Petak, 10.11.2017.

08:56

Harden srušio Lebrona, Vizardsi lako s Lejkersima

Vizardsi su savladali Los Anđeles Lejkerse sa 111:95, dok su Rokitsi uz sjajnu partiju Džejmsa Hardena pobedili Klivlend Kavalirse rezultatom 117:113.

Izvor: B92

Harden srušio Lebrona, Vizardsi lako s Lejkersima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

Miloš

pre 6 godina

"Kapela srušio Klivlend" je malo ispraviji naslov, ali marketing je čudo.
Kao što neko reče za Lejkerse - "Bol i ekipa". Pare i samo pare.

Zagor

pre 6 godina

Kavsi igra ocajnu odbranu. Jako je cudno gledati Lebrona kako ne moze da obrani skoro nijedan prodor. Ako to dovedu u red, bez problema uzimaju istok. S druge strane Hjuston napadacki neverovatna ekipa, Harden standardno (mada je dosta faulova koje mu sviraju prava komedija), Gordon u odlicnoj formi. Posebno me odusevljava Kapelin napredak u napadu, decko se neverovatno popravio. S druge strane, odbrana im je konstantno problematicna. Kapela i donekle Ariza prolazna ocena, ostatak ekipe ocaj. Hardena taj segment igre ne zanima.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

LBJ igra sa grupom građana u Klivlendu, totalno su nezainteresovani.
(123, 10. novembar 2017 12:27)

Nije tačno, ima vrlo dobru ekipu, sinoć su čak i igrali nešto odbranu iako su za 3/4 primili 100 poena ravno.
Problem je što već četiri u nizu isto se dešava, NE POSTOJI GRAĐENJE skoka, užas jedan kako to Hjuston sinoć nije više kaznio i jedva dobio jer imali su 12 il više skokova u napadu, MNOGO brate.
Lav je preozbiljna rupetina u odbrani stvarno, ali osnovni problem svega je LU, čovek je nemač pojma.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek 
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26) 

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?
(petarczv, 10. novembar 2017 13:31)

Misli na T-Maca koji je možda i najveći choker ikad nažalost iako ga obožavam jer je bio zver

Miki28

pre 6 godina

T-Mek je bio fenomenalan napadac, povrede su ga sprijecile da napravi vise. Uzivao sam da ga gledam ali zaostavstina mu je takva da nista nije uradio u PO. Usao je HOF i svaka cast ali mogao je mnogo, mnogo vise. Nista znacajno u PO nije napravio. Za sada takva sudbina i Hardena prati a i Kris Pola i bas bih volio da opovrgnu ovu moju pricu i urade nesto, imaju dobru ekipu ali mora i ta odbrana da se zaigra u PO majku mu, ne moze se svaki mec ici na 120+ poena. Nesto sto je falilo i samom treneru Hjustona dok je vodio Nesa, STAT-a i ostale, milina za gledanje ali u PO ne mogu da odigraju odbranu kad treba. GS isto igra na veliki broj poena ali oni kad zaigraju odbranu tih nekoliko minuta i krenu da sipaju, spasavaj se ko moze. To Hjuston nema

petarczv

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26)

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zanimljiv je podatak da je Lebron i u prvoj sezoni sa Majamijem ovako slično startovao, pa onda i u prvoj sezoni sa Kavsima sa Irvingom i Lavom, i sad opet sa renoviranijim timom, prethodna dva puta je svejedno otišao do finala, da li će i sad?
Ja mislim da hoće, jer kad se vrati Ajzea, mnogo će to sve biti bolje

Miki28

pre 6 godina

Lopez, kad je Harden bio u Okc i igrao finale bio je najbolji 6-ti igrac lige. Koliko je bio bitan su itekako znali u Majamiju pa su se Lebron i Vejd itekako potrudili da ga limitiraju i uspjeli u tome i otud lagana tatiula Majamija. Znali su da ce Durent isporuciti svoje, znali su da ce Wbrk divljati i pustili ga ali sh znli da moraju zaustavit 2 na 2 igru Okc koju je forsirao Harden i uspjeli su u tome tako da ta prica kako nije od njega zavisilo ne stoji bas. Harden je fenomenalan igrac, brutalan napadac ali ne vjerujem da ce ikada dostici nivo Dzejmsa, Durenta i Karija. Nije sve u statistici, ima nesto i u pobedjivanju a tu je Harden jako tanak u PO, itekako ga prate price da je choker. Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek

kale

pre 6 godina

Eto, neka mu je i objasnio ko je MVP. Ja bi bio zacudjen da Lebron nakon 15 sezona i toliko minuta na svojim ledjima i dalje objasnjava drugima ko je MVP. Mora i on da posustane. Nije ovo vise 2008. ili 2009. kad je mogao sa Sasom Pavlovicem i Mo Vilijamsom da pobedi 60+ utakmica. U fazi je karijere kad je jedino bitno sta ce uraditi u maju i junu. Do tada moze da ne igra uopste. Niko nece pricati o tome kako je Lebron igrao u novembru 2017 vec ce biti samo bitno kako je igrao u junu 2018. Partije u novembru su bitne onima koji tek treba da se dokazuju i da izgrade sebi mesto medju legendama.

veljko

pre 6 godina

lebron je, uprkos velikom broju izgubljenih lopti, bio najbolji pojedinac. pogledajte samo hardenove procente od sinoc. volim hardena, ali je jasno da on nije lebronov nivo. niti ce do njega doci svojom boljom igrom. jednog dana, ubrzo, ce se izjednaciti, kada lebron bude igrao losije. realno. samo durent, kari i rw su prisli njegovom nivou.

lopez

pre 6 godina

(Zagor, 10. novembar 2017 10:26)

Pa zato sto jeste nabijao statistiku. Ima na youtubu brdo klipove gde se vidi kako mu se ceo tim sklanja kako bi on pokupio skok. To je nabijanje statistike, sto ne znaci da je to negativno za tim ali je cinjenica da taj broj skokova nije realan za plejmejkera. Takodje, konstantno je ostavljao svog igraca samog na trojci kako bi cekao u reketu skok. Harden i ne moze da osvoji jer i nema dovoljno dobar tim oko sebe. Covek nema Karija, Tompsona i Grina. Nema Irvinga i Lava. Nema Garneta, Ronda i Alena. Nema Onila. Covek godinama igra bez adekvatne podrske a i dalje uspeva da Hjuston svake sezone pobedi 55-60 utakmica. najveca podrska mu je bio Hauard koji je polovinu meceva bio povredjen. Sad cemo videti sta ce biti sa Kris Polom. Naravno, ne racunam period OKC gde je bio sesti igrac i nije zavisilo od njega.

baki

pre 6 godina

Lebron i dalje odleva vremenu. Nije kao pre ali i dalje ima momente kad se zapitam wtf. Imao jedno zakucavanje sinoc gledoa sam pet puta, nije mi jasno kako. Harden MVP par sezona unazad, valjda ce ovaj put da mu daju konacno.

Fan fekt: Lebron nikad nije pobedio utakmicu u Hjustonu, neverovatno

Zagor

pre 6 godina

lopez

Ok ti je misljenje, samo ne mogu da shvatim cemu nepostovanje prema RW. Da je njegova ekipa trpela zbog toga pa jos i da kazes. Inace, slazem se da je Harden na dobrom putu da budem mvp iako je sezona tek pocela. Ako ne napravi neki uspeh sa ekipom bice zapamcen kao fantastican napadac i to je to. Uvek sam tvrdio, tvrdim to i sad, da on nikad nece uzeti titulu.

opet ja

pre 6 godina

leBronu je statistika i dalje tu, ali ono sto vise nije tu to je kretanje bez lopte i odbrana 1 na 1. Ovo prvo je krucijalno jer moderna kosarka se zasniva na protoku lopte i brzoj igri. Igrac koji stoji kad nema loptu samo gusi protok lopte. Lebron je prevadizjen u modernoj kosarci. On je tip igraca koji je stvoren za stariju kosarku gde se vise igralo 1 na 1, gde se lopta davi 20 sekundi i onda krece na kos i gde sut sa distance nije bio bitan. Sve ono sto je bitno u modernoj kosarci Lebronu fali. Pravo je i cudo da je postigao ovoliko.

веверица

pre 6 godina

утакмица између лејкерса и визардса. на терену 24 играча од којих бар 3 ол стара. преглед утакмице на nba.com почиње са "лонзо бол и лејкерси дочекали су визарде". ало!? клинац игра лошије од богдана богдановића за којег у уса малтене нико не зна ни да постоји, вероватно никада неће бити ол стар играч, а главна је звезда у најави једне овакве утакмице. зашто рођаци? и како човек да га не мрзи. како?

petarczv

pre 6 godina

Harden objasnio lebronu ko je mvp.

Vodi sinoc lebron loptu nesto kao dribla nenea provlaci je kroz noge i lopta mu bezi na njegovu polovinu terena od dize ruke u vis kao pusta je,sudije sviraju backcourt kad on pocinje da vristi na sudije kao nije njemu pobegla lopta nego mu je nene izbio a nene na metar bio. Komentatori u shoku lebron i dalje pravi predstavu...e zato ga ne volim i tacka.

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Neće Kavse pa neće, "Brada" sve bolji i bolji i konstantniji, ozbiljan pretendent na MVP titulu. U zadnja 3 meča NO (čiji sam navijač) primećujem ozbiljna ispucavanja Kazinsa i znatno veći broj upućenih šuteva od Dejvisa, sa vrlo problematičnim procentima. Jesu dobili ona prethodna dva, ali je "Obrva" imao 70% šuta iz igre, a večeras ispod 50% i odmah poraz. Kazins mora da se obuzda, jer je ipak ovde Dejvis "lider tima" (ili bar po mom mišljenju treba da bude) i mora tome da se prilagodi i da više traži asistencije u reket ili vani, a ne da se ispucava ko Kari ili Gordon sa trojke svaki drugi napad. Baš je to primetno u zadnjim mečevima. Denver sve bolji i bolji, a ova Oklahoma ne zna gde bije, Vestbruk 30% šut iz igre, 0% bacanja, stra'ota...

anti-reklamozder

pre 6 godina

impresivnije da je hjuston imao samo 8 igraca u rotaciji a I 8. (Brown) samo 5. min na terenu. to je kad se igra bez odbrane ,mozes sta god pozelis...

lopez

pre 6 godina

Harden ove sezone mora biti MVP. I prosle je zasluzio al su dali onom nabijacu statistike zbog tripl dablova. Ove sezone nema ko da se umesa u trku. Kari i Durant ne igraju nesto preterano dobro vec kolko im treba da pobede, Lebron igra solidno ali Klivlend izgleda ocajno te on otpada. Vestbruk otpada, em sto je dosta losiji nego prosle sezone em je i OKC raspad. Leonard je u startu eliminisam jer ce propustiti 20ak utakmica. Irving ima neke sanse ako Boston bude prvi na istoku sa 55-60 pobeda ali njegove brojke su smesne u odnosu na Hardena. Harden MVP

веверица

pre 6 godina

утакмица између лејкерса и визардса. на терену 24 играча од којих бар 3 ол стара. преглед утакмице на nba.com почиње са "лонзо бол и лејкерси дочекали су визарде". ало!? клинац игра лошије од богдана богдановића за којег у уса малтене нико не зна ни да постоји, вероватно никада неће бити ол стар играч, а главна је звезда у најави једне овакве утакмице. зашто рођаци? и како човек да га не мрзи. како?

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Neće Kavse pa neće, "Brada" sve bolji i bolji i konstantniji, ozbiljan pretendent na MVP titulu. U zadnja 3 meča NO (čiji sam navijač) primećujem ozbiljna ispucavanja Kazinsa i znatno veći broj upućenih šuteva od Dejvisa, sa vrlo problematičnim procentima. Jesu dobili ona prethodna dva, ali je "Obrva" imao 70% šuta iz igre, a večeras ispod 50% i odmah poraz. Kazins mora da se obuzda, jer je ipak ovde Dejvis "lider tima" (ili bar po mom mišljenju treba da bude) i mora tome da se prilagodi i da više traži asistencije u reket ili vani, a ne da se ispucava ko Kari ili Gordon sa trojke svaki drugi napad. Baš je to primetno u zadnjim mečevima. Denver sve bolji i bolji, a ova Oklahoma ne zna gde bije, Vestbruk 30% šut iz igre, 0% bacanja, stra'ota...

lopez

pre 6 godina

Harden ove sezone mora biti MVP. I prosle je zasluzio al su dali onom nabijacu statistike zbog tripl dablova. Ove sezone nema ko da se umesa u trku. Kari i Durant ne igraju nesto preterano dobro vec kolko im treba da pobede, Lebron igra solidno ali Klivlend izgleda ocajno te on otpada. Vestbruk otpada, em sto je dosta losiji nego prosle sezone em je i OKC raspad. Leonard je u startu eliminisam jer ce propustiti 20ak utakmica. Irving ima neke sanse ako Boston bude prvi na istoku sa 55-60 pobeda ali njegove brojke su smesne u odnosu na Hardena. Harden MVP

baki

pre 6 godina

Lebron i dalje odleva vremenu. Nije kao pre ali i dalje ima momente kad se zapitam wtf. Imao jedno zakucavanje sinoc gledoa sam pet puta, nije mi jasno kako. Harden MVP par sezona unazad, valjda ce ovaj put da mu daju konacno.

Fan fekt: Lebron nikad nije pobedio utakmicu u Hjustonu, neverovatno

anti-reklamozder

pre 6 godina

impresivnije da je hjuston imao samo 8 igraca u rotaciji a I 8. (Brown) samo 5. min na terenu. to je kad se igra bez odbrane ,mozes sta god pozelis...

petarczv

pre 6 godina

Harden objasnio lebronu ko je mvp.

Vodi sinoc lebron loptu nesto kao dribla nenea provlaci je kroz noge i lopta mu bezi na njegovu polovinu terena od dize ruke u vis kao pusta je,sudije sviraju backcourt kad on pocinje da vristi na sudije kao nije njemu pobegla lopta nego mu je nene izbio a nene na metar bio. Komentatori u shoku lebron i dalje pravi predstavu...e zato ga ne volim i tacka.

kale

pre 6 godina

Eto, neka mu je i objasnio ko je MVP. Ja bi bio zacudjen da Lebron nakon 15 sezona i toliko minuta na svojim ledjima i dalje objasnjava drugima ko je MVP. Mora i on da posustane. Nije ovo vise 2008. ili 2009. kad je mogao sa Sasom Pavlovicem i Mo Vilijamsom da pobedi 60+ utakmica. U fazi je karijere kad je jedino bitno sta ce uraditi u maju i junu. Do tada moze da ne igra uopste. Niko nece pricati o tome kako je Lebron igrao u novembru 2017 vec ce biti samo bitno kako je igrao u junu 2018. Partije u novembru su bitne onima koji tek treba da se dokazuju i da izgrade sebi mesto medju legendama.

Zagor

pre 6 godina

lopez

Ok ti je misljenje, samo ne mogu da shvatim cemu nepostovanje prema RW. Da je njegova ekipa trpela zbog toga pa jos i da kazes. Inace, slazem se da je Harden na dobrom putu da budem mvp iako je sezona tek pocela. Ako ne napravi neki uspeh sa ekipom bice zapamcen kao fantastican napadac i to je to. Uvek sam tvrdio, tvrdim to i sad, da on nikad nece uzeti titulu.

Miki28

pre 6 godina

T-Mek je bio fenomenalan napadac, povrede su ga sprijecile da napravi vise. Uzivao sam da ga gledam ali zaostavstina mu je takva da nista nije uradio u PO. Usao je HOF i svaka cast ali mogao je mnogo, mnogo vise. Nista znacajno u PO nije napravio. Za sada takva sudbina i Hardena prati a i Kris Pola i bas bih volio da opovrgnu ovu moju pricu i urade nesto, imaju dobru ekipu ali mora i ta odbrana da se zaigra u PO majku mu, ne moze se svaki mec ici na 120+ poena. Nesto sto je falilo i samom treneru Hjustona dok je vodio Nesa, STAT-a i ostale, milina za gledanje ali u PO ne mogu da odigraju odbranu kad treba. GS isto igra na veliki broj poena ali oni kad zaigraju odbranu tih nekoliko minuta i krenu da sipaju, spasavaj se ko moze. To Hjuston nema

Miki28

pre 6 godina

Lopez, kad je Harden bio u Okc i igrao finale bio je najbolji 6-ti igrac lige. Koliko je bio bitan su itekako znali u Majamiju pa su se Lebron i Vejd itekako potrudili da ga limitiraju i uspjeli u tome i otud lagana tatiula Majamija. Znali su da ce Durent isporuciti svoje, znali su da ce Wbrk divljati i pustili ga ali sh znli da moraju zaustavit 2 na 2 igru Okc koju je forsirao Harden i uspjeli su u tome tako da ta prica kako nije od njega zavisilo ne stoji bas. Harden je fenomenalan igrac, brutalan napadac ali ne vjerujem da ce ikada dostici nivo Dzejmsa, Durenta i Karija. Nije sve u statistici, ima nesto i u pobedjivanju a tu je Harden jako tanak u PO, itekako ga prate price da je choker. Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

LBJ igra sa grupom građana u Klivlendu, totalno su nezainteresovani.
(123, 10. novembar 2017 12:27)

Nije tačno, ima vrlo dobru ekipu, sinoć su čak i igrali nešto odbranu iako su za 3/4 primili 100 poena ravno.
Problem je što već četiri u nizu isto se dešava, NE POSTOJI GRAĐENJE skoka, užas jedan kako to Hjuston sinoć nije više kaznio i jedva dobio jer imali su 12 il više skokova u napadu, MNOGO brate.
Lav je preozbiljna rupetina u odbrani stvarno, ali osnovni problem svega je LU, čovek je nemač pojma.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zanimljiv je podatak da je Lebron i u prvoj sezoni sa Majamijem ovako slično startovao, pa onda i u prvoj sezoni sa Kavsima sa Irvingom i Lavom, i sad opet sa renoviranijim timom, prethodna dva puta je svejedno otišao do finala, da li će i sad?
Ja mislim da hoće, jer kad se vrati Ajzea, mnogo će to sve biti bolje

opet ja

pre 6 godina

leBronu je statistika i dalje tu, ali ono sto vise nije tu to je kretanje bez lopte i odbrana 1 na 1. Ovo prvo je krucijalno jer moderna kosarka se zasniva na protoku lopte i brzoj igri. Igrac koji stoji kad nema loptu samo gusi protok lopte. Lebron je prevadizjen u modernoj kosarci. On je tip igraca koji je stvoren za stariju kosarku gde se vise igralo 1 na 1, gde se lopta davi 20 sekundi i onda krece na kos i gde sut sa distance nije bio bitan. Sve ono sto je bitno u modernoj kosarci Lebronu fali. Pravo je i cudo da je postigao ovoliko.

lopez

pre 6 godina

(Zagor, 10. novembar 2017 10:26)

Pa zato sto jeste nabijao statistiku. Ima na youtubu brdo klipove gde se vidi kako mu se ceo tim sklanja kako bi on pokupio skok. To je nabijanje statistike, sto ne znaci da je to negativno za tim ali je cinjenica da taj broj skokova nije realan za plejmejkera. Takodje, konstantno je ostavljao svog igraca samog na trojci kako bi cekao u reketu skok. Harden i ne moze da osvoji jer i nema dovoljno dobar tim oko sebe. Covek nema Karija, Tompsona i Grina. Nema Irvinga i Lava. Nema Garneta, Ronda i Alena. Nema Onila. Covek godinama igra bez adekvatne podrske a i dalje uspeva da Hjuston svake sezone pobedi 55-60 utakmica. najveca podrska mu je bio Hauard koji je polovinu meceva bio povredjen. Sad cemo videti sta ce biti sa Kris Polom. Naravno, ne racunam period OKC gde je bio sesti igrac i nije zavisilo od njega.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek 
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26) 

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?
(petarczv, 10. novembar 2017 13:31)

Misli na T-Maca koji je možda i najveći choker ikad nažalost iako ga obožavam jer je bio zver

Zagor

pre 6 godina

Kavsi igra ocajnu odbranu. Jako je cudno gledati Lebrona kako ne moze da obrani skoro nijedan prodor. Ako to dovedu u red, bez problema uzimaju istok. S druge strane Hjuston napadacki neverovatna ekipa, Harden standardno (mada je dosta faulova koje mu sviraju prava komedija), Gordon u odlicnoj formi. Posebno me odusevljava Kapelin napredak u napadu, decko se neverovatno popravio. S druge strane, odbrana im je konstantno problematicna. Kapela i donekle Ariza prolazna ocena, ostatak ekipe ocaj. Hardena taj segment igre ne zanima.

petarczv

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26)

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?

veljko

pre 6 godina

lebron je, uprkos velikom broju izgubljenih lopti, bio najbolji pojedinac. pogledajte samo hardenove procente od sinoc. volim hardena, ali je jasno da on nije lebronov nivo. niti ce do njega doci svojom boljom igrom. jednog dana, ubrzo, ce se izjednaciti, kada lebron bude igrao losije. realno. samo durent, kari i rw su prisli njegovom nivou.

Miloš

pre 6 godina

"Kapela srušio Klivlend" je malo ispraviji naslov, ali marketing je čudo.
Kao što neko reče za Lejkerse - "Bol i ekipa". Pare i samo pare.

petarczv

pre 6 godina

Harden objasnio lebronu ko je mvp.

Vodi sinoc lebron loptu nesto kao dribla nenea provlaci je kroz noge i lopta mu bezi na njegovu polovinu terena od dize ruke u vis kao pusta je,sudije sviraju backcourt kad on pocinje da vristi na sudije kao nije njemu pobegla lopta nego mu je nene izbio a nene na metar bio. Komentatori u shoku lebron i dalje pravi predstavu...e zato ga ne volim i tacka.

opet ja

pre 6 godina

leBronu je statistika i dalje tu, ali ono sto vise nije tu to je kretanje bez lopte i odbrana 1 na 1. Ovo prvo je krucijalno jer moderna kosarka se zasniva na protoku lopte i brzoj igri. Igrac koji stoji kad nema loptu samo gusi protok lopte. Lebron je prevadizjen u modernoj kosarci. On je tip igraca koji je stvoren za stariju kosarku gde se vise igralo 1 na 1, gde se lopta davi 20 sekundi i onda krece na kos i gde sut sa distance nije bio bitan. Sve ono sto je bitno u modernoj kosarci Lebronu fali. Pravo je i cudo da je postigao ovoliko.

veljko

pre 6 godina

lebron je, uprkos velikom broju izgubljenih lopti, bio najbolji pojedinac. pogledajte samo hardenove procente od sinoc. volim hardena, ali je jasno da on nije lebronov nivo. niti ce do njega doci svojom boljom igrom. jednog dana, ubrzo, ce se izjednaciti, kada lebron bude igrao losije. realno. samo durent, kari i rw su prisli njegovom nivou.

lopez

pre 6 godina

Harden ove sezone mora biti MVP. I prosle je zasluzio al su dali onom nabijacu statistike zbog tripl dablova. Ove sezone nema ko da se umesa u trku. Kari i Durant ne igraju nesto preterano dobro vec kolko im treba da pobede, Lebron igra solidno ali Klivlend izgleda ocajno te on otpada. Vestbruk otpada, em sto je dosta losiji nego prosle sezone em je i OKC raspad. Leonard je u startu eliminisam jer ce propustiti 20ak utakmica. Irving ima neke sanse ako Boston bude prvi na istoku sa 55-60 pobeda ali njegove brojke su smesne u odnosu na Hardena. Harden MVP

lopez

pre 6 godina

(Zagor, 10. novembar 2017 10:26)

Pa zato sto jeste nabijao statistiku. Ima na youtubu brdo klipove gde se vidi kako mu se ceo tim sklanja kako bi on pokupio skok. To je nabijanje statistike, sto ne znaci da je to negativno za tim ali je cinjenica da taj broj skokova nije realan za plejmejkera. Takodje, konstantno je ostavljao svog igraca samog na trojci kako bi cekao u reketu skok. Harden i ne moze da osvoji jer i nema dovoljno dobar tim oko sebe. Covek nema Karija, Tompsona i Grina. Nema Irvinga i Lava. Nema Garneta, Ronda i Alena. Nema Onila. Covek godinama igra bez adekvatne podrske a i dalje uspeva da Hjuston svake sezone pobedi 55-60 utakmica. najveca podrska mu je bio Hauard koji je polovinu meceva bio povredjen. Sad cemo videti sta ce biti sa Kris Polom. Naravno, ne racunam period OKC gde je bio sesti igrac i nije zavisilo od njega.

веверица

pre 6 godina

утакмица између лејкерса и визардса. на терену 24 играча од којих бар 3 ол стара. преглед утакмице на nba.com почиње са "лонзо бол и лејкерси дочекали су визарде". ало!? клинац игра лошије од богдана богдановића за којег у уса малтене нико не зна ни да постоји, вероватно никада неће бити ол стар играч, а главна је звезда у најави једне овакве утакмице. зашто рођаци? и како човек да га не мрзи. како?

kale

pre 6 godina

Eto, neka mu je i objasnio ko je MVP. Ja bi bio zacudjen da Lebron nakon 15 sezona i toliko minuta na svojim ledjima i dalje objasnjava drugima ko je MVP. Mora i on da posustane. Nije ovo vise 2008. ili 2009. kad je mogao sa Sasom Pavlovicem i Mo Vilijamsom da pobedi 60+ utakmica. U fazi je karijere kad je jedino bitno sta ce uraditi u maju i junu. Do tada moze da ne igra uopste. Niko nece pricati o tome kako je Lebron igrao u novembru 2017 vec ce biti samo bitno kako je igrao u junu 2018. Partije u novembru su bitne onima koji tek treba da se dokazuju i da izgrade sebi mesto medju legendama.

petarczv

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26)

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?

anti-reklamozder

pre 6 godina

impresivnije da je hjuston imao samo 8 igraca u rotaciji a I 8. (Brown) samo 5. min na terenu. to je kad se igra bez odbrane ,mozes sta god pozelis...

Zagor

pre 6 godina

lopez

Ok ti je misljenje, samo ne mogu da shvatim cemu nepostovanje prema RW. Da je njegova ekipa trpela zbog toga pa jos i da kazes. Inace, slazem se da je Harden na dobrom putu da budem mvp iako je sezona tek pocela. Ako ne napravi neki uspeh sa ekipom bice zapamcen kao fantastican napadac i to je to. Uvek sam tvrdio, tvrdim to i sad, da on nikad nece uzeti titulu.

baki

pre 6 godina

Lebron i dalje odleva vremenu. Nije kao pre ali i dalje ima momente kad se zapitam wtf. Imao jedno zakucavanje sinoc gledoa sam pet puta, nije mi jasno kako. Harden MVP par sezona unazad, valjda ce ovaj put da mu daju konacno.

Fan fekt: Lebron nikad nije pobedio utakmicu u Hjustonu, neverovatno

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek 
(Miki28, 10. novembar 2017 12:26) 

Mislis na T-Mac-a koji je postigao 13p za 33 sec i pobedio Sas?
(petarczv, 10. novembar 2017 13:31)

Misli na T-Maca koji je možda i najveći choker ikad nažalost iako ga obožavam jer je bio zver

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Neće Kavse pa neće, "Brada" sve bolji i bolji i konstantniji, ozbiljan pretendent na MVP titulu. U zadnja 3 meča NO (čiji sam navijač) primećujem ozbiljna ispucavanja Kazinsa i znatno veći broj upućenih šuteva od Dejvisa, sa vrlo problematičnim procentima. Jesu dobili ona prethodna dva, ali je "Obrva" imao 70% šuta iz igre, a večeras ispod 50% i odmah poraz. Kazins mora da se obuzda, jer je ipak ovde Dejvis "lider tima" (ili bar po mom mišljenju treba da bude) i mora tome da se prilagodi i da više traži asistencije u reket ili vani, a ne da se ispucava ko Kari ili Gordon sa trojke svaki drugi napad. Baš je to primetno u zadnjim mečevima. Denver sve bolji i bolji, a ova Oklahoma ne zna gde bije, Vestbruk 30% šut iz igre, 0% bacanja, stra'ota...

Miki28

pre 6 godina

Lopez, kad je Harden bio u Okc i igrao finale bio je najbolji 6-ti igrac lige. Koliko je bio bitan su itekako znali u Majamiju pa su se Lebron i Vejd itekako potrudili da ga limitiraju i uspjeli u tome i otud lagana tatiula Majamija. Znali su da ce Durent isporuciti svoje, znali su da ce Wbrk divljati i pustili ga ali sh znli da moraju zaustavit 2 na 2 igru Okc koju je forsirao Harden i uspjeli su u tome tako da ta prica kako nije od njega zavisilo ne stoji bas. Harden je fenomenalan igrac, brutalan napadac ali ne vjerujem da ce ikada dostici nivo Dzejmsa, Durenta i Karija. Nije sve u statistici, ima nesto i u pobedjivanju a tu je Harden jako tanak u PO, itekako ga prate price da je choker. Ne bih volio da budem u pravu ali mislim da ce biti novi T-Mek

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

Zanimljiv je podatak da je Lebron i u prvoj sezoni sa Majamijem ovako slično startovao, pa onda i u prvoj sezoni sa Kavsima sa Irvingom i Lavom, i sad opet sa renoviranijim timom, prethodna dva puta je svejedno otišao do finala, da li će i sad?
Ja mislim da hoće, jer kad se vrati Ajzea, mnogo će to sve biti bolje

Zagor

pre 6 godina

Kavsi igra ocajnu odbranu. Jako je cudno gledati Lebrona kako ne moze da obrani skoro nijedan prodor. Ako to dovedu u red, bez problema uzimaju istok. S druge strane Hjuston napadacki neverovatna ekipa, Harden standardno (mada je dosta faulova koje mu sviraju prava komedija), Gordon u odlicnoj formi. Posebno me odusevljava Kapelin napredak u napadu, decko se neverovatno popravio. S druge strane, odbrana im je konstantno problematicna. Kapela i donekle Ariza prolazna ocena, ostatak ekipe ocaj. Hardena taj segment igre ne zanima.

Znači Haoos (čisto onako komentar)

pre 6 godina

LBJ igra sa grupom građana u Klivlendu, totalno su nezainteresovani.
(123, 10. novembar 2017 12:27)

Nije tačno, ima vrlo dobru ekipu, sinoć su čak i igrali nešto odbranu iako su za 3/4 primili 100 poena ravno.
Problem je što već četiri u nizu isto se dešava, NE POSTOJI GRAĐENJE skoka, užas jedan kako to Hjuston sinoć nije više kaznio i jedva dobio jer imali su 12 il više skokova u napadu, MNOGO brate.
Lav je preozbiljna rupetina u odbrani stvarno, ali osnovni problem svega je LU, čovek je nemač pojma.

Miki28

pre 6 godina

T-Mek je bio fenomenalan napadac, povrede su ga sprijecile da napravi vise. Uzivao sam da ga gledam ali zaostavstina mu je takva da nista nije uradio u PO. Usao je HOF i svaka cast ali mogao je mnogo, mnogo vise. Nista znacajno u PO nije napravio. Za sada takva sudbina i Hardena prati a i Kris Pola i bas bih volio da opovrgnu ovu moju pricu i urade nesto, imaju dobru ekipu ali mora i ta odbrana da se zaigra u PO majku mu, ne moze se svaki mec ici na 120+ poena. Nesto sto je falilo i samom treneru Hjustona dok je vodio Nesa, STAT-a i ostale, milina za gledanje ali u PO ne mogu da odigraju odbranu kad treba. GS isto igra na veliki broj poena ali oni kad zaigraju odbranu tih nekoliko minuta i krenu da sipaju, spasavaj se ko moze. To Hjuston nema

Miloš

pre 6 godina

"Kapela srušio Klivlend" je malo ispraviji naslov, ali marketing je čudo.
Kao što neko reče za Lejkerse - "Bol i ekipa". Pare i samo pare.