Ponedeljak, 11.12.2017.

11:30

LŠ: Čelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ

Fudbaleri Rel Madrida u osmini finala Lš igraće protiv Pari Sen Žermena, dok će Čelsi odmeriti snage sa Barselonom, odlučeno je žrebom u Nionu.

Izvor: SM

LŠ: Èelsi ponovo na Barsu, Real Madrid protiv PSŽ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

173 Komentari

Sortiraj po:

Negativni

pre 6 godina

ripley, 11. decembar 2017 13:31)

Tačno. Nisu Real, Bajern, Barsa i Mančester Junajted džabe to što jesu. Može se uložiti ogroman novac u klub (Siti - milijardu dolara!) i kratkoročno praviti neke rezultate, ali konstantno praviti rezultate može samo veliki klub. Porto je veći klub i od Sitija i od PSŽ-a i njemu se nikada ne bi desilo onakvo ispadanje kao PSŽ-u protiv Barse i Sitiju protiv Monaka.
Što se Gvardiole tiče, delimično se slažem sa tobom. On ima svoj sistem igre i uporan je, ali za osvajanje LŠ trebaju mu Mesi, Ćavi, Inijesta, Fabregas i Uefin sudijski rezervni sastav iz Norveške. Samo Murinjo može da osvoji sa Portom i Interom LŠ, i niko više.

dejmi

pre 6 godina

Interesuje me da li postoji stariji navijac Reala od 12 godina???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Szefan, 11. decembar 2017 13:29)

Koliko ti imas godina?

ju ju

pre 6 godina

ma da pa da
To samo pokazuje da barsa ima igrace iz svoje skole, ne gadjaju se milionima na sta se ovde vecina gadi...sto je rekao bih za respekt a ne za podsmeh.

Oliver

pre 6 godina

Zeleo sam Besiktas,dobio sam Besiktas.Da stvar bude jos lepsa,otpasce Real ili PSG,Barsa ili Celsi,sto olaksava posao Bayernu.Vidim da ce Hajnkes osvojiti novu tripletu,hahaha

bradina

pre 6 godina

Svakako da je najatraktivniji i najjaci par Real - PSG i pobednik tog dvomeca bi istakao kandidaturu za buduceg osvajaca "uska"!?U ostalim mecevima manje vise unapred se "vidi" ko ce u cetrvtfinale gde "Barsa" ima prednost nad Celzijem,Man.Junajted nad Seviljom,Man.Siti nad Bazelom,Liverpul nad Portom,Roma nad Sahtjorom,Bajern nad Besiktasem.Jedina neizvesnost vlada u sudaru "stare dame" protiv uvek nezgodnih i nepredvidivih "pevaca" pa bi slika za cetvrtfinale izgledala ovako:
1.Real(PSG)
2.Barcelona
3.Man.Junajted
4.Man.Siti
5.Roma
6.Bajern
7.Liverpul
8.Juventus(Totenhem)

Bude li drugacije od "mog" predvidjanja ocigledno da se onda nesto novo dogadja u klupskom takmicenju LS i polako ulogu favorita preuzimaju klubovi sa Ostrva!Kako igra Man.Siti u dosadasnjem prvenstvu Engleske, vreme je da se domogne bar mogucnosti da zaigra u finalu gde mu je objektivno po sadasnjim fudbalskim parametrima mesto!Bajern,Barcelona i vremesni Juventus skloni su iznenadjenjima ali nisu vise toliko dominantni kao nekada,pa im predvidjam krah vec u cetvrtfinalnim mecevima!Jos jednom podvlacim pobednik dvomeca Real- PSG najveci favorit u nadolazeceg Pepeovog Man.Sitija!

Velicanstveni

pre 6 godina

Od 160 komentara nema dvadeset normalnih,fudbalskih,sa nekom analizom timova i duela.Nenormalna klinacka prepucavanja i to jedan ovako ozbiljan portal ne treba da dozvoli,dosadni ste vise sa Mesijem,Ronaldom i "plastikanerima i manekenima i namestenim zrebovima i uefalonama"i Perezovim kupovinama,ispade covek najjaci u Evropi a ovi Nemci,Englezi,Italijani.... se nista ne pitaju,Spanija je jaca drzava od USA,vedri i oblaci.

Bavarac

pre 6 godina

Besiktas lak protivnik? Gledao neko kako igra Beskitas kad moze to da tvrdi,ja mislim da je nezgodan protivnik upitanju.
Real ispada napokon!

Žunior

pre 6 godina

Psg,real,barca,city,utd,bajern, chelsea financijski jaki otimaju igrace drugima ostali timovi za ligu evrope svake godine se 4,5 timova bori za tituu gledajte NFL svi imaju iste uslove mogu isto da plate slabiji timovi prvi biraju to je liga sampiona i sve se igra samo na 1 utakmicu pa ko osvoji nema namestanja a ne sevilja maribor ludogorec protiv psg real city i kao mnogo su jaki a Monako nestao a dominirao bi godinama

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Mesi ima da place kao prosle sezone, nema Neymara da mu spase ekipu kada ih mi rasturimo kao PSG 4:0 na Bridgu idemo lagano dalje ako su sudije fer.

mika

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni. 

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze. 

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija. 

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema. 

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa. 

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!
(ma da pa daa, 11. decembar 2017 16:10)

S kim se ti ovde grudvas ja ne znam. Inace, do meca ima jos 2 meseca, a Dembele ce to tad uveliko biti na terenu a drugo da celzi ima svi njih bili bi prvi a ne treci u PL sa -14 bodova

Dzon

pre 6 godina

Kad se do Februara uigraju Modric, Isko, Kros, Kazemeiro, pa masina iz Madrida tek ima da pregazi Pariz !!
Jos kad se u odbranu vrate: Varan, Ramos, Karvalhal, hajooj pa ima da bude veselo.

Stvarno ne vidim sta to treba da se desi, pa da Pariz izbaci Reala.
Plus Pariz ima kompleks Lige Sampiona, dok Real po obicaju najbolje partije pruza u LS.

Blaugrana

pre 6 godina

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.
(Pa Srbin, 11. decembar 2017 15:05)


Pa, Srbine, legendo, gledao sam Celsi protiv CP, koji na 7 utakmica ne da ni gola, a tvom velikom Celsiju utrpase 2. Gledao sam isto i protiv West Hema ove nedelje. Gledao sam kako se solidna Roma igrala sa njima u oba meca. Gledao sam isto tako i Liverpul, Arsenal, Siti i Barnli.

Utammice LS su sasvim drugo. Nejmara nema, ali su mnogo tvrdji nazad, samim tim, kontre mnogo teze prolaze, a to je i ujedno glavni adut oponenata.
Ne mislim da ce se Celsi braniti cjelu tekmu, nego da ce igrati malo brze i vrsiti pun presing koliko budu mogli izdrzati.

Sve u svemu, bice zanimljiv dvomec sigurno, kao i par ostalih. Mislim da ce to Barsa izgurati zajedno sa Sitijem, Totenhemom, Junajtedom, Romom, Bayernom i Liverpulom, a Real - PSG ce biti sta ko ponese (osim ako se ne ukljuci kakav dobro poznati 3rd party).

za prosecan uefalonac

pre 6 godina

Perez nije stigao da sredi zreb za osminu,jer je morao hitno da otputuje u Hjuston.
Posto je NASA otvorila specajlno odeljenje koje ima zadatak da u narednom periodu pruzi adekvatan odgovor na pitanje : zasto je CR 7 dobio zlatnu loptu ?
Naucnici predvodjeni genijalnim Stivenom Hokingom kazu da ce dati sve od sebe,ali da se jos od otkrica prvih crnih rupa u svemiru i kvazara na granici svemira nisu sreli sa komplikovanijim pitanjem.
Priznaju da im Florentino svojim upornim ponavljanjem da je CR7 ikona muske lepote , nije bio od velike pomoci i da ce morati sami da traze dokaze i naucna objasnjenja.
Priznaju da ih ceka najtezi posao jos od postavljanja Hubble teleskopa u orbiti.

Hala madrid

ma da pa daa

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni.

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze.

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija.

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema.

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa.

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!

Prosecan uefalonac

pre 6 godina

'Aj sad kad vec penal madrid nije izvukao Besiktas da kazem da se istrosio Perez, ne moze da kupi i zlatnu loptu penaldu i besiktas...a ne cekaj, pa kupice sudije sad.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.
(djarzinjo, 11. decembar 2017 15:13)


barsini ce u el klasiku vise ici na remi, njima odgovara trenutna gol razlika - nece mnogo davati gas i otvarati se da ne bi realovima dali sansu da idu na kontre kao letos u super-kupu.

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)
Po onome sto su ove sezone pokazali trenutno finale pre finala bi moglo da bude jedino Siti-PSZ. Ili Siti-Barsa. Nikako PSZ-Real. Ako bi gledali trenutno ovu sezonu Real je skroz los. E, sad druga je stvar sto je pitanje kad ce Real da eksplodira kao za vikned protiv Sevilje (5:0 prvo poluvreme).

za balon d smor

pre 6 godina

Nije tacno da se gledaju rezultatu od novembra do jula !
Logika kojom se daju zlatne lopte je jednostavna !
Daje se nagrada najlepsem fudbaleru one ekipe koja uzme LS i pozeljno je da ima najlepsu frizuru,mada nije neophodno.
Kako je Ribery nije bio dovoljno zgodan 2013. god. za ovakvu nagradu,niti je imao saigrace koji bi ispunili taj kriterijum,expresno je odluceno da se nagrada 2013 dodeli najlepsem ikada u istoriji iliti CR7.
Ove godine je takodje bio bez konkurencije,jer Modric, Benzema,pa ni Isko i nisu neke ikone lepote,tako da verujem da ce tako biti i naredne godine.
Samo neka nastavi da gaji svoj predivan bronazani ten i jos dve zlatne lopte mu se smese.
Hvala i dovidjenja

Kamikaza

pre 6 godina

Real ispada jer jednostavno se ne mogu nositi sa ubitačnim triom Neymar, Cavani posebno čudesnim Mbapeom, nemaju odbranu za to i Zizu dobija otkaz s obziroom da Barsa uzima La Ligu a vrlo vjerovatno i LŠ jer su dominantni a imaju i najveceg ikad Lea. Mančester opet dobija najljakšeg protivnika ali to me ne čudi, Juve teško izlazi na kraj sa engleskim timovima tako da ce biti guravo,Liverpul ce pregaziti Porto,Siti Bazel, Bajern besiktas ostali 50 50

Pa Srbin

pre 6 godina

Hahaha znaci nikako ne razumem ove sto favorizuju Barselonu.?
Koja crna Barselona.?
Barselona koja je u poslednje 4 godine igrala samo jedno polufinale u LS.

Barselona koju je Atletiko eliminisao 2 puta u poslednje 4 godine, i to Barselona koja je tada u sastavu imala Nejmara.

Ova sad Barselona, aj sto nema Nejmara, nego Suarez nije ni bleda senka onog igraca od pre 2-3 godine.

Pa ako je mogao Atletiko 2014 i 2016 da izbaci Barsu, i to Barsu na svom vrhuncu predvodjenu MSN, onda brale moj moze i Chelsi da izbaci ovakvu trenutnu Barsu.

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.

djarzinjo

pre 6 godina

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.
(Neznalica, 11. decembar 2017 14:09)

Ne bi se ja bas toliko zaletao u prognozi meca Barsa-Celsi. Jeste da Barsi ne lezi Celsi, ali ovo nije klasicna Barsa koja posedom napada i melje protivnika, ova Barsa ga posedom kuva (ako mogu tako da se izrazim) i kontrolise igru. Ako si gledao Barsu, znas da oni od Super kupa Spanije i meceva sa Realom nemaju poraza, a odigrali su ih 23 (18-5-0). Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.

Liverpool Man

pre 6 godina

Ocekujem da Barsa, Real, Bajern, Siti, Liverpul, Juve, Roma i Junajted prodju dalje. Mozda bude iznenadjenje i recimo Celsi takticki nadmudri Barsu zbog Kontea ili da se Sevilja popravi drasticno pa namuci Junajted. Naravno Sahtjor ima odlicne sanse ali ono sto je sigurno je da u cetvrtfinalu nece biti neke slabe ekipe. Ako Liverpul prodje Porto a onda im uleti Engleski tim, bogami ima sanse za polufinale. Na Enfildu je sve moguce. Jedva cekam februar i prolece.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne podnosim ni Real ni Psg, ali malo vise Real zbog otimacina prethodnih godina. Zato cu navijati za Psg i ocekujem da ce ih izbaciti. U svakom slucaju, bice sjajan mec, bas kao i Porto-Lverpul gde ce biti puno golova i uzivancija za gledanje.

mali_buda10

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (balon d smor, 11. decembar 2017 14:14)

Da li je moguce da nam je omladina spala na ovakve grane...Boze sacuvaj ,ovo je zalosno ! Elem, englezi se vracaju i drago mi je zbog toga.Nadam se opet nekom dalekom ucescu Juventusa. Barca ce se napatiti protiv plavaca,tradicionalno im ne leze, a najvece sanse dajem Man Citiju ,Bayernu ,te pobedniku dvomeca PSG-Real

Nebojša

pre 6 godina

Ima Boga da je ko igla. 
Dajte te PSG manekene na kratku edukaciju o fudbalu.
(sarajevo.ba, 11. decembar 2017 12:20)

Ono kad Francuze zoveš manekenima a idu kod najvećih manekena i simulatora plus najveće sramote za fudbal i sinonim za prevaru real madrid.

Neznalica

pre 6 godina

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yytyt, 11. decembar 2017 13:21) # Link komentara

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.

balon d smor

pre 6 godina

Nagrada za najboljeg igraca, gledaju se rezultati ostvareni u periodu 20 novembar-2 jul.
Tako da je Ronaldo vec sad u prednosti.
Ako nekom nije jasno, nisu bitna ostvarenja tokom jula, avgusta, septembra, oktobra i 2/3 novembra meseca.
Kome smeta nek posalje mail Fifa i nek se zali.
Do tad, 7-5 a sledece sezone Roki ce pobeci na 9-5 a bio je u minusu 1-4.

3000 dinara za Mesija.
Nepravda.
Iz Argentine je.

Spavate li mirno Fifa mocnici?
Slipin in pis Frans fudbal?

Sta kazu navijaci omrazenog rivala za minus 7 titula LS, posto spominju neke minuse u golovima i bodovima?

koma

pre 6 godina

Ove Parizane kao da neko namerno sabotira. Vecito najtezi zreb u ranoj fazi LS. Ta utakmica i Totenhemova su fifti-fifti, ostalo je manje-vise jasno sa izrazenim favoritima.

mr.wolf

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala. 
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

A sta je to Real do sada pokazao ?

Viktor Kasai

pre 6 godina

Protiv Kavanija Mbapea i Nejmara ni sudije ne pomazu
(Wlada, 11. decembar 2017 12:40)

Ako ja sudim vi nema sta da trazite na terenu.

neutralni felsh

pre 6 godina

uefalona lagano prolazi Celsi, sudija ce biti na visokom zadatku kao i uvek protiv njih :)
(Juventus, 11. decembar 2017 12:50)


rece covek koji se potpisuje "juventus"...

albatros.budala

pre 6 godina

Joj brate kako ste dosadni s tim namestanjem ovaj ovog uvek ovaj ovog... sta gledate fudbal uopste ako vam je sve uvek namesteno... mali ljudi nesrecni

Djomla

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

Finale pre finala a Real zaostaje 10 bodova u prvenstvu hahahajah a ligu sampiona osvojili na pomoc sudija, pregazice ih Psz

yytyt

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.
(Neznalica, 11. decembar 2017 13:14)

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..

default

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Bravo majistore.

Neko ko zna

pre 6 godina

Moje prognoze o sansama ko ce proci dalje (moze, a ne mora tako biti, jer sve zavisi od forme igraca, klubova i mnogih drugih faktora):
*Barsa 55%:45% Celsi
*PSZ 51%:49% Real
*M. Siti 70%:30% Bazel
*M. Junajted 55%:45% Sevilja
Totenhem 47%:53% Juventus*
*Liverpul 55%:45% Porto
*Roma 53%:47% Sahtar
Besiktas 35%:65% Bajern*

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Pedja - Svakako se ova dva druga raduju jer će jedan od nas otpasti. Ja vjerujem u "moj" tim. Vidjećemo. Kladio sam se sa 3 druga i 2010 pa sam pogodio Intera da će osvojiti. Tad je bio duplo manji ulog nego sad al sam ipak fino zaradio. 🖐

ripley

pre 6 godina

PSG nije izgradio kult velikog ,pobednickog kluba.To je ta tezina koju nosi Real,Man Utd,Bayern,Barcelona itd...To je to "nesto" sto se ne moze kupiti novcima ,milijardama...Oni vec godinama gube protiv barcelone pre svih,i onaj poraz iz prosle sezone je jos veci teret stavio na njih, ali i etiketu luzera, koja karakterise "male" klubove..Izgubiti 6-1 nakon pobede od 4-0 i mogu samo malli klubovi.Oni imaju mozda najjaci tim na svetu,ali nemaju hemije,jer vecina tih igraca se ne mogu poistovetiti sa tim PSG,stopiti sa navijacima,oni nisu globalni brend,.Pojedini Igraci se smatraju iznad kluba. To ce biti problem parizanima ,ali i Man Cityu koji ipak drugacije izgleda zbog tog "ludaka" i perfekciniste Gvardiole,koji priznali mi to ili ne,radi sjajan posao i njima dajem vece sanse za titulu nego parizanima.Real je najveci klub sveta ,sa ogrmonim iskustvom u ovom takmicenju,sa oreolom nepobedivosti zadnjih godina .Parizanima je mozda Nejmar doneo malo te "pobednicke" sveze krvi,jer dolazi iz jednog veceg kluba ,sa kojim je sve osvojio i zna kako se postaviti u ovim utakmicama,ali generalno, mnogo vremena treba proci da PSG stvori svoj "identitet " i ostavi jedan svoj pecat u ovom takmicenju.U svakom slucaju ,Englezi bi mogli iznenaditi ove sezone,LFC pogotovo iako ih neki podcenuju.Murinhu ne dajem previse sansi,ali ne treba ih optisati.Chelsea ce namuciti barcu prilicno sam siguran.Juve bi mogao ponovo daleko..

gevara

pre 6 godina

maradona _sa_karpata
.Hahahahahha i sam znas da nije tako i ne verujes u ono sto si napisao jer kad je barsa igrala protiv parisa i cityja oni su bili slabi i svako ih je pobedio, pa i Milan a onda dosao Atheltico i 2 puta poslao ih kuci a bas ta dva puta Real pobedio atletico u finale tako da pametnome dosta.
Ja se ne plasim za mec PSG REAL oko sudija a obavezno o utakmici Barca-Chelsea jer znamo ono od 2009 pa i prosle protiv PSG

Zao mi je PSG ali samo do ovde jer ce ih Real gaziti, prosto to je masina koja gazi ekipe kao ono sa Sevillom a bez citavog odbambenog reda i Casemira

Neznalica

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.

Makaveli The Don

pre 6 godina

Celzi je smrt za Barselonu,sigurno ce Konte da dovede 2-3 pojacanja u Januaru,pominje se da je Ros Barkli zavrsena stvar,a on je tipican Celzijev veznjak Barkli,Bakajoko,Kante mogu da ubiju Barselonu sa snagom,trkom i presingom na sredini...

nesaneg

pre 6 godina

Chelsea-Barca ce biti odlican dvomec, Chelsea mora da ostvari dobar rezultat u prvoj utakmici da bi imao sansu za prolaz, 1-0 bi bio idealan rezultat, pa u gostima na kontru i sta bude...
COYB

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽

STRSLJEN

pre 6 godina

Sve namjesteno, znaju da Spanci dominiraju pa ih hoce izbaciti, Real, Barca, Sevilla svi dobili jake protivnike, dok u Manchesteru slave prolaz;)

Nikola

pre 6 godina

real ce ih rastavit na proste faktore.. 
(Goran Caktas, 11. decembar 2017 11:57) 

Uz pomoc sudija su najjaci formacija 4333
(Balkanac, 11. decembar 2017 12:01)

Ne nego ce ih rasturiti kao sto u Barselonu u oba meca u super kupu Spanije prije 2 meseca, iako je uefalona imala pomoc sudija (nepostojeci penal i crveni Ronalda) opet ih je Real rastavio kao sto ce PSZ u februaru.

BlueFortress

pre 6 godina

Treci put zaredom tezak zreb za Celsi ali dobro sami su zabrljali sto nisu razbili Atletiko u poslednjem kolu...
Barsa, bice ponovo tesko ali zna se ko je lakse izlazio na kraj, nadam se da nece sudije "krojiti" kao 2009, izbaceni su od strane Celsija i 2005 i 2012 godine pa iako tu nisu vise Drogba, Lampard, Teri, Ceh i ekipa mozda ce ovi novi nastaviti da im budu trn u oku, od Mesija mnogo zavisi naravno...
Ostali Englezi su imali srece osim Totenhema, moguce je da cemo videti jak povratak njihivog fudbala u Evropi!
Real-PSG svakako derbi kola za sve neutralce. Pozdrav svima...

mica surdulica

pre 6 godina

Solidan zreb, PSG na najvecem mogucem testu, iako van forme ovo je Realovo takmicenje, ne bi me cudilo da ih zgaze.
Barsa na Celzi sada vec klasik LS, videcemo sta nas ocekuje ovaj put(crveni kartoni I sudijske krucijalne greske zagarantovani). Mislim da Totenhem nema sansu da izbaci Juve, iako ni oni nisu u formi ipak su to Italijani I u dve tekme ih je uzasno tesko izbaciti, mislim da Tot nema kvalitet za to. Ocekujem da bez problema prolaze Siti, Utd, Bajern, Lfc I Roma.

Sale

pre 6 godina

Hahaha gde su sada oni što su govorili da Real izvlači Bešiktaš sigurno, evo vam sad pa uživajte. Ajde bre Real zgazi ovaj odvratni PSG, Real mi nije omiljena ekipa ali big jako voleo da pregaze ovaj odbojni PSG

Tostao

pre 6 godina

Sve je okej ali ne mogu da ne posumnjam da je Alonso gledao kuglice, pogotovo u izvlačenju poslednja dva para, čak bi i šimpanza zapamtila kuglicu sa ceduljicom Barselone i dodelila je kao rivala Čelsiju a ne Bešitkaš, koji ostaje kao potencijalno lakši rival kluba u kome je Alonso igrao.

Samo kažem kao posmatrač a ne kao navijač. Klub za koji navijam ne igra CL nekoliko godina unazad.

Totalista

pre 6 godina

Lepo je videti da je decenijama povlascenom Realu ove godine sezona zavrsila u decembru mesecu. Ko ce da se kladi da ce Real u dve utakmice s arapskom masinerijom dobiti minimalno 7 komada ?

Dzoni

pre 6 godina

I šta ćemo sad sa teorijama zavere, Real-Bešiktaš???
(Blue Moon 654, 11. decembar 2017 12:19)

Ma Sabi Alonsko ih zavio u crno. Sad ce morati da se pomuce do finala, tj bice neki penal i tako.

The one

pre 6 godina

Dva velika derbija,veoma atraktivan par je i Juventus-Tottenham,dok je sledeci po atraktivnosti verovatno Sevilja-Man Junajted iako sam prilicno siguran u prozal Murinjove ekipe. Takodje moze se ocekivati tesan prolaz Liverpula protiv Porta,rekao bih sanse 55-45. Romi ce biti jako tesko protiv ukrajinaca, dok su se Siti i Bajern vec plasirali u 1/4 finale.

Daniiel

pre 6 godina

Greota da ispada psz ili real u tako ranoj fazi... bez obzira sto ne navijam za njih...
Barsa real bayer i psz bi bilo idealno polifinale

Gladiator

pre 6 godina

Bayern dodje drugi u grupu i dobije najlakse Besiktasa
PSG osvoji grupu i dobije Uefadrid gdje se mora boriti protiv Uefe i sudija ..
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:32)

Hahaha prvo plačete kad izvuku slabije, sad zato što izvukli jake ali opet to nije neki osvajač koji ima tradiciju tipa Bajern, pa već frka zbog prolaza. Real i Psg su igrali 4 puta predprošle godine i nikad nije bilo problema sa sudijama, za razliku od npr meča sa Barsom.

Milovan

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi.

Ti nikad nećeš hodati sam!

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Opa Penal Madrid protiv Psz, idemo Psz!
Mi smo dobro prosli sto smo dobili Celsi, Barsa moze lagano sa njima. Kad ih neki Vest Hem pobedio mozemo i mi, vamos Barsa, te quero mucho.

takkar

pre 6 godina

Eto, znamo parove i mogu reci samo da ce biti ultra zanimljivih meceva. Celsi ce namuciti Barsu, imaju cak i sansu nekom defanzivom da ih zaustave iako ce to biti tesko. Sta kazete za ''moj'' Real ? Bice lud dvomec,videcemo koliko je PSG kadar da uradi nesto vise sa svojim timom od skoro milijardu evra.Taman cemo i ''proveriti'' Real.Bas me interesuje da li sam bio u pravu kad sam pre par dana komentarisao da se u eliminacijama vidi ko je ko.Sto se u proslosti i bliskoj i dalekoj uvek potvrdjivalo. Verujem da ce biti tako. Roma je imala sasvima lep zreb moze u top 8. Sto se tice Liverpoula nisu sigurni uopste, cak mislim i da nece proci. Totenhem je naleteo na minu takodje,tu ne znam sta da mislim. Izjednacen mec, ali rekao bih da Englezi moraju da odigraju iznad svojih mogucnosti da bi prosli, sto nije nemoguce. Bajern ce se prosetati,jedino oni nemaju pretezak zadatak,ne potcenjujem Besiktas nikako,ali samo gledam realno igracki su jaci Nemci i to mnogo.Junajtend isto mora mnogo lepo da odigra,Sevilja ima pobednicki mentalitet i oni su takmicarska ekipa. Siti bi trebalo da ''preskoci'' Bazel onako sa pola gasa.To je neko moje vidjenje zreba. Sve u svemu treba ocekivati jace ekipe u top 8 ,jedino su dva derbija neizvesna,bar bi trebalo tako da bude.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Kako ce ovo Barsa i Real lagano cistiti tamo do polufinala.
I jedan od ta dva kluba osvaja.
Sto se engleza tice kladio bih se da ce im 3 kluba u ovoj fazi ispasti.
Totenhem i Celsi sigurno, Livepol ili United je treci, s tim sto bih rekao da ce Porto vrlo vjerovatno Lvpul otresti.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ sarajevo.ba - Biće zanimljiv okršaj. Ja zbog opklade sa drugovima navijam za Pariz. Neka bolji prodje dalje! 🖐

srbija

pre 6 godina

Pokušaću što realniji da budem.
Liverpul, Siti, Junajted bez problema dalje. Celzi-Barsa i Juve-totenhem 50%-50%, Psg bi trebalo da je malo jači od Reala, Bajern-Besiktas, nemci protiv jakih turaka, interesantno i Roma-Sahtijor najslabiji duel.
U svakom slučaju liga šampiona nikada bolja, uživajte.

Djordje NS

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandžak)

Koliko samo treba biti čovek bez obraza pa ovo napisati kao navijač Barse posle one pljačke i krađe veka i prolaza Barse protiv PSG?

Guest

pre 6 godina

Ma za taj Real su uvek iste priče prošle godine su na putu imali Napoli, Bajern i Atletiko. Pred svaki žreb hejteri kukaju "izvućiće besiktas namešteno itd.." posle će kukati na sudije i tako do finala.. Prošle godine su opeglali i Napoli i Bajern i Atletiko i Juventus i to sve glat, ovi pričaju kako ih guraju sudije.. Smesno

Pedja

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽
Komentar poslat sa sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 11. decembar 2017 12:09)


Žao mi je što ću te razočarati ali ispada PSG već na startu nokaut faze, Real neće imati milosti.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Sevilja- Junajted, Bazel- Siti, Real- Psz 100 %.

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:30)

Sta onda za barselonu reci posle one kradje protiv PSZ i bas protiv Reala u kupu spanije ne tako davno :)

neutralni felsh

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi. 

Ti nikad nećeš hodati sam!
(Milovan, 11. decembar 2017 12:28)

:)
nikad nisam tacno znao ko su ludji i nerealniji optimisti, arsenalovi ili liverpulovi simpatizeri...

badr_hari

pre 6 godina

Znači neverovatno je da Barca uvek prolazi grupu kao prvoplasirana i uvek izvuče najači tim od drugoplasiranih...ne verujem u teorijama zavere...ali ovo je previše

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Nisam nezadovoljan ali nisam ni prezadovoljan žrebom! Liverpool želi da osvoji LŠ i sasvim im je svejedno ko će biti protivnik u 1/8 a ko u finalu! S druge strane Livepool je motivisaniji kada igra protiv atraktivnijih imena te sam stoga priželjkivao Real ili Bayern da ih razmontiramo, ali može i ovako... biće dana za megdana!
YNWA

Vucko

pre 6 godina

Dobri parovi, jedva cekam duel Real-PSZ, mada ce i Barsa-Celzi i Juve-Totenhem biti dobri mecevi, a i ostali ce biti zanimljivi. Moja prognoza da prolaze: PSZ, Barsa, Juve, Mancester Junajted, Bajern, Siti, Roma, Liverpul.

Zlatko

pre 6 godina

U jednom komentaru sam napisao da priželjkujem Čelzi-Barsa, Real-PSŽ i Bajern-Siti, pa da veštačke tvorevine završe učešće za ovu sezonu. Pogodio 2 od 3 priželjkivana para. Nije loše. Dve veštačke tvorevine završavaju učešće, treća završava na sledećem stepeniku. Dosta im je za ovu sezonu.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Od kako je Perez na celu Reala u drugom mandatu,obratite sad paznju na zreb osmine finala kao i cetvrt finala ..polu finale ne racunam,tad vec moras dobiti one najjace..Dakle, dobijali Shalke x2, pa Wolsburg,CSKA,Apoel,Galatasaraj,Roma x2 ,Atletico x2 ,Man utd (kad su bili drugi u grupi i prosli ih nakon sramnog crvenog naniju) ,Lyon x2,BVB ,bayern (znamo kako su ih prosli) i sad PSG..dakle pogledajte kakav je to zreb bio..A sad pogledajte Barcelonu...iako su uvek bili prvi u grupi,pogledajte ekipe koje su dobijali ne samo u 1/4 finalu,vec odmah u osmini..PSG 3x,Milan 3x,Arsenal 3x,Atletico 2x,Man City 2x ,Chelsea 2x,Juventus...Da li ovde treba bilo sta komentarisat...PRvi put Real dobija super mocnog protivnika vec u osmini.Barca igrala vec u osmini 2x sa Arsenalom,PSG,2x sa MIlanom,sa Chelseiem,Man City x2..Real je jos dobio i Man utd u osmini od velikih protivnika..pazite koja je to razlika...cak u cetvrtini finala su imali mnogo lakse protivnike,izmedju ostalog i Apoel,galatu,Shalke,Volsburg itd...nisam teoreticar zavera,ali ni jedan drugi velikan nije imao ovako lagan zreb svih ovih godina..ni jedan...

Petrovic

pre 6 godina

Odavno celsi nije pao sa kataloncima,veoma zanimljiv duel,nadam se da barsa nece imati opet nekog overboa ili sudiju na njihovoj strani.

CJ

pre 6 godina

Sramota, ovaj Real uvek dobija najlošije protivnike...za razliku od Bajerna koji do 1/2 finala već godinama igra sa velikanima Portugala, Arsenalom...

Goran Caktas

pre 6 godina

Ne volim real ali jadno onom ko ga izvuce,sad su u ulozi autsajdera i onda ce doc city ili psg i real ce ih rastavit na proste faktore..

Goran Caktas

pre 6 godina

Ne volim real ali jadno onom ko ga izvuce,sad su u ulozi autsajdera i onda ce doc city ili psg i real ce ih rastavit na proste faktore..

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:30)

Sta onda za barselonu reci posle one kradje protiv PSZ i bas protiv Reala u kupu spanije ne tako davno :)

Nikola

pre 6 godina

real ce ih rastavit na proste faktore.. 
(Goran Caktas, 11. decembar 2017 11:57) 

Uz pomoc sudija su najjaci formacija 4333
(Balkanac, 11. decembar 2017 12:01)

Ne nego ce ih rasturiti kao sto u Barselonu u oba meca u super kupu Spanije prije 2 meseca, iako je uefalona imala pomoc sudija (nepostojeci penal i crveni Ronalda) opet ih je Real rastavio kao sto ce PSZ u februaru.

neutralni felsh

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi. 

Ti nikad nećeš hodati sam!
(Milovan, 11. decembar 2017 12:28)

:)
nikad nisam tacno znao ko su ludji i nerealniji optimisti, arsenalovi ili liverpulovi simpatizeri...

yytyt

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.
(Neznalica, 11. decembar 2017 13:14)

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..

mica surdulica

pre 6 godina

Solidan zreb, PSG na najvecem mogucem testu, iako van forme ovo je Realovo takmicenje, ne bi me cudilo da ih zgaze.
Barsa na Celzi sada vec klasik LS, videcemo sta nas ocekuje ovaj put(crveni kartoni I sudijske krucijalne greske zagarantovani). Mislim da Totenhem nema sansu da izbaci Juve, iako ni oni nisu u formi ipak su to Italijani I u dve tekme ih je uzasno tesko izbaciti, mislim da Tot nema kvalitet za to. Ocekujem da bez problema prolaze Siti, Utd, Bajern, Lfc I Roma.

Nebojša

pre 6 godina

Ima Boga da je ko igla. 
Dajte te PSG manekene na kratku edukaciju o fudbalu.
(sarajevo.ba, 11. decembar 2017 12:20)

Ono kad Francuze zoveš manekenima a idu kod najvećih manekena i simulatora plus najveće sramote za fudbal i sinonim za prevaru real madrid.

Velicanstveni

pre 6 godina

Od 160 komentara nema dvadeset normalnih,fudbalskih,sa nekom analizom timova i duela.Nenormalna klinacka prepucavanja i to jedan ovako ozbiljan portal ne treba da dozvoli,dosadni ste vise sa Mesijem,Ronaldom i "plastikanerima i manekenima i namestenim zrebovima i uefalonama"i Perezovim kupovinama,ispade covek najjaci u Evropi a ovi Nemci,Englezi,Italijani.... se nista ne pitaju,Spanija je jaca drzava od USA,vedri i oblaci.

The one

pre 6 godina

Dva velika derbija,veoma atraktivan par je i Juventus-Tottenham,dok je sledeci po atraktivnosti verovatno Sevilja-Man Junajted iako sam prilicno siguran u prozal Murinjove ekipe. Takodje moze se ocekivati tesan prolaz Liverpula protiv Porta,rekao bih sanse 55-45. Romi ce biti jako tesko protiv ukrajinaca, dok su se Siti i Bajern vec plasirali u 1/4 finale.

mr.wolf

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala. 
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

A sta je to Real do sada pokazao ?

CJ

pre 6 godina

Sramota, ovaj Real uvek dobija najlošije protivnike...za razliku od Bajerna koji do 1/2 finala već godinama igra sa velikanima Portugala, Arsenalom...

ripley

pre 6 godina

PSG nije izgradio kult velikog ,pobednickog kluba.To je ta tezina koju nosi Real,Man Utd,Bayern,Barcelona itd...To je to "nesto" sto se ne moze kupiti novcima ,milijardama...Oni vec godinama gube protiv barcelone pre svih,i onaj poraz iz prosle sezone je jos veci teret stavio na njih, ali i etiketu luzera, koja karakterise "male" klubove..Izgubiti 6-1 nakon pobede od 4-0 i mogu samo malli klubovi.Oni imaju mozda najjaci tim na svetu,ali nemaju hemije,jer vecina tih igraca se ne mogu poistovetiti sa tim PSG,stopiti sa navijacima,oni nisu globalni brend,.Pojedini Igraci se smatraju iznad kluba. To ce biti problem parizanima ,ali i Man Cityu koji ipak drugacije izgleda zbog tog "ludaka" i perfekciniste Gvardiole,koji priznali mi to ili ne,radi sjajan posao i njima dajem vece sanse za titulu nego parizanima.Real je najveci klub sveta ,sa ogrmonim iskustvom u ovom takmicenju,sa oreolom nepobedivosti zadnjih godina .Parizanima je mozda Nejmar doneo malo te "pobednicke" sveze krvi,jer dolazi iz jednog veceg kluba ,sa kojim je sve osvojio i zna kako se postaviti u ovim utakmicama,ali generalno, mnogo vremena treba proci da PSG stvori svoj "identitet " i ostavi jedan svoj pecat u ovom takmicenju.U svakom slucaju ,Englezi bi mogli iznenaditi ove sezone,LFC pogotovo iako ih neki podcenuju.Murinhu ne dajem previse sansi,ali ne treba ih optisati.Chelsea ce namuciti barcu prilicno sam siguran.Juve bi mogao ponovo daleko..

albatros.budala

pre 6 godina

Joj brate kako ste dosadni s tim namestanjem ovaj ovog uvek ovaj ovog... sta gledate fudbal uopste ako vam je sve uvek namesteno... mali ljudi nesrecni

neutralni felsh

pre 6 godina

uefalona lagano prolazi Celsi, sudija ce biti na visokom zadatku kao i uvek protiv njih :)
(Juventus, 11. decembar 2017 12:50)


rece covek koji se potpisuje "juventus"...

Djomla

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

Finale pre finala a Real zaostaje 10 bodova u prvenstvu hahahajah a ligu sampiona osvojili na pomoc sudija, pregazice ih Psz

Blaugrana

pre 6 godina

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.
(Pa Srbin, 11. decembar 2017 15:05)


Pa, Srbine, legendo, gledao sam Celsi protiv CP, koji na 7 utakmica ne da ni gola, a tvom velikom Celsiju utrpase 2. Gledao sam isto i protiv West Hema ove nedelje. Gledao sam kako se solidna Roma igrala sa njima u oba meca. Gledao sam isto tako i Liverpul, Arsenal, Siti i Barnli.

Utammice LS su sasvim drugo. Nejmara nema, ali su mnogo tvrdji nazad, samim tim, kontre mnogo teze prolaze, a to je i ujedno glavni adut oponenata.
Ne mislim da ce se Celsi braniti cjelu tekmu, nego da ce igrati malo brze i vrsiti pun presing koliko budu mogli izdrzati.

Sve u svemu, bice zanimljiv dvomec sigurno, kao i par ostalih. Mislim da ce to Barsa izgurati zajedno sa Sitijem, Totenhemom, Junajtedom, Romom, Bayernom i Liverpulom, a Real - PSG ce biti sta ko ponese (osim ako se ne ukljuci kakav dobro poznati 3rd party).

nesaneg

pre 6 godina

Chelsea-Barca ce biti odlican dvomec, Chelsea mora da ostvari dobar rezultat u prvoj utakmici da bi imao sansu za prolaz, 1-0 bi bio idealan rezultat, pa u gostima na kontru i sta bude...
COYB

Neko ko zna

pre 6 godina

Moje prognoze o sansama ko ce proci dalje (moze, a ne mora tako biti, jer sve zavisi od forme igraca, klubova i mnogih drugih faktora):
*Barsa 55%:45% Celsi
*PSZ 51%:49% Real
*M. Siti 70%:30% Bazel
*M. Junajted 55%:45% Sevilja
Totenhem 47%:53% Juventus*
*Liverpul 55%:45% Porto
*Roma 53%:47% Sahtar
Besiktas 35%:65% Bajern*

takkar

pre 6 godina

Eto, znamo parove i mogu reci samo da ce biti ultra zanimljivih meceva. Celsi ce namuciti Barsu, imaju cak i sansu nekom defanzivom da ih zaustave iako ce to biti tesko. Sta kazete za ''moj'' Real ? Bice lud dvomec,videcemo koliko je PSG kadar da uradi nesto vise sa svojim timom od skoro milijardu evra.Taman cemo i ''proveriti'' Real.Bas me interesuje da li sam bio u pravu kad sam pre par dana komentarisao da se u eliminacijama vidi ko je ko.Sto se u proslosti i bliskoj i dalekoj uvek potvrdjivalo. Verujem da ce biti tako. Roma je imala sasvima lep zreb moze u top 8. Sto se tice Liverpoula nisu sigurni uopste, cak mislim i da nece proci. Totenhem je naleteo na minu takodje,tu ne znam sta da mislim. Izjednacen mec, ali rekao bih da Englezi moraju da odigraju iznad svojih mogucnosti da bi prosli, sto nije nemoguce. Bajern ce se prosetati,jedino oni nemaju pretezak zadatak,ne potcenjujem Besiktas nikako,ali samo gledam realno igracki su jaci Nemci i to mnogo.Junajtend isto mora mnogo lepo da odigra,Sevilja ima pobednicki mentalitet i oni su takmicarska ekipa. Siti bi trebalo da ''preskoci'' Bazel onako sa pola gasa.To je neko moje vidjenje zreba. Sve u svemu treba ocekivati jace ekipe u top 8 ,jedino su dva derbija neizvesna,bar bi trebalo tako da bude.

Viktor Kasai

pre 6 godina

Protiv Kavanija Mbapea i Nejmara ni sudije ne pomazu
(Wlada, 11. decembar 2017 12:40)

Ako ja sudim vi nema sta da trazite na terenu.

djarzinjo

pre 6 godina

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.
(Neznalica, 11. decembar 2017 14:09)

Ne bi se ja bas toliko zaletao u prognozi meca Barsa-Celsi. Jeste da Barsi ne lezi Celsi, ali ovo nije klasicna Barsa koja posedom napada i melje protivnika, ova Barsa ga posedom kuva (ako mogu tako da se izrazim) i kontrolise igru. Ako si gledao Barsu, znas da oni od Super kupa Spanije i meceva sa Realom nemaju poraza, a odigrali su ih 23 (18-5-0). Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.

Djordje NS

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandžak)

Koliko samo treba biti čovek bez obraza pa ovo napisati kao navijač Barse posle one pljačke i krađe veka i prolaza Barse protiv PSG?

bradina

pre 6 godina

Svakako da je najatraktivniji i najjaci par Real - PSG i pobednik tog dvomeca bi istakao kandidaturu za buduceg osvajaca "uska"!?U ostalim mecevima manje vise unapred se "vidi" ko ce u cetrvtfinale gde "Barsa" ima prednost nad Celzijem,Man.Junajted nad Seviljom,Man.Siti nad Bazelom,Liverpul nad Portom,Roma nad Sahtjorom,Bajern nad Besiktasem.Jedina neizvesnost vlada u sudaru "stare dame" protiv uvek nezgodnih i nepredvidivih "pevaca" pa bi slika za cetvrtfinale izgledala ovako:
1.Real(PSG)
2.Barcelona
3.Man.Junajted
4.Man.Siti
5.Roma
6.Bajern
7.Liverpul
8.Juventus(Totenhem)

Bude li drugacije od "mog" predvidjanja ocigledno da se onda nesto novo dogadja u klupskom takmicenju LS i polako ulogu favorita preuzimaju klubovi sa Ostrva!Kako igra Man.Siti u dosadasnjem prvenstvu Engleske, vreme je da se domogne bar mogucnosti da zaigra u finalu gde mu je objektivno po sadasnjim fudbalskim parametrima mesto!Bajern,Barcelona i vremesni Juventus skloni su iznenadjenjima ali nisu vise toliko dominantni kao nekada,pa im predvidjam krah vec u cetvrtfinalnim mecevima!Jos jednom podvlacim pobednik dvomeca Real- PSG najveci favorit u nadolazeceg Pepeovog Man.Sitija!

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)
Po onome sto su ove sezone pokazali trenutno finale pre finala bi moglo da bude jedino Siti-PSZ. Ili Siti-Barsa. Nikako PSZ-Real. Ako bi gledali trenutno ovu sezonu Real je skroz los. E, sad druga je stvar sto je pitanje kad ce Real da eksplodira kao za vikned protiv Sevilje (5:0 prvo poluvreme).

mika

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni. 

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze. 

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija. 

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema. 

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa. 

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!
(ma da pa daa, 11. decembar 2017 16:10)

S kim se ti ovde grudvas ja ne znam. Inace, do meca ima jos 2 meseca, a Dembele ce to tad uveliko biti na terenu a drugo da celzi ima svi njih bili bi prvi a ne treci u PL sa -14 bodova

Dzoni

pre 6 godina

I šta ćemo sad sa teorijama zavere, Real-Bešiktaš???
(Blue Moon 654, 11. decembar 2017 12:19)

Ma Sabi Alonsko ih zavio u crno. Sad ce morati da se pomuce do finala, tj bice neki penal i tako.

Petrovic

pre 6 godina

Odavno celsi nije pao sa kataloncima,veoma zanimljiv duel,nadam se da barsa nece imati opet nekog overboa ili sudiju na njihovoj strani.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Od kako je Perez na celu Reala u drugom mandatu,obratite sad paznju na zreb osmine finala kao i cetvrt finala ..polu finale ne racunam,tad vec moras dobiti one najjace..Dakle, dobijali Shalke x2, pa Wolsburg,CSKA,Apoel,Galatasaraj,Roma x2 ,Atletico x2 ,Man utd (kad su bili drugi u grupi i prosli ih nakon sramnog crvenog naniju) ,Lyon x2,BVB ,bayern (znamo kako su ih prosli) i sad PSG..dakle pogledajte kakav je to zreb bio..A sad pogledajte Barcelonu...iako su uvek bili prvi u grupi,pogledajte ekipe koje su dobijali ne samo u 1/4 finalu,vec odmah u osmini..PSG 3x,Milan 3x,Arsenal 3x,Atletico 2x,Man City 2x ,Chelsea 2x,Juventus...Da li ovde treba bilo sta komentarisat...PRvi put Real dobija super mocnog protivnika vec u osmini.Barca igrala vec u osmini 2x sa Arsenalom,PSG,2x sa MIlanom,sa Chelseiem,Man City x2..Real je jos dobio i Man utd u osmini od velikih protivnika..pazite koja je to razlika...cak u cetvrtini finala su imali mnogo lakse protivnike,izmedju ostalog i Apoel,galatu,Shalke,Volsburg itd...nisam teoreticar zavera,ali ni jedan drugi velikan nije imao ovako lagan zreb svih ovih godina..ni jedan...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽

srbija

pre 6 godina

Pokušaću što realniji da budem.
Liverpul, Siti, Junajted bez problema dalje. Celzi-Barsa i Juve-totenhem 50%-50%, Psg bi trebalo da je malo jači od Reala, Bajern-Besiktas, nemci protiv jakih turaka, interesantno i Roma-Sahtijor najslabiji duel.
U svakom slučaju liga šampiona nikada bolja, uživajte.

BlueFortress

pre 6 godina

Treci put zaredom tezak zreb za Celsi ali dobro sami su zabrljali sto nisu razbili Atletiko u poslednjem kolu...
Barsa, bice ponovo tesko ali zna se ko je lakse izlazio na kraj, nadam se da nece sudije "krojiti" kao 2009, izbaceni su od strane Celsija i 2005 i 2012 godine pa iako tu nisu vise Drogba, Lampard, Teri, Ceh i ekipa mozda ce ovi novi nastaviti da im budu trn u oku, od Mesija mnogo zavisi naravno...
Ostali Englezi su imali srece osim Totenhema, moguce je da cemo videti jak povratak njihivog fudbala u Evropi!
Real-PSG svakako derbi kola za sve neutralce. Pozdrav svima...

default

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Bravo majistore.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne podnosim ni Real ni Psg, ali malo vise Real zbog otimacina prethodnih godina. Zato cu navijati za Psg i ocekujem da ce ih izbaciti. U svakom slucaju, bice sjajan mec, bas kao i Porto-Lverpul gde ce biti puno golova i uzivancija za gledanje.

koma

pre 6 godina

Ove Parizane kao da neko namerno sabotira. Vecito najtezi zreb u ranoj fazi LS. Ta utakmica i Totenhemova su fifti-fifti, ostalo je manje-vise jasno sa izrazenim favoritima.

Bavarac

pre 6 godina

Besiktas lak protivnik? Gledao neko kako igra Beskitas kad moze to da tvrdi,ja mislim da je nezgodan protivnik upitanju.
Real ispada napokon!

Pedja

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽
Komentar poslat sa sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 11. decembar 2017 12:09)


Žao mi je što ću te razočarati ali ispada PSG već na startu nokaut faze, Real neće imati milosti.

Guest

pre 6 godina

Ma za taj Real su uvek iste priče prošle godine su na putu imali Napoli, Bajern i Atletiko. Pred svaki žreb hejteri kukaju "izvućiće besiktas namešteno itd.." posle će kukati na sudije i tako do finala.. Prošle godine su opeglali i Napoli i Bajern i Atletiko i Juventus i to sve glat, ovi pričaju kako ih guraju sudije.. Smesno

za balon d smor

pre 6 godina

Nije tacno da se gledaju rezultatu od novembra do jula !
Logika kojom se daju zlatne lopte je jednostavna !
Daje se nagrada najlepsem fudbaleru one ekipe koja uzme LS i pozeljno je da ima najlepsu frizuru,mada nije neophodno.
Kako je Ribery nije bio dovoljno zgodan 2013. god. za ovakvu nagradu,niti je imao saigrace koji bi ispunili taj kriterijum,expresno je odluceno da se nagrada 2013 dodeli najlepsem ikada u istoriji iliti CR7.
Ove godine je takodje bio bez konkurencije,jer Modric, Benzema,pa ni Isko i nisu neke ikone lepote,tako da verujem da ce tako biti i naredne godine.
Samo neka nastavi da gaji svoj predivan bronazani ten i jos dve zlatne lopte mu se smese.
Hvala i dovidjenja

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.
(djarzinjo, 11. decembar 2017 15:13)


barsini ce u el klasiku vise ici na remi, njima odgovara trenutna gol razlika - nece mnogo davati gas i otvarati se da ne bi realovima dali sansu da idu na kontre kao letos u super-kupu.

Žunior

pre 6 godina

Psg,real,barca,city,utd,bajern, chelsea financijski jaki otimaju igrace drugima ostali timovi za ligu evrope svake godine se 4,5 timova bori za tituu gledajte NFL svi imaju iste uslove mogu isto da plate slabiji timovi prvi biraju to je liga sampiona i sve se igra samo na 1 utakmicu pa ko osvoji nema namestanja a ne sevilja maribor ludogorec protiv psg real city i kao mnogo su jaki a Monako nestao a dominirao bi godinama

Pa Srbin

pre 6 godina

Hahaha znaci nikako ne razumem ove sto favorizuju Barselonu.?
Koja crna Barselona.?
Barselona koja je u poslednje 4 godine igrala samo jedno polufinale u LS.

Barselona koju je Atletiko eliminisao 2 puta u poslednje 4 godine, i to Barselona koja je tada u sastavu imala Nejmara.

Ova sad Barselona, aj sto nema Nejmara, nego Suarez nije ni bleda senka onog igraca od pre 2-3 godine.

Pa ako je mogao Atletiko 2014 i 2016 da izbaci Barsu, i to Barsu na svom vrhuncu predvodjenu MSN, onda brale moj moze i Chelsi da izbaci ovakvu trenutnu Barsu.

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.

STRSLJEN

pre 6 godina

Sve namjesteno, znaju da Spanci dominiraju pa ih hoce izbaciti, Real, Barca, Sevilla svi dobili jake protivnike, dok u Manchesteru slave prolaz;)

Oliver

pre 6 godina

Zeleo sam Besiktas,dobio sam Besiktas.Da stvar bude jos lepsa,otpasce Real ili PSG,Barsa ili Celsi,sto olaksava posao Bayernu.Vidim da ce Hajnkes osvojiti novu tripletu,hahaha

Gladiator

pre 6 godina

Bayern dodje drugi u grupu i dobije najlakse Besiktasa
PSG osvoji grupu i dobije Uefadrid gdje se mora boriti protiv Uefe i sudija ..
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:32)

Hahaha prvo plačete kad izvuku slabije, sad zato što izvukli jake ali opet to nije neki osvajač koji ima tradiciju tipa Bajern, pa već frka zbog prolaza. Real i Psg su igrali 4 puta predprošle godine i nikad nije bilo problema sa sudijama, za razliku od npr meča sa Barsom.

Dzon

pre 6 godina

Kad se do Februara uigraju Modric, Isko, Kros, Kazemeiro, pa masina iz Madrida tek ima da pregazi Pariz !!
Jos kad se u odbranu vrate: Varan, Ramos, Karvalhal, hajooj pa ima da bude veselo.

Stvarno ne vidim sta to treba da se desi, pa da Pariz izbaci Reala.
Plus Pariz ima kompleks Lige Sampiona, dok Real po obicaju najbolje partije pruza u LS.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Sevilja- Junajted, Bazel- Siti, Real- Psz 100 %.

Neznalica

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Opa Penal Madrid protiv Psz, idemo Psz!
Mi smo dobro prosli sto smo dobili Celsi, Barsa moze lagano sa njima. Kad ih neki Vest Hem pobedio mozemo i mi, vamos Barsa, te quero mucho.

Prosecan uefalonac

pre 6 godina

'Aj sad kad vec penal madrid nije izvukao Besiktas da kazem da se istrosio Perez, ne moze da kupi i zlatnu loptu penaldu i besiktas...a ne cekaj, pa kupice sudije sad.

Sale

pre 6 godina

Hahaha gde su sada oni što su govorili da Real izvlači Bešiktaš sigurno, evo vam sad pa uživajte. Ajde bre Real zgazi ovaj odvratni PSG, Real mi nije omiljena ekipa ali big jako voleo da pregaze ovaj odbojni PSG

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Nisam nezadovoljan ali nisam ni prezadovoljan žrebom! Liverpool želi da osvoji LŠ i sasvim im je svejedno ko će biti protivnik u 1/8 a ko u finalu! S druge strane Livepool je motivisaniji kada igra protiv atraktivnijih imena te sam stoga priželjkivao Real ili Bayern da ih razmontiramo, ali može i ovako... biće dana za megdana!
YNWA

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Mesi ima da place kao prosle sezone, nema Neymara da mu spase ekipu kada ih mi rasturimo kao PSG 4:0 na Bridgu idemo lagano dalje ako su sudije fer.

Totalista

pre 6 godina

Lepo je videti da je decenijama povlascenom Realu ove godine sezona zavrsila u decembru mesecu. Ko ce da se kladi da ce Real u dve utakmice s arapskom masinerijom dobiti minimalno 7 komada ?

mali_buda10

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (balon d smor, 11. decembar 2017 14:14)

Da li je moguce da nam je omladina spala na ovakve grane...Boze sacuvaj ,ovo je zalosno ! Elem, englezi se vracaju i drago mi je zbog toga.Nadam se opet nekom dalekom ucescu Juventusa. Barca ce se napatiti protiv plavaca,tradicionalno im ne leze, a najvece sanse dajem Man Citiju ,Bayernu ,te pobedniku dvomeca PSG-Real

Kamikaza

pre 6 godina

Real ispada jer jednostavno se ne mogu nositi sa ubitačnim triom Neymar, Cavani posebno čudesnim Mbapeom, nemaju odbranu za to i Zizu dobija otkaz s obziroom da Barsa uzima La Ligu a vrlo vjerovatno i LŠ jer su dominantni a imaju i najveceg ikad Lea. Mančester opet dobija najljakšeg protivnika ali to me ne čudi, Juve teško izlazi na kraj sa engleskim timovima tako da ce biti guravo,Liverpul ce pregaziti Porto,Siti Bazel, Bajern besiktas ostali 50 50

za prosecan uefalonac

pre 6 godina

Perez nije stigao da sredi zreb za osminu,jer je morao hitno da otputuje u Hjuston.
Posto je NASA otvorila specajlno odeljenje koje ima zadatak da u narednom periodu pruzi adekvatan odgovor na pitanje : zasto je CR 7 dobio zlatnu loptu ?
Naucnici predvodjeni genijalnim Stivenom Hokingom kazu da ce dati sve od sebe,ali da se jos od otkrica prvih crnih rupa u svemiru i kvazara na granici svemira nisu sreli sa komplikovanijim pitanjem.
Priznaju da im Florentino svojim upornim ponavljanjem da je CR7 ikona muske lepote , nije bio od velike pomoci i da ce morati sami da traze dokaze i naucna objasnjenja.
Priznaju da ih ceka najtezi posao jos od postavljanja Hubble teleskopa u orbiti.

Hala madrid

Vucko

pre 6 godina

Dobri parovi, jedva cekam duel Real-PSZ, mada ce i Barsa-Celzi i Juve-Totenhem biti dobri mecevi, a i ostali ce biti zanimljivi. Moja prognoza da prolaze: PSZ, Barsa, Juve, Mancester Junajted, Bajern, Siti, Roma, Liverpul.

ma da pa daa

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni.

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze.

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija.

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema.

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa.

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!

Daniiel

pre 6 godina

Greota da ispada psz ili real u tako ranoj fazi... bez obzira sto ne navijam za njih...
Barsa real bayer i psz bi bilo idealno polifinale

Liverpool Man

pre 6 godina

Ocekujem da Barsa, Real, Bajern, Siti, Liverpul, Juve, Roma i Junajted prodju dalje. Mozda bude iznenadjenje i recimo Celsi takticki nadmudri Barsu zbog Kontea ili da se Sevilja popravi drasticno pa namuci Junajted. Naravno Sahtjor ima odlicne sanse ali ono sto je sigurno je da u cetvrtfinalu nece biti neke slabe ekipe. Ako Liverpul prodje Porto a onda im uleti Engleski tim, bogami ima sanse za polufinale. Na Enfildu je sve moguce. Jedva cekam februar i prolece.

gevara

pre 6 godina

maradona _sa_karpata
.Hahahahahha i sam znas da nije tako i ne verujes u ono sto si napisao jer kad je barsa igrala protiv parisa i cityja oni su bili slabi i svako ih je pobedio, pa i Milan a onda dosao Atheltico i 2 puta poslao ih kuci a bas ta dva puta Real pobedio atletico u finale tako da pametnome dosta.
Ja se ne plasim za mec PSG REAL oko sudija a obavezno o utakmici Barca-Chelsea jer znamo ono od 2009 pa i prosle protiv PSG

Zao mi je PSG ali samo do ovde jer ce ih Real gaziti, prosto to je masina koja gazi ekipe kao ono sa Sevillom a bez citavog odbambenog reda i Casemira

Tostao

pre 6 godina

Sve je okej ali ne mogu da ne posumnjam da je Alonso gledao kuglice, pogotovo u izvlačenju poslednja dva para, čak bi i šimpanza zapamtila kuglicu sa ceduljicom Barselone i dodelila je kao rivala Čelsiju a ne Bešitkaš, koji ostaje kao potencijalno lakši rival kluba u kome je Alonso igrao.

Samo kažem kao posmatrač a ne kao navijač. Klub za koji navijam ne igra CL nekoliko godina unazad.

Makaveli The Don

pre 6 godina

Celzi je smrt za Barselonu,sigurno ce Konte da dovede 2-3 pojacanja u Januaru,pominje se da je Ros Barkli zavrsena stvar,a on je tipican Celzijev veznjak Barkli,Bakajoko,Kante mogu da ubiju Barselonu sa snagom,trkom i presingom na sredini...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ sarajevo.ba - Biće zanimljiv okršaj. Ja zbog opklade sa drugovima navijam za Pariz. Neka bolji prodje dalje! 🖐

sarajevo.ba

pre 6 godina

Kako ce ovo Barsa i Real lagano cistiti tamo do polufinala.
I jedan od ta dva kluba osvaja.
Sto se engleza tice kladio bih se da ce im 3 kluba u ovoj fazi ispasti.
Totenhem i Celsi sigurno, Livepol ili United je treci, s tim sto bih rekao da ce Porto vrlo vjerovatno Lvpul otresti.

badr_hari

pre 6 godina

Znači neverovatno je da Barca uvek prolazi grupu kao prvoplasirana i uvek izvuče najači tim od drugoplasiranih...ne verujem u teorijama zavere...ali ovo je previše

ju ju

pre 6 godina

ma da pa da
To samo pokazuje da barsa ima igrace iz svoje skole, ne gadjaju se milionima na sta se ovde vecina gadi...sto je rekao bih za respekt a ne za podsmeh.

Milovan

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi.

Ti nikad nećeš hodati sam!

Neznalica

pre 6 godina

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yytyt, 11. decembar 2017 13:21) # Link komentara

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.

Zlatko

pre 6 godina

U jednom komentaru sam napisao da priželjkujem Čelzi-Barsa, Real-PSŽ i Bajern-Siti, pa da veštačke tvorevine završe učešće za ovu sezonu. Pogodio 2 od 3 priželjkivana para. Nije loše. Dve veštačke tvorevine završavaju učešće, treća završava na sledećem stepeniku. Dosta im je za ovu sezonu.

balon d smor

pre 6 godina

Nagrada za najboljeg igraca, gledaju se rezultati ostvareni u periodu 20 novembar-2 jul.
Tako da je Ronaldo vec sad u prednosti.
Ako nekom nije jasno, nisu bitna ostvarenja tokom jula, avgusta, septembra, oktobra i 2/3 novembra meseca.
Kome smeta nek posalje mail Fifa i nek se zali.
Do tad, 7-5 a sledece sezone Roki ce pobeci na 9-5 a bio je u minusu 1-4.

3000 dinara za Mesija.
Nepravda.
Iz Argentine je.

Spavate li mirno Fifa mocnici?
Slipin in pis Frans fudbal?

Sta kazu navijaci omrazenog rivala za minus 7 titula LS, posto spominju neke minuse u golovima i bodovima?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Pedja - Svakako se ova dva druga raduju jer će jedan od nas otpasti. Ja vjerujem u "moj" tim. Vidjećemo. Kladio sam se sa 3 druga i 2010 pa sam pogodio Intera da će osvojiti. Tad je bio duplo manji ulog nego sad al sam ipak fino zaradio. 🖐

dejmi

pre 6 godina

Interesuje me da li postoji stariji navijac Reala od 12 godina???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Szefan, 11. decembar 2017 13:29)

Koliko ti imas godina?

Negativni

pre 6 godina

ripley, 11. decembar 2017 13:31)

Tačno. Nisu Real, Bajern, Barsa i Mančester Junajted džabe to što jesu. Može se uložiti ogroman novac u klub (Siti - milijardu dolara!) i kratkoročno praviti neke rezultate, ali konstantno praviti rezultate može samo veliki klub. Porto je veći klub i od Sitija i od PSŽ-a i njemu se nikada ne bi desilo onakvo ispadanje kao PSŽ-u protiv Barse i Sitiju protiv Monaka.
Što se Gvardiole tiče, delimično se slažem sa tobom. On ima svoj sistem igre i uporan je, ali za osvajanje LŠ trebaju mu Mesi, Ćavi, Inijesta, Fabregas i Uefin sudijski rezervni sastav iz Norveške. Samo Murinjo može da osvoji sa Portom i Interom LŠ, i niko više.

Nikola

pre 6 godina

real ce ih rastavit na proste faktore.. 
(Goran Caktas, 11. decembar 2017 11:57) 

Uz pomoc sudija su najjaci formacija 4333
(Balkanac, 11. decembar 2017 12:01)

Ne nego ce ih rasturiti kao sto u Barselonu u oba meca u super kupu Spanije prije 2 meseca, iako je uefalona imala pomoc sudija (nepostojeci penal i crveni Ronalda) opet ih je Real rastavio kao sto ce PSZ u februaru.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Opa Penal Madrid protiv Psz, idemo Psz!
Mi smo dobro prosli sto smo dobili Celsi, Barsa moze lagano sa njima. Kad ih neki Vest Hem pobedio mozemo i mi, vamos Barsa, te quero mucho.

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:30)

Sta onda za barselonu reci posle one kradje protiv PSZ i bas protiv Reala u kupu spanije ne tako davno :)

BlueBlueBlue

pre 6 godina

Mesi ima da place kao prosle sezone, nema Neymara da mu spase ekipu kada ih mi rasturimo kao PSG 4:0 na Bridgu idemo lagano dalje ako su sudije fer.

Djomla

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

Finale pre finala a Real zaostaje 10 bodova u prvenstvu hahahajah a ligu sampiona osvojili na pomoc sudija, pregazice ih Psz

Oliver

pre 6 godina

Zeleo sam Besiktas,dobio sam Besiktas.Da stvar bude jos lepsa,otpasce Real ili PSG,Barsa ili Celsi,sto olaksava posao Bayernu.Vidim da ce Hajnkes osvojiti novu tripletu,hahaha

ma da pa daa

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni.

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze.

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija.

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema.

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa.

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!

Milovan

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi.

Ti nikad nećeš hodati sam!

Goran Caktas

pre 6 godina

Ne volim real ali jadno onom ko ga izvuce,sad su u ulozi autsajdera i onda ce doc city ili psg i real ce ih rastavit na proste faktore..

Neznalica

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.

Sladjan LazareFaC

pre 6 godina

Nisam nezadovoljan ali nisam ni prezadovoljan žrebom! Liverpool želi da osvoji LŠ i sasvim im je svejedno ko će biti protivnik u 1/8 a ko u finalu! S druge strane Livepool je motivisaniji kada igra protiv atraktivnijih imena te sam stoga priželjkivao Real ili Bayern da ih razmontiramo, ali može i ovako... biće dana za megdana!
YNWA

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Sevilja- Junajted, Bazel- Siti, Real- Psz 100 %.

Kamikaza

pre 6 godina

Real ispada jer jednostavno se ne mogu nositi sa ubitačnim triom Neymar, Cavani posebno čudesnim Mbapeom, nemaju odbranu za to i Zizu dobija otkaz s obziroom da Barsa uzima La Ligu a vrlo vjerovatno i LŠ jer su dominantni a imaju i najveceg ikad Lea. Mančester opet dobija najljakšeg protivnika ali to me ne čudi, Juve teško izlazi na kraj sa engleskim timovima tako da ce biti guravo,Liverpul ce pregaziti Porto,Siti Bazel, Bajern besiktas ostali 50 50

STRSLJEN

pre 6 godina

Sve namjesteno, znaju da Spanci dominiraju pa ih hoce izbaciti, Real, Barca, Sevilla svi dobili jake protivnike, dok u Manchesteru slave prolaz;)

Djordje NS

pre 6 godina

Bez brige Realovci. Vi imate sudije.
(Sandžak)

Koliko samo treba biti čovek bez obraza pa ovo napisati kao navijač Barse posle one pljačke i krađe veka i prolaza Barse protiv PSG?

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽

Prosecan uefalonac

pre 6 godina

'Aj sad kad vec penal madrid nije izvukao Besiktas da kazem da se istrosio Perez, ne moze da kupi i zlatnu loptu penaldu i besiktas...a ne cekaj, pa kupice sudije sad.

za prosecan uefalonac

pre 6 godina

Perez nije stigao da sredi zreb za osminu,jer je morao hitno da otputuje u Hjuston.
Posto je NASA otvorila specajlno odeljenje koje ima zadatak da u narednom periodu pruzi adekvatan odgovor na pitanje : zasto je CR 7 dobio zlatnu loptu ?
Naucnici predvodjeni genijalnim Stivenom Hokingom kazu da ce dati sve od sebe,ali da se jos od otkrica prvih crnih rupa u svemiru i kvazara na granici svemira nisu sreli sa komplikovanijim pitanjem.
Priznaju da im Florentino svojim upornim ponavljanjem da je CR7 ikona muske lepote , nije bio od velike pomoci i da ce morati sami da traze dokaze i naucna objasnjenja.
Priznaju da ih ceka najtezi posao jos od postavljanja Hubble teleskopa u orbiti.

Hala madrid

Neko ko zna

pre 6 godina

Moje prognoze o sansama ko ce proci dalje (moze, a ne mora tako biti, jer sve zavisi od forme igraca, klubova i mnogih drugih faktora):
*Barsa 55%:45% Celsi
*PSZ 51%:49% Real
*M. Siti 70%:30% Bazel
*M. Junajted 55%:45% Sevilja
Totenhem 47%:53% Juventus*
*Liverpul 55%:45% Porto
*Roma 53%:47% Sahtar
Besiktas 35%:65% Bajern*

balon d smor

pre 6 godina

Nagrada za najboljeg igraca, gledaju se rezultati ostvareni u periodu 20 novembar-2 jul.
Tako da je Ronaldo vec sad u prednosti.
Ako nekom nije jasno, nisu bitna ostvarenja tokom jula, avgusta, septembra, oktobra i 2/3 novembra meseca.
Kome smeta nek posalje mail Fifa i nek se zali.
Do tad, 7-5 a sledece sezone Roki ce pobeci na 9-5 a bio je u minusu 1-4.

3000 dinara za Mesija.
Nepravda.
Iz Argentine je.

Spavate li mirno Fifa mocnici?
Slipin in pis Frans fudbal?

Sta kazu navijaci omrazenog rivala za minus 7 titula LS, posto spominju neke minuse u golovima i bodovima?

Pa Srbin

pre 6 godina

Hahaha znaci nikako ne razumem ove sto favorizuju Barselonu.?
Koja crna Barselona.?
Barselona koja je u poslednje 4 godine igrala samo jedno polufinale u LS.

Barselona koju je Atletiko eliminisao 2 puta u poslednje 4 godine, i to Barselona koja je tada u sastavu imala Nejmara.

Ova sad Barselona, aj sto nema Nejmara, nego Suarez nije ni bleda senka onog igraca od pre 2-3 godine.

Pa ako je mogao Atletiko 2014 i 2016 da izbaci Barsu, i to Barsu na svom vrhuncu predvodjenu MSN, onda brale moj moze i Chelsi da izbaci ovakvu trenutnu Barsu.

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.

Pedja

pre 6 godina

Da će osvojiti ove sezone ja se kladio na PSŽ sa 3 druga. A oni na Real, Barsu i Mančester Siti. Ajd da se od ove 3 neko već sad sastane. Ajmo Barsa-Siti! ⚽
Komentar poslat sa sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 11. decembar 2017 12:09)


Žao mi je što ću te razočarati ali ispada PSG već na startu nokaut faze, Real neće imati milosti.

maradona _sa_karpata

pre 6 godina

Od kako je Perez na celu Reala u drugom mandatu,obratite sad paznju na zreb osmine finala kao i cetvrt finala ..polu finale ne racunam,tad vec moras dobiti one najjace..Dakle, dobijali Shalke x2, pa Wolsburg,CSKA,Apoel,Galatasaraj,Roma x2 ,Atletico x2 ,Man utd (kad su bili drugi u grupi i prosli ih nakon sramnog crvenog naniju) ,Lyon x2,BVB ,bayern (znamo kako su ih prosli) i sad PSG..dakle pogledajte kakav je to zreb bio..A sad pogledajte Barcelonu...iako su uvek bili prvi u grupi,pogledajte ekipe koje su dobijali ne samo u 1/4 finalu,vec odmah u osmini..PSG 3x,Milan 3x,Arsenal 3x,Atletico 2x,Man City 2x ,Chelsea 2x,Juventus...Da li ovde treba bilo sta komentarisat...PRvi put Real dobija super mocnog protivnika vec u osmini.Barca igrala vec u osmini 2x sa Arsenalom,PSG,2x sa MIlanom,sa Chelseiem,Man City x2..Real je jos dobio i Man utd u osmini od velikih protivnika..pazite koja je to razlika...cak u cetvrtini finala su imali mnogo lakse protivnike,izmedju ostalog i Apoel,galatu,Shalke,Volsburg itd...nisam teoreticar zavera,ali ni jedan drugi velikan nije imao ovako lagan zreb svih ovih godina..ni jedan...

neutralni felsh

pre 6 godina

uefalona lagano prolazi Celsi, sudija ce biti na visokom zadatku kao i uvek protiv njih :)
(Juventus, 11. decembar 2017 12:50)


rece covek koji se potpisuje "juventus"...

Makaveli The Don

pre 6 godina

Celzi je smrt za Barselonu,sigurno ce Konte da dovede 2-3 pojacanja u Januaru,pominje se da je Ros Barkli zavrsena stvar,a on je tipican Celzijev veznjak Barkli,Bakajoko,Kante mogu da ubiju Barselonu sa snagom,trkom i presingom na sredini...

Bavarac

pre 6 godina

Besiktas lak protivnik? Gledao neko kako igra Beskitas kad moze to da tvrdi,ja mislim da je nezgodan protivnik upitanju.
Real ispada napokon!

Zlatko

pre 6 godina

U jednom komentaru sam napisao da priželjkujem Čelzi-Barsa, Real-PSŽ i Bajern-Siti, pa da veštačke tvorevine završe učešće za ovu sezonu. Pogodio 2 od 3 priželjkivana para. Nije loše. Dve veštačke tvorevine završavaju učešće, treća završava na sledećem stepeniku. Dosta im je za ovu sezonu.

gevara

pre 6 godina

maradona _sa_karpata
.Hahahahahha i sam znas da nije tako i ne verujes u ono sto si napisao jer kad je barsa igrala protiv parisa i cityja oni su bili slabi i svako ih je pobedio, pa i Milan a onda dosao Atheltico i 2 puta poslao ih kuci a bas ta dva puta Real pobedio atletico u finale tako da pametnome dosta.
Ja se ne plasim za mec PSG REAL oko sudija a obavezno o utakmici Barca-Chelsea jer znamo ono od 2009 pa i prosle protiv PSG

Zao mi je PSG ali samo do ovde jer ce ih Real gaziti, prosto to je masina koja gazi ekipe kao ono sa Sevillom a bez citavog odbambenog reda i Casemira

mr.wolf

pre 6 godina

Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala. 
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)

A sta je to Real do sada pokazao ?

Nebojša

pre 6 godina

Ima Boga da je ko igla. 
Dajte te PSG manekene na kratku edukaciju o fudbalu.
(sarajevo.ba, 11. decembar 2017 12:20)

Ono kad Francuze zoveš manekenima a idu kod najvećih manekena i simulatora plus najveće sramote za fudbal i sinonim za prevaru real madrid.

Dzon

pre 6 godina

Kad se do Februara uigraju Modric, Isko, Kros, Kazemeiro, pa masina iz Madrida tek ima da pregazi Pariz !!
Jos kad se u odbranu vrate: Varan, Ramos, Karvalhal, hajooj pa ima da bude veselo.

Stvarno ne vidim sta to treba da se desi, pa da Pariz izbaci Reala.
Plus Pariz ima kompleks Lige Sampiona, dok Real po obicaju najbolje partije pruza u LS.

sarajevo.ba

pre 6 godina

Kako ce ovo Barsa i Real lagano cistiti tamo do polufinala.
I jedan od ta dva kluba osvaja.
Sto se engleza tice kladio bih se da ce im 3 kluba u ovoj fazi ispasti.
Totenhem i Celsi sigurno, Livepol ili United je treci, s tim sto bih rekao da ce Porto vrlo vjerovatno Lvpul otresti.

CJ

pre 6 godina

Sramota, ovaj Real uvek dobija najlošije protivnike...za razliku od Bajerna koji do 1/2 finala već godinama igra sa velikanima Portugala, Arsenalom...

Gladiator

pre 6 godina

Bayern dodje drugi u grupu i dobije najlakse Besiktasa
PSG osvoji grupu i dobije Uefadrid gdje se mora boriti protiv Uefe i sudija ..
(Sandzak, 11. decembar 2017 12:32)

Hahaha prvo plačete kad izvuku slabije, sad zato što izvukli jake ali opet to nije neki osvajač koji ima tradiciju tipa Bajern, pa već frka zbog prolaza. Real i Psg su igrali 4 puta predprošle godine i nikad nije bilo problema sa sudijama, za razliku od npr meča sa Barsom.

Tostao

pre 6 godina

Sve je okej ali ne mogu da ne posumnjam da je Alonso gledao kuglice, pogotovo u izvlačenju poslednja dva para, čak bi i šimpanza zapamtila kuglicu sa ceduljicom Barselone i dodelila je kao rivala Čelsiju a ne Bešitkaš, koji ostaje kao potencijalno lakši rival kluba u kome je Alonso igrao.

Samo kažem kao posmatrač a ne kao navijač. Klub za koji navijam ne igra CL nekoliko godina unazad.

Sale

pre 6 godina

Hahaha gde su sada oni što su govorili da Real izvlači Bešiktaš sigurno, evo vam sad pa uživajte. Ajde bre Real zgazi ovaj odvratni PSG, Real mi nije omiljena ekipa ali big jako voleo da pregaze ovaj odbojni PSG

Guest

pre 6 godina

Ma za taj Real su uvek iste priče prošle godine su na putu imali Napoli, Bajern i Atletiko. Pred svaki žreb hejteri kukaju "izvućiće besiktas namešteno itd.." posle će kukati na sudije i tako do finala.. Prošle godine su opeglali i Napoli i Bajern i Atletiko i Juventus i to sve glat, ovi pričaju kako ih guraju sudije.. Smesno

yytyt

pre 6 godina

Velika šansa da se desi nezamislivo. U četvrtfinalu bez ijednog španskog kluba. Sevilja gotovo sigurno ispada od Junajteda, Barca takođe ima manje šanse od Čelzija. Da se igra za dve nedelje lagano bih tipova na PSG protiv Reala ali pošto se igra tek naproleće, postoji šansa da Real podigne formu pa mi je to najneizvesnije. Siti je ubedljivo najbolje prošao u žrebu.
(Neznalica, 11. decembar 2017 13:14)

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..

za balon d smor

pre 6 godina

Nije tacno da se gledaju rezultatu od novembra do jula !
Logika kojom se daju zlatne lopte je jednostavna !
Daje se nagrada najlepsem fudbaleru one ekipe koja uzme LS i pozeljno je da ima najlepsu frizuru,mada nije neophodno.
Kako je Ribery nije bio dovoljno zgodan 2013. god. za ovakvu nagradu,niti je imao saigrace koji bi ispunili taj kriterijum,expresno je odluceno da se nagrada 2013 dodeli najlepsem ikada u istoriji iliti CR7.
Ove godine je takodje bio bez konkurencije,jer Modric, Benzema,pa ni Isko i nisu neke ikone lepote,tako da verujem da ce tako biti i naredne godine.
Samo neka nastavi da gaji svoj predivan bronazani ten i jos dve zlatne lopte mu se smese.
Hvala i dovidjenja

mika

pre 6 godina

Ajooj kako ce Chelsi da opere Barsu, pa niste ni svesni. 

Ne moze Messi sam protiv Chelsija, jesnostavno ne moze. 

Aj recite mi jos jednog ozbiljnog igraca u Barsi osim Messija. 

Takvog igraca u Barsi jednostavno nema. 

Dok s'druge strane u Chelsiju imamo Hazara, Moratu, Fabregasa, Kantea, Kurtoa. 

Hahaha pa prolazi ovo Chelsi lagano !!
(ma da pa daa, 11. decembar 2017 16:10)

S kim se ti ovde grudvas ja ne znam. Inace, do meca ima jos 2 meseca, a Dembele ce to tad uveliko biti na terenu a drugo da celzi ima svi njih bili bi prvi a ne treci u PL sa -14 bodova

mica surdulica

pre 6 godina

Solidan zreb, PSG na najvecem mogucem testu, iako van forme ovo je Realovo takmicenje, ne bi me cudilo da ih zgaze.
Barsa na Celzi sada vec klasik LS, videcemo sta nas ocekuje ovaj put(crveni kartoni I sudijske krucijalne greske zagarantovani). Mislim da Totenhem nema sansu da izbaci Juve, iako ni oni nisu u formi ipak su to Italijani I u dve tekme ih je uzasno tesko izbaciti, mislim da Tot nema kvalitet za to. Ocekujem da bez problema prolaze Siti, Utd, Bajern, Lfc I Roma.

Totalista

pre 6 godina

Lepo je videti da je decenijama povlascenom Realu ove godine sezona zavrsila u decembru mesecu. Ko ce da se kladi da ce Real u dve utakmice s arapskom masinerijom dobiti minimalno 7 komada ?

badr_hari

pre 6 godina

Znači neverovatno je da Barca uvek prolazi grupu kao prvoplasirana i uvek izvuče najači tim od drugoplasiranih...ne verujem u teorijama zavere...ali ovo je previše

bradina

pre 6 godina

Svakako da je najatraktivniji i najjaci par Real - PSG i pobednik tog dvomeca bi istakao kandidaturu za buduceg osvajaca "uska"!?U ostalim mecevima manje vise unapred se "vidi" ko ce u cetrvtfinale gde "Barsa" ima prednost nad Celzijem,Man.Junajted nad Seviljom,Man.Siti nad Bazelom,Liverpul nad Portom,Roma nad Sahtjorom,Bajern nad Besiktasem.Jedina neizvesnost vlada u sudaru "stare dame" protiv uvek nezgodnih i nepredvidivih "pevaca" pa bi slika za cetvrtfinale izgledala ovako:
1.Real(PSG)
2.Barcelona
3.Man.Junajted
4.Man.Siti
5.Roma
6.Bajern
7.Liverpul
8.Juventus(Totenhem)

Bude li drugacije od "mog" predvidjanja ocigledno da se onda nesto novo dogadja u klupskom takmicenju LS i polako ulogu favorita preuzimaju klubovi sa Ostrva!Kako igra Man.Siti u dosadasnjem prvenstvu Engleske, vreme je da se domogne bar mogucnosti da zaigra u finalu gde mu je objektivno po sadasnjim fudbalskim parametrima mesto!Bajern,Barcelona i vremesni Juventus skloni su iznenadjenjima ali nisu vise toliko dominantni kao nekada,pa im predvidjam krah vec u cetvrtfinalnim mecevima!Jos jednom podvlacim pobednik dvomeca Real- PSG najveci favorit u nadolazeceg Pepeovog Man.Sitija!

ju ju

pre 6 godina

ma da pa da
To samo pokazuje da barsa ima igrace iz svoje skole, ne gadjaju se milionima na sta se ovde vecina gadi...sto je rekao bih za respekt a ne za podsmeh.

neutralni felsh

pre 6 godina

Odlično smo prošli. Preći ćemo Porto kao preko plitkog potoka. Nadam se daćemo već u prvoj da ih nakantamo, da bismo kod kuće odigrali bez presije i odmorili igrače. Nadam se da će lažni timovi ispasti, i da ćemo imati povoljan žtreb. Najjači smo, najnezgodniji smo. Imamo realne šanse da ponovimo 2005. Firminjo najbolji strelac u najavi. 

Ti nikad nećeš hodati sam!
(Milovan, 11. decembar 2017 12:28)

:)
nikad nisam tacno znao ko su ludji i nerealniji optimisti, arsenalovi ili liverpulovi simpatizeri...

Dzoni

pre 6 godina

I šta ćemo sad sa teorijama zavere, Real-Bešiktaš???
(Blue Moon 654, 11. decembar 2017 12:19)

Ma Sabi Alonsko ih zavio u crno. Sad ce morati da se pomuce do finala, tj bice neki penal i tako.

nesaneg

pre 6 godina

Chelsea-Barca ce biti odlican dvomec, Chelsea mora da ostvari dobar rezultat u prvoj utakmici da bi imao sansu za prolaz, 1-0 bi bio idealan rezultat, pa u gostima na kontru i sta bude...
COYB

Neznalica

pre 6 godina

barsa manje sanse od celzija? lepo si se potpisao ..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (yytyt, 11. decembar 2017 13:21) # Link komentara

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.

ripley

pre 6 godina

PSG nije izgradio kult velikog ,pobednickog kluba.To je ta tezina koju nosi Real,Man Utd,Bayern,Barcelona itd...To je to "nesto" sto se ne moze kupiti novcima ,milijardama...Oni vec godinama gube protiv barcelone pre svih,i onaj poraz iz prosle sezone je jos veci teret stavio na njih, ali i etiketu luzera, koja karakterise "male" klubove..Izgubiti 6-1 nakon pobede od 4-0 i mogu samo malli klubovi.Oni imaju mozda najjaci tim na svetu,ali nemaju hemije,jer vecina tih igraca se ne mogu poistovetiti sa tim PSG,stopiti sa navijacima,oni nisu globalni brend,.Pojedini Igraci se smatraju iznad kluba. To ce biti problem parizanima ,ali i Man Cityu koji ipak drugacije izgleda zbog tog "ludaka" i perfekciniste Gvardiole,koji priznali mi to ili ne,radi sjajan posao i njima dajem vece sanse za titulu nego parizanima.Real je najveci klub sveta ,sa ogrmonim iskustvom u ovom takmicenju,sa oreolom nepobedivosti zadnjih godina .Parizanima je mozda Nejmar doneo malo te "pobednicke" sveze krvi,jer dolazi iz jednog veceg kluba ,sa kojim je sve osvojio i zna kako se postaviti u ovim utakmicama,ali generalno, mnogo vremena treba proci da PSG stvori svoj "identitet " i ostavi jedan svoj pecat u ovom takmicenju.U svakom slucaju ,Englezi bi mogli iznenaditi ove sezone,LFC pogotovo iako ih neki podcenuju.Murinhu ne dajem previse sansi,ali ne treba ih optisati.Chelsea ce namuciti barcu prilicno sam siguran.Juve bi mogao ponovo daleko..

dejmi

pre 6 godina

Interesuje me da li postoji stariji navijac Reala od 12 godina???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Szefan, 11. decembar 2017 13:29)

Koliko ti imas godina?

Liverpool Man

pre 6 godina

Ocekujem da Barsa, Real, Bajern, Siti, Liverpul, Juve, Roma i Junajted prodju dalje. Mozda bude iznenadjenje i recimo Celsi takticki nadmudri Barsu zbog Kontea ili da se Sevilja popravi drasticno pa namuci Junajted. Naravno Sahtjor ima odlicne sanse ali ono sto je sigurno je da u cetvrtfinalu nece biti neke slabe ekipe. Ako Liverpul prodje Porto a onda im uleti Engleski tim, bogami ima sanse za polufinale. Na Enfildu je sve moguce. Jedva cekam februar i prolece.

Blaugrana

pre 6 godina

Jeste li gledali mec sad za vikend, Barselona 11 na 11 nije imala nikakvu sansu da da gol Viljarealu.

Ja bi brale moj rekao da Chelsi ima velike sanse da izbaci Barsu.
(Pa Srbin, 11. decembar 2017 15:05)


Pa, Srbine, legendo, gledao sam Celsi protiv CP, koji na 7 utakmica ne da ni gola, a tvom velikom Celsiju utrpase 2. Gledao sam isto i protiv West Hema ove nedelje. Gledao sam kako se solidna Roma igrala sa njima u oba meca. Gledao sam isto tako i Liverpul, Arsenal, Siti i Barnli.

Utammice LS su sasvim drugo. Nejmara nema, ali su mnogo tvrdji nazad, samim tim, kontre mnogo teze prolaze, a to je i ujedno glavni adut oponenata.
Ne mislim da ce se Celsi braniti cjelu tekmu, nego da ce igrati malo brze i vrsiti pun presing koliko budu mogli izdrzati.

Sve u svemu, bice zanimljiv dvomec sigurno, kao i par ostalih. Mislim da ce to Barsa izgurati zajedno sa Sitijem, Totenhemom, Junajtedom, Romom, Bayernom i Liverpulom, a Real - PSG ce biti sta ko ponese (osim ako se ne ukljuci kakav dobro poznati 3rd party).

Daniiel

pre 6 godina

Greota da ispada psz ili real u tako ranoj fazi... bez obzira sto ne navijam za njih...
Barsa real bayer i psz bi bilo idealno polifinale

Petrovic

pre 6 godina

Odavno celsi nije pao sa kataloncima,veoma zanimljiv duel,nadam se da barsa nece imati opet nekog overboa ili sudiju na njihovoj strani.

The one

pre 6 godina

Dva velika derbija,veoma atraktivan par je i Juventus-Tottenham,dok je sledeci po atraktivnosti verovatno Sevilja-Man Junajted iako sam prilicno siguran u prozal Murinjove ekipe. Takodje moze se ocekivati tesan prolaz Liverpula protiv Porta,rekao bih sanse 55-45. Romi ce biti jako tesko protiv ukrajinaca, dok su se Siti i Bajern vec plasirali u 1/4 finale.

Vucko

pre 6 godina

Dobri parovi, jedva cekam duel Real-PSZ, mada ce i Barsa-Celzi i Juve-Totenhem biti dobri mecevi, a i ostali ce biti zanimljivi. Moja prognoza da prolaze: PSZ, Barsa, Juve, Mancester Junajted, Bajern, Siti, Roma, Liverpul.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Pedja - Svakako se ova dva druga raduju jer će jedan od nas otpasti. Ja vjerujem u "moj" tim. Vidjećemo. Kladio sam se sa 3 druga i 2010 pa sam pogodio Intera da će osvojiti. Tad je bio duplo manji ulog nego sad al sam ipak fino zaradio. 🖐

Viktor Kasai

pre 6 godina

Protiv Kavanija Mbapea i Nejmara ni sudije ne pomazu
(Wlada, 11. decembar 2017 12:40)

Ako ja sudim vi nema sta da trazite na terenu.

default

pre 6 godina

Barca - Chelsea 100 %
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 11. decembar 2017 11:33)

Bravo majistore.

djarzinjo

pre 6 godina

Da li ti ove godine gledaš Barcu? Nejmar otišao, Suarez daleko od igrača koji je nekada bio, nikog ozbiljnog nisu doveli. Doduše možda se nešto promeni u januarskom prelaznom roku. Kako sada stvari stoje Čelzi će ih oprati.

Mesi jeste najveći igrač ali ne može ni on sve sam. Na kraju krajeva, uporedi kako igra Barca protiv Simeoneovog Atletika. Konte maltene na isti način igra a pokazali su u grupnoj fazi da su dosta jači od Madriđana.
(Neznalica, 11. decembar 2017 14:09)

Ne bi se ja bas toliko zaletao u prognozi meca Barsa-Celsi. Jeste da Barsi ne lezi Celsi, ali ovo nije klasicna Barsa koja posedom napada i melje protivnika, ova Barsa ga posedom kuva (ako mogu tako da se izrazim) i kontrolise igru. Ako si gledao Barsu, znas da oni od Super kupa Spanije i meceva sa Realom nemaju poraza, a odigrali su ih 23 (18-5-0). Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.

Mislim, dakle postojim

pre 6 godina

@Ne podnosim Real, PSŽ još više, ali po onome što su prikazali ove sezone ovo je definitivno finale pre finala.
(ZaphodBeeblebrox, 11. decembar 2017 12:33)
Po onome sto su ove sezone pokazali trenutno finale pre finala bi moglo da bude jedino Siti-PSZ. Ili Siti-Barsa. Nikako PSZ-Real. Ako bi gledali trenutno ovu sezonu Real je skroz los. E, sad druga je stvar sto je pitanje kad ce Real da eksplodira kao za vikned protiv Sevilje (5:0 prvo poluvreme).

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ sarajevo.ba - Biće zanimljiv okršaj. Ja zbog opklade sa drugovima navijam za Pariz. Neka bolji prodje dalje! 🖐

takkar

pre 6 godina

Eto, znamo parove i mogu reci samo da ce biti ultra zanimljivih meceva. Celsi ce namuciti Barsu, imaju cak i sansu nekom defanzivom da ih zaustave iako ce to biti tesko. Sta kazete za ''moj'' Real ? Bice lud dvomec,videcemo koliko je PSG kadar da uradi nesto vise sa svojim timom od skoro milijardu evra.Taman cemo i ''proveriti'' Real.Bas me interesuje da li sam bio u pravu kad sam pre par dana komentarisao da se u eliminacijama vidi ko je ko.Sto se u proslosti i bliskoj i dalekoj uvek potvrdjivalo. Verujem da ce biti tako. Roma je imala sasvima lep zreb moze u top 8. Sto se tice Liverpoula nisu sigurni uopste, cak mislim i da nece proci. Totenhem je naleteo na minu takodje,tu ne znam sta da mislim. Izjednacen mec, ali rekao bih da Englezi moraju da odigraju iznad svojih mogucnosti da bi prosli, sto nije nemoguce. Bajern ce se prosetati,jedino oni nemaju pretezak zadatak,ne potcenjujem Besiktas nikako,ali samo gledam realno igracki su jaci Nemci i to mnogo.Junajtend isto mora mnogo lepo da odigra,Sevilja ima pobednicki mentalitet i oni su takmicarska ekipa. Siti bi trebalo da ''preskoci'' Bazel onako sa pola gasa.To je neko moje vidjenje zreba. Sve u svemu treba ocekivati jace ekipe u top 8 ,jedino su dva derbija neizvesna,bar bi trebalo tako da bude.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne podnosim ni Real ni Psg, ali malo vise Real zbog otimacina prethodnih godina. Zato cu navijati za Psg i ocekujem da ce ih izbaciti. U svakom slucaju, bice sjajan mec, bas kao i Porto-Lverpul gde ce biti puno golova i uzivancija za gledanje.

Žunior

pre 6 godina

Psg,real,barca,city,utd,bajern, chelsea financijski jaki otimaju igrace drugima ostali timovi za ligu evrope svake godine se 4,5 timova bori za tituu gledajte NFL svi imaju iste uslove mogu isto da plate slabiji timovi prvi biraju to je liga sampiona i sve se igra samo na 1 utakmicu pa ko osvoji nema namestanja a ne sevilja maribor ludogorec protiv psg real city i kao mnogo su jaki a Monako nestao a dominirao bi godinama

srbija

pre 6 godina

Pokušaću što realniji da budem.
Liverpul, Siti, Junajted bez problema dalje. Celzi-Barsa i Juve-totenhem 50%-50%, Psg bi trebalo da je malo jači od Reala, Bajern-Besiktas, nemci protiv jakih turaka, interesantno i Roma-Sahtijor najslabiji duel.
U svakom slučaju liga šampiona nikada bolja, uživajte.

BlueFortress

pre 6 godina

Treci put zaredom tezak zreb za Celsi ali dobro sami su zabrljali sto nisu razbili Atletiko u poslednjem kolu...
Barsa, bice ponovo tesko ali zna se ko je lakse izlazio na kraj, nadam se da nece sudije "krojiti" kao 2009, izbaceni su od strane Celsija i 2005 i 2012 godine pa iako tu nisu vise Drogba, Lampard, Teri, Ceh i ekipa mozda ce ovi novi nastaviti da im budu trn u oku, od Mesija mnogo zavisi naravno...
Ostali Englezi su imali srece osim Totenhema, moguce je da cemo videti jak povratak njihivog fudbala u Evropi!
Real-PSG svakako derbi kola za sve neutralce. Pozdrav svima...

albatros.budala

pre 6 godina

Joj brate kako ste dosadni s tim namestanjem ovaj ovog uvek ovaj ovog... sta gledate fudbal uopste ako vam je sve uvek namesteno... mali ljudi nesrecni

koma

pre 6 godina

Ove Parizane kao da neko namerno sabotira. Vecito najtezi zreb u ranoj fazi LS. Ta utakmica i Totenhemova su fifti-fifti, ostalo je manje-vise jasno sa izrazenim favoritima.

neutralni felsh

pre 6 godina

Zbog toga ce pre svega biti zanimljiv El klasiko na Bozic. Ja mislim da ce posle tog meca, krajnji dometi Barse u Ligi Sampiona biti mnogo vidljiviji, pre svega jer imam utisak da je Real poceo da dize formu.
(djarzinjo, 11. decembar 2017 15:13)


barsini ce u el klasiku vise ici na remi, njima odgovara trenutna gol razlika - nece mnogo davati gas i otvarati se da ne bi realovima dali sansu da idu na kontre kao letos u super-kupu.

Velicanstveni

pre 6 godina

Od 160 komentara nema dvadeset normalnih,fudbalskih,sa nekom analizom timova i duela.Nenormalna klinacka prepucavanja i to jedan ovako ozbiljan portal ne treba da dozvoli,dosadni ste vise sa Mesijem,Ronaldom i "plastikanerima i manekenima i namestenim zrebovima i uefalonama"i Perezovim kupovinama,ispade covek najjaci u Evropi a ovi Nemci,Englezi,Italijani.... se nista ne pitaju,Spanija je jaca drzava od USA,vedri i oblaci.

mali_buda10

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (balon d smor, 11. decembar 2017 14:14)

Da li je moguce da nam je omladina spala na ovakve grane...Boze sacuvaj ,ovo je zalosno ! Elem, englezi se vracaju i drago mi je zbog toga.Nadam se opet nekom dalekom ucescu Juventusa. Barca ce se napatiti protiv plavaca,tradicionalno im ne leze, a najvece sanse dajem Man Citiju ,Bayernu ,te pobedniku dvomeca PSG-Real

Negativni

pre 6 godina

ripley, 11. decembar 2017 13:31)

Tačno. Nisu Real, Bajern, Barsa i Mančester Junajted džabe to što jesu. Može se uložiti ogroman novac u klub (Siti - milijardu dolara!) i kratkoročno praviti neke rezultate, ali konstantno praviti rezultate može samo veliki klub. Porto je veći klub i od Sitija i od PSŽ-a i njemu se nikada ne bi desilo onakvo ispadanje kao PSŽ-u protiv Barse i Sitiju protiv Monaka.
Što se Gvardiole tiče, delimično se slažem sa tobom. On ima svoj sistem igre i uporan je, ali za osvajanje LŠ trebaju mu Mesi, Ćavi, Inijesta, Fabregas i Uefin sudijski rezervni sastav iz Norveške. Samo Murinjo može da osvoji sa Portom i Interom LŠ, i niko više.