Sreda, 06.12.2017.

20:00

LŠ: 33 gola – sedmica L'pula, Šahtjor dobio Siti!

Ekipe Liverpula, Sevilje, Porta i Šahtjora iz Donjecka poslednja su četiri učesnika osmine finala Lige šampiona.

Izvor:

LŠ: 33 gola – sedmica L'pula, Šahtjor dobio Siti! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

191 Komentari

Sortiraj po:

facts

pre 6 godina

Sajt statbunker je netacan i nije merodavan o broju ukupnih asistencija u istoriji LS. Nazalost mnogi mediji i novinari su podatke uzimali od tog sajta u vezi broja asistencija u LS i tako sirili laz.
Evo vam slike da vidite koji igrac ima najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona (od 1992 do danas):

https://twitter.com/2010misterchip/status/832631059992817665

Na ovom sajtu imate verodostojnu listu asistenata LS od sezone 2006/07 do danas (nema ranije):

https://www.worldfootball.net/assists/champions-league-2006-2007/

https://pbs.twimg.com/media/DPQYFVpWsAEQOTk.jpg:large

Inace, ovaj gornji link je podatak od profila Twitugal na tviteru koji pise sve najbolje o Kristianu. Oprasta im se sto su "pojeli" 1 asistenciju Gigsa, ali nisam siguran da li su naveli tacan podatak za Kristiana. To je podatak od novembra ove godine.

Hvala i pozdrav!

Jaran

pre 6 godina

onako
Salah je ove sezone davao golove protiv Arsenala, Celsija, Totenhema i Sevilje (prosle sezone protiv Lacija, Napolija i Olimpik Liona (nije vise to "taj" Lion)), a Mane protiv Arsenala i Sevilje. Oh, da.... Nisi mi rekao koji to timovi imaju bolje igrace na istim pozicijama koje igraju Salah i Mane...

CENTURION

pre 6 godina

Ticulenkovicu, cekaj do pre par godina su svi govorili okvir gola, sad odjenom svi strucno govore okvir vrata, vratnica.....robovi pomodarstva i trendova.

Tićulenković

pre 6 godina

@CENTURION
Brale, kad je neko pozvan u studio u svojstvu stručnog konsultanta, zato što je stručan za temu emisije, onda on u toj prigodi koristi zvaničnu stručnu terminologiju. Veruj mi nema tu ništa čudno, kolko god ti slabo išlo razumevanje situacije.
To tebe ni na koji način ne obavezuje da koristiš zvaničnu stručnu terminologiju. Bar ne dok te ne pozovu u studio u svojstvu stučnog konsultanta. Onda ćeš i ti morati gol da zoveš vrata. Do tad slobodno po nahođenju, i niko živ neće da ti prigovara

Jaran

pre 6 godina

onako
Izvini, ja navijam za Partizan. Simpatizer sam Liverpula, Milana i Valensije ali sam NAVIJAC PARTIZANA.
Ali to je najmanji problem jer tvoja (ne)pismenost rusi sve granice!

NoName

pre 6 godina

NoName, da procitao sam. Pise goal posts, goal crossbar, goalkeeper.....etc. Dovidjons.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CENTURION, 7. decembar 2017 09:49)

Ono kad uporno pokusavas da budes pametan, a zakopavas se sve gore. Na kineskom se mozda kaze ovako:汉语/漢語, 华语/華語, 中國話/中国话, ali na srpskom se kaze vrata. Treba li da se nacrta?

DJ

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 6. decembar 2017 22:22)

Slazem se.. ali Prati Mesija, ISTO reaguje, samo sa manje gestikulacije. 3x je gori u tome... jer su ovi iz Barselone programirani da mora lopta Mesiju da ide, kod Ronalda nije tako. Ko bi rekao da postavlje koje kakve uslove u timu, a mislis dobrica.. Ronaldo ama bas nista ne krije u svom ponasanju, pokazuje BAS onako kako i oseca. Zameram na teatralnosti Ronaldu, ali opet, cista priroda.

NoName

pre 6 godina

facts: 

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija. 
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni. 
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno. 
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije. 
Gigs 29. Mesi 23. 
Pozdrav
(sramota, 07. decembar 2017 00:38)

Čoveče, tebi je vikipedija izvor informacija? Auuuu

NoName

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.
(CENTURION, 07. decembar 2017 00:17)

Svima je glupo, ali se tako zove u stručnoj literaturi. Ja i ti tu konstrukciju možemo da zovemo kako god nam se ćefne, ali on mora da kaže vrata jer je tako naučio i jer je tako ispravno. Npr, neko kaže migavac, neko čak i žmigavac, a ispravno je pokazivač pravca. I sad ja treba da držim predavanje Mirku Alviroviću jer se meni ne sviđa to što on koristi terminologiju koja se nalazi u udžbenicima- pokazivač pravca. Dakle, ispravno je vrata i vratar, a kome je inteligencija na nivou predškolskog se vidi iz tvojih komentara. Dao sam ti link, pročitao si i video da nisi u pravu, ali ti i pored toga nastavljaš po svom. To nije odlika inteligentnih ljudi.

bookvar

pre 6 godina

@Jaran Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata . Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom . Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ? Svasta
(onako, 07. decembar 2017 00:34)

0 gola, 15 boda?

zvrk

pre 6 godina

Anice sutra ces videti tvoju " borbenu" zvezdu kako prima 2 3 komada i sve ce ti mozda, ali mozda bitni jasnije..
(realan ljubitelj fudbala, 07. decembar 2017 02:30)

Zvezda prima petarde jos od Sparte, stalno "pogadjate".

iggy

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)
Jednom prilikom je rekao da se te reci - vratar i vrata koriste u sudijskoj terminologiji, a ne golman i gol

Markic

pre 6 godina

Facts
Jel si siguran da je to sve od rekord u LS sinoc? Daj potrudi se malo, mora da ima jos nesto :)) I ako nisi znao, najbolji asistent LS je Kristijano Ronaldo sa 33 asistencije, drugi je Rajan Gigs sa 32.

Aldin

pre 6 godina

Pogodio:Roma Carabag 0-2
Barsa-Sporting 2-3
B.minhen Psg 4+
Chelsea-Atletiko 0-2
M.united-Cska 2-3
Real-Borusija 4+
Totenhem-Apoel 0-2 i mrtvi totenhem daje 3 ći hol u 85minutu ccccc.

Neznalica

pre 6 godina

Izgleda da bi ovo mogla da bude prva godina novog ciklusa dominacije engleskih timova u Evropi. Još je Ferguson govorio da je sasvim normalno da se to događa u ciklusima. Tako nekih 3-4 godine caruju Italijani zatim Španci pa Englezi. Zbog nenormalnog bogatstva i trošenja para Barce i Reala, Špancima se to događa češće a Italijani su, sem Juventusa, već prilično dugo u kanalu, najviše zbog ekonomskog slabljenja ostalih timova. Dodaš još Bajern i to je praktično ono što osvaja LŠ iz godine u godinu.

Ne bi me iznenadilo da ove godine 3 engleska tima bude u polufinalu, mada bih možda najviše želeo da PSG osvoji LŠ ove godine čisto radi promene. Opet, oni toliko kupuju i toliko su finansijski moćniji od drugih da ni to be bi bilo nikakvo čudo.

Čini mi se da je došlo vreme da i u fudbalu, baš kao u košarci, imamo neku poluzatvorenu Evroligu. Besmislene su utakmice kao sinoćna Liverpul - Spartak.

Zlatko

pre 6 godina

Sram da bude onog Gvardiolu !! 
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora. 
A ja cistu dvojku na Siti !! 
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !! 
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.
(Pa Srbin, 06. decembar 2017 22:52)

Brate Srbine... Pre ove utakmice Siti je obezbedio prvo mesto, za vikend Siti igra utakmicu ovog dela sezone, Šahtjoru treba, ukrajinska zima, plus, u Donjecku (ili u drugom gradu, zbog političke situacije) se niko nije naigrao fudbala. Da je prvo kolo pa i da juriš 2, ali tada ne bi imao neki od faktora (prvo mesto, zimu, utakmicu sezone). Lako je posle bitke biti general, ali kad sve to uzmeš u obzir, nije realno očekivati dvojku. Ovo je bio školski primer za izbegavanje čistog fiksa 2, pa čak i X2, kao što je, bar za mene, siguran 1 za ova dva dana bio tip na Bajern. Da ne kažeš da sam najpametniji, da sam odigrao nešto, moj siguran promašaj bi bila Sevilja. Možda čak i ta tvoja utakmica i golovi u Portugalu. Hoću da kažem da nisam najpametniji i da ne bih ni ja uzeo pare, ali uz sve prisutne (nabrojane) faktore nije realno očekivati 2 i posle pljuvati po Gvardioli. Slažem se sa tobom samo u poslednjoj rečenici, tj imam istu želju. Siti-Bajern i da idu kući. Dosta im je za ovu sezonu.

lometa

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .
(onako, 6. decembar 2017 23:16)

Imas dete, pises kao osnovac.

Srdjan

pre 6 godina

Jasno, ulazak u Ligu sampiona doneo bi sansu partizanovcima da peckaju zvezdase i obratno, kao i mesec dana hvalisanja kako su ponovo veliki klub. Medjutim, kakvo je trenutno stanje u razlici izmedju Eng, Spa, Ita+PSZ i Bajern ekipe i svih ostalih, za nas je najbolje da u LS nikako ne ulazimo. Greota je da ovo malo ponosa sto imamo u dve, tri sezone, uniste za krem Evrope prosecni Liverpul ili Monako, i da nam daju 15 komada u 2 utakmice.

pera

pre 6 godina

Pametnjakovicu, u strucnoj sudijskoj literaturi, koriste se termini vrata i vratar, a ne gol i golman!
(kadinjaca ipak pala, 06. decembar 2017 20:43)
A u gradjevinarstvu se golovi zovu bandere sa poprecnom gredom, pa da li treba tako da ih zovemo tokom meca. Sta me briga za strucnu sudijsku literaturu.

ss

pre 6 godina

"Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D"

Jao, pa jel to stvarno bio on?! Ja videla prilog pre par meseci i cudom se cudim da toliko lice, ali mislila sam da samo lice... E hvala ti, niko iz okruzenja nije znao o cemu pricam, samo me belo gledali. Inace, Nedic jedan od omiljenih tv likova, uvek ispostujem studio pre, u toku i posle utakmice, nasmeje me slatko, "Vidite ovde kako ovaj beli igrac povlaci ovog u zuto-crvenom..." Hahaha

Markic

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9
(#statistika, 6. decembar 2017 23:05)

Eto vidite.. Ovaj komentar ima vise minuseva od pluseva. I o cemu mi pričamo? Čist dokaz koliko maloletnih uefalonaca hara ovom stranicom, gde je 90% komentara pljuvanje najboljeg fudbalera Kristijana Ronalda. Ovde je momak izneo čistu istinu, jedan interesantan i tačan podatak koji vrlo lako možete proveriti na internetu, ali eto ove mlade navijače Barselone jednostavno uvredila ova činjenica da Ronaldo dao isti broj golova u grupnoj fazi 2017/2018 kao FCB.

takkar

pre 6 godina

Kao sto znate.....kasnim sa komentarom,ali ne zamerite profa je malo popio.
Pitacu sutra ucenike ko osvaja LS ...
Ako pogode,celu sledecu skolsku godinu im dajem fudbalicu.

Laku noc.

sramota

pre 6 godina

facts:

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija.
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni.
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno.
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije.
Gigs 29. Mesi 23.
Pozdrav

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.  
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23) 

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.
(Još jedan čačanin, 06. decembar 2017 23:21)
Pa i ne kazu, u tome je poenta. Posto se ovde forsira izraz vrata-vratar

onako

pre 6 godina

@Jaran
Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata .
Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom .
Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ?
Svasta

CENTURION

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.

BlueFortress

pre 6 godina

Prosle godine pljustase minusi na komentar da ce usled finansijke moci novih tv ugovora i novih trenera u PL, premijerligasi uzvratiti udarac. Napisah to bas u momentu Lestera kao prvaka, Totenhemovog raspada u grupi i ispadanja Sitija od Monaka...
Najcrnje je pred zoru, uvek bilo i bice.

Narednih godina ce svakako biti JOS konkurentniji pogotovo sa Mesijevim zalaskom karijere i Realovom smenom generacija, ne treba biti Nostradamus to predvideti vec baratati informacijama...U ponedeljak zreb - tu ce vec faktor srece biti veliki za sve!

facts

pre 6 godina

-Gol Zielinskog (za 92") je najbrzi gol Napolija u istoriji LS!
-Kutinjo je igrac Liverpula koji je najranije dao 2 gola (u 4' i 15') na 1 mecu u LS!
-Obamejang je postao 5. igrac koji je kao gost dao 2 gola Realu na 1 mecu u LS, nakon Del Pjera 2008, Pata 2009, Mesija 2011 i Huntelara 2015!
-Kutinjo je postao 3. igrac Liverpula koji je postigao het trik u LS, nakon Ovena (protiv Spartaka 2002) i Josija Benajuna (protiv Besiktasa 2007)!
-Liverpul je postao 1. tim u istoriji LS koji je dao 7+ golova na 2 meca u grupi u 1 sezoni LS!
-Prvi put u istoriji LS, svi timovi su u grupnoj fazi zajedno dali 300+ golova!
-Nakon vise od 8 godina, Liverpul je ponovo dao (i pobedio sa) 4+ golova (razlike) na Enfildu na 1 mecu u LS. Zadnji put kada je Liverpul to ucinio bio je to 10.3.2009, 4-0 Real (Tores, Dzerard x2 i Dosena)!
-Prvi put u istoriji LS, 3. plasirani tim se kvalifikovao za Ligu Evrope sa najmanje osvojenih bodova u 6 meceva (2 boda Borusije Dortmund, 0-2-4)!
-Gvardiola je postao 6. trener koji je 100+ puta vodio tim(ove) u LS, nakon Fergusona, Vengera, Ancelotija, Murinja i Luceskua!
-Sve sanse za protivnicki tim koji Barsa moze da izvuce u 1/8 f LS:
43.75% Celsi
14.58% Sahtar i Bazel
13.54% Bajern i Porto.
-Za one koji ne znaju, Rajan Gigs je najbolji asistent u istoriji LS, sa 43 asist!

Pozdrav!

NoName

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!
(CENTURION, 06. decembar 2017 23:14)

Osmak, duhovitost ti je na nivou petaka.. Moraš da poradiš malo na toj strani... Ali pre toga nam reci šta piše u pravilima fudbalske igre : Vrata, door, gol....? I zašto te je to što piše vrata toliko pogodilo?

Hell

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj...
(oOo, 06. decembar 2017 22:02)

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D

Prostakus vulgaris

pre 6 godina

@anica
Jesi li ti devojko uopste gledala utakmicu od pocetka?
Pre nego sto ce Liverpool postici prvi gol (iz cistog penala), Spartak je drzao igru sve vreme na Liverpoolovoj polovini terena. Znajuci koliko je Liverpoolova odbrana sklona kiksevima, pitanje je bilo samo kad ce uspeti da uguraju prvi gol.
Onog momenta kad su domacini poveli, morali su jos vise da se otvore i tek ih je tada stigla kazna za to.
Skoro svi golovi veceras su pali posle presecenih lopti na sredini terena. Znaci srednji red Spartaka nije uspeo da izdrzi pritisak na loptu, nesto maltene nezamislivo u ruskoj ligi.

Još jedan čačanin

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi. 
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.

NoName

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.
(CENTURION, 06. decembar 2017 22:42)

Hahaha Hahaha, znači da si pročitao i znači da te istina pogodila. Istina ume da zaboli i te kako, ali to je tvoj problem, osmak.

drmr

pre 6 godina

Kristiano Ronaldo upisao jos jedan nerealan rekord. Prvi igrac u istoriji Lige Sampiona koji je dao gol u svim utakmicama grupne faze. Sta rade i on i Mesi, to stvarno vise nije realno. Zamislite koju nesrecu imaju da igraju u isto vreme, inace bi imali 10 zlatnih lopti sto niko nikada nece imati. I mnogo bih voleo da ih vidim zajedno u nekom timu, ali ego bi ih tu pojeo. Jer su obojica ego manijaci, sa pravom svakako. Licno vise volim Ronalda jer vise cenim ljude koji radom uspeju do cilja nego samim talentom.

ckm

pre 6 godina

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 6. decembar 2017 22:46)

Jos dva takva cirkusna evropska prvenstva da osvoji,sa najgorim sistemom ikad,ne moze biti ravan onim najvecim igracima.Sa najlaksim putem u istoriji velikih takmicenja,gde su igrali sa "velesilama" poput Austrije,madjarskei ne znam ko jos bese u grupi,Velsa,Poljske i Hrvatske i u svim tim tekmama su samo vels dobili u 90 min !!!!To sto je zabio je usvari malo koliko je trebao protiv takvih protivnika. i protiv francuske ,gle cuda,Ronaldo izasao i dobise francuze ipak ! Jos 3 ustvari ovakva eura da osvoji ne moze prismrditi onim najvecim.toliko je smesan taj turnir bio,da se cak i kroz medije jako slabo dizao taj uspeh Ronalda ! jer ljud znaju da je to bila jedna velika smijurija.Al ako ce ti biti lakse,evo ja cu reci.Ronaldo najbolji i najzgodniji fudbaler svih vremena :)nemate vi klinci pojma o zivotu,da ne govorim o fudbalu...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Какав вратар јел су ови са ртс-а нормални
(Marko, 06. decembar 2017 22:46)

Tako isto kaze i onaj Radojicic, tzv. strucnjak za sudjenje. Jos malo pa ce poceti da govore nogomet i da nam je izbornik Krstajic. Katastrofa.

andreas kisser

pre 6 godina

(anica, 6. decembar 2017 23:07)

anice, samo tost sa avokadom i paradajzom za dorucak svako jutro i nema nervoze ;-) ali firminova partija veceras... neverovatno!!! liverpul ima kvartet za finale LS, samo mu odbrana na nivou jelen super lige kvari prosek (otp. napad buldozerom, odbrana lopatama). ako doje van dajk januara, moze svasta da bude, mozda i polufinale!

chemistry

pre 6 godina

City ima derbi za vikend, naravno da ce odmarati igrace. Ne budite smesni, nije ovo stoni tenis, milioni su u pitanju i nikog ne zanimaju vasi tiketi. A i ko vas terao da igrate dvojku, svako ko malo prati fudbal je igrao bar 1X.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!

Pedja

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista
(Filip, 6. decembar 2017 22:21)

Koga briga za Ruse bre?

brat pantela

pre 6 godina

Nisam ja neki fan Ronalda, veliki sam fan Reala iz Madridu
O Kikici pisem cisto zbog vas.
Vise je trolovanje mada sve sto napisem je istina, pisem da bih izazvao vase odgovore, koji su uglavnom smesni.
Sto se mog licnog stava tice 5 najboljih igraca u istoriji fudbala, medju njima nema ni Kristijana ni Mesija, nema cak ni Zube.
Dvojica su igraci Barselone, jedan je Franzuc, drugi Brazilac.
Drugi tandem su Italijani, jedan je legenda Rome a drugi Juventusa.
Svaka cast i Ronaldu, jednom i drugom, Mesiju.
Ova cetvorka je ispred njih.
Ali ima jedan, trenutno je trener.
Iako trenira jako kratko, uradio je ono sto niko nije pre njega.
Kao igrac, za 2 klase je bolji od Ronalda i Mesija a za klasu od cetvorke, Anri, Ronaldinjo, Toti i Del Pijero.
Prvo on, mozak fudbala, grande Zizu, onda cetvorka, e onda moze Krojf, pa Zuba, Maradona, Pele e tek onda bi mogao dvojac Cr7, Lm10.

Jaran

pre 6 godina

anica
Ti shvatas da jedan MARIBOR igra Ligu Sampiona? Maribor je slabiji od Partizana i Zvezde!
Ne zelim da te ucim fudbalu, vidi se da mislis da znas vise (iako znas mnogooo manje). Spartak nije nesti posebno jak tim, ali da im nije trebala pobeda za istorijski prolazak.. oni ne bi ovako napadali i mozda bi cak bilo i nereseno! Nema to veze sa tom nekom "masinom", a to "ofanzivan si koliko ti odbrana dozvoli" bi trebalo da vazi za Liverpul na ovom mecu. Spartak je MORAO da napada jer je ovo bila utakmica u kojoj su igrali na sve ili nista. Kada jedna ekipa ovako napada, zna se da je zrtvovala odbranu i oni (Spartak) su prihvatili taj rizik. Pravi primer tvoje recenice je utakmica Maribor-Sevilja (pogledaj statistiku drugog poluvremena). Istina, imas poznavanje fudbala ali moras da razumes trenutak, situaciju u kojoj se nalazi ekipa. Bitno je kakav je mentalitet tima, nije isto igrati prvo i sesto kolo grupe. Srdacan pozdrav i laku noc Anice (i izbacite Keln sutra)! :)

Jaran

pre 6 godina

onako
Liverpul je 5. zbog dve "kiks" utakmice. Poraz protiv Sitija (do toga je doslo nakon onog crvenog koji je zaradio Mane, do tada ih je Liverpul ucio fudbalu) i poraz protiv Totenhema (Lovren... covek sam unistio Liverpul na toj utakmici). Stvarno? Na kilo se prodaju krila kao sto su Mane i Salah? Hahahaha... haha. Ne. Pronadji mi bolji tandem po bokovima od Salaha i Manea i ja cu ti se izviniti. Liverpul nije tim koji zivi od stare slave, nema taj komleks kao sto ti imas da mora da ponavlja posle svakog poraza da je osvojio toliko i toliko titula u Ligi Sampiona i Kupu Uefa.

anica

pre 6 godina

(Jaran, 06. decembar 2017 22:33)
Nigde nisam rekla da bi ekipe iz LE pobedile Liverpul, ali znam da bi se borile...nemoj ti mene da ucis fudbalu, dugo ga pratim, ne znam bas puno ali sasvim dovoljno da skapiram...ofanzivna ekipa, ok, ti hoces da kazes da su ih ubacili u masinu..ali ofanzivan si koliko i odbrana dozvoli valjda se i oni nesto pitaju, ajde bre ovi veceras ostali u Moskvi. Jaki su ovo klubovi, ali izgubiti 7:0 BRUKA DRUZE...oni su u LS valjda blizi ovim klubovima iz vrha nego LE...valjda treba da pokazu kvalitet...ako je Zvezda trenutno recimo treca klasa...a ovi ovako pukose a jaci od Zvezde...hm, cudna je fudbal igra.

pedja 71

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj... 
(oOo, 06. decembar 2017 22:02) 

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D
(Hell, 06. decembar 2017 23:05)

Nedic je direktor Druge ekonomske...
Pozz

Negativni

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš da kažeš i "dveri" ako hoćeš. A golmana možeš da zoveš i "čuvar dveri". A možeš i da probaš da razumeš da su jezici različiti i da imaju svoj smisao, bez obzira što to tebi zvuči glupo. U srpskom jeziku postoje strane reči za koje nema zamene. Recimo "boja" ili "farba" ili "kolor". Prva je turska, druga nemačka a treća francuska. I ti sada možeš slobodno da izmisliš novu reč za boju ako hoćeš. Gol nije srpska reć, kao ni golman. Možeš da kažeš "vratar" a i ne moraš. I nemoj Engleze da učiš pameti, daleko su, bato, oni od nas. Mi ne znamo da li smo na stadionu, ratištu ili kafani. Oni to jako dobro znaju.

Kouč

pre 6 godina

Fantastičan fudbal je demonstrirao Liverpul večeras! Demolirao je Spartaka koji mora se napomenuti je za klasu dve ispod njega, ali koji je večeras veoma podbacio i odigrao užasno, ali opet ovoliko dobra, efikasna, prelepa igra i dominacija Liverpula nije se očekivala. I gde je sada onaj "stručnjak" koji se ovde predstavlja pod "imenom" "adriano_galiani" da ga pitamo koliko je on u stvari fudbalska neznalica hehe! Jednostavno Liverpul je GIGANT fudbalske Evrope u svakom pogledu! Takođe pisao je ovde besmislice o tome da Kutinjo posle zabrane Liverpula da ode u Barsu neće više igrati za taj klub punom snagom, da se neće zalagati, da će bojkotovati taj tim, a ja mu još letos lepo rekao ovde na portalu da će Kutinjo odigrati fenomenalno ovu sezonu, da će briljrati, da će postizati puno golova i evo, NARAVNO da sam ja bio u pravu hehe! Partija Liverpula večeras za fudbalske udžbenike, dubinske lopte, pasovi, prodori, golovi, sveee je bilo savršenoooo, fenomenalne partije Kutinja, Manea i Salaha te odlične saradnje i svih ostalih u ekipi, jednostavno FUDBAL ZA UŽIVANJE na legendarnom Enfild roudu večeras!!! Kapa dole majstori!!!

daki

pre 6 godina

(Pa Srbin, 6. decembar 2017 22:52)

Ja bi pre rekao da si ti jedan mali hejter Gvardiole ,pa sad kroz kladionicu pokusavas da ga razapnes,al cak i da jesi odigrao tako kako kazes,onda druze ,izvini ovo sto cu reci,al batali ti tu kladionicu,bolje je ;) Igrati city dvojku,a obezbjedili i plasman i prvo mjesto ,i uu sve to ceka ih derbi sezone za vikend,dakle znalo se da ce odmarat prvu postavu i uz sve to jos,Sahtjoru je gorelo pod nogama,tj igrala im samo pobeda.Dakle tu je bio 1 ko kuca !

Ivan

pre 6 godina

I večerašnji mečevi Lige Šampiona su potvrdili zašto je to takmičenje ubedljivo najbolje fudbalsko klupsko takmičenje na planeti. Vatromet golova i večeras i mnogo mnogo vrhunskog fudbala. I večerašnje utakmice su potvrdile koliki je veliki, preveliki jaz između desetak top klubova i "ostatka" Evrope. Toliko su nadmoćni ti klubovi nad svim ostalima da je to jednostavno neverovatno, nikad veća razlika u kvalitetu koja je posledica užasno užasno velike razlike u novčanom bogatstvu tih klubova i "ostatka" Evrope. Rezultati u korist top 10 klubova od 7:0, 6:0, 5:0, 5:2, 6:2, 7:1 i slični dovoljno potvrđuju taj nepremostiv jaz. Pogledajte samo timove koji su se plasirali u 1/8 finala ove sezone, sve sami velikani, giganti, to je jednostavno KREM klupske fudbalske Evrope! Nikad jača Osmina finala od ove koja sledi nije bila!! Jedino Atletiko iz Madrida realno gledano nedostaje u Osmini finala, i Arsenal, svi ostali su TU, samo je 1 ili 2 uslovno rečeno "zalutalih" ostalo sve sam krem Evrope, biće veoma veoma uzbudljiva od Osmine finala pa sve do finala, biće mnogo velikih utakmica. Inače, takođe treba napomenuti TOTALNI uspeh engleskih klubova ove sezone u LŠ, svih PET se plasiralo u 1/8 finala što je veliki uspeh i dokaz nenormalno dobrog fudbala u Premijer ligi. Ipak ipak i pored toga realno prvi favoriti za osvajanje ove LŠ nisu engleski klubovi već Real, Barselona i PSŽ sa turbo timovima koji budu li na proleće kompletni i u formi biće najveći favoriti za osvajanje LŠ.

Jaran

pre 6 godina

anica
Takva je fudbal igra, dovoljno je napraviti glup penal u 4. minutu i onda napadati ko ludak na startu umesto igrati tako na kraju. Potom 2 kontre i rezultat je 3:0 pre isteka 20. minuta. Nisu se predali, kljucan je ipak bio taj penal koji je skroz promenio njihov pristup ovoj utakmici. Sada se stvarno pozdravljamo, imam 2% baterije. :D
Sportski pozdrav!

#statistika

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9

MiLaN

pre 6 godina

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

A neko ne moze ni prezaljeni Benevento da dobije. Ubise te kompleksi.

Nobles

pre 6 godina

Galliani, brufen, pantela....Izmisljeni likovi koji navijaju za penalda, a u stvari vole mesija, jer ko njega moze da ne voli.Facts, neutralni fels, sandzak....stvarni likovi tj.osobe koje vole mesija.Elita bajo moj.Facts je najbolji dokaz ko zapravo voli lea mesija.Pa one informacije koje nam pise redovno, to moze samo neka nacitana i jako pametna osoba.

Ivan

pre 6 godina

Koji će to fudbalski boj da bude naredne godine od Osmine finala pa sve do finala! Nikad jača 1/8 finala! Biće mnogo velikih utakmica evro derbija klasika! Već u 1/8 finala je veoma moguće da bude čak 3-4 evro klasika, toliko je mnogo velikana u igri. A Englezi imaju razloga za likovanje večeras...od 16 učesnika Osmine finala elitnog takmičenja koje se zove Liga Šampiona čak pet je njihovih što je za malo trećina klubova! Ludačko veliki uspeh ostrvskog fudbala! Jedino će mi u 1/8 finala dogodine nedostajati Simeone i njegova bunkerica sa Atletikom jer jedini koji može sve ove velikane poobarati svojom taktikom je upravo Simeone i njegov Atletiko, ali sami su krivi za ispadanje, Karabaga nisu uspeli da savladaju u oba meča pto je blamaža!

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..
(Cirkus, 06. decembar 2017 22:52)



poslednje kolo grupne faze, majstore, normalno je da ocekujes svasta...

zreb

pre 6 godina

Man siti - Bajern
Liverpul - Real Madrid
Totenhem - Sevilja
Barselona - Celzi
Man junajted - Juventus
Eto zreb da ne bude nijedan klub iz PL u 1/4.
Pazite, Bajern, Real i Barsa bi prosli sa pola gasa.
Sevilja bi se mucila.
Juve bi na svoj zlokoban talijanski nacin iscupao prolaz.
Mislim da ce svi hteti da izbegnu Bajern, pogotovo Barselona.

Dag Kristi

pre 6 godina

Utisak veceri-namestaljke rezultata(Napoli,Porto,Liverpul,Sevilja),kao i gosti u studiju,odnosno prognoza Petkovica da Spartak ide dalje.

onako

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .

anica

pre 6 godina

@Jaran
Otisli u Liverpul da se bore za prolaz dalje i predali se jos pre pocetka...ne radi se to tako. Mislis da je Zvezdi bilo lako u Kelnu, u Londonu...ali smo dali sve od sebe. Gledala sam i smorila se iako je bila kisa golova. Nekad je sa manje golova bolja utakmica. Hvala na zeljama, bas hvala...bice valjda pobeda ili nereseno, a sto se tice ovih Rusa, koma trans. Znam da igraju i Maribor, Apoel...ne omalovazavam nijedan klub i ne govorim o kvalitetu, svako je tu gde jeste valjda zasluzeno... pricam o zalaganju, borbi ali i postenoj selekciji...ako treci klub iz LE ispada, sta ce ovi kod nas, dovidjenja...imao si sansu imas sledecu iduce godine...kakvo je to precenjivanje.
Navikla sam da gledam borbenost na terenu, nije Liverpul bio toliko dobar koliko su ovi bili losi...inace, Liverpul sam pratila jos u vreme Dzerarda.
Pozdrav.

Bulls 4 Life

pre 6 godina

Kakav bre reddit, još jedno drustveno s****.

instaliras ace player hd i odes na arenavision site, i uzivas u sportskom sadrzaju.

Djordje

pre 6 godina

(Statisticar)

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.

Nikola

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 06. decembar 2017 22:22)

Sirio je ruke jer sudija nije svirao korner, ocigledno mrzis Ronalda pa nisi video.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.
(mne, 06. decembar 2017 22:23)

A samo ce Siti i United u 1/4 finala.

akapulko

pre 6 godina

Bolje biti u minusu 8 bodova ili cak 18, nego imati 8 titula LS manje.

6 utakmica grupne faze, Real je ostecen u 3.
Veceras, penal, cist gol ponisten i sporan Dortmundov.
Kad se pitate kako i zasto, shvatite da je to samo karma.
Debelo su ostetili Real u 3 utakmice,
To ce da se vrati kad bude bilo najpotrebnjje.
Najbolji strelac i najbolji asistent LS.
Jednostavno MVP. CR7 nekada CR9

brat pantela

pre 6 godina

Svakim golom, Real Madrid obara rekord po br postignutih golova.
Svakim bodom obara rekord po br osvojenih bodova
Svakom pobedom obara rekord po br ostvarenih pobeda.
Real Madrid je jedini klub u LS koji nikad nije ispao u grupnoj fazi a da ima vise od jednog ucesca.
Svakim prolaskom grupe obara rekord po br prolazaka grupe.
Svakim novim prolaskom u 1/4, 1/2 ili finale obara rekord po broju igranja u 1/4, 1/2 i finalu.
Kristijano Ronaldo svakim novim golom obara rekord po br postignutih golova.
Isti igrac svakom novom asistencijom obara rekord po br asistencija.
Sve najvaznije i najbitnije rekorde i ostavrenja u LS, drze i postigli su Real Madrid i Kristijano Ronaldo.
Veliki pozdrav za "facts", steta sto nece da objavi o RM.
Treba mu 4 strane

Paok

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Preduzimac, 6. decembar 2017 20:53)

Pa ono i vasa braca dobijaju penal kad im vetar obori igraca.U Evropi svasta ima pa i u LS.Pogledaj malo Premijer ligu.

Ostaje penaldo do veka

pre 6 godina

Jeste da je penaldo dao 6 golova vise od mesija u grupnoj fazi ls ali je zato mesi postigao cak 11 vise u primeri.Ovi mesijevi golovi u primeri su zasluzni za trenutnih minus 8 na tabeli.Cemu sluze ovih 9 pebaldovih u ls.Za neku statistiku mozda.Pa koga jos briga za statistiku osim najveceg kompleksasa penalda.Zao mi je ali ne moze se statistikom protiv magije.

Filip

pre 6 godina

MC sa Sahtjorom igra sa drugim timom.Real vec se sprema za klupsko prvenstvo sveta.Sve ove utakmice koje ne odlucuju nista timovi u sarenim sastavima.Kladionice uzele lepu lovu ili neki pojedinci

Slavisa V.

pre 6 godina

Ni ovi na areni nisu bolji, kaze covek igrac Fejenorda, ni kriv, ni duzan postize pogodak. A covek je odreagovao u delicu sekunde i postavio glavu gde treba.

Statisticar

pre 6 godina

MESI BOG FUDBALA

Lepo pronadjes statistiku i vidis da je Ronaldo najbolji strelac LS sa 117 golova a Mesi tek presao 100
Koliko Mesi ima osvojenih LS? Koliko klupskog prvaka sveta? I sta je do sada uradio sa reprezentacijom Argentine?

marko

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzerard se saplete i 3-3.
(space odyssey, 06. decembar 2017 22:21)?

Zato i nista drugo i nije osvojio. Milan i dve godine pre i dve godine kasnije. I Zvezda i Steaua imaju jednu LS.

Filip

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Premijer liga uzvraća udarac!
(Bane, 06. decembar 2017 22:30)

Kako sad nisu umorni ili koji li je vec glup izgovor bio? Ali ne brini, Bayern. Juve i Real ih cekaju vec u 1\8 finala.

MiLaN

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)

Stručnjak, pre dva kola dobili Stouk 3-0 u gostima. Idi ti spavaj.

dario

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (space odyssey, 6. decembar 2017 22:21)

Replika za medalju ,i to zlatnu :))

NoName

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:58)

Klinac, ne glupiraj se. Taj koji ti je rekao da nešto znaš - slagao te. A ako ne veruješ, idi na zvanični sajt FSS i skini dokument koji se zove pravila fudbalske igre u pdf formatu. I tamo lepo piše VRATA. Doduše, ćirilicom. Ti i dalje možeš da kažeš i šporet, koga briga.

Pa Srbin

pre 6 godina

Sram da bude onog ljigavca Gvardiolu !!
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora.
A ja cistu dvojku na Siti !!
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !!
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.

Nikola

pre 6 godina

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.
(Djordje, 06. decembar 2017 22:11)

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.

Sprewell

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)
Bio Liverpul u Stouku pre desetak dana, i pobedio 0:3.

ynwa

pre 6 godina

Goal znaci cilj,a ne pogodak kako si ti rekao da to bukvalno znaci! Dakle, prvo se ti malo edukuj! A LFC nastavlja da demolira protivnike,niko ne moze da razmontira protivnika kao oni! YNWA!

Cirkus

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..

Adriano_Galliani

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.

space odyssey

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti. 
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56) 
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.

mne

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.

Jaran

pre 6 godina

anica
Ova ekipa Liverpula je jedna od najboljih ofanzivnih ekipa na svetu. Spartak MORA da pobedi da bi prosao dalje, a Liverpul UNISTAVA ekipe koje se otvore i u 99% slicajeva daje najmanje 3 gola protiv takvih timova. Ekipe kao Milan, Arsenal i ostali najjaci timovi LE se plase ofanzivne igre jer Liverpul ima najbolju kontru na svetu koju povuce Kutinjo (jedan od najboljih ofanzivnih veznih ("desetki") na svetu), a zavrsavaju Mane i Salah (najbrzi tandem na svetu) uz Firmina koji igra dobro "laznu devetku" (iako je krilo po prirodi). Kao sto rekoh, idi gledaj tenis...

agassi

pre 6 godina

Bice zanimljivo na zrebu , konkretno Celzi moze na PSG , Barsu i Besiktas . Ostali Englezi su mu suzili izbor .
Juve , Bayern , Real kao drugi , realno nezgodni za bas pomenute Engleze .
Roma zavisi od zreba mnogo , Porto Sevilja tesko , Bazel nema sta da trazi i tako dalje .
Zreb u ponedeljak a ne petak , i to je zanimljivo .

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog sto kaze da messi nije ovakav gol dao 3-4 god decko smesan si.Kada bude ronaldo dao onakav gol kao messi protiv getafea nek se onda javi

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Ronaldo ne moze vise driblati kao Mesi i tako davati golove moze mozda 2-3 u toku sezone, ali zato Ronaldov gol veceras Mesi da jednom u 3 god.

Евроталибан

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)

Ти што користе српске изразе за голмана и гол и пишу на ћирилици су затуцани русофили. We need to write on english to bo more progressive and cool.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.

Pravim se englez

pre 6 godina

CENTURION

Ajde malo edukacije.Goal na engleskom u bukvalnom znacenju znaci pogodak. Goalkeeper znaci na bukvalnom prevodu cuvar pogodka.Neko i u engleskoj okvir zove Door. Cak i u nekim listovima se pojavljuje taj izraz. I kod nas se vice Gooool (pogodak). I kada se igraju igrice pojavi se goal

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.

andreas kisser

pre 6 godina

Prvi napad Liverpula,penal u najmanju ruku sumnjiv,a komentator će: "zasluženo vodstvo Liverpula." :)
(Milos, 6. decembar 2017 20:54)

kako sumnjiv kada ga obara sa obe ruke i ne gledajuci kuda leti lopta!? a da je komentar smesan za gol u trecem minutu, jeste. inace, ako ti je prvi gol iz sumnnjivog penala, nadam se da poezija od akcije kod drugog gola popravlja utisak ;-)

Мићифир

pre 6 godina

Требао је овај мањи манчестерски клуб да боље одглуми овај циркус у Харкову.

NoName

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš ti da vičeš i prozor, koga briga. U literaturi piše vrata i tu se priča završava. A ti, što se nas tiče, možeš da koristiš i jedan padež, jer bože moj to je tako u Engleskoj.

lifeisgood

pre 6 godina

svako kolo lige sampiona kukate na rts,ne znam zasto uopste i gledate prenose pored ''zive arene'',ne pamtim kad sam gledao prenos na rts-u...

brufen_od_400

pre 6 godina

Kristijano Ronaldo, 6 utakmica u grupnoj fazi, 9 golova, svakoj ekipi barem po gol u svakom meču, prvi čovek u istoriji koji je to uradio. Gospodin Liga Šampiona. Njegovo takmičenje.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neverovatno dosadno vece i sinoc u veceras. Sve se znalo, jedino neizvjesno bilo Sahtjor i Napoli a sad se i to zna. Ja ne pamtim goru grupnu fazu, toliko ekipa koje su se raspale kao Dortmund, Benfika, Monako, da ne pominjem Anderleht, Oli, Karabag, Seltik i ostale koji zajedno nzm imaju li 7-8 bodova. Bas bas dosadna grupna faza.

загор

pre 6 godina

@хел
код нас је по исто правилно рећи врата, вратар, погодак, залеђе... то су оригинални називи и такве ћеш наћи у књигама. гол, голман... то је народни говор.

ska

pre 6 godina

O kakvoj gol razlici pisete, kad se prvo gledaju medjusobni dueli. U takmicenjima koje organizuje FIFA gleda se gol razlika, a u onim koje UEFA organizuje gleda se medjusobni duel, gol-razlika iz medjusobnih duela itd. Totenhem je sigurno prvi jer ima 4 boda iz duela sa Realom, koji ima 1 bod iz tog duela. Porto I Lajpcig ako budu imali isto bodova, Porto ce biti drugi jer ima bolju gol razliku u medjusobnim duelima +1, naspram Lajpcigovih -1. U medjusobnim duelima imaju po tri boda pa se zato gleda gol razlika u medjusobnim duelima

lol

pre 6 godina

I ladno RTS umesto Real M.-Borusija D. prenosi Spartak iz Moskve. Svaka cast Liverpulu, ali mislim stvarno
(Aca86, 06. decembar 2017 20:54)

Reddit soccer streams i gledas sta hoces, plus nema epskih najava.

Slavisa V.

pre 6 godina

Majko Bozja, Dejan Evo ga Nedic nastavlja da pomera granice, otprilike "Svirao, ne svirao, sudiji svira radio." Covece, vidi sta ces sa ostecenim turistima svake godine, gledaj ono od cega zivis, ne mesaj se u materiju koja ti je nepoznata.

Ahahaha

pre 6 godina

Bitne utakmice:
Bilbao nula golova
Djirona nula golova
Atl.madrid nula golova
Betis nula golova
Real na minus 8 brrrrr
Evo ga sada leci komplekse protiv apoela i dortmunda u nebitnim utakmicama
Jedan je penaldo.

Vlada

pre 6 godina

Čestitke za RTS. U vreme kada ceo stadion peva najpoznatiju fudbalsku himnu, na našim zvučnicima u televizorima - muk. Ne navijam za Liverpul, ali ovo svaki put volim da čujem, osim kada gledam prenos na RTS, pa ne čujem... P.S. Za zvezdino proleće sutra!!!!

Hell

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!

Preduzimac

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ti sto oces da slusas himnu liverpula idi ns yt pa slusaj kolko oces.Nego glupo sto aca nije komentator prava steta

Slavisa V.

pre 6 godina

Ne znam kako se zove komentator na RTS-u, ali ima legendarne izjave "Loptu je uzeo reprezentativac Brazila, desetka Liverpula Filip Kutinjo, jedan od najboljih fudbalera planete..." Ne znam koliko mu clanova broji to drustvo najboljih fudbalera planete. Inace, i gosti koje Strajnic dovodi stalno daju ili legendarne izjave (Brazil bi sutra dao sedam komada Nemackoj), ili netacne (sjajne igre Lajpciga i Atletika u trenutku kad su te dve ekipe vec 14 dana izgubile sanse da sami odlucuju o svojoj sudbini), uz vec poslovicno legendarnog Dejana Evo ga Nedica.

пентхаус

pre 6 godina

Алказар, Карабег...Пеђа Страјнић већ доминира а мечеви нису ни почели :)
Кад се само сетим да је Мореиру оних пар година док је био у Партизану упорно звао Мориера...
легенда човек
Утисак вечери за сада ипак ови гости у студију, Петко и Чапљић, како о Швајцарској причају као да је нека индијанска екипа, као да су ниво сан марина рецимо, као типа ми смо за 5 класа бољи па ће нам зато бити тешко.
Ликови остали у 90'им.
Кладим се да не знају два швајцарска играча.
А тек анализа ових екипа у лиги шампиона...хаха...ликови касне једно 30 година за данашњим фудбалом.

Hell

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!

пентхаус

pre 6 godina

Алказар, Карабег...Пеђа Страјнић већ доминира а мечеви нису ни почели :)
Кад се само сетим да је Мореиру оних пар година док је био у Партизану упорно звао Мориера...
легенда човек
Утисак вечери за сада ипак ови гости у студију, Петко и Чапљић, како о Швајцарској причају као да је нека индијанска екипа, као да су ниво сан марина рецимо, као типа ми смо за 5 класа бољи па ће нам зато бити тешко.
Ликови остали у 90'им.
Кладим се да не знају два швајцарска играча.
А тек анализа ових екипа у лиги шампиона...хаха...ликови касне једно 30 година за данашњим фудбалом.

Vlada

pre 6 godina

Čestitke za RTS. U vreme kada ceo stadion peva najpoznatiju fudbalsku himnu, na našim zvučnicima u televizorima - muk. Ne navijam za Liverpul, ali ovo svaki put volim da čujem, osim kada gledam prenos na RTS, pa ne čujem... P.S. Za zvezdino proleće sutra!!!!

facts

pre 6 godina

-Gol Zielinskog (za 92") je najbrzi gol Napolija u istoriji LS!
-Kutinjo je igrac Liverpula koji je najranije dao 2 gola (u 4' i 15') na 1 mecu u LS!
-Obamejang je postao 5. igrac koji je kao gost dao 2 gola Realu na 1 mecu u LS, nakon Del Pjera 2008, Pata 2009, Mesija 2011 i Huntelara 2015!
-Kutinjo je postao 3. igrac Liverpula koji je postigao het trik u LS, nakon Ovena (protiv Spartaka 2002) i Josija Benajuna (protiv Besiktasa 2007)!
-Liverpul je postao 1. tim u istoriji LS koji je dao 7+ golova na 2 meca u grupi u 1 sezoni LS!
-Prvi put u istoriji LS, svi timovi su u grupnoj fazi zajedno dali 300+ golova!
-Nakon vise od 8 godina, Liverpul je ponovo dao (i pobedio sa) 4+ golova (razlike) na Enfildu na 1 mecu u LS. Zadnji put kada je Liverpul to ucinio bio je to 10.3.2009, 4-0 Real (Tores, Dzerard x2 i Dosena)!
-Prvi put u istoriji LS, 3. plasirani tim se kvalifikovao za Ligu Evrope sa najmanje osvojenih bodova u 6 meceva (2 boda Borusije Dortmund, 0-2-4)!
-Gvardiola je postao 6. trener koji je 100+ puta vodio tim(ove) u LS, nakon Fergusona, Vengera, Ancelotija, Murinja i Luceskua!
-Sve sanse za protivnicki tim koji Barsa moze da izvuce u 1/8 f LS:
43.75% Celsi
14.58% Sahtar i Bazel
13.54% Bajern i Porto.
-Za one koji ne znaju, Rajan Gigs je najbolji asistent u istoriji LS, sa 43 asist!

Pozdrav!

MiLaN

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)

Stručnjak, pre dva kola dobili Stouk 3-0 u gostima. Idi ti spavaj.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ne znam kako se zove komentator na RTS-u, ali ima legendarne izjave "Loptu je uzeo reprezentativac Brazila, desetka Liverpula Filip Kutinjo, jedan od najboljih fudbalera planete..." Ne znam koliko mu clanova broji to drustvo najboljih fudbalera planete. Inace, i gosti koje Strajnic dovodi stalno daju ili legendarne izjave (Brazil bi sutra dao sedam komada Nemackoj), ili netacne (sjajne igre Lajpciga i Atletika u trenutku kad su te dve ekipe vec 14 dana izgubile sanse da sami odlucuju o svojoj sudbini), uz vec poslovicno legendarnog Dejana Evo ga Nedica.

Filip

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista

Мићифир

pre 6 godina

Требао је овај мањи манчестерски клуб да боље одглуми овај циркус у Харкову.

mne

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.

lol

pre 6 godina

I ladno RTS umesto Real M.-Borusija D. prenosi Spartak iz Moskve. Svaka cast Liverpulu, ali mislim stvarno
(Aca86, 06. decembar 2017 20:54)

Reddit soccer streams i gledas sta hoces, plus nema epskih najava.

Pedja

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista
(Filip, 6. decembar 2017 22:21)

Koga briga za Ruse bre?

brufen_od_400

pre 6 godina

Kristijano Ronaldo, 6 utakmica u grupnoj fazi, 9 golova, svakoj ekipi barem po gol u svakom meču, prvi čovek u istoriji koji je to uradio. Gospodin Liga Šampiona. Njegovo takmičenje.

Sprewell

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)
Bio Liverpul u Stouku pre desetak dana, i pobedio 0:3.

space odyssey

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti. 
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56) 
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.

andreas kisser

pre 6 godina

Prvi napad Liverpula,penal u najmanju ruku sumnjiv,a komentator će: "zasluženo vodstvo Liverpula." :)
(Milos, 6. decembar 2017 20:54)

kako sumnjiv kada ga obara sa obe ruke i ne gledajuci kuda leti lopta!? a da je komentar smesan za gol u trecem minutu, jeste. inace, ako ti je prvi gol iz sumnnjivog penala, nadam se da poezija od akcije kod drugog gola popravlja utisak ;-)

ska

pre 6 godina

O kakvoj gol razlici pisete, kad se prvo gledaju medjusobni dueli. U takmicenjima koje organizuje FIFA gleda se gol razlika, a u onim koje UEFA organizuje gleda se medjusobni duel, gol-razlika iz medjusobnih duela itd. Totenhem je sigurno prvi jer ima 4 boda iz duela sa Realom, koji ima 1 bod iz tog duela. Porto I Lajpcig ako budu imali isto bodova, Porto ce biti drugi jer ima bolju gol razliku u medjusobnim duelima +1, naspram Lajpcigovih -1. U medjusobnim duelima imaju po tri boda pa se zato gleda gol razlika u medjusobnim duelima

chemistry

pre 6 godina

City ima derbi za vikend, naravno da ce odmarati igrace. Ne budite smesni, nije ovo stoni tenis, milioni su u pitanju i nikog ne zanimaju vasi tiketi. A i ko vas terao da igrate dvojku, svako ko malo prati fudbal je igrao bar 1X.

MiLaN

pre 6 godina

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

A neko ne moze ni prezaljeni Benevento da dobije. Ubise te kompleksi.

Ivan

pre 6 godina

Koji će to fudbalski boj da bude naredne godine od Osmine finala pa sve do finala! Nikad jača 1/8 finala! Biće mnogo velikih utakmica evro derbija klasika! Već u 1/8 finala je veoma moguće da bude čak 3-4 evro klasika, toliko je mnogo velikana u igri. A Englezi imaju razloga za likovanje večeras...od 16 učesnika Osmine finala elitnog takmičenja koje se zove Liga Šampiona čak pet je njihovih što je za malo trećina klubova! Ludačko veliki uspeh ostrvskog fudbala! Jedino će mi u 1/8 finala dogodine nedostajati Simeone i njegova bunkerica sa Atletikom jer jedini koji može sve ove velikane poobarati svojom taktikom je upravo Simeone i njegov Atletiko, ali sami su krivi za ispadanje, Karabaga nisu uspeli da savladaju u oba meča pto je blamaža!

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..
(Cirkus, 06. decembar 2017 22:52)



poslednje kolo grupne faze, majstore, normalno je da ocekujes svasta...

Kouč

pre 6 godina

Fantastičan fudbal je demonstrirao Liverpul večeras! Demolirao je Spartaka koji mora se napomenuti je za klasu dve ispod njega, ali koji je večeras veoma podbacio i odigrao užasno, ali opet ovoliko dobra, efikasna, prelepa igra i dominacija Liverpula nije se očekivala. I gde je sada onaj "stručnjak" koji se ovde predstavlja pod "imenom" "adriano_galiani" da ga pitamo koliko je on u stvari fudbalska neznalica hehe! Jednostavno Liverpul je GIGANT fudbalske Evrope u svakom pogledu! Takođe pisao je ovde besmislice o tome da Kutinjo posle zabrane Liverpula da ode u Barsu neće više igrati za taj klub punom snagom, da se neće zalagati, da će bojkotovati taj tim, a ja mu još letos lepo rekao ovde na portalu da će Kutinjo odigrati fenomenalno ovu sezonu, da će briljrati, da će postizati puno golova i evo, NARAVNO da sam ja bio u pravu hehe! Partija Liverpula večeras za fudbalske udžbenike, dubinske lopte, pasovi, prodori, golovi, sveee je bilo savršenoooo, fenomenalne partije Kutinja, Manea i Salaha te odlične saradnje i svih ostalih u ekipi, jednostavno FUDBAL ZA UŽIVANJE na legendarnom Enfild roudu večeras!!! Kapa dole majstori!!!

marko

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neverovatno dosadno vece i sinoc u veceras. Sve se znalo, jedino neizvjesno bilo Sahtjor i Napoli a sad se i to zna. Ja ne pamtim goru grupnu fazu, toliko ekipa koje su se raspale kao Dortmund, Benfika, Monako, da ne pominjem Anderleht, Oli, Karabag, Seltik i ostale koji zajedno nzm imaju li 7-8 bodova. Bas bas dosadna grupna faza.

Jaran

pre 6 godina

onako
Liverpul je 5. zbog dve "kiks" utakmice. Poraz protiv Sitija (do toga je doslo nakon onog crvenog koji je zaradio Mane, do tada ih je Liverpul ucio fudbalu) i poraz protiv Totenhema (Lovren... covek sam unistio Liverpul na toj utakmici). Stvarno? Na kilo se prodaju krila kao sto su Mane i Salah? Hahahaha... haha. Ne. Pronadji mi bolji tandem po bokovima od Salaha i Manea i ja cu ti se izviniti. Liverpul nije tim koji zivi od stare slave, nema taj komleks kao sto ti imas da mora da ponavlja posle svakog poraza da je osvojio toliko i toliko titula u Ligi Sampiona i Kupu Uefa.

pedja 71

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj... 
(oOo, 06. decembar 2017 22:02) 

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D
(Hell, 06. decembar 2017 23:05)

Nedic je direktor Druge ekonomske...
Pozz

загор

pre 6 godina

@хел
код нас је по исто правилно рећи врата, вратар, погодак, залеђе... то су оригинални називи и такве ћеш наћи у књигама. гол, голман... то је народни говор.

Negativni

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš da kažeš i "dveri" ako hoćeš. A golmana možeš da zoveš i "čuvar dveri". A možeš i da probaš da razumeš da su jezici različiti i da imaju svoj smisao, bez obzira što to tebi zvuči glupo. U srpskom jeziku postoje strane reči za koje nema zamene. Recimo "boja" ili "farba" ili "kolor". Prva je turska, druga nemačka a treća francuska. I ti sada možeš slobodno da izmisliš novu reč za boju ako hoćeš. Gol nije srpska reć, kao ni golman. Možeš da kažeš "vratar" a i ne moraš. I nemoj Engleze da učiš pameti, daleko su, bato, oni od nas. Mi ne znamo da li smo na stadionu, ratištu ili kafani. Oni to jako dobro znaju.

Još jedan čačanin

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi. 
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.

Dag Kristi

pre 6 godina

Utisak veceri-namestaljke rezultata(Napoli,Porto,Liverpul,Sevilja),kao i gosti u studiju,odnosno prognoza Petkovica da Spartak ide dalje.

Евроталибан

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)

Ти што користе српске изразе за голмана и гол и пишу на ћирилици су затуцани русофили. We need to write on english to bo more progressive and cool.

Filip

pre 6 godina

MC sa Sahtjorom igra sa drugim timom.Real vec se sprema za klupsko prvenstvo sveta.Sve ove utakmice koje ne odlucuju nista timovi u sarenim sastavima.Kladionice uzele lepu lovu ili neki pojedinci

Jaran

pre 6 godina

anica
Ova ekipa Liverpula je jedna od najboljih ofanzivnih ekipa na svetu. Spartak MORA da pobedi da bi prosao dalje, a Liverpul UNISTAVA ekipe koje se otvore i u 99% slicajeva daje najmanje 3 gola protiv takvih timova. Ekipe kao Milan, Arsenal i ostali najjaci timovi LE se plase ofanzivne igre jer Liverpul ima najbolju kontru na svetu koju povuce Kutinjo (jedan od najboljih ofanzivnih veznih ("desetki") na svetu), a zavrsavaju Mane i Salah (najbrzi tandem na svetu) uz Firmina koji igra dobro "laznu devetku" (iako je krilo po prirodi). Kao sto rekoh, idi gledaj tenis...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Какав вратар јел су ови са ртс-а нормални
(Marko, 06. decembar 2017 22:46)

Tako isto kaze i onaj Radojicic, tzv. strucnjak za sudjenje. Jos malo pa ce poceti da govore nogomet i da nam je izbornik Krstajic. Katastrofa.

andreas kisser

pre 6 godina

(anica, 6. decembar 2017 23:07)

anice, samo tost sa avokadom i paradajzom za dorucak svako jutro i nema nervoze ;-) ali firminova partija veceras... neverovatno!!! liverpul ima kvartet za finale LS, samo mu odbrana na nivou jelen super lige kvari prosek (otp. napad buldozerom, odbrana lopatama). ako doje van dajk januara, moze svasta da bude, mozda i polufinale!

Jaran

pre 6 godina

anica
Takva je fudbal igra, dovoljno je napraviti glup penal u 4. minutu i onda napadati ko ludak na startu umesto igrati tako na kraju. Potom 2 kontre i rezultat je 3:0 pre isteka 20. minuta. Nisu se predali, kljucan je ipak bio taj penal koji je skroz promenio njihov pristup ovoj utakmici. Sada se stvarno pozdravljamo, imam 2% baterije. :D
Sportski pozdrav!

Prostakus vulgaris

pre 6 godina

@anica
Jesi li ti devojko uopste gledala utakmicu od pocetka?
Pre nego sto ce Liverpool postici prvi gol (iz cistog penala), Spartak je drzao igru sve vreme na Liverpoolovoj polovini terena. Znajuci koliko je Liverpoolova odbrana sklona kiksevima, pitanje je bilo samo kad ce uspeti da uguraju prvi gol.
Onog momenta kad su domacini poveli, morali su jos vise da se otvore i tek ih je tada stigla kazna za to.
Skoro svi golovi veceras su pali posle presecenih lopti na sredini terena. Znaci srednji red Spartaka nije uspeo da izdrzi pritisak na loptu, nesto maltene nezamislivo u ruskoj ligi.

dario

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (space odyssey, 6. decembar 2017 22:21)

Replika za medalju ,i to zlatnu :))

ynwa

pre 6 godina

Goal znaci cilj,a ne pogodak kako si ti rekao da to bukvalno znaci! Dakle, prvo se ti malo edukuj! A LFC nastavlja da demolira protivnike,niko ne moze da razmontira protivnika kao oni! YNWA!

Pravim se englez

pre 6 godina

CENTURION

Ajde malo edukacije.Goal na engleskom u bukvalnom znacenju znaci pogodak. Goalkeeper znaci na bukvalnom prevodu cuvar pogodka.Neko i u engleskoj okvir zove Door. Cak i u nekim listovima se pojavljuje taj izraz. I kod nas se vice Gooool (pogodak). I kada se igraju igrice pojavi se goal

Pa Srbin

pre 6 godina

Sram da bude onog ljigavca Gvardiolu !!
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora.
A ja cistu dvojku na Siti !!
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !!
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.

agassi

pre 6 godina

Bice zanimljivo na zrebu , konkretno Celzi moze na PSG , Barsu i Besiktas . Ostali Englezi su mu suzili izbor .
Juve , Bayern , Real kao drugi , realno nezgodni za bas pomenute Engleze .
Roma zavisi od zreba mnogo , Porto Sevilja tesko , Bazel nema sta da trazi i tako dalje .
Zreb u ponedeljak a ne petak , i to je zanimljivo .

Statisticar

pre 6 godina

MESI BOG FUDBALA

Lepo pronadjes statistiku i vidis da je Ronaldo najbolji strelac LS sa 117 golova a Mesi tek presao 100
Koliko Mesi ima osvojenih LS? Koliko klupskog prvaka sveta? I sta je do sada uradio sa reprezentacijom Argentine?

Djordje

pre 6 godina

(Statisticar)

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.

Cirkus

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..

Ostaje penaldo do veka

pre 6 godina

Jeste da je penaldo dao 6 golova vise od mesija u grupnoj fazi ls ali je zato mesi postigao cak 11 vise u primeri.Ovi mesijevi golovi u primeri su zasluzni za trenutnih minus 8 na tabeli.Cemu sluze ovih 9 pebaldovih u ls.Za neku statistiku mozda.Pa koga jos briga za statistiku osim najveceg kompleksasa penalda.Zao mi je ali ne moze se statistikom protiv magije.

Zlatko

pre 6 godina

Sram da bude onog Gvardiolu !! 
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora. 
A ja cistu dvojku na Siti !! 
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !! 
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.
(Pa Srbin, 06. decembar 2017 22:52)

Brate Srbine... Pre ove utakmice Siti je obezbedio prvo mesto, za vikend Siti igra utakmicu ovog dela sezone, Šahtjoru treba, ukrajinska zima, plus, u Donjecku (ili u drugom gradu, zbog političke situacije) se niko nije naigrao fudbala. Da je prvo kolo pa i da juriš 2, ali tada ne bi imao neki od faktora (prvo mesto, zimu, utakmicu sezone). Lako je posle bitke biti general, ali kad sve to uzmeš u obzir, nije realno očekivati dvojku. Ovo je bio školski primer za izbegavanje čistog fiksa 2, pa čak i X2, kao što je, bar za mene, siguran 1 za ova dva dana bio tip na Bajern. Da ne kažeš da sam najpametniji, da sam odigrao nešto, moj siguran promašaj bi bila Sevilja. Možda čak i ta tvoja utakmica i golovi u Portugalu. Hoću da kažem da nisam najpametniji i da ne bih ni ja uzeo pare, ali uz sve prisutne (nabrojane) faktore nije realno očekivati 2 i posle pljuvati po Gvardioli. Slažem se sa tobom samo u poslednjoj rečenici, tj imam istu želju. Siti-Bajern i da idu kući. Dosta im je za ovu sezonu.

iggy

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)
Jednom prilikom je rekao da se te reci - vratar i vrata koriste u sudijskoj terminologiji, a ne golman i gol

lifeisgood

pre 6 godina

svako kolo lige sampiona kukate na rts,ne znam zasto uopste i gledate prenose pored ''zive arene'',ne pamtim kad sam gledao prenos na rts-u...

NoName

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš ti da vičeš i prozor, koga briga. U literaturi piše vrata i tu se priča završava. A ti, što se nas tiče, možeš da koristiš i jedan padež, jer bože moj to je tako u Engleskoj.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog sto kaze da messi nije ovakav gol dao 3-4 god decko smesan si.Kada bude ronaldo dao onakav gol kao messi protiv getafea nek se onda javi

Slavisa V.

pre 6 godina

Ni ovi na areni nisu bolji, kaze covek igrac Fejenorda, ni kriv, ni duzan postize pogodak. A covek je odreagovao u delicu sekunde i postavio glavu gde treba.

daki

pre 6 godina

(Pa Srbin, 6. decembar 2017 22:52)

Ja bi pre rekao da si ti jedan mali hejter Gvardiole ,pa sad kroz kladionicu pokusavas da ga razapnes,al cak i da jesi odigrao tako kako kazes,onda druze ,izvini ovo sto cu reci,al batali ti tu kladionicu,bolje je ;) Igrati city dvojku,a obezbjedili i plasman i prvo mjesto ,i uu sve to ceka ih derbi sezone za vikend,dakle znalo se da ce odmarat prvu postavu i uz sve to jos,Sahtjoru je gorelo pod nogama,tj igrala im samo pobeda.Dakle tu je bio 1 ko kuca !

zvrk

pre 6 godina

Anice sutra ces videti tvoju " borbenu" zvezdu kako prima 2 3 komada i sve ce ti mozda, ali mozda bitni jasnije..
(realan ljubitelj fudbala, 07. decembar 2017 02:30)

Zvezda prima petarde jos od Sparte, stalno "pogadjate".

NoName

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:58)

Klinac, ne glupiraj se. Taj koji ti je rekao da nešto znaš - slagao te. A ako ne veruješ, idi na zvanični sajt FSS i skini dokument koji se zove pravila fudbalske igre u pdf formatu. I tamo lepo piše VRATA. Doduše, ćirilicom. Ti i dalje možeš da kažeš i šporet, koga briga.

Ahahaha

pre 6 godina

Bitne utakmice:
Bilbao nula golova
Djirona nula golova
Atl.madrid nula golova
Betis nula golova
Real na minus 8 brrrrr
Evo ga sada leci komplekse protiv apoela i dortmunda u nebitnim utakmicama
Jedan je penaldo.

Nikola

pre 6 godina

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.
(Djordje, 06. decembar 2017 22:11)

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.

Hell

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj...
(oOo, 06. decembar 2017 22:02)

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D

Jaran

pre 6 godina

anica
Ti shvatas da jedan MARIBOR igra Ligu Sampiona? Maribor je slabiji od Partizana i Zvezde!
Ne zelim da te ucim fudbalu, vidi se da mislis da znas vise (iako znas mnogooo manje). Spartak nije nesti posebno jak tim, ali da im nije trebala pobeda za istorijski prolazak.. oni ne bi ovako napadali i mozda bi cak bilo i nereseno! Nema to veze sa tom nekom "masinom", a to "ofanzivan si koliko ti odbrana dozvoli" bi trebalo da vazi za Liverpul na ovom mecu. Spartak je MORAO da napada jer je ovo bila utakmica u kojoj su igrali na sve ili nista. Kada jedna ekipa ovako napada, zna se da je zrtvovala odbranu i oni (Spartak) su prihvatili taj rizik. Pravi primer tvoje recenice je utakmica Maribor-Sevilja (pogledaj statistiku drugog poluvremena). Istina, imas poznavanje fudbala ali moras da razumes trenutak, situaciju u kojoj se nalazi ekipa. Bitno je kakav je mentalitet tima, nije isto igrati prvo i sesto kolo grupe. Srdacan pozdrav i laku noc Anice (i izbacite Keln sutra)! :)

Nikola

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 06. decembar 2017 22:22)

Sirio je ruke jer sudija nije svirao korner, ocigledno mrzis Ronalda pa nisi video.

Ivan

pre 6 godina

I večerašnji mečevi Lige Šampiona su potvrdili zašto je to takmičenje ubedljivo najbolje fudbalsko klupsko takmičenje na planeti. Vatromet golova i večeras i mnogo mnogo vrhunskog fudbala. I večerašnje utakmice su potvrdile koliki je veliki, preveliki jaz između desetak top klubova i "ostatka" Evrope. Toliko su nadmoćni ti klubovi nad svim ostalima da je to jednostavno neverovatno, nikad veća razlika u kvalitetu koja je posledica užasno užasno velike razlike u novčanom bogatstvu tih klubova i "ostatka" Evrope. Rezultati u korist top 10 klubova od 7:0, 6:0, 5:0, 5:2, 6:2, 7:1 i slični dovoljno potvrđuju taj nepremostiv jaz. Pogledajte samo timove koji su se plasirali u 1/8 finala ove sezone, sve sami velikani, giganti, to je jednostavno KREM klupske fudbalske Evrope! Nikad jača Osmina finala od ove koja sledi nije bila!! Jedino Atletiko iz Madrida realno gledano nedostaje u Osmini finala, i Arsenal, svi ostali su TU, samo je 1 ili 2 uslovno rečeno "zalutalih" ostalo sve sam krem Evrope, biće veoma veoma uzbudljiva od Osmine finala pa sve do finala, biće mnogo velikih utakmica. Inače, takođe treba napomenuti TOTALNI uspeh engleskih klubova ove sezone u LŠ, svih PET se plasiralo u 1/8 finala što je veliki uspeh i dokaz nenormalno dobrog fudbala u Premijer ligi. Ipak ipak i pored toga realno prvi favoriti za osvajanje ove LŠ nisu engleski klubovi već Real, Barselona i PSŽ sa turbo timovima koji budu li na proleće kompletni i u formi biće najveći favoriti za osvajanje LŠ.

ckm

pre 6 godina

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 6. decembar 2017 22:46)

Jos dva takva cirkusna evropska prvenstva da osvoji,sa najgorim sistemom ikad,ne moze biti ravan onim najvecim igracima.Sa najlaksim putem u istoriji velikih takmicenja,gde su igrali sa "velesilama" poput Austrije,madjarskei ne znam ko jos bese u grupi,Velsa,Poljske i Hrvatske i u svim tim tekmama su samo vels dobili u 90 min !!!!To sto je zabio je usvari malo koliko je trebao protiv takvih protivnika. i protiv francuske ,gle cuda,Ronaldo izasao i dobise francuze ipak ! Jos 3 ustvari ovakva eura da osvoji ne moze prismrditi onim najvecim.toliko je smesan taj turnir bio,da se cak i kroz medije jako slabo dizao taj uspeh Ronalda ! jer ljud znaju da je to bila jedna velika smijurija.Al ako ce ti biti lakse,evo ja cu reci.Ronaldo najbolji i najzgodniji fudbaler svih vremena :)nemate vi klinci pojma o zivotu,da ne govorim o fudbalu...

Preduzimac

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom

Adriano_Galliani

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.

brat pantela

pre 6 godina

Svakim golom, Real Madrid obara rekord po br postignutih golova.
Svakim bodom obara rekord po br osvojenih bodova
Svakom pobedom obara rekord po br ostvarenih pobeda.
Real Madrid je jedini klub u LS koji nikad nije ispao u grupnoj fazi a da ima vise od jednog ucesca.
Svakim prolaskom grupe obara rekord po br prolazaka grupe.
Svakim novim prolaskom u 1/4, 1/2 ili finale obara rekord po broju igranja u 1/4, 1/2 i finalu.
Kristijano Ronaldo svakim novim golom obara rekord po br postignutih golova.
Isti igrac svakom novom asistencijom obara rekord po br asistencija.
Sve najvaznije i najbitnije rekorde i ostavrenja u LS, drze i postigli su Real Madrid i Kristijano Ronaldo.
Veliki pozdrav za "facts", steta sto nece da objavi o RM.
Treba mu 4 strane

pera

pre 6 godina

Pametnjakovicu, u strucnoj sudijskoj literaturi, koriste se termini vrata i vratar, a ne gol i golman!
(kadinjaca ipak pala, 06. decembar 2017 20:43)
A u gradjevinarstvu se golovi zovu bandere sa poprecnom gredom, pa da li treba tako da ih zovemo tokom meca. Sta me briga za strucnu sudijsku literaturu.

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.

Slavisa V.

pre 6 godina

Majko Bozja, Dejan Evo ga Nedic nastavlja da pomera granice, otprilike "Svirao, ne svirao, sudiji svira radio." Covece, vidi sta ces sa ostecenim turistima svake godine, gledaj ono od cega zivis, ne mesaj se u materiju koja ti je nepoznata.

#statistika

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9

Srdjan

pre 6 godina

Jasno, ulazak u Ligu sampiona doneo bi sansu partizanovcima da peckaju zvezdase i obratno, kao i mesec dana hvalisanja kako su ponovo veliki klub. Medjutim, kakvo je trenutno stanje u razlici izmedju Eng, Spa, Ita+PSZ i Bajern ekipe i svih ostalih, za nas je najbolje da u LS nikako ne ulazimo. Greota je da ovo malo ponosa sto imamo u dve, tri sezone, uniste za krem Evrope prosecni Liverpul ili Monako, i da nam daju 15 komada u 2 utakmice.

lometa

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .
(onako, 6. decembar 2017 23:16)

Imas dete, pises kao osnovac.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ti sto oces da slusas himnu liverpula idi ns yt pa slusaj kolko oces.Nego glupo sto aca nije komentator prava steta

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Ronaldo ne moze vise driblati kao Mesi i tako davati golove moze mozda 2-3 u toku sezone, ali zato Ronaldov gol veceras Mesi da jednom u 3 god.

akapulko

pre 6 godina

Bolje biti u minusu 8 bodova ili cak 18, nego imati 8 titula LS manje.

6 utakmica grupne faze, Real je ostecen u 3.
Veceras, penal, cist gol ponisten i sporan Dortmundov.
Kad se pitate kako i zasto, shvatite da je to samo karma.
Debelo su ostetili Real u 3 utakmice,
To ce da se vrati kad bude bilo najpotrebnjje.
Najbolji strelac i najbolji asistent LS.
Jednostavno MVP. CR7 nekada CR9

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Premijer liga uzvraća udarac!
(Bane, 06. decembar 2017 22:30)

Kako sad nisu umorni ili koji li je vec glup izgovor bio? Ali ne brini, Bayern. Juve i Real ih cekaju vec u 1\8 finala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.
(mne, 06. decembar 2017 22:23)

A samo ce Siti i United u 1/4 finala.

drmr

pre 6 godina

Kristiano Ronaldo upisao jos jedan nerealan rekord. Prvi igrac u istoriji Lige Sampiona koji je dao gol u svim utakmicama grupne faze. Sta rade i on i Mesi, to stvarno vise nije realno. Zamislite koju nesrecu imaju da igraju u isto vreme, inace bi imali 10 zlatnih lopti sto niko nikada nece imati. I mnogo bih voleo da ih vidim zajedno u nekom timu, ali ego bi ih tu pojeo. Jer su obojica ego manijaci, sa pravom svakako. Licno vise volim Ronalda jer vise cenim ljude koji radom uspeju do cilja nego samim talentom.

bookvar

pre 6 godina

@Jaran Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata . Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom . Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ? Svasta
(onako, 07. decembar 2017 00:34)

0 gola, 15 boda?

Nobles

pre 6 godina

Galliani, brufen, pantela....Izmisljeni likovi koji navijaju za penalda, a u stvari vole mesija, jer ko njega moze da ne voli.Facts, neutralni fels, sandzak....stvarni likovi tj.osobe koje vole mesija.Elita bajo moj.Facts je najbolji dokaz ko zapravo voli lea mesija.Pa one informacije koje nam pise redovno, to moze samo neka nacitana i jako pametna osoba.

NoName

pre 6 godina

facts: 

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija. 
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni. 
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno. 
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije. 
Gigs 29. Mesi 23. 
Pozdrav
(sramota, 07. decembar 2017 00:38)

Čoveče, tebi je vikipedija izvor informacija? Auuuu

brat pantela

pre 6 godina

Nisam ja neki fan Ronalda, veliki sam fan Reala iz Madridu
O Kikici pisem cisto zbog vas.
Vise je trolovanje mada sve sto napisem je istina, pisem da bih izazvao vase odgovore, koji su uglavnom smesni.
Sto se mog licnog stava tice 5 najboljih igraca u istoriji fudbala, medju njima nema ni Kristijana ni Mesija, nema cak ni Zube.
Dvojica su igraci Barselone, jedan je Franzuc, drugi Brazilac.
Drugi tandem su Italijani, jedan je legenda Rome a drugi Juventusa.
Svaka cast i Ronaldu, jednom i drugom, Mesiju.
Ova cetvorka je ispred njih.
Ali ima jedan, trenutno je trener.
Iako trenira jako kratko, uradio je ono sto niko nije pre njega.
Kao igrac, za 2 klase je bolji od Ronalda i Mesija a za klasu od cetvorke, Anri, Ronaldinjo, Toti i Del Pijero.
Prvo on, mozak fudbala, grande Zizu, onda cetvorka, e onda moze Krojf, pa Zuba, Maradona, Pele e tek onda bi mogao dvojac Cr7, Lm10.

Jaran

pre 6 godina

onako
Salah je ove sezone davao golove protiv Arsenala, Celsija, Totenhema i Sevilje (prosle sezone protiv Lacija, Napolija i Olimpik Liona (nije vise to "taj" Lion)), a Mane protiv Arsenala i Sevilje. Oh, da.... Nisi mi rekao koji to timovi imaju bolje igrace na istim pozicijama koje igraju Salah i Mane...

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzerard se saplete i 3-3.
(space odyssey, 06. decembar 2017 22:21)?

Zato i nista drugo i nije osvojio. Milan i dve godine pre i dve godine kasnije. I Zvezda i Steaua imaju jednu LS.

Paok

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Preduzimac, 6. decembar 2017 20:53)

Pa ono i vasa braca dobijaju penal kad im vetar obori igraca.U Evropi svasta ima pa i u LS.Pogledaj malo Premijer ligu.

anica

pre 6 godina

(Jaran, 06. decembar 2017 22:33)
Nigde nisam rekla da bi ekipe iz LE pobedile Liverpul, ali znam da bi se borile...nemoj ti mene da ucis fudbalu, dugo ga pratim, ne znam bas puno ali sasvim dovoljno da skapiram...ofanzivna ekipa, ok, ti hoces da kazes da su ih ubacili u masinu..ali ofanzivan si koliko i odbrana dozvoli valjda se i oni nesto pitaju, ajde bre ovi veceras ostali u Moskvi. Jaki su ovo klubovi, ali izgubiti 7:0 BRUKA DRUZE...oni su u LS valjda blizi ovim klubovima iz vrha nego LE...valjda treba da pokazu kvalitet...ako je Zvezda trenutno recimo treca klasa...a ovi ovako pukose a jaci od Zvezde...hm, cudna je fudbal igra.

DJ

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 6. decembar 2017 22:22)

Slazem se.. ali Prati Mesija, ISTO reaguje, samo sa manje gestikulacije. 3x je gori u tome... jer su ovi iz Barselone programirani da mora lopta Mesiju da ide, kod Ronalda nije tako. Ko bi rekao da postavlje koje kakve uslove u timu, a mislis dobrica.. Ronaldo ama bas nista ne krije u svom ponasanju, pokazuje BAS onako kako i oseca. Zameram na teatralnosti Ronaldu, ali opet, cista priroda.

NoName

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!
(CENTURION, 06. decembar 2017 23:14)

Osmak, duhovitost ti je na nivou petaka.. Moraš da poradiš malo na toj strani... Ali pre toga nam reci šta piše u pravilima fudbalske igre : Vrata, door, gol....? I zašto te je to što piše vrata toliko pogodilo?

ss

pre 6 godina

"Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D"

Jao, pa jel to stvarno bio on?! Ja videla prilog pre par meseci i cudom se cudim da toliko lice, ali mislila sam da samo lice... E hvala ti, niko iz okruzenja nije znao o cemu pricam, samo me belo gledali. Inace, Nedic jedan od omiljenih tv likova, uvek ispostujem studio pre, u toku i posle utakmice, nasmeje me slatko, "Vidite ovde kako ovaj beli igrac povlaci ovog u zuto-crvenom..." Hahaha

NoName

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.
(CENTURION, 07. decembar 2017 00:17)

Svima je glupo, ali se tako zove u stručnoj literaturi. Ja i ti tu konstrukciju možemo da zovemo kako god nam se ćefne, ali on mora da kaže vrata jer je tako naučio i jer je tako ispravno. Npr, neko kaže migavac, neko čak i žmigavac, a ispravno je pokazivač pravca. I sad ja treba da držim predavanje Mirku Alviroviću jer se meni ne sviđa to što on koristi terminologiju koja se nalazi u udžbenicima- pokazivač pravca. Dakle, ispravno je vrata i vratar, a kome je inteligencija na nivou predškolskog se vidi iz tvojih komentara. Dao sam ti link, pročitao si i video da nisi u pravu, ali ti i pored toga nastavljaš po svom. To nije odlika inteligentnih ljudi.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.

zreb

pre 6 godina

Man siti - Bajern
Liverpul - Real Madrid
Totenhem - Sevilja
Barselona - Celzi
Man junajted - Juventus
Eto zreb da ne bude nijedan klub iz PL u 1/4.
Pazite, Bajern, Real i Barsa bi prosli sa pola gasa.
Sevilja bi se mucila.
Juve bi na svoj zlokoban talijanski nacin iscupao prolaz.
Mislim da ce svi hteti da izbegnu Bajern, pogotovo Barselona.

BlueFortress

pre 6 godina

Prosle godine pljustase minusi na komentar da ce usled finansijke moci novih tv ugovora i novih trenera u PL, premijerligasi uzvratiti udarac. Napisah to bas u momentu Lestera kao prvaka, Totenhemovog raspada u grupi i ispadanja Sitija od Monaka...
Najcrnje je pred zoru, uvek bilo i bice.

Narednih godina ce svakako biti JOS konkurentniji pogotovo sa Mesijevim zalaskom karijere i Realovom smenom generacija, ne treba biti Nostradamus to predvideti vec baratati informacijama...U ponedeljak zreb - tu ce vec faktor srece biti veliki za sve!

Markic

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9
(#statistika, 6. decembar 2017 23:05)

Eto vidite.. Ovaj komentar ima vise minuseva od pluseva. I o cemu mi pričamo? Čist dokaz koliko maloletnih uefalonaca hara ovom stranicom, gde je 90% komentara pljuvanje najboljeg fudbalera Kristijana Ronalda. Ovde je momak izneo čistu istinu, jedan interesantan i tačan podatak koji vrlo lako možete proveriti na internetu, ali eto ove mlade navijače Barselone jednostavno uvredila ova činjenica da Ronaldo dao isti broj golova u grupnoj fazi 2017/2018 kao FCB.

Jaran

pre 6 godina

onako
Izvini, ja navijam za Partizan. Simpatizer sam Liverpula, Milana i Valensije ali sam NAVIJAC PARTIZANA.
Ali to je najmanji problem jer tvoja (ne)pismenost rusi sve granice!

Bulls 4 Life

pre 6 godina

Kakav bre reddit, još jedno drustveno s****.

instaliras ace player hd i odes na arenavision site, i uzivas u sportskom sadrzaju.

NoName

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.
(CENTURION, 06. decembar 2017 22:42)

Hahaha Hahaha, znači da si pročitao i znači da te istina pogodila. Istina ume da zaboli i te kako, ali to je tvoj problem, osmak.

onako

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .

anica

pre 6 godina

@Jaran
Otisli u Liverpul da se bore za prolaz dalje i predali se jos pre pocetka...ne radi se to tako. Mislis da je Zvezdi bilo lako u Kelnu, u Londonu...ali smo dali sve od sebe. Gledala sam i smorila se iako je bila kisa golova. Nekad je sa manje golova bolja utakmica. Hvala na zeljama, bas hvala...bice valjda pobeda ili nereseno, a sto se tice ovih Rusa, koma trans. Znam da igraju i Maribor, Apoel...ne omalovazavam nijedan klub i ne govorim o kvalitetu, svako je tu gde jeste valjda zasluzeno... pricam o zalaganju, borbi ali i postenoj selekciji...ako treci klub iz LE ispada, sta ce ovi kod nas, dovidjenja...imao si sansu imas sledecu iduce godine...kakvo je to precenjivanje.
Navikla sam da gledam borbenost na terenu, nije Liverpul bio toliko dobar koliko su ovi bili losi...inace, Liverpul sam pratila jos u vreme Dzerarda.
Pozdrav.

onako

pre 6 godina

@Jaran
Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata .
Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom .
Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ?
Svasta

facts

pre 6 godina

Sajt statbunker je netacan i nije merodavan o broju ukupnih asistencija u istoriji LS. Nazalost mnogi mediji i novinari su podatke uzimali od tog sajta u vezi broja asistencija u LS i tako sirili laz.
Evo vam slike da vidite koji igrac ima najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona (od 1992 do danas):

https://twitter.com/2010misterchip/status/832631059992817665

Na ovom sajtu imate verodostojnu listu asistenata LS od sezone 2006/07 do danas (nema ranije):

https://www.worldfootball.net/assists/champions-league-2006-2007/

https://pbs.twimg.com/media/DPQYFVpWsAEQOTk.jpg:large

Inace, ovaj gornji link je podatak od profila Twitugal na tviteru koji pise sve najbolje o Kristianu. Oprasta im se sto su "pojeli" 1 asistenciju Gigsa, ali nisam siguran da li su naveli tacan podatak za Kristiana. To je podatak od novembra ove godine.

Hvala i pozdrav!

Tićulenković

pre 6 godina

@CENTURION
Brale, kad je neko pozvan u studio u svojstvu stručnog konsultanta, zato što je stručan za temu emisije, onda on u toj prigodi koristi zvaničnu stručnu terminologiju. Veruj mi nema tu ništa čudno, kolko god ti slabo išlo razumevanje situacije.
To tebe ni na koji način ne obavezuje da koristiš zvaničnu stručnu terminologiju. Bar ne dok te ne pozovu u studio u svojstvu stučnog konsultanta. Onda ćeš i ti morati gol da zoveš vrata. Do tad slobodno po nahođenju, i niko živ neće da ti prigovara

CENTURION

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!

Neznalica

pre 6 godina

Izgleda da bi ovo mogla da bude prva godina novog ciklusa dominacije engleskih timova u Evropi. Još je Ferguson govorio da je sasvim normalno da se to događa u ciklusima. Tako nekih 3-4 godine caruju Italijani zatim Španci pa Englezi. Zbog nenormalnog bogatstva i trošenja para Barce i Reala, Špancima se to događa češće a Italijani su, sem Juventusa, već prilično dugo u kanalu, najviše zbog ekonomskog slabljenja ostalih timova. Dodaš još Bajern i to je praktično ono što osvaja LŠ iz godine u godinu.

Ne bi me iznenadilo da ove godine 3 engleska tima bude u polufinalu, mada bih možda najviše želeo da PSG osvoji LŠ ove godine čisto radi promene. Opet, oni toliko kupuju i toliko su finansijski moćniji od drugih da ni to be bi bilo nikakvo čudo.

Čini mi se da je došlo vreme da i u fudbalu, baš kao u košarci, imamo neku poluzatvorenu Evroligu. Besmislene su utakmice kao sinoćna Liverpul - Spartak.

Aldin

pre 6 godina

Pogodio:Roma Carabag 0-2
Barsa-Sporting 2-3
B.minhen Psg 4+
Chelsea-Atletiko 0-2
M.united-Cska 2-3
Real-Borusija 4+
Totenhem-Apoel 0-2 i mrtvi totenhem daje 3 ći hol u 85minutu ccccc.

sramota

pre 6 godina

facts:

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija.
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni.
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno.
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije.
Gigs 29. Mesi 23.
Pozdrav

takkar

pre 6 godina

Kao sto znate.....kasnim sa komentarom,ali ne zamerite profa je malo popio.
Pitacu sutra ucenike ko osvaja LS ...
Ako pogode,celu sledecu skolsku godinu im dajem fudbalicu.

Laku noc.

NoName

pre 6 godina

NoName, da procitao sam. Pise goal posts, goal crossbar, goalkeeper.....etc. Dovidjons.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CENTURION, 7. decembar 2017 09:49)

Ono kad uporno pokusavas da budes pametan, a zakopavas se sve gore. Na kineskom se mozda kaze ovako:汉语/漢語, 华语/華語, 中國話/中国话, ali na srpskom se kaze vrata. Treba li da se nacrta?

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.  
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23) 

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.
(Još jedan čačanin, 06. decembar 2017 23:21)
Pa i ne kazu, u tome je poenta. Posto se ovde forsira izraz vrata-vratar

Markic

pre 6 godina

Facts
Jel si siguran da je to sve od rekord u LS sinoc? Daj potrudi se malo, mora da ima jos nesto :)) I ako nisi znao, najbolji asistent LS je Kristijano Ronaldo sa 33 asistencije, drugi je Rajan Gigs sa 32.

CENTURION

pre 6 godina

Ticulenkovicu, cekaj do pre par godina su svi govorili okvir gola, sad odjenom svi strucno govore okvir vrata, vratnica.....robovi pomodarstva i trendova.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.

brufen_od_400

pre 6 godina

Kristijano Ronaldo, 6 utakmica u grupnoj fazi, 9 golova, svakoj ekipi barem po gol u svakom meču, prvi čovek u istoriji koji je to uradio. Gospodin Liga Šampiona. Njegovo takmičenje.

akapulko

pre 6 godina

Bolje biti u minusu 8 bodova ili cak 18, nego imati 8 titula LS manje.

6 utakmica grupne faze, Real je ostecen u 3.
Veceras, penal, cist gol ponisten i sporan Dortmundov.
Kad se pitate kako i zasto, shvatite da je to samo karma.
Debelo su ostetili Real u 3 utakmice,
To ce da se vrati kad bude bilo najpotrebnjje.
Najbolji strelac i najbolji asistent LS.
Jednostavno MVP. CR7 nekada CR9

Pedja

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista
(Filip, 6. decembar 2017 22:21)

Koga briga za Ruse bre?

Hell

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!

Pa Srbin

pre 6 godina

Sram da bude onog ljigavca Gvardiolu !!
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora.
A ja cistu dvojku na Siti !!
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !!
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.

onako

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .

Vlada

pre 6 godina

Čestitke za RTS. U vreme kada ceo stadion peva najpoznatiju fudbalsku himnu, na našim zvučnicima u televizorima - muk. Ne navijam za Liverpul, ali ovo svaki put volim da čujem, osim kada gledam prenos na RTS, pa ne čujem... P.S. Za zvezdino proleće sutra!!!!

Statisticar

pre 6 godina

MESI BOG FUDBALA

Lepo pronadjes statistiku i vidis da je Ronaldo najbolji strelac LS sa 117 golova a Mesi tek presao 100
Koliko Mesi ima osvojenih LS? Koliko klupskog prvaka sveta? I sta je do sada uradio sa reprezentacijom Argentine?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Dzerard se saplete i 3-3.
(space odyssey, 06. decembar 2017 22:21)?

Zato i nista drugo i nije osvojio. Milan i dve godine pre i dve godine kasnije. I Zvezda i Steaua imaju jednu LS.

Djordje

pre 6 godina

(Statisticar)

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.

brat pantela

pre 6 godina

Nisam ja neki fan Ronalda, veliki sam fan Reala iz Madridu
O Kikici pisem cisto zbog vas.
Vise je trolovanje mada sve sto napisem je istina, pisem da bih izazvao vase odgovore, koji su uglavnom smesni.
Sto se mog licnog stava tice 5 najboljih igraca u istoriji fudbala, medju njima nema ni Kristijana ni Mesija, nema cak ni Zube.
Dvojica su igraci Barselone, jedan je Franzuc, drugi Brazilac.
Drugi tandem su Italijani, jedan je legenda Rome a drugi Juventusa.
Svaka cast i Ronaldu, jednom i drugom, Mesiju.
Ova cetvorka je ispred njih.
Ali ima jedan, trenutno je trener.
Iako trenira jako kratko, uradio je ono sto niko nije pre njega.
Kao igrac, za 2 klase je bolji od Ronalda i Mesija a za klasu od cetvorke, Anri, Ronaldinjo, Toti i Del Pijero.
Prvo on, mozak fudbala, grande Zizu, onda cetvorka, e onda moze Krojf, pa Zuba, Maradona, Pele e tek onda bi mogao dvojac Cr7, Lm10.

Евроталибан

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)

Ти што користе српске изразе за голмана и гол и пишу на ћирилици су затуцани русофили. We need to write on english to bo more progressive and cool.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.
(mne, 06. decembar 2017 22:23)

A samo ce Siti i United u 1/4 finala.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Premijer liga uzvraća udarac!
(Bane, 06. decembar 2017 22:30)

Kako sad nisu umorni ili koji li je vec glup izgovor bio? Ali ne brini, Bayern. Juve i Real ih cekaju vec u 1\8 finala.

zreb

pre 6 godina

Man siti - Bajern
Liverpul - Real Madrid
Totenhem - Sevilja
Barselona - Celzi
Man junajted - Juventus
Eto zreb da ne bude nijedan klub iz PL u 1/4.
Pazite, Bajern, Real i Barsa bi prosli sa pola gasa.
Sevilja bi se mucila.
Juve bi na svoj zlokoban talijanski nacin iscupao prolaz.
Mislim da ce svi hteti da izbegnu Bajern, pogotovo Barselona.

anica

pre 6 godina

@Jaran
Otisli u Liverpul da se bore za prolaz dalje i predali se jos pre pocetka...ne radi se to tako. Mislis da je Zvezdi bilo lako u Kelnu, u Londonu...ali smo dali sve od sebe. Gledala sam i smorila se iako je bila kisa golova. Nekad je sa manje golova bolja utakmica. Hvala na zeljama, bas hvala...bice valjda pobeda ili nereseno, a sto se tice ovih Rusa, koma trans. Znam da igraju i Maribor, Apoel...ne omalovazavam nijedan klub i ne govorim o kvalitetu, svako je tu gde jeste valjda zasluzeno... pricam o zalaganju, borbi ali i postenoj selekciji...ako treci klub iz LE ispada, sta ce ovi kod nas, dovidjenja...imao si sansu imas sledecu iduce godine...kakvo je to precenjivanje.
Navikla sam da gledam borbenost na terenu, nije Liverpul bio toliko dobar koliko su ovi bili losi...inace, Liverpul sam pratila jos u vreme Dzerarda.
Pozdrav.

mne

pre 6 godina

Englezi 5 (!) ekipa u osmini. Zbog toga je najjača liga, plus Arsenal koji bi isto prošao grupu da igra. Ostale lige imaju maksimum 3 tima koji mogu da prodju grupu..možete se raspravljati do sjutra ali ovo je istina.

MiLaN

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)

Stručnjak, pre dva kola dobili Stouk 3-0 u gostima. Idi ti spavaj.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Ti sto oces da slusas himnu liverpula idi ns yt pa slusaj kolko oces.Nego glupo sto aca nije komentator prava steta

Ahahaha

pre 6 godina

Bitne utakmice:
Bilbao nula golova
Djirona nula golova
Atl.madrid nula golova
Betis nula golova
Real na minus 8 brrrrr
Evo ga sada leci komplekse protiv apoela i dortmunda u nebitnim utakmicama
Jedan je penaldo.

brat pantela

pre 6 godina

Svakim golom, Real Madrid obara rekord po br postignutih golova.
Svakim bodom obara rekord po br osvojenih bodova
Svakom pobedom obara rekord po br ostvarenih pobeda.
Real Madrid je jedini klub u LS koji nikad nije ispao u grupnoj fazi a da ima vise od jednog ucesca.
Svakim prolaskom grupe obara rekord po br prolazaka grupe.
Svakim novim prolaskom u 1/4, 1/2 ili finale obara rekord po broju igranja u 1/4, 1/2 i finalu.
Kristijano Ronaldo svakim novim golom obara rekord po br postignutih golova.
Isti igrac svakom novom asistencijom obara rekord po br asistencija.
Sve najvaznije i najbitnije rekorde i ostavrenja u LS, drze i postigli su Real Madrid i Kristijano Ronaldo.
Veliki pozdrav za "facts", steta sto nece da objavi o RM.
Treba mu 4 strane

Ostaje penaldo do veka

pre 6 godina

Jeste da je penaldo dao 6 golova vise od mesija u grupnoj fazi ls ali je zato mesi postigao cak 11 vise u primeri.Ovi mesijevi golovi u primeri su zasluzni za trenutnih minus 8 na tabeli.Cemu sluze ovih 9 pebaldovih u ls.Za neku statistiku mozda.Pa koga jos briga za statistiku osim najveceg kompleksasa penalda.Zao mi je ali ne moze se statistikom protiv magije.

ckm

pre 6 godina

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nikola, 6. decembar 2017 22:46)

Jos dva takva cirkusna evropska prvenstva da osvoji,sa najgorim sistemom ikad,ne moze biti ravan onim najvecim igracima.Sa najlaksim putem u istoriji velikih takmicenja,gde su igrali sa "velesilama" poput Austrije,madjarskei ne znam ko jos bese u grupi,Velsa,Poljske i Hrvatske i u svim tim tekmama su samo vels dobili u 90 min !!!!To sto je zabio je usvari malo koliko je trebao protiv takvih protivnika. i protiv francuske ,gle cuda,Ronaldo izasao i dobise francuze ipak ! Jos 3 ustvari ovakva eura da osvoji ne moze prismrditi onim najvecim.toliko je smesan taj turnir bio,da se cak i kroz medije jako slabo dizao taj uspeh Ronalda ! jer ljud znaju da je to bila jedna velika smijurija.Al ako ce ti biti lakse,evo ja cu reci.Ronaldo najbolji i najzgodniji fudbaler svih vremena :)nemate vi klinci pojma o zivotu,da ne govorim o fudbalu...

Prostakus vulgaris

pre 6 godina

@anica
Jesi li ti devojko uopste gledala utakmicu od pocetka?
Pre nego sto ce Liverpool postici prvi gol (iz cistog penala), Spartak je drzao igru sve vreme na Liverpoolovoj polovini terena. Znajuci koliko je Liverpoolova odbrana sklona kiksevima, pitanje je bilo samo kad ce uspeti da uguraju prvi gol.
Onog momenta kad su domacini poveli, morali su jos vise da se otvore i tek ih je tada stigla kazna za to.
Skoro svi golovi veceras su pali posle presecenih lopti na sredini terena. Znaci srednji red Spartaka nije uspeo da izdrzi pritisak na loptu, nesto maltene nezamislivo u ruskoj ligi.

Preduzimac

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.

Nobles

pre 6 godina

Galliani, brufen, pantela....Izmisljeni likovi koji navijaju za penalda, a u stvari vole mesija, jer ko njega moze da ne voli.Facts, neutralni fels, sandzak....stvarni likovi tj.osobe koje vole mesija.Elita bajo moj.Facts je najbolji dokaz ko zapravo voli lea mesija.Pa one informacije koje nam pise redovno, to moze samo neka nacitana i jako pametna osoba.

Starac Fočo od stotinu ljeta

pre 6 godina

Cuj ovog sto kaze da messi nije ovakav gol dao 3-4 god decko smesan si.Kada bude ronaldo dao onakav gol kao messi protiv getafea nek se onda javi

Ronaldo_Lima

pre 6 godina

Ronaldo ne moze vise driblati kao Mesi i tako davati golove moze mozda 2-3 u toku sezone, ali zato Ronaldov gol veceras Mesi da jednom u 3 god.

drmr

pre 6 godina

Kristiano Ronaldo upisao jos jedan nerealan rekord. Prvi igrac u istoriji Lige Sampiona koji je dao gol u svim utakmicama grupne faze. Sta rade i on i Mesi, to stvarno vise nije realno. Zamislite koju nesrecu imaju da igraju u isto vreme, inace bi imali 10 zlatnih lopti sto niko nikada nece imati. I mnogo bih voleo da ih vidim zajedno u nekom timu, ali ego bi ih tu pojeo. Jer su obojica ego manijaci, sa pravom svakako. Licno vise volim Ronalda jer vise cenim ljude koji radom uspeju do cilja nego samim talentom.

anica

pre 6 godina

(Jaran, 06. decembar 2017 22:33)
Nigde nisam rekla da bi ekipe iz LE pobedile Liverpul, ali znam da bi se borile...nemoj ti mene da ucis fudbalu, dugo ga pratim, ne znam bas puno ali sasvim dovoljno da skapiram...ofanzivna ekipa, ok, ti hoces da kazes da su ih ubacili u masinu..ali ofanzivan si koliko i odbrana dozvoli valjda se i oni nesto pitaju, ajde bre ovi veceras ostali u Moskvi. Jaki su ovo klubovi, ali izgubiti 7:0 BRUKA DRUZE...oni su u LS valjda blizi ovim klubovima iz vrha nego LE...valjda treba da pokazu kvalitet...ako je Zvezda trenutno recimo treca klasa...a ovi ovako pukose a jaci od Zvezde...hm, cudna je fudbal igra.

Мићифир

pre 6 godina

Требао је овај мањи манчестерски клуб да боље одглуми овај циркус у Харкову.

Nikola

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 06. decembar 2017 22:22)

Sirio je ruke jer sudija nije svirao korner, ocigledno mrzis Ronalda pa nisi video.

facts

pre 6 godina

-Gol Zielinskog (za 92") je najbrzi gol Napolija u istoriji LS!
-Kutinjo je igrac Liverpula koji je najranije dao 2 gola (u 4' i 15') na 1 mecu u LS!
-Obamejang je postao 5. igrac koji je kao gost dao 2 gola Realu na 1 mecu u LS, nakon Del Pjera 2008, Pata 2009, Mesija 2011 i Huntelara 2015!
-Kutinjo je postao 3. igrac Liverpula koji je postigao het trik u LS, nakon Ovena (protiv Spartaka 2002) i Josija Benajuna (protiv Besiktasa 2007)!
-Liverpul je postao 1. tim u istoriji LS koji je dao 7+ golova na 2 meca u grupi u 1 sezoni LS!
-Prvi put u istoriji LS, svi timovi su u grupnoj fazi zajedno dali 300+ golova!
-Nakon vise od 8 godina, Liverpul je ponovo dao (i pobedio sa) 4+ golova (razlike) na Enfildu na 1 mecu u LS. Zadnji put kada je Liverpul to ucinio bio je to 10.3.2009, 4-0 Real (Tores, Dzerard x2 i Dosena)!
-Prvi put u istoriji LS, 3. plasirani tim se kvalifikovao za Ligu Evrope sa najmanje osvojenih bodova u 6 meceva (2 boda Borusije Dortmund, 0-2-4)!
-Gvardiola je postao 6. trener koji je 100+ puta vodio tim(ove) u LS, nakon Fergusona, Vengera, Ancelotija, Murinja i Luceskua!
-Sve sanse za protivnicki tim koji Barsa moze da izvuce u 1/8 f LS:
43.75% Celsi
14.58% Sahtar i Bazel
13.54% Bajern i Porto.
-Za one koji ne znaju, Rajan Gigs je najbolji asistent u istoriji LS, sa 43 asist!

Pozdrav!

Cirkus

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..

Nikola

pre 6 godina

I lepo vidis da je Ronaldo dve godine stariji, I da Messi daje 0.78 golova po mecu, dok Ronaldo 0.63, I lepo zakljucis da ce Messi oflekati Ronalda I to muski. I jos lepse shvatis da Ronaldo za Portugal na evropskom nije postojao, a Messi vicesampion sveta, I najbolji igrac svetskog 2014, I onda ucutis.
(Djordje, 06. decembar 2017 22:11)

Da da, nije postojao, resio grupu sam, u 1/4 protiv poljaka dao gol u penal seriji, u 1/8 protiv hrvata asistenija kvarezmi u 118 minutu za pobedu i u 1/2 sa dva komada Ronalda Portugal prolazi u finale, stvarno nista nije uradio.

Jaran

pre 6 godina

anica
Ti shvatas da jedan MARIBOR igra Ligu Sampiona? Maribor je slabiji od Partizana i Zvezde!
Ne zelim da te ucim fudbalu, vidi se da mislis da znas vise (iako znas mnogooo manje). Spartak nije nesti posebno jak tim, ali da im nije trebala pobeda za istorijski prolazak.. oni ne bi ovako napadali i mozda bi cak bilo i nereseno! Nema to veze sa tom nekom "masinom", a to "ofanzivan si koliko ti odbrana dozvoli" bi trebalo da vazi za Liverpul na ovom mecu. Spartak je MORAO da napada jer je ovo bila utakmica u kojoj su igrali na sve ili nista. Kada jedna ekipa ovako napada, zna se da je zrtvovala odbranu i oni (Spartak) su prihvatili taj rizik. Pravi primer tvoje recenice je utakmica Maribor-Sevilja (pogledaj statistiku drugog poluvremena). Istina, imas poznavanje fudbala ali moras da razumes trenutak, situaciju u kojoj se nalazi ekipa. Bitno je kakav je mentalitet tima, nije isto igrati prvo i sesto kolo grupe. Srdacan pozdrav i laku noc Anice (i izbacite Keln sutra)! :)

Aldin

pre 6 godina

Pogodio:Roma Carabag 0-2
Barsa-Sporting 2-3
B.minhen Psg 4+
Chelsea-Atletiko 0-2
M.united-Cska 2-3
Real-Borusija 4+
Totenhem-Apoel 0-2 i mrtvi totenhem daje 3 ći hol u 85minutu ccccc.

space odyssey

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti. 
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56) 
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.

DJ

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.
(marko, 6. decembar 2017 22:22)

Slazem se.. ali Prati Mesija, ISTO reaguje, samo sa manje gestikulacije. 3x je gori u tome... jer su ovi iz Barselone programirani da mora lopta Mesiju da ide, kod Ronalda nije tako. Ko bi rekao da postavlje koje kakve uslove u timu, a mislis dobrica.. Ronaldo ama bas nista ne krije u svom ponasanju, pokazuje BAS onako kako i oseca. Zameram na teatralnosti Ronaldu, ali opet, cista priroda.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ne znam kako se zove komentator na RTS-u, ali ima legendarne izjave "Loptu je uzeo reprezentativac Brazila, desetka Liverpula Filip Kutinjo, jedan od najboljih fudbalera planete..." Ne znam koliko mu clanova broji to drustvo najboljih fudbalera planete. Inace, i gosti koje Strajnic dovodi stalno daju ili legendarne izjave (Brazil bi sutra dao sedam komada Nemackoj), ili netacne (sjajne igre Lajpciga i Atletika u trenutku kad su te dve ekipe vec 14 dana izgubile sanse da sami odlucuju o svojoj sudbini), uz vec poslovicno legendarnog Dejana Evo ga Nedica.

andreas kisser

pre 6 godina

Prvi napad Liverpula,penal u najmanju ruku sumnjiv,a komentator će: "zasluženo vodstvo Liverpula." :)
(Milos, 6. decembar 2017 20:54)

kako sumnjiv kada ga obara sa obe ruke i ne gledajuci kuda leti lopta!? a da je komentar smesan za gol u trecem minutu, jeste. inace, ako ti je prvi gol iz sumnnjivog penala, nadam se da poezija od akcije kod drugog gola popravlja utisak ;-)

#statistika

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9

Admiral Horatio Nelson

pre 6 godina

Neverovatno dosadno vece i sinoc u veceras. Sve se znalo, jedino neizvjesno bilo Sahtjor i Napoli a sad se i to zna. Ja ne pamtim goru grupnu fazu, toliko ekipa koje su se raspale kao Dortmund, Benfika, Monako, da ne pominjem Anderleht, Oli, Karabag, Seltik i ostale koji zajedno nzm imaju li 7-8 bodova. Bas bas dosadna grupna faza.

Sprewell

pre 6 godina

liverpul se izivljava nad spartakom a kad dodje neki stoke i oduci ih od fudbala jedva cekam
(pacino al, 06. decembar 2017 21:55)
Bio Liverpul u Stouku pre desetak dana, i pobedio 0:3.

Jaran

pre 6 godina

onako
Liverpul je 5. zbog dve "kiks" utakmice. Poraz protiv Sitija (do toga je doslo nakon onog crvenog koji je zaradio Mane, do tada ih je Liverpul ucio fudbalu) i poraz protiv Totenhema (Lovren... covek sam unistio Liverpul na toj utakmici). Stvarno? Na kilo se prodaju krila kao sto su Mane i Salah? Hahahaha... haha. Ne. Pronadji mi bolji tandem po bokovima od Salaha i Manea i ja cu ti se izviniti. Liverpul nije tim koji zivi od stare slave, nema taj komleks kao sto ti imas da mora da ponavlja posle svakog poraza da je osvojio toliko i toliko titula u Ligi Sampiona i Kupu Uefa.

Markic

pre 6 godina

0 - ---------
1 - Benfica
2 - Anderlecht, Qarabag, Apoel
3 - Maribor
4 - Olympiakos
5 - Atletico M, Celtic, Feyenoord
6 - Monaco
7 - Juventus, Dortmund
8 - Sporting, CSKA
9 - C Ronaldo, Barcelona, Roma, Shakthar
14 timova postiglo manje golova nego CR7. 3 tima postigla isti br golova kao CR7
Grupa D
FCB 9, Juventus 7, Sporting 8, Oly 4
Cristiano Ronaldo 9
(#statistika, 6. decembar 2017 23:05)

Eto vidite.. Ovaj komentar ima vise minuseva od pluseva. I o cemu mi pričamo? Čist dokaz koliko maloletnih uefalonaca hara ovom stranicom, gde je 90% komentara pljuvanje najboljeg fudbalera Kristijana Ronalda. Ovde je momak izneo čistu istinu, jedan interesantan i tačan podatak koji vrlo lako možete proveriti na internetu, ali eto ove mlade navijače Barselone jednostavno uvredila ova činjenica da Ronaldo dao isti broj golova u grupnoj fazi 2017/2018 kao FCB.

NoName

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:58)

Klinac, ne glupiraj se. Taj koji ti je rekao da nešto znaš - slagao te. A ako ne veruješ, idi na zvanični sajt FSS i skini dokument koji se zove pravila fudbalske igre u pdf formatu. I tamo lepo piše VRATA. Doduše, ćirilicom. Ti i dalje možeš da kažeš i šporet, koga briga.

Kouč

pre 6 godina

Fantastičan fudbal je demonstrirao Liverpul večeras! Demolirao je Spartaka koji mora se napomenuti je za klasu dve ispod njega, ali koji je večeras veoma podbacio i odigrao užasno, ali opet ovoliko dobra, efikasna, prelepa igra i dominacija Liverpula nije se očekivala. I gde je sada onaj "stručnjak" koji se ovde predstavlja pod "imenom" "adriano_galiani" da ga pitamo koliko je on u stvari fudbalska neznalica hehe! Jednostavno Liverpul je GIGANT fudbalske Evrope u svakom pogledu! Takođe pisao je ovde besmislice o tome da Kutinjo posle zabrane Liverpula da ode u Barsu neće više igrati za taj klub punom snagom, da se neće zalagati, da će bojkotovati taj tim, a ja mu još letos lepo rekao ovde na portalu da će Kutinjo odigrati fenomenalno ovu sezonu, da će briljrati, da će postizati puno golova i evo, NARAVNO da sam ja bio u pravu hehe! Partija Liverpula večeras za fudbalske udžbenike, dubinske lopte, pasovi, prodori, golovi, sveee je bilo savršenoooo, fenomenalne partije Kutinja, Manea i Salaha te odlične saradnje i svih ostalih u ekipi, jednostavno FUDBAL ZA UŽIVANJE na legendarnom Enfild roudu večeras!!! Kapa dole majstori!!!

NoName

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš ti da vičeš i prozor, koga briga. U literaturi piše vrata i tu se priča završava. A ti, što se nas tiče, možeš da koristiš i jedan padež, jer bože moj to je tako u Engleskoj.

bookvar

pre 6 godina

@Jaran Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata . Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom . Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ? Svasta
(onako, 07. decembar 2017 00:34)

0 gola, 15 boda?

загор

pre 6 godina

@хел
код нас је по исто правилно рећи врата, вратар, погодак, залеђе... то су оригинални називи и такве ћеш наћи у књигама. гол, голман... то је народни говор.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, daj mi molim te link za tu strucnu literaturu gde se navodi izraz "door". Ne racunam "strucne" knjige bratstva i jedinstva iz 1968.

Bulls 4 Life

pre 6 godina

Kakav bre reddit, još jedno drustveno s****.

instaliras ace player hd i odes na arenavision site, i uzivas u sportskom sadrzaju.

Filip

pre 6 godina

Rusi su definitivno pukli ka fudbalska nacija.Novac tajkuna unistio fudbal.U Spartaku tri rusa pocela utakmicu.Sa mladjim kategorijama se ne radi. Timovi se prave za domace prvenstvo.Ruskih igraca na zapadu nigde.Reprezentacija nista

marko

pre 6 godina

Kako igraci trpe ovog Ronalda,stalno se ljuti siri ruke ,u 72 minutu zamalo da polomim tv zbog njega,sutira asensio a on siri ruke,ta njegova faca haos.

neutralni felsh

pre 6 godina

Kakav cirkus od takmicenja! Sevilja prodaje (jer Liverpul u 50 min vodi 5 0)ima prolaz, u suprotnom zgazili bi Maribor, Siti sa 2 sastavom protiv Sahtjora, Napoli na kraju kada nema sansi gubi sa igracem vise od ekipe koja je uzela bod dva do tad (mozda ni bod) .. Porto - Monako sklanjaju se zadnji 20 min..kladionice su unistile sport!KATASTROFA.. Secam se prosle sezone grupna faza Dinamo kyev Besiktas, na besiktas 1,3 kvota dinamo ispao ovima treba za prolaz gubi besiktas 4-5 razlike..
(Cirkus, 06. decembar 2017 22:52)



poslednje kolo grupne faze, majstore, normalno je da ocekujes svasta...

onako

pre 6 godina

@Jaran
Mozda L'pul nema ali Vi koji navijate za njega ste merna jedinica za kompleks i nerealnost . Svaka sledeca je Vasa sezona , uz "ucenje fudbala" ali bez ikakvog rezultata .
Izvini koliko su golova dali Mane i Salah top klubovima ? 0 , a da izvini Oni su the best of the best ali ne u ozbiljnim utakmicama , kako kazes tamo prave gluposti . Salah 0 gola u seriji A top klubovima , Mane u PL 0 , LS 0 posto se nisu sreli sa nekom ozbiljnijom ekipom .
Kazes poraz od City I dva remija i ono 15 boda manje , ali ok ionako se ne zivi od stare slave nego od novih nadanja jel tako druze "najbolji napad na svetu" ?
Svasta

Neznalica

pre 6 godina

Izgleda da bi ovo mogla da bude prva godina novog ciklusa dominacije engleskih timova u Evropi. Još je Ferguson govorio da je sasvim normalno da se to događa u ciklusima. Tako nekih 3-4 godine caruju Italijani zatim Španci pa Englezi. Zbog nenormalnog bogatstva i trošenja para Barce i Reala, Špancima se to događa češće a Italijani su, sem Juventusa, već prilično dugo u kanalu, najviše zbog ekonomskog slabljenja ostalih timova. Dodaš još Bajern i to je praktično ono što osvaja LŠ iz godine u godinu.

Ne bi me iznenadilo da ove godine 3 engleska tima bude u polufinalu, mada bih možda najviše želeo da PSG osvoji LŠ ove godine čisto radi promene. Opet, oni toliko kupuju i toliko su finansijski moćniji od drugih da ni to be bi bilo nikakvo čudo.

Čini mi se da je došlo vreme da i u fudbalu, baš kao u košarci, imamo neku poluzatvorenu Evroligu. Besmislene su utakmice kao sinoćna Liverpul - Spartak.

Jaran

pre 6 godina

anica
Ova ekipa Liverpula je jedna od najboljih ofanzivnih ekipa na svetu. Spartak MORA da pobedi da bi prosao dalje, a Liverpul UNISTAVA ekipe koje se otvore i u 99% slicajeva daje najmanje 3 gola protiv takvih timova. Ekipe kao Milan, Arsenal i ostali najjaci timovi LE se plase ofanzivne igre jer Liverpul ima najbolju kontru na svetu koju povuce Kutinjo (jedan od najboljih ofanzivnih veznih ("desetki") na svetu), a zavrsavaju Mane i Salah (najbrzi tandem na svetu) uz Firmina koji igra dobro "laznu devetku" (iako je krilo po prirodi). Kao sto rekoh, idi gledaj tenis...

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Какав вратар јел су ови са ртс-а нормални
(Marko, 06. decembar 2017 22:46)

Tako isto kaze i onaj Radojicic, tzv. strucnjak za sudjenje. Jos malo pa ce poceti da govore nogomet i da nam je izbornik Krstajic. Katastrofa.

lometa

pre 6 godina

@Jaran
I gde su trenutno ? Naprica bajke o ljudima koji su peti u PL i koji gotovo sigurno nece proci nijednu ozbiljnu ekipu .
Koji Salah , Mane toga je puna Evropa ima ih na kilo se prodaju takvi .
Opet razumem , veliki je to klub , doduse moje dete (I god faksa ) nije videla da slave titulu , dugo ga nema u LS , naiso nesretni Spartak i idemo , nerealni hvalospevi .
Sevilja ih je razmontirala , a mogu da zamislim , Real , Bayern unistice ih .
(onako, 6. decembar 2017 23:16)

Imas dete, pises kao osnovac.

пентхаус

pre 6 godina

Алказар, Карабег...Пеђа Страјнић већ доминира а мечеви нису ни почели :)
Кад се само сетим да је Мореиру оних пар година док је био у Партизану упорно звао Мориера...
легенда човек
Утисак вечери за сада ипак ови гости у студију, Петко и Чапљић, како о Швајцарској причају као да је нека индијанска екипа, као да су ниво сан марина рецимо, као типа ми смо за 5 класа бољи па ће нам зато бити тешко.
Ликови остали у 90'им.
Кладим се да не знају два швајцарска играча.
А тек анализа ових екипа у лиги шампиона...хаха...ликови касне једно 30 година за данашњим фудбалом.

lol

pre 6 godina

I ladno RTS umesto Real M.-Borusija D. prenosi Spartak iz Moskve. Svaka cast Liverpulu, ali mislim stvarno
(Aca86, 06. decembar 2017 20:54)

Reddit soccer streams i gledas sta hoces, plus nema epskih najava.

NoName

pre 6 godina

facts: 

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija. 
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni. 
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno. 
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije. 
Gigs 29. Mesi 23. 
Pozdrav
(sramota, 07. decembar 2017 00:38)

Čoveče, tebi je vikipedija izvor informacija? Auuuu

Dag Kristi

pre 6 godina

Utisak veceri-namestaljke rezultata(Napoli,Porto,Liverpul,Sevilja),kao i gosti u studiju,odnosno prognoza Petkovica da Spartak ide dalje.

sramota

pre 6 godina

facts:

Uefa, Gigs nema ni 30 asistencija.
Od sad cu svaku tvoju objavu smatrati kao laz, jer su podaci potpuno netacni.
Na wiki stoji da CR7 ima 36 a i to je isto netacno.
Ronaldo je najbolji asistent ima 32 asistencije.
Gigs 29. Mesi 23.
Pozdrav

Paok

pre 6 godina

Vidite li grobari kako se sudi u Evropi.Slicne situacije nad Pesicem, Boacijem. Svako povlacenje u sesnaest je penal.Vi bi da je Zvezda sada krenuli sa kuknjavom
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Preduzimac, 6. decembar 2017 20:53)

Pa ono i vasa braca dobijaju penal kad im vetar obori igraca.U Evropi svasta ima pa i u LS.Pogledaj malo Premijer ligu.

ynwa

pre 6 godina

Goal znaci cilj,a ne pogodak kako si ti rekao da to bukvalno znaci! Dakle, prvo se ti malo edukuj! A LFC nastavlja da demolira protivnike,niko ne moze da razmontira protivnika kao oni! YNWA!

Ivan

pre 6 godina

I večerašnji mečevi Lige Šampiona su potvrdili zašto je to takmičenje ubedljivo najbolje fudbalsko klupsko takmičenje na planeti. Vatromet golova i večeras i mnogo mnogo vrhunskog fudbala. I večerašnje utakmice su potvrdile koliki je veliki, preveliki jaz između desetak top klubova i "ostatka" Evrope. Toliko su nadmoćni ti klubovi nad svim ostalima da je to jednostavno neverovatno, nikad veća razlika u kvalitetu koja je posledica užasno užasno velike razlike u novčanom bogatstvu tih klubova i "ostatka" Evrope. Rezultati u korist top 10 klubova od 7:0, 6:0, 5:0, 5:2, 6:2, 7:1 i slični dovoljno potvrđuju taj nepremostiv jaz. Pogledajte samo timove koji su se plasirali u 1/8 finala ove sezone, sve sami velikani, giganti, to je jednostavno KREM klupske fudbalske Evrope! Nikad jača Osmina finala od ove koja sledi nije bila!! Jedino Atletiko iz Madrida realno gledano nedostaje u Osmini finala, i Arsenal, svi ostali su TU, samo je 1 ili 2 uslovno rečeno "zalutalih" ostalo sve sam krem Evrope, biće veoma veoma uzbudljiva od Osmine finala pa sve do finala, biće mnogo velikih utakmica. Inače, takođe treba napomenuti TOTALNI uspeh engleskih klubova ove sezone u LŠ, svih PET se plasiralo u 1/8 finala što je veliki uspeh i dokaz nenormalno dobrog fudbala u Premijer ligi. Ipak ipak i pored toga realno prvi favoriti za osvajanje ove LŠ nisu engleski klubovi već Real, Barselona i PSŽ sa turbo timovima koji budu li na proleće kompletni i u formi biće najveći favoriti za osvajanje LŠ.

Negativni

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Možeš da kažeš i "dveri" ako hoćeš. A golmana možeš da zoveš i "čuvar dveri". A možeš i da probaš da razumeš da su jezici različiti i da imaju svoj smisao, bez obzira što to tebi zvuči glupo. U srpskom jeziku postoje strane reči za koje nema zamene. Recimo "boja" ili "farba" ili "kolor". Prva je turska, druga nemačka a treća francuska. I ti sada možeš slobodno da izmisliš novu reč za boju ako hoćeš. Gol nije srpska reć, kao ni golman. Možeš da kažeš "vratar" a i ne moraš. I nemoj Engleze da učiš pameti, daleko su, bato, oni od nas. Mi ne znamo da li smo na stadionu, ratištu ili kafani. Oni to jako dobro znaju.

Markic

pre 6 godina

Facts
Jel si siguran da je to sve od rekord u LS sinoc? Daj potrudi se malo, mora da ima jos nesto :)) I ako nisi znao, najbolji asistent LS je Kristijano Ronaldo sa 33 asistencije, drugi je Rajan Gigs sa 32.

MiLaN

pre 6 godina

Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

A neko ne moze ni prezaljeni Benevento da dobije. Ubise te kompleksi.

CENTURION

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.

NoName

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!
(CENTURION, 06. decembar 2017 23:14)

Osmak, duhovitost ti je na nivou petaka.. Moraš da poradiš malo na toj strani... Ali pre toga nam reci šta piše u pravilima fudbalske igre : Vrata, door, gol....? I zašto te je to što piše vrata toliko pogodilo?

lifeisgood

pre 6 godina

svako kolo lige sampiona kukate na rts,ne znam zasto uopste i gledate prenose pored ''zive arene'',ne pamtim kad sam gledao prenos na rts-u...

Filip

pre 6 godina

MC sa Sahtjorom igra sa drugim timom.Real vec se sprema za klupsko prvenstvo sveta.Sve ove utakmice koje ne odlucuju nista timovi u sarenim sastavima.Kladionice uzele lepu lovu ili neki pojedinci

NoName

pre 6 godina

NoName, klinac, a? Smesan si. Presmesan. To ti, Kokeza i Tole citajte. Postojao je fudbal i pre vas tri musketara, permanentno zaglavljenih u 19 veku. Aj cao.
(CENTURION, 06. decembar 2017 22:42)

Hahaha Hahaha, znači da si pročitao i znači da te istina pogodila. Istina ume da zaboli i te kako, ali to je tvoj problem, osmak.

andreas kisser

pre 6 godina

(anica, 6. decembar 2017 23:07)

anice, samo tost sa avokadom i paradajzom za dorucak svako jutro i nema nervoze ;-) ali firminova partija veceras... neverovatno!!! liverpul ima kvartet za finale LS, samo mu odbrana na nivou jelen super lige kvari prosek (otp. napad buldozerom, odbrana lopatama). ako doje van dajk januara, moze svasta da bude, mozda i polufinale!

Jaran

pre 6 godina

anica
Takva je fudbal igra, dovoljno je napraviti glup penal u 4. minutu i onda napadati ko ludak na startu umesto igrati tako na kraju. Potom 2 kontre i rezultat je 3:0 pre isteka 20. minuta. Nisu se predali, kljucan je ipak bio taj penal koji je skroz promenio njihov pristup ovoj utakmici. Sada se stvarno pozdravljamo, imam 2% baterije. :D
Sportski pozdrav!

CENTURION

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi.  
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23) 

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.
(Još jedan čačanin, 06. decembar 2017 23:21)
Pa i ne kazu, u tome je poenta. Posto se ovde forsira izraz vrata-vratar

pera

pre 6 godina

Pametnjakovicu, u strucnoj sudijskoj literaturi, koriste se termini vrata i vratar, a ne gol i golman!
(kadinjaca ipak pala, 06. decembar 2017 20:43)
A u gradjevinarstvu se golovi zovu bandere sa poprecnom gredom, pa da li treba tako da ih zovemo tokom meca. Sta me briga za strucnu sudijsku literaturu.

Pravim se englez

pre 6 godina

CENTURION

Ajde malo edukacije.Goal na engleskom u bukvalnom znacenju znaci pogodak. Goalkeeper znaci na bukvalnom prevodu cuvar pogodka.Neko i u engleskoj okvir zove Door. Cak i u nekim listovima se pojavljuje taj izraz. I kod nas se vice Gooool (pogodak). I kada se igraju igrice pojavi se goal

Slavisa V.

pre 6 godina

Majko Bozja, Dejan Evo ga Nedic nastavlja da pomera granice, otprilike "Svirao, ne svirao, sudiji svira radio." Covece, vidi sta ces sa ostecenim turistima svake godine, gledaj ono od cega zivis, ne mesaj se u materiju koja ti je nepoznata.

chemistry

pre 6 godina

City ima derbi za vikend, naravno da ce odmarati igrace. Ne budite smesni, nije ovo stoni tenis, milioni su u pitanju i nikog ne zanimaju vasi tiketi. A i ko vas terao da igrate dvojku, svako ko malo prati fudbal je igrao bar 1X.

Ivan

pre 6 godina

Koji će to fudbalski boj da bude naredne godine od Osmine finala pa sve do finala! Nikad jača 1/8 finala! Biće mnogo velikih utakmica evro derbija klasika! Već u 1/8 finala je veoma moguće da bude čak 3-4 evro klasika, toliko je mnogo velikana u igri. A Englezi imaju razloga za likovanje večeras...od 16 učesnika Osmine finala elitnog takmičenja koje se zove Liga Šampiona čak pet je njihovih što je za malo trećina klubova! Ludačko veliki uspeh ostrvskog fudbala! Jedino će mi u 1/8 finala dogodine nedostajati Simeone i njegova bunkerica sa Atletikom jer jedini koji može sve ove velikane poobarati svojom taktikom je upravo Simeone i njegov Atletiko, ali sami su krivi za ispadanje, Karabaga nisu uspeli da savladaju u oba meča pto je blamaža!

zvrk

pre 6 godina

Anice sutra ces videti tvoju " borbenu" zvezdu kako prima 2 3 komada i sve ce ti mozda, ali mozda bitni jasnije..
(realan ljubitelj fudbala, 07. decembar 2017 02:30)

Zvezda prima petarde jos od Sparte, stalno "pogadjate".

NoName

pre 6 godina

NoName, da procitao sam. Pise goal posts, goal crossbar, goalkeeper.....etc. Dovidjons.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (CENTURION, 7. decembar 2017 09:49)

Ono kad uporno pokusavas da budes pametan, a zakopavas se sve gore. Na kineskom se mozda kaze ovako:汉语/漢語, 华语/華語, 中國話/中国话, ali na srpskom se kaze vrata. Treba li da se nacrta?

dario

pre 6 godina

navijaci Murinjovog atomskog fudbala dosli da komentarisu Liverpul i Siti.
(space odyssey, 06. decembar 2017 21:56)
Pa nikad nisi cuo za atomski bunker? Bolje i to nego ovo ponizacanje Maribora i sl. A kad najvise treba, Dzerard se saplete.
(Adriano_Galliani, 06. decembar 2017 22:08)

Dzerard se saplete i 3-3.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (space odyssey, 6. decembar 2017 22:21)

Replika za medalju ,i to zlatnu :))

CENTURION

pre 6 godina

NoName, na moju veliku zalost promasio si za 15 godina. Mislim da je svaka naredna rasprava sa tobom uzaludno potroseno vreme. U svakom slucaju, gol-stativa-precka = vrata, kvaka, dovratak. Pozdrav velikom strucnjaku i 2/3 masinske skole!

CENTURION

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.

takkar

pre 6 godina

Kao sto znate.....kasnim sa komentarom,ali ne zamerite profa je malo popio.
Pitacu sutra ucenike ko osvaja LS ...
Ako pogode,celu sledecu skolsku godinu im dajem fudbalicu.

Laku noc.

Srdjan

pre 6 godina

Jasno, ulazak u Ligu sampiona doneo bi sansu partizanovcima da peckaju zvezdase i obratno, kao i mesec dana hvalisanja kako su ponovo veliki klub. Medjutim, kakvo je trenutno stanje u razlici izmedju Eng, Spa, Ita+PSZ i Bajern ekipe i svih ostalih, za nas je najbolje da u LS nikako ne ulazimo. Greota je da ovo malo ponosa sto imamo u dve, tri sezone, uniste za krem Evrope prosecni Liverpul ili Monako, i da nam daju 15 komada u 2 utakmice.

Zlatko

pre 6 godina

Sram da bude onog Gvardiolu !! 
Pa ako si protiv Napolija odigrao sa 100% snage, budi covek, pa tako odigraj i protiv Sahtjora. 
A ja cistu dvojku na Siti !! 
Ubodes brale moj Porto iz keca u keca, ubodes Totenhem takodje iz keca u keca, i cekas onog necasnog Sitija za 50 Evra, i Siti ladno nakon 20 min gubi 2:0 bez ispaljenog metka !! 
Nadam se da Boga ima, i ako ga uopste ima, Siti onda ispada u Osmini-finala.
(Pa Srbin, 06. decembar 2017 22:52)

Brate Srbine... Pre ove utakmice Siti je obezbedio prvo mesto, za vikend Siti igra utakmicu ovog dela sezone, Šahtjoru treba, ukrajinska zima, plus, u Donjecku (ili u drugom gradu, zbog političke situacije) se niko nije naigrao fudbala. Da je prvo kolo pa i da juriš 2, ali tada ne bi imao neki od faktora (prvo mesto, zimu, utakmicu sezone). Lako je posle bitke biti general, ali kad sve to uzmeš u obzir, nije realno očekivati dvojku. Ovo je bio školski primer za izbegavanje čistog fiksa 2, pa čak i X2, kao što je, bar za mene, siguran 1 za ova dva dana bio tip na Bajern. Da ne kažeš da sam najpametniji, da sam odigrao nešto, moj siguran promašaj bi bila Sevilja. Možda čak i ta tvoja utakmica i golovi u Portugalu. Hoću da kažem da nisam najpametniji i da ne bih ni ja uzeo pare, ali uz sve prisutne (nabrojane) faktore nije realno očekivati 2 i posle pljuvati po Gvardioli. Slažem se sa tobom samo u poslednjoj rečenici, tj imam istu želju. Siti-Bajern i da idu kući. Dosta im je za ovu sezonu.

agassi

pre 6 godina

Bice zanimljivo na zrebu , konkretno Celzi moze na PSG , Barsu i Besiktas . Ostali Englezi su mu suzili izbor .
Juve , Bayern , Real kao drugi , realno nezgodni za bas pomenute Engleze .
Roma zavisi od zreba mnogo , Porto Sevilja tesko , Bazel nema sta da trazi i tako dalje .
Zreb u ponedeljak a ne petak , i to je zanimljivo .

daki

pre 6 godina

(Pa Srbin, 6. decembar 2017 22:52)

Ja bi pre rekao da si ti jedan mali hejter Gvardiole ,pa sad kroz kladionicu pokusavas da ga razapnes,al cak i da jesi odigrao tako kako kazes,onda druze ,izvini ovo sto cu reci,al batali ti tu kladionicu,bolje je ;) Igrati city dvojku,a obezbjedili i plasman i prvo mjesto ,i uu sve to ceka ih derbi sezone za vikend,dakle znalo se da ce odmarat prvu postavu i uz sve to jos,Sahtjoru je gorelo pod nogama,tj igrala im samo pobeda.Dakle tu je bio 1 ko kuca !

iggy

pre 6 godina

Jesu ovog lika na rts-u sto komentarise sudjenje doveli iz Zagreba?! Covek se ubi od ponavljanja "vratar" i "vrata",sacuvaj boze kakve dovode!!
(Hell, 6. decembar 2017 20:26)
Jednom prilikom je rekao da se te reci - vratar i vrata koriste u sudijskoj terminologiji, a ne golman i gol

NoName

pre 6 godina

NoName, mozda je meni duhovitost na nivou petaka, ali je tebi inteligencija na nivou predskolskog uzrasta. I ne, nije me pogodilo nista, samo je jednostavno glupo. I ne brini, ako aludiras na neki sovinizam kod mene ga definitivno neces naci.
(CENTURION, 07. decembar 2017 00:17)

Svima je glupo, ali se tako zove u stručnoj literaturi. Ja i ti tu konstrukciju možemo da zovemo kako god nam se ćefne, ali on mora da kaže vrata jer je tako naučio i jer je tako ispravno. Npr, neko kaže migavac, neko čak i žmigavac, a ispravno je pokazivač pravca. I sad ja treba da držim predavanje Mirku Alviroviću jer se meni ne sviđa to što on koristi terminologiju koja se nalazi u udžbenicima- pokazivač pravca. Dakle, ispravno je vrata i vratar, a kome je inteligencija na nivou predškolskog se vidi iz tvojih komentara. Dao sam ti link, pročitao si i video da nisi u pravu, ali ti i pored toga nastavljaš po svom. To nije odlika inteligentnih ljudi.

Slavisa V.

pre 6 godina

Ni ovi na areni nisu bolji, kaze covek igrac Fejenorda, ni kriv, ni duzan postize pogodak. A covek je odreagovao u delicu sekunde i postavio glavu gde treba.

Jaran

pre 6 godina

onako
Izvini, ja navijam za Partizan. Simpatizer sam Liverpula, Milana i Valensije ali sam NAVIJAC PARTIZANA.
Ali to je najmanji problem jer tvoja (ne)pismenost rusi sve granice!

Jaran

pre 6 godina

onako
Salah je ove sezone davao golove protiv Arsenala, Celsija, Totenhema i Sevilje (prosle sezone protiv Lacija, Napolija i Olimpik Liona (nije vise to "taj" Lion)), a Mane protiv Arsenala i Sevilje. Oh, da.... Nisi mi rekao koji to timovi imaju bolje igrace na istim pozicijama koje igraju Salah i Mane...

CENTURION

pre 6 godina

Ticulenkovicu, cekaj do pre par godina su svi govorili okvir gola, sad odjenom svi strucno govore okvir vrata, vratnica.....robovi pomodarstva i trendova.

Hell

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj...
(oOo, 06. decembar 2017 22:02)

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D

ss

pre 6 godina

"Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D"

Jao, pa jel to stvarno bio on?! Ja videla prilog pre par meseci i cudom se cudim da toliko lice, ali mislila sam da samo lice... E hvala ti, niko iz okruzenja nije znao o cemu pricam, samo me belo gledali. Inace, Nedic jedan od omiljenih tv likova, uvek ispostujem studio pre, u toku i posle utakmice, nasmeje me slatko, "Vidite ovde kako ovaj beli igrac povlaci ovog u zuto-crvenom..." Hahaha

Tićulenković

pre 6 godina

@CENTURION
Brale, kad je neko pozvan u studio u svojstvu stručnog konsultanta, zato što je stručan za temu emisije, onda on u toj prigodi koristi zvaničnu stručnu terminologiju. Veruj mi nema tu ništa čudno, kolko god ti slabo išlo razumevanje situacije.
To tebe ni na koji način ne obavezuje da koristiš zvaničnu stručnu terminologiju. Bar ne dok te ne pozovu u studio u svojstvu stučnog konsultanta. Onda ćeš i ti morati gol da zoveš vrata. Do tad slobodno po nahođenju, i niko živ neće da ti prigovara

ska

pre 6 godina

O kakvoj gol razlici pisete, kad se prvo gledaju medjusobni dueli. U takmicenjima koje organizuje FIFA gleda se gol razlika, a u onim koje UEFA organizuje gleda se medjusobni duel, gol-razlika iz medjusobnih duela itd. Totenhem je sigurno prvi jer ima 4 boda iz duela sa Realom, koji ima 1 bod iz tog duela. Porto I Lajpcig ako budu imali isto bodova, Porto ce biti drugi jer ima bolju gol razliku u medjusobnim duelima +1, naspram Lajpcigovih -1. U medjusobnim duelima imaju po tri boda pa se zato gleda gol razlika u medjusobnim duelima

Još jedan čačanin

pre 6 godina

A ovi odtucani englezi kazu doorkeeper, i onda ne znaju da li su na stadionu ili u pubu. Od sada pa navijeka kad padne gol, vicem - VRATA, jel boze moj to je po strucnoj literaturi. 
(CENTURION, 06. decembar 2017 21:23)

Izvini ali ja prvi put sad čujem da englezi kažu doorkeeper, ja koliko znam njihova reč za golmana je goalkeeper.

pedja 71

pre 6 godina

@ Nedić nam bio profesor NE ZNAM ČEGA u II Ekonomskoj... 
(oOo, 06. decembar 2017 22:02) 

Nedic je sada direktor u nekoj srednjoj skoli,bio skoro u vestima davao neku izjavu a ispod pise direktor skole... Ja gledam zbunjeno i pitam samog sebe jel to onaj sto komentarise sudjenje,pa proveravam tri puta :-D
(Hell, 06. decembar 2017 23:05)

Nedic je direktor Druge ekonomske...
Pozz

BlueFortress

pre 6 godina

Prosle godine pljustase minusi na komentar da ce usled finansijke moci novih tv ugovora i novih trenera u PL, premijerligasi uzvratiti udarac. Napisah to bas u momentu Lestera kao prvaka, Totenhemovog raspada u grupi i ispadanja Sitija od Monaka...
Najcrnje je pred zoru, uvek bilo i bice.

Narednih godina ce svakako biti JOS konkurentniji pogotovo sa Mesijevim zalaskom karijere i Realovom smenom generacija, ne treba biti Nostradamus to predvideti vec baratati informacijama...U ponedeljak zreb - tu ce vec faktor srece biti veliki za sve!

facts

pre 6 godina

Sajt statbunker je netacan i nije merodavan o broju ukupnih asistencija u istoriji LS. Nazalost mnogi mediji i novinari su podatke uzimali od tog sajta u vezi broja asistencija u LS i tako sirili laz.
Evo vam slike da vidite koji igrac ima najvise asistencija u istoriji Lige Sampiona (od 1992 do danas):

https://twitter.com/2010misterchip/status/832631059992817665

Na ovom sajtu imate verodostojnu listu asistenata LS od sezone 2006/07 do danas (nema ranije):

https://www.worldfootball.net/assists/champions-league-2006-2007/

https://pbs.twimg.com/media/DPQYFVpWsAEQOTk.jpg:large

Inace, ovaj gornji link je podatak od profila Twitugal na tviteru koji pise sve najbolje o Kristianu. Oprasta im se sto su "pojeli" 1 asistenciju Gigsa, ali nisam siguran da li su naveli tacan podatak za Kristiana. To je podatak od novembra ove godine.

Hvala i pozdrav!