1. Ispisao sina iz ateisticke debilane i ucice ga kuci da radi biznis?
  (M.R., 3. oktobar 2017 12:13)

  # Link komentara

 2. Ako vec glupi americki mediji daju znacaj ovom coveku, ne moramo i mi. Pratimo lepo Lonza koji je uspeo nesto u karijeri, igra za Lejkerse i super. Ne razumem poentu da ovog na nasim medijima.
  (Munja, 3. oktobar 2017 11:47)

  # Link komentara

 3. Pre nego što išta loše kažete o čoveku, on je kao otac obezbedio svoj trojici sinova jedan od najprestižnijih koledža u svetu, jedan je već deo najveće franšize u NBA (uz Seltikse), drugi i treći možda neće bratovim stopama, ali ih zasigurno očekuju korektne karijere, da li u Americi, ili Evropi i Kini, videćemo. U svakom slučaju, i pored tih "ludih" metoda, on je svojoj deci obezbedio uslove za vrhunsko obrazovanje i karijere. I uz sve to, genijalno se marketinški probio sa svojom kompanijom na kojoj će zaraditi milione. Prilično uspešno za jednog "ludaka", zar ne?
   (Kibo, 3. oktobar 2017 11:46)

  # Link komentara

 4. Od sve trojice braće, najozbiljniji je najstariji Lonzo, i to, ja bih rekao, najviše zahvaljujući fantastičnim fizičkim predispozicijama (plej od skoro 2m, hvata alej-up kao da je "trojka") Mehanika šuta mu je tragična ali timski je igrač, prati saigrače i voli da dodaje, što mu je glavni adut uz fizikalije. Ako se bude pravilno razvijao i "zadrži glavu na pravom mestu", mogao bi da izraste recimo u nekog apgrejdovanog Džejson Kida. Srednji brat je ništa specijalno, trom i težak sa ne preterano preciznim šutom, čini mi se da je u srednjoj školi igrao na sirovu snagu i može se lako desiti da na koledžu ne uradi ništa, čak da ne bude ni draftovan i da završi potucajući se po Kini i Belorusiji. Najmlađi brat je navodno najveći talenat ali ja sam od svega video klinca koji ima kredit da šutira 50 puta po utakmici odakle god mu padne na pamet. Taj možda neće stići ni do UCLA ili će stići kao cirkuska atrakcija, ako Lavar nastavi da izvodi besne gliste (a sve su prilike da hoće)
  (hroničar lige, 3. oktobar 2017 11:45)

  # Link komentara

 5. Ovaj je gori od Damira Dokica. Nista gore od posesivno opsednutih roditelja koji guse svoju decu.
   (zip, 3. oktobar 2017 11:41)

  # Link komentara

 6. Ovaj lik definitivno ima problema sa sivom masom.
  (Gde ja živim, 3. oktobar 2017 11:38)

  # Link komentara