Četvrtak, 05.10.2017.

10:00

"Pfff… Igrao sam sa mnogima, ali Miloš…"

Centar Los Anđeles Klipersa Diandre Džordan ističe da je Miloš Teodosić "raspametio" sve saigrače svojom veštinom dodavanja.

Izvor: B92

"Pfff… Igrao sam sa mnogima, ali Miloš…" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

81 Komentari

Sortiraj po:

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo (SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?! (petarczv, 05. oktobar 2017 16:54)

pogresno kapiras,boli me uvo hoce se neko uzrujati ili nece.Hocu da iskazem svoje misljenje,kao i svi ovde.I na svaku vest cu dati negativan komentar.Nisam kao vecina ovde ,pljuvali ih a sad ih hvale itd.Pozz

Djenka

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega (ii, 5. oktobar 2017 12:58)

Čarls Barkli i Džon Stokton su po tome lošiji igrači od Žana Tabaka koji ima dva prstena. Logika ti je za prsten. A Šved je obični prangijaš koji siluje i ne igra za tim. Teo je za njega Bog košarke. Džordan i treba da hvali Tea, on će od njega najviše profitirati. Od 10 Teovih asistencija Džordan i Grifin će iskoristiti bar 8. Od ovoga što sam do sada video zaključujem da su klipersi za Tea pun pogodak. Sve trkači gladni koša, i zveri pod obručima. Moći će i u odbrani da se šlepa pored ovih.

petarczv

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo
(SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?!

Sport

pre 6 godina

Ima mesta za Tea u NBA. Ima taj kvalitet koji će podići vrednost svima ostalima i naravno atraktivnosti tima. Imace Teo i poene u rukama to se ne brinem uopšte. Uglavnom nije otišao tamo da bude najbolji svih vremena već da uzme pare i pokaže da može da igra. Rodmana su pamtili po skokovima i idalje ga pamte tako, a ostalo sto je pokazao niko više i ne pominje.

anbeast

pre 6 godina

@ Mile: Njih će čuvati Beverli :) Miloš je takav kakav je, atletika i lateralna kretnja slaba, ali u ovako skockanim Klipersima može to da se sakrije. Rivers nije loš u odbrani, Beverli je odličan, De Andre je odlican "rim protector", biće oni OK u odbrani. U napadu će to biti "show time". Svaka čast Polu, on je već vidjen za " Hall of Fame", ali, iako je imao dosta asistencija, voleo je da drži loptu sve vreme u svojim rukama i da sve kreće i završava sa njim (to, generalno, ne mora da bude loše samo po sebi), mislim da je taj stil manje odgovarao ovakvim Klipersima nego ono što se nadamo da će igrati sa Milosem (mnogo kretnji igrača i dosta protoka lopte...). Ako i ne budu bolji nego prošle godine, Klipersima će svakako biti izuzetno zabavni za gledanje. Jedva čekam :)

Duki

pre 6 godina

Teo će da pošalje po burek protivnike dva tri puta, pa će stići brutalan, ali brutalan "kazneni" faul, malo strah u kosti da utera. Ako nastavi da ponižava iskusne NBA lavove, stići će i novi faul. Neće to ići tako lako gospodo kao što ste zamislili.

Millennium

pre 6 godina

Pokušavam da napišem komentar a da ne ispadne da sam hejter. Bogdana i Tea mnogo volim, i nije problem u njima, već u našim medijima koji su senzacionalistički. Teove asistencije su bile odlične, al pišete kao da je sam samcijat dobio utakmicu. Ovaj govori lepo o njemu, onaj, pa to je normalno, oni su mu saigrači, siguirno neće reći nešto loše. Spustite loptu. Od srca im želim sve najbolje, a medijima da ne jure preglede nerealnim pisanjem.

Igor Pg

pre 6 godina

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el, 5. oktobar 2017 12:06) # Link komentara

Ja napisah da je i Dzordan daleko iza Tea u tome necemu, a ti se hvatas za Nesa?! Znaci ili komentarises a nisi uopste procitao moj komentar ili si se bas smorio na zadnjem casu ;)

артиљерац

pre 6 godina

@ zoran stankovic Није Теодосић симултани преводилац,кошаркаш је.
Колико му треба,зна.А,што не зна,научиће.

milan

pre 6 godina

braco da li je moguce da ne mozemo da budemo srecni sto je 1 od nas 7 miliona uspeo nesto u zivotu da uradi ?
da li se zaista u srbiji samo uspeh ne prasta?

артиљерац

pre 6 godina

@ за хејтере и "стручњаке" Добар коњ има 100 мана,лош само једну, лош је.Тако и Тео,ви му нађосте 100 мана,а он је ВЕЛИКИ играч.Ови са
једном маном не играју у NBA.

SV

pre 6 godina

"Pola stvari koje govori ne razumem. :D"

Dobio si silne pluseve, a verovatno si govorio o onome sto on kaze o Milosu. Ja cu biti jos iskreniji, nisam razumeo skoro nista, osim onog sto je rekao o Milosu. Prosto se neki put pitam kako razumeju sami sebe. A imao sam jednom priliku u Harlingenu (blizu granice Teksasa i Meksika) da se uverim da Njujorcanin i Teksasanin zaista jedva uspevaju da razumeju jedan drugog.

sub013

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?
(Alessandro NESTA#13#, 05. oktobar 2017 10:22)

A što, malo ti je Vucica i Vulina? Dokle je stigla istraga u ubistvu one pevačice? Ili ti mozda smeta što su naši i što im dobro ide pa onda čisto da odvalis nešto.
Ne znam sto ulazis na vest ako te ne zanima, ja eto udjem na ovaj sajt, kliknem odmah na sport i nadam se što više ovakvim vestima.

mookie blaylock

pre 6 godina

Samo vi pustajte vesti o Teu,Jokicu i ostalima i po 50 puta dnevno,jer je bolje citati o uspesnima makar u sportu,nego o ostalom smecu kojima smo okruzeni...posle se pitamo sto nam je ovako...samo otvoris komentare i brojis mrznju,cinizam,zavist i sve ti je jasno

Voja

pre 6 godina

Divno...u nebesa da ga dizemo. Cim im pokaze kakvu fantasticnu odbranu moze da igra,preselice umetnika na klupu da odmenjuje nekoga ko moze da potrci na terenu. NBA nije igraliste,tu danas igraju fizikalci,a za umetnike tipa Teodosica mesta nema,osim u nepotrebnim i nerealnim hvalospevima onih koji loptu nikada nisu drzali.

ii

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega

Mirko

pre 6 godina

Zar nije povredjen Teodosic???
(laza lazarevic, 5. oktobar 2017 11:39)

Jel ti dozvoljavaju da imaš mob tamo? Ili si pobeg'o nesrećniče?
Cccc... Vrati se, sve ti je oprošteno.

el

pre 6 godina

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku. 
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!
(Igor Pg, 05. oktobar 2017 11:41)

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?

koki

pre 6 godina

Teu je Klivlend legao. Samo baci loptu u vazduh i evo je neka zver koja skace sa pola reketa i zakucava. U Evropi je morao da se dobro oznoji za svaku asistenciju.

les lionceaux

pre 6 godina

dajte zaista mi se ne otvaraju komentari da bih citao iste "zar nije povrijedjen" i slicne

ne razumijem je l se vecina zeza ili zaista misli da bi igrac trebao odsutvovati dvije godine?

evo, i Lazic je igrao protiv Mege a EP nije nakon grupne faze...

Gde ja živim

pre 6 godina

(Aleksa, 5. oktobar 2017 11:45)

Slažem se delimično sa tobom. Plej of jeste drugi nivo u odnosu na sve ostalo, ali po ovo što si napisao ispada da ni Jokić nije pokazao ama baš ništa, a oni ga ipak dižu u zvezde. Znači ima tu još nečeg.

slani koktel

pre 6 godina

spor i slab. na terenu deluje kilavo i teško mi je da prati toliko trčanje. ili ce se nagudrati i postati NBA igrač ili ce biti evropljanin od 10-15 minuta showtime u pasivnom delu utakmice. Šteta pošto je Teo genije košarke i nas najabolji igrač od Bodiroge na ovamo, ali nije za onu jurnjavu.

očigledno

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Mene si iskreno raplakao. Nisam verovao da neko moze da ima tako tuzan zivot, ali izgleda da sam pogresio. Zelim ti da ti se zivot sto pre popravi i da nam ozdravis!

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Durent je vec izjavio da jedva ceka da vidi Tea, ali sta je bitno sta jedan Diandre i Durent imaju da kazu kada ti znas najbolje.

Mastoor

pre 6 godina

Овај Диандре годинама игра са најбољима и против најбољих на свету, али опет међу вама има стручњака који боље од њега знају какав је Теодосић. Мора да вам се честита ... на глупости.

Igor Pg

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21) # Link komentara

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku.
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!

JoBaH

pre 6 godina

svakako je to ono foliranje i hvaljenje iz kurtoazije, da su ga pitali sta misli o mojoj babi isto bi rekao... Teo je odlican igrac nije sporno...

Navijač

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete ali kada pogledate sa kojim odusevljenjem Dzordan prica o Teodosicu sve vam je jasno. Vidi se da su "kliknuli" i bice zabavno gledati ih. Verovatno nasi pljuvaci znaju bolje, mislim stvarno, ko je taj Dzordan i ta trenerska neznalica Rivers i sta oni lupetaju o Teodosicu, nema smisla. Ako dezurni pljuvaci nesto znaju onda je to da ovi nasi u NBA pojma nemaju. Ajde sad bacite neke nove fore, Jokic individualno, zar Teo nije povredjen, Bogdan 1/32...

prevodilac

pre 6 godina

Pola stvari koje govori ne razumem. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zohan, 5. oktobar 2017 10:15

Ako Milos govori srpski onda dosta razume ;-)

Mile

pre 6 godina

Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.
(Iv, 5. oktobar 2017 10:16)

Upravo tako, videćemo kada bude bitno, kada Teo bude morao da čuva Irvinga, Lilarda, Tomasa, Karija, Vestrbuka u bitnim utakmicama na čega će to ličiti. Bez odbrane na spoljnim pozicijama u NBA to može proći samo Hardenu, naravno ako se očekuje da se prođu makar runda-dve u plejofu...

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Ja se stvarno trudim, ali nikako da razumem zašto ti i tebi slični uopšte ulazite na ovakve vesti kada vas nerviraju. I meni neki put dosade, ali jednostavno preskočim. Jesam nakrivo nasađen, ali stvarno ne razumem te nove trendove lupetanja gluposti bez ikakvog rezona. Verovatno sam mnogo glup.

mozda nekad

pre 6 godina

nekad jako iritantan ao osoba ali ovaj igrac svakako ima i svoju dobru stranu. prica tiho smireno i iskreno. iskreno.je rekao na pitanje o teu, nije.kaod a su ga pitali srpski novinari pa da hoce da se ucepi...

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako izuzmemo ono mlataranje u finalu OI i namerno, vrlo ružno udaranje Jokića, Deandre stvarno deluje kao kul tip. I dalje nisam fasciniran njegovim košgeterskim sposobnostima, ali i ovakav je idealan za Tea. Grifin deluje namrgođeno i ako i sa njim ostvari dobru saradnju "poslaće" Riversa u Razvojnu ligu. Šalim se malo, ali bi mogao ozbiljno da se nametne za mesto prvog pleja.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?

zoran stankovic

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1310777#k24810374
U pravu je LOB centar. Milosev engleski je katastrofalan posle toliko godina u inostranstvu. Slusao sam ga na konferenciji za stampu i bilo me je sramota koliko tarzanski govori. Bukvalno nijednom nije dodao s za 3 lice jednine simple present tense, ne koristi odredjeni i neodredjeni clan. Mislim da bi bilo bolje da mesec uci jezik i koristi prevodiocan jer je super inteligentan i ovo sto pisem su sitnice, a mnogo bi mu koristile u PR smislu.

kaokakao

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Opet nisi uzeo lek, nemoj to da radis.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I toliko hvalospeva o Milosu Orasaninu na osnovu jedne utakmice u kojoj je zabelezio 3 poena i 5 asistencija. Neverovatno.

Iv

pre 6 godina

1:19
Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.

Iv

pre 6 godina

1:19
Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako izuzmemo ono mlataranje u finalu OI i namerno, vrlo ružno udaranje Jokića, Deandre stvarno deluje kao kul tip. I dalje nisam fasciniran njegovim košgeterskim sposobnostima, ali i ovakav je idealan za Tea. Grifin deluje namrgođeno i ako i sa njim ostvari dobru saradnju "poslaće" Riversa u Razvojnu ligu. Šalim se malo, ali bi mogao ozbiljno da se nametne za mesto prvog pleja.

očigledno

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Mene si iskreno raplakao. Nisam verovao da neko moze da ima tako tuzan zivot, ali izgleda da sam pogresio. Zelim ti da ti se zivot sto pre popravi i da nam ozdravis!

Mastoor

pre 6 godina

Овај Диандре годинама игра са најбољима и против најбољих на свету, али опет међу вама има стручњака који боље од њега знају какав је Теодосић. Мора да вам се честита ... на глупости.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Durent je vec izjavio da jedva ceka da vidi Tea, ali sta je bitno sta jedan Diandre i Durent imaju da kazu kada ti znas najbolje.

mozda nekad

pre 6 godina

nekad jako iritantan ao osoba ali ovaj igrac svakako ima i svoju dobru stranu. prica tiho smireno i iskreno. iskreno.je rekao na pitanje o teu, nije.kaod a su ga pitali srpski novinari pa da hoce da se ucepi...

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.

milan

pre 6 godina

braco da li je moguce da ne mozemo da budemo srecni sto je 1 od nas 7 miliona uspeo nesto u zivotu da uradi ?
da li se zaista u srbiji samo uspeh ne prasta?

Igor Pg

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21) # Link komentara

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku.
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!

Djenka

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega (ii, 5. oktobar 2017 12:58)

Čarls Barkli i Džon Stokton su po tome lošiji igrači od Žana Tabaka koji ima dva prstena. Logika ti je za prsten. A Šved je obični prangijaš koji siluje i ne igra za tim. Teo je za njega Bog košarke. Džordan i treba da hvali Tea, on će od njega najviše profitirati. Od 10 Teovih asistencija Džordan i Grifin će iskoristiti bar 8. Od ovoga što sam do sada video zaključujem da su klipersi za Tea pun pogodak. Sve trkači gladni koša, i zveri pod obručima. Moći će i u odbrani da se šlepa pored ovih.

Millennium

pre 6 godina

Pokušavam da napišem komentar a da ne ispadne da sam hejter. Bogdana i Tea mnogo volim, i nije problem u njima, već u našim medijima koji su senzacionalistički. Teove asistencije su bile odlične, al pišete kao da je sam samcijat dobio utakmicu. Ovaj govori lepo o njemu, onaj, pa to je normalno, oni su mu saigrači, siguirno neće reći nešto loše. Spustite loptu. Od srca im želim sve najbolje, a medijima da ne jure preglede nerealnim pisanjem.

Navijač

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete ali kada pogledate sa kojim odusevljenjem Dzordan prica o Teodosicu sve vam je jasno. Vidi se da su "kliknuli" i bice zabavno gledati ih. Verovatno nasi pljuvaci znaju bolje, mislim stvarno, ko je taj Dzordan i ta trenerska neznalica Rivers i sta oni lupetaju o Teodosicu, nema smisla. Ako dezurni pljuvaci nesto znaju onda je to da ovi nasi u NBA pojma nemaju. Ajde sad bacite neke nove fore, Jokic individualno, zar Teo nije povredjen, Bogdan 1/32...

sub013

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?
(Alessandro NESTA#13#, 05. oktobar 2017 10:22)

A što, malo ti je Vucica i Vulina? Dokle je stigla istraga u ubistvu one pevačice? Ili ti mozda smeta što su naši i što im dobro ide pa onda čisto da odvalis nešto.
Ne znam sto ulazis na vest ako te ne zanima, ja eto udjem na ovaj sajt, kliknem odmah na sport i nadam se što više ovakvim vestima.

kaokakao

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Opet nisi uzeo lek, nemoj to da radis.

артиљерац

pre 6 godina

@ за хејтере и "стручњаке" Добар коњ има 100 мана,лош само једну, лош је.Тако и Тео,ви му нађосте 100 мана,а он је ВЕЛИКИ играч.Ови са
једном маном не играју у NBA.

Mirko

pre 6 godina

Zar nije povredjen Teodosic???
(laza lazarevic, 5. oktobar 2017 11:39)

Jel ti dozvoljavaju da imaš mob tamo? Ili si pobeg'o nesrećniče?
Cccc... Vrati se, sve ti je oprošteno.

petarczv

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo
(SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?!

Gde ja živim

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Ja se stvarno trudim, ali nikako da razumem zašto ti i tebi slični uopšte ulazite na ovakve vesti kada vas nerviraju. I meni neki put dosade, ali jednostavno preskočim. Jesam nakrivo nasađen, ali stvarno ne razumem te nove trendove lupetanja gluposti bez ikakvog rezona. Verovatno sam mnogo glup.

zoran stankovic

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1310777#k24810374
U pravu je LOB centar. Milosev engleski je katastrofalan posle toliko godina u inostranstvu. Slusao sam ga na konferenciji za stampu i bilo me je sramota koliko tarzanski govori. Bukvalno nijednom nije dodao s za 3 lice jednine simple present tense, ne koristi odredjeni i neodredjeni clan. Mislim da bi bilo bolje da mesec uci jezik i koristi prevodiocan jer je super inteligentan i ovo sto pisem su sitnice, a mnogo bi mu koristile u PR smislu.

SV

pre 6 godina

"Pola stvari koje govori ne razumem. :D"

Dobio si silne pluseve, a verovatno si govorio o onome sto on kaze o Milosu. Ja cu biti jos iskreniji, nisam razumeo skoro nista, osim onog sto je rekao o Milosu. Prosto se neki put pitam kako razumeju sami sebe. A imao sam jednom priliku u Harlingenu (blizu granice Teksasa i Meksika) da se uverim da Njujorcanin i Teksasanin zaista jedva uspevaju da razumeju jedan drugog.

артиљерац

pre 6 godina

@ zoran stankovic Није Теодосић симултани преводилац,кошаркаш је.
Колико му треба,зна.А,што не зна,научиће.

mookie blaylock

pre 6 godina

Samo vi pustajte vesti o Teu,Jokicu i ostalima i po 50 puta dnevno,jer je bolje citati o uspesnima makar u sportu,nego o ostalom smecu kojima smo okruzeni...posle se pitamo sto nam je ovako...samo otvoris komentare i brojis mrznju,cinizam,zavist i sve ti je jasno

anbeast

pre 6 godina

@ Mile: Njih će čuvati Beverli :) Miloš je takav kakav je, atletika i lateralna kretnja slaba, ali u ovako skockanim Klipersima može to da se sakrije. Rivers nije loš u odbrani, Beverli je odličan, De Andre je odlican "rim protector", biće oni OK u odbrani. U napadu će to biti "show time". Svaka čast Polu, on je već vidjen za " Hall of Fame", ali, iako je imao dosta asistencija, voleo je da drži loptu sve vreme u svojim rukama i da sve kreće i završava sa njim (to, generalno, ne mora da bude loše samo po sebi), mislim da je taj stil manje odgovarao ovakvim Klipersima nego ono što se nadamo da će igrati sa Milosem (mnogo kretnji igrača i dosta protoka lopte...). Ako i ne budu bolji nego prošle godine, Klipersima će svakako biti izuzetno zabavni za gledanje. Jedva čekam :)

Gde ja živim

pre 6 godina

(Aleksa, 5. oktobar 2017 11:45)

Slažem se delimično sa tobom. Plej of jeste drugi nivo u odnosu na sve ostalo, ali po ovo što si napisao ispada da ni Jokić nije pokazao ama baš ništa, a oni ga ipak dižu u zvezde. Znači ima tu još nečeg.

les lionceaux

pre 6 godina

dajte zaista mi se ne otvaraju komentari da bih citao iste "zar nije povrijedjen" i slicne

ne razumijem je l se vecina zeza ili zaista misli da bi igrac trebao odsutvovati dvije godine?

evo, i Lazic je igrao protiv Mege a EP nije nakon grupne faze...

Sport

pre 6 godina

Ima mesta za Tea u NBA. Ima taj kvalitet koji će podići vrednost svima ostalima i naravno atraktivnosti tima. Imace Teo i poene u rukama to se ne brinem uopšte. Uglavnom nije otišao tamo da bude najbolji svih vremena već da uzme pare i pokaže da može da igra. Rodmana su pamtili po skokovima i idalje ga pamte tako, a ostalo sto je pokazao niko više i ne pominje.

Mile

pre 6 godina

Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.
(Iv, 5. oktobar 2017 10:16)

Upravo tako, videćemo kada bude bitno, kada Teo bude morao da čuva Irvinga, Lilarda, Tomasa, Karija, Vestrbuka u bitnim utakmicama na čega će to ličiti. Bez odbrane na spoljnim pozicijama u NBA to može proći samo Hardenu, naravno ako se očekuje da se prođu makar runda-dve u plejofu...

prevodilac

pre 6 godina

Pola stvari koje govori ne razumem. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zohan, 5. oktobar 2017 10:15

Ako Milos govori srpski onda dosta razume ;-)

el

pre 6 godina

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku. 
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!
(Igor Pg, 05. oktobar 2017 11:41)

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?

slani koktel

pre 6 godina

spor i slab. na terenu deluje kilavo i teško mi je da prati toliko trčanje. ili ce se nagudrati i postati NBA igrač ili ce biti evropljanin od 10-15 minuta showtime u pasivnom delu utakmice. Šteta pošto je Teo genije košarke i nas najabolji igrač od Bodiroge na ovamo, ali nije za onu jurnjavu.

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I toliko hvalospeva o Milosu Orasaninu na osnovu jedne utakmice u kojoj je zabelezio 3 poena i 5 asistencija. Neverovatno.

Igor Pg

pre 6 godina

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el, 5. oktobar 2017 12:06) # Link komentara

Ja napisah da je i Dzordan daleko iza Tea u tome necemu, a ti se hvatas za Nesa?! Znaci ili komentarises a nisi uopste procitao moj komentar ili si se bas smorio na zadnjem casu ;)

JoBaH

pre 6 godina

svakako je to ono foliranje i hvaljenje iz kurtoazije, da su ga pitali sta misli o mojoj babi isto bi rekao... Teo je odlican igrac nije sporno...

koki

pre 6 godina

Teu je Klivlend legao. Samo baci loptu u vazduh i evo je neka zver koja skace sa pola reketa i zakucava. U Evropi je morao da se dobro oznoji za svaku asistenciju.

Voja

pre 6 godina

Divno...u nebesa da ga dizemo. Cim im pokaze kakvu fantasticnu odbranu moze da igra,preselice umetnika na klupu da odmenjuje nekoga ko moze da potrci na terenu. NBA nije igraliste,tu danas igraju fizikalci,a za umetnike tipa Teodosica mesta nema,osim u nepotrebnim i nerealnim hvalospevima onih koji loptu nikada nisu drzali.

Duki

pre 6 godina

Teo će da pošalje po burek protivnike dva tri puta, pa će stići brutalan, ali brutalan "kazneni" faul, malo strah u kosti da utera. Ako nastavi da ponižava iskusne NBA lavove, stići će i novi faul. Neće to ići tako lako gospodo kao što ste zamislili.

ii

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo (SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?! (petarczv, 05. oktobar 2017 16:54)

pogresno kapiras,boli me uvo hoce se neko uzrujati ili nece.Hocu da iskazem svoje misljenje,kao i svi ovde.I na svaku vest cu dati negativan komentar.Nisam kao vecina ovde ,pljuvali ih a sad ih hvale itd.Pozz

Mr_Melbourne

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.

Alessandro NESTA#13#

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?

Duki

pre 6 godina

Teo će da pošalje po burek protivnike dva tri puta, pa će stići brutalan, ali brutalan "kazneni" faul, malo strah u kosti da utera. Ako nastavi da ponižava iskusne NBA lavove, stići će i novi faul. Neće to ići tako lako gospodo kao što ste zamislili.

Voja

pre 6 godina

Divno...u nebesa da ga dizemo. Cim im pokaze kakvu fantasticnu odbranu moze da igra,preselice umetnika na klupu da odmenjuje nekoga ko moze da potrci na terenu. NBA nije igraliste,tu danas igraju fizikalci,a za umetnike tipa Teodosica mesta nema,osim u nepotrebnim i nerealnim hvalospevima onih koji loptu nikada nisu drzali.

ii

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

I toliko hvalospeva o Milosu Orasaninu na osnovu jedne utakmice u kojoj je zabelezio 3 poena i 5 asistencija. Neverovatno.

koki

pre 6 godina

Teu je Klivlend legao. Samo baci loptu u vazduh i evo je neka zver koja skace sa pola reketa i zakucava. U Evropi je morao da se dobro oznoji za svaku asistenciju.

slani koktel

pre 6 godina

spor i slab. na terenu deluje kilavo i teško mi je da prati toliko trčanje. ili ce se nagudrati i postati NBA igrač ili ce biti evropljanin od 10-15 minuta showtime u pasivnom delu utakmice. Šteta pošto je Teo genije košarke i nas najabolji igrač od Bodiroge na ovamo, ali nije za onu jurnjavu.

Iv

pre 6 godina

1:19
Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.

JoBaH

pre 6 godina

svakako je to ono foliranje i hvaljenje iz kurtoazije, da su ga pitali sta misli o mojoj babi isto bi rekao... Teo je odlican igrac nije sporno...

Igor Pg

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21) # Link komentara

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku.
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!

SYLA

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo (SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?! (petarczv, 05. oktobar 2017 16:54)

pogresno kapiras,boli me uvo hoce se neko uzrujati ili nece.Hocu da iskazem svoje misljenje,kao i svi ovde.I na svaku vest cu dati negativan komentar.Nisam kao vecina ovde ,pljuvali ih a sad ih hvale itd.Pozz

očigledno

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Mene si iskreno raplakao. Nisam verovao da neko moze da ima tako tuzan zivot, ali izgleda da sam pogresio. Zelim ti da ti se zivot sto pre popravi i da nam ozdravis!

el

pre 6 godina

Znaci po komentaru se odmah moze zakljuciti koliko sustinski razumijes kosarku. 
Teo je maestro kosarke kakvi nisu cak ni ti koje si pomenuo. Mozda jesu jedni od najboljih svih vremena, ali u umjetnosti i lakoci igre daleko iza njega. Cak i Nes koji je takodje bio virtouz ove igre je daleko iza njega.. To polako uvidjaju i u Nba pa stoga imamo ovakve freneticne i iskrene izjave u vezi sa Teom. Bice toga jos vise i zato sam i na anketi ko ce biti najbolji srpski kosarkas u Nba napisao da ce Jokic biti najbolji ali da ce Teo biti najveca zvijezda. Amerikanci vole atrakciju a Milos ce da im da mnoooogo toga. No Teo no party!
(Igor Pg, 05. oktobar 2017 11:41)

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?

Mile

pre 6 godina

Sad su svi odusevljeni sa svima - predsezona, krece liga, svako svakog postuje i glumi ‘tim’ i ‘brotherhood’ i slicno.
Ali po ishitrenon i nekontrolisanoj reakciji ovog zvijuka se vidi sta je Teo vec napravio tamo; a tek sta ce da napravi, to ce da bude atrkacija.
Bice bolji i od jokica, od nasih. A ovi smeteni clippersi ce da naprave najbolji rezultat, jer je upravo ovo sto im je falilo. Covek koji ce da igra ‘za druge’. A taman kad pomisle da nece da sutira ili da ne umije, ima sebi da otvori prostor sa par pogodjenih trojki i da napravi haos tamo.
Drago mi je zbog njega prilicno, kao da je neko moj, a ni ne poznajem coveka.
(Iv, 5. oktobar 2017 10:16)

Upravo tako, videćemo kada bude bitno, kada Teo bude morao da čuva Irvinga, Lilarda, Tomasa, Karija, Vestrbuka u bitnim utakmicama na čega će to ličiti. Bez odbrane na spoljnim pozicijama u NBA to može proći samo Hardenu, naravno ako se očekuje da se prođu makar runda-dve u plejofu...

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako izuzmemo ono mlataranje u finalu OI i namerno, vrlo ružno udaranje Jokića, Deandre stvarno deluje kao kul tip. I dalje nisam fasciniran njegovim košgeterskim sposobnostima, ali i ovakav je idealan za Tea. Grifin deluje namrgođeno i ako i sa njim ostvari dobru saradnju "poslaće" Riversa u Razvojnu ligu. Šalim se malo, ali bi mogao ozbiljno da se nametne za mesto prvog pleja.

mozda nekad

pre 6 godina

nekad jako iritantan ao osoba ali ovaj igrac svakako ima i svoju dobru stranu. prica tiho smireno i iskreno. iskreno.je rekao na pitanje o teu, nije.kaod a su ga pitali srpski novinari pa da hoce da se ucepi...

zoran stankovic

pre 6 godina

https://www.b92.net/sport/komentari.php?nav_id=1310777#k24810374
U pravu je LOB centar. Milosev engleski je katastrofalan posle toliko godina u inostranstvu. Slusao sam ga na konferenciji za stampu i bilo me je sramota koliko tarzanski govori. Bukvalno nijednom nije dodao s za 3 lice jednine simple present tense, ne koristi odredjeni i neodredjeni clan. Mislim da bi bilo bolje da mesec uci jezik i koristi prevodiocan jer je super inteligentan i ovo sto pisem su sitnice, a mnogo bi mu koristile u PR smislu.

Navijač

pre 6 godina

Mozete da pricate sta hocete ali kada pogledate sa kojim odusevljenjem Dzordan prica o Teodosicu sve vam je jasno. Vidi se da su "kliknuli" i bice zabavno gledati ih. Verovatno nasi pljuvaci znaju bolje, mislim stvarno, ko je taj Dzordan i ta trenerska neznalica Rivers i sta oni lupetaju o Teodosicu, nema smisla. Ako dezurni pljuvaci nesto znaju onda je to da ovi nasi u NBA pojma nemaju. Ajde sad bacite neke nove fore, Jokic individualno, zar Teo nije povredjen, Bogdan 1/32...

milan

pre 6 godina

braco da li je moguce da ne mozemo da budemo srecni sto je 1 od nas 7 miliona uspeo nesto u zivotu da uradi ?
da li se zaista u srbiji samo uspeh ne prasta?

Mastoor

pre 6 godina

Овај Диандре годинама игра са најбољима и против најбољих на свету, али опет међу вама има стручњака који боље од њега знају какав је Теодосић. Мора да вам се честита ... на глупости.

Millennium

pre 6 godina

Pokušavam da napišem komentar a da ne ispadne da sam hejter. Bogdana i Tea mnogo volim, i nije problem u njima, već u našim medijima koji su senzacionalistički. Teove asistencije su bile odlične, al pišete kao da je sam samcijat dobio utakmicu. Ovaj govori lepo o njemu, onaj, pa to je normalno, oni su mu saigrači, siguirno neće reći nešto loše. Spustite loptu. Od srca im želim sve najbolje, a medijima da ne jure preglede nerealnim pisanjem.

sub013

pre 6 godina

Možemo li mi ( čitaoci sajta ) da dobijemo neku kvotu, tj. da pogađamo koliko će vesti dnevno biti posvećeno našim košarkašima u NBA?
(Alessandro NESTA#13#, 05. oktobar 2017 10:22)

A što, malo ti je Vucica i Vulina? Dokle je stigla istraga u ubistvu one pevačice? Ili ti mozda smeta što su naši i što im dobro ide pa onda čisto da odvalis nešto.
Ne znam sto ulazis na vest ako te ne zanima, ja eto udjem na ovaj sajt, kliknem odmah na sport i nadam se što više ovakvim vestima.

analiticar_amater

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Durent je vec izjavio da jedva ceka da vidi Tea, ali sta je bitno sta jedan Diandre i Durent imaju da kazu kada ti znas najbolje.

Mirko

pre 6 godina

Zar nije povredjen Teodosic???
(laza lazarevic, 5. oktobar 2017 11:39)

Jel ti dozvoljavaju da imaš mob tamo? Ili si pobeg'o nesrećniče?
Cccc... Vrati se, sve ti je oprošteno.

kaokakao

pre 6 godina

Ma kazem vam ja, jos od Michael Jordana NBA nije vidjela takvog igraca. Cak je jutros Stiv Nesh priznao da je Teo bolji od njega. A Durantu je u strahu od Teodosica, pozvao Lebrona u golden state, jer zna da oni ne mogu zaustaviti Tea. Def iduci ugovor Tea ce biti oko miljardu na 2 godine, cim postigne 4 kosa.
(Mr_Melbourne, 05. oktobar 2017 10:21)

Opet nisi uzeo lek, nemoj to da radis.

les lionceaux

pre 6 godina

dajte zaista mi se ne otvaraju komentari da bih citao iste "zar nije povrijedjen" i slicne

ne razumijem je l se vecina zeza ili zaista misli da bi igrac trebao odsutvovati dvije godine?

evo, i Lazic je igrao protiv Mege a EP nije nakon grupne faze...

mookie blaylock

pre 6 godina

Samo vi pustajte vesti o Teu,Jokicu i ostalima i po 50 puta dnevno,jer je bolje citati o uspesnima makar u sportu,nego o ostalom smecu kojima smo okruzeni...posle se pitamo sto nam je ovako...samo otvoris komentare i brojis mrznju,cinizam,zavist i sve ti je jasno

petarczv

pre 6 godina

Do ove sezone sam citao clanke o nasima u Nba ,sada posle prvenstva i ispale Jokica i Teodosica,apsolutno ne citam i ne zanimaju me vise.Cao zdravo
(SYLA, 05. oktobar 2017 10:58).

I to pises posle svake vesti o njima xaxaxaxa. Druze koga zanim i ko ce se uzrujati ako ti ne citas vesti?!

Gde ja živim

pre 6 godina

(Mr_Melbourne, 5. oktobar 2017 10:21)

Ja se stvarno trudim, ali nikako da razumem zašto ti i tebi slični uopšte ulazite na ovakve vesti kada vas nerviraju. I meni neki put dosade, ali jednostavno preskočim. Jesam nakrivo nasađen, ali stvarno ne razumem te nove trendove lupetanja gluposti bez ikakvog rezona. Verovatno sam mnogo glup.

prevodilac

pre 6 godina

Pola stvari koje govori ne razumem. :D
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Zohan, 5. oktobar 2017 10:15

Ako Milos govori srpski onda dosta razume ;-)

артиљерац

pre 6 godina

@ zoran stankovic Није Теодосић симултани преводилац,кошаркаш је.
Колико му треба,зна.А,што не зна,научиће.

Igor Pg

pre 6 godina

U sta se ti, leba ti, razumes ako mislis da
ja Stiv Nes daleko iza Tea?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (el, 5. oktobar 2017 12:06) # Link komentara

Ja napisah da je i Dzordan daleko iza Tea u tome necemu, a ti se hvatas za Nesa?! Znaci ili komentarises a nisi uopste procitao moj komentar ili si se bas smorio na zadnjem casu ;)

артиљерац

pre 6 godina

@ за хејтере и "стручњаке" Добар коњ има 100 мана,лош само једну, лош је.Тако и Тео,ви му нађосте 100 мана,а он је ВЕЛИКИ играч.Ови са
једном маном не играју у NBA.

Djenka

pre 6 godina

Ako jedan aleksej sved ili goran dragic nisu mogli uzeti prsten u nba ili ostaviti veći trag,kako će to da uradi teo,realno i dragic i sved su puno jači igrači od njega (ii, 5. oktobar 2017 12:58)

Čarls Barkli i Džon Stokton su po tome lošiji igrači od Žana Tabaka koji ima dva prstena. Logika ti je za prsten. A Šved je obični prangijaš koji siluje i ne igra za tim. Teo je za njega Bog košarke. Džordan i treba da hvali Tea, on će od njega najviše profitirati. Od 10 Teovih asistencija Džordan i Grifin će iskoristiti bar 8. Od ovoga što sam do sada video zaključujem da su klipersi za Tea pun pogodak. Sve trkači gladni koša, i zveri pod obručima. Moći će i u odbrani da se šlepa pored ovih.

Gde ja živim

pre 6 godina

(Aleksa, 5. oktobar 2017 11:45)

Slažem se delimično sa tobom. Plej of jeste drugi nivo u odnosu na sve ostalo, ali po ovo što si napisao ispada da ni Jokić nije pokazao ama baš ništa, a oni ga ipak dižu u zvezde. Znači ima tu još nečeg.

anbeast

pre 6 godina

@ Mile: Njih će čuvati Beverli :) Miloš je takav kakav je, atletika i lateralna kretnja slaba, ali u ovako skockanim Klipersima može to da se sakrije. Rivers nije loš u odbrani, Beverli je odličan, De Andre je odlican "rim protector", biće oni OK u odbrani. U napadu će to biti "show time". Svaka čast Polu, on je već vidjen za " Hall of Fame", ali, iako je imao dosta asistencija, voleo je da drži loptu sve vreme u svojim rukama i da sve kreće i završava sa njim (to, generalno, ne mora da bude loše samo po sebi), mislim da je taj stil manje odgovarao ovakvim Klipersima nego ono što se nadamo da će igrati sa Milosem (mnogo kretnji igrača i dosta protoka lopte...). Ako i ne budu bolji nego prošle godine, Klipersima će svakako biti izuzetno zabavni za gledanje. Jedva čekam :)

SV

pre 6 godina

"Pola stvari koje govori ne razumem. :D"

Dobio si silne pluseve, a verovatno si govorio o onome sto on kaze o Milosu. Ja cu biti jos iskreniji, nisam razumeo skoro nista, osim onog sto je rekao o Milosu. Prosto se neki put pitam kako razumeju sami sebe. A imao sam jednom priliku u Harlingenu (blizu granice Teksasa i Meksika) da se uverim da Njujorcanin i Teksasanin zaista jedva uspevaju da razumeju jedan drugog.

Sport

pre 6 godina

Ima mesta za Tea u NBA. Ima taj kvalitet koji će podići vrednost svima ostalima i naravno atraktivnosti tima. Imace Teo i poene u rukama to se ne brinem uopšte. Uglavnom nije otišao tamo da bude najbolji svih vremena već da uzme pare i pokaže da može da igra. Rodmana su pamtili po skokovima i idalje ga pamte tako, a ostalo sto je pokazao niko više i ne pominje.