Petak, 24.11.2017.

07:57

Đukić: Oni su ispred Bazela koji je pobedio MU

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je posle Jang Bojsa da je njegova ekipa uradila veliki posao, ali da se tu ne završavaju ambicije u Ligi Evrope.

Izvor: B92

Ðukiæ: Oni su ispred Bazela koji je pobedio MU IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

49 Komentari

Sortiraj po:

Shone

pre 6 godina

Nisam narocito zadovoljan kako Djukic vodi ekipu ove sezone ali rezultati su do sada bili relativno prihvatljivi, a od sinoc se komotno moze reci i da je ostvaren odlican rezultat tokom ove polusezone. Jos manje sam zadovoljan nacinom na koji prica na konferencijama za stampu gde je skoro uvek jedna te ista prica. Tezak protivnik, tezak teren, mi smo partizan, idemo po protivnika, itd. Ali ovo sto je sada rekao je 100% na mestu.

Apsolutno mu verujem kada kaze da nigde gde je igrao ili radio kao trener, a bio je bas svuda, nije ovakav pritisak. Sto od publike, sto od medija. A jos vise mi je drago sto je potencirao na kvalitetu protivnika koga smo sinoc pobedili. Tacno je da nismo pobedili Real ili Barsu ali je isto tako tacno da smo pobedili lidera na tabeli lige koja je za klasu jaca od nase. Svajcarska redovno ima ucesnika u LS, postoji mogucnost da ima cak i dve ekipe u grupnoj fazi, a ove godine je Bazel u mogucnosti da se plasira i u osminu finala. A JB je u ovom trenutku jaci od tog Bazela, i to ne za bod ili dva nego za skoro 10 bodova. Bas dobru stvar su sinoc igraci i strucni stab uradili. Hvala sto ste obezbedili evropsko prolece u sred jeseni, i to kolo pre kraja grupne faze!

mm

pre 6 godina

Skenderbeg je eliminisao Dinamo Zagreb i pobedio Dinamo Kijev.
Nisu ni oni bili baš lagan protivnik, pogotovu što je veliki pad kvaliteta i naših klubova i naše lige.
Nema više lakih protivnika, ne zbog toga što su svi naučili da igraju fudbal, već zbog toga što naši klubovi nisu ono što su nekad bili.

asdf

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)

Ne, to znaci da su oni ispred Bazela koji je pobedio MU. Bas tako kako je rekao.

Mačva

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted

pedja 71

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted
(Mačva, 24. novembar 2017 11:09) # Link komentara

Kralju.

Goran

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dex, 24. novembar 2017 09:57)

To mu znaci zvezda je drzavni projekat, znaju oni to dobro...

Komljen

pre 6 godina

Zvezda ispred Partizana, Partizan pobedio YB, YB ispred Bazela, Bazel pobedio MU, Mu pobedio Totenhem, Totenhem razmontirao Real Madrid, Bog te Zvezdo bićeš nam opet prvak Evrope (minimum). Svaka čast Grobarima na prolaz, ali ponekad je bolje ćutati, ako nemaš ništa pametno da kažeš.

zK

pre 6 godina

"Đukić je govorio o značaju pobede i podsetio da je savladana ekipa koja je ispred Bazela, koji je juče pobedio Mančester junajted u Ligi šampiona."

I sta je ovde sporno? Young Boys nije ispred Bazela? Bazel nije pobedio MU?

Đorđe

pre 6 godina

Samo zadržite Evertona, Stojketa i Tavambu. Koliko god da traže nije skupo. Stranci kao Evertom, koji igraju sa toliko žara i borbenosti, su prava retkost. Oni su duša ovog tima. Još pojačanje na poziciji centralnog veznog i uz Tošića i nadam se spremnog Sumu, možemo se nadati dobrim igrama.
Đukić sa svim manama, obezbedio je proleće u Evropi posle 13 godina i sada ga treba pustiti da radi na miru.
Samo nemojte da krenete sa rasprodajom.

Dex

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?

cffdyf

pre 6 godina

Ako Zvezda osvoji LE a Partizan JSL...može se reci Partizan je osvojio prvenstvo gde je između ostalog imao protivnika koji je osvojio LE. Sto ne znaci da je automatski i Partizan osvojio LE.
Djukiceva paralela je ok.
Bazel je ekipa koja je godinama dobra koja je eto dabila MU i biti egal u prvenstvu sa takvom ekipom nije lako. To ne znaci da je i Partizan egal sa Bazelom nego da su JB dobra ekipa.

Ne moramo od svega praviti sprdnju.

igraj, napadaj

pre 6 godina

Čestitke momcima, velika pobeda...sad pamet u glavu ( za upravu mislim )... ono što me zabrinulo je da smo potpuno pali sa trčanjem posle 70og minuta...sem Evertona, koji je suvo zlato...pohvalio bih i Miletića štopera, svaki put ispred njihovog igrača, sve duele dobio, odlična partija...idemo dalje, svu koncentraciju sad na našu ligu i derbi koji sledi...

Sale

pre 6 godina

Glupo poredjenje. Pa i Zvezda je ispred nas trenutno, jel to znaci da je Zvezda bolja od MU,koji je pritom ispred Celzija, Liverpula i ostalih, pa zakljucujemo da bi se u stvari Zvezda i Partizan borili za titulu u PL...

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Prekinite vise sa besmislenim poredjenjima ko je imao tezu grupu, ko je ovo, ko je ono.
Cilj je da Partizan i Zvezda prodju dalje. Cilj je da SRPSKI fudbal vredi vise. Da Arsenal i Jang bojs vidjamo cesce. Da nam klubovi vise vrede.

Jedan

pre 6 godina

Jeste jeste... Samo sekund, pobedili ste Jang Bojs koji je, "naravno" , jači od Junajteda (bivšeg evropskog šampiona), dakle, i vi ste šampioni, ne morate ni da igrate dalje...

Bekinho

pre 6 godina

8Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.
(mr.wolf, 24. novembar 2017 08:56)
A taj ultra jaki skenderbeg je ispred zvezde na fifinoj rang listi..

Petar

pre 6 godina

Bravo, znaci vi ste sad ispred Manchestera, sto znaci samo Cityu niste ravni inace bi premierligu uzeli. Sta napraviste za ovako kratko vreme, svaka vam cast

goran

pre 6 godina

sreca za partizan sto je jang bojs jos gori.sinoc se videlo da partizan nema trenera.igraci nemaju snage i ne trce sem evertona kome za trcanje i borbenost sve pohvale.odbrana nije dobra vezni red isto.pored dobrih napadaca nije bilo osmisljene akcije sem kod drugog gola.sve u svemu partizan je nas navijace obradovao ali ako se nesto ne promeni nece valjati.i da kazem da je zvezda odigrala odlicno.trcali su zaista mnogo.

Dag Kristi

pre 6 godina

Arsenal-Zvezda 0:0
Arsenal-Totenhem 2:0
Totenhem-Real 3:1
Zvezda je iznad Reala!Ovakve izjave su tipicne za fudbalske radnike.Strasno...

mr.wolf

pre 6 godina

8

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.
(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)

Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.

Avaks

pre 6 godina

Djukić sačuvao klupu bar do proleća. Desetkovani Partizan na guzove dobio Jang Boys. Verovatno će pobediti Dinamo u Kijevu i preuzeti lidersku poziciju jer će "Suma" sa Tošićem eksplodirati u toj utakmici. Na žalosto na zimu će prodati sve što vredi. Napred PFC

beoman

pre 6 godina

@Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)
dobra ti je ova, il nek PFC zatrazi da igra premiership i bili bi drugi a ako CZ zaigra premiership i eto ti najnovijih engleskih prvaka, tqko to prognozira komunistickojugoslovenska skola. i ja imam veci od pikea i imam sanse roknuti sakiru ni nek peva grobarima Loca, loca, loca ;)

ccc

pre 6 godina

Muslin odvede Srbiju na SP i oteraju ga navijaci,sada Djukic posle 13 godina obezbedi prolaz dalje i to u 5. kolu i opet nam ne valja?!?Cudan smo mi narod.
Mislite da se Celziju i sada Junajted svidja kako igra Murinjo,NE,ali donosi rezultate...Djukic je trenercina,zna kolko mu treba.

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Meni se čini da je Partizan šupalj prilično, i da će se to uskoro videti kada mu okolnosti ne budu išle na ruku.
Čestitke za prolaz dalje, u svakom slučaju.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije reče premijer

pre 6 godina

Moraju još mnogo da poprave kondiciju. Zadnjih 20 minuta nisu imali daha. A šta bi bilo da je to neki revanš i da treba da odigraju još pola sata produžetke? Zvezdaš sam ali mnogo su retki uspesi u našem fudbalu da bi vam želeo da ispadnete. Želim vam što lakšeg protivnika. I naravno prolaz.

Alexis

pre 6 godina

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.

.

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?

shone

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske? Ne, ovo samo znaci da je grupa bila jako teska, za razliku od grupe gde su nemacki fenjeras, kadeti Arsenala i velikan iz Belorusije koji se grcevito bori za titulu sa Dinamom iz Minska i jos jednom ekipom za koju nikad nisam cuo!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Hahahahahahaaa tipično grobarski razmišljanje . Bojsi dobili Bazel, Bazel dobio MU , MU dobio City, City dobio Barsu, Partizai prvak Sveta ... :-D :-)

se

pre 6 godina

grobari zar ne primecujete da su sve cesci komentari od strane navijaca zvezde koji cam cestitaju ali ima dosta grobara koji bi zeleli i da zvezda prodje dalje.Hocemo li ikada biti slozni i u ratu i u miru.

Terenac

pre 6 godina

Pa da, to je cuvena grobarska logika preuzeta iz kosarke. Samo sto vazi samo za njih npr. Zvezda je pobedila Makabi a Makabi Real dakle Zvezda je bolja od Reala iz nekog razloga nije validno.

.

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije reče premijer

pre 6 godina

Moraju još mnogo da poprave kondiciju. Zadnjih 20 minuta nisu imali daha. A šta bi bilo da je to neki revanš i da treba da odigraju još pola sata produžetke? Zvezdaš sam ali mnogo su retki uspesi u našem fudbalu da bi vam želeo da ispadnete. Želim vam što lakšeg protivnika. I naravno prolaz.

Alexis

pre 6 godina

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.

Avaks

pre 6 godina

Djukić sačuvao klupu bar do proleća. Desetkovani Partizan na guzove dobio Jang Boys. Verovatno će pobediti Dinamo u Kijevu i preuzeti lidersku poziciju jer će "Suma" sa Tošićem eksplodirati u toj utakmici. Na žalosto na zimu će prodati sve što vredi. Napred PFC

ccc

pre 6 godina

Muslin odvede Srbiju na SP i oteraju ga navijaci,sada Djukic posle 13 godina obezbedi prolaz dalje i to u 5. kolu i opet nam ne valja?!?Cudan smo mi narod.
Mislite da se Celziju i sada Junajted svidja kako igra Murinjo,NE,ali donosi rezultate...Djukic je trenercina,zna kolko mu treba.

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Prekinite vise sa besmislenim poredjenjima ko je imao tezu grupu, ko je ovo, ko je ono.
Cilj je da Partizan i Zvezda prodju dalje. Cilj je da SRPSKI fudbal vredi vise. Da Arsenal i Jang bojs vidjamo cesce. Da nam klubovi vise vrede.

Bekinho

pre 6 godina

8Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.
(mr.wolf, 24. novembar 2017 08:56)
A taj ultra jaki skenderbeg je ispred zvezde na fifinoj rang listi..

Komljen

pre 6 godina

Zvezda ispred Partizana, Partizan pobedio YB, YB ispred Bazela, Bazel pobedio MU, Mu pobedio Totenhem, Totenhem razmontirao Real Madrid, Bog te Zvezdo bićeš nam opet prvak Evrope (minimum). Svaka čast Grobarima na prolaz, ali ponekad je bolje ćutati, ako nemaš ništa pametno da kažeš.

Sale

pre 6 godina

Glupo poredjenje. Pa i Zvezda je ispred nas trenutno, jel to znaci da je Zvezda bolja od MU,koji je pritom ispred Celzija, Liverpula i ostalih, pa zakljucujemo da bi se u stvari Zvezda i Partizan borili za titulu u PL...

Đorđe

pre 6 godina

Samo zadržite Evertona, Stojketa i Tavambu. Koliko god da traže nije skupo. Stranci kao Evertom, koji igraju sa toliko žara i borbenosti, su prava retkost. Oni su duša ovog tima. Još pojačanje na poziciji centralnog veznog i uz Tošića i nadam se spremnog Sumu, možemo se nadati dobrim igrama.
Đukić sa svim manama, obezbedio je proleće u Evropi posle 13 godina i sada ga treba pustiti da radi na miru.
Samo nemojte da krenete sa rasprodajom.

cffdyf

pre 6 godina

Ako Zvezda osvoji LE a Partizan JSL...može se reci Partizan je osvojio prvenstvo gde je između ostalog imao protivnika koji je osvojio LE. Sto ne znaci da je automatski i Partizan osvojio LE.
Djukiceva paralela je ok.
Bazel je ekipa koja je godinama dobra koja je eto dabila MU i biti egal u prvenstvu sa takvom ekipom nije lako. To ne znaci da je i Partizan egal sa Bazelom nego da su JB dobra ekipa.

Ne moramo od svega praviti sprdnju.

se

pre 6 godina

grobari zar ne primecujete da su sve cesci komentari od strane navijaca zvezde koji cam cestitaju ali ima dosta grobara koji bi zeleli i da zvezda prodje dalje.Hocemo li ikada biti slozni i u ratu i u miru.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Hahahahahahaaa tipično grobarski razmišljanje . Bojsi dobili Bazel, Bazel dobio MU , MU dobio City, City dobio Barsu, Partizai prvak Sveta ... :-D :-)

Petar

pre 6 godina

Bravo, znaci vi ste sad ispred Manchestera, sto znaci samo Cityu niste ravni inace bi premierligu uzeli. Sta napraviste za ovako kratko vreme, svaka vam cast

zK

pre 6 godina

"Đukić je govorio o značaju pobede i podsetio da je savladana ekipa koja je ispred Bazela, koji je juče pobedio Mančester junajted u Ligi šampiona."

I sta je ovde sporno? Young Boys nije ispred Bazela? Bazel nije pobedio MU?

Dag Kristi

pre 6 godina

Arsenal-Zvezda 0:0
Arsenal-Totenhem 2:0
Totenhem-Real 3:1
Zvezda je iznad Reala!Ovakve izjave su tipicne za fudbalske radnike.Strasno...

Mačva

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted

Dex

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?

pedja 71

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted
(Mačva, 24. novembar 2017 11:09) # Link komentara

Kralju.

Goran

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dex, 24. novembar 2017 09:57)

To mu znaci zvezda je drzavni projekat, znaju oni to dobro...

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Meni se čini da je Partizan šupalj prilično, i da će se to uskoro videti kada mu okolnosti ne budu išle na ruku.
Čestitke za prolaz dalje, u svakom slučaju.

Jedan

pre 6 godina

Jeste jeste... Samo sekund, pobedili ste Jang Bojs koji je, "naravno" , jači od Junajteda (bivšeg evropskog šampiona), dakle, i vi ste šampioni, ne morate ni da igrate dalje...

igraj, napadaj

pre 6 godina

Čestitke momcima, velika pobeda...sad pamet u glavu ( za upravu mislim )... ono što me zabrinulo je da smo potpuno pali sa trčanjem posle 70og minuta...sem Evertona, koji je suvo zlato...pohvalio bih i Miletića štopera, svaki put ispred njihovog igrača, sve duele dobio, odlična partija...idemo dalje, svu koncentraciju sad na našu ligu i derbi koji sledi...

goran

pre 6 godina

sreca za partizan sto je jang bojs jos gori.sinoc se videlo da partizan nema trenera.igraci nemaju snage i ne trce sem evertona kome za trcanje i borbenost sve pohvale.odbrana nije dobra vezni red isto.pored dobrih napadaca nije bilo osmisljene akcije sem kod drugog gola.sve u svemu partizan je nas navijace obradovao ali ako se nesto ne promeni nece valjati.i da kazem da je zvezda odigrala odlicno.trcali su zaista mnogo.

asdf

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)

Ne, to znaci da su oni ispred Bazela koji je pobedio MU. Bas tako kako je rekao.

shone

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske? Ne, ovo samo znaci da je grupa bila jako teska, za razliku od grupe gde su nemacki fenjeras, kadeti Arsenala i velikan iz Belorusije koji se grcevito bori za titulu sa Dinamom iz Minska i jos jednom ekipom za koju nikad nisam cuo!

mr.wolf

pre 6 godina

8

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.
(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)

Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.

mm

pre 6 godina

Skenderbeg je eliminisao Dinamo Zagreb i pobedio Dinamo Kijev.
Nisu ni oni bili baš lagan protivnik, pogotovu što je veliki pad kvaliteta i naših klubova i naše lige.
Nema više lakih protivnika, ne zbog toga što su svi naučili da igraju fudbal, već zbog toga što naši klubovi nisu ono što su nekad bili.

Terenac

pre 6 godina

Pa da, to je cuvena grobarska logika preuzeta iz kosarke. Samo sto vazi samo za njih npr. Zvezda je pobedila Makabi a Makabi Real dakle Zvezda je bolja od Reala iz nekog razloga nije validno.

Shone

pre 6 godina

Nisam narocito zadovoljan kako Djukic vodi ekipu ove sezone ali rezultati su do sada bili relativno prihvatljivi, a od sinoc se komotno moze reci i da je ostvaren odlican rezultat tokom ove polusezone. Jos manje sam zadovoljan nacinom na koji prica na konferencijama za stampu gde je skoro uvek jedna te ista prica. Tezak protivnik, tezak teren, mi smo partizan, idemo po protivnika, itd. Ali ovo sto je sada rekao je 100% na mestu.

Apsolutno mu verujem kada kaze da nigde gde je igrao ili radio kao trener, a bio je bas svuda, nije ovakav pritisak. Sto od publike, sto od medija. A jos vise mi je drago sto je potencirao na kvalitetu protivnika koga smo sinoc pobedili. Tacno je da nismo pobedili Real ili Barsu ali je isto tako tacno da smo pobedili lidera na tabeli lige koja je za klasu jaca od nase. Svajcarska redovno ima ucesnika u LS, postoji mogucnost da ima cak i dve ekipe u grupnoj fazi, a ove godine je Bazel u mogucnosti da se plasira i u osminu finala. A JB je u ovom trenutku jaci od tog Bazela, i to ne za bod ili dva nego za skoro 10 bodova. Bas dobru stvar su sinoc igraci i strucni stab uradili. Hvala sto ste obezbedili evropsko prolece u sred jeseni, i to kolo pre kraja grupne faze!

beoman

pre 6 godina

@Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)
dobra ti je ova, il nek PFC zatrazi da igra premiership i bili bi drugi a ako CZ zaigra premiership i eto ti najnovijih engleskih prvaka, tqko to prognozira komunistickojugoslovenska skola. i ja imam veci od pikea i imam sanse roknuti sakiru ni nek peva grobarima Loca, loca, loca ;)

Alexis

pre 6 godina

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Hahahahahahaaa tipično grobarski razmišljanje . Bojsi dobili Bazel, Bazel dobio MU , MU dobio City, City dobio Barsu, Partizai prvak Sveta ... :-D :-)

mr.wolf

pre 6 godina

8

Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.
(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)

Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.

.

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?

Jedan

pre 6 godina

Jeste jeste... Samo sekund, pobedili ste Jang Bojs koji je, "naravno" , jači od Junajteda (bivšeg evropskog šampiona), dakle, i vi ste šampioni, ne morate ni da igrate dalje...

Petar

pre 6 godina

Bravo, znaci vi ste sad ispred Manchestera, sto znaci samo Cityu niste ravni inace bi premierligu uzeli. Sta napraviste za ovako kratko vreme, svaka vam cast

goran

pre 6 godina

sreca za partizan sto je jang bojs jos gori.sinoc se videlo da partizan nema trenera.igraci nemaju snage i ne trce sem evertona kome za trcanje i borbenost sve pohvale.odbrana nije dobra vezni red isto.pored dobrih napadaca nije bilo osmisljene akcije sem kod drugog gola.sve u svemu partizan je nas navijace obradovao ali ako se nesto ne promeni nece valjati.i da kazem da je zvezda odigrala odlicno.trcali su zaista mnogo.

Terenac

pre 6 godina

Pa da, to je cuvena grobarska logika preuzeta iz kosarke. Samo sto vazi samo za njih npr. Zvezda je pobedila Makabi a Makabi Real dakle Zvezda je bolja od Reala iz nekog razloga nije validno.

Komljen

pre 6 godina

Zvezda ispred Partizana, Partizan pobedio YB, YB ispred Bazela, Bazel pobedio MU, Mu pobedio Totenhem, Totenhem razmontirao Real Madrid, Bog te Zvezdo bićeš nam opet prvak Evrope (minimum). Svaka čast Grobarima na prolaz, ali ponekad je bolje ćutati, ako nemaš ništa pametno da kažeš.

Dag Kristi

pre 6 godina

Arsenal-Zvezda 0:0
Arsenal-Totenhem 2:0
Totenhem-Real 3:1
Zvezda je iznad Reala!Ovakve izjave su tipicne za fudbalske radnike.Strasno...

Novi Sad, Srbija

pre 6 godina

Meni se čini da je Partizan šupalj prilično, i da će se to uskoro videti kada mu okolnosti ne budu išle na ruku.
Čestitke za prolaz dalje, u svakom slučaju.

Bekinho

pre 6 godina

8Ja garantujem da Partizan ima dosta tezu grupu od zvezde. Zvezda igra sa fenjerasem jako slabe bundeslige, sa Bateom i sam trecom postavom Arsenala.(Alexis, 24. novembar 2017 08:10)Da, a partizan igra sa ultra jakim Skenderbegom iz albanske lige koja je posle liga petice jedna od najjacih , prvoplasiranom ekipom svajcarske, cija je liga 2x bolja od bundeslige, i konacno nikad jacim Dinamom iz Kijeva.
(mr.wolf, 24. novembar 2017 08:56)
A taj ultra jaki skenderbeg je ispred zvezde na fifinoj rang listi..

Dex

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?

shone

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske? Ne, ovo samo znaci da je grupa bila jako teska, za razliku od grupe gde su nemacki fenjeras, kadeti Arsenala i velikan iz Belorusije koji se grcevito bori za titulu sa Dinamom iz Minska i jos jednom ekipom za koju nikad nisam cuo!

Sale

pre 6 godina

Glupo poredjenje. Pa i Zvezda je ispred nas trenutno, jel to znaci da je Zvezda bolja od MU,koji je pritom ispred Celzija, Liverpula i ostalih, pa zakljucujemo da bi se u stvari Zvezda i Partizan borili za titulu u PL...

Avaks

pre 6 godina

Djukić sačuvao klupu bar do proleća. Desetkovani Partizan na guzove dobio Jang Boys. Verovatno će pobediti Dinamo u Kijevu i preuzeti lidersku poziciju jer će "Suma" sa Tošićem eksplodirati u toj utakmici. Na žalosto na zimu će prodati sve što vredi. Napred PFC

zK

pre 6 godina

"Đukić je govorio o značaju pobede i podsetio da je savladana ekipa koja je ispred Bazela, koji je juče pobedio Mančester junajted u Ligi šampiona."

I sta je ovde sporno? Young Boys nije ispred Bazela? Bazel nije pobedio MU?

asdf

pre 6 godina

Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)

Ne, to znaci da su oni ispred Bazela koji je pobedio MU. Bas tako kako je rekao.

cffdyf

pre 6 godina

Ako Zvezda osvoji LE a Partizan JSL...može se reci Partizan je osvojio prvenstvo gde je između ostalog imao protivnika koji je osvojio LE. Sto ne znaci da je automatski i Partizan osvojio LE.
Djukiceva paralela je ok.
Bazel je ekipa koja je godinama dobra koja je eto dabila MU i biti egal u prvenstvu sa takvom ekipom nije lako. To ne znaci da je i Partizan egal sa Bazelom nego da su JB dobra ekipa.

Ne moramo od svega praviti sprdnju.

ccc

pre 6 godina

Muslin odvede Srbiju na SP i oteraju ga navijaci,sada Djukic posle 13 godina obezbedi prolaz dalje i to u 5. kolu i opet nam ne valja?!?Cudan smo mi narod.
Mislite da se Celziju i sada Junajted svidja kako igra Murinjo,NE,ali donosi rezultate...Djukic je trenercina,zna kolko mu treba.

beoman

pre 6 godina

@Znaci li to da je partizan bolji od Manchestera?jang bojs bolji od bazela,bazel dobio mancester,partizan dobio bojse,znaci da je partizan sada prvak svajcarske?
(., 24. novembar 2017 08:20)
dobra ti je ova, il nek PFC zatrazi da igra premiership i bili bi drugi a ako CZ zaigra premiership i eto ti najnovijih engleskih prvaka, tqko to prognozira komunistickojugoslovenska skola. i ja imam veci od pikea i imam sanse roknuti sakiru ni nek peva grobarima Loca, loca, loca ;)

Mačva

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted

se

pre 6 godina

grobari zar ne primecujete da su sve cesci komentari od strane navijaca zvezde koji cam cestitaju ali ima dosta grobara koji bi zeleli i da zvezda prodje dalje.Hocemo li ikada biti slozni i u ratu i u miru.

pedja 71

pre 6 godina

Uh a šta bi Mačva uradila Junajtedu kad je pobedila Voždovac koji je pobedio Partizan koji je pobedio Jang Bojs koji je ispred Bazela koji je pobedio Junajted
(Mačva, 24. novembar 2017 11:09) # Link komentara

Kralju.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije reče premijer

pre 6 godina

Moraju još mnogo da poprave kondiciju. Zadnjih 20 minuta nisu imali daha. A šta bi bilo da je to neki revanš i da treba da odigraju još pola sata produžetke? Zvezdaš sam ali mnogo su retki uspesi u našem fudbalu da bi vam želeo da ispadnete. Želim vam što lakšeg protivnika. I naravno prolaz.

Đorđe

pre 6 godina

Samo zadržite Evertona, Stojketa i Tavambu. Koliko god da traže nije skupo. Stranci kao Evertom, koji igraju sa toliko žara i borbenosti, su prava retkost. Oni su duša ovog tima. Još pojačanje na poziciji centralnog veznog i uz Tošića i nadam se spremnog Sumu, možemo se nadati dobrim igrama.
Đukić sa svim manama, obezbedio je proleće u Evropi posle 13 godina i sada ga treba pustiti da radi na miru.
Samo nemojte da krenete sa rasprodajom.

igraj, napadaj

pre 6 godina

Čestitke momcima, velika pobeda...sad pamet u glavu ( za upravu mislim )... ono što me zabrinulo je da smo potpuno pali sa trčanjem posle 70og minuta...sem Evertona, koji je suvo zlato...pohvalio bih i Miletića štopera, svaki put ispred njihovog igrača, sve duele dobio, odlična partija...idemo dalje, svu koncentraciju sad na našu ligu i derbi koji sledi...

Goran

pre 6 godina

Auuu u kom je ovaj tripu. Smesan je trener, to je jedino realno u svemu.
(Zvezda je Srbija, 24. novembar 2017 08:12)

Sta ti znaci to Zvezda je Srbija?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Dex, 24. novembar 2017 09:57)

To mu znaci zvezda je drzavni projekat, znaju oni to dobro...

izhlapjeli starac

pre 6 godina

Prekinite vise sa besmislenim poredjenjima ko je imao tezu grupu, ko je ovo, ko je ono.
Cilj je da Partizan i Zvezda prodju dalje. Cilj je da SRPSKI fudbal vredi vise. Da Arsenal i Jang bojs vidjamo cesce. Da nam klubovi vise vrede.

mm

pre 6 godina

Skenderbeg je eliminisao Dinamo Zagreb i pobedio Dinamo Kijev.
Nisu ni oni bili baš lagan protivnik, pogotovu što je veliki pad kvaliteta i naših klubova i naše lige.
Nema više lakih protivnika, ne zbog toga što su svi naučili da igraju fudbal, već zbog toga što naši klubovi nisu ono što su nekad bili.

Shone

pre 6 godina

Nisam narocito zadovoljan kako Djukic vodi ekipu ove sezone ali rezultati su do sada bili relativno prihvatljivi, a od sinoc se komotno moze reci i da je ostvaren odlican rezultat tokom ove polusezone. Jos manje sam zadovoljan nacinom na koji prica na konferencijama za stampu gde je skoro uvek jedna te ista prica. Tezak protivnik, tezak teren, mi smo partizan, idemo po protivnika, itd. Ali ovo sto je sada rekao je 100% na mestu.

Apsolutno mu verujem kada kaze da nigde gde je igrao ili radio kao trener, a bio je bas svuda, nije ovakav pritisak. Sto od publike, sto od medija. A jos vise mi je drago sto je potencirao na kvalitetu protivnika koga smo sinoc pobedili. Tacno je da nismo pobedili Real ili Barsu ali je isto tako tacno da smo pobedili lidera na tabeli lige koja je za klasu jaca od nase. Svajcarska redovno ima ucesnika u LS, postoji mogucnost da ima cak i dve ekipe u grupnoj fazi, a ove godine je Bazel u mogucnosti da se plasira i u osminu finala. A JB je u ovom trenutku jaci od tog Bazela, i to ne za bod ili dva nego za skoro 10 bodova. Bas dobru stvar su sinoc igraci i strucni stab uradili. Hvala sto ste obezbedili evropsko prolece u sred jeseni, i to kolo pre kraja grupne faze!