Četvrtak, 16.11.2017.

14:40

Alimpijević pred Pirej: Nemamo vremena, ali moramo

Trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević rekao je da će njegova ekipa protiv Olimpijakosa dati sve od sebe da odigra bolju utakmicu nego prethodnu protiv CSKA.

Izvor:

Alimpijeviæ pred Pirej: Nemamo vremena, ali moramo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

39 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 6 godina

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...
(pivljanin, 16. novembar 2017 23:04)

Sreca, pa se ti razumes u kosarku

pivljanin

pre 6 godina

Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 16. novembar 2017 22:22)

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...

Axel Stone

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.
(santa justa, 16. novembar 2017 17:56)

Botino, brzo si zaboravio Radonjine 3 titule ABA i domace lige, ali i polufinale Evrokupa i top 8 EL. Nijedan trener pre njega nije uzeo sampionat jos od Laleta Lucica 98-me, a mnogi su pokusavali. Npr. Sagadin, Sakota, Karadzic, Pesic 2 puta, Trifunovic, Vukojicic itd. Zaista mislis da ce ovaj Alimpijevic uzeti trofej? Igraci divljaju u rade sta hoce, on nema autoritet da ih drzi pod disciplinom i koncentrisane. Samo zeva pored terena dok su igraci kao pusteni s lanca. Vide i oni da on ne donosi odluke o timu, vec neko drugi, pa i ne moraju da ga slusaju. Ko igra i ne igra odlucuje neko drugi, a ne Alimpije.

krajisnik

pre 6 godina

batko@
Radonja i Alimpijevic ne mogu da se mjere ni po čemu,koliko god ti tražio komentare koji bi mogli napraviti neku paralelu.
Radonjine sve ekipe su oduvijek igrale barem odbranu.
Evo pitanje jedno....
Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?

Batko

pre 6 godina

Ne poredite Radonjića i ovu neznalicu. Mnogo je, brate , glupo.
(oberin martel, 16. novembar 2017 22:21)

Kapiram da nisi shvatio poentu postavljanja komentara. Nije poenta da se porede Radonja i Alimpijevic, nego da se POKAZE kakve "strucnjake" ima Zvezda, ljude koji u trenutju 15/13 pljuju trenera, ekipu...
Sta ocekivati kada ekipi ne ide ?!
Nisam isao jos dalje u "kopanju" po komentarima, recimo posle Dacke u Beogradu ili Zalgirisa isto u Bg kada smo pukli....a to se sve desava u TRECOJ godini mandata Radonjica, kada je uspeo da napravi neki svoj status.
Sta ocekivati sada ???
To je bila poenta , a ne poredjenje....ali i tada i sada , "stucnjacima" koji posle dva basketa u "školskom" znaju sve, svi su neznalice

Batko

pre 6 godina

Kad covek vija rekord u aba ligi umesto da odmara glavne igrace.Debilno skroz.

Po meni se radonjic previse prilagodjava protivniku, umesto da natera protivnika da se prilagodi njemu. tu pre svega mislim na unutrasnju liniju (centre).

Sada se vidi koliko trener zna. Jer neko ko ne zna ne zna. Ne moze da ne zna tei godine pa da dva mjeseca zna. Jednostavno nema pojma. Svi visoki igraju po deset min jedva a barselona sve preko vidokih. Tu taktiku samo radonjic moze da ima hahahah.

Kako te bre Radonjicu, bvise nije sramota ruko od trenera, Barselona bez najboljeg centra, bez Dolmena, bez volje bez motiva, bez sansi te razbija i dobija, neznalice jedna. Da li te je covjece sramota da ne znas na otvorena vrata da udjes, da sve upropastis

Da li se sada neko seca poraza od Darusafake? Da li se neko seca kada je s pravom onaj glumac (sin Dragan) napao Radonjica zbog poraza, a vodili smo 20ak razlike? Da li se secate kako smo izgubili? Isto kao veceras - tako sto se Radonja prilagodjavao protivniku,

Totalni pad forme a i Radonjic ne briljira sa vodjenjem ekipe

i da...Radonjic je izgubio i ovu utakmicu, a i seriju ce od Cedevite. Nazalost
Ne mogu a da ne primetim da Radonjic konstantno pogresno postavlja celokupne utakmice u vise segmenata, poslednjih ne znam koliko utakmica. Cak ni odbrana vise ne funkcionise

(Komentari "strucnjaka" Barsa-Zvezda 24.03.2017. / u tom trenutku smo imali 15 pobeda/13 poraza)

DEŽA VI ?!!!!

SrbEUin

pre 6 godina

Ove sezone EL je bitno različita od one prve. Ne samo za Zvezdu, već za većinu timova. Svi igraju promenljivo: mnogo neočekivanih rezultata, i mnogo poraza (pobeda) previsokom razlikom. Evo večeras bie sve četiri pobede gostiju, a prema kladionici trebaloje najviše jedna.
Jedina ozbiljna ekipa je CSKA. Pun roster sa 12 igrača koji svi mogu biti starteri. Za sada ubedljivi favorit za titulu.
Zvezda sa tri ozbiljna igrača nema šta da traži u ovakvoj konkurenciji. Ranije je imala dva-tri vrhunska i 7-8 vrlo solidna igrač, ašto je najbitnije, imala je TIM i prepoznatljivu igru. Mogli su sa poimenima najslabijim sastavom da pobeđuju i kuči i u gostima i svim avoritima da prave velike probleme.
Ove sezone ne postoji klupa. To je osnovni razlog zašto ovo nije TIM i zašto će vrlo teško osvojiti makar jednu titulu - kup ili KLS. ABA je mnogo daleko.

Svi ovi nezadovoljni "navijači" neka prvo kažu šta su oni učinili da pomognu klubu, i sa kojim pravom traže bilo šta od kluba. To što "navijaju" ne daje im pravo da pljuju. Kada budu nešto uložili, onda će imati pravo i da polemišu i traže nešto za uzvrat. Dotle, gledaj ili nemoj.
Tim se ne može stvoriti bez adekvatnog budžeta. Čak ni veliki novac nije garancija. Ni mnogo bogatiji klubovi ne uspevaju to da učine, i sa mnogo boljim trenerima i igračima.
Zvezda nema potrebne finasije. Zato je ovakva ekipa. Bez više para neće i ne može biti bolje.
Vi razmislite: hoćete Čovićevsku ili naprednu Zvezdu?

krajisnik

pre 6 godina

anica@
sve je tačno što sam napisao.
Ti kaži šta nije tačno, pa ćemo razmjeniti mišljenja.
Nemam ja njega razloga stediti u komentarima
Bio bi presrećan da je talentovan mlad trener kao Milojević u Fk

Bree

pre 6 godina

Ma opusti se burazeru, kada izgubite, samo govori da su krive sudije i da imaju veci budzet ;) A Rocesti, Feldin, Antic, Lesor... igraju za kikiriki, to svi znamo.

santa justa

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.

anica

pre 6 godina

@krajisnik
Ako ti se ne svidja kao trener moze drugacije da se kaze, ti govoris o vredjanju a upravo ti vredjas. Decko nije za trenera Zvezde to se videlo jos pre pocetka sezone i to stoji ali jos uvek je pocetak sezone i vreme ce pokazati dokle moze, aj sad svi da ga pljujemo, nije ni njemu lako...nov poziv, nema iskustva u ovakvim utakmicama, nov tim. Da l ce biti poraz sutra ili ne videcemo, al valjda kao delija podrzavas klub.

Ivan

pre 6 godina

Bilo bi pozeljno da imamo iskusnijeg trenera ove sezone, ali kvalitetan trener i ozbiljno kosta. U sustini ko god da je na mestu Alimpijevica ne bi imao bolji skor nego sto Zvezda ima trenutno, jer je Roster limitiran, klupa je preslaba. Prvi centar nizak, i neiskusan, drugi centar prakticno i ne postoji. Kvalitetna rotacija za Rocestija i Feldina ne postoji. Antic je stalno povredjen, Bjelica nepouzdan... Jedino mi sada nije jasno sta se ceka, i sta treba da se desi, da se otpusti par igraca koji nisu ispunili ocekivanja, i da se na njihove plate pokusa sa novim igracima, kao one sezone kada su otpusteni Sofo, Mekel, i onaj treci amer, pa su dovedene zamene koje su bile pun pogodak. To su potezi kojima bi se znatno povecala sansa za jos jednu uspesnu sezonu.

krajisnik

pre 6 godina

Bolje se izvini onom novinaru od sinoć i nauči se malo sportskoj kulturi.
Od Radonjica si to mogao naučiti.
Međutim,tvoja jedina referenca je što bezuslovno slušaš gazdu, što si jeftin i što si najgori zvezdin trener kojeg sam gledao
Sutra, sve osim ubedljivog poraza je iznenađenje.

Miki delija

pre 6 godina

Ajde molim te probaj da tvoju pricu o nekoj odbrani na kojoj kao radis od kad si dosao u Zvezdu, pretvoris u delo, pa da konacno primimo manje od 80 poena, makar i izgubili, jer mi je muka vise da gledam tvoje pulene kako "tako uvezbani" lete u odbrani ko muve bez glave, gde svi kasne u preuzimanju, niko ne gradi reket kako treba, uzas. A ti nam posle svake utakmice serviras porciju samokritike sa kojom kypujes vreme. Nemas ti vremena kod nikog, osim kod Covica koji tera inat sa tobom svima nama, i sa tvojom vrsnom selekcijom u vidu Radicevica, Jankovica, Jovanovica, Davidovca, Apica, Lazarevica, pa i Dobrica, sve biser do bisera dragi moj gosn.Alimpijevicu. Sinoc na KZS si pokazao jasne znake pogubljenosti, panike pa i nevaspitanja prema novinarima sto mi posebno bode oci, ne ides ti dobrim putem i da nije inata Covica, odavno bi ti bio gde ti je i mesto, van Zvezde !

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

kako vas ne mrzi da se predstavljate kao zvezdasi i pišete romane.
jasno se vidi šta je vaša najveća muka,nije ti alimpijevic već čović.
imate svoj klub,brata iz senke,bavite se njim.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Mi ako osvojimo ABA ligu pored Buducnosti i Cedevite da smo presrecni ... A Evroliga...... Radonja kad je vodio ekipu nekako smo bili puni samopouzdanja, svi.. Mnogo vise ljudi je dolazilo na utakmice i pratilo iste i ABA ligu smo uvjek racunali kao siguricu, a sto se tice Evrolige koji god protivnik da je bio znali smo da mozemo protiv njih, a ovo sad manje vise mi je i nebitno ko je protivnik, jer znam da mora luda sreca da se desi da bismo pobijedili... Jer odbranu nemamo, napad u dosta slucajeva soliranje, soliranje, soliranje ... Kako bi kod Radonje isli u svlacionicu i za manje, no dobro ... Treba da smo `zahvalni` Covicu jel tako ? On sad moze da unisti Zvezdu jel tako !? Sramota..

Buki

pre 6 godina

Bojim se da ova sezona nece dobro zavrsiti tu ne mislim na evro ligu tu smo zavrsili i pre nego sto smo poceli nego na aba ligu,nije mi jasan Covic da postavi za trenera decka od 30 godina koji nije igrao kosarku nije treniro neki veci tim nije bio pomocnik nekom treneru nego ga dovede da sa njim napadamo trofeje isto mi nije jasan Alimpijevic kad je to prihvatijo dali je on znao sta prihvata i da ce biti prvi na udaru kad kola krenu nizbrdo i zrtveno jagnje.Publika ne dolazi na utakmice jer nema poverenja u ovaj tim i strucni stab pre svega zbog toga sto u timu nema nasih perspektinih igraca morali su zadrzati Gudurica da se afirmise skroz i zadrzati Simanica i dovesti jos mladih igraca i po dva amera jedan plej jedan centar a mislim da je mogao i simon ostati to bi sigurno bio jeftiniji tim nego sto su platili Feldina i Lesora kojemu mi dajemo sansu umesto da igra Simanic sve u svemu Covic nema blage veze oko formiranja ekipe uvek spominje kako je izvukao i spasijo Zvezdu svaka cast na tome i hvala ali brate nije Zvezda tvoje privatno vlasnistvo i da imas pravo da je sada ponovo srozas mora neko biti u strucnom stabu ko se razumije u samu kosarku previse smo promasaja imali zadnjih godina Tomson,Mekejl,Sofo,Feldin ,Wilijams po drugi put kad je doso Lesor je dobar ali bolje da igra Simanic ova trojica sa koledza teski promasaji plus dobili duge ugovore kako se njih sad resiti.

RUMBLE

pre 6 godina

... i nije problem taj poraz kom sam na žalost lično prisustvovao.Prvi put mi se u životu desilo da sam imao želju da odem kući na poluvremenu.Jasno je da su oni bolji tu nema dvojbe.Šta je problem?Problem je Alimpijeviću što nema volje,energije,želje,ponosa,dostojanstva,sportkog viteštva...problem je što se vidi i oseća u vazduhu da i vi želite da sudija što pre svira kraj pa da idemo.Nije problem gubiti i 50 razlike,ali je veliki problem na koji način se gubi.Toliko ,do sledećeg viđenja koje neće biti baš tako brzo.

ackozvezdas

pre 6 godina

Nisam zeleo da komentarisem Zvezdu ove godine ali moram... Igramo divljacku kosarku kao Radnicki pre par godina ako udje udje, ako imamo 2-3 akcije jednu za feldina kada izlazi iz blokada i i za bjelicu kada se otvara iz dijamanta... Radicevic, Jankovic, Jovanovic su dovedini iz inata da ne bi otisli u Partizan, samo da bi se pricalo kako Zvezda stvara igrace, sta bre da stvori od njih sta ne sastavljaju see.. Pusti ih u Partizan i dovedi jednog kvalitetnog igraca.. Ovom timu fali jos jedan dobar igrac tacnije plejmejker, rocesti igra 36min po utakmici...
FajnalFor se igra u bg, ako vec kao napadamo top8 top4 pa ulozi bre u jak tim neces da izgubis nista dobijas opet kad te igrace prodas sledece sezone, mi se brukamo gibimo po 20raz ...
Kaze prodali smo hiljade i hiljade sezonskih gde su ti navijaci onda gde ? prosle god 15-16.000 min u areni sad 7-8000 nismo prodali ni pola karata od prosle godine..
Na jadranu trenutno ozbiljnu kosarku igra Buducnost Cedevita pa tek onda mi, ne pise nam se dobro, prvi put posle 4god se plasim da ovo nece biti dobra gosina za zvezdu nikko daj boze da gresim ...

RUMBLE

pre 6 godina

...da nastavim.Dobro znam situaciju u klubu.Mit o sistemu rada nije baš toliki kakim se predstavlja.Rad sa mlađim selekcijama je poveren kadrovima FMP-a.Trenutna stručnost trenera je pod znakom pitanja jer svi treneri koji ,,nisu bili u sistemu " su najureni.Od Jakovljevića,preko Glišića pa dalje.Uspeh mlađih kategorija je baziran na dovođenju sa strane ,a ne na svojoj produkciji.Praksa je da se tim menja svake godine s tim da ostane po par dečaka od prošle sezone.Za takmičarsku sezonu tim se pravi u ,,sistemu",koji se zove On.On daje trenerima spiskove igrača koji će činiti ekipu.Ako ostane mesta tu treneri dovode ostatak da popune ekipu i ti igrači igraju beznačajnu ulogu.Istom logikom je pravljena i prva ekipa.Videvši da je sistem napravio grešku pre dve nedelje je puštena priča o novom Zvezdinom ciklusu.Meni više liči na cirkus.

petarczv

pre 6 godina

Druze nisi ti za zvezdu to je i tebi jasno. Ajde sto neznas i nemas iskustva nego si i previse mlad. Pa pero antic je stariji od tebe i ti ces kao da mu glumis autoritet zvacuci zvaku...Ali nisi ni ti kriv nego onaj ko te je tu postavio. A sta reci o igrackom kadru? Sem Pere,rocestija i lesora tu niko pojma nema. Dangubic kos ne vidi samo dodaje u krug i nekad opali trojku onim uzasnim skok sutem. Radiicevic statisticki najlosiji igrac u celoj EL ne bi mnogo trosio reci o njemu...

ada

pre 6 godina

Čekamo april i polufinale plej offa aba lige,pa ćemo videti ko kosi a ko vodu nosi,zvezda znatno lošija nego ranijih godina,a najveći budzet ikada u Srbiji imaju,jankovic i jovanovic su po 150k plaćeni.

Klodovik

pre 6 godina

Želim ja Alimpijeviću i Zvezdi sve najbolje, ali stvarno ne shvatam zašto nije mogao da stažira u FMP ili da bude nečiji pomoćnik u Zvezdi par godina, pa da onda preuzme prvi tim.
Momak je preskočio tri stepenice odjednom, u EL nije bio ni trener, ni pomoćni trener ni igrač. Neki njegovi igrači o košarci znaju više od njega. Valjda će on nečemu novom da nauči Ročestija ili Peru Antića!
Prošle godine je izbacio onaj Partizan i to mu je bila jedina referenca.
Ovaj tim nije bog zna šta, ali ne bi izgledao ovako loše, kad bi imao dobrog trenera.

Giga

pre 6 godina

Da i razumem frustraciju grobara jer pate vec godinama,ali kada Grobar kaze da igramo ruznu kosarku bez odbrane,pa to je vrh licemerstva.On nesto da prica o odbrani kada redovno u ABA I CIPIRIPI kupu primaju minimum 90,a od nas 100,ej on da pise o odbrani hahaha!!

Zima

pre 6 godina

Ne vidim nacin kako god da zamislim da bi mogli da ih dobijemo.Cak i kada zamislim scenarij u kom Radicevic daje 23,a Jovanovic 19 poena ne vidim pobedu na kraju.Dotle ste me razocarali Alimpijevicu!!

Zima

pre 6 godina

Ne vidim nacin kako god da zamislim da bi mogli da ih dobijemo.Cak i kada zamislim scenarij u kom Radicevic daje 23,a Jovanovic 19 poena ne vidim pobedu na kraju.Dotle ste me razocarali Alimpijevicu!!

RUMBLE

pre 6 godina

... i nije problem taj poraz kom sam na žalost lično prisustvovao.Prvi put mi se u životu desilo da sam imao želju da odem kući na poluvremenu.Jasno je da su oni bolji tu nema dvojbe.Šta je problem?Problem je Alimpijeviću što nema volje,energije,želje,ponosa,dostojanstva,sportkog viteštva...problem je što se vidi i oseća u vazduhu da i vi želite da sudija što pre svira kraj pa da idemo.Nije problem gubiti i 50 razlike,ali je veliki problem na koji način se gubi.Toliko ,do sledećeg viđenja koje neće biti baš tako brzo.

petarczv

pre 6 godina

Druze nisi ti za zvezdu to je i tebi jasno. Ajde sto neznas i nemas iskustva nego si i previse mlad. Pa pero antic je stariji od tebe i ti ces kao da mu glumis autoritet zvacuci zvaku...Ali nisi ni ti kriv nego onaj ko te je tu postavio. A sta reci o igrackom kadru? Sem Pere,rocestija i lesora tu niko pojma nema. Dangubic kos ne vidi samo dodaje u krug i nekad opali trojku onim uzasnim skok sutem. Radiicevic statisticki najlosiji igrac u celoj EL ne bi mnogo trosio reci o njemu...

Klodovik

pre 6 godina

Želim ja Alimpijeviću i Zvezdi sve najbolje, ali stvarno ne shvatam zašto nije mogao da stažira u FMP ili da bude nečiji pomoćnik u Zvezdi par godina, pa da onda preuzme prvi tim.
Momak je preskočio tri stepenice odjednom, u EL nije bio ni trener, ni pomoćni trener ni igrač. Neki njegovi igrači o košarci znaju više od njega. Valjda će on nečemu novom da nauči Ročestija ili Peru Antića!
Prošle godine je izbacio onaj Partizan i to mu je bila jedina referenca.
Ovaj tim nije bog zna šta, ali ne bi izgledao ovako loše, kad bi imao dobrog trenera.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Mi ako osvojimo ABA ligu pored Buducnosti i Cedevite da smo presrecni ... A Evroliga...... Radonja kad je vodio ekipu nekako smo bili puni samopouzdanja, svi.. Mnogo vise ljudi je dolazilo na utakmice i pratilo iste i ABA ligu smo uvjek racunali kao siguricu, a sto se tice Evrolige koji god protivnik da je bio znali smo da mozemo protiv njih, a ovo sad manje vise mi je i nebitno ko je protivnik, jer znam da mora luda sreca da se desi da bismo pobijedili... Jer odbranu nemamo, napad u dosta slucajeva soliranje, soliranje, soliranje ... Kako bi kod Radonje isli u svlacionicu i za manje, no dobro ... Treba da smo `zahvalni` Covicu jel tako ? On sad moze da unisti Zvezdu jel tako !? Sramota..

ackozvezdas

pre 6 godina

Nisam zeleo da komentarisem Zvezdu ove godine ali moram... Igramo divljacku kosarku kao Radnicki pre par godina ako udje udje, ako imamo 2-3 akcije jednu za feldina kada izlazi iz blokada i i za bjelicu kada se otvara iz dijamanta... Radicevic, Jankovic, Jovanovic su dovedini iz inata da ne bi otisli u Partizan, samo da bi se pricalo kako Zvezda stvara igrace, sta bre da stvori od njih sta ne sastavljaju see.. Pusti ih u Partizan i dovedi jednog kvalitetnog igraca.. Ovom timu fali jos jedan dobar igrac tacnije plejmejker, rocesti igra 36min po utakmici...
FajnalFor se igra u bg, ako vec kao napadamo top8 top4 pa ulozi bre u jak tim neces da izgubis nista dobijas opet kad te igrace prodas sledece sezone, mi se brukamo gibimo po 20raz ...
Kaze prodali smo hiljade i hiljade sezonskih gde su ti navijaci onda gde ? prosle god 15-16.000 min u areni sad 7-8000 nismo prodali ni pola karata od prosle godine..
Na jadranu trenutno ozbiljnu kosarku igra Buducnost Cedevita pa tek onda mi, ne pise nam se dobro, prvi put posle 4god se plasim da ovo nece biti dobra gosina za zvezdu nikko daj boze da gresim ...

RUMBLE

pre 6 godina

...da nastavim.Dobro znam situaciju u klubu.Mit o sistemu rada nije baš toliki kakim se predstavlja.Rad sa mlađim selekcijama je poveren kadrovima FMP-a.Trenutna stručnost trenera je pod znakom pitanja jer svi treneri koji ,,nisu bili u sistemu " su najureni.Od Jakovljevića,preko Glišića pa dalje.Uspeh mlađih kategorija je baziran na dovođenju sa strane ,a ne na svojoj produkciji.Praksa je da se tim menja svake godine s tim da ostane po par dečaka od prošle sezone.Za takmičarsku sezonu tim se pravi u ,,sistemu",koji se zove On.On daje trenerima spiskove igrača koji će činiti ekipu.Ako ostane mesta tu treneri dovode ostatak da popune ekipu i ti igrači igraju beznačajnu ulogu.Istom logikom je pravljena i prva ekipa.Videvši da je sistem napravio grešku pre dve nedelje je puštena priča o novom Zvezdinom ciklusu.Meni više liči na cirkus.

Giga

pre 6 godina

Da i razumem frustraciju grobara jer pate vec godinama,ali kada Grobar kaze da igramo ruznu kosarku bez odbrane,pa to je vrh licemerstva.On nesto da prica o odbrani kada redovno u ABA I CIPIRIPI kupu primaju minimum 90,a od nas 100,ej on da pise o odbrani hahaha!!

Miki delija

pre 6 godina

Ajde molim te probaj da tvoju pricu o nekoj odbrani na kojoj kao radis od kad si dosao u Zvezdu, pretvoris u delo, pa da konacno primimo manje od 80 poena, makar i izgubili, jer mi je muka vise da gledam tvoje pulene kako "tako uvezbani" lete u odbrani ko muve bez glave, gde svi kasne u preuzimanju, niko ne gradi reket kako treba, uzas. A ti nam posle svake utakmice serviras porciju samokritike sa kojom kypujes vreme. Nemas ti vremena kod nikog, osim kod Covica koji tera inat sa tobom svima nama, i sa tvojom vrsnom selekcijom u vidu Radicevica, Jankovica, Jovanovica, Davidovca, Apica, Lazarevica, pa i Dobrica, sve biser do bisera dragi moj gosn.Alimpijevicu. Sinoc na KZS si pokazao jasne znake pogubljenosti, panike pa i nevaspitanja prema novinarima sto mi posebno bode oci, ne ides ti dobrim putem i da nije inata Covica, odavno bi ti bio gde ti je i mesto, van Zvezde !

anica

pre 6 godina

@krajisnik
Ako ti se ne svidja kao trener moze drugacije da se kaze, ti govoris o vredjanju a upravo ti vredjas. Decko nije za trenera Zvezde to se videlo jos pre pocetka sezone i to stoji ali jos uvek je pocetak sezone i vreme ce pokazati dokle moze, aj sad svi da ga pljujemo, nije ni njemu lako...nov poziv, nema iskustva u ovakvim utakmicama, nov tim. Da l ce biti poraz sutra ili ne videcemo, al valjda kao delija podrzavas klub.

krajisnik

pre 6 godina

Bolje se izvini onom novinaru od sinoć i nauči se malo sportskoj kulturi.
Od Radonjica si to mogao naučiti.
Međutim,tvoja jedina referenca je što bezuslovno slušaš gazdu, što si jeftin i što si najgori zvezdin trener kojeg sam gledao
Sutra, sve osim ubedljivog poraza je iznenađenje.

Ivan

pre 6 godina

Bilo bi pozeljno da imamo iskusnijeg trenera ove sezone, ali kvalitetan trener i ozbiljno kosta. U sustini ko god da je na mestu Alimpijevica ne bi imao bolji skor nego sto Zvezda ima trenutno, jer je Roster limitiran, klupa je preslaba. Prvi centar nizak, i neiskusan, drugi centar prakticno i ne postoji. Kvalitetna rotacija za Rocestija i Feldina ne postoji. Antic je stalno povredjen, Bjelica nepouzdan... Jedino mi sada nije jasno sta se ceka, i sta treba da se desi, da se otpusti par igraca koji nisu ispunili ocekivanja, i da se na njihove plate pokusa sa novim igracima, kao one sezone kada su otpusteni Sofo, Mekel, i onaj treci amer, pa su dovedene zamene koje su bile pun pogodak. To su potezi kojima bi se znatno povecala sansa za jos jednu uspesnu sezonu.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

kako vas ne mrzi da se predstavljate kao zvezdasi i pišete romane.
jasno se vidi šta je vaša najveća muka,nije ti alimpijevic već čović.
imate svoj klub,brata iz senke,bavite se njim.

Buki

pre 6 godina

Bojim se da ova sezona nece dobro zavrsiti tu ne mislim na evro ligu tu smo zavrsili i pre nego sto smo poceli nego na aba ligu,nije mi jasan Covic da postavi za trenera decka od 30 godina koji nije igrao kosarku nije treniro neki veci tim nije bio pomocnik nekom treneru nego ga dovede da sa njim napadamo trofeje isto mi nije jasan Alimpijevic kad je to prihvatijo dali je on znao sta prihvata i da ce biti prvi na udaru kad kola krenu nizbrdo i zrtveno jagnje.Publika ne dolazi na utakmice jer nema poverenja u ovaj tim i strucni stab pre svega zbog toga sto u timu nema nasih perspektinih igraca morali su zadrzati Gudurica da se afirmise skroz i zadrzati Simanica i dovesti jos mladih igraca i po dva amera jedan plej jedan centar a mislim da je mogao i simon ostati to bi sigurno bio jeftiniji tim nego sto su platili Feldina i Lesora kojemu mi dajemo sansu umesto da igra Simanic sve u svemu Covic nema blage veze oko formiranja ekipe uvek spominje kako je izvukao i spasijo Zvezdu svaka cast na tome i hvala ali brate nije Zvezda tvoje privatno vlasnistvo i da imas pravo da je sada ponovo srozas mora neko biti u strucnom stabu ko se razumije u samu kosarku previse smo promasaja imali zadnjih godina Tomson,Mekejl,Sofo,Feldin ,Wilijams po drugi put kad je doso Lesor je dobar ali bolje da igra Simanic ova trojica sa koledza teski promasaji plus dobili duge ugovore kako se njih sad resiti.

ada

pre 6 godina

Čekamo april i polufinale plej offa aba lige,pa ćemo videti ko kosi a ko vodu nosi,zvezda znatno lošija nego ranijih godina,a najveći budzet ikada u Srbiji imaju,jankovic i jovanovic su po 150k plaćeni.

santa justa

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.

krajisnik

pre 6 godina

anica@
sve je tačno što sam napisao.
Ti kaži šta nije tačno, pa ćemo razmjeniti mišljenja.
Nemam ja njega razloga stediti u komentarima
Bio bi presrećan da je talentovan mlad trener kao Milojević u Fk

Axel Stone

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.
(santa justa, 16. novembar 2017 17:56)

Botino, brzo si zaboravio Radonjine 3 titule ABA i domace lige, ali i polufinale Evrokupa i top 8 EL. Nijedan trener pre njega nije uzeo sampionat jos od Laleta Lucica 98-me, a mnogi su pokusavali. Npr. Sagadin, Sakota, Karadzic, Pesic 2 puta, Trifunovic, Vukojicic itd. Zaista mislis da ce ovaj Alimpijevic uzeti trofej? Igraci divljaju u rade sta hoce, on nema autoritet da ih drzi pod disciplinom i koncentrisane. Samo zeva pored terena dok su igraci kao pusteni s lanca. Vide i oni da on ne donosi odluke o timu, vec neko drugi, pa i ne moraju da ga slusaju. Ko igra i ne igra odlucuje neko drugi, a ne Alimpije.

Bree

pre 6 godina

Ma opusti se burazeru, kada izgubite, samo govori da su krive sudije i da imaju veci budzet ;) A Rocesti, Feldin, Antic, Lesor... igraju za kikiriki, to svi znamo.

SrbEUin

pre 6 godina

Ove sezone EL je bitno različita od one prve. Ne samo za Zvezdu, već za većinu timova. Svi igraju promenljivo: mnogo neočekivanih rezultata, i mnogo poraza (pobeda) previsokom razlikom. Evo večeras bie sve četiri pobede gostiju, a prema kladionici trebaloje najviše jedna.
Jedina ozbiljna ekipa je CSKA. Pun roster sa 12 igrača koji svi mogu biti starteri. Za sada ubedljivi favorit za titulu.
Zvezda sa tri ozbiljna igrača nema šta da traži u ovakvoj konkurenciji. Ranije je imala dva-tri vrhunska i 7-8 vrlo solidna igrač, ašto je najbitnije, imala je TIM i prepoznatljivu igru. Mogli su sa poimenima najslabijim sastavom da pobeđuju i kuči i u gostima i svim avoritima da prave velike probleme.
Ove sezone ne postoji klupa. To je osnovni razlog zašto ovo nije TIM i zašto će vrlo teško osvojiti makar jednu titulu - kup ili KLS. ABA je mnogo daleko.

Svi ovi nezadovoljni "navijači" neka prvo kažu šta su oni učinili da pomognu klubu, i sa kojim pravom traže bilo šta od kluba. To što "navijaju" ne daje im pravo da pljuju. Kada budu nešto uložili, onda će imati pravo i da polemišu i traže nešto za uzvrat. Dotle, gledaj ili nemoj.
Tim se ne može stvoriti bez adekvatnog budžeta. Čak ni veliki novac nije garancija. Ni mnogo bogatiji klubovi ne uspevaju to da učine, i sa mnogo boljim trenerima i igračima.
Zvezda nema potrebne finasije. Zato je ovakva ekipa. Bez više para neće i ne može biti bolje.
Vi razmislite: hoćete Čovićevsku ili naprednu Zvezdu?

krajisnik

pre 6 godina

batko@
Radonja i Alimpijevic ne mogu da se mjere ni po čemu,koliko god ti tražio komentare koji bi mogli napraviti neku paralelu.
Radonjine sve ekipe su oduvijek igrale barem odbranu.
Evo pitanje jedno....
Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?

pivljanin

pre 6 godina

Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 16. novembar 2017 22:22)

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...

Batko

pre 6 godina

Kad covek vija rekord u aba ligi umesto da odmara glavne igrace.Debilno skroz.

Po meni se radonjic previse prilagodjava protivniku, umesto da natera protivnika da se prilagodi njemu. tu pre svega mislim na unutrasnju liniju (centre).

Sada se vidi koliko trener zna. Jer neko ko ne zna ne zna. Ne moze da ne zna tei godine pa da dva mjeseca zna. Jednostavno nema pojma. Svi visoki igraju po deset min jedva a barselona sve preko vidokih. Tu taktiku samo radonjic moze da ima hahahah.

Kako te bre Radonjicu, bvise nije sramota ruko od trenera, Barselona bez najboljeg centra, bez Dolmena, bez volje bez motiva, bez sansi te razbija i dobija, neznalice jedna. Da li te je covjece sramota da ne znas na otvorena vrata da udjes, da sve upropastis

Da li se sada neko seca poraza od Darusafake? Da li se neko seca kada je s pravom onaj glumac (sin Dragan) napao Radonjica zbog poraza, a vodili smo 20ak razlike? Da li se secate kako smo izgubili? Isto kao veceras - tako sto se Radonja prilagodjavao protivniku,

Totalni pad forme a i Radonjic ne briljira sa vodjenjem ekipe

i da...Radonjic je izgubio i ovu utakmicu, a i seriju ce od Cedevite. Nazalost
Ne mogu a da ne primetim da Radonjic konstantno pogresno postavlja celokupne utakmice u vise segmenata, poslednjih ne znam koliko utakmica. Cak ni odbrana vise ne funkcionise

(Komentari "strucnjaka" Barsa-Zvezda 24.03.2017. / u tom trenutku smo imali 15 pobeda/13 poraza)

DEŽA VI ?!!!!

Batko

pre 6 godina

Ne poredite Radonjića i ovu neznalicu. Mnogo je, brate , glupo.
(oberin martel, 16. novembar 2017 22:21)

Kapiram da nisi shvatio poentu postavljanja komentara. Nije poenta da se porede Radonja i Alimpijevic, nego da se POKAZE kakve "strucnjake" ima Zvezda, ljude koji u trenutju 15/13 pljuju trenera, ekipu...
Sta ocekivati kada ekipi ne ide ?!
Nisam isao jos dalje u "kopanju" po komentarima, recimo posle Dacke u Beogradu ili Zalgirisa isto u Bg kada smo pukli....a to se sve desava u TRECOJ godini mandata Radonjica, kada je uspeo da napravi neki svoj status.
Sta ocekivati sada ???
To je bila poenta , a ne poredjenje....ali i tada i sada , "stucnjacima" koji posle dva basketa u "školskom" znaju sve, svi su neznalice

Batko

pre 6 godina

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...
(pivljanin, 16. novembar 2017 23:04)

Sreca, pa se ti razumes u kosarku

ada

pre 6 godina

Čekamo april i polufinale plej offa aba lige,pa ćemo videti ko kosi a ko vodu nosi,zvezda znatno lošija nego ranijih godina,a najveći budzet ikada u Srbiji imaju,jankovic i jovanovic su po 150k plaćeni.

Buki

pre 6 godina

Bojim se da ova sezona nece dobro zavrsiti tu ne mislim na evro ligu tu smo zavrsili i pre nego sto smo poceli nego na aba ligu,nije mi jasan Covic da postavi za trenera decka od 30 godina koji nije igrao kosarku nije treniro neki veci tim nije bio pomocnik nekom treneru nego ga dovede da sa njim napadamo trofeje isto mi nije jasan Alimpijevic kad je to prihvatijo dali je on znao sta prihvata i da ce biti prvi na udaru kad kola krenu nizbrdo i zrtveno jagnje.Publika ne dolazi na utakmice jer nema poverenja u ovaj tim i strucni stab pre svega zbog toga sto u timu nema nasih perspektinih igraca morali su zadrzati Gudurica da se afirmise skroz i zadrzati Simanica i dovesti jos mladih igraca i po dva amera jedan plej jedan centar a mislim da je mogao i simon ostati to bi sigurno bio jeftiniji tim nego sto su platili Feldina i Lesora kojemu mi dajemo sansu umesto da igra Simanic sve u svemu Covic nema blage veze oko formiranja ekipe uvek spominje kako je izvukao i spasijo Zvezdu svaka cast na tome i hvala ali brate nije Zvezda tvoje privatno vlasnistvo i da imas pravo da je sada ponovo srozas mora neko biti u strucnom stabu ko se razumije u samu kosarku previse smo promasaja imali zadnjih godina Tomson,Mekejl,Sofo,Feldin ,Wilijams po drugi put kad je doso Lesor je dobar ali bolje da igra Simanic ova trojica sa koledza teski promasaji plus dobili duge ugovore kako se njih sad resiti.

santa justa

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.

petarczv

pre 6 godina

Druze nisi ti za zvezdu to je i tebi jasno. Ajde sto neznas i nemas iskustva nego si i previse mlad. Pa pero antic je stariji od tebe i ti ces kao da mu glumis autoritet zvacuci zvaku...Ali nisi ni ti kriv nego onaj ko te je tu postavio. A sta reci o igrackom kadru? Sem Pere,rocestija i lesora tu niko pojma nema. Dangubic kos ne vidi samo dodaje u krug i nekad opali trojku onim uzasnim skok sutem. Radiicevic statisticki najlosiji igrac u celoj EL ne bi mnogo trosio reci o njemu...

krajisnik

pre 6 godina

Bolje se izvini onom novinaru od sinoć i nauči se malo sportskoj kulturi.
Od Radonjica si to mogao naučiti.
Međutim,tvoja jedina referenca je što bezuslovno slušaš gazdu, što si jeftin i što si najgori zvezdin trener kojeg sam gledao
Sutra, sve osim ubedljivog poraza je iznenađenje.

Zima

pre 6 godina

Ne vidim nacin kako god da zamislim da bi mogli da ih dobijemo.Cak i kada zamislim scenarij u kom Radicevic daje 23,a Jovanovic 19 poena ne vidim pobedu na kraju.Dotle ste me razocarali Alimpijevicu!!

Giga

pre 6 godina

Da i razumem frustraciju grobara jer pate vec godinama,ali kada Grobar kaze da igramo ruznu kosarku bez odbrane,pa to je vrh licemerstva.On nesto da prica o odbrani kada redovno u ABA I CIPIRIPI kupu primaju minimum 90,a od nas 100,ej on da pise o odbrani hahaha!!

Bree

pre 6 godina

Ma opusti se burazeru, kada izgubite, samo govori da su krive sudije i da imaju veci budzet ;) A Rocesti, Feldin, Antic, Lesor... igraju za kikiriki, to svi znamo.

ackozvezdas

pre 6 godina

Nisam zeleo da komentarisem Zvezdu ove godine ali moram... Igramo divljacku kosarku kao Radnicki pre par godina ako udje udje, ako imamo 2-3 akcije jednu za feldina kada izlazi iz blokada i i za bjelicu kada se otvara iz dijamanta... Radicevic, Jankovic, Jovanovic su dovedini iz inata da ne bi otisli u Partizan, samo da bi se pricalo kako Zvezda stvara igrace, sta bre da stvori od njih sta ne sastavljaju see.. Pusti ih u Partizan i dovedi jednog kvalitetnog igraca.. Ovom timu fali jos jedan dobar igrac tacnije plejmejker, rocesti igra 36min po utakmici...
FajnalFor se igra u bg, ako vec kao napadamo top8 top4 pa ulozi bre u jak tim neces da izgubis nista dobijas opet kad te igrace prodas sledece sezone, mi se brukamo gibimo po 20raz ...
Kaze prodali smo hiljade i hiljade sezonskih gde su ti navijaci onda gde ? prosle god 15-16.000 min u areni sad 7-8000 nismo prodali ni pola karata od prosle godine..
Na jadranu trenutno ozbiljnu kosarku igra Buducnost Cedevita pa tek onda mi, ne pise nam se dobro, prvi put posle 4god se plasim da ovo nece biti dobra gosina za zvezdu nikko daj boze da gresim ...

Miki delija

pre 6 godina

Ajde molim te probaj da tvoju pricu o nekoj odbrani na kojoj kao radis od kad si dosao u Zvezdu, pretvoris u delo, pa da konacno primimo manje od 80 poena, makar i izgubili, jer mi je muka vise da gledam tvoje pulene kako "tako uvezbani" lete u odbrani ko muve bez glave, gde svi kasne u preuzimanju, niko ne gradi reket kako treba, uzas. A ti nam posle svake utakmice serviras porciju samokritike sa kojom kypujes vreme. Nemas ti vremena kod nikog, osim kod Covica koji tera inat sa tobom svima nama, i sa tvojom vrsnom selekcijom u vidu Radicevica, Jankovica, Jovanovica, Davidovca, Apica, Lazarevica, pa i Dobrica, sve biser do bisera dragi moj gosn.Alimpijevicu. Sinoc na KZS si pokazao jasne znake pogubljenosti, panike pa i nevaspitanja prema novinarima sto mi posebno bode oci, ne ides ti dobrim putem i da nije inata Covica, odavno bi ti bio gde ti je i mesto, van Zvezde !

Klodovik

pre 6 godina

Želim ja Alimpijeviću i Zvezdi sve najbolje, ali stvarno ne shvatam zašto nije mogao da stažira u FMP ili da bude nečiji pomoćnik u Zvezdi par godina, pa da onda preuzme prvi tim.
Momak je preskočio tri stepenice odjednom, u EL nije bio ni trener, ni pomoćni trener ni igrač. Neki njegovi igrači o košarci znaju više od njega. Valjda će on nečemu novom da nauči Ročestija ili Peru Antića!
Prošle godine je izbacio onaj Partizan i to mu je bila jedina referenca.
Ovaj tim nije bog zna šta, ali ne bi izgledao ovako loše, kad bi imao dobrog trenera.

RUMBLE

pre 6 godina

... i nije problem taj poraz kom sam na žalost lično prisustvovao.Prvi put mi se u životu desilo da sam imao želju da odem kući na poluvremenu.Jasno je da su oni bolji tu nema dvojbe.Šta je problem?Problem je Alimpijeviću što nema volje,energije,želje,ponosa,dostojanstva,sportkog viteštva...problem je što se vidi i oseća u vazduhu da i vi želite da sudija što pre svira kraj pa da idemo.Nije problem gubiti i 50 razlike,ali je veliki problem na koji način se gubi.Toliko ,do sledećeg viđenja koje neće biti baš tako brzo.

Vazda Pobro

pre 6 godina

Mi ako osvojimo ABA ligu pored Buducnosti i Cedevite da smo presrecni ... A Evroliga...... Radonja kad je vodio ekipu nekako smo bili puni samopouzdanja, svi.. Mnogo vise ljudi je dolazilo na utakmice i pratilo iste i ABA ligu smo uvjek racunali kao siguricu, a sto se tice Evrolige koji god protivnik da je bio znali smo da mozemo protiv njih, a ovo sad manje vise mi je i nebitno ko je protivnik, jer znam da mora luda sreca da se desi da bismo pobijedili... Jer odbranu nemamo, napad u dosta slucajeva soliranje, soliranje, soliranje ... Kako bi kod Radonje isli u svlacionicu i za manje, no dobro ... Treba da smo `zahvalni` Covicu jel tako ? On sad moze da unisti Zvezdu jel tako !? Sramota..

RUMBLE

pre 6 godina

...da nastavim.Dobro znam situaciju u klubu.Mit o sistemu rada nije baš toliki kakim se predstavlja.Rad sa mlađim selekcijama je poveren kadrovima FMP-a.Trenutna stručnost trenera je pod znakom pitanja jer svi treneri koji ,,nisu bili u sistemu " su najureni.Od Jakovljevića,preko Glišića pa dalje.Uspeh mlađih kategorija je baziran na dovođenju sa strane ,a ne na svojoj produkciji.Praksa je da se tim menja svake godine s tim da ostane po par dečaka od prošle sezone.Za takmičarsku sezonu tim se pravi u ,,sistemu",koji se zove On.On daje trenerima spiskove igrača koji će činiti ekipu.Ako ostane mesta tu treneri dovode ostatak da popune ekipu i ti igrači igraju beznačajnu ulogu.Istom logikom je pravljena i prva ekipa.Videvši da je sistem napravio grešku pre dve nedelje je puštena priča o novom Zvezdinom ciklusu.Meni više liči na cirkus.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

kako vas ne mrzi da se predstavljate kao zvezdasi i pišete romane.
jasno se vidi šta je vaša najveća muka,nije ti alimpijevic već čović.
imate svoj klub,brata iz senke,bavite se njim.

anica

pre 6 godina

@krajisnik
Ako ti se ne svidja kao trener moze drugacije da se kaze, ti govoris o vredjanju a upravo ti vredjas. Decko nije za trenera Zvezde to se videlo jos pre pocetka sezone i to stoji ali jos uvek je pocetak sezone i vreme ce pokazati dokle moze, aj sad svi da ga pljujemo, nije ni njemu lako...nov poziv, nema iskustva u ovakvim utakmicama, nov tim. Da l ce biti poraz sutra ili ne videcemo, al valjda kao delija podrzavas klub.

Ivan

pre 6 godina

Bilo bi pozeljno da imamo iskusnijeg trenera ove sezone, ali kvalitetan trener i ozbiljno kosta. U sustini ko god da je na mestu Alimpijevica ne bi imao bolji skor nego sto Zvezda ima trenutno, jer je Roster limitiran, klupa je preslaba. Prvi centar nizak, i neiskusan, drugi centar prakticno i ne postoji. Kvalitetna rotacija za Rocestija i Feldina ne postoji. Antic je stalno povredjen, Bjelica nepouzdan... Jedino mi sada nije jasno sta se ceka, i sta treba da se desi, da se otpusti par igraca koji nisu ispunili ocekivanja, i da se na njihove plate pokusa sa novim igracima, kao one sezone kada su otpusteni Sofo, Mekel, i onaj treci amer, pa su dovedene zamene koje su bile pun pogodak. To su potezi kojima bi se znatno povecala sansa za jos jednu uspesnu sezonu.

pivljanin

pre 6 godina

Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krajisnik, 16. novembar 2017 22:22)

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...

krajisnik

pre 6 godina

anica@
sve je tačno što sam napisao.
Ti kaži šta nije tačno, pa ćemo razmjeniti mišljenja.
Nemam ja njega razloga stediti u komentarima
Bio bi presrećan da je talentovan mlad trener kao Milojević u Fk

Axel Stone

pre 6 godina

Jedino Dr DR nedostaje zvezdi.
(Stari namćor, 16. novembar 2017 16:57)
Ako ti on nedostaje a ti put pod noge pa lepo u Mojkovac ili Kolasin. Brzo ste zaboravili blamazu protiv Cibone u areni ili one debele minuse protiv Reala, Himkija, Fenera i Darusafake.
(santa justa, 16. novembar 2017 17:56)

Botino, brzo si zaboravio Radonjine 3 titule ABA i domace lige, ali i polufinale Evrokupa i top 8 EL. Nijedan trener pre njega nije uzeo sampionat jos od Laleta Lucica 98-me, a mnogi su pokusavali. Npr. Sagadin, Sakota, Karadzic, Pesic 2 puta, Trifunovic, Vukojicic itd. Zaista mislis da ce ovaj Alimpijevic uzeti trofej? Igraci divljaju u rade sta hoce, on nema autoritet da ih drzi pod disciplinom i koncentrisane. Samo zeva pored terena dok su igraci kao pusteni s lanca. Vide i oni da on ne donosi odluke o timu, vec neko drugi, pa i ne moraju da ga slusaju. Ko igra i ne igra odlucuje neko drugi, a ne Alimpije.

SrbEUin

pre 6 godina

Ove sezone EL je bitno različita od one prve. Ne samo za Zvezdu, već za većinu timova. Svi igraju promenljivo: mnogo neočekivanih rezultata, i mnogo poraza (pobeda) previsokom razlikom. Evo večeras bie sve četiri pobede gostiju, a prema kladionici trebaloje najviše jedna.
Jedina ozbiljna ekipa je CSKA. Pun roster sa 12 igrača koji svi mogu biti starteri. Za sada ubedljivi favorit za titulu.
Zvezda sa tri ozbiljna igrača nema šta da traži u ovakvoj konkurenciji. Ranije je imala dva-tri vrhunska i 7-8 vrlo solidna igrač, ašto je najbitnije, imala je TIM i prepoznatljivu igru. Mogli su sa poimenima najslabijim sastavom da pobeđuju i kuči i u gostima i svim avoritima da prave velike probleme.
Ove sezone ne postoji klupa. To je osnovni razlog zašto ovo nije TIM i zašto će vrlo teško osvojiti makar jednu titulu - kup ili KLS. ABA je mnogo daleko.

Svi ovi nezadovoljni "navijači" neka prvo kažu šta su oni učinili da pomognu klubu, i sa kojim pravom traže bilo šta od kluba. To što "navijaju" ne daje im pravo da pljuju. Kada budu nešto uložili, onda će imati pravo i da polemišu i traže nešto za uzvrat. Dotle, gledaj ili nemoj.
Tim se ne može stvoriti bez adekvatnog budžeta. Čak ni veliki novac nije garancija. Ni mnogo bogatiji klubovi ne uspevaju to da učine, i sa mnogo boljim trenerima i igračima.
Zvezda nema potrebne finasije. Zato je ovakva ekipa. Bez više para neće i ne može biti bolje.
Vi razmislite: hoćete Čovićevsku ili naprednu Zvezdu?

Batko

pre 6 godina

Kad covek vija rekord u aba ligi umesto da odmara glavne igrace.Debilno skroz.

Po meni se radonjic previse prilagodjava protivniku, umesto da natera protivnika da se prilagodi njemu. tu pre svega mislim na unutrasnju liniju (centre).

Sada se vidi koliko trener zna. Jer neko ko ne zna ne zna. Ne moze da ne zna tei godine pa da dva mjeseca zna. Jednostavno nema pojma. Svi visoki igraju po deset min jedva a barselona sve preko vidokih. Tu taktiku samo radonjic moze da ima hahahah.

Kako te bre Radonjicu, bvise nije sramota ruko od trenera, Barselona bez najboljeg centra, bez Dolmena, bez volje bez motiva, bez sansi te razbija i dobija, neznalice jedna. Da li te je covjece sramota da ne znas na otvorena vrata da udjes, da sve upropastis

Da li se sada neko seca poraza od Darusafake? Da li se neko seca kada je s pravom onaj glumac (sin Dragan) napao Radonjica zbog poraza, a vodili smo 20ak razlike? Da li se secate kako smo izgubili? Isto kao veceras - tako sto se Radonja prilagodjavao protivniku,

Totalni pad forme a i Radonjic ne briljira sa vodjenjem ekipe

i da...Radonjic je izgubio i ovu utakmicu, a i seriju ce od Cedevite. Nazalost
Ne mogu a da ne primetim da Radonjic konstantno pogresno postavlja celokupne utakmice u vise segmenata, poslednjih ne znam koliko utakmica. Cak ni odbrana vise ne funkcionise

(Komentari "strucnjaka" Barsa-Zvezda 24.03.2017. / u tom trenutku smo imali 15 pobeda/13 poraza)

DEŽA VI ?!!!!

krajisnik

pre 6 godina

batko@
Radonja i Alimpijevic ne mogu da se mjere ni po čemu,koliko god ti tražio komentare koji bi mogli napraviti neku paralelu.
Radonjine sve ekipe su oduvijek igrale barem odbranu.
Evo pitanje jedno....
Šta ti se dopada kod Alimpijevica u njegovom radu?

Batko

pre 6 godina

Ne poredite Radonjića i ovu neznalicu. Mnogo je, brate , glupo.
(oberin martel, 16. novembar 2017 22:21)

Kapiram da nisi shvatio poentu postavljanja komentara. Nije poenta da se porede Radonja i Alimpijevic, nego da se POKAZE kakve "strucnjake" ima Zvezda, ljude koji u trenutju 15/13 pljuju trenera, ekipu...
Sta ocekivati kada ekipi ne ide ?!
Nisam isao jos dalje u "kopanju" po komentarima, recimo posle Dacke u Beogradu ili Zalgirisa isto u Bg kada smo pukli....a to se sve desava u TRECOJ godini mandata Radonjica, kada je uspeo da napravi neki svoj status.
Sta ocekivati sada ???
To je bila poenta , a ne poredjenje....ali i tada i sada , "stucnjacima" koji posle dva basketa u "školskom" znaju sve, svi su neznalice

Batko

pre 6 godina

U kakvom radu? Pa zar taj išta i radi. Košarkaški Grof...
(pivljanin, 16. novembar 2017 23:04)

Sreca, pa se ti razumes u kosarku