1. Miroslav Kostic, 3. novembar 2017 22:43)
  Miroslave Kostiću , super ti je NickName ali ovi navodnici i velika slova su zaista neozbiljni osim ako nisi iskopirao nekog drugog.Što se tiče uzimanja bolida broja telemetrije i ostalog to najbolje može da ti potvrdi Hejki Kovalainen kada je delio garažu sa ,,Tvojim" Luis Hamiltonom.To je svedočio i on i Ron Denis i još mnogi u MCLarenu.Tako je i sam Hamilton na te skandale odgovorio da je F1 timski sport.E pa Humska , ovaj Miroslave Kostiću neće da može da je Šumaher grešan a za isto ,,tvoj" anglosaksonski sluga koji se ljubi sa ubicom Milice Rakić koju je ubio na noši , za isto to nije grešan.E pa neće da može.I ako je istom tom slugi bilo prilično lako da kaže da je za današnju dominaciju Mečke najzaslužniji Mihael Šumaher , koji je na tvoju žalost spavao u toj garaži , nekad i pod samim autom isto kao što je to radio u ferariju , ne znam zašto bi bilo teško da i ti to priznaš.I Luis je mnogo puta to rekao.A Maleziju 2013. neću da pominjem.Zbog toga niko više ne bi trebao da navija za Luisa.
  (Purican, 4. novembar 2017 10:01)

  # Link komentara

 2. ti lice, sto komentarises da ga ne zanima rad u garazi-naveo si primer M. Sumahera da je radio u garazi- e pa "BILO- NE PONOVILO SE!" da razjasnimo, zao mi je Sumahera(njegovo sadasnje stanje), ali sto se sportskog aspekta tice, jasno je da bar 2 titule NIJE OSVOJIO, nego da su mu protekcijama date. Jedne sezone (i vise od 1, ali je najuocljivije u samo jednoj) je gurao konkurenta sa staze zeleci da zadrzi bodovnu razliku i sebi na NESPORTSKI NACIN obezbedi titulu, pa kad su mu kasnije sankcionisali narednih godina takvo ponasanje, imali smo situaciju da mu se brisu svi rezultati jedne kalendarske godine! Drugi primer je njegov odnos bas U GARAZI, odnosno kada je Masa bio mnogo bolji na jednoj od staza(treninzi, zvanicni i nezvanicni), on je prvo trazio da mu se bolid podesi kao i Masi, razlika je smanjena ali je Masa i dalje bio BOLJI; zatim je sledila sledeca nebuloza, a to je da masim tim prekopira i preda telemetriju i tu vrstu podesavanja njegovim mehanicarima; medjutim, posto ni to nije uspelo(i dalje je samo smanjio razliku u odnosu na "drugog vozaca ekipe") posegnuo je za narcisoidnim resenjem a to je da SEDNE U MASIN BOLID i NAREDI da im zamene(prelepe)brojeve na formulama!!!
  druze, ti koji spominjes rad u garazi... biraj slova, nemoj da dopustis da u tom kontekstu zaluta ime nokog ko "radi" na tako castan nacin... bolje je i reci "ja ne znam(ne umem)da prenesem sta je bolidu" nego obmanjivati tim koji ti donosi titulu u kombinaciji sa tvojim vozackim kvalitetima!
  (Miroslav Kostic, 3. novembar 2017 22:43)

  # Link komentara

 3. Настави да гуглаш, ми ћемо да гледамо трке.
  (Хумска БГ, 2. novembar 2017 19:21)
  A koji ste to vi , ми ћемо да гледамо трке , ko ste vi?
  (Purican, 2. novembar 2017 21:29)

  # Link komentara

 4. Evo guglam po netu u vezi Hamiltona i ka žu da on uopšte nikad nije osvojio titulu kad nije imao ubedljivo dominantan bolid.I piše da ga uopšte ne interesuje rad u garaži , da je pobegao glavom bez obzira iz MClarena jer ga nije interesovalo da malo sarađuje sa mehaničarima kao što su to radili Šumaher , Prost , Alonso.Znači kad se malo bolje razmisli on ne spada u najbolje vozače i hoće sve na gotovo , da samo sedne i vozi i da ima teammate-a koji neće da pravi probleme što se videlo sa Rozbergom.
  (Purican, 2. novembar 2017 11:26)

  Настави да гуглаш, ми ћемо да гледамо трке.
  (Хумска БГ, 2. novembar 2017 19:21)

  # Link komentara

 5. Evo guglam po netu u vezi Hamiltona i ka žu da on uopšte nikad nije osvojio titulu kad nije imao ubedljivo dominantan bolid.I piše da ga uopšte ne interesuje rad u garaži , da je pobegao glavom bez obzira iz MClarena jer ga nije interesovalo da malo sarađuje sa mehaničarima kao što su to radili Šumaher , Prost , Alonso.Znači kad se malo bolje razmisli on ne spada u najbolje vozače i hoće sve na gotovo , da samo sedne i vozi i da ima teammate-a koji neće da pravi probleme što se videlo sa Rozbergom.
  (Purican, 2. novembar 2017 11:26)

  # Link komentara

 6. Očigledno je da Botas u drugom delu sezone nije imao podatke koje je imao deo garaže Luisa Hamiltona.Nagli pad Botasa i stagnacija i dominacija Luisa Hejmiltona su znak da su se skroz okrenuli Britancu i obezbedili mu titulu.
  (ceci, 30. oktobar 2017 17:25)

  # Link komentara

 7. @Nikila. takva serija već postoji, a to je GP2. Tu su bolidi isti, pa se uspeh odnosi upravo na vozače. F1 je u principu koliko para, toliko muzike.
  (Andy Kaufman, 30. oktobar 2017 13:25)

  # Link komentara

 8. I milioni koji te sponzorisu usput. Pavlovic je za tebe bio tata.
   (xx lazar, 30. oktobar 2017 12:38)

  # Link komentara

 9. Dobar lik, dobar vozac ali ima jos dosta vozaca tog kalibra mozda cak i bolji, takvih nema mnogo! Bolid da ne komentarisem, Botas je primer preporoda jednog vozaca. F1 da ima priblizne bolide pa i da pricamo. Ali da budemo realni, najbolji bolidi kroz istoriju donosili titule.
   (finch, 30. oktobar 2017 11:15)

  # Link komentara

 10. Videli smo njegove velike vozacke sposobnosti posle zamene probusene gume, 15 krugova se vrteo na mekim gumama kao poslednjeplasirani i cvileo preko radija, kad je bolid prosek i on je.
   (ernesto che, 30. oktobar 2017 10:23)

  # Link komentara

 11. Voleo bih da u f1 budu sve formule priblizno iste. Onda bi bilo zanimljivije i sampion bi zaista zasluzio titulu.
  (Nikila, 30. oktobar 2017 09:42)

  # Link komentara

 12. Svaka čast! A sledeće godine da bude prava borba: Hamilton, Fetel, Ferštapen i naravno McLaren.
  (pera trta, 30. oktobar 2017 09:30)

  # Link komentara

 13. Covek koji se prvo pozdravi sa kolegama vozacima pa onda sa Klintonom, Putinom i ostalim kojima nije mesto u svlacionici ili postolju od mene ima veliko postovanje...
   (Sportista, 30. oktobar 2017 09:11)

  # Link komentara

 14. Veliki vozac i jos veci sportista i covek!
   (Fandjo, 30. oktobar 2017 09:05)

  # Link komentara

 15. Hamilton je kao Alfred Dzonatan Kvak. Osmeh ne krije i nikad ne odustaje!
   (Zastava AMG Petronas, 30. oktobar 2017 09:00)

  # Link komentara