Nedelja, 19.11.2017.

14:20

AS: Nadal najbolji sportista u proteklih 50 godina

Veliko priznanje za najboljeg tenisera na svetu Rafaela Nadala.

Izvor: MLJ

AS: Nadal najbolji sportista u proteklih 50 godina IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

Posmatrač

pre 6 godina

Svaka čast Rafi koji je itekako nešto najbolje što se dogodilo Španiji u tenisu od penzionisanja u muškom singlu Koste,Moje,Koreće odnosno Ferrera ..Njima svaka čast al činjenica da je Nadal lupio pečat nakon povlaćenje pomenutih za ovu drugu generaciju koju će dugo pamtiti Španci pa svi mi ostali..

Labud

pre 6 godina

Očekujem protesnu notu Špancima, podhitno. Kako ste mogli da nam "zabijete nož u ledja" !!! Proglasiti čoveka, dokazanog patriotu i živu legendu za najboljeg sportistu poslednjih 50 godina !!! I Francuzima isto, za onu statuu u Bulonjskoj šumi kao jedinoj priznatoj živoj legendi. Pa šta ako je Rafa osvojio 10 RG i naš Nolo ima jednu ....ahahaa !!!

pusica

pre 6 godina

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.
(Mikii, 19. novembar 2017 19:43)
Ali se masovno ne koristi stoleće, naposletku, odgoj, večernje novosti itd itd. Samo toneš sve dublje i dublje u svom sramu he he.

Darko

pre 6 godina

Znači LABUDE sahranio si ih, BRAVO!... Koliko ih boli vidi se po odgovorima direktno tebi. A samo im vidi potpise: aahaa, haha, pati hihi, braculj haha, hehe......šta to govori, govori da je to ista persona i da se prži na vrelom ulju.

samo pitam dabome

pre 6 godina

Braculj, ono kakav je osećaj kada Srbin postigne u tvom najomiljenijem sportu ono što neko vaš neće nikada dok postojite? Hvala.

Becki vlasnik konja

pre 6 godina

Najboljeg španskog sportistu za pola veka, bije gde stigne, usput i 7 zaredom, srpski sportista koji po nekima ovde nije ni najbolji u Srbiji he he... koja smejurija!

Mikii

pre 6 godina

Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.
(braculj hahaha, 19. novembar 2017 18:35)

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.

Dabome

pre 6 godina

A nije nego će Španci našeg da proglase za najboljeg sportistu Španije u poslednjih 50 godina.
A da, ako će npr večernje novosti da proglase našeg tenisera za najboljeg, verovatno će španska javnost da se pobuni i nadje mrlje u smislu nije osvojio zlatnu medalju na OI (a znači mu jer plače kada napušta olimpijsko selo kratkih rukava), nije osvojio Sinsinati, ima negativan skor sa Kirjosom, Karlovićem i još po nekim, nema osvojena 10 RG itd.

tennis

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!
(Veca, 19. novembar 2017 17:26)

One godine, kada mu je Bjorn Borg uručio pehar na RG-u, izjavio je dotični, da mogu Rafini roditelji biti ponosni, kako su odgojili sina.

Mikii

pre 6 godina

Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Secam se kad su Troicki i Tipso prolazili ko bosi po trnju u Pragu protiv Ceske, Nolo je uziv'o u Monte Karlu gledao mec izmedju Francuske i SAD. A Jelena ga slikala kako preko lap topa prati i duel nasih, hahahahahaha. Zamislite vi taj "level" patriotizma :)) Naravno, ovde su se odmah nasli drveni advokati (citaj: botovi) koji su to opravdali.

Hehe

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)
Alo, smiri se, šta si zapenio!?
Ok, skapirali smo, mrziš Novaka i ajd oladi. Malo ti je jedan DC i bronza, ok skapirali smo i to. Idi ti na OI i osvoj nešto.

cukce

pre 6 godina

Svaka cast pored fudbalera (Cavi, Iniesta) kosarkasa (Gasol), rukometasa koji su bili svetski, evropski kako reprezentativni tako i klupski sampioni, pored Fernanda Alonsa sampiona F1... Zadnjih 10ak godina najveca sportska nacija!

Mikii

pre 6 godina

Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA.
(pusa, 19. novembar 2017 17:45)

Svi velikani tenisa u istoriji, ne bi Nadalu iz najboljih dana uzeli ni set na Roland Garosu. Ispade zavrsni turnir bitniji od grend slema. Pa taj Sampras nije Nadalu ni do kolena :) To kakvu je on dominaciju imao na zemljanoj podlozi nece imati nikad niko vise, pa taman svi opet da se rode. Federer i Djokovic su iskoristili svoje sanse (svi znamo kako i na koji nacin), inace RG videli ne bi u svojim karijerama. Takve igracine, a imaju tek po 1. Djokovic se nakon osvajanja istog ugasio kao igrac. To samo pokazuje sta im je Rafa radio svih ovih godina na sljaci. I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters, decko je teniski fanatik i voli ovaj sport. Ali, ima vremena jos, dace Bog. Ako je neko zasluzio to, zasluzio je Rafa.

braculj hahaha

pre 6 godina

I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters,...
(Mikii, 19. novembar 2017 18:21)
Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.

aaaaahahaaaaa

pre 6 godina

Miki orlušino pa još si opsednut Novakom hihi? Kako ono beše tvoje od pre desetak godina, nikad Novak neće biti broj1, ma nikada neće biti kao Ljubičić! Ahahaaa, umirem....

PS: Evo malo soli na tvoju ljutu ranu: SEDAM ZA REDOM! I to dva puta he he... Znaš ono, vo u kupusu lol.
Nikada u istoriji tenisa jedan teniser nije izgubio sedam finala za redom od istog igrača, do pojave gromade Nadala haha...

Bob Dilan

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Hr trolu, dosadan si. I providan. Prodaj te fore nekom drugom. Lako je pisati da izgledaš kao Srbin, ali mržnja te odaje. To vas uvek i nepogrešivo odaje. Ta mržnja prema nama je vama iskonska, i lepo je Bob Dilan skoro pametno rekao da Jevreji mogu da namirišu naciste, isto kao i Srbi Hrvate. Ti se namirišeš na kolometre. Da ne ispadne da generalizujem, takvi kao ti ste ružna manjina, ali redovno ovde sejete mržnju, rugate se i omalovažavate. Svi znaju i zašto, svi znaju šta vas boli, grize, jede. Tvoji komentari su dokaz.

Veca

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!

Labud

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru
(blazo, 19. novembar 2017 16:09)

Ono, tipičan Nolobotovac, pakost i ljubomora, našao si zamerku na vest koja je tačna. Nadal ima MNOGO veće priznanje i to INTERNACIONALNO, čisto da te obavestim. Rafa je doživeo što ni jedan sportista na svetu nije, i to ne od Španaca, razumeš, već od Francuza, podigavši mu STATUU za života, kao zahvalnost za osvojenih 10 RG i doprinos tenisu uopšte! I Nolo bi dobio ali taj jedan RG nije ni vredan pomena a zna se i zbog čega.

pati hihi

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.
(Labud, 19. novembar 2017 15:07)

Hehehe, nasmeja me! Hvala ti na tome. Iz aviona se vidi da i ti ne misliš tako he he, ali mora se kompleks od Srbina Noleta redovno manifestovati, boli to jako hehe. Ajd ubedi nas i da Federer nije najbolji ikada u Švajcarskoj (tj Švicarskoj kako vi kažete), jer sigurno ima neki skijaš, sankač ili karling igrač sa više medalja hihi.

pozz kompleksaši

pre 6 godina

Ajde botovi sada koristeći se istim aršinom prema Novaku, negirajte sada i Nadalu titulu najboljeg španskog sportiste u poslednjih 50 godina. Mora da ima neki Španac sa 5, 6 ili više olimpijskih zlata, pa je onda on bolji od Nadala, po vama. Nema veze ako je to neki strelac vazdušnom puškom, jedriličar, kanuista, hokejaš na travi itd, ipak 5 zlata je veće od Rafina samo 2. Pusa!

Labud

pre 6 godina

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.
(Sinisa, 19. novembar 2017 15:42) # Link komentara

Ha ha ....zanimljivo! Što volim ove stručnjake, samo da dižu Djokovića a ne kažu ono najbitnije. Na primer, objasni ti nama BOTe zašto Srbija u DK ima samo jednu salataru? Kad je taj Nolo igaro toliko ? Pa evo ja ću da ti kažem, zato što taj Nolo igra samo najlakše mečeve, da nahrani EGO, da ga ovde tapšu po ramenu i da nam priča o fillozofiji života. Odgovori ti meni BOTE, zašto Nolo izbegava najteže protivnike DK kao što je Argentina, Češka, Švajcarska, Velika Britanija. A to nećeš da napišeš jel tako. NAdal je druškane za svoju španiju osvojio 5 Salatara i dve zlatne medalje na OI. A Nolo? Bronzu ......SEDI JEDAN !!!!! Nadal nikada nije ostavljao svoju ekipu na cedilu, igrao je najteže mečeve a na ostalim nije ni bilo potrebe. Đoković se eto seti da igra protiv Indije (hahahah)na primer i onda glumi neko spartaksko ludilo, cepajući majicu kao da je pobedio u najmanju ruku Federera. Pa onda igra protiv oslabljene Rusije koju bismo inace i bez njega razbili. Sećam se recimo to protiv Velike Britanjije baš kad je i Marej dolazio, dok je sedeo na hladnoj klupi i bodrio svoje pulene , Nolo se šetkao Maldivima ili već neznam gde. SEDI JEDAN !!!!

pusa

pre 6 godina

Hajmo s tim mrljama više! 
Ova dvojica nemaju singl ZLATO na OI, Rafa nema Finals. 
Idemo dalje
(Majorka, 19. novembar 2017 15:05)
Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA. S druge strane olimp. turnir od velikih imaju samo Nadal i Agasi, a osvajali su ga i nekakvi slučajni Masui i slični Čileanci, proveri pobednike od kada se igra tenis na OI pa se smej. Porediš prestižni ATP turnir od 1500 poena, sa turnirom bez bodova, koji čak i dobri teniseri umeju da preskoče zbog toga, jer nema težinu za karijeru, isto kao i kod fudbalera. Nije Samprasu ili Federeru mrlja u karijeri što nisu osvojili olimpijski turnir, ali Nadalu da nikada u karijeri ne osvoji turnir OSMORICE NAJBOLJIH, to jeste. Dokaz tome je i koliko to i Nadala boli, što se jasno vidi iz njegovih izjava na temu podloge tog turnira.

blazo

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru

Paja patak NS

pre 6 godina

Dragi moji sa b92, mislim da je providno ovo sa Jumkom koji se obavezno pojavljuje čim izadje clanak sa nekim sarkasticnim komentarom.
Onda svi počnu sa minusima, kontra odgovorima i sl.
Možda i objavite moj komentar uz pozdrav redakciji i naravno Jumku:-)

Mister Hajd

pre 6 godina

Hajte ljudi, budimo izbiljni... Da pomenem samo Federera, Džordana, Felpsa, Šumahera, Rosija i Agostinija, Luisa, Bolta...Bespredmetno je generalizovati i uporedjivati sportove... Stvarno neozbiljno i lišeno svakog razumnog osnova.

vince carter

pre 6 godina

Jumko tuzni je Srbin a ne Hrvat...A Djokovic bolji u medjusobnom skoru i od Nadala i Federera :)) Podseti se Teodosiceve trojke mocnim Spancima...izgubili smo dva finala od zemlje koje se sastoji od 50 saveznih drzava punih Afro Amerikanaca...Kakav smo mi samo neuspesan narod u sportu.

Sinisa

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.

Labud

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.

Mikii

pre 6 godina

hahaha. mozga bez ovi spanci. zasto ga nole onda uvek prebije ko vola u kupusu...
(mile, 19. novembar 2017 14:34)

I ove godine ga je prebio, hahahahaha

Mikii

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

Nadje covek mrlju jednom Nadalu. Nek smo, vala, i to doziveli :)

a ti bi mogao malo na index

pre 6 godina

@jumko tipicno hrvatski komentar, moj odgovor na ovo je da je Srbija pokazala Spaniji izmedju 1995 - 2002 ko je zemlja kosarke , a bome i u zadnje vrijeme od 2014 pokazuje bolje rezultate

Čestitke.

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..

Jumko

pre 6 godina

A kolektiv se ne zna koji je jaci... Ipak bih ja tu izdvojio kosarkasku reprezentaciju, koja je od 2006, otkada postoji Srbija, pokazala ko je zemlja kosarke, pored neprikosnovenih Sad naravno! Prijatno.

Mikii

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

Nadje covek mrlju jednom Nadalu. Nek smo, vala, i to doziveli :)

Mikii

pre 6 godina

hahaha. mozga bez ovi spanci. zasto ga nole onda uvek prebije ko vola u kupusu...
(mile, 19. novembar 2017 14:34)

I ove godine ga je prebio, hahahahaha

a ti bi mogao malo na index

pre 6 godina

@jumko tipicno hrvatski komentar, moj odgovor na ovo je da je Srbija pokazala Spaniji izmedju 1995 - 2002 ko je zemlja kosarke , a bome i u zadnje vrijeme od 2014 pokazuje bolje rezultate

Labud

pre 6 godina

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.
(Sinisa, 19. novembar 2017 15:42) # Link komentara

Ha ha ....zanimljivo! Što volim ove stručnjake, samo da dižu Djokovića a ne kažu ono najbitnije. Na primer, objasni ti nama BOTe zašto Srbija u DK ima samo jednu salataru? Kad je taj Nolo igaro toliko ? Pa evo ja ću da ti kažem, zato što taj Nolo igra samo najlakše mečeve, da nahrani EGO, da ga ovde tapšu po ramenu i da nam priča o fillozofiji života. Odgovori ti meni BOTE, zašto Nolo izbegava najteže protivnike DK kao što je Argentina, Češka, Švajcarska, Velika Britanija. A to nećeš da napišeš jel tako. NAdal je druškane za svoju španiju osvojio 5 Salatara i dve zlatne medalje na OI. A Nolo? Bronzu ......SEDI JEDAN !!!!! Nadal nikada nije ostavljao svoju ekipu na cedilu, igrao je najteže mečeve a na ostalim nije ni bilo potrebe. Đoković se eto seti da igra protiv Indije (hahahah)na primer i onda glumi neko spartaksko ludilo, cepajući majicu kao da je pobedio u najmanju ruku Federera. Pa onda igra protiv oslabljene Rusije koju bismo inace i bez njega razbili. Sećam se recimo to protiv Velike Britanjije baš kad je i Marej dolazio, dok je sedeo na hladnoj klupi i bodrio svoje pulene , Nolo se šetkao Maldivima ili već neznam gde. SEDI JEDAN !!!!

Mikii

pre 6 godina

Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Secam se kad su Troicki i Tipso prolazili ko bosi po trnju u Pragu protiv Ceske, Nolo je uziv'o u Monte Karlu gledao mec izmedju Francuske i SAD. A Jelena ga slikala kako preko lap topa prati i duel nasih, hahahahahaha. Zamislite vi taj "level" patriotizma :)) Naravno, ovde su se odmah nasli drveni advokati (citaj: botovi) koji su to opravdali.

Čestitke.

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..

Mikii

pre 6 godina

Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA.
(pusa, 19. novembar 2017 17:45)

Svi velikani tenisa u istoriji, ne bi Nadalu iz najboljih dana uzeli ni set na Roland Garosu. Ispade zavrsni turnir bitniji od grend slema. Pa taj Sampras nije Nadalu ni do kolena :) To kakvu je on dominaciju imao na zemljanoj podlozi nece imati nikad niko vise, pa taman svi opet da se rode. Federer i Djokovic su iskoristili svoje sanse (svi znamo kako i na koji nacin), inace RG videli ne bi u svojim karijerama. Takve igracine, a imaju tek po 1. Djokovic se nakon osvajanja istog ugasio kao igrac. To samo pokazuje sta im je Rafa radio svih ovih godina na sljaci. I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters, decko je teniski fanatik i voli ovaj sport. Ali, ima vremena jos, dace Bog. Ako je neko zasluzio to, zasluzio je Rafa.

Paja patak NS

pre 6 godina

Dragi moji sa b92, mislim da je providno ovo sa Jumkom koji se obavezno pojavljuje čim izadje clanak sa nekim sarkasticnim komentarom.
Onda svi počnu sa minusima, kontra odgovorima i sl.
Možda i objavite moj komentar uz pozdrav redakciji i naravno Jumku:-)

Labud

pre 6 godina

Očekujem protesnu notu Špancima, podhitno. Kako ste mogli da nam "zabijete nož u ledja" !!! Proglasiti čoveka, dokazanog patriotu i živu legendu za najboljeg sportistu poslednjih 50 godina !!! I Francuzima isto, za onu statuu u Bulonjskoj šumi kao jedinoj priznatoj živoj legendi. Pa šta ako je Rafa osvojio 10 RG i naš Nolo ima jednu ....ahahaa !!!

Jumko

pre 6 godina

A kolektiv se ne zna koji je jaci... Ipak bih ja tu izdvojio kosarkasku reprezentaciju, koja je od 2006, otkada postoji Srbija, pokazala ko je zemlja kosarke, pored neprikosnovenih Sad naravno! Prijatno.

cukce

pre 6 godina

Svaka cast pored fudbalera (Cavi, Iniesta) kosarkasa (Gasol), rukometasa koji su bili svetski, evropski kako reprezentativni tako i klupski sampioni, pored Fernanda Alonsa sampiona F1... Zadnjih 10ak godina najveca sportska nacija!

pozz kompleksaši

pre 6 godina

Ajde botovi sada koristeći se istim aršinom prema Novaku, negirajte sada i Nadalu titulu najboljeg španskog sportiste u poslednjih 50 godina. Mora da ima neki Španac sa 5, 6 ili više olimpijskih zlata, pa je onda on bolji od Nadala, po vama. Nema veze ako je to neki strelac vazdušnom puškom, jedriličar, kanuista, hokejaš na travi itd, ipak 5 zlata je veće od Rafina samo 2. Pusa!

blazo

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru

Veca

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!

pusa

pre 6 godina

Hajmo s tim mrljama više! 
Ova dvojica nemaju singl ZLATO na OI, Rafa nema Finals. 
Idemo dalje
(Majorka, 19. novembar 2017 15:05)
Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA. S druge strane olimp. turnir od velikih imaju samo Nadal i Agasi, a osvajali su ga i nekakvi slučajni Masui i slični Čileanci, proveri pobednike od kada se igra tenis na OI pa se smej. Porediš prestižni ATP turnir od 1500 poena, sa turnirom bez bodova, koji čak i dobri teniseri umeju da preskoče zbog toga, jer nema težinu za karijeru, isto kao i kod fudbalera. Nije Samprasu ili Federeru mrlja u karijeri što nisu osvojili olimpijski turnir, ali Nadalu da nikada u karijeri ne osvoji turnir OSMORICE NAJBOLJIH, to jeste. Dokaz tome je i koliko to i Nadala boli, što se jasno vidi iz njegovih izjava na temu podloge tog turnira.

Dabome

pre 6 godina

A nije nego će Španci našeg da proglase za najboljeg sportistu Španije u poslednjih 50 godina.
A da, ako će npr večernje novosti da proglase našeg tenisera za najboljeg, verovatno će španska javnost da se pobuni i nadje mrlje u smislu nije osvojio zlatnu medalju na OI (a znači mu jer plače kada napušta olimpijsko selo kratkih rukava), nije osvojio Sinsinati, ima negativan skor sa Kirjosom, Karlovićem i još po nekim, nema osvojena 10 RG itd.

Darko

pre 6 godina

Znači LABUDE sahranio si ih, BRAVO!... Koliko ih boli vidi se po odgovorima direktno tebi. A samo im vidi potpise: aahaa, haha, pati hihi, braculj haha, hehe......šta to govori, govori da je to ista persona i da se prži na vrelom ulju.

Bob Dilan

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Hr trolu, dosadan si. I providan. Prodaj te fore nekom drugom. Lako je pisati da izgledaš kao Srbin, ali mržnja te odaje. To vas uvek i nepogrešivo odaje. Ta mržnja prema nama je vama iskonska, i lepo je Bob Dilan skoro pametno rekao da Jevreji mogu da namirišu naciste, isto kao i Srbi Hrvate. Ti se namirišeš na kolometre. Da ne ispadne da generalizujem, takvi kao ti ste ružna manjina, ali redovno ovde sejete mržnju, rugate se i omalovažavate. Svi znaju i zašto, svi znaju šta vas boli, grize, jede. Tvoji komentari su dokaz.

Hehe

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)
Alo, smiri se, šta si zapenio!?
Ok, skapirali smo, mrziš Novaka i ajd oladi. Malo ti je jedan DC i bronza, ok skapirali smo i to. Idi ti na OI i osvoj nešto.

Labud

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru
(blazo, 19. novembar 2017 16:09)

Ono, tipičan Nolobotovac, pakost i ljubomora, našao si zamerku na vest koja je tačna. Nadal ima MNOGO veće priznanje i to INTERNACIONALNO, čisto da te obavestim. Rafa je doživeo što ni jedan sportista na svetu nije, i to ne od Španaca, razumeš, već od Francuza, podigavši mu STATUU za života, kao zahvalnost za osvojenih 10 RG i doprinos tenisu uopšte! I Nolo bi dobio ali taj jedan RG nije ni vredan pomena a zna se i zbog čega.

braculj hahaha

pre 6 godina

I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters,...
(Mikii, 19. novembar 2017 18:21)
Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.

Posmatrač

pre 6 godina

Svaka čast Rafi koji je itekako nešto najbolje što se dogodilo Španiji u tenisu od penzionisanja u muškom singlu Koste,Moje,Koreće odnosno Ferrera ..Njima svaka čast al činjenica da je Nadal lupio pečat nakon povlaćenje pomenutih za ovu drugu generaciju koju će dugo pamtiti Španci pa svi mi ostali..

Labud

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.

Sinisa

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.

tennis

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!
(Veca, 19. novembar 2017 17:26)

One godine, kada mu je Bjorn Borg uručio pehar na RG-u, izjavio je dotični, da mogu Rafini roditelji biti ponosni, kako su odgojili sina.

aaaaahahaaaaa

pre 6 godina

Miki orlušino pa još si opsednut Novakom hihi? Kako ono beše tvoje od pre desetak godina, nikad Novak neće biti broj1, ma nikada neće biti kao Ljubičić! Ahahaaa, umirem....

PS: Evo malo soli na tvoju ljutu ranu: SEDAM ZA REDOM! I to dva puta he he... Znaš ono, vo u kupusu lol.
Nikada u istoriji tenisa jedan teniser nije izgubio sedam finala za redom od istog igrača, do pojave gromade Nadala haha...

Mikii

pre 6 godina

Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.
(braculj hahaha, 19. novembar 2017 18:35)

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.

Becki vlasnik konja

pre 6 godina

Najboljeg španskog sportistu za pola veka, bije gde stigne, usput i 7 zaredom, srpski sportista koji po nekima ovde nije ni najbolji u Srbiji he he... koja smejurija!

vince carter

pre 6 godina

Jumko tuzni je Srbin a ne Hrvat...A Djokovic bolji u medjusobnom skoru i od Nadala i Federera :)) Podseti se Teodosiceve trojke mocnim Spancima...izgubili smo dva finala od zemlje koje se sastoji od 50 saveznih drzava punih Afro Amerikanaca...Kakav smo mi samo neuspesan narod u sportu.

pati hihi

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.
(Labud, 19. novembar 2017 15:07)

Hehehe, nasmeja me! Hvala ti na tome. Iz aviona se vidi da i ti ne misliš tako he he, ali mora se kompleks od Srbina Noleta redovno manifestovati, boli to jako hehe. Ajd ubedi nas i da Federer nije najbolji ikada u Švajcarskoj (tj Švicarskoj kako vi kažete), jer sigurno ima neki skijaš, sankač ili karling igrač sa više medalja hihi.

samo pitam dabome

pre 6 godina

Braculj, ono kakav je osećaj kada Srbin postigne u tvom najomiljenijem sportu ono što neko vaš neće nikada dok postojite? Hvala.

pusica

pre 6 godina

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.
(Mikii, 19. novembar 2017 19:43)
Ali se masovno ne koristi stoleće, naposletku, odgoj, večernje novosti itd itd. Samo toneš sve dublje i dublje u svom sramu he he.

Mister Hajd

pre 6 godina

Hajte ljudi, budimo izbiljni... Da pomenem samo Federera, Džordana, Felpsa, Šumahera, Rosija i Agostinija, Luisa, Bolta...Bespredmetno je generalizovati i uporedjivati sportove... Stvarno neozbiljno i lišeno svakog razumnog osnova.

Jumko

pre 6 godina

A kolektiv se ne zna koji je jaci... Ipak bih ja tu izdvojio kosarkasku reprezentaciju, koja je od 2006, otkada postoji Srbija, pokazala ko je zemlja kosarke, pored neprikosnovenih Sad naravno! Prijatno.

Mikii

pre 6 godina

hahaha. mozga bez ovi spanci. zasto ga nole onda uvek prebije ko vola u kupusu...
(mile, 19. novembar 2017 14:34)

I ove godine ga je prebio, hahahahaha

Čestitke.

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..

Mister Hajd

pre 6 godina

Hajte ljudi, budimo izbiljni... Da pomenem samo Federera, Džordana, Felpsa, Šumahera, Rosija i Agostinija, Luisa, Bolta...Bespredmetno je generalizovati i uporedjivati sportove... Stvarno neozbiljno i lišeno svakog razumnog osnova.

Labud

pre 6 godina

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.
(Sinisa, 19. novembar 2017 15:42) # Link komentara

Ha ha ....zanimljivo! Što volim ove stručnjake, samo da dižu Djokovića a ne kažu ono najbitnije. Na primer, objasni ti nama BOTe zašto Srbija u DK ima samo jednu salataru? Kad je taj Nolo igaro toliko ? Pa evo ja ću da ti kažem, zato što taj Nolo igra samo najlakše mečeve, da nahrani EGO, da ga ovde tapšu po ramenu i da nam priča o fillozofiji života. Odgovori ti meni BOTE, zašto Nolo izbegava najteže protivnike DK kao što je Argentina, Češka, Švajcarska, Velika Britanija. A to nećeš da napišeš jel tako. NAdal je druškane za svoju španiju osvojio 5 Salatara i dve zlatne medalje na OI. A Nolo? Bronzu ......SEDI JEDAN !!!!! Nadal nikada nije ostavljao svoju ekipu na cedilu, igrao je najteže mečeve a na ostalim nije ni bilo potrebe. Đoković se eto seti da igra protiv Indije (hahahah)na primer i onda glumi neko spartaksko ludilo, cepajući majicu kao da je pobedio u najmanju ruku Federera. Pa onda igra protiv oslabljene Rusije koju bismo inace i bez njega razbili. Sećam se recimo to protiv Velike Britanjije baš kad je i Marej dolazio, dok je sedeo na hladnoj klupi i bodrio svoje pulene , Nolo se šetkao Maldivima ili već neznam gde. SEDI JEDAN !!!!

Mikii

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

Nadje covek mrlju jednom Nadalu. Nek smo, vala, i to doziveli :)

Becki vlasnik konja

pre 6 godina

Najboljeg španskog sportistu za pola veka, bije gde stigne, usput i 7 zaredom, srpski sportista koji po nekima ovde nije ni najbolji u Srbiji he he... koja smejurija!

Mikii

pre 6 godina

Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA.
(pusa, 19. novembar 2017 17:45)

Svi velikani tenisa u istoriji, ne bi Nadalu iz najboljih dana uzeli ni set na Roland Garosu. Ispade zavrsni turnir bitniji od grend slema. Pa taj Sampras nije Nadalu ni do kolena :) To kakvu je on dominaciju imao na zemljanoj podlozi nece imati nikad niko vise, pa taman svi opet da se rode. Federer i Djokovic su iskoristili svoje sanse (svi znamo kako i na koji nacin), inace RG videli ne bi u svojim karijerama. Takve igracine, a imaju tek po 1. Djokovic se nakon osvajanja istog ugasio kao igrac. To samo pokazuje sta im je Rafa radio svih ovih godina na sljaci. I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters, decko je teniski fanatik i voli ovaj sport. Ali, ima vremena jos, dace Bog. Ako je neko zasluzio to, zasluzio je Rafa.

aaaaahahaaaaa

pre 6 godina

Miki orlušino pa još si opsednut Novakom hihi? Kako ono beše tvoje od pre desetak godina, nikad Novak neće biti broj1, ma nikada neće biti kao Ljubičić! Ahahaaa, umirem....

PS: Evo malo soli na tvoju ljutu ranu: SEDAM ZA REDOM! I to dva puta he he... Znaš ono, vo u kupusu lol.
Nikada u istoriji tenisa jedan teniser nije izgubio sedam finala za redom od istog igrača, do pojave gromade Nadala haha...

a ti bi mogao malo na index

pre 6 godina

@jumko tipicno hrvatski komentar, moj odgovor na ovo je da je Srbija pokazala Spaniji izmedju 1995 - 2002 ko je zemlja kosarke , a bome i u zadnje vrijeme od 2014 pokazuje bolje rezultate

blazo

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru

pusa

pre 6 godina

Hajmo s tim mrljama više! 
Ova dvojica nemaju singl ZLATO na OI, Rafa nema Finals. 
Idemo dalje
(Majorka, 19. novembar 2017 15:05)
Nije to isto, ni blizu. Svi velikani tenisa u istoriji, baš SVI, su osvajali finalni masters, i Lejver, i Borg, i Konors, Mekinro, Lendl, Beker, Sampras, Agasi, Federer, Novak, svi po više puta, svi OSIM NADALA. S druge strane olimp. turnir od velikih imaju samo Nadal i Agasi, a osvajali su ga i nekakvi slučajni Masui i slični Čileanci, proveri pobednike od kada se igra tenis na OI pa se smej. Porediš prestižni ATP turnir od 1500 poena, sa turnirom bez bodova, koji čak i dobri teniseri umeju da preskoče zbog toga, jer nema težinu za karijeru, isto kao i kod fudbalera. Nije Samprasu ili Federeru mrlja u karijeri što nisu osvojili olimpijski turnir, ali Nadalu da nikada u karijeri ne osvoji turnir OSMORICE NAJBOLJIH, to jeste. Dokaz tome je i koliko to i Nadala boli, što se jasno vidi iz njegovih izjava na temu podloge tog turnira.

Mikii

pre 6 godina

Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Secam se kad su Troicki i Tipso prolazili ko bosi po trnju u Pragu protiv Ceske, Nolo je uziv'o u Monte Karlu gledao mec izmedju Francuske i SAD. A Jelena ga slikala kako preko lap topa prati i duel nasih, hahahahahaha. Zamislite vi taj "level" patriotizma :)) Naravno, ovde su se odmah nasli drveni advokati (citaj: botovi) koji su to opravdali.

Mikii

pre 6 godina

Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.
(braculj hahaha, 19. novembar 2017 18:35)

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.

vince carter

pre 6 godina

Jumko tuzni je Srbin a ne Hrvat...A Djokovic bolji u medjusobnom skoru i od Nadala i Federera :)) Podseti se Teodosiceve trojke mocnim Spancima...izgubili smo dva finala od zemlje koje se sastoji od 50 saveznih drzava punih Afro Amerikanaca...Kakav smo mi samo neuspesan narod u sportu.

Sinisa

pre 6 godina

Mrlja je svakako taj završni turnir al bez obzira Rafa svoju ljubav, lojanost odnosno patriotizam dokazao mnogo puta prema svojoj zemlji kroz Dejvis Kup takmičenja odnosno Olimpijade. Time ne mogu da se pohvale ni Novak ni Federer ma koliko god ih obožavali zbog mnogo drugih stvari..
(Čestitke., 19. novembar 2017 14:38)

novak je od 2004-e do danas propustio samo 2 sezone davis cupa, a igrao 12 sezona. nadal je igrao samo 4 sezone davis cupa. federer je igrao 13 sezona davis cup.

Hehe

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)
Alo, smiri se, šta si zapenio!?
Ok, skapirali smo, mrziš Novaka i ajd oladi. Malo ti je jedan DC i bronza, ok skapirali smo i to. Idi ti na OI i osvoj nešto.

samo pitam dabome

pre 6 godina

Braculj, ono kakav je osećaj kada Srbin postigne u tvom najomiljenijem sportu ono što neko vaš neće nikada dok postojite? Hvala.

pusica

pre 6 godina

Ako se vodimo tom logikom, medju Srbima ima mnogo Hrvata, posto se masovno koristi daleko "hrvatskija" rec, tzv. "tekma". No, to je visa matematika za tvoj mozak. Razguli.
(Mikii, 19. novembar 2017 19:43)
Ali se masovno ne koristi stoleće, naposletku, odgoj, večernje novosti itd itd. Samo toneš sve dublje i dublje u svom sramu he he.

Labud

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.

braculj hahaha

pre 6 godina

I naposletku, naravno da ga boli sto nije osvojio zavrsni Masters,...
(Mikii, 19. novembar 2017 18:21)
Miki Hrvatu, kod nas Srba se kaže “na kraju“, a ne “naposletku“ he he. Malo malo pa se redovno odaš lol. Izleti ti i “stoleće“ često. Ccc, moraš biti obazriviji. Pozdrav! Redovno čitam tvoje komentare iako troluješ. Uživam.

pati hihi

pre 6 godina

Čestitke Nadalu, zaslužio je. Iskreno se nadamo da će kod nas to priznanje dobiti Jasna Šekarić kao najuspešniji sportista Srbije. Bez malo 30 medalja od toga samo 13 ZLATNIH i bezbroj oborenih rekorda i to sve za reprezentaciju Srbije. Žena je legenda i nije pobegla izvan zemlje kao neko. Ona ima više zlata nego neko GS titula, ali to se ionako ne računaju jer se nagrade od turnira stavljaju na SVOJ LIČNI RAČUN.
(Labud, 19. novembar 2017 15:07)

Hehehe, nasmeja me! Hvala ti na tome. Iz aviona se vidi da i ti ne misliš tako he he, ali mora se kompleks od Srbina Noleta redovno manifestovati, boli to jako hehe. Ajd ubedi nas i da Federer nije najbolji ikada u Švajcarskoj (tj Švicarskoj kako vi kažete), jer sigurno ima neki skijaš, sankač ili karling igrač sa više medalja hihi.

Bob Dilan

pre 6 godina

(Labud, 19. novembar 2017 17:48)

Hr trolu, dosadan si. I providan. Prodaj te fore nekom drugom. Lako je pisati da izgledaš kao Srbin, ali mržnja te odaje. To vas uvek i nepogrešivo odaje. Ta mržnja prema nama je vama iskonska, i lepo je Bob Dilan skoro pametno rekao da Jevreji mogu da namirišu naciste, isto kao i Srbi Hrvate. Ti se namirišeš na kolometre. Da ne ispadne da generalizujem, takvi kao ti ste ružna manjina, ali redovno ovde sejete mržnju, rugate se i omalovažavate. Svi znaju i zašto, svi znaju šta vas boli, grize, jede. Tvoji komentari su dokaz.

Dabome

pre 6 godina

A nije nego će Španci našeg da proglase za najboljeg sportistu Španije u poslednjih 50 godina.
A da, ako će npr večernje novosti da proglase našeg tenisera za najboljeg, verovatno će španska javnost da se pobuni i nadje mrlje u smislu nije osvojio zlatnu medalju na OI (a znači mu jer plače kada napušta olimpijsko selo kratkih rukava), nije osvojio Sinsinati, ima negativan skor sa Kirjosom, Karlovićem i još po nekim, nema osvojena 10 RG itd.

Darko

pre 6 godina

Znači LABUDE sahranio si ih, BRAVO!... Koliko ih boli vidi se po odgovorima direktno tebi. A samo im vidi potpise: aahaa, haha, pati hihi, braculj haha, hehe......šta to govori, govori da je to ista persona i da se prži na vrelom ulju.

Labud

pre 6 godina

Očekujem protesnu notu Špancima, podhitno. Kako ste mogli da nam "zabijete nož u ledja" !!! Proglasiti čoveka, dokazanog patriotu i živu legendu za najboljeg sportistu poslednjih 50 godina !!! I Francuzima isto, za onu statuu u Bulonjskoj šumi kao jedinoj priznatoj živoj legendi. Pa šta ako je Rafa osvojio 10 RG i naš Nolo ima jednu ....ahahaa !!!

Paja patak NS

pre 6 godina

Dragi moji sa b92, mislim da je providno ovo sa Jumkom koji se obavezno pojavljuje čim izadje clanak sa nekim sarkasticnim komentarom.
Onda svi počnu sa minusima, kontra odgovorima i sl.
Možda i objavite moj komentar uz pozdrav redakciji i naravno Jumku:-)

pozz kompleksaši

pre 6 godina

Ajde botovi sada koristeći se istim aršinom prema Novaku, negirajte sada i Nadalu titulu najboljeg španskog sportiste u poslednjih 50 godina. Mora da ima neki Španac sa 5, 6 ili više olimpijskih zlata, pa je onda on bolji od Nadala, po vama. Nema veze ako je to neki strelac vazdušnom puškom, jedriličar, kanuista, hokejaš na travi itd, ipak 5 zlata je veće od Rafina samo 2. Pusa!

Labud

pre 6 godina

kako ste kvarni. stavite naslov tako da ja pomislim da je dobio neko internacionalno priznanje, da se izlozim, da kliknem, bacim koment kako ima negativan skor sa noletom
kad ono spanci svoga konja hvale
ajde bre begajte
ako mi ne objavite komentar ima da vas prijavim haskom tribunalu za cenzuru
(blazo, 19. novembar 2017 16:09)

Ono, tipičan Nolobotovac, pakost i ljubomora, našao si zamerku na vest koja je tačna. Nadal ima MNOGO veće priznanje i to INTERNACIONALNO, čisto da te obavestim. Rafa je doživeo što ni jedan sportista na svetu nije, i to ne od Španaca, razumeš, već od Francuza, podigavši mu STATUU za života, kao zahvalnost za osvojenih 10 RG i doprinos tenisu uopšte! I Nolo bi dobio ali taj jedan RG nije ni vredan pomena a zna se i zbog čega.

Veca

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!

cukce

pre 6 godina

Svaka cast pored fudbalera (Cavi, Iniesta) kosarkasa (Gasol), rukometasa koji su bili svetski, evropski kako reprezentativni tako i klupski sampioni, pored Fernanda Alonsa sampiona F1... Zadnjih 10ak godina najveca sportska nacija!

tennis

pre 6 godina

Mogu samo da zamislim kako su njegovi roditelji ponosni na njega:))!! Bravo VELIKI Rafa ti si Ovo i zasluzio!! Sledecu sezonu zelim ti jos uspesniju od ove!!! Vamos!!
(Veca, 19. novembar 2017 17:26)

One godine, kada mu je Bjorn Borg uručio pehar na RG-u, izjavio je dotični, da mogu Rafini roditelji biti ponosni, kako su odgojili sina.

Posmatrač

pre 6 godina

Svaka čast Rafi koji je itekako nešto najbolje što se dogodilo Španiji u tenisu od penzionisanja u muškom singlu Koste,Moje,Koreće odnosno Ferrera ..Njima svaka čast al činjenica da je Nadal lupio pečat nakon povlaćenje pomenutih za ovu drugu generaciju koju će dugo pamtiti Španci pa svi mi ostali..