Ponedeljak, 11.12.2017.

16:46

CSKA – "Armija" koju čeka Vladanova "garda"

Izvor: MLJ

CSKA – "Armija" koju èeka Vladanova "garda" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

sever

pre 6 godina

Cak sest igraca Zvezde je igralo u ruskoj ligi - Rodic, Andjelkovic, Jovicic, Le Talek, Donald i Kanga. Dakle, petorica prvotimaca, sto mnogo znaci.

Veoma je vazno pametno odraditi prelazni rok, uzeti novac za Boacija i dovoditi samo igrace koji mogu odmah igrati i praviti razliku, vodeci racuna da se ne poremeti atmosfera u timu nekim nerealno visokim ugovorom.

Najbitnija je domaca titula i kup, a u LE je i ovo veliki uspeh kada se vidi kvalitet pojedinih igraca. Znam da ce mnogi udarati minuse, ali Srnic, Stojkovic, Milijas, Andjelkovic, Babic, Racic, Kahriman i Rikardinjo ipak nisu ni blizu ozbiljnog evropskog nivoa. Realno, uz sjajnog trenera, nasa snaga su Borjan, Savic, Krsticic, Jovicic, Donald, Kanga i Radonjic, dok su Le Talek, Gobeljic, Pesic i Milic dobri igraci za domacu ligu, koji zaista mogu bljesnuti i u LE, ali ipak to nije to. Da, mali Adzic je zaista veliki potencijal.

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se sad igraju utakmice, gani bi otresli CSK 1:0 u Bgd 0:0 ili 1:1 u Moskvi, a ovi moji bi svakako izgubili obe utakmice protiv Ceha.

Sreca pa se igra na prolece, do tada mozemo da popravimo nesto u igri.

Komsinice ne boj se Rusa, ne lezi njima Srpska skola, a ne lezi ni Cesima .. samo da sredimo promaju u odbrani i bice sve ok.

Veliki si Partizane

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) # Link komentara

Pogledaj snimak iz zvezdine svecane sale kako zvezdini funkcioneri prate izvlacenje parova. Svi su gledali u Partizan i navijali za Atletiko ili Dortmund.Na sav glas, bez stida i blama. Urnebesno

Djalma

pre 6 godina

Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Ali ovo sa parfemima mi je ulepsalo dan. hahahahahahah Sjajno

marino

pre 6 godina

Cepajte to braco rusi
(Sta uradi to Bamberze??!, 11. decembar 2017 19:24)
@Sta...
Eh kad ti je Rus veci brat nego brat Srbin iz Srbije.

todor

pre 6 godina

Koliko vi niste realni, koliko vam je ukorenjena mitomanija to je zapanjujuce.
Ni trunke objektivnosti nemate, na koju ste srecu usli u LE na gresku sudije, pa onda koliko ste srece imali protiv Kelna tamo kada je samo Jojic dva puta gadjao stativu.
Pa kako niste pobedili onako mediokritetnu ekipu Batea. I ne zelim vam zlo ali logikom stvari cini se da ce se sve to naplatiti protiv prve ozbiljne ekipe koja ima takmicarsku ambiciju u LE ove sezone, protiv CSKA.

Sa druge strane iz te neobjektivnosti se kreira slika da je Partizan imao srece a to toliko nije tacno. Najbolja svajcarska ekipa, Dinamo Kijev koji valjda 20 godina igra Evropu, albanci koji su izbacili Dinamo Zg, sad Plzen koji ima svemirske uspehe u Evropi u poredjenju sa nasim klubovima u poslednjih nekoliko sezona. Prosli su grupu LS, ove sezone prvi u grupi u LE.

Srdjan

pre 6 godina

Covece, tog sam Ignasevica ganjao u Menadzeru 2004 i nikako nije hteo da ode iz Lokomotive. Ccc Sto se tice Zvezde, da isvuce ovde nula nula i sanse da prodje ce joj automatski skociti na 55 posto jer Milojevic stvarno dobro vodi ekipu.

kladzom do bola

pre 6 godina

jabucilo
to sve pijano uzimalo zlato . odes u moskvu , krenes sa kesom a u njoj votka , ima te rastrgnu i tebe i kesu i votku ;)

partizan

pre 6 godina

Moram da priznam, drago mi je zbog Zvezde sto je konacno malo stala na noge, i sto zaista solidno igraju. Ali me silno zabavlja lozenje njihovih navijaca i prici o velikoj Zvezdi i opsta histerija, a prezimili posle 25 godina.Pa ja mislim da ovde na komentarima se pola ljudi nije ni rodilo poslednji put kad je Zvezda igrala prolece a kamoli da se iko seca vremena kad je Zvezda zaista bila velika. A najbolja stvar od svega sto grobari potpuno mirno proslavili prolazak dalje, kao nesto sto je manje vise normalno.

zoran ivkovic

pre 6 godina

misljenja sam da ce ogroman uticaj na duel imati zvezdin zimski prelazni rok ... ekipa cska je kvalitetnija od zvezde ...ali bio je to i krasnodar....a da krasnodar ispred cska u ligi ....cska je jako kvalitetna ekipa ali i zvezda ima svoj kvalitet ....ocekujem da iz zvezde zimus ode boaci za pristojno obestecenje ...potom da od dela tog novca se dovede neko pojacanje ....a treba nam ...potom dobre zimske pripreme ....zavisi kakva pojacanja dodju ,kako se uklope ....dobro izgleda zvezda ove sezone ....mozda ubodemo vrsnog nekog igraca

BVB

pre 6 godina

Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!
(Salaso, 11. decembar 2017 22:35)

Jarane, govorim u naredne 2, 3 sezone.. Jer ako bi barem jednom ponovili ovako, imali bismo 17.000 koeficijent. Prosta racunica u naredne 3 godine ne branimo nista i samo mozemo da povecavamo koeficijent. Dok npr. vi branite 3.000 pa onda onu sa 6.000 (Aug, Az, Atletik..) Samo se ti opusti, proveri pre nego sto napises nesto.

Јабучило

pre 6 godina

Ma kad su rusi znali da igraju bilo koji sport, znaju samo da se biju i da piju.. NAPRED ZVEZDA!
(Poljak, 11. decembar 2017 20:20)

Да, заиста. Не дај боже да су некад узели неко олимпијско злато :)

Dragan VG

pre 6 godina

#zvezdasrajvosa

Od tih 6, samo 2 imaju KES/LS, a sami jedan ima i svetsku titulu. To je i najveci klub Isticne Evrope, bez dileme. Kakav Zenit i CSKA...

Samo kazem...

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Alo rodjace, pricas o civilizacijskoj i naucno-tehnoloskoj velesili. Rusi nemaju autoindustriju na globalnoj mapi, ali sve drugo imaju i to na istom ili pribliznom kvalitetu kao i ceo razvijen svet. U nekim segmentima su i vodeci u svetu. Ali nemaju trziste, zatvorena su im vrata pogotovo u Evropi. Pa nece Nemac i Francuz da dozvole ono sto su stvarali od 1949. Ne bi ni Rusi njima dozvolili da su oni stvorili to trziste.. I ima jedna caka, Evropa vec 70 godina stvara potrosacko drustvo, a Rusi upali u pricu posle 2000-ih.

Odi do Rusije i iznenadices se koliko su decenijama ispred nas u svemu. Nisu globalna ekonomska sila jer sebi ne mogu da obezbede trziste na globalnom nivou. Zverke koje su dosle do tog nivoa, ne daju nikome da se dotle stigne. To su sada nadnacionalne korporacije. Nikome, pa ni svojima. A devedesetih su Rusi bili u gorem raspadu od nas, 25 godina kasnije su 50 godina ispred nas. Rusi su danas najbrojniji turisti u Evropi. Putuju svuda, cak i vise od Nemaca. Imaju najveci broj naucnika i intelektualne elite, doktoram strucnjaka iz svih oblasti u Evropi (doduse i ima ih najvise) koja je preduslov za stvaranje i razvoj drzave.

Ali to im nece pomoci da dobiju Zvezdu februara. :-)

Јабучило

pre 6 godina

Ja sam nesto u tripu da idemo do polufinala...evo ne pomerio se, osecaj u stomaku:)..Zvezda je to!
(fancy, 11. decembar 2017 22:54)

Узми соду бикарбону, проћи ће те. Осим ако ниси јео оне чудне печурке, па се отуд и трипујеш.

bez reci

pre 6 godina

Lopta je okrugla! Oni su bolji na papiru, a ne pobedjuje uvek bolji. Dobro je sto ova ekipa ima sigurnost i hrabrost. Kad bi se gledalo KO je bolji na papiru, ne bi se ni igrale utakmice. Samo napred!

vlajs

pre 6 godina

stvar koja nam moze ici u prilog je i pauza izmedju 2 sezone koju tradicionalno imaju rusi. uvek su nekako rusi i ukrajinci igrali dosta bolje na jesen u evropskim takmicenjima jer su negde na sredini sezone i samim tim spremniji i uigraniji od timova koji tek pocinju sezonu. medjutim kada dodje prolece i pocetak njihove nove sezone dolazi do promene uloga i u najvecem broju slucajeva su ruski i ukrajinski timovi ispadali ranije nego sto je ocekivano. naravno, bilo.je dosta izuzetaka koji me mogu demantovati ali eto, ocajnik se inza slamku hvata :-)

Dragan NS

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore , ako prodjemo valjda ćemo i mi jednom ove godine imati sreće u žrebu pa da dobijemo Plzen i onda smo u četvrtfinalu a tada je sve moguće

miško

pre 6 godina

Savke poželi Partizan u polufinalu EK a Tošić mali CSKA u sledećem izvlačenju.Stvarno lepo vaspitan u malom klubu mrzitelja.Nismo isti malo je je reći.

mat

pre 6 godina

qwerty@ pojma ti nemas sta rusi imaju sve tehniku zacudio bi se od njihovih muzickih linija o sadasnjim kolima i ladi nivi kojoj nema premca o satelitima i kosmickoj tehnologiji bez koje ni ameri ne mogu da se otisnu u svemir. pazi parfemi stvari to vec kupuju jer je lako stancovati. a tek njihova cokolada i sirok su najbolji. o knjizevnicima muzicarima naucnicima sportistima baletu ne treba trositi reci.

Salaso

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BVB, 11. decembar 2017 20:59)
Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!

Qwerty

pre 6 godina

mat
Ok, ja sam pao sa kruske imam 9 godina i nista ne znam. Da li bi bio ljubazan da mi kazes neku poznatu marku, brend? Ladu nivu necu kom uopste, nekako mi X5 primamljiviji. Ne zanima me sto niva moze da upali na -35, nikada necu ici na tako hladna mesta. Nabroj nesto ali sto je poznato. De si nasao sa mnom rusofilcicu sa 200 din u dzepu.

navijac

pre 6 godina

@Ako odigramo kao protiv Arsenala na oba meča .... prolazimo.
(salepeta, 11. decembar 2017 21:30)

Pod uslovom da I CSKA izvede juniore! :D

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ovaj danas na zrebu kaze, citiram :" Crvena zvezda ili Red star Belgrade, finalista iz 1979. godine, kao i pobednik Lige sampiona iz 1991 godine". A onda kada je dosao red na Partizan kaze :" Drugi klub iz Srbije...". Sve je jasno. CSKA - Zvezda je derbi istocnoevropskog fudbala. Sest najvecih klubova iz Istocne Evrope su Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev, CSKA Moskva, Galatasaraj i Zenit. Svi oni imaju evropske trofeje i to su jedini klubovi iz Istocne Evrope koji imaju evropske trofeje. Ostali su ispod ovih 6 klubova.

Sto to uradi Nolane Smite?

pre 6 godina

U Beogradu 1:0
U revanšu 0:0 ili 1:1
Ko je sledeći?!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 11. decembar 2017 19:41)
Viktoria plzen :')

riverdale

pre 6 godina

manite klasicno srpsko lozenje,cska je dve klase iznad nasih klubova,plus-u eliminacijama nema zezanja kao u grupi,da se izvode treci timovi,namerno gube utakmice.zvezda ima priliku da odmeri snage sa jednim dobrim evropskim timom,koji je trenutno prevelik zalogaj.

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha 
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) 
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava
(didimotika, 11. decembar 2017 21:04)

Pa ko visi non stop na vestima o zvezdi bez navijaci partizana? Pogledaj Tošićevu izjavu. Palili ste sveće noć pred gostovanje Kelna i Boga molili da dobiju. Žalosni ste. Mali ste shvatite. Vidimo se na derbiju. Biće debeli minus 12

Neko@

pre 6 godina

Vidite ljudi... Ove sezone su se neke stvari dovele u ravnotežu. Bas onako, kako treba i kad treba.
Zvezdi se vratilo protiv Kelna nakon 20 i kusur godina, Arsenalu protiv Zvezde nakon 40 i koliko godina, što se ne bi sada vratilo Srbima ono što je Cska uzeo od Partizana one sezone kad je osvojio Kup Uefa.
Danas pre izvlačenja mi pade Cska na pamet da će doći baš zbog toga, kad ono...
Mozda se i kockice zaista poklope u svemu, ne samo u ovome pomenutom.

Qwerty

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca

severnjača

pre 6 godina

Miloje, sada je najbitniji derbi, za CSKA imamo 2 meseca da analiziramo! Spremi ekipu za pobedu prekosutra jer onda možemo mirno da se okrenemo Evropi! Rusi jesu favoriti, imaju iskusniju ekipu i kvalitetne pojedince! Ali, sve to pada u vodu jer i oni imaju pauzu do marta, pitanje je kakvi će biti bez takmičarske forme! Nema predaje, nismo slučajno "prezimili", imamo kvalitet za njih! Treba ih žestoko napasti u prvoj utakmici, pre svega po krilima (Radonjić i Srnić) a ako odbrana održi dosadašnji nivo, prolaz je blizu! Ako smo mogli da izbacimo Krasnodar, zašto da ne i ruski "vojni klub"?

didimotika

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36)
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava

Mika

pre 6 godina

Они су тукли Бенфику у гостима и били равноправан противник Јунајтеду на Трафорду. Нису нимало наивни и овде јако тешко пролазимо. Јако тешко.

gremlin

pre 6 godina

Zašto je cz favorit?!jednom u 25 god je prezimila CSKA DOLAZI KAO TREĆI IZ LŠ,Zvezda jeste domintna u ovom blatu,ALI da me ubedite da STE NIVO REALA SAMO ZBOG NAVIJAČA,NEĆE MOĆI!!!Ruska zima,kvalitet Dzagoeva i Vitinja PO MENI 70-30%za CSKA...a Partizan ne može da pobedi Kruševac a do Plzenja je predaleko...ako ostane Djukić NEMAMO NIKAKVE ŠANSE!!!

Aleks

pre 6 godina

Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indoktrinacija, 11. decembar 2017 19:39)

Ako bih morao da biram, pustio bih Kangu i Boacija. Realno.

anica

pre 6 godina

Hvala za ovaj tekst. Oni su bolji tim od Zvezde, ali ni mi nismo greskom ovde. Hvala njihovom treneru na lepim recima.
Odlicno objasnjeno. Mislim da oni ne igraju brži fudbal od Krasnodara, nadam se da ce nasa odbrana i prvenstveno borba do poslednjeg minuta doneti sto dalji odlazak u ovoj godini u Evropi. Treba istaci i naseg golmana naravno, i realizacija u napadu ce doci, vec je pocelo sa Kelnom.
Bice to odlican fudbal.

Delija

pre 6 godina

Kad se pogledaju utakmice u Ls protiv Bazela,Mancestera i juce protiv Spartaka deluje da je Krasnodar mocnija ekipa od njih i da su spori u odbrani sto ce za Radonjica biti utakmica zivota.Mislim da cemo vece sanse imati u Moskvi da ih na kontre bukvalno razbijemo,jos jednom na prvi pogled ne deluju mi mocno kao Krasnodar kad sam ih prvi put gledao u avgustu sto nam daje veliku nadu.Npr gledajuci Krasnodar nismo znali odakle nam preti veca opasnost dal Smolov dal Vanderson dal udarci sa 30m dal sa 20 bili su ubitacni sa sutevima dok Cska to nije.

izdislav

pre 6 godina

Na papiru i Real i Barcelona su uvek favoriti pa ne dobijaju svaki put.U ovom dvomecu Zvezda iako slabija ima sanse, u Beogradu bice najverovatno 1:1 zbog pritiska publike, pun stadion, mediji... nasa sansa je u Moskvi, tipujem 1:2 za Zvezdu, malo autobus, malo kontre, malo srece....

BVB

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.

Старац Исаија

pre 6 godina

Није Звезда случајно дошла ту где јесте. У неким моментима смо имали среће, неке судијске одлуке су нам ишле на руку, али коначно гледамо тим који има и главу и реп и зна да игра на резултат. Био сам сигуран да и Звезда и Партизан улазе у групну фазу, а како ствари сада стоје, верујем да избацујемо Русе. Партизан ће тешко даље, али како год да буде ово је сјајна година за српски фудбал.

mungos

pre 6 godina

Nesporno je da je CSKA bolja ekipa i favorit. Govorim realno i zvezdas sam. Ali, nadu ne treba gubiti. Lopta je okrugla. Zvezda nema sta da izgubi. Milojevic je napravio i sa ovim do sad veliki uspeh. Idemo na sve. Zvezdo volim te!

noname

pre 6 godina

cska je bratksi tim jsda a ne nas, tako da samo mozemo da ocekujemo pojacanje u vidu spartakovih navijaca, i tamo i ovde. a vi sto mrxite sve srpsko i rusko mozete da placete do sutra

Ivan

pre 6 godina

E da mi mozemo da zardzavamo svoje najbolje igrace kao CSKA, gde bi nam kraj bio. Ovi Berezucki i Ignasevic i Akinfeev su tamo od kada znam za sebe, igrali su i protiv Partizana pre 13 godina, a Dzagoev i Schenikov su u CSKA od 2008 godine. Fernandes brazilac, sigurno 5 godina. Krasic bio 6, Tosic 7 godina...

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha

Bicu Slobodan

pre 6 godina

CSKA je mnogo jak. Ali ove sezone nije jak kao nekih prethodnih. Okrenuli su se domacim igracima. Nama (Zvezdi i nekada Jugoslaviji i Srbiji) nikad nisu lezali Rusi. Ali sve se to menja.

zvezdas

pre 6 godina

Sad ce delije da navijaju za ruse, prodane duse. Tako su i na basketu, bedno. Hvala bogu da ne dolaze vise na zvezdine kosarkaske utakmice. Treba ih zabraniti

Indoktrinacija

pre 6 godina

Od velikog znacaja je prvi mec u Beogradu. Ukoliko Zvezda pobedi ili odigra nereseno bez golova sanse za prolaz ce biti znacajno vece. Naravno, idealno bi bilo da crveno-beli slave bez primljenog gola.
CSKA je iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat. Jeste pobedjena Benfika (2 puta) ali su orlovi odigrali najlošiju sezonu u LS u zadnjih ko zna koliko godina. Nepobedivi nisu, apsolutni favorit nisu a da ce im biti lako, nece.
Zavisi kakav ce Milojevic tim imati na raspolaganju na prolece.
Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
Samo da ih napadnemo u Beogradu, ako Rusi budu prinudjeni da u Moskvi jure rezultat, nece se dobro provesti. :)

Ivan

pre 6 godina

E da mi mozemo da zardzavamo svoje najbolje igrace kao CSKA, gde bi nam kraj bio. Ovi Berezucki i Ignasevic i Akinfeev su tamo od kada znam za sebe, igrali su i protiv Partizana pre 13 godina, a Dzagoev i Schenikov su u CSKA od 2008 godine. Fernandes brazilac, sigurno 5 godina. Krasic bio 6, Tosic 7 godina...

mungos

pre 6 godina

Nesporno je da je CSKA bolja ekipa i favorit. Govorim realno i zvezdas sam. Ali, nadu ne treba gubiti. Lopta je okrugla. Zvezda nema sta da izgubi. Milojevic je napravio i sa ovim do sad veliki uspeh. Idemo na sve. Zvezdo volim te!

Indoktrinacija

pre 6 godina

Od velikog znacaja je prvi mec u Beogradu. Ukoliko Zvezda pobedi ili odigra nereseno bez golova sanse za prolaz ce biti znacajno vece. Naravno, idealno bi bilo da crveno-beli slave bez primljenog gola.
CSKA je iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat. Jeste pobedjena Benfika (2 puta) ali su orlovi odigrali najlošiju sezonu u LS u zadnjih ko zna koliko godina. Nepobedivi nisu, apsolutni favorit nisu a da ce im biti lako, nece.
Zavisi kakav ce Milojevic tim imati na raspolaganju na prolece.
Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
Samo da ih napadnemo u Beogradu, ako Rusi budu prinudjeni da u Moskvi jure rezultat, nece se dobro provesti. :)

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha

Старац Исаија

pre 6 godina

Није Звезда случајно дошла ту где јесте. У неким моментима смо имали среће, неке судијске одлуке су нам ишле на руку, али коначно гледамо тим који има и главу и реп и зна да игра на резултат. Био сам сигуран да и Звезда и Партизан улазе у групну фазу, а како ствари сада стоје, верујем да избацујемо Русе. Партизан ће тешко даље, али како год да буде ово је сјајна година за српски фудбал.

Aleks

pre 6 godina

Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indoktrinacija, 11. decembar 2017 19:39)

Ako bih morao da biram, pustio bih Kangu i Boacija. Realno.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ovaj danas na zrebu kaze, citiram :" Crvena zvezda ili Red star Belgrade, finalista iz 1979. godine, kao i pobednik Lige sampiona iz 1991 godine". A onda kada je dosao red na Partizan kaze :" Drugi klub iz Srbije...". Sve je jasno. CSKA - Zvezda je derbi istocnoevropskog fudbala. Sest najvecih klubova iz Istocne Evrope su Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev, CSKA Moskva, Galatasaraj i Zenit. Svi oni imaju evropske trofeje i to su jedini klubovi iz Istocne Evrope koji imaju evropske trofeje. Ostali su ispod ovih 6 klubova.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

CSKA je mnogo jak. Ali ove sezone nije jak kao nekih prethodnih. Okrenuli su se domacim igracima. Nama (Zvezdi i nekada Jugoslaviji i Srbiji) nikad nisu lezali Rusi. Ali sve se to menja.

gremlin

pre 6 godina

Zašto je cz favorit?!jednom u 25 god je prezimila CSKA DOLAZI KAO TREĆI IZ LŠ,Zvezda jeste domintna u ovom blatu,ALI da me ubedite da STE NIVO REALA SAMO ZBOG NAVIJAČA,NEĆE MOĆI!!!Ruska zima,kvalitet Dzagoeva i Vitinja PO MENI 70-30%za CSKA...a Partizan ne može da pobedi Kruševac a do Plzenja je predaleko...ako ostane Djukić NEMAMO NIKAKVE ŠANSE!!!

BVB

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.

severnjača

pre 6 godina

Miloje, sada je najbitniji derbi, za CSKA imamo 2 meseca da analiziramo! Spremi ekipu za pobedu prekosutra jer onda možemo mirno da se okrenemo Evropi! Rusi jesu favoriti, imaju iskusniju ekipu i kvalitetne pojedince! Ali, sve to pada u vodu jer i oni imaju pauzu do marta, pitanje je kakvi će biti bez takmičarske forme! Nema predaje, nismo slučajno "prezimili", imamo kvalitet za njih! Treba ih žestoko napasti u prvoj utakmici, pre svega po krilima (Radonjić i Srnić) a ako odbrana održi dosadašnji nivo, prolaz je blizu! Ako smo mogli da izbacimo Krasnodar, zašto da ne i ruski "vojni klub"?

Samo kazem...

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Alo rodjace, pricas o civilizacijskoj i naucno-tehnoloskoj velesili. Rusi nemaju autoindustriju na globalnoj mapi, ali sve drugo imaju i to na istom ili pribliznom kvalitetu kao i ceo razvijen svet. U nekim segmentima su i vodeci u svetu. Ali nemaju trziste, zatvorena su im vrata pogotovo u Evropi. Pa nece Nemac i Francuz da dozvole ono sto su stvarali od 1949. Ne bi ni Rusi njima dozvolili da su oni stvorili to trziste.. I ima jedna caka, Evropa vec 70 godina stvara potrosacko drustvo, a Rusi upali u pricu posle 2000-ih.

Odi do Rusije i iznenadices se koliko su decenijama ispred nas u svemu. Nisu globalna ekonomska sila jer sebi ne mogu da obezbede trziste na globalnom nivou. Zverke koje su dosle do tog nivoa, ne daju nikome da se dotle stigne. To su sada nadnacionalne korporacije. Nikome, pa ni svojima. A devedesetih su Rusi bili u gorem raspadu od nas, 25 godina kasnije su 50 godina ispred nas. Rusi su danas najbrojniji turisti u Evropi. Putuju svuda, cak i vise od Nemaca. Imaju najveci broj naucnika i intelektualne elite, doktoram strucnjaka iz svih oblasti u Evropi (doduse i ima ih najvise) koja je preduslov za stvaranje i razvoj drzave.

Ali to im nece pomoci da dobiju Zvezdu februara. :-)

Sto to uradi Nolane Smite?

pre 6 godina

U Beogradu 1:0
U revanšu 0:0 ili 1:1
Ko je sledeći?!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 11. decembar 2017 19:41)
Viktoria plzen :')

Delija

pre 6 godina

Kad se pogledaju utakmice u Ls protiv Bazela,Mancestera i juce protiv Spartaka deluje da je Krasnodar mocnija ekipa od njih i da su spori u odbrani sto ce za Radonjica biti utakmica zivota.Mislim da cemo vece sanse imati u Moskvi da ih na kontre bukvalno razbijemo,jos jednom na prvi pogled ne deluju mi mocno kao Krasnodar kad sam ih prvi put gledao u avgustu sto nam daje veliku nadu.Npr gledajuci Krasnodar nismo znali odakle nam preti veca opasnost dal Smolov dal Vanderson dal udarci sa 30m dal sa 20 bili su ubitacni sa sutevima dok Cska to nije.

anica

pre 6 godina

Hvala za ovaj tekst. Oni su bolji tim od Zvezde, ali ni mi nismo greskom ovde. Hvala njihovom treneru na lepim recima.
Odlicno objasnjeno. Mislim da oni ne igraju brži fudbal od Krasnodara, nadam se da ce nasa odbrana i prvenstveno borba do poslednjeg minuta doneti sto dalji odlazak u ovoj godini u Evropi. Treba istaci i naseg golmana naravno, i realizacija u napadu ce doci, vec je pocelo sa Kelnom.
Bice to odlican fudbal.

Јабучило

pre 6 godina

Ma kad su rusi znali da igraju bilo koji sport, znaju samo da se biju i da piju.. NAPRED ZVEZDA!
(Poljak, 11. decembar 2017 20:20)

Да, заиста. Не дај боже да су некад узели неко олимпијско злато :)

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha 
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) 
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava
(didimotika, 11. decembar 2017 21:04)

Pa ko visi non stop na vestima o zvezdi bez navijaci partizana? Pogledaj Tošićevu izjavu. Palili ste sveće noć pred gostovanje Kelna i Boga molili da dobiju. Žalosni ste. Mali ste shvatite. Vidimo se na derbiju. Biće debeli minus 12

Mika

pre 6 godina

Они су тукли Бенфику у гостима и били равноправан противник Јунајтеду на Трафорду. Нису нимало наивни и овде јако тешко пролазимо. Јако тешко.

bez reci

pre 6 godina

Lopta je okrugla! Oni su bolji na papiru, a ne pobedjuje uvek bolji. Dobro je sto ova ekipa ima sigurnost i hrabrost. Kad bi se gledalo KO je bolji na papiru, ne bi se ni igrale utakmice. Samo napred!

vlajs

pre 6 godina

stvar koja nam moze ici u prilog je i pauza izmedju 2 sezone koju tradicionalno imaju rusi. uvek su nekako rusi i ukrajinci igrali dosta bolje na jesen u evropskim takmicenjima jer su negde na sredini sezone i samim tim spremniji i uigraniji od timova koji tek pocinju sezonu. medjutim kada dodje prolece i pocetak njihove nove sezone dolazi do promene uloga i u najvecem broju slucajeva su ruski i ukrajinski timovi ispadali ranije nego sto je ocekivano. naravno, bilo.je dosta izuzetaka koji me mogu demantovati ali eto, ocajnik se inza slamku hvata :-)

Јабучило

pre 6 godina

Ja sam nesto u tripu da idemo do polufinala...evo ne pomerio se, osecaj u stomaku:)..Zvezda je to!
(fancy, 11. decembar 2017 22:54)

Узми соду бикарбону, проћи ће те. Осим ако ниси јео оне чудне печурке, па се отуд и трипујеш.

noname

pre 6 godina

cska je bratksi tim jsda a ne nas, tako da samo mozemo da ocekujemo pojacanje u vidu spartakovih navijaca, i tamo i ovde. a vi sto mrxite sve srpsko i rusko mozete da placete do sutra

izdislav

pre 6 godina

Na papiru i Real i Barcelona su uvek favoriti pa ne dobijaju svaki put.U ovom dvomecu Zvezda iako slabija ima sanse, u Beogradu bice najverovatno 1:1 zbog pritiska publike, pun stadion, mediji... nasa sansa je u Moskvi, tipujem 1:2 za Zvezdu, malo autobus, malo kontre, malo srece....

Neko@

pre 6 godina

Vidite ljudi... Ove sezone su se neke stvari dovele u ravnotežu. Bas onako, kako treba i kad treba.
Zvezdi se vratilo protiv Kelna nakon 20 i kusur godina, Arsenalu protiv Zvezde nakon 40 i koliko godina, što se ne bi sada vratilo Srbima ono što je Cska uzeo od Partizana one sezone kad je osvojio Kup Uefa.
Danas pre izvlačenja mi pade Cska na pamet da će doći baš zbog toga, kad ono...
Mozda se i kockice zaista poklope u svemu, ne samo u ovome pomenutom.

miško

pre 6 godina

Savke poželi Partizan u polufinalu EK a Tošić mali CSKA u sledećem izvlačenju.Stvarno lepo vaspitan u malom klubu mrzitelja.Nismo isti malo je je reći.

zoran ivkovic

pre 6 godina

misljenja sam da ce ogroman uticaj na duel imati zvezdin zimski prelazni rok ... ekipa cska je kvalitetnija od zvezde ...ali bio je to i krasnodar....a da krasnodar ispred cska u ligi ....cska je jako kvalitetna ekipa ali i zvezda ima svoj kvalitet ....ocekujem da iz zvezde zimus ode boaci za pristojno obestecenje ...potom da od dela tog novca se dovede neko pojacanje ....a treba nam ...potom dobre zimske pripreme ....zavisi kakva pojacanja dodju ,kako se uklope ....dobro izgleda zvezda ove sezone ....mozda ubodemo vrsnog nekog igraca

mat

pre 6 godina

qwerty@ pojma ti nemas sta rusi imaju sve tehniku zacudio bi se od njihovih muzickih linija o sadasnjim kolima i ladi nivi kojoj nema premca o satelitima i kosmickoj tehnologiji bez koje ni ameri ne mogu da se otisnu u svemir. pazi parfemi stvari to vec kupuju jer je lako stancovati. a tek njihova cokolada i sirok su najbolji. o knjizevnicima muzicarima naucnicima sportistima baletu ne treba trositi reci.

Dragan VG

pre 6 godina

#zvezdasrajvosa

Od tih 6, samo 2 imaju KES/LS, a sami jedan ima i svetsku titulu. To je i najveci klub Isticne Evrope, bez dileme. Kakav Zenit i CSKA...

zvezdas

pre 6 godina

Sad ce delije da navijaju za ruse, prodane duse. Tako su i na basketu, bedno. Hvala bogu da ne dolaze vise na zvezdine kosarkaske utakmice. Treba ih zabraniti

BVB

pre 6 godina

Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!
(Salaso, 11. decembar 2017 22:35)

Jarane, govorim u naredne 2, 3 sezone.. Jer ako bi barem jednom ponovili ovako, imali bismo 17.000 koeficijent. Prosta racunica u naredne 3 godine ne branimo nista i samo mozemo da povecavamo koeficijent. Dok npr. vi branite 3.000 pa onda onu sa 6.000 (Aug, Az, Atletik..) Samo se ti opusti, proveri pre nego sto napises nesto.

navijac

pre 6 godina

@Ako odigramo kao protiv Arsenala na oba meča .... prolazimo.
(salepeta, 11. decembar 2017 21:30)

Pod uslovom da I CSKA izvede juniore! :D

Dragan NS

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore , ako prodjemo valjda ćemo i mi jednom ove godine imati sreće u žrebu pa da dobijemo Plzen i onda smo u četvrtfinalu a tada je sve moguće

Qwerty

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca

riverdale

pre 6 godina

manite klasicno srpsko lozenje,cska je dve klase iznad nasih klubova,plus-u eliminacijama nema zezanja kao u grupi,da se izvode treci timovi,namerno gube utakmice.zvezda ima priliku da odmeri snage sa jednim dobrim evropskim timom,koji je trenutno prevelik zalogaj.

didimotika

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36)
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava

Qwerty

pre 6 godina

mat
Ok, ja sam pao sa kruske imam 9 godina i nista ne znam. Da li bi bio ljubazan da mi kazes neku poznatu marku, brend? Ladu nivu necu kom uopste, nekako mi X5 primamljiviji. Ne zanima me sto niva moze da upali na -35, nikada necu ici na tako hladna mesta. Nabroj nesto ali sto je poznato. De si nasao sa mnom rusofilcicu sa 200 din u dzepu.

Djalma

pre 6 godina

Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Ali ovo sa parfemima mi je ulepsalo dan. hahahahahahah Sjajno

Salaso

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BVB, 11. decembar 2017 20:59)
Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!

marino

pre 6 godina

Cepajte to braco rusi
(Sta uradi to Bamberze??!, 11. decembar 2017 19:24)
@Sta...
Eh kad ti je Rus veci brat nego brat Srbin iz Srbije.

Veliki si Partizane

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) # Link komentara

Pogledaj snimak iz zvezdine svecane sale kako zvezdini funkcioneri prate izvlacenje parova. Svi su gledali u Partizan i navijali za Atletiko ili Dortmund.Na sav glas, bez stida i blama. Urnebesno

Srdjan

pre 6 godina

Covece, tog sam Ignasevica ganjao u Menadzeru 2004 i nikako nije hteo da ode iz Lokomotive. Ccc Sto se tice Zvezde, da isvuce ovde nula nula i sanse da prodje ce joj automatski skociti na 55 posto jer Milojevic stvarno dobro vodi ekipu.

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se sad igraju utakmice, gani bi otresli CSK 1:0 u Bgd 0:0 ili 1:1 u Moskvi, a ovi moji bi svakako izgubili obe utakmice protiv Ceha.

Sreca pa se igra na prolece, do tada mozemo da popravimo nesto u igri.

Komsinice ne boj se Rusa, ne lezi njima Srpska skola, a ne lezi ni Cesima .. samo da sredimo promaju u odbrani i bice sve ok.

sever

pre 6 godina

Cak sest igraca Zvezde je igralo u ruskoj ligi - Rodic, Andjelkovic, Jovicic, Le Talek, Donald i Kanga. Dakle, petorica prvotimaca, sto mnogo znaci.

Veoma je vazno pametno odraditi prelazni rok, uzeti novac za Boacija i dovoditi samo igrace koji mogu odmah igrati i praviti razliku, vodeci racuna da se ne poremeti atmosfera u timu nekim nerealno visokim ugovorom.

Najbitnija je domaca titula i kup, a u LE je i ovo veliki uspeh kada se vidi kvalitet pojedinih igraca. Znam da ce mnogi udarati minuse, ali Srnic, Stojkovic, Milijas, Andjelkovic, Babic, Racic, Kahriman i Rikardinjo ipak nisu ni blizu ozbiljnog evropskog nivoa. Realno, uz sjajnog trenera, nasa snaga su Borjan, Savic, Krsticic, Jovicic, Donald, Kanga i Radonjic, dok su Le Talek, Gobeljic, Pesic i Milic dobri igraci za domacu ligu, koji zaista mogu bljesnuti i u LE, ali ipak to nije to. Da, mali Adzic je zaista veliki potencijal.

partizan

pre 6 godina

Moram da priznam, drago mi je zbog Zvezde sto je konacno malo stala na noge, i sto zaista solidno igraju. Ali me silno zabavlja lozenje njihovih navijaca i prici o velikoj Zvezdi i opsta histerija, a prezimili posle 25 godina.Pa ja mislim da ovde na komentarima se pola ljudi nije ni rodilo poslednji put kad je Zvezda igrala prolece a kamoli da se iko seca vremena kad je Zvezda zaista bila velika. A najbolja stvar od svega sto grobari potpuno mirno proslavili prolazak dalje, kao nesto sto je manje vise normalno.

todor

pre 6 godina

Koliko vi niste realni, koliko vam je ukorenjena mitomanija to je zapanjujuce.
Ni trunke objektivnosti nemate, na koju ste srecu usli u LE na gresku sudije, pa onda koliko ste srece imali protiv Kelna tamo kada je samo Jojic dva puta gadjao stativu.
Pa kako niste pobedili onako mediokritetnu ekipu Batea. I ne zelim vam zlo ali logikom stvari cini se da ce se sve to naplatiti protiv prve ozbiljne ekipe koja ima takmicarsku ambiciju u LE ove sezone, protiv CSKA.

Sa druge strane iz te neobjektivnosti se kreira slika da je Partizan imao srece a to toliko nije tacno. Najbolja svajcarska ekipa, Dinamo Kijev koji valjda 20 godina igra Evropu, albanci koji su izbacili Dinamo Zg, sad Plzen koji ima svemirske uspehe u Evropi u poredjenju sa nasim klubovima u poslednjih nekoliko sezona. Prosli su grupu LS, ove sezone prvi u grupi u LE.

kladzom do bola

pre 6 godina

jabucilo
to sve pijano uzimalo zlato . odes u moskvu , krenes sa kesom a u njoj votka , ima te rastrgnu i tebe i kesu i votku ;)

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha

zvezdas

pre 6 godina

Sad ce delije da navijaju za ruse, prodane duse. Tako su i na basketu, bedno. Hvala bogu da ne dolaze vise na zvezdine kosarkaske utakmice. Treba ih zabraniti

Qwerty

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca

navijac

pre 6 godina

@Ako odigramo kao protiv Arsenala na oba meča .... prolazimo.
(salepeta, 11. decembar 2017 21:30)

Pod uslovom da I CSKA izvede juniore! :D

Јабучило

pre 6 godina

Ja sam nesto u tripu da idemo do polufinala...evo ne pomerio se, osecaj u stomaku:)..Zvezda je to!
(fancy, 11. decembar 2017 22:54)

Узми соду бикарбону, проћи ће те. Осим ако ниси јео оне чудне печурке, па се отуд и трипујеш.

Qwerty

pre 6 godina

mat
Ok, ja sam pao sa kruske imam 9 godina i nista ne znam. Da li bi bio ljubazan da mi kazes neku poznatu marku, brend? Ladu nivu necu kom uopste, nekako mi X5 primamljiviji. Ne zanima me sto niva moze da upali na -35, nikada necu ici na tako hladna mesta. Nabroj nesto ali sto je poznato. De si nasao sa mnom rusofilcicu sa 200 din u dzepu.

zvezdas-rajvoSa

pre 6 godina

Ovaj danas na zrebu kaze, citiram :" Crvena zvezda ili Red star Belgrade, finalista iz 1979. godine, kao i pobednik Lige sampiona iz 1991 godine". A onda kada je dosao red na Partizan kaze :" Drugi klub iz Srbije...". Sve je jasno. CSKA - Zvezda je derbi istocnoevropskog fudbala. Sest najvecih klubova iz Istocne Evrope su Zvezda, Steaua, Dinamo Kijev, CSKA Moskva, Galatasaraj i Zenit. Svi oni imaju evropske trofeje i to su jedini klubovi iz Istocne Evrope koji imaju evropske trofeje. Ostali su ispod ovih 6 klubova.

Salaso

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (BVB, 11. decembar 2017 20:59)
Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!

riverdale

pre 6 godina

manite klasicno srpsko lozenje,cska je dve klase iznad nasih klubova,plus-u eliminacijama nema zezanja kao u grupi,da se izvode treci timovi,namerno gube utakmice.zvezda ima priliku da odmeri snage sa jednim dobrim evropskim timom,koji je trenutno prevelik zalogaj.

didimotika

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36)
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava

gremlin

pre 6 godina

Zašto je cz favorit?!jednom u 25 god je prezimila CSKA DOLAZI KAO TREĆI IZ LŠ,Zvezda jeste domintna u ovom blatu,ALI da me ubedite da STE NIVO REALA SAMO ZBOG NAVIJAČA,NEĆE MOĆI!!!Ruska zima,kvalitet Dzagoeva i Vitinja PO MENI 70-30%za CSKA...a Partizan ne može da pobedi Kruševac a do Plzenja je predaleko...ako ostane Djukić NEMAMO NIKAKVE ŠANSE!!!

Salo&Dulo

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha 
(Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) 
Ti bi pre da Partizan izgubi, nego da Zvezda pobedi??? Gde je sad ljubav izmedju dva srpska kluba??? Partizan ce da pobedi, u inat svima vama koji bi da komsiji crkne krava
(didimotika, 11. decembar 2017 21:04)

Pa ko visi non stop na vestima o zvezdi bez navijaci partizana? Pogledaj Tošićevu izjavu. Palili ste sveće noć pred gostovanje Kelna i Boga molili da dobiju. Žalosni ste. Mali ste shvatite. Vidimo se na derbiju. Biće debeli minus 12

noname

pre 6 godina

cska je bratksi tim jsda a ne nas, tako da samo mozemo da ocekujemo pojacanje u vidu spartakovih navijaca, i tamo i ovde. a vi sto mrxite sve srpsko i rusko mozete da placete do sutra

Sto to uradi Nolane Smite?

pre 6 godina

U Beogradu 1:0
U revanšu 0:0 ili 1:1
Ko je sledeći?!
(Otkud tetka zna Jovića?!, 11. decembar 2017 19:41)
Viktoria plzen :')

Старац Исаија

pre 6 godina

Није Звезда случајно дошла ту где јесте. У неким моментима смо имали среће, неке судијске одлуке су нам ишле на руку, али коначно гледамо тим који има и главу и реп и зна да игра на резултат. Био сам сигуран да и Звезда и Партизан улазе у групну фазу, а како ствари сада стоје, верујем да избацујемо Русе. Партизан ће тешко даље, али како год да буде ово је сјајна година за српски фудбал.

Samo kazem...

pre 6 godina

Noname
Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Alo rodjace, pricas o civilizacijskoj i naucno-tehnoloskoj velesili. Rusi nemaju autoindustriju na globalnoj mapi, ali sve drugo imaju i to na istom ili pribliznom kvalitetu kao i ceo razvijen svet. U nekim segmentima su i vodeci u svetu. Ali nemaju trziste, zatvorena su im vrata pogotovo u Evropi. Pa nece Nemac i Francuz da dozvole ono sto su stvarali od 1949. Ne bi ni Rusi njima dozvolili da su oni stvorili to trziste.. I ima jedna caka, Evropa vec 70 godina stvara potrosacko drustvo, a Rusi upali u pricu posle 2000-ih.

Odi do Rusije i iznenadices se koliko su decenijama ispred nas u svemu. Nisu globalna ekonomska sila jer sebi ne mogu da obezbede trziste na globalnom nivou. Zverke koje su dosle do tog nivoa, ne daju nikome da se dotle stigne. To su sada nadnacionalne korporacije. Nikome, pa ni svojima. A devedesetih su Rusi bili u gorem raspadu od nas, 25 godina kasnije su 50 godina ispred nas. Rusi su danas najbrojniji turisti u Evropi. Putuju svuda, cak i vise od Nemaca. Imaju najveci broj naucnika i intelektualne elite, doktoram strucnjaka iz svih oblasti u Evropi (doduse i ima ih najvise) koja je preduslov za stvaranje i razvoj drzave.

Ali to im nece pomoci da dobiju Zvezdu februara. :-)

Indoktrinacija

pre 6 godina

Od velikog znacaja je prvi mec u Beogradu. Ukoliko Zvezda pobedi ili odigra nereseno bez golova sanse za prolaz ce biti znacajno vece. Naravno, idealno bi bilo da crveno-beli slave bez primljenog gola.
CSKA je iskusna ekipa koja zna da igra na rezultat. Jeste pobedjena Benfika (2 puta) ali su orlovi odigrali najlošiju sezonu u LS u zadnjih ko zna koliko godina. Nepobedivi nisu, apsolutni favorit nisu a da ce im biti lako, nece.
Zavisi kakav ce Milojevic tim imati na raspolaganju na prolece.
Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
Samo da ih napadnemo u Beogradu, ako Rusi budu prinudjeni da u Moskvi jure rezultat, nece se dobro provesti. :)

Dragan VG

pre 6 godina

#zvezdasrajvosa

Od tih 6, samo 2 imaju KES/LS, a sami jedan ima i svetsku titulu. To je i najveci klub Isticne Evrope, bez dileme. Kakav Zenit i CSKA...

todor

pre 6 godina

Koliko vi niste realni, koliko vam je ukorenjena mitomanija to je zapanjujuce.
Ni trunke objektivnosti nemate, na koju ste srecu usli u LE na gresku sudije, pa onda koliko ste srece imali protiv Kelna tamo kada je samo Jojic dva puta gadjao stativu.
Pa kako niste pobedili onako mediokritetnu ekipu Batea. I ne zelim vam zlo ali logikom stvari cini se da ce se sve to naplatiti protiv prve ozbiljne ekipe koja ima takmicarsku ambiciju u LE ove sezone, protiv CSKA.

Sa druge strane iz te neobjektivnosti se kreira slika da je Partizan imao srece a to toliko nije tacno. Najbolja svajcarska ekipa, Dinamo Kijev koji valjda 20 godina igra Evropu, albanci koji su izbacili Dinamo Zg, sad Plzen koji ima svemirske uspehe u Evropi u poredjenju sa nasim klubovima u poslednjih nekoliko sezona. Prosli su grupu LS, ove sezone prvi u grupi u LE.

mat

pre 6 godina

qwerty@ pojma ti nemas sta rusi imaju sve tehniku zacudio bi se od njihovih muzickih linija o sadasnjim kolima i ladi nivi kojoj nema premca o satelitima i kosmickoj tehnologiji bez koje ni ameri ne mogu da se otisnu u svemir. pazi parfemi stvari to vec kupuju jer je lako stancovati. a tek njihova cokolada i sirok su najbolji. o knjizevnicima muzicarima naucnicima sportistima baletu ne treba trositi reci.

Јабучило

pre 6 godina

Ma kad su rusi znali da igraju bilo koji sport, znaju samo da se biju i da piju.. NAPRED ZVEZDA!
(Poljak, 11. decembar 2017 20:20)

Да, заиста. Не дај боже да су некад узели неко олимпијско злато :)

izdislav

pre 6 godina

Na papiru i Real i Barcelona su uvek favoriti pa ne dobijaju svaki put.U ovom dvomecu Zvezda iako slabija ima sanse, u Beogradu bice najverovatno 1:1 zbog pritiska publike, pun stadion, mediji... nasa sansa je u Moskvi, tipujem 1:2 za Zvezdu, malo autobus, malo kontre, malo srece....

Mika

pre 6 godina

Они су тукли Бенфику у гостима и били равноправан противник Јунајтеду на Трафорду. Нису нимало наивни и овде јако тешко пролазимо. Јако тешко.

miško

pre 6 godina

Savke poželi Partizan u polufinalu EK a Tošić mali CSKA u sledećem izvlačenju.Stvarno lepo vaspitan u malom klubu mrzitelja.Nismo isti malo je je reći.

Veliki si Partizane

pre 6 godina

Posle današnjih izjava igraca partizana i komentara ovih nesretnika grobara, još veće će biti zadovoljstvo da ih ugazimo u derbiju, da prođemo CSKA a oni će naravno ispasti od čeha
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Salo&Dulo, 11. decembar 2017 19:36) # Link komentara

Pogledaj snimak iz zvezdine svecane sale kako zvezdini funkcioneri prate izvlacenje parova. Svi su gledali u Partizan i navijali za Atletiko ili Dortmund.Na sav glas, bez stida i blama. Urnebesno

BVB

pre 6 godina

Mi trenutno imamo koeficijent 9.750, sto je extra napredak. Eventualni nereseni ishod bi doneo 10. 750, a jedna pobeda 11. 750.. Kada uzmemo u obzir da u naredne cetiri godine branimo najvise 1. 050 bodova, dolazimo do zakljucka da bi nas svaki naredni uspeh doveo u povlascen status na zrebu. To treba da bude nas cilj. A ova utakmica, eto da se izmerimo cisto gde smo i kakvi smo.

severnjača

pre 6 godina

Miloje, sada je najbitniji derbi, za CSKA imamo 2 meseca da analiziramo! Spremi ekipu za pobedu prekosutra jer onda možemo mirno da se okrenemo Evropi! Rusi jesu favoriti, imaju iskusniju ekipu i kvalitetne pojedince! Ali, sve to pada u vodu jer i oni imaju pauzu do marta, pitanje je kakvi će biti bez takmičarske forme! Nema predaje, nismo slučajno "prezimili", imamo kvalitet za njih! Treba ih žestoko napasti u prvoj utakmici, pre svega po krilima (Radonjić i Srnić) a ako odbrana održi dosadašnji nivo, prolaz je blizu! Ako smo mogli da izbacimo Krasnodar, zašto da ne i ruski "vojni klub"?

Neko@

pre 6 godina

Vidite ljudi... Ove sezone su se neke stvari dovele u ravnotežu. Bas onako, kako treba i kad treba.
Zvezdi se vratilo protiv Kelna nakon 20 i kusur godina, Arsenalu protiv Zvezde nakon 40 i koliko godina, što se ne bi sada vratilo Srbima ono što je Cska uzeo od Partizana one sezone kad je osvojio Kup Uefa.
Danas pre izvlačenja mi pade Cska na pamet da će doći baš zbog toga, kad ono...
Mozda se i kockice zaista poklope u svemu, ne samo u ovome pomenutom.

Dragan NS

pre 6 godina

Moglo je bolje a moglo je i gore , ako prodjemo valjda ćemo i mi jednom ove godine imati sreće u žrebu pa da dobijemo Plzen i onda smo u četvrtfinalu a tada je sve moguće

partizan

pre 6 godina

Moram da priznam, drago mi je zbog Zvezde sto je konacno malo stala na noge, i sto zaista solidno igraju. Ali me silno zabavlja lozenje njihovih navijaca i prici o velikoj Zvezdi i opsta histerija, a prezimili posle 25 godina.Pa ja mislim da ovde na komentarima se pola ljudi nije ni rodilo poslednji put kad je Zvezda igrala prolece a kamoli da se iko seca vremena kad je Zvezda zaista bila velika. A najbolja stvar od svega sto grobari potpuno mirno proslavili prolazak dalje, kao nesto sto je manje vise normalno.

Aleks

pre 6 godina

Od Donalda, Boacija Kange i Le Taleka dvojica idu sigurno, sumnjam da ce klub dozvoliti sebi da proda 3 ili 4 tako bitna igraca.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Indoktrinacija, 11. decembar 2017 19:39)

Ako bih morao da biram, pustio bih Kangu i Boacija. Realno.

BVB

pre 6 godina

Nalupeta se ti jarane za medalju. Gde biste vi bili povlasceni sa koeficijentom ispod 10.000?!?!? Partizan sa skoro 17.000 bodova jedva da bude povlascen u 3. kolu a vi bi da budete sa manje od 10.000?!??!
(Salaso, 11. decembar 2017 22:35)

Jarane, govorim u naredne 2, 3 sezone.. Jer ako bi barem jednom ponovili ovako, imali bismo 17.000 koeficijent. Prosta racunica u naredne 3 godine ne branimo nista i samo mozemo da povecavamo koeficijent. Dok npr. vi branite 3.000 pa onda onu sa 6.000 (Aug, Az, Atletik..) Samo se ti opusti, proveri pre nego sto napises nesto.

Delija

pre 6 godina

Kad se pogledaju utakmice u Ls protiv Bazela,Mancestera i juce protiv Spartaka deluje da je Krasnodar mocnija ekipa od njih i da su spori u odbrani sto ce za Radonjica biti utakmica zivota.Mislim da cemo vece sanse imati u Moskvi da ih na kontre bukvalno razbijemo,jos jednom na prvi pogled ne deluju mi mocno kao Krasnodar kad sam ih prvi put gledao u avgustu sto nam daje veliku nadu.Npr gledajuci Krasnodar nismo znali odakle nam preti veca opasnost dal Smolov dal Vanderson dal udarci sa 30m dal sa 20 bili su ubitacni sa sutevima dok Cska to nije.

anica

pre 6 godina

Hvala za ovaj tekst. Oni su bolji tim od Zvezde, ali ni mi nismo greskom ovde. Hvala njihovom treneru na lepim recima.
Odlicno objasnjeno. Mislim da oni ne igraju brži fudbal od Krasnodara, nadam se da ce nasa odbrana i prvenstveno borba do poslednjeg minuta doneti sto dalji odlazak u ovoj godini u Evropi. Treba istaci i naseg golmana naravno, i realizacija u napadu ce doci, vec je pocelo sa Kelnom.
Bice to odlican fudbal.

Ivan

pre 6 godina

E da mi mozemo da zardzavamo svoje najbolje igrace kao CSKA, gde bi nam kraj bio. Ovi Berezucki i Ignasevic i Akinfeev su tamo od kada znam za sebe, igrali su i protiv Partizana pre 13 godina, a Dzagoev i Schenikov su u CSKA od 2008 godine. Fernandes brazilac, sigurno 5 godina. Krasic bio 6, Tosic 7 godina...

zoran ivkovic

pre 6 godina

misljenja sam da ce ogroman uticaj na duel imati zvezdin zimski prelazni rok ... ekipa cska je kvalitetnija od zvezde ...ali bio je to i krasnodar....a da krasnodar ispred cska u ligi ....cska je jako kvalitetna ekipa ali i zvezda ima svoj kvalitet ....ocekujem da iz zvezde zimus ode boaci za pristojno obestecenje ...potom da od dela tog novca se dovede neko pojacanje ....a treba nam ...potom dobre zimske pripreme ....zavisi kakva pojacanja dodju ,kako se uklope ....dobro izgleda zvezda ove sezone ....mozda ubodemo vrsnog nekog igraca

sever

pre 6 godina

Cak sest igraca Zvezde je igralo u ruskoj ligi - Rodic, Andjelkovic, Jovicic, Le Talek, Donald i Kanga. Dakle, petorica prvotimaca, sto mnogo znaci.

Veoma je vazno pametno odraditi prelazni rok, uzeti novac za Boacija i dovoditi samo igrace koji mogu odmah igrati i praviti razliku, vodeci racuna da se ne poremeti atmosfera u timu nekim nerealno visokim ugovorom.

Najbitnija je domaca titula i kup, a u LE je i ovo veliki uspeh kada se vidi kvalitet pojedinih igraca. Znam da ce mnogi udarati minuse, ali Srnic, Stojkovic, Milijas, Andjelkovic, Babic, Racic, Kahriman i Rikardinjo ipak nisu ni blizu ozbiljnog evropskog nivoa. Realno, uz sjajnog trenera, nasa snaga su Borjan, Savic, Krsticic, Jovicic, Donald, Kanga i Radonjic, dok su Le Talek, Gobeljic, Pesic i Milic dobri igraci za domacu ligu, koji zaista mogu bljesnuti i u LE, ali ipak to nije to. Da, mali Adzic je zaista veliki potencijal.

Bicu Slobodan

pre 6 godina

CSKA je mnogo jak. Ali ove sezone nije jak kao nekih prethodnih. Okrenuli su se domacim igracima. Nama (Zvezdi i nekada Jugoslaviji i Srbiji) nikad nisu lezali Rusi. Ali sve se to menja.

vlajs

pre 6 godina

stvar koja nam moze ici u prilog je i pauza izmedju 2 sezone koju tradicionalno imaju rusi. uvek su nekako rusi i ukrajinci igrali dosta bolje na jesen u evropskim takmicenjima jer su negde na sredini sezone i samim tim spremniji i uigraniji od timova koji tek pocinju sezonu. medjutim kada dodje prolece i pocetak njihove nove sezone dolazi do promene uloga i u najvecem broju slucajeva su ruski i ukrajinski timovi ispadali ranije nego sto je ocekivano. naravno, bilo.je dosta izuzetaka koji me mogu demantovati ali eto, ocajnik se inza slamku hvata :-)

mungos

pre 6 godina

Nesporno je da je CSKA bolja ekipa i favorit. Govorim realno i zvezdas sam. Ali, nadu ne treba gubiti. Lopta je okrugla. Zvezda nema sta da izgubi. Milojevic je napravio i sa ovim do sad veliki uspeh. Idemo na sve. Zvezdo volim te!

kecman iz svlacionice

pre 6 godina

Da se sad igraju utakmice, gani bi otresli CSK 1:0 u Bgd 0:0 ili 1:1 u Moskvi, a ovi moji bi svakako izgubili obe utakmice protiv Ceha.

Sreca pa se igra na prolece, do tada mozemo da popravimo nesto u igri.

Komsinice ne boj se Rusa, ne lezi njima Srpska skola, a ne lezi ni Cesima .. samo da sredimo promaju u odbrani i bice sve ok.

Srdjan

pre 6 godina

Covece, tog sam Ignasevica ganjao u Menadzeru 2004 i nikako nije hteo da ode iz Lokomotive. Ccc Sto se tice Zvezde, da isvuce ovde nula nula i sanse da prodje ce joj automatski skociti na 55 posto jer Milojevic stvarno dobro vodi ekipu.

marino

pre 6 godina

Cepajte to braco rusi
(Sta uradi to Bamberze??!, 11. decembar 2017 19:24)
@Sta...
Eh kad ti je Rus veci brat nego brat Srbin iz Srbije.

Djalma

pre 6 godina

Necu podrzati rusiju nikada i ni u cemu. Da podrzim naciju koja samo proizvodi oruzje. Reci jedan njihov proizvod a da nije lada ili volga pffff! Nemaju ni garderobu, ni parfeme, ni tehniku, ni dobre automobile, ama nemam nista u zivotu Made in russia. Jel ti to govori nesto? Daleko im lepa kuca
(Qwerty, 11. decembar 2017 21:03)

Ali ovo sa parfemima mi je ulepsalo dan. hahahahahahah Sjajno

bez reci

pre 6 godina

Lopta je okrugla! Oni su bolji na papiru, a ne pobedjuje uvek bolji. Dobro je sto ova ekipa ima sigurnost i hrabrost. Kad bi se gledalo KO je bolji na papiru, ne bi se ni igrale utakmice. Samo napred!

kladzom do bola

pre 6 godina

jabucilo
to sve pijano uzimalo zlato . odes u moskvu , krenes sa kesom a u njoj votka , ima te rastrgnu i tebe i kesu i votku ;)