Subota, 11.11.2017.

08:13

Džordž izdominirao, sjajni Janis, Bobi bez minuta

Krilo Oklahoma Siti Tandera Pol Džordž predvodio je svoju ekipu do pobede nad Los Anđeles Klipersima 120:111 u meču u kom je ubacio Klipersima 42 poena.

Izvor: MLJ

Džordž izdominirao, sjajni Janis, Bobi bez minuta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

sklek

pre 6 godina

Grifin moze da igra samo za FMP.
Covek ima skok, sve ostalo je ispod proseka...sut, nezainteresovanos u odbrani...jednostavno covek ne zna da igra timski....nema dalje....
Covek koji sutne 15 puta a od toga 2 lopte oko obruca...gde je tu mozak!!!
Nece da se trosi a sa druge strane to telo i atleticizam je beakorisno staviti na trojku da sutira. Gde si treneru!!!!

mare

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic je limitiran igrac, moze da bljesne protiv slabijih ekipa, nema dribling, slabo igra licem prema kosu, igru ledjima moze da primeni samo u evropi, u nba smesno, dobar je suter kada je sam i to je to.

Topnik

pre 6 godina

Gledao sam snimku utakmice boston-charlotte,nevjerojatna atmosfera u dvorani za utakmicu regularne sezone,najbolja publika u nba.Neki kritiziraju nba navijače,no u bostonu je prava košarkaška publika.

Rade

pre 6 godina

Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.
(Seltiks, 11. novembar 2017 09:47)

Ti ćeš da mi pričaš o tradiciji Bostona... Moja ideja nije bila u komparaciji klubova i njihovih dostignuća. Komentar se odnosio na upoređivanje sistema, koji melje protivnike bez obzira da li je tim kompletan, a SA je po tome poznat u poslednje vreme. I to je sve. A veruj mi, o Redu, Kuziju, Birdu, Mekhejlu... znam više nego ti. Uostalom, navijam za njih.

Dacha

pre 6 godina

Boston je mnogo pametno odradio rebilding ekipe ali mora da se prizna i da su imali srece a sad cu da objasnim i zasto,za razliku od npr Filadelfije koja je visoke pikove morala da zaradi tankujuci Boston je svoje visoke pikove zaradio zahvaljujuci glupom potezu Bruklina,trejdovali su Garneta i Pirsa i dali svoje pikove ja mislim za 5 narednih godina i hteli su da naprave instant uspeh,medjutim svima njima je vec prosao zenit,plus povrede i doslo je do raspada ekipe,onda je gazda zavrnuo cesmu za luxury porez posle prve lose sezone i rasturio ceo tim i odjednom Bruklin od favorita za titulu dolazi u situaciju da su postali jedna od najgorih ekipa u ligi i kao takvi dobijaju sve visoke pikove koji direktno idu Bostonu (to je ta sreca koju sam pominjao na pocetku) i ljudi takoreci bez ikakvog tankovanja dobijaju talentovane igrace za ribilding,kad na to dodamo da su mozda i najveca fransiza u istoriji Nba i kao takvi privlace najvece zvezde i slobodne agente (Irving,Hejvord,Horford) plus vrhunski trener a ne pajac,dobijemo ovakav Boston danas,realnog kandidata za prsten,mada pored ovakvog Gsw-a nemaju sanse ali njihovo vreme tek dolazi.

vhs kasetaš

pre 6 godina

Meni je izuzetno drago zbog Bobana a sada ću da objasnim i zašto. Napori kojima je izložen organizam profesionalnog sportiste ostavljaju ozbiljne posledice po zdravlje. Što veći čovek, to teže posledice. Uzmimo u obzir i to da je NBA kategorija iznad EL što se tiče fizičkih zahteva. Za Bobana kao čoveka i njegovu porodicu je bolje da mu se fizička aktivnost svede na šuterske treninge, lagani skrimidž i "đubretarenje", nego da svako veče gine protiv monstruma lige. U međuvremenu svake godine 4-5 milja seda na račun, a na reprezentativna okupljanja će dolaziti svež, motivisan i željan takmičarske košarke.

Milan

pre 6 godina

Boston pokazuje da je i dalje mesto gde se gaje sampioni, ili barem sampionsko ponasanje. Ima nesto u toj tradiciji.
Meni najneprijatnije iznenadjenje poraz portlanda. Imaju veliki talenat ali nikako da prevazidju naviku da od svakog mogu da izgube. Bruklin mije prvi favorit za najgoru ekipu lige, kako pobedjuju verovatno ne znaju ni sami. Ocekujem da ce padati kako sezona odmice.
SAS izgleda da vise nemaju eksploziva u rezervi. Klupa nikad slabija, starci i dalje vuku ali godine se osecaju. Ne verujem da povratak Lenarda moze nesto bitno da promeni. Uci ce u plej-off ali i biti kandidati za ispadanje u prvom krugu.

Šune Mađija

pre 6 godina

Navijam za Seltikse ali moram da priznam da su me iznenadili kako igraju. Realno nisam očekivao da će bez Tomasa i Kraudera ekipa ovoliko pobeđivati. Ajde i te pobede da stavimo u drugi plan, nekako imaju pobednički mentalitet, nema predaje čak ni posle debelog minusa i povrede jednog od najboljih igrača na početku utakmice. Mislio sam da će ekipa biti slabija bez Tomasa i Kraudera ali drago mi je što sam pogrešio ako ovako nastave. Opet naravno ništa bez mađioničara Stivensa. Kakav je to trener...

Ubdeljivo

pre 6 godina

Najboljitrener lige trenutno Bred Stivens .Kakav potez Denija Ejdza da coveka koji je imao u zom tfenutku 36,37 godina dovede na klupu Bostona bez obzira na njegove rezultate na Batleru .Sta god da se dogadja na terenu on ima resenje .Sad konacno Boston ima izuzetnu ekipu i nadam se da ce se Kajri i Harford brzo vratiti ,jer su se sjajno ukomponovali .Da je Hejvord zdrav mislim da bi isli i do samog finala Nba .Taman se prijatno iznenadim kako panjina Bejns dobro igra kad on mora da napravi neku glupoat pa to ti je .

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A Bogdan Bogdanovic kako je odigrao? Onaj Nikola sto igra u Denveru bude pomenut i po dva puta dnevno a o Bogiju ni reci.

Dragan

pre 6 godina

Sjajni Boston! Ovaj mec j3 samo pokazao kakav dobar timi uigranost imaju. Jedan ruki Tatum, i rezervisti su inicirali preokret i odigrali sjajnu cetvrtu cetvrtinu. Bez ibzura na pobedu Atndera oni moraju promeniti sistem u kijem trrenutno igraju. Odbrama ne stima jer su trenutno medju dve najbolje defanzivne ekipe u ligi ali napad i haoticnost mora da se smiri i dovede u red, a to pre svega zavisi od Rasela. On je MVP, on treba da diktira igru i vodi je kao prosle godine a ostali da ga prate. Ovako se mnogo podredio ovoj dvojici koji ce solirati i igra nece liciti ni na sta jer ce svako drugo vece sutirati ispod 30%. Svi NBA analiticra upravo u tome vide losu igru Oklahome, Westbruk mora da pokaze ko je glavni i vodi svoj tim.

Seltiks

pre 6 godina

Rade
Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.

brm

pre 6 godina

Detroit je neočekivano dobro startovao, možda i najprijatnije iznenađenje do sada. Verovatno ih ne pominju često jer su u prvi plan iskočila ona neprijatna iznenađenja gde imamo timova koji su napunjeni zvezdama, od kojih se očekivalo da melju a imaju negativan skor pa se najviše priča o njima.

Ako se prošle godine moglo prigovarati Van Gandiju što ne ubacuje Bobija, jer je Bobi svaki put pružao dobre partije kad je ulazio. Ove sezone ne može da mu se zameri, jer pobeđuju...iako to niko nije očekivao.

Nisam gledao mnogo Detroit, ali su ekipa koja tradicionalno svoju igru fokusira na jakoj odbrani i to je vrsta ekipa u koju Bobi ne može da se uklopi lako. Kad je dospeo u zenit karijere košarka u NBA se promenila tako da njemu nikako ne odgovara. Igra se ubrzala, mnogo se trči, pik se igra izuzetno visoko koji visoki igrači sa sporim nogama teško brane...posebno nove pokretne petice, nema klasičnih petica i svi šutiraju za tri.

Kow

pre 6 godina

@Zdravce
Kao da sam ja pisao komentar. U Seltiksima stvarno postoji nesto posebno, a sam Bred Stivens ce biti jedan od najvecih trenera ikada. Kako njegovi igraci igraju u dva smera to je neverovatno. Tejtum, Braun? Ima li sta lepse u kosarci? Navijao sam da uzmu tejtuma, znam da sada vlada to misljenje, ali stvarno u njemu vidim neku moderniju verziju Pirsa. Braun igra sa takvom elegancijom, da koliko god nekima bilo smesno, ponekad stvarno na trenutak vidim Dzordana da ponovo plese terenima.
Dresove Pirsa, Garneta i Birda imam uramljene u radnoj sobi. Nadam se da ce im se u budućnosti pridruziti dres sa novim imenom. Svidja mi se ovaj tim, mnogo vise nego proslogodisnji. Ovaj ima buducnost i ogroman potencijal, dok je Ajzea bio uzasno limitiran igrac i on nije mogao jednu fransizu da odvede do prstena, cak mislim da je bolje za njega sto je otisao u Klivlend jer tamo kad dodje plejoff nece svi da gledaju samo njega.
Veliki su klub Boston Seltiksi.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

pravnik

pre 6 godina

Boston mi se strašno sviđa kako igra. Igraju se akcije sa dosta pasova skoro da ne postoji neko divljanje kao što ima u minesoti, sakramentu i sličnim ekipama. Ne bih se čudio ako osvoje prsten štaviše navijam za njih da pobede zapad koji je prepun zvezda i zbog kojeg su promenili all star da nema više tim istok i tim zapad. Ali opet. Voleo bih da vidim finale sparsi protiv seltiksa jer oba tima forsiraju timski igru bez previše divljanja

Dragan

pre 6 godina

Na kraju ce ispasti da su Kavsi za Irvinga dobili samo Zizica i Kraudera. Ne verujem da ce Bruklin biti medju 5 najlosije ekipe a i za Tomasa je veliko pitanje kakav ce biti kada se vrati.

kaka

pre 6 godina

Opet Irving izdominirao i predvodio Boston do 11. pobede u nizu. Prosto je neverovatno da igra ovako dobro bez zvucnih imena u timu. (zezam se)

Ako ovo nije bio dokaz da je Brad Stivnes tata trener i da zasluzuje nagradu za trenera godine onda ne znam sta. Covek bi i sa Kingsima usao u plej of. Odradio je rebilding ulazeci u plej of skoro svake godine. napravio je sistem gde ruki igraci izgledaju kao veterani i vazan su deo tima.

Zdravce

pre 6 godina

Samo cu jedno reci: SELTIKSI
Ljudi igraju pravu kosarku, ne predaju se, ne kalkulisu, ovo je nesto sto je kosarka davno izgubila, a opstaje samo u nekim ekipama. Kajri napusta teren odmah na pocetku, oni na poluvremenu gube 15,20 razlike, a onda.. onda su se ponovo vratili na isti i pokazali svima zasto treba njih bodriti, ne Kavse, ne Voriorse, vec njih. Publika u TD gardenu.. niste mogli da nadjete nijednog coveka koji je kraj utakmice pratio sedeci, radovali su se da svojim junacima koji su za sada najvise zasluzili da budu NBA sampioni. Mislio sam da onako simpaticne ekipe poput one sa Garnetom, Pirsom, Rondom i Alenom nikad vise nece biti, ali ima nesto posebno u tom Masacusetsu. Kupili su me

Zdravce

pre 6 godina

Samo cu jedno reci: SELTIKSI
Ljudi igraju pravu kosarku, ne predaju se, ne kalkulisu, ovo je nesto sto je kosarka davno izgubila, a opstaje samo u nekim ekipama. Kajri napusta teren odmah na pocetku, oni na poluvremenu gube 15,20 razlike, a onda.. onda su se ponovo vratili na isti i pokazali svima zasto treba njih bodriti, ne Kavse, ne Voriorse, vec njih. Publika u TD gardenu.. niste mogli da nadjete nijednog coveka koji je kraj utakmice pratio sedeci, radovali su se da svojim junacima koji su za sada najvise zasluzili da budu NBA sampioni. Mislio sam da onako simpaticne ekipe poput one sa Garnetom, Pirsom, Rondom i Alenom nikad vise nece biti, ali ima nesto posebno u tom Masacusetsu. Kupili su me

kaka

pre 6 godina

Opet Irving izdominirao i predvodio Boston do 11. pobede u nizu. Prosto je neverovatno da igra ovako dobro bez zvucnih imena u timu. (zezam se)

Ako ovo nije bio dokaz da je Brad Stivnes tata trener i da zasluzuje nagradu za trenera godine onda ne znam sta. Covek bi i sa Kingsima usao u plej of. Odradio je rebilding ulazeci u plej of skoro svake godine. napravio je sistem gde ruki igraci izgledaju kao veterani i vazan su deo tima.

brm

pre 6 godina

Detroit je neočekivano dobro startovao, možda i najprijatnije iznenađenje do sada. Verovatno ih ne pominju često jer su u prvi plan iskočila ona neprijatna iznenađenja gde imamo timova koji su napunjeni zvezdama, od kojih se očekivalo da melju a imaju negativan skor pa se najviše priča o njima.

Ako se prošle godine moglo prigovarati Van Gandiju što ne ubacuje Bobija, jer je Bobi svaki put pružao dobre partije kad je ulazio. Ove sezone ne može da mu se zameri, jer pobeđuju...iako to niko nije očekivao.

Nisam gledao mnogo Detroit, ali su ekipa koja tradicionalno svoju igru fokusira na jakoj odbrani i to je vrsta ekipa u koju Bobi ne može da se uklopi lako. Kad je dospeo u zenit karijere košarka u NBA se promenila tako da njemu nikako ne odgovara. Igra se ubrzala, mnogo se trči, pik se igra izuzetno visoko koji visoki igrači sa sporim nogama teško brane...posebno nove pokretne petice, nema klasičnih petica i svi šutiraju za tri.

Dragan

pre 6 godina

Na kraju ce ispasti da su Kavsi za Irvinga dobili samo Zizica i Kraudera. Ne verujem da ce Bruklin biti medju 5 najlosije ekipe a i za Tomasa je veliko pitanje kakav ce biti kada se vrati.

vhs kasetaš

pre 6 godina

Meni je izuzetno drago zbog Bobana a sada ću da objasnim i zašto. Napori kojima je izložen organizam profesionalnog sportiste ostavljaju ozbiljne posledice po zdravlje. Što veći čovek, to teže posledice. Uzmimo u obzir i to da je NBA kategorija iznad EL što se tiče fizičkih zahteva. Za Bobana kao čoveka i njegovu porodicu je bolje da mu se fizička aktivnost svede na šuterske treninge, lagani skrimidž i "đubretarenje", nego da svako veče gine protiv monstruma lige. U međuvremenu svake godine 4-5 milja seda na račun, a na reprezentativna okupljanja će dolaziti svež, motivisan i željan takmičarske košarke.

Šune Mađija

pre 6 godina

Navijam za Seltikse ali moram da priznam da su me iznenadili kako igraju. Realno nisam očekivao da će bez Tomasa i Kraudera ekipa ovoliko pobeđivati. Ajde i te pobede da stavimo u drugi plan, nekako imaju pobednički mentalitet, nema predaje čak ni posle debelog minusa i povrede jednog od najboljih igrača na početku utakmice. Mislio sam da će ekipa biti slabija bez Tomasa i Kraudera ali drago mi je što sam pogrešio ako ovako nastave. Opet naravno ništa bez mađioničara Stivensa. Kakav je to trener...

Kow

pre 6 godina

@Zdravce
Kao da sam ja pisao komentar. U Seltiksima stvarno postoji nesto posebno, a sam Bred Stivens ce biti jedan od najvecih trenera ikada. Kako njegovi igraci igraju u dva smera to je neverovatno. Tejtum, Braun? Ima li sta lepse u kosarci? Navijao sam da uzmu tejtuma, znam da sada vlada to misljenje, ali stvarno u njemu vidim neku moderniju verziju Pirsa. Braun igra sa takvom elegancijom, da koliko god nekima bilo smesno, ponekad stvarno na trenutak vidim Dzordana da ponovo plese terenima.
Dresove Pirsa, Garneta i Birda imam uramljene u radnoj sobi. Nadam se da ce im se u budućnosti pridruziti dres sa novim imenom. Svidja mi se ovaj tim, mnogo vise nego proslogodisnji. Ovaj ima buducnost i ogroman potencijal, dok je Ajzea bio uzasno limitiran igrac i on nije mogao jednu fransizu da odvede do prstena, cak mislim da je bolje za njega sto je otisao u Klivlend jer tamo kad dodje plejoff nece svi da gledaju samo njega.
Veliki su klub Boston Seltiksi.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Milan

pre 6 godina

Boston pokazuje da je i dalje mesto gde se gaje sampioni, ili barem sampionsko ponasanje. Ima nesto u toj tradiciji.
Meni najneprijatnije iznenadjenje poraz portlanda. Imaju veliki talenat ali nikako da prevazidju naviku da od svakog mogu da izgube. Bruklin mije prvi favorit za najgoru ekipu lige, kako pobedjuju verovatno ne znaju ni sami. Ocekujem da ce padati kako sezona odmice.
SAS izgleda da vise nemaju eksploziva u rezervi. Klupa nikad slabija, starci i dalje vuku ali godine se osecaju. Ne verujem da povratak Lenarda moze nesto bitno da promeni. Uci ce u plej-off ali i biti kandidati za ispadanje u prvom krugu.

pravnik

pre 6 godina

Boston mi se strašno sviđa kako igra. Igraju se akcije sa dosta pasova skoro da ne postoji neko divljanje kao što ima u minesoti, sakramentu i sličnim ekipama. Ne bih se čudio ako osvoje prsten štaviše navijam za njih da pobede zapad koji je prepun zvezda i zbog kojeg su promenili all star da nema više tim istok i tim zapad. Ali opet. Voleo bih da vidim finale sparsi protiv seltiksa jer oba tima forsiraju timski igru bez previše divljanja

Dacha

pre 6 godina

Boston je mnogo pametno odradio rebilding ekipe ali mora da se prizna i da su imali srece a sad cu da objasnim i zasto,za razliku od npr Filadelfije koja je visoke pikove morala da zaradi tankujuci Boston je svoje visoke pikove zaradio zahvaljujuci glupom potezu Bruklina,trejdovali su Garneta i Pirsa i dali svoje pikove ja mislim za 5 narednih godina i hteli su da naprave instant uspeh,medjutim svima njima je vec prosao zenit,plus povrede i doslo je do raspada ekipe,onda je gazda zavrnuo cesmu za luxury porez posle prve lose sezone i rasturio ceo tim i odjednom Bruklin od favorita za titulu dolazi u situaciju da su postali jedna od najgorih ekipa u ligi i kao takvi dobijaju sve visoke pikove koji direktno idu Bostonu (to je ta sreca koju sam pominjao na pocetku) i ljudi takoreci bez ikakvog tankovanja dobijaju talentovane igrace za ribilding,kad na to dodamo da su mozda i najveca fransiza u istoriji Nba i kao takvi privlace najvece zvezde i slobodne agente (Irving,Hejvord,Horford) plus vrhunski trener a ne pajac,dobijemo ovakav Boston danas,realnog kandidata za prsten,mada pored ovakvog Gsw-a nemaju sanse ali njihovo vreme tek dolazi.

Topnik

pre 6 godina

Gledao sam snimku utakmice boston-charlotte,nevjerojatna atmosfera u dvorani za utakmicu regularne sezone,najbolja publika u nba.Neki kritiziraju nba navijače,no u bostonu je prava košarkaška publika.

Rade

pre 6 godina

Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.
(Seltiks, 11. novembar 2017 09:47)

Ti ćeš da mi pričaš o tradiciji Bostona... Moja ideja nije bila u komparaciji klubova i njihovih dostignuća. Komentar se odnosio na upoređivanje sistema, koji melje protivnike bez obzira da li je tim kompletan, a SA je po tome poznat u poslednje vreme. I to je sve. A veruj mi, o Redu, Kuziju, Birdu, Mekhejlu... znam više nego ti. Uostalom, navijam za njih.

Ubdeljivo

pre 6 godina

Najboljitrener lige trenutno Bred Stivens .Kakav potez Denija Ejdza da coveka koji je imao u zom tfenutku 36,37 godina dovede na klupu Bostona bez obzira na njegove rezultate na Batleru .Sta god da se dogadja na terenu on ima resenje .Sad konacno Boston ima izuzetnu ekipu i nadam se da ce se Kajri i Harford brzo vratiti ,jer su se sjajno ukomponovali .Da je Hejvord zdrav mislim da bi isli i do samog finala Nba .Taman se prijatno iznenadim kako panjina Bejns dobro igra kad on mora da napravi neku glupoat pa to ti je .

Dragan

pre 6 godina

Sjajni Boston! Ovaj mec j3 samo pokazao kakav dobar timi uigranost imaju. Jedan ruki Tatum, i rezervisti su inicirali preokret i odigrali sjajnu cetvrtu cetvrtinu. Bez ibzura na pobedu Atndera oni moraju promeniti sistem u kijem trrenutno igraju. Odbrama ne stima jer su trenutno medju dve najbolje defanzivne ekipe u ligi ali napad i haoticnost mora da se smiri i dovede u red, a to pre svega zavisi od Rasela. On je MVP, on treba da diktira igru i vodi je kao prosle godine a ostali da ga prate. Ovako se mnogo podredio ovoj dvojici koji ce solirati i igra nece liciti ni na sta jer ce svako drugo vece sutirati ispod 30%. Svi NBA analiticra upravo u tome vide losu igru Oklahome, Westbruk mora da pokaze ko je glavni i vodi svoj tim.

mare

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic je limitiran igrac, moze da bljesne protiv slabijih ekipa, nema dribling, slabo igra licem prema kosu, igru ledjima moze da primeni samo u evropi, u nba smesno, dobar je suter kada je sam i to je to.

Seltiks

pre 6 godina

Rade
Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A Bogdan Bogdanovic kako je odigrao? Onaj Nikola sto igra u Denveru bude pomenut i po dva puta dnevno a o Bogiju ni reci.

sklek

pre 6 godina

Grifin moze da igra samo za FMP.
Covek ima skok, sve ostalo je ispod proseka...sut, nezainteresovanos u odbrani...jednostavno covek ne zna da igra timski....nema dalje....
Covek koji sutne 15 puta a od toga 2 lopte oko obruca...gde je tu mozak!!!
Nece da se trosi a sa druge strane to telo i atleticizam je beakorisno staviti na trojku da sutira. Gde si treneru!!!!

Seltiks

pre 6 godina

Rade
Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

A Bogdan Bogdanovic kako je odigrao? Onaj Nikola sto igra u Denveru bude pomenut i po dva puta dnevno a o Bogiju ni reci.

mare

pre 6 godina

Bojan Bogdanovic je limitiran igrac, moze da bljesne protiv slabijih ekipa, nema dribling, slabo igra licem prema kosu, igru ledjima moze da primeni samo u evropi, u nba smesno, dobar je suter kada je sam i to je to.

sklek

pre 6 godina

Grifin moze da igra samo za FMP.
Covek ima skok, sve ostalo je ispod proseka...sut, nezainteresovanos u odbrani...jednostavno covek ne zna da igra timski....nema dalje....
Covek koji sutne 15 puta a od toga 2 lopte oko obruca...gde je tu mozak!!!
Nece da se trosi a sa druge strane to telo i atleticizam je beakorisno staviti na trojku da sutira. Gde si treneru!!!!

Milan

pre 6 godina

Boston pokazuje da je i dalje mesto gde se gaje sampioni, ili barem sampionsko ponasanje. Ima nesto u toj tradiciji.
Meni najneprijatnije iznenadjenje poraz portlanda. Imaju veliki talenat ali nikako da prevazidju naviku da od svakog mogu da izgube. Bruklin mije prvi favorit za najgoru ekipu lige, kako pobedjuju verovatno ne znaju ni sami. Ocekujem da ce padati kako sezona odmice.
SAS izgleda da vise nemaju eksploziva u rezervi. Klupa nikad slabija, starci i dalje vuku ali godine se osecaju. Ne verujem da povratak Lenarda moze nesto bitno da promeni. Uci ce u plej-off ali i biti kandidati za ispadanje u prvom krugu.

Zdravce

pre 6 godina

Samo cu jedno reci: SELTIKSI
Ljudi igraju pravu kosarku, ne predaju se, ne kalkulisu, ovo je nesto sto je kosarka davno izgubila, a opstaje samo u nekim ekipama. Kajri napusta teren odmah na pocetku, oni na poluvremenu gube 15,20 razlike, a onda.. onda su se ponovo vratili na isti i pokazali svima zasto treba njih bodriti, ne Kavse, ne Voriorse, vec njih. Publika u TD gardenu.. niste mogli da nadjete nijednog coveka koji je kraj utakmice pratio sedeci, radovali su se da svojim junacima koji su za sada najvise zasluzili da budu NBA sampioni. Mislio sam da onako simpaticne ekipe poput one sa Garnetom, Pirsom, Rondom i Alenom nikad vise nece biti, ali ima nesto posebno u tom Masacusetsu. Kupili su me

vhs kasetaš

pre 6 godina

Meni je izuzetno drago zbog Bobana a sada ću da objasnim i zašto. Napori kojima je izložen organizam profesionalnog sportiste ostavljaju ozbiljne posledice po zdravlje. Što veći čovek, to teže posledice. Uzmimo u obzir i to da je NBA kategorija iznad EL što se tiče fizičkih zahteva. Za Bobana kao čoveka i njegovu porodicu je bolje da mu se fizička aktivnost svede na šuterske treninge, lagani skrimidž i "đubretarenje", nego da svako veče gine protiv monstruma lige. U međuvremenu svake godine 4-5 milja seda na račun, a na reprezentativna okupljanja će dolaziti svež, motivisan i željan takmičarske košarke.

Dragan

pre 6 godina

Sjajni Boston! Ovaj mec j3 samo pokazao kakav dobar timi uigranost imaju. Jedan ruki Tatum, i rezervisti su inicirali preokret i odigrali sjajnu cetvrtu cetvrtinu. Bez ibzura na pobedu Atndera oni moraju promeniti sistem u kijem trrenutno igraju. Odbrama ne stima jer su trenutno medju dve najbolje defanzivne ekipe u ligi ali napad i haoticnost mora da se smiri i dovede u red, a to pre svega zavisi od Rasela. On je MVP, on treba da diktira igru i vodi je kao prosle godine a ostali da ga prate. Ovako se mnogo podredio ovoj dvojici koji ce solirati i igra nece liciti ni na sta jer ce svako drugo vece sutirati ispod 30%. Svi NBA analiticra upravo u tome vide losu igru Oklahome, Westbruk mora da pokaze ko je glavni i vodi svoj tim.

Dragan

pre 6 godina

Na kraju ce ispasti da su Kavsi za Irvinga dobili samo Zizica i Kraudera. Ne verujem da ce Bruklin biti medju 5 najlosije ekipe a i za Tomasa je veliko pitanje kakav ce biti kada se vrati.

kaka

pre 6 godina

Opet Irving izdominirao i predvodio Boston do 11. pobede u nizu. Prosto je neverovatno da igra ovako dobro bez zvucnih imena u timu. (zezam se)

Ako ovo nije bio dokaz da je Brad Stivnes tata trener i da zasluzuje nagradu za trenera godine onda ne znam sta. Covek bi i sa Kingsima usao u plej of. Odradio je rebilding ulazeci u plej of skoro svake godine. napravio je sistem gde ruki igraci izgledaju kao veterani i vazan su deo tima.

pravnik

pre 6 godina

Boston mi se strašno sviđa kako igra. Igraju se akcije sa dosta pasova skoro da ne postoji neko divljanje kao što ima u minesoti, sakramentu i sličnim ekipama. Ne bih se čudio ako osvoje prsten štaviše navijam za njih da pobede zapad koji je prepun zvezda i zbog kojeg su promenili all star da nema više tim istok i tim zapad. Ali opet. Voleo bih da vidim finale sparsi protiv seltiksa jer oba tima forsiraju timski igru bez previše divljanja

brm

pre 6 godina

Detroit je neočekivano dobro startovao, možda i najprijatnije iznenađenje do sada. Verovatno ih ne pominju često jer su u prvi plan iskočila ona neprijatna iznenađenja gde imamo timova koji su napunjeni zvezdama, od kojih se očekivalo da melju a imaju negativan skor pa se najviše priča o njima.

Ako se prošle godine moglo prigovarati Van Gandiju što ne ubacuje Bobija, jer je Bobi svaki put pružao dobre partije kad je ulazio. Ove sezone ne može da mu se zameri, jer pobeđuju...iako to niko nije očekivao.

Nisam gledao mnogo Detroit, ali su ekipa koja tradicionalno svoju igru fokusira na jakoj odbrani i to je vrsta ekipa u koju Bobi ne može da se uklopi lako. Kad je dospeo u zenit karijere košarka u NBA se promenila tako da njemu nikako ne odgovara. Igra se ubrzala, mnogo se trči, pik se igra izuzetno visoko koji visoki igrači sa sporim nogama teško brane...posebno nove pokretne petice, nema klasičnih petica i svi šutiraju za tri.

Kow

pre 6 godina

@Zdravce
Kao da sam ja pisao komentar. U Seltiksima stvarno postoji nesto posebno, a sam Bred Stivens ce biti jedan od najvecih trenera ikada. Kako njegovi igraci igraju u dva smera to je neverovatno. Tejtum, Braun? Ima li sta lepse u kosarci? Navijao sam da uzmu tejtuma, znam da sada vlada to misljenje, ali stvarno u njemu vidim neku moderniju verziju Pirsa. Braun igra sa takvom elegancijom, da koliko god nekima bilo smesno, ponekad stvarno na trenutak vidim Dzordana da ponovo plese terenima.
Dresove Pirsa, Garneta i Birda imam uramljene u radnoj sobi. Nadam se da ce im se u budućnosti pridruziti dres sa novim imenom. Svidja mi se ovaj tim, mnogo vise nego proslogodisnji. Ovaj ima buducnost i ogroman potencijal, dok je Ajzea bio uzasno limitiran igrac i on nije mogao jednu fransizu da odvede do prstena, cak mislim da je bolje za njega sto je otisao u Klivlend jer tamo kad dodje plejoff nece svi da gledaju samo njega.
Veliki su klub Boston Seltiksi.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Rade

pre 6 godina

Kako mozes samo da napises tako nesto glupo. Boston je najpoznatiji tim NBA lige i sa najvise titula i istorijom i tradicijom i ti si nasao da ga uporedjujes, cak sta vise da napises da ce biti isti San Antonio ako nastave ovako. I to si ga uporedio sa timom koji se poslednjih 18 godina pokazuje kao ozbiljna gransiza sa titulama, dok ranije su bili ekipa za punjenje samo. Bravo jos jednok za sve koji su ti dali plus na tako besmisleno glup komentar.
(Seltiks, 11. novembar 2017 09:47)

Ti ćeš da mi pričaš o tradiciji Bostona... Moja ideja nije bila u komparaciji klubova i njihovih dostignuća. Komentar se odnosio na upoređivanje sistema, koji melje protivnike bez obzira da li je tim kompletan, a SA je po tome poznat u poslednje vreme. I to je sve. A veruj mi, o Redu, Kuziju, Birdu, Mekhejlu... znam više nego ti. Uostalom, navijam za njih.

Topnik

pre 6 godina

Gledao sam snimku utakmice boston-charlotte,nevjerojatna atmosfera u dvorani za utakmicu regularne sezone,najbolja publika u nba.Neki kritiziraju nba navijače,no u bostonu je prava košarkaška publika.

Šune Mađija

pre 6 godina

Navijam za Seltikse ali moram da priznam da su me iznenadili kako igraju. Realno nisam očekivao da će bez Tomasa i Kraudera ekipa ovoliko pobeđivati. Ajde i te pobede da stavimo u drugi plan, nekako imaju pobednički mentalitet, nema predaje čak ni posle debelog minusa i povrede jednog od najboljih igrača na početku utakmice. Mislio sam da će ekipa biti slabija bez Tomasa i Kraudera ali drago mi je što sam pogrešio ako ovako nastave. Opet naravno ništa bez mađioničara Stivensa. Kakav je to trener...

Dacha

pre 6 godina

Boston je mnogo pametno odradio rebilding ekipe ali mora da se prizna i da su imali srece a sad cu da objasnim i zasto,za razliku od npr Filadelfije koja je visoke pikove morala da zaradi tankujuci Boston je svoje visoke pikove zaradio zahvaljujuci glupom potezu Bruklina,trejdovali su Garneta i Pirsa i dali svoje pikove ja mislim za 5 narednih godina i hteli su da naprave instant uspeh,medjutim svima njima je vec prosao zenit,plus povrede i doslo je do raspada ekipe,onda je gazda zavrnuo cesmu za luxury porez posle prve lose sezone i rasturio ceo tim i odjednom Bruklin od favorita za titulu dolazi u situaciju da su postali jedna od najgorih ekipa u ligi i kao takvi dobijaju sve visoke pikove koji direktno idu Bostonu (to je ta sreca koju sam pominjao na pocetku) i ljudi takoreci bez ikakvog tankovanja dobijaju talentovane igrace za ribilding,kad na to dodamo da su mozda i najveca fransiza u istoriji Nba i kao takvi privlace najvece zvezde i slobodne agente (Irving,Hejvord,Horford) plus vrhunski trener a ne pajac,dobijemo ovakav Boston danas,realnog kandidata za prsten,mada pored ovakvog Gsw-a nemaju sanse ali njihovo vreme tek dolazi.

Ubdeljivo

pre 6 godina

Najboljitrener lige trenutno Bred Stivens .Kakav potez Denija Ejdza da coveka koji je imao u zom tfenutku 36,37 godina dovede na klupu Bostona bez obzira na njegove rezultate na Batleru .Sta god da se dogadja na terenu on ima resenje .Sad konacno Boston ima izuzetnu ekipu i nadam se da ce se Kajri i Harford brzo vratiti ,jer su se sjajno ukomponovali .Da je Hejvord zdrav mislim da bi isli i do samog finala Nba .Taman se prijatno iznenadim kako panjina Bejns dobro igra kad on mora da napravi neku glupoat pa to ti je .