnogo faulova , al aj da kazemo nereseno je pravedno , onako objektivno . hit ...

mile1970

pre 6 godina

o cemu ti pricas covece?U kom segmentu ste bili bolji?Pa imali ste dva suta u gol.Jedan iz penala i jedan koji je Borjan odbramnio a lopta nije ni isla u gol.Kazi hvala Stojkovicu

ilke

pre 6 godina

Nema veze za koga navijam. I meni je najjaci utiak ovaj penal, ali ne to da li je bio ili ne, vec kao primer propadanja naseg fudbala. Da li je iko primetio kako Ozegovic trci u toj akciji? To je tragikomicno. U neka srecnija vremena tako nisu trcale ni devojcice u petom osnovne. Bruka i katastrofa.

zex

pre 6 godina

Svaka ti cast na komentaru, trebalo je da cujes gospodina Savica pre tebe. Od koga ste vi bili bolji?pogledaj snimak utakmice kada budes imao vremena. Svaka cast igracima Partizana ali ti si ubedljivo najgori, ostali su dobri momci.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj ti... Najgore je kada neko prica nesto u sta ni sam ne veruje...Strasno je na sta si spao i sta sebi dozvoljavas....

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Ni jedne reci kojom postuje protivnika. Zasluzio si 3 boda?? A sta bi bilo da je Pesic dao ono? Ili opet u drugom pol. Po meni bod je najrealniji. Za razliku od ovoga Djukic je dingospo i svaka mu cast.

brat iz huda

pre 6 godina

sutnuli dva puta u gil, i to penal... da nije bio Stojkovic tu, zvezda bi nabusila partizan objektivno gledano... aa ovog sto pucaju kompleksi, to nije normalno

Đura

pre 6 godina

Ovo je izjava u stilu, ako je turčin krvav do lakata, srbin mora do ramena. Hoće da bude veći partizanovac od partizanovaca. Sramota je za igrače Zvezde što nisu pobedili duplo lošiji tim. Jedino dobro je što će posle remija, verovatno ostati Đukić, tako da je Zvezdi titula sigurna. Ovaj tim Partizana ne bi pobedio da ima pet penala. Ponavljam, sramota za igrače Zvezde što nisu pobedili. Sve ispod 3-4 gola razlike smatrao bi neuspehom. Ovaj rezultat je katastrofa.

cika_pera

pre 6 godina

od sada cu se truditi da ne citam izjave ovog mladica koji je po svemu sudeci veoma neinteligentna osoba (da se ne izrazim grublje)...

flopp

pre 6 godina

Ja ne razumem ovog coveka stvarno. Pa do juce si se kleo u Zvezdu,a sad se ponasas kao da je najveci grobar koji postoji. Lepo kaze ona izreka:"poturica gori od turcina".

Ivan

pre 6 godina

Cime ste zasluzili pobedu?
Sa dva suta u okvir gola, ukljucujuci poklonjeni penal?
Verovatno je i Mazicu dosta price kako vec 22 godine i nesto vise nije vam dosudjen penal pa rece covek da ce i karijeru zrtvovati samo da vas jednom ucutka, bar na neko vreme.
A i kakve li ironije, odglumio prekrsaj.
Da vam nije onog drugog ,na golu, borili bi ste se za osmo mesto, a Evropu da ne pominjem.

Chuki

pre 6 godina

Ne bih se slozio sa tobom, Partizan bio bolji celu utakmicu? Haahahh
Odigrao si dobro iznudio penal, cist penal kao suza a da je Partizan bio bolji to ne mogu da poverujem

Kecman

pre 6 godina

Bolji u svim segmentima?! Ono, baš svim? Dečko, ako ti je teško da pričaš nađi logopeda, a da ste bili superiorni, baš i niste, čak Zvezda za nijansu ima više za čim da žali.

Rio

pre 6 godina

Ozegovicu pogledaj snimak ponovo i razmisli sta pricas. Borili ste se, ali to je sve. Sta bi bilo da je Pesic da zicer u prvom poluvremenu?

Dr. Feelgood

pre 6 godina

O Boze, a secam se, bio prisutan na utakmici Vosa-Partizan, dao gol za Vosu i krecu Vosini tamo ka tunelu od severne tribine, a on sve vreme provocira Grobare, kao pokazuje biceps, pa se nesto kliberi, smeje.. Sve je to bilo od mene na ne vise od 30 m. Ok, igrao je tad kao zmaj, ali govorim kakav je covek.

delija

pre 6 godina

Jednom iritantan igrac. Nerazumem gde je to on video da je Partizan bio bolji i po kojim sansama je trebao da dobije utakmicu. Neverovatna kolicina mrznje prema Zvezdi sa njegove strane i dodvoravanje navijacima Partizana. Sve u svemu neko ko je daleko od sportiste po izjavama i u svakom slucaju jako nekorektan i nerealan a o igrackim kvalitetima hvala bogu sto nije u nasim redovima

Nolan ima mozak bolan!

pre 6 godina

Koju crnu pobedu pa i ovo je uspeh u odnosu šta je Stojković branio, imali smo mi sreće.Nisi bio loš ali onaj zicer što si promašio dovoljno dokazuje da nemaš klasu za napadača.

Radojica

pre 6 godina

Partizan je bio bolji sto se tice igre ali se provukao, odnosno spasio ih Stojkovic 3-4 puta, a penal nema govora Savic je izbio cistu loptu, ako sve izvagamo ovaj rezultat je realan.

Vlada

pre 6 godina

"Bili smo bolji i zaslužili smo pobedu..."

Lupi čovek i ostade živ. Evo i da dokažem svoju tvrdnju:

Posed: 49%-51% u korist Zvezde
Šutevi na gol: 8-11 u korist Zvezde
Šutevi u okvir gola: 3-7 u korist Zvezde
Korneri: 6-5 u korist Partizana
Odbrane golmana: 6-2 u korist Partizana

Imao je svoje dve šanse Ožegović, ali imao je i Pešić. Zvezda je bila bolja na onoj njivi večeras, ali na domaći teren su se izvukli i na tome svaka čast. Trebalo je ne izgubiti od Zvezde večeras.

I da, penal je bio čist kao suza i tu nema zbora. Jedino što će sada da pričaju kako im je za 22 godine sviran samo jedan penal u derbijima.

dirigent

pre 6 godina

"Mislim da smo zaslužili sva tri boda, da smo bili bolji celu utakmicu. Imali smo jedan pad, od 60-70 minuta, ali stvarno sam razočaran i teško mi je da pričam", kazao je Ožegović.

Hahahahahahhha odlicno se ovo malo covjeka uklopilo u sistem partizana... frustracije, lazi i samo lazi, pricaju stvari koje niko nije vidio...Isto kao izjave Djukica od skoro kako je prezadovoljan igrom ekipe, a ono bio raspad totalni, ili Muta Nikolic 'razigravam mlade', a mladih na terenu nidje .... komsije male pa to ti je :) cujes nadigrali Zvezdu eej

dalje

pre 6 godina

zvezda je pokazala tek protiv ozbiljnog protivnika, kakav je oslabljeni partizan, da je precenjena ekipa koja ima nikakav kvalitet. branila se skoro celu utakmicu stvorivši dve šanse iz kojih je dala jedan gol.
sad će da pričaju kako je bitno da čuvaju prednost a pred utakmicu je bilo 'pobeda bez tri gola rezlike je neuspeh'. ali poznato je da oni obraza nemaju...

Vlada

pre 6 godina

"Bili smo bolji i zaslužili smo pobedu..."

Lupi čovek i ostade živ. Evo i da dokažem svoju tvrdnju:

Posed: 49%-51% u korist Zvezde
Šutevi na gol: 8-11 u korist Zvezde
Šutevi u okvir gola: 3-7 u korist Zvezde
Korneri: 6-5 u korist Partizana
Odbrane golmana: 6-2 u korist Partizana

Imao je svoje dve šanse Ožegović, ali imao je i Pešić. Zvezda je bila bolja na onoj njivi večeras, ali na domaći teren su se izvukli i na tome svaka čast. Trebalo je ne izgubiti od Zvezde večeras.

I da, penal je bio čist kao suza i tu nema zbora. Jedino što će sada da pričaju kako im je za 22 godine sviran samo jedan penal u derbijima.

dirigent

pre 6 godina

"Mislim da smo zaslužili sva tri boda, da smo bili bolji celu utakmicu. Imali smo jedan pad, od 60-70 minuta, ali stvarno sam razočaran i teško mi je da pričam", kazao je Ožegović.

Hahahahahahhha odlicno se ovo malo covjeka uklopilo u sistem partizana... frustracije, lazi i samo lazi, pricaju stvari koje niko nije vidio...Isto kao izjave Djukica od skoro kako je prezadovoljan igrom ekipe, a ono bio raspad totalni, ili Muta Nikolic 'razigravam mlade', a mladih na terenu nidje .... komsije male pa to ti je :) cujes nadigrali Zvezdu eej

flopp

pre 6 godina

Ja ne razumem ovog coveka stvarno. Pa do juce si se kleo u Zvezdu,a sad se ponasas kao da je najveci grobar koji postoji. Lepo kaze ona izreka:"poturica gori od turcina".

istina

pre 6 godina

Zasluzili???? o_0
Izgleda da ti nisi bio na utakmici na kojoj si igrao....
Bolji u svim segmentima... ahhahahahaah
U padanju i valjanju si ubedljivo najbolji, to moram priznati. A u obejktivnosti vec dosta skripi...

cika_pera

pre 6 godina

od sada cu se truditi da ne citam izjave ovog mladica koji je po svemu sudeci veoma neinteligentna osoba (da se ne izrazim grublje)...

Đura

pre 6 godina

Ovo je izjava u stilu, ako je turčin krvav do lakata, srbin mora do ramena. Hoće da bude veći partizanovac od partizanovaca. Sramota je za igrače Zvezde što nisu pobedili duplo lošiji tim. Jedino dobro je što će posle remija, verovatno ostati Đukić, tako da je Zvezdi titula sigurna. Ovaj tim Partizana ne bi pobedio da ima pet penala. Ponavljam, sramota za igrače Zvezde što nisu pobedili. Sve ispod 3-4 gola razlike smatrao bi neuspehom. Ovaj rezultat je katastrofa.

realno

pre 6 godina

Fudbal nije samo trčanje,vec misaona igra,a ti si decko moj odavno zalutao,ali nisi jedini,ima vas dosta u ovoj nasoj super ligi,nazalost.

jashtaman

pre 6 godina

Koliko se covek ulizuje navijacima,bukvalno boli...transfer blama. Aj sto je kao zvezdino dete zaigrao za Partizan, sta ces, kao dobro je za karijeru i to sve, ali ovoliko jadan neko da bude, stvarno boli. Svakom izjavom se nesto pravda, ulizuje, na silu sve. Odigraj utakmicu kako treba,daj neki gol, dodaj kad idete 3 na 2 a ne da zapinjes kao sivonja pa te mozda i zavole. A ne ovako...pritom navijam za Zvezdu, ali mi te zao. Cuti i radi,nemoj da te zamrze i jedni i drugi,ako vec nisu

Rodja

pre 6 godina

Decka je verovatno drmao adrenalin posle tekme kad je dao ovakvu izjavu. Ipak su grobari vodili i propustio je solidnu sansu...ali posto je napadac,verovatno ne zna sta se desavalovo u njegovom sesnaestercu. Ajde sad pogledaj lepo snimak tekme, nazovi stojketa i reci mu: hvala brate!

ilke

pre 6 godina

Nema veze za koga navijam. I meni je najjaci utiak ovaj penal, ali ne to da li je bio ili ne, vec kao primer propadanja naseg fudbala. Da li je iko primetio kako Ozegovic trci u toj akciji? To je tragikomicno. U neka srecnija vremena tako nisu trcale ni devojcice u petom osnovne. Bruka i katastrofa.

milan

pre 6 godina

Zeza li se ovaj lik, čega bolji?!
Svaki napad Zvezde je bio opasan.
I statistika je na strani Zvezde.
Ne znam o čemu priča?
Bolje šanse, dosta opasniji.

zex

pre 6 godina

Svaka ti cast na komentaru, trebalo je da cujes gospodina Savica pre tebe. Od koga ste vi bili bolji?pogledaj snimak utakmice kada budes imao vremena. Svaka cast igracima Partizana ali ti si ubedljivo najgori, ostali su dobri momci.

Krenimo od "A"

pre 6 godina

Ili nismo gledali - igrali istu utakmicu, ili Ozegovic ima problem! Mladicu, po vidjenom, ta tri boda o kojima govoris, u potpunosti pripadaju Zvezdi.

Gotan

pre 6 godina

Ognjen se odlicno bori. Istina je, losa mu je realizacija, sebican je uglavnom, kontrola lopte i vodjenje iste lose, ali zato trci uglavnom u prazno. Sta Partizan hoce da uradi sa ovim polu-igracima? Da igra Evropu ozbiljno i da osvoji titulu? Vazi.

Kecman

pre 6 godina

Bolji u svim segmentima?! Ono, baš svim? Dečko, ako ti je teško da pričaš nađi logopeda, a da ste bili superiorni, baš i niste, čak Zvezda za nijansu ima više za čim da žali.

masterkg

pre 6 godina

Zašto se ova deca ovako zakopavaju glupim izjavama ..... pitajte nekog starijeg od poverenja, pametnijeg nekog, šta nikako ne treba pričati ... žao mi je klinca ...

Dr. Feelgood

pre 6 godina

O Boze, a secam se, bio prisutan na utakmici Vosa-Partizan, dao gol za Vosu i krecu Vosini tamo ka tunelu od severne tribine, a on sve vreme provocira Grobare, kao pokazuje biceps, pa se nesto kliberi, smeje.. Sve je to bilo od mene na ne vise od 30 m. Ok, igrao je tad kao zmaj, ali govorim kakav je covek.

веверица

pre 6 godina

а он сад кад би се преко азербејџана вратио у звезду за 2-3 године, онда би по трећи пут обрнуо плочу?
:)

mitra89

pre 6 godina

sta prica ovaj momak...? po statistici dva
suta u okvir gola je imao Partizan od kojih je jedan penal...Zvezda 6 ... stojke skinuo dva-tri cista gola... u kom svakom segmentu , jel on .. jel on bunike jeo? los fudbal , mnogo faulova , al aj da kazemo nereseno je pravedno , onako objektivno . hit ...

Nolan ima mozak bolan!

pre 6 godina

Koju crnu pobedu pa i ovo je uspeh u odnosu šta je Stojković branio, imali smo mi sreće.Nisi bio loš ali onaj zicer što si promašio dovoljno dokazuje da nemaš klasu za napadača.

kris

pre 6 godina

Prvo, ti kao da si bio na nekoj drugoj utakmici, a drugo, zgadio si se mnogima svojim teatralnim glumačkim padovima od početka utakmice. Kod penala još i najmanje.

brat iz huda

pre 6 godina

sutnuli dva puta u gil, i to penal... da nije bio Stojkovic tu, zvezda bi nabusila partizan objektivno gledano... aa ovog sto pucaju kompleksi, to nije normalno

Milos

pre 6 godina

Zasluzili po cemu? Zvezda 100% sansu u prvom poluvremenu, lopta pogadja Stojkovica u nogu. Imali ste ukupno 2 suta u gol za celu utakmicu. Posle penala ste bilij sabijeni u 16. Po cemu ste zasluzili?

delija

pre 6 godina

Jednom iritantan igrac. Nerazumem gde je to on video da je Partizan bio bolji i po kojim sansama je trebao da dobije utakmicu. Neverovatna kolicina mrznje prema Zvezdi sa njegove strane i dodvoravanje navijacima Partizana. Sve u svemu neko ko je daleko od sportiste po izjavama i u svakom slucaju jako nekorektan i nerealan a o igrackim kvalitetima hvala bogu sto nije u nasim redovima

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

По чему сте заслужили побједу молим те? По једној шанси на утакмици?

Savet

pre 6 godina

Pregledaj snimak utakmice pa ce ti se samo reci da li ste zasluzili pobedu.Budite presrecni ovim bodom.Dva zicera Pesica se retko desavaju a ne vidim po cemu ste vi zasluzili pobedu.

Pedja

pre 6 godina

Na kojoj si ti utakmici bio kada si video da ste bili bolji i zasluzili pobedu? Celu utakmicu partizan imao 2 suta na gol, od cega je jedan penal. Na drugoj strani Stojkovic vas spasio sigurnog poraza, 2 puta odbranio zicere Pesicu.

Rio

pre 6 godina

Ozegovicu pogledaj snimak ponovo i razmisli sta pricas. Borili ste se, ali to je sve. Sta bi bilo da je Pesic da zicer u prvom poluvremenu?

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj ti... Najgore je kada neko prica nesto u sta ni sam ne veruje...Strasno je na sta si spao i sta sebi dozvoljavas....

Gotan

pre 6 godina

Ekipa koja unesto Djurdjevica i Lea dovede Sumu i Ozegovica i ne moze da ocekuje nista vise od -9 bodova. Ovaj momak je stetocina u vise pravaca. Trci uglavnom u prazno, posle skoro svakog duela je na zemlji, u vecini prilika je sebican do te mere da na svakoj utakmici upropasti gol sanse jer samo u gol gleda i samo gol vidi kao naprzeni klinac na skolskom igralistu, a kao vrhunac svega, toliko hoce da se uslihta navijacima da je postalo degutantno, ne verujem da nema nekog pametnog u blizini da mu kaze da prestane da se provaljuje, vec da cuti i igra. Partizanov prelazni rok je ocajan, sada ce Uprava 10 godina da se poziva na prolaz u drugu fazu drugorazrednog evropskog takmicenja, koje smo uz nenormalnu srecu izborili. Ljubitelje fudbala ovde ne zanimaju Skenderbegovi i ostali polupani klubovi koji se jednom u deset godina docepaju Evrope, vec elita, Liga Sampiona i dobra igra tamo. A to se ne radi ovako.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Ni jedne reci kojom postuje protivnika. Zasluzio si 3 boda?? A sta bi bilo da je Pesic dao ono? Ili opet u drugom pol. Po meni bod je najrealniji. Za razliku od ovoga Djukic je dingospo i svaka mu cast.

mile1970

pre 6 godina

o cemu ti pricas covece?U kom segmentu ste bili bolji?Pa imali ste dva suta u gol.Jedan iz penala i jedan koji je Borjan odbramnio a lopta nije ni isla u gol.Kazi hvala Stojkovicu

marko

pre 6 godina

Bili ste bolji u svim segmentima i zasluzili pobedu?? Koju si ti utakmicu igrao, a koju smo mi gledali, evo vidi prijatelju ja ne znam!

Radovan

pre 6 godina

Pa, cekaj, Ozegovicu, budi realan, ne dokazuje se grobarstvo, ili kako se zove ta pojava, time sto pljujes po bivsem klubu i pricas gluposti..rezultat je krajnje realan, po bod svakome i kraj..cuj njega, zasluzili..pa sto nisi dao gol imao si sve vreme sveta?

Nikola

pre 6 godina

Ognjene,
Kao grobar moram da izjavim da je Zvezda bila bolja u ovom derbiju, i da bi bilo potpuno nezasluženo da smo pobedili 1-0. Ali ipak mislim da bi takođe bilo nezasluženo i da smo izgubili.
Pamet u glavu u nastavku prvenstva koje je verovatno izgubljeno, kao i u LE.
Možda se možemo nadati čudu i da će im pasti forma kao u finišu prošle sezone a da se nama podigne pa da nekako uspemo da osvojimo titulu.

veliki strumf

pre 6 godina

Uvek objektivni grobari... Partizan imao JEDNU sansu uz glup i nepotreban penal jer uopste nije bila sansa za gol (Ozegovic krenuo ka korner liniji, u 16 samo Tavamba i 4 nasa igraca). Zvezda imala DVA zicera i jos dve vrlo izgledne situacije, plus gol iz igre. Zvezda vise suteva ukupno i vise u okvir gola. Partizan naravno gol iz penala, a kako drugacije? Ali ok, ako Ozegovic kaze...

Milan

pre 6 godina

Kako se naziva to stanje u kojem je Ozegovic? Izgleda da samo on nije bio na derbiju veceras, pa decko bivsi veliki zvezdasu, Zvezda je pored gola imala jos 3 mrtva zicera, a vi dali gol iz penala i ti pricas o tome ko je bio blizi pobedi. Razumem njegovu frustraciju i potrebu sa se dokazuje partizanovcima, pa zapada u takva stanja, jer mora opravdati to sto za badnje vece nosi fantomku sa zvezdinim grbom.

Chuki

pre 6 godina

Ne bih se slozio sa tobom, Partizan bio bolji celu utakmicu? Haahahh
Odigrao si dobro iznudio penal, cist penal kao suza a da je Partizan bio bolji to ne mogu da poverujem

Ivan

pre 6 godina

Cime ste zasluzili pobedu?
Sa dva suta u okvir gola, ukljucujuci poklonjeni penal?
Verovatno je i Mazicu dosta price kako vec 22 godine i nesto vise nije vam dosudjen penal pa rece covek da ce i karijeru zrtvovati samo da vas jednom ucutka, bar na neko vreme.
A i kakve li ironije, odglumio prekrsaj.
Da vam nije onog drugog ,na golu, borili bi ste se za osmo mesto, a Evropu da ne pominjem.

djoka

pre 6 godina

Umesto što zapinješ da si lepo šutnuo kad si imao prilike sad bi pričao drugu priču, ovako si samo dokazao da nisi igrač za Partizan.

323

pre 6 godina

Decko, ti si bio najbolji igrac Partizana i to ne samo zbog penala. Normalno uz Stojketa. Ulaskom Sase koji ima 100 godina, videli smo kakav je majstor i na koj nacin je uposlio Ozegovica koji je lose sutirao. Oni koji izvode kornere, pre Svega Pantic, treba da to treniraju ceo dan i ti korneri na prvu stativu su glupost koju samo oni ne shvataju. Ako imamo Tavambu kao skok igraca, zasto se centrira na prvu stativu kad covek nikada tu ne stoji?

Radojica

pre 6 godina

Partizan je bio bolji sto se tice igre ali se provukao, odnosno spasio ih Stojkovic 3-4 puta, a penal nema govora Savic je izbio cistu loptu, ako sve izvagamo ovaj rezultat je realan.

dalje

pre 6 godina

zvezda je pokazala tek protiv ozbiljnog protivnika, kakav je oslabljeni partizan, da je precenjena ekipa koja ima nikakav kvalitet. branila se skoro celu utakmicu stvorivši dve šanse iz kojih je dala jedan gol.
sad će da pričaju kako je bitno da čuvaju prednost a pred utakmicu je bilo 'pobeda bez tri gola rezlike je neuspeh'. ali poznato je da oni obraza nemaju...

misko

pre 6 godina

Ožegoviću izgleda da si bio stalno okrenut ka Zvezdinom golu pa nisi video u koliko i kakvih 100% šansi je Pešić pogodio Stojkovića.

BM

pre 6 godina

Svaka cast na partiji, mislim da bi utakmica bila resena da je Mazic dosudio drugi zuti Savicu.
Ali treba i njega razumeti, cz mora uzeti titulu.

PFC45Zg

pre 6 godina

"Mislim da nije bilo dileme kod penala, ne znam da li ste gledali snimke, ali eto konačno i nama suđen penal u derbiju", rekao je Ožegović posle meča


Dvadeset godina cigan, dvadeset dana grobar i eto konačno...i "njima" sude penal. Konvertitizam je boles'.

dalje

pre 6 godina

zvezda je pokazala tek protiv ozbiljnog protivnika, kakav je oslabljeni partizan, da je precenjena ekipa koja ima nikakav kvalitet. branila se skoro celu utakmicu stvorivši dve šanse iz kojih je dala jedan gol.
sad će da pričaju kako je bitno da čuvaju prednost a pred utakmicu je bilo 'pobeda bez tri gola rezlike je neuspeh'. ali poznato je da oni obraza nemaju...

BM

pre 6 godina

Svaka cast na partiji, mislim da bi utakmica bila resena da je Mazic dosudio drugi zuti Savicu.
Ali treba i njega razumeti, cz mora uzeti titulu.

Vlada

pre 6 godina

"Bili smo bolji i zaslužili smo pobedu..."

Lupi čovek i ostade živ. Evo i da dokažem svoju tvrdnju:

Posed: 49%-51% u korist Zvezde
Šutevi na gol: 8-11 u korist Zvezde
Šutevi u okvir gola: 3-7 u korist Zvezde
Korneri: 6-5 u korist Partizana
Odbrane golmana: 6-2 u korist Partizana

Imao je svoje dve šanse Ožegović, ali imao je i Pešić. Zvezda je bila bolja na onoj njivi večeras, ali na domaći teren su se izvukli i na tome svaka čast. Trebalo je ne izgubiti od Zvezde večeras.

I da, penal je bio čist kao suza i tu nema zbora. Jedino što će sada da pričaju kako im je za 22 godine sviran samo jedan penal u derbijima.

dirigent

pre 6 godina

"Mislim da smo zaslužili sva tri boda, da smo bili bolji celu utakmicu. Imali smo jedan pad, od 60-70 minuta, ali stvarno sam razočaran i teško mi je da pričam", kazao je Ožegović.

Hahahahahahhha odlicno se ovo malo covjeka uklopilo u sistem partizana... frustracije, lazi i samo lazi, pricaju stvari koje niko nije vidio...Isto kao izjave Djukica od skoro kako je prezadovoljan igrom ekipe, a ono bio raspad totalni, ili Muta Nikolic 'razigravam mlade', a mladih na terenu nidje .... komsije male pa to ti je :) cujes nadigrali Zvezdu eej

Radojica

pre 6 godina

Partizan je bio bolji sto se tice igre ali se provukao, odnosno spasio ih Stojkovic 3-4 puta, a penal nema govora Savic je izbio cistu loptu, ako sve izvagamo ovaj rezultat je realan.

istina

pre 6 godina

Zasluzili???? o_0
Izgleda da ti nisi bio na utakmici na kojoj si igrao....
Bolji u svim segmentima... ahhahahahaah
U padanju i valjanju si ubedljivo najbolji, to moram priznati. A u obejktivnosti vec dosta skripi...

323

pre 6 godina

Decko, ti si bio najbolji igrac Partizana i to ne samo zbog penala. Normalno uz Stojketa. Ulaskom Sase koji ima 100 godina, videli smo kakav je majstor i na koj nacin je uposlio Ozegovica koji je lose sutirao. Oni koji izvode kornere, pre Svega Pantic, treba da to treniraju ceo dan i ti korneri na prvu stativu su glupost koju samo oni ne shvataju. Ako imamo Tavambu kao skok igraca, zasto se centrira na prvu stativu kad covek nikada tu ne stoji?

Đura

pre 6 godina

Ovo je izjava u stilu, ako je turčin krvav do lakata, srbin mora do ramena. Hoće da bude veći partizanovac od partizanovaca. Sramota je za igrače Zvezde što nisu pobedili duplo lošiji tim. Jedino dobro je što će posle remija, verovatno ostati Đukić, tako da je Zvezdi titula sigurna. Ovaj tim Partizana ne bi pobedio da ima pet penala. Ponavljam, sramota za igrače Zvezde što nisu pobedili. Sve ispod 3-4 gola razlike smatrao bi neuspehom. Ovaj rezultat je katastrofa.

flopp

pre 6 godina

Ja ne razumem ovog coveka stvarno. Pa do juce si se kleo u Zvezdu,a sad se ponasas kao da je najveci grobar koji postoji. Lepo kaze ona izreka:"poturica gori od turcina".

Rodja

pre 6 godina

Decka je verovatno drmao adrenalin posle tekme kad je dao ovakvu izjavu. Ipak su grobari vodili i propustio je solidnu sansu...ali posto je napadac,verovatno ne zna sta se desavalovo u njegovom sesnaestercu. Ajde sad pogledaj lepo snimak tekme, nazovi stojketa i reci mu: hvala brate!

zex

pre 6 godina

Svaka ti cast na komentaru, trebalo je da cujes gospodina Savica pre tebe. Od koga ste vi bili bolji?pogledaj snimak utakmice kada budes imao vremena. Svaka cast igracima Partizana ali ti si ubedljivo najgori, ostali su dobri momci.

ilke

pre 6 godina

Nema veze za koga navijam. I meni je najjaci utiak ovaj penal, ali ne to da li je bio ili ne, vec kao primer propadanja naseg fudbala. Da li je iko primetio kako Ozegovic trci u toj akciji? To je tragikomicno. U neka srecnija vremena tako nisu trcale ni devojcice u petom osnovne. Bruka i katastrofa.

veliki strumf

pre 6 godina

Uvek objektivni grobari... Partizan imao JEDNU sansu uz glup i nepotreban penal jer uopste nije bila sansa za gol (Ozegovic krenuo ka korner liniji, u 16 samo Tavamba i 4 nasa igraca). Zvezda imala DVA zicera i jos dve vrlo izgledne situacije, plus gol iz igre. Zvezda vise suteva ukupno i vise u okvir gola. Partizan naravno gol iz penala, a kako drugacije? Ali ok, ako Ozegovic kaze...

Savet

pre 6 godina

Pregledaj snimak utakmice pa ce ti se samo reci da li ste zasluzili pobedu.Budite presrecni ovim bodom.Dva zicera Pesica se retko desavaju a ne vidim po cemu ste vi zasluzili pobedu.

Krenimo od "A"

pre 6 godina

Ili nismo gledali - igrali istu utakmicu, ili Ozegovic ima problem! Mladicu, po vidjenom, ta tri boda o kojima govoris, u potpunosti pripadaju Zvezdi.

realno

pre 6 godina

Fudbal nije samo trčanje,vec misaona igra,a ti si decko moj odavno zalutao,ali nisi jedini,ima vas dosta u ovoj nasoj super ligi,nazalost.

brat iz huda

pre 6 godina

sutnuli dva puta u gil, i to penal... da nije bio Stojkovic tu, zvezda bi nabusila partizan objektivno gledano... aa ovog sto pucaju kompleksi, to nije normalno

Milos

pre 6 godina

Zasluzili po cemu? Zvezda 100% sansu u prvom poluvremenu, lopta pogadja Stojkovica u nogu. Imali ste ukupno 2 suta u gol za celu utakmicu. Posle penala ste bilij sabijeni u 16. Po cemu ste zasluzili?

Gotan

pre 6 godina

Ognjen se odlicno bori. Istina je, losa mu je realizacija, sebican je uglavnom, kontrola lopte i vodjenje iste lose, ali zato trci uglavnom u prazno. Sta Partizan hoce da uradi sa ovim polu-igracima? Da igra Evropu ozbiljno i da osvoji titulu? Vazi.

Nolan ima mozak bolan!

pre 6 godina

Koju crnu pobedu pa i ovo je uspeh u odnosu šta je Stojković branio, imali smo mi sreće.Nisi bio loš ali onaj zicer što si promašio dovoljno dokazuje da nemaš klasu za napadača.

milan

pre 6 godina

Zeza li se ovaj lik, čega bolji?!
Svaki napad Zvezde je bio opasan.
I statistika je na strani Zvezde.
Ne znam o čemu priča?
Bolje šanse, dosta opasniji.

djoka

pre 6 godina

Umesto što zapinješ da si lepo šutnuo kad si imao prilike sad bi pričao drugu priču, ovako si samo dokazao da nisi igrač za Partizan.

веверица

pre 6 godina

а он сад кад би се преко азербејџана вратио у звезду за 2-3 године, онда би по трећи пут обрнуо плочу?
:)

Kecman

pre 6 godina

Bolji u svim segmentima?! Ono, baš svim? Dečko, ako ti je teško da pričaš nađi logopeda, a da ste bili superiorni, baš i niste, čak Zvezda za nijansu ima više za čim da žali.

Dr. Feelgood

pre 6 godina

O Boze, a secam se, bio prisutan na utakmici Vosa-Partizan, dao gol za Vosu i krecu Vosini tamo ka tunelu od severne tribine, a on sve vreme provocira Grobare, kao pokazuje biceps, pa se nesto kliberi, smeje.. Sve je to bilo od mene na ne vise od 30 m. Ok, igrao je tad kao zmaj, ali govorim kakav je covek.

Туђман их основао, а идол им Вокри

pre 6 godina

По чему сте заслужили побједу молим те? По једној шанси на утакмици?

mitra89

pre 6 godina

sta prica ovaj momak...? po statistici dva
suta u okvir gola je imao Partizan od kojih je jedan penal...Zvezda 6 ... stojke skinuo dva-tri cista gola... u kom svakom segmentu , jel on .. jel on bunike jeo? los fudbal , mnogo faulova , al aj da kazemo nereseno je pravedno , onako objektivno . hit ...

Nikola

pre 6 godina

Ognjene,
Kao grobar moram da izjavim da je Zvezda bila bolja u ovom derbiju, i da bi bilo potpuno nezasluženo da smo pobedili 1-0. Ali ipak mislim da bi takođe bilo nezasluženo i da smo izgubili.
Pamet u glavu u nastavku prvenstva koje je verovatno izgubljeno, kao i u LE.
Možda se možemo nadati čudu i da će im pasti forma kao u finišu prošle sezone a da se nama podigne pa da nekako uspemo da osvojimo titulu.

jashtaman

pre 6 godina

Koliko se covek ulizuje navijacima,bukvalno boli...transfer blama. Aj sto je kao zvezdino dete zaigrao za Partizan, sta ces, kao dobro je za karijeru i to sve, ali ovoliko jadan neko da bude, stvarno boli. Svakom izjavom se nesto pravda, ulizuje, na silu sve. Odigraj utakmicu kako treba,daj neki gol, dodaj kad idete 3 na 2 a ne da zapinjes kao sivonja pa te mozda i zavole. A ne ovako...pritom navijam za Zvezdu, ali mi te zao. Cuti i radi,nemoj da te zamrze i jedni i drugi,ako vec nisu

masterkg

pre 6 godina

Zašto se ova deca ovako zakopavaju glupim izjavama ..... pitajte nekog starijeg od poverenja, pametnijeg nekog, šta nikako ne treba pričati ... žao mi je klinca ...

cika_pera

pre 6 godina

od sada cu se truditi da ne citam izjave ovog mladica koji je po svemu sudeci veoma neinteligentna osoba (da se ne izrazim grublje)...

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Ni jedne reci kojom postuje protivnika. Zasluzio si 3 boda?? A sta bi bilo da je Pesic dao ono? Ili opet u drugom pol. Po meni bod je najrealniji. Za razliku od ovoga Djukic je dingospo i svaka mu cast.

Chuki

pre 6 godina

Ne bih se slozio sa tobom, Partizan bio bolji celu utakmicu? Haahahh
Odigrao si dobro iznudio penal, cist penal kao suza a da je Partizan bio bolji to ne mogu da poverujem

delija

pre 6 godina

Jednom iritantan igrac. Nerazumem gde je to on video da je Partizan bio bolji i po kojim sansama je trebao da dobije utakmicu. Neverovatna kolicina mrznje prema Zvezdi sa njegove strane i dodvoravanje navijacima Partizana. Sve u svemu neko ko je daleko od sportiste po izjavama i u svakom slucaju jako nekorektan i nerealan a o igrackim kvalitetima hvala bogu sto nije u nasim redovima

Rio

pre 6 godina

Ozegovicu pogledaj snimak ponovo i razmisli sta pricas. Borili ste se, ali to je sve. Sta bi bilo da je Pesic da zicer u prvom poluvremenu?

Ivan

pre 6 godina

Cime ste zasluzili pobedu?
Sa dva suta u okvir gola, ukljucujuci poklonjeni penal?
Verovatno je i Mazicu dosta price kako vec 22 godine i nesto vise nije vam dosudjen penal pa rece covek da ce i karijeru zrtvovati samo da vas jednom ucutka, bar na neko vreme.
A i kakve li ironije, odglumio prekrsaj.
Da vam nije onog drugog ,na golu, borili bi ste se za osmo mesto, a Evropu da ne pominjem.

Milan

pre 6 godina

Kako se naziva to stanje u kojem je Ozegovic? Izgleda da samo on nije bio na derbiju veceras, pa decko bivsi veliki zvezdasu, Zvezda je pored gola imala jos 3 mrtva zicera, a vi dali gol iz penala i ti pricas o tome ko je bio blizi pobedi. Razumem njegovu frustraciju i potrebu sa se dokazuje partizanovcima, pa zapada u takva stanja, jer mora opravdati to sto za badnje vece nosi fantomku sa zvezdinim grbom.

Radovan

pre 6 godina

Pa, cekaj, Ozegovicu, budi realan, ne dokazuje se grobarstvo, ili kako se zove ta pojava, time sto pljujes po bivsem klubu i pricas gluposti..rezultat je krajnje realan, po bod svakome i kraj..cuj njega, zasluzili..pa sto nisi dao gol imao si sve vreme sveta?

misko

pre 6 godina

Ožegoviću izgleda da si bio stalno okrenut ka Zvezdinom golu pa nisi video u koliko i kakvih 100% šansi je Pešić pogodio Stojkovića.

Vetar u ledja...

pre 6 godina

E moj ti... Najgore je kada neko prica nesto u sta ni sam ne veruje...Strasno je na sta si spao i sta sebi dozvoljavas....

mile1970

pre 6 godina

o cemu ti pricas covece?U kom segmentu ste bili bolji?Pa imali ste dva suta u gol.Jedan iz penala i jedan koji je Borjan odbramnio a lopta nije ni isla u gol.Kazi hvala Stojkovicu

marko

pre 6 godina

Bili ste bolji u svim segmentima i zasluzili pobedu?? Koju si ti utakmicu igrao, a koju smo mi gledali, evo vidi prijatelju ja ne znam!

Pedja

pre 6 godina

Na kojoj si ti utakmici bio kada si video da ste bili bolji i zasluzili pobedu? Celu utakmicu partizan imao 2 suta na gol, od cega je jedan penal. Na drugoj strani Stojkovic vas spasio sigurnog poraza, 2 puta odbranio zicere Pesicu.

kris

pre 6 godina

Prvo, ti kao da si bio na nekoj drugoj utakmici, a drugo, zgadio si se mnogima svojim teatralnim glumačkim padovima od početka utakmice. Kod penala još i najmanje.

Gotan

pre 6 godina

Ekipa koja unesto Djurdjevica i Lea dovede Sumu i Ozegovica i ne moze da ocekuje nista vise od -9 bodova. Ovaj momak je stetocina u vise pravaca. Trci uglavnom u prazno, posle skoro svakog duela je na zemlji, u vecini prilika je sebican do te mere da na svakoj utakmici upropasti gol sanse jer samo u gol gleda i samo gol vidi kao naprzeni klinac na skolskom igralistu, a kao vrhunac svega, toliko hoce da se uslihta navijacima da je postalo degutantno, ne verujem da nema nekog pametnog u blizini da mu kaze da prestane da se provaljuje, vec da cuti i igra. Partizanov prelazni rok je ocajan, sada ce Uprava 10 godina da se poziva na prolaz u drugu fazu drugorazrednog evropskog takmicenja, koje smo uz nenormalnu srecu izborili. Ljubitelje fudbala ovde ne zanimaju Skenderbegovi i ostali polupani klubovi koji se jednom u deset godina docepaju Evrope, vec elita, Liga Sampiona i dobra igra tamo. A to se ne radi ovako.

PFC45Zg

pre 6 godina

"Mislim da nije bilo dileme kod penala, ne znam da li ste gledali snimke, ali eto konačno i nama suđen penal u derbiju", rekao je Ožegović posle meča


Dvadeset godina cigan, dvadeset dana grobar i eto konačno...i "njima" sude penal. Konvertitizam je boles'.