1. koliko god bilo tesko ne moze se ici protiv pravila. da li je njen skok bio najduzi? naravno. da li je broj bio nedovoljno dobro pricvrscen? jeste. da li je skok nevazeci kao i rezultat u slucaju dodira broja sa peskom odnosn ako broj otpadne? jeste. kraj price. zao m ije nase lepotice ivane koj usu ponele emocije kao i ASS, ali tako je kako je. mozda bi pravila po pitanju broja trebalo da budu fleksibilnija bas iz ovih razloga.
  (NeverSayNeverAgain, 6. oktobar 2017 12:15)

  # Link komentara

 2. Kakav danak neiskustvu...:)))))
  (chrisjackson, 5. oktobar 2017 18:46)

  # Link komentara

 3. Pravila su bila jasna to vece, jesu ta pravila glupa, ali tako je, to sto vecina voli da bude Kalimero i vice nepravda to je druga stvar!
   (Kol, 4. oktobar 2017 20:00)

  # Link komentara

 4. Jao, muceni mozgici autosovinisticki dobili krila, razlog za radost veliku. Naravno da je trebalo zaliti se sudu u Lozani, jer su ti snimci kao jedini merodavni za merenje duzine skoka trebali odmah biti dati na uvid, a nisu. Sta ima tu Ivana ili bilo ko da se izvinjava? Sada je sve razjasnjeno, ostaje cinjenica da je Ivana zlato izgubila zbog glupog pocepanog papira i to je to, mozemo i moramo dalje.
   (my way, 4. oktobar 2017 18:06)

  # Link komentara

 5. @mm
  To je bio odlucujuci skok
   (muamua, 4. oktobar 2017 17:48)

  # Link komentara

 6. @znano je Slažem se.
  (istina, 4. oktobar 2017 17:45)

  # Link komentara

 7. Moze li mi nekoo objasniti da li je pesak na doskoku idealno ravan, da nema nigde niti jednog traga pa oni primete da je broj sa ledja napravio mali trag pri doskoku ?
  (Borislav, 4. oktobar 2017 17:42)

  # Link komentara

 8. sto su se uopste bunili ... kad je ona za strane medije rekla da je 4. ...?
   (goran NS, 4. oktobar 2017 17:42)

  # Link komentara

 9. Nije joj u svakom skoku zasmetao papir.
  Ako joj je pri jednom skoku zasmetao papir imala je ostale pokušaje da pokaže da može bolje.
  Ona je mnogo puta dokazala da može bolje, ali na ovom takmičenju je bila četvrta i to je realnost.
  (mm, 4. oktobar 2017 17:40)

  # Link komentara

 10. (gruja, 4. oktobar 2017 17:01)

  godinama skace i nije naucila da pazi i proverava te banalne stvari? eto, sad je nadam se naucila, isto sto je naucila da ne vezuje vise kosu u rep itd.
  (mrk, 4. oktobar 2017 17:31)

  # Link komentara

 11. Koliko smo bolesna nacija naucena da mrzi svoje i da seni pred strancima,koliko likovanja zbog necega sto mozda jeste po pravilima ali nikako nije po pravdi i upravo se zbog ovog slucaja pravila menjaju.Najgore od svega je sto ovakve stvari psihicki ubijaju sportiste,i sada kada treba Ivani da damo podrsku da se oporavi od ovoga mi jos sipamo kofu fekalija na njenu glavu,jer je,zbog toga sto se bavi neisplativim sportom, prinudjena da se javno zahvaljuje drzavi na pomoci,i to je kvalifikuje za bota i sl.Niste vi nista bolji od ove vlasti,i prosto ne zasluzujete bolje moj narode.
  (guru, 4. oktobar 2017 17:13)

  # Link komentara

 12. Ја сада по мало не разумем ове из АСС. У старту је било јасно о чему се ради. Број који лелуја, при доскоку једним крајичком се забада у песак и прави сасвим мали али видљив траг. Огромна је штета што се то десило али десило се. Наравно може изузетно криво да буде и Ивани и сваком од нас , али таква су правила, мери се последњи траг у песку. Не разумем само позицију савеза. Ништа они додатно нису добили као нови доказ, све је ово било познато, а испада као да су тек сада сконтали. Максимум што је савез могао је да про форме упути протест јер је реч о броју који јесте део опреме али да граде неку причу у стилу специфично је све то и мало су,могли да петљају али са очекиваним одговором. Овако, испада као да је неко рекао да је све то немогуће него судије нису виделе а сада тек након фотки, зумираног детаља као да су изненада прогледали и констатовали да је ипак број направио траг.
   (Aлександар, 4. oktobar 2017 17:04)

  # Link komentara

 13. oprostice ti djura sto te tukao
   (srđan, 4. oktobar 2017 17:04)

  # Link komentara

 14. Kao i Novaka sto kinje za svaku sitnicu...nedaju ameri da budemo vodeci u necemu.... :(
  (Joe, 04. oktobar 2017 16:55)

  Šta su ti amerikanci krivi što trener ili ko zna ko nije dobro zakačio broj, a pravila su pravila, meri se od poslednjeg traga. Dokle ćemo svoju krivicu prebacivati na drugoga.
   (Eleftherios, 4. oktobar 2017 17:03)

  # Link komentara

 15. Radost radost autošovinista! Rubriku samo za njih: Svet Sport Auto pa i AŠR - AutoŠovinistički Raj. Svaki dan vesti kako je neko ovde ispao smešan, glup i izmislio sukob sa svetom pa da budu srećni svakog dana.
  "Dobili smo snimke"? Koje? Što se ti snimci ne objave?
  Odmah je bilo jasno da je treba 3D rekonstrukcija od više snimaka iz više uglova kamera visoke rezolucije i - velike brzine (tipa 60 snimaka u sekundi). Potrebna je od pre skoka - jer pesak nije bio skroz poravnat - pa onda i za sam doskok. Najzad gde je tumačenje pravila? Sećam se onomad za Čavića pre finalne trke niko nije znao da je pobednik u plivanju onaj ne koji stigne prvi nego ko prvi pritisne senzor sa 120 grama težine - to smo pravilo otkrili kasnije. I ovde - oprema je dres pa i pertla, ali da li je oprema broj, koji je na dresu, koji je na telu? Jer samo je oprema oprema - broj je iznuđeni zvanični dodatak a oprema nije sigurno. Koji joj je još pride dokačio ne trener nego zvanična osoba na zaletištu? (Te ne likujte da su ona i trener krivi...)
  Bez snimka "poleglog" rakursa sa nivoa peska gde se (ako se) vidi kako landarajući broj vesla i pomiče pesak mi ne znamo; dovoljno je da se malo peska pri istiskivanju otisne i unazad, da ga nakupi landarajući broj i sasfulja poravnato kao salvetom - i eto "traga". A i tada: da li je od njih dat broj - njena oprema? pa da važi taj trag? I - ko je odgovoran za "nekvalitet" spajalica a posebno za aerodinamičku glupost - naravno da će se vazduh tu podvlačiti!
  (znanje-imanje, 4. oktobar 2017 17:03)

  # Link komentara

 16. @mrk
  Zasto da se stidi,pa ziv je covek,jel nema prava da bude razocarana,godinama skace najbolje cele godine ali ne moze do zlata jer amerikanke volsebno jednom godisnje skoce duze,nikad pre ni posle,i sada kada je imala zlato,desi se joj se ovakav bizaran peh.Nazalost od sportista se ocekuje da budu roboti i da svojim uspesima narodu daju utehu zbog sopstvenog neuspeha
  (gruja, 4. oktobar 2017 17:01)

  # Link komentara

 17. Ovo da se doda kao P.S. na kraju pisma Evropskoj komisiji, pa i to da se reši.
  (gigatrend, 4. oktobar 2017 17:00)

  # Link komentara

 18. Kao i Novaka sto kinje za svaku sitnicu...nedaju ameri da budemo vodeci u necemu.... :(
  (Joe, 4. oktobar 2017 16:55)

  # Link komentara

 19. Na leđima nije imala broj nego papir na kome reklamira Tojotu. Šta ste zapeli s brojem?
  (Milo moje, 4. oktobar 2017 16:52)

  # Link komentara

 20. Sad treba da svi kolektivno da ulozimo zalbu na kvalitet papira i zihernadle i da dokazemo da postoji zavera jer je dobila nekvalitetniji papir i ziherice nego takmicarke iz amerike hahahahah
  (miroslav, 4. oktobar 2017 16:16)

  Dovoljno je da se dokaže samo jedno: ili papir ili zihernadla. Nema potrebe da se novac troši za dva dokaza. I da organizatori priznaju grešku i da se izvine srbskom narodu, kao što će se u pismu upućenom na adresu EU tražiti od zemalja koje su priznale Kosovo to isto: priznavanje greške i izvinjenja.
  (Nećemo se nikome saginjati, 4. oktobar 2017 16:48)

  # Link komentara

 21. Trebala je Ivana da uzme neki jen od Toyote,za onoliko vrtenje broja sa njihovom reklamom
  (Kole, 4. oktobar 2017 16:48)

  # Link komentara

 22. Ceo zivot znam da se meri poslednji trag. Da li je taj od kose, guzice ili broja nije vazno uopste. Ovo je bio pucanj u prazno. A nama ostaje zal. Ali pravila je i sama znala i sami su priznali da broj nisu prikacili cvrsto koliko su to inace radili. Ajde, dosta je da je neko drugi protiv nas.
   (Ana, 4. oktobar 2017 16:40)

  # Link komentara

 23. (Bane, 4. oktobar 2017 16:19)

  pravila su pravila, svi se takmice u istim uslovima, samo je eto, njoj papir smetao i pocepao se, a drugima nije. male stvari razdvajaju sampione od gubitnika, to bi trebalo da znas da si ikad ista trenirao. ako joj se ne svidja, neka krene da trenira plivanje, tu nema papira. ali tu ima odela, verovatno bi joj se brus otkopcao pa bi ti ovde dosao i govorio, sto stavljaju kopce na brus, sto ga ne zasiju...
  (mrk, 4. oktobar 2017 16:39)

  # Link komentara

 24. Normalno, ako Ivana nije imala pravo da nastupa bez reklame na leđima, onda je krivica organizatora i skok bi morao da joj se prizna na osnovu tela. Recimo, kao što su i patike deo računanja, al takmičaru nije zabranjeno da skače bez patika, pa tako da taj deo opreme mora da ukalkuliše.

  Mislim da ovde organizator duguje izvinjenje Ivani, jer ipak, ne skače se svakih mesec dana preko sedam metara!
   (ekspert, 4. oktobar 2017 16:29)

  # Link komentara

 25. Pa da, Katalonija nije isto sto i Kosovo, znate Spanija je u EU :)
   (voša, 4. oktobar 2017 16:26)

  # Link komentara

 26. Ostaje snimak na kom se vidi da nije dodirnula tijelom pijesak iza sedmice, ledjima je legla iza broja sedam, sto znaci da je skocila preko 7m.
  Mozda su u pravu da ne moze brojem zakaciti i da joj se ne priznaje, ali zena je skocila preko 7m.
  (ana, 4. oktobar 2017 15:41)

  Nažalost pravila su pravila. Ivana se mogla odraziti i metar pre odskočne daske i leteti 8 metara, ali bi joj ipak po pravilima bilo priznato samo 7.

  Ko prati skijaške skokove sigurno se seća Jensa Vajsfloga koji je pre više od 20 godina pravio skokove 10-20 metara dalje od ostalih čak i od tada neprikosnovenog Nikenena. Ipak, retko je pobeđivao jer su mu sudije dodeljivale manje ocene za stil. Danas, taj takozvani "V" stil koji je koristio Vajsflog se smatra za standard i najviše se boduje. Šta da kaže čovek, ostajao je bez medalja zato što je išao ispred svog vremena.
  (CarloNS, 4. oktobar 2017 16:24)

  # Link komentara

 27. (mrk, 4. oktobar 2017 16:08)

  Čoveče 21 vek je od toliko takmičara mora nekom da se desi da se papir koji je zakačen zihernalama pocepa jer je papir ne kvalitetan. Isključivo za te stvari je kriv organzator što su ne sposobni da shvate mada sad jesu jer se to ukida da papir zakačen posle raznih faktora može da se pocepa naročito ako je isti ne kvalitetan. Skok u dalj je jedina disciplina pored recimo skoka u vis i sa motkom da to cepanje te može debelo da košta. Što je glupost za medalju.
  (Bane, 4. oktobar 2017 16:19)

  # Link komentara

 28. sad treba da svi kolektivno da ulozimo zalbu na kvalitet papira i zihernadle i da dokazemo da postoji zavera jer je dobila nekvalitetniji papir i ziherice nego takmicarke iz amerike hahahahah
   (miroslav, 4. oktobar 2017 16:16)

  # Link komentara

 29. Da li je moguce da se ovakve stvari desavaju uvek nama. Ili mozda i drugima, ali na njih ne obracamo paznju. Njoj se otkaci broj, Cavicu udje voda u odelo...
   (ATG, 4. oktobar 2017 16:13)

  # Link komentara

 30. (Bane, 4. oktobar 2017 15:56)

  njoj je isto ko i svakoj drugoj ucesnici. samo se njoj otkacio. znaci ona i samo ona je kriva.
  (mrk, 4. oktobar 2017 16:09)

  # Link komentara

 31. (Bane, 4. oktobar 2017 15:56)

  njoj je isto ko i svakoj drugoj ucesnici. samo se njoj otkacio. znaci ona i samo ona je kriva.
  (mrk, 4. oktobar 2017 16:08)

  # Link komentara

 32. Posle nekoliko nedelja javio se jedan gledalac iz trećeg reda koji je sve snimao sa ajfonom. Tako je stavljena tačka na ovaj slučaj,
  (Ljuba, 4. oktobar 2017 16:05)

  # Link komentara

 33. Karma je cudo.
  Samo neka nastavi da hvali vodju.
   (pink, 4. oktobar 2017 16:04)

  # Link komentara

 34. (Makedonce, 4. oktobar 2017 15:06)

  Naravno da je kriv organizator. Onako loš kvalitet papira koji se može lako da pocepa je isključiva krivica organizatora.
  (Bane, 4. oktobar 2017 16:02)

  # Link komentara

 35. (mrk, 4. oktobar 2017 15:41)

  Ajde filozof .... Ko je kriv za broj u 21. veku, ti zakačinješ papir na triko, žalosno.
  (Bane, 4. oktobar 2017 15:56)

  # Link komentara

 36. Sta je briga, tetovaze su joj za medalju.
  (Tattoo artist, 4. oktobar 2017 15:54)

  # Link komentara

 37. Amerikanci i Amerikanke u svakom slučaju ne bi trebalo da se takmiče u sportskim takmičenjima van svoje zemlje. Ako za njih važe jedinstvena pravila za doping i ne podležu bilo čijoj kontroli osim svojoj, onda ne mogu ni da se takmiče sa ostalima. A nije čudo što se diže prašina. Setite se Čavića. Amerikanci kradu i za Amerikance se krade, to je poznato.
  (znano je, 4. oktobar 2017 15:45)

  # Link komentara

 38. Ostaje snimak na kom se vidi da nije dodirnula tijelom pijesak iza sedmice, ledjima je legla iza broja sedam, sto znaci da je skocila preko 7m.
  Mozda su u pravu da ne moze brojem zakaciti i da joj se ne priznaje, ali zena je skocila preko 7m.
  (ana, 4. oktobar 2017 15:41)

  # Link komentara

 39. i sta sad rodoljubi, teoreticari zavera i ostali? dobili su nasi ljudi snimke, priznali da su sudije u pravu, i sta sad? ste nesto naucili iz svega ovoga? ste skontali da smo mi namerno protiv celog sveta i da nam svi smetaju? da smo mi sami krivi za nase neuspehe? kao i ona sto je kriiva za broj, a jos je vise kriva za izjavu posle takmicenja i treba da se stidi.
  (mrk, 4. oktobar 2017 15:41)

  # Link komentara

 40. Dobro su se setili da priznaju, samo mogli su ljudi iz saveza mnogo ranije to da ucine. Mnogima a i meni je odmah bilo jasno da ce biti cetvrta, samo sto to neki nece odmah da prime ka znanju to se vec zove tvrdoglavost.
   (Uros Djurdjevic Prejaki #32, 4. oktobar 2017 15:40)

  # Link komentara

 41. Ako vam stvarno treba krivac onda je to onaj koji je lose zakacio broj za njena ledja ( trener )
   (POSMATRAC, 4. oktobar 2017 15:38)

  # Link komentara

 42. Mene brine samo jedno - gde vi na leđima vidite broj?
  (Alijas, 4. oktobar 2017 15:38)

  # Link komentara

 43. Niko ne zna kakve su snjimke dobili tako da je glupavo diskutovati na tu temu. I pitanje je sta su u stvari sve i dobili od dokaza koje oni u javnosti vode pod snjimke. Verujem da im je IAAF spakovao opasan brif sa kompletnim obrazlozenjem i dokazima zbog cega zalba nije prosla. Cisto sumnjam da su to obicni prikazani TV snjimci u klot verziji.

  A jel znate sta je problem u celoj ovoj prici? To sto nakon danasnjeg priznanja da su pogresili nas savez nije rekao zbog cega je Ivana bila cetvrva zvanicno. Jel zbog broja? Ili zbog doskoka ledjima? Od nas se i dalje krije razlog zbog cega je Ivani meren skok onako kako je meren.
  (Maki, 4. oktobar 2017 15:36)

  # Link komentara

 44. Nije "samo zbog broja" ostala bez medalje, kako se onda gromoglasno vikalo na sva usta, nego (se lepo vidi na snimku) celim leđima legla u pesak...
  Niskoleteći Aligator, 4. oktobar 2017 14:55)

  Iz Arbitražnog suda su upravo rekli da je odlepljeni broj ostavio trag na 6.91 ali izgleda ti znaš da je Ivana "celim leđima" skočila na 6.91. Kolika količina likovanja, samomržnje na svaku vest o srpskom sportu kad se ne osvoji zlatna medalja, iako smo jedna od najuspešnijih sportskih nacija. U tom stilu, dragi "Niskoleteći alugatoru" (školski prikaz imena sa jadnim "humorom") trebao si hiperbolisati misao, u stilu: "kakav bre broj, vidi se da se Ivana zaletala unazad i skočila u suprotnu stranu"! Ako oni vide da je broj "ostavio trag u pesku" onda u redu, ali koliko god da gledam snimke Felpsa i Čavića, i "slepom čoveku" je jasno ko je stigao prvi. Kako "ono kažu" Katalonija ne može a Kosovo može po osnovu "istih" pravila.
  (trile, 4. oktobar 2017 15:35)

  # Link komentara

 45. Jednostavno su brojevi trebali da budu kao samolepljive nalepnice i kraj priče.
  (Peki, 4. oktobar 2017 15:28)

  # Link komentara

 46. Jakog sporta, skačem u pijesak
  (Ijo, 4. oktobar 2017 15:27)

  # Link komentara

 47. Da se gospodjica izvini ljubiteljima sporta i bolje plasiranim koleginicama. Bilo bi fer i sportski
   (bg, 4. oktobar 2017 15:24)

  # Link komentara

 48. Pa svima koji su to vece gledali prenos je bilo odmah jasno da je sve regularno, samo su nas kao mnogo puta do sada pojedinci javno blamirali, a i Ivana sama pokazala na kom je nivou izjavama tipa: Da nisam iz Srbije bilo bi drugacije itd....
  (Mirko, 4. oktobar 2017 15:23)

  # Link komentara

 49. U pitanju je sigurno pritisak na naš savez.
  Kakvi su to dokazi koji su naknadno poslati (posle više od mesec dana)?
  Bez problema se mogu kompjuterski obraditi i doterati ako su u digitalnom obliku (statična fotografija ili video snimak). Nažalost, prošlo je vreme analognih foto aparata i filmske trake na kojoj se mogla primetiti svaka intervencija.
  Problematično je i kad jedna stranka u sporu šalje dokaze drugoj stranci. Da li je dostavljena je nezavisna ekspertiza veštaka?
  (Ekspertiza, 4. oktobar 2017 15:17)

  # Link komentara

 50. Prekinite više da se blamirate
   (Valjevska podvala, 4. oktobar 2017 15:15)

  # Link komentara

 51. Mislim da bi prvo trebalo riješiti "slučaj Zjajo", treba da ima nekog reda.
  (WillyWonka, 4. oktobar 2017 15:10)

  # Link komentara

 52. A u komentarima, autosovinizam u svom najboljem izdanju!
  Ako ovi dobijaju sendvic, sta li vi jedete ?Lazanje , plodove mora?
  Ili mrzite iz ljubavi prema mrznji?

  Spanovicka je zlatna!
   (Jovicevo kolo, 4. oktobar 2017 15:07)

  # Link komentara

 53. Naravno da su u pravu a vi koji ste odgovorni za odlepljeni broj da date otkaz sami. A Ivana da povuce sto je rekla da je osvojila zlato i da je nepravda
  (Bekrija i Delija, 04. oktobar 2017 14:30)

  Za broj su odgovorni Ivana i Trener..možda vi mislite da je odgovoran organizator ili ko zna ko vec
   (Makedonce, 4. oktobar 2017 15:06)

  # Link komentara

 54. Samo je Nenad Stekic gospodin covek to vece rekao da je sve regularno dok su Ivana ,trener i ASS srbovali i pricali o kradji.
   (Cica Gorio, 4. oktobar 2017 15:06)

  # Link komentara

 55. i što ste palili vatru dzabe?
   (nikola, 4. oktobar 2017 15:05)

  # Link komentara

 56. Uaaa za FIBA-u... uh ne, za NATO, ovaj ONU... aaah! Kosovo je Srbija, zivela nezavisna Katalonija... uuuh...
  Idem da gledam TV da mi predsednik kaze sta da mislim.
  (Bagra, 4. oktobar 2017 15:04)

  # Link komentara

 57. Ako za slanje snimaka treba nekoliko nedelja, onda u redu.
  (Hogar, 4. oktobar 2017 15:02)

  # Link komentara

 58. facepalm
   (Labud, 4. oktobar 2017 15:01)

  # Link komentara

 59. Ajde sad Panticu i ostali pljuvaci amerikanke jedno javno izvinjenje..budite ljudi a ne zaslepljene srbende koje traze zavere na sve strane.
  (Lala, 4. oktobar 2017 15:00)

  # Link komentara

 60. Cista nepravda.
   (ja, 4. oktobar 2017 14:57)

  # Link komentara

 61. Ajte, vi iz CIA-e, shvatili smo, zaradili ste dnevnicu!
   (chombe, 4. oktobar 2017 14:56)

  # Link komentara

 62. pa da vidimo te snimke...dugo su ih montirali. mora da su dobri.
   (gm, 4. oktobar 2017 14:55)

  # Link komentara

 63. Nije "samo zbog broja" ostala bez medalje, kako se onda gromoglasno vikalo na sva usta, nego (se lepo vidi na snimku) celim leđima legla u pesak...
  Ali kod nas je nepoznat pojam da se poraz sportski prizna, nego moraju da se plasiraju priče o velikoj "zaveri", zato što je to neko iz Srbije.
  Španovićka je pokazala svu niskost svog sportskog morala, kada se upustila u lupetanja o "nepravdi" i drugim budalaštinama.
  (Niskoleteći Aligator, 4. oktobar 2017 14:55)

  # Link komentara

 64. Jos da kosarkasi priznaju da nas je Slovenija cisto dobila, da je naj plivac u istoriji dobio Amera Cavica, plus par fudbalskih, rukometnih, odbojkaskih, vaterpolo utakmica, tekvondo, Borkovic i par njih da priznaju i "na konju smo"!
   (Jumko, 4. oktobar 2017 14:54)

  # Link komentara

 65. Sutra svi ispred gradske skupštine da dočekamo Ivanu i priznamo je kao Prvakinju sveta.
  (Sandra, 4. oktobar 2017 14:52)

  # Link komentara

 66. "Dobili smo snimke konačno i, nažalost, oni su u pravu",


  Razmisljajuci dalje od sporta, ova nacija bi trebalo da ovu izjavu istakne na Trgu Republike, mozda se zapitamo kakvi smo.
  (Xp, 4. oktobar 2017 14:51)

  # Link komentara

 67. CIA, Soros, MOK, masoni, svi su protiv nas, bla, bla ,bla....
  (nikolai valujev, 4. oktobar 2017 14:50)

  # Link komentara

 68. Ivanin skok je bio najduzi. To ne mogu nikakvim snimkom da poreknu. E, sad, sto se papir, ta nedozvoljena naprava za produzenje skoka, dobijena genetsko-steroidnom modifikacijom Ivaninog tela, otkacio sa ledja i dodirnuo pesak, to ostavljam na razmatranje birokratskim zoharima.
  (zbogom zohari, 4. oktobar 2017 14:50)

  # Link komentara

 69. Sutra svi ispred gradske skupštine da dočekamo Ivanu i priznamo je kao Prvakinju sveta. Plus 30.000 evra za titulu, 10.000 za neopravdani strah i 10.000 za podršku vođi. Stan, kola i ogledalo 2 sa 2.
  (Mark Tven, 4. oktobar 2017 14:49)

  # Link komentara

 70. Ma jok bre, sve je to svetCka zavera protiv SrBskog naroda jer nas jelte svi mrze i jedva čekaju da nam smeste. Mnogo su ljubomorni na nas kako nam dobro ide.
   (djoka, 4. oktobar 2017 14:45)

  # Link komentara

 71. Naravno da su u pravu.
  Od početka je jasno o čemu se radi, samo naši moraju, ali baš moraju, da ispadnu loši gubitnici.
  (Klodovik, 4. oktobar 2017 14:44)

  # Link komentara

 72. Ako za slanje snimaka treba nekoliko nedelja, onda u redu.
  (Hogar, 4. oktobar 2017 14:42)

  # Link komentara

 73. Ko bi sada trebao da uputi izvinjenje organizatorima ili ćemo se i dalje kriti iza teorija zavere?
   (Goran G, 4. oktobar 2017 14:35)

  # Link komentara

 74. koliko je slatka :)
  (NNN, 4. oktobar 2017 14:34)

  # Link komentara

 75. ma to je zato sto je iz srbije, vidite kako predsednik kaze, ne vole nas jer smo srbi...
   (ja, 4. oktobar 2017 14:33)

  # Link komentara

 76. Da li ce se Milojko Pantic izviniti Amerikanki koju je nepromisljeno i glupo napao preko Twittera?
  (Josh, 4. oktobar 2017 14:32)

  # Link komentara

 77. Bas ste se potrudili. Sramota za savez....
   (Cvele, 4. oktobar 2017 14:31)

  # Link komentara

 78. Naravno da su u pravu a vi koji ste odgovorni za odlepljeni broj da date otkaz sami. A Ivana da povuce sto je rekla da je osvojila zlato i da je nepravda
   (Bekrija i Delija, 4. oktobar 2017 14:30)

  # Link komentara