Utorak, 14.11.2017.

14:19

Italijanska veza Sergej-Adem udarni adut u Rusiji?

Fudbaleri Srbije završili su azijsku turneju remijerm sa Južnom Korejom (1:1), nakon pobede u Kini (2:0).

Izvor: AK

Italijanska veza Sergej-Adem udarni adut u Rusiji? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Mara

pre 6 godina

Preti nam grupa Brazil,Engleska,Danska,Srbija ili Argentina,Španija,Kostarika,Srbija ili nedaj Bože Nemačka,Hrvatska,Danska,Srbija

coldplayer

pre 6 godina

@veciti delija
A sta moze tako?Obojica mogu da igraju zajedno.Ne razumem zasto bi birali samo jednog.Takve zaostale diskusije ostavi za Muslina.

vlada

pre 6 godina

Svi osm Muslina su znali da su oni odlični igrači i pokazalo se dobar tandem.Međutim tim se pravi i prema protivniku.Nije isto kada igraš protiv npr Argentine i Koreje.Nekad pojačaš sredinu, nekad odbranu, nekad napad.

mladen

pre 6 godina

Ivica Osim: "Ko ne moze da trci - taj ne moze da igra". I to jeste sustina. Ako imas bekove koji nisu u stanju da pokriju i u odbrani i u napadu - onda ih uopste i nemas. Isto je sa svim drugim pozicijama. Bolje imati pet brzih koji manje znaju sa loptom, nego pet "tehnicara" koji gnjave loptu,a pretrcava ih ko stigne. Takav je fudbal. Moze Milinkovic Savic, ali samo ako je jedan takav u timu. Zna dosta, ali nije brz. Krece se dosta - nije sporno. Ali nije brz. Za njega trce drugi. Vec dvojica ili trojica takvih u istom timu su problem. Ljajic je solidno brz, Zivkovic je bas brz. Radonjic iz Zvezde je brz. Kostic solidno brz. Mitrovic jako spor za spica po danasnjim merilima. Prijic isto tako. Obradovic i Rukavina - brzi ali za srpski fudbal.. itd itd.. Ako ne mozemo trcati - onda ce nas na SP u Rusiji "puniti" na sve strane. Danas su nas Korejanci PRETRCAVALI. I to je sustina. Ne znaju oni vise lopte, ali su BRZI i imali su vise snage. Znaci, forsirati brzinu na uštrb "znanja".

nije lose

pre 6 godina

Za ove koji podcenjuju Koreju , ta ista Koreja je dobila Kolumbiju 2:1 pre para dana i uopste nisu naivna ekipa , posebno s Minom iz Totenhema koji igra u odlicnoj formi u zadnje vreme plus igrali smo bez nekih bitnih igraca kao sto je Matic , Tadic premda kako su neki napisali biti ce i njemu gusto se izboriti pored SMS i Ljajica

nele

pre 6 godina

Ajoj koliko stručnjaka i selektora crveno belo obojenih :-) Opustite se jasni ste svima ;-)Krstajić za selektora,Ljajić,Živković,Sergej,Stojke,Gudelj moraju da počinju svaku utakmicu.

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ljajić je mekan igrač i "maneken" i ne osjeća dres odnosno zemlju za koju igra, vidi mu se to na licu i u očima. I zašto takav da zauzima mjesto nekome ko to sve osjeća?! Imamo mi takvih adekvatnih zamjena za njega. Spominjete Ljajića u prvi tim a Tadića👍 sa klupe da ga mijenja... E pa ja baš mislim suprotno, da Tadić počinje utakmice a Ljajić👎 čak i ne treba da igra za Srbiju !

Bo

pre 6 godina

Za sve one koji pljuju Rukavinu i govore da je najgori igrač u timu (da se razumemo i mene strašno nervira njegova nekompletnost ali... :) :Nestvarno deluje podatak da je čovek u periodu od 10 godina, odigrao 45 utakmica za Srbiju i da smo u tim mečevima samo jednom poraženi (nedavno protiv Austrije)! Dakle, za Srbiju, ne za Španiju pa da je normalno da nema poraza. Dakle, iako se to možda ne vidi, čovek očigledno ima veliki uticaj na timski kvalitet i rezultate.

Chiwwi

pre 6 godina

Onaj ko ne postuje svoju zemlju i svoju himnu nema mesta ni u jednoj reprezentaciji na Svetu.
(ljubomilko, 14. novembar 2017 15:58)

Pa kao sto vidis svoju himnu postuje tako sto stoji mirno dok se ona intonira a svoju zemlju tako sto daje golove a narocito kad je skolovao Albance onom kontrom i lobom nakon koga je poljubio grb.

Druga stvar, javna je tajna da su njegovoj porodici u Pazaru pretili da nece dobro proci ukoliko njihov sin zapeva kako moli boga da cuva srpske zemlje i srpski rod. Decko je skroz na mestu i vidi se sa koliko zara nosi srpski dres tako da bi bilo lepo da prestanete sa tim.

Negativni

pre 6 godina

Akcija kod gola je duplo sporija nego akcija kada smo dali jedini gol protiv Gruzije. Mi sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv ozbiljnih ekipa.

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

Chiwwi

pre 6 godina

Udarna veza treba da bude Matic-Tadic-Sms-Zivkovic. Ljajic moze da krece sa klupe za rezervne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ljubiteljPrirode, 14. novembar 2017 14:44)

Ne, ne moze. Mora da igra. Na DM Matic, na CM Ljajic i Sergej. Tadic i Kostic wingeri i Mitrovic ispred. Zivkovic umesto Kostica od 60 i nekog minuta obavezno da ulazi, Prijovic umesto Mitrovica i Gacinovic umesto Sergeja od 70-tog.

Pozadi na CB Ivanovic-Dusko Tosic/Veljkovic LB Kolarov RB Rukavina.

To nam je sto nam je, da se nadamo da Kolarov barem u junu mesecu nece oboleti od ku*cobolje i da Rukavina ubode bar jedan centarsut po mecu, u defanzivi je sasvim ok.

A oni sto se sprdaju sa Korejom da ih podsetim samo da su ovaj mec igrala 6 ''Novozelandjana'' i da je Koreja nabila Kolumbiju sa 2-1 opusteno.

Beretka

pre 6 godina

Mislim da igraci koji trebaju da budu na spisku za Rusiju su:
Stojkovic, Rajkovic, Svilar
Ivanovic, Kolarov, Dusko Tosic, Gajic, Spajic, Veljkovic, Vukasin Jovanovic, Nikola Maksimovic, Nastasic
Nemanja Maksimovic, Matic, Sergej, Milivojevic, Grujic, Radonjic, Zivkovic, Gacinovic, Ljaljic, Tadic, Kostic
Prijovic, Mitrovic
Eventualno u rotaciji da budu jos Antonov, Djurdjevic, Pavlovic, Radoja, Zdjelar, Dmitrovic, Rukavina
Ova formacija sto smo sad igrali je odlicna i to treba forsirati
Prvih 11 bi trebalo da cine Stojkovic - Kolarov, Nastasic, Maksimovic, Ivanovic, Matic, Sergej, Tadic, Ljaljic, Zivkovic(Kostic), Mitrovic

GNU JE GNUSAN

pre 6 godina

Ja, da imam kuću, stavio bih je na opkladu da mi nećemo osvojiti mundijal. Sa ovakvom igrom, vrlo, vrlo teško... Ali ima još vremena da se uigraju i da nađu trenera i da se svi pomire i da onda budu strah i trepet za ceo svet!

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

Da vam kažem ja nešto kao veliki stručnjak za fudbal :ovako bih ja to zarotirao :malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine. Brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto.To bi bila formacija 4-1-4-2. U veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić, a ova dvojica bi tukli i resetali mreže. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

Bok

pre 6 godina

Teže je bit trener nego što prosječno balkansko piskaralo misli. Treba kombinirati one koji su dobri bez lopte s onima koji su dobri s loptom. Što vrijedi 5 fantazista i spic ako igraju obranu s rukama u džepovima i protivnik stvori 5 zicera.. Kad npr Milvojevic odigra presing ili ode u kost i spriječi pas za šansu to se ne vidi.. Nije to baš tako lako..

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

E, da vam ja kažem nešto kao veliki stručnjak za fudbal: ovako bih ja to zarotirao: malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine, brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto, dakle formacija 4-1-4-2,a u veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

rumenko

pre 6 godina

sa žaljenjem konstatujem da tadić nema mesta u prvih 11 s ovom jezivom formom.. sergej-adem-kostić, živković eventualno ako počne konstantno igrati u portugalu, ali ovo je trojka iza napadača koja treba početi.. tadić ne moze igrati tog krilnog jer nema igru u oba smera a sergeja staviti na DM uz matića bi bilo svetogrđe.. treba nam još jedan destruktivac poput fejse jer jako škripi pozadi

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

saj

pre 6 godina

Imamo mi dobar tim ali treba sto vise utakmica igrati,ako je moguce i protiv jacih naprimer Nemacka,Brazil moze i sa komsijama Hrvatima bitno je uigrati ekipu.

deki ffm

pre 6 godina

vec meseci vam kazem, samo da uigramo sms, ljajica, matica i tadica, da budemo iskreni to su nam i nasi najbolji. I imacemo necemu da se nadamo u rusiji,i verujte mi sa njima sigurno nebi dobili na srecu austriji i irsku.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

Alcale

pre 6 godina

Nego... mnogo mi se svidja formacija i kako to izgleda na terenu!

Razmiljam dali mozda da ostave Krstajica? meni se uopste ne cini da mu ide lose...

Jumko

pre 6 godina

Jao kako lepo igra Srbija, divota... Mladi lavovi puni perspektive, igraju u najjacim evropskim ekipama... Selektor stari, iskusan lisac... Razbili smo Koreju, nas golman se nije video... I za kraj... Hahahahahahahahahahahaha...

Dejan

pre 6 godina

Mogli bi da budu ali samo kao alternativa tandemu Tadic-Miitrovic koji je izneo ove kvalifikacije. Dobro je da imamo takvu alternativu...

dalibor79

pre 6 godina

mislim da je ovo trenutno najbolje sto imamo.
stojkovic-ivanovic,maksimovic,nastasic,kolarov-matic,milinkovic-savic,ljajic,kostic,tadic-mitrovic.

Jim Beam

pre 6 godina

Nama još od Piksija na vrhuncu u timu fali neko ko igra iza napadača i deli lopte. Imali smo odlične povučenije vezne (Jugović, Deki Stankovič, sada Matić itd), krila koji su odlično igrali u reprezentaciji (Drulović, Krasić, sada Tadić) ali takozvanu "desetku" koja će da ćušne loptu za 100% šansu baš dugo nemamo. Ne mora ništa da odigra 85 minuta, ali mora u dve takve situacije na meču barem jedan gol da namesti. Da li je Sergej taj igrač konačno vreme će pogazati, ali ovaj gol što smo dali (ili ona asistencija Kostića za Kolarova protiv Iraca) je upravo ono što nam fali.

X

pre 6 godina

Neverovatno, čemu se radujemo, šta hvalimo? Osim akcije kod gola, iz kontre, ništa pametno nije viđeno. Uz malo više njihove sreće i da nismo imali sjajne golmanske intervencije, dva do tri razlike za protivnika.

Ne vidim nikakav boljitak, naprotiv. Osim ako je poenta fudbala da je dobro samo ako određeni igrači igraju, a nije važno kako. E ako je tako, onda vidim da su mnogi klubaši baš srećni.

Jim Beam

pre 6 godina

Nama još od Piksija na vrhuncu u timu fali neko ko igra iza napadača i deli lopte. Imali smo odlične povučenije vezne (Jugović, Deki Stankovič, sada Matić itd), krila koji su odlično igrali u reprezentaciji (Drulović, Krasić, sada Tadić) ali takozvanu "desetku" koja će da ćušne loptu za 100% šansu baš dugo nemamo. Ne mora ništa da odigra 85 minuta, ali mora u dve takve situacije na meču barem jedan gol da namesti. Da li je Sergej taj igrač konačno vreme će pogazati, ali ovaj gol što smo dali (ili ona asistencija Kostića za Kolarova protiv Iraca) je upravo ono što nam fali.

Chiwwi

pre 6 godina

Onaj ko ne postuje svoju zemlju i svoju himnu nema mesta ni u jednoj reprezentaciji na Svetu.
(ljubomilko, 14. novembar 2017 15:58)

Pa kao sto vidis svoju himnu postuje tako sto stoji mirno dok se ona intonira a svoju zemlju tako sto daje golove a narocito kad je skolovao Albance onom kontrom i lobom nakon koga je poljubio grb.

Druga stvar, javna je tajna da su njegovoj porodici u Pazaru pretili da nece dobro proci ukoliko njihov sin zapeva kako moli boga da cuva srpske zemlje i srpski rod. Decko je skroz na mestu i vidi se sa koliko zara nosi srpski dres tako da bi bilo lepo da prestanete sa tim.

Alcale

pre 6 godina

Nego... mnogo mi se svidja formacija i kako to izgleda na terenu!

Razmiljam dali mozda da ostave Krstajica? meni se uopste ne cini da mu ide lose...

dalibor79

pre 6 godina

mislim da je ovo trenutno najbolje sto imamo.
stojkovic-ivanovic,maksimovic,nastasic,kolarov-matic,milinkovic-savic,ljajic,kostic,tadic-mitrovic.

Chiwwi

pre 6 godina

Udarna veza treba da bude Matic-Tadic-Sms-Zivkovic. Ljajic moze da krece sa klupe za rezervne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ljubiteljPrirode, 14. novembar 2017 14:44)

Ne, ne moze. Mora da igra. Na DM Matic, na CM Ljajic i Sergej. Tadic i Kostic wingeri i Mitrovic ispred. Zivkovic umesto Kostica od 60 i nekog minuta obavezno da ulazi, Prijovic umesto Mitrovica i Gacinovic umesto Sergeja od 70-tog.

Pozadi na CB Ivanovic-Dusko Tosic/Veljkovic LB Kolarov RB Rukavina.

To nam je sto nam je, da se nadamo da Kolarov barem u junu mesecu nece oboleti od ku*cobolje i da Rukavina ubode bar jedan centarsut po mecu, u defanzivi je sasvim ok.

A oni sto se sprdaju sa Korejom da ih podsetim samo da su ovaj mec igrala 6 ''Novozelandjana'' i da je Koreja nabila Kolumbiju sa 2-1 opusteno.

rumenko

pre 6 godina

sa žaljenjem konstatujem da tadić nema mesta u prvih 11 s ovom jezivom formom.. sergej-adem-kostić, živković eventualno ako počne konstantno igrati u portugalu, ali ovo je trojka iza napadača koja treba početi.. tadić ne moze igrati tog krilnog jer nema igru u oba smera a sergeja staviti na DM uz matića bi bilo svetogrđe.. treba nam još jedan destruktivac poput fejse jer jako škripi pozadi

deki ffm

pre 6 godina

vec meseci vam kazem, samo da uigramo sms, ljajica, matica i tadica, da budemo iskreni to su nam i nasi najbolji. I imacemo necemu da se nadamo u rusiji,i verujte mi sa njima sigurno nebi dobili na srecu austriji i irsku.

Bo

pre 6 godina

Za sve one koji pljuju Rukavinu i govore da je najgori igrač u timu (da se razumemo i mene strašno nervira njegova nekompletnost ali... :) :Nestvarno deluje podatak da je čovek u periodu od 10 godina, odigrao 45 utakmica za Srbiju i da smo u tim mečevima samo jednom poraženi (nedavno protiv Austrije)! Dakle, za Srbiju, ne za Španiju pa da je normalno da nema poraza. Dakle, iako se to možda ne vidi, čovek očigledno ima veliki uticaj na timski kvalitet i rezultate.

saj

pre 6 godina

Imamo mi dobar tim ali treba sto vise utakmica igrati,ako je moguce i protiv jacih naprimer Nemacka,Brazil moze i sa komsijama Hrvatima bitno je uigrati ekipu.

Bok

pre 6 godina

Teže je bit trener nego što prosječno balkansko piskaralo misli. Treba kombinirati one koji su dobri bez lopte s onima koji su dobri s loptom. Što vrijedi 5 fantazista i spic ako igraju obranu s rukama u džepovima i protivnik stvori 5 zicera.. Kad npr Milvojevic odigra presing ili ode u kost i spriječi pas za šansu to se ne vidi.. Nije to baš tako lako..

mladen

pre 6 godina

Ivica Osim: "Ko ne moze da trci - taj ne moze da igra". I to jeste sustina. Ako imas bekove koji nisu u stanju da pokriju i u odbrani i u napadu - onda ih uopste i nemas. Isto je sa svim drugim pozicijama. Bolje imati pet brzih koji manje znaju sa loptom, nego pet "tehnicara" koji gnjave loptu,a pretrcava ih ko stigne. Takav je fudbal. Moze Milinkovic Savic, ali samo ako je jedan takav u timu. Zna dosta, ali nije brz. Krece se dosta - nije sporno. Ali nije brz. Za njega trce drugi. Vec dvojica ili trojica takvih u istom timu su problem. Ljajic je solidno brz, Zivkovic je bas brz. Radonjic iz Zvezde je brz. Kostic solidno brz. Mitrovic jako spor za spica po danasnjim merilima. Prijic isto tako. Obradovic i Rukavina - brzi ali za srpski fudbal.. itd itd.. Ako ne mozemo trcati - onda ce nas na SP u Rusiji "puniti" na sve strane. Danas su nas Korejanci PRETRCAVALI. I to je sustina. Ne znaju oni vise lopte, ali su BRZI i imali su vise snage. Znaci, forsirati brzinu na uštrb "znanja".

nije lose

pre 6 godina

Za ove koji podcenjuju Koreju , ta ista Koreja je dobila Kolumbiju 2:1 pre para dana i uopste nisu naivna ekipa , posebno s Minom iz Totenhema koji igra u odlicnoj formi u zadnje vreme plus igrali smo bez nekih bitnih igraca kao sto je Matic , Tadic premda kako su neki napisali biti ce i njemu gusto se izboriti pored SMS i Ljajica

vlada

pre 6 godina

Svi osm Muslina su znali da su oni odlični igrači i pokazalo se dobar tandem.Međutim tim se pravi i prema protivniku.Nije isto kada igraš protiv npr Argentine i Koreje.Nekad pojačaš sredinu, nekad odbranu, nekad napad.

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

Beretka

pre 6 godina

Mislim da igraci koji trebaju da budu na spisku za Rusiju su:
Stojkovic, Rajkovic, Svilar
Ivanovic, Kolarov, Dusko Tosic, Gajic, Spajic, Veljkovic, Vukasin Jovanovic, Nikola Maksimovic, Nastasic
Nemanja Maksimovic, Matic, Sergej, Milivojevic, Grujic, Radonjic, Zivkovic, Gacinovic, Ljaljic, Tadic, Kostic
Prijovic, Mitrovic
Eventualno u rotaciji da budu jos Antonov, Djurdjevic, Pavlovic, Radoja, Zdjelar, Dmitrovic, Rukavina
Ova formacija sto smo sad igrali je odlicna i to treba forsirati
Prvih 11 bi trebalo da cine Stojkovic - Kolarov, Nastasic, Maksimovic, Ivanovic, Matic, Sergej, Tadic, Ljaljic, Zivkovic(Kostic), Mitrovic

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

X

pre 6 godina

Neverovatno, čemu se radujemo, šta hvalimo? Osim akcije kod gola, iz kontre, ništa pametno nije viđeno. Uz malo više njihove sreće i da nismo imali sjajne golmanske intervencije, dva do tri razlike za protivnika.

Ne vidim nikakav boljitak, naprotiv. Osim ako je poenta fudbala da je dobro samo ako određeni igrači igraju, a nije važno kako. E ako je tako, onda vidim da su mnogi klubaši baš srećni.

coldplayer

pre 6 godina

@veciti delija
A sta moze tako?Obojica mogu da igraju zajedno.Ne razumem zasto bi birali samo jednog.Takve zaostale diskusije ostavi za Muslina.

Jumko

pre 6 godina

Jao kako lepo igra Srbija, divota... Mladi lavovi puni perspektive, igraju u najjacim evropskim ekipama... Selektor stari, iskusan lisac... Razbili smo Koreju, nas golman se nije video... I za kraj... Hahahahahahahahahahahaha...

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ljajić je mekan igrač i "maneken" i ne osjeća dres odnosno zemlju za koju igra, vidi mu se to na licu i u očima. I zašto takav da zauzima mjesto nekome ko to sve osjeća?! Imamo mi takvih adekvatnih zamjena za njega. Spominjete Ljajića u prvi tim a Tadića👍 sa klupe da ga mijenja... E pa ja baš mislim suprotno, da Tadić počinje utakmice a Ljajić👎 čak i ne treba da igra za Srbiju !

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

GNU JE GNUSAN

pre 6 godina

Ja, da imam kuću, stavio bih je na opkladu da mi nećemo osvojiti mundijal. Sa ovakvom igrom, vrlo, vrlo teško... Ali ima još vremena da se uigraju i da nađu trenera i da se svi pomire i da onda budu strah i trepet za ceo svet!

nele

pre 6 godina

Ajoj koliko stručnjaka i selektora crveno belo obojenih :-) Opustite se jasni ste svima ;-)Krstajić za selektora,Ljajić,Živković,Sergej,Stojke,Gudelj moraju da počinju svaku utakmicu.

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

E, da vam ja kažem nešto kao veliki stručnjak za fudbal: ovako bih ja to zarotirao: malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine, brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto, dakle formacija 4-1-4-2,a u veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

Da vam kažem ja nešto kao veliki stručnjak za fudbal :ovako bih ja to zarotirao :malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine. Brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto.To bi bila formacija 4-1-4-2. U veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić, a ova dvojica bi tukli i resetali mreže. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

Negativni

pre 6 godina

Akcija kod gola je duplo sporija nego akcija kada smo dali jedini gol protiv Gruzije. Mi sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv ozbiljnih ekipa.

Dejan

pre 6 godina

Mogli bi da budu ali samo kao alternativa tandemu Tadic-Miitrovic koji je izneo ove kvalifikacije. Dobro je da imamo takvu alternativu...

Mara

pre 6 godina

Preti nam grupa Brazil,Engleska,Danska,Srbija ili Argentina,Španija,Kostarika,Srbija ili nedaj Bože Nemačka,Hrvatska,Danska,Srbija

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Ljajić je mekan igrač i "maneken" i ne osjeća dres odnosno zemlju za koju igra, vidi mu se to na licu i u očima. I zašto takav da zauzima mjesto nekome ko to sve osjeća?! Imamo mi takvih adekvatnih zamjena za njega. Spominjete Ljajića u prvi tim a Tadića👍 sa klupe da ga mijenja... E pa ja baš mislim suprotno, da Tadić počinje utakmice a Ljajić👎 čak i ne treba da igra za Srbiju !

Jumko

pre 6 godina

Jao kako lepo igra Srbija, divota... Mladi lavovi puni perspektive, igraju u najjacim evropskim ekipama... Selektor stari, iskusan lisac... Razbili smo Koreju, nas golman se nije video... I za kraj... Hahahahahahahahahahahaha...

Dejan

pre 6 godina

Mogli bi da budu ali samo kao alternativa tandemu Tadic-Miitrovic koji je izneo ove kvalifikacije. Dobro je da imamo takvu alternativu...

X

pre 6 godina

Neverovatno, čemu se radujemo, šta hvalimo? Osim akcije kod gola, iz kontre, ništa pametno nije viđeno. Uz malo više njihove sreće i da nismo imali sjajne golmanske intervencije, dva do tri razlike za protivnika.

Ne vidim nikakav boljitak, naprotiv. Osim ako je poenta fudbala da je dobro samo ako određeni igrači igraju, a nije važno kako. E ako je tako, onda vidim da su mnogi klubaši baš srećni.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

Negativni

pre 6 godina

Akcija kod gola je duplo sporija nego akcija kada smo dali jedini gol protiv Gruzije. Mi sa ovakvom igrom nemamo šta da tražimo protiv ozbiljnih ekipa.

fudbalski ekspert

pre 6 godina

Grande Adem Ljajic! 
U Seriji A odličan sa Torinom! 
Ove sezone Ljajic sa Torinom odličan! 
Tridente Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic pokazuje koliko je Jugoslovenski Fudbal mocan! 

U Reprezentaciji Srbije trio Zoran Tosic - Adem Ljajic - Dusan Tadic! 
Centarfor Aleksandar Mitrovic, tandem centralne sredine Luka Milivojevic - Nemanja Matic! 
Sklapa se mocan tim za Rusiju 2018.!

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

Da vam kažem ja nešto kao veliki stručnjak za fudbal :ovako bih ja to zarotirao :malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine. Brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto.To bi bila formacija 4-1-4-2. U veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić, a ova dvojica bi tukli i resetali mreže. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

ROĐAK SA SENJAKA

pre 6 godina

E, da vam ja kažem nešto kao veliki stručnjak za fudbal: ovako bih ja to zarotirao: malog Živkovića bih turio na desnog beka umesto Rukavine, brz je i dosadan pa će biti odličan na toj poziciji. Na mesto zadnjeg veznog bih stavio Gacinovica, a Matića na mesto centarfora sa Mitrovicem. Sve ostalo bi bilo isto, dakle formacija 4-1-4-2,a u veznom redu bi blistali Milinkovic, Tadić, Ljajić i Kostić. To bi bilo nešto neviđeno, ali nisam u partiji pa nemam šanse da postanem selektor.

nele

pre 6 godina

Ajoj koliko stručnjaka i selektora crveno belo obojenih :-) Opustite se jasni ste svima ;-)Krstajić za selektora,Ljajić,Živković,Sergej,Stojke,Gudelj moraju da počinju svaku utakmicu.

GNU JE GNUSAN

pre 6 godina

Ja, da imam kuću, stavio bih je na opkladu da mi nećemo osvojiti mundijal. Sa ovakvom igrom, vrlo, vrlo teško... Ali ima još vremena da se uigraju i da nađu trenera i da se svi pomire i da onda budu strah i trepet za ceo svet!

Beretka

pre 6 godina

Mislim da igraci koji trebaju da budu na spisku za Rusiju su:
Stojkovic, Rajkovic, Svilar
Ivanovic, Kolarov, Dusko Tosic, Gajic, Spajic, Veljkovic, Vukasin Jovanovic, Nikola Maksimovic, Nastasic
Nemanja Maksimovic, Matic, Sergej, Milivojevic, Grujic, Radonjic, Zivkovic, Gacinovic, Ljaljic, Tadic, Kostic
Prijovic, Mitrovic
Eventualno u rotaciji da budu jos Antonov, Djurdjevic, Pavlovic, Radoja, Zdjelar, Dmitrovic, Rukavina
Ova formacija sto smo sad igrali je odlicna i to treba forsirati
Prvih 11 bi trebalo da cine Stojkovic - Kolarov, Nastasic, Maksimovic, Ivanovic, Matic, Sergej, Tadic, Ljaljic, Zivkovic(Kostic), Mitrovic

Chiwwi

pre 6 godina

Udarna veza treba da bude Matic-Tadic-Sms-Zivkovic. Ljajic moze da krece sa klupe za rezervne.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ljubiteljPrirode, 14. novembar 2017 14:44)

Ne, ne moze. Mora da igra. Na DM Matic, na CM Ljajic i Sergej. Tadic i Kostic wingeri i Mitrovic ispred. Zivkovic umesto Kostica od 60 i nekog minuta obavezno da ulazi, Prijovic umesto Mitrovica i Gacinovic umesto Sergeja od 70-tog.

Pozadi na CB Ivanovic-Dusko Tosic/Veljkovic LB Kolarov RB Rukavina.

To nam je sto nam je, da se nadamo da Kolarov barem u junu mesecu nece oboleti od ku*cobolje i da Rukavina ubode bar jedan centarsut po mecu, u defanzivi je sasvim ok.

A oni sto se sprdaju sa Korejom da ih podsetim samo da su ovaj mec igrala 6 ''Novozelandjana'' i da je Koreja nabila Kolumbiju sa 2-1 opusteno.

dalibor79

pre 6 godina

mislim da je ovo trenutno najbolje sto imamo.
stojkovic-ivanovic,maksimovic,nastasic,kolarov-matic,milinkovic-savic,ljajic,kostic,tadic-mitrovic.

rumenko

pre 6 godina

sa žaljenjem konstatujem da tadić nema mesta u prvih 11 s ovom jezivom formom.. sergej-adem-kostić, živković eventualno ako počne konstantno igrati u portugalu, ali ovo je trojka iza napadača koja treba početi.. tadić ne moze igrati tog krilnog jer nema igru u oba smera a sergeja staviti na DM uz matića bi bilo svetogrđe.. treba nam još jedan destruktivac poput fejse jer jako škripi pozadi

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

Alcale

pre 6 godina

Nego... mnogo mi se svidja formacija i kako to izgleda na terenu!

Razmiljam dali mozda da ostave Krstajica? meni se uopste ne cini da mu ide lose...

deki ffm

pre 6 godina

vec meseci vam kazem, samo da uigramo sms, ljajica, matica i tadica, da budemo iskreni to su nam i nasi najbolji. I imacemo necemu da se nadamo u rusiji,i verujte mi sa njima sigurno nebi dobili na srecu austriji i irsku.

Bo

pre 6 godina

Za sve one koji pljuju Rukavinu i govore da je najgori igrač u timu (da se razumemo i mene strašno nervira njegova nekompletnost ali... :) :Nestvarno deluje podatak da je čovek u periodu od 10 godina, odigrao 45 utakmica za Srbiju i da smo u tim mečevima samo jednom poraženi (nedavno protiv Austrije)! Dakle, za Srbiju, ne za Španiju pa da je normalno da nema poraza. Dakle, iako se to možda ne vidi, čovek očigledno ima veliki uticaj na timski kvalitet i rezultate.

vlada

pre 6 godina

Svi osm Muslina su znali da su oni odlični igrači i pokazalo se dobar tandem.Međutim tim se pravi i prema protivniku.Nije isto kada igraš protiv npr Argentine i Koreje.Nekad pojačaš sredinu, nekad odbranu, nekad napad.

Vanja

pre 6 godina

Muslinu nisu odgovarali u sistemu igre......,sramota iskreno.
Trenutno nemamo bolje igrace na tim pozicijama
Krstajica treba ostaviti kao dugorocno resenje

mladen

pre 6 godina

Ivica Osim: "Ko ne moze da trci - taj ne moze da igra". I to jeste sustina. Ako imas bekove koji nisu u stanju da pokriju i u odbrani i u napadu - onda ih uopste i nemas. Isto je sa svim drugim pozicijama. Bolje imati pet brzih koji manje znaju sa loptom, nego pet "tehnicara" koji gnjave loptu,a pretrcava ih ko stigne. Takav je fudbal. Moze Milinkovic Savic, ali samo ako je jedan takav u timu. Zna dosta, ali nije brz. Krece se dosta - nije sporno. Ali nije brz. Za njega trce drugi. Vec dvojica ili trojica takvih u istom timu su problem. Ljajic je solidno brz, Zivkovic je bas brz. Radonjic iz Zvezde je brz. Kostic solidno brz. Mitrovic jako spor za spica po danasnjim merilima. Prijic isto tako. Obradovic i Rukavina - brzi ali za srpski fudbal.. itd itd.. Ako ne mozemo trcati - onda ce nas na SP u Rusiji "puniti" na sve strane. Danas su nas Korejanci PRETRCAVALI. I to je sustina. Ne znaju oni vise lopte, ali su BRZI i imali su vise snage. Znaci, forsirati brzinu na uštrb "znanja".

Chiwwi

pre 6 godina

Onaj ko ne postuje svoju zemlju i svoju himnu nema mesta ni u jednoj reprezentaciji na Svetu.
(ljubomilko, 14. novembar 2017 15:58)

Pa kao sto vidis svoju himnu postuje tako sto stoji mirno dok se ona intonira a svoju zemlju tako sto daje golove a narocito kad je skolovao Albance onom kontrom i lobom nakon koga je poljubio grb.

Druga stvar, javna je tajna da su njegovoj porodici u Pazaru pretili da nece dobro proci ukoliko njihov sin zapeva kako moli boga da cuva srpske zemlje i srpski rod. Decko je skroz na mestu i vidi se sa koliko zara nosi srpski dres tako da bi bilo lepo da prestanete sa tim.

Bok

pre 6 godina

Teže je bit trener nego što prosječno balkansko piskaralo misli. Treba kombinirati one koji su dobri bez lopte s onima koji su dobri s loptom. Što vrijedi 5 fantazista i spic ako igraju obranu s rukama u džepovima i protivnik stvori 5 zicera.. Kad npr Milvojevic odigra presing ili ode u kost i spriječi pas za šansu to se ne vidi.. Nije to baš tako lako..

nije lose

pre 6 godina

Za ove koji podcenjuju Koreju , ta ista Koreja je dobila Kolumbiju 2:1 pre para dana i uopste nisu naivna ekipa , posebno s Minom iz Totenhema koji igra u odlicnoj formi u zadnje vreme plus igrali smo bez nekih bitnih igraca kao sto je Matic , Tadic premda kako su neki napisali biti ce i njemu gusto se izboriti pored SMS i Ljajica

Jim Beam

pre 6 godina

Nama još od Piksija na vrhuncu u timu fali neko ko igra iza napadača i deli lopte. Imali smo odlične povučenije vezne (Jugović, Deki Stankovič, sada Matić itd), krila koji su odlično igrali u reprezentaciji (Drulović, Krasić, sada Tadić) ali takozvanu "desetku" koja će da ćušne loptu za 100% šansu baš dugo nemamo. Ne mora ništa da odigra 85 minuta, ali mora u dve takve situacije na meču barem jedan gol da namesti. Da li je Sergej taj igrač konačno vreme će pogazati, ali ovaj gol što smo dali (ili ona asistencija Kostića za Kolarova protiv Iraca) je upravo ono što nam fali.

saj

pre 6 godina

Imamo mi dobar tim ali treba sto vise utakmica igrati,ako je moguce i protiv jacih naprimer Nemacka,Brazil moze i sa komsijama Hrvatima bitno je uigrati ekipu.

coldplayer

pre 6 godina

@veciti delija
A sta moze tako?Obojica mogu da igraju zajedno.Ne razumem zasto bi birali samo jednog.Takve zaostale diskusije ostavi za Muslina.

Mara

pre 6 godina

Preti nam grupa Brazil,Engleska,Danska,Srbija ili Argentina,Španija,Kostarika,Srbija ili nedaj Bože Nemačka,Hrvatska,Danska,Srbija