Četvrtak, 16.11.2017.

21:09

Durent: Kažu Džordan je prošao kroz isto, ali nije

Kevin Durent je i dalje osetljiv na pitanje o prelasku iz Oklahoma Sitija i Golden Stejt, zbog svojevrsnog zlostavljanja koje je pretrpeo.

Izvor: AK

Durent: Kažu Džordan je prošao kroz isto, ali nije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

89 Komentari

Sortiraj po:

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?
(iv13, 17. novembar 2017 06:01)

Igrao je finale, finale zapadne konferencije, prosuo 3-1 protiv GSW, dakle, Oklahoma je imala materijal, nego je on tu pokazao koliko nije vođa

goran

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.
(Samo da dodam, 17. novembar 2017 12:24)

Bolje da nisi ništa dodao. Barkli je prešao u Hjuston kod Oladžuvona kako bi osvojio prsten, a nije uspeo. A Pejton je koliko znam bio prešao u supertim Lejkersa i ni on uspeo (doduše osvojio je kasnije u Majamiju sa Vejdom i Šekom). Tako da sedi jedan.

Lesa

pre 6 godina

@Svima koji pljuju Durenta

To sto navodite kao kukavicluk i laksi put bi imalo smisla potpuno da Lebron nije uradio ono sto je uradio prelaskom u Majami kod Vejda, uz dolazak Bosha. Ovako, podrzavam potez Durenta, i iskreno mi je bilo drago kada sam video da je izabrao Golden Stejt, navijao sam da to uradi. Da Lebron nije uradio to sto jeste, ne bih podrzavao ovaj potez Durenta. Opet bih mi bilo drago da se skloni od onog egomanijaka Vestbrika ali bih tada navijao da predje u san Antonio ili Boston, nikako u Golden Stejt. Ajde zapitajte se zasto bi on pustio da drugi super star lige gradi super timove oko sebe dok se on u svom bori sa saigracem, gde vidi da u doglednoj buducnosti nema bas neke sanse da dodje do titule? Cak i da je izbacio Golden Stejt, da li bi mogli da se nose sa Klivlendom koji vec godinama nema ozbiljnog protivnika na istoku (kao sto to nije imao ni Majami dok je bila aktuelna trojka)? Iskreno, ja ne bih dozvolio. Izbrao bih isto kao i on, ne zbog lakseg puta (koji i sami vecinom birate kada god mozete u zivotu, za sve), nego kao odgovor na model i trend koji je neko drugi zapoceo, a liga to dozvolila. Meni je drago da znam da neko stoji na putu tom nasilnom forsiranju jednog igraca od strane lige i medija, od prvog dana, da bude veci nego sto jeste. Znam da postoji tim koji je protivteza svemu tome. I hvala mu na tome!

Samo da dodam

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.

vlado

pre 6 godina

Covece, vodio si 3:1 protiv GS u finalu zapada, izgubio 3 zaredom i onda tokom prelaznog roka presao u isti taj GS (koji je uz put te godine u finalu takodje vodio 3:1 pa izgubio od Kavsa u 7 utakmica) Mentalitet "ako ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi". Sad kad si "pobegulja" pokrij se usima i trpi...I nemoj da se stavljas sa Dzordanom u istu recenicu, njemu sigurno nije padalo na pamet da predje u Pistonse, Seltikse i ostale timove istoka koji su ga u prvih 6-7 godina redovno izbacivali u plej ofu...

LogenMNE

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente. 

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Jordan je toliko bolji da je glupo sad traziti podatke koje ptice na grani znaju. Kobe na vrhuncu karije takodje. A po meni je Curry daleko najbolji strijelac trenutno... razlika je sto curry nikad ne forsira i sto je daleko najopasniji igrac lige. Citava odbrana gravitira na njemu i ostavlja Duranth 10 polaganja po mecu. Ko zna kosarku, jasno vidi sve to.

WillyWonka

pre 6 godina

Što se mene tiče, mislim da je povukao jako loš potez u karijeri, ali to je njegovo pravo. Međutim, KD nikako da skonta da je sam sebi u svemu ovome najveći neprijatelj. Dajući ovakve izjave upravo pokazuje koliko sam sa sobom nije raščistio i na neki način priznaje grešku. Prestani kmečati i igraj.

buka

pre 6 godina

@veverica
Jedini smislen komentar.
Usput,ako postoji skala ogavnih igrača kroz istoriju NBA taj isti Westbruck ubedljivo vodi na istoj.Upravo mi je i zanimljiva ova sezona jer su došla 2 igrača kojima ovaj egomanijak ne sme reč da kaže.

milan

pre 6 godina

@ kow, 16. novembar 2017 22:22

najbolji "skorer" je onaj koji u odlucujucem napadu pogodi kos. makar dao samo taj jedan kos u utakmici.

iv13

pre 6 godina

amislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !
(antiDebil, 16. novembar 2017 23:06)


Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sjecam se kako su ga maltretirali po drustvenim mrezama... Oh, stani. Pa on je sam sebe vrijedjao s pola tih naloga.

munze_konza

pre 6 godina

Kao sto je Lebron ispao jaje tako je i Kevin. Majkl je igrao sa indijancima u timu i kao najveci pokazatelj je to sto posle igranja sa njim niko nigde nije imao ni priblizno istu karijeru kao sa njim u Chicagu. Pipen je bio fenomenalan i to bi bilo to. Centri svi u nivou Stimca i Raska Katica, bekovi kao Filip Covic. Ali mentalitet, volja i srce su terali sve da igraju bolje od svojih mogucnosti.

zz

pre 6 godina

kosarka je posao kao i svaki drugi gledas sebe da vise zaradis,napredujes...to bi bilo isto kao kada bi obican covek odbio posao za 1000e a radio je za 300e...kosarka je FIRMA,ides gde ti je bolje,gledas karijeru,placeniji posao....itd.

koliko bi vas ostalo u firmi gde radite za 300e a neko vam predlozi"ej mozes da radis za 1000"?

znaci po mnogima Durent je trebao vecno ostati u tom gradu i u toj Firmi?

svako ima pravo da igra gde zeli,i to nikoga ne sme da bude briga!i da na silu radi ono sto vise ne zeli!i onda se na forumu pojave pametnjakovici da pametuju kako je on P.... a 99% od tih pametnjakovica bi uradili isto sto i on!

uopste nije pogresio,cak sto vise uradio je najpametniju stvar u svom zivotu!covek je bar imao cilj u zivotu i to je ostvario,ne mozemo mi obicni smrtnici nekom uspesnom coveku da pricamo sta da radi!dajte malo ozbiljnosti.

Mrle

pre 6 godina

Ovi sto sve gledaju kroz prizmu para mi nisu jasni ali to samo govori o tim ljudima. Ovo sto je on uradio je klasicna izdaja i prodaja nesto u rangu nasih politicara ali kod njega to nema veze sa parama nego sa karakterom. Zamislite npr. da je jedan Toti presao u Juve zato sto hoce trofej LS ili Skudeto e tu se meri velicina coveka i sportiste. Kao kad bi ja zakleti Partizanovac krenu sad za FMP da navijam jer igra EL ne ide to tako znaci karakter 0 a takvo postovanje i zasluzuje. Pa i on zna da moze sa GSV 10 titula da uzme i tamo ce ga gledati kao preletaca .

Uros

pre 6 godina

Durent barem zna da sutira, za razliku od onog iz crtanog filma, za kojeg su izmenjali pravila kako bi pobedjivao. Smesno je uporedjivati ozbiljnog sportistu i medijsku zvezdu koja je u stilu kecera pobedjivala namestene utakmice da bi podigli prodaju patike i tv prava.

bratemojbratemoj@gmail.com

pre 6 godina

GSW ima tri svoja pika Kari Tompson I Grin i doveli Durenta i to je super tim,a Lebron doveo dva bivsa MVP a Vejda i Rouza superstara Kevin Lava i igraca koji je prosle godine bio drugi najbolji poenter lige Ajzea Tomas,plus najbolji trojkas poslednjih 10 ak godina Kajl Korver i onda je Durent izdajnik a ovaj je frajer???

hahahahahahahahahhaa u kako mi licemernom svetu zivimo strasno. GSW su razvijali svoje pikove i kupili Igudalu i Durenta od "zvezda" a James gde god ode dovede bar tri azdaje sa sobom Majami (Vejd,Bosh,Rej Alen) Klivlend(Kevin Lav,Ajzea Tomas,Derik Rouz,Dvejn Vejd)

Drax

pre 6 godina

Ja ne znam sta ovaj momak ocekuje.Da nece mozda da ga hvale sto se mnogo borio i osvojio taj prsten.I jos da pominje Dzordana od svih ljudi.Pa Dzordan ne bi ni pod razno presao u GS ni bilo koji drugi tim da samo da bi uzeo prsten.

deodobasic

pre 6 godina

Po većini komentatora Durant je trebao završiti karijeru kao Barkley,Malone,Ewing,Reggie Miller i ostali.Trebao je ostati u Okc-u sa siledžijom Westrbookom i nikada ništa ne osvojiti,trebao je dočekati penziju ringless.Durant je htio ostati u Okc-u,vidio je da uprava kluba pušta Hardena jer nije htjela platiti 5 milijuna preko luxury taxa,vidio je kako uprava trejda Ibaku iako se on tome osobno protivio,upozoravao je upravu koja je gurala Westrbrooka kao glavnog igrača da to ne rade,ignorirali su ga i sa pravom se pokupio.Durant je dao Okc-u 8 sezona,nije otišao nakon godinu dvije,sa pravom je uzeo sudbinu u svoje ruke i odlučio postati Nba šampion,i da njega nije bilo Gsw ne bi pobjedio Cavse prošle godine,odtuda i nagrada za mvp finala.Durant nije više mogao podnjeti da Lebron osvaja naslove,a da je on bez prstena,nije htio da ga prozivaju da nikad ništa nije osvojio i nije htio završiti karijeru kao Ewing,Barley,Malone,Stokton,Miller bez prstena i bez poštovanja.

Edard Stark

pre 6 godina

Neki kritikuju Durenta kao da se znaju lično sa njim čitav život. Standardna priča...prosečni Srbenda sedi u fotelji i...pazi sad...kaže da je Durent sâm trazio to i da mu tako treba. Čovek je košarkaš, profesionalac. Svi kažu "on je otišao", a niko ne kaže "GSW ga doveo". Inače je GSW napravio sâm sve te igrače, a tek posle je Durent došao kod njih...i logično je da ćeš da ideš stepenicu više. Čovek je majstor, vanserijski igrač i zaslužio je da pređe u bolji TIM. Šta je trebalo da radi? Da tavori u Oklahomi i igra ceo život prvu i drugu rundu plejofa? Ili je trebalo da pređe u NBA Megalex Sakramento zato što je Mići iz Paraćina tako simpatičnije da navija za njega?

Terenac

pre 6 godina

Pa i nije. Dzordan nije prosao kroz isto, on nije presao u Detroit kad su ga ovi bukvalno prebili od batina u plejofu.
Da li on shvata da je bio prva zvezda i igrao u timu za titulu, prosuo 3-1 u finalu zapada a onda presao u taj isti tim koji ga je obrukao? I posle se cudi sto mu govore da je ono na "p". Nije obicna nego je ono na "p" puta 100.

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Zanimljivi komentari , zaista ima sta pametno da se procita. Moje misljenje kao velikog fana Durenta se ipak poklapa sa razmisljanjem njegovih hejtera kad pricamo o takmicarskom smislu (sto je ipak najbitnije slozicete se milion gore dole u njegovom slucaju ne menja drasticno stvari sto se njega tice) , izabrao je laksi put i po tome ce nazalost ostati upamcen i uvek ce mu ljudi osporavati to. Niko njemu ne moze oduzeti ovo sto je osvojio sa Gsw ali su ljudi hteli drugu pricu za njega pa tako i ja. Slazem se isto da je sa Westbrookom to bilo nemoguce i uopste ne volim kad ljudi gledaju njegovu statistiku sa tripldablovima pa ionako se sve vrti i podredjeno je njemu. Kako moze egocentrik da igra na mestu pleja (organizatora igre) ?! Steta sto je mogao u San Antonio npr to bi bila elegancija koja bi se ravnopravno suprostavila Gsw bez divljacke kosarke koju je forsirala Oklahoma. Dal ce u buducnosti pasti jaci prelazak sa zvezdom u rangu Durenta u suparnicku ekipu zaista je tesko poverovati. Uspeo je da nadmasi Lebrona sto se tice prelaska u Majami tako da to vise niko i ne spominje. Druga je stvar da se strasno uklopio u ovaj tim pored toliko superstarova svi igraju podredjeno ekipi i smesi im se nekoliko titula u kontinuitetu ukoliko ostanu zdravi. Za kraj samo da se prebacim na temu da je Kari po meni nestvarniji igrac od Durenta i da on ite kako zasluzuje da se spomene kad se nabrajaju najbolji igraci ove igre. Zasenio je sve i promenio kosarku.

Kibo

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Primer ti nije dobar. Bolji bi bio kada bi rekao da radiš za 20.000 u Srbiji a neko ti ponudi 25.000. Pa i ne moraš da pređeš u tu banku zbog para jer imaš već šta god poželiš bukvalno. Prešao bi u tu banku ako imaš veću mogućnost napredovanja, da bi naučio nove stvari itd.

nista o nicemu

pre 6 godina

kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...
(Mali Alek, 16. novembar 2017 23:53)

Uporedjujes NBA i ULEB, bravo ti ga, super si.

Valkarin

pre 6 godina

Bilo bi mi drago da i Westbrook uskoro zapali iz Oklahome kao poslednji preostali clan tima koji je dosao iz Seattlea. Nacin na koji su opljackali taj grad je takav da vlasnici Thundera zasluzuju samo najgore.

nista o nicemu

pre 6 godina

Durent najbolji skorer? Gde mu 30.2 poena po mecu? Neko ima 30.1, a to KD nije niti ce biti ikada. Samo taj neko 30+, a pokvario je statistiku sa dve sezone u Vizardsima.

Kow

pre 6 godina

Pertinaks

Svestraniji skorer je za mene svakako bolji skorer. Trener moze savrsena da varira sa njim, busi odbranu ili je siri, za momka te visine, brzine i kosarkaske inteligencije.
Opet, poštujem vaše misljenje, ali ja ovako gledam na stvari.

Student

pre 6 godina

Svaka čast Durentu, ali što je Džejms imao lošiju statistiku u prošlogodišnjem finalu? Dao je u proseku isto poena koliko si i ti njemu ubacio, a on čovek ima ako se ne varam 34 godine. Igrali ste direktno jedan protiv drugog, niko tu nije nikoga uspeo da zaustavi.
Drugo, zaobišli ste pravila finansijskog fer play-a, pravila koja su uspostavljena da neka ekipa ne bi bila predominantna i sada želite poštovanje. Zbog vas verujem da će uskoro biti bodovanje igrača, a ne gledanje plata, pa neće moći da se desi da postoji ekipa kao što je GSW.

веверица

pre 6 godina

о.к. и треба да га прозивају. јесте их испалио, реално. али невероватно како нико не прозива нпр. вестбрука у смислу магарче себични и егоцентрични, због тебе је дурент отишао, јер си гушио његову игру и ниси ЖЕЛЕО (не умео, него баш желео) да искористиш његов потенцијал. или управу да прозову што нису имали ону ствар да спрече тај сељачки, гето, вестбруков перформанс којим је из недеље у недељу стављао дуренту до знања да је он (вестбрук) алфа мужјак у оклахоми. дурент је рекао о.к. рођаци, нема проблема, ти си главни, играј све по своме, а чика кд оде. то је реална слика.
и сви коментатори на б92 су, док је дурент био у оклахоми, шиштали како је срамота да вестбрук шутне и по 30 пута (а 60% су цигле), а има дурента. а сад су као увређени, питају се куда иде кошарка. шизофренија. иначе кд би отишао и да му голден стејт није понудио уговор. отишао би негде другде (вашингтон, лејкерси...) 100%. слична прича као кајри. само је кајри утолико више био фер што је дозволио кливленду да извуче нешто кроз трејд.

antiDebil

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !

Mali Alek

pre 6 godina

E sad, ja ovog KD mrzim ali saml zato sto je mnoogo dobar. Toliko da je nasu reprezentaciju ubio na svetskom i sto je realno tip igraca koji pravi razliku USA protiv ostatka (recimo Srbije). On i jos po neki slican. Po mom misljenju, ubica... Da hoce mogao bi da daje 60 u proseku... Generacija Jordan, Magic, Malone.. su bile legende ali mi bi lakse s njima nego protiv ovakvih igraca kao KD. Ne volim sto je presao u GSW ali kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...

nudista

pre 6 godina

Pametno je uradio. I ja bih isto. Problem je sto on sam nije rascistio sa tim pa ga sada pogadjaju komentari mase koja ne misli svojom glavom. Gomila igraca menja klub , a sada njega razapinju, ali on se prima.

Lars

pre 6 godina

Isto je kod nas, Jokic preskoci jedno takmicenje i preko noci postaje izdajnik, o Djokovicu da ne pricam.. kako se samo usudio da ne bude prvi na svetu!? Ne misle tako svi nego su budale najglasnije pa se stice pogresan utisak. U svakom slucaju, spavas li mirno Durente, za dve godine je svetsko! :)

Mandrak

pre 6 godina

E moj druže, kritika je kad golman koji je svoju reprezentaciju odveo na svetsko prvenstvo zamalo ne završi linčovan jer je prešao u veći klub, pa onda patriote još i zvižde svojoj reprezentaciji jer je on na golu.

pertinaks

pre 6 godina

@kow

Ti se rekao da je Durant najbolji skorer ikada, ne da je najsvestraniji. A i to je upitno. Nema tu puno pameti kad se kaze najbolji skorer gledaju se poeni ne dal je postigao kos horogom , trojkom, zakucavanjem. I kakve ima veze dal je neko povredjivan, tu ulazimo u domen teorije.

zile

pre 6 godina

Ja opravdavam to sto je uradio. Kada bude unucima za 40 godina pricao ko je i sta je bio, da li je bolje da kaze: e znate, vas deka je igrao za raspalu Oklahomu, vrteo se oko prstena ali nije mogao da dodje do njega, ili: pa znate, bio sam sampion najjace lige sveta toliko i toliko puta?
Hoce da udje u istoriju. Taj cilj opravdava sredstva. Igra za manju platu. Dokaz. Tacka.

kow

pre 6 godina

011/2

Postujem Vase misljenje, iako se ne slazem vecinski. Svakako ljudi znaju da dizu Dzordana u nebesa, neki koji ga cak nisu ni gledali.
Idalje smatram da najbolji kosarkasi ne moraju da budu nuzno najbolji ofanzivci, mada za Dzordana to vazi naravno, samo Durant je svestraniji od njega. 90ih bi Durant bio cudo i niko ne bi mogao da ga cuva zbog toga sto bi sirio reket sa linije za 3 poena. Njegov tim bi najvise profitirao od toga. Svestan sam da dve ere ne mogu da se uporedjuju, posebno u kosarci, samo iznosim svoje misljenje kao covek koji je budno pratio veliki broj utakmica.
Za svoj idealni tim bi izabrao: Medzika,Jordana,LeBrona,Duncana,Olajuwona
sa izmenama: Stokton, Kobi, Bird, Meloun, Karim

Moj tim sto se tice cisto skorera: Oskar Robertson, Jordan, Durant, Novicki,Vilt ;

To sto mi je Jordan u oba tima pokazuje koliko ga volim i postujem. Volim razmenu misljenja tako da bih voleo da mi odgovorite.

Nemanja

pre 6 godina

Nekad mastam o tome sta bi bilo da su i Furent i Harden ostsli u Oklahomi i da se Harden razvio u Oklahomi u ovakvog igraca kakav je danas, to bi bila sasvim sigurno jedna od najubojitijih ekipa ikada ... ali ipak Hardenu je trebalo vise prostora da postane to dto jeste, nesto sto pored Rasela je tesko mogao da dobije tad ...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?

strucnjak

pre 6 godina

@drmr Nisi uopste ispravno postavio poredjenje jer bi njemu plata u OKC bila ista ako ne i veca nego u GSW, a radio bi isti posao, sanse za titulu bi mu bile manje, ali bi opet bile realne... Ovo sto je on uradio je kao kad igras igricu i ukucas sifru, dakle presao si igricu sve ok, ali i ti sam znas da to nije to...

Kendra Lust

pre 6 godina

Kukavica neopevana.
Prešao u tim koji ga je izbacio u finalu konferencije a pri tome je vodio 3-1 potiv njih?!
I to u tim koji je i pre njega bio najjači, postavio rekord lige u broju pobeda...
Ovaj lik što pominje 500 evra, banku i 1500 evra je promašio poentu. Pa upravo je Durentu manja plata u GS nego u OKC! O čemu ti prijatelju pričaš:)

alek

pre 6 godina

Durant moze biti najkompletniji skorer jer nema slabosti u napadu. Odlican u sutu za tri, odlican sa slobodnih bacanja, sut za poludistance, a u poslednjih par sezona je razvio i post igru. Ali najbolji nije, bolji je svakako Dzordan. Mozda cak i Kobe.

kow

pre 6 godina

Pertinaks

Durant nije zavrsio svoju karijeru, koja je i do sada bila isarana povredama koje su ga sprecavale da u nekim trenucima pokaze jos vise. I pored toga ocekujem da ce biti medju top 5 igraca sa najvise postignutih poena. Points per game jeste strasno bitna kategorija, ali takodje ne daje pravu sliku o svestranosti u napadu Duranta, mnogo puta je izlazio iz povrede, mnogo puta morao da se vraca. Igrao je vecinu svoje dosadasnje karijere sa Vestbrukom, ljudi moji ako to ne govori koliko su njegovih 27.2 poena veliki ja ne znam. Pored toga zadnje dve sezone igra sa strasnim napadacima i ljudima koji su navikli na preko 23 PPG, i pored toga belezi takve brojke.

qqqq

Obozavam Dzordana i bez trunke razmisljanja mogu reci da je najveci ikada, ali najbolji skorer i ne bas. No moramo priznati da je igrao u takvoj eri gde 3pt nije bio previse zastupljen, pa svakako impresionira 28.2 u njegovoj ruki sezoni. Covek koji nije imao sut za tri poena i koji nije bas savrseno izvodio slobodna bacanja ne moze da bude najbolji skorer. Naravno kosarku ne cini samo napad.. ali ovo je sada tema. Durant ima bolji 3P% i FT% od Dzordana, i to ne zanemarljivo. Uzimaju u obzir da je Durant ispalio mnogo vise suteva za 3 nego Dzordan dolazimo do toga da je mnogo bolji suter. Ulaz koji ima Durant, njegov raspon ruku, svestranost pod reketom u miss match situacijama u kojima se stalno nalazi zbog svoje konstitucije. Postujmo Duranta.

Dr. J.

pre 6 godina

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Hahahhaha zanimljiv komentar,gde te još boli?

joca

pre 6 godina

Ma zivi covek svoj zivot,sta te briga uzimas pare,uzimas titule a kome smeta neka place i kuka ionako samo to i mogu da rade...Da zavide.

Ddrogba

pre 6 godina

@drmr Covek je ovde imao max ugovor sigurica, cak je potpisao za gsw manji ugovor zbog svih zvezda koje ima tim... Poenta je da odes kod direktnog konkurenta za titulu, koji te je te sezone okrenuo sa 3-1 iu FINALU konferencuje i jos places kako te ljudi ne vole, a tvoji kukavicki postupci su doveli do toga... Ja bih njega uporedio pre sa tim da ti ostane jedan ispit na drzavnom pa predjes na singididi i slicne nebuloze jer si pao par puta, pa ti je sav svet kriv sto si zavrsio privatni, a sam si izabrao daleko laksi put

Kol

pre 6 godina

Sam si trazio da si presao u bilo koji drugi tim pa ajde nego si presao u tim koji te je pobedio u finalu iako si imao prednost, sta mislis da li bi MJ bio ono sto jeste danas da je izabrao laksi put i presao u Lejkerse, Boston ili Detroit koji su ga prasili prvih sezona kada su hteli! Ne nego je cutao radio i svi znamo ko je Michael Jordan danas! Tako da cuti i blamiraj se na tviteru sa laznim nalozima, vrhunski igrac ali zaista mentalno nestabilna osoba!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Niđe veze komentar.
Ovde nisu pare u pitanju, on je sa tom Oklahomom imao odličan tim, jedno finale, finale konferencije gde je prosuo sa Rasom 3-1 protiv GSW.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Najobicniji laik vidi da ovoj ekipi GS ne moze niko da prismrdi , pogotovo na 4 dobijene ... Zakleti Spurs vam kaze ... Ovaj tim ce ukoliko ostane u sastavu Kari, Klej i Durent , uzeti jos 3-4 prstena ... I da dodam jos , malo zalim za onin vecerima I finala izmedju Majamija i San Antonija , poslednja dva finala koja su bila kvalitetna ... sve posle toga jedno duplo golo , bez zara , bez emocija ... rutinsko odradjivanje posla Golden Stejta ... Zeleo sam da vidim Kevina u San Antoniju , postojale neke price ali nista vise od toga ... 2 superstara u ekipi i vise nego dovoljno ...

kow

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.

opet ja

pre 6 godina

I opet, retko ko vidi problem u tome sto je otisao iz OKC. Nije dobro saradjivao sa Vestbrukom i kraj. Problem je izbor kluba. otisao je u redove ljutog neprijatelja od koga je izgubio mesec dana pre toga. Da je otisao u San Antonio kako bi se suprotstavio Voriorsima niko se ne bi bunio. Da je otisao u Boston/Vasington da se suprotstavi Klivlendu na istoku opet ne verujem da bi neko rekao nesto lose. Covek je jednostavno nadmasio Lebronov potez iz 2010. a ne verujem da je neko mislio da je moguce napraviti nesto sokantnije. To bi bilo kao da je Dzordan presao u Pistonse 1990. Shaq u Bulse 1996, LeBron u Seltikse 2010.

Marko

pre 6 godina

Ja nisam iz njegovog grada i nisam navijao za oklahomu, ali mislim isto sto i navijaci oklahome. Ribica obicna, bolje da je otisao u milvoki ili denver pa da gradi neku pricu

nolerafa

pre 6 godina

Ti si najveća pi.da u povijesti lige taman da osvojiš još 10 trofeja i 10 MVP nagrada.Buniš se što te ljudi napadaju a prešao si u najvećeg rivala,pa ajde i to što je najveći rival nego ekipa koja je i prije tebe bila daleko najjača.Da si otišao u bilo koji od 29 drugih timova nitko ti ne bi riječ rekao a ovako se nosi sa time da ćeš nosit teret čovjeka koji je odabrao najlakšu moguću opciju da dodje do naslova,takvi se nikada ne cijene.

jeti

pre 6 godina

@brian Bogami, nisam siguran da se masa zanela. Licno, kada sam video naslov "Durent u GS-u!", odmah sam pomislio ono sto i dalje mislim, jednostavno linija najlakseg moguceg otpora. Lose...

pot

pre 6 godina

Jedan od najboljih skorera svih vremena, bez ikakve sumnje. Neverovatan igrač, šteta za tu izdaju, ali morao je jer šteta je da takav igrač nema prsten.

011/2

pre 6 godina

@Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Pored Dzordana bi morao da trazi dozvolu i aut da izveda, a ne da sutne.:-)

A onda bi postao duplo bolji igrac nego sto je sada!

voker

pre 6 godina

Ne znam sta oces, da ti aplaudiramo jer si otisao u tim koji je sezonu pre toga osvojio titulu a u tekucoj sezoni pobedio 73 utakmice i da je bilo malo srece osvojili bi i drugu titulu (Nervozni Grin, povreda Boguta i Igija, kari sa losim clankom).

Swift

pre 6 godina

Nije mi jasno, sto se uopste osvrce na takve komentare? Potpuno je nebitno sta drugi misle, ako je srecan i zadovoljan svojim izborom, onda je to bio pravi izbor. Najbolje bi bilo da te negativne komentare iskoristi kao motivaciju, izazov, da pruzi sto bolje partije i zapusi usta pljuvacima i hejterima, kao sto je to uradio u finalu.

Majčin sin

pre 6 godina

Još pamtim kako je igrao protiv nas. Kakav paklen igrač, veeliki majstor. Svi koji ga mrze mogu samo da mu pljunu pod prozor.
Od mene i dalje ima poštovanje. Preuzeo je svoj život u svoje ruke, odlučio i sproveo odluku. Daj bože da njegovi kritičari sa tastaturom znaju to da urade u svom životu.

kil

pre 6 godina

Brian vidi se da nemas pojma, nije stvar tu rivalstva tu je stvar ljubavi prema kosarci prema nba a on je sa tim potrzom unistio nba a ne OKC... jer je u vec premocan GSW presao i ljudi su znali vec pobenika opala je prodaja karata na svim utakmicama i ostalo zato nba za razliku od fudbala ima ogranicenu platu za igrace

qqqq

pre 6 godina

(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Dzordan je najbolji skorer ikada. Argument je 10 titula najboljeg strelca, najveci ppg u istoriji i u regularnoj sezoni i u plejofu.

Grdan

pre 6 godina

Sa brda se bolje vidi.
Predstavljao si ponos jednog tima i nadu da sirotinja (Oklahoma) moze jednog dana da bude sampion. Ostavio si ih i krenuo lakim putem. Poruka koju si im poslao nije bas ona koju navijaci zele.
Uzivaj.
Nisi nasao dobro poredjenje. Tvoj slucaj je isti kao LBJ, sa MJ nemas bas nikakvih dodira. Ne prljaj ga, odabi!

brian

pre 6 godina

realno...
nit je u tom NBA-u izrazen navijacki fanatizam kao u Evropi i fudbalu, nit su neki ljuti rivali Golden State i Oklahoma...danas su celi klubovi tu sutra u nekom drugom gradu kad se promeni vlasnik.

Mediji i novinari su mocan faktor danas, premocan. Oni su ga razapeli i masa se zanela i eto epiloga.

drmr

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja

Slobodan

pre 6 godina

Dzordan nije presao u Detroit kad nije mogao da ih pobedi, u tome je razlika izmedju vas dvojice. Da si preso u npr. Boston, niko ti nista ne bi rekao, ali posto si preso u 73-9 tim, naravno da ces da postanes omrazen medju ljudima

Beskitschmenjak

pre 6 godina

Koliko ga samo vređaju ovakvi komentari, veoma često i burno reaguje na njih. Verovatno je zbog toga što zna da njegov potez nije ispravan, nije sportski. Nije on igrao u nekoj krš ekipi, nego je iz jedne super ekipe (Westbrook, Harden, Ibaka...) prešao u još bolju. Nikad neće biti zapamćen kao šampion.

asamokum brother from another father

pre 6 godina

Stvarno ne razumijem citavu ovu pricu. Covjek je prije svega profi kosarkas, igra za novac, a ne za neciju ljubav.
Nejasni su mi ljudi koji ga napadaju da je izdajica(pogotovo ovo nase "fenstvo")... Izdajica? Koga je izdao? Sta je izdao? Momak igra kosarku i ima pravo da bira za koga ce(kad je vec vanserijski primjerak)...
U cijeloj prici, on mi djeluje kao najveca budala sto uopste obraca paznju.

brian

pre 6 godina

realno...
nit je u tom NBA-u izrazen navijacki fanatizam kao u Evropi i fudbalu, nit su neki ljuti rivali Golden State i Oklahoma...danas su celi klubovi tu sutra u nekom drugom gradu kad se promeni vlasnik.

Mediji i novinari su mocan faktor danas, premocan. Oni su ga razapeli i masa se zanela i eto epiloga.

Slobodan

pre 6 godina

Dzordan nije presao u Detroit kad nije mogao da ih pobedi, u tome je razlika izmedju vas dvojice. Da si preso u npr. Boston, niko ti nista ne bi rekao, ali posto si preso u 73-9 tim, naravno da ces da postanes omrazen medju ljudima

qqqq

pre 6 godina

(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Dzordan je najbolji skorer ikada. Argument je 10 titula najboljeg strelca, najveci ppg u istoriji i u regularnoj sezoni i u plejofu.

kow

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.

opet ja

pre 6 godina

I opet, retko ko vidi problem u tome sto je otisao iz OKC. Nije dobro saradjivao sa Vestbrukom i kraj. Problem je izbor kluba. otisao je u redove ljutog neprijatelja od koga je izgubio mesec dana pre toga. Da je otisao u San Antonio kako bi se suprotstavio Voriorsima niko se ne bi bunio. Da je otisao u Boston/Vasington da se suprotstavi Klivlendu na istoku opet ne verujem da bi neko rekao nesto lose. Covek je jednostavno nadmasio Lebronov potez iz 2010. a ne verujem da je neko mislio da je moguce napraviti nesto sokantnije. To bi bilo kao da je Dzordan presao u Pistonse 1990. Shaq u Bulse 1996, LeBron u Seltikse 2010.

Grdan

pre 6 godina

Sa brda se bolje vidi.
Predstavljao si ponos jednog tima i nadu da sirotinja (Oklahoma) moze jednog dana da bude sampion. Ostavio si ih i krenuo lakim putem. Poruka koju si im poslao nije bas ona koju navijaci zele.
Uzivaj.
Nisi nasao dobro poredjenje. Tvoj slucaj je isti kao LBJ, sa MJ nemas bas nikakvih dodira. Ne prljaj ga, odabi!

веверица

pre 6 godina

о.к. и треба да га прозивају. јесте их испалио, реално. али невероватно како нико не прозива нпр. вестбрука у смислу магарче себични и егоцентрични, због тебе је дурент отишао, јер си гушио његову игру и ниси ЖЕЛЕО (не умео, него баш желео) да искористиш његов потенцијал. или управу да прозову што нису имали ону ствар да спрече тај сељачки, гето, вестбруков перформанс којим је из недеље у недељу стављао дуренту до знања да је он (вестбрук) алфа мужјак у оклахоми. дурент је рекао о.к. рођаци, нема проблема, ти си главни, играј све по своме, а чика кд оде. то је реална слика.
и сви коментатори на б92 су, док је дурент био у оклахоми, шиштали како је срамота да вестбрук шутне и по 30 пута (а 60% су цигле), а има дурента. а сад су као увређени, питају се куда иде кошарка. шизофренија. иначе кд би отишао и да му голден стејт није понудио уговор. отишао би негде другде (вашингтон, лејкерси...) 100%. слична прича као кајри. само је кајри утолико више био фер што је дозволио кливленду да извуче нешто кроз трејд.

voker

pre 6 godina

Ne znam sta oces, da ti aplaudiramo jer si otisao u tim koji je sezonu pre toga osvojio titulu a u tekucoj sezoni pobedio 73 utakmice i da je bilo malo srece osvojili bi i drugu titulu (Nervozni Grin, povreda Boguta i Igija, kari sa losim clankom).

nolerafa

pre 6 godina

Ti si najveća pi.da u povijesti lige taman da osvojiš još 10 trofeja i 10 MVP nagrada.Buniš se što te ljudi napadaju a prešao si u najvećeg rivala,pa ajde i to što je najveći rival nego ekipa koja je i prije tebe bila daleko najjača.Da si otišao u bilo koji od 29 drugih timova nitko ti ne bi riječ rekao a ovako se nosi sa time da ćeš nosit teret čovjeka koji je odabrao najlakšu moguću opciju da dodje do naslova,takvi se nikada ne cijene.

pot

pre 6 godina

Jedan od najboljih skorera svih vremena, bez ikakve sumnje. Neverovatan igrač, šteta za tu izdaju, ali morao je jer šteta je da takav igrač nema prsten.

zile

pre 6 godina

Ja opravdavam to sto je uradio. Kada bude unucima za 40 godina pricao ko je i sta je bio, da li je bolje da kaze: e znate, vas deka je igrao za raspalu Oklahomu, vrteo se oko prstena ali nije mogao da dodje do njega, ili: pa znate, bio sam sampion najjace lige sveta toliko i toliko puta?
Hoce da udje u istoriju. Taj cilj opravdava sredstva. Igra za manju platu. Dokaz. Tacka.

Kol

pre 6 godina

Sam si trazio da si presao u bilo koji drugi tim pa ajde nego si presao u tim koji te je pobedio u finalu iako si imao prednost, sta mislis da li bi MJ bio ono sto jeste danas da je izabrao laksi put i presao u Lejkerse, Boston ili Detroit koji su ga prasili prvih sezona kada su hteli! Ne nego je cutao radio i svi znamo ko je Michael Jordan danas! Tako da cuti i blamiraj se na tviteru sa laznim nalozima, vrhunski igrac ali zaista mentalno nestabilna osoba!

Mali Alek

pre 6 godina

E sad, ja ovog KD mrzim ali saml zato sto je mnoogo dobar. Toliko da je nasu reprezentaciju ubio na svetskom i sto je realno tip igraca koji pravi razliku USA protiv ostatka (recimo Srbije). On i jos po neki slican. Po mom misljenju, ubica... Da hoce mogao bi da daje 60 u proseku... Generacija Jordan, Magic, Malone.. su bile legende ali mi bi lakse s njima nego protiv ovakvih igraca kao KD. Ne volim sto je presao u GSW ali kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Niđe veze komentar.
Ovde nisu pare u pitanju, on je sa tom Oklahomom imao odličan tim, jedno finale, finale konferencije gde je prosuo sa Rasom 3-1 protiv GSW.

drmr

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja

Kendra Lust

pre 6 godina

Kukavica neopevana.
Prešao u tim koji ga je izbacio u finalu konferencije a pri tome je vodio 3-1 potiv njih?!
I to u tim koji je i pre njega bio najjači, postavio rekord lige u broju pobeda...
Ovaj lik što pominje 500 evra, banku i 1500 evra je promašio poentu. Pa upravo je Durentu manja plata u GS nego u OKC! O čemu ti prijatelju pričaš:)

antiDebil

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !

kow

pre 6 godina

Pertinaks

Durant nije zavrsio svoju karijeru, koja je i do sada bila isarana povredama koje su ga sprecavale da u nekim trenucima pokaze jos vise. I pored toga ocekujem da ce biti medju top 5 igraca sa najvise postignutih poena. Points per game jeste strasno bitna kategorija, ali takodje ne daje pravu sliku o svestranosti u napadu Duranta, mnogo puta je izlazio iz povrede, mnogo puta morao da se vraca. Igrao je vecinu svoje dosadasnje karijere sa Vestbrukom, ljudi moji ako to ne govori koliko su njegovih 27.2 poena veliki ja ne znam. Pored toga zadnje dve sezone igra sa strasnim napadacima i ljudima koji su navikli na preko 23 PPG, i pored toga belezi takve brojke.

qqqq

Obozavam Dzordana i bez trunke razmisljanja mogu reci da je najveci ikada, ali najbolji skorer i ne bas. No moramo priznati da je igrao u takvoj eri gde 3pt nije bio previse zastupljen, pa svakako impresionira 28.2 u njegovoj ruki sezoni. Covek koji nije imao sut za tri poena i koji nije bas savrseno izvodio slobodna bacanja ne moze da bude najbolji skorer. Naravno kosarku ne cini samo napad.. ali ovo je sada tema. Durant ima bolji 3P% i FT% od Dzordana, i to ne zanemarljivo. Uzimaju u obzir da je Durant ispalio mnogo vise suteva za 3 nego Dzordan dolazimo do toga da je mnogo bolji suter. Ulaz koji ima Durant, njegov raspon ruku, svestranost pod reketom u miss match situacijama u kojima se stalno nalazi zbog svoje konstitucije. Postujmo Duranta.

asamokum brother from another father

pre 6 godina

Stvarno ne razumijem citavu ovu pricu. Covjek je prije svega profi kosarkas, igra za novac, a ne za neciju ljubav.
Nejasni su mi ljudi koji ga napadaju da je izdajica(pogotovo ovo nase "fenstvo")... Izdajica? Koga je izdao? Sta je izdao? Momak igra kosarku i ima pravo da bira za koga ce(kad je vec vanserijski primjerak)...
U cijeloj prici, on mi djeluje kao najveca budala sto uopste obraca paznju.

Marko

pre 6 godina

Ja nisam iz njegovog grada i nisam navijao za oklahomu, ali mislim isto sto i navijaci oklahome. Ribica obicna, bolje da je otisao u milvoki ili denver pa da gradi neku pricu

alek

pre 6 godina

Durant moze biti najkompletniji skorer jer nema slabosti u napadu. Odlican u sutu za tri, odlican sa slobodnih bacanja, sut za poludistance, a u poslednjih par sezona je razvio i post igru. Ali najbolji nije, bolji je svakako Dzordan. Mozda cak i Kobe.

Lars

pre 6 godina

Isto je kod nas, Jokic preskoci jedno takmicenje i preko noci postaje izdajnik, o Djokovicu da ne pricam.. kako se samo usudio da ne bude prvi na svetu!? Ne misle tako svi nego su budale najglasnije pa se stice pogresan utisak. U svakom slucaju, spavas li mirno Durente, za dve godine je svetsko! :)

Majčin sin

pre 6 godina

Još pamtim kako je igrao protiv nas. Kakav paklen igrač, veeliki majstor. Svi koji ga mrze mogu samo da mu pljunu pod prozor.
Od mene i dalje ima poštovanje. Preuzeo je svoj život u svoje ruke, odlučio i sproveo odluku. Daj bože da njegovi kritičari sa tastaturom znaju to da urade u svom životu.

kow

pre 6 godina

011/2

Postujem Vase misljenje, iako se ne slazem vecinski. Svakako ljudi znaju da dizu Dzordana u nebesa, neki koji ga cak nisu ni gledali.
Idalje smatram da najbolji kosarkasi ne moraju da budu nuzno najbolji ofanzivci, mada za Dzordana to vazi naravno, samo Durant je svestraniji od njega. 90ih bi Durant bio cudo i niko ne bi mogao da ga cuva zbog toga sto bi sirio reket sa linije za 3 poena. Njegov tim bi najvise profitirao od toga. Svestan sam da dve ere ne mogu da se uporedjuju, posebno u kosarci, samo iznosim svoje misljenje kao covek koji je budno pratio veliki broj utakmica.
Za svoj idealni tim bi izabrao: Medzika,Jordana,LeBrona,Duncana,Olajuwona
sa izmenama: Stokton, Kobi, Bird, Meloun, Karim

Moj tim sto se tice cisto skorera: Oskar Robertson, Jordan, Durant, Novicki,Vilt ;

To sto mi je Jordan u oba tima pokazuje koliko ga volim i postujem. Volim razmenu misljenja tako da bih voleo da mi odgovorite.

joca

pre 6 godina

Ma zivi covek svoj zivot,sta te briga uzimas pare,uzimas titule a kome smeta neka place i kuka ionako samo to i mogu da rade...Da zavide.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Najobicniji laik vidi da ovoj ekipi GS ne moze niko da prismrdi , pogotovo na 4 dobijene ... Zakleti Spurs vam kaze ... Ovaj tim ce ukoliko ostane u sastavu Kari, Klej i Durent , uzeti jos 3-4 prstena ... I da dodam jos , malo zalim za onin vecerima I finala izmedju Majamija i San Antonija , poslednja dva finala koja su bila kvalitetna ... sve posle toga jedno duplo golo , bez zara , bez emocija ... rutinsko odradjivanje posla Golden Stejta ... Zeleo sam da vidim Kevina u San Antoniju , postojale neke price ali nista vise od toga ... 2 superstara u ekipi i vise nego dovoljno ...

Nemanja

pre 6 godina

Nekad mastam o tome sta bi bilo da su i Furent i Harden ostsli u Oklahomi i da se Harden razvio u Oklahomi u ovakvog igraca kakav je danas, to bi bila sasvim sigurno jedna od najubojitijih ekipa ikada ... ali ipak Hardenu je trebalo vise prostora da postane to dto jeste, nesto sto pored Rasela je tesko mogao da dobije tad ...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?

011/2

pre 6 godina

@Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Pored Dzordana bi morao da trazi dozvolu i aut da izveda, a ne da sutne.:-)

A onda bi postao duplo bolji igrac nego sto je sada!

Mandrak

pre 6 godina

E moj druže, kritika je kad golman koji je svoju reprezentaciju odveo na svetsko prvenstvo zamalo ne završi linčovan jer je prešao u veći klub, pa onda patriote još i zvižde svojoj reprezentaciji jer je on na golu.

Dr. J.

pre 6 godina

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Hahahhaha zanimljiv komentar,gde te još boli?

nudista

pre 6 godina

Pametno je uradio. I ja bih isto. Problem je sto on sam nije rascistio sa tim pa ga sada pogadjaju komentari mase koja ne misli svojom glavom. Gomila igraca menja klub , a sada njega razapinju, ali on se prima.

jeti

pre 6 godina

@brian Bogami, nisam siguran da se masa zanela. Licno, kada sam video naslov "Durent u GS-u!", odmah sam pomislio ono sto i dalje mislim, jednostavno linija najlakseg moguceg otpora. Lose...

Beskitschmenjak

pre 6 godina

Koliko ga samo vređaju ovakvi komentari, veoma često i burno reaguje na njih. Verovatno je zbog toga što zna da njegov potez nije ispravan, nije sportski. Nije on igrao u nekoj krš ekipi, nego je iz jedne super ekipe (Westbrook, Harden, Ibaka...) prešao u još bolju. Nikad neće biti zapamćen kao šampion.

Swift

pre 6 godina

Nije mi jasno, sto se uopste osvrce na takve komentare? Potpuno je nebitno sta drugi misle, ako je srecan i zadovoljan svojim izborom, onda je to bio pravi izbor. Najbolje bi bilo da te negativne komentare iskoristi kao motivaciju, izazov, da pruzi sto bolje partije i zapusi usta pljuvacima i hejterima, kao sto je to uradio u finalu.

Student

pre 6 godina

Svaka čast Durentu, ali što je Džejms imao lošiju statistiku u prošlogodišnjem finalu? Dao je u proseku isto poena koliko si i ti njemu ubacio, a on čovek ima ako se ne varam 34 godine. Igrali ste direktno jedan protiv drugog, niko tu nije nikoga uspeo da zaustavi.
Drugo, zaobišli ste pravila finansijskog fer play-a, pravila koja su uspostavljena da neka ekipa ne bi bila predominantna i sada želite poštovanje. Zbog vas verujem da će uskoro biti bodovanje igrača, a ne gledanje plata, pa neće moći da se desi da postoji ekipa kao što je GSW.

strucnjak

pre 6 godina

@drmr Nisi uopste ispravno postavio poredjenje jer bi njemu plata u OKC bila ista ako ne i veca nego u GSW, a radio bi isti posao, sanse za titulu bi mu bile manje, ali bi opet bile realne... Ovo sto je on uradio je kao kad igras igricu i ukucas sifru, dakle presao si igricu sve ok, ali i ti sam znas da to nije to...

Ddrogba

pre 6 godina

@drmr Covek je ovde imao max ugovor sigurica, cak je potpisao za gsw manji ugovor zbog svih zvezda koje ima tim... Poenta je da odes kod direktnog konkurenta za titulu, koji te je te sezone okrenuo sa 3-1 iu FINALU konferencuje i jos places kako te ljudi ne vole, a tvoji kukavicki postupci su doveli do toga... Ja bih njega uporedio pre sa tim da ti ostane jedan ispit na drzavnom pa predjes na singididi i slicne nebuloze jer si pao par puta, pa ti je sav svet kriv sto si zavrsio privatni, a sam si izabrao daleko laksi put

pertinaks

pre 6 godina

@kow

Ti se rekao da je Durant najbolji skorer ikada, ne da je najsvestraniji. A i to je upitno. Nema tu puno pameti kad se kaze najbolji skorer gledaju se poeni ne dal je postigao kos horogom , trojkom, zakucavanjem. I kakve ima veze dal je neko povredjivan, tu ulazimo u domen teorije.

LogenMNE

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente. 

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Jordan je toliko bolji da je glupo sad traziti podatke koje ptice na grani znaju. Kobe na vrhuncu karije takodje. A po meni je Curry daleko najbolji strijelac trenutno... razlika je sto curry nikad ne forsira i sto je daleko najopasniji igrac lige. Citava odbrana gravitira na njemu i ostavlja Duranth 10 polaganja po mecu. Ko zna kosarku, jasno vidi sve to.

WillyWonka

pre 6 godina

Što se mene tiče, mislim da je povukao jako loš potez u karijeri, ali to je njegovo pravo. Međutim, KD nikako da skonta da je sam sebi u svemu ovome najveći neprijatelj. Dajući ovakve izjave upravo pokazuje koliko sam sa sobom nije raščistio i na neki način priznaje grešku. Prestani kmečati i igraj.

vlado

pre 6 godina

Covece, vodio si 3:1 protiv GS u finalu zapada, izgubio 3 zaredom i onda tokom prelaznog roka presao u isti taj GS (koji je uz put te godine u finalu takodje vodio 3:1 pa izgubio od Kavsa u 7 utakmica) Mentalitet "ako ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi". Sad kad si "pobegulja" pokrij se usima i trpi...I nemoj da se stavljas sa Dzordanom u istu recenicu, njemu sigurno nije padalo na pamet da predje u Pistonse, Seltikse i ostale timove istoka koji su ga u prvih 6-7 godina redovno izbacivali u plej ofu...

goran

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.
(Samo da dodam, 17. novembar 2017 12:24)

Bolje da nisi ništa dodao. Barkli je prešao u Hjuston kod Oladžuvona kako bi osvojio prsten, a nije uspeo. A Pejton je koliko znam bio prešao u supertim Lejkersa i ni on uspeo (doduše osvojio je kasnije u Majamiju sa Vejdom i Šekom). Tako da sedi jedan.

deodobasic

pre 6 godina

Po većini komentatora Durant je trebao završiti karijeru kao Barkley,Malone,Ewing,Reggie Miller i ostali.Trebao je ostati u Okc-u sa siledžijom Westrbookom i nikada ništa ne osvojiti,trebao je dočekati penziju ringless.Durant je htio ostati u Okc-u,vidio je da uprava kluba pušta Hardena jer nije htjela platiti 5 milijuna preko luxury taxa,vidio je kako uprava trejda Ibaku iako se on tome osobno protivio,upozoravao je upravu koja je gurala Westrbrooka kao glavnog igrača da to ne rade,ignorirali su ga i sa pravom se pokupio.Durant je dao Okc-u 8 sezona,nije otišao nakon godinu dvije,sa pravom je uzeo sudbinu u svoje ruke i odlučio postati Nba šampion,i da njega nije bilo Gsw ne bi pobjedio Cavse prošle godine,odtuda i nagrada za mvp finala.Durant nije više mogao podnjeti da Lebron osvaja naslove,a da je on bez prstena,nije htio da ga prozivaju da nikad ništa nije osvojio i nije htio završiti karijeru kao Ewing,Barley,Malone,Stokton,Miller bez prstena i bez poštovanja.

kil

pre 6 godina

Brian vidi se da nemas pojma, nije stvar tu rivalstva tu je stvar ljubavi prema kosarci prema nba a on je sa tim potrzom unistio nba a ne OKC... jer je u vec premocan GSW presao i ljudi su znali vec pobenika opala je prodaja karata na svim utakmicama i ostalo zato nba za razliku od fudbala ima ogranicenu platu za igrace

bratemojbratemoj@gmail.com

pre 6 godina

GSW ima tri svoja pika Kari Tompson I Grin i doveli Durenta i to je super tim,a Lebron doveo dva bivsa MVP a Vejda i Rouza superstara Kevin Lava i igraca koji je prosle godine bio drugi najbolji poenter lige Ajzea Tomas,plus najbolji trojkas poslednjih 10 ak godina Kajl Korver i onda je Durent izdajnik a ovaj je frajer???

hahahahahahahahahhaa u kako mi licemernom svetu zivimo strasno. GSW su razvijali svoje pikove i kupili Igudalu i Durenta od "zvezda" a James gde god ode dovede bar tri azdaje sa sobom Majami (Vejd,Bosh,Rej Alen) Klivlend(Kevin Lav,Ajzea Tomas,Derik Rouz,Dvejn Vejd)

iv13

pre 6 godina

amislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !
(antiDebil, 16. novembar 2017 23:06)


Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?

buka

pre 6 godina

@veverica
Jedini smislen komentar.
Usput,ako postoji skala ogavnih igrača kroz istoriju NBA taj isti Westbruck ubedljivo vodi na istoj.Upravo mi je i zanimljiva ova sezona jer su došla 2 igrača kojima ovaj egomanijak ne sme reč da kaže.

Terenac

pre 6 godina

Pa i nije. Dzordan nije prosao kroz isto, on nije presao u Detroit kad su ga ovi bukvalno prebili od batina u plejofu.
Da li on shvata da je bio prva zvezda i igrao u timu za titulu, prosuo 3-1 u finalu zapada a onda presao u taj isti tim koji ga je obrukao? I posle se cudi sto mu govore da je ono na "p". Nije obicna nego je ono na "p" puta 100.

munze_konza

pre 6 godina

Kao sto je Lebron ispao jaje tako je i Kevin. Majkl je igrao sa indijancima u timu i kao najveci pokazatelj je to sto posle igranja sa njim niko nigde nije imao ni priblizno istu karijeru kao sa njim u Chicagu. Pipen je bio fenomenalan i to bi bilo to. Centri svi u nivou Stimca i Raska Katica, bekovi kao Filip Covic. Ali mentalitet, volja i srce su terali sve da igraju bolje od svojih mogucnosti.

Lesa

pre 6 godina

@Svima koji pljuju Durenta

To sto navodite kao kukavicluk i laksi put bi imalo smisla potpuno da Lebron nije uradio ono sto je uradio prelaskom u Majami kod Vejda, uz dolazak Bosha. Ovako, podrzavam potez Durenta, i iskreno mi je bilo drago kada sam video da je izabrao Golden Stejt, navijao sam da to uradi. Da Lebron nije uradio to sto jeste, ne bih podrzavao ovaj potez Durenta. Opet bih mi bilo drago da se skloni od onog egomanijaka Vestbrika ali bih tada navijao da predje u san Antonio ili Boston, nikako u Golden Stejt. Ajde zapitajte se zasto bi on pustio da drugi super star lige gradi super timove oko sebe dok se on u svom bori sa saigracem, gde vidi da u doglednoj buducnosti nema bas neke sanse da dodje do titule? Cak i da je izbacio Golden Stejt, da li bi mogli da se nose sa Klivlendom koji vec godinama nema ozbiljnog protivnika na istoku (kao sto to nije imao ni Majami dok je bila aktuelna trojka)? Iskreno, ja ne bih dozvolio. Izbrao bih isto kao i on, ne zbog lakseg puta (koji i sami vecinom birate kada god mozete u zivotu, za sve), nego kao odgovor na model i trend koji je neko drugi zapoceo, a liga to dozvolila. Meni je drago da znam da neko stoji na putu tom nasilnom forsiranju jednog igraca od strane lige i medija, od prvog dana, da bude veci nego sto jeste. Znam da postoji tim koji je protivteza svemu tome. I hvala mu na tome!

nista o nicemu

pre 6 godina

kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...
(Mali Alek, 16. novembar 2017 23:53)

Uporedjujes NBA i ULEB, bravo ti ga, super si.

Valkarin

pre 6 godina

Bilo bi mi drago da i Westbrook uskoro zapali iz Oklahome kao poslednji preostali clan tima koji je dosao iz Seattlea. Nacin na koji su opljackali taj grad je takav da vlasnici Thundera zasluzuju samo najgore.

Drax

pre 6 godina

Ja ne znam sta ovaj momak ocekuje.Da nece mozda da ga hvale sto se mnogo borio i osvojio taj prsten.I jos da pominje Dzordana od svih ljudi.Pa Dzordan ne bi ni pod razno presao u GS ni bilo koji drugi tim da samo da bi uzeo prsten.

milan

pre 6 godina

@ kow, 16. novembar 2017 22:22

najbolji "skorer" je onaj koji u odlucujucem napadu pogodi kos. makar dao samo taj jedan kos u utakmici.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sjecam se kako su ga maltretirali po drustvenim mrezama... Oh, stani. Pa on je sam sebe vrijedjao s pola tih naloga.

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Zanimljivi komentari , zaista ima sta pametno da se procita. Moje misljenje kao velikog fana Durenta se ipak poklapa sa razmisljanjem njegovih hejtera kad pricamo o takmicarskom smislu (sto je ipak najbitnije slozicete se milion gore dole u njegovom slucaju ne menja drasticno stvari sto se njega tice) , izabrao je laksi put i po tome ce nazalost ostati upamcen i uvek ce mu ljudi osporavati to. Niko njemu ne moze oduzeti ovo sto je osvojio sa Gsw ali su ljudi hteli drugu pricu za njega pa tako i ja. Slazem se isto da je sa Westbrookom to bilo nemoguce i uopste ne volim kad ljudi gledaju njegovu statistiku sa tripldablovima pa ionako se sve vrti i podredjeno je njemu. Kako moze egocentrik da igra na mestu pleja (organizatora igre) ?! Steta sto je mogao u San Antonio npr to bi bila elegancija koja bi se ravnopravno suprostavila Gsw bez divljacke kosarke koju je forsirala Oklahoma. Dal ce u buducnosti pasti jaci prelazak sa zvezdom u rangu Durenta u suparnicku ekipu zaista je tesko poverovati. Uspeo je da nadmasi Lebrona sto se tice prelaska u Majami tako da to vise niko i ne spominje. Druga je stvar da se strasno uklopio u ovaj tim pored toliko superstarova svi igraju podredjeno ekipi i smesi im se nekoliko titula u kontinuitetu ukoliko ostanu zdravi. Za kraj samo da se prebacim na temu da je Kari po meni nestvarniji igrac od Durenta i da on ite kako zasluzuje da se spomene kad se nabrajaju najbolji igraci ove igre. Zasenio je sve i promenio kosarku.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?
(iv13, 17. novembar 2017 06:01)

Igrao je finale, finale zapadne konferencije, prosuo 3-1 protiv GSW, dakle, Oklahoma je imala materijal, nego je on tu pokazao koliko nije vođa

Mrle

pre 6 godina

Ovi sto sve gledaju kroz prizmu para mi nisu jasni ali to samo govori o tim ljudima. Ovo sto je on uradio je klasicna izdaja i prodaja nesto u rangu nasih politicara ali kod njega to nema veze sa parama nego sa karakterom. Zamislite npr. da je jedan Toti presao u Juve zato sto hoce trofej LS ili Skudeto e tu se meri velicina coveka i sportiste. Kao kad bi ja zakleti Partizanovac krenu sad za FMP da navijam jer igra EL ne ide to tako znaci karakter 0 a takvo postovanje i zasluzuje. Pa i on zna da moze sa GSV 10 titula da uzme i tamo ce ga gledati kao preletaca .

Kibo

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Primer ti nije dobar. Bolji bi bio kada bi rekao da radiš za 20.000 u Srbiji a neko ti ponudi 25.000. Pa i ne moraš da pređeš u tu banku zbog para jer imaš već šta god poželiš bukvalno. Prešao bi u tu banku ako imaš veću mogućnost napredovanja, da bi naučio nove stvari itd.

Edard Stark

pre 6 godina

Neki kritikuju Durenta kao da se znaju lično sa njim čitav život. Standardna priča...prosečni Srbenda sedi u fotelji i...pazi sad...kaže da je Durent sâm trazio to i da mu tako treba. Čovek je košarkaš, profesionalac. Svi kažu "on je otišao", a niko ne kaže "GSW ga doveo". Inače je GSW napravio sâm sve te igrače, a tek posle je Durent došao kod njih...i logično je da ćeš da ideš stepenicu više. Čovek je majstor, vanserijski igrač i zaslužio je da pređe u bolji TIM. Šta je trebalo da radi? Da tavori u Oklahomi i igra ceo život prvu i drugu rundu plejofa? Ili je trebalo da pređe u NBA Megalex Sakramento zato što je Mići iz Paraćina tako simpatičnije da navija za njega?

nista o nicemu

pre 6 godina

Durent najbolji skorer? Gde mu 30.2 poena po mecu? Neko ima 30.1, a to KD nije niti ce biti ikada. Samo taj neko 30+, a pokvario je statistiku sa dve sezone u Vizardsima.

Uros

pre 6 godina

Durent barem zna da sutira, za razliku od onog iz crtanog filma, za kojeg su izmenjali pravila kako bi pobedjivao. Smesno je uporedjivati ozbiljnog sportistu i medijsku zvezdu koja je u stilu kecera pobedjivala namestene utakmice da bi podigli prodaju patike i tv prava.

Kow

pre 6 godina

Pertinaks

Svestraniji skorer je za mene svakako bolji skorer. Trener moze savrsena da varira sa njim, busi odbranu ili je siri, za momka te visine, brzine i kosarkaske inteligencije.
Opet, poštujem vaše misljenje, ali ja ovako gledam na stvari.

zz

pre 6 godina

kosarka je posao kao i svaki drugi gledas sebe da vise zaradis,napredujes...to bi bilo isto kao kada bi obican covek odbio posao za 1000e a radio je za 300e...kosarka je FIRMA,ides gde ti je bolje,gledas karijeru,placeniji posao....itd.

koliko bi vas ostalo u firmi gde radite za 300e a neko vam predlozi"ej mozes da radis za 1000"?

znaci po mnogima Durent je trebao vecno ostati u tom gradu i u toj Firmi?

svako ima pravo da igra gde zeli,i to nikoga ne sme da bude briga!i da na silu radi ono sto vise ne zeli!i onda se na forumu pojave pametnjakovici da pametuju kako je on P.... a 99% od tih pametnjakovica bi uradili isto sto i on!

uopste nije pogresio,cak sto vise uradio je najpametniju stvar u svom zivotu!covek je bar imao cilj u zivotu i to je ostvario,ne mozemo mi obicni smrtnici nekom uspesnom coveku da pricamo sta da radi!dajte malo ozbiljnosti.

Samo da dodam

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.

kow

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.

drmr

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja

antiDebil

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !

pot

pre 6 godina

Jedan od najboljih skorera svih vremena, bez ikakve sumnje. Neverovatan igrač, šteta za tu izdaju, ali morao je jer šteta je da takav igrač nema prsten.

voker

pre 6 godina

Ne znam sta oces, da ti aplaudiramo jer si otisao u tim koji je sezonu pre toga osvojio titulu a u tekucoj sezoni pobedio 73 utakmice i da je bilo malo srece osvojili bi i drugu titulu (Nervozni Grin, povreda Boguta i Igija, kari sa losim clankom).

Slobodan

pre 6 godina

Dzordan nije presao u Detroit kad nije mogao da ih pobedi, u tome je razlika izmedju vas dvojice. Da si preso u npr. Boston, niko ti nista ne bi rekao, ali posto si preso u 73-9 tim, naravno da ces da postanes omrazen medju ljudima

nolerafa

pre 6 godina

Ti si najveća pi.da u povijesti lige taman da osvojiš još 10 trofeja i 10 MVP nagrada.Buniš se što te ljudi napadaju a prešao si u najvećeg rivala,pa ajde i to što je najveći rival nego ekipa koja je i prije tebe bila daleko najjača.Da si otišao u bilo koji od 29 drugih timova nitko ti ne bi riječ rekao a ovako se nosi sa time da ćeš nosit teret čovjeka koji je odabrao najlakšu moguću opciju da dodje do naslova,takvi se nikada ne cijene.

Grdan

pre 6 godina

Sa brda se bolje vidi.
Predstavljao si ponos jednog tima i nadu da sirotinja (Oklahoma) moze jednog dana da bude sampion. Ostavio si ih i krenuo lakim putem. Poruka koju si im poslao nije bas ona koju navijaci zele.
Uzivaj.
Nisi nasao dobro poredjenje. Tvoj slucaj je isti kao LBJ, sa MJ nemas bas nikakvih dodira. Ne prljaj ga, odabi!

Beskitschmenjak

pre 6 godina

Koliko ga samo vređaju ovakvi komentari, veoma često i burno reaguje na njih. Verovatno je zbog toga što zna da njegov potez nije ispravan, nije sportski. Nije on igrao u nekoj krš ekipi, nego je iz jedne super ekipe (Westbrook, Harden, Ibaka...) prešao u još bolju. Nikad neće biti zapamćen kao šampion.

Mandrak

pre 6 godina

E moj druže, kritika je kad golman koji je svoju reprezentaciju odveo na svetsko prvenstvo zamalo ne završi linčovan jer je prešao u veći klub, pa onda patriote još i zvižde svojoj reprezentaciji jer je on na golu.

brian

pre 6 godina

realno...
nit je u tom NBA-u izrazen navijacki fanatizam kao u Evropi i fudbalu, nit su neki ljuti rivali Golden State i Oklahoma...danas su celi klubovi tu sutra u nekom drugom gradu kad se promeni vlasnik.

Mediji i novinari su mocan faktor danas, premocan. Oni su ga razapeli i masa se zanela i eto epiloga.

Marko

pre 6 godina

Ja nisam iz njegovog grada i nisam navijao za oklahomu, ali mislim isto sto i navijaci oklahome. Ribica obicna, bolje da je otisao u milvoki ili denver pa da gradi neku pricu

Student

pre 6 godina

Svaka čast Durentu, ali što je Džejms imao lošiju statistiku u prošlogodišnjem finalu? Dao je u proseku isto poena koliko si i ti njemu ubacio, a on čovek ima ako se ne varam 34 godine. Igrali ste direktno jedan protiv drugog, niko tu nije nikoga uspeo da zaustavi.
Drugo, zaobišli ste pravila finansijskog fer play-a, pravila koja su uspostavljena da neka ekipa ne bi bila predominantna i sada želite poštovanje. Zbog vas verujem da će uskoro biti bodovanje igrača, a ne gledanje plata, pa neće moći da se desi da postoji ekipa kao što je GSW.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Niđe veze komentar.
Ovde nisu pare u pitanju, on je sa tom Oklahomom imao odličan tim, jedno finale, finale konferencije gde je prosuo sa Rasom 3-1 protiv GSW.

Majčin sin

pre 6 godina

Još pamtim kako je igrao protiv nas. Kakav paklen igrač, veeliki majstor. Svi koji ga mrze mogu samo da mu pljunu pod prozor.
Od mene i dalje ima poštovanje. Preuzeo je svoj život u svoje ruke, odlučio i sproveo odluku. Daj bože da njegovi kritičari sa tastaturom znaju to da urade u svom životu.

asamokum brother from another father

pre 6 godina

Stvarno ne razumijem citavu ovu pricu. Covjek je prije svega profi kosarkas, igra za novac, a ne za neciju ljubav.
Nejasni su mi ljudi koji ga napadaju da je izdajica(pogotovo ovo nase "fenstvo")... Izdajica? Koga je izdao? Sta je izdao? Momak igra kosarku i ima pravo da bira za koga ce(kad je vec vanserijski primjerak)...
U cijeloj prici, on mi djeluje kao najveca budala sto uopste obraca paznju.

zile

pre 6 godina

Ja opravdavam to sto je uradio. Kada bude unucima za 40 godina pricao ko je i sta je bio, da li je bolje da kaze: e znate, vas deka je igrao za raspalu Oklahomu, vrteo se oko prstena ali nije mogao da dodje do njega, ili: pa znate, bio sam sampion najjace lige sveta toliko i toliko puta?
Hoce da udje u istoriju. Taj cilj opravdava sredstva. Igra za manju platu. Dokaz. Tacka.

kow

pre 6 godina

Pertinaks

Durant nije zavrsio svoju karijeru, koja je i do sada bila isarana povredama koje su ga sprecavale da u nekim trenucima pokaze jos vise. I pored toga ocekujem da ce biti medju top 5 igraca sa najvise postignutih poena. Points per game jeste strasno bitna kategorija, ali takodje ne daje pravu sliku o svestranosti u napadu Duranta, mnogo puta je izlazio iz povrede, mnogo puta morao da se vraca. Igrao je vecinu svoje dosadasnje karijere sa Vestbrukom, ljudi moji ako to ne govori koliko su njegovih 27.2 poena veliki ja ne znam. Pored toga zadnje dve sezone igra sa strasnim napadacima i ljudima koji su navikli na preko 23 PPG, i pored toga belezi takve brojke.

qqqq

Obozavam Dzordana i bez trunke razmisljanja mogu reci da je najveci ikada, ali najbolji skorer i ne bas. No moramo priznati da je igrao u takvoj eri gde 3pt nije bio previse zastupljen, pa svakako impresionira 28.2 u njegovoj ruki sezoni. Covek koji nije imao sut za tri poena i koji nije bas savrseno izvodio slobodna bacanja ne moze da bude najbolji skorer. Naravno kosarku ne cini samo napad.. ali ovo je sada tema. Durant ima bolji 3P% i FT% od Dzordana, i to ne zanemarljivo. Uzimaju u obzir da je Durant ispalio mnogo vise suteva za 3 nego Dzordan dolazimo do toga da je mnogo bolji suter. Ulaz koji ima Durant, njegov raspon ruku, svestranost pod reketom u miss match situacijama u kojima se stalno nalazi zbog svoje konstitucije. Postujmo Duranta.

Ddrogba

pre 6 godina

@drmr Covek je ovde imao max ugovor sigurica, cak je potpisao za gsw manji ugovor zbog svih zvezda koje ima tim... Poenta je da odes kod direktnog konkurenta za titulu, koji te je te sezone okrenuo sa 3-1 iu FINALU konferencuje i jos places kako te ljudi ne vole, a tvoji kukavicki postupci su doveli do toga... Ja bih njega uporedio pre sa tim da ti ostane jedan ispit na drzavnom pa predjes na singididi i slicne nebuloze jer si pao par puta, pa ti je sav svet kriv sto si zavrsio privatni, a sam si izabrao daleko laksi put

Mali Alek

pre 6 godina

E sad, ja ovog KD mrzim ali saml zato sto je mnoogo dobar. Toliko da je nasu reprezentaciju ubio na svetskom i sto je realno tip igraca koji pravi razliku USA protiv ostatka (recimo Srbije). On i jos po neki slican. Po mom misljenju, ubica... Da hoce mogao bi da daje 60 u proseku... Generacija Jordan, Magic, Malone.. su bile legende ali mi bi lakse s njima nego protiv ovakvih igraca kao KD. Ne volim sto je presao u GSW ali kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...

Dr. J.

pre 6 godina

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Hahahhaha zanimljiv komentar,gde te još boli?

Kol

pre 6 godina

Sam si trazio da si presao u bilo koji drugi tim pa ajde nego si presao u tim koji te je pobedio u finalu iako si imao prednost, sta mislis da li bi MJ bio ono sto jeste danas da je izabrao laksi put i presao u Lejkerse, Boston ili Detroit koji su ga prasili prvih sezona kada su hteli! Ne nego je cutao radio i svi znamo ko je Michael Jordan danas! Tako da cuti i blamiraj se na tviteru sa laznim nalozima, vrhunski igrac ali zaista mentalno nestabilna osoba!

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zamislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?

qqqq

pre 6 godina

(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Dzordan je najbolji skorer ikada. Argument je 10 titula najboljeg strelca, najveci ppg u istoriji i u regularnoj sezoni i u plejofu.

munze_konza

pre 6 godina

Kao sto je Lebron ispao jaje tako je i Kevin. Majkl je igrao sa indijancima u timu i kao najveci pokazatelj je to sto posle igranja sa njim niko nigde nije imao ni priblizno istu karijeru kao sa njim u Chicagu. Pipen je bio fenomenalan i to bi bilo to. Centri svi u nivou Stimca i Raska Katica, bekovi kao Filip Covic. Ali mentalitet, volja i srce su terali sve da igraju bolje od svojih mogucnosti.

Kendra Lust

pre 6 godina

Kukavica neopevana.
Prešao u tim koji ga je izbacio u finalu konferencije a pri tome je vodio 3-1 potiv njih?!
I to u tim koji je i pre njega bio najjači, postavio rekord lige u broju pobeda...
Ovaj lik što pominje 500 evra, banku i 1500 evra je promašio poentu. Pa upravo je Durentu manja plata u GS nego u OKC! O čemu ti prijatelju pričaš:)

веверица

pre 6 godina

о.к. и треба да га прозивају. јесте их испалио, реално. али невероватно како нико не прозива нпр. вестбрука у смислу магарче себични и егоцентрични, због тебе је дурент отишао, јер си гушио његову игру и ниси ЖЕЛЕО (не умео, него баш желео) да искористиш његов потенцијал. или управу да прозову што нису имали ону ствар да спрече тај сељачки, гето, вестбруков перформанс којим је из недеље у недељу стављао дуренту до знања да је он (вестбрук) алфа мужјак у оклахоми. дурент је рекао о.к. рођаци, нема проблема, ти си главни, играј све по своме, а чика кд оде. то је реална слика.
и сви коментатори на б92 су, док је дурент био у оклахоми, шиштали како је срамота да вестбрук шутне и по 30 пута (а 60% су цигле), а има дурента. а сад су као увређени, питају се куда иде кошарка. шизофренија. иначе кд би отишао и да му голден стејт није понудио уговор. отишао би негде другде (вашингтон, лејкерси...) 100%. слична прича као кајри. само је кајри утолико више био фер што је дозволио кливленду да извуче нешто кроз трејд.

Uros

pre 6 godina

Durent barem zna da sutira, za razliku od onog iz crtanog filma, za kojeg su izmenjali pravila kako bi pobedjivao. Smesno je uporedjivati ozbiljnog sportistu i medijsku zvezdu koja je u stilu kecera pobedjivala namestene utakmice da bi podigli prodaju patike i tv prava.

opet ja

pre 6 godina

I opet, retko ko vidi problem u tome sto je otisao iz OKC. Nije dobro saradjivao sa Vestbrukom i kraj. Problem je izbor kluba. otisao je u redove ljutog neprijatelja od koga je izgubio mesec dana pre toga. Da je otisao u San Antonio kako bi se suprotstavio Voriorsima niko se ne bi bunio. Da je otisao u Boston/Vasington da se suprotstavi Klivlendu na istoku opet ne verujem da bi neko rekao nesto lose. Covek je jednostavno nadmasio Lebronov potez iz 2010. a ne verujem da je neko mislio da je moguce napraviti nesto sokantnije. To bi bilo kao da je Dzordan presao u Pistonse 1990. Shaq u Bulse 1996, LeBron u Seltikse 2010.

Swift

pre 6 godina

Nije mi jasno, sto se uopste osvrce na takve komentare? Potpuno je nebitno sta drugi misle, ako je srecan i zadovoljan svojim izborom, onda je to bio pravi izbor. Najbolje bi bilo da te negativne komentare iskoristi kao motivaciju, izazov, da pruzi sto bolje partije i zapusi usta pljuvacima i hejterima, kao sto je to uradio u finalu.

kil

pre 6 godina

Brian vidi se da nemas pojma, nije stvar tu rivalstva tu je stvar ljubavi prema kosarci prema nba a on je sa tim potrzom unistio nba a ne OKC... jer je u vec premocan GSW presao i ljudi su znali vec pobenika opala je prodaja karata na svim utakmicama i ostalo zato nba za razliku od fudbala ima ogranicenu platu za igrace

strucnjak

pre 6 godina

@drmr Nisi uopste ispravno postavio poredjenje jer bi njemu plata u OKC bila ista ako ne i veca nego u GSW, a radio bi isti posao, sanse za titulu bi mu bile manje, ali bi opet bile realne... Ovo sto je on uradio je kao kad igras igricu i ukucas sifru, dakle presao si igricu sve ok, ali i ti sam znas da to nije to...

Lars

pre 6 godina

Isto je kod nas, Jokic preskoci jedno takmicenje i preko noci postaje izdajnik, o Djokovicu da ne pricam.. kako se samo usudio da ne bude prvi na svetu!? Ne misle tako svi nego su budale najglasnije pa se stice pogresan utisak. U svakom slucaju, spavas li mirno Durente, za dve godine je svetsko! :)

nudista

pre 6 godina

Pametno je uradio. I ja bih isto. Problem je sto on sam nije rascistio sa tim pa ga sada pogadjaju komentari mase koja ne misli svojom glavom. Gomila igraca menja klub , a sada njega razapinju, ali on se prima.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Najobicniji laik vidi da ovoj ekipi GS ne moze niko da prismrdi , pogotovo na 4 dobijene ... Zakleti Spurs vam kaze ... Ovaj tim ce ukoliko ostane u sastavu Kari, Klej i Durent , uzeti jos 3-4 prstena ... I da dodam jos , malo zalim za onin vecerima I finala izmedju Majamija i San Antonija , poslednja dva finala koja su bila kvalitetna ... sve posle toga jedno duplo golo , bez zara , bez emocija ... rutinsko odradjivanje posla Golden Stejta ... Zeleo sam da vidim Kevina u San Antoniju , postojale neke price ali nista vise od toga ... 2 superstara u ekipi i vise nego dovoljno ...

joca

pre 6 godina

Ma zivi covek svoj zivot,sta te briga uzimas pare,uzimas titule a kome smeta neka place i kuka ionako samo to i mogu da rade...Da zavide.

Mrle

pre 6 godina

Ovi sto sve gledaju kroz prizmu para mi nisu jasni ali to samo govori o tim ljudima. Ovo sto je on uradio je klasicna izdaja i prodaja nesto u rangu nasih politicara ali kod njega to nema veze sa parama nego sa karakterom. Zamislite npr. da je jedan Toti presao u Juve zato sto hoce trofej LS ili Skudeto e tu se meri velicina coveka i sportiste. Kao kad bi ja zakleti Partizanovac krenu sad za FMP da navijam jer igra EL ne ide to tako znaci karakter 0 a takvo postovanje i zasluzuje. Pa i on zna da moze sa GSV 10 titula da uzme i tamo ce ga gledati kao preletaca .

milan

pre 6 godina

@ kow, 16. novembar 2017 22:22

najbolji "skorer" je onaj koji u odlucujucem napadu pogodi kos. makar dao samo taj jedan kos u utakmici.

Samo da dodam

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.

jeti

pre 6 godina

@brian Bogami, nisam siguran da se masa zanela. Licno, kada sam video naslov "Durent u GS-u!", odmah sam pomislio ono sto i dalje mislim, jednostavno linija najlakseg moguceg otpora. Lose...

zz

pre 6 godina

kosarka je posao kao i svaki drugi gledas sebe da vise zaradis,napredujes...to bi bilo isto kao kada bi obican covek odbio posao za 1000e a radio je za 300e...kosarka je FIRMA,ides gde ti je bolje,gledas karijeru,placeniji posao....itd.

koliko bi vas ostalo u firmi gde radite za 300e a neko vam predlozi"ej mozes da radis za 1000"?

znaci po mnogima Durent je trebao vecno ostati u tom gradu i u toj Firmi?

svako ima pravo da igra gde zeli,i to nikoga ne sme da bude briga!i da na silu radi ono sto vise ne zeli!i onda se na forumu pojave pametnjakovici da pametuju kako je on P.... a 99% od tih pametnjakovica bi uradili isto sto i on!

uopste nije pogresio,cak sto vise uradio je najpametniju stvar u svom zivotu!covek je bar imao cilj u zivotu i to je ostvario,ne mozemo mi obicni smrtnici nekom uspesnom coveku da pricamo sta da radi!dajte malo ozbiljnosti.

deodobasic

pre 6 godina

Po većini komentatora Durant je trebao završiti karijeru kao Barkley,Malone,Ewing,Reggie Miller i ostali.Trebao je ostati u Okc-u sa siledžijom Westrbookom i nikada ništa ne osvojiti,trebao je dočekati penziju ringless.Durant je htio ostati u Okc-u,vidio je da uprava kluba pušta Hardena jer nije htjela platiti 5 milijuna preko luxury taxa,vidio je kako uprava trejda Ibaku iako se on tome osobno protivio,upozoravao je upravu koja je gurala Westrbrooka kao glavnog igrača da to ne rade,ignorirali su ga i sa pravom se pokupio.Durant je dao Okc-u 8 sezona,nije otišao nakon godinu dvije,sa pravom je uzeo sudbinu u svoje ruke i odlučio postati Nba šampion,i da njega nije bilo Gsw ne bi pobjedio Cavse prošle godine,odtuda i nagrada za mvp finala.Durant nije više mogao podnjeti da Lebron osvaja naslove,a da je on bez prstena,nije htio da ga prozivaju da nikad ništa nije osvojio i nije htio završiti karijeru kao Ewing,Barley,Malone,Stokton,Miller bez prstena i bez poštovanja.

bratemojbratemoj@gmail.com

pre 6 godina

GSW ima tri svoja pika Kari Tompson I Grin i doveli Durenta i to je super tim,a Lebron doveo dva bivsa MVP a Vejda i Rouza superstara Kevin Lava i igraca koji je prosle godine bio drugi najbolji poenter lige Ajzea Tomas,plus najbolji trojkas poslednjih 10 ak godina Kajl Korver i onda je Durent izdajnik a ovaj je frajer???

hahahahahahahahahhaa u kako mi licemernom svetu zivimo strasno. GSW su razvijali svoje pikove i kupili Igudalu i Durenta od "zvezda" a James gde god ode dovede bar tri azdaje sa sobom Majami (Vejd,Bosh,Rej Alen) Klivlend(Kevin Lav,Ajzea Tomas,Derik Rouz,Dvejn Vejd)

iv13

pre 6 godina

amislite da je Lebron prešao u Seltikse jer nije mogao da ih pobedi?
Kakav bi to hejt tek bio, ionako je uradio kukavički potez.
Ali ovo što je Durent je najkukavičkiji potez u istoriji NBA iskreno!
Da je prešao u bilo koji drugi tim sem Klivlenda i Golden Stejta, niko a ne bi rekao!
Zamislite da je Jordan frustriran porazima od Pistonsa i Šou Tajm Lejkersa ili Seltiksa otišao u jednu od te dve ekipe?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 16. novembar 2017 22:47)

Djordan je gubio nekoliko puta od Bostona i vise puta od Detroita, od Lakersa nije zato sto nije ni dolazio do njih. Jednom ih je dobio kada je osvojio prvu titulu...
Inace ovo nije najkukavickiji potez u istoriji nba, to je najkukavickiji potez u istoriji severnoamerickog profesionalnog sporta. Nikada nista slicno nije zabeleno ni u jednom sportu. Tesko se i okolnosti mogu tek tako poklopiti da bi takav potez mogao da se ponovi. Tesko je i naci paralelu u istoriji nba kada je to moglo da se dogodi. Recimo da Malone predje u Cikago 1996.godine, ali opet Meloun je tada imao 33. ili 34. godine, ovaj je presao sa 28...Najodvratniji potez u istoriji lige. Da je presao u Boston niko mu rec ne bi rekao ali on je presao u onu ekipu koja ga je izbacila iz PO, u onu ekipu koju nije umeo da dokrajci !
(antiDebil, 16. novembar 2017 23:06)


Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?

WillyWonka

pre 6 godina

Što se mene tiče, mislim da je povukao jako loš potez u karijeri, ali to je njegovo pravo. Međutim, KD nikako da skonta da je sam sebi u svemu ovome najveći neprijatelj. Dajući ovakve izjave upravo pokazuje koliko sam sa sobom nije raščistio i na neki način priznaje grešku. Prestani kmečati i igraj.

buka

pre 6 godina

@veverica
Jedini smislen komentar.
Usput,ako postoji skala ogavnih igrača kroz istoriju NBA taj isti Westbruck ubedljivo vodi na istoj.Upravo mi je i zanimljiva ova sezona jer su došla 2 igrača kojima ovaj egomanijak ne sme reč da kaže.

kow

pre 6 godina

011/2

Postujem Vase misljenje, iako se ne slazem vecinski. Svakako ljudi znaju da dizu Dzordana u nebesa, neki koji ga cak nisu ni gledali.
Idalje smatram da najbolji kosarkasi ne moraju da budu nuzno najbolji ofanzivci, mada za Dzordana to vazi naravno, samo Durant je svestraniji od njega. 90ih bi Durant bio cudo i niko ne bi mogao da ga cuva zbog toga sto bi sirio reket sa linije za 3 poena. Njegov tim bi najvise profitirao od toga. Svestan sam da dve ere ne mogu da se uporedjuju, posebno u kosarci, samo iznosim svoje misljenje kao covek koji je budno pratio veliki broj utakmica.
Za svoj idealni tim bi izabrao: Medzika,Jordana,LeBrona,Duncana,Olajuwona
sa izmenama: Stokton, Kobi, Bird, Meloun, Karim

Moj tim sto se tice cisto skorera: Oskar Robertson, Jordan, Durant, Novicki,Vilt ;

To sto mi je Jordan u oba tima pokazuje koliko ga volim i postujem. Volim razmenu misljenja tako da bih voleo da mi odgovorite.

011/2

pre 6 godina

@Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente.

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Pored Dzordana bi morao da trazi dozvolu i aut da izveda, a ne da sutne.:-)

A onda bi postao duplo bolji igrac nego sto je sada!

LogenMNE

pre 6 godina

Najbolji skorer ikada. Ko misli drugacije, svakako bih voleo da cujem argumente. 

Dusa me boli sto nije presao u Seltikse, da bude sada umesto Hejvorda. Osvojili bi gomilu titula. Pored onog sebicnjaka Vestbruka, ni Dzordan ne bi nista osvojio. Ne mogu da smislim takvog igraca.
(kow, 16. novembar 2017 21:27)

Jordan je toliko bolji da je glupo sad traziti podatke koje ptice na grani znaju. Kobe na vrhuncu karije takodje. A po meni je Curry daleko najbolji strijelac trenutno... razlika je sto curry nikad ne forsira i sto je daleko najopasniji igrac lige. Citava odbrana gravitira na njemu i ostavlja Duranth 10 polaganja po mecu. Ko zna kosarku, jasno vidi sve to.

vlado

pre 6 godina

Covece, vodio si 3:1 protiv GS u finalu zapada, izgubio 3 zaredom i onda tokom prelaznog roka presao u isti taj GS (koji je uz put te godine u finalu takodje vodio 3:1 pa izgubio od Kavsa u 7 utakmica) Mentalitet "ako ne mozes da ih pobedis ti im se pridruzi". Sad kad si "pobegulja" pokrij se usima i trpi...I nemoj da se stavljas sa Dzordanom u istu recenicu, njemu sigurno nije padalo na pamet da predje u Pistonse, Seltikse i ostale timove istoka koji su ga u prvih 6-7 godina redovno izbacivali u plej ofu...

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Covek hoce da osvoji NBA prsten, ako OKC nije mogao to da mu obezbedi, ko su oni da mu stoje na putu?
(iv13, 17. novembar 2017 06:01)

Igrao je finale, finale zapadne konferencije, prosuo 3-1 protiv GSW, dakle, Oklahoma je imala materijal, nego je on tu pokazao koliko nije vođa

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sjecam se kako su ga maltretirali po drustvenim mrezama... Oh, stani. Pa on je sam sebe vrijedjao s pola tih naloga.

Lesa

pre 6 godina

@Svima koji pljuju Durenta

To sto navodite kao kukavicluk i laksi put bi imalo smisla potpuno da Lebron nije uradio ono sto je uradio prelaskom u Majami kod Vejda, uz dolazak Bosha. Ovako, podrzavam potez Durenta, i iskreno mi je bilo drago kada sam video da je izabrao Golden Stejt, navijao sam da to uradi. Da Lebron nije uradio to sto jeste, ne bih podrzavao ovaj potez Durenta. Opet bih mi bilo drago da se skloni od onog egomanijaka Vestbrika ali bih tada navijao da predje u san Antonio ili Boston, nikako u Golden Stejt. Ajde zapitajte se zasto bi on pustio da drugi super star lige gradi super timove oko sebe dok se on u svom bori sa saigracem, gde vidi da u doglednoj buducnosti nema bas neke sanse da dodje do titule? Cak i da je izbacio Golden Stejt, da li bi mogli da se nose sa Klivlendom koji vec godinama nema ozbiljnog protivnika na istoku (kao sto to nije imao ni Majami dok je bila aktuelna trojka)? Iskreno, ja ne bih dozvolio. Izbrao bih isto kao i on, ne zbog lakseg puta (koji i sami vecinom birate kada god mozete u zivotu, za sve), nego kao odgovor na model i trend koji je neko drugi zapoceo, a liga to dozvolila. Meni je drago da znam da neko stoji na putu tom nasilnom forsiranju jednog igraca od strane lige i medija, od prvog dana, da bude veci nego sto jeste. Znam da postoji tim koji je protivteza svemu tome. I hvala mu na tome!

pertinaks

pre 6 godina

@kow

Ti se rekao da je Durant najbolji skorer ikada, ne da je najsvestraniji. A i to je upitno. Nema tu puno pameti kad se kaze najbolji skorer gledaju se poeni ne dal je postigao kos horogom , trojkom, zakucavanjem. I kakve ima veze dal je neko povredjivan, tu ulazimo u domen teorije.

Edard Stark

pre 6 godina

Neki kritikuju Durenta kao da se znaju lično sa njim čitav život. Standardna priča...prosečni Srbenda sedi u fotelji i...pazi sad...kaže da je Durent sâm trazio to i da mu tako treba. Čovek je košarkaš, profesionalac. Svi kažu "on je otišao", a niko ne kaže "GSW ga doveo". Inače je GSW napravio sâm sve te igrače, a tek posle je Durent došao kod njih...i logično je da ćeš da ideš stepenicu više. Čovek je majstor, vanserijski igrač i zaslužio je da pređe u bolji TIM. Šta je trebalo da radi? Da tavori u Oklahomi i igra ceo život prvu i drugu rundu plejofa? Ili je trebalo da pređe u NBA Megalex Sakramento zato što je Mići iz Paraćina tako simpatičnije da navija za njega?

Drax

pre 6 godina

Ja ne znam sta ovaj momak ocekuje.Da nece mozda da ga hvale sto se mnogo borio i osvojio taj prsten.I jos da pominje Dzordana od svih ljudi.Pa Dzordan ne bi ni pod razno presao u GS ni bilo koji drugi tim da samo da bi uzeo prsten.

alek

pre 6 godina

Durant moze biti najkompletniji skorer jer nema slabosti u napadu. Odlican u sutu za tri, odlican sa slobodnih bacanja, sut za poludistance, a u poslednjih par sezona je razvio i post igru. Ali najbolji nije, bolji je svakako Dzordan. Mozda cak i Kobe.

nista o nicemu

pre 6 godina

Durent najbolji skorer? Gde mu 30.2 poena po mecu? Neko ima 30.1, a to KD nije niti ce biti ikada. Samo taj neko 30+, a pokvario je statistiku sa dve sezone u Vizardsima.

Terenac

pre 6 godina

Pa i nije. Dzordan nije prosao kroz isto, on nije presao u Detroit kad su ga ovi bukvalno prebili od batina u plejofu.
Da li on shvata da je bio prva zvezda i igrao u timu za titulu, prosuo 3-1 u finalu zapada a onda presao u taj isti tim koji ga je obrukao? I posle se cudi sto mu govore da je ono na "p". Nije obicna nego je ono na "p" puta 100.

goran

pre 6 godina

Mislim da je tim potezom samo dokazao da je los covek a izjavom i poredjenjem sa MJ to i dokazuje.
Koliko samo velikih igraca(Barkli, Pejton itd...) nikada nije osvojilo prsten pa nikad niko nije uradio to sto i on.
Ili si covek i verujes u nesto ili si oportunista kome nista nije vazno osim uspeha.
(Samo da dodam, 17. novembar 2017 12:24)

Bolje da nisi ništa dodao. Barkli je prešao u Hjuston kod Oladžuvona kako bi osvojio prsten, a nije uspeo. A Pejton je koliko znam bio prešao u supertim Lejkersa i ni on uspeo (doduše osvojio je kasnije u Majamiju sa Vejdom i Šekom). Tako da sedi jedan.

nista o nicemu

pre 6 godina

kad Real ili Fener ili CSKA pokupi sve najbolje u EU onda niko ne dize frku a kao smeta nam kad jedan od NBA timova pokupi nekoliko extra top 10 nba igraca...
(Mali Alek, 16. novembar 2017 23:53)

Uporedjujes NBA i ULEB, bravo ti ga, super si.

Nekako s’ proleca

pre 6 godina

Zanimljivi komentari , zaista ima sta pametno da se procita. Moje misljenje kao velikog fana Durenta se ipak poklapa sa razmisljanjem njegovih hejtera kad pricamo o takmicarskom smislu (sto je ipak najbitnije slozicete se milion gore dole u njegovom slucaju ne menja drasticno stvari sto se njega tice) , izabrao je laksi put i po tome ce nazalost ostati upamcen i uvek ce mu ljudi osporavati to. Niko njemu ne moze oduzeti ovo sto je osvojio sa Gsw ali su ljudi hteli drugu pricu za njega pa tako i ja. Slazem se isto da je sa Westbrookom to bilo nemoguce i uopste ne volim kad ljudi gledaju njegovu statistiku sa tripldablovima pa ionako se sve vrti i podredjeno je njemu. Kako moze egocentrik da igra na mestu pleja (organizatora igre) ?! Steta sto je mogao u San Antonio npr to bi bila elegancija koja bi se ravnopravno suprostavila Gsw bez divljacke kosarke koju je forsirala Oklahoma. Dal ce u buducnosti pasti jaci prelazak sa zvezdom u rangu Durenta u suparnicku ekipu zaista je tesko poverovati. Uspeo je da nadmasi Lebrona sto se tice prelaska u Majami tako da to vise niko i ne spominje. Druga je stvar da se strasno uklopio u ovaj tim pored toliko superstarova svi igraju podredjeno ekipi i smesi im se nekoliko titula u kontinuitetu ukoliko ostanu zdravi. Za kraj samo da se prebacim na temu da je Kari po meni nestvarniji igrac od Durenta i da on ite kako zasluzuje da se spomene kad se nabrajaju najbolji igraci ove igre. Zasenio je sve i promenio kosarku.

Nemanja

pre 6 godina

Nekad mastam o tome sta bi bilo da su i Furent i Harden ostsli u Oklahomi i da se Harden razvio u Oklahomi u ovakvog igraca kakav je danas, to bi bila sasvim sigurno jedna od najubojitijih ekipa ikada ... ali ipak Hardenu je trebalo vise prostora da postane to dto jeste, nesto sto pored Rasela je tesko mogao da dobije tad ...

Valkarin

pre 6 godina

Bilo bi mi drago da i Westbrook uskoro zapali iz Oklahome kao poslednji preostali clan tima koji je dosao iz Seattlea. Nacin na koji su opljackali taj grad je takav da vlasnici Thundera zasluzuju samo najgore.

Kibo

pre 6 godina

Ja uopste ne razumem danasnje ljude, tj njihova razmisljanja. Ajde da krenemo od nas smrtnika obicnih. Radis recimo u banci, za 500 evra, koja posluje samo u sferi kartica, tekucih racuna. Onda, dobijes ponudu za drugi banku, gde je dobit mnogo veca, koja ima siri spektar ponude klijentima od cega i zavisi dobit i moguci bonusi na kraju godine, a nude ti platu 1500 evra. Hoces li ostati u onoj da radis za 500 a imas super kolege, ili ces preci ovde za 3x vecu platu, bolje uslove, vece mogucnosti?! Ako jedan odgovori da ce ostati u ovoj prvoj, onda opravdavam pljuvanje Durenta ili bilo kog sportiste, Nejmara npr. A broj onih koji bi ostali u prvoj banci je 0 (slovima: nula). Tako da prestanite da moralisete i pustite ljude da rade sta im je volja
(drmr, 16. novembar 2017 21:49)

Primer ti nije dobar. Bolji bi bio kada bi rekao da radiš za 20.000 u Srbiji a neko ti ponudi 25.000. Pa i ne moraš da pređeš u tu banku zbog para jer imaš već šta god poželiš bukvalno. Prešao bi u tu banku ako imaš veću mogućnost napredovanja, da bi naučio nove stvari itd.

Kow

pre 6 godina

Pertinaks

Svestraniji skorer je za mene svakako bolji skorer. Trener moze savrsena da varira sa njim, busi odbranu ili je siri, za momka te visine, brzine i kosarkaske inteligencije.
Opet, poštujem vaše misljenje, ali ja ovako gledam na stvari.