Nedelja, 05.11.2017.

15:15

Tako blizu: Krajinović stao, Sok je šampion Pariza

Srpski teniser Filip Krajinović poražen je u finalu turnira Masters serije u Parizu od Džeka Soka sa 2-1, po setovima 7:5, 4:6, 1:6.

Izvor: MLJ

Tako blizu: Krajinoviæ stao, Sok je šampion Pariza IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

Aleksa

pre 6 godina

Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neznalica Bgd, 6. novembar 2017 00:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Све бато потписујем. Тенис је језив спорт. Никог осим тебе и твоје луде главе на терену нема. Индивидуални спорт где немаш никакву помоћ од тренера у дужем временском периоду. Индивидуални спорт где јако лако улетиш у негативне мисли а никог осим себе немаш да те смири. Страшно језив спорт. Браво за Крајиновића, тачно се видело.

Aleksa

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:

Лепо је што својатате Буњевце, само што није баш сигурно да се Буњевци поистовећују са Хрватима. Ако бројимо крвна зрнца, свашта бисмо избројали, тако да се за сад национално осећање своди на национални избор. И сигурно има Буњеваца који се осећају Хрватима, али има Буњеваца који неће рећи да су Хрвати. Католичанство није нужно "хрватство"...иако је већина Срба католика сад већ похрваћено...

bas me zanima kako cete svojatati Miomira Kecmanovica kad se on probije

pre 6 godina

@ej salasi... Ovo je tipicni hrvatski komentar, pokusaj svojatanja u trenutku kada vi nemate ni jednog relevatnog sportasa, ali dobro. Inace u Somboru zivi 63 odsto Srba, Hrvata nema bas toliko puno koliko ti hoces da ima i koliko ih ima recimo u Subotici, Filipov otac Stjepan je Hrvat s time kada bi se gledalo malo dublje u stablo najvjerovatnije bi se nasle i druge nacionalnosti jer ipak je to Vojvodina, s druge strane mama Vera je Srpkinja tako da kad vec brojimo krvna zrnca nije on nikako cistokrvni Hrvat, ali vi opet pokusavate stvoriti novog Stefaneka, za kojeg je na kraju ispalo da ima madjarske,slovacke , ceske krvi ali najmanje hrvatske

PatKesh

pre 6 godina

Vecina nas ima srecu sto je 10-15 godina gledalo i gleda Federera,Nadala,Noleta,Mareya,Vavrinku i jos par nekih poput Qverija,Monfilsa,Davidenka,Fisha itd.Ujedno i zal jel onako epska finala,dvoboje duele njihove tesko cemo ikad vidjati,normalno tu mislim na vrhunski tenis i kvalitet. Ovako ce izgledati sva buduca finala raznih turnira. Ponekad mozda Tim,Zverev,Kirgios igrace ga, a u vecini slucaja i igrom slucaja teniseri poput Krajinovica i Socka. Pa Krajinovic nijednu bekhend paralelu ne moze da pogodi,odigra skolski cak,a Sock tipicna americka skola visokih igraca,servis i ponesto vise u polju od igre,raznovrsnosti. Finale kao nasa utakmica fudbalske lige u odnosu na Premijer ligu

Car Dušan

pre 6 godina

Poslednji Amerikanac??? Koga to interesuje??! Onaj Viskovic juče u prenosu je, bar 200 puta to izgovorio, prebirajuci - kad su zadnji put, zaboga oni osvojili taj i takav Masters! Bilo je neljudski prema FILIPU, sjajnom i hrabrom momku , koji je juče na VELIKA VRATA, i zvanično ušao u svijet tenisa... Za nas, obične smrtnike koji to samo posmatramo ( i navijamo! ) to nije ništa novo.. NAVIKLI smo, odavno na takva maltretiranja..

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 5. novembar 2017 20:10)

Napravio je Filip fantastican uspeh, mnogi vrhunski teniseri nisu nikada igrali finale mastersa, na primer Janko. Dakle, jeste iskoristio priliku.

Edukovanje malo.

pre 6 godina

Evo vam jedan podatak da znate nešto umesto što se konstatno prepucavate..Poslednji Amerikanac u ovoj dekadi tenisa od 2000 godine koji je uspeo da osvojio neki znacajan masters u singlu konkurenciji je bio Andy Roddick 2010 godine pobedom protiv Tomaša Berdiha. Dakle posle sedam godina Amerikanci dobijaju nekog svog pobednika na najvećem turniru.

neznalica Bgd

pre 6 godina

da li je neko od vas znao da Krajinović od 9-12g, kao klinac na turnirima nije izgubio NI JEDAN MEČ!!! Veliki i jedinstveni talenat koji nije imao baš mnogo sreće! Teška povreda ramena, operacija i skoro 5g pauze! Ko je igrao tenis dobro zna šta znače dve nedelje pauze zbog obične bolesti, i koliko vremena treba da se vratiš na nivo od pre dve nedelje! E sad možete da zamislite kako je posle 5g!!! O psihi da i ne govorim, koji je to stepen depresije i tuge kada ti povreda ne dozvoljava da se toliko godina ne baviš sportom koji toliko voliš a uz to si svestan da si vanserijski talenat! Ljudi, tenis je JEZIV SPORT, taman toliko koliko je lep, ali put do prvih 100 je JEZIV! Milion teških poraza, kriza, sumnji a para nigde za turnire!!! Niko neće da pomogne, prodaju se stanovi a talenat NIŠTA ne garantuje! Pretežak pritisak, kako za tenisere , tako i za roditelje! Niste svesni koliko hiljada talenata je propalo a prodali SVE! Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...

Mikii

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.
(remax, 05. novembar 2017 21:41)

Eh, racunali smo mi na svakakvu boraniju u prvim kolima grend slemova, pa cemo nekako istrpeti i njega tog prvog dana, dok ga neko ne posalje kuci. Najsmesnije od svega je to sto o tom istom Krajinovicu mi "hejteri" znamo mnogo vise nego 97% ovih sto ga sada hvale, a nisu nasli za shodno niti jedan komentar da iskucaju kada je pobedjivao po celendzerima. Mi smo mozda i ovakvi i onakvi, ali smo slozni i istrajni u onome sto radimo. Ja cu, konkretno Krajinovica, da "pljujem" i na celendzerima jednako kako to cinim i na ovim jacim turnirima. To je razlika izmedju nas, botovi.

e takav si ti

pre 6 godina

Je l' tebi sasvim dobro? Ne deluješ tako. Strefiće te nešto. Idi, bre.
(Dragance, 05. novembar 2017 23:04)

Ne dao bog da me strefi isto što i tebe, pa da kao ti godinama pišem “Idi!“, kao hipnotisano zombi pile. To ostavljam tebi.

no1 230 placiujko

pre 6 godina

(Goki, 05. novembar 2017 21:40)
Nećete nikada imati tenisera kao mi Novaka he he! To te i boli! Zato i pišeš ovde ove tvoje epohalne mudrolije.

antitrol

pre 6 godina

Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)
U Srbiji se ne kaže zabijanje golova. Tako se govori u Hrvatskoj. Jasno je ko si i odakle si. Providno vam je trolovanje.

Do koske

pre 6 godina

Filipe cetitka za tvoj uspeh. Hvala bogu da se tvoj rad moro naplatiti. Nazalos kod mnogih poslatih glupih komentara i ulozenog truda u kucanje, nikad nece naplatiti. Dobio si mnogo fanova, nacija je uz tebe. Saka jada su nebitni za tebe.

Ej salaši, na sveru Bačke, u vama su pisme bunjevačke

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:


Iako je u poslednjih nekoliko dana u Hrvatskoj, Krajinović je naglasio da ni u jednom momentu nije razmišljao o promeni reprezentacije.

"Pasoš sam tražio jer imam određene olakšice kada su vize u pitanju, ništa drugo. Malo me zamaraju pitanjima, ali ništa posebno, sve su to gluposti šta pričaju. Prija mi rad sa bratom Marija Ančića Ivicom, slažemo se na terenu i van njega što mislim da je važno", rekao je 223. teniser sveta za Sportski žurnal.

ahahaa

pre 6 godina

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)

Jedinstveno je da ti koja imaš pametnija posla od radovanja golovima i asevima, čitaš vesti o golovima i asevima, i još komentarišeš ljude koji se raduju golovima & asevima! Sada zamisli sliku kako se grohotom smejem!!
Sport svuda u svetu je radovanje golovima i asevima, i to je, je li, u redu, ali ne daj bože Srbi da se raduju!? To se kod Srba treba tumačiti drugačije, iz kriminalnih pobuda šta li, i treba im to dekretom zabraniti, i radovanje i sportiste i sve!! Komedija! Vidi, tačno bih te (i tebi slične) opisao, sa surovom preciznošću, samo mi ne bi objavili komentar. Zamisli sama kako te opisujem.
Za kraj, svi znamo šta tebe i slične moralnonavijačke dušebrižnike boli. I vi znate da mi znamo. Sorry, Srbi će da pobeđuju i dalje, narod će da se zbog toga raduje i dalje (kao i svaki drugi), a vama preostaje da se i dalje nervirate, što se i vidi, he he.

remax

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.

mikloš lizard

pre 6 godina

sjajan uspeh.medjutim, mislim da ce tesko imati vise ovakvu sansu da osvoji masters.realno rafa mu je predao i dosta igraca iz top deset nije ucestvovalo velika sansa koja nije nazalost iskoriscena.sve najbolje filipu.

slazem se sa Vama ali

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.
(neko iz mase, 5. novembar 2017 20:11
Zato sto im je to cilj, to ih zabavlja.

Realno je i to sto ste rekli za finaliste, dodala bih da je nakupljeni umor igrao znacajnu ulogu u ovom mecu, ipak je bio Filipov 8 mec za 10 dana.
Nije cudno sto uz sve pomalo srecne okolnoti, konkurenciju ima samo dva kvalifikanta koji u Masters i osvojili.

Ipak od 10 igraca koji su se iz kvalifikacija plasirali u Finale jedan je i Filip krajinovic. Nakon 5 godina pauze ciklus se obrnuo.
Interesantno je i da je 1/3 kvalifikanata finalista vidjena u periodu 04/07.

Goki

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile. 
(Goki, 05. novembar 2017 18:08) 

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.
(Frauderer, 05. novembar 2017 19:36)

Ma važi šefe, 80% svetske publike nema pojma, i to njih nekoliko miliona. Ali zato... 200-300 lokalnih nolobotova su u posedu superiorne mudrosti i apsolutne istine. Sveznajuci. Merilo užasa.

Danica

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem. 
(:):), 05. novembar 2017 18:42) 

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.
(Eleftherios, 05. novembar 2017 18:56)

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.

Posmatrac

pre 6 godina

Realno da ovaj masters poslednji par godina u Parizu pocinje da ne bude onako nezanimljiv jer pa skoro pa uvek ne gledamo najbolje tenisere u finalu. Nista protiv Krajinovica i Soka al daleko ima manje drazi gledanosti taktickog nadmudrivanja sto nije u toku cele sezone na drugim mastersima kad sednes i uzivas u reziranim epskim mecevima najboljih. Jednostavno se bojim se da ce ici sve vise u tom pravcu u buducnosti. Sto je normalno al ipak naviknes na ono najbolje sto gledas..

neko iz mase

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.

Eh

pre 6 godina

Prvi put igra masters turnir. Reflektori, publika, sve drugacije od onoga na sta je navikao. Setite se Bozoljca, centralni teren, protiv Federera. Covek je pogresio stranu gde treba da servira. Opet se drzao ceo mec. Ako nastavi da trenira igrace masters turnire, kao i 250 i 500. Sad je napravio stazu i na njemu je kojim ce putem ici. Moze to je sigurno, sad je video da to nije nista strasno, da protivnici nisu bolji od njega, da nema cega da se plasi. Ovde je iskustvo odnelo pobedu.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .

zile

pre 6 godina

Treba da bude zadovoljan Filip, ipak je Sok dosta bolji, imao je malo i srece da dodje do finala, ostaje mu da vredno trenira i da pokusa da se zadrzi na mastersima, niko se nece secati igraca koji je igrao celendzere

TT

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol
(dr. Roddick, 05. novembar 2017 17:12)

Ahahahaaa... a kad ćeš ti da uđeš?!? Za jedno hiljadu godina aaaaahaahaa....

vesna markovic

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 5. novembar 2017 17:39) # Link komentara

Rece upravo ostrasceni hejter Djokovica. Tako da verujemo ti.

Filipu sve najbolje, Sock je jednostavno bio bolji igrac cak i u tom prvom setu koju je izgubio.

Frauderer

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile.
(Goki, 05. novembar 2017 18:08)

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pfc 🐀- Za nas Delije💪 je radostan dan , Pešić dao het-trik u Nišu , razbili smo Radnički . Sutra ćemo da vas ugazimo😃 pa ćete baš plakati😂 .

pusa

pre 6 godina

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.
(Mikii, 05. novembar 2017 18:55)

Vi Hrvati ste izmislili senzaciju! Mi smo za vas mala deca po tom pitanju.
Pa šta ste onom jadnom Borni uradili (Ani Konjuh isto)? Pa proglasili ste ga pre par godina za sigurnog top10 u ovo vreme, i možda i no1 jednoga dana, samo da vredno trenira (vaša omiljena mantra lol). I gde je sad ta vaša senzacija? Stagnira budući broj 1 već 3 godine. Bezobrazno ste pričali da Ćorić ima veće šanse za no1 od Zvereva, jer je Saša previsok za broja 1!?! Ahahaaa “stručnjaci“... Vi ste definicija kako vašim “senzacijama“ upropastiti karijeru. Eno sada ga najgore pljujete jer nije ispunio vaša naduvana očekivanja bez pokrića, i olakšao vam komplekse zbog Novaka. A dečko jednostavno nema kvalitet ni za top 20, ali vi “stručnjaci“ to niste videli. Videli ste samo pobedu protiv tog dana lošeg Nadala, pa vam zinulo du..

u tudjem oku trn

pre 6 godina

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 5. novembar 2017 15:55)

Ali zato si ti tu vazda da delis savete i komentarises. Sta bi bilo tek da si supruga nekog od tih tenisera, koliko bi tek onda dala sebi na znacaju? Pa ne bi izbijala iz medija.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Cxe - Ženske čaru su čudo i većina muškaraca je tu u podredjenom položaju a i Filip je medju njima , papučar . 🙁

Amerikanac

pre 6 godina

Mikii trole, Krajinovic itekako ima predispozicije fizicki, ali nije na vreme naucen izmedju 8 i 13 godine zivota kada se stvara igrac. Suvise fokusa je na uspehu u juniorskoj konkurenciji da bi igrac bio primecen i da bi se nasao sponzor. U juniorskoj konkurenciji sigurica igra prolazi dobro a u muskoj je ko jace udari lopticu. Ko se fokusira na krajnji cilj a ne na gubljenje suvise vremena u juniorskoj konkurenciji bolje prolazi, ali za to treba love.

xxx7

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.

Mikii

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.
(xxx7, 05. novembar 2017 18:45)

Sine, on je dao sve sto je imao. Sok je bolji igrac. Zasto je toliko tesko priznati da je protivnik jednostavno bolji? Sad kad nema sudija, hajde da okrivimo malodusnost i mentalitet. Neverovatan narod.

ajd pa srecno

pre 6 godina

Hvala Bogu! Ajd valjda ce vise da se ugasi kod nas ovo prebacivanje loptice preko mreze, na koje su babe i tinejdzeri toliko odlepili, a drzavna televizija forsira kao da se radi o svemirskom programu drzave Srbije i slanjem coveka na mesec.

Dobro

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...
(lal, 5. novembar 2017 17:44)

Pa, vrlo lako mogu to da objasnim, mada je danasnja tema Filip, a ne Nole:
Nas narod moze teoretske da mrzi Noleta (koga ja, uzgred receno, stvarno volim) iz sledecih razloga: sto ne zivi u Srbiji, sto ga nema na splavovima, ne juri Bentlijem pandure po Zvezdi u naduvanom stanju, ne obraca se na Srpskom na drustvenim mrezama, zivi u Monaku, Sina uci i engleski i francuski, ne valja mu ono sto mu je na tanjiru, mora prasetina, kao i pihtije sa burekom, zena mu se pravi pametna, a nije, ... A uz to ne reklamira Najk ili neku normalnu marku, nego je bio sa nekim nepoznatim Azijskim krpama....a to sto je totalno izvestacen i zeli da ga ceo svet voli, da ostavimo za kraj. A, da...kupio je stan u Majamiju a ne u Pefkohoriju.... I za kraj: Mnogo je zgoljav i uopste nije zgodan kao .... Znate vec.
Cudan smo mi narod, dragi moj 'lal'.... Cudan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Hvala Filipe!

pre 6 godina

Jesmo se svi uzbudili i ponadali, ali ruku na srce Filip nije top igrac. Fin je momak, ali nema ubojit elemenat. Nema ni hitrinu, ni snagu. Jedino sto se moze izdvojiti je da ponekad ume da izgradi poen i da ga uspesno zavrsi na mrezi.
Ovo je bila dobra zabava i radost dok se Nole zagreva.

Amerikanac

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.

Nnn

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!
(Petar, 05. novembar 2017 15:44)
Vest o ovom momku, koji ima toliko malo, ovaj čovek je postigao veliki uspeh i ti čak i OVDE PRIČAŠ O DJOKOVICU?! Pobogu ljudi, dokle više?! S ozbirom da ovo definitivno nije vest posvećena djokovicu zaista ne znam čemu o spominjanje istog?!

Mikii

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.
(Amerikanac, 05. novembar 2017 18:49)

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.

Eleftherios

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.
(:):), 05. novembar 2017 18:42)

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.

:):)

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)
Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.

PFC

pre 6 godina

Prvo je Partizan ugazio Mačvu pa su pantere kmečali a onda šlag na torti, pulen pantera i njihov vatreni navijač bude ugažen u finalu od Soka i to kakvig, gustog američkog. Tužan dan za pantere..plakanje na sve strane

becki vlasnik konja

pre 6 godina

Volim da vidim kada neko sa strašću i velikim zadovoljstvom likuje kada srpski sportisti izgube. To samo govori koliko ih boli kada pobeđuju. Mislite o tome.

drugo nešto tebe muči

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)

Šta tebe bole uvo zašto i kako neko navija! Navijaju ljudi kako hoće i doživljavaju to kako hoće, neko ovako, neko onako. Ko si ti da određuješ kako treba navijati, i šta se ti uzbuđuješ zbog toga?!? Ko si ti da određuješ ko šta misli? I koliko treba biti glup pa reći da neko “ostrašćeno“ navija i da to, je li, ne valja, kada su baš sport i navijanje po prirodi strast, svuda na svetu? Idi gledaj šah, mada i tamo ima strasti. I koja je stupidarija da omalovažavaš i pljuješ sportiste samo da bi provocirao njihove “ostrašćene“ navijače? Sumanuto!

lal

pre 6 godina

@ajd pa srecno: mene ne zanima 95% programa svih kanala koje imam... ipak i onih 5% je s obzirom na broj kanala dovoljno da mogu da gledam meni zanimljiv program 24/7 (naravno u teoriji, posto imam obaveze, racunajuci da imam opciju 72h unazad, bukvalno mogu da pokrijem 24/7)...
ipak ne bi mi nikad palo napamet da odem na neku kulinarsku vest/bejzbol/tursku seriju i da ostavljam komentar bilo koje sadrzine... kada me nesto ne zanima okrenem kanal... kada me ne zanima vest, ne ulazim u nju... zar je to toliko tesko???
ti naravno imas pravo to da radis... koliko je to ozbiljno i opravdano u ocima drugih je veoma upitno...

bla bla

pre 6 godina

Najbolje od svega sto ce moci da igra jake turnire i da bude nosilac. Stvarno bih voleo da kazem da ima materijal za prvih 10, ali budimo realni...

mix

pre 6 godina

Ja sam mislio da ovde pojedinci iz nekog razloga mrze samo Novaka,ali oni izgleda mrze sve sto je Srpsko.
Veliki naklon za Filipa.Veliki je ovo uspeh za njega i zelim mu sve najbolje.

Jova

pre 6 godina

Taman sam u sebi ( posle prvog seta ) hvalila Filipovu racionalnost i izbor udaraca a on je počeo prosipati sve, sto je do tada uradio. Nije to ništa čudno, prvi put se našao na pragu velikog uspjeha i kad je pomislio ( dovoljno je samo pomisliti ) da je uspio ustvari je izgubio meč. Nije ni prvi ni poslednji. Mogla bi mu ovo biti dobra škola. Kao što znamo, pametni ljudi iz poraza znaju izvući mnogo, čak i više nego iz pobjede. Šteta jeste ali ne treba zaboraviti da je Sok ne samo bolje rangiran nego i puno iskusniji igrač, mada su ustvari istih godina. Žao mi je Filipa ali i pomalo drago da Karenjo Busta neće ići direktno u London. Nije on slab igrač ali mi izgleda pomalo prgav, Sok je svakako raznovrsniji i srčaniji igrač.

Čestitke Filipu na dobro odigranom turniru i puno sreće u narednoj sezoni

Pozdrav svima

MM

pre 6 godina

Izgubio je zbog jadnih novinara,zeljnih bilo kakve senzacije. Usao covek u finale,odmah naslovi,frka,ludilo kao da je osvojio stoti turnir,covek umislio da je bog. I sta sad? E Srbijo nesreco

Vlade

pre 6 godina

Pokazao u prvom setu kakav moze da bude igrac i tvrdim da je bolji od ovog udaraca loptice Soka i mnogih slicnih njemu koji trenutno zauzimaju visoka mesta jer je deficit pravih kvalitenih i potpunih igraca.

Goran

pre 6 godina

O kakvoj se ovdje kilazi prica?? Pa ne mora igrac tenisa imati 100 kg pa da bude dobar igrac! Novak,Gofin , Simon ,Zverev (ima 86 ali je gotovo 2 m visok) itd. Prema tome Krainovic ima zadovoljavajucu kilazu.

dr. Roddick

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Ovaj Sok ovakva dva pasing-šota u nizu u karijeri nije odigrao. Za Fiću je prava šansa bio početak drugog seta kad ovaj nije znao gde bije, a Filip nerazumljivo pao umesto da pokida na krilima onako dobijenog prvog. Šteta, jer je mogao ovo da dobije, siguran sam, sada je prekasno. Sve najbolje u daljoj karijeri momak, pa da dobiješ još ovakvih šansi. Sok - topovsko meso u Londonu, možda sa Čilićem ima šansu, Rođa to u 2. brzini rešava. Odavno nekvalitetniji turnir nam se sprema, niko nije u pravoj formi. Nadam se da me demantuju i da gledamo dobre i zanimljive mečeve.

brm

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 5. novembar 2017 16:24)

Upravo ga je ovaj trener i preporodio. To što je tako malo nekontrolisan, ne govori ništa o njegovom kvalitetu. Možda Fići baš i odgovara tako neko, jer je on prilično "mrtav" i često deluje malodušno pa mu baš zato prija da je pored njega nego ko može da mu probudi energiju.

Stef

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)

Sve i da si trol (i to vrlo jadan), može te biti sramota brale.

Milan

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)


Kokeza, jesi li to ti?? Pa Filip ima trenera koji ga je doveo do ovde, sta sad, odmah je prevazidjen??? Trajace saradnja Filipa i Petra, samo da ga posluzi zdravlje.

Aca

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 5. novembar 2017 17:39)

Tacno tako!

bobrock a Balkanac

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte 
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23) 

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.
(Gradjanin Sveta, 05. novembar

Građanine celog Sveta pojava mi tvoja smeta;) Možeš se zvati kako hoćeš ali si na kraju i ti Balkanac. Samo mi se čini da imaš problem sa tim kada na ovakvu bezazlenu konstataciju tako reaguješ

Andjela

pre 6 godina

Ala se neki "lože" kao da se desilo neznam šta. To je za njega lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala. Da su i ova sedmorica igrala na ovom turniru Krajinović ne bi ušao ni u polufinale....dajte ljudi malo se uozboljite.

Watcher

pre 6 godina

Iako je Sock odigrao fantasticno one pasinge na pocetku odlucujeceg seta odluka je nazalost pala na samom pocetku 2.seta kada je Fica dozvolio brejk a protivnik je igrao da tako kazem jedan up'n'down tenis sa puno gresaka i nastavio je sa tim greskama i u ostatku seta ali dupli brejk je jednostavno bio prevelika prednost. Za ovaj 3.set Fica jednostavno nije imao dovoljno "goriva u rezervoaru":-(
Veliki naklon za njega i trenera Petra Popovica, sjajan posao su napravili i nema razloga da tako i ne nastave u buducnosti.
Amerikancu cestitike i srecno na Masters Kupu...

komsha

pre 6 godina

Ha ha, e moj mikii susjedu stari, dzabe hejt prijatelju, Srbi su najaci narod na Balkanu a i sire, znaju to i tvoji stari, dzabe penis ovuda...

providno je

pre 6 godina

Ista imena, isti likovi koji godinama pljuju Novaka, evo sada pljuju i omalovažavaju Filipa. A pljuju redovno i Ivanu, Jokića, Tea, Bogdana itd. Jel treba da vam se crta zašto to rade, šta im smeta, šta ih boli, i odakle dolaze?

Mo

pre 6 godina

Moram da pitam ljude koji kažu - "razumem da neko mrzi Noleta" - šta tu ima da se razume?
Šta je bilo kome od nas Novak uradio nažao ili na štetu da bismo ga mrzeli?
Da li ste bar malo svesni koliko je to bolesno?
Čitajte, učite, rastite, radite na sebi, lečite se. Mržnja, zavist, ljubomora, pakost i zloba su bolesna mentalna stanja.
Jedan velikan iz našeg naroda nam je ostavio jednu od najvećih mudrosti u istoriji čovečanstva - zlo dobra doneti neće. Mržnja je zlo. Mislite o tome.

ma da

pre 6 godina

anica
Postala je poznata sa "titulom" Lekina supruga, od dede, bivšeg supruga dobila stančugu..nestala je, nema je, ne vodi više emisije što znači da nema love..namirisala je lovu kod ovog deteta. Te i takve sponzoruše se vide, kažem iz aviona.

Dobro

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 5. novembar 2017 16:33)

Mikii, skoro da bi mogao da se obratis svojoj 'braci' u jednini, posto ste samo ti i Jumko=Prejaki verovatno JEDINI koji su u ovom mecu bili protiv Filipa, a govore nas jezik. Razumem da neko mrzi Noleta, ali sta fali Filipu?
Ako mu nista ne fali, onda ste dosta bolesni, koliko god vas ima.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

matori

pre 6 godina

šteta....
Filip treba da poboljša fizikalije i drugi servis. mislim da bi tako bio u stanju i da popravi igru u polju, gde nije uspevao da stigne na lopticu.
mlad je, ima vremena, ima dobrog trenera, samo napred....

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Posle onako dobijenog prvog seta , kada je sve na njegovoj strani izgubi drugi kao amater.
Nazalost nikad više!
Idemo Nole, Spartaaaa!

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Sok odigrao kao u transu poslednji set, a Filipu ponestalo snage, ipak mu je ovo sedmi meč za isto toliko dana. Ništa se ne može zameriti Filipu, bio je “stegnutiji” u ovom mecu nego u ostalom, ali razumljivo, s obzirom na vaznost meca. Nadam se da ćemo Fiću gledati češće u ovim velikim mečevima, ima telenta, ima igru, ima mentalitet, valjda ce proci bez povreda. Jos jednom, bravo za prikazane partije na ovom turniru!

Ivan

pre 6 godina

Nazalost Sok je konstatnijji igrac, i nije slucajno medju 20 vec 3-4 godine zaredom. Bilo bi veliko iznenadjenje da je dobio Krajinovic, ali nema veze i finale je rezultat ravan senzaciji.

satelit

pre 6 godina

STETA! Ostao je bez snage,ipak ide iz kvalifikacija.. Isto tako potrebno je i iskustvo za ovako velike turnire,a on to nema.. Budimo realni ,stao bi i protiv Rafe da ovaj nije predao,tako da je ovo PUNA KAPA! Samo napred FILIPE!

Updown

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)

Krajinović u februaru puni 26 godina. Može još najviše 5 da igra na vrhunskom nivou.
Koliko nepoznavanje tenisa se vidi u komentarima, vi ljudi ne znate ništa sem Novaka, Rodžera i Rafe.

Dobro

pre 6 godina

Steta. Ona dva passing shota u trecem gemu treceg seta su odlucile ceo mec. Nije ne Sok zasluzio da pobedi, ali ni Fica da ovako izgubi. Nema veze. Pitanje je sta ce biti posle ovog finala sa Ficom i da li ce i kako da nastavi karijeru na pravi nacin.

Iz zemlje lala, uvek Vas

Dusan

pre 6 godina

Ostao je bez snage, glavni razlog poraza. Juce je pobedio Iznera koji je bolji igrac od Soka. Znao sam da posle poraza dolaze komentari: Nije Krajinovic neki igrac, nece uci u top 10 ili 20, imao je srece itd. Pa ljudi moji, isti ovaj Sok je usao u top 10, covek ima ocajan bekhend, poput rekreativca, ne moze niti jedan viner iz njega da napravi. U top 10 su ulazili igraci poput Karenja Buste (prebacivac dosadni), Jirgen Melcer i da ne nabrajam, pa sto ne bi i Filip koji je kompletan igrac. Naravno, mora da poradi na svojim slabostima a to su drugi servis i kondicija (ona ce pre svega doci igranjem vise ovakvih meceva, ne zaboracite da je Filip do juce bio celendzer igrac). Sjajan finis sezone sve u svemu i dobra podloga za sezonu 2018.

lal

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...

dakiliz

pre 6 godina

Šteta,igraš meč života za prvu titulu u karijeri na jednom od najvećih turnira na svetu a protiv protivnika sebi ravnog i vodiš protiv istog 1-0 u setovima i deli te samo još jedan od istorije i onda ti pregore osigurači zbog preopterećenja i ugasiš se.Doduše i ona Čarapa iritantne face (btw.isti James Arthur)baš je imao sreće u nekim ključnim poenima kad je prosto iz očaja pljeskao po loptici i ulazilo mu nažalost.A i kompletan turnir mu je toliko sretan bio za ne poverovati.Prvo kolo ne igra kao poslednji nosilac (16),pa preko Edmunda jedva posle preokreta u 3 seta i to posle 2 tesna tie-breaka pa Puj pa veteran Verdasko pa još veći penzioner Beneto pa Krajinović 77. na listi u finalu i sa 22.mesta dođeš među 8 i plasiraš se ni kriv ni dužan na Završni Masters i osvojiš titulu na Mastersu na kome ti je bila konkurencija kao na ATP 250

Laza

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.

senad

pre 6 godina

Decko je prosecan igrač slab servic udarci mlaki danas je prvi put igrao na turniru protiv igraca koji nije povdedjen jos Viskovic kaze da Krajinovic sam zna da moze da pobedi svakog igraca covek prica naucnu fantastiku.

Vlade

pre 6 godina

Nas igrac je ucinio neverovatnu stvar za ovih sedam dana, ali mu je ponestalo energije za kraj.. Osvojio je prvi set, a onda je pao sa igrom i pravio je greske. U svakom slucaju ovo mu znaci dosta i zbog renkinga, iako nije usao u top 30 i moze da bude dobra osnova za dalju karijeru..

C i n i k

pre 6 godina

Sok bio mnogo bolji, Krajinovic u 1.setu ok, ostalo je za zaborav. Ne verujem da ce se Krajinovic ikada vise u zivotu plasirati u finale mastersa.

Jumko

pre 6 godina

Dzek legendo, udri, delji, pali, zari, gazi... A Krajini, Ficku, puno srece u daljoj karijeri i da prodje bar 2 kola Atp 250 turnira, jer je to njegov krajnji domet! Sreca ne osvoji ovo pa da slusamo bajke u narednih 10 godina i gledamo gola tela na tribinama! Prijatno, odoh da zalijem jednim pivom...

hehe

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)
Batice, čemu tolika želja za provociranjem? Kompleksi? Frustracije zbog srpskih sportskih uspeha koje vi nemate i samo možete da sanjate o tome? Prazan život? Želja za pažnjom koju nemaš u realnom životu? Sve zajedno? Smejem se... :)

Somborac

pre 6 godina

Pipa, otac Fićin je doleteo da bude uz sina. Najbolji je bio kad je došao kući i pita gde mi sin, a on ga zaboravio na terenu TK "Žak" Sombor, a mali Fića lupa i dalje lopticu o zid.

Jumko

pre 6 godina

@Staridz Hahaha, definitivno zbog celendzer igraca Krajinovica!? Videces cega je Srbija definitivno ako kojim slucajem celendzeras pobedi i prikazu njegovog trenera... E to ce biti poznata slika Srbije!

anica

pre 6 godina

Budimo realni, 05. novembar 2017 15:59)

Ma jok luce, samo uske pantalonicice, pocupane obrve i 70kg zive vage...i sto nize, seksipilno. Momku nista ne fali, takav je kakav je.

Šule

pre 6 godina

Udri sinko!!! Presrećan sam zaista, šta god da uradiš. Ovo je dokaz, da smo zemlja sporta, i najboljih sportista, pa usudiću se reći na planeti. Toliko nas malo ima, a malo-malo, pa iskoči neki vrhunski sportista. Idemo, već vodiš 1:0. Srećno!

Srpski teniski navijaci

pre 6 godina

Ninaaa!!!! Pola kile mesa da mu dajes dnevno, nemo' te sanjamo! A veruj nam imamo mi iskustva, tako nam je prosli idol propao ! Prestao da jede meso...

Gradjanin Sveta

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23)

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.

Jezdimir Uskokovic

pre 6 godina

Sto se primate na ovog Jumka,pa zar vam nije jasno da on nije niti srbin niti je iz Srbije.A pazi da pise ekavicom a ne ijekavicom.Pa zar niste primetili da covek mrzi svakog koji igra pod zastavom Srbije??A sigurni budite da to nijedan,makar bio pola srbin ne bi.Covek uziva u minusima,a pluseve mu daju oni njegovi,istomrsci iz susjedskih drzava!!!

Cxe

pre 6 godina

Ovo je dan koji moze da ti promeni citav zivot, tebi pokrene karijeru, naciju ucini ponosnim, a roditelje najponosnijim i bogatim. Sve najbolje danas, iskreno ti zelim da ti se danas promeni citav zivot u pozitivnom smislu i da uzivate u uspehu.

Elem, ne svidja mi se samo, roditelji su ti toliko pruzili, odricali se svega, podrzavali te, ko zna koliko novca izdvojili. I ti napises na kameri , Nina '. Zena je pola godine u tvom zivotu, a roditelji 30. Glupo je sto oni nisu dobili ni jedno hvala.

anica

pre 6 godina

Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...
(ma da, 05. novembar 2017 15:47)

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...

anica

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom...zasluzio si trofej.
Lepo sto se Filip probudio, nadam se da ce iduce godine nastaviti sa dobrim partijama, osvajanjem trofeja bi bio 25.
Napred Filipe, zivela Srbija!

Dobro

pre 6 godina

Hajde, samo napred Fico!! Brejk pa odmah ribrejk... Ne plasi se. Sok je sasvim prosecan igrac i pravi dosta gresaka, ima sanse!!

Iz zemlje lala, uvek Vas

ma da

pre 6 godina

Che
Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...

Srdjan

pre 6 godina

Moze Filip do titule, samo mora od pocetka do kraja biti agresivan i koncentrisan, samo jedan pad koncentracije moze biti koban. Srecno!

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Не могу да верујем да један Надал нема освојени Мастерс у Паризу, а неко од ове двојице аматера ће имати. Кад Федерер и Надал оду у пензију, квалитет тениса ће драстично опасти. Хауг!

спортски уметник

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte!?
(bobrock, 05. novembar 2017 15:23)

А како то изгледају мајке ти?

Budimo realni

pre 6 godina

Meni je u redu da BAR JEDAN OD ONOLIKO AMERIČKIH, FANTASTIČNIH TENISERA na ovom pariskom turniru, konačno pobedi Srbina.
Uostalom, ovaj američki lepotan, sa divnim, snažnim vilicama, i bledom, proređenom bradicom (kao iz jeftinih holivudskih filmova) - već iduće godine dokazaće kako je lepši, seksipilniji, obrazovaniji (govori engleski jezik kao da mu je maternji) i vazda nasmejan od Rafaeeela...

marerakarera

pre 6 godina

Nije se uplasio - fali mu malo preciznosti na jacim udarcima, ali igra sasvim stalozeno u svakom segmentu. 6-5 tokom 1.seta u trenutku pisanja

bg

pre 6 godina

Po kvalitetu i borbenoscu, moze se reci Filip za drugi reket Srbije posle Novaka. On ima jedinstvenu kontinuitet ukoliko nema povrede. Zaista mu zelim da uzme titulu danas. Uzivajmo posle rezultata 2:1 za Filip.

Petar

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.
Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!
Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!

Staridz

pre 6 godina

Srbija je definitivno zemlja sporta.Mogu da zamislim sta bi tek bilo da nas ima 350 miliona kao na prime amarikanaca. Srbijo budi ponosna na svoju decu, zato volim ovu zemlji i nikad je necu pljuvati kao pojedinci.

Petar

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.
Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!
Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!

anica

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom...zasluzio si trofej.
Lepo sto se Filip probudio, nadam se da ce iduce godine nastaviti sa dobrim partijama, osvajanjem trofeja bi bio 25.
Napred Filipe, zivela Srbija!

Cxe

pre 6 godina

Ovo je dan koji moze da ti promeni citav zivot, tebi pokrene karijeru, naciju ucini ponosnim, a roditelje najponosnijim i bogatim. Sve najbolje danas, iskreno ti zelim da ti se danas promeni citav zivot u pozitivnom smislu i da uzivate u uspehu.

Elem, ne svidja mi se samo, roditelji su ti toliko pruzili, odricali se svega, podrzavali te, ko zna koliko novca izdvojili. I ti napises na kameri , Nina '. Zena je pola godine u tvom zivotu, a roditelji 30. Glupo je sto oni nisu dobili ni jedno hvala.

Somborac

pre 6 godina

Pipa, otac Fićin je doleteo da bude uz sina. Najbolji je bio kad je došao kući i pita gde mi sin, a on ga zaboravio na terenu TK "Žak" Sombor, a mali Fića lupa i dalje lopticu o zid.

ma da

pre 6 godina

Che
Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...

Šule

pre 6 godina

Udri sinko!!! Presrećan sam zaista, šta god da uradiš. Ovo je dokaz, da smo zemlja sporta, i najboljih sportista, pa usudiću se reći na planeti. Toliko nas malo ima, a malo-malo, pa iskoči neki vrhunski sportista. Idemo, već vodiš 1:0. Srećno!

mix

pre 6 godina

Ja sam mislio da ovde pojedinci iz nekog razloga mrze samo Novaka,ali oni izgleda mrze sve sto je Srpsko.
Veliki naklon za Filipa.Veliki je ovo uspeh za njega i zelim mu sve najbolje.

Staridz

pre 6 godina

Srbija je definitivno zemlja sporta.Mogu da zamislim sta bi tek bilo da nas ima 350 miliona kao na prime amarikanaca. Srbijo budi ponosna na svoju decu, zato volim ovu zemlji i nikad je necu pljuvati kao pojedinci.

bg

pre 6 godina

Po kvalitetu i borbenoscu, moze se reci Filip za drugi reket Srbije posle Novaka. On ima jedinstvenu kontinuitet ukoliko nema povrede. Zaista mu zelim da uzme titulu danas. Uzivajmo posle rezultata 2:1 za Filip.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Sok odigrao kao u transu poslednji set, a Filipu ponestalo snage, ipak mu je ovo sedmi meč za isto toliko dana. Ništa se ne može zameriti Filipu, bio je “stegnutiji” u ovom mecu nego u ostalom, ali razumljivo, s obzirom na vaznost meca. Nadam se da ćemo Fiću gledati češće u ovim velikim mečevima, ima telenta, ima igru, ima mentalitet, valjda ce proci bez povreda. Jos jednom, bravo za prikazane partije na ovom turniru!

Srpski teniski navijaci

pre 6 godina

Ninaaa!!!! Pola kile mesa da mu dajes dnevno, nemo' te sanjamo! A veruj nam imamo mi iskustva, tako nam je prosli idol propao ! Prestao da jede meso...

спортски уметник

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte!?
(bobrock, 05. novembar 2017 15:23)

А како то изгледају мајке ти?

TT

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol
(dr. Roddick, 05. novembar 2017 17:12)

Ahahahaaa... a kad ćeš ti da uđeš?!? Za jedno hiljadu godina aaaaahaahaa....

providno je

pre 6 godina

Ista imena, isti likovi koji godinama pljuju Novaka, evo sada pljuju i omalovažavaju Filipa. A pljuju redovno i Ivanu, Jokića, Tea, Bogdana itd. Jel treba da vam se crta zašto to rade, šta im smeta, šta ih boli, i odakle dolaze?

Mikii

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.
(xxx7, 05. novembar 2017 18:45)

Sine, on je dao sve sto je imao. Sok je bolji igrac. Zasto je toliko tesko priznati da je protivnik jednostavno bolji? Sad kad nema sudija, hajde da okrivimo malodusnost i mentalitet. Neverovatan narod.

Gradjanin Sveta

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23)

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.

anica

pre 6 godina

Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...
(ma da, 05. novembar 2017 15:47)

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...

Ivan

pre 6 godina

Nazalost Sok je konstatnijji igrac, i nije slucajno medju 20 vec 3-4 godine zaredom. Bilo bi veliko iznenadjenje da je dobio Krajinovic, ali nema veze i finale je rezultat ravan senzaciji.

Frauderer

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile.
(Goki, 05. novembar 2017 18:08)

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.

Stef

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)

Sve i da si trol (i to vrlo jadan), može te biti sramota brale.

Eh

pre 6 godina

Prvi put igra masters turnir. Reflektori, publika, sve drugacije od onoga na sta je navikao. Setite se Bozoljca, centralni teren, protiv Federera. Covek je pogresio stranu gde treba da servira. Opet se drzao ceo mec. Ako nastavi da trenira igrace masters turnire, kao i 250 i 500. Sad je napravio stazu i na njemu je kojim ce putem ici. Moze to je sigurno, sad je video da to nije nista strasno, da protivnici nisu bolji od njega, da nema cega da se plasi. Ovde je iskustvo odnelo pobedu.

Vlade

pre 6 godina

Nas igrac je ucinio neverovatnu stvar za ovih sedam dana, ali mu je ponestalo energije za kraj.. Osvojio je prvi set, a onda je pao sa igrom i pravio je greske. U svakom slucaju ovo mu znaci dosta i zbog renkinga, iako nije usao u top 30 i moze da bude dobra osnova za dalju karijeru..

Goki

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile. 
(Goki, 05. novembar 2017 18:08) 

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.
(Frauderer, 05. novembar 2017 19:36)

Ma važi šefe, 80% svetske publike nema pojma, i to njih nekoliko miliona. Ali zato... 200-300 lokalnih nolobotova su u posedu superiorne mudrosti i apsolutne istine. Sveznajuci. Merilo užasa.

Milan

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)


Kokeza, jesi li to ti?? Pa Filip ima trenera koji ga je doveo do ovde, sta sad, odmah je prevazidjen??? Trajace saradnja Filipa i Petra, samo da ga posluzi zdravlje.

pusa

pre 6 godina

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.
(Mikii, 05. novembar 2017 18:55)

Vi Hrvati ste izmislili senzaciju! Mi smo za vas mala deca po tom pitanju.
Pa šta ste onom jadnom Borni uradili (Ani Konjuh isto)? Pa proglasili ste ga pre par godina za sigurnog top10 u ovo vreme, i možda i no1 jednoga dana, samo da vredno trenira (vaša omiljena mantra lol). I gde je sad ta vaša senzacija? Stagnira budući broj 1 već 3 godine. Bezobrazno ste pričali da Ćorić ima veće šanse za no1 od Zvereva, jer je Saša previsok za broja 1!?! Ahahaaa “stručnjaci“... Vi ste definicija kako vašim “senzacijama“ upropastiti karijeru. Eno sada ga najgore pljujete jer nije ispunio vaša naduvana očekivanja bez pokrića, i olakšao vam komplekse zbog Novaka. A dečko jednostavno nema kvalitet ni za top 20, ali vi “stručnjaci“ to niste videli. Videli ste samo pobedu protiv tog dana lošeg Nadala, pa vam zinulo du..

satelit

pre 6 godina

STETA! Ostao je bez snage,ipak ide iz kvalifikacija.. Isto tako potrebno je i iskustvo za ovako velike turnire,a on to nema.. Budimo realni ,stao bi i protiv Rafe da ovaj nije predao,tako da je ovo PUNA KAPA! Samo napred FILIPE!

becki vlasnik konja

pre 6 godina

Volim da vidim kada neko sa strašću i velikim zadovoljstvom likuje kada srpski sportisti izgube. To samo govori koliko ih boli kada pobeđuju. Mislite o tome.

neko iz mase

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.

Laza

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.

Jova

pre 6 godina

Taman sam u sebi ( posle prvog seta ) hvalila Filipovu racionalnost i izbor udaraca a on je počeo prosipati sve, sto je do tada uradio. Nije to ništa čudno, prvi put se našao na pragu velikog uspjeha i kad je pomislio ( dovoljno je samo pomisliti ) da je uspio ustvari je izgubio meč. Nije ni prvi ni poslednji. Mogla bi mu ovo biti dobra škola. Kao što znamo, pametni ljudi iz poraza znaju izvući mnogo, čak i više nego iz pobjede. Šteta jeste ali ne treba zaboraviti da je Sok ne samo bolje rangiran nego i puno iskusniji igrač, mada su ustvari istih godina. Žao mi je Filipa ali i pomalo drago da Karenjo Busta neće ići direktno u London. Nije on slab igrač ali mi izgleda pomalo prgav, Sok je svakako raznovrsniji i srčaniji igrač.

Čestitke Filipu na dobro odigranom turniru i puno sreće u narednoj sezoni

Pozdrav svima

Vlade

pre 6 godina

Pokazao u prvom setu kakav moze da bude igrac i tvrdim da je bolji od ovog udaraca loptice Soka i mnogih slicnih njemu koji trenutno zauzimaju visoka mesta jer je deficit pravih kvalitenih i potpunih igraca.

Amerikanac

pre 6 godina

Mikii trole, Krajinovic itekako ima predispozicije fizicki, ali nije na vreme naucen izmedju 8 i 13 godine zivota kada se stvara igrac. Suvise fokusa je na uspehu u juniorskoj konkurenciji da bi igrac bio primecen i da bi se nasao sponzor. U juniorskoj konkurenciji sigurica igra prolazi dobro a u muskoj je ko jace udari lopticu. Ko se fokusira na krajnji cilj a ne na gubljenje suvise vremena u juniorskoj konkurenciji bolje prolazi, ali za to treba love.

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Не могу да верујем да један Надал нема освојени Мастерс у Паризу, а неко од ове двојице аматера ће имати. Кад Федерер и Надал оду у пензију, квалитет тениса ће драстично опасти. Хауг!

dakiliz

pre 6 godina

Šteta,igraš meč života za prvu titulu u karijeri na jednom od najvećih turnira na svetu a protiv protivnika sebi ravnog i vodiš protiv istog 1-0 u setovima i deli te samo još jedan od istorije i onda ti pregore osigurači zbog preopterećenja i ugasiš se.Doduše i ona Čarapa iritantne face (btw.isti James Arthur)baš je imao sreće u nekim ključnim poenima kad je prosto iz očaja pljeskao po loptici i ulazilo mu nažalost.A i kompletan turnir mu je toliko sretan bio za ne poverovati.Prvo kolo ne igra kao poslednji nosilac (16),pa preko Edmunda jedva posle preokreta u 3 seta i to posle 2 tesna tie-breaka pa Puj pa veteran Verdasko pa još veći penzioner Beneto pa Krajinović 77. na listi u finalu i sa 22.mesta dođeš među 8 i plasiraš se ni kriv ni dužan na Završni Masters i osvojiš titulu na Mastersu na kome ti je bila konkurencija kao na ATP 250

Mo

pre 6 godina

Moram da pitam ljude koji kažu - "razumem da neko mrzi Noleta" - šta tu ima da se razume?
Šta je bilo kome od nas Novak uradio nažao ili na štetu da bismo ga mrzeli?
Da li ste bar malo svesni koliko je to bolesno?
Čitajte, učite, rastite, radite na sebi, lečite se. Mržnja, zavist, ljubomora, pakost i zloba su bolesna mentalna stanja.
Jedan velikan iz našeg naroda nam je ostavio jednu od najvećih mudrosti u istoriji čovečanstva - zlo dobra doneti neće. Mržnja je zlo. Mislite o tome.

zile

pre 6 godina

Treba da bude zadovoljan Filip, ipak je Sok dosta bolji, imao je malo i srece da dodje do finala, ostaje mu da vredno trenira i da pokusa da se zadrzi na mastersima, niko se nece secati igraca koji je igrao celendzere

C i n i k

pre 6 godina

Sok bio mnogo bolji, Krajinovic u 1.setu ok, ostalo je za zaborav. Ne verujem da ce se Krajinovic ikada vise u zivotu plasirati u finale mastersa.

u tudjem oku trn

pre 6 godina

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 5. novembar 2017 15:55)

Ali zato si ti tu vazda da delis savete i komentarises. Sta bi bilo tek da si supruga nekog od tih tenisera, koliko bi tek onda dala sebi na znacaju? Pa ne bi izbijala iz medija.

Dobro

pre 6 godina

Hajde, samo napred Fico!! Brejk pa odmah ribrejk... Ne plasi se. Sok je sasvim prosecan igrac i pravi dosta gresaka, ima sanse!!

Iz zemlje lala, uvek Vas

Dusan

pre 6 godina

Ostao je bez snage, glavni razlog poraza. Juce je pobedio Iznera koji je bolji igrac od Soka. Znao sam da posle poraza dolaze komentari: Nije Krajinovic neki igrac, nece uci u top 10 ili 20, imao je srece itd. Pa ljudi moji, isti ovaj Sok je usao u top 10, covek ima ocajan bekhend, poput rekreativca, ne moze niti jedan viner iz njega da napravi. U top 10 su ulazili igraci poput Karenja Buste (prebacivac dosadni), Jirgen Melcer i da ne nabrajam, pa sto ne bi i Filip koji je kompletan igrac. Naravno, mora da poradi na svojim slabostima a to su drugi servis i kondicija (ona ce pre svega doci igranjem vise ovakvih meceva, ne zaboracite da je Filip do juce bio celendzer igrac). Sjajan finis sezone sve u svemu i dobra podloga za sezonu 2018.

Hvala Filipe!

pre 6 godina

Jesmo se svi uzbudili i ponadali, ali ruku na srce Filip nije top igrac. Fin je momak, ali nema ubojit elemenat. Nema ni hitrinu, ni snagu. Jedino sto se moze izdvojiti je da ponekad ume da izgradi poen i da ga uspesno zavrsi na mrezi.
Ovo je bila dobra zabava i radost dok se Nole zagreva.

antitrol

pre 6 godina

Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)
U Srbiji se ne kaže zabijanje golova. Tako se govori u Hrvatskoj. Jasno je ko si i odakle si. Providno vam je trolovanje.

matori

pre 6 godina

šteta....
Filip treba da poboljša fizikalije i drugi servis. mislim da bi tako bio u stanju i da popravi igru u polju, gde nije uspevao da stigne na lopticu.
mlad je, ima vremena, ima dobrog trenera, samo napred....

mikloš lizard

pre 6 godina

sjajan uspeh.medjutim, mislim da ce tesko imati vise ovakvu sansu da osvoji masters.realno rafa mu je predao i dosta igraca iz top deset nije ucestvovalo velika sansa koja nije nazalost iskoriscena.sve najbolje filipu.

bla bla

pre 6 godina

Najbolje od svega sto ce moci da igra jake turnire i da bude nosilac. Stvarno bih voleo da kazem da ima materijal za prvih 10, ali budimo realni...

Dobro

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...
(lal, 5. novembar 2017 17:44)

Pa, vrlo lako mogu to da objasnim, mada je danasnja tema Filip, a ne Nole:
Nas narod moze teoretske da mrzi Noleta (koga ja, uzgred receno, stvarno volim) iz sledecih razloga: sto ne zivi u Srbiji, sto ga nema na splavovima, ne juri Bentlijem pandure po Zvezdi u naduvanom stanju, ne obraca se na Srpskom na drustvenim mrezama, zivi u Monaku, Sina uci i engleski i francuski, ne valja mu ono sto mu je na tanjiru, mora prasetina, kao i pihtije sa burekom, zena mu se pravi pametna, a nije, ... A uz to ne reklamira Najk ili neku normalnu marku, nego je bio sa nekim nepoznatim Azijskim krpama....a to sto je totalno izvestacen i zeli da ga ceo svet voli, da ostavimo za kraj. A, da...kupio je stan u Majamiju a ne u Pefkohoriju.... I za kraj: Mnogo je zgoljav i uopste nije zgodan kao .... Znate vec.
Cudan smo mi narod, dragi moj 'lal'.... Cudan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

Danica

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem. 
(:):), 05. novembar 2017 18:42) 

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.
(Eleftherios, 05. novembar 2017 18:56)

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.

Watcher

pre 6 godina

Iako je Sock odigrao fantasticno one pasinge na pocetku odlucujeceg seta odluka je nazalost pala na samom pocetku 2.seta kada je Fica dozvolio brejk a protivnik je igrao da tako kazem jedan up'n'down tenis sa puno gresaka i nastavio je sa tim greskama i u ostatku seta ali dupli brejk je jednostavno bio prevelika prednost. Za ovaj 3.set Fica jednostavno nije imao dovoljno "goriva u rezervoaru":-(
Veliki naklon za njega i trenera Petra Popovica, sjajan posao su napravili i nema razloga da tako i ne nastave u buducnosti.
Amerikancu cestitike i srecno na Masters Kupu...

Do koske

pre 6 godina

Filipe cetitka za tvoj uspeh. Hvala bogu da se tvoj rad moro naplatiti. Nazalos kod mnogih poslatih glupih komentara i ulozenog truda u kucanje, nikad nece naplatiti. Dobio si mnogo fanova, nacija je uz tebe. Saka jada su nebitni za tebe.

senad

pre 6 godina

Decko je prosecan igrač slab servic udarci mlaki danas je prvi put igrao na turniru protiv igraca koji nije povdedjen jos Viskovic kaze da Krajinovic sam zna da moze da pobedi svakog igraca covek prica naucnu fantastiku.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .

brm

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 5. novembar 2017 16:24)

Upravo ga je ovaj trener i preporodio. To što je tako malo nekontrolisan, ne govori ništa o njegovom kvalitetu. Možda Fići baš i odgovara tako neko, jer je on prilično "mrtav" i često deluje malodušno pa mu baš zato prija da je pored njega nego ko može da mu probudi energiju.

Andjela

pre 6 godina

Ala se neki "lože" kao da se desilo neznam šta. To je za njega lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala. Da su i ova sedmorica igrala na ovom turniru Krajinović ne bi ušao ni u polufinale....dajte ljudi malo se uozboljite.

ma da

pre 6 godina

anica
Postala je poznata sa "titulom" Lekina supruga, od dede, bivšeg supruga dobila stančugu..nestala je, nema je, ne vodi više emisije što znači da nema love..namirisala je lovu kod ovog deteta. Te i takve sponzoruše se vide, kažem iz aviona.

MM

pre 6 godina

Izgubio je zbog jadnih novinara,zeljnih bilo kakve senzacije. Usao covek u finale,odmah naslovi,frka,ludilo kao da je osvojio stoti turnir,covek umislio da je bog. I sta sad? E Srbijo nesreco

lal

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...

Aca

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 5. novembar 2017 17:39)

Tacno tako!

dr. Roddick

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol

Goran

pre 6 godina

O kakvoj se ovdje kilazi prica?? Pa ne mora igrac tenisa imati 100 kg pa da bude dobar igrac! Novak,Gofin , Simon ,Zverev (ima 86 ali je gotovo 2 m visok) itd. Prema tome Krainovic ima zadovoljavajucu kilazu.

Eleftherios

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.
(:):), 05. novembar 2017 18:42)

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.

no1 230 placiujko

pre 6 godina

(Goki, 05. novembar 2017 21:40)
Nećete nikada imati tenisera kao mi Novaka he he! To te i boli! Zato i pišeš ovde ove tvoje epohalne mudrolije.

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 5. novembar 2017 20:10)

Napravio je Filip fantastican uspeh, mnogi vrhunski teniseri nisu nikada igrali finale mastersa, na primer Janko. Dakle, jeste iskoristio priliku.

neznalica Bgd

pre 6 godina

da li je neko od vas znao da Krajinović od 9-12g, kao klinac na turnirima nije izgubio NI JEDAN MEČ!!! Veliki i jedinstveni talenat koji nije imao baš mnogo sreće! Teška povreda ramena, operacija i skoro 5g pauze! Ko je igrao tenis dobro zna šta znače dve nedelje pauze zbog obične bolesti, i koliko vremena treba da se vratiš na nivo od pre dve nedelje! E sad možete da zamislite kako je posle 5g!!! O psihi da i ne govorim, koji je to stepen depresije i tuge kada ti povreda ne dozvoljava da se toliko godina ne baviš sportom koji toliko voliš a uz to si svestan da si vanserijski talenat! Ljudi, tenis je JEZIV SPORT, taman toliko koliko je lep, ali put do prvih 100 je JEZIV! Milion teških poraza, kriza, sumnji a para nigde za turnire!!! Niko neće da pomogne, prodaju se stanovi a talenat NIŠTA ne garantuje! Pretežak pritisak, kako za tenisere , tako i za roditelje! Niste svesni koliko hiljada talenata je propalo a prodali SVE! Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...

anica

pre 6 godina

Budimo realni, 05. novembar 2017 15:59)

Ma jok luce, samo uske pantalonicice, pocupane obrve i 70kg zive vage...i sto nize, seksipilno. Momku nista ne fali, takav je kakav je.

ahahaa

pre 6 godina

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)

Jedinstveno je da ti koja imaš pametnija posla od radovanja golovima i asevima, čitaš vesti o golovima i asevima, i još komentarišeš ljude koji se raduju golovima & asevima! Sada zamisli sliku kako se grohotom smejem!!
Sport svuda u svetu je radovanje golovima i asevima, i to je, je li, u redu, ali ne daj bože Srbi da se raduju!? To se kod Srba treba tumačiti drugačije, iz kriminalnih pobuda šta li, i treba im to dekretom zabraniti, i radovanje i sportiste i sve!! Komedija! Vidi, tačno bih te (i tebi slične) opisao, sa surovom preciznošću, samo mi ne bi objavili komentar. Zamisli sama kako te opisujem.
Za kraj, svi znamo šta tebe i slične moralnonavijačke dušebrižnike boli. I vi znate da mi znamo. Sorry, Srbi će da pobeđuju i dalje, narod će da se zbog toga raduje i dalje (kao i svaki drugi), a vama preostaje da se i dalje nervirate, što se i vidi, he he.

Dobro

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 5. novembar 2017 16:33)

Mikii, skoro da bi mogao da se obratis svojoj 'braci' u jednini, posto ste samo ti i Jumko=Prejaki verovatno JEDINI koji su u ovom mecu bili protiv Filipa, a govore nas jezik. Razumem da neko mrzi Noleta, ali sta fali Filipu?
Ako mu nista ne fali, onda ste dosta bolesni, koliko god vas ima.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

drugo nešto tebe muči

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)

Šta tebe bole uvo zašto i kako neko navija! Navijaju ljudi kako hoće i doživljavaju to kako hoće, neko ovako, neko onako. Ko si ti da određuješ kako treba navijati, i šta se ti uzbuđuješ zbog toga?!? Ko si ti da određuješ ko šta misli? I koliko treba biti glup pa reći da neko “ostrašćeno“ navija i da to, je li, ne valja, kada su baš sport i navijanje po prirodi strast, svuda na svetu? Idi gledaj šah, mada i tamo ima strasti. I koja je stupidarija da omalovažavaš i pljuješ sportiste samo da bi provocirao njihove “ostrašćene“ navijače? Sumanuto!

vesna markovic

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 5. novembar 2017 17:39) # Link komentara

Rece upravo ostrasceni hejter Djokovica. Tako da verujemo ti.

Filipu sve najbolje, Sock je jednostavno bio bolji igrac cak i u tom prvom setu koju je izgubio.

Srdjan

pre 6 godina

Moze Filip do titule, samo mora od pocetka do kraja biti agresivan i koncentrisan, samo jedan pad koncentracije moze biti koban. Srecno!

:):)

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)
Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.

remax

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.

Jumko

pre 6 godina

Dzek legendo, udri, delji, pali, zari, gazi... A Krajini, Ficku, puno srece u daljoj karijeri i da prodje bar 2 kola Atp 250 turnira, jer je to njegov krajnji domet! Sreca ne osvoji ovo pa da slusamo bajke u narednih 10 godina i gledamo gola tela na tribinama! Prijatno, odoh da zalijem jednim pivom...

ajd pa srecno

pre 6 godina

Hvala Bogu! Ajd valjda ce vise da se ugasi kod nas ovo prebacivanje loptice preko mreze, na koje su babe i tinejdzeri toliko odlepili, a drzavna televizija forsira kao da se radi o svemirskom programu drzave Srbije i slanjem coveka na mesec.

Budimo realni

pre 6 godina

Meni je u redu da BAR JEDAN OD ONOLIKO AMERIČKIH, FANTASTIČNIH TENISERA na ovom pariskom turniru, konačno pobedi Srbina.
Uostalom, ovaj američki lepotan, sa divnim, snažnim vilicama, i bledom, proređenom bradicom (kao iz jeftinih holivudskih filmova) - već iduće godine dokazaće kako je lepši, seksipilniji, obrazovaniji (govori engleski jezik kao da mu je maternji) i vazda nasmejan od Rafaeeela...

Dobro

pre 6 godina

Steta. Ona dva passing shota u trecem gemu treceg seta su odlucile ceo mec. Nije ne Sok zasluzio da pobedi, ali ni Fica da ovako izgubi. Nema veze. Pitanje je sta ce biti posle ovog finala sa Ficom i da li ce i kako da nastavi karijeru na pravi nacin.

Iz zemlje lala, uvek Vas

slazem se sa Vama ali

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.
(neko iz mase, 5. novembar 2017 20:11
Zato sto im je to cilj, to ih zabavlja.

Realno je i to sto ste rekli za finaliste, dodala bih da je nakupljeni umor igrao znacajnu ulogu u ovom mecu, ipak je bio Filipov 8 mec za 10 dana.
Nije cudno sto uz sve pomalo srecne okolnoti, konkurenciju ima samo dva kvalifikanta koji u Masters i osvojili.

Ipak od 10 igraca koji su se iz kvalifikacija plasirali u Finale jedan je i Filip krajinovic. Nakon 5 godina pauze ciklus se obrnuo.
Interesantno je i da je 1/3 kvalifikanata finalista vidjena u periodu 04/07.

Jumko

pre 6 godina

@Staridz Hahaha, definitivno zbog celendzer igraca Krajinovica!? Videces cega je Srbija definitivno ako kojim slucajem celendzeras pobedi i prikazu njegovog trenera... E to ce biti poznata slika Srbije!

Updown

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)

Krajinović u februaru puni 26 godina. Može još najviše 5 da igra na vrhunskom nivou.
Koliko nepoznavanje tenisa se vidi u komentarima, vi ljudi ne znate ništa sem Novaka, Rodžera i Rafe.

Ej salaši, na sveru Bačke, u vama su pisme bunjevačke

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:


Iako je u poslednjih nekoliko dana u Hrvatskoj, Krajinović je naglasio da ni u jednom momentu nije razmišljao o promeni reprezentacije.

"Pasoš sam tražio jer imam određene olakšice kada su vize u pitanju, ništa drugo. Malo me zamaraju pitanjima, ali ništa posebno, sve su to gluposti šta pričaju. Prija mi rad sa bratom Marija Ančića Ivicom, slažemo se na terenu i van njega što mislim da je važno", rekao je 223. teniser sveta za Sportski žurnal.

marerakarera

pre 6 godina

Nije se uplasio - fali mu malo preciznosti na jacim udarcima, ali igra sasvim stalozeno u svakom segmentu. 6-5 tokom 1.seta u trenutku pisanja

lal

pre 6 godina

@ajd pa srecno: mene ne zanima 95% programa svih kanala koje imam... ipak i onih 5% je s obzirom na broj kanala dovoljno da mogu da gledam meni zanimljiv program 24/7 (naravno u teoriji, posto imam obaveze, racunajuci da imam opciju 72h unazad, bukvalno mogu da pokrijem 24/7)...
ipak ne bi mi nikad palo napamet da odem na neku kulinarsku vest/bejzbol/tursku seriju i da ostavljam komentar bilo koje sadrzine... kada me nesto ne zanima okrenem kanal... kada me ne zanima vest, ne ulazim u nju... zar je to toliko tesko???
ti naravno imas pravo to da radis... koliko je to ozbiljno i opravdano u ocima drugih je veoma upitno...

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Ovaj Sok ovakva dva pasing-šota u nizu u karijeri nije odigrao. Za Fiću je prava šansa bio početak drugog seta kad ovaj nije znao gde bije, a Filip nerazumljivo pao umesto da pokida na krilima onako dobijenog prvog. Šteta, jer je mogao ovo da dobije, siguran sam, sada je prekasno. Sve najbolje u daljoj karijeri momak, pa da dobiješ još ovakvih šansi. Sok - topovsko meso u Londonu, možda sa Čilićem ima šansu, Rođa to u 2. brzini rešava. Odavno nekvalitetniji turnir nam se sprema, niko nije u pravoj formi. Nadam se da me demantuju i da gledamo dobre i zanimljive mečeve.

Amerikanac

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.

bas me zanima kako cete svojatati Miomira Kecmanovica kad se on probije

pre 6 godina

@ej salasi... Ovo je tipicni hrvatski komentar, pokusaj svojatanja u trenutku kada vi nemate ni jednog relevatnog sportasa, ali dobro. Inace u Somboru zivi 63 odsto Srba, Hrvata nema bas toliko puno koliko ti hoces da ima i koliko ih ima recimo u Subotici, Filipov otac Stjepan je Hrvat s time kada bi se gledalo malo dublje u stablo najvjerovatnije bi se nasle i druge nacionalnosti jer ipak je to Vojvodina, s druge strane mama Vera je Srpkinja tako da kad vec brojimo krvna zrnca nije on nikako cistokrvni Hrvat, ali vi opet pokusavate stvoriti novog Stefaneka, za kojeg je na kraju ispalo da ima madjarske,slovacke , ceske krvi ali najmanje hrvatske

hehe

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)
Batice, čemu tolika želja za provociranjem? Kompleksi? Frustracije zbog srpskih sportskih uspeha koje vi nemate i samo možete da sanjate o tome? Prazan život? Želja za pažnjom koju nemaš u realnom životu? Sve zajedno? Smejem se... :)

bobrock a Balkanac

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte 
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23) 

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.
(Gradjanin Sveta, 05. novembar

Građanine celog Sveta pojava mi tvoja smeta;) Možeš se zvati kako hoćeš ali si na kraju i ti Balkanac. Samo mi se čini da imaš problem sa tim kada na ovakvu bezazlenu konstataciju tako reaguješ

komsha

pre 6 godina

Ha ha, e moj mikii susjedu stari, dzabe hejt prijatelju, Srbi su najaci narod na Balkanu a i sire, znaju to i tvoji stari, dzabe penis ovuda...

Edukovanje malo.

pre 6 godina

Evo vam jedan podatak da znate nešto umesto što se konstatno prepucavate..Poslednji Amerikanac u ovoj dekadi tenisa od 2000 godine koji je uspeo da osvojio neki znacajan masters u singlu konkurenciji je bio Andy Roddick 2010 godine pobedom protiv Tomaša Berdiha. Dakle posle sedam godina Amerikanci dobijaju nekog svog pobednika na najvećem turniru.

Jezdimir Uskokovic

pre 6 godina

Sto se primate na ovog Jumka,pa zar vam nije jasno da on nije niti srbin niti je iz Srbije.A pazi da pise ekavicom a ne ijekavicom.Pa zar niste primetili da covek mrzi svakog koji igra pod zastavom Srbije??A sigurni budite da to nijedan,makar bio pola srbin ne bi.Covek uziva u minusima,a pluseve mu daju oni njegovi,istomrsci iz susjedskih drzava!!!

Mikii

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.
(Amerikanac, 05. novembar 2017 18:49)

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.

Posmatrac

pre 6 godina

Realno da ovaj masters poslednji par godina u Parizu pocinje da ne bude onako nezanimljiv jer pa skoro pa uvek ne gledamo najbolje tenisere u finalu. Nista protiv Krajinovica i Soka al daleko ima manje drazi gledanosti taktickog nadmudrivanja sto nije u toku cele sezone na drugim mastersima kad sednes i uzivas u reziranim epskim mecevima najboljih. Jednostavno se bojim se da ce ici sve vise u tom pravcu u buducnosti. Sto je normalno al ipak naviknes na ono najbolje sto gledas..

Nnn

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!
(Petar, 05. novembar 2017 15:44)
Vest o ovom momku, koji ima toliko malo, ovaj čovek je postigao veliki uspeh i ti čak i OVDE PRIČAŠ O DJOKOVICU?! Pobogu ljudi, dokle više?! S ozbirom da ovo definitivno nije vest posvećena djokovicu zaista ne znam čemu o spominjanje istog?!

PatKesh

pre 6 godina

Vecina nas ima srecu sto je 10-15 godina gledalo i gleda Federera,Nadala,Noleta,Mareya,Vavrinku i jos par nekih poput Qverija,Monfilsa,Davidenka,Fisha itd.Ujedno i zal jel onako epska finala,dvoboje duele njihove tesko cemo ikad vidjati,normalno tu mislim na vrhunski tenis i kvalitet. Ovako ce izgledati sva buduca finala raznih turnira. Ponekad mozda Tim,Zverev,Kirgios igrace ga, a u vecini slucaja i igrom slucaja teniseri poput Krajinovica i Socka. Pa Krajinovic nijednu bekhend paralelu ne moze da pogodi,odigra skolski cak,a Sock tipicna americka skola visokih igraca,servis i ponesto vise u polju od igre,raznovrsnosti. Finale kao nasa utakmica fudbalske lige u odnosu na Premijer ligu

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Posle onako dobijenog prvog seta , kada je sve na njegovoj strani izgubi drugi kao amater.
Nazalost nikad više!
Idemo Nole, Spartaaaa!

Aleksa

pre 6 godina

Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neznalica Bgd, 6. novembar 2017 00:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Све бато потписујем. Тенис је језив спорт. Никог осим тебе и твоје луде главе на терену нема. Индивидуални спорт где немаш никакву помоћ од тренера у дужем временском периоду. Индивидуални спорт где јако лако улетиш у негативне мисли а никог осим себе немаш да те смири. Страшно језив спорт. Браво за Крајиновића, тачно се видело.

xxx7

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.

e takav si ti

pre 6 godina

Je l' tebi sasvim dobro? Ne deluješ tako. Strefiće te nešto. Idi, bre.
(Dragance, 05. novembar 2017 23:04)

Ne dao bog da me strefi isto što i tebe, pa da kao ti godinama pišem “Idi!“, kao hipnotisano zombi pile. To ostavljam tebi.

Aleksa

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:

Лепо је што својатате Буњевце, само што није баш сигурно да се Буњевци поистовећују са Хрватима. Ако бројимо крвна зрнца, свашта бисмо избројали, тако да се за сад национално осећање своди на национални избор. И сигурно има Буњеваца који се осећају Хрватима, али има Буњеваца који неће рећи да су Хрвати. Католичанство није нужно "хрватство"...иако је већина Срба католика сад већ похрваћено...

Car Dušan

pre 6 godina

Poslednji Amerikanac??? Koga to interesuje??! Onaj Viskovic juče u prenosu je, bar 200 puta to izgovorio, prebirajuci - kad su zadnji put, zaboga oni osvojili taj i takav Masters! Bilo je neljudski prema FILIPU, sjajnom i hrabrom momku , koji je juče na VELIKA VRATA, i zvanično ušao u svijet tenisa... Za nas, obične smrtnike koji to samo posmatramo ( i navijamo! ) to nije ništa novo.. NAVIKLI smo, odavno na takva maltretiranja..

PFC

pre 6 godina

Prvo je Partizan ugazio Mačvu pa su pantere kmečali a onda šlag na torti, pulen pantera i njihov vatreni navijač bude ugažen u finalu od Soka i to kakvig, gustog američkog. Tužan dan za pantere..plakanje na sve strane

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pfc 🐀- Za nas Delije💪 je radostan dan , Pešić dao het-trik u Nišu , razbili smo Radnički . Sutra ćemo da vas ugazimo😃 pa ćete baš plakati😂 .

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Cxe - Ženske čaru su čudo i većina muškaraca je tu u podredjenom položaju a i Filip je medju njima , papučar . 🙁

Mikii

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.
(remax, 05. novembar 2017 21:41)

Eh, racunali smo mi na svakakvu boraniju u prvim kolima grend slemova, pa cemo nekako istrpeti i njega tog prvog dana, dok ga neko ne posalje kuci. Najsmesnije od svega je to sto o tom istom Krajinovicu mi "hejteri" znamo mnogo vise nego 97% ovih sto ga sada hvale, a nisu nasli za shodno niti jedan komentar da iskucaju kada je pobedjivao po celendzerima. Mi smo mozda i ovakvi i onakvi, ali smo slozni i istrajni u onome sto radimo. Ja cu, konkretno Krajinovica, da "pljujem" i na celendzerima jednako kako to cinim i na ovim jacim turnirima. To je razlika izmedju nas, botovi.

Последњи Мохиканац

pre 6 godina

Не могу да верујем да један Надал нема освојени Мастерс у Паризу, а неко од ове двојице аматера ће имати. Кад Федерер и Надал оду у пензију, квалитет тениса ће драстично опасти. Хауг!

Budimo realni

pre 6 godina

Meni je u redu da BAR JEDAN OD ONOLIKO AMERIČKIH, FANTASTIČNIH TENISERA na ovom pariskom turniru, konačno pobedi Srbina.
Uostalom, ovaj američki lepotan, sa divnim, snažnim vilicama, i bledom, proređenom bradicom (kao iz jeftinih holivudskih filmova) - već iduće godine dokazaće kako je lepši, seksipilniji, obrazovaniji (govori engleski jezik kao da mu je maternji) i vazda nasmejan od Rafaeeela...

Cxe

pre 6 godina

Ovo je dan koji moze da ti promeni citav zivot, tebi pokrene karijeru, naciju ucini ponosnim, a roditelje najponosnijim i bogatim. Sve najbolje danas, iskreno ti zelim da ti se danas promeni citav zivot u pozitivnom smislu i da uzivate u uspehu.

Elem, ne svidja mi se samo, roditelji su ti toliko pruzili, odricali se svega, podrzavali te, ko zna koliko novca izdvojili. I ti napises na kameri , Nina '. Zena je pola godine u tvom zivotu, a roditelji 30. Glupo je sto oni nisu dobili ni jedno hvala.

dr. Roddick

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol

C i n i k

pre 6 godina

Sok bio mnogo bolji, Krajinovic u 1.setu ok, ostalo je za zaborav. Ne verujem da ce se Krajinovic ikada vise u zivotu plasirati u finale mastersa.

Jumko

pre 6 godina

@Staridz Hahaha, definitivno zbog celendzer igraca Krajinovica!? Videces cega je Srbija definitivno ako kojim slucajem celendzeras pobedi i prikazu njegovog trenera... E to ce biti poznata slika Srbije!

senad

pre 6 godina

Decko je prosecan igrač slab servic udarci mlaki danas je prvi put igrao na turniru protiv igraca koji nije povdedjen jos Viskovic kaze da Krajinovic sam zna da moze da pobedi svakog igraca covek prica naucnu fantastiku.

Jumko

pre 6 godina

Dzek legendo, udri, delji, pali, zari, gazi... A Krajini, Ficku, puno srece u daljoj karijeri i da prodje bar 2 kola Atp 250 turnira, jer je to njegov krajnji domet! Sreca ne osvoji ovo pa da slusamo bajke u narednih 10 godina i gledamo gola tela na tribinama! Prijatno, odoh da zalijem jednim pivom...

Frauderer

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile.
(Goki, 05. novembar 2017 18:08)

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.

Gradjanin Sveta

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23)

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.

MM

pre 6 godina

Izgubio je zbog jadnih novinara,zeljnih bilo kakve senzacije. Usao covek u finale,odmah naslovi,frka,ludilo kao da je osvojio stoti turnir,covek umislio da je bog. I sta sad? E Srbijo nesreco

anica

pre 6 godina

Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...
(ma da, 05. novembar 2017 15:47)

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...

drugo nešto tebe muči

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)

Šta tebe bole uvo zašto i kako neko navija! Navijaju ljudi kako hoće i doživljavaju to kako hoće, neko ovako, neko onako. Ko si ti da određuješ kako treba navijati, i šta se ti uzbuđuješ zbog toga?!? Ko si ti da određuješ ko šta misli? I koliko treba biti glup pa reći da neko “ostrašćeno“ navija i da to, je li, ne valja, kada su baš sport i navijanje po prirodi strast, svuda na svetu? Idi gledaj šah, mada i tamo ima strasti. I koja je stupidarija da omalovažavaš i pljuješ sportiste samo da bi provocirao njihove “ostrašćene“ navijače? Sumanuto!

:):)

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 05. novembar 2017 17:39)
Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.

PFC

pre 6 godina

Prvo je Partizan ugazio Mačvu pa su pantere kmečali a onda šlag na torti, pulen pantera i njihov vatreni navijač bude ugažen u finalu od Soka i to kakvig, gustog američkog. Tužan dan za pantere..plakanje na sve strane

Goki

pre 6 godina

Zašto ne volim Djokovića? Zato sto je od 80% mojih vršnjaka napravio zalupane debile. 
(Goki, 05. novembar 2017 18:08) 

Isto zbog toga ja ne volim Federera. Zato sto je od 80% teniske publike u svetu napravio zalupane debile.
(Frauderer, 05. novembar 2017 19:36)

Ma važi šefe, 80% svetske publike nema pojma, i to njih nekoliko miliona. Ali zato... 200-300 lokalnih nolobotova su u posedu superiorne mudrosti i apsolutne istine. Sveznajuci. Merilo užasa.

Mikii

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.
(Amerikanac, 05. novembar 2017 18:49)

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.

ajd pa srecno

pre 6 godina

Hvala Bogu! Ajd valjda ce vise da se ugasi kod nas ovo prebacivanje loptice preko mreze, na koje su babe i tinejdzeri toliko odlepili, a drzavna televizija forsira kao da se radi o svemirskom programu drzave Srbije i slanjem coveka na mesec.

Laza

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.

antitrol

pre 6 godina

Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)
U Srbiji se ne kaže zabijanje golova. Tako se govori u Hrvatskoj. Jasno je ko si i odakle si. Providno vam je trolovanje.

Petar

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.
Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!
Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!

Staridz

pre 6 godina

Srbija je definitivno zemlja sporta.Mogu da zamislim sta bi tek bilo da nas ima 350 miliona kao na prime amarikanaca. Srbijo budi ponosna na svoju decu, zato volim ovu zemlji i nikad je necu pljuvati kao pojedinci.

Andjela

pre 6 godina

Ala se neki "lože" kao da se desilo neznam šta. To je za njega lep uspeh, ali ipak se mora kazati, da je to plod "velike slučajnosti", da iz prvih 10 na ovom turniru tipa 1000 nije bilo njih 7 , Novak, Vavrinka, Rodzer, Nišikori, Raonić, Marej, Nadal (zbog povrede kolena odustao), u poslednjih preko 10 godina od njih malo ko je mogao doći do titule, pa čak i polufinala. Da su i ova sedmorica igrala na ovom turniru Krajinović ne bi ušao ni u polufinale....dajte ljudi malo se uozboljite.

Šule

pre 6 godina

Udri sinko!!! Presrećan sam zaista, šta god da uradiš. Ovo je dokaz, da smo zemlja sporta, i najboljih sportista, pa usudiću se reći na planeti. Toliko nas malo ima, a malo-malo, pa iskoči neki vrhunski sportista. Idemo, već vodiš 1:0. Srećno!

ahahaa

pre 6 godina

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.
(Danica, 05. novembar 2017 21:56)

Jedinstveno je da ti koja imaš pametnija posla od radovanja golovima i asevima, čitaš vesti o golovima i asevima, i još komentarišeš ljude koji se raduju golovima & asevima! Sada zamisli sliku kako se grohotom smejem!!
Sport svuda u svetu je radovanje golovima i asevima, i to je, je li, u redu, ali ne daj bože Srbi da se raduju!? To se kod Srba treba tumačiti drugačije, iz kriminalnih pobuda šta li, i treba im to dekretom zabraniti, i radovanje i sportiste i sve!! Komedija! Vidi, tačno bih te (i tebi slične) opisao, sa surovom preciznošću, samo mi ne bi objavili komentar. Zamisli sama kako te opisujem.
Za kraj, svi znamo šta tebe i slične moralnonavijačke dušebrižnike boli. I vi znate da mi znamo. Sorry, Srbi će da pobeđuju i dalje, narod će da se zbog toga raduje i dalje (kao i svaki drugi), a vama preostaje da se i dalje nervirate, što se i vidi, he he.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ pfc 🐀- Za nas Delije💪 je radostan dan , Pešić dao het-trik u Nišu , razbili smo Radnički . Sutra ćemo da vas ugazimo😃 pa ćete baš plakati😂 .

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

@ Cxe - Ženske čaru su čudo i većina muškaraca je tu u podredjenom položaju a i Filip je medju njima , papučar . 🙁

Žikica-prva puška Srbije

pre 6 godina

Posle onako dobijenog prvog seta , kada je sve na njegovoj strani izgubi drugi kao amater.
Nazalost nikad više!
Idemo Nole, Spartaaaa!

Srpski teniski navijaci

pre 6 godina

Ninaaa!!!! Pola kile mesa da mu dajes dnevno, nemo' te sanjamo! A veruj nam imamo mi iskustva, tako nam je prosli idol propao ! Prestao da jede meso...

providno je

pre 6 godina

Ista imena, isti likovi koji godinama pljuju Novaka, evo sada pljuju i omalovažavaju Filipa. A pljuju redovno i Ivanu, Jokića, Tea, Bogdana itd. Jel treba da vam se crta zašto to rade, šta im smeta, šta ih boli, i odakle dolaze?

ma da

pre 6 godina

Che
Tačno, i to žena koja se iz aviona vidi zašto je sa njim, sa apetitom ce da troši pare koje ce sada Filip da zaradi...žena koja je izmuzla matorca pa se prešaltovala na dete. I ona je sad nešto zaslužna, ona sa par meseci pored njega a ne roditelji koji su ceo život uložili...

Eleftherios

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem.
(:):), 05. novembar 2017 18:42)

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.

e takav si ti

pre 6 godina

Je l' tebi sasvim dobro? Ne deluješ tako. Strefiće te nešto. Idi, bre.
(Dragance, 05. novembar 2017 23:04)

Ne dao bog da me strefi isto što i tebe, pa da kao ti godinama pišem “Idi!“, kao hipnotisano zombi pile. To ostavljam tebi.

спортски уметник

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte!?
(bobrock, 05. novembar 2017 15:23)

А како то изгледају мајке ти?

bobrock a Balkanac

pre 6 godina

Kakva je fora da ovi američki teniseri ne izgledaju kao sportisti uopšte 
(bobrock, 5. novembar 2017 15:23) 

Fora je takva da si ti sa Balkana i da imas ogranicenja sto se tice normalnih vrednosti za ostatak sveta i prihvatanja razlika izmedju nas i njih.
(Gradjanin Sveta, 05. novembar

Građanine celog Sveta pojava mi tvoja smeta;) Možeš se zvati kako hoćeš ali si na kraju i ti Balkanac. Samo mi se čini da imaš problem sa tim kada na ovakvu bezazlenu konstataciju tako reaguješ

mix

pre 6 godina

Ja sam mislio da ovde pojedinci iz nekog razloga mrze samo Novaka,ali oni izgleda mrze sve sto je Srpsko.
Veliki naklon za Filipa.Veliki je ovo uspeh za njega i zelim mu sve najbolje.

Mikii

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.
(remax, 05. novembar 2017 21:41)

Eh, racunali smo mi na svakakvu boraniju u prvim kolima grend slemova, pa cemo nekako istrpeti i njega tog prvog dana, dok ga neko ne posalje kuci. Najsmesnije od svega je to sto o tom istom Krajinovicu mi "hejteri" znamo mnogo vise nego 97% ovih sto ga sada hvale, a nisu nasli za shodno niti jedan komentar da iskucaju kada je pobedjivao po celendzerima. Mi smo mozda i ovakvi i onakvi, ali smo slozni i istrajni u onome sto radimo. Ja cu, konkretno Krajinovica, da "pljujem" i na celendzerima jednako kako to cinim i na ovim jacim turnirima. To je razlika izmedju nas, botovi.

vesna markovic

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Laza, 5. novembar 2017 17:39) # Link komentara

Rece upravo ostrasceni hejter Djokovica. Tako da verujemo ti.

Filipu sve najbolje, Sock je jednostavno bio bolji igrac cak i u tom prvom setu koju je izgubio.

Stef

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)

Sve i da si trol (i to vrlo jadan), može te biti sramota brale.

Dobro

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 5. novembar 2017 16:33)

Mikii, skoro da bi mogao da se obratis svojoj 'braci' u jednini, posto ste samo ti i Jumko=Prejaki verovatno JEDINI koji su u ovom mecu bili protiv Filipa, a govore nas jezik. Razumem da neko mrzi Noleta, ali sta fali Filipu?
Ako mu nista ne fali, onda ste dosta bolesni, koliko god vas ima.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

anica

pre 6 godina

Neka ti je sa srecom...zasluzio si trofej.
Lepo sto se Filip probudio, nadam se da ce iduce godine nastaviti sa dobrim partijama, osvajanjem trofeja bi bio 25.
Napred Filipe, zivela Srbija!

Jezdimir Uskokovic

pre 6 godina

Sto se primate na ovog Jumka,pa zar vam nije jasno da on nije niti srbin niti je iz Srbije.A pazi da pise ekavicom a ne ijekavicom.Pa zar niste primetili da covek mrzi svakog koji igra pod zastavom Srbije??A sigurni budite da to nijedan,makar bio pola srbin ne bi.Covek uziva u minusima,a pluseve mu daju oni njegovi,istomrsci iz susjedskih drzava!!!

no1 230 placiujko

pre 6 godina

(Goki, 05. novembar 2017 21:40)
Nećete nikada imati tenisera kao mi Novaka he he! To te i boli! Zato i pišeš ovde ove tvoje epohalne mudrolije.

hehe

pre 6 godina

Bez brige, braco, sad ga imamo. Sokić je to uzeo pod svoje. Ajmo, Dzek!
(Mikii, 05. novembar 2017 16:33)
Batice, čemu tolika želja za provociranjem? Kompleksi? Frustracije zbog srpskih sportskih uspeha koje vi nemate i samo možete da sanjate o tome? Prazan život? Želja za pažnjom koju nemaš u realnom životu? Sve zajedno? Smejem se... :)

komsha

pre 6 godina

Ha ha, e moj mikii susjedu stari, dzabe hejt prijatelju, Srbi su najaci narod na Balkanu a i sire, znaju to i tvoji stari, dzabe penis ovuda...

Nnn

pre 6 godina

Svaka cast Fico!! Valjda ces uzeti taj Master pa da nastavis karieru kako treba! Ali nesto drugo bih da kazem ovde.Sad braco Srbi pogledajte kako slavite taj jedan ulazak u finale Mastersa i kako cete biti srecni ako osvoji taj Masters i pomislite, da se omalozava jedan Novak Djokovic koji ima 12 GRAND SLAMOVA a koliko tek ima Mastersa!! A sad najbolje vidite sta znaci samo dolazak u finale mastersa, da ne pricam o osvajanju mastersa. A sta tek znaci dolazak u finale GS i osvajanje...i sta znaci 12 tih osvojenih Grand Slamova!!Sta ce nam ostati kad Novak ode? Nista, slavicemo ulazke u finale Mastersa kao danas i pritom pljuvati po velikom Novaku!
(Petar, 05. novembar 2017 15:44)
Vest o ovom momku, koji ima toliko malo, ovaj čovek je postigao veliki uspeh i ti čak i OVDE PRIČAŠ O DJOKOVICU?! Pobogu ljudi, dokle više?! S ozbirom da ovo definitivno nije vest posvećena djokovicu zaista ne znam čemu o spominjanje istog?!

xxx7

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.

Danica

pre 6 godina

Aha, znaci to vas boli. Sto se narod raduje, a vi hedikepirani iz nekog razloga to niste u stanju. Pa sta da ti radim? Nastavi da hejtujes, i da se nerviras sto drugi uziva. Tvoj problem. 
(:):), 05. novembar 2017 18:42) 

Ovakav komentar može da napiše samo klinac od jedno 12-13 godina.
(Eleftherios, 05. novembar 2017 18:56)

Ma nije klinac! U tome je tragedija. Tako misle napaljeni, napucani, agresivni, netolerantni "navijači". Čuj samo ovoga: radovanje naroda! To je kao cilj. Ostali, koji mozda imaju pametnijeg posla nego da se raduju zabijanju golova ili aseva su ... hendikepirani, reče ovaj mudrac. Jedinstveno.

Somborac

pre 6 godina

Pipa, otac Fićin je doleteo da bude uz sina. Najbolji je bio kad je došao kući i pita gde mi sin, a on ga zaboravio na terenu TK "Žak" Sombor, a mali Fića lupa i dalje lopticu o zid.

ma da

pre 6 godina

anica
Postala je poznata sa "titulom" Lekina supruga, od dede, bivšeg supruga dobila stančugu..nestala je, nema je, ne vodi više emisije što znači da nema love..namirisala je lovu kod ovog deteta. Te i takve sponzoruše se vide, kažem iz aviona.

Aca

pre 6 godina

Niko nije protiv Filipa (pa čak ni protiv Djokovića). Ljudi su protiv vas ostrascenih, koji vodite rat protiv sveta kroz sportiste. Vi mislite da je to neki vas uspeh, ili još gore neka srpske pobeda kad neki naš pobedi "njihovog". Jadno je to.
(Laza, 5. novembar 2017 17:39)

Tacno tako!

TT

pre 6 godina

Ne brini fico, trebalo ti je 20 godina da udjes u finale masters turnira, samo strpljivo, jos 20 godina,i uci ces u novo finale.. lol
(dr. Roddick, 05. novembar 2017 17:12)

Ahahahaaa... a kad ćeš ti da uđeš?!? Za jedno hiljadu godina aaaaahaahaa....

Vlade

pre 6 godina

Pokazao u prvom setu kakav moze da bude igrac i tvrdim da je bolji od ovog udaraca loptice Soka i mnogih slicnih njemu koji trenutno zauzimaju visoka mesta jer je deficit pravih kvalitenih i potpunih igraca.

becki vlasnik konja

pre 6 godina

Volim da vidim kada neko sa strašću i velikim zadovoljstvom likuje kada srpski sportisti izgube. To samo govori koliko ih boli kada pobeđuju. Mislite o tome.

pusa

pre 6 godina

Decko, napravili bi oni tranziciju da imaju kvaliteta. Cime ce Krajinovic da igra agresivno? Pa odgovorno tvrdim da Simona Halep ima jace udarce od njega. Najlakse je reci: "E, hocu da igras agresivno, da trcis na mrezu i da dobro serviras". A on nema predispozicije za tako nesto. Decko je imao ogromnu srecu da uopste dodje tu gde je dosao i to je to. On je jak celendzer igrac i na tom nivou ce ostati do kraja karijere. Podsecam i da je Djere isto imao neke nizove pobeda, pa su ga odmah vec "videli" u top 10, 20. Prosto, Srbin ne bi bio Srbin kad odmah ne bi pravio nekakvu senzaciju.
(Mikii, 05. novembar 2017 18:55)

Vi Hrvati ste izmislili senzaciju! Mi smo za vas mala deca po tom pitanju.
Pa šta ste onom jadnom Borni uradili (Ani Konjuh isto)? Pa proglasili ste ga pre par godina za sigurnog top10 u ovo vreme, i možda i no1 jednoga dana, samo da vredno trenira (vaša omiljena mantra lol). I gde je sad ta vaša senzacija? Stagnira budući broj 1 već 3 godine. Bezobrazno ste pričali da Ćorić ima veće šanse za no1 od Zvereva, jer je Saša previsok za broja 1!?! Ahahaaa “stručnjaci“... Vi ste definicija kako vašim “senzacijama“ upropastiti karijeru. Eno sada ga najgore pljujete jer nije ispunio vaša naduvana očekivanja bez pokrića, i olakšao vam komplekse zbog Novaka. A dečko jednostavno nema kvalitet ni za top 20, ali vi “stručnjaci“ to niste videli. Videli ste samo pobedu protiv tog dana lošeg Nadala, pa vam zinulo du..

Ej salaši, na sveru Bačke, u vama su pisme bunjevačke

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:


Iako je u poslednjih nekoliko dana u Hrvatskoj, Krajinović je naglasio da ni u jednom momentu nije razmišljao o promeni reprezentacije.

"Pasoš sam tražio jer imam određene olakšice kada su vize u pitanju, ništa drugo. Malo me zamaraju pitanjima, ali ništa posebno, sve su to gluposti šta pričaju. Prija mi rad sa bratom Marija Ančića Ivicom, slažemo se na terenu i van njega što mislim da je važno", rekao je 223. teniser sveta za Sportski žurnal.

lal

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...

Hvala Filipe!

pre 6 godina

Jesmo se svi uzbudili i ponadali, ali ruku na srce Filip nije top igrac. Fin je momak, ali nema ubojit elemenat. Nema ni hitrinu, ni snagu. Jedino sto se moze izdvojiti je da ponekad ume da izgradi poen i da ga uspesno zavrsi na mrezi.
Ovo je bila dobra zabava i radost dok se Nole zagreva.

bg

pre 6 godina

Po kvalitetu i borbenoscu, moze se reci Filip za drugi reket Srbije posle Novaka. On ima jedinstvenu kontinuitet ukoliko nema povrede. Zaista mu zelim da uzme titulu danas. Uzivajmo posle rezultata 2:1 za Filip.

Mo

pre 6 godina

Moram da pitam ljude koji kažu - "razumem da neko mrzi Noleta" - šta tu ima da se razume?
Šta je bilo kome od nas Novak uradio nažao ili na štetu da bismo ga mrzeli?
Da li ste bar malo svesni koliko je to bolesno?
Čitajte, učite, rastite, radite na sebi, lečite se. Mržnja, zavist, ljubomora, pakost i zloba su bolesna mentalna stanja.
Jedan velikan iz našeg naroda nam je ostavio jednu od najvećih mudrosti u istoriji čovečanstva - zlo dobra doneti neće. Mržnja je zlo. Mislite o tome.

u tudjem oku trn

pre 6 godina

Ti poznajes Ninu? Mozda se i zaljubila u Lecica. Ne primecujem da je mnogo u medijima i da deli savete. Jedan pored nje postao deckic, koliko vidim i Filipu ide...roditelji su tu uvek, ona se pojavila i ocigledno da je emotivno srecan a to utice na profesiju, pozeleo je da to napise ali mozda nije papucar...ne kao nas teniser br 1 koji je iscedjen kao limun...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (anica, 5. novembar 2017 15:55)

Ali zato si ti tu vazda da delis savete i komentarises. Sta bi bilo tek da si supruga nekog od tih tenisera, koliko bi tek onda dala sebi na znacaju? Pa ne bi izbijala iz medija.

ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .

Mikii

pre 6 godina

sve je ok,ali ja samo ne volim ovaj nas mentalitet, kada kao otpisan dodjes do finala (kosarkasi,sad Filip itd), i onda se zadovoljis tim uspehom jos pre samog pocetka velikog finala. Umesto da das sve sto imas, jer ovakva sansa, konkretno pricam o Filipu,tesko da ce se vise ikada ponoviti. Bice on skroz ok igrac,ali finale mastersa, budimo realni,bice tesko.
(xxx7, 05. novembar 2017 18:45)

Sine, on je dao sve sto je imao. Sok je bolji igrac. Zasto je toliko tesko priznati da je protivnik jednostavno bolji? Sad kad nema sudija, hajde da okrivimo malodusnost i mentalitet. Neverovatan narod.

Dobro

pre 6 godina

Hajde, samo napred Fico!! Brejk pa odmah ribrejk... Ne plasi se. Sok je sasvim prosecan igrac i pravi dosta gresaka, ima sanse!!

Iz zemlje lala, uvek Vas

anica

pre 6 godina

Budimo realni, 05. novembar 2017 15:59)

Ma jok luce, samo uske pantalonicice, pocupane obrve i 70kg zive vage...i sto nize, seksipilno. Momku nista ne fali, takav je kakav je.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Sok odigrao kao u transu poslednji set, a Filipu ponestalo snage, ipak mu je ovo sedmi meč za isto toliko dana. Ništa se ne može zameriti Filipu, bio je “stegnutiji” u ovom mecu nego u ostalom, ali razumljivo, s obzirom na vaznost meca. Nadam se da ćemo Fiću gledati češće u ovim velikim mečevima, ima telenta, ima igru, ima mentalitet, valjda ce proci bez povreda. Jos jednom, bravo za prikazane partije na ovom turniru!

bla bla

pre 6 godina

Najbolje od svega sto ce moci da igra jake turnire i da bude nosilac. Stvarno bih voleo da kazem da ima materijal za prvih 10, ali budimo realni...

Dobro

pre 6 godina

@dobro: kako objasnjavas svoje razumevanje za ljude koji mrze noleta???
mogu da imam razumevanje za ljude koji mrze hitlera npr... mogu da imam razumevanja za ljude koji ne vole noleta... ali koji je to osnov za mrznju??? po meni je to bolesno... nebitno da li se radi o novaku, rodzeru ili nadrndanoj prodavacici iz trafike... nisu mi pobili roditelje ili silovali sestru, pa da imam osnovan razlog za mrznju...
(lal, 5. novembar 2017 17:44)

Pa, vrlo lako mogu to da objasnim, mada je danasnja tema Filip, a ne Nole:
Nas narod moze teoretske da mrzi Noleta (koga ja, uzgred receno, stvarno volim) iz sledecih razloga: sto ne zivi u Srbiji, sto ga nema na splavovima, ne juri Bentlijem pandure po Zvezdi u naduvanom stanju, ne obraca se na Srpskom na drustvenim mrezama, zivi u Monaku, Sina uci i engleski i francuski, ne valja mu ono sto mu je na tanjiru, mora prasetina, kao i pihtije sa burekom, zena mu se pravi pametna, a nije, ... A uz to ne reklamira Najk ili neku normalnu marku, nego je bio sa nekim nepoznatim Azijskim krpama....a to sto je totalno izvestacen i zeli da ga ceo svet voli, da ostavimo za kraj. A, da...kupio je stan u Majamiju a ne u Pefkohoriju.... I za kraj: Mnogo je zgoljav i uopste nije zgodan kao .... Znate vec.
Cudan smo mi narod, dragi moj 'lal'.... Cudan.

Iz zemlje lala, uvek Vas,

dakiliz

pre 6 godina

Šteta,igraš meč života za prvu titulu u karijeri na jednom od najvećih turnira na svetu a protiv protivnika sebi ravnog i vodiš protiv istog 1-0 u setovima i deli te samo još jedan od istorije i onda ti pregore osigurači zbog preopterećenja i ugasiš se.Doduše i ona Čarapa iritantne face (btw.isti James Arthur)baš je imao sreće u nekim ključnim poenima kad je prosto iz očaja pljeskao po loptici i ulazilo mu nažalost.A i kompletan turnir mu je toliko sretan bio za ne poverovati.Prvo kolo ne igra kao poslednji nosilac (16),pa preko Edmunda jedva posle preokreta u 3 seta i to posle 2 tesna tie-breaka pa Puj pa veteran Verdasko pa još veći penzioner Beneto pa Krajinović 77. na listi u finalu i sa 22.mesta dođeš među 8 i plasiraš se ni kriv ni dužan na Završni Masters i osvojiš titulu na Mastersu na kome ti je bila konkurencija kao na ATP 250

Dobro

pre 6 godina

Steta. Ona dva passing shota u trecem gemu treceg seta su odlucile ceo mec. Nije ne Sok zasluzio da pobedi, ali ni Fica da ovako izgubi. Nema veze. Pitanje je sta ce biti posle ovog finala sa Ficom i da li ce i kako da nastavi karijeru na pravi nacin.

Iz zemlje lala, uvek Vas

remax

pre 6 godina

jumko/mikii cvili jer zna da sad na Fiću uvek može da računa u glavnom žrebu svih turnira a na GS-ovima će biti i nosilac.
A video je da je dobar igrač pa će biti i dosta suza.
Sledeće godine može dosta da napreduje jer mu je sad startna pozicija mnogo povoljnija a ovo iskustvo neprocenjivo.
Sasvim objektivno, prognoziram da će top 20 dostići sigurno a za više od toga, ostaje da se vidi.

Vlade

pre 6 godina

Nas igrac je ucinio neverovatnu stvar za ovih sedam dana, ali mu je ponestalo energije za kraj.. Osvojio je prvi set, a onda je pao sa igrom i pravio je greske. U svakom slucaju ovo mu znaci dosta i zbog renkinga, iako nije usao u top 30 i moze da bude dobra osnova za dalju karijeru..

Srdjan

pre 6 godina

Moze Filip do titule, samo mora od pocetka do kraja biti agresivan i koncentrisan, samo jedan pad koncentracije moze biti koban. Srecno!

Natakobîte Yanakîtu

pre 6 godina

Ovaj Sok ovakva dva pasing-šota u nizu u karijeri nije odigrao. Za Fiću je prava šansa bio početak drugog seta kad ovaj nije znao gde bije, a Filip nerazumljivo pao umesto da pokida na krilima onako dobijenog prvog. Šteta, jer je mogao ovo da dobije, siguran sam, sada je prekasno. Sve najbolje u daljoj karijeri momak, pa da dobiješ još ovakvih šansi. Sok - topovsko meso u Londonu, možda sa Čilićem ima šansu, Rođa to u 2. brzini rešava. Odavno nekvalitetniji turnir nam se sprema, niko nije u pravoj formi. Nadam se da me demantuju i da gledamo dobre i zanimljive mečeve.

Amerikanac

pre 6 godina

Mikii trole, Krajinovic itekako ima predispozicije fizicki, ali nije na vreme naucen izmedju 8 i 13 godine zivota kada se stvara igrac. Suvise fokusa je na uspehu u juniorskoj konkurenciji da bi igrac bio primecen i da bi se nasao sponzor. U juniorskoj konkurenciji sigurica igra prolazi dobro a u muskoj je ko jace udari lopticu. Ko se fokusira na krajnji cilj a ne na gubljenje suvise vremena u juniorskoj konkurenciji bolje prolazi, ali za to treba love.

Milan

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)


Kokeza, jesi li to ti?? Pa Filip ima trenera koji ga je doveo do ovde, sta sad, odmah je prevazidjen??? Trajace saradnja Filipa i Petra, samo da ga posluzi zdravlje.

matori

pre 6 godina

šteta....
Filip treba da poboljša fizikalije i drugi servis. mislim da bi tako bio u stanju i da popravi igru u polju, gde nije uspevao da stigne na lopticu.
mlad je, ima vremena, ima dobrog trenera, samo napred....

satelit

pre 6 godina

STETA! Ostao je bez snage,ipak ide iz kvalifikacija.. Isto tako potrebno je i iskustvo za ovako velike turnire,a on to nema.. Budimo realni ,stao bi i protiv Rafe da ovaj nije predao,tako da je ovo PUNA KAPA! Samo napred FILIPE!

Dusan

pre 6 godina

Ostao je bez snage, glavni razlog poraza. Juce je pobedio Iznera koji je bolji igrac od Soka. Znao sam da posle poraza dolaze komentari: Nije Krajinovic neki igrac, nece uci u top 10 ili 20, imao je srece itd. Pa ljudi moji, isti ovaj Sok je usao u top 10, covek ima ocajan bekhend, poput rekreativca, ne moze niti jedan viner iz njega da napravi. U top 10 su ulazili igraci poput Karenja Buste (prebacivac dosadni), Jirgen Melcer i da ne nabrajam, pa sto ne bi i Filip koji je kompletan igrac. Naravno, mora da poradi na svojim slabostima a to su drugi servis i kondicija (ona ce pre svega doci igranjem vise ovakvih meceva, ne zaboracite da je Filip do juce bio celendzer igrac). Sjajan finis sezone sve u svemu i dobra podloga za sezonu 2018.

Amerikanac

pre 6 godina

Moderni tenis je agresivna igra. Krajinovic kao i Milojevic kao i mnogi uspesni juniori nikad ne naprave tu tranziciju u svet muskog tenisa. U pitanju je jednostavno nedostatal oruzja prvenstveno servisa i forhenda. Mozete da vredjate Amerikance ali stil koji oni gaje je neophodan za uspeh van zemljanih terena. Mozda oni sami nisu uspesni ali stil jeste za dolazak u vrh uz par izuzetaka koji su uspeli zbog suvog atleticizma.

zile

pre 6 godina

Treba da bude zadovoljan Filip, ipak je Sok dosta bolji, imao je malo i srece da dodje do finala, ostaje mu da vredno trenira i da pokusa da se zadrzi na mastersima, niko se nece secati igraca koji je igrao celendzere

Updown

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 05. novembar 2017 16:24)

Krajinović u februaru puni 26 godina. Može još najviše 5 da igra na vrhunskom nivou.
Koliko nepoznavanje tenisa se vidi u komentarima, vi ljudi ne znate ništa sem Novaka, Rodžera i Rafe.

Watcher

pre 6 godina

Iako je Sock odigrao fantasticno one pasinge na pocetku odlucujeceg seta odluka je nazalost pala na samom pocetku 2.seta kada je Fica dozvolio brejk a protivnik je igrao da tako kazem jedan up'n'down tenis sa puno gresaka i nastavio je sa tim greskama i u ostatku seta ali dupli brejk je jednostavno bio prevelika prednost. Za ovaj 3.set Fica jednostavno nije imao dovoljno "goriva u rezervoaru":-(
Veliki naklon za njega i trenera Petra Popovica, sjajan posao su napravili i nema razloga da tako i ne nastave u buducnosti.
Amerikancu cestitike i srecno na Masters Kupu...

neko iz mase

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.

marerakarera

pre 6 godina

Nije se uplasio - fali mu malo preciznosti na jacim udarcima, ali igra sasvim stalozeno u svakom segmentu. 6-5 tokom 1.seta u trenutku pisanja

Goran

pre 6 godina

O kakvoj se ovdje kilazi prica?? Pa ne mora igrac tenisa imati 100 kg pa da bude dobar igrac! Novak,Gofin , Simon ,Zverev (ima 86 ali je gotovo 2 m visok) itd. Prema tome Krainovic ima zadovoljavajucu kilazu.

brm

pre 6 godina

samo mu naci dobrog trenera i ovaj decko ima da kida sledecih 10god...bravo fićo srbine
(cetnik, 5. novembar 2017 16:24)

Upravo ga je ovaj trener i preporodio. To što je tako malo nekontrolisan, ne govori ništa o njegovom kvalitetu. Možda Fići baš i odgovara tako neko, jer je on prilično "mrtav" i često deluje malodušno pa mu baš zato prija da je pored njega nego ko može da mu probudi energiju.

Jova

pre 6 godina

Taman sam u sebi ( posle prvog seta ) hvalila Filipovu racionalnost i izbor udaraca a on je počeo prosipati sve, sto je do tada uradio. Nije to ništa čudno, prvi put se našao na pragu velikog uspjeha i kad je pomislio ( dovoljno je samo pomisliti ) da je uspio ustvari je izgubio meč. Nije ni prvi ni poslednji. Mogla bi mu ovo biti dobra škola. Kao što znamo, pametni ljudi iz poraza znaju izvući mnogo, čak i više nego iz pobjede. Šteta jeste ali ne treba zaboraviti da je Sok ne samo bolje rangiran nego i puno iskusniji igrač, mada su ustvari istih godina. Žao mi je Filipa ali i pomalo drago da Karenjo Busta neće ići direktno u London. Nije on slab igrač ali mi izgleda pomalo prgav, Sok je svakako raznovrsniji i srčaniji igrač.

Čestitke Filipu na dobro odigranom turniru i puno sreće u narednoj sezoni

Pozdrav svima

Eh

pre 6 godina

Prvi put igra masters turnir. Reflektori, publika, sve drugacije od onoga na sta je navikao. Setite se Bozoljca, centralni teren, protiv Federera. Covek je pogresio stranu gde treba da servira. Opet se drzao ceo mec. Ako nastavi da trenira igrace masters turnire, kao i 250 i 500. Sad je napravio stazu i na njemu je kojim ce putem ici. Moze to je sigurno, sad je video da to nije nista strasno, da protivnici nisu bolji od njega, da nema cega da se plasi. Ovde je iskustvo odnelo pobedu.

Ivan

pre 6 godina

Nazalost Sok je konstatnijji igrac, i nije slucajno medju 20 vec 3-4 godine zaredom. Bilo bi veliko iznenadjenje da je dobio Krajinovic, ali nema veze i finale je rezultat ravan senzaciji.

Do koske

pre 6 godina

Filipe cetitka za tvoj uspeh. Hvala bogu da se tvoj rad moro naplatiti. Nazalos kod mnogih poslatih glupih komentara i ulozenog truda u kucanje, nikad nece naplatiti. Dobio si mnogo fanova, nacija je uz tebe. Saka jada su nebitni za tebe.

Edukovanje malo.

pre 6 godina

Evo vam jedan podatak da znate nešto umesto što se konstatno prepucavate..Poslednji Amerikanac u ovoj dekadi tenisa od 2000 godine koji je uspeo da osvojio neki znacajan masters u singlu konkurenciji je bio Andy Roddick 2010 godine pobedom protiv Tomaša Berdiha. Dakle posle sedam godina Amerikanci dobijaju nekog svog pobednika na najvećem turniru.

Car Dušan

pre 6 godina

Poslednji Amerikanac??? Koga to interesuje??! Onaj Viskovic juče u prenosu je, bar 200 puta to izgovorio, prebirajuci - kad su zadnji put, zaboga oni osvojili taj i takav Masters! Bilo je neljudski prema FILIPU, sjajnom i hrabrom momku , koji je juče na VELIKA VRATA, i zvanično ušao u svijet tenisa... Za nas, obične smrtnike koji to samo posmatramo ( i navijamo! ) to nije ništa novo.. NAVIKLI smo, odavno na takva maltretiranja..

bas me zanima kako cete svojatati Miomira Kecmanovica kad se on probije

pre 6 godina

@ej salasi... Ovo je tipicni hrvatski komentar, pokusaj svojatanja u trenutku kada vi nemate ni jednog relevatnog sportasa, ali dobro. Inace u Somboru zivi 63 odsto Srba, Hrvata nema bas toliko puno koliko ti hoces da ima i koliko ih ima recimo u Subotici, Filipov otac Stjepan je Hrvat s time kada bi se gledalo malo dublje u stablo najvjerovatnije bi se nasle i druge nacionalnosti jer ipak je to Vojvodina, s druge strane mama Vera je Srpkinja tako da kad vec brojimo krvna zrnca nije on nikako cistokrvni Hrvat, ali vi opet pokusavate stvoriti novog Stefaneka, za kojeg je na kraju ispalo da ima madjarske,slovacke , ceske krvi ali najmanje hrvatske

Posmatrac

pre 6 godina

Realno da ovaj masters poslednji par godina u Parizu pocinje da ne bude onako nezanimljiv jer pa skoro pa uvek ne gledamo najbolje tenisere u finalu. Nista protiv Krajinovica i Soka al daleko ima manje drazi gledanosti taktickog nadmudrivanja sto nije u toku cele sezone na drugim mastersima kad sednes i uzivas u reziranim epskim mecevima najboljih. Jednostavno se bojim se da ce ici sve vise u tom pravcu u buducnosti. Sto je normalno al ipak naviknes na ono najbolje sto gledas..

neznalica Bgd

pre 6 godina

da li je neko od vas znao da Krajinović od 9-12g, kao klinac na turnirima nije izgubio NI JEDAN MEČ!!! Veliki i jedinstveni talenat koji nije imao baš mnogo sreće! Teška povreda ramena, operacija i skoro 5g pauze! Ko je igrao tenis dobro zna šta znače dve nedelje pauze zbog obične bolesti, i koliko vremena treba da se vratiš na nivo od pre dve nedelje! E sad možete da zamislite kako je posle 5g!!! O psihi da i ne govorim, koji je to stepen depresije i tuge kada ti povreda ne dozvoljava da se toliko godina ne baviš sportom koji toliko voliš a uz to si svestan da si vanserijski talenat! Ljudi, tenis je JEZIV SPORT, taman toliko koliko je lep, ali put do prvih 100 je JEZIV! Milion teških poraza, kriza, sumnji a para nigde za turnire!!! Niko neće da pomogne, prodaju se stanovi a talenat NIŠTA ne garantuje! Pretežak pritisak, kako za tenisere , tako i za roditelje! Niste svesni koliko hiljada talenata je propalo a prodali SVE! Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...

lal

pre 6 godina

@ajd pa srecno: mene ne zanima 95% programa svih kanala koje imam... ipak i onih 5% je s obzirom na broj kanala dovoljno da mogu da gledam meni zanimljiv program 24/7 (naravno u teoriji, posto imam obaveze, racunajuci da imam opciju 72h unazad, bukvalno mogu da pokrijem 24/7)...
ipak ne bi mi nikad palo napamet da odem na neku kulinarsku vest/bejzbol/tursku seriju i da ostavljam komentar bilo koje sadrzine... kada me nesto ne zanima okrenem kanal... kada me ne zanima vest, ne ulazim u nju... zar je to toliko tesko???
ti naravno imas pravo to da radis... koliko je to ozbiljno i opravdano u ocima drugih je veoma upitno...

Pozdrav iz Toronta

pre 6 godina

Jedna tajna uspjeha u životu je - DA ČOVJEK BUDE SPREMAN KADA MU SE UKAŽE PRILIKA ZA TO . Filip očigledno nije bio spreman . Dal će i kada će mu se ukazati nova prilika i dal će on biti spreman , to je teško prognozirati .
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 5. novembar 2017 20:10)

Napravio je Filip fantastican uspeh, mnogi vrhunski teniseri nisu nikada igrali finale mastersa, na primer Janko. Dakle, jeste iskoristio priliku.

PatKesh

pre 6 godina

Vecina nas ima srecu sto je 10-15 godina gledalo i gleda Federera,Nadala,Noleta,Mareya,Vavrinku i jos par nekih poput Qverija,Monfilsa,Davidenka,Fisha itd.Ujedno i zal jel onako epska finala,dvoboje duele njihove tesko cemo ikad vidjati,normalno tu mislim na vrhunski tenis i kvalitet. Ovako ce izgledati sva buduca finala raznih turnira. Ponekad mozda Tim,Zverev,Kirgios igrace ga, a u vecini slucaja i igrom slucaja teniseri poput Krajinovica i Socka. Pa Krajinovic nijednu bekhend paralelu ne moze da pogodi,odigra skolski cak,a Sock tipicna americka skola visokih igraca,servis i ponesto vise u polju od igre,raznovrsnosti. Finale kao nasa utakmica fudbalske lige u odnosu na Premijer ligu

slazem se sa Vama ali

pre 6 godina

Pitam se sto ovi administratori iz B92 ne ukinu ova bolesna prepucavanja koja nicemu ne sluze.

Krajinovic je odigrao sjajan turnir! Nema za cim da zali. Sok je zasluzeno pobedio al ipak nije nesto posebno pokazao. Al eto pobednik jedan mora biti a to je Ameikanac koji se plasirao na zavrsni turnir.
(neko iz mase, 5. novembar 2017 20:11
Zato sto im je to cilj, to ih zabavlja.

Realno je i to sto ste rekli za finaliste, dodala bih da je nakupljeni umor igrao znacajnu ulogu u ovom mecu, ipak je bio Filipov 8 mec za 10 dana.
Nije cudno sto uz sve pomalo srecne okolnoti, konkurenciju ima samo dva kvalifikanta koji u Masters i osvojili.

Ipak od 10 igraca koji su se iz kvalifikacija plasirali u Finale jedan je i Filip krajinovic. Nakon 5 godina pauze ciklus se obrnuo.
Interesantno je i da je 1/3 kvalifikanata finalista vidjena u periodu 04/07.

mikloš lizard

pre 6 godina

sjajan uspeh.medjutim, mislim da ce tesko imati vise ovakvu sansu da osvoji masters.realno rafa mu je predao i dosta igraca iz top deset nije ucestvovalo velika sansa koja nije nazalost iskoriscena.sve najbolje filipu.

Aleksa

pre 6 godina

Što svi uglas vičete "Bravo Srbine", kad on nije srpske nacionalnosti, nego hrvatske. U Somboru ima dosta Hrvata (Bunjevaca), katolika. Njegova je familija jedna od takvih. Uopšte mi ne smeta, ali ovo vaše je baš napadno. Kaže Filip za SŽ, pre pet-šest godina:

Лепо је што својатате Буњевце, само што није баш сигурно да се Буњевци поистовећују са Хрватима. Ако бројимо крвна зрнца, свашта бисмо избројали, тако да се за сад национално осећање своди на национални избор. И сигурно има Буњеваца који се осећају Хрватима, али има Буњеваца који неће рећи да су Хрвати. Католичанство није нужно "хрватство"...иако је већина Срба католика сад већ похрваћено...

Aleksa

pre 6 godina

Tako da, ljudi, nemojte olako suditi tim momcima, svim do jednoga do prvih 100, krvavi put su prosli...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neznalica Bgd, 6. novembar 2017 00:01) # Link komentara
Vaš glas je zabeležen - hvala na trudu.

Све бато потписујем. Тенис је језив спорт. Никог осим тебе и твоје луде главе на терену нема. Индивидуални спорт где немаш никакву помоћ од тренера у дужем временском периоду. Индивидуални спорт где јако лако улетиш у негативне мисли а никог осим себе немаш да те смири. Страшно језив спорт. Браво за Крајиновића, тачно се видело.