Nedelja, 05.11.2017.

18:54

Pešić iz ofsajda kompletirao het-trik?

Fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Pešić postigao je tri gola u pobedi svoje ekipe nad Radničkim u Nišu 4:0, ali Pešićev treći gol može biti predmet rasprave.

Izvor: B92

Pešiæ iz ofsajda kompletirao het-trik? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Objektivan

pre 6 godina

Ovo stvarno više nema smisla šta radi Arena. Dok partizan prenosi okoreli grobar zvezdu prenosi "objektivan" komentator kome je stalno kao neprijatno da prizna istinu i to ne prvi put. Ko redovno prati utakmice domaceg prvenstva zna o cemu pricam.
Objasnite vec jednom ovim nazovi komentatorima da je ofsajd kada je napadac u trenutku dodavanja blizi protivnickom golmanu od linije na kojoj je poslednji odbrambeni igrac. Ali najbitnije je da ta linija mora da bude paralelna sa gol linijom a ne pod uglom koji odgovara komentatoru. I to je cela filozofija ovde.

Pomenuti komentator je bar 10 puta za mesec dana pogresno procenio. Samo ne znam da li je slucajno ili namerno.

I jos nesto, sve se ovo desava kada je utakmica vec resena.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Ljudi, da li je ovo moguće? Neki pristalica zvezde sme da kaže za nekog drugog da je sns-kompleksaš? Vi, kojima je Bajko nosio tortu sa zaokruženim brojem jedan, identičnih boja kao na plakatama i reklamama za, pogađajte, vladajuću stranku?! Obraz - ĐON!

Istina

pre 6 godina

Sramota, kokeza vragolane pokloni im titulu odmah...
(shomx, 5. novembar 2017 22:16)

Vama je poklonio prethodne sezone a svim sredstvima se trudi,da vam pokloni i ove ali s obzirom na kvalitet sadašnje Zvezde i njenog trenera,teško da će uspeti.Inače,bio sam juče na Čairu i nijedna situacija nije bila sporna,koju vi želite da predstavite,kako bi opravdali sramna suđenja u korist partizana i nepostojeće penale.Penal nad Pešićem čist kao suza,okrenuo ga je protivnik oko svoje ose,povlačenjem a nije bio ni ofsajd jer je igrač Radničkog zakasnio za delić sekunde da izađe a Pešić je utrčao pravovremeno.Niko na tribini oko mene,nije ni pomenuo ili posumnjao na ofsajd jer se odmah videlo da nije bio.

analiza

pre 6 godina

@analiza


Znaci kada si okrenut ledjima protivniku mozes i da skocis na njega i lupis laktom..ma sve mozes, ali faula nema?
(Peca)
Naravno,dragi moj Peco.Nema faula ako odbrambeni igrac nema nameru ili bar "facijalnu ekspresiju" koja pokazuje nameru da nazpravi faul.Pogledaj klip Colovica na Ju tjubu o tome.Ali,da si procitao izmedju redova ,ukapirao bi sta hocu da kazem(zadnja recenica moze da objasni moj stav).Jer,vidis,napadac CZ nije zeleo da bude u ofsajdu i samim time je jasno da "nije" u ofsajdu.Takodje igrac Macve"nema oci na ledjima" pa nema veze sto je podigao sa zemlje protivnickog napadaca koji je primio loptu u sesnaestercu-jer,racuna se samo namera,racuna se samo izraz lica pri faulu i bitno je,znas,gde si pri pravljenju faula gledao-evo,igrac Macve gledao ka svom golmanu i nema veze sto je omeo Pantica da sutne na gol-to su najnovija pravila za sudjenje u Srbiji.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.
(Djomla, 05. novembar 2017 21:55)

Ovi sa Arene znaju to i gore od ove sramotne konstatacije o ofsajdu iz ugla iz kog je nemoguće dati ocenu,sećamo se svi kada je protiv Voše korišćen snimak sa utakmice od nekoliko dana ranije....
Partizanska spin mašinerija radi 24 sata dnevno bez slobodnog dana!

IT...remake

pre 6 godina

Ma kakva rasprava,kakav ofsajd...regularno :))))
Nego....jel se oglasio Terzic????Snimatelj koji je ovo zabelezio dozivotno vise nece snimati Zvezdine utakmice :D

Realno

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Vi ste davno presli sve mere oko namestanja a ko jos ne pamti vase tekme sa Zetom,Novim Pazarom,Hajdukom iz Kule i ostale,pa sudijsku kradju iz polufinale kupa sa Zvezdom i Niskim Radnickim ili finale sa Vojvodinom...toliko toga ima da bi mi ovih 1500 karaktera za pisanje jednog komentara bilo premalo.Pokrijte se usima i ucutite,ako imate bar malo obraza i morala jer ste najsramniji klub svih vremena.

zzbz

pre 6 godina

Cak je i komentator rekao da je sigurno ofsajd.. Cekajte po kom kriterijumu je ovo ofsajd? Zar nije ovaj na slici dole igrac Radnickog nije najblizi golmanu?

miroslav72

pre 6 godina

Zautavite snimak na 0,19 gde se dobro vidi linija centra i svu vi koji tvrdite da je ofsajd lepo da se izvinete jer vas je ugao kamere zavarao. Sedi krivo govori pravo. sportski pozdrav!

sampion evrope 92

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Sve je jasno kad ko dan,bio na interpolovoj poternici....

anica

pre 6 godina

Ne znam koji je razlog da se oseti strah pred sutrasnji mec...poraz od Partizana, pobeda, sport je to!
Drage iskompleksirane komsije, kao evropski prvaci u kosarci ne bi trebali uopste da se obazirete na Zvezdanu, a kamoli da je sanjate i vredjate njenu igru i navijace.
U vasem slucaju je problem u crvenoj boji, a ne u igri...nije problem ni u vasoj ljubavi prema klubu jer je cemer i jad koliko vise mrzite protivnicki klub nego sto volite svoj. Umesto sto raspravljate ko gde upumpava pare, i da li smo FMPIDEAPEZOZVEZDANACOVICKEBA, bolje vidite ko ce vama da pomogne da se ocistite od korova koji vas zaokupirao...jer je Partizan veliki klub i nije zasluzio da ga podrzavaju nezreli isfrustrirani fikusi(cast izuzecima) koji ne znaju da je svaki novi dan sansa da nesto popravis...da je lenjost i tapkanje u mestu greh.
Neka bude dobra utakmica sutra i neka pobedi bolji.

Djomla

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.

zajam za Zemunelo

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

vi ste pokazali sta mozete jos 1993.

analiza

pre 6 godina

Poznato je da nije ofsajd ako napadac nema nameru da bude u ofsajdu.Takodje nije faul ako igrac odbrane nema oci na ledjima.Molim da se nauce osnovna pravila sudjenja.Za neobavestene,pogledati klip "facijalne ekspresije".Ovo je samo pokazna vezba za sudije tj sta treba i kad suditi ili ne suditi.Za dodatna objasnjenja procitati neka od brojnih saopstenja dr Terze.

flopp

pre 6 godina

lepo se vidi da je sudija na mestu,gleda u liniju gde je pesic,kamera iz ocajnog ugla ali opet moze i iz ovog ugla da se zakljuci da nema ofsajda,ali kada strucnjak sa arenesport kaze da je ofsajd,onda je ofsajd.

Batko

pre 6 godina

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!
(antiDebil, 5. novembar 2017 19:55)

Vidi, mozes ti da lazes sebe i svoje drugare, da verujete u Deda mraza i ostalo, ali isto tako dobro znate ili ti mozda jos nisu javili ???

U Fk vam je SNS
U Kk vam je SNS

Kapiras da je upumpavanje miliona u kk Zvezda i dovelo Zvezdu do bankrota??? Da su te pare imale samo za cilj da se izvuki iz javnih preduzeca i ubace u svoje dzepove. Ne verujes ??? Pitaj Vesica, koji sada to isto radi kod vas !
Pa zar nisi svestan da cete , kada ovi izadju iz vaseg kk biti definitivno "mrtvi" ?!
Zar ne shvatas da ovi vasi iz SNS-a nista ne rade "za dzabe", vec za svoje dzepove ?!
Niste nikakva opozicija, sta vise...Cak se ne moze reci ni da ste drzavni klub, vec REZIMSKI ....ali ok, tebi to ne moze da dodje do pameti i svaka diskusija prestaje.

Mirko

pre 6 godina

Jednostavno je. Vratite snimak na frejm u kome je lopta upućena i pogledajte gde stoji odbrambeni Radničkog a gde Pešič i stvar je jasna ko dan. Nema ni o od ofsajda.

LOL

pre 6 godina

@Batko

Pa isto toliko je SNS vezan i za Zvezdu. Na stranu sto dolaskom SNS-a pocinje preporod Zvezde (FK i KK), sam Vucic je izjavio da je deset puta vise dato Zvezdi nego Partizanu. Nije slucajno sto se Terza zahvaljuje i dodvorava Vucicu i odnosi se prema njemu kao prema gospodaru. Nije ni slucajno sto je citava delegacija iz KKCZ bila na inauguraciji, sto se i Covic zahvaljuje Vucicu, a ranije je bio i bata u klubu.

I Zvezda i Partizan su pod SNS-om, jedina razlika je sto je Zvezda mnogo vise profitirala od toga. Kako ce to na kraju da se zavrsi i po jedne i po druge, videcemo, ali je smesno Partizan vezivati za SNS, a Zvezdu izuzimati iz te price.

Batko

pre 6 godina

Nema veze sa ofsajdom... Ako pogledate bolje vidi se da kamera nije u pravom uglu... Samo malo ukljuciti mozak nije na odmet...
(hahah, 5. novembar 2017 19:50)

Ukljucili bi ovi sns-ovci , ali nemaju sta...tako da je to za njih ipak ofsajd

fancy

pre 6 godina

Sto ne izvukoste liniju nego zalepili print screen sa tv-a? Ovde mu sve dodje poluamaterizam. Ili ne? Ili da se na jadan nacin skrene tema sa penala koji se sude u Partizanovu korist? Mozda, a? Ofsajd u 0:4? Pa stvarno ste prevazisli sebe ovoga puta...ovo vise nema veze ni sa ostrascenoscu, Brankica se napada tako da nista vise nije sveto ovde. Sveli smo se na robotizovane mediokritete ciji je highlight dana prepucavanja oko vecitih rivala ko je gori u cemu? Vi novinari ste makar poslednji bastion odbrane, bili na zalost vise ne. Cast izuzecima.

NoName

pre 6 godina

Ofsajd je samo za komentatore Arene koji kao da rade za TV Partizan
(goran, 05. novembar 2017 20:26)

Komentatori Arene RADE za Partizan.

dr feelgood

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...

BVB

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3... 
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23) 

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...
(asdf, 05. novembar 2017 19:53)

Neka se oduzme jedan gol Partizanu (Borac) nije 1-2 nego 1-1.. Ili (Napredak) nije 1-1 nego 0-1.

a nekad ste bili B92

pre 6 godina

Auuu, vidi se da pisete za gtr, pa sto smanjiste sliku da se ne vidi linija na centru terena. Po njoj se lepo vidi da li je bio ili nije bio ofsajd

my way

pre 6 godina

Јесте био офсајд, али бити навијач Партизана и након свега имати обзира да се јавиш везано за суђење уопште, камоли у победи Звезде од 4:0... коментзара без.

Vladan

pre 6 godina

Ne pokusavajte da izjednacite neku nebitnu situaciju sa svakonedeljnom kradjom bodova za Partizan!
(dragan, 05. novembar 2017 19:23)

Ne pokusavajte da izjednacite kradju Zvezdanesterca protiv Spartaka, sa cistim pobedama Partizana!!!

čekamo saopštenje

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 05. novembar 2017 19:23)

Ok, i nama jedan, nije 1:3, nego 1:2.
Mada bio je penal.

chupavi

pre 6 godina

Ovaj snimak nije dovoljan da se utvrdi dali je zaista bio ofsajd. Ako pogledamo igraca Radnickog u donjem uglu i linijskog sudiju koji je izgleda dobro postavljen, oni stoje u liniji dok Pesic utrcava pa je logicno objasnjenje ds nema ofsajda. Inace je komentator na areni iz ovog poluugla odmah video ofsajd a isto su javili svi mediji na prvu, dok su malo kasnije evo vec poceli sa anketama. Da vas pitam, zasto nema ankete dali je bio penal za preokret Partizana? I zasto pokusavate da izjednacite gol Pesica za 4:0 i onaj sumnjivi penal za koji vec preokret u sezoni? Zasto se niko ozbiljno ne bavi crno belom otimacinom koja traje vec drugu sezonu? Dali mislite da je srpski narod slep i da ne vidi sta se desava, kako se Partizan vestacki drzi u sampionskoj trci?

Svedok

pre 6 godina

Bio sam na stadionu,na istoku i negde u liniji,gde se odigrala akcija i tvrdim da nije bilo ofsajda,vec je Pesic utrcao iz pozadine,dok je igrac Radnickog bio poslednji i najblizi golmanu.

B9

pre 6 godina

Sad cekamo saopstenje iz Humske!? 
Jeste - Nije... Nije - Jeste... 
Lepa zabava za narod!
(kako ko, pa ja, 05. novembar 2017) Koliko je opšte poznato najčuveniji davaoci saopštenja su tandem Terza-Čova.

IvanM

pre 6 godina

Ofsajd je bio ne samo kod ovog gola, nego kod svih koje je Zvezda dala od osnivanja do dana današnjeg. Posebno onaj penal Pančeva u Bariju i ona tri u Tokiju.

Ne može to svako

pre 6 godina

Živ čovek greši. Neće Partizan dati nikakvo saopštenje niti komentar na TUĐU UTAKMICU. Mada, ...možda Vuletić iskoristi priliku da ... ne izdrži! Kao što i u Zvezdi nisu izdržali a znali su da je ćutati najpametnije.

VardaPFK

pre 6 godina

Pešićev treći gol može biti predmet rasprave!??

Kakvi feminizmi za istančani sluh zvezdaške javnosti.
Pa objavili ste sliku gde se jasno vidi da je čovek metar u ofsajdu.
Čitaj kao što pišeš, piši ono što vidiš :)

Batko

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju

Mikula

pre 6 godina

Hahaha, čime se vi bavite. Poslednji odbrambeni metar ispred Pešića, a vi prikažete sliku iz nekog neverovatnog ugla. Pogledajte video. ZVEZDA ŠAMPION

mali

pre 6 godina

Igrac Radnickog je najblizi golmanu. Povucite liniju od pomocnog sudije ka Pesicu koji je bio u liniji sa pomocnikom, pa ce te videti da igrac Radnickog stoji unutar te linije. A, ova slika ne govori nista, jer je snimljena pod uglom u odnosu na igrace, tako da je logicno da dalji igrac od kamere deluje kao da je blize golu.

grobari92

pre 6 godina

vi nakon, ne onog danas, nego onog sto se dogadja kontinuirano, kacite posebnu vest o necemu sto uopste nije ofsajd (da, iz ovog ugla tako izgleda, ali mislim da nije), a u glavnoj vesti pisete "gol Pesica iz ofsajda!" s uzvicnikom na kraju

coki

pre 6 godina

dragan...ne pokusavaj da izjednacis par utakmica u kosrist Partizana sa visedeceniskim kradjama za CZ.Predsednik saveza je covek koji je do juce bio u CZ.Koliko penala je CZ dobila prosle sezone?a pretprosle?kada ste,osim ove godine u poslednjih 15 godina igrali LS il LE?Kada je poslednji put sviran penal za Partizan u derbiju?

asdf

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23)

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...

Batko

pre 6 godina

Ofsajd ko kuća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 5. novembar 2017 19:24)

Ok, zaradio svoj sendvič...a sada vozi

antiDebil

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!

hocemo cenzuru

pre 6 godina

Kakav crni ofsajd, zaspao ovaj igrac Radnickog skroz levo. Gol cist ko suza. Al evo, krecu trolovi, boli valjda sto im je ceo stadion u Sapcu skandirao "lopovi,lopovi"

marko_bgd

pre 6 godina

pa ovaj gol je odlucio pobednika...ovaj gol je demoralisao igrace radnickog koji bi stigli tri gola zaostatka,mozda cak i preokrenuli,al eto sta ti je sudija...dok se igraci partizana bore 90 minuta i zasluzuju da im se svaki put svira penal i da im sudija pomogne,i to sudije vide,i zato je svaki penal za partizan zasluzen...jel tako grobari?

grobari92

pre 6 godina

vi nakon, ne onog danas, nego onog sto se dogadja kontinuirano, kacite posebnu vest o necemu sto uopste nije ofsajd (da, iz ovog ugla tako izgleda, ali mislim da nije), a u glavnoj vesti pisete "gol Pesica iz ofsajda!" s uzvicnikom na kraju

hocemo cenzuru

pre 6 godina

Kakav crni ofsajd, zaspao ovaj igrac Radnickog skroz levo. Gol cist ko suza. Al evo, krecu trolovi, boli valjda sto im je ceo stadion u Sapcu skandirao "lopovi,lopovi"

Batko

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju

Mikula

pre 6 godina

Hahaha, čime se vi bavite. Poslednji odbrambeni metar ispred Pešića, a vi prikažete sliku iz nekog neverovatnog ugla. Pogledajte video. ZVEZDA ŠAMPION

flopp

pre 6 godina

lepo se vidi da je sudija na mestu,gleda u liniju gde je pesic,kamera iz ocajnog ugla ali opet moze i iz ovog ugla da se zakljuci da nema ofsajda,ali kada strucnjak sa arenesport kaze da je ofsajd,onda je ofsajd.

anica

pre 6 godina

Ne znam koji je razlog da se oseti strah pred sutrasnji mec...poraz od Partizana, pobeda, sport je to!
Drage iskompleksirane komsije, kao evropski prvaci u kosarci ne bi trebali uopste da se obazirete na Zvezdanu, a kamoli da je sanjate i vredjate njenu igru i navijace.
U vasem slucaju je problem u crvenoj boji, a ne u igri...nije problem ni u vasoj ljubavi prema klubu jer je cemer i jad koliko vise mrzite protivnicki klub nego sto volite svoj. Umesto sto raspravljate ko gde upumpava pare, i da li smo FMPIDEAPEZOZVEZDANACOVICKEBA, bolje vidite ko ce vama da pomogne da se ocistite od korova koji vas zaokupirao...jer je Partizan veliki klub i nije zasluzio da ga podrzavaju nezreli isfrustrirani fikusi(cast izuzecima) koji ne znaju da je svaki novi dan sansa da nesto popravis...da je lenjost i tapkanje u mestu greh.
Neka bude dobra utakmica sutra i neka pobedi bolji.

chupavi

pre 6 godina

Ovaj snimak nije dovoljan da se utvrdi dali je zaista bio ofsajd. Ako pogledamo igraca Radnickog u donjem uglu i linijskog sudiju koji je izgleda dobro postavljen, oni stoje u liniji dok Pesic utrcava pa je logicno objasnjenje ds nema ofsajda. Inace je komentator na areni iz ovog poluugla odmah video ofsajd a isto su javili svi mediji na prvu, dok su malo kasnije evo vec poceli sa anketama. Da vas pitam, zasto nema ankete dali je bio penal za preokret Partizana? I zasto pokusavate da izjednacite gol Pesica za 4:0 i onaj sumnjivi penal za koji vec preokret u sezoni? Zasto se niko ozbiljno ne bavi crno belom otimacinom koja traje vec drugu sezonu? Dali mislite da je srpski narod slep i da ne vidi sta se desava, kako se Partizan vestacki drzi u sampionskoj trci?

Djomla

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.

NoName

pre 6 godina

Ofsajd je samo za komentatore Arene koji kao da rade za TV Partizan
(goran, 05. novembar 2017 20:26)

Komentatori Arene RADE za Partizan.

mali

pre 6 godina

Igrac Radnickog je najblizi golmanu. Povucite liniju od pomocnog sudije ka Pesicu koji je bio u liniji sa pomocnikom, pa ce te videti da igrac Radnickog stoji unutar te linije. A, ova slika ne govori nista, jer je snimljena pod uglom u odnosu na igrace, tako da je logicno da dalji igrac od kamere deluje kao da je blize golu.

Mirko

pre 6 godina

Jednostavno je. Vratite snimak na frejm u kome je lopta upućena i pogledajte gde stoji odbrambeni Radničkog a gde Pešič i stvar je jasna ko dan. Nema ni o od ofsajda.

miroslav72

pre 6 godina

Zautavite snimak na 0,19 gde se dobro vidi linija centra i svu vi koji tvrdite da je ofsajd lepo da se izvinete jer vas je ugao kamere zavarao. Sedi krivo govori pravo. sportski pozdrav!

zajam za Zemunelo

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

vi ste pokazali sta mozete jos 1993.

IvanM

pre 6 godina

Ofsajd je bio ne samo kod ovog gola, nego kod svih koje je Zvezda dala od osnivanja do dana današnjeg. Posebno onaj penal Pančeva u Bariju i ona tri u Tokiju.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.
(Djomla, 05. novembar 2017 21:55)

Ovi sa Arene znaju to i gore od ove sramotne konstatacije o ofsajdu iz ugla iz kog je nemoguće dati ocenu,sećamo se svi kada je protiv Voše korišćen snimak sa utakmice od nekoliko dana ranije....
Partizanska spin mašinerija radi 24 sata dnevno bez slobodnog dana!

Realno

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Vi ste davno presli sve mere oko namestanja a ko jos ne pamti vase tekme sa Zetom,Novim Pazarom,Hajdukom iz Kule i ostale,pa sudijsku kradju iz polufinale kupa sa Zvezdom i Niskim Radnickim ili finale sa Vojvodinom...toliko toga ima da bi mi ovih 1500 karaktera za pisanje jednog komentara bilo premalo.Pokrijte se usima i ucutite,ako imate bar malo obraza i morala jer ste najsramniji klub svih vremena.

marko_bgd

pre 6 godina

pa ovaj gol je odlucio pobednika...ovaj gol je demoralisao igrace radnickog koji bi stigli tri gola zaostatka,mozda cak i preokrenuli,al eto sta ti je sudija...dok se igraci partizana bore 90 minuta i zasluzuju da im se svaki put svira penal i da im sudija pomogne,i to sudije vide,i zato je svaki penal za partizan zasluzen...jel tako grobari?

fancy

pre 6 godina

Sto ne izvukoste liniju nego zalepili print screen sa tv-a? Ovde mu sve dodje poluamaterizam. Ili ne? Ili da se na jadan nacin skrene tema sa penala koji se sude u Partizanovu korist? Mozda, a? Ofsajd u 0:4? Pa stvarno ste prevazisli sebe ovoga puta...ovo vise nema veze ni sa ostrascenoscu, Brankica se napada tako da nista vise nije sveto ovde. Sveli smo se na robotizovane mediokritete ciji je highlight dana prepucavanja oko vecitih rivala ko je gori u cemu? Vi novinari ste makar poslednji bastion odbrane, bili na zalost vise ne. Cast izuzecima.

zzbz

pre 6 godina

Cak je i komentator rekao da je sigurno ofsajd.. Cekajte po kom kriterijumu je ovo ofsajd? Zar nije ovaj na slici dole igrac Radnickog nije najblizi golmanu?

Svedok

pre 6 godina

Bio sam na stadionu,na istoku i negde u liniji,gde se odigrala akcija i tvrdim da nije bilo ofsajda,vec je Pesic utrcao iz pozadine,dok je igrac Radnickog bio poslednji i najblizi golmanu.

Batko

pre 6 godina

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!
(antiDebil, 5. novembar 2017 19:55)

Vidi, mozes ti da lazes sebe i svoje drugare, da verujete u Deda mraza i ostalo, ali isto tako dobro znate ili ti mozda jos nisu javili ???

U Fk vam je SNS
U Kk vam je SNS

Kapiras da je upumpavanje miliona u kk Zvezda i dovelo Zvezdu do bankrota??? Da su te pare imale samo za cilj da se izvuki iz javnih preduzeca i ubace u svoje dzepove. Ne verujes ??? Pitaj Vesica, koji sada to isto radi kod vas !
Pa zar nisi svestan da cete , kada ovi izadju iz vaseg kk biti definitivno "mrtvi" ?!
Zar ne shvatas da ovi vasi iz SNS-a nista ne rade "za dzabe", vec za svoje dzepove ?!
Niste nikakva opozicija, sta vise...Cak se ne moze reci ni da ste drzavni klub, vec REZIMSKI ....ali ok, tebi to ne moze da dodje do pameti i svaka diskusija prestaje.

Batko

pre 6 godina

Ofsajd ko kuća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 5. novembar 2017 19:24)

Ok, zaradio svoj sendvič...a sada vozi

Batko

pre 6 godina

Nema veze sa ofsajdom... Ako pogledate bolje vidi se da kamera nije u pravom uglu... Samo malo ukljuciti mozak nije na odmet...
(hahah, 5. novembar 2017 19:50)

Ukljucili bi ovi sns-ovci , ali nemaju sta...tako da je to za njih ipak ofsajd

a nekad ste bili B92

pre 6 godina

Auuu, vidi se da pisete za gtr, pa sto smanjiste sliku da se ne vidi linija na centru terena. Po njoj se lepo vidi da li je bio ili nije bio ofsajd

BVB

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3... 
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23) 

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...
(asdf, 05. novembar 2017 19:53)

Neka se oduzme jedan gol Partizanu (Borac) nije 1-2 nego 1-1.. Ili (Napredak) nije 1-1 nego 0-1.

dr feelgood

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...

B9

pre 6 godina

Sad cekamo saopstenje iz Humske!? 
Jeste - Nije... Nije - Jeste... 
Lepa zabava za narod!
(kako ko, pa ja, 05. novembar 2017) Koliko je opšte poznato najčuveniji davaoci saopštenja su tandem Terza-Čova.

LOL

pre 6 godina

@Batko

Pa isto toliko je SNS vezan i za Zvezdu. Na stranu sto dolaskom SNS-a pocinje preporod Zvezde (FK i KK), sam Vucic je izjavio da je deset puta vise dato Zvezdi nego Partizanu. Nije slucajno sto se Terza zahvaljuje i dodvorava Vucicu i odnosi se prema njemu kao prema gospodaru. Nije ni slucajno sto je citava delegacija iz KKCZ bila na inauguraciji, sto se i Covic zahvaljuje Vucicu, a ranije je bio i bata u klubu.

I Zvezda i Partizan su pod SNS-om, jedina razlika je sto je Zvezda mnogo vise profitirala od toga. Kako ce to na kraju da se zavrsi i po jedne i po druge, videcemo, ali je smesno Partizan vezivati za SNS, a Zvezdu izuzimati iz te price.

my way

pre 6 godina

Јесте био офсајд, али бити навијач Партизана и након свега имати обзира да се јавиш везано за суђење уопште, камоли у победи Звезде од 4:0... коментзара без.

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Ljudi, da li je ovo moguće? Neki pristalica zvezde sme da kaže za nekog drugog da je sns-kompleksaš? Vi, kojima je Bajko nosio tortu sa zaokruženim brojem jedan, identičnih boja kao na plakatama i reklamama za, pogađajte, vladajuću stranku?! Obraz - ĐON!

Objektivan

pre 6 godina

Ovo stvarno više nema smisla šta radi Arena. Dok partizan prenosi okoreli grobar zvezdu prenosi "objektivan" komentator kome je stalno kao neprijatno da prizna istinu i to ne prvi put. Ko redovno prati utakmice domaceg prvenstva zna o cemu pricam.
Objasnite vec jednom ovim nazovi komentatorima da je ofsajd kada je napadac u trenutku dodavanja blizi protivnickom golmanu od linije na kojoj je poslednji odbrambeni igrac. Ali najbitnije je da ta linija mora da bude paralelna sa gol linijom a ne pod uglom koji odgovara komentatoru. I to je cela filozofija ovde.

Pomenuti komentator je bar 10 puta za mesec dana pogresno procenio. Samo ne znam da li je slucajno ili namerno.

I jos nesto, sve se ovo desava kada je utakmica vec resena.

analiza

pre 6 godina

Poznato je da nije ofsajd ako napadac nema nameru da bude u ofsajdu.Takodje nije faul ako igrac odbrane nema oci na ledjima.Molim da se nauce osnovna pravila sudjenja.Za neobavestene,pogledati klip "facijalne ekspresije".Ovo je samo pokazna vezba za sudije tj sta treba i kad suditi ili ne suditi.Za dodatna objasnjenja procitati neka od brojnih saopstenja dr Terze.

coki

pre 6 godina

dragan...ne pokusavaj da izjednacis par utakmica u kosrist Partizana sa visedeceniskim kradjama za CZ.Predsednik saveza je covek koji je do juce bio u CZ.Koliko penala je CZ dobila prosle sezone?a pretprosle?kada ste,osim ove godine u poslednjih 15 godina igrali LS il LE?Kada je poslednji put sviran penal za Partizan u derbiju?

IT...remake

pre 6 godina

Ma kakva rasprava,kakav ofsajd...regularno :))))
Nego....jel se oglasio Terzic????Snimatelj koji je ovo zabelezio dozivotno vise nece snimati Zvezdine utakmice :D

čekamo saopštenje

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 05. novembar 2017 19:23)

Ok, i nama jedan, nije 1:3, nego 1:2.
Mada bio je penal.

VardaPFK

pre 6 godina

Pešićev treći gol može biti predmet rasprave!??

Kakvi feminizmi za istančani sluh zvezdaške javnosti.
Pa objavili ste sliku gde se jasno vidi da je čovek metar u ofsajdu.
Čitaj kao što pišeš, piši ono što vidiš :)

Vladan

pre 6 godina

Ne pokusavajte da izjednacite neku nebitnu situaciju sa svakonedeljnom kradjom bodova za Partizan!
(dragan, 05. novembar 2017 19:23)

Ne pokusavajte da izjednacite kradju Zvezdanesterca protiv Spartaka, sa cistim pobedama Partizana!!!

Istina

pre 6 godina

Sramota, kokeza vragolane pokloni im titulu odmah...
(shomx, 5. novembar 2017 22:16)

Vama je poklonio prethodne sezone a svim sredstvima se trudi,da vam pokloni i ove ali s obzirom na kvalitet sadašnje Zvezde i njenog trenera,teško da će uspeti.Inače,bio sam juče na Čairu i nijedna situacija nije bila sporna,koju vi želite da predstavite,kako bi opravdali sramna suđenja u korist partizana i nepostojeće penale.Penal nad Pešićem čist kao suza,okrenuo ga je protivnik oko svoje ose,povlačenjem a nije bio ni ofsajd jer je igrač Radničkog zakasnio za delić sekunde da izađe a Pešić je utrčao pravovremeno.Niko na tribini oko mene,nije ni pomenuo ili posumnjao na ofsajd jer se odmah videlo da nije bio.

asdf

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23)

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...

analiza

pre 6 godina

@analiza


Znaci kada si okrenut ledjima protivniku mozes i da skocis na njega i lupis laktom..ma sve mozes, ali faula nema?
(Peca)
Naravno,dragi moj Peco.Nema faula ako odbrambeni igrac nema nameru ili bar "facijalnu ekspresiju" koja pokazuje nameru da nazpravi faul.Pogledaj klip Colovica na Ju tjubu o tome.Ali,da si procitao izmedju redova ,ukapirao bi sta hocu da kazem(zadnja recenica moze da objasni moj stav).Jer,vidis,napadac CZ nije zeleo da bude u ofsajdu i samim time je jasno da "nije" u ofsajdu.Takodje igrac Macve"nema oci na ledjima" pa nema veze sto je podigao sa zemlje protivnickog napadaca koji je primio loptu u sesnaestercu-jer,racuna se samo namera,racuna se samo izraz lica pri faulu i bitno je,znas,gde si pri pravljenju faula gledao-evo,igrac Macve gledao ka svom golmanu i nema veze sto je omeo Pantica da sutne na gol-to su najnovija pravila za sudjenje u Srbiji.

Ne može to svako

pre 6 godina

Živ čovek greši. Neće Partizan dati nikakvo saopštenje niti komentar na TUĐU UTAKMICU. Mada, ...možda Vuletić iskoristi priliku da ... ne izdrži! Kao što i u Zvezdi nisu izdržali a znali su da je ćutati najpametnije.

sampion evrope 92

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Sve je jasno kad ko dan,bio na interpolovoj poternici....

antiDebil

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!

grobari92

pre 6 godina

vi nakon, ne onog danas, nego onog sto se dogadja kontinuirano, kacite posebnu vest o necemu sto uopste nije ofsajd (da, iz ovog ugla tako izgleda, ali mislim da nije), a u glavnoj vesti pisete "gol Pesica iz ofsajda!" s uzvicnikom na kraju

hocemo cenzuru

pre 6 godina

Kakav crni ofsajd, zaspao ovaj igrac Radnickog skroz levo. Gol cist ko suza. Al evo, krecu trolovi, boli valjda sto im je ceo stadion u Sapcu skandirao "lopovi,lopovi"

coki

pre 6 godina

dragan...ne pokusavaj da izjednacis par utakmica u kosrist Partizana sa visedeceniskim kradjama za CZ.Predsednik saveza je covek koji je do juce bio u CZ.Koliko penala je CZ dobila prosle sezone?a pretprosle?kada ste,osim ove godine u poslednjih 15 godina igrali LS il LE?Kada je poslednji put sviran penal za Partizan u derbiju?

mali

pre 6 godina

Igrac Radnickog je najblizi golmanu. Povucite liniju od pomocnog sudije ka Pesicu koji je bio u liniji sa pomocnikom, pa ce te videti da igrac Radnickog stoji unutar te linije. A, ova slika ne govori nista, jer je snimljena pod uglom u odnosu na igrace, tako da je logicno da dalji igrac od kamere deluje kao da je blize golu.

antiDebil

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!

Vladan

pre 6 godina

Ne pokusavajte da izjednacite neku nebitnu situaciju sa svakonedeljnom kradjom bodova za Partizan!
(dragan, 05. novembar 2017 19:23)

Ne pokusavajte da izjednacite kradju Zvezdanesterca protiv Spartaka, sa cistim pobedama Partizana!!!

Batko

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju

VardaPFK

pre 6 godina

Pešićev treći gol može biti predmet rasprave!??

Kakvi feminizmi za istančani sluh zvezdaške javnosti.
Pa objavili ste sliku gde se jasno vidi da je čovek metar u ofsajdu.
Čitaj kao što pišeš, piši ono što vidiš :)

analiza

pre 6 godina

Poznato je da nije ofsajd ako napadac nema nameru da bude u ofsajdu.Takodje nije faul ako igrac odbrane nema oci na ledjima.Molim da se nauce osnovna pravila sudjenja.Za neobavestene,pogledati klip "facijalne ekspresije".Ovo je samo pokazna vezba za sudije tj sta treba i kad suditi ili ne suditi.Za dodatna objasnjenja procitati neka od brojnih saopstenja dr Terze.

dr feelgood

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...

my way

pre 6 godina

Јесте био офсајд, али бити навијач Партизана и након свега имати обзира да се јавиш везано за суђење уопште, камоли у победи Звезде од 4:0... коментзара без.

asdf

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23)

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...

B9

pre 6 godina

Sad cekamo saopstenje iz Humske!? 
Jeste - Nije... Nije - Jeste... 
Lepa zabava za narod!
(kako ko, pa ja, 05. novembar 2017) Koliko je opšte poznato najčuveniji davaoci saopštenja su tandem Terza-Čova.

sampion evrope 92

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Sve je jasno kad ko dan,bio na interpolovoj poternici....

IT...remake

pre 6 godina

Ma kakva rasprava,kakav ofsajd...regularno :))))
Nego....jel se oglasio Terzic????Snimatelj koji je ovo zabelezio dozivotno vise nece snimati Zvezdine utakmice :D

čekamo saopštenje

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3...
(očigledno, 05. novembar 2017 19:23)

Ok, i nama jedan, nije 1:3, nego 1:2.
Mada bio je penal.

LOL

pre 6 godina

@Batko

Pa isto toliko je SNS vezan i za Zvezdu. Na stranu sto dolaskom SNS-a pocinje preporod Zvezde (FK i KK), sam Vucic je izjavio da je deset puta vise dato Zvezdi nego Partizanu. Nije slucajno sto se Terza zahvaljuje i dodvorava Vucicu i odnosi se prema njemu kao prema gospodaru. Nije ni slucajno sto je citava delegacija iz KKCZ bila na inauguraciji, sto se i Covic zahvaljuje Vucicu, a ranije je bio i bata u klubu.

I Zvezda i Partizan su pod SNS-om, jedina razlika je sto je Zvezda mnogo vise profitirala od toga. Kako ce to na kraju da se zavrsi i po jedne i po druge, videcemo, ali je smesno Partizan vezivati za SNS, a Zvezdu izuzimati iz te price.

Mikula

pre 6 godina

Hahaha, čime se vi bavite. Poslednji odbrambeni metar ispred Pešića, a vi prikažete sliku iz nekog neverovatnog ugla. Pogledajte video. ZVEZDA ŠAMPION

Vitez Lukić od Lamburginija

pre 6 godina

Ofsajd bi bio , samo u dva slucaja :

1. Da nema u donjem uglu igraca Radnickog koji je "ostao"
2. Da si sns-kompleksaš, pa ti je sve ofsajd kada je Zvezda u pitanju
(Batko, 5. novembar 2017 19:25)

Ljudi, da li je ovo moguće? Neki pristalica zvezde sme da kaže za nekog drugog da je sns-kompleksaš? Vi, kojima je Bajko nosio tortu sa zaokruženim brojem jedan, identičnih boja kao na plakatama i reklamama za, pogađajte, vladajuću stranku?! Obraz - ĐON!

Ne može to svako

pre 6 godina

Živ čovek greši. Neće Partizan dati nikakvo saopštenje niti komentar na TUĐU UTAKMICU. Mada, ...možda Vuletić iskoristi priliku da ... ne izdrži! Kao što i u Zvezdi nisu izdržali a znali su da je ćutati najpametnije.

zajam za Zemunelo

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

vi ste pokazali sta mozete jos 1993.

Mirko

pre 6 godina

Jednostavno je. Vratite snimak na frejm u kome je lopta upućena i pogledajte gde stoji odbrambeni Radničkog a gde Pešič i stvar je jasna ko dan. Nema ni o od ofsajda.

Djomla

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.

Realno

pre 6 godina

posle utakmice ofk-cz 2:6 nista vise nije bitno...tu su pokazali ko su i sta sve mogu nekaznjeno da urade...ovo danas je samo budzenje statistike ovom fudbaleru u pokusaju ne bi li prevarili nekog kineza za neku crkavicu...
(dr feelgood, 5. novembar 2017 20:24)

Vi ste davno presli sve mere oko namestanja a ko jos ne pamti vase tekme sa Zetom,Novim Pazarom,Hajdukom iz Kule i ostale,pa sudijsku kradju iz polufinale kupa sa Zvezdom i Niskim Radnickim ili finale sa Vojvodinom...toliko toga ima da bi mi ovih 1500 karaktera za pisanje jednog komentara bilo premalo.Pokrijte se usima i ucutite,ako imate bar malo obraza i morala jer ste najsramniji klub svih vremena.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

Jako losa procena komentatora, rekao bih cak i zlonamerna. Kamera nije u ravni, i nema reci o ofsajdu I to bar za 2 metara. Svako ko prati i razume se u fudbal reci ce isto. Razocaran sam komentatorom.
(Djomla, 05. novembar 2017 21:55)

Ovi sa Arene znaju to i gore od ove sramotne konstatacije o ofsajdu iz ugla iz kog je nemoguće dati ocenu,sećamo se svi kada je protiv Voše korišćen snimak sa utakmice od nekoliko dana ranije....
Partizanska spin mašinerija radi 24 sata dnevno bez slobodnog dana!

miroslav72

pre 6 godina

Zautavite snimak na 0,19 gde se dobro vidi linija centra i svu vi koji tvrdite da je ofsajd lepo da se izvinete jer vas je ugao kamere zavarao. Sedi krivo govori pravo. sportski pozdrav!

IvanM

pre 6 godina

Ofsajd je bio ne samo kod ovog gola, nego kod svih koje je Zvezda dala od osnivanja do dana današnjeg. Posebno onaj penal Pančeva u Bariju i ona tri u Tokiju.

zzbz

pre 6 godina

Cak je i komentator rekao da je sigurno ofsajd.. Cekajte po kom kriterijumu je ovo ofsajd? Zar nije ovaj na slici dole igrac Radnickog nije najblizi golmanu?

chupavi

pre 6 godina

Ovaj snimak nije dovoljan da se utvrdi dali je zaista bio ofsajd. Ako pogledamo igraca Radnickog u donjem uglu i linijskog sudiju koji je izgleda dobro postavljen, oni stoje u liniji dok Pesic utrcava pa je logicno objasnjenje ds nema ofsajda. Inace je komentator na areni iz ovog poluugla odmah video ofsajd a isto su javili svi mediji na prvu, dok su malo kasnije evo vec poceli sa anketama. Da vas pitam, zasto nema ankete dali je bio penal za preokret Partizana? I zasto pokusavate da izjednacite gol Pesica za 4:0 i onaj sumnjivi penal za koji vec preokret u sezoni? Zasto se niko ozbiljno ne bavi crno belom otimacinom koja traje vec drugu sezonu? Dali mislite da je srpski narod slep i da ne vidi sta se desava, kako se Partizan vestacki drzi u sampionskoj trci?

NoName

pre 6 godina

Ofsajd je samo za komentatore Arene koji kao da rade za TV Partizan
(goran, 05. novembar 2017 20:26)

Komentatori Arene RADE za Partizan.

flopp

pre 6 godina

lepo se vidi da je sudija na mestu,gleda u liniju gde je pesic,kamera iz ocajnog ugla ali opet moze i iz ovog ugla da se zakljuci da nema ofsajda,ali kada strucnjak sa arenesport kaze da je ofsajd,onda je ofsajd.

Svedok

pre 6 godina

Bio sam na stadionu,na istoku i negde u liniji,gde se odigrala akcija i tvrdim da nije bilo ofsajda,vec je Pesic utrcao iz pozadine,dok je igrac Radnickog bio poslednji i najblizi golmanu.

Batko

pre 6 godina

Sns=Vucic, Vucic=zvezdana, Sns=zvezdana, jako prosto.
Vec 70 godina se poistovecujete sa likovima na vlasti, postali ste jedno te isto. Pa kada je Djindjic bio raspolozen da upumpava milione u KK zvezdana, o cemu dalje govoriti ?
Strah u vama izmice kontroli, derbi je sve blize !!
(antiDebil, 5. novembar 2017 19:55)

Vidi, mozes ti da lazes sebe i svoje drugare, da verujete u Deda mraza i ostalo, ali isto tako dobro znate ili ti mozda jos nisu javili ???

U Fk vam je SNS
U Kk vam je SNS

Kapiras da je upumpavanje miliona u kk Zvezda i dovelo Zvezdu do bankrota??? Da su te pare imale samo za cilj da se izvuki iz javnih preduzeca i ubace u svoje dzepove. Ne verujes ??? Pitaj Vesica, koji sada to isto radi kod vas !
Pa zar nisi svestan da cete , kada ovi izadju iz vaseg kk biti definitivno "mrtvi" ?!
Zar ne shvatas da ovi vasi iz SNS-a nista ne rade "za dzabe", vec za svoje dzepove ?!
Niste nikakva opozicija, sta vise...Cak se ne moze reci ni da ste drzavni klub, vec REZIMSKI ....ali ok, tebi to ne moze da dodje do pameti i svaka diskusija prestaje.

Istina

pre 6 godina

Sramota, kokeza vragolane pokloni im titulu odmah...
(shomx, 5. novembar 2017 22:16)

Vama je poklonio prethodne sezone a svim sredstvima se trudi,da vam pokloni i ove ali s obzirom na kvalitet sadašnje Zvezde i njenog trenera,teško da će uspeti.Inače,bio sam juče na Čairu i nijedna situacija nije bila sporna,koju vi želite da predstavite,kako bi opravdali sramna suđenja u korist partizana i nepostojeće penale.Penal nad Pešićem čist kao suza,okrenuo ga je protivnik oko svoje ose,povlačenjem a nije bio ni ofsajd jer je igrač Radničkog zakasnio za delić sekunde da izađe a Pešić je utrčao pravovremeno.Niko na tribini oko mene,nije ni pomenuo ili posumnjao na ofsajd jer se odmah videlo da nije bio.

Batko

pre 6 godina

Ofsajd ko kuća.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (apolo, 5. novembar 2017 19:24)

Ok, zaradio svoj sendvič...a sada vozi

marko_bgd

pre 6 godina

pa ovaj gol je odlucio pobednika...ovaj gol je demoralisao igrace radnickog koji bi stigli tri gola zaostatka,mozda cak i preokrenuli,al eto sta ti je sudija...dok se igraci partizana bore 90 minuta i zasluzuju da im se svaki put svira penal i da im sudija pomogne,i to sudije vide,i zato je svaki penal za partizan zasluzen...jel tako grobari?

BVB

pre 6 godina

Ok, neka se oduzme taj gol, nije 0:4, nego 0:3... 
(očigledno, 5. novembar 2017 19:23) 

Ok, neka se oduzme gol Partizanu, nije 1:3 nego 1:2...
(asdf, 05. novembar 2017 19:53)

Neka se oduzme jedan gol Partizanu (Borac) nije 1-2 nego 1-1.. Ili (Napredak) nije 1-1 nego 0-1.

Batko

pre 6 godina

Nema veze sa ofsajdom... Ako pogledate bolje vidi se da kamera nije u pravom uglu... Samo malo ukljuciti mozak nije na odmet...
(hahah, 5. novembar 2017 19:50)

Ukljucili bi ovi sns-ovci , ali nemaju sta...tako da je to za njih ipak ofsajd

analiza

pre 6 godina

@analiza


Znaci kada si okrenut ledjima protivniku mozes i da skocis na njega i lupis laktom..ma sve mozes, ali faula nema?
(Peca)
Naravno,dragi moj Peco.Nema faula ako odbrambeni igrac nema nameru ili bar "facijalnu ekspresiju" koja pokazuje nameru da nazpravi faul.Pogledaj klip Colovica na Ju tjubu o tome.Ali,da si procitao izmedju redova ,ukapirao bi sta hocu da kazem(zadnja recenica moze da objasni moj stav).Jer,vidis,napadac CZ nije zeleo da bude u ofsajdu i samim time je jasno da "nije" u ofsajdu.Takodje igrac Macve"nema oci na ledjima" pa nema veze sto je podigao sa zemlje protivnickog napadaca koji je primio loptu u sesnaestercu-jer,racuna se samo namera,racuna se samo izraz lica pri faulu i bitno je,znas,gde si pri pravljenju faula gledao-evo,igrac Macve gledao ka svom golmanu i nema veze sto je omeo Pantica da sutne na gol-to su najnovija pravila za sudjenje u Srbiji.

Objektivan

pre 6 godina

Ovo stvarno više nema smisla šta radi Arena. Dok partizan prenosi okoreli grobar zvezdu prenosi "objektivan" komentator kome je stalno kao neprijatno da prizna istinu i to ne prvi put. Ko redovno prati utakmice domaceg prvenstva zna o cemu pricam.
Objasnite vec jednom ovim nazovi komentatorima da je ofsajd kada je napadac u trenutku dodavanja blizi protivnickom golmanu od linije na kojoj je poslednji odbrambeni igrac. Ali najbitnije je da ta linija mora da bude paralelna sa gol linijom a ne pod uglom koji odgovara komentatoru. I to je cela filozofija ovde.

Pomenuti komentator je bar 10 puta za mesec dana pogresno procenio. Samo ne znam da li je slucajno ili namerno.

I jos nesto, sve se ovo desava kada je utakmica vec resena.

fancy

pre 6 godina

Sto ne izvukoste liniju nego zalepili print screen sa tv-a? Ovde mu sve dodje poluamaterizam. Ili ne? Ili da se na jadan nacin skrene tema sa penala koji se sude u Partizanovu korist? Mozda, a? Ofsajd u 0:4? Pa stvarno ste prevazisli sebe ovoga puta...ovo vise nema veze ni sa ostrascenoscu, Brankica se napada tako da nista vise nije sveto ovde. Sveli smo se na robotizovane mediokritete ciji je highlight dana prepucavanja oko vecitih rivala ko je gori u cemu? Vi novinari ste makar poslednji bastion odbrane, bili na zalost vise ne. Cast izuzecima.

anica

pre 6 godina

Ne znam koji je razlog da se oseti strah pred sutrasnji mec...poraz od Partizana, pobeda, sport je to!
Drage iskompleksirane komsije, kao evropski prvaci u kosarci ne bi trebali uopste da se obazirete na Zvezdanu, a kamoli da je sanjate i vredjate njenu igru i navijace.
U vasem slucaju je problem u crvenoj boji, a ne u igri...nije problem ni u vasoj ljubavi prema klubu jer je cemer i jad koliko vise mrzite protivnicki klub nego sto volite svoj. Umesto sto raspravljate ko gde upumpava pare, i da li smo FMPIDEAPEZOZVEZDANACOVICKEBA, bolje vidite ko ce vama da pomogne da se ocistite od korova koji vas zaokupirao...jer je Partizan veliki klub i nije zasluzio da ga podrzavaju nezreli isfrustrirani fikusi(cast izuzecima) koji ne znaju da je svaki novi dan sansa da nesto popravis...da je lenjost i tapkanje u mestu greh.
Neka bude dobra utakmica sutra i neka pobedi bolji.

a nekad ste bili B92

pre 6 godina

Auuu, vidi se da pisete za gtr, pa sto smanjiste sliku da se ne vidi linija na centru terena. Po njoj se lepo vidi da li je bio ili nije bio ofsajd