Čolićeva: Sada nas se sve plaše

Golman ženske rukometne reprezentacije Srbije Marija Čolić rekla je da se svi plaše njenog tima posle početka Svetskog prvenstva.

PT Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. E ova rečenica mi se ne sviđa baš puno. Izjava je dobra, ali ova jedna rečenica mi bode oči. Optimizam i zadovoljstvo su ok, ali ne sme postojati prevelika euforija. Tek je jedan deo posla završen, mora još mnogo da se radi do nekog ozbiljnog rezultata. Znači ne nadajte se strahu protivnika nego samo gledajte sebe i svoju igru. Preterana samouverenost nije dobra. Korak po korak devojke. Marija, bila si fenomenalna danas, samo tako nastavi.
  (Gde ja živim, 06. decembar 2017 21:32)

  Ne mogu da se slozim. Posle jucerasnjeg ispustanja 3 gola prednosti u poslednjih 5 minuta bas ovakva izjava i ovakav samouveren stav su potrebni. Mi smo ti koji treba straha da se oslobodimo, da verujemo i shvatimo da imamo kvalitet i da nemamo razloga da se plasimo pobede nad bilo kojim protivnikom.
   (my way, 7. decembar 2017 10:38)

  # Link komentara

 2. E ova rečenica mi se ne sviđa baš puno. Izjava je dobra, ali ova jedna rečenica mi bode oči. Optimizam i zadovoljstvo su ok, ali ne sme postojati prevelika euforija. Tek je jedan deo posla završen, mora još mnogo da se radi do nekog ozbiljnog rezultata. Znači ne nadajte se strahu protivnika nego samo gledajte sebe i svoju igru. Preterana samouverenost nije dobra. Korak po korak devojke. Marija, bila si fenomenalna danas, samo tako nastavi.
  (Gde ja živim, 6. decembar 2017 21:32)

  # Link komentara