NFL: Staford razbio Pekerse

Ekipa Detroit Lajonsa lako je savladala Grin Bej Pekerse 30:17, u poslednjem meču devetog vikenda NFL sezone.

AK Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Iako sam simpatizer Packersa, drago mi je sto se vidi da je McCarthy neuracunljivi sarlatan koji se samo slepa uz Rodgersa.
   (Pit Agora, 7. novembar 2017 10:51)

  # Link komentara

 2. Ovo je sasvim logičan sled događaja jer Pekersi ne mogu da se sastave nakon povrede Rodžersa. To više nije ista ekipa tako da su se verovatno oprostili od doigravanja. Na neki način je za njih sezona gotova mada se Pekersi neće predavati. Ono što je obeležilo prethodnih par dana je odlazak Garopola iz Pats-a u SF. Biće zanimljivo videti može li Garopolo pokrenuti ovu franšizu. S druge strane, Pats-i poprilično rizikuju jer ostaju sa Brejdijem kao jedinim QB-om do kraja sezone. Takođe, vredno pomena je i meč između Dalasa i Kanzasa. Izvanredan meč dve jako dobre ekipe. Dalas po meni ove sezone ima ekipu za sam vrh. Doduše treba videti kako će ekipa igrati za vreme Eliotove suspenzije. Filadelfija takođe igra u velikom stilu i sigurno da ima velike ambicije.
  (Severac, 7. novembar 2017 10:32)

  # Link komentara

 3. Steta za Pekerse, ne pamtim da je jedna ekipa bila ovako osakacena
   (gishka, 7. novembar 2017 10:32)

  # Link komentara

 4. Sa Rodzersom su lagano mogli do 12-4. Ovako 6-10 u najboljem slucaju. Bas je mucno gledati ovog Handlija.
   (BarbaDjole, 7. novembar 2017 10:23)

  # Link komentara

 5. Mi da se skupimo iz kraja, bi dobili Peckerse bez Arona. Steta za njega bili su favoriti u NFC- u. Ovako totalno otvorena borba za superbowl, i to vise ekipa.
   (Gосподин Смит, 7. novembar 2017 09:56)

  # Link komentara