"Orlići" čekaju Rusiju na "Karađorđu"

Mlada reprezentacija Srbije će u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo za igrače do 21 godine igrati protiv Rusije u Novom Sadu na stadionu Karađorđe.

MLJ Izvor: B92, zvanični sajt
Pošaljite komentar
 1. taj stadion je talican reprezentaciji, nesecam se da smo koju izgubili, i velsane smo tu pregzzili a nije bilo incidenata, naprotiv njihovi navijaci su hvalili domacina, zato ubuduce treba po koja jos na karadjordju
   (vulkanizer gumenih bombona, 5. oktobar 2017 23:13)

  # Link komentara

 2. @jabucilo:Smeta mi Bg publika koja je najlosija na svetu,kojoj Srbija nije reprezentacija nego ima svoje dve hibridne,komunisticke reprezentacije-Zvezdu i Partizan,za koje imate bolesnu zelju da cela Srbija dolazi u BG da ih gleda.U Nisu je publika OK samo mi nije jasno zasto se npr u rukometu igra svaka utakmica tamo kada NS ima sampiona u rukometu.Elementarni red je da bar neku odigraju u NS...
  (1914, 5. oktobar 2017 20:52)

  # Link komentara

 3. Dokle ce da traje bojkot Novog Sada kao domacina reprezentacije u svim sportovima?Npr. Vojvodina je prvak 5 godina zaredom u rukometu a reprezentacija nije igrala nikad u NS,kosarku da ne spominjem,cak i odbojka se drasticno proredila.Cime je BG publika zaluzila domacinstvo u bilo kojem sportu?
  (1914, 05. oktobar 2017 19:49)

  А Ниш ти не смета? Нисам ти ја крив што у Београду живи четвртина Србије, а још толико на сат и по од Београда.
  Врло сам за то да репрезентације шарају по Србији, да не буде забуне.
   (Јабучило, 5. oktobar 2017 20:14)

  # Link komentara

 4. Dokle ce da traje bojkot Novog Sada kao domacina reprezentacije u svim sportovima?Npr. Vojvodina je prvak 5 godina zaredom u rukometu a reprezentacija nije igrala nikad u NS,kosarku da ne spominjem,cak i odbojka se drasticno proredila.Cime je BG publika zaluzila domacinstvo u bilo kojem sportu?
  (1914, 5. oktobar 2017 19:49)

  # Link komentara