Posle dopinga nema podijuma i para?

Udruženje antidoping agencija smatra da bi sportistima koji se vrate posle suspenzija trebalo zabraniti podijume u slučaju osvajanja medalja i ukidanje nagrada.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Kada se neko vrati posle odsluzene kazne ima ista prava kao da nije ni bio kriv i sluzio kaznu. To je princip koji vazi oduvek i svuda, pa ga nece ni ovde promeniti...
   (Vlad Rad, 2. novembar 2017 12:08)

  # Link komentara

 2. Zašto ne postoji nikakva odgovornost onih koji daju doping i kontrolišu njegov unos u organizam? To je sve jedan dug i vrlo kontrolisan proces uz česte lekarske preglede, kontrole itd. U tome često učestvuje više lekara, laboratorije i dr. Kada bi svi oni bili krivično odgovorni problem dopinga bi se vrlo brzo rešio ili sveo na minimum.
   (N., 2. novembar 2017 10:50)

  # Link komentara

 3. Znaci u danasnjem sportu, samo bi treneri bili na podijumu, mada pitanje je i da li su oni cisti (mislim na narkotike).
   (Mike, 2. novembar 2017 10:16)

  # Link komentara

 4. Moje misljenje kaze da treba uvesti najrigoroznije kazne za dopingovanje. Ako te uhvate dovidjenja sa sportom. Pa ti gledaj sta ces. Al, veci je problem kada federacije sistemski dopinguju svoje kao na primer amerikanci.
   (Uross, 2. novembar 2017 10:12)

  # Link komentara