Nedelja, 12.11.2017.

19:27

Feldin: Nisam došao da dajem po pet poena

Amerikanac Džejms Feldin istakao je izostanak Milka Bjelice kao razlog njegove agresivnije igre protiv FMP.

Izvor: AK

Feldin: Nisam došao da dajem po pet poena IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

Batko

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP. 
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom. 
Cilj casa- Trpeti a ne priznati. 
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad. 
Oblik rada- Grupni. 
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte. 
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.
(Karaburac, 13. novembar 2017 12:12)

Budzetlija, kako si danas ? 'oće nesto da kapne od SNS-a sa strane ?
Nego, ne moras da koristis te strucne izraze da bi dokazao da nisi domar u skoli, sve ok...

mvp

pre 6 godina

Pustite Alimpijevića da radi,brzo ste zaboravili sve Radonjine utakmice pa sjetitite se samo kako je izgubio od Cibone usred Beograda a Cibona tad imala 2 igrača da vrede,Šarić i onaj omaleni amer.Radonja je vodio dobro ekipu samo dvije zadnje sezone,a ovoga momka tjerate nakon 15-tak utakmica,dajmo i njemu šansu možda je iskoristi,a o domaćim igračima kao pojačanjima ne bih trošio riječi Radičević i Janković promašaji u rangu Lipovija,jedino možda vremenom nadođe ovaj Jovanović.

Karaburac

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP.
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom.
Cilj casa- Trpeti a ne priznati.
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad.
Oblik rada- Grupni.
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte.
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.

Imay

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš, ali uz EL odbranu ne može da ima jedan smislen šut. Ovo je revijalna utakmice A i B ekipe, pa može da se odmara Bjelica, da Feldin ubaci 30+ i sl. Jedno je trening , a drugo su prave utakmice!

Nebojsa

pre 6 godina

Kad bih uporedio Feldina i Dzenkisa ja prednost blagu dajem Feldinu . Od skokova defanzivnih / ofanzivnih , odbrana , oduzete lopte protivnickim igracima , slobodna bacanja , sut za dva , sut za tri , jedan na jedan , izgubljene lopte u napadu , prodori itd...
U proecentima 54% - 46% za Feldina .
Po prvi put smo dobili pravo beka sutera , znam bice utakmica gde ce podbaciti ali sam zadovolhan njegovim dolaskom .
Kao sto sam zadovoljan sto smo sacuvali Bjelicu , Lazica i Dangubica , doveli Antica , Rocestia . Ali ima igraca na koje nisam srecan i po meni nisu kvalitata da doprinesu za klub . To pre svega mislim na Jovanovica , Jankovica , Keselja , Davidovca,Apica i Lazarevica . Oni su promasaj i tesko da cemo se nagledati dobrim njihovim partijama ove sezone u koliko ne dodje do promene u satavu .

marko

pre 6 godina

čović dobro da se razmisli da li mu se isplatilo kompletno demontiranje ekipe ...sve od nule , ekipa je ok ali nije to dovoljno za delije kao sto vidimo , ne dolaze na utakmice nikog nije ni briga kada igraju ... najvecu steta je ta sto evroliga kad to pogleda vidi da je popularnost pala i nema nista od trajne licence ... a i sto bi ih dali kad klub ima navijace samo kad mu ide dobro ? brzo se mi presitimo i onda okrecemo ledja

Savatiye

pre 6 godina

@ ovangarda
Karaburac sigurno nije prosvetni radnik. Kakva bi to sramota bila!? Zamisli da pošalješ dete u školu da ga obrazuje Karaburac!? Što je najgore, skoro da smo dotakli dno, još da nam ovakvi vaspitavaju decu? Uh, tragedija!!!
Svakako da je domar ili neki čuvar...

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac
Ako nisi domar u skoli tesko nama?
@Savatye
Nadam se da je domar.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.
@Ovangarda

Mozda i jeste domar a vi verovatno popravljate svoju decu.

@Lepicane

pre 6 godina

Imam SEZONSKU i ima da se izjasnjavam kako hocu jer sam ja ovom klubu pomogao na neki nacin za razliku od tebe koji verovatno samo komentarise ovde a utakmicu samo na SK vidi.

ovangarda

pre 6 godina

@ Karaburac 
Amo nisi domar u školi, teško nama!?
(Savatiye, 13. novembar 2017 08:31)
Nadam se da je domar, ovo sto on pise ovde, a treba nekoga nesto da nauci, za plakanje.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.

ada

pre 6 godina

I vi ste previše poleteli iskreno,pa sad kritikujete,ima i do trenera,dzikic sa podjednako lošim igračima zamalo ušao u aba ligu,tako da trener je bitan,hemiju on stvara.Setite se da Slavko Vranes nije znao da drži loptu kad je došao u Partizan a posle je bio glavni centar do f4...

Лепи Цане

pre 6 godina

 Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovorа.
(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Да остане код НАС... а МИ смо могли да му дамо...
Дечко, ти си сигурно у управи клуба, чим говориш у првом лицу множине. Зашто му онда ниси понудио колико је тражио?

Ciganin a ne delija

pre 6 godina

Uglavnom si davao po pet poena.
Ovo protiv fmp2 je mogao bilo ko.
Sramota je za sns sto su ti dali platu od koje se vrti u glavi.

.....

pre 6 godina

Ove godine smo skroz pogodili sa strancima i totalno promašili sa domaćim igračima.
(zvezdale, 12. novembar 2017 19:54) # Link komentara
Preporučujem (+529)Ne preporučujem (-24)

A bas su "izmisljali" sa strancima...dosao Feldin jedan od nosilaca igre Panatinaikosa,Rocest koji je sto godina jedan od glavnih poentera u Evropi i evroligaski igrac i Lesora za koga se znalo otprilike ko je i sta je...zvezdu je ove godine ubio kompleks nize vrednosti jer je otimala igrace koje je Partizan navodno hteo pa je htela da pokaze svoju nadmoc kao i sa Rakicevicem prosle godine...znamo kako je prosao Rakicevic a verovatno ce tako da prodju i Jovanovic,Radicevic...

SrbEUin

pre 6 godina

Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Nije prošle sezone Zvezdi za top8 falio Kinsi, već zdravi Jović, ili drugi play. Na pr Tejlor, koji igra za tih 300k.

Норис

pre 6 godina

За Фелдина (поново).

Пази овако. Фелдин је 1988. годиште, а Џенкинс 1989. Док је Џенкинс након универзитета играо у НБА лиги, Фелдин се смуцао по другој шпанској лиги. Џенкинс у сезони 2012/2013 28 утакмица почео као стартер у Голден Стејту, а Фелдин играо у - Бреогану (друга шпанска лига). Не чини ли ти се да то понешто говори о таленту играча?

Фелдин је ипак постепено вредно градио каријеру, па је доспео до Панатинаикоса у којем - није два пута био МВП купа, већ је једном био МВП, а два пута га је освојио. Освојио је и првенство Грчке прошле године, али није био посебно запажен. Иначе су му то једини трофеји. Ђенка је што се трофеја тиче пробио лед са Звездом 2014 (куп), дакле у првој својој европској сезони - и бриљирао је у том финалу, а годину после је био део генерације која је коначно срушила Партизан, пообарала разне рекорде и узела укупно три трофеја.
У Арманију можда није био бриљантан, али са Репешом на клупи...мало ко је бриљантан. Имао је, међутим, у Евролиги те сезоне шут за 3 58,3%, што је проценат који Фелдин неће никад имати, а Џенкинс га је два пута имао у Евролиги. Иначе, Џенкинсов шут за три у Евролиги је 42,1 %, што је фантазија - и за класу и по је изнад Фелдиновог просека од 35,3 %. Притом имају упоредив број убачених тројки, дакле, говоримо о упоредивом узорку.
Дуга двојка му је сјајна, улаз такође, врло је брз, у одбрани је трунку бољи од Фелдина, најбољи је крадљивац у Европи...и ето...Биће добро ако Фелдин буде 90-95% од Џенкинса.

SrbEUin

pre 6 godina

Đenka i Tarens igraju mnogo bolju odbranu od Feldina. U napadu preuzimali odgovornost kad je gusto. Ali su imali znaaaaatno bolje saigrače, koji su im pravili prostor. Mada još ima vremena za uigravanje. Setite se samo prve Đenkine sezone: mizerno do Lokomotive (mart). Jedini pravi profi je Tarens. Od prvog dana na svakom meču min 80% od svog vrha.
Ako bi Feldin bio na proseku 20, opravdao bi svoju ulogu. Đenka je imao manje, ali Zvezda je tada igrala na manje poena a i timski skor je bio ravnomerniji (Simon, centri...) Sad je sve na Tejloru i Feldinu.

@SRBeuin

pre 6 godina

Kinzi je nivo vise i za Djenku, Djenka je vise dao nasemm klubu od Kinzija ali Kinzi je igrac kog uzivas da gledas, koji sa poludistance ne masi. Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.

@Noris

pre 6 godina

Sto bi rekao moj stari profesor mnogo pricas al' malo kazes. Feldin je dva puta bio MVP Grckog kupa, cesto je resavao Olimpijakos, prosle sezone je resio tri meca za Pao u EL. Pao ga nije otpustio vec nije produzio ugovor jer su mislili da ce bez njega moci vise da ce naci bolje pojacanje a po svemu prikazanom napravili su veliku gresku. Feldin je dokazaniji igrac od Jenkisa koliko god ovo smesno zvucalo on je u Fuenlabradi i Kantu bio najbolji igrac, a u Pao je bio izuzetno konstantan za Razliku od naseg Djenke koji samo kod nas moze da igra, ne poredim ih razliciti su tip igraca, ali Feldin gde god da je bio imao je zapazenu ulogu za razliku od Djenke koji je u Armaniju bas lose igrao a evo i sad u Himkiju nije na zavidnom nivou odnosno u onom u Crvenoj Zvezdi, Djenku obozavam veliki je borac i mnogo toga nam je doneo i kod nas su mu uvek vrata otvorena. Feldin je danas imao 31 poen, 5 asistencija i indeks korisnosti 29. Protiv Makabija je imao 19 poena, 8 asistencija i 4 ukradene lopte za indeks korisnosti 26. Prosle sezone je u EL za Pao imao 44% preciznosti za dva poena, a za 37,8 % na 33 odigrane utakmice sto uopste nije lose slozices se. Sportski Pozdrav

čika Duki

pre 6 godina

Čitam komentare -kao Feldin nije baš dobar.Ko je iole realan i poznaje košarku , jasno mu je da su i Ročesti i Feldin i Lesor i Pero odlični i pun pgodak.Problem i promašaji su domaći igrači - svi sem Bjelice.Danguba i Lazić van željene forme .Ostali svi bledi , umesto da kidaju.Od 15-20 igrača i u Zvezdi i u FMP nijedan nije evroligaši kvalitet , na žalost -tako je.A svi su imali mnogo šansi.Isto je i u drugim srpskim klubovima.Pogledajte Partizan, da im nije dva amera i Novice ne verujem da bi opstali u ABA.

Норис

pre 6 godina

За Фелдина.

Фелдин многе ствари доста добро ради, али је можда превише ствари пало на његова плећа. Он је једини бек шутер у Звезди који помаже плејмејкеру, па му није лако. Прошле године су то били Ђенка и Гудурић. Двојица су двојица.

Не слажем се да је био најбољи против Химкија. Није ли управо против Химкија у маниру глупана продао ону лопту кад је био напад за изједначење минут и по до краја?
Против Макабија су најбољи били Рочести и Бјелица, поготово први јер је испогађао све живо у задњој четвртини, а други нас је вратио у игру тројкама у трећој четвртини. Фелдин је био добар, али понављам, неки други су повукли кад је био заостатак и кад се утакмица ломила.

Фелдин је више човек-радник: доста се труди у одбрани, има солидан шут и даће 10-15 поена, али није играч који ће да покрене екипу кад је густо, као што су то раније радили Милер, Гудурић, Џенкинс...а ове то раде Рочести, Бјелица и Антић. Мене брине што ми се чини да је обрнуто: добро почне утакмицу, па онда брљави и не бира баш најбоља решења.

У томе подсећа на Немању Недовића кад је овај имао 22-23 године.
Али кад играч има 29, требало би да је прележао дечје болести, а са Фелдином то није случај. Има драматичне падове концентрације. Мислим да се добро види зашто су га отпустили из Панатинаикоса. Не верујем да је Алимпијевић баш презадовољан његовим досадашњим учинком јер је требало да буде једно од најважнијих појачања и играч који даје инстант квалитет, а он игра топло-хладно.

Видећемо још...

Batko

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poslednji mohikanac, 12. novembar 2017 21:38)

Vidi care, ako nisi sposoban da shvatis ko je to pisao, dzaba ti neko nesto objasnjavao. Nemas , na zalost to da shvatis, tako da je glupo trositi tastaturu na to

Najsmesnije od svega , sto je mukica htela da mene izblamira, a u stvari njegvi partijski drugovi se primili najstrasnije. Sta ces, nema tu nidje mozga

adv.pripravnik

pre 6 godina

Obrisi anti :*
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:32) Nauči gramatiku prvo, pa onda komentariši. Piše se ni o čemu.

Grobar40godina

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.
(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Ma pusti to, nego 'oće li Kinzi da se vrati?

Batko

pre 6 godina

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 12. novembar 2017 21:14)

Znaci cela ti falmilija na budzetu ? Svi u SNS ? Pa sto se onda bunis kada se napise da je SNS u partizanu ? To tebe treba da raduje

Норис

pre 6 godina

Фелдине, Фелдине...

Сем што ме брине твоја игра, сад ме већ брине и твој став.
Прво...дао си много поена, али поново ниси одиграо баш сјајно.
Још ниси имао заиста одличну партију у Звезди.
Постало је већ симптоматично да како партија одмиче, све више срљаш и упропаштаваш екипу.
Ово је клише: почнеш добро меч, погодиш к'о од шале две везане тројке и једну дугу двојку, направиш пар асистенција, а онда како утакмица тече, промашујеш све више и продајеш све више лопти. Потпуно си непоуздан у задњој четвртини. Вечерас је био случај да си се на неколико минута до краја утакмице и на неколико поена разлике за Звезду нашао под својим кошем у полуконтри ФМП-а. Оџо је добио лопту, а ти си га фаулирао за 2+1. То је глупост. Бек од 193 да заустави грмаља од 216 који може и лопту и бека да закуца у кош? Беспотребан фаул. Већ у наредном нападу покушаваш да се исправиш и промашујеш тројку. Па онда мало касније Рочести ти додаје лопту, а ти из изгледне позиције поново промашујеш. ФМП дише за вратом. Онда силујеш и промашујеш двојку. Неко време пре тога си у критичном моменту лоше додао лопту Лесору који је био пет метара од коша, а време је свакако истицало. Наравно, лопта је била изгубљена.

Наспрам тебе, Рочести за кога смо се надали да неће морати да игра много, није уопште набијао статистику, проигравао је саиграче који су углавном промашивали, па кад је видео да је ђаво однео шалу - звекнуо је две тројке 2-3 минута пре краја и то је била подлога за избегавање драме.

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Алимпије је тренер врло ограничених могућности у сваком смислу. Прво се изговарао на недовољно добру атмосферу (против Бамберга), па на играче (против Уникахе), а сада помиње дугачак пут и редовне авионске линије. Причу о финансијама и скраћеној клупи смо већ апсолвирали. Конференције за штампу су му на нивоу основне школе и аматерске кошарке. Радоњине конференције су биле смех, али онај човек је имао идеје, визију, интелект, а овај је квалитет таман за МЗТ. Не знам како нису проценили да немамо капацитета да пунимо Арену стално, требало је пунити Пионир против мање атрактивних екипа, а онда на крају и против јачих крцати Арену. Сви знамо да су неопходни кец и петица, али и нови тренер дефинитивно. Човек ни значку са грбом не уме да намести како ваља, него му је увек наопако или накривљена. Ако се нешто не промени, ето нама ускоро тројице повређених из прве петорке и шта ћемо онда?

Poslednji mohikanac

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac tvom dedi nestala penzija zbog Feldina.

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.

Zagor

pre 6 godina

Karaburac@Tebi dobro,svi na budžetu i ti se buniš??Ne treba da gledaš na Feldina,covek je kosarkas, Mogao si biti košarkaš pa da imaš platu kao Feldin...

antiDebil

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !

zeka

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35)
Davao je vama 30 po proseku, secas se vrlo dobro

Batko

pre 6 godina

(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Prema najnovijim informacijama, preskocio si prepisanu terapiju ...i vidis kakve komentare odmah saljes ?!

očigledno

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Slika je reakcija na tvoj komentar...

nista o nicemu

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.

losmi

pre 6 godina

@VLADA 

Posle zareza ide razmak, čisto da znaš :)
(Sava, 12. novembar 2017 20:34)

Na kraju rečenice ide tačka, čisto da znaš.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Kako si beše pisao prošle sezone Hečer>>>Jović , a ?! Hahahaha ...

Vlada

pre 6 godina

Tačno,ali to je greška u kucanju,čudi me da nisi primetio i na početku rečenice grešku,profesore.Razumem te,u nedostatku činjenica pribegavas malicioznosti

nista o nicemu

pre 6 godina

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !
(antiDebil, 12. novembar 2017 20:14)

Obrisi anti :*

Cinik

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.

nista o nicemu

pre 6 godina

Kolika ti je plata momce?
(Karaburac, 12. novembar 2017 20:23)

Duplo manja nego Samjuelsu. Znaci 700k godisnje. Oteli smo penziju od tvoje babe licno da njega platimo, pozdrav.

xxx

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35). Dečko, porediš NBA i ABA...

ja

pre 6 godina

@decak Čemu takav komentar? Ne razumem šta te je navelo da to napišeš, ali zaista.
(XO, 12. novembar 2017 19:38)

Odgovor na tvoje pitanje: kompleks.

Vlada

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

@grobar

ako mislis na kvinsija milera,onda se slazem sa tobom.ako mislis na nekog drugog milera...pa i tu se video kako je odigrao jer je bio jedan od najboljih u derbiju tako da ti poredjenje nije na mestu

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Kako si beše pisao prošle sezone Hečer>>>Jović , a ?! Hahahaha ...

Batko

pre 6 godina

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 12. novembar 2017 21:14)

Znaci cela ti falmilija na budzetu ? Svi u SNS ? Pa sto se onda bunis kada se napise da je SNS u partizanu ? To tebe treba da raduje

nista o nicemu

pre 6 godina

Kolika ti je plata momce?
(Karaburac, 12. novembar 2017 20:23)

Duplo manja nego Samjuelsu. Znaci 700k godisnje. Oteli smo penziju od tvoje babe licno da njega platimo, pozdrav.

xxx

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35). Dečko, porediš NBA i ABA...

Grobar40godina

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.
(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Ma pusti to, nego 'oće li Kinzi da se vrati?

čika Duki

pre 6 godina

Čitam komentare -kao Feldin nije baš dobar.Ko je iole realan i poznaje košarku , jasno mu je da su i Ročesti i Feldin i Lesor i Pero odlični i pun pgodak.Problem i promašaji su domaći igrači - svi sem Bjelice.Danguba i Lazić van željene forme .Ostali svi bledi , umesto da kidaju.Od 15-20 igrača i u Zvezdi i u FMP nijedan nije evroligaši kvalitet , na žalost -tako je.A svi su imali mnogo šansi.Isto je i u drugim srpskim klubovima.Pogledajte Partizan, da im nije dva amera i Novice ne verujem da bi opstali u ABA.

nista o nicemu

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.

@Noris

pre 6 godina

Sto bi rekao moj stari profesor mnogo pricas al' malo kazes. Feldin je dva puta bio MVP Grckog kupa, cesto je resavao Olimpijakos, prosle sezone je resio tri meca za Pao u EL. Pao ga nije otpustio vec nije produzio ugovor jer su mislili da ce bez njega moci vise da ce naci bolje pojacanje a po svemu prikazanom napravili su veliku gresku. Feldin je dokazaniji igrac od Jenkisa koliko god ovo smesno zvucalo on je u Fuenlabradi i Kantu bio najbolji igrac, a u Pao je bio izuzetno konstantan za Razliku od naseg Djenke koji samo kod nas moze da igra, ne poredim ih razliciti su tip igraca, ali Feldin gde god da je bio imao je zapazenu ulogu za razliku od Djenke koji je u Armaniju bas lose igrao a evo i sad u Himkiju nije na zavidnom nivou odnosno u onom u Crvenoj Zvezdi, Djenku obozavam veliki je borac i mnogo toga nam je doneo i kod nas su mu uvek vrata otvorena. Feldin je danas imao 31 poen, 5 asistencija i indeks korisnosti 29. Protiv Makabija je imao 19 poena, 8 asistencija i 4 ukradene lopte za indeks korisnosti 26. Prosle sezone je u EL za Pao imao 44% preciznosti za dva poena, a za 37,8 % na 33 odigrane utakmice sto uopste nije lose slozices se. Sportski Pozdrav

Норис

pre 6 godina

Фелдине, Фелдине...

Сем што ме брине твоја игра, сад ме већ брине и твој став.
Прво...дао си много поена, али поново ниси одиграо баш сјајно.
Још ниси имао заиста одличну партију у Звезди.
Постало је већ симптоматично да како партија одмиче, све више срљаш и упропаштаваш екипу.
Ово је клише: почнеш добро меч, погодиш к'о од шале две везане тројке и једну дугу двојку, направиш пар асистенција, а онда како утакмица тече, промашујеш све више и продајеш све више лопти. Потпуно си непоуздан у задњој четвртини. Вечерас је био случај да си се на неколико минута до краја утакмице и на неколико поена разлике за Звезду нашао под својим кошем у полуконтри ФМП-а. Оџо је добио лопту, а ти си га фаулирао за 2+1. То је глупост. Бек од 193 да заустави грмаља од 216 који може и лопту и бека да закуца у кош? Беспотребан фаул. Већ у наредном нападу покушаваш да се исправиш и промашујеш тројку. Па онда мало касније Рочести ти додаје лопту, а ти из изгледне позиције поново промашујеш. ФМП дише за вратом. Онда силујеш и промашујеш двојку. Неко време пре тога си у критичном моменту лоше додао лопту Лесору који је био пет метара од коша, а време је свакако истицало. Наравно, лопта је била изгубљена.

Наспрам тебе, Рочести за кога смо се надали да неће морати да игра много, није уопште набијао статистику, проигравао је саиграче који су углавном промашивали, па кад је видео да је ђаво однео шалу - звекнуо је две тројке 2-3 минута пре краја и то је била подлога за избегавање драме.

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

@grobar

ako mislis na kvinsija milera,onda se slazem sa tobom.ako mislis na nekog drugog milera...pa i tu se video kako je odigrao jer je bio jedan od najboljih u derbiju tako da ti poredjenje nije na mestu

nista o nicemu

pre 6 godina

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !
(antiDebil, 12. novembar 2017 20:14)

Obrisi anti :*

očigledno

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Slika je reakcija na tvoj komentar...

SrbEUin

pre 6 godina

Đenka i Tarens igraju mnogo bolju odbranu od Feldina. U napadu preuzimali odgovornost kad je gusto. Ali su imali znaaaaatno bolje saigrače, koji su im pravili prostor. Mada još ima vremena za uigravanje. Setite se samo prve Đenkine sezone: mizerno do Lokomotive (mart). Jedini pravi profi je Tarens. Od prvog dana na svakom meču min 80% od svog vrha.
Ako bi Feldin bio na proseku 20, opravdao bi svoju ulogu. Đenka je imao manje, ali Zvezda je tada igrala na manje poena a i timski skor je bio ravnomerniji (Simon, centri...) Sad je sve na Tejloru i Feldinu.

Zagor

pre 6 godina

Karaburac@Tebi dobro,svi na budžetu i ti se buniš??Ne treba da gledaš na Feldina,covek je kosarkas, Mogao si biti košarkaš pa da imaš platu kao Feldin...

@SRBeuin

pre 6 godina

Kinzi je nivo vise i za Djenku, Djenka je vise dao nasemm klubu od Kinzija ali Kinzi je igrac kog uzivas da gledas, koji sa poludistance ne masi. Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.

Vlada

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p

ja

pre 6 godina

@decak Čemu takav komentar? Ne razumem šta te je navelo da to napišeš, ali zaista.
(XO, 12. novembar 2017 19:38)

Odgovor na tvoje pitanje: kompleks.

losmi

pre 6 godina

@VLADA 

Posle zareza ide razmak, čisto da znaš :)
(Sava, 12. novembar 2017 20:34)

Na kraju rečenice ide tačka, čisto da znaš.

Batko

pre 6 godina

(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Prema najnovijim informacijama, preskocio si prepisanu terapiju ...i vidis kakve komentare odmah saljes ?!

Cinik

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.

Batko

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poslednji mohikanac, 12. novembar 2017 21:38)

Vidi care, ako nisi sposoban da shvatis ko je to pisao, dzaba ti neko nesto objasnjavao. Nemas , na zalost to da shvatis, tako da je glupo trositi tastaturu na to

Najsmesnije od svega , sto je mukica htela da mene izblamira, a u stvari njegvi partijski drugovi se primili najstrasnije. Sta ces, nema tu nidje mozga

Норис

pre 6 godina

За Фелдина.

Фелдин многе ствари доста добро ради, али је можда превише ствари пало на његова плећа. Он је једини бек шутер у Звезди који помаже плејмејкеру, па му није лако. Прошле године су то били Ђенка и Гудурић. Двојица су двојица.

Не слажем се да је био најбољи против Химкија. Није ли управо против Химкија у маниру глупана продао ону лопту кад је био напад за изједначење минут и по до краја?
Против Макабија су најбољи били Рочести и Бјелица, поготово први јер је испогађао све живо у задњој четвртини, а други нас је вратио у игру тројкама у трећој четвртини. Фелдин је био добар, али понављам, неки други су повукли кад је био заостатак и кад се утакмица ломила.

Фелдин је више човек-радник: доста се труди у одбрани, има солидан шут и даће 10-15 поена, али није играч који ће да покрене екипу кад је густо, као што су то раније радили Милер, Гудурић, Џенкинс...а ове то раде Рочести, Бјелица и Антић. Мене брине што ми се чини да је обрнуто: добро почне утакмицу, па онда брљави и не бира баш најбоља решења.

У томе подсећа на Немању Недовића кад је овај имао 22-23 године.
Али кад играч има 29, требало би да је прележао дечје болести, а са Фелдином то није случај. Има драматичне падове концентрације. Мислим да се добро види зашто су га отпустили из Панатинаикоса. Не верујем да је Алимпијевић баш презадовољан његовим досадашњим учинком јер је требало да буде једно од најважнијих појачања и играч који даје инстант квалитет, а он игра топло-хладно.

Видећемо још...

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Алимпије је тренер врло ограничених могућности у сваком смислу. Прво се изговарао на недовољно добру атмосферу (против Бамберга), па на играче (против Уникахе), а сада помиње дугачак пут и редовне авионске линије. Причу о финансијама и скраћеној клупи смо већ апсолвирали. Конференције за штампу су му на нивоу основне школе и аматерске кошарке. Радоњине конференције су биле смех, али онај човек је имао идеје, визију, интелект, а овај је квалитет таман за МЗТ. Не знам како нису проценили да немамо капацитета да пунимо Арену стално, требало је пунити Пионир против мање атрактивних екипа, а онда на крају и против јачих крцати Арену. Сви знамо да су неопходни кец и петица, али и нови тренер дефинитивно. Човек ни значку са грбом не уме да намести како ваља, него му је увек наопако или накривљена. Ако се нешто не промени, ето нама ускоро тројице повређених из прве петорке и шта ћемо онда?

SrbEUin

pre 6 godina

Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Nije prošle sezone Zvezdi za top8 falio Kinsi, već zdravi Jović, ili drugi play. Na pr Tejlor, koji igra za tih 300k.

antiDebil

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !

Норис

pre 6 godina

За Фелдина (поново).

Пази овако. Фелдин је 1988. годиште, а Џенкинс 1989. Док је Џенкинс након универзитета играо у НБА лиги, Фелдин се смуцао по другој шпанској лиги. Џенкинс у сезони 2012/2013 28 утакмица почео као стартер у Голден Стејту, а Фелдин играо у - Бреогану (друга шпанска лига). Не чини ли ти се да то понешто говори о таленту играча?

Фелдин је ипак постепено вредно градио каријеру, па је доспео до Панатинаикоса у којем - није два пута био МВП купа, већ је једном био МВП, а два пута га је освојио. Освојио је и првенство Грчке прошле године, али није био посебно запажен. Иначе су му то једини трофеји. Ђенка је што се трофеја тиче пробио лед са Звездом 2014 (куп), дакле у првој својој европској сезони - и бриљирао је у том финалу, а годину после је био део генерације која је коначно срушила Партизан, пообарала разне рекорде и узела укупно три трофеја.
У Арманију можда није био бриљантан, али са Репешом на клупи...мало ко је бриљантан. Имао је, међутим, у Евролиги те сезоне шут за 3 58,3%, што је проценат који Фелдин неће никад имати, а Џенкинс га је два пута имао у Евролиги. Иначе, Џенкинсов шут за три у Евролиги је 42,1 %, што је фантазија - и за класу и по је изнад Фелдиновог просека од 35,3 %. Притом имају упоредив број убачених тројки, дакле, говоримо о упоредивом узорку.
Дуга двојка му је сјајна, улаз такође, врло је брз, у одбрани је трунку бољи од Фелдина, најбољи је крадљивац у Европи...и ето...Биће добро ако Фелдин буде 90-95% од Џенкинса.

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac tvom dedi nestala penzija zbog Feldina.

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.

zeka

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35)
Davao je vama 30 po proseku, secas se vrlo dobro

adv.pripravnik

pre 6 godina

Obrisi anti :*
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:32) Nauči gramatiku prvo, pa onda komentariši. Piše se ni o čemu.

Vlada

pre 6 godina

Tačno,ali to je greška u kucanju,čudi me da nisi primetio i na početku rečenice grešku,profesore.Razumem te,u nedostatku činjenica pribegavas malicioznosti

Poslednji mohikanac

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD

mvp

pre 6 godina

Pustite Alimpijevića da radi,brzo ste zaboravili sve Radonjine utakmice pa sjetitite se samo kako je izgubio od Cibone usred Beograda a Cibona tad imala 2 igrača da vrede,Šarić i onaj omaleni amer.Radonja je vodio dobro ekipu samo dvije zadnje sezone,a ovoga momka tjerate nakon 15-tak utakmica,dajmo i njemu šansu možda je iskoristi,a o domaćim igračima kao pojačanjima ne bih trošio riječi Radičević i Janković promašaji u rangu Lipovija,jedino možda vremenom nadođe ovaj Jovanović.

.....

pre 6 godina

Ove godine smo skroz pogodili sa strancima i totalno promašili sa domaćim igračima.
(zvezdale, 12. novembar 2017 19:54) # Link komentara
Preporučujem (+529)Ne preporučujem (-24)

A bas su "izmisljali" sa strancima...dosao Feldin jedan od nosilaca igre Panatinaikosa,Rocest koji je sto godina jedan od glavnih poentera u Evropi i evroligaski igrac i Lesora za koga se znalo otprilike ko je i sta je...zvezdu je ove godine ubio kompleks nize vrednosti jer je otimala igrace koje je Partizan navodno hteo pa je htela da pokaze svoju nadmoc kao i sa Rakicevicem prosle godine...znamo kako je prosao Rakicevic a verovatno ce tako da prodju i Jovanovic,Radicevic...

Лепи Цане

pre 6 godina

 Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovorа.
(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Да остане код НАС... а МИ смо могли да му дамо...
Дечко, ти си сигурно у управи клуба, чим говориш у првом лицу множине. Зашто му онда ниси понудио колико је тражио?

Ciganin a ne delija

pre 6 godina

Uglavnom si davao po pet poena.
Ovo protiv fmp2 je mogao bilo ko.
Sramota je za sns sto su ti dali platu od koje se vrti u glavi.

@Lepicane

pre 6 godina

Imam SEZONSKU i ima da se izjasnjavam kako hocu jer sam ja ovom klubu pomogao na neki nacin za razliku od tebe koji verovatno samo komentarise ovde a utakmicu samo na SK vidi.

Nebojsa

pre 6 godina

Kad bih uporedio Feldina i Dzenkisa ja prednost blagu dajem Feldinu . Od skokova defanzivnih / ofanzivnih , odbrana , oduzete lopte protivnickim igracima , slobodna bacanja , sut za dva , sut za tri , jedan na jedan , izgubljene lopte u napadu , prodori itd...
U proecentima 54% - 46% za Feldina .
Po prvi put smo dobili pravo beka sutera , znam bice utakmica gde ce podbaciti ali sam zadovolhan njegovim dolaskom .
Kao sto sam zadovoljan sto smo sacuvali Bjelicu , Lazica i Dangubica , doveli Antica , Rocestia . Ali ima igraca na koje nisam srecan i po meni nisu kvalitata da doprinesu za klub . To pre svega mislim na Jovanovica , Jankovica , Keselja , Davidovca,Apica i Lazarevica . Oni su promasaj i tesko da cemo se nagledati dobrim njihovim partijama ove sezone u koliko ne dodje do promene u satavu .

ada

pre 6 godina

I vi ste previše poleteli iskreno,pa sad kritikujete,ima i do trenera,dzikic sa podjednako lošim igračima zamalo ušao u aba ligu,tako da trener je bitan,hemiju on stvara.Setite se da Slavko Vranes nije znao da drži loptu kad je došao u Partizan a posle je bio glavni centar do f4...

Batko

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP. 
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom. 
Cilj casa- Trpeti a ne priznati. 
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad. 
Oblik rada- Grupni. 
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte. 
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.
(Karaburac, 13. novembar 2017 12:12)

Budzetlija, kako si danas ? 'oće nesto da kapne od SNS-a sa strane ?
Nego, ne moras da koristis te strucne izraze da bi dokazao da nisi domar u skoli, sve ok...

Savatiye

pre 6 godina

@ ovangarda
Karaburac sigurno nije prosvetni radnik. Kakva bi to sramota bila!? Zamisli da pošalješ dete u školu da ga obrazuje Karaburac!? Što je najgore, skoro da smo dotakli dno, još da nam ovakvi vaspitavaju decu? Uh, tragedija!!!
Svakako da je domar ili neki čuvar...

marko

pre 6 godina

čović dobro da se razmisli da li mu se isplatilo kompletno demontiranje ekipe ...sve od nule , ekipa je ok ali nije to dovoljno za delije kao sto vidimo , ne dolaze na utakmice nikog nije ni briga kada igraju ... najvecu steta je ta sto evroliga kad to pogleda vidi da je popularnost pala i nema nista od trajne licence ... a i sto bi ih dali kad klub ima navijace samo kad mu ide dobro ? brzo se mi presitimo i onda okrecemo ledja

ovangarda

pre 6 godina

@ Karaburac 
Amo nisi domar u školi, teško nama!?
(Savatiye, 13. novembar 2017 08:31)
Nadam se da je domar, ovo sto on pise ovde, a treba nekoga nesto da nauci, za plakanje.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac
Ako nisi domar u skoli tesko nama?
@Savatye
Nadam se da je domar.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.
@Ovangarda

Mozda i jeste domar a vi verovatno popravljate svoju decu.

Karaburac

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP.
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom.
Cilj casa- Trpeti a ne priznati.
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad.
Oblik rada- Grupni.
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte.
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.

Imay

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš, ali uz EL odbranu ne može da ima jedan smislen šut. Ovo je revijalna utakmice A i B ekipe, pa može da se odmara Bjelica, da Feldin ubaci 30+ i sl. Jedno je trening , a drugo su prave utakmice!

Cinik

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.

Унук Државног Непријатеља

pre 6 godina

Алимпије је тренер врло ограничених могућности у сваком смислу. Прво се изговарао на недовољно добру атмосферу (против Бамберга), па на играче (против Уникахе), а сада помиње дугачак пут и редовне авионске линије. Причу о финансијама и скраћеној клупи смо већ апсолвирали. Конференције за штампу су му на нивоу основне школе и аматерске кошарке. Радоњине конференције су биле смех, али онај човек је имао идеје, визију, интелект, а овај је квалитет таман за МЗТ. Не знам како нису проценили да немамо капацитета да пунимо Арену стално, требало је пунити Пионир против мање атрактивних екипа, а онда на крају и против јачих крцати Арену. Сви знамо да су неопходни кец и петица, али и нови тренер дефинитивно. Човек ни значку са грбом не уме да намести како ваља, него му је увек наопако или накривљена. Ако се нешто не промени, ето нама ускоро тројице повређених из прве петорке и шта ћемо онда?

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac tvom dedi nestala penzija zbog Feldina.

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Kako si beše pisao prošle sezone Hečer>>>Jović , a ?! Hahahaha ...

Batko

pre 6 godina

Mom ocu, majci jeste umanjena penzija. Mojoj zeni i meni umanjena je plata posto radimo u skoli. Zbog Feldina nije jer za njega ima novca u budzetu. A to kolika mu je plata...
jezivo visoka za nase uslove. Nego kad si partijski klub, lako je.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Karaburac, 12. novembar 2017 21:14)

Znaci cela ti falmilija na budzetu ? Svi u SNS ? Pa sto se onda bunis kada se napise da je SNS u partizanu ? To tebe treba da raduje

antiDebil

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !

nista o nicemu

pre 6 godina

Kolika ti je plata momce?
(Karaburac, 12. novembar 2017 20:23)

Duplo manja nego Samjuelsu. Znaci 700k godisnje. Oteli smo penziju od tvoje babe licno da njega platimo, pozdrav.

Vlada

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p

xxx

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35). Dečko, porediš NBA i ABA...

Poslednji mohikanac

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD

zeka

pre 6 godina

Opustise...Hahaha pa njihov bogi lider repzntacije u nba postize toliko i uz postotak od jedva 30 posto ahahahaah
(decak, 12. novembar 2017 19:35)
Davao je vama 30 po proseku, secas se vrlo dobro

Норис

pre 6 godina

Фелдине, Фелдине...

Сем што ме брине твоја игра, сад ме већ брине и твој став.
Прво...дао си много поена, али поново ниси одиграо баш сјајно.
Још ниси имао заиста одличну партију у Звезди.
Постало је већ симптоматично да како партија одмиче, све више срљаш и упропаштаваш екипу.
Ово је клише: почнеш добро меч, погодиш к'о од шале две везане тројке и једну дугу двојку, направиш пар асистенција, а онда како утакмица тече, промашујеш све више и продајеш све више лопти. Потпуно си непоуздан у задњој четвртини. Вечерас је био случај да си се на неколико минута до краја утакмице и на неколико поена разлике за Звезду нашао под својим кошем у полуконтри ФМП-а. Оџо је добио лопту, а ти си га фаулирао за 2+1. То је глупост. Бек од 193 да заустави грмаља од 216 који може и лопту и бека да закуца у кош? Беспотребан фаул. Већ у наредном нападу покушаваш да се исправиш и промашујеш тројку. Па онда мало касније Рочести ти додаје лопту, а ти из изгледне позиције поново промашујеш. ФМП дише за вратом. Онда силујеш и промашујеш двојку. Неко време пре тога си у критичном моменту лоше додао лопту Лесору који је био пет метара од коша, а време је свакако истицало. Наравно, лопта је била изгубљена.

Наспрам тебе, Рочести за кога смо се надали да неће морати да игра много, није уопште набијао статистику, проигравао је саиграче који су углавном промашивали, па кад је видео да је ђаво однео шалу - звекнуо је две тројке 2-3 минута пре краја и то је била подлога за избегавање драме.

.....

pre 6 godina

Ove godine smo skroz pogodili sa strancima i totalno promašili sa domaćim igračima.
(zvezdale, 12. novembar 2017 19:54) # Link komentara
Preporučujem (+529)Ne preporučujem (-24)

A bas su "izmisljali" sa strancima...dosao Feldin jedan od nosilaca igre Panatinaikosa,Rocest koji je sto godina jedan od glavnih poentera u Evropi i evroligaski igrac i Lesora za koga se znalo otprilike ko je i sta je...zvezdu je ove godine ubio kompleks nize vrednosti jer je otimala igrace koje je Partizan navodno hteo pa je htela da pokaze svoju nadmoc kao i sa Rakicevicem prosle godine...znamo kako je prosao Rakicevic a verovatno ce tako da prodju i Jovanovic,Radicevic...

adv.pripravnik

pre 6 godina

Obrisi anti :*
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:32) Nauči gramatiku prvo, pa onda komentariši. Piše se ni o čemu.

Норис

pre 6 godina

За Фелдина.

Фелдин многе ствари доста добро ради, али је можда превише ствари пало на његова плећа. Он је једини бек шутер у Звезди који помаже плејмејкеру, па му није лако. Прошле године су то били Ђенка и Гудурић. Двојица су двојица.

Не слажем се да је био најбољи против Химкија. Није ли управо против Химкија у маниру глупана продао ону лопту кад је био напад за изједначење минут и по до краја?
Против Макабија су најбољи били Рочести и Бјелица, поготово први јер је испогађао све живо у задњој четвртини, а други нас је вратио у игру тројкама у трећој четвртини. Фелдин је био добар, али понављам, неки други су повукли кад је био заостатак и кад се утакмица ломила.

Фелдин је више човек-радник: доста се труди у одбрани, има солидан шут и даће 10-15 поена, али није играч који ће да покрене екипу кад је густо, као што су то раније радили Милер, Гудурић, Џенкинс...а ове то раде Рочести, Бјелица и Антић. Мене брине што ми се чини да је обрнуто: добро почне утакмицу, па онда брљави и не бира баш најбоља решења.

У томе подсећа на Немању Недовића кад је овај имао 22-23 године.
Али кад играч има 29, требало би да је прележао дечје болести, а са Фелдином то није случај. Има драматичне падове концентрације. Мислим да се добро види зашто су га отпустили из Панатинаикоса. Не верујем да је Алимпијевић баш презадовољан његовим досадашњим учинком јер је требало да буде једно од најважнијих појачања и играч који даје инстант квалитет, а он игра топло-хладно.

Видећемо још...

nista o nicemu

pre 6 godina

Dečak,ne razumem zašto pominjem Bogdana kad igra drugo takmičenje koje ne može da se uporedi sa ABA.Ali kad si se već setio njega,jedno potsecanje-taj Bogdan je u jednoj seriji,protiv jednog kluba,imao prosek preko 30p
(Vlada, 12. novembar 2017 19:56)

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.

komedija od kluba ste i nista vise

pre 6 godina

@grobar

ako mislis na kvinsija milera,onda se slazem sa tobom.ako mislis na nekog drugog milera...pa i tu se video kako je odigrao jer je bio jedan od najboljih u derbiju tako da ti poredjenje nije na mestu

Vlada

pre 6 godina

Tačno,ali to je greška u kucanju,čudi me da nisi primetio i na početku rečenice grešku,profesore.Razumem te,u nedostatku činjenica pribegavas malicioznosti

Ciganin a ne delija

pre 6 godina

Uglavnom si davao po pet poena.
Ovo protiv fmp2 je mogao bilo ko.
Sramota je za sns sto su ti dali platu od koje se vrti u glavi.

nista o nicemu

pre 6 godina

PODSECANJE se pise, avangardo, a ne potsecanje.
(nista o nicemu, 12. novembar 2017 20:02)

Reci mu Niceme !
(antiDebil, 12. novembar 2017 20:14)

Obrisi anti :*

Лепи Цане

pre 6 godina

 Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovorа.
(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Да остане код НАС... а МИ смо могли да му дамо...
Дечко, ти си сигурно у управи клуба, чим говориш у првом лицу множине. Зашто му онда ниси понудио колико је тражио?

Batko

pre 6 godina

(Batko, 12. novembar 2017 21:26)

Ej, kralju, lako cemo mi za SNS...
nego bas sad racunam nesto. 4 ekipa u grupi na SP u Rusiji, a samo 3 utakmice??? Kako, valjda 8 treba da budu...
xD
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Poslednji mohikanac, 12. novembar 2017 21:38)

Vidi care, ako nisi sposoban da shvatis ko je to pisao, dzaba ti neko nesto objasnjavao. Nemas , na zalost to da shvatis, tako da je glupo trositi tastaturu na to

Najsmesnije od svega , sto je mukica htela da mene izblamira, a u stvari njegvi partijski drugovi se primili najstrasnije. Sta ces, nema tu nidje mozga

Batko

pre 6 godina

(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Prema najnovijim informacijama, preskocio si prepisanu terapiju ...i vidis kakve komentare odmah saljes ?!

čika Duki

pre 6 godina

Čitam komentare -kao Feldin nije baš dobar.Ko je iole realan i poznaje košarku , jasno mu je da su i Ročesti i Feldin i Lesor i Pero odlični i pun pgodak.Problem i promašaji su domaći igrači - svi sem Bjelice.Danguba i Lazić van željene forme .Ostali svi bledi , umesto da kidaju.Od 15-20 igrača i u Zvezdi i u FMP nijedan nije evroligaši kvalitet , na žalost -tako je.A svi su imali mnogo šansi.Isto je i u drugim srpskim klubovima.Pogledajte Partizan, da im nije dva amera i Novice ne verujem da bi opstali u ABA.

Grobar40godina

pre 6 godina

Prema najnovijim informacijama do kojih sam došao Nebojša Čović planira da iz Zvezde u FMP pošalje Davidovca, Apića, Kešelja, Lazarevića, Jankovića, Jovanovića i Radičevića, da iz FMP-a u Zvezdu dovede Čovića, Odžoua, Uskokovića, Bursaća, Radanova, Stefana Pota i Borišu Simanićaa da zatim sa svim ovim igračima zaključi Ugovore po kojima će biti igrači Zvezde na pozajmici u FMP-a u obratno te da ne smeju da igraju jedni protiv drugih. Ovo vam je nešto slično kao Zvezda i radnički iz Niša.
(Cinik, 12. novembar 2017 20:03)

Ma pusti to, nego 'oće li Kinzi da se vrati?

@Noris

pre 6 godina

Sto bi rekao moj stari profesor mnogo pricas al' malo kazes. Feldin je dva puta bio MVP Grckog kupa, cesto je resavao Olimpijakos, prosle sezone je resio tri meca za Pao u EL. Pao ga nije otpustio vec nije produzio ugovor jer su mislili da ce bez njega moci vise da ce naci bolje pojacanje a po svemu prikazanom napravili su veliku gresku. Feldin je dokazaniji igrac od Jenkisa koliko god ovo smesno zvucalo on je u Fuenlabradi i Kantu bio najbolji igrac, a u Pao je bio izuzetno konstantan za Razliku od naseg Djenke koji samo kod nas moze da igra, ne poredim ih razliciti su tip igraca, ali Feldin gde god da je bio imao je zapazenu ulogu za razliku od Djenke koji je u Armaniju bas lose igrao a evo i sad u Himkiju nije na zavidnom nivou odnosno u onom u Crvenoj Zvezdi, Djenku obozavam veliki je borac i mnogo toga nam je doneo i kod nas su mu uvek vrata otvorena. Feldin je danas imao 31 poen, 5 asistencija i indeks korisnosti 29. Protiv Makabija je imao 19 poena, 8 asistencija i 4 ukradene lopte za indeks korisnosti 26. Prosle sezone je u EL za Pao imao 44% preciznosti za dva poena, a za 37,8 % na 33 odigrane utakmice sto uopste nije lose slozices se. Sportski Pozdrav

očigledno

pre 6 godina

Opusti se decko!!Dao si vasoj filijali 30p a ne nekom EL timu!! 

Miler>>>Feldin!!
(Grobar, 12. novembar 2017 19:44)

Slika je reakcija na tvoj komentar...

SrbEUin

pre 6 godina

Đenka i Tarens igraju mnogo bolju odbranu od Feldina. U napadu preuzimali odgovornost kad je gusto. Ali su imali znaaaaatno bolje saigrače, koji su im pravili prostor. Mada još ima vremena za uigravanje. Setite se samo prve Đenkine sezone: mizerno do Lokomotive (mart). Jedini pravi profi je Tarens. Od prvog dana na svakom meču min 80% od svog vrha.
Ako bi Feldin bio na proseku 20, opravdao bi svoju ulogu. Đenka je imao manje, ali Zvezda je tada igrala na manje poena a i timski skor je bio ravnomerniji (Simon, centri...) Sad je sve na Tejloru i Feldinu.

losmi

pre 6 godina

@VLADA 

Posle zareza ide razmak, čisto da znaš :)
(Sava, 12. novembar 2017 20:34)

Na kraju rečenice ide tačka, čisto da znaš.

@SRBeuin

pre 6 godina

Kinzi je nivo vise i za Djenku, Djenka je vise dao nasemm klubu od Kinzija ali Kinzi je igrac kog uzivas da gledas, koji sa poludistance ne masi. Javna tajna je da je Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.

ja

pre 6 godina

@decak Čemu takav komentar? Ne razumem šta te je navelo da to napišeš, ali zaista.
(XO, 12. novembar 2017 19:38)

Odgovor na tvoje pitanje: kompleks.

Karaburac

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP.
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom.
Cilj casa- Trpeti a ne priznati.
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad.
Oblik rada- Grupni.
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte.
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.

Karaburac

pre 6 godina

@Karaburac
Ako nisi domar u skoli tesko nama?
@Savatye
Nadam se da je domar.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.
@Ovangarda

Mozda i jeste domar a vi verovatno popravljate svoju decu.

Zagor

pre 6 godina

Karaburac@Tebi dobro,svi na budžetu i ti se buniš??Ne treba da gledaš na Feldina,covek je kosarkas, Mogao si biti košarkaš pa da imaš platu kao Feldin...

Imay

pre 6 godina

Ja sam Zvezdaš, ali uz EL odbranu ne može da ima jedan smislen šut. Ovo je revijalna utakmice A i B ekipe, pa može da se odmara Bjelica, da Feldin ubaci 30+ i sl. Jedno je trening , a drugo su prave utakmice!

ovangarda

pre 6 godina

@ Karaburac 
Amo nisi domar u školi, teško nama!?
(Savatiye, 13. novembar 2017 08:31)
Nadam se da je domar, ovo sto on pise ovde, a treba nekoga nesto da nauci, za plakanje.
Ponavljam nadam se popravlja osigurace, brave i klupe a ne neciju decu.

Savatiye

pre 6 godina

@ ovangarda
Karaburac sigurno nije prosvetni radnik. Kakva bi to sramota bila!? Zamisli da pošalješ dete u školu da ga obrazuje Karaburac!? Što je najgore, skoro da smo dotakli dno, još da nam ovakvi vaspitavaju decu? Uh, tragedija!!!
Svakako da je domar ili neki čuvar...

marko

pre 6 godina

čović dobro da se razmisli da li mu se isplatilo kompletno demontiranje ekipe ...sve od nule , ekipa je ok ali nije to dovoljno za delije kao sto vidimo , ne dolaze na utakmice nikog nije ni briga kada igraju ... najvecu steta je ta sto evroliga kad to pogleda vidi da je popularnost pala i nema nista od trajne licence ... a i sto bi ih dali kad klub ima navijace samo kad mu ide dobro ? brzo se mi presitimo i onda okrecemo ledja

Норис

pre 6 godina

За Фелдина (поново).

Пази овако. Фелдин је 1988. годиште, а Џенкинс 1989. Док је Џенкинс након универзитета играо у НБА лиги, Фелдин се смуцао по другој шпанској лиги. Џенкинс у сезони 2012/2013 28 утакмица почео као стартер у Голден Стејту, а Фелдин играо у - Бреогану (друга шпанска лига). Не чини ли ти се да то понешто говори о таленту играча?

Фелдин је ипак постепено вредно градио каријеру, па је доспео до Панатинаикоса у којем - није два пута био МВП купа, већ је једном био МВП, а два пута га је освојио. Освојио је и првенство Грчке прошле године, али није био посебно запажен. Иначе су му то једини трофеји. Ђенка је што се трофеја тиче пробио лед са Звездом 2014 (куп), дакле у првој својој европској сезони - и бриљирао је у том финалу, а годину после је био део генерације која је коначно срушила Партизан, пообарала разне рекорде и узела укупно три трофеја.
У Арманију можда није био бриљантан, али са Репешом на клупи...мало ко је бриљантан. Имао је, међутим, у Евролиги те сезоне шут за 3 58,3%, што је проценат који Фелдин неће никад имати, а Џенкинс га је два пута имао у Евролиги. Иначе, Џенкинсов шут за три у Евролиги је 42,1 %, што је фантазија - и за класу и по је изнад Фелдиновог просека од 35,3 %. Притом имају упоредив број убачених тројки, дакле, говоримо о упоредивом узорку.
Дуга двојка му је сјајна, улаз такође, врло је брз, у одбрани је трунку бољи од Фелдина, најбољи је крадљивац у Европи...и ето...Биће добро ако Фелдин буде 90-95% од Џенкинса.

SrbEUin

pre 6 godina

Kinzi prosle sezone zeleo da sotane kod nas ali je trazio 400-450k za sezonu a mi smo mogli da mu damo 250-300k i nije doslo do dogovora.(@SRBeuin, 12. novembar 2017 23:59)

Nije prošle sezone Zvezdi za top8 falio Kinsi, već zdravi Jović, ili drugi play. Na pr Tejlor, koji igra za tih 300k.

@Lepicane

pre 6 godina

Imam SEZONSKU i ima da se izjasnjavam kako hocu jer sam ja ovom klubu pomogao na neki nacin za razliku od tebe koji verovatno samo komentarise ovde a utakmicu samo na SK vidi.

Nebojsa

pre 6 godina

Kad bih uporedio Feldina i Dzenkisa ja prednost blagu dajem Feldinu . Od skokova defanzivnih / ofanzivnih , odbrana , oduzete lopte protivnickim igracima , slobodna bacanja , sut za dva , sut za tri , jedan na jedan , izgubljene lopte u napadu , prodori itd...
U proecentima 54% - 46% za Feldina .
Po prvi put smo dobili pravo beka sutera , znam bice utakmica gde ce podbaciti ali sam zadovolhan njegovim dolaskom .
Kao sto sam zadovoljan sto smo sacuvali Bjelicu , Lazica i Dangubica , doveli Antica , Rocestia . Ali ima igraca na koje nisam srecan i po meni nisu kvalitata da doprinesu za klub . To pre svega mislim na Jovanovica , Jankovica , Keselja , Davidovca,Apica i Lazarevica . Oni su promasaj i tesko da cemo se nagledati dobrim njihovim partijama ove sezone u koliko ne dodje do promene u satavu .

Batko

pre 6 godina

Nastavna tema- Kako je zvezda postala FMP. 
Nastavna jedinica- Kako se sluziti prevarom. 
Cilj casa- Trpeti a ne priznati. 
Zadaci casa- Uvesti pantera u inkluzivni rad. 
Oblik rada- Grupni. 
Metod rada- Pricati o tome dok ne upamte. 
Nastavna sredstva- Digitalna prezentacija konferencije za stampu druga Covica iz2011 godine.
(Karaburac, 13. novembar 2017 12:12)

Budzetlija, kako si danas ? 'oće nesto da kapne od SNS-a sa strane ?
Nego, ne moras da koristis te strucne izraze da bi dokazao da nisi domar u skoli, sve ok...

ada

pre 6 godina

I vi ste previše poleteli iskreno,pa sad kritikujete,ima i do trenera,dzikic sa podjednako lošim igračima zamalo ušao u aba ligu,tako da trener je bitan,hemiju on stvara.Setite se da Slavko Vranes nije znao da drži loptu kad je došao u Partizan a posle je bio glavni centar do f4...

mvp

pre 6 godina

Pustite Alimpijevića da radi,brzo ste zaboravili sve Radonjine utakmice pa sjetitite se samo kako je izgubio od Cibone usred Beograda a Cibona tad imala 2 igrača da vrede,Šarić i onaj omaleni amer.Radonja je vodio dobro ekipu samo dvije zadnje sezone,a ovoga momka tjerate nakon 15-tak utakmica,dajmo i njemu šansu možda je iskoristi,a o domaćim igračima kao pojačanjima ne bih trošio riječi Radičević i Janković promašaji u rangu Lipovija,jedino možda vremenom nadođe ovaj Jovanović.