Sreda, 04.10.2017.

21:00

Ročesti prelomio meč, Zvezda pobedila Megu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Mega Bemaks u drugom kolu ABA lige na svom terenu sa 90:80.

Izvor: MLJ

Roèesti prelomio meè, Zvezda pobedila Megu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

slaviša šmigič

pre 6 godina

Iskreno Zvezdi fali pokretljiva četvorka koja igra dobro odbranu.Za Mitrovića u Zvezdi sada dao bih sve živo. Igra 1 na-1 ne donosi ništa dobro.Zvezda je slaba u odbrani,a to joj je bio zaštitni znak,kad zategne odbranu.Ovi ne znaju da igraju odbranu,nadam se,da će Lazić to da promeni trebaju nam skokovi a ja vidim,da trener ne zna dobro engleski,biče teško..

coldplayer

pre 6 godina

@onako
Pricas neutemeljeno.Start je sezone a sve se promenilo pa i trener.Ako se setis kako smo poceli pre dve sezone videces da je bilo i gore pa na kraju ispade prilicno dobro.Verujem da si i tada slicno pricao.Ambicije ne stangiraju druze.One su FENOMENALNE kao i ovo sto klub radi s obzirom na situaciju u drzavi.Vucko ne da pare iz nama poznatog razloga , a klub se sam snalazi i to radi ODLICNO.Vidis i sam da smo sve prodali.Samo zlonameran moze da kaze da nam neko pomaze a mi prodali skoro sve sto je valjalo.Nemoj da sanjas da smo Real ili Makabi jer nismo.Finansije su svemoguce.Mi se snalazimo i u tim vodama dobro iako smo najslabiji u tom pogledu.Budi srecan sto je i ovako stanje jer moze puno gore.Seti se samo kako je pre par godina bilo.Aj zdravo

Batko

pre 6 godina

hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!
(CINJENICE, 05. oktobar 2017 10:17)

Kako da pocnem komentar, sa "hahaha" kao ti....?!
Ok, hahaha koliko ljubomore kao simbola nemoci u tvom komentaru

onako

pre 6 godina

@NokiJa
Slusaj , neces ti da mi odredjujes da li nrsto zasluzujem ili ne , drugo ovo nije fasizam pa da nemam drugacije misljenje . Te fore ostavi za "sipku" i ogradu , ta razmisljanja iskljuciva su decja .
Tim je los u odnosu na mogucnosti , ambicije umesto da rastu one stagniraju ili se smanjuju . Igra ne postoji , akcija retko . Ne interesuje me sta prica Covic imam oci . Nikoga slepo ne sledim , imam motiv sportske prirode , hocu da gledam dobru kosarku . Dolazim bar 15 puta godisnje iz unutrasnjosti , placam put , kartu i sve ostalo . Standarde su sami postavljali , nisam Ja , sada kada se vidi da to nije ni blizu , sta treba da kazem pa ok bice bolje .
Samo da znas Buducnost smo prosli na domaci teren prosle sezone , i to sa igrom , razmisli bez EL no party.

cole

pre 6 godina

potpuno novi tim, novi strucni stab...a u prve dve utakmice sigurne pobede. iako se mnogima cinilo da ce nas mega dobiti, lagano su igraci koji su i dovedeni da preuzmu odgovornost, to i uradili. osim jankovica u ove dve utakmice, pojacanja vise nego solidna. u prvoj je lesor radio sta je hteo, mega postavila odbranu sa akcentom na njega, ali su onda odradili rocesti i feldin. pero usao, odradio, izasao. vise nego dovoljno od nekoga ko 4 meseca nije igrao. jovanovic bi mogao biti totalno otkrovenje, sjajan u skoku, ne libi se da sutne a ima jako mekanu ruku, nedostaje mu samo malo iskustva protiv namazanih centara protivnika. radicevic ce zlocestiju biti mnoooogoooo bolji back up nego volters jovketu, uz napomenu da je zlocesti kompletniji od jovketa, pa uz primarni pokusaj asistencije i proigravanja, zna jakooooo dobro da poentira iz svih pozicija. sto je za jovketa bilo skoro pa neizvodljivo. jeste jovke znao da u jednoj utakmici zategne i do 15 poena, ali u jednoj! a zlocesti ce po svemu sudeci to raditi na svakoj. bar 15, ako ne i mnogo bolje od toga. ostajem pri tome sto sam pisao na pocetku sezone, samo jos jedna stabilna petica a la cirbes, pa da lesor ima lufta i na
laznoj cetvorci a da jovanovic bude njima back up i bila bi to vise nego dobra evroligaska zvezda. mada, mozda i ovako moze, kad pero udje u kakav-takav takmicarski ritam i kad se lazic postavi ispred svih. odlicna zvezda u prve dve takmicarske utakmice, samo tako i dalje!

WillyWonka

pre 6 godina

Sjeo sam da gledam dva talentovana kluba, puna potencijala i igrača sa ovih prostora, kad ono ne lezi vraže, u glavnim ulogama stranci. A baš sam očekivao da gledam domaći proizvod. Sve u svemu, dobra utakmica, ali treba malo ovim mladim momcima dati više ovlaštenja, a ne da mi neki Enis i Denis odlučuju o pobjedniku.

BBRS

pre 6 godina

БРАВО ЗВЕЗДО 💥! Поздрав за Јулију ❤ 😔
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 4. oktobar 2017 23:13)

Брат Вечити Делија је најјачи, са Анице прешао на Јулију, мења их као чарапе ;)

загор

pre 6 godina

@akio toyoda
поредиш неупоредиво. поредиш странце ветеране са нашим омладинцима. наши клубови немају пара ни да задрже играче типа јовић, гудурић... а камоли да доводе наше најистакнутије репрезентативце. мислим, било би дивно да је у партизану нослиац богдановић, у твезди дуо теодосић - бјелица... али је то толико очигледно нереално, да о твом коментару не вреди расправљати.
проблем србије није што нема талентоване играче. напротив, "проблем" је што су ти играчи толико талентовани да су једноставно прескупи чак и за већину евролигаша, а камоли за аба лигаше.
ево ти нпр. раданов. сад је незрео за звезду, а за 2 године ће моћи да игра нба или у ел да забоде уговор на милион евра као неки 7. играч реала нпр. и кад ће он да буде носилац у звезди? никад.
стварно би било лудило да звездина постава 2020. може да буде јовић, раданов, гудурић, дангубић, бјелица, кузмић... али требао би нам буџет 30 милиона евра. са друге стране не иде ни да неки кршеви буду носиоци само зато што су срби. тај ниво непрофесионалности, фала богу, нећемо прихватити.

CINJENICE

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48) # Link komentar
hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!

BBRS

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!
(NokiJa, 4. oktobar 2017 23:46)

Радоњизам не заборављам док сам жив !!!
Браво за коментар !

laf

pre 6 godina

Trener nedorastao timu. Dejo vrati se!
(oberin martel, 04. oktobar 2017 23:29)

to verovatno jedan od onih što je pljuvao deja posle svake tekme...

спортски уметник

pre 6 godina

Размишљање просечног пантера:
Тејлор Рочести у последње две одигране сезоне 18 поена просечно у Евролиги....ма шта то има везе, каже легенда човић да је Ђоко Шалић плаћенији од њега, мора да је онда стварно тако.

максимум

pre 6 godina

@нокија
трипујеш се. регуларни људи ретко пишу коментаре, али зато хејтери не пропуштају ни једну вест. то им је терапија. због тога се читајући коментаре стиче лажан утисак да смо сви хејтери. заправо нисмо.
иначе што се спортске публике тиче, нагора је београдска фудбалска публика. и то не она са стадиона, него ликови који гледају по кафићима. ти урлици, мрзитељски коментари, увреде на рачун наших играча... то не да нема нигде у србији, него нема нигде у свету. и сигуран сам да ти ликови дневно оставе бар по 10-15 коментара по порталима. наравно крајње негативних.

Лала из Баната

pre 6 godina

Дежурни пљувачи, сачекајте да прође који месец па онда коментаришите.
И Радоњу сте пљували, а кад је рекао да вероватно неће продужити уговор, било је „Радоња остани„.
Морате људи да схватите да ова екипа креће од нуле, да ће бити свакаквих резултата док се играчи не упознају.
Е, онда ћемо да гледамо праву Звезду
Стрпљење је врлина!

ko o čemu

pre 6 godina

nokija@

Nema potrebe da generalizuješ i u isti koš stavljaš sve navijače, a to zasnivaš po komemtarima par frustriranih internet paćenika koji samo čekaju bilo kakav razlog da upute kritike, ustvari nezadovoljni svojim sopstvenim životima. Ovaj potpuno novi tim ima podršku verujem svih normalnih zvezdaša. Biće ovo opet dobro ako se po jutru dan poznaje, a nama zbog evrolige ide u prilog da imamo neizvesnije utakmice u aba ligi....

pedja_71

pre 6 godina

Cedevita ove sezone osvaja abu.
(o,je, 4. oktobar 2017 23:55) # Link komentara

Tako je, bre.
Kao i prošle godine, pretprošle, one tamo.....

Komunalac

pre 6 godina

Vi sto kritikujete tim posle 2 relativno lake pobede, pojma nemate o kosarci! Tim jos nije ni kopletiran igracki (fale Lazic i Dobric), bice to sve ok...I jos nesto, sta bi tek bilo da smo obe izgubili kao groblje? Momci samo napred, bice sve kako treba kad bude najvaznije!

Nnn

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)
Misliš ismevate?

zmaj

pre 6 godina

Zvezda dosta losija u odnosu na predhodne sezone, trener nema iskustvo ni snagu da nesto promeni.... Aba liga verovatno finale protiv Cedevite pa sta bude...Buducnost iz prikrajka moze iznenaditi Mega bolja neko prosle godine mada je to trgovinska radnja vise nego klub ocekujem odlaske i dolaske tokom sezone a moj Partizan nek mu je bog u pomoci...

milansm

pre 6 godina

Bicu malo pesimistican,ali po meni ako zvz bar ili priblizno bude imala pobeda kao prosle sezone u el, to ce biti veliki uspeh...,cini mi se da smo tanki na rosteru,ispucavaju se trojke,vidi se neiskustvo i kod Lesora,pogotovo kod Jovanovica,o Jankovicu da i ne govorim...,ne znam,Feldin 20 poena,ali meni je Đenka bio korisniji igrac u odbrani pogotovo...,neiskusni Alempijevic...,ima tu jos igraca koje treba dosta nastelovati...,ima tu mesta za jos dosta napretka,...,evo,neka me iznenade kao i prosle sezone...,pozdrav!

Goran

pre 6 godina

Zvezda pobeđuje na kvalitet i mišiće. Ne sviđa mi se što smo postali američka ekipa (trči i šutni). Nema kombinacija u napadu. Sve jedan na jedan. Trener je mnogo nervozan i svojim reakcijama unosi nervozu u ekipu. Nisam siguran da će tako da izgradi autoritet kod igrača. Nekako nešto fali. Videćemo u narednom periodu kako će sve to izgledati.

nostalgija

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48)

Kao prvo; Rocesti sigurno ne bih dosao da bude drugi plej, jer tesko bi pored Jovica igrao vise od 15 min. Ali ajde, recimo da je i bio pomogao bi da udjemo u plej of, jer nas se Joviceva povreda kostala istog. Ali titula u EL... tesko.

Lepi Cane

pre 6 godina

 zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?
(akio toyoda, 04. oktobar 2017 23:56)

A ti idi navijajaj za tvoj raspali Partizan.

dusan

pre 6 godina

radonja je uigravao ekipu 3 godine ...nov trener i potpuno nova ekipa a od ovog decka trenera ocekujemo odmah dobru i efikasmu igru . pa nije fer!
mislim da ce u ovom slucaju trener nauciti mnogo vise od svojih igraca nego obratno.

zvezda sa ovim sastavom igraca je ekipa za visoke domete u evropi .kroz aba ligu ce izdominirati kao nikad do sada.

Dulo

pre 6 godina

Shvatite nema Dejana Radonjica i njegovig strucnog staba nema ni one odbrane ni tvrde igre !
Gazda je rekao da je novi ciklus i cekace se trener kao sto se i Radonja cekao , tako da spremite se za jednu do dve godine ludnice !

Dulo

pre 6 godina

Grobarska mediska masinerija je izmislila da smo dobili nekih 70 mol od grada !!!
Samo je istina da su oni dobili 20 mil i niko vise a uz to od RTSa za neka kao mediska prava 20mil kao da su Barsa !
Mislite o tome !!!

Lars

pre 6 godina

@zelengora

Neka na svaka cetiri draftovana stranca izbace jednog naseg u NBA i ja cu biti relativno zadovoljan :)
Mega je privatan projekat sa jasno definisanim ciljevima i u tome trenutno ne postoji uspesniji klub na planeti. Vise mi smeta kad vidim petorku moje Zvezde sa jednim igracem iz Srbije mada savrseno razumem da takmicarske ambicije i nedostatak ozbiljnog budzeta ne dozvoljavaju neznije tranzicije timova nasih popularnijih timova. Takav prisak ne trpi igrace u razvoju koliko god talentovani bili i za njih je Mega savrsena sredina. Cena je manjak slave ali izgleda da je ovim generacijama to manje bitno. Drugo vreme, drugi motivi i to je ok, svidelo se meni ili ne. Samo nek se igra dobar basket.

Black

pre 6 godina

U ove dve utakmice igraci sa najvecom minutazom: T. Rochestie (32, Amerika/Crna Gora), J. Feldeine (29, Amerika/Dominikanska Republika), N. Dangubic (24, Srbija), M. Bjelica (33, Crna Gora), M. Lessort (22, Francuska). Kako ono rece "gazda" - ove sezone se razigravaju domaci mladi talentovani igraci!? Prosek godina je 27. Stranaca je 5. Stefan Jankovic u prvoj utakmici odigrao 9min, u drugoj 2min. Sta ce tek biti kada dodju bitne utakmice!? Steta, mogao je da igra u nekom drugom klubu glavnu ulogu, a ovako ce malo tu da sedi pa iduce sezone kao Rakicevic, na kaljenje u KK FMP Beograd.

Igor Pg

pre 6 godina

Kuku meni! Rekao sam kad je otisao Radonja da smo ga ugasili.. Zvezda ista kao i mnoge Zvezde prije Dejana Radonjica.. recimo kao Vukojiciceva daju 100 primaju 90, a trofeja nidje.. Mora cudo da se dogodi da osvojimo Aba ligu ove godine. Nadam se da Covic razmislja da vrati Radonjica u neko dogledno vrijeme. Ova sezona ce nam vjerovatno propasti, ali nema veze jer ako se vrati Radonja to je jos 4-5 godina dominacije. Ako jos neko ludilo bude pa Zvezda osvoji ove godine Aba onda nema kraja nasoj dominaciji..

coldplayer

pre 6 godina

@veliki strumf
Nije bas tako kako kazes iako podrzavam Alimpija.Radonja je preuzeo trenersko mesto pred sam pley off,tj polufinale a to nije sezona vec utakmica na ispadanje i to najvaznija.A tako preuzeti ekipu u tom momentu nije nimalo lako.Imao je srece tada koju je kasnije i opravdao kroz ove godine.A da bi dobio otkaz budi siguran da ne bi.Poredjenje ti nije najbolje.Alimpiju sve najbolje.

KAZNA KRU

pre 6 godina

U slučaju da na polusezoni u igri Crvene Zvezde ostane nešto idalje da škripi, obavezno treba dovesti jedno do dva pojačanja kako se ne bi previše rizikovalo i kako se ne bi ispustio trofej u ABA ligi, ali nadajmo se da će do tada već sve biti kako treba, jer ovo do sada nije bilo baš najbolje i onako kako bi stvarno trebalo da bude.

Hasta la vista, activista!

pre 6 godina

@drmr verovatno kasiras na zapadu na nekoj trafici pa zivis kao ljud ako nesto i radis.muka mi je ovih zapadnjaka
(mur, 4. oktobar 2017 23:49)

Ma kakvom crnom zapadu!? Na zapad idu ljudi koji imaju šta da ponude; rad ili znanje. Ovaj sedi kući u stanu koji mu je keva otkupila devedesetih za par stotina DEM i ...to je to. Samo sedi.

Lepi Cane

pre 6 godina

Mala laicka zapazanja:

1. Jovara - Rocesti, to je tu negde, prvi vise asistencija, drugi bolji poenter, ne gubimo nista

2. Radicevic - Walters, i Nejt je bio bolji. Radicevic vrlo spore noge u odbrani, u napadu gotovo nevidljiv.

3. Djenka - Feldin, to je tu negde, s tim sto je Djenka vise delija, ovaj 'ladan

4. Dangubic = Dangubic, stagnacija, za sada, Dobric isto

5. Simon - nema zamene

6. Luka - Lesor, ja bih to poredio, pre sam za Lesora, mada mora to mnogo bolje. I svakako bolje od onog centra sto nam je dosao na pola sezone iz Turske, ni imena mu se ne secam.

7. Milko - Pero, ne treba nam Milko, treba nam jača petica. Pero svakako ima mesto.

8. Jovanovic i Jankovic - za sada kuku majko, cak i Lazarevic ostavlja bolji utisak, ali nema zamene za Guduru.

9. Alimpijevic, tek slede teski ispiti, videcemo. Laza ce malo da mu stegne odbranu.

10. Bice remonta.

idi

pre 6 godina

@ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.
(Ida, 4. oktobar 2017 23:23)

Asistencija je jasno odredjena i predstavlja zavrsno dodavanje posle koga se poentira bez dodatnog driblinga, a dodavanje je i kada loptu das sudiji da ti je vrati za slobodno bacanje ili je vratis golmanu zato sto ne znas sta ces sa njom!

A kada se vec pravis toliko pametna i guras nos gde mu nije mesto prevedi nam pick and roll, pick and pop, match up, alley up........i jos po nesto sto polupismeni preuzese pored nasih reci?

Ili nesto sto ti je verovatno blize kao selfi, reality.....pa nesto malo dalje kao software, hardware, interface, laptop, desktop.....

Sve je to prevodivo i prilicno glupo zvuci kada ga prevedes, pa tesko da ce ikada iko, koliko god bio polupismen, da koristi i jednu drugu rec osim ovih koje pozajmise i nikada ne vratise americkim kolegama!

objava

pre 6 godina

Pre nego sto krenu porazi kojih ce biti ove sezone, Alimpijevicu ce trebati dosta vremena da pronadje svoj sistem, nije lako posle Radonjica biti trener u Zvezdi. Klub stoji iza Alimpijevica i on ce sigurno imati podrsku maksimalnu. Potrebno je strpljenje veliko i neka se ne ocekuju rezulati kao sto su bili u zadnjih par godina. Ako hocemo da imamo dobru pricu trener mora imati podrsku dok se ne stabilizuje i pokaze onda sta moze.

coldplayer

pre 6 godina

@nokija
Sto se sekiras druze.Koji navijaci?Ovde njih 90% klinaca mlati i to je sve.Nisu to navijaci a ni znalci ovog sporta.Opusti se.

Норис

pre 6 godina

Да додам и ово, пошто сам у претходном коментару углавном анализирао учинак страних појачања (Рочестог, Фелдина и Лесора): ОДЛИЧНО је што је Звезда овако почела сезону. :)

Две утакмице - две победе.
Није лако добити Мегу јер они имају квалитетне играче, исти систем и истог тренера, и никад се не предају. Они су екипа која на једној те истој утакмици може по неколико пута да стигне предност од 10 поена за тили час. Недавно су губили против Цедевите двадесетак разлике, а на крају је била драма. Они су такви.
С обзиром да имају добар ростер, а ове године не играју Европу, моћи ће доста да тренирају и да се припремају за абалигашке утакмице.
Мислим да су озбиљан кандидат за улазак у најбоље четири екипе.

Браво још једном за Звезду. :)
Сад је на реду прво гостовање.
Олимпија.
Мега је архивирана, нови противник је представник европског првака у кошарци!
Напред, Звездо моја! :)
Ако си могла да победиш екипу у којој игра првак Европе Чанчар (направио пет фаулова за девет минута), можеш и екипу у којој више не игра Препелич. :)))

Гремо, фантја. Хоћемо 3:0 против Олимпије, па онда она иде "Devotion" наредне седмице.

NokiJa

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!

severnjača

pre 6 godina

Komedija od sudjenja, Rebicu svira faul u napadu u trenutku kada Radicevic dize ruku za faul. Kako god...
(marko, 4. oktobar 2017 22:38)

Suđenje je bilo vrlo loše i čudno ali na štetu obe ekipe! Lesor je dobio nesportski faul iako je imao loptu u rukama i nehotice zamahnuo i oborio protivnika! Sve u svemu, sudije nula, Zvezda ponovo ima problem da zagradi skok u odbrani, nema uvežbanih akcija umesto solo poena (na račun trenera), raduje povratak Feldina, Ročesti odličan, Pero se samo zagrevao a ostali se još "pronalaze"! Ništa za brigu, Mega je uvek bila "napaljena" protiv nas i uvek je bilo tesno! Pored toga, imaju mnogo dobre igrače (Bitatze i Enis) i biće u vrhu tabele!

NoName

pre 6 godina

Mislim da se ne razumes bas najbolje 
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji
(Batko, 04. oktobar 2017 23:17)

Pa ako se vratiš na moj prvi komentar videćeš da lepo stoji da nam trebaju dva igrača koji znaju da skoče plus centar. Ali vi vadite delić po delić rečenice koji vam odgovara. Da ponovim? Dva igrača koji znaju da skoče. Plus centar jer Lesor je Štimac ver 1.0.

DedaMiloje

pre 6 godina

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku! 
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Ajde bre ne lupetaj, čovek 3x osvojio EL, igrao NBA i to vrlo uspešno, izmislio košarku za Veličkovića, Fenerbahče, Olimpijakos, stvarno ne razumem neke ljude, dve utakmice gubite za redom, što nije Veličković povukao i izvadio ekipu. O firmi i kondiciji neću da polemišem.

akio toyoda

pre 6 godina

kod zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?

Ja

pre 6 godina

Zvezda, Buducnos i Cedevita su igracki ispred svih, ali ovaj tim Mege je odlican, mislim da ce voditi borbu sa FMP-om za 4. mesto, ne znam kakva je ove godine Cibona, Partizan nema nikakve sanse, vec ima dva poraza protiv 2 autsajdera

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Generalno loše. Mno igrača Bleica skoro 30 minuta na parketu a ni 10 poena. Ove godine će biti vuci potegni aba a euroliga nista
(prca, 4. oktobar 2017 22:50)

Ma strasno... Nekako ces valjda zaspati?

Batko

pre 6 godina

Radonja bi ovo resio sa 20 razlike. Po meni ova igra zvezde je bez ideje, samo da se predje pola i suta. Nema dodavanja
(ognjen, 4. oktobar 2017 22:46)

Serti se samo koliko smo igrali utakmica sa Megom "na loptu" ili cini mi se dve utakmice u Mitrovici na produzetke sa Radonjom !
Imali smo 16 asistenicija , sto nije nesto spec dobro, ali nije ni porazavajuce .

ps Dodavanja su u fudbalu

Wllaxy

pre 6 godina

AKO DANGUBIC NIJE ODIGRAO + POENE NA SEBE, NECU VISE KOMENTARISATI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 04. oktobar 2017 22:53)

U svakom slučaju učini nam uslugu i nemoj više da komentarišeš, pls!

Ida

pre 6 godina

ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo nevalja nista u odbrani katastrofa u napadu bez ideje . Iskustvo individualnost iskusnih igraca sto sutem za tri poena i dugim dvojkama dosli smo do pobede . Mnogo lopti su nam uzeli pod svojim kosem to utakmicama Aba lige , nesme da se desava . Zelja mi je sto pre da C.Zvezda ispadne iz trke za plejof EL . Zasto ???
Bolje da se fokusiramo na Aba ligu od ovog tima nema sta da se trazi u EL .
Sudije ces nas unistiti zbog trenera i u EL i Aba ligi . Jer nepoznat mlad bez autoriteta i sve sudije ce suditi protiv nas
Veceras je bila pokazna vezba kako ce se suditi protiv C.Zvezde . Velika je greska sto on postavljen za trenera morao je neko sa iskustvom da dodje . Izgleda niko nije hteo da dodje jer svi koji su bili u opticaju hteli su slobodu .A to je sami da odlucuju oko tima , a ne da im neke menadzerske agencije sastavljaju tim .

Batko

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 4. oktobar 2017 22:32)

Mega nas je oduvek "mučila" . Prosle sezone smo ih dobili relativno lako (u Bg 96:76 u Mitrovici 69:81), ali stalno su se "vracali" (osim u prvoj u Bg gde su oni odigrali katastrofalno lose). God dana pre toga u sezoni 2015/2016 smo ih i teze dobijali (76:70 i 78:79) sto govori da nam "ne leze" , pa je ovo veceras jos i dobro ispalo
Imali smo 16 asistencija, ali se vidi da jos ima "prostora" za napredak.

srb

pre 6 godina

mslm da je najveci problem ove ekipe trener. Nije los nego je mlad i neiskusan, ocigledno je da je ekipa neuigrana sto je i za ocekivati ali verujem da ce se to brzo srediti. Pravo pitanje je da li ce i koliko dugo trebati treneru da stekne sigurnost i autoritet, da pravi akcije a ne individualna resenja glavnih igraca i da svakome od njih da neku ulogu u timu koje ce se drzati i raditi najbolje moguce. Za sada nije ovo strasno lose ali polako, bice bolje pre nego gore

Snake

pre 6 godina

Dobro je.Druga pobeda u kojoj smo videli deo repertoara Feldina i preiskusnu igru Rocestija.
Brine odbrana igre 2 na 2 sa Lesorom na centru.Svako njegovo duboko izlazenje na pleja protivnika kaznjeni smo sa 2 lagana poena ili sa 2 bacanja jer pored loseg iskakanja nije bilo strane pomoci .Lose gradjenje obruca ce definitivno biti najveci problem ove ekipe.Ono sto nikako nisam ocekivao je veliki broj izgubljenih lopti i veliki broj primljenih poena (u prvoj 77,veceras 80) sto me malo podseca na ekipu sa Rakocevicem gde se sve svodilo na veci broj datih.Ne kazu dzabe da napad donosi pobede a odbrana titule.

strucnjak

pre 6 godina

Ljudi da se ne lazemo dok se ne odigraju 3,4 meca Eurolige prerano je za bilo kakav komentar o snazi tima, a svi mozemo da primetimo lose gradjenje skoka, neka ispadanja u odbrani, odredjene slabosti u reketu itd.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Neznam koliko će Alimpijević moći da se nosi sa svim izazovima?! Zvezda je dobila na kvalitet pojedinaca. Ročesti, Feldin i Pero maestralno, Lesor je zver!! Zamalo struje nije nestalo!! Šalu na stranu, mora to još puno da se radi u obrani i skoku, kreacijama..nadam se da će Laza da "zategne" obranu! Danguba kao i uvek dobar u obrani loš u šutu (nadam se da će i njega da krene konačno)! Za Evroligu tanko je to, za ABA videćemo!

milence

pre 6 godina

Za pocetak sasvim zadovoljavajuce. Idemo korak po korak. Mozda fali jos jedna jaca petica, ali jos je rano za analize. I ranija zvezda je jedva pobedjivala Megu, samo polako.

oberin martel

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01

Svašta. Kao da samo centri skaču i kupe skokove. Deder, pogledaj ti malo statistiku neke utakmice pa vidi kome se sve pišu skokovi.

Batko

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01)

Mislim da se ne razumes bas najbolje
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji

Quroña

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.

Zelengora

pre 6 godina

Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hogar, 4. oktobar 2017 22:26)

Pa privatan je klub, ali im je Srbija dozvolila da posluju ovde. Imaju neke obaveze.

kiseli

pre 6 godina

Au komentatori pa tek je drugi mec zavrsen a vec vidite da nista ne valja! Bice sve ok samo treba malo da se uigraju, neki igraci su tu tek mesec dana!

NoName

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21) 

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici 

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ? 

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu
(Batko, 04. oktobar 2017 22:36)

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.

Ivan

pre 6 godina

Ovo prva sezona posle bas dugo vremena da Zvezda nece imati domace igrace za glavne napadacke snage ekipe. To su sada definitivno Feldin, Rocesti i Lesor. Ali to je svakako dobro za Evroligu, jer su u pitanju izuzetno iskusni i provereni igraci, koji ce znati sta da rade kada se lomi utakmica. Mislim na Feldina i Rocestija, Lesor je jos mlad, ali imace i on bitnu ulogu i tamo bez dileme. Anticeve role ce takodje imati veliki znacaj, a tek treba da se prilkjuci i Laza , bicemo jos jaci u odbrani.

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim mnogi kazu da bi Dejo pregazio ovu Megu, a vec su zaboravili da je on sa mnogo jacim i uigranijim timom jedva pobedjivao tu Megu, cesto i u produzecima (doduse uvek, ali svaki put tesno). Mi smo zaboravili ono cuveno polufunale u Laktasima 2013. godine protiv Radnickog, kada smo prvi put usli u EL. Damarkus Nelson, Rakocevic, Rasko, Savovic, Simon, Lazic, Skot... Vodili smo 69-60, Radnicki napravio seriju 18-2, na minut i po imali 78-72, kod 78-78 Tariko Vajt promasio oba bacanja na 13 sekundi do kraja (pre toga promasio jos 2), legenda Muta pravio faul a Vuk Radivojevic pogodio jedno za pobedu. Imao je Mijatovic na asistenciju Stivena Markovica potpuno otvorenu trojku za pobedu i El, ali je lopta ostala na obrucu. To je bila Radonjina prva sezona, i da je samo neko Vajtovo bacanje uslo on bi jos tada dobio otkaz! Hocu da kazem da je i njegov pocetak bio jaaako tezak, bice tako i sa Alimpijevicem koji je i mladji i neiskusniji. Pa ipak, poslusajte njegov time out i Mutin danas - Muta otprilike kaze: sta igrate, ne skacete, pustate im suteve... Rasiri mi to... To li je tajm aut iskusnog trenera? Pa ja bih im rekao vise. Alimpije mi odaje utisak da ce biti odlican trener.

Норис

pre 6 godina

Резултат (90:80) скоро идентичан претходном мечу против Морнара (88:77), а ипак потпуно другачија утакмица. Прву је Звезда добила лагано, а у овој је морала да се помучи. Водила је преко 10 разлике, али је дозволила Меги да изједначи у последњој четвртини.

Но, Рочести је показао класу: за разлику од прве утакмице где није изгубио ниједну, данас је изгубио пет лопти, али је лагано дошао до 26 поена за само 25 минута. То и јесте његов највећи квалитет - може да постигне много поена уз одличне проценте: 6/8 за два, 4/7 за три и 2/2 са пенала. Такође, имао је шест асистенција и два скока.

Од ових најважнијих појачања, данас се можда ипак најбоље показао Фелдин. Имао је најбољи плус/минус индекс у екипи (14), али га је данас боље служио шут: 7/10 за два (супер) и 1/4 за три (није страшно) и 4/6 за један поен (океј, може и ово мало боље)...21 поен, 5 скокова, 2 украдене лопте, 5 фаулова над њим. Доста активан и користан. На жалост, направио је и два фаула за 2+1.

Лесор је разбијао против Морнара, али против јаче екипе вечерас - није га било. Замерио сам му у прошлој утакмици само 4 скока, а данас је био још гори: само 2 у 23 минута игре. Мислим да бисмо с њим у бројним утакмицама могли имати доста проблема јер има добре физикалије али слабу кошаркашку интелигенцију. Нема га на правом месту у тимској одбрани, не сналази се у ситуацијама које су иоле нетипичне... Прошли меч индекс +30, овај +1...
На срећу, против једног броја ривала ће бити употребљив.

Censored

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! 

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! 

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Dajte coveku nagradu za glupost godine - i to naredne.. Nije ti lako buraz..

3D

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.

veliki strumf

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.

Batko

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21)

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ?

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu

kris

pre 6 godina

Mučimo se propisno. Nije ovo igra za nešto značajnije u EL, ali valjda će s vremenom biti bolje. Duga je sezona, trofeji se ne osvajaju u oktobru. Mene lično brine naše građenje skoka u odbrani. Mega ima skoro uvek dva napada, nekad i tri, jer nam uzimaju loptu nakon promašaja. Pitanje je koliko ovaj trener ima znanja i autoriteta da napravi nešto. I na kraju, kao i uvek kad sudi Pukl, sudije u glavnoj ulozi.

ja

pre 6 godina

Očajna igra! Iskreno, polagao sam velike nade u Alimpijevića, ali evidentno je da mora još da se kali u nekom slabijem klubu. Odbrana loša, a napad potpuno stihijski. Ne znam dal smo 5 poena dali iz tranzicije, a to nam je bilo glavno oružje prethodnih godina. Sve što smo dali u napadu je na individualni kvalitet pojedinaca. Feldin, Ročesti i Lesor su vanserijski igrači. Ostaje veliki žal što ne možemo da vidimo šta bi Radonja napravio sa njima...

Hank Moody

pre 6 godina

(Magic, 04. oktobar 2017 22:26)

A da li ti zaista mislis da su svi ti privatni sponzori dobrovoljno dosli u klub za koji mislis da navijas? Ako malo bolje pogledas videces koliko su rukovodeci ljudi tih firmi bliski sa ljudima iz vlasti a odavno se zna da kako bi neki privatnik izrazio zelju da sponzorise KKP, tako bi mu sutra inspekcija pokucala na vrata. Stranim firmama se lako objasni kako se ulazi na trziste Srbije a s'obzirom da je na celu zemlje veliki navijac iz devedesetih, te metode su nesto sto on drzi u malom prstu. A ova dva dva drzavna sponzora koja nam pokrivaju kamate na dugove (a privatnom klubu sa drzavnim budzetom su kamate velikodusno oprostene) su samo slamcica spasa jer vodja zna je KKP ipak preveliko ime i klub da bi ga ugasio a ujedno tako izgubio i jedan procenat glasova. To naravno ne znaci da nece prvom prilikom ali do tada se borimo i postojimo pod svojim imenom, prezimenom i adresom.

zemunski kej

pre 6 godina

Zvezda ce da pobedi sa jedno 4 kosa razlike ali Mega je timcina, Sve buduce zvezde ovaj Goga Bitadze ima 18 godina,sve klinci .Mosko je carobnjak ,gde nalazi ove talente svbake godine,Inace ovaj Enis je Klipersima dao 35 koseva onima iz NBA.

Magic

pre 6 godina

Igor PFC

Da si bolje citao i da si razumeo Zvezda nije dobila od drzave vec je zaradila od prodaje igraca. Drzava nije dovela HUAWEI vec su oni prepoznali kvalitet. Tvoj tim da se ne bi ugasio od drzave dobio tri sponzora, od grada Beograda 20 miliona.To je ono sto znamio

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34) 

Odnos u skokovima na poluvremenu 
Zvezda 11 def/ 8 of 

Mega 11 def / 3 of 

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ??? 
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...
(Batko, 04. oktobar 2017 21:55)

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.

drmr

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)

Nema nas, otisli smo na zapad da zivimo kao ljudi

Hogar

pre 6 godina

Ova Mega afirmira strance. Šta me briga za Enisa, Bitadzea i Čančara. Gde su naši igrači od 17 do 20 god.
(Zelengora, 04. oktobar 2017 22:15)


Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Bolje zakucavanje je delo Alekse Ilica od prosle sezone, ovde krik komentatora koji navija za zvezdu stvara mnogo veci dozivljaj.

Censored

pre 6 godina

Kakva je klasa ovaj Antic. Vidi se da samom pojavom menja igru i u odbrani i u napadu. Jednostavno smo neverovatnu premiju dobili dovodjenjem njega.
Nadam se da ce ovi mladi da pokupe fore od njega i Milka.

O trojkama da ne pricam, to je slag na torti :)

Hogar

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)
Odlično je ovako, može čovek da dodje i sa detetom i sa prijateljima i da uživa u košarci.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Za ovog sto pita gde su nasi igraci u Megi, Jovicic, Marjanovic, Miskovic 99, tu su i Jaramaz, Rebic, Lazic malo stariji.

Igor PFC

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi!

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!!

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!

sever

pre 6 godina

Ova ekipa ima potencijal i cini mi se da ABA ne bi trebala biti upitna. Vidi se da su Rocesti, Feldin, Lesort i Antic dobra pojacanja. Mozda tu nedostaje jos jedan centar. Medjutim, neverovatno kako je Bjelica los...mislis da ne moze gore...ali on uvek moze.

Dejan CZ

pre 6 godina

Raduje napredak Jovanovica...sa onim drugim ice poteze...Umesto Keselja Radanov bi bio svrsishodniji igrac,zbog godina mladalackog poleta i bolje kontrole lopte.Jankovicevo i Radicevicevo mesto strci.Rocesti izrasta u pravog vodju ali nece moci sam...

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mora da se dovede centar koji moze 1 na 1. Zahvaliti se Jovanovicu na saradnji. Da imamo centra tipa Kuzmic da moze sam da odigra napad ovo bi bila ekipa za Top8, ovako ne verujem da je realno, ali ajde ima vremena.

Batko

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 4. oktobar 2017 21:48)

Da pratiš kosarku , znao bi da je ove godine doslo do promene pravila u postavljanju blok,ali ok. Tek je pocetak sezone, upoznaces se sa time, a do tada pusti kompleksima da šibaju...

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.

ja

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...

Batko

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34)

Odnos u skokovima na poluvremenu
Zvezda 11 def/ 8 of

Mega 11 def / 3 of

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ???
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...

srbija1389

pre 6 godina

Kako bi nam dobro dosao ovaj Enis,ili onaj Ros,treba nam jos jedan dobar plej. Ali Pero je cudo... Svaka mu cast. Veliko pojacanje. Uz pomoc jednog centra,Pero moze igrati 10-15min. neophodan suter,pozicija tri "najtanja". Mada i ovako smo DOBRII

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ozbiljna ekipa je Mega ove sezone, Jaramaz, Rebic, Ennis, Mushidi, Sinovec, Cancar... Mali Bitadze je odlican ali ipak je 99 tako da mislim da bi uz jednog ozbiljnog centra mogli da konkurisu za osvajanje Aba lige.

Астер

pre 6 godina

Почетни утисци:

1) Игра се шести минут утакмице, а низ Лесорово лице се слива зној као киша.
2) Звезда је направила три везана фаула за 2+1. Ајооој!
3) Фелдину треба рећи да не шутира толико дуге двојке. Ако је већ толико добар нек стане пола метра назад, више ће вриједити погодак.

Астер

pre 6 godina

Утисак број 4.

23 секунде прије краја прве четвртине у игру по први пут улази повратник у Звезду Антић и добија велики аплауз.

Напад је за Звезду, лопту води Рочести, а затим је добацује иза леђа Пери Антићу. Он зна шта треба да ради: лаган шут и тројка к'о кап у задњој секунди четвртине.

Е, то је повратак у великом стилу. :)

Браво, Перо! :)
Ако се по првом шуту сезона познаје...биће весеља!

veliki strumf

pre 6 godina

Lose stvari u nasoj igri: dosta prodatih lopti, previse promasenih suteva za 3 (cudo da Feldin ne moze da ubaci - Pero ubacio 3, svi ostali 1), dosta pojedenih banana sto ne bi smelo da se dogadja. Vidi se neuigranost ekipe. Vise nego ocigledno je koliko ce znaciti Pero i njegovo iskustvo, ne samo zbog trojki, vec i zbog proigravanja, kod prenosa lopte pod presingom... U prvom poluvremenu on je doneo prevagu. Sporni su mi Radicevic (nije pokazao skoro nista), Dangubic, Keselj (jos ne moze da se vrati), Dobric (bio dugo povredjen, sto se vidi).

Peca

pre 6 godina

Definitivno se moramo fokusirati na aba ligu, a euroliga sta bude bude.Osetili su i Buducnost i Cedevita da su nam sada blizi nego ikad.Gledam malopre Cedevitu ceo mec vodili 20+ pogodili 17 trojki...bice zanimljivo do samog kraja.

Астер

pre 6 godina

Утисак број 4.

23 секунде прије краја прве четвртине у игру по први пут улази повратник у Звезду Антић и добија велики аплауз.

Напад је за Звезду, лопту води Рочести, а затим је добацује иза леђа Пери Антићу. Он зна шта треба да ради: лаган шут и тројка к'о кап у задњој секунди четвртине.

Е, то је повратак у великом стилу. :)

Браво, Перо! :)
Ако се по првом шуту сезона познаје...биће весеља!

NokiJa

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!

DedaMiloje

pre 6 godina

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku! 
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Ajde bre ne lupetaj, čovek 3x osvojio EL, igrao NBA i to vrlo uspešno, izmislio košarku za Veličkovića, Fenerbahče, Olimpijakos, stvarno ne razumem neke ljude, dve utakmice gubite za redom, što nije Veličković povukao i izvadio ekipu. O firmi i kondiciji neću da polemišem.

Hogar

pre 6 godina

Ova Mega afirmira strance. Šta me briga za Enisa, Bitadzea i Čančara. Gde su naši igrači od 17 do 20 god.
(Zelengora, 04. oktobar 2017 22:15)


Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće

Censored

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! 

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! 

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Dajte coveku nagradu za glupost godine - i to naredne.. Nije ti lako buraz..

Peca

pre 6 godina

Definitivno se moramo fokusirati na aba ligu, a euroliga sta bude bude.Osetili su i Buducnost i Cedevita da su nam sada blizi nego ikad.Gledam malopre Cedevitu ceo mec vodili 20+ pogodili 17 trojki...bice zanimljivo do samog kraja.

Quroña

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim mnogi kazu da bi Dejo pregazio ovu Megu, a vec su zaboravili da je on sa mnogo jacim i uigranijim timom jedva pobedjivao tu Megu, cesto i u produzecima (doduse uvek, ali svaki put tesno). Mi smo zaboravili ono cuveno polufunale u Laktasima 2013. godine protiv Radnickog, kada smo prvi put usli u EL. Damarkus Nelson, Rakocevic, Rasko, Savovic, Simon, Lazic, Skot... Vodili smo 69-60, Radnicki napravio seriju 18-2, na minut i po imali 78-72, kod 78-78 Tariko Vajt promasio oba bacanja na 13 sekundi do kraja (pre toga promasio jos 2), legenda Muta pravio faul a Vuk Radivojevic pogodio jedno za pobedu. Imao je Mijatovic na asistenciju Stivena Markovica potpuno otvorenu trojku za pobedu i El, ali je lopta ostala na obrucu. To je bila Radonjina prva sezona, i da je samo neko Vajtovo bacanje uslo on bi jos tada dobio otkaz! Hocu da kazem da je i njegov pocetak bio jaaako tezak, bice tako i sa Alimpijevicem koji je i mladji i neiskusniji. Pa ipak, poslusajte njegov time out i Mutin danas - Muta otprilike kaze: sta igrate, ne skacete, pustate im suteve... Rasiri mi to... To li je tajm aut iskusnog trenera? Pa ja bih im rekao vise. Alimpije mi odaje utisak da ce biti odlican trener.

Ja

pre 6 godina

Zvezda, Buducnos i Cedevita su igracki ispred svih, ali ovaj tim Mege je odlican, mislim da ce voditi borbu sa FMP-om za 4. mesto, ne znam kakva je ove godine Cibona, Partizan nema nikakve sanse, vec ima dva poraza protiv 2 autsajdera

Ida

pre 6 godina

ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ozbiljna ekipa je Mega ove sezone, Jaramaz, Rebic, Ennis, Mushidi, Sinovec, Cancar... Mali Bitadze je odlican ali ipak je 99 tako da mislim da bi uz jednog ozbiljnog centra mogli da konkurisu za osvajanje Aba lige.

Magic

pre 6 godina

Igor PFC

Da si bolje citao i da si razumeo Zvezda nije dobila od drzave vec je zaradila od prodaje igraca. Drzava nije dovela HUAWEI vec su oni prepoznali kvalitet. Tvoj tim da se ne bi ugasio od drzave dobio tri sponzora, od grada Beograda 20 miliona.To je ono sto znamio

Hogar

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)
Odlično je ovako, može čovek da dodje i sa detetom i sa prijateljima i da uživa u košarci.

severnjača

pre 6 godina

Komedija od sudjenja, Rebicu svira faul u napadu u trenutku kada Radicevic dize ruku za faul. Kako god...
(marko, 4. oktobar 2017 22:38)

Suđenje je bilo vrlo loše i čudno ali na štetu obe ekipe! Lesor je dobio nesportski faul iako je imao loptu u rukama i nehotice zamahnuo i oborio protivnika! Sve u svemu, sudije nula, Zvezda ponovo ima problem da zagradi skok u odbrani, nema uvežbanih akcija umesto solo poena (na račun trenera), raduje povratak Feldina, Ročesti odličan, Pero se samo zagrevao a ostali se još "pronalaze"! Ništa za brigu, Mega je uvek bila "napaljena" protiv nas i uvek je bilo tesno! Pored toga, imaju mnogo dobre igrače (Bitatze i Enis) i biće u vrhu tabele!

Норис

pre 6 godina

Резултат (90:80) скоро идентичан претходном мечу против Морнара (88:77), а ипак потпуно другачија утакмица. Прву је Звезда добила лагано, а у овој је морала да се помучи. Водила је преко 10 разлике, али је дозволила Меги да изједначи у последњој четвртини.

Но, Рочести је показао класу: за разлику од прве утакмице где није изгубио ниједну, данас је изгубио пет лопти, али је лагано дошао до 26 поена за само 25 минута. То и јесте његов највећи квалитет - може да постигне много поена уз одличне проценте: 6/8 за два, 4/7 за три и 2/2 са пенала. Такође, имао је шест асистенција и два скока.

Од ових најважнијих појачања, данас се можда ипак најбоље показао Фелдин. Имао је најбољи плус/минус индекс у екипи (14), али га је данас боље служио шут: 7/10 за два (супер) и 1/4 за три (није страшно) и 4/6 за један поен (океј, може и ово мало боље)...21 поен, 5 скокова, 2 украдене лопте, 5 фаулова над њим. Доста активан и користан. На жалост, направио је и два фаула за 2+1.

Лесор је разбијао против Морнара, али против јаче екипе вечерас - није га било. Замерио сам му у прошлој утакмици само 4 скока, а данас је био још гори: само 2 у 23 минута игре. Мислим да бисмо с њим у бројним утакмицама могли имати доста проблема јер има добре физикалије али слабу кошаркашку интелигенцију. Нема га на правом месту у тимској одбрани, не сналази се у ситуацијама које су иоле нетипичне... Прошли меч индекс +30, овај +1...
На срећу, против једног броја ривала ће бити употребљив.

Batko

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 4. oktobar 2017 21:48)

Da pratiš kosarku , znao bi da je ove godine doslo do promene pravila u postavljanju blok,ali ok. Tek je pocetak sezone, upoznaces se sa time, a do tada pusti kompleksima da šibaju...

Censored

pre 6 godina

Kakva je klasa ovaj Antic. Vidi se da samom pojavom menja igru i u odbrani i u napadu. Jednostavno smo neverovatnu premiju dobili dovodjenjem njega.
Nadam se da ce ovi mladi da pokupe fore od njega i Milka.

O trojkama da ne pricam, to je slag na torti :)

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Generalno loše. Mno igrača Bleica skoro 30 minuta na parketu a ni 10 poena. Ove godine će biti vuci potegni aba a euroliga nista
(prca, 4. oktobar 2017 22:50)

Ma strasno... Nekako ces valjda zaspati?

Wllaxy

pre 6 godina

AKO DANGUBIC NIJE ODIGRAO + POENE NA SEBE, NECU VISE KOMENTARISATI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 04. oktobar 2017 22:53)

U svakom slučaju učini nam uslugu i nemoj više da komentarišeš, pls!

strucnjak

pre 6 godina

Ljudi da se ne lazemo dok se ne odigraju 3,4 meca Eurolige prerano je za bilo kakav komentar o snazi tima, a svi mozemo da primetimo lose gradjenje skoka, neka ispadanja u odbrani, odredjene slabosti u reketu itd.

drmr

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)

Nema nas, otisli smo na zapad da zivimo kao ljudi

zemunski kej

pre 6 godina

Zvezda ce da pobedi sa jedno 4 kosa razlike ali Mega je timcina, Sve buduce zvezde ovaj Goga Bitadze ima 18 godina,sve klinci .Mosko je carobnjak ,gde nalazi ove talente svbake godine,Inace ovaj Enis je Klipersima dao 35 koseva onima iz NBA.

milence

pre 6 godina

Za pocetak sasvim zadovoljavajuce. Idemo korak po korak. Mozda fali jos jedna jaca petica, ali jos je rano za analize. I ranija zvezda je jedva pobedjivala Megu, samo polako.

Ivan

pre 6 godina

Ovo prva sezona posle bas dugo vremena da Zvezda nece imati domace igrace za glavne napadacke snage ekipe. To su sada definitivno Feldin, Rocesti i Lesor. Ali to je svakako dobro za Evroligu, jer su u pitanju izuzetno iskusni i provereni igraci, koji ce znati sta da rade kada se lomi utakmica. Mislim na Feldina i Rocestija, Lesor je jos mlad, ali imace i on bitnu ulogu i tamo bez dileme. Anticeve role ce takodje imati veliki znacaj, a tek treba da se prilkjuci i Laza , bicemo jos jaci u odbrani.

kiseli

pre 6 godina

Au komentatori pa tek je drugi mec zavrsen a vec vidite da nista ne valja! Bice sve ok samo treba malo da se uigraju, neki igraci su tu tek mesec dana!

Batko

pre 6 godina

Radonja bi ovo resio sa 20 razlike. Po meni ova igra zvezde je bez ideje, samo da se predje pola i suta. Nema dodavanja
(ognjen, 4. oktobar 2017 22:46)

Serti se samo koliko smo igrali utakmica sa Megom "na loptu" ili cini mi se dve utakmice u Mitrovici na produzetke sa Radonjom !
Imali smo 16 asistenicija , sto nije nesto spec dobro, ali nije ni porazavajuce .

ps Dodavanja su u fudbalu

Snake

pre 6 godina

Dobro je.Druga pobeda u kojoj smo videli deo repertoara Feldina i preiskusnu igru Rocestija.
Brine odbrana igre 2 na 2 sa Lesorom na centru.Svako njegovo duboko izlazenje na pleja protivnika kaznjeni smo sa 2 lagana poena ili sa 2 bacanja jer pored loseg iskakanja nije bilo strane pomoci .Lose gradjenje obruca ce definitivno biti najveci problem ove ekipe.Ono sto nikako nisam ocekivao je veliki broj izgubljenih lopti i veliki broj primljenih poena (u prvoj 77,veceras 80) sto me malo podseca na ekipu sa Rakocevicem gde se sve svodilo na veci broj datih.Ne kazu dzabe da napad donosi pobede a odbrana titule.

3D

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.

Dejan CZ

pre 6 godina

Raduje napredak Jovanovica...sa onim drugim ice poteze...Umesto Keselja Radanov bi bio svrsishodniji igrac,zbog godina mladalackog poleta i bolje kontrole lopte.Jankovicevo i Radicevicevo mesto strci.Rocesti izrasta u pravog vodju ali nece moci sam...

Batko

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 4. oktobar 2017 22:32)

Mega nas je oduvek "mučila" . Prosle sezone smo ih dobili relativno lako (u Bg 96:76 u Mitrovici 69:81), ali stalno su se "vracali" (osim u prvoj u Bg gde su oni odigrali katastrofalno lose). God dana pre toga u sezoni 2015/2016 smo ih i teze dobijali (76:70 i 78:79) sto govori da nam "ne leze" , pa je ovo veceras jos i dobro ispalo
Imali smo 16 asistencija, ali se vidi da jos ima "prostora" za napredak.

srbija1389

pre 6 godina

Kako bi nam dobro dosao ovaj Enis,ili onaj Ros,treba nam jos jedan dobar plej. Ali Pero je cudo... Svaka mu cast. Veliko pojacanje. Uz pomoc jednog centra,Pero moze igrati 10-15min. neophodan suter,pozicija tri "najtanja". Mada i ovako smo DOBRII

Batko

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01)

Mislim da se ne razumes bas najbolje
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji

akio toyoda

pre 6 godina

kod zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?

sever

pre 6 godina

Ova ekipa ima potencijal i cini mi se da ABA ne bi trebala biti upitna. Vidi se da su Rocesti, Feldin, Lesort i Antic dobra pojacanja. Mozda tu nedostaje jos jedan centar. Medjutim, neverovatno kako je Bjelica los...mislis da ne moze gore...ali on uvek moze.

kris

pre 6 godina

Mučimo se propisno. Nije ovo igra za nešto značajnije u EL, ali valjda će s vremenom biti bolje. Duga je sezona, trofeji se ne osvajaju u oktobru. Mene lično brine naše građenje skoka u odbrani. Mega ima skoro uvek dva napada, nekad i tri, jer nam uzimaju loptu nakon promašaja. Pitanje je koliko ovaj trener ima znanja i autoriteta da napravi nešto. I na kraju, kao i uvek kad sudi Pukl, sudije u glavnoj ulozi.

oberin martel

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01

Svašta. Kao da samo centri skaču i kupe skokove. Deder, pogledaj ti malo statistiku neke utakmice pa vidi kome se sve pišu skokovi.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Neznam koliko će Alimpijević moći da se nosi sa svim izazovima?! Zvezda je dobila na kvalitet pojedinaca. Ročesti, Feldin i Pero maestralno, Lesor je zver!! Zamalo struje nije nestalo!! Šalu na stranu, mora to još puno da se radi u obrani i skoku, kreacijama..nadam se da će Laza da "zategne" obranu! Danguba kao i uvek dobar u obrani loš u šutu (nadam se da će i njega da krene konačno)! Za Evroligu tanko je to, za ABA videćemo!

srb

pre 6 godina

mslm da je najveci problem ove ekipe trener. Nije los nego je mlad i neiskusan, ocigledno je da je ekipa neuigrana sto je i za ocekivati ali verujem da ce se to brzo srediti. Pravo pitanje je da li ce i koliko dugo trebati treneru da stekne sigurnost i autoritet, da pravi akcije a ne individualna resenja glavnih igraca i da svakome od njih da neku ulogu u timu koje ce se drzati i raditi najbolje moguce. Za sada nije ovo strasno lose ali polako, bice bolje pre nego gore

Batko

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34)

Odnos u skokovima na poluvremenu
Zvezda 11 def/ 8 of

Mega 11 def / 3 of

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ???
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Za ovog sto pita gde su nasi igraci u Megi, Jovicic, Marjanovic, Miskovic 99, tu su i Jaramaz, Rebic, Lazic malo stariji.

ja

pre 6 godina

Očajna igra! Iskreno, polagao sam velike nade u Alimpijevića, ali evidentno je da mora još da se kali u nekom slabijem klubu. Odbrana loša, a napad potpuno stihijski. Ne znam dal smo 5 poena dali iz tranzicije, a to nam je bilo glavno oružje prethodnih godina. Sve što smo dali u napadu je na individualni kvalitet pojedinaca. Feldin, Ročesti i Lesor su vanserijski igrači. Ostaje veliki žal što ne možemo da vidimo šta bi Radonja napravio sa njima...

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo nevalja nista u odbrani katastrofa u napadu bez ideje . Iskustvo individualnost iskusnih igraca sto sutem za tri poena i dugim dvojkama dosli smo do pobede . Mnogo lopti su nam uzeli pod svojim kosem to utakmicama Aba lige , nesme da se desava . Zelja mi je sto pre da C.Zvezda ispadne iz trke za plejof EL . Zasto ???
Bolje da se fokusiramo na Aba ligu od ovog tima nema sta da se trazi u EL .
Sudije ces nas unistiti zbog trenera i u EL i Aba ligi . Jer nepoznat mlad bez autoriteta i sve sudije ce suditi protiv nas
Veceras je bila pokazna vezba kako ce se suditi protiv C.Zvezde . Velika je greska sto on postavljen za trenera morao je neko sa iskustvom da dodje . Izgleda niko nije hteo da dodje jer svi koji su bili u opticaju hteli su slobodu .A to je sami da odlucuju oko tima , a ne da im neke menadzerske agencije sastavljaju tim .

veliki strumf

pre 6 godina

Lose stvari u nasoj igri: dosta prodatih lopti, previse promasenih suteva za 3 (cudo da Feldin ne moze da ubaci - Pero ubacio 3, svi ostali 1), dosta pojedenih banana sto ne bi smelo da se dogadja. Vidi se neuigranost ekipe. Vise nego ocigledno je koliko ce znaciti Pero i njegovo iskustvo, ne samo zbog trojki, vec i zbog proigravanja, kod prenosa lopte pod presingom... U prvom poluvremenu on je doneo prevagu. Sporni su mi Radicevic (nije pokazao skoro nista), Dangubic, Keselj (jos ne moze da se vrati), Dobric (bio dugo povredjen, sto se vidi).

Batko

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21)

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ?

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu

Астер

pre 6 godina

Почетни утисци:

1) Игра се шести минут утакмице, а низ Лесорово лице се слива зној као киша.
2) Звезда је направила три везана фаула за 2+1. Ајооој!
3) Фелдину треба рећи да не шутира толико дуге двојке. Ако је већ толико добар нек стане пола метра назад, више ће вриједити погодак.

veliki strumf

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.

Hank Moody

pre 6 godina

(Magic, 04. oktobar 2017 22:26)

A da li ti zaista mislis da su svi ti privatni sponzori dobrovoljno dosli u klub za koji mislis da navijas? Ako malo bolje pogledas videces koliko su rukovodeci ljudi tih firmi bliski sa ljudima iz vlasti a odavno se zna da kako bi neki privatnik izrazio zelju da sponzorise KKP, tako bi mu sutra inspekcija pokucala na vrata. Stranim firmama se lako objasni kako se ulazi na trziste Srbije a s'obzirom da je na celu zemlje veliki navijac iz devedesetih, te metode su nesto sto on drzi u malom prstu. A ova dva dva drzavna sponzora koja nam pokrivaju kamate na dugove (a privatnom klubu sa drzavnim budzetom su kamate velikodusno oprostene) su samo slamcica spasa jer vodja zna je KKP ipak preveliko ime i klub da bi ga ugasio a ujedno tako izgubio i jedan procenat glasova. To naravno ne znaci da nece prvom prilikom ali do tada se borimo i postojimo pod svojim imenom, prezimenom i adresom.

cole

pre 6 godina

potpuno novi tim, novi strucni stab...a u prve dve utakmice sigurne pobede. iako se mnogima cinilo da ce nas mega dobiti, lagano su igraci koji su i dovedeni da preuzmu odgovornost, to i uradili. osim jankovica u ove dve utakmice, pojacanja vise nego solidna. u prvoj je lesor radio sta je hteo, mega postavila odbranu sa akcentom na njega, ali su onda odradili rocesti i feldin. pero usao, odradio, izasao. vise nego dovoljno od nekoga ko 4 meseca nije igrao. jovanovic bi mogao biti totalno otkrovenje, sjajan u skoku, ne libi se da sutne a ima jako mekanu ruku, nedostaje mu samo malo iskustva protiv namazanih centara protivnika. radicevic ce zlocestiju biti mnoooogoooo bolji back up nego volters jovketu, uz napomenu da je zlocesti kompletniji od jovketa, pa uz primarni pokusaj asistencije i proigravanja, zna jakooooo dobro da poentira iz svih pozicija. sto je za jovketa bilo skoro pa neizvodljivo. jeste jovke znao da u jednoj utakmici zategne i do 15 poena, ali u jednoj! a zlocesti ce po svemu sudeci to raditi na svakoj. bar 15, ako ne i mnogo bolje od toga. ostajem pri tome sto sam pisao na pocetku sezone, samo jos jedna stabilna petica a la cirbes, pa da lesor ima lufta i na
laznoj cetvorci a da jovanovic bude njima back up i bila bi to vise nego dobra evroligaska zvezda. mada, mozda i ovako moze, kad pero udje u kakav-takav takmicarski ritam i kad se lazic postavi ispred svih. odlicna zvezda u prve dve takmicarske utakmice, samo tako i dalje!

Zelengora

pre 6 godina

Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hogar, 4. oktobar 2017 22:26)

Pa privatan je klub, ali im je Srbija dozvolila da posluju ovde. Imaju neke obaveze.

загор

pre 6 godina

@akio toyoda
поредиш неупоредиво. поредиш странце ветеране са нашим омладинцима. наши клубови немају пара ни да задрже играче типа јовић, гудурић... а камоли да доводе наше најистакнутије репрезентативце. мислим, било би дивно да је у партизану нослиац богдановић, у твезди дуо теодосић - бјелица... али је то толико очигледно нереално, да о твом коментару не вреди расправљати.
проблем србије није што нема талентоване играче. напротив, "проблем" је што су ти играчи толико талентовани да су једноставно прескупи чак и за већину евролигаша, а камоли за аба лигаше.
ево ти нпр. раданов. сад је незрео за звезду, а за 2 године ће моћи да игра нба или у ел да забоде уговор на милион евра као неки 7. играч реала нпр. и кад ће он да буде носилац у звезди? никад.
стварно би било лудило да звездина постава 2020. може да буде јовић, раданов, гудурић, дангубић, бјелица, кузмић... али требао би нам буџет 30 милиона евра. са друге стране не иде ни да неки кршеви буду носиоци само зато што су срби. тај ниво непрофесионалности, фала богу, нећемо прихватити.

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34) 

Odnos u skokovima na poluvremenu 
Zvezda 11 def/ 8 of 

Mega 11 def / 3 of 

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ??? 
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...
(Batko, 04. oktobar 2017 21:55)

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.

laf

pre 6 godina

Trener nedorastao timu. Dejo vrati se!
(oberin martel, 04. oktobar 2017 23:29)

to verovatno jedan od onih što je pljuvao deja posle svake tekme...

BBRS

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!
(NokiJa, 4. oktobar 2017 23:46)

Радоњизам не заборављам док сам жив !!!
Браво за коментар !

Batko

pre 6 godina

hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!
(CINJENICE, 05. oktobar 2017 10:17)

Kako da pocnem komentar, sa "hahaha" kao ti....?!
Ok, hahaha koliko ljubomore kao simbola nemoci u tvom komentaru

pedja_71

pre 6 godina

Cedevita ove sezone osvaja abu.
(o,je, 4. oktobar 2017 23:55) # Link komentara

Tako je, bre.
Kao i prošle godine, pretprošle, one tamo.....

coldplayer

pre 6 godina

@onako
Pricas neutemeljeno.Start je sezone a sve se promenilo pa i trener.Ako se setis kako smo poceli pre dve sezone videces da je bilo i gore pa na kraju ispade prilicno dobro.Verujem da si i tada slicno pricao.Ambicije ne stangiraju druze.One su FENOMENALNE kao i ovo sto klub radi s obzirom na situaciju u drzavi.Vucko ne da pare iz nama poznatog razloga , a klub se sam snalazi i to radi ODLICNO.Vidis i sam da smo sve prodali.Samo zlonameran moze da kaze da nam neko pomaze a mi prodali skoro sve sto je valjalo.Nemoj da sanjas da smo Real ili Makabi jer nismo.Finansije su svemoguce.Mi se snalazimo i u tim vodama dobro iako smo najslabiji u tom pogledu.Budi srecan sto je i ovako stanje jer moze puno gore.Seti se samo kako je pre par godina bilo.Aj zdravo

NoName

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21) 

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici 

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ? 

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu
(Batko, 04. oktobar 2017 22:36)

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mora da se dovede centar koji moze 1 na 1. Zahvaliti se Jovanovicu na saradnji. Da imamo centra tipa Kuzmic da moze sam da odigra napad ovo bi bila ekipa za Top8, ovako ne verujem da je realno, ali ajde ima vremena.

Лала из Баната

pre 6 godina

Дежурни пљувачи, сачекајте да прође који месец па онда коментаришите.
И Радоњу сте пљували, а кад је рекао да вероватно неће продужити уговор, било је „Радоња остани„.
Морате људи да схватите да ова екипа креће од нуле, да ће бити свакаквих резултата док се играчи не упознају.
Е, онда ћемо да гледамо праву Звезду
Стрпљење је врлина!

ja

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...

Nnn

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)
Misliš ismevate?

максимум

pre 6 godina

@нокија
трипујеш се. регуларни људи ретко пишу коментаре, али зато хејтери не пропуштају ни једну вест. то им је терапија. због тога се читајући коментаре стиче лажан утисак да смо сви хејтери. заправо нисмо.
иначе што се спортске публике тиче, нагора је београдска фудбалска публика. и то не она са стадиона, него ликови који гледају по кафићима. ти урлици, мрзитељски коментари, увреде на рачун наших играча... то не да нема нигде у србији, него нема нигде у свету. и сигуран сам да ти ликови дневно оставе бар по 10-15 коментара по порталима. наравно крајње негативних.

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.

Komunalac

pre 6 godina

Vi sto kritikujete tim posle 2 relativno lake pobede, pojma nemate o kosarci! Tim jos nije ni kopletiran igracki (fale Lazic i Dobric), bice to sve ok...I jos nesto, sta bi tek bilo da smo obe izgubili kao groblje? Momci samo napred, bice sve kako treba kad bude najvaznije!

Dulo

pre 6 godina

Grobarska mediska masinerija je izmislila da smo dobili nekih 70 mol od grada !!!
Samo je istina da su oni dobili 20 mil i niko vise a uz to od RTSa za neka kao mediska prava 20mil kao da su Barsa !
Mislite o tome !!!

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Bolje zakucavanje je delo Alekse Ilica od prosle sezone, ovde krik komentatora koji navija za zvezdu stvara mnogo veci dozivljaj.

NoName

pre 6 godina

Mislim da se ne razumes bas najbolje 
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji
(Batko, 04. oktobar 2017 23:17)

Pa ako se vratiš na moj prvi komentar videćeš da lepo stoji da nam trebaju dva igrača koji znaju da skoče plus centar. Ali vi vadite delić po delić rečenice koji vam odgovara. Da ponovim? Dva igrača koji znaju da skoče. Plus centar jer Lesor je Štimac ver 1.0.

dusan

pre 6 godina

radonja je uigravao ekipu 3 godine ...nov trener i potpuno nova ekipa a od ovog decka trenera ocekujemo odmah dobru i efikasmu igru . pa nije fer!
mislim da ce u ovom slucaju trener nauciti mnogo vise od svojih igraca nego obratno.

zvezda sa ovim sastavom igraca je ekipa za visoke domete u evropi .kroz aba ligu ce izdominirati kao nikad do sada.

Lepi Cane

pre 6 godina

 zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?
(akio toyoda, 04. oktobar 2017 23:56)

A ti idi navijajaj za tvoj raspali Partizan.

idi

pre 6 godina

@ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.
(Ida, 4. oktobar 2017 23:23)

Asistencija je jasno odredjena i predstavlja zavrsno dodavanje posle koga se poentira bez dodatnog driblinga, a dodavanje je i kada loptu das sudiji da ti je vrati za slobodno bacanje ili je vratis golmanu zato sto ne znas sta ces sa njom!

A kada se vec pravis toliko pametna i guras nos gde mu nije mesto prevedi nam pick and roll, pick and pop, match up, alley up........i jos po nesto sto polupismeni preuzese pored nasih reci?

Ili nesto sto ti je verovatno blize kao selfi, reality.....pa nesto malo dalje kao software, hardware, interface, laptop, desktop.....

Sve je to prevodivo i prilicno glupo zvuci kada ga prevedes, pa tesko da ce ikada iko, koliko god bio polupismen, da koristi i jednu drugu rec osim ovih koje pozajmise i nikada ne vratise americkim kolegama!

BBRS

pre 6 godina

БРАВО ЗВЕЗДО 💥! Поздрав за Јулију ❤ 😔
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 4. oktobar 2017 23:13)

Брат Вечити Делија је најјачи, са Анице прешао на Јулију, мења их као чарапе ;)

coldplayer

pre 6 godina

@nokija
Sto se sekiras druze.Koji navijaci?Ovde njih 90% klinaca mlati i to je sve.Nisu to navijaci a ni znalci ovog sporta.Opusti se.

Lepi Cane

pre 6 godina

Mala laicka zapazanja:

1. Jovara - Rocesti, to je tu negde, prvi vise asistencija, drugi bolji poenter, ne gubimo nista

2. Radicevic - Walters, i Nejt je bio bolji. Radicevic vrlo spore noge u odbrani, u napadu gotovo nevidljiv.

3. Djenka - Feldin, to je tu negde, s tim sto je Djenka vise delija, ovaj 'ladan

4. Dangubic = Dangubic, stagnacija, za sada, Dobric isto

5. Simon - nema zamene

6. Luka - Lesor, ja bih to poredio, pre sam za Lesora, mada mora to mnogo bolje. I svakako bolje od onog centra sto nam je dosao na pola sezone iz Turske, ni imena mu se ne secam.

7. Milko - Pero, ne treba nam Milko, treba nam jača petica. Pero svakako ima mesto.

8. Jovanovic i Jankovic - za sada kuku majko, cak i Lazarevic ostavlja bolji utisak, ali nema zamene za Guduru.

9. Alimpijevic, tek slede teski ispiti, videcemo. Laza ce malo da mu stegne odbranu.

10. Bice remonta.

Hasta la vista, activista!

pre 6 godina

@drmr verovatno kasiras na zapadu na nekoj trafici pa zivis kao ljud ako nesto i radis.muka mi je ovih zapadnjaka
(mur, 4. oktobar 2017 23:49)

Ma kakvom crnom zapadu!? Na zapad idu ljudi koji imaju šta da ponude; rad ili znanje. Ovaj sedi kući u stanu koji mu je keva otkupila devedesetih za par stotina DEM i ...to je to. Samo sedi.

ko o čemu

pre 6 godina

nokija@

Nema potrebe da generalizuješ i u isti koš stavljaš sve navijače, a to zasnivaš po komemtarima par frustriranih internet paćenika koji samo čekaju bilo kakav razlog da upute kritike, ustvari nezadovoljni svojim sopstvenim životima. Ovaj potpuno novi tim ima podršku verujem svih normalnih zvezdaša. Biće ovo opet dobro ako se po jutru dan poznaje, a nama zbog evrolige ide u prilog da imamo neizvesnije utakmice u aba ligi....

coldplayer

pre 6 godina

@veliki strumf
Nije bas tako kako kazes iako podrzavam Alimpija.Radonja je preuzeo trenersko mesto pred sam pley off,tj polufinale a to nije sezona vec utakmica na ispadanje i to najvaznija.A tako preuzeti ekipu u tom momentu nije nimalo lako.Imao je srece tada koju je kasnije i opravdao kroz ove godine.A da bi dobio otkaz budi siguran da ne bi.Poredjenje ti nije najbolje.Alimpiju sve najbolje.

Lars

pre 6 godina

@zelengora

Neka na svaka cetiri draftovana stranca izbace jednog naseg u NBA i ja cu biti relativno zadovoljan :)
Mega je privatan projekat sa jasno definisanim ciljevima i u tome trenutno ne postoji uspesniji klub na planeti. Vise mi smeta kad vidim petorku moje Zvezde sa jednim igracem iz Srbije mada savrseno razumem da takmicarske ambicije i nedostatak ozbiljnog budzeta ne dozvoljavaju neznije tranzicije timova nasih popularnijih timova. Takav prisak ne trpi igrace u razvoju koliko god talentovani bili i za njih je Mega savrsena sredina. Cena je manjak slave ali izgleda da je ovim generacijama to manje bitno. Drugo vreme, drugi motivi i to je ok, svidelo se meni ili ne. Samo nek se igra dobar basket.

milansm

pre 6 godina

Bicu malo pesimistican,ali po meni ako zvz bar ili priblizno bude imala pobeda kao prosle sezone u el, to ce biti veliki uspeh...,cini mi se da smo tanki na rosteru,ispucavaju se trojke,vidi se neiskustvo i kod Lesora,pogotovo kod Jovanovica,o Jankovicu da i ne govorim...,ne znam,Feldin 20 poena,ali meni je Đenka bio korisniji igrac u odbrani pogotovo...,neiskusni Alempijevic...,ima tu jos igraca koje treba dosta nastelovati...,ima tu mesta za jos dosta napretka,...,evo,neka me iznenade kao i prosle sezone...,pozdrav!

objava

pre 6 godina

Pre nego sto krenu porazi kojih ce biti ove sezone, Alimpijevicu ce trebati dosta vremena da pronadje svoj sistem, nije lako posle Radonjica biti trener u Zvezdi. Klub stoji iza Alimpijevica i on ce sigurno imati podrsku maksimalnu. Potrebno je strpljenje veliko i neka se ne ocekuju rezulati kao sto su bili u zadnjih par godina. Ako hocemo da imamo dobru pricu trener mora imati podrsku dok se ne stabilizuje i pokaze onda sta moze.

Норис

pre 6 godina

Да додам и ово, пошто сам у претходном коментару углавном анализирао учинак страних појачања (Рочестог, Фелдина и Лесора): ОДЛИЧНО је што је Звезда овако почела сезону. :)

Две утакмице - две победе.
Није лако добити Мегу јер они имају квалитетне играче, исти систем и истог тренера, и никад се не предају. Они су екипа која на једној те истој утакмици може по неколико пута да стигне предност од 10 поена за тили час. Недавно су губили против Цедевите двадесетак разлике, а на крају је била драма. Они су такви.
С обзиром да имају добар ростер, а ове године не играју Европу, моћи ће доста да тренирају и да се припремају за абалигашке утакмице.
Мислим да су озбиљан кандидат за улазак у најбоље четири екипе.

Браво још једном за Звезду. :)
Сад је на реду прво гостовање.
Олимпија.
Мега је архивирана, нови противник је представник европског првака у кошарци!
Напред, Звездо моја! :)
Ако си могла да победиш екипу у којој игра првак Европе Чанчар (направио пет фаулова за девет минута), можеш и екипу у којој више не игра Препелич. :)))

Гремо, фантја. Хоћемо 3:0 против Олимпије, па онда она иде "Devotion" наредне седмице.

Igor PFC

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi!

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!!

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!

nostalgija

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48)

Kao prvo; Rocesti sigurno ne bih dosao da bude drugi plej, jer tesko bi pored Jovica igrao vise od 15 min. Ali ajde, recimo da je i bio pomogao bi da udjemo u plej of, jer nas se Joviceva povreda kostala istog. Ali titula u EL... tesko.

zmaj

pre 6 godina

Zvezda dosta losija u odnosu na predhodne sezone, trener nema iskustvo ni snagu da nesto promeni.... Aba liga verovatno finale protiv Cedevite pa sta bude...Buducnost iz prikrajka moze iznenaditi Mega bolja neko prosle godine mada je to trgovinska radnja vise nego klub ocekujem odlaske i dolaske tokom sezone a moj Partizan nek mu je bog u pomoci...

KAZNA KRU

pre 6 godina

U slučaju da na polusezoni u igri Crvene Zvezde ostane nešto idalje da škripi, obavezno treba dovesti jedno do dva pojačanja kako se ne bi previše rizikovalo i kako se ne bi ispustio trofej u ABA ligi, ali nadajmo se da će do tada već sve biti kako treba, jer ovo do sada nije bilo baš najbolje i onako kako bi stvarno trebalo da bude.

Goran

pre 6 godina

Zvezda pobeđuje na kvalitet i mišiće. Ne sviđa mi se što smo postali američka ekipa (trči i šutni). Nema kombinacija u napadu. Sve jedan na jedan. Trener je mnogo nervozan i svojim reakcijama unosi nervozu u ekipu. Nisam siguran da će tako da izgradi autoritet kod igrača. Nekako nešto fali. Videćemo u narednom periodu kako će sve to izgledati.

CINJENICE

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48) # Link komentar
hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!

Igor Pg

pre 6 godina

Kuku meni! Rekao sam kad je otisao Radonja da smo ga ugasili.. Zvezda ista kao i mnoge Zvezde prije Dejana Radonjica.. recimo kao Vukojiciceva daju 100 primaju 90, a trofeja nidje.. Mora cudo da se dogodi da osvojimo Aba ligu ove godine. Nadam se da Covic razmislja da vrati Radonjica u neko dogledno vrijeme. Ova sezona ce nam vjerovatno propasti, ali nema veze jer ako se vrati Radonja to je jos 4-5 godina dominacije. Ako jos neko ludilo bude pa Zvezda osvoji ove godine Aba onda nema kraja nasoj dominaciji..

Dulo

pre 6 godina

Shvatite nema Dejana Radonjica i njegovig strucnog staba nema ni one odbrane ni tvrde igre !
Gazda je rekao da je novi ciklus i cekace se trener kao sto se i Radonja cekao , tako da spremite se za jednu do dve godine ludnice !

Black

pre 6 godina

U ove dve utakmice igraci sa najvecom minutazom: T. Rochestie (32, Amerika/Crna Gora), J. Feldeine (29, Amerika/Dominikanska Republika), N. Dangubic (24, Srbija), M. Bjelica (33, Crna Gora), M. Lessort (22, Francuska). Kako ono rece "gazda" - ove sezone se razigravaju domaci mladi talentovani igraci!? Prosek godina je 27. Stranaca je 5. Stefan Jankovic u prvoj utakmici odigrao 9min, u drugoj 2min. Sta ce tek biti kada dodju bitne utakmice!? Steta, mogao je da igra u nekom drugom klubu glavnu ulogu, a ovako ce malo tu da sedi pa iduce sezone kao Rakicevic, na kaljenje u KK FMP Beograd.

спортски уметник

pre 6 godina

Размишљање просечног пантера:
Тејлор Рочести у последње две одигране сезоне 18 поена просечно у Евролиги....ма шта то има везе, каже легенда човић да је Ђоко Шалић плаћенији од њега, мора да је онда стварно тако.

WillyWonka

pre 6 godina

Sjeo sam da gledam dva talentovana kluba, puna potencijala i igrača sa ovih prostora, kad ono ne lezi vraže, u glavnim ulogama stranci. A baš sam očekivao da gledam domaći proizvod. Sve u svemu, dobra utakmica, ali treba malo ovim mladim momcima dati više ovlaštenja, a ne da mi neki Enis i Denis odlučuju o pobjedniku.

onako

pre 6 godina

@NokiJa
Slusaj , neces ti da mi odredjujes da li nrsto zasluzujem ili ne , drugo ovo nije fasizam pa da nemam drugacije misljenje . Te fore ostavi za "sipku" i ogradu , ta razmisljanja iskljuciva su decja .
Tim je los u odnosu na mogucnosti , ambicije umesto da rastu one stagniraju ili se smanjuju . Igra ne postoji , akcija retko . Ne interesuje me sta prica Covic imam oci . Nikoga slepo ne sledim , imam motiv sportske prirode , hocu da gledam dobru kosarku . Dolazim bar 15 puta godisnje iz unutrasnjosti , placam put , kartu i sve ostalo . Standarde su sami postavljali , nisam Ja , sada kada se vidi da to nije ni blizu , sta treba da kazem pa ok bice bolje .
Samo da znas Buducnost smo prosli na domaci teren prosle sezone , i to sa igrom , razmisli bez EL no party.

slaviša šmigič

pre 6 godina

Iskreno Zvezdi fali pokretljiva četvorka koja igra dobro odbranu.Za Mitrovića u Zvezdi sada dao bih sve živo. Igra 1 na-1 ne donosi ništa dobro.Zvezda je slaba u odbrani,a to joj je bio zaštitni znak,kad zategne odbranu.Ovi ne znaju da igraju odbranu,nadam se,da će Lazić to da promeni trebaju nam skokovi a ja vidim,da trener ne zna dobro engleski,biče teško..

akio toyoda

pre 6 godina

kod zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?

Nebojsa

pre 6 godina

Ovo nevalja nista u odbrani katastrofa u napadu bez ideje . Iskustvo individualnost iskusnih igraca sto sutem za tri poena i dugim dvojkama dosli smo do pobede . Mnogo lopti su nam uzeli pod svojim kosem to utakmicama Aba lige , nesme da se desava . Zelja mi je sto pre da C.Zvezda ispadne iz trke za plejof EL . Zasto ???
Bolje da se fokusiramo na Aba ligu od ovog tima nema sta da se trazi u EL .
Sudije ces nas unistiti zbog trenera i u EL i Aba ligi . Jer nepoznat mlad bez autoriteta i sve sudije ce suditi protiv nas
Veceras je bila pokazna vezba kako ce se suditi protiv C.Zvezde . Velika je greska sto on postavljen za trenera morao je neko sa iskustvom da dodje . Izgleda niko nije hteo da dodje jer svi koji su bili u opticaju hteli su slobodu .A to je sami da odlucuju oko tima , a ne da im neke menadzerske agencije sastavljaju tim .

Hank Moody

pre 6 godina

(Magic, 04. oktobar 2017 22:26)

A da li ti zaista mislis da su svi ti privatni sponzori dobrovoljno dosli u klub za koji mislis da navijas? Ako malo bolje pogledas videces koliko su rukovodeci ljudi tih firmi bliski sa ljudima iz vlasti a odavno se zna da kako bi neki privatnik izrazio zelju da sponzorise KKP, tako bi mu sutra inspekcija pokucala na vrata. Stranim firmama se lako objasni kako se ulazi na trziste Srbije a s'obzirom da je na celu zemlje veliki navijac iz devedesetih, te metode su nesto sto on drzi u malom prstu. A ova dva dva drzavna sponzora koja nam pokrivaju kamate na dugove (a privatnom klubu sa drzavnim budzetom su kamate velikodusno oprostene) su samo slamcica spasa jer vodja zna je KKP ipak preveliko ime i klub da bi ga ugasio a ujedno tako izgubio i jedan procenat glasova. To naravno ne znaci da nece prvom prilikom ali do tada se borimo i postojimo pod svojim imenom, prezimenom i adresom.

ja

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...

Igor PFC

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi!

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!!

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!

Астер

pre 6 godina

Почетни утисци:

1) Игра се шести минут утакмице, а низ Лесорово лице се слива зној као киша.
2) Звезда је направила три везана фаула за 2+1. Ајооој!
3) Фелдину треба рећи да не шутира толико дуге двојке. Ако је већ толико добар нек стане пола метра назад, више ће вриједити погодак.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Bolje zakucavanje je delo Alekse Ilica od prosle sezone, ovde krik komentatora koji navija za zvezdu stvara mnogo veci dozivljaj.

NoName

pre 6 godina

Mislim da se ne razumes bas najbolje 
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji
(Batko, 04. oktobar 2017 23:17)

Pa ako se vratiš na moj prvi komentar videćeš da lepo stoji da nam trebaju dva igrača koji znaju da skoče plus centar. Ali vi vadite delić po delić rečenice koji vam odgovara. Da ponovim? Dva igrača koji znaju da skoče. Plus centar jer Lesor je Štimac ver 1.0.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Mora da se dovede centar koji moze 1 na 1. Zahvaliti se Jovanovicu na saradnji. Da imamo centra tipa Kuzmic da moze sam da odigra napad ovo bi bila ekipa za Top8, ovako ne verujem da je realno, ali ajde ima vremena.

Zelengora

pre 6 godina

Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Hogar, 4. oktobar 2017 22:26)

Pa privatan je klub, ali im je Srbija dozvolila da posluju ovde. Imaju neke obaveze.

ja

pre 6 godina

Očajna igra! Iskreno, polagao sam velike nade u Alimpijevića, ali evidentno je da mora još da se kali u nekom slabijem klubu. Odbrana loša, a napad potpuno stihijski. Ne znam dal smo 5 poena dali iz tranzicije, a to nam je bilo glavno oružje prethodnih godina. Sve što smo dali u napadu je na individualni kvalitet pojedinaca. Feldin, Ročesti i Lesor su vanserijski igrači. Ostaje veliki žal što ne možemo da vidimo šta bi Radonja napravio sa njima...

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.

Quroña

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.

NoName

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21) 

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici 

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ? 

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu
(Batko, 04. oktobar 2017 22:36)

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.

sever

pre 6 godina

Ova ekipa ima potencijal i cini mi se da ABA ne bi trebala biti upitna. Vidi se da su Rocesti, Feldin, Lesort i Antic dobra pojacanja. Mozda tu nedostaje jos jedan centar. Medjutim, neverovatno kako je Bjelica los...mislis da ne moze gore...ali on uvek moze.

NoName

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost. 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34) 

Odnos u skokovima na poluvremenu 
Zvezda 11 def/ 8 of 

Mega 11 def / 3 of 

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ??? 
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...
(Batko, 04. oktobar 2017 21:55)

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Neznam koliko će Alimpijević moći da se nosi sa svim izazovima?! Zvezda je dobila na kvalitet pojedinaca. Ročesti, Feldin i Pero maestralno, Lesor je zver!! Zamalo struje nije nestalo!! Šalu na stranu, mora to još puno da se radi u obrani i skoku, kreacijama..nadam se da će Laza da "zategne" obranu! Danguba kao i uvek dobar u obrani loš u šutu (nadam se da će i njega da krene konačno)! Za Evroligu tanko je to, za ABA videćemo!

drmr

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)

Nema nas, otisli smo na zapad da zivimo kao ljudi

Астер

pre 6 godina

Утисак број 4.

23 секунде прије краја прве четвртине у игру по први пут улази повратник у Звезду Антић и добија велики аплауз.

Напад је за Звезду, лопту води Рочести, а затим је добацује иза леђа Пери Антићу. Он зна шта треба да ради: лаган шут и тројка к'о кап у задњој секунди четвртине.

Е, то је повратак у великом стилу. :)

Браво, Перо! :)
Ако се по првом шуту сезона познаје...биће весеља!

veliki strumf

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.

Hogar

pre 6 godina

Ova Mega afirmira strance. Šta me briga za Enisa, Bitadzea i Čančara. Gde su naši igrači od 17 do 20 god.
(Zelengora, 04. oktobar 2017 22:15)


Osnuj klub pa razigravaj i Aboridzine, Mega je privatan klub i može da afirmiše koga hoće

NokiJa

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!

Peca

pre 6 godina

Definitivno se moramo fokusirati na aba ligu, a euroliga sta bude bude.Osetili su i Buducnost i Cedevita da su nam sada blizi nego ikad.Gledam malopre Cedevitu ceo mec vodili 20+ pogodili 17 trojki...bice zanimljivo do samog kraja.

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Ozbiljna ekipa je Mega ove sezone, Jaramaz, Rebic, Ennis, Mushidi, Sinovec, Cancar... Mali Bitadze je odlican ali ipak je 99 tako da mislim da bi uz jednog ozbiljnog centra mogli da konkurisu za osvajanje Aba lige.

CINJENICE

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48) # Link komentar
hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!

Censored

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! 

Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! 

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Dajte coveku nagradu za glupost godine - i to naredne.. Nije ti lako buraz..

DedaMiloje

pre 6 godina

Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku! 
(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)

Ajde bre ne lupetaj, čovek 3x osvojio EL, igrao NBA i to vrlo uspešno, izmislio košarku za Veličkovića, Fenerbahče, Olimpijakos, stvarno ne razumem neke ljude, dve utakmice gubite za redom, što nije Veličković povukao i izvadio ekipu. O firmi i kondiciji neću da polemišem.

Magic

pre 6 godina

Igor PFC

Da si bolje citao i da si razumeo Zvezda nije dobila od drzave vec je zaradila od prodaje igraca. Drzava nije dovela HUAWEI vec su oni prepoznali kvalitet. Tvoj tim da se ne bi ugasio od drzave dobio tri sponzora, od grada Beograda 20 miliona.To je ono sto znamio

3D

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.

srb

pre 6 godina

mslm da je najveci problem ove ekipe trener. Nije los nego je mlad i neiskusan, ocigledno je da je ekipa neuigrana sto je i za ocekivati ali verujem da ce se to brzo srediti. Pravo pitanje je da li ce i koliko dugo trebati treneru da stekne sigurnost i autoritet, da pravi akcije a ne individualna resenja glavnih igraca i da svakome od njih da neku ulogu u timu koje ce se drzati i raditi najbolje moguce. Za sada nije ovo strasno lose ali polako, bice bolje pre nego gore

Black

pre 6 godina

U ove dve utakmice igraci sa najvecom minutazom: T. Rochestie (32, Amerika/Crna Gora), J. Feldeine (29, Amerika/Dominikanska Republika), N. Dangubic (24, Srbija), M. Bjelica (33, Crna Gora), M. Lessort (22, Francuska). Kako ono rece "gazda" - ove sezone se razigravaju domaci mladi talentovani igraci!? Prosek godina je 27. Stranaca je 5. Stefan Jankovic u prvoj utakmici odigrao 9min, u drugoj 2min. Sta ce tek biti kada dodju bitne utakmice!? Steta, mogao je da igra u nekom drugom klubu glavnu ulogu, a ovako ce malo tu da sedi pa iduce sezone kao Rakicevic, na kaljenje u KK FMP Beograd.

onako

pre 6 godina

@NokiJa
Slusaj , neces ti da mi odredjujes da li nrsto zasluzujem ili ne , drugo ovo nije fasizam pa da nemam drugacije misljenje . Te fore ostavi za "sipku" i ogradu , ta razmisljanja iskljuciva su decja .
Tim je los u odnosu na mogucnosti , ambicije umesto da rastu one stagniraju ili se smanjuju . Igra ne postoji , akcija retko . Ne interesuje me sta prica Covic imam oci . Nikoga slepo ne sledim , imam motiv sportske prirode , hocu da gledam dobru kosarku . Dolazim bar 15 puta godisnje iz unutrasnjosti , placam put , kartu i sve ostalo . Standarde su sami postavljali , nisam Ja , sada kada se vidi da to nije ni blizu , sta treba da kazem pa ok bice bolje .
Samo da znas Buducnost smo prosli na domaci teren prosle sezone , i to sa igrom , razmisli bez EL no party.

Ida

pre 6 godina

ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.

Igor Pg

pre 6 godina

Kuku meni! Rekao sam kad je otisao Radonja da smo ga ugasili.. Zvezda ista kao i mnoge Zvezde prije Dejana Radonjica.. recimo kao Vukojiciceva daju 100 primaju 90, a trofeja nidje.. Mora cudo da se dogodi da osvojimo Aba ligu ove godine. Nadam se da Covic razmislja da vrati Radonjica u neko dogledno vrijeme. Ova sezona ce nam vjerovatno propasti, ali nema veze jer ako se vrati Radonja to je jos 4-5 godina dominacije. Ako jos neko ludilo bude pa Zvezda osvoji ove godine Aba onda nema kraja nasoj dominaciji..

спортски уметник

pre 6 godina

Размишљање просечног пантера:
Тејлор Рочести у последње две одигране сезоне 18 поена просечно у Евролиги....ма шта то има везе, каже легенда човић да је Ђоко Шалић плаћенији од њега, мора да је онда стварно тако.

Batko

pre 6 godina

Radonja bi ovo resio sa 20 razlike. Po meni ova igra zvezde je bez ideje, samo da se predje pola i suta. Nema dodavanja
(ognjen, 4. oktobar 2017 22:46)

Serti se samo koliko smo igrali utakmica sa Megom "na loptu" ili cini mi se dve utakmice u Mitrovici na produzetke sa Radonjom !
Imali smo 16 asistenicija , sto nije nesto spec dobro, ali nije ni porazavajuce .

ps Dodavanja su u fudbalu

WillyWonka

pre 6 godina

Sjeo sam da gledam dva talentovana kluba, puna potencijala i igrača sa ovih prostora, kad ono ne lezi vraže, u glavnim ulogama stranci. A baš sam očekivao da gledam domaći proizvod. Sve u svemu, dobra utakmica, ali treba malo ovim mladim momcima dati više ovlaštenja, a ne da mi neki Enis i Denis odlučuju o pobjedniku.

kris

pre 6 godina

Mučimo se propisno. Nije ovo igra za nešto značajnije u EL, ali valjda će s vremenom biti bolje. Duga je sezona, trofeji se ne osvajaju u oktobru. Mene lično brine naše građenje skoka u odbrani. Mega ima skoro uvek dva napada, nekad i tri, jer nam uzimaju loptu nakon promašaja. Pitanje je koliko ovaj trener ima znanja i autoriteta da napravi nešto. I na kraju, kao i uvek kad sudi Pukl, sudije u glavnoj ulozi.

veliki strumf

pre 6 godina

Vidim mnogi kazu da bi Dejo pregazio ovu Megu, a vec su zaboravili da je on sa mnogo jacim i uigranijim timom jedva pobedjivao tu Megu, cesto i u produzecima (doduse uvek, ali svaki put tesno). Mi smo zaboravili ono cuveno polufunale u Laktasima 2013. godine protiv Radnickog, kada smo prvi put usli u EL. Damarkus Nelson, Rakocevic, Rasko, Savovic, Simon, Lazic, Skot... Vodili smo 69-60, Radnicki napravio seriju 18-2, na minut i po imali 78-72, kod 78-78 Tariko Vajt promasio oba bacanja na 13 sekundi do kraja (pre toga promasio jos 2), legenda Muta pravio faul a Vuk Radivojevic pogodio jedno za pobedu. Imao je Mijatovic na asistenciju Stivena Markovica potpuno otvorenu trojku za pobedu i El, ali je lopta ostala na obrucu. To je bila Radonjina prva sezona, i da je samo neko Vajtovo bacanje uslo on bi jos tada dobio otkaz! Hocu da kazem da je i njegov pocetak bio jaaako tezak, bice tako i sa Alimpijevicem koji je i mladji i neiskusniji. Pa ipak, poslusajte njegov time out i Mutin danas - Muta otprilike kaze: sta igrate, ne skacete, pustate im suteve... Rasiri mi to... To li je tajm aut iskusnog trenera? Pa ja bih im rekao vise. Alimpije mi odaje utisak da ce biti odlican trener.

Batko

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01)

Mislim da se ne razumes bas najbolje
Ne skaču samo centri i na osnovu toga da gledas odnos skokva .Zato ti kazem da broj centara u ekipi nije relavantan za "skocnost" ekipe ! SKAČE CELA EKIPA kroz "zagradjivanja" , blokade i ostalo. Skok je TIMSKI parametar, a ne pojedinacni. Skok je veceras bio 33/29 . Ne znam sta si ti gledao. U prvom kada si slao komentar, skok je bio jos bolji

Wllaxy

pre 6 godina

AKO DANGUBIC NIJE ODIGRAO + POENE NA SEBE, NECU VISE KOMENTARISATI
(Superheroj_Gailius_sa_planete_NEPTUNas, 04. oktobar 2017 22:53)

U svakom slučaju učini nam uslugu i nemoj više da komentarišeš, pls!

Ja

pre 6 godina

Zvezda, Buducnos i Cedevita su igracki ispred svih, ali ovaj tim Mege je odlican, mislim da ce voditi borbu sa FMP-om za 4. mesto, ne znam kakva je ove godine Cibona, Partizan nema nikakve sanse, vec ima dva poraza protiv 2 autsajdera

veliki strumf

pre 6 godina

Lose stvari u nasoj igri: dosta prodatih lopti, previse promasenih suteva za 3 (cudo da Feldin ne moze da ubaci - Pero ubacio 3, svi ostali 1), dosta pojedenih banana sto ne bi smelo da se dogadja. Vidi se neuigranost ekipe. Vise nego ocigledno je koliko ce znaciti Pero i njegovo iskustvo, ne samo zbog trojki, vec i zbog proigravanja, kod prenosa lopte pod presingom... U prvom poluvremenu on je doneo prevagu. Sporni su mi Radicevic (nije pokazao skoro nista), Dangubic, Keselj (jos ne moze da se vrati), Dobric (bio dugo povredjen, sto se vidi).

Batko

pre 6 godina

Ma super si ti to napisao, samo si jednu stvar zaboravio : igramo sa Megom, zamisli šta će biti kad dođe Jan Veseli npr. Ako ti smatraš da je super što mi od Mege dobijamo 5 rampi do poluvremena, i imamo podjednako skokova onda u redu. Da te podsetim da smo protiv Olija imali 27 skokova manje. A Oli nije baš skočna ekipa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 22:21)

1. Moj odgovor je bio na tvoju konstataciju da nam je loš skok na OVOJ utakmmici

2. Kakve veze imaju rampe sa skokom ?

3. Sta ce biti kada dodje EL videcemo, nista u napred ne pricam.Podjednak broj skokova je u ODBRANI, u of skokovima smo mnogo jaci na poluvremenu

Hogar

pre 6 godina

Moram da pitam nesto. Posto se cesto prica o nedolasku na fudbalske utakmice, prozivanja sto vas nema protiv ovih, gde ste protiv onih. Beogradjani, gde ste ako ne mozete da nakupite 15000 na Marakani, ali zasto vas ni ovde nema, ne moze da dodje 5000 beogradjana? Da ne pricam sto se bojkotuje, a hocete da gledate EL? Pa ovi momci treba da se podrze i u Aba! Ja sam iz Kv-a i ne mogu da idem na svaku, kao i vecina, ali vama je to ispred nosa.
(3D, 04. oktobar 2017 22:26)
Odlično je ovako, može čovek da dodje i sa detetom i sa prijateljima i da uživa u košarci.

oberin martel

pre 6 godina

Ti i dalje ne razumeš. Mega ima jednog centra, a taj ima samo 19 godina, i protiv takve ekipe mi imamo podjednako skokova. Nemoj da mi vidiš statistiku gde imamo dva skoka više, protiv jednog centra moraš da imaš 20 skokova više. Možda smo imali više skokova večeras, ali je skok i večeras bio katastrofa.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 23:01

Svašta. Kao da samo centri skaču i kupe skokove. Deder, pogledaj ti malo statistiku neke utakmice pa vidi kome se sve pišu skokovi.

srbija1389

pre 6 godina

Kako bi nam dobro dosao ovaj Enis,ili onaj Ros,treba nam jos jedan dobar plej. Ali Pero je cudo... Svaka mu cast. Veliko pojacanje. Uz pomoc jednog centra,Pero moze igrati 10-15min. neophodan suter,pozicija tri "najtanja". Mada i ovako smo DOBRII

uzmi zvezdo titulu sa manjim brojem bodova

pre 6 godina

Za ovog sto pita gde su nasi igraci u Megi, Jovicic, Marjanovic, Miskovic 99, tu su i Jaramaz, Rebic, Lazic malo stariji.

Batko

pre 6 godina

Kako navlače sudije za Zvezdu, sve je tu jasno. Otvorio malo da vidim utakmicu, a odmah dve nepostojeće lične u napadu dosudili Samardžiskom. Više ni ne moram da gledam...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ja, 4. oktobar 2017 21:48)

Da pratiš kosarku , znao bi da je ove godine doslo do promene pravila u postavljanju blok,ali ok. Tek je pocetak sezone, upoznaces se sa time, a do tada pusti kompleksima da šibaju...

Toto-ko-tunjo

pre 6 godina

Generalno loše. Mno igrača Bleica skoro 30 minuta na parketu a ni 10 poena. Ove godine će biti vuci potegni aba a euroliga nista
(prca, 4. oktobar 2017 22:50)

Ma strasno... Nekako ces valjda zaspati?

zemunski kej

pre 6 godina

Zvezda ce da pobedi sa jedno 4 kosa razlike ali Mega je timcina, Sve buduce zvezde ovaj Goga Bitadze ima 18 godina,sve klinci .Mosko je carobnjak ,gde nalazi ove talente svbake godine,Inace ovaj Enis je Klipersima dao 35 koseva onima iz NBA.

Snake

pre 6 godina

Dobro je.Druga pobeda u kojoj smo videli deo repertoara Feldina i preiskusnu igru Rocestija.
Brine odbrana igre 2 na 2 sa Lesorom na centru.Svako njegovo duboko izlazenje na pleja protivnika kaznjeni smo sa 2 lagana poena ili sa 2 bacanja jer pored loseg iskakanja nije bilo strane pomoci .Lose gradjenje obruca ce definitivno biti najveci problem ove ekipe.Ono sto nikako nisam ocekivao je veliki broj izgubljenih lopti i veliki broj primljenih poena (u prvoj 77,veceras 80) sto me malo podseca na ekipu sa Rakocevicem gde se sve svodilo na veci broj datih.Ne kazu dzabe da napad donosi pobede a odbrana titule.

Норис

pre 6 godina

Резултат (90:80) скоро идентичан претходном мечу против Морнара (88:77), а ипак потпуно другачија утакмица. Прву је Звезда добила лагано, а у овој је морала да се помучи. Водила је преко 10 разлике, али је дозволила Меги да изједначи у последњој четвртини.

Но, Рочести је показао класу: за разлику од прве утакмице где није изгубио ниједну, данас је изгубио пет лопти, али је лагано дошао до 26 поена за само 25 минута. То и јесте његов највећи квалитет - може да постигне много поена уз одличне проценте: 6/8 за два, 4/7 за три и 2/2 са пенала. Такође, имао је шест асистенција и два скока.

Од ових најважнијих појачања, данас се можда ипак најбоље показао Фелдин. Имао је најбољи плус/минус индекс у екипи (14), али га је данас боље служио шут: 7/10 за два (супер) и 1/4 за три (није страшно) и 4/6 за један поен (океј, може и ово мало боље)...21 поен, 5 скокова, 2 украдене лопте, 5 фаулова над њим. Доста активан и користан. На жалост, направио је и два фаула за 2+1.

Лесор је разбијао против Морнара, али против јаче екипе вечерас - није га било. Замерио сам му у прошлој утакмици само 4 скока, а данас је био још гори: само 2 у 23 минута игре. Мислим да бисмо с њим у бројним утакмицама могли имати доста проблема јер има добре физикалије али слабу кошаркашку интелигенцију. Нема га на правом месту у тимској одбрани, не сналази се у ситуацијама које су иоле нетипичне... Прошли меч индекс +30, овај +1...
На срећу, против једног броја ривала ће бити употребљив.

zmaj

pre 6 godina

Zvezda dosta losija u odnosu na predhodne sezone, trener nema iskustvo ni snagu da nesto promeni.... Aba liga verovatno finale protiv Cedevite pa sta bude...Buducnost iz prikrajka moze iznenaditi Mega bolja neko prosle godine mada je to trgovinska radnja vise nego klub ocekujem odlaske i dolaske tokom sezone a moj Partizan nek mu je bog u pomoci...

Dejan CZ

pre 6 godina

Raduje napredak Jovanovica...sa onim drugim ice poteze...Umesto Keselja Radanov bi bio svrsishodniji igrac,zbog godina mladalackog poleta i bolje kontrole lopte.Jankovicevo i Radicevicevo mesto strci.Rocesti izrasta u pravog vodju ali nece moci sam...

Ivan

pre 6 godina

Ovo prva sezona posle bas dugo vremena da Zvezda nece imati domace igrace za glavne napadacke snage ekipe. To su sada definitivno Feldin, Rocesti i Lesor. Ali to je svakako dobro za Evroligu, jer su u pitanju izuzetno iskusni i provereni igraci, koji ce znati sta da rade kada se lomi utakmica. Mislim na Feldina i Rocestija, Lesor je jos mlad, ali imace i on bitnu ulogu i tamo bez dileme. Anticeve role ce takodje imati veliki znacaj, a tek treba da se prilkjuci i Laza , bicemo jos jaci u odbrani.

Batko

pre 6 godina

Zvezda loša. Fale barem dva igrača koji mogu da skoče. Previše skokova dozvoljavamo. Fali centar, Lesor nema visinu, inferioran u odnosu na Bitadzea, zamislite šta će biti protiv evroligaskih centara, Keselj promašaj decenije... Cedevita je mnogo bolja od nas, nažalost.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (NoName, 4. oktobar 2017 21:34)

Odnos u skokovima na poluvremenu
Zvezda 11 def/ 8 of

Mega 11 def / 3 of

I ti kazes onda da na ovoj utakmici dozvoljavamo previse skokova ???
Na prosloj da, na ovoj je skok mnogo bolji, ali ako ti kazes da nije...

milence

pre 6 godina

Za pocetak sasvim zadovoljavajuce. Idemo korak po korak. Mozda fali jos jedna jaca petica, ali jos je rano za analize. I ranija zvezda je jedva pobedjivala Megu, samo polako.

kiseli

pre 6 godina

Au komentatori pa tek je drugi mec zavrsen a vec vidite da nista ne valja! Bice sve ok samo treba malo da se uigraju, neki igraci su tu tek mesec dana!

severnjača

pre 6 godina

Komedija od sudjenja, Rebicu svira faul u napadu u trenutku kada Radicevic dize ruku za faul. Kako god...
(marko, 4. oktobar 2017 22:38)

Suđenje je bilo vrlo loše i čudno ali na štetu obe ekipe! Lesor je dobio nesportski faul iako je imao loptu u rukama i nehotice zamahnuo i oborio protivnika! Sve u svemu, sudije nula, Zvezda ponovo ima problem da zagradi skok u odbrani, nema uvežbanih akcija umesto solo poena (na račun trenera), raduje povratak Feldina, Ročesti odličan, Pero se samo zagrevao a ostali se još "pronalaze"! Ništa za brigu, Mega je uvek bila "napaljena" protiv nas i uvek je bilo tesno! Pored toga, imaju mnogo dobre igrače (Bitatze i Enis) i biće u vrhu tabele!

Lepi Cane

pre 6 godina

Mala laicka zapazanja:

1. Jovara - Rocesti, to je tu negde, prvi vise asistencija, drugi bolji poenter, ne gubimo nista

2. Radicevic - Walters, i Nejt je bio bolji. Radicevic vrlo spore noge u odbrani, u napadu gotovo nevidljiv.

3. Djenka - Feldin, to je tu negde, s tim sto je Djenka vise delija, ovaj 'ladan

4. Dangubic = Dangubic, stagnacija, za sada, Dobric isto

5. Simon - nema zamene

6. Luka - Lesor, ja bih to poredio, pre sam za Lesora, mada mora to mnogo bolje. I svakako bolje od onog centra sto nam je dosao na pola sezone iz Turske, ni imena mu se ne secam.

7. Milko - Pero, ne treba nam Milko, treba nam jača petica. Pero svakako ima mesto.

8. Jovanovic i Jankovic - za sada kuku majko, cak i Lazarevic ostavlja bolji utisak, ali nema zamene za Guduru.

9. Alimpijevic, tek slede teski ispiti, videcemo. Laza ce malo da mu stegne odbranu.

10. Bice remonta.

Dulo

pre 6 godina

Shvatite nema Dejana Radonjica i njegovig strucnog staba nema ni one odbrane ni tvrde igre !
Gazda je rekao da je novi ciklus i cekace se trener kao sto se i Radonja cekao , tako da spremite se za jednu do dve godine ludnice !

Goran

pre 6 godina

Zvezda pobeđuje na kvalitet i mišiće. Ne sviđa mi se što smo postali američka ekipa (trči i šutni). Nema kombinacija u napadu. Sve jedan na jedan. Trener je mnogo nervozan i svojim reakcijama unosi nervozu u ekipu. Nisam siguran da će tako da izgradi autoritet kod igrača. Nekako nešto fali. Videćemo u narednom periodu kako će sve to izgledati.

BBRS

pre 6 godina

БРАВО ЗВЕЗДО 💥! Поздрав за Јулију ❤ 😔
Komentar poslat sa mobilnog sajta m.b92.net (ВЕЧИТИ ДЕЛИЈА, 4. oktobar 2017 23:13)

Брат Вечити Делија је најјачи, са Анице прешао на Јулију, мења их као чарапе ;)

Censored

pre 6 godina

Kakva je klasa ovaj Antic. Vidi se da samom pojavom menja igru i u odbrani i u napadu. Jednostavno smo neverovatnu premiju dobili dovodjenjem njega.
Nadam se da ce ovi mladi da pokupe fore od njega i Milka.

O trojkama da ne pricam, to je slag na torti :)

Batko

pre 6 godina

Lose igramo. Nema protoka lopte, mnogo napada se nerezonski zavrsava, prodaju se lopte. Dopustamo velike serije Megi, brzo nam istope dvocifrenu prednost. U 3/4 primili smo cak 25 poena, sto je nedopustivo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (veliki strumf, 4. oktobar 2017 22:32)

Mega nas je oduvek "mučila" . Prosle sezone smo ih dobili relativno lako (u Bg 96:76 u Mitrovici 69:81), ali stalno su se "vracali" (osim u prvoj u Bg gde su oni odigrali katastrofalno lose). God dana pre toga u sezoni 2015/2016 smo ih i teze dobijali (76:70 i 78:79) sto govori da nam "ne leze" , pa je ovo veceras jos i dobro ispalo
Imali smo 16 asistencija, ali se vidi da jos ima "prostora" za napredak.

strucnjak

pre 6 godina

Ljudi da se ne lazemo dok se ne odigraju 3,4 meca Eurolige prerano je za bilo kakav komentar o snazi tima, a svi mozemo da primetimo lose gradjenje skoka, neka ispadanja u odbrani, odredjene slabosti u reketu itd.

Lepi Cane

pre 6 godina

 zvezde najbolji rocesti i feldin kod mege bitadze i beli cuperak. 4 stranca najbolji igraci utakmice. srpski igraci u najboljem slucaju epizodisti? iako uma 2 po ede ne svidja ni se igra zvezde ove sezone, previse suta za 3 poena, veceras je sut sluzio, za 3 loena oko 40%, ali kada stane sta onda?
(akio toyoda, 04. oktobar 2017 23:56)

A ti idi navijajaj za tvoj raspali Partizan.

BBRS

pre 6 godina

Braco Delije,
sa ponosom primecujem da je dosao i taj dan kada u komentarima mogu da procitam kako ljudi (isti oni koji su ga pljuvali) pisu kako bi ovo Radonja dobio sa 20 razlike, kako pojma nemamo, kako trener ne valja, kako ce biti gusto u ABA...
Oduvek sam sumnjao,ali sada sam siguran da su navijaci KKCZ najgori na svetu.
Zamislite da je ovo Mega dobila.
Da li bi iko od vas napisao : NEMA VEZE, IDEMO DALJE, GLAVU GORE!
Sramota smo, ne zasluzujemo ni ove igrace, ni one od prethodnih sezona, a ponajmanje da Radonju sada idealizujemo, nakon 3 godine pljuavanja ...
Korektna utakmica, bice bolje!
(NokiJa, 4. oktobar 2017 23:46)

Радоњизам не заборављам док сам жив !!!
Браво за коментар !

slaviša šmigič

pre 6 godina

Iskreno Zvezdi fali pokretljiva četvorka koja igra dobro odbranu.Za Mitrovića u Zvezdi sada dao bih sve živo. Igra 1 na-1 ne donosi ništa dobro.Zvezda je slaba u odbrani,a to joj je bio zaštitni znak,kad zategne odbranu.Ovi ne znaju da igraju odbranu,nadam se,da će Lazić to da promeni trebaju nam skokovi a ja vidim,da trener ne zna dobro engleski,biče teško..

KAZNA KRU

pre 6 godina

U slučaju da na polusezoni u igri Crvene Zvezde ostane nešto idalje da škripi, obavezno treba dovesti jedno do dva pojačanja kako se ne bi previše rizikovalo i kako se ne bi ispustio trofej u ABA ligi, ali nadajmo se da će do tada već sve biti kako treba, jer ovo do sada nije bilo baš najbolje i onako kako bi stvarno trebalo da bude.

Норис

pre 6 godina

Да додам и ово, пошто сам у претходном коментару углавном анализирао учинак страних појачања (Рочестог, Фелдина и Лесора): ОДЛИЧНО је што је Звезда овако почела сезону. :)

Две утакмице - две победе.
Није лако добити Мегу јер они имају квалитетне играче, исти систем и истог тренера, и никад се не предају. Они су екипа која на једној те истој утакмици може по неколико пута да стигне предност од 10 поена за тили час. Недавно су губили против Цедевите двадесетак разлике, а на крају је била драма. Они су такви.
С обзиром да имају добар ростер, а ове године не играју Европу, моћи ће доста да тренирају и да се припремају за абалигашке утакмице.
Мислим да су озбиљан кандидат за улазак у најбоље четири екипе.

Браво још једном за Звезду. :)
Сад је на реду прво гостовање.
Олимпија.
Мега је архивирана, нови противник је представник европског првака у кошарци!
Напред, Звездо моја! :)
Ако си могла да победиш екипу у којој игра првак Европе Чанчар (направио пет фаулова за девет минута), можеш и екипу у којој више не игра Препелич. :)))

Гремо, фантја. Хоћемо 3:0 против Олимпије, па онда она иде "Devotion" наредне седмице.

Dulo

pre 6 godina

Grobarska mediska masinerija je izmislila da smo dobili nekih 70 mol od grada !!!
Samo je istina da su oni dobili 20 mil i niko vise a uz to od RTSa za neka kao mediska prava 20mil kao da su Barsa !
Mislite o tome !!!

dusan

pre 6 godina

radonja je uigravao ekipu 3 godine ...nov trener i potpuno nova ekipa a od ovog decka trenera ocekujemo odmah dobru i efikasmu igru . pa nije fer!
mislim da ce u ovom slucaju trener nauciti mnogo vise od svojih igraca nego obratno.

zvezda sa ovim sastavom igraca je ekipa za visoke domete u evropi .kroz aba ligu ce izdominirati kao nikad do sada.

Nnn

pre 6 godina

Dobili ste 2,5 miliona od drzave, javno izgovorio vas predsednik, plus jos jedan drzavni sponzor, Huawei ako neko ne zna, jedva igrate sa raspalom Megom, a nas ismejavate zbog poraza od Mornara i MZT-a koji ce sigurno biti medju 5 najboljih u ABA ligi! Nadam se samo da necete ponovo da nas izbegnete u plejofu!!! Usput, Velickovic je za ovog Antica izmislio kosarku!(Igor PFC, 04. oktobar 2017 22:10)
Misliš ismevate?

idi

pre 6 godina

@ps Dodavanja su u fudbalu
(Batko, 4. oktobar 2017 23:01)

Ne Batko, gresis. Dodavanja su i u kosarci i u fudbalu i u rukometu... svuda. To je srpska rec. Asistenciju su nam u jezik ubacili polupismeni komentatori koji hoce da se prave pametni. I asistenciju i niski post i back door i mnoge druge izraze koje su preuzeli od americkih kolega.
(Ida, 4. oktobar 2017 23:23)

Asistencija je jasno odredjena i predstavlja zavrsno dodavanje posle koga se poentira bez dodatnog driblinga, a dodavanje je i kada loptu das sudiji da ti je vrati za slobodno bacanje ili je vratis golmanu zato sto ne znas sta ces sa njom!

A kada se vec pravis toliko pametna i guras nos gde mu nije mesto prevedi nam pick and roll, pick and pop, match up, alley up........i jos po nesto sto polupismeni preuzese pored nasih reci?

Ili nesto sto ti je verovatno blize kao selfi, reality.....pa nesto malo dalje kao software, hardware, interface, laptop, desktop.....

Sve je to prevodivo i prilicno glupo zvuci kada ga prevedes, pa tesko da ce ikada iko, koliko god bio polupismen, da koristi i jednu drugu rec osim ovih koje pozajmise i nikada ne vratise americkim kolegama!

coldplayer

pre 6 godina

@nokija
Sto se sekiras druze.Koji navijaci?Ovde njih 90% klinaca mlati i to je sve.Nisu to navijaci a ni znalci ovog sporta.Opusti se.

milansm

pre 6 godina

Bicu malo pesimistican,ali po meni ako zvz bar ili priblizno bude imala pobeda kao prosle sezone u el, to ce biti veliki uspeh...,cini mi se da smo tanki na rosteru,ispucavaju se trojke,vidi se neiskustvo i kod Lesora,pogotovo kod Jovanovica,o Jankovicu da i ne govorim...,ne znam,Feldin 20 poena,ali meni je Đenka bio korisniji igrac u odbrani pogotovo...,neiskusni Alempijevic...,ima tu jos igraca koje treba dosta nastelovati...,ima tu mesta za jos dosta napretka,...,evo,neka me iznenade kao i prosle sezone...,pozdrav!

ko o čemu

pre 6 godina

nokija@

Nema potrebe da generalizuješ i u isti koš stavljaš sve navijače, a to zasnivaš po komemtarima par frustriranih internet paćenika koji samo čekaju bilo kakav razlog da upute kritike, ustvari nezadovoljni svojim sopstvenim životima. Ovaj potpuno novi tim ima podršku verujem svih normalnih zvezdaša. Biće ovo opet dobro ako se po jutru dan poznaje, a nama zbog evrolige ide u prilog da imamo neizvesnije utakmice u aba ligi....

загор

pre 6 godina

@akio toyoda
поредиш неупоредиво. поредиш странце ветеране са нашим омладинцима. наши клубови немају пара ни да задрже играче типа јовић, гудурић... а камоли да доводе наше најистакнутије репрезентативце. мислим, било би дивно да је у партизану нослиац богдановић, у твезди дуо теодосић - бјелица... али је то толико очигледно нереално, да о твом коментару не вреди расправљати.
проблем србије није што нема талентоване играче. напротив, "проблем" је што су ти играчи толико талентовани да су једноставно прескупи чак и за већину евролигаша, а камоли за аба лигаше.
ево ти нпр. раданов. сад је незрео за звезду, а за 2 године ће моћи да игра нба или у ел да забоде уговор на милион евра као неки 7. играч реала нпр. и кад ће он да буде носилац у звезди? никад.
стварно би било лудило да звездина постава 2020. може да буде јовић, раданов, гудурић, дангубић, бјелица, кузмић... али требао би нам буџет 30 милиона евра. са друге стране не иде ни да неки кршеви буду носиоци само зато што су срби. тај ниво непрофесионалности, фала богу, нећемо прихватити.

Batko

pre 6 godina

hahahha...sta covek sve nece da procita. Ove sezone cete biti topovsko meso u evroligi, imate krs ekipu!
(CINJENICE, 05. oktobar 2017 10:17)

Kako da pocnem komentar, sa "hahaha" kao ti....?!
Ok, hahaha koliko ljubomore kao simbola nemoci u tvom komentaru

objava

pre 6 godina

Pre nego sto krenu porazi kojih ce biti ove sezone, Alimpijevicu ce trebati dosta vremena da pronadje svoj sistem, nije lako posle Radonjica biti trener u Zvezdi. Klub stoji iza Alimpijevica i on ce sigurno imati podrsku maksimalnu. Potrebno je strpljenje veliko i neka se ne ocekuju rezulati kao sto su bili u zadnjih par godina. Ako hocemo da imamo dobru pricu trener mora imati podrsku dok se ne stabilizuje i pokaze onda sta moze.

Hasta la vista, activista!

pre 6 godina

@drmr verovatno kasiras na zapadu na nekoj trafici pa zivis kao ljud ako nesto i radis.muka mi je ovih zapadnjaka
(mur, 4. oktobar 2017 23:49)

Ma kakvom crnom zapadu!? Na zapad idu ljudi koji imaju šta da ponude; rad ili znanje. Ovaj sedi kući u stanu koji mu je keva otkupila devedesetih za par stotina DEM i ...to je to. Samo sedi.

coldplayer

pre 6 godina

@veliki strumf
Nije bas tako kako kazes iako podrzavam Alimpija.Radonja je preuzeo trenersko mesto pred sam pley off,tj polufinale a to nije sezona vec utakmica na ispadanje i to najvaznija.A tako preuzeti ekipu u tom momentu nije nimalo lako.Imao je srece tada koju je kasnije i opravdao kroz ove godine.A da bi dobio otkaz budi siguran da ne bi.Poredjenje ti nije najbolje.Alimpiju sve najbolje.

Lars

pre 6 godina

@zelengora

Neka na svaka cetiri draftovana stranca izbace jednog naseg u NBA i ja cu biti relativno zadovoljan :)
Mega je privatan projekat sa jasno definisanim ciljevima i u tome trenutno ne postoji uspesniji klub na planeti. Vise mi smeta kad vidim petorku moje Zvezde sa jednim igracem iz Srbije mada savrseno razumem da takmicarske ambicije i nedostatak ozbiljnog budzeta ne dozvoljavaju neznije tranzicije timova nasih popularnijih timova. Takav prisak ne trpi igrace u razvoju koliko god talentovani bili i za njih je Mega savrsena sredina. Cena je manjak slave ali izgleda da je ovim generacijama to manje bitno. Drugo vreme, drugi motivi i to je ok, svidelo se meni ili ne. Samo nek se igra dobar basket.

nostalgija

pre 6 godina

Evo vako, da smo prošle sezone imali Ročestija namesto Voltersa i plus Peru Antića uzeli bismo Euroligu, a vi sad možete, a i ne morate tome da verujete, ali bar na trenutak razmislite o tome.
(Quroña, 4. oktobar 2017 23:48)

Kao prvo; Rocesti sigurno ne bih dosao da bude drugi plej, jer tesko bi pored Jovica igrao vise od 15 min. Ali ajde, recimo da je i bio pomogao bi da udjemo u plej of, jer nas se Joviceva povreda kostala istog. Ali titula u EL... tesko.

pedja_71

pre 6 godina

Cedevita ove sezone osvaja abu.
(o,je, 4. oktobar 2017 23:55) # Link komentara

Tako je, bre.
Kao i prošle godine, pretprošle, one tamo.....

Komunalac

pre 6 godina

Vi sto kritikujete tim posle 2 relativno lake pobede, pojma nemate o kosarci! Tim jos nije ni kopletiran igracki (fale Lazic i Dobric), bice to sve ok...I jos nesto, sta bi tek bilo da smo obe izgubili kao groblje? Momci samo napred, bice sve kako treba kad bude najvaznije!

максимум

pre 6 godina

@нокија
трипујеш се. регуларни људи ретко пишу коментаре, али зато хејтери не пропуштају ни једну вест. то им је терапија. због тога се читајући коментаре стиче лажан утисак да смо сви хејтери. заправо нисмо.
иначе што се спортске публике тиче, нагора је београдска фудбалска публика. и то не она са стадиона, него ликови који гледају по кафићима. ти урлици, мрзитељски коментари, увреде на рачун наших играча... то не да нема нигде у србији, него нема нигде у свету. и сигуран сам да ти ликови дневно оставе бар по 10-15 коментара по порталима. наравно крајње негативних.

Лала из Баната

pre 6 godina

Дежурни пљувачи, сачекајте да прође који месец па онда коментаришите.
И Радоњу сте пљували, а кад је рекао да вероватно неће продужити уговор, било је „Радоња остани„.
Морате људи да схватите да ова екипа креће од нуле, да ће бити свакаквих резултата док се играчи не упознају.
Е, онда ћемо да гледамо праву Звезду
Стрпљење је врлина!

laf

pre 6 godina

Trener nedorastao timu. Dejo vrati se!
(oberin martel, 04. oktobar 2017 23:29)

to verovatno jedan od onih što je pljuvao deja posle svake tekme...

cole

pre 6 godina

potpuno novi tim, novi strucni stab...a u prve dve utakmice sigurne pobede. iako se mnogima cinilo da ce nas mega dobiti, lagano su igraci koji su i dovedeni da preuzmu odgovornost, to i uradili. osim jankovica u ove dve utakmice, pojacanja vise nego solidna. u prvoj je lesor radio sta je hteo, mega postavila odbranu sa akcentom na njega, ali su onda odradili rocesti i feldin. pero usao, odradio, izasao. vise nego dovoljno od nekoga ko 4 meseca nije igrao. jovanovic bi mogao biti totalno otkrovenje, sjajan u skoku, ne libi se da sutne a ima jako mekanu ruku, nedostaje mu samo malo iskustva protiv namazanih centara protivnika. radicevic ce zlocestiju biti mnoooogoooo bolji back up nego volters jovketu, uz napomenu da je zlocesti kompletniji od jovketa, pa uz primarni pokusaj asistencije i proigravanja, zna jakooooo dobro da poentira iz svih pozicija. sto je za jovketa bilo skoro pa neizvodljivo. jeste jovke znao da u jednoj utakmici zategne i do 15 poena, ali u jednoj! a zlocesti ce po svemu sudeci to raditi na svakoj. bar 15, ako ne i mnogo bolje od toga. ostajem pri tome sto sam pisao na pocetku sezone, samo jos jedna stabilna petica a la cirbes, pa da lesor ima lufta i na
laznoj cetvorci a da jovanovic bude njima back up i bila bi to vise nego dobra evroligaska zvezda. mada, mozda i ovako moze, kad pero udje u kakav-takav takmicarski ritam i kad se lazic postavi ispred svih. odlicna zvezda u prve dve takmicarske utakmice, samo tako i dalje!

coldplayer

pre 6 godina

@onako
Pricas neutemeljeno.Start je sezone a sve se promenilo pa i trener.Ako se setis kako smo poceli pre dve sezone videces da je bilo i gore pa na kraju ispade prilicno dobro.Verujem da si i tada slicno pricao.Ambicije ne stangiraju druze.One su FENOMENALNE kao i ovo sto klub radi s obzirom na situaciju u drzavi.Vucko ne da pare iz nama poznatog razloga , a klub se sam snalazi i to radi ODLICNO.Vidis i sam da smo sve prodali.Samo zlonameran moze da kaze da nam neko pomaze a mi prodali skoro sve sto je valjalo.Nemoj da sanjas da smo Real ili Makabi jer nismo.Finansije su svemoguce.Mi se snalazimo i u tim vodama dobro iako smo najslabiji u tom pogledu.Budi srecan sto je i ovako stanje jer moze puno gore.Seti se samo kako je pre par godina bilo.Aj zdravo