Subota, 07.10.2017.

08:15

Bogdan skromno, Bobi pauzirao, Džordž dominirao

U noći između petka i subote odigrano je osam utakmica predsezone u NBA ligi.

Izvor: MLJ

Bogdan skromno, Bobi pauzirao, Džordž dominirao IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

prolaznik

pre 6 godina

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol
(San Antonio Spurs, 07. oktobar 2017 13:48)

ideš na youtube ubaciš kings spurs preseson i naletećeš na jedno 5-6 live streama.

Rade Futog

pre 6 godina

Novinari pecaju narod pompeznim komentarima, vezanim za Jokica i prevrtanje guma, za Teovu magiju i Bogdanov skroman učinak, sve sa ciljem boljoj posećenosti stranice i medjusobnog prepucavanja komentatora. Bogdan je novajlija u Nba i treba vremena da se uklopi, teško da će dostići Jokicev nivo, ali za člana prve petorke Kingsa ima kvalitet, a to nije malo. Za sve Srbe koji sebi dozvole da negativno komentarišu momka, par činjenica. Bogdan je izabran u prvu petorku Evropskog prvenstva, (ispred mnogih Nba igrača) baš kao i Evrolige a o toj poziciji stručni odlučuju, osvojio EL, pre par sezona favorizovanoj Zvezdi natrpao 30+ poena za 4 meča finala, sam je pobedio. Svojim nastupima u nacionalnom timu dosegao, zasluženo, kultni status. Zato, malo objektivnosti u komentarisanju, moliću.

prolaznik

pre 6 godina

Nije problem u Bogdanu. Kingsi su apsolutni krš. Divljačka ekipa - skup sebičnih igrača vrlo diskutabilnog kvaliteta koji samo igraju za ličnu statistiku za razliku od klipersa koji su ekipa.

Педро

pre 6 godina

Тако је и у Фенеру почео, споро и све боље и боље. Видећемо сад овде у НБА докле може..

ssss

pre 6 godina

Kada pricate o ovom momku samo se setite da je sam ovoj nasoj Srbiji doneo medalju na Evropskom kad su svi junaci nikom ponikli...decko je monstrum imace minute i u nba a ne postoji mesto gde nije napravio rezultat kad je imao minute,partizan fener reprezentacija. Mozete da pevate borbene ali bilo ko od ovih sto su izostali da je igrao sam kao Bogdan na Evropskom ne bi doneo medalju Srbiji,ni Teo ni Jokic ni Bjelica...malo postovanja prema momku ako ne zbog njega onda bar zbog toga sto je odigrao najduzu sezonu od svih odigrao i Evropsko i u finalnoj utakmici plakao jer je ostao bez snage jer je odigrao 150utakmica u jednoj sezoni...samo malo postovanja nemojte da smo neljudi kao sto jesmo

rdja73

pre 6 godina

ima tu da se brusi... bogdan dobar ostali ko muva bez glave... nema protoka lopte. .. mora da bude hrabriji i da sutira da bi stekao autoritet za playmaker .. vilijams isto dobar ( exCZ) bice to ok ali treba vremena. teo je isto ok lopta ide dovoljno brzo do ali i on mora da bude hrabriji. to je moj zakljucak..

oberin martel

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.
(Ročesti, 7. oktobar 2017 09:34)

Jedino ako Ilija&Milija sude u NBA...

CarloNS

pre 6 godina

Možda se dečko malo umorio i zaista nije na nivou, ali ekipa mu je obična ulična banda. Onaj mali sa palmom na glavi (zaboravih mu ime) ide sam na petoricu i popije bananu. Pa tako više puta. Bogdan nije mogao da dobije gori tim. Njemu bi više ležao neki tim poput SA, sa čvrstim trenerom gde se zna ko šta radi. Divlje ekipe gde je trener ikebana nisu za Bogdana.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Gledao sinoc malo, pa jedino da im otme loptu uzas od kosarke...
(Srdjan Frankfurt, 7. oktobar 2017 09:28)

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol

sasa jokic

pre 6 godina

Nema ovde emocija, budimo realni. Bogdan jednostavno nema sta da trazi u NBA. Decko moze u Evropi da pravi rezultate, jer slab lroce at suta nadomesta ulazima i sutem sa poludistance. U Americi moze da zaboravi ulaz jer ce ga zakucati za tablu obmvi izdopingovani garagani.
Decko jednostavno ima katstrofalan procenat suta iz igre.

Cekaj bre

pre 6 godina

Ne razumem bas, Bogdan ostvari 4 poena, 2 soka i 3 asistencije i epitet skromno. Teo pre 2 dana da 3 poena + 5 asistencija koje su zaista lepe i atraktivne i svi se raspamete...

samo polako

pre 6 godina

Ono kad procitas 40+ komentara i shvatis da su samo 2 coveka gledala utakmicu a ostali uzimaju sebi za pravo da pricaju price samo na osnovu statistike.

Ono nije kosarka, teska divljina, ko prvi primi loptu na protivnickoj polovini taj i zavrsava, svi ostali mogu odmah da se vracaju u odbranu, nema teorije da ce dobiti povratnu loptu. Bogdan i da je hteo nije mogao bog zna koliko vise.

Verujem da ce sa pocetkom takmicarske sezone poceti ozbiljnija kosarka ali ako Kingsi budu igrali ovako to ce biti smejurija.

Teo je svoj iskorak u pravom smeru napravio upravo asistencijama a ne sutom. Ideja da nesebicno deli lopte i proigrava saigrace bez insistiranja na sutu jeste prilcno iznenadjujuca za novajliju u NBA u predsezoni. Bogdan treba slicno da odradi, bolje 5 asistencija nego 5 suteva, doci ce i sut na red.

coki

pre 6 godina

Rocesti...Bogdanovic je mnogo bolji defanzivac,mnogo bolji na skoku,procenti suta su Teu i njemu ISTI(pogledaj statistiku),a i Teo ima samo dve asistencije vise od Bogdana prosecno.Tako da ako Bogdanovic nema sta da ponudi NBA ne znam sta to moze neko drugi od nasih igraca?

coki

pre 6 godina

Nemke...Stojakovic je sutirao u finalu jednog prvenstva 1-13 a poznat je i po tome da kad je najvaznije nije pogadjao otvorene trojke.Bogdanovic ima 25 godina i za sada ima vise resenih utakmica u zadnjim minutima nego Stojakovic za celu svoju karijeru.Pedja je bolji suter,tj jedan od najboljih ikad,ali sa 208cm visine on nije imao ulaz,igru ispod obruca,nije imao dribling(losa tehnika),asistenciju,skok,samo sut.

Nemke

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.
(milence,
7. oktobar 2017 11:03

Ja sam rekao drugaru jos pre par godina dok je igrao za megu...rekao sam mu da imam osecaj da Jokic moze bilo gde da igra,igrace isto u svom stilu...jedino su mi toliki broj asistencija iznenadjenje,a za dabl dabl prosek sam znao

aleksandar

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44..idi gledaj fmp

White Power

pre 6 godina

Bez obzira sto po NBA "standardima" nije ni prosek, sansu treba da trazi u cinjenici da je ostatak Sakramenta ocajan, pa mozda "odskoci".

Иван

pre 6 godina

Гледао синоћ прво полувреме. Позитиван утисак: Богдан доста има лопту у рукама, напад иде преко њега, поготово кад се намести на средину иза трице, па дистрибуира лопте. Има он бољу улогу у Кингсима него Бјелица у Вулфсима, који дословно само оверава лопту већину времена. Негативно, као и већина наших играча у НБА, он превише гледа да игра за тим, да дода лопту, чак и у ситуацијама када би 99% НБА играча шутнуло. Синоћ он стоји сам на трици, и шта уради? Дода играчу поред, такође самом, који одмах опуца.

Mikii

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44)

Da Bogdanovic nema sta da ponudi u NBA, to je jasno i laicima. Medjutim, jedno mi nije jasno. Razumem da je Bojan Hrvat, ali cekaj, Bogdanovic kompletniji od njega??? Prosto ne verujem sta sam procitao. I jos jedna teska nebuloza: Bojan "ima visinu" (covek visok 2 metra), a Bogdan nizi 2 cm, ali on vec nema visinu za NBA?? Dajte, ljudi, ukljucite malo te mozgove.

Petar

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?
(Guest, 07. oktobar 2017 09:20)

20 poena u proseku sa uzasnim sutom..ok Dzordan je imao 35 u proseku takodje sa uzasnim procentom suta tokom cele karijere pa nesto ne vidim da mu to iko zamera vec naprotiv najbolji je svih vremena..Nego vi od zavisti samo trazite dlaku u jajetu ne bi li nesto komentarisali..koga boli uvo za procenat suta..to isto kao kad bi rekao znas Mesi ili Ronaldo dali su 2 gola po utakmici to nijr nista jer su sutirali 10 puta u toku iste pa im je los procenat i nemaju pojma..ili kao kad bi rekao "izgubili smo" ali nema veze "izveli smo vise kornera".

milence

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.

Nemke

pre 6 godina

Bogdanu samo nedostaje nekoliko kilograma i malo vise bezobrazluka. Tamo su u stanju da sutnu po 30 puta.
(NBGD,
7. oktobar 2017 10:36)

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???

Zoran

pre 6 godina

Sta se sve ovde moze procitati ? Ko je Bogdanu dao slobodu i 35 min vremena ?
Kada je poceo da dobija sansu u Partizanu , sluzio je samo da lopta kruzi preko njega, nije smeo ni da pomisli na st ili na prodor. Mic po mic, osvojio je ulogu lidera.
Ko je gledao ai seca se pocetaka u Feneru, skoro identicna sitaqcija, ipak je on bio malo hrabriji,ali i zadatak prilicno tezi. I tu je osvojio titulu lidera i doveo svoj tim do titule prvaka.
Da li ce to uspeti u NBA, to ne znma, ali zato sigurno ne ocekujte od njega da se odmah sa pocetka razigra i ubacuje 20+ poena. Decko je vredan i radan, a pre svega razuman, zna da se sloboda i poverenje trenera i saigraca mora zasluziti, a to nije posao od jedne noci.

Leskovcanin

pre 6 godina

(Mile, 07. oktobar 2017 10:59)
Molim?! Bogdan bolji od Stojakovica?!
Decko, Stojakovic je sa 20 otisao u NBA. I odmah razbijao! Alo decko, eeej Pedja je kralj!

спортски уметник

pre 6 godina

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???
(Nemke, 07. oktobar 2017 11:12)


кад нико други нема .... да шутира, па све лопте уваљују њему и онда човек мора да форсира нешто, нормално да тако и проценат опада

Mikii

pre 6 godina

Od najboljeg sportiste Srbije i novog NBA superstara, sigurnim koracima dolazimo do "skromnog" Bogdanovica. Ako, ako, to je samo pocetak. Strpljiv sam ja, cekam dalja razocarenja ;)

Вељко

pre 6 godina

@Миле
Знам да ти је Богдан при срцу и мени је играч за пример,али немој молим те више писати глупости!
ОК, Богдан је освојио ту Евро лигу и за то му скидају капу.
Али да је он бољи шутер од Стојаковића?
Да је бољи играч од њега?
Стојаковић јесте имао проблеме ппрве сезоне(гурали га на четворку),имао је малу минутажу,али је и у тим условима успео да има солидан просек,што значи да је потврдио класу.
Следеће године су му дали много већу слободу,вратили га на тројку (Кингси скапирали какав су бисер добили).
Остало је историја.
Волео бих да Богдан може да постигне и половину од онога што је Пеђа(Пеја) успео,али ми нисмо ни свесни какав је то играч био!

v

pre 6 godina

Hehe... sampion EL, srebro sa OI, srebro sa SP, srebro sa EP. 4 polufinala u NBA ugovor od 27 miliona bruto za tri godine. Meni bi to bilo dovoljno za tri zivota. A vama "trolovi"??? Samo igraj Bogdane, ova balavurdija ne moze da ti oprosti, kako onaj njihov prebeg Mustafa rece, "ruznu proslost" :)))

dzonikg28@gmail.com

pre 6 godina

Ja bi reko da promašio ekipu debelo jer ovaj sacramento ne može ni da se gleda.. Pa evo taj Bogdanović koji igrao samo na kasicicu i za te vreme samo 5-6 puta pipnuo loptu bio sa 3 asistencije drugi u timu po broju asistencija..tamo svako igra za sebe.. Znaci cim prime loptu samo u koš gledaju pa makar šutira na silu.. Bogdanović trci izvlači se na pozicije gde je sam ali dzabe niko ga i ne gleda niti mu baca loptu pa samo jednom šutirao na koš... Ovaj sacramento veze nema sa onim gde divac i stojanović bili u startnoj postavi.. Nemaju ni playmakera jer i taj samo gleda u koš i nista vise.. Makar uzeo pare

Nemke

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.
(Mile, 7. oktobar 2017 10:59)

Ahahahaha Bogdan bolji suter od Pedje ahahahahaha....Nema sta,dokazao se na evropskom sa onim sutem 22%.Pedja 2001 na EP imao 54% trojke.Sa 24 godine bio najbolji strelac NBA lige sa 24,2 poena po mecu uz 42,6% suta za tri - 231 ubačena trojka.Ko sve ovde komentarise...Bogdan ni u evroligi nije uspeo da ubaci 50 trojki u jednoj sezoni a da procenat bude preko 40%...Guglaj malo pa onda poredi igrace.

koma

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...

Gde ja živim

pre 6 godina

(realnost, 7. oktobar 2017 10:36)

Ali on nije ni Mađar, ni Kinez, već je naš, reprezentativac Srbije. Dobar dečko igra za našu selekciju uvek, bori se. Ja ne znam šta više treba bilo koji naš igrač da uradi da bi zaradio poštovanje u ovoj zemlji. Možemo makar da ga podržimo, a ne odmah da ga šaljemo nazad u Evropu. On igra, ne mi. On trenira, a ne mi. On zarađuje pare, a ne mi (to je verovatno najveći problem). Valjda neko od tih "glupih" Amera zna nešto više od nas. Ljudi, ako vas ne zanimaju vesti o našima, nemojte da ih čitate. Niko ne treba da ima iluziju da će Bogdan ili Teo da naprave neku nebesku karijeru i da će biti bolji od Džordana, ali da mogu nešto da pokažu, uvek. Makar podrška, ako niste kadri za nešto više.

rip city

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.

Nije on toliko star, ipak je on ruki.

qqqq

pre 6 godina

AKo hoces sansu i odresene ruke u NBA moras otici mlad i perspektivan. Zato je uvek bilo bolje otici tamo sa 19-20 godina. Kad odes kao zreo igrac od tebe se odmah ocekuje mnogo i ako to ne pokazes odmah niko ti nece dati dve godine da se naviknes.

realnost

pre 6 godina

Nema on kvalitet za NBA, prosecan evroligaski igrac koji ce silom prilika zaraditi ogromne pare ni kriv ni duzan. To se zna godinama unazad, svako ko prati kosarku i normalan je to ce vam reci. Ostali nek se zamisle da je recimo Madjar ili Kinez pa sami iskreno bar sebi priznaju sta bi mislili o igracu njegovih skromnih kapaciteta.

Goran

pre 6 godina

Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Da li si ti uopšte svestan koliko je 18 poena u proseku?! I ko uopšte očekuje od njega da bude superstar, to znači biti u rangu Lebrona, Durenta, Hardena...

vince carter

pre 6 godina

Ja vam kao zvezdas kazem da nemate pojma i ne znam cemu ti komentari,prvo nema smisla da se komentarise pred sezona..a mozete da date neki sud tek posle dvadesetak meceva regularnog dela. Ja zelim da decko uspe.

Styx river

pre 6 godina

Ovo ce biti prava snaga OKC ove godine, kada dvojici ne ide treci ce da povuce. Tesko ce se desiti da sva trojica odigraju lose. Sta mislite da li su trenutno
Wade+Rose > Irving?

Mile

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.

JeRemija

pre 6 godina

@Dalibor Banja Luka
Ako Bogdanović bude imao prosek od 18 poena po meču, budite sigurni da će se u tom momentu ugasiti internet:)
Dajte ljudi, malo realnosti...

Delija Momak

pre 6 godina

Bogdan gde god da je igrao u karijeri dobijao je 35 minuta po mecu uz svu mogucu slobodu,Dulo,Obradovic i Djordjevic su mu davali 1000 sansi,kad promasi nikad ne dobija kritiku nego ga podrze,kad uzima nerezonske suteve,oni ga puste i dalje.E sad u NBA je to malo drugacije,malo vise...A sta bi tek bilo da Kingsi imaju malo ozbiljnije igrace...ove sezone nece prebaciti 20 pobeda.

Mrsomud

pre 6 godina

Ako Bogdan dobije 15 ak minuta po meču,treba očekivati oko 6-7 poena prve sezone što je u redu.Do tada,stabilizovati šut za 3 poena i ne padati psihički.

Guest

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?

Gladitor

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Daleko daleko je on i od stara.

Ročesti

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.

bagzi

pre 6 godina

Biće Bogdan dobar. Fsli mu samo utakmica dve da mu se otvore i ubaci preko 10 poena. Posle tiga će verujem probiti i u regularnoj sezoni biti na proseku od bar tih 10 poena sto je odlicno za rukija.
Ne moze se od njega ocekivsti odmah 20+ poena.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.

JeRemija

pre 6 godina

@Dalibor Banja Luka
Ako Bogdanović bude imao prosek od 18 poena po meču, budite sigurni da će se u tom momentu ugasiti internet:)
Dajte ljudi, malo realnosti...

bagzi

pre 6 godina

Biće Bogdan dobar. Fsli mu samo utakmica dve da mu se otvore i ubaci preko 10 poena. Posle tiga će verujem probiti i u regularnoj sezoni biti na proseku od bar tih 10 poena sto je odlicno za rukija.
Ne moze se od njega ocekivsti odmah 20+ poena.

Mrsomud

pre 6 godina

Ako Bogdan dobije 15 ak minuta po meču,treba očekivati oko 6-7 poena prve sezone što je u redu.Do tada,stabilizovati šut za 3 poena i ne padati psihički.

Goran

pre 6 godina

Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Da li si ti uopšte svestan koliko je 18 poena u proseku?! I ko uopšte očekuje od njega da bude superstar, to znači biti u rangu Lebrona, Durenta, Hardena...

vince carter

pre 6 godina

Ja vam kao zvezdas kazem da nemate pojma i ne znam cemu ti komentari,prvo nema smisla da se komentarise pred sezona..a mozete da date neki sud tek posle dvadesetak meceva regularnog dela. Ja zelim da decko uspe.

Nemke

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.
(Mile, 7. oktobar 2017 10:59)

Ahahahaha Bogdan bolji suter od Pedje ahahahahaha....Nema sta,dokazao se na evropskom sa onim sutem 22%.Pedja 2001 na EP imao 54% trojke.Sa 24 godine bio najbolji strelac NBA lige sa 24,2 poena po mecu uz 42,6% suta za tri - 231 ubačena trojka.Ko sve ovde komentarise...Bogdan ni u evroligi nije uspeo da ubaci 50 trojki u jednoj sezoni a da procenat bude preko 40%...Guglaj malo pa onda poredi igrace.

Gladitor

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Daleko daleko je on i od stara.

Zoran

pre 6 godina

Sta se sve ovde moze procitati ? Ko je Bogdanu dao slobodu i 35 min vremena ?
Kada je poceo da dobija sansu u Partizanu , sluzio je samo da lopta kruzi preko njega, nije smeo ni da pomisli na st ili na prodor. Mic po mic, osvojio je ulogu lidera.
Ko je gledao ai seca se pocetaka u Feneru, skoro identicna sitaqcija, ipak je on bio malo hrabriji,ali i zadatak prilicno tezi. I tu je osvojio titulu lidera i doveo svoj tim do titule prvaka.
Da li ce to uspeti u NBA, to ne znma, ali zato sigurno ne ocekujte od njega da se odmah sa pocetka razigra i ubacuje 20+ poena. Decko je vredan i radan, a pre svega razuman, zna da se sloboda i poverenje trenera i saigraca mora zasluziti, a to nije posao od jedne noci.

Delija Momak

pre 6 godina

Bogdan gde god da je igrao u karijeri dobijao je 35 minuta po mecu uz svu mogucu slobodu,Dulo,Obradovic i Djordjevic su mu davali 1000 sansi,kad promasi nikad ne dobija kritiku nego ga podrze,kad uzima nerezonske suteve,oni ga puste i dalje.E sad u NBA je to malo drugacije,malo vise...A sta bi tek bilo da Kingsi imaju malo ozbiljnije igrace...ove sezone nece prebaciti 20 pobeda.

Leskovcanin

pre 6 godina

(Mile, 07. oktobar 2017 10:59)
Molim?! Bogdan bolji od Stojakovica?!
Decko, Stojakovic je sa 20 otisao u NBA. I odmah razbijao! Alo decko, eeej Pedja je kralj!

qqqq

pre 6 godina

AKo hoces sansu i odresene ruke u NBA moras otici mlad i perspektivan. Zato je uvek bilo bolje otici tamo sa 19-20 godina. Kad odes kao zreo igrac od tebe se odmah ocekuje mnogo i ako to ne pokazes odmah niko ti nece dati dve godine da se naviknes.

dzonikg28@gmail.com

pre 6 godina

Ja bi reko da promašio ekipu debelo jer ovaj sacramento ne može ni da se gleda.. Pa evo taj Bogdanović koji igrao samo na kasicicu i za te vreme samo 5-6 puta pipnuo loptu bio sa 3 asistencije drugi u timu po broju asistencija..tamo svako igra za sebe.. Znaci cim prime loptu samo u koš gledaju pa makar šutira na silu.. Bogdanović trci izvlači se na pozicije gde je sam ali dzabe niko ga i ne gleda niti mu baca loptu pa samo jednom šutirao na koš... Ovaj sacramento veze nema sa onim gde divac i stojanović bili u startnoj postavi.. Nemaju ni playmakera jer i taj samo gleda u koš i nista vise.. Makar uzeo pare

Guest

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?

Gde ja živim

pre 6 godina

(realnost, 7. oktobar 2017 10:36)

Ali on nije ni Mađar, ni Kinez, već je naš, reprezentativac Srbije. Dobar dečko igra za našu selekciju uvek, bori se. Ja ne znam šta više treba bilo koji naš igrač da uradi da bi zaradio poštovanje u ovoj zemlji. Možemo makar da ga podržimo, a ne odmah da ga šaljemo nazad u Evropu. On igra, ne mi. On trenira, a ne mi. On zarađuje pare, a ne mi (to je verovatno najveći problem). Valjda neko od tih "glupih" Amera zna nešto više od nas. Ljudi, ako vas ne zanimaju vesti o našima, nemojte da ih čitate. Niko ne treba da ima iluziju da će Bogdan ili Teo da naprave neku nebesku karijeru i da će biti bolji od Džordana, ali da mogu nešto da pokažu, uvek. Makar podrška, ako niste kadri za nešto više.

Вељко

pre 6 godina

@Миле
Знам да ти је Богдан при срцу и мени је играч за пример,али немој молим те више писати глупости!
ОК, Богдан је освојио ту Евро лигу и за то му скидају капу.
Али да је он бољи шутер од Стојаковића?
Да је бољи играч од њега?
Стојаковић јесте имао проблеме ппрве сезоне(гурали га на четворку),имао је малу минутажу,али је и у тим условима успео да има солидан просек,што значи да је потврдио класу.
Следеће године су му дали много већу слободу,вратили га на тројку (Кингси скапирали какав су бисер добили).
Остало је историја.
Волео бих да Богдан може да постигне и половину од онога што је Пеђа(Пеја) успео,али ми нисмо ни свесни какав је то играч био!

Иван

pre 6 godina

Гледао синоћ прво полувреме. Позитиван утисак: Богдан доста има лопту у рукама, напад иде преко њега, поготово кад се намести на средину иза трице, па дистрибуира лопте. Има он бољу улогу у Кингсима него Бјелица у Вулфсима, који дословно само оверава лопту већину времена. Негативно, као и већина наших играча у НБА, он превише гледа да игра за тим, да дода лопту, чак и у ситуацијама када би 99% НБА играча шутнуло. Синоћ он стоји сам на трици, и шта уради? Дода играчу поред, такође самом, који одмах опуца.

Ročesti

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.

Nemke

pre 6 godina

Bogdanu samo nedostaje nekoliko kilograma i malo vise bezobrazluka. Tamo su u stanju da sutnu po 30 puta.
(NBGD,
7. oktobar 2017 10:36)

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???

CarloNS

pre 6 godina

Možda se dečko malo umorio i zaista nije na nivou, ali ekipa mu je obična ulična banda. Onaj mali sa palmom na glavi (zaboravih mu ime) ide sam na petoricu i popije bananu. Pa tako više puta. Bogdan nije mogao da dobije gori tim. Njemu bi više ležao neki tim poput SA, sa čvrstim trenerom gde se zna ko šta radi. Divlje ekipe gde je trener ikebana nisu za Bogdana.

rip city

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.

Nije on toliko star, ipak je on ruki.

milence

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.

спортски уметник

pre 6 godina

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???
(Nemke, 07. oktobar 2017 11:12)


кад нико други нема .... да шутира, па све лопте уваљују њему и онда човек мора да форсира нешто, нормално да тако и проценат опада

Cekaj bre

pre 6 godina

Ne razumem bas, Bogdan ostvari 4 poena, 2 soka i 3 asistencije i epitet skromno. Teo pre 2 dana da 3 poena + 5 asistencija koje su zaista lepe i atraktivne i svi se raspamete...

ssss

pre 6 godina

Kada pricate o ovom momku samo se setite da je sam ovoj nasoj Srbiji doneo medalju na Evropskom kad su svi junaci nikom ponikli...decko je monstrum imace minute i u nba a ne postoji mesto gde nije napravio rezultat kad je imao minute,partizan fener reprezentacija. Mozete da pevate borbene ali bilo ko od ovih sto su izostali da je igrao sam kao Bogdan na Evropskom ne bi doneo medalju Srbiji,ni Teo ni Jokic ni Bjelica...malo postovanja prema momku ako ne zbog njega onda bar zbog toga sto je odigrao najduzu sezonu od svih odigrao i Evropsko i u finalnoj utakmici plakao jer je ostao bez snage jer je odigrao 150utakmica u jednoj sezoni...samo malo postovanja nemojte da smo neljudi kao sto jesmo

v

pre 6 godina

Hehe... sampion EL, srebro sa OI, srebro sa SP, srebro sa EP. 4 polufinala u NBA ugovor od 27 miliona bruto za tri godine. Meni bi to bilo dovoljno za tri zivota. A vama "trolovi"??? Samo igraj Bogdane, ova balavurdija ne moze da ti oprosti, kako onaj njihov prebeg Mustafa rece, "ruznu proslost" :)))

coki

pre 6 godina

Rocesti...Bogdanovic je mnogo bolji defanzivac,mnogo bolji na skoku,procenti suta su Teu i njemu ISTI(pogledaj statistiku),a i Teo ima samo dve asistencije vise od Bogdana prosecno.Tako da ako Bogdanovic nema sta da ponudi NBA ne znam sta to moze neko drugi od nasih igraca?

realnost

pre 6 godina

Nema on kvalitet za NBA, prosecan evroligaski igrac koji ce silom prilika zaraditi ogromne pare ni kriv ni duzan. To se zna godinama unazad, svako ko prati kosarku i normalan je to ce vam reci. Ostali nek se zamisle da je recimo Madjar ili Kinez pa sami iskreno bar sebi priznaju sta bi mislili o igracu njegovih skromnih kapaciteta.

samo polako

pre 6 godina

Ono kad procitas 40+ komentara i shvatis da su samo 2 coveka gledala utakmicu a ostali uzimaju sebi za pravo da pricaju price samo na osnovu statistike.

Ono nije kosarka, teska divljina, ko prvi primi loptu na protivnickoj polovini taj i zavrsava, svi ostali mogu odmah da se vracaju u odbranu, nema teorije da ce dobiti povratnu loptu. Bogdan i da je hteo nije mogao bog zna koliko vise.

Verujem da ce sa pocetkom takmicarske sezone poceti ozbiljnija kosarka ali ako Kingsi budu igrali ovako to ce biti smejurija.

Teo je svoj iskorak u pravom smeru napravio upravo asistencijama a ne sutom. Ideja da nesebicno deli lopte i proigrava saigrace bez insistiranja na sutu jeste prilcno iznenadjujuca za novajliju u NBA u predsezoni. Bogdan treba slicno da odradi, bolje 5 asistencija nego 5 suteva, doci ce i sut na red.

Mikii

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44)

Da Bogdanovic nema sta da ponudi u NBA, to je jasno i laicima. Medjutim, jedno mi nije jasno. Razumem da je Bojan Hrvat, ali cekaj, Bogdanovic kompletniji od njega??? Prosto ne verujem sta sam procitao. I jos jedna teska nebuloza: Bojan "ima visinu" (covek visok 2 metra), a Bogdan nizi 2 cm, ali on vec nema visinu za NBA?? Dajte, ljudi, ukljucite malo te mozgove.

koma

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...

coki

pre 6 godina

Nemke...Stojakovic je sutirao u finalu jednog prvenstva 1-13 a poznat je i po tome da kad je najvaznije nije pogadjao otvorene trojke.Bogdanovic ima 25 godina i za sada ima vise resenih utakmica u zadnjim minutima nego Stojakovic za celu svoju karijeru.Pedja je bolji suter,tj jedan od najboljih ikad,ali sa 208cm visine on nije imao ulaz,igru ispod obruca,nije imao dribling(losa tehnika),asistenciju,skok,samo sut.

White Power

pre 6 godina

Bez obzira sto po NBA "standardima" nije ni prosek, sansu treba da trazi u cinjenici da je ostatak Sakramenta ocajan, pa mozda "odskoci".

Mikii

pre 6 godina

Od najboljeg sportiste Srbije i novog NBA superstara, sigurnim koracima dolazimo do "skromnog" Bogdanovica. Ako, ako, to je samo pocetak. Strpljiv sam ja, cekam dalja razocarenja ;)

sasa jokic

pre 6 godina

Nema ovde emocija, budimo realni. Bogdan jednostavno nema sta da trazi u NBA. Decko moze u Evropi da pravi rezultate, jer slab lroce at suta nadomesta ulazima i sutem sa poludistance. U Americi moze da zaboravi ulaz jer ce ga zakucati za tablu obmvi izdopingovani garagani.
Decko jednostavno ima katstrofalan procenat suta iz igre.

Rade Futog

pre 6 godina

Novinari pecaju narod pompeznim komentarima, vezanim za Jokica i prevrtanje guma, za Teovu magiju i Bogdanov skroman učinak, sve sa ciljem boljoj posećenosti stranice i medjusobnog prepucavanja komentatora. Bogdan je novajlija u Nba i treba vremena da se uklopi, teško da će dostići Jokicev nivo, ali za člana prve petorke Kingsa ima kvalitet, a to nije malo. Za sve Srbe koji sebi dozvole da negativno komentarišu momka, par činjenica. Bogdan je izabran u prvu petorku Evropskog prvenstva, (ispred mnogih Nba igrača) baš kao i Evrolige a o toj poziciji stručni odlučuju, osvojio EL, pre par sezona favorizovanoj Zvezdi natrpao 30+ poena za 4 meča finala, sam je pobedio. Svojim nastupima u nacionalnom timu dosegao, zasluženo, kultni status. Zato, malo objektivnosti u komentarisanju, moliću.

Педро

pre 6 godina

Тако је и у Фенеру почео, споро и све боље и боље. Видећемо сад овде у НБА докле може..

Styx river

pre 6 godina

Ovo ce biti prava snaga OKC ove godine, kada dvojici ne ide treci ce da povuce. Tesko ce se desiti da sva trojica odigraju lose. Sta mislite da li su trenutno
Wade+Rose > Irving?

Petar

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?
(Guest, 07. oktobar 2017 09:20)

20 poena u proseku sa uzasnim sutom..ok Dzordan je imao 35 u proseku takodje sa uzasnim procentom suta tokom cele karijere pa nesto ne vidim da mu to iko zamera vec naprotiv najbolji je svih vremena..Nego vi od zavisti samo trazite dlaku u jajetu ne bi li nesto komentarisali..koga boli uvo za procenat suta..to isto kao kad bi rekao znas Mesi ili Ronaldo dali su 2 gola po utakmici to nijr nista jer su sutirali 10 puta u toku iste pa im je los procenat i nemaju pojma..ili kao kad bi rekao "izgubili smo" ali nema veze "izveli smo vise kornera".

aleksandar

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44..idi gledaj fmp

Mile

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.

oberin martel

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.
(Ročesti, 7. oktobar 2017 09:34)

Jedino ako Ilija&Milija sude u NBA...

Nemke

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.
(milence,
7. oktobar 2017 11:03

Ja sam rekao drugaru jos pre par godina dok je igrao za megu...rekao sam mu da imam osecaj da Jokic moze bilo gde da igra,igrace isto u svom stilu...jedino su mi toliki broj asistencija iznenadjenje,a za dabl dabl prosek sam znao

rdja73

pre 6 godina

ima tu da se brusi... bogdan dobar ostali ko muva bez glave... nema protoka lopte. .. mora da bude hrabriji i da sutira da bi stekao autoritet za playmaker .. vilijams isto dobar ( exCZ) bice to ok ali treba vremena. teo je isto ok lopta ide dovoljno brzo do ali i on mora da bude hrabriji. to je moj zakljucak..

prolaznik

pre 6 godina

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol
(San Antonio Spurs, 07. oktobar 2017 13:48)

ideš na youtube ubaciš kings spurs preseson i naletećeš na jedno 5-6 live streama.

prolaznik

pre 6 godina

Nije problem u Bogdanu. Kingsi su apsolutni krš. Divljačka ekipa - skup sebičnih igrača vrlo diskutabilnog kvaliteta koji samo igraju za ličnu statistiku za razliku od klipersa koji su ekipa.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Gledao sinoc malo, pa jedino da im otme loptu uzas od kosarke...
(Srdjan Frankfurt, 7. oktobar 2017 09:28)

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol

Guest

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?

Delija Momak

pre 6 godina

Bogdan gde god da je igrao u karijeri dobijao je 35 minuta po mecu uz svu mogucu slobodu,Dulo,Obradovic i Djordjevic su mu davali 1000 sansi,kad promasi nikad ne dobija kritiku nego ga podrze,kad uzima nerezonske suteve,oni ga puste i dalje.E sad u NBA je to malo drugacije,malo vise...A sta bi tek bilo da Kingsi imaju malo ozbiljnije igrace...ove sezone nece prebaciti 20 pobeda.

realnost

pre 6 godina

Nema on kvalitet za NBA, prosecan evroligaski igrac koji ce silom prilika zaraditi ogromne pare ni kriv ni duzan. To se zna godinama unazad, svako ko prati kosarku i normalan je to ce vam reci. Ostali nek se zamisle da je recimo Madjar ili Kinez pa sami iskreno bar sebi priznaju sta bi mislili o igracu njegovih skromnih kapaciteta.

Dalibor Banja Luka

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.

Mikii

pre 6 godina

Od najboljeg sportiste Srbije i novog NBA superstara, sigurnim koracima dolazimo do "skromnog" Bogdanovica. Ako, ako, to je samo pocetak. Strpljiv sam ja, cekam dalja razocarenja ;)

Ročesti

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.

Gladitor

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star. Nema on ništa posebno, ni lucidnu asistenciju, ludi dribling, fantastičan neviđen šut itd, jednostavno za NBA ligu je solidan prosječan igrač koji nema nešto što će ga izdvojiti od drugih. S druge strane Teodosić (kao i Jokić) npr ima asistencije koje raspamete te će Teo za samo nekoliko utakmica skrenuti pažnju na sebe medija, igrača itd i ima šansu da bude popularan. Obojicu volim, i neka uspiju što više i iskoriste svoje mogućnosti maksimalno.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Daleko daleko je on i od stara.

Mile

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.

sasa jokic

pre 6 godina

Nema ovde emocija, budimo realni. Bogdan jednostavno nema sta da trazi u NBA. Decko moze u Evropi da pravi rezultate, jer slab lroce at suta nadomesta ulazima i sutem sa poludistance. U Americi moze da zaboravi ulaz jer ce ga zakucati za tablu obmvi izdopingovani garagani.
Decko jednostavno ima katstrofalan procenat suta iz igre.

San Antonio Spurs

pre 6 godina

Gledao sinoc malo, pa jedino da im otme loptu uzas od kosarke...
(Srdjan Frankfurt, 7. oktobar 2017 09:28)

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol

coki

pre 6 godina

Nemke...Stojakovic je sutirao u finalu jednog prvenstva 1-13 a poznat je i po tome da kad je najvaznije nije pogadjao otvorene trojke.Bogdanovic ima 25 godina i za sada ima vise resenih utakmica u zadnjim minutima nego Stojakovic za celu svoju karijeru.Pedja je bolji suter,tj jedan od najboljih ikad,ali sa 208cm visine on nije imao ulaz,igru ispod obruca,nije imao dribling(losa tehnika),asistenciju,skok,samo sut.

Nemke

pre 6 godina

Bogdanu samo nedostaje nekoliko kilograma i malo vise bezobrazluka. Tamo su u stanju da sutnu po 30 puta.
(NBGD,
7. oktobar 2017 10:36)

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???

aleksandar

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44..idi gledaj fmp

JeRemija

pre 6 godina

@Dalibor Banja Luka
Ako Bogdanović bude imao prosek od 18 poena po meču, budite sigurni da će se u tom momentu ugasiti internet:)
Dajte ljudi, malo realnosti...

koma

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...

oberin martel

pre 6 godina

Teo ce se probiti asistencijama i sutem za tri( u poslednje dve sezone najbolji trojkas EL po broju ubacenih uz 42% jedne i 37% druge sezone).Ne vidim cime bi Bogdan zasluzio vise minuta...jedino da iznudjuje penale i tako dolazi do poena.
(Ročesti, 7. oktobar 2017 09:34)

Jedino ako Ilija&Milija sude u NBA...

bagzi

pre 6 godina

Biće Bogdan dobar. Fsli mu samo utakmica dve da mu se otvore i ubaci preko 10 poena. Posle tiga će verujem probiti i u regularnoj sezoni biti na proseku od bar tih 10 poena sto je odlicno za rukija.
Ne moze se od njega ocekivsti odmah 20+ poena.

Petar

pre 6 godina

Kad smo mi mahom zvezdasi pisali da on nece biti nista posebno u nba, ne zato sto smo zvezdasi nego realno gledano, videli ste sve na EP, igrao je po 35-40 min za 20 poena u proseku sa uzasnim sutom, grobari su nas pljuvali i pricali da ga mrzimo. Opet kazem nek zahvali Divcu za apsolutno nerealan ugovor i nek uzme pare u NBA! Toliko moze. Jesu ovo pripremne tekme, ali imali i dalje onih sto ocekuju po 15-20 i vise poena po tekmi ?
(Guest, 07. oktobar 2017 09:20)

20 poena u proseku sa uzasnim sutom..ok Dzordan je imao 35 u proseku takodje sa uzasnim procentom suta tokom cele karijere pa nesto ne vidim da mu to iko zamera vec naprotiv najbolji je svih vremena..Nego vi od zavisti samo trazite dlaku u jajetu ne bi li nesto komentarisali..koga boli uvo za procenat suta..to isto kao kad bi rekao znas Mesi ili Ronaldo dali su 2 gola po utakmici to nijr nista jer su sutirali 10 puta u toku iste pa im je los procenat i nemaju pojma..ili kao kad bi rekao "izgubili smo" ali nema veze "izveli smo vise kornera".

спортски уметник

pre 6 godina

Pa na evropskom prvenstvu je na 5 od 7 utskmica sutirao trojke 2/9,1/10,2/11 i slično.Gde ćeš veći bezobrazluk ???
(Nemke, 07. oktobar 2017 11:12)


кад нико други нема .... да шутира, па све лопте уваљују њему и онда човек мора да форсира нешто, нормално да тако и проценат опада

Nemke

pre 6 godina

Bogdan je bolji šuter i bolji igrač nego što je to bio Stojaković kada je otišao u Sakramento. To ne znači da će imati karijeru kao Peja, vrlo je teško, jer je on imao ekstra ekipu sa jasno definisanom ulogom u timu. Sa druge strane Bogdan je veliki radnik sa ogromnim prostorom za napredak. On je već ekstremno uspešan košarkaš, nema razloga da ne uspe i u NBA.
(Mile, 7. oktobar 2017 10:59)

Ahahahaha Bogdan bolji suter od Pedje ahahahahaha....Nema sta,dokazao se na evropskom sa onim sutem 22%.Pedja 2001 na EP imao 54% trojke.Sa 24 godine bio najbolji strelac NBA lige sa 24,2 poena po mecu uz 42,6% suta za tri - 231 ubačena trojka.Ko sve ovde komentarise...Bogdan ni u evroligi nije uspeo da ubaci 50 trojki u jednoj sezoni a da procenat bude preko 40%...Guglaj malo pa onda poredi igrace.

Nemke

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.
(milence,
7. oktobar 2017 11:03

Ja sam rekao drugaru jos pre par godina dok je igrao za megu...rekao sam mu da imam osecaj da Jokic moze bilo gde da igra,igrace isto u svom stilu...jedino su mi toliki broj asistencija iznenadjenje,a za dabl dabl prosek sam znao

Leskovcanin

pre 6 godina

(Mile, 07. oktobar 2017 10:59)
Molim?! Bogdan bolji od Stojakovica?!
Decko, Stojakovic je sa 20 otisao u NBA. I odmah razbijao! Alo decko, eeej Pedja je kralj!

v

pre 6 godina

Hehe... sampion EL, srebro sa OI, srebro sa SP, srebro sa EP. 4 polufinala u NBA ugovor od 27 miliona bruto za tri godine. Meni bi to bilo dovoljno za tri zivota. A vama "trolovi"??? Samo igraj Bogdane, ova balavurdija ne moze da ti oprosti, kako onaj njihov prebeg Mustafa rece, "ruznu proslost" :)))

Mikii

pre 6 godina

Odavno pricam da Bogdan nema sta da ponudi u Nba, i necu vise sad mozete i sami da vidite. Zbog minutaze ce imati ucinak i ulogu otprilike kao Bjelica. BB je u Evropi zmaj, ali kad ima 30min po mecu i svaki napad ide preko njega. On nema ulaz, brzinu, skocnost, ni visinu da bi mogao u Nba sam sebi da pravi poene. Pa malo koji bek iz Evrope je uspeo u Nba, a isla su i mnogo veca imena tamo. Kompletniji je igrac od Bojana npr. Ali ovaj ima visinu, bolji prodor, konstantniji sut pa se nametnuo u Nba sa 10+ ppg. Bogdan ce retko preko 10 prebaciti, voleo bih da hoce ali tesko...
(koma, 07. oktobar 2017 11:44)

Da Bogdanovic nema sta da ponudi u NBA, to je jasno i laicima. Medjutim, jedno mi nije jasno. Razumem da je Bojan Hrvat, ali cekaj, Bogdanovic kompletniji od njega??? Prosto ne verujem sta sam procitao. I jos jedna teska nebuloza: Bojan "ima visinu" (covek visok 2 metra), a Bogdan nizi 2 cm, ali on vec nema visinu za NBA?? Dajte, ljudi, ukljucite malo te mozgove.

White Power

pre 6 godina

Bez obzira sto po NBA "standardima" nije ni prosek, sansu treba da trazi u cinjenici da je ostatak Sakramenta ocajan, pa mozda "odskoci".

Mrsomud

pre 6 godina

Ako Bogdan dobije 15 ak minuta po meču,treba očekivati oko 6-7 poena prve sezone što je u redu.Do tada,stabilizovati šut za 3 poena i ne padati psihički.

coki

pre 6 godina

Rocesti...Bogdanovic je mnogo bolji defanzivac,mnogo bolji na skoku,procenti suta su Teu i njemu ISTI(pogledaj statistiku),a i Teo ima samo dve asistencije vise od Bogdana prosecno.Tako da ako Bogdanovic nema sta da ponudi NBA ne znam sta to moze neko drugi od nasih igraca?

milence

pre 6 godina

Sve sami eksperti ovde komemtarisu. Da vas pitam jednu stvar. Koliko od vas je relano verovalo da ce Jokic imati ovaj status u Nba kakav ima sad? To je samo dokaz da niko od nas nema pojma jer mnogo faktora utice da li ce igrac uspeti(trener, ekipa, minutaza...). A sto se tice Nba, kad pogledamo kakvi igraci iz Evrope su otisli tamo i dalje igraju i imaju solidne ugovore(Sabonis, Abrines, Bertans...)... Za njih je Bogdan superstar. Zato malo oladite sa zakljuckom, jer jos ni sezona nije pocela.

qqqq

pre 6 godina

AKo hoces sansu i odresene ruke u NBA moras otici mlad i perspektivan. Zato je uvek bilo bolje otici tamo sa 19-20 godina. Kad odes kao zreo igrac od tebe se odmah ocekuje mnogo i ako to ne pokazes odmah niko ti nece dati dve godine da se naviknes.

Styx river

pre 6 godina

Ovo ce biti prava snaga OKC ove godine, kada dvojici ne ide treci ce da povuce. Tesko ce se desiti da sva trojica odigraju lose. Sta mislite da li su trenutno
Wade+Rose > Irving?

Goran

pre 6 godina

Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.
(Dalibor Banja Luka, 7. oktobar 2017 08:47)

Da li si ti uopšte svestan koliko je 18 poena u proseku?! I ko uopšte očekuje od njega da bude superstar, to znači biti u rangu Lebrona, Durenta, Hardena...

Gde ja živim

pre 6 godina

(realnost, 7. oktobar 2017 10:36)

Ali on nije ni Mađar, ni Kinez, već je naš, reprezentativac Srbije. Dobar dečko igra za našu selekciju uvek, bori se. Ja ne znam šta više treba bilo koji naš igrač da uradi da bi zaradio poštovanje u ovoj zemlji. Možemo makar da ga podržimo, a ne odmah da ga šaljemo nazad u Evropu. On igra, ne mi. On trenira, a ne mi. On zarađuje pare, a ne mi (to je verovatno najveći problem). Valjda neko od tih "glupih" Amera zna nešto više od nas. Ljudi, ako vas ne zanimaju vesti o našima, nemojte da ih čitate. Niko ne treba da ima iluziju da će Bogdan ili Teo da naprave neku nebesku karijeru i da će biti bolji od Džordana, ali da mogu nešto da pokažu, uvek. Makar podrška, ako niste kadri za nešto više.

samo polako

pre 6 godina

Ono kad procitas 40+ komentara i shvatis da su samo 2 coveka gledala utakmicu a ostali uzimaju sebi za pravo da pricaju price samo na osnovu statistike.

Ono nije kosarka, teska divljina, ko prvi primi loptu na protivnickoj polovini taj i zavrsava, svi ostali mogu odmah da se vracaju u odbranu, nema teorije da ce dobiti povratnu loptu. Bogdan i da je hteo nije mogao bog zna koliko vise.

Verujem da ce sa pocetkom takmicarske sezone poceti ozbiljnija kosarka ali ako Kingsi budu igrali ovako to ce biti smejurija.

Teo je svoj iskorak u pravom smeru napravio upravo asistencijama a ne sutom. Ideja da nesebicno deli lopte i proigrava saigrace bez insistiranja na sutu jeste prilcno iznenadjujuca za novajliju u NBA u predsezoni. Bogdan treba slicno da odradi, bolje 5 asistencija nego 5 suteva, doci ce i sut na red.

dzonikg28@gmail.com

pre 6 godina

Ja bi reko da promašio ekipu debelo jer ovaj sacramento ne može ni da se gleda.. Pa evo taj Bogdanović koji igrao samo na kasicicu i za te vreme samo 5-6 puta pipnuo loptu bio sa 3 asistencije drugi u timu po broju asistencija..tamo svako igra za sebe.. Znaci cim prime loptu samo u koš gledaju pa makar šutira na silu.. Bogdanović trci izvlači se na pozicije gde je sam ali dzabe niko ga i ne gleda niti mu baca loptu pa samo jednom šutirao na koš... Ovaj sacramento veze nema sa onim gde divac i stojanović bili u startnoj postavi.. Nemaju ni playmakera jer i taj samo gleda u koš i nista vise.. Makar uzeo pare

vince carter

pre 6 godina

Ja vam kao zvezdas kazem da nemate pojma i ne znam cemu ti komentari,prvo nema smisla da se komentarise pred sezona..a mozete da date neki sud tek posle dvadesetak meceva regularnog dela. Ja zelim da decko uspe.

Вељко

pre 6 godina

@Миле
Знам да ти је Богдан при срцу и мени је играч за пример,али немој молим те више писати глупости!
ОК, Богдан је освојио ту Евро лигу и за то му скидају капу.
Али да је он бољи шутер од Стојаковића?
Да је бољи играч од њега?
Стојаковић јесте имао проблеме ппрве сезоне(гурали га на четворку),имао је малу минутажу,али је и у тим условима успео да има солидан просек,што значи да је потврдио класу.
Следеће године су му дали много већу слободу,вратили га на тројку (Кингси скапирали какав су бисер добили).
Остало је историја.
Волео бих да Богдан може да постигне и половину од онога што је Пеђа(Пеја) успео,али ми нисмо ни свесни какав је то играч био!

rip city

pre 6 godina

Ne daj se Bogdane, mora više od jednom šutnuti na koš za 16 min. Bogdanu predstoji teška borba za položaj u NBA ligi. Sve i da bude igrao odlično a to je sada recimo jedno 18 poena prosjek, što je po meni maksimum za njega neće biti superstar NBA lige već samo star.

Nije on toliko star, ipak je on ruki.

CarloNS

pre 6 godina

Možda se dečko malo umorio i zaista nije na nivou, ali ekipa mu je obična ulična banda. Onaj mali sa palmom na glavi (zaboravih mu ime) ide sam na petoricu i popije bananu. Pa tako više puta. Bogdan nije mogao da dobije gori tim. Njemu bi više ležao neki tim poput SA, sa čvrstim trenerom gde se zna ko šta radi. Divlje ekipe gde je trener ikebana nisu za Bogdana.

Zoran

pre 6 godina

Sta se sve ovde moze procitati ? Ko je Bogdanu dao slobodu i 35 min vremena ?
Kada je poceo da dobija sansu u Partizanu , sluzio je samo da lopta kruzi preko njega, nije smeo ni da pomisli na st ili na prodor. Mic po mic, osvojio je ulogu lidera.
Ko je gledao ai seca se pocetaka u Feneru, skoro identicna sitaqcija, ipak je on bio malo hrabriji,ali i zadatak prilicno tezi. I tu je osvojio titulu lidera i doveo svoj tim do titule prvaka.
Da li ce to uspeti u NBA, to ne znma, ali zato sigurno ne ocekujte od njega da se odmah sa pocetka razigra i ubacuje 20+ poena. Decko je vredan i radan, a pre svega razuman, zna da se sloboda i poverenje trenera i saigraca mora zasluziti, a to nije posao od jedne noci.

Cekaj bre

pre 6 godina

Ne razumem bas, Bogdan ostvari 4 poena, 2 soka i 3 asistencije i epitet skromno. Teo pre 2 dana da 3 poena + 5 asistencija koje su zaista lepe i atraktivne i svi se raspamete...

Педро

pre 6 godina

Тако је и у Фенеру почео, споро и све боље и боље. Видећемо сад овде у НБА докле може..

ssss

pre 6 godina

Kada pricate o ovom momku samo se setite da je sam ovoj nasoj Srbiji doneo medalju na Evropskom kad su svi junaci nikom ponikli...decko je monstrum imace minute i u nba a ne postoji mesto gde nije napravio rezultat kad je imao minute,partizan fener reprezentacija. Mozete da pevate borbene ali bilo ko od ovih sto su izostali da je igrao sam kao Bogdan na Evropskom ne bi doneo medalju Srbiji,ni Teo ni Jokic ni Bjelica...malo postovanja prema momku ako ne zbog njega onda bar zbog toga sto je odigrao najduzu sezonu od svih odigrao i Evropsko i u finalnoj utakmici plakao jer je ostao bez snage jer je odigrao 150utakmica u jednoj sezoni...samo malo postovanja nemojte da smo neljudi kao sto jesmo

Rade Futog

pre 6 godina

Novinari pecaju narod pompeznim komentarima, vezanim za Jokica i prevrtanje guma, za Teovu magiju i Bogdanov skroman učinak, sve sa ciljem boljoj posećenosti stranice i medjusobnog prepucavanja komentatora. Bogdan je novajlija u Nba i treba vremena da se uklopi, teško da će dostići Jokicev nivo, ali za člana prve petorke Kingsa ima kvalitet, a to nije malo. Za sve Srbe koji sebi dozvole da negativno komentarišu momka, par činjenica. Bogdan je izabran u prvu petorku Evropskog prvenstva, (ispred mnogih Nba igrača) baš kao i Evrolige a o toj poziciji stručni odlučuju, osvojio EL, pre par sezona favorizovanoj Zvezdi natrpao 30+ poena za 4 meča finala, sam je pobedio. Svojim nastupima u nacionalnom timu dosegao, zasluženo, kultni status. Zato, malo objektivnosti u komentarisanju, moliću.

Иван

pre 6 godina

Гледао синоћ прво полувреме. Позитиван утисак: Богдан доста има лопту у рукама, напад иде преко њега, поготово кад се намести на средину иза трице, па дистрибуира лопте. Има он бољу улогу у Кингсима него Бјелица у Вулфсима, који дословно само оверава лопту већину времена. Негативно, као и већина наших играча у НБА, он превише гледа да игра за тим, да дода лопту, чак и у ситуацијама када би 99% НБА играча шутнуло. Синоћ он стоји сам на трици, и шта уради? Дода играчу поред, такође самом, који одмах опуца.

rdja73

pre 6 godina

ima tu da se brusi... bogdan dobar ostali ko muva bez glave... nema protoka lopte. .. mora da bude hrabriji i da sutira da bi stekao autoritet za playmaker .. vilijams isto dobar ( exCZ) bice to ok ali treba vremena. teo je isto ok lopta ide dovoljno brzo do ali i on mora da bude hrabriji. to je moj zakljucak..

prolaznik

pre 6 godina

Nije problem u Bogdanu. Kingsi su apsolutni krš. Divljačka ekipa - skup sebičnih igrača vrlo diskutabilnog kvaliteta koji samo igraju za ličnu statistiku za razliku od klipersa koji su ekipa.

prolaznik

pre 6 godina

Kako si gledao kad utakmica nije bila televizovana? lol
(San Antonio Spurs, 07. oktobar 2017 13:48)

ideš na youtube ubaciš kings spurs preseson i naletećeš na jedno 5-6 live streama.