Nedelja, 12.11.2017.

08:10

Jokić "flertovao" sa tripl-dablom, Denver u formi

Srpski košarkaš Nikola Jokić odigrao je odlično u pobedi Denvera nad Orlandom, 125:107, pošto je bio veoma blizu tripl-dabla.

Izvor: PT

Jokiæ "flertovao" sa tripl-dablom, Denver u formi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

papaja

pre 6 godina

@lazarus - Rece covek da Jokic nema skok i odbranu nakon 17 skokova, od toga 12 defanzivnih, 4 ukradene i jednog bloka.

Bravo poznavaoce!

lazarus

pre 6 godina

Do pre par godina, postojao je jedan sjajan Hrvatski NBA portal, gde je zaista bilo pregrst poznavaoca NBA kosarke. Patriotski i pristrasni komentari nisu prolazili jer nisu imali kredibilitet. Niko ih ne bi citao i komentarisao.
Ovde fali objektivnosti. Jokic je sjajan mladi kosarkas, veliki talenat.
Mozda ce za par godina postati superstar, mozda nece, ali ima sanse sto nijedan nas drugi kosarkas nema. Sa te strane treba ga podrzati u medijima, mada, ovo sto se radi van je svake pameti. Ovo je posledica opsteg rasula i degradacije zapadne kulture od koje mi upijamo apsolutno sve sto nevalja.

Jokic igra odlicno, ali nije on igrac bez koga Denver ne moze, nije trenutno ni najveca zvezda ovog tima, vec Milsap. Jokic je mnogo, mnogo los u odbrani, i jedini razlog zbog koga bi danas mogao postati superstar lezi u stilu igranja i sudijskog kriterijuma NBA lige. 80ih- 90ih godina, on ne bi ni igrao u NBA. Naravno, ta cinjenica je nebitna, samo hocu reci da on ima velike nedostatke koje tesko da ce moci popraviti. Ocekivati da on pocne da skace i igra odbranu sa onakvom konstitucijom je, nemoguca misija. Poboljsace on svoje telo u teretani, ali tesko da ce biti prosecan defanzivac. To znaci, ako zeli biti vanserisjki igrac, mora nadograditi svoj ofanzivni arsenal i ubacivati po 25p po utakmici. On to jos nije u stanju. Moze s vremena na vreme ubaciti 40p, ali fali mu kondicije da moze svaku tekmu igrati na vrhunskom nivou.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

EP završeno 17.9. Teodosić debitovao za Kliperse na Havajima 1.10.
(šon kemp, 12. novembar 2017 14:07)

A kad je počelo EP?
Koju je poslednju utakmicu odigrao Teo tokom priprema za Srbiju?
Kad to pogledaš onda se javi i blati jednog Tea

M

pre 6 godina

Dobro iskoristili domaći teran na Mile High City i vezali nekoliko pobeda, a sada im sledi gostovanje u Moda Centru u Portlandu, pa da vidimo šta će se desiti...
Ako hoće plej-of moraće da dobiju i po neki meč na "Zapadu"!

Matematicar ponavljac

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.
(aca, 12. novembar 2017 13:16)

Onda nek ti je sa srecom sa Gargamelovim pajserom, nogama u X, i jos stosta toga, bitno da ima grudi, sta te briga... ;)

baron

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nedja, 12. novembar 2017 14:48)

Da li je ovo neka ironicna sala ili sta? Jokic trenutno nije bolji od Porzingisa, mada se moze s njim porediti. Reci da je bolji od Novickog je smesno. Novicki je covek odigrao stotine vaznih meceva, nosio svoj tim, reprezentaciju prakticno sam, bio nezaustavljiv. Jokic u karijeri jos nije odigrao nijedan vazan mec, nijedan. Neko sad uporedjuje Jokica i Nowickog. Kako vas nije sramota? Na stranu sto mediji svakodnevno glorifikuju nase igrace, bombardovajuci i trujuci ljudski um, mora covek imati neko svoje misnjenje na osnovu empirijskih pojmova, rezultata, igara. Skoro neko uporedjuje Stojakovica i Bogdanovica. Alo, ljudi, zar ste tako brzo zaboravili kako je igrao Pedja Stojakovic? Tu nije razlika samo u procentima, vec u mentalitetu, citavoj koncepciji igre. Novickog 1-1 nije mogao zaustaviti niko. Kada vam treba siguran kos, lopta ide Dirku, kada vam treba sigurna trojka, lopta ide Pedji. Poredjenja mogu biti za 10god kada Jokic i Bogdan nesto odigraju.

nista o nicemu

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume
(sasa kovacevic, 12. novembar 2017 13:08)

Sta je rizikovao? Ne izmisljaj. Imao je potpisan ugovor pre pocetka priprema.

Nedja

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.

Walter

pre 6 godina

Boze kakav uzas od utakmice za ljubitelje starog nba,odbrane nigde,milion glupih napada i povrh svega 2 centra koja reket ne vide.Jokic bar ume da razigra ostale a ovaj Vucevic je teska bruka i prevara,pre 10-15 godina bi eventualno bio drugi centar negde i igrao po 5 minuta.A Jokic takodje ne moze da uzida nikog ko odigra pristojno odbranu jedino preti šutem i to kad ostane sam posle pika,sinoc u par navrata nije mogao da pomeri igraca ni milimetar ledjima pa se frustrirao jos pride,odbrana uzas takodje.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.
(Nedja, 12. novembar 2017 12:58)

Šta si realan majke ti?
Evo ovako :

Porzingis bolji šuter neosporno ( doduše da i Jokić uzima onoliko šuteva, i on bi imao najmanje 25ppg ) .
I veća je atleta, bolja tehnika ali samo što se tiče driblinga I TO JE TO!

A sad Jokić, evo, ima bolju igru leđima, igru pod košem, neuporedivo bolji timski igrač i bolji asistent, skakač je tek mnogo mnogo bolji.
Odbrane su im tu negde, to već ne mogu da poredim.
I sad ovako površno upoređeno, kako je Porzingis mnogo bolji igrač???
Realan si ti, al sutra.

scout

pre 6 godina

pa bolje za tebe da si hrvat nedjo sa tvojim stavovima, nego da si srbin, takvi srbi kao ti su najgori. Svi smo mi hteli jokica u reprezentaciji, nije dosao, i sta sad? da mrzim decka koji ce svakako igrati narednih 10-15 godina za nas? i Porzingis ima boplje brojke od Jokica ove sezone, i to ne samo od jokica, vec od citave lige! on i gianis su jedan i dva ove sezone, ali to ne znaci da je sada od jednom porzingis bolji od duranta, kontas? ili da je bolji od lbj, kontas? ili da je bolji od curry'a, kontas? ili da je bolji od Jokica, kontas? ma kontas ti malo sutra..

šon kemp

pre 6 godina

jokic me ne zanima.niti ikakve vesti sa njim.od kad je otkazao reprezentaciji Srbije za mene je on završio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa kovacevic, 12. novembar 2017 12:54)

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.

Ivan NS

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)Što lažeš?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 12. novembar 2017 13:34)

Ne laže. Živa istina, slobodno proveri.

sasa kovacevic

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume

Mijat

pre 6 godina

A kakve ima veze Porzingis sa Jokićem. Mi smo tog Porzingisa pobedili na Ep i bez Jokića. Letonija ima 2,3 vrhunska igrača a mi 50.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.
(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)

Što lažeš?

vojkan

pre 6 godina

Nas je i zbog toga navijam za njega,jer se tako indetifikujem kroz njegove uspehe,bez obzira sto nas je povredio proslo eto i odbio reprzentaciju,ali imam jednu dobronamernu primedbu,Nikola Jokicu,budi agresivniji na kos,ponekad stavi i sebe ispred tima,kao sto si uradio proslo leto,jer se ovde cini kao da zelis da se svima dopadnes,nesto slicno je pokusavao i Novak Djokovic pa nije prosao sjajno.Dakle dok ti budes kao sto naslov kaze sa triple double statistikom,Prozingis ce ti uzeti mesto na all staru,a to je vrhunac koji moze da zeli svaki kosarkas.U proteklo dekadi imali smo dvojicu asova,dakle ako zelis da ti se dres vijori na kraju karijere u dvorani,igraj malo vise za sebe i statistiku a malo manje za druge,to je isto kao i u zivotu....

Popi

pre 6 godina

@Milos
Decko, ocigledno se ne razumeš u igru koja se zove košarka. Jeste da Porzingis zabija mnogo poena, ali pogledaj samo koliko on šuteva uzima po utakmici. On kada udje na teren vidi sebe, koš i poene. Jokić kada udje na teren vidi kos, sebe, igrace oko sebe...Doprinos jednog igraca se ne meri koliko ce on poena dati nego kakav ce uticaj on imati na igru i na tim. Mnoge stvari statistika ne vidi, ali igraci znaju. Njegovo postavljanje u napadu, kretnja, blokovi, asistencije, prevodjenje lopte od kosa do kosa imaju mnogo veći značaj od toga da li je zabio 30 ili 40! Pogledaj samo statistiku prve petorke Denvera protiv Orlanda sinoc...jednostavno se ne razumes u ovaj sport, idi gledaj bocanje ili nesto sto ne zahteva mozak

aca

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

@bumerang, pises o botovima a ponasas se poput bota.
Iz toga razloga, botino, prestani da ostavljas jedan isti komentar na nekoliko vesti u kojim pljujes Nikolu Jokica. Neostvareni zivote. Nije se odazvao selektoru, istina. Slicno je bilo i sa Marjanovicem i nekim drugim igracima. Kako nasim tako i stranim. Navikni se na to da ce se sve cesce dogadjati, kao i na cinjenicu da odvojis bes zbog toga od objektivnog gledanja na njegovu igru koja je sve bolja. Botarde. Prvo ste pljuvali Djokovica, a pre njega nekoga drugog. Sada je dosao red na Jokica. Dosadni ste. Ucinite nesto sa svojim zivotima.

Nedja

pre 6 godina

Ali kad neko napise da Jokic uzima suteva koliko Porzingis da bi imao svaki mec preko 30 poena i da ima bolji sut od Porzingisa znam da taj o kosarci nema blage veze. Da bi imao mnogo suteva uz dobar procenat treba se izboriti za poziciju, sut Porzingisa ne moze da se brani, Jokic je drugi tip igraca i nikad ne moze postizati toliko poena ko Letonac

bumerang

pre 6 godina

Koliko ovaj Jokic ima botova ovde pa to je strasno!!!
Pokazao si ko si kada si odbio Djordjevica i otisao da guras gume i ides po inauguracijama. Ugledaj se malo na Bogdana Bogdanovica!!!
U Srba kratka pamet vidim.
Zabiravili koliko je Bogdan rizikovao prvi ugovor u NBA, a upak je ginuo za Srbiju, a ovi isti su ga pljuvali.

Mladen cg

pre 6 godina

Nikad neću moći da razumijem da ima ljudi kojima se ne dopada uspjeh svog sunarodnika, ili svog brata u Hristu! Neka se svi zapitaju, šta u čovjeku pokreće takve misli... Naime, treba svi da budemo ponosni ( koji pratimo i volimo sport) što možemo da gledamo Nikolu Jokića, koji , skoro svakodnevno, dokazuje kolika je nadmoć duha i uma, u odnosu na snagu fizičkih atributa! Samo da ga zaobidju povrede i , dočakaćemo da naš srbin bude medju 5 najboljih košarkaša na svijetu!

jд123

pre 6 godina

Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar
(Nedja, 12. novembar 2017 12:11)

Само се теши. Када постане суперстар, бити ћете најмање толико година у мукама као када сте сишли с постоља ;-).

Мене интересује нешто друго. Пошто сте сигурно више упућени у ситуацију са вашим играчима, молим да ми објасните шта се дешава са Хезоњом?

Када је ушао у игру, амерички коментатор "Хезонија, који је био 5. пик, још се чека да то потвди на терену". Није ми јасно зашто је одбио вашу репрезентацију, када је ионако мало играо, значи није био уморан?

scout

pre 6 godina

nedja, pa ti sigurno nisi nebeski, posto 1000% nisi srbin. jesi se malo zaljubio u porzingisa? nisam odavno procitao gluplji komentar od tvoga. Samo pokazujes kakavc si (ne)covjek. svasta bi napisao, i tebe opisao, ali hocu da mi objave komentar.Raja zna kakav si ti (ne)covjek i da si ---- i ----, ne moram ja to da pisem.

zemunski kej

pre 6 godina

Ovo je sportski portal nije politicki,tako nemojte da mi kvarite ugodjaj da cujem znalce kosarke.Porzingis ili Jokic ,jOKIC zbog raznovrsnosti, Porzingis se nije toliko izdvajao dok je Karmelo Antoni bio u Kniksima ,nije smeo da sutira ,ni da pomisli, Ipak njegova ekipa ce gubiti otisao jedan egoista a nastao drugi,

Nedja

pre 6 godina

Mi smo nebeski narod, najbolji u vasioni. Djokovic ce osvojiti 25 gren-slemova, Jokic je najbolji centar u NBA. Ma, kakav Porzingis. Evo uporedne statistike: Jokic: 31,1 minut, 17,2 poena,11,9 skokova, 4,8 asistencija. Porzingis: 32,5 minuta, 30,4 poena, 7,3 skokova, 1,1 asistencija. Pored toga je Porzingis mnogo bolji u odbrani, a Njujork ima losiju ekipu i skoro isti skor ko Denver. Recimo Janis Antetokounmpo ima ove sezone: 37,3 minuta, 31,7 poena, 10, 4 skokova i 4,6 asistencija a da ne pricamo koliko je bolji odbrambeni igrac od Jokica. Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar

Nedja

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.

Eone

pre 6 godina

Sve je to stvar izbora ali da sam toliko brutalan igrac ne bih se plasio ni za platu ni za klub...Ali sigurno ne bih mogao da pogledam u oci vise stpsku trobojku koju ssm odbio jer...kakva god da je losa majka,da ne kazem maceha...obraz je obraz...odrekao si se neceg sto te je rodilo i odgojilo.TACKA...srami se...ta etiketa ce biti zalepljena za zivota.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Denver odigrao veoma dobru utakmicu, stvarno deluju sjajno u poslednjih par utakmica!
Jokić i Milsap sve bolje funkcionišu, kretnja lopte je sve tečnija.
Meloun takođe jako dobro vodi utakmice u poslednje vreme, tajmauti uvek na vreme.
Ali sad kreće pravi ispit za Denver, u sledećih 14 utakmica, 10 gostovanja čak.

petarczv

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39

Igrali su protiv orlanda...

milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)
Sramota me sto nosimo isto ime majke mi...

zemunski kej

pre 6 godina

Opet odlican. Nije sutirao ali je nacas skakao i krao lopte, Iznenadio me sa onom tehnickom ali mislim da se razbesneo jer mu nije svirano nista o hvatao je loptu pod kosem u tom napadu mislim 2~3 puta,Mora da igra dosta jer cim ga nema pocnu da padaju tako i sinoc u poslednjoj cetvrtini odjednom bekovi pocinju da promasuju a Orlando se spustio na 14 koseva,cela utakmica izmedju 20~30 koseva za Denver,vracaj Jokica ,Milsapa,Cendlera.Juce su razigravali Muraja .prosl;i put Mudiaja,sledeci ce biti Barton ,Haris nije igrao.4 dobra beka meni pocinje da se izdvaja Barton, a i peti mali Bislej ima potencijala.

petarczv

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.
(Bogu fala što sam Lala, 12. novembar 2017 09:06)

A znaci nije imao 9ass to se neracuna?!
O boze...

petarczv

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..
(NBA, 12. novembar 2017 09:18)

Lonzo ispunjava ocekivanja sa peocentom suta najgorim u nba ligi?!

Pa najavljivali su kariijeru bolju od kobijeve a decko je presmesan. Prosli put kad je imao tripl dabl proslo je 12 utakmica gde je bio ocajan

petarczv

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)

A 14 skokova i 9 ass to je postigao na odbojci? Kad je prozingis ima vie od 2-3 ass?

petarczv

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani. 
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa. 
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).
(zelboy, 12. novembar 2017 08:58)

A da ti "izbojkotiras" malo nas pa da komentarises na svojim vestima zubca ili nekog

Scout

pre 6 godina

Sta ste navalili na porzingisa, alo ljudi? Stvarno ne kontam. Ovaj u formi karijere, tek pocetak sezone, i vi mislite da će mu ostati prosjek na 30p po utakmici? Oce malo sutra. poredite Jokica sa čovjekom koji je u formi karijere i koji baca u prosjeku 25 šuteva po meču, pa da Jokic šutira 25 puta, mogu da se kladim da bi i on imao 30 p prosjek. Ali to nema veze, samo ne kontam te ljude kako vam nije mrsko da pišete komentar?! Da bi napisali neke nebuloze. Ovo je za vas, i pored forme karijere i 30 poena u prosjeku, Jokic je opet bolji od porzingisa i uvijek će i biti. On je + igrač, jedan od najboljih u čitavoj ligi, dok je na primer juče towns imao -27! i tako u svakoj utakmici covjek ladno negativan ali eto daje po 20+poena i on je isto bolji od Jokica:D po ovoj vašoj logici. Bjelica je juče za 20 minuta na terenu bio u +17! I opet su izgubili kad im je superstar tandem towns bio -27 a butler pucao 5 od 17! I nikom ništa. A onaj tibidou se toliko izderao na bjelicu zbog neke bezvz greske koju niko nije video sem tog debelog trenera. Ne kontam sto bjelica dozvoljava to sebi. Budi malo drsk, deri se i ti na njih, reci da nećeš da igraš za takav klub, traži trejd. Radi nešto a ne ko mulac neki samo stojati na trojci i mahati ko konj i niko te ne ebe za suvu šljivu. Pokaži malo karakter. Isto i za bogdana, covjek igra kao da se usrao. Sutiraj malo više, prodor, radi nešto, e ne samo dodaj prvom do sebe i trci na poziciju na trojci. Preuzmi malo odgovornosti! Kao na primer fox

Troler

pre 6 godina

Crnogorac dobio brata svog u duelu. Jos jedan veliki igrač a naš, moji i njegovi brali maline na ljeto 97, Deda mu iz sela Sarenice kod Podgorice. Svi njegovi za Mila, hvala Bogu. Viva Montenegro!

petarczv

pre 6 godina

Kakav la-up sa pola terena za manimala!

Inace da sam na mestu trenera jokic i farid mi se nebi odvajali na terenu. Savrsen su spoj inteligencije,lucidnosti sa suvom i zivotinjskom snagom

dule

pre 6 godina

Jokićeva ogra se ne može videti u snimku ili iz statistike. On je mnogo više od toga. Kad se gleda utakmica, vidi se koliko puta prenese loptu iz odbrane u napad. Verovatno više od bilo kog drugog centra. Kad to radi, saigrači su mirni, idu na svoje pozicije, vidi se da nije iznuđeno rešenje.

antiDebil

pre 6 godina

ja
Jokic bolje igra samu igru od svih tih nabrojanih, jeste da je individualac ali igru shvata timski, korisniji je po svoj tim od tih koje si naveo. Recimo prosle godine je bio glavni igrac svoje ekipe i pobeda ili dve su mu falile da udje u plejof, Kazins za 7 godina nije ni prisao tome....
Igra odlicno, to sto prevrce gume umesto da igra za reprezentaciju, to je vec nesto drugo !

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo Nikola. Još jedna sjajna partija. Denver je sa njim u postavi ostvario plus 27, i što je najvažnije ostvario još jednu pobedu. 12 poena, 17 skokova, 9 asistencija, 4 ukradene, 1 blokada uz samo jednu izgubljenu - sjajno.Njegov PIE je 8 ( 4 ako se računaju samo igrači koji su odigrali preko 50% utakmica )u čitavoj ligi. Šteta za tripl dabl, već drugi put ove sezone mu tako malo nedostaje, ali najvažnije je da tim pobeđuje, uz njegov ogroman doprinos. Samo tako nastavi.

zz

pre 6 godina

statistika nema veze sa zdravim razumom i potpuno je nebitna...najbitnije je i na prvom mestu je TIM,i koliko doprinosis da tvoj tim pobedjuje i osvaja trofeje,i koliko si spreman da pogines za timsku igru.

dzabe lebronu statistika kada ga GS ubije timskom igrom u finalu...dzabe Karl Melonu(fantasticnom igracu) STATISTKA kada nema sampionski prsten,i on je sam rekao da bi dao sve svoje koseve,skokove,asistencije za sampionski prsten!e o tome se radi.

a Jokic igra za TIM...a ne za STATISTIKU,i ne juri po svaku cenu Tripl,to se videlo na par utakmica gde je izasao a ostalo 9min do kraja falio mu jedan skok cini mi se.

e to je igrac trazis da izadjes da odmoris i das svom kolegi sansu,bez obzira sto ti fali jedan skok za TD...ali mnogi od vas to ne razumeju spominjete neke brojke koje nemaju veze sa bilo kojim kolektivnim sportom!cast izuzecima koji kontaju,pozz

deca nikada nece pitati tatu koliko si koseva dao,nego sta si osvojio,i kakav si bio prema ostalim igracima!

Sladjan

pre 6 godina

Ja pratim i gledam košarku od detinjstva (imam 44g) i mislim da ovakvog superstara još uvek nismo imali,imali smo i Divca i Stojakovića u NBA ali nijedan od njih nije bio na ovakvom nivou što se raznovrsnosti u igri tiče, Nikola Jokić jednostavno izgleda kao plejmejker u ulozi centra i to je ono što ga odvaja od drugih igrača koji igraju na toj poziciji u NBA ligi, čovek prosto ima neverovatan osećaj za prostor i koordinaciju, dali ste videli samo onu asistenciju sa pola terena za elej-ap , ono je bila magija...

deda spalio Đenku

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)evo ja ću da ti odgovorim, nije bolji igrač, ali je univerzalniji, i pre svega pripada nebeskom narodu, a tada su i 9 i 7 poena(uz loše procente šuta, Bogdan, Beli) odlične partije.

the truth

pre 6 godina

Molim admine da ne objavljuju komentare nekih ljudu!! Pratim sport 30 godina, ali igraca poput Jokica nije bilo. Jednostavno Genije! Covjek ima nevjerovatan uticaj na ekipu, nacin na koji se gradi, krece, prati igru je nepomljiv!! Vidim ovdje, nazalost, vecina navijaca statisticara!! Rijetki su oni koji prate i znaju!! I govorim svima; trenutno najbolji centar u ligi!!

bajchilo

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39) Sve ok, jedino sto je Denver igrao protiv Orlanda...

no-look

pre 6 godina

@HanSolo

Evo ga ovde sveže uslikan na terenu https://pbs.twimg.com/media/DOUfyf4X4AA8rhE?format=jpg, povratak u decembru u najgorem sl. januar po nekoj mojoj nadrilekarskoj proceni :)

NBA

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..

kaokakao

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)

Dize tezu gumu. Evo Porzingis igra za reprezentaciju i pogledajte sta radi, igra mozda najbolju kosarku trenutno. Dao je za 27 minuta 34 poena. Nemam nista protiv Jokica, osim sto ona prica o pripremanju za sezonu individulano ne pije vodu, igra isto kao i prosle godine, varira u svim segmentima.

Иван

pre 6 godina

Ни Јокићева статистика, ни видео исечци са утакмица не показују сву драж игре тог момка. Многе лудо добре потезе "поједу" промашаји његових саиграча. На пример, синоћ је Никола у једном моменту водио лопту иза леђа идући у контру, али је Чендлер промашио након његовог паса. Чендлер генерално доста тих потеза "једе". А друго, само онај ко гледа мечеве може да види колики је Јокићев утицај на игру. Често бек погоди тројку након кружења лопте при којем је од Николе почело стварање вишка. Синоћ је најбоље могло да се види колики је његов допринос, јер је његов имењак Вучевић класични једнодимензионални пивот поред Јоке.

А судије и Јокић постају посебна прича. Она техничка и инцидент са Бијомбом су смејурија. Урадиш исто што и теби ураде, добијеш техничку!? Само ти!?

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.

Fanatik de footbal

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39)



Tog trenutka je proradio inat.

HanSolo

pre 6 godina

Velika steta sto ne zeli da igra za svoju drzavu... Bas velika!
(Jumko, 12. novembar 2017 08:42)

Pa svi vaši igraju za tu zemlju odakle si ti, ali ste sve jedno trube.. Neznam samo dali je hrvatijanska ili Albanija.. A Jokić će igrati za repku.. Ne brini..

belodedic

pre 6 godina

@ Po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)
Ne mora da je bolji bitno je da ima svoj stil igre, da je drugaciji i da je nas covek. Ti idi na letonske portale pa prati Porzingisa (sjajan igrac).

donkey

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?

Milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.

zelboy

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani.
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa.
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).

kale

pre 6 godina

Jokic je dvocevka. Jedan dan moze da zabije 30, drugi dan razigrava. To je dobro jer onda protivnicki trener mora da osmisli vise taktika protiv tebe.

Dag Kristi

pre 6 godina

@Milos
Donekle se slazem sa tobom,ali cinjenica je i da Porzingis u karijeri nece imati "tripl-dablova",koliko je samo do sada imao Jokic.A i mene Porzingis sa svojim instiktom podseca na Entonija sa pocetka karijere,Ameri su bili "poludeli" takvim superstarom,a sada se bukvalno sprdaju sa njim.I jos nesto,veruj mi da se cak i tamo vise ceni ukoliko si statisticki na kraju sezone dvocifren u sve tri kategorije,nego kada imas 20+ poena po utakmici.A i ovo-kada bi Porzingis sutnuo 8 puta na jednoj utakmici,Njujork bi nakantali 30 razlike...

Gde ja živim

pre 6 godina

Odličan je samo da batali sa ovim pomračenjima svesti i biće super. Promašio si, idi dalje, ne pravi bespotrebne faulove. Izgleda da su kliknuli kako treba, sada to sve izgleda jako lepo i efikasno.

Max

pre 6 godina

@Milos
Gluplji komentar ne procitah odavno.Prestani da komentarises Jokica i kosarku generalno,tvoj mozak nema kapacitet za tako komplikovane radnje.

kale

pre 6 godina

Jokic je dvocevka. Jedan dan moze da zabije 30, drugi dan razigrava. To je dobro jer onda protivnicki trener mora da osmisli vise taktika protiv tebe.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.

Иван

pre 6 godina

Ни Јокићева статистика, ни видео исечци са утакмица не показују сву драж игре тог момка. Многе лудо добре потезе "поједу" промашаји његових саиграча. На пример, синоћ је Никола у једном моменту водио лопту иза леђа идући у контру, али је Чендлер промашио након његовог паса. Чендлер генерално доста тих потеза "једе". А друго, само онај ко гледа мечеве може да види колики је Јокићев утицај на игру. Често бек погоди тројку након кружења лопте при којем је од Николе почело стварање вишка. Синоћ је најбоље могло да се види колики је његов допринос, јер је његов имењак Вучевић класични једнодимензионални пивот поред Јоке.

А судије и Јокић постају посебна прича. Она техничка и инцидент са Бијомбом су смејурија. Урадиш исто што и теби ураде, добијеш техничку!? Само ти!?

Max

pre 6 godina

@Milos
Gluplji komentar ne procitah odavno.Prestani da komentarises Jokica i kosarku generalno,tvoj mozak nema kapacitet za tako komplikovane radnje.

Gde ja živim

pre 6 godina

Odličan je samo da batali sa ovim pomračenjima svesti i biće super. Promašio si, idi dalje, ne pravi bespotrebne faulove. Izgleda da su kliknuli kako treba, sada to sve izgleda jako lepo i efikasno.

donkey

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?

bajchilo

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39) Sve ok, jedino sto je Denver igrao protiv Orlanda...

belodedic

pre 6 godina

@ Po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)
Ne mora da je bolji bitno je da ima svoj stil igre, da je drugaciji i da je nas covek. Ti idi na letonske portale pa prati Porzingisa (sjajan igrac).

Dag Kristi

pre 6 godina

@Milos
Donekle se slazem sa tobom,ali cinjenica je i da Porzingis u karijeri nece imati "tripl-dablova",koliko je samo do sada imao Jokic.A i mene Porzingis sa svojim instiktom podseca na Entonija sa pocetka karijere,Ameri su bili "poludeli" takvim superstarom,a sada se bukvalno sprdaju sa njim.I jos nesto,veruj mi da se cak i tamo vise ceni ukoliko si statisticki na kraju sezone dvocifren u sve tri kategorije,nego kada imas 20+ poena po utakmici.A i ovo-kada bi Porzingis sutnuo 8 puta na jednoj utakmici,Njujork bi nakantali 30 razlike...

Sladjan

pre 6 godina

Ja pratim i gledam košarku od detinjstva (imam 44g) i mislim da ovakvog superstara još uvek nismo imali,imali smo i Divca i Stojakovića u NBA ali nijedan od njih nije bio na ovakvom nivou što se raznovrsnosti u igri tiče, Nikola Jokić jednostavno izgleda kao plejmejker u ulozi centra i to je ono što ga odvaja od drugih igrača koji igraju na toj poziciji u NBA ligi, čovek prosto ima neverovatan osećaj za prostor i koordinaciju, dali ste videli samo onu asistenciju sa pola terena za elej-ap , ono je bila magija...

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo Nikola. Još jedna sjajna partija. Denver je sa njim u postavi ostvario plus 27, i što je najvažnije ostvario još jednu pobedu. 12 poena, 17 skokova, 9 asistencija, 4 ukradene, 1 blokada uz samo jednu izgubljenu - sjajno.Njegov PIE je 8 ( 4 ako se računaju samo igrači koji su odigrali preko 50% utakmica )u čitavoj ligi. Šteta za tripl dabl, već drugi put ove sezone mu tako malo nedostaje, ali najvažnije je da tim pobeđuje, uz njegov ogroman doprinos. Samo tako nastavi.

the truth

pre 6 godina

Molim admine da ne objavljuju komentare nekih ljudu!! Pratim sport 30 godina, ali igraca poput Jokica nije bilo. Jednostavno Genije! Covjek ima nevjerovatan uticaj na ekipu, nacin na koji se gradi, krece, prati igru je nepomljiv!! Vidim ovdje, nazalost, vecina navijaca statisticara!! Rijetki su oni koji prate i znaju!! I govorim svima; trenutno najbolji centar u ligi!!

Scout

pre 6 godina

Sta ste navalili na porzingisa, alo ljudi? Stvarno ne kontam. Ovaj u formi karijere, tek pocetak sezone, i vi mislite da će mu ostati prosjek na 30p po utakmici? Oce malo sutra. poredite Jokica sa čovjekom koji je u formi karijere i koji baca u prosjeku 25 šuteva po meču, pa da Jokic šutira 25 puta, mogu da se kladim da bi i on imao 30 p prosjek. Ali to nema veze, samo ne kontam te ljude kako vam nije mrsko da pišete komentar?! Da bi napisali neke nebuloze. Ovo je za vas, i pored forme karijere i 30 poena u prosjeku, Jokic je opet bolji od porzingisa i uvijek će i biti. On je + igrač, jedan od najboljih u čitavoj ligi, dok je na primer juče towns imao -27! i tako u svakoj utakmici covjek ladno negativan ali eto daje po 20+poena i on je isto bolji od Jokica:D po ovoj vašoj logici. Bjelica je juče za 20 minuta na terenu bio u +17! I opet su izgubili kad im je superstar tandem towns bio -27 a butler pucao 5 od 17! I nikom ništa. A onaj tibidou se toliko izderao na bjelicu zbog neke bezvz greske koju niko nije video sem tog debelog trenera. Ne kontam sto bjelica dozvoljava to sebi. Budi malo drsk, deri se i ti na njih, reci da nećeš da igraš za takav klub, traži trejd. Radi nešto a ne ko mulac neki samo stojati na trojci i mahati ko konj i niko te ne ebe za suvu šljivu. Pokaži malo karakter. Isto i za bogdana, covjek igra kao da se usrao. Sutiraj malo više, prodor, radi nešto, e ne samo dodaj prvom do sebe i trci na poziciju na trojci. Preuzmi malo odgovornosti! Kao na primer fox

Milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...

HanSolo

pre 6 godina

Velika steta sto ne zeli da igra za svoju drzavu... Bas velika!
(Jumko, 12. novembar 2017 08:42)

Pa svi vaši igraju za tu zemlju odakle si ti, ali ste sve jedno trube.. Neznam samo dali je hrvatijanska ili Albanija.. A Jokić će igrati za repku.. Ne brini..

Fanatik de footbal

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39)



Tog trenutka je proradio inat.

zz

pre 6 godina

statistika nema veze sa zdravim razumom i potpuno je nebitna...najbitnije je i na prvom mestu je TIM,i koliko doprinosis da tvoj tim pobedjuje i osvaja trofeje,i koliko si spreman da pogines za timsku igru.

dzabe lebronu statistika kada ga GS ubije timskom igrom u finalu...dzabe Karl Melonu(fantasticnom igracu) STATISTKA kada nema sampionski prsten,i on je sam rekao da bi dao sve svoje koseve,skokove,asistencije za sampionski prsten!e o tome se radi.

a Jokic igra za TIM...a ne za STATISTIKU,i ne juri po svaku cenu Tripl,to se videlo na par utakmica gde je izasao a ostalo 9min do kraja falio mu jedan skok cini mi se.

e to je igrac trazis da izadjes da odmoris i das svom kolegi sansu,bez obzira sto ti fali jedan skok za TD...ali mnogi od vas to ne razumeju spominjete neke brojke koje nemaju veze sa bilo kojim kolektivnim sportom!cast izuzecima koji kontaju,pozz

deca nikada nece pitati tatu koliko si koseva dao,nego sta si osvojio,i kakav si bio prema ostalim igracima!

petarczv

pre 6 godina

Kakav la-up sa pola terena za manimala!

Inace da sam na mestu trenera jokic i farid mi se nebi odvajali na terenu. Savrsen su spoj inteligencije,lucidnosti sa suvom i zivotinjskom snagom

milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)
Sramota me sto nosimo isto ime majke mi...

petarczv

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.
(Bogu fala što sam Lala, 12. novembar 2017 09:06)

A znaci nije imao 9ass to se neracuna?!
O boze...

antiDebil

pre 6 godina

ja
Jokic bolje igra samu igru od svih tih nabrojanih, jeste da je individualac ali igru shvata timski, korisniji je po svoj tim od tih koje si naveo. Recimo prosle godine je bio glavni igrac svoje ekipe i pobeda ili dve su mu falile da udje u plejof, Kazins za 7 godina nije ni prisao tome....
Igra odlicno, to sto prevrce gume umesto da igra za reprezentaciju, to je vec nesto drugo !

dule

pre 6 godina

Jokićeva ogra se ne može videti u snimku ili iz statistike. On je mnogo više od toga. Kad se gleda utakmica, vidi se koliko puta prenese loptu iz odbrane u napad. Verovatno više od bilo kog drugog centra. Kad to radi, saigrači su mirni, idu na svoje pozicije, vidi se da nije iznuđeno rešenje.

Mijat

pre 6 godina

A kakve ima veze Porzingis sa Jokićem. Mi smo tog Porzingisa pobedili na Ep i bez Jokića. Letonija ima 2,3 vrhunska igrača a mi 50.

scout

pre 6 godina

pa bolje za tebe da si hrvat nedjo sa tvojim stavovima, nego da si srbin, takvi srbi kao ti su najgori. Svi smo mi hteli jokica u reprezentaciji, nije dosao, i sta sad? da mrzim decka koji ce svakako igrati narednih 10-15 godina za nas? i Porzingis ima boplje brojke od Jokica ove sezone, i to ne samo od jokica, vec od citave lige! on i gianis su jedan i dva ove sezone, ali to ne znaci da je sada od jednom porzingis bolji od duranta, kontas? ili da je bolji od lbj, kontas? ili da je bolji od curry'a, kontas? ili da je bolji od Jokica, kontas? ma kontas ti malo sutra..

Popi

pre 6 godina

@Milos
Decko, ocigledno se ne razumeš u igru koja se zove košarka. Jeste da Porzingis zabija mnogo poena, ali pogledaj samo koliko on šuteva uzima po utakmici. On kada udje na teren vidi sebe, koš i poene. Jokić kada udje na teren vidi kos, sebe, igrace oko sebe...Doprinos jednog igraca se ne meri koliko ce on poena dati nego kakav ce uticaj on imati na igru i na tim. Mnoge stvari statistika ne vidi, ali igraci znaju. Njegovo postavljanje u napadu, kretnja, blokovi, asistencije, prevodjenje lopte od kosa do kosa imaju mnogo veći značaj od toga da li je zabio 30 ili 40! Pogledaj samo statistiku prve petorke Denvera protiv Orlanda sinoc...jednostavno se ne razumes u ovaj sport, idi gledaj bocanje ili nesto sto ne zahteva mozak

petarczv

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)

A 14 skokova i 9 ass to je postigao na odbojci? Kad je prozingis ima vie od 2-3 ass?

petarczv

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39

Igrali su protiv orlanda...

zemunski kej

pre 6 godina

Opet odlican. Nije sutirao ali je nacas skakao i krao lopte, Iznenadio me sa onom tehnickom ali mislim da se razbesneo jer mu nije svirano nista o hvatao je loptu pod kosem u tom napadu mislim 2~3 puta,Mora da igra dosta jer cim ga nema pocnu da padaju tako i sinoc u poslednjoj cetvrtini odjednom bekovi pocinju da promasuju a Orlando se spustio na 14 koseva,cela utakmica izmedju 20~30 koseva za Denver,vracaj Jokica ,Milsapa,Cendlera.Juce su razigravali Muraja .prosl;i put Mudiaja,sledeci ce biti Barton ,Haris nije igrao.4 dobra beka meni pocinje da se izdvaja Barton, a i peti mali Bislej ima potencijala.

Mladen cg

pre 6 godina

Nikad neću moći da razumijem da ima ljudi kojima se ne dopada uspjeh svog sunarodnika, ili svog brata u Hristu! Neka se svi zapitaju, šta u čovjeku pokreće takve misli... Naime, treba svi da budemo ponosni ( koji pratimo i volimo sport) što možemo da gledamo Nikolu Jokića, koji , skoro svakodnevno, dokazuje kolika je nadmoć duha i uma, u odnosu na snagu fizičkih atributa! Samo da ga zaobidju povrede i , dočakaćemo da naš srbin bude medju 5 najboljih košarkaša na svijetu!

petarczv

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..
(NBA, 12. novembar 2017 09:18)

Lonzo ispunjava ocekivanja sa peocentom suta najgorim u nba ligi?!

Pa najavljivali su kariijeru bolju od kobijeve a decko je presmesan. Prosli put kad je imao tripl dabl proslo je 12 utakmica gde je bio ocajan

no-look

pre 6 godina

@HanSolo

Evo ga ovde sveže uslikan na terenu https://pbs.twimg.com/media/DOUfyf4X4AA8rhE?format=jpg, povratak u decembru u najgorem sl. januar po nekoj mojoj nadrilekarskoj proceni :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Denver odigrao veoma dobru utakmicu, stvarno deluju sjajno u poslednjih par utakmica!
Jokić i Milsap sve bolje funkcionišu, kretnja lopte je sve tečnija.
Meloun takođe jako dobro vodi utakmice u poslednje vreme, tajmauti uvek na vreme.
Ali sad kreće pravi ispit za Denver, u sledećih 14 utakmica, 10 gostovanja čak.

baron

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nedja, 12. novembar 2017 14:48)

Da li je ovo neka ironicna sala ili sta? Jokic trenutno nije bolji od Porzingisa, mada se moze s njim porediti. Reci da je bolji od Novickog je smesno. Novicki je covek odigrao stotine vaznih meceva, nosio svoj tim, reprezentaciju prakticno sam, bio nezaustavljiv. Jokic u karijeri jos nije odigrao nijedan vazan mec, nijedan. Neko sad uporedjuje Jokica i Nowickog. Kako vas nije sramota? Na stranu sto mediji svakodnevno glorifikuju nase igrace, bombardovajuci i trujuci ljudski um, mora covek imati neko svoje misnjenje na osnovu empirijskih pojmova, rezultata, igara. Skoro neko uporedjuje Stojakovica i Bogdanovica. Alo, ljudi, zar ste tako brzo zaboravili kako je igrao Pedja Stojakovic? Tu nije razlika samo u procentima, vec u mentalitetu, citavoj koncepciji igre. Novickog 1-1 nije mogao zaustaviti niko. Kada vam treba siguran kos, lopta ide Dirku, kada vam treba sigurna trojka, lopta ide Pedji. Poredjenja mogu biti za 10god kada Jokic i Bogdan nesto odigraju.

petarczv

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani. 
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa. 
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).
(zelboy, 12. novembar 2017 08:58)

A da ti "izbojkotiras" malo nas pa da komentarises na svojim vestima zubca ili nekog

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.
(Nedja, 12. novembar 2017 12:58)

Šta si realan majke ti?
Evo ovako :

Porzingis bolji šuter neosporno ( doduše da i Jokić uzima onoliko šuteva, i on bi imao najmanje 25ppg ) .
I veća je atleta, bolja tehnika ali samo što se tiče driblinga I TO JE TO!

A sad Jokić, evo, ima bolju igru leđima, igru pod košem, neuporedivo bolji timski igrač i bolji asistent, skakač je tek mnogo mnogo bolji.
Odbrane su im tu negde, to već ne mogu da poredim.
I sad ovako površno upoređeno, kako je Porzingis mnogo bolji igrač???
Realan si ti, al sutra.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

@bumerang, pises o botovima a ponasas se poput bota.
Iz toga razloga, botino, prestani da ostavljas jedan isti komentar na nekoliko vesti u kojim pljujes Nikolu Jokica. Neostvareni zivote. Nije se odazvao selektoru, istina. Slicno je bilo i sa Marjanovicem i nekim drugim igracima. Kako nasim tako i stranim. Navikni se na to da ce se sve cesce dogadjati, kao i na cinjenicu da odvojis bes zbog toga od objektivnog gledanja na njegovu igru koja je sve bolja. Botarde. Prvo ste pljuvali Djokovica, a pre njega nekoga drugog. Sada je dosao red na Jokica. Dosadni ste. Ucinite nesto sa svojim zivotima.

šon kemp

pre 6 godina

jokic me ne zanima.niti ikakve vesti sa njim.od kad je otkazao reprezentaciji Srbije za mene je on završio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa kovacevic, 12. novembar 2017 12:54)

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.

jд123

pre 6 godina

Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar
(Nedja, 12. novembar 2017 12:11)

Само се теши. Када постане суперстар, бити ћете најмање толико година у мукама као када сте сишли с постоља ;-).

Мене интересује нешто друго. Пошто сте сигурно више упућени у ситуацију са вашим играчима, молим да ми објасните шта се дешава са Хезоњом?

Када је ушао у игру, амерички коментатор "Хезонија, који је био 5. пик, још се чека да то потвди на терену". Није ми јасно зашто је одбио вашу репрезентацију, када је ионако мало играо, значи није био уморан?

nista o nicemu

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume
(sasa kovacevic, 12. novembar 2017 13:08)

Sta je rizikovao? Ne izmisljaj. Imao je potpisan ugovor pre pocetka priprema.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

EP završeno 17.9. Teodosić debitovao za Kliperse na Havajima 1.10.
(šon kemp, 12. novembar 2017 14:07)

A kad je počelo EP?
Koju je poslednju utakmicu odigrao Teo tokom priprema za Srbiju?
Kad to pogledaš onda se javi i blati jednog Tea

deda spalio Đenku

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)evo ja ću da ti odgovorim, nije bolji igrač, ali je univerzalniji, i pre svega pripada nebeskom narodu, a tada su i 9 i 7 poena(uz loše procente šuta, Bogdan, Beli) odlične partije.

Matematicar ponavljac

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.
(aca, 12. novembar 2017 13:16)

Onda nek ti je sa srecom sa Gargamelovim pajserom, nogama u X, i jos stosta toga, bitno da ima grudi, sta te briga... ;)

papaja

pre 6 godina

@lazarus - Rece covek da Jokic nema skok i odbranu nakon 17 skokova, od toga 12 defanzivnih, 4 ukradene i jednog bloka.

Bravo poznavaoce!

zelboy

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani.
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa.
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).

kaokakao

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)

Dize tezu gumu. Evo Porzingis igra za reprezentaciju i pogledajte sta radi, igra mozda najbolju kosarku trenutno. Dao je za 27 minuta 34 poena. Nemam nista protiv Jokica, osim sto ona prica o pripremanju za sezonu individulano ne pije vodu, igra isto kao i prosle godine, varira u svim segmentima.

zemunski kej

pre 6 godina

Ovo je sportski portal nije politicki,tako nemojte da mi kvarite ugodjaj da cujem znalce kosarke.Porzingis ili Jokic ,jOKIC zbog raznovrsnosti, Porzingis se nije toliko izdvajao dok je Karmelo Antoni bio u Kniksima ,nije smeo da sutira ,ni da pomisli, Ipak njegova ekipa ce gubiti otisao jedan egoista a nastao drugi,

bumerang

pre 6 godina

Koliko ovaj Jokic ima botova ovde pa to je strasno!!!
Pokazao si ko si kada si odbio Djordjevica i otisao da guras gume i ides po inauguracijama. Ugledaj se malo na Bogdana Bogdanovica!!!
U Srba kratka pamet vidim.
Zabiravili koliko je Bogdan rizikovao prvi ugovor u NBA, a upak je ginuo za Srbiju, a ovi isti su ga pljuvali.

Nedja

pre 6 godina

Mi smo nebeski narod, najbolji u vasioni. Djokovic ce osvojiti 25 gren-slemova, Jokic je najbolji centar u NBA. Ma, kakav Porzingis. Evo uporedne statistike: Jokic: 31,1 minut, 17,2 poena,11,9 skokova, 4,8 asistencija. Porzingis: 32,5 minuta, 30,4 poena, 7,3 skokova, 1,1 asistencija. Pored toga je Porzingis mnogo bolji u odbrani, a Njujork ima losiju ekipu i skoro isti skor ko Denver. Recimo Janis Antetokounmpo ima ove sezone: 37,3 minuta, 31,7 poena, 10, 4 skokova i 4,6 asistencija a da ne pricamo koliko je bolji odbrambeni igrac od Jokica. Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar

Nedja

pre 6 godina

Ali kad neko napise da Jokic uzima suteva koliko Porzingis da bi imao svaki mec preko 30 poena i da ima bolji sut od Porzingisa znam da taj o kosarci nema blage veze. Da bi imao mnogo suteva uz dobar procenat treba se izboriti za poziciju, sut Porzingisa ne moze da se brani, Jokic je drugi tip igraca i nikad ne moze postizati toliko poena ko Letonac

Ivan NS

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)Što lažeš?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 12. novembar 2017 13:34)

Ne laže. Živa istina, slobodno proveri.

scout

pre 6 godina

nedja, pa ti sigurno nisi nebeski, posto 1000% nisi srbin. jesi se malo zaljubio u porzingisa? nisam odavno procitao gluplji komentar od tvoga. Samo pokazujes kakavc si (ne)covjek. svasta bi napisao, i tebe opisao, ali hocu da mi objave komentar.Raja zna kakav si ti (ne)covjek i da si ---- i ----, ne moram ja to da pisem.

Eone

pre 6 godina

Sve je to stvar izbora ali da sam toliko brutalan igrac ne bih se plasio ni za platu ni za klub...Ali sigurno ne bih mogao da pogledam u oci vise stpsku trobojku koju ssm odbio jer...kakva god da je losa majka,da ne kazem maceha...obraz je obraz...odrekao si se neceg sto te je rodilo i odgojilo.TACKA...srami se...ta etiketa ce biti zalepljena za zivota.

vojkan

pre 6 godina

Nas je i zbog toga navijam za njega,jer se tako indetifikujem kroz njegove uspehe,bez obzira sto nas je povredio proslo eto i odbio reprzentaciju,ali imam jednu dobronamernu primedbu,Nikola Jokicu,budi agresivniji na kos,ponekad stavi i sebe ispred tima,kao sto si uradio proslo leto,jer se ovde cini kao da zelis da se svima dopadnes,nesto slicno je pokusavao i Novak Djokovic pa nije prosao sjajno.Dakle dok ti budes kao sto naslov kaze sa triple double statistikom,Prozingis ce ti uzeti mesto na all staru,a to je vrhunac koji moze da zeli svaki kosarkas.U proteklo dekadi imali smo dvojicu asova,dakle ako zelis da ti se dres vijori na kraju karijere u dvorani,igraj malo vise za sebe i statistiku a malo manje za druge,to je isto kao i u zivotu....

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.

NBA

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..

lazarus

pre 6 godina

Do pre par godina, postojao je jedan sjajan Hrvatski NBA portal, gde je zaista bilo pregrst poznavaoca NBA kosarke. Patriotski i pristrasni komentari nisu prolazili jer nisu imali kredibilitet. Niko ih ne bi citao i komentarisao.
Ovde fali objektivnosti. Jokic je sjajan mladi kosarkas, veliki talenat.
Mozda ce za par godina postati superstar, mozda nece, ali ima sanse sto nijedan nas drugi kosarkas nema. Sa te strane treba ga podrzati u medijima, mada, ovo sto se radi van je svake pameti. Ovo je posledica opsteg rasula i degradacije zapadne kulture od koje mi upijamo apsolutno sve sto nevalja.

Jokic igra odlicno, ali nije on igrac bez koga Denver ne moze, nije trenutno ni najveca zvezda ovog tima, vec Milsap. Jokic je mnogo, mnogo los u odbrani, i jedini razlog zbog koga bi danas mogao postati superstar lezi u stilu igranja i sudijskog kriterijuma NBA lige. 80ih- 90ih godina, on ne bi ni igrao u NBA. Naravno, ta cinjenica je nebitna, samo hocu reci da on ima velike nedostatke koje tesko da ce moci popraviti. Ocekivati da on pocne da skace i igra odbranu sa onakvom konstitucijom je, nemoguca misija. Poboljsace on svoje telo u teretani, ali tesko da ce biti prosecan defanzivac. To znaci, ako zeli biti vanserisjki igrac, mora nadograditi svoj ofanzivni arsenal i ubacivati po 25p po utakmici. On to jos nije u stanju. Moze s vremena na vreme ubaciti 40p, ali fali mu kondicije da moze svaku tekmu igrati na vrhunskom nivou.

M

pre 6 godina

Dobro iskoristili domaći teran na Mile High City i vezali nekoliko pobeda, a sada im sledi gostovanje u Moda Centru u Portlandu, pa da vidimo šta će se desiti...
Ako hoće plej-of moraće da dobiju i po neki meč na "Zapadu"!

Nedja

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.

aca

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.
(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)

Što lažeš?

Walter

pre 6 godina

Boze kakav uzas od utakmice za ljubitelje starog nba,odbrane nigde,milion glupih napada i povrh svega 2 centra koja reket ne vide.Jokic bar ume da razigra ostale a ovaj Vucevic je teska bruka i prevara,pre 10-15 godina bi eventualno bio drugi centar negde i igrao po 5 minuta.A Jokic takodje ne moze da uzida nikog ko odigra pristojno odbranu jedino preti šutem i to kad ostane sam posle pika,sinoc u par navrata nije mogao da pomeri igraca ni milimetar ledjima pa se frustrirao jos pride,odbrana uzas takodje.

Nedja

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.

Troler

pre 6 godina

Crnogorac dobio brata svog u duelu. Jos jedan veliki igrač a naš, moji i njegovi brali maline na ljeto 97, Deda mu iz sela Sarenice kod Podgorice. Svi njegovi za Mila, hvala Bogu. Viva Montenegro!

sasa kovacevic

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume

Milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...

deda spalio Đenku

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)evo ja ću da ti odgovorim, nije bolji igrač, ali je univerzalniji, i pre svega pripada nebeskom narodu, a tada su i 9 i 7 poena(uz loše procente šuta, Bogdan, Beli) odlične partije.

kaokakao

pre 6 godina

Samo neka mi neko odgovori po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)

Dize tezu gumu. Evo Porzingis igra za reprezentaciju i pogledajte sta radi, igra mozda najbolju kosarku trenutno. Dao je za 27 minuta 34 poena. Nemam nista protiv Jokica, osim sto ona prica o pripremanju za sezonu individulano ne pije vodu, igra isto kao i prosle godine, varira u svim segmentima.

Bogu fala što sam Lala

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.

zelboy

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani.
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa.
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).

Nedja

pre 6 godina

Mi smo nebeski narod, najbolji u vasioni. Djokovic ce osvojiti 25 gren-slemova, Jokic je najbolji centar u NBA. Ma, kakav Porzingis. Evo uporedne statistike: Jokic: 31,1 minut, 17,2 poena,11,9 skokova, 4,8 asistencija. Porzingis: 32,5 minuta, 30,4 poena, 7,3 skokova, 1,1 asistencija. Pored toga je Porzingis mnogo bolji u odbrani, a Njujork ima losiju ekipu i skoro isti skor ko Denver. Recimo Janis Antetokounmpo ima ove sezone: 37,3 minuta, 31,7 poena, 10, 4 skokova i 4,6 asistencija a da ne pricamo koliko je bolji odbrambeni igrac od Jokica. Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar

NBA

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..

bumerang

pre 6 godina

Koliko ovaj Jokic ima botova ovde pa to je strasno!!!
Pokazao si ko si kada si odbio Djordjevica i otisao da guras gume i ides po inauguracijama. Ugledaj se malo na Bogdana Bogdanovica!!!
U Srba kratka pamet vidim.
Zabiravili koliko je Bogdan rizikovao prvi ugovor u NBA, a upak je ginuo za Srbiju, a ovi isti su ga pljuvali.

Troler

pre 6 godina

Crnogorac dobio brata svog u duelu. Jos jedan veliki igrač a naš, moji i njegovi brali maline na ljeto 97, Deda mu iz sela Sarenice kod Podgorice. Svi njegovi za Mila, hvala Bogu. Viva Montenegro!

lazarus

pre 6 godina

Do pre par godina, postojao je jedan sjajan Hrvatski NBA portal, gde je zaista bilo pregrst poznavaoca NBA kosarke. Patriotski i pristrasni komentari nisu prolazili jer nisu imali kredibilitet. Niko ih ne bi citao i komentarisao.
Ovde fali objektivnosti. Jokic je sjajan mladi kosarkas, veliki talenat.
Mozda ce za par godina postati superstar, mozda nece, ali ima sanse sto nijedan nas drugi kosarkas nema. Sa te strane treba ga podrzati u medijima, mada, ovo sto se radi van je svake pameti. Ovo je posledica opsteg rasula i degradacije zapadne kulture od koje mi upijamo apsolutno sve sto nevalja.

Jokic igra odlicno, ali nije on igrac bez koga Denver ne moze, nije trenutno ni najveca zvezda ovog tima, vec Milsap. Jokic je mnogo, mnogo los u odbrani, i jedini razlog zbog koga bi danas mogao postati superstar lezi u stilu igranja i sudijskog kriterijuma NBA lige. 80ih- 90ih godina, on ne bi ni igrao u NBA. Naravno, ta cinjenica je nebitna, samo hocu reci da on ima velike nedostatke koje tesko da ce moci popraviti. Ocekivati da on pocne da skace i igra odbranu sa onakvom konstitucijom je, nemoguca misija. Poboljsace on svoje telo u teretani, ali tesko da ce biti prosecan defanzivac. To znaci, ako zeli biti vanserisjki igrac, mora nadograditi svoj ofanzivni arsenal i ubacivati po 25p po utakmici. On to jos nije u stanju. Moze s vremena na vreme ubaciti 40p, ali fali mu kondicije da moze svaku tekmu igrati na vrhunskom nivou.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.

Nedja

pre 6 godina

Ali kad neko napise da Jokic uzima suteva koliko Porzingis da bi imao svaki mec preko 30 poena i da ima bolji sut od Porzingisa znam da taj o kosarci nema blage veze. Da bi imao mnogo suteva uz dobar procenat treba se izboriti za poziciju, sut Porzingisa ne moze da se brani, Jokic je drugi tip igraca i nikad ne moze postizati toliko poena ko Letonac

Eone

pre 6 godina

Sve je to stvar izbora ali da sam toliko brutalan igrac ne bih se plasio ni za platu ni za klub...Ali sigurno ne bih mogao da pogledam u oci vise stpsku trobojku koju ssm odbio jer...kakva god da je losa majka,da ne kazem maceha...obraz je obraz...odrekao si se neceg sto te je rodilo i odgojilo.TACKA...srami se...ta etiketa ce biti zalepljena za zivota.

aca

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.

Walter

pre 6 godina

Boze kakav uzas od utakmice za ljubitelje starog nba,odbrane nigde,milion glupih napada i povrh svega 2 centra koja reket ne vide.Jokic bar ume da razigra ostale a ovaj Vucevic je teska bruka i prevara,pre 10-15 godina bi eventualno bio drugi centar negde i igrao po 5 minuta.A Jokic takodje ne moze da uzida nikog ko odigra pristojno odbranu jedino preti šutem i to kad ostane sam posle pika,sinoc u par navrata nije mogao da pomeri igraca ni milimetar ledjima pa se frustrirao jos pride,odbrana uzas takodje.

Nedja

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.

sasa kovacevic

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume

Max

pre 6 godina

@Milos
Gluplji komentar ne procitah odavno.Prestani da komentarises Jokica i kosarku generalno,tvoj mozak nema kapacitet za tako komplikovane radnje.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.
(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)

Što lažeš?

vojkan

pre 6 godina

Nas je i zbog toga navijam za njega,jer se tako indetifikujem kroz njegove uspehe,bez obzira sto nas je povredio proslo eto i odbio reprzentaciju,ali imam jednu dobronamernu primedbu,Nikola Jokicu,budi agresivniji na kos,ponekad stavi i sebe ispred tima,kao sto si uradio proslo leto,jer se ovde cini kao da zelis da se svima dopadnes,nesto slicno je pokusavao i Novak Djokovic pa nije prosao sjajno.Dakle dok ti budes kao sto naslov kaze sa triple double statistikom,Prozingis ce ti uzeti mesto na all staru,a to je vrhunac koji moze da zeli svaki kosarkas.U proteklo dekadi imali smo dvojicu asova,dakle ako zelis da ti se dres vijori na kraju karijere u dvorani,igraj malo vise za sebe i statistiku a malo manje za druge,to je isto kao i u zivotu....

Mladen cg

pre 6 godina

Nikad neću moći da razumijem da ima ljudi kojima se ne dopada uspjeh svog sunarodnika, ili svog brata u Hristu! Neka se svi zapitaju, šta u čovjeku pokreće takve misli... Naime, treba svi da budemo ponosni ( koji pratimo i volimo sport) što možemo da gledamo Nikolu Jokića, koji , skoro svakodnevno, dokazuje kolika je nadmoć duha i uma, u odnosu na snagu fizičkih atributa! Samo da ga zaobidju povrede i , dočakaćemo da naš srbin bude medju 5 najboljih košarkaša na svijetu!

Nedja

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.

Dag Kristi

pre 6 godina

@Milos
Donekle se slazem sa tobom,ali cinjenica je i da Porzingis u karijeri nece imati "tripl-dablova",koliko je samo do sada imao Jokic.A i mene Porzingis sa svojim instiktom podseca na Entonija sa pocetka karijere,Ameri su bili "poludeli" takvim superstarom,a sada se bukvalno sprdaju sa njim.I jos nesto,veruj mi da se cak i tamo vise ceni ukoliko si statisticki na kraju sezone dvocifren u sve tri kategorije,nego kada imas 20+ poena po utakmici.A i ovo-kada bi Porzingis sutnuo 8 puta na jednoj utakmici,Njujork bi nakantali 30 razlike...

donkey

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?

šon kemp

pre 6 godina

jokic me ne zanima.niti ikakve vesti sa njim.od kad je otkazao reprezentaciji Srbije za mene je on završio
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (sasa kovacevic, 12. novembar 2017 12:54)

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.

Popi

pre 6 godina

@Milos
Decko, ocigledno se ne razumeš u igru koja se zove košarka. Jeste da Porzingis zabija mnogo poena, ali pogledaj samo koliko on šuteva uzima po utakmici. On kada udje na teren vidi sebe, koš i poene. Jokić kada udje na teren vidi kos, sebe, igrace oko sebe...Doprinos jednog igraca se ne meri koliko ce on poena dati nego kakav ce uticaj on imati na igru i na tim. Mnoge stvari statistika ne vidi, ali igraci znaju. Njegovo postavljanje u napadu, kretnja, blokovi, asistencije, prevodjenje lopte od kosa do kosa imaju mnogo veći značaj od toga da li je zabio 30 ili 40! Pogledaj samo statistiku prve petorke Denvera protiv Orlanda sinoc...jednostavno se ne razumes u ovaj sport, idi gledaj bocanje ili nesto sto ne zahteva mozak

kale

pre 6 godina

Jokic je dvocevka. Jedan dan moze da zabije 30, drugi dan razigrava. To je dobro jer onda protivnicki trener mora da osmisli vise taktika protiv tebe.

Gde ja živim

pre 6 godina

Odličan je samo da batali sa ovim pomračenjima svesti i biće super. Promašio si, idi dalje, ne pravi bespotrebne faulove. Izgleda da su kliknuli kako treba, sada to sve izgleda jako lepo i efikasno.

HanSolo

pre 6 godina

Velika steta sto ne zeli da igra za svoju drzavu... Bas velika!
(Jumko, 12. novembar 2017 08:42)

Pa svi vaši igraju za tu zemlju odakle si ti, ali ste sve jedno trube.. Neznam samo dali je hrvatijanska ili Albanija.. A Jokić će igrati za repku.. Ne brini..

milos

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)
Sramota me sto nosimo isto ime majke mi...

Sladjan

pre 6 godina

Ja pratim i gledam košarku od detinjstva (imam 44g) i mislim da ovakvog superstara još uvek nismo imali,imali smo i Divca i Stojakovića u NBA ali nijedan od njih nije bio na ovakvom nivou što se raznovrsnosti u igri tiče, Nikola Jokić jednostavno izgleda kao plejmejker u ulozi centra i to je ono što ga odvaja od drugih igrača koji igraju na toj poziciji u NBA ligi, čovek prosto ima neverovatan osećaj za prostor i koordinaciju, dali ste videli samo onu asistenciju sa pola terena za elej-ap , ono je bila magija...

Scout

pre 6 godina

Sta ste navalili na porzingisa, alo ljudi? Stvarno ne kontam. Ovaj u formi karijere, tek pocetak sezone, i vi mislite da će mu ostati prosjek na 30p po utakmici? Oce malo sutra. poredite Jokica sa čovjekom koji je u formi karijere i koji baca u prosjeku 25 šuteva po meču, pa da Jokic šutira 25 puta, mogu da se kladim da bi i on imao 30 p prosjek. Ali to nema veze, samo ne kontam te ljude kako vam nije mrsko da pišete komentar?! Da bi napisali neke nebuloze. Ovo je za vas, i pored forme karijere i 30 poena u prosjeku, Jokic je opet bolji od porzingisa i uvijek će i biti. On je + igrač, jedan od najboljih u čitavoj ligi, dok je na primer juče towns imao -27! i tako u svakoj utakmici covjek ladno negativan ali eto daje po 20+poena i on je isto bolji od Jokica:D po ovoj vašoj logici. Bjelica je juče za 20 minuta na terenu bio u +17! I opet su izgubili kad im je superstar tandem towns bio -27 a butler pucao 5 od 17! I nikom ništa. A onaj tibidou se toliko izderao na bjelicu zbog neke bezvz greske koju niko nije video sem tog debelog trenera. Ne kontam sto bjelica dozvoljava to sebi. Budi malo drsk, deri se i ti na njih, reci da nećeš da igraš za takav klub, traži trejd. Radi nešto a ne ko mulac neki samo stojati na trojci i mahati ko konj i niko te ne ebe za suvu šljivu. Pokaži malo karakter. Isto i za bogdana, covjek igra kao da se usrao. Sutiraj malo više, prodor, radi nešto, e ne samo dodaj prvom do sebe i trci na poziciju na trojci. Preuzmi malo odgovornosti! Kao na primer fox

baron

pre 6 godina

Jokic je bolji od Porzingisa jer uzima manje suteva. Jokic je bolji i od Novickog, taj nije prevodio loptu, delio asistencije, uzimao je mnogo suteva, nije imao uticaj na Dalas kao Jokic na Denver.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nedja, 12. novembar 2017 14:48)

Da li je ovo neka ironicna sala ili sta? Jokic trenutno nije bolji od Porzingisa, mada se moze s njim porediti. Reci da je bolji od Novickog je smesno. Novicki je covek odigrao stotine vaznih meceva, nosio svoj tim, reprezentaciju prakticno sam, bio nezaustavljiv. Jokic u karijeri jos nije odigrao nijedan vazan mec, nijedan. Neko sad uporedjuje Jokica i Nowickog. Kako vas nije sramota? Na stranu sto mediji svakodnevno glorifikuju nase igrace, bombardovajuci i trujuci ljudski um, mora covek imati neko svoje misnjenje na osnovu empirijskih pojmova, rezultata, igara. Skoro neko uporedjuje Stojakovica i Bogdanovica. Alo, ljudi, zar ste tako brzo zaboravili kako je igrao Pedja Stojakovic? Tu nije razlika samo u procentima, vec u mentalitetu, citavoj koncepciji igre. Novickog 1-1 nije mogao zaustaviti niko. Kada vam treba siguran kos, lopta ide Dirku, kada vam treba sigurna trojka, lopta ide Pedji. Poredjenja mogu biti za 10god kada Jokic i Bogdan nesto odigraju.

petarczv

pre 6 godina

Dobar je, svaka cast. Medjutim, iako je sada bolji u obrani, manje je aktivan i uspjesan u napadu nego lani. 
Lose je sto mu suigraci ne znaju ili ne zele dodati loptu. Gotovo da ga bojkotiraju u napadu, tako da poentira samo poslije svojih individualnih akcija ili ubacuje odbitke od kosa. 
Ima timova koji bi mu bolje odgovarali i u kojima bi ostvario vise (SAS, LA Lakers).
(zelboy, 12. novembar 2017 08:58)

A da ti "izbojkotiras" malo nas pa da komentarises na svojim vestima zubca ili nekog

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Nema nam spasa. Ja sam Hrvat, necovek, los covek, samo zato sto sam realan i sto mislim ono sto i ogromna vecina objektivnih poznavalaca kosarke da je Porzingis bolji od Jokica i da Jokic nije superstar. Posle poraza od Slovenije, nisam mogao da spavam, jos mi je krivo zbog propustenog zlata a Jokica je bolelo uvo za reprezentaciju, nije ni pruzio podrsku momcima, sad ga dizete u nebesa, pa ce opet biti pljuvacina kad ponovo odbije poziv. Definitivno smo mnogo cudan narod.
(Nedja, 12. novembar 2017 12:58)

Šta si realan majke ti?
Evo ovako :

Porzingis bolji šuter neosporno ( doduše da i Jokić uzima onoliko šuteva, i on bi imao najmanje 25ppg ) .
I veća je atleta, bolja tehnika ali samo što se tiče driblinga I TO JE TO!

A sad Jokić, evo, ima bolju igru leđima, igru pod košem, neuporedivo bolji timski igrač i bolji asistent, skakač je tek mnogo mnogo bolji.
Odbrane su im tu negde, to već ne mogu da poredim.
I sad ovako površno upoređeno, kako je Porzingis mnogo bolji igrač???
Realan si ti, al sutra.

the truth

pre 6 godina

Molim admine da ne objavljuju komentare nekih ljudu!! Pratim sport 30 godina, ali igraca poput Jokica nije bilo. Jednostavno Genije! Covjek ima nevjerovatan uticaj na ekipu, nacin na koji se gradi, krece, prati igru je nepomljiv!! Vidim ovdje, nazalost, vecina navijaca statisticara!! Rijetki su oni koji prate i znaju!! I govorim svima; trenutno najbolji centar u ligi!!

Mijat

pre 6 godina

A kakve ima veze Porzingis sa Jokićem. Mi smo tog Porzingisa pobedili na Ep i bez Jokića. Letonija ima 2,3 vrhunska igrača a mi 50.

Fanatik de footbal

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39)



Tog trenutka je proradio inat.

zz

pre 6 godina

statistika nema veze sa zdravim razumom i potpuno je nebitna...najbitnije je i na prvom mestu je TIM,i koliko doprinosis da tvoj tim pobedjuje i osvaja trofeje,i koliko si spreman da pogines za timsku igru.

dzabe lebronu statistika kada ga GS ubije timskom igrom u finalu...dzabe Karl Melonu(fantasticnom igracu) STATISTKA kada nema sampionski prsten,i on je sam rekao da bi dao sve svoje koseve,skokove,asistencije za sampionski prsten!e o tome se radi.

a Jokic igra za TIM...a ne za STATISTIKU,i ne juri po svaku cenu Tripl,to se videlo na par utakmica gde je izasao a ostalo 9min do kraja falio mu jedan skok cini mi se.

e to je igrac trazis da izadjes da odmoris i das svom kolegi sansu,bez obzira sto ti fali jedan skok za TD...ali mnogi od vas to ne razumeju spominjete neke brojke koje nemaju veze sa bilo kojim kolektivnim sportom!cast izuzecima koji kontaju,pozz

deca nikada nece pitati tatu koliko si koseva dao,nego sta si osvojio,i kakav si bio prema ostalim igracima!

zemunski kej

pre 6 godina

Opet odlican. Nije sutirao ali je nacas skakao i krao lopte, Iznenadio me sa onom tehnickom ali mislim da se razbesneo jer mu nije svirano nista o hvatao je loptu pod kosem u tom napadu mislim 2~3 puta,Mora da igra dosta jer cim ga nema pocnu da padaju tako i sinoc u poslednjoj cetvrtini odjednom bekovi pocinju da promasuju a Orlando se spustio na 14 koseva,cela utakmica izmedju 20~30 koseva za Denver,vracaj Jokica ,Milsapa,Cendlera.Juce su razigravali Muraja .prosl;i put Mudiaja,sledeci ce biti Barton ,Haris nije igrao.4 dobra beka meni pocinje da se izdvaja Barton, a i peti mali Bislej ima potencijala.

Иван

pre 6 godina

Ни Јокићева статистика, ни видео исечци са утакмица не показују сву драж игре тог момка. Многе лудо добре потезе "поједу" промашаји његових саиграча. На пример, синоћ је Никола у једном моменту водио лопту иза леђа идући у контру, али је Чендлер промашио након његовог паса. Чендлер генерално доста тих потеза "једе". А друго, само онај ко гледа мечеве може да види колики је Јокићев утицај на игру. Често бек погоди тројку након кружења лопте при којем је од Николе почело стварање вишка. Синоћ је најбоље могло да се види колики је његов допринос, јер је његов имењак Вучевић класични једнодимензионални пивот поред Јоке.

А судије и Јокић постају посебна прича. Она техничка и инцидент са Бијомбом су смејурија. Урадиш исто што и теби ураде, добијеш техничку!? Само ти!?

antiDebil

pre 6 godina

ja
Jokic bolje igra samu igru od svih tih nabrojanih, jeste da je individualac ali igru shvata timski, korisniji je po svoj tim od tih koje si naveo. Recimo prosle godine je bio glavni igrac svoje ekipe i pobeda ili dve su mu falile da udje u plejof, Kazins za 7 godina nije ni prisao tome....
Igra odlicno, to sto prevrce gume umesto da igra za reprezentaciju, to je vec nesto drugo !

Ivan NS

pre 6 godina

Pa otkazao je i Teodosic zbog tzv, povrede a desetak dana posle EP igrao predsezonu u NBA.(šon kemp, 12. novembar 2017 13:28)Što lažeš?
(Znači Haoos (čisto onako komentar), 12. novembar 2017 13:34)

Ne laže. Živa istina, slobodno proveri.

belodedic

pre 6 godina

@ Po cemu je Jokic bolji od Porzingisa.
(jaa, 12. novembar 2017 09:43)
Ne mora da je bolji bitno je da ima svoj stil igre, da je drugaciji i da je nas covek. Ti idi na letonske portale pa prati Porzingisa (sjajan igrac).

Dragan Feliks

pre 6 godina

Bravo Nikola. Još jedna sjajna partija. Denver je sa njim u postavi ostvario plus 27, i što je najvažnije ostvario još jednu pobedu. 12 poena, 17 skokova, 9 asistencija, 4 ukradene, 1 blokada uz samo jednu izgubljenu - sjajno.Njegov PIE je 8 ( 4 ako se računaju samo igrači koji su odigrali preko 50% utakmica )u čitavoj ligi. Šteta za tripl dabl, već drugi put ove sezone mu tako malo nedostaje, ali najvažnije je da tim pobeđuje, uz njegov ogroman doprinos. Samo tako nastavi.

scout

pre 6 godina

nedja, pa ti sigurno nisi nebeski, posto 1000% nisi srbin. jesi se malo zaljubio u porzingisa? nisam odavno procitao gluplji komentar od tvoga. Samo pokazujes kakavc si (ne)covjek. svasta bi napisao, i tebe opisao, ali hocu da mi objave komentar.Raja zna kakav si ti (ne)covjek i da si ---- i ----, ne moram ja to da pisem.

NeverSayNeverAgain

pre 6 godina

@bumerang, pises o botovima a ponasas se poput bota.
Iz toga razloga, botino, prestani da ostavljas jedan isti komentar na nekoliko vesti u kojim pljujes Nikolu Jokica. Neostvareni zivote. Nije se odazvao selektoru, istina. Slicno je bilo i sa Marjanovicem i nekim drugim igracima. Kako nasim tako i stranim. Navikni se na to da ce se sve cesce dogadjati, kao i na cinjenicu da odvojis bes zbog toga od objektivnog gledanja na njegovu igru koja je sve bolja. Botarde. Prvo ste pljuvali Djokovica, a pre njega nekoga drugog. Sada je dosao red na Jokica. Dosadni ste. Ucinite nesto sa svojim zivotima.

petarczv

pre 6 godina

Osnovna razlika medju Porzingisa i Jokica je "mindset" sto kazu amerikanci Porzingis ulazi u svaku utakmicu sa namerom da ima 30 poena, Jokic sa druge strane ko da namerno nece da ima dobre brojke, odbija da sute, pasivan,ko da ga mrzi da igra...e to je je osnovno zasto nikad nece biti superstar kao Porzingis, mozda cete mi sad lupati minuse ali to su cinjenice, decko nema taj "kiler instinct" sto je potreban da budes superstar i previse je nesebican... Igrac njegovog kalibra ne sme da dozvoli vakve utakmice gde ne sutne 5 puta bukvalno, a igra 38 minuta...
(Milos, 12. novembar 2017 08:30)

A 14 skokova i 9 ass to je postigao na odbojci? Kad je prozingis ima vie od 2-3 ass?

petarczv

pre 6 godina

Pa nije baš bio blizu triplu, na tri minute pre kraja utakmice je bio na pet asistencija, kada je krenulo divljanje u zadnjim minutima vezao je tri asistencije u jednoj minuti.
(Bogu fala što sam Lala, 12. novembar 2017 09:06)

A znaci nije imao 9ass to se neracuna?!
O boze...

dule

pre 6 godina

Jokićeva ogra se ne može videti u snimku ili iz statistike. On je mnogo više od toga. Kad se gleda utakmica, vidi se koliko puta prenese loptu iz odbrane u napad. Verovatno više od bilo kog drugog centra. Kad to radi, saigrači su mirni, idu na svoje pozicije, vidi se da nije iznuđeno rešenje.

scout

pre 6 godina

pa bolje za tebe da si hrvat nedjo sa tvojim stavovima, nego da si srbin, takvi srbi kao ti su najgori. Svi smo mi hteli jokica u reprezentaciji, nije dosao, i sta sad? da mrzim decka koji ce svakako igrati narednih 10-15 godina za nas? i Porzingis ima boplje brojke od Jokica ove sezone, i to ne samo od jokica, vec od citave lige! on i gianis su jedan i dva ove sezone, ali to ne znaci da je sada od jednom porzingis bolji od duranta, kontas? ili da je bolji od lbj, kontas? ili da je bolji od curry'a, kontas? ili da je bolji od Jokica, kontas? ma kontas ti malo sutra..

nista o nicemu

pre 6 godina

pišite više vesti o Bogdanu,dečko je igrajući za repku rizikovao NBA ugovor a jokić sramota kako ga nije sramota.neka nastavi leti da diže gume
(sasa kovacevic, 12. novembar 2017 13:08)

Sta je rizikovao? Ne izmisljaj. Imao je potpisan ugovor pre pocetka priprema.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

EP završeno 17.9. Teodosić debitovao za Kliperse na Havajima 1.10.
(šon kemp, 12. novembar 2017 14:07)

A kad je počelo EP?
Koju je poslednju utakmicu odigrao Teo tokom priprema za Srbiju?
Kad to pogledaš onda se javi i blati jednog Tea

papaja

pre 6 godina

@lazarus - Rece covek da Jokic nema skok i odbranu nakon 17 skokova, od toga 12 defanzivnih, 4 ukradene i jednog bloka.

Bravo poznavaoce!

bajchilo

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39) Sve ok, jedino sto je Denver igrao protiv Orlanda...

petarczv

pre 6 godina

Kakav la-up sa pola terena za manimala!

Inace da sam na mestu trenera jokic i farid mi se nebi odvajali na terenu. Savrsen su spoj inteligencije,lucidnosti sa suvom i zivotinjskom snagom

zemunski kej

pre 6 godina

Ovo je sportski portal nije politicki,tako nemojte da mi kvarite ugodjaj da cujem znalce kosarke.Porzingis ili Jokic ,jOKIC zbog raznovrsnosti, Porzingis se nije toliko izdvajao dok je Karmelo Antoni bio u Kniksima ,nije smeo da sutira ,ni da pomisli, Ipak njegova ekipa ce gubiti otisao jedan egoista a nastao drugi,

petarczv

pre 6 godina

@pot Cousins, A. Davis, Wiggins, Towns, Capela??? Pogledajte malo njihove brojke svako vece? @duaan8 Lonzo je i na samom početku sezone imao tripple-double, tako da za sada ispunjava očekivanja..
(NBA, 12. novembar 2017 09:18)

Lonzo ispunjava ocekivanja sa peocentom suta najgorim u nba ligi?!

Pa najavljivali su kariijeru bolju od kobijeve a decko je presmesan. Prosli put kad je imao tripl dabl proslo je 12 utakmica gde je bio ocajan

no-look

pre 6 godina

@HanSolo

Evo ga ovde sveže uslikan na terenu https://pbs.twimg.com/media/DOUfyf4X4AA8rhE?format=jpg, povratak u decembru u najgorem sl. januar po nekoj mojoj nadrilekarskoj proceni :)

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Denver odigrao veoma dobru utakmicu, stvarno deluju sjajno u poslednjih par utakmica!
Jokić i Milsap sve bolje funkcionišu, kretnja lopte je sve tečnija.
Meloun takođe jako dobro vodi utakmice u poslednje vreme, tajmauti uvek na vreme.
Ali sad kreće pravi ispit za Denver, u sledećih 14 utakmica, 10 gostovanja čak.

jд123

pre 6 godina

Svaka cast Jokicu, igra veoma dobro, ali nikad nece biti superstar
(Nedja, 12. novembar 2017 12:11)

Само се теши. Када постане суперстар, бити ћете најмање толико година у мукама као када сте сишли с постоља ;-).

Мене интересује нешто друго. Пошто сте сигурно више упућени у ситуацију са вашим играчима, молим да ми објасните шта се дешава са Хезоњом?

Када је ушао у игру, амерички коментатор "Хезонија, који је био 5. пик, још се чека да то потвди на терену". Није ми јасно зашто је одбио вашу репрезентацију, када је ионако мало играо, значи није био уморан?

Matematicar ponavljac

pre 6 godina

Evo da ti retoricki odgovorim po cemu je Jokic bolji od Porz. Je l' bolja devojka koja ima bas dobre grudi ili devojka koja ima prosecne grudi, ali zato ima sve ostalo?
(donkey, 12. novembar 2017 09:59)
Ona sa velikim grudima.
(aca, 12. novembar 2017 13:16)

Onda nek ti je sa srecom sa Gargamelovim pajserom, nogama u X, i jos stosta toga, bitno da ima grudi, sta te briga... ;)

petarczv

pre 6 godina

Jokic je imao incident kada je pokusao izbiti loptu igracu Majamija, sudija je svirao faul, a igrac Majamija ga je jedno 5 do 6 puta potapsao po prsima u fazonu dobro je mali, ali ne mozes mi nizta, da bi mu Jokic to vratio i takodjer ga potapsao po prsima. Ovaj iz Majamia ga je nakon toga odgurnuo. Problem je sto sudije nisu vidjele kako ovaj Jokica tapse ali zato.jesu Jokicevu reakciju te ga kaznile, na sta je Jokic poludio, ali se sve dobro zavrsilo. Treba pokazati zube, ne treba dati na sebe.
(Dalibor Banja Luka, 12. novembar 2017 08:39

Igrali su protiv orlanda...

M

pre 6 godina

Dobro iskoristili domaći teran na Mile High City i vezali nekoliko pobeda, a sada im sledi gostovanje u Moda Centru u Portlandu, pa da vidimo šta će se desiti...
Ako hoće plej-of moraće da dobiju i po neki meč na "Zapadu"!