1. Sve je to lepo, ali covek nece da prizna da je pogresio po pitanju Drazena Petrovica. Zakovao ga je za klupu bas kada je trebalo da razbija sve oko sebe... Mozda se sada i kaje zbog toga, ali nece da prizna nikako...
  (Bagg, 9. februar 2004 09:19)

  # Link komentara

 2. "Кингси" и "Далас" играју /за посматраче/најатрактивнију кошарку. Стил: трчи и пуцај. Много скокова, додавања, шутева, кошева ....лепо.Али ни "Кингси" ни "Далас" никада неће бити прваци НБА. Зашто? Па нпр. зато што прву и последњу минуту утакмице играју на исти начин. Код њих нема промене ритма/ни у главним мечевима у плеј-офу/,акције се у 90 одсто случајева своде на индивидуална решења, нема доследно проведених и договорених акција за кључне тренутке, шутира ко стигне и када то не треба да чини. Па у "Сакраменту" су центри годинама најбољи асистенти?! Биби и Џексон више личе на бекове шутере него на плејове. Прваци НБА су зато "Лејкерси" и "Сан Антонио" који мимају те "европске" манире. Кад загусти - зна се ко коси, а ко воду носи. Акције се тачно праве за одређене играче. Њихови плејови су стварно плејови - /плеј мејкер - онај који прави игру/. Жао ми је због "Кинса", али ако се ту нешто не учини ове или наредне сезоне - ништа од титуле. А то треба да учини Аделман. Мада, у годинама је када се схватање ове игре тешко мења.
  (неле, 9. februar 2004 19:58)

  # Link komentara

 3. A moja je vizija da je kosarka igra u kojoj igraju njih 5 sa jedne i njih 5 sa druge strane i jedni pokusavaju da probace loptu kroz obruc, dok ovi drugi pokusavaju da ih sprece.
  Jadan li je taj tim koji ima trenera cija je vizija: "On je navikao na to da bude igrač kome će ići lopta u ključnim momentima i koji će teške situacije rešavati na pravi način. To je ono što će dobiti ova ekipa".
  Pa sta je onda uloga trenera?
  (Deidre Blossom, 11. februar 2004 11:50)

  # Link komentara

 4. Да је тренер Сакрамента био неко од следећих: Слоан, Ван Ганди или Поповић, они би већ били прваци. Можда и са неким од наших великих: Обрадовић, Ивковић, Маљковић. Али, са Аделманом неће никад бити!
  (Дејан, 21. februar 2004 00:36)

  # Link komentara

 5. Covek je ipak jedan od najboljih trenera u NBA.
  (vlada, 16. mart 2004 02:38)

  # Link komentara