Ponedeljak, 02.10.2017.

14:25

U Zvezdi jednoglasni: Nećemo da nam sudi Mažić!

Fudbalski klub Crvena zvezda posle sednice Upravnog odbora zvanično je zauzeo stav da traži izuzeće najboljeg srpskog arbitra Milorada Mažića.

Izvor: B92

U Zvezdi jednoglasni: Neæemo da nam sudi Mažiæ! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

zoran zivancevic

pre 6 godina

Krivo vam je sto vas je FK Napredak pobedio na terenu ,pa ne znate sta
sta hocete . Pa i FK Partizan su iznenadili usred Beograda.

Milan

pre 6 godina

A po tvom nadimku "antiromy" vidi se koliko postujes manjine u Srbiji,kao i kojoj populaciji pripadas. Bilo bi krajnje dobro da pre nekog komentara procitas vest do kraja, onda mozda ne bi bio u tolikoj zabludi. Batko mozda po tebi nije duhovit, ali bar pokusava, a ti nesrecnice ne razumes o cemu pises, nije to lako, nego hitno popi dva bensedina pa nazad na JNA!

antiromy

pre 6 godina

Ti Batko verovatno misliš da su ti pošalice strašno zanimljive i prepune humora, moram da te razočaram. Po nadimku se sav tvoj intelekt... Sad samo par reči vezanih o Mažiću, sad ćemo da vidimo koliko je veliki FSS, jer je i Voša tražila izuzeće našeg najboljeg sudije... Predlažem Voši i Zvezdi da odaberu po dvojicu, troicu sudija koji će da im sude prvenstvo. Valjda će to biti ok?!

srb

pre 6 godina

dajte bre vise. Videlo se da nam igraci nemaju volju ili snagu da igraju, prestanite sa ovakvim glupostima samo izazivate prepucavanja koja su krajnje nepotrebna. Poraz u 96. pa sta? Nije kraj sveta, ide se dalje, sve je ok samo da igraci steknu potrebnu kondiciju i lagani smo. Pozdrav svima

saca

pre 6 godina

Ako vam ispune i ovu zelju onda stvarno terba ukinutu fudbal u Srbiji. Pa u kojoj to zemlji klub odredjuje ko ce da mu sudi, ovo je prevrsilo svaku meru, cak i onu od prosle godine.

GROF

pre 6 godina

Treneru i igracima C.Z SVAKA CAST ali UPRAVA KLUBA ,TERZIC I KOMPANIJA SRAMOTA ZA JEDAN VELIKI KLUB.UKALJALI STE OBRAZ SPORSKOM DUHU. POD HITNO IH KAZNITE I IDITE IZ SRPSKOG FUDBALA.TO VAZI ZA SVE KOJI BLATE JEDNOG POSTENOG SUDIJU.B R A V O M A Z I C U !!!!!!!!!!

miško

pre 6 godina

Posle gledanja "crne tačke"videli smo kako sudije ne treba da sudi,da uoropasti derbi i protiv fudbala.Za ovu utakmicu ocena nula.Koga je oštetio i kolko ne znam ali da je loše je.Sudije ne mogu da žive od stare slave.

Tako stoje stvari ustvari

pre 6 godina

Sudije treba da malo pomažu malim klubovima protiv velikih. To koristi i velikima gledajući na duži rok jer moraju da se više trude a malima odmah da se uspešnije suprotstave i postignu neki uspeh. Gde oni računaju Zvezdu a gde Napredak, stvar je zdravog razuma, obrazovanja i ostrašćenosti. To ne vredi komentarisati.

dragan

pre 6 godina

a zasto je andjelovski dao crveni karton ya aut kad se za to uzima lopta i daje protivniku.Zasto taj isti mazic nije dao ni zuti karton za slomljenu nogu,ili juce nije mazic ali vecina sudija tako sudi partizanu.

Pa ja

pre 6 godina

@stop politici u sportu... Bajern Real Partizan Celzi , veliki klubovi... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...majstore udji negde na sajt i vidi sta je bilo 29.05.91...

Vetar u ledja.

pre 6 godina

Ovako, potpuno je nebitno da li je Zvezda ostecena u toj utakmici ili ne. I Zvezda i Partizan imaju naklonost sudija u odnosu na druge klubove u ligi i potpuno je van pameti pricati o tome. Naravno, pod uslovom da si iole objektivan. Problem jeste gruba igra koja se vec duze vreme dozvoljava u nasoj ligi. Drincic nije dobio karton, Everton samo zuti, juce ostrih startova koliko hoces. To je problem, igraci moraju biti zasticeni jer bez njih nema ni fudbala i standardi sudjenja u Evropi moraju da se primenju i kod nas....Ne kazem da je bilo namere ni u jednom od navedenih slucajeva. Sve je to posledica toga sto nisu na vre sankcionisani i sto se neoprezna/gruba igra dopusta...Cestitke Napretku...

Stari cigan

pre 6 godina

Ovo Zvezdino saopstenje je sramotno. Toliko o tome a sada da pitam komsiju malog sto udariste minuse coveku sto je napisao da je na usatom ugravirano ime Crvene zvezde. Jel vi to tim minusima negirate da se to dogodilo...nije vama lako!
Ps. Bio sam u Bariju i lepo sam se proveo ili nisam bio ako vi to tako odlucite...

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...
(stop politici u sportu, 02. oktobar 2017 17:27)

Postoji jedan pehar na kom stoje imena velikih klubova,najvećih u evropi i tačno je,tu su i Juventus i Real i Čelzi,Bajern...ali i Crvena Zvezda,samo nema vašeg malog kluba a neće ga nikada ni biti ali baš nikada a možda ni tada.
Plačite!!!

View

pre 6 godina

Licemerno je da se žale na suđenje, a onda kao čestitaju Napretku,pa opet nipodaštavaju da se oni kao svaki "viliki klub" teško nose sa igranjem na dva fronta.A to koliko su "veliki klub" govori i ova neprimerena kuknjava i imputiranje jednom od najboljih sudija u svet lošu nameru. Pravi razlog je što je Mažić MNOGO VEĆI BREND od celog tim CZ i ne mogu da ga nateraju, ucene ili nešto treće, da im sudi izmišljene penale, oprašta ofsajde i sl.

Igor

pre 6 godina

Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..


Marzic je suport partizana,dok u Evropi kad sudi onda izigrava najboljeg sudiju. To je sve sto je nasa liga dno sa ovim naprednim Vucelom na celu.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa ako Zvezda ili Partizan treba da prate odnos FSS prema njima pa mi onda nemamo regularnu ligu i treba je ugasiti.Treba svaki put da popiju takvu kaznu i jedni i drugi kad izdaju takva glupa saopstenja da im nikada vise ne padne na pamet da kritikuju FSS. Mi smo izgleda jedina drzava kojoj vise odgovara haos nego red.

danguba

pre 6 godina

Jadno, da ne moze jadnije, pogotovo od kluba koji se dici istorijom i velicinom. Na njihovu zalost, Mazic je trenutno veca faca u evropskom fudbalu i uziva vece postovanje nego Zvezda. Sujeta, sta li je?

ccc?

pre 6 godina

Nezgodan neki čovek; s njim je nemoguć bilo kakav dogovor...
(Aleksa, 2. oktobar 2017 16:27)


Normalno, ima lovu , sudi po svetu, takmicenja, evropska , svetska a ostale nase sudije razumem. Ne moze da se zivi od sudjenja u nasoj ligi...i svaki dogovor je moguc.

ko o čemu

pre 6 godina

PARBG@
Slazem se sa tvojim komentarom i nije mi bila namera da branim ljude iz uprave, jer i po meni je ovakvo saopstenje licemerno do bola.

Moj komantar se odnosio na neke komentare za suđenje na utakmici, a svi su dobro videli da je greška glavnog sudije Mažića direktno uticala na ishod utakmice, inače je sudjenje bilo korektno osim ove greške koju sam naveo i kada je pogresio jer je mogao pokazati drugi žuti Donaldu......Inače Napredak pokazao veću želju i pobeda je zaslužena.

Soko

pre 6 godina

Nikad ne treba dozvolit upravi ili navijacima da ocenjuju sudiju jer su subjektivni. Evo primer pre utakmice Partizana i Cukarckog gledao sam zavrsnicu utakmice Zvezde sa upravom u holu stadiona i kad je Mazic produzio sedam minuta komentari su da je namesteno nakon gola svi su bili odusevljeni sa sudijom. Znaci za sedam minuta sasvim suprotno misljenje za istu odluku-

xxx

pre 6 godina

Evo partiyanovaca da lece komplekse, znamo svi da je Marzic grobarski nastrojen, prosle godine im doneo titulu.
(Igor, 2. oktobar 2017 16:52)


Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..

stop politici u sportu

pre 6 godina

jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja" 

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !
(ticco, 02. oktobar 2017 15:49)


E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...

Krcunijo dobro jutro

pre 6 godina

"Neposredan povod ovome je način na koji se i kada Milorad Mažić delegira i zatim sudi utakmice Crvene zvezde. Tako je i u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru, iako to ne dozvoljava kada sudi evropske utakmice na kojima sa pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Crvena zvezda primila gol", navodi se u saopštenju.
Iz Zvezde podsećaju na neke ranije detalje sa utakmica koje im je sudio Mažić – sa Partizanom u finalu Kupa (nedosuđen penal posle rvačkog zahvata nad Boaćijem) i Čukaričkim (nedosuđen faul kada je slomljena noga Jovičiću).
"Zato Zvezda ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić. A da li Mažić sudi na takav način svojevoljno ili po nečijem nalogu neka proceni cela sportska javnost, pogotovo ako FSS ne sankcioniše takvo ponašanje", ističu iz kluba i dodaju da sa pažnjom prate odnos FSS prema njima kako se ne bi ponovili događaji sa kraja prvenstva prošle godine.


Zato si zvezdo najveca

Bajro Zupic

pre 6 godina

Sad je bar kristalno jasno ko stoji iza predjasnjeg ataka Vojvodine na istog sudiju. Za LS je dobar, tamo se ne mesetari. Bar ne ovako prosto i seljacki...

ccccc

pre 6 godina

Hahaha..pa nije najbolji srpski sudija nego jedan od najboljih evropskih sudija! I gospoda iz CZ ce da procenjuju njegov kvalitet i da odredjuju kako ce on da sudi i da traze njegovo izuzece?

Dva penala hocu ja.

pre 6 godina

Grobari obozavaju Mazica.
@misko

Daj mi jedan razlog?
Smesni ste koliko ste bahati. Samo vas interesuje titula koju ce savez da vam namesti. I tako svake god.

nikola

pre 6 godina

ovo je bolesno..
zamislite da se manceste inter milan liverpool itd.... traze suspenziju sudije
pa sta je trebao krasnodar il partizan,o tome cute.
mi smo bar gospoda kad izgubimo ne krivimo sudije...

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Realno bila ruka
isto tako realno treba da se cuti
Napredak pokazao klasu,protiv Partizana zasluzili pobedu,protiv Zvezde nereseno al im se vratilo
Sad nije ni bitno,cele sezone nas prati sreca, i u evropi imamo dobro sudjenje ako izuzmemo penal protiv Krasnodara.
Sad ekipa nek se odmori pa u nove pobede.

PARBG

pre 6 godina

@
Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....
(ko o čemu, 02. oktobar 2017 16:06)

Prijatelju tvoj nadimak ti govori baš istinu.
I da se desi neka greška od strane sudije protiv vas ( zvezde) ili nas ( partizana) , sramota je da se to uporedi sa greškama koje se dosude vašim i našim protivnicima u našoj ligi...razumeš.
Kako to da se motiviše, kada u 99% slučajeva su sudije na strani zvezde i partizana, kako?
O tome se radi da ljudi, takozvani, koji su nam u upravama nemaju ni trunke morala...i zato se normalni ljudi zezaju na njihov račun.

Zeljko

pre 6 godina

Ne postoje u svetu drasticnije kradje no kod nas u korist Zvezde i Partizana.Kada se jednom u pet godina desi ili umisle da se desila greska protiv njih prave neverovatnu dreku i zale se do Ujedinjenih nacija.Sramota!

Dragan

pre 6 godina

“Ko o čemu,.... o poštenju!” kaže narod.
Da li su tražili izuzeće kada su postizali golove iz gol auta? Šta bi sa sudijom kada nije priznat očigledan gol Krasnodaru, pa uđoše u Ligu Evrope?
A da, Zvezdi smeta gruba igra....

Milan

pre 6 godina

Drugim rečima, može da nam sudi samo sudija koji ispunjava naše naloge, poštenje i integritet smetaju komunističkim čudovištima Zve i Par, ali može im se jer su izvan zakona, za ovo saopštenje Zve bi trebala drakonski da bude kažnjena, koji sudija može da sudi normalno posle ovakvog pritiska, ako fudbalski savez ili drugi organi ne zaštite Mažića, time se šalje poruka drugim sudijama, ako nije po našem uništićemo vas jel nam se može, ovo je strašno šta rade iz Zve. Inače, navijač sam Zvezde, ali sve manje pratim fudbal jer to nije za pristojne ljude

Juga

pre 6 godina

od sada mogu nam suditi samo sudije koji su sudili kada ne primimo gol, i najpre oni delioci pravde koji su za nas svirali penale. ostali dozivotno da budu izuzeti sa nasih utakmica. Uprava FK Crvena Kmeeezda.

Arma

pre 6 godina

Ne lupajte vise,ja sam sigurno veci delija od vas koji sedite u foteljama zvezde i mogu reci da mazic nije nista kriv za poraz,jednostavno smo bili losi na terenu i to je cinjenica...

Cinik

pre 6 godina

Sve sramnija saopštenja FK Zvezda. Zaista ne mogu da shvatim da se ovakvi ljudi nalaze na čelu kluba. Nikada Zvezda ni zašta nije kriva i uvek su drugi krivi. Kriv je Mirko Marjanović jer je Partizan bio prvak, kriv je Tomislav Karadžić što je Partizan uzeo titule, kriv je Kokeza, kriv je Mažić. Ali nije kriv Terzić koji je sam dovodio igrače, nije kriv Terzić što je zajedno sa Kokezom rušio Karadžića, nije kriv Terzić što je tražio da derbi sudi Majo Vujović, nije kriv Trezić što je Zvezdi sudio Srdjan Obradović protiv Vojvodine a znamo kakao su te sudije sudile. Ne, kriv je Mažić jer neće da svira nepostojeće penale, što neće da prizna golove iz golauta, što neće da pusti Terzića da mu ulazi u svlačionicu u poluvremenu. Da ja vama nešto kažem. Glavni krivac za sve ovo je onaj koji je Terzića doveo u Zvezdu, onaj koji je doveo Božovića u Zvezdu, onaj koji je lično išao da dovede Zorana Stojadinovića iz Zvezde i onaj koji je abolirao i amenestirao sve one rukovodioce iz Zvezde.

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

Срамота , после сваког пораза увек им је неко крив , кривицу нeка траже на правом месту а господина Терзића ако је уопште господин , послати тамо где му је већ дуго место .

Dragi

pre 6 godina

Nešto se ne sećam dobro, da li je to onaj isti Mažić koji je u roku od 5 minuta svirao 2 problematična penala za Zvezdu protiv Partizana?

Labud

pre 6 godina

Cela geneza ovog problema proizilazi iz cinjenice da je Terzic mozda bio osrednji fudbaler, ako i to, ali nikada nije bio sportista. Pa poraz je sastavni deo sporta. Pritom, nijedna odluka se ne dovodi u pitanje. Labud nije gledao, ali znajuci kako se sudi, sigurno nije Mazic bio pristrasan u korist Napretka. To u srBskom fubdalu ne biva.

Druga stvar je sto Terzic nije ni bio zvezdas do pre 3 godine. Zbog toga mora da se ponasa kao oni sa sipke. Mada i oni su verovatno objektivniji kada je fudbal u pitanju.

ArtuDitu

pre 6 godina

Cinjenica je da Mazic ne sudi isto u Evropi i u domacem prvenstvu. Ali, utakmicu u Krusevcu sudio je korektno. Mogao je Donaldu da pokaze drugi zuti ali nije, moguce da ruku igraca iz Napretka nije primetio jer se to desava i najboljim sudijama. U Zvezdi i Partizanu treba da shvate da moze da se pogresi i na njihovu stetu, ne moraju oni stalno da budu protezirani. Bolje bi bilo da se i jedni i drugi zapitaju kakve igrace imaju kada posle jedne ozbiljne utakmice u Evropi sa klubovima koji su druga liga evropskog fudbala ne mogu da izvedu sastave koji ce utakmicu u prvenstvu odigrati iole pristojno. Rikardinjo se nije video protiv Napretka. Da nece da bljesne protiv Arsenala? Zato u Zvezdi treba da se okanu Mazica i razmisle kako da posle evropske utakmice pripreme ekipu za domace prvenstvo. Isto vazi i za Partizan. A navijaci treba da shvate da jedan poraz u prvenstvu nije smak sveta. Dokle god poraz u jednoj utakmici bude dovodio u pitanje osvajanje titule nas klupski fudbal ce tavoriti.

ko o čemu

pre 6 godina

Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....

zvezdas

pre 6 godina

Sramota je ovo reci za sudiju koji sudi u evropi ipak ne sudi on dzabe tamo ako cemo realno i jos 7 minuta je produzeno da bi Zvezda dala gol i da ne dala sve bi bilo regularno

Boj

pre 6 godina

Coveka ciji rad je priznat u Evropi,napada covek koji se krio od organa gonjenja u Srbiji,o njegovom uspehu u radu ne treba trositi reci!!!Ukoliko taj rad treba da bude zakonit uspeh je nula!!!
Ne treba se cuditi,takvi su nam i politicari!!!

pajser

pre 6 godina

Penal je bio nad Milijasem , ali ih Mazic mrzi pa je dosudio samo faul. A jos vise ih je ostetio kad Donaldu nije dao drugi zuti za start sa dve noge, mora da je i tada dopustio grubu igru?!?

baki

pre 6 godina

Mažić produžio zbog zvezde da bi dala gol pa ih onaj od gore kaznio . Umesto da budu zahvalni što Donald ili kako se već zove nije dobio crvemi karton oni ga pljuju . SRAMOTA Ps. mislim da i pošteni ljubitelji zvezde se stide ovih stavova uprave .

Papaja

pre 6 godina

Jao jao, jednom u deset godina usli u Ligu Evrope i to slucajno i odmah misle da su veci od Boga. Barseloni,PSZ-u, Atletiko Madridu i ostalima valja a klubu koji postavlja neke nizove, koji ni ne postoje, ne valja.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Treba se samo setiti finala kupa od pre koji mesec gde dotični gospodin ne sudi kazneni udarac kada Milenković skida u 16 metara dres Boaćiju tačka ...

svaki Shajberovac ima za brata Savka Shajbera hrvata

pre 6 godina

Tako je Zvezdo...hocemo i jos:
- 2 penala po mecu i crveni protivniku. Nismo mi dzabe uzastopni sampioni Srbije od 2006 u dosudjivanju penala u nasu korist i crveni protivnicima. Prosle godine smo ih imali 22. Ove godine ce biti evidentan podbacaj
- a iako tada ne budemo prvaci-- hocemo Shajber titulu kao i 1986 te
- hocemo penal posto lopta pogodi protivnickog igraca u butinu
- hocemo "Boacijeve" penale kao onomad protiv Vose
- hocemo golove posle gol-auta
- Majo i Obradovic da nam sude sve meceve do kraja. Oni su postena reinkrenacija Delevica, Babarogica i Sipke iz 80-tih i 90-tih godina proslog veka

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da napišu ovakvo saopštenje. Da je ovaj naš fss institucija kao što nije, pa da im odmah sledeće kolo delegira Mažića, čisto da im pokaže da oni ne mogu da biraju ko će da im sudi. Ovde bi trebala i UEFA da reaguje i zaštiti sudiju od neosnovane hajke koju vode par klubova po direktivi Zvezdana Terzića.

gagarin

pre 6 godina

e moja tuzna zvezdina upravo... da ne blatim zvezdu, zvezdicu nasu sjajnu

"fudbalski klub Crvena Zvezda jednoglasno trazi izuzece svoje uprave iz sportskih, medijskih i svih ostalih tokova...

Nebojsa

pre 6 godina

Kao navijac C.Zvezde sto tice jucerasnje utakmice mogu da kazem da je Napredak nadigrao i zasluzeno pobedio C.Zvezdu .
Mazic nije uticao na rezultat ne treba ga kriviti . Igrali smo lose neki igraci su bili iscrpljeni kao da nisu bili na terenu . Zasto se to desilo i zasto je takav tim izasao to ce odgovori trener Milojevic .
Ali ako cemo iskreno Mazicevo sudjenje u JSL i u Evropskim takmicenjima je kao noc i dan . Zasto nema isti kriterijum to on treba kaze, a vidi se iz aviona . Zasto nece fudbalere C.Zvezde da zastiti od grubih startova kao sto ume zastiti u Evropi to je pitanje za njega . Ne volim da vidim kad sudi nase utakmice jer istorija je cudo mnogo puta nas je ostetio , a da nije bio sankcionisan . Potputno se slazem da on treba da zaobidje utakmice C.Zvezde i da vise ne sudi. Valjda u ovoj zemlji ima jos sudija nije samo Mazic .

Maksa,Novi Sad

pre 6 godina

FK Crvena zvezda uvek ima nešto protiv naših najboljih sudija i nije prvi put da ona traži izuzeće da im oni sude. Dajte golove a manje o suđenju. Jadna je Crvena zvezda uvek bila i ostala.

ticco

pre 6 godina

"jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja"

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !

Petar

pre 6 godina

Covek sudi polufinale lige prvaka i kandidat je za finale. A da je uopste poceo da sudi Evropu trebao je da se dokaze u nasoj ligi, znaci sa sudjenjem u nasoj ligi ispunjava kriterijum za evropska takmicenja i tamo cak vazi za jednog od boljih sudija ali opet naravno Terzi ne valja

neeko

pre 6 godina

gledao sam utakmicu,nemam pojma sta pisu ovi u saopstenju.
covek je sudio kao i svaku drugu tekmu,po meni je sreca odlucila pobednika a mogla je to vrlo lako biti i zvezda.
zasto u saopstenju ne kaze da je donald trebao biti iskljucen?!
kad su proletos zamenili mazica pa je derbi sudio majo tad je mazic bio najbolji evropski sudija...licemeri.
da zahvali smotanom djukicu i partizanu koji je bas kilav,da mu je stolica ili nikolic mogao bi da sprema novu sezonu

sociolog

pre 6 godina

Lazni doktor da prestane da sramoti Zvezdu. Svima nam je muka od posvecivanja pobeda svome gazdi i nebuloznih alibi saopstenja. Trener i igraci su dostojni Zvezde!

HanSolo

pre 6 godina

Onda trebaju da ostave svoje mesto nekom drugom klubu u ligi, kako bi izgledalo to da svi klubovi izaberu "svog" sudiju!! FSS treba da ih grdno kazni novčano! Kakav je ovo odvratan potez najvećeg kluba možda celog Balkana.. KAZNAAA!!
Dosta više korupcije u fudbalu!

borivoje surdilovic

pre 6 godina

komedija krece....mazic produzio zbog njih...napretku bod bio dovoljan....zato su se i bunili sto je produzio 7 min....e sad da je milijas dao slobodnjak koji je isti taj mazic svirao za milijasa kao na tacni....ne bi se terzic bunio.....nego kao i prosle godine o porazima se ne prica nego skrece tema na sudije cia bia....tole......

CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA

pre 6 godina

E sada FSS treba da pokaze svoj autorutet....Terzicu dozivotna zabrana obavljanja duznosti u fudbalu i Zvezdi zestoka kazna zbog nepostovanja sudijske organizacije i konstantnih pokusaja da se na istu utice!!!Niste se udostojili ni pobedu Napretku da cestitate!!!

budimo realni

pre 6 godina

Smesan si Terzo!!!Kako vas bre nije sramota izgovorenih reci?Sudija koga ceni ceo svet vama nije dobar a kome ste vi dobri,pitam ja vas.?! Da je Milijas dao gol iz onog slobodnjaka bilo bi ok,a ovako kad ne znate pobijediti bez penala,Mazic los...

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ljudi,on je sudio perfektno.On ne sudi u korist Zvezde i zato im ne valja.Svaki sudija,u istoriji,koji ne navija za Zvezdu,proglašava se lošim.Ovaj duh je poguban po Srbe i Srbiju.To je ono najgore u Srbiji.Stanite ili stanimo ovom jadu na kraj.Covic i sve slično,kao i predsednikov brat,je pogubno po mentalnu sliku Srbije.

Iks

pre 6 godina

Što, neće da pogura? Pogurao bi on da sme, ali njega gleda neko ko je malo bitniji, pa ne sme. Neće on da upropasti svoju karijeru da bi pogurao zvezdu ili nekog drugog. Nebi on bio tu gde jeste da ne vredi.

ej bre

pre 6 godina

Mazic izgleda vise nije na prodaju. Kada ce Cz da shvati da ona dva penala u derbiju Mazic vise ne moze sebi da dozvoli? Sada ima ime i nece suditi u korist Terzicevih profesionalnelih izvodjaca penala. Kada on sudi Zvezda mora da igra u punom sastavu i da se izbori sa protivnikom. Kada su tu Majo i slicni njemu mogu da odmaraju najbolje igrace...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

komedija krece....mazic produzio zbog njih...napretku bod bio dovoljan....zato su se i bunili sto je produzio 7 min....e sad da je milijas dao slobodnjak koji je isti taj mazic svirao za milijasa kao na tacni....ne bi se terzic bunio.....nego kao i prosle godine o porazima se ne prica nego skrece tema na sudije cia bia....tole......

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ljudi,on je sudio perfektno.On ne sudi u korist Zvezde i zato im ne valja.Svaki sudija,u istoriji,koji ne navija za Zvezdu,proglašava se lošim.Ovaj duh je poguban po Srbe i Srbiju.To je ono najgore u Srbiji.Stanite ili stanimo ovom jadu na kraj.Covic i sve slično,kao i predsednikov brat,je pogubno po mentalnu sliku Srbije.

Cinik

pre 6 godina

Sve sramnija saopštenja FK Zvezda. Zaista ne mogu da shvatim da se ovakvi ljudi nalaze na čelu kluba. Nikada Zvezda ni zašta nije kriva i uvek su drugi krivi. Kriv je Mirko Marjanović jer je Partizan bio prvak, kriv je Tomislav Karadžić što je Partizan uzeo titule, kriv je Kokeza, kriv je Mažić. Ali nije kriv Terzić koji je sam dovodio igrače, nije kriv Terzić što je zajedno sa Kokezom rušio Karadžića, nije kriv Terzić što je tražio da derbi sudi Majo Vujović, nije kriv Trezić što je Zvezdi sudio Srdjan Obradović protiv Vojvodine a znamo kakao su te sudije sudile. Ne, kriv je Mažić jer neće da svira nepostojeće penale, što neće da prizna golove iz golauta, što neće da pusti Terzića da mu ulazi u svlačionicu u poluvremenu. Da ja vama nešto kažem. Glavni krivac za sve ovo je onaj koji je Terzića doveo u Zvezdu, onaj koji je doveo Božovića u Zvezdu, onaj koji je lično išao da dovede Zorana Stojadinovića iz Zvezde i onaj koji je abolirao i amenestirao sve one rukovodioce iz Zvezde.

svaki Shajberovac ima za brata Savka Shajbera hrvata

pre 6 godina

Tako je Zvezdo...hocemo i jos:
- 2 penala po mecu i crveni protivniku. Nismo mi dzabe uzastopni sampioni Srbije od 2006 u dosudjivanju penala u nasu korist i crveni protivnicima. Prosle godine smo ih imali 22. Ove godine ce biti evidentan podbacaj
- a iako tada ne budemo prvaci-- hocemo Shajber titulu kao i 1986 te
- hocemo penal posto lopta pogodi protivnickog igraca u butinu
- hocemo "Boacijeve" penale kao onomad protiv Vose
- hocemo golove posle gol-auta
- Majo i Obradovic da nam sude sve meceve do kraja. Oni su postena reinkrenacija Delevica, Babarogica i Sipke iz 80-tih i 90-tih godina proslog veka

ticco

pre 6 godina

"jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja"

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !

Dragan

pre 6 godina

“Ko o čemu,.... o poštenju!” kaže narod.
Da li su tražili izuzeće kada su postizali golove iz gol auta? Šta bi sa sudijom kada nije priznat očigledan gol Krasnodaru, pa uđoše u Ligu Evrope?
A da, Zvezdi smeta gruba igra....

ArtuDitu

pre 6 godina

Cinjenica je da Mazic ne sudi isto u Evropi i u domacem prvenstvu. Ali, utakmicu u Krusevcu sudio je korektno. Mogao je Donaldu da pokaze drugi zuti ali nije, moguce da ruku igraca iz Napretka nije primetio jer se to desava i najboljim sudijama. U Zvezdi i Partizanu treba da shvate da moze da se pogresi i na njihovu stetu, ne moraju oni stalno da budu protezirani. Bolje bi bilo da se i jedni i drugi zapitaju kakve igrace imaju kada posle jedne ozbiljne utakmice u Evropi sa klubovima koji su druga liga evropskog fudbala ne mogu da izvedu sastave koji ce utakmicu u prvenstvu odigrati iole pristojno. Rikardinjo se nije video protiv Napretka. Da nece da bljesne protiv Arsenala? Zato u Zvezdi treba da se okanu Mazica i razmisle kako da posle evropske utakmice pripreme ekipu za domace prvenstvo. Isto vazi i za Partizan. A navijaci treba da shvate da jedan poraz u prvenstvu nije smak sveta. Dokle god poraz u jednoj utakmici bude dovodio u pitanje osvajanje titule nas klupski fudbal ce tavoriti.

budimo realni

pre 6 godina

Smesan si Terzo!!!Kako vas bre nije sramota izgovorenih reci?Sudija koga ceni ceo svet vama nije dobar a kome ste vi dobri,pitam ja vas.?! Da je Milijas dao gol iz onog slobodnjaka bilo bi ok,a ovako kad ne znate pobijediti bez penala,Mazic los...

Arma

pre 6 godina

Ne lupajte vise,ja sam sigurno veci delija od vas koji sedite u foteljama zvezde i mogu reci da mazic nije nista kriv za poraz,jednostavno smo bili losi na terenu i to je cinjenica...

Boj

pre 6 godina

Coveka ciji rad je priznat u Evropi,napada covek koji se krio od organa gonjenja u Srbiji,o njegovom uspehu u radu ne treba trositi reci!!!Ukoliko taj rad treba da bude zakonit uspeh je nula!!!
Ne treba se cuditi,takvi su nam i politicari!!!

Zeljko

pre 6 godina

Ne postoje u svetu drasticnije kradje no kod nas u korist Zvezde i Partizana.Kada se jednom u pet godina desi ili umisle da se desila greska protiv njih prave neverovatnu dreku i zale se do Ujedinjenih nacija.Sramota!

danguba

pre 6 godina

Jadno, da ne moze jadnije, pogotovo od kluba koji se dici istorijom i velicinom. Na njihovu zalost, Mazic je trenutno veca faca u evropskom fudbalu i uziva vece postovanje nego Zvezda. Sujeta, sta li je?

Dragi

pre 6 godina

Nešto se ne sećam dobro, da li je to onaj isti Mažić koji je u roku od 5 minuta svirao 2 problematična penala za Zvezdu protiv Partizana?

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da napišu ovakvo saopštenje. Da je ovaj naš fss institucija kao što nije, pa da im odmah sledeće kolo delegira Mažića, čisto da im pokaže da oni ne mogu da biraju ko će da im sudi. Ovde bi trebala i UEFA da reaguje i zaštiti sudiju od neosnovane hajke koju vode par klubova po direktivi Zvezdana Terzića.

baki

pre 6 godina

Mažić produžio zbog zvezde da bi dala gol pa ih onaj od gore kaznio . Umesto da budu zahvalni što Donald ili kako se već zove nije dobio crvemi karton oni ga pljuju . SRAMOTA Ps. mislim da i pošteni ljubitelji zvezde se stide ovih stavova uprave .

CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA

pre 6 godina

E sada FSS treba da pokaze svoj autorutet....Terzicu dozivotna zabrana obavljanja duznosti u fudbalu i Zvezdi zestoka kazna zbog nepostovanja sudijske organizacije i konstantnih pokusaja da se na istu utice!!!Niste se udostojili ni pobedu Napretku da cestitate!!!

sociolog

pre 6 godina

Lazni doktor da prestane da sramoti Zvezdu. Svima nam je muka od posvecivanja pobeda svome gazdi i nebuloznih alibi saopstenja. Trener i igraci su dostojni Zvezde!

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

Срамота , после сваког пораза увек им је неко крив , кривицу нeка траже на правом месту а господина Терзића ако је уопште господин , послати тамо где му је већ дуго место .

PARBG

pre 6 godina

@
Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....
(ko o čemu, 02. oktobar 2017 16:06)

Prijatelju tvoj nadimak ti govori baš istinu.
I da se desi neka greška od strane sudije protiv vas ( zvezde) ili nas ( partizana) , sramota je da se to uporedi sa greškama koje se dosude vašim i našim protivnicima u našoj ligi...razumeš.
Kako to da se motiviše, kada u 99% slučajeva su sudije na strani zvezde i partizana, kako?
O tome se radi da ljudi, takozvani, koji su nam u upravama nemaju ni trunke morala...i zato se normalni ljudi zezaju na njihov račun.

ej bre

pre 6 godina

Mazic izgleda vise nije na prodaju. Kada ce Cz da shvati da ona dva penala u derbiju Mazic vise ne moze sebi da dozvoli? Sada ima ime i nece suditi u korist Terzicevih profesionalnelih izvodjaca penala. Kada on sudi Zvezda mora da igra u punom sastavu i da se izbori sa protivnikom. Kada su tu Majo i slicni njemu mogu da odmaraju najbolje igrace...

GROF

pre 6 godina

Treneru i igracima C.Z SVAKA CAST ali UPRAVA KLUBA ,TERZIC I KOMPANIJA SRAMOTA ZA JEDAN VELIKI KLUB.UKALJALI STE OBRAZ SPORSKOM DUHU. POD HITNO IH KAZNITE I IDITE IZ SRPSKOG FUDBALA.TO VAZI ZA SVE KOJI BLATE JEDNOG POSTENOG SUDIJU.B R A V O M A Z I C U !!!!!!!!!!

neeko

pre 6 godina

gledao sam utakmicu,nemam pojma sta pisu ovi u saopstenju.
covek je sudio kao i svaku drugu tekmu,po meni je sreca odlucila pobednika a mogla je to vrlo lako biti i zvezda.
zasto u saopstenju ne kaze da je donald trebao biti iskljucen?!
kad su proletos zamenili mazica pa je derbi sudio majo tad je mazic bio najbolji evropski sudija...licemeri.
da zahvali smotanom djukicu i partizanu koji je bas kilav,da mu je stolica ili nikolic mogao bi da sprema novu sezonu

Papaja

pre 6 godina

Jao jao, jednom u deset godina usli u Ligu Evrope i to slucajno i odmah misle da su veci od Boga. Barseloni,PSZ-u, Atletiko Madridu i ostalima valja a klubu koji postavlja neke nizove, koji ni ne postoje, ne valja.

Milan

pre 6 godina

Drugim rečima, može da nam sudi samo sudija koji ispunjava naše naloge, poštenje i integritet smetaju komunističkim čudovištima Zve i Par, ali može im se jer su izvan zakona, za ovo saopštenje Zve bi trebala drakonski da bude kažnjena, koji sudija može da sudi normalno posle ovakvog pritiska, ako fudbalski savez ili drugi organi ne zaštite Mažića, time se šalje poruka drugim sudijama, ako nije po našem uništićemo vas jel nam se može, ovo je strašno šta rade iz Zve. Inače, navijač sam Zvezde, ali sve manje pratim fudbal jer to nije za pristojne ljude

Petar

pre 6 godina

Covek sudi polufinale lige prvaka i kandidat je za finale. A da je uopste poceo da sudi Evropu trebao je da se dokaze u nasoj ligi, znaci sa sudjenjem u nasoj ligi ispunjava kriterijum za evropska takmicenja i tamo cak vazi za jednog od boljih sudija ali opet naravno Terzi ne valja

zvezdas

pre 6 godina

Sramota je ovo reci za sudiju koji sudi u evropi ipak ne sudi on dzabe tamo ako cemo realno i jos 7 minuta je produzeno da bi Zvezda dala gol i da ne dala sve bi bilo regularno

Maksa,Novi Sad

pre 6 godina

FK Crvena zvezda uvek ima nešto protiv naših najboljih sudija i nije prvi put da ona traži izuzeće da im oni sude. Dajte golove a manje o suđenju. Jadna je Crvena zvezda uvek bila i ostala.

ccccc

pre 6 godina

Hahaha..pa nije najbolji srpski sudija nego jedan od najboljih evropskih sudija! I gospoda iz CZ ce da procenjuju njegov kvalitet i da odredjuju kako ce on da sudi i da traze njegovo izuzece?

Labud

pre 6 godina

Cela geneza ovog problema proizilazi iz cinjenice da je Terzic mozda bio osrednji fudbaler, ako i to, ali nikada nije bio sportista. Pa poraz je sastavni deo sporta. Pritom, nijedna odluka se ne dovodi u pitanje. Labud nije gledao, ali znajuci kako se sudi, sigurno nije Mazic bio pristrasan u korist Napretka. To u srBskom fubdalu ne biva.

Druga stvar je sto Terzic nije ni bio zvezdas do pre 3 godine. Zbog toga mora da se ponasa kao oni sa sipke. Mada i oni su verovatno objektivniji kada je fudbal u pitanju.

pajser

pre 6 godina

Penal je bio nad Milijasem , ali ih Mazic mrzi pa je dosudio samo faul. A jos vise ih je ostetio kad Donaldu nije dao drugi zuti za start sa dve noge, mora da je i tada dopustio grubu igru?!?

stop politici u sportu

pre 6 godina

jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja" 

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !
(ticco, 02. oktobar 2017 15:49)


E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...

xxx

pre 6 godina

Evo partiyanovaca da lece komplekse, znamo svi da je Marzic grobarski nastrojen, prosle godine im doneo titulu.
(Igor, 2. oktobar 2017 16:52)


Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..

Iks

pre 6 godina

Što, neće da pogura? Pogurao bi on da sme, ali njega gleda neko ko je malo bitniji, pa ne sme. Neće on da upropasti svoju karijeru da bi pogurao zvezdu ili nekog drugog. Nebi on bio tu gde jeste da ne vredi.

gagarin

pre 6 godina

e moja tuzna zvezdina upravo... da ne blatim zvezdu, zvezdicu nasu sjajnu

"fudbalski klub Crvena Zvezda jednoglasno trazi izuzece svoje uprave iz sportskih, medijskih i svih ostalih tokova...

View

pre 6 godina

Licemerno je da se žale na suđenje, a onda kao čestitaju Napretku,pa opet nipodaštavaju da se oni kao svaki "viliki klub" teško nose sa igranjem na dva fronta.A to koliko su "veliki klub" govori i ova neprimerena kuknjava i imputiranje jednom od najboljih sudija u svet lošu nameru. Pravi razlog je što je Mažić MNOGO VEĆI BREND od celog tim CZ i ne mogu da ga nateraju, ucene ili nešto treće, da im sudi izmišljene penale, oprašta ofsajde i sl.

HanSolo

pre 6 godina

Onda trebaju da ostave svoje mesto nekom drugom klubu u ligi, kako bi izgledalo to da svi klubovi izaberu "svog" sudiju!! FSS treba da ih grdno kazni novčano! Kakav je ovo odvratan potez najvećeg kluba možda celog Balkana.. KAZNAAA!!
Dosta više korupcije u fudbalu!

saca

pre 6 godina

Ako vam ispune i ovu zelju onda stvarno terba ukinutu fudbal u Srbiji. Pa u kojoj to zemlji klub odredjuje ko ce da mu sudi, ovo je prevrsilo svaku meru, cak i onu od prosle godine.

Bajro Zupic

pre 6 godina

Sad je bar kristalno jasno ko stoji iza predjasnjeg ataka Vojvodine na istog sudiju. Za LS je dobar, tamo se ne mesetari. Bar ne ovako prosto i seljacki...

ccc?

pre 6 godina

Nezgodan neki čovek; s njim je nemoguć bilo kakav dogovor...
(Aleksa, 2. oktobar 2017 16:27)


Normalno, ima lovu , sudi po svetu, takmicenja, evropska , svetska a ostale nase sudije razumem. Ne moze da se zivi od sudjenja u nasoj ligi...i svaki dogovor je moguc.

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...
(stop politici u sportu, 02. oktobar 2017 17:27)

Postoji jedan pehar na kom stoje imena velikih klubova,najvećih u evropi i tačno je,tu su i Juventus i Real i Čelzi,Bajern...ali i Crvena Zvezda,samo nema vašeg malog kluba a neće ga nikada ni biti ali baš nikada a možda ni tada.
Plačite!!!

Juga

pre 6 godina

od sada mogu nam suditi samo sudije koji su sudili kada ne primimo gol, i najpre oni delioci pravde koji su za nas svirali penale. ostali dozivotno da budu izuzeti sa nasih utakmica. Uprava FK Crvena Kmeeezda.

antiromy

pre 6 godina

Ti Batko verovatno misliš da su ti pošalice strašno zanimljive i prepune humora, moram da te razočaram. Po nadimku se sav tvoj intelekt... Sad samo par reči vezanih o Mažiću, sad ćemo da vidimo koliko je veliki FSS, jer je i Voša tražila izuzeće našeg najboljeg sudije... Predlažem Voši i Zvezdi da odaberu po dvojicu, troicu sudija koji će da im sude prvenstvo. Valjda će to biti ok?!

Dva penala hocu ja.

pre 6 godina

Grobari obozavaju Mazica.
@misko

Daj mi jedan razlog?
Smesni ste koliko ste bahati. Samo vas interesuje titula koju ce savez da vam namesti. I tako svake god.

Stari cigan

pre 6 godina

Ovo Zvezdino saopstenje je sramotno. Toliko o tome a sada da pitam komsiju malog sto udariste minuse coveku sto je napisao da je na usatom ugravirano ime Crvene zvezde. Jel vi to tim minusima negirate da se to dogodilo...nije vama lako!
Ps. Bio sam u Bariju i lepo sam se proveo ili nisam bio ako vi to tako odlucite...

srb

pre 6 godina

dajte bre vise. Videlo se da nam igraci nemaju volju ili snagu da igraju, prestanite sa ovakvim glupostima samo izazivate prepucavanja koja su krajnje nepotrebna. Poraz u 96. pa sta? Nije kraj sveta, ide se dalje, sve je ok samo da igraci steknu potrebnu kondiciju i lagani smo. Pozdrav svima

Soko

pre 6 godina

Nikad ne treba dozvolit upravi ili navijacima da ocenjuju sudiju jer su subjektivni. Evo primer pre utakmice Partizana i Cukarckog gledao sam zavrsnicu utakmice Zvezde sa upravom u holu stadiona i kad je Mazic produzio sedam minuta komentari su da je namesteno nakon gola svi su bili odusevljeni sa sudijom. Znaci za sedam minuta sasvim suprotno misljenje za istu odluku-

nikola

pre 6 godina

ovo je bolesno..
zamislite da se manceste inter milan liverpool itd.... traze suspenziju sudije
pa sta je trebao krasnodar il partizan,o tome cute.
mi smo bar gospoda kad izgubimo ne krivimo sudije...

dragan

pre 6 godina

a zasto je andjelovski dao crveni karton ya aut kad se za to uzima lopta i daje protivniku.Zasto taj isti mazic nije dao ni zuti karton za slomljenu nogu,ili juce nije mazic ali vecina sudija tako sudi partizanu.

ko o čemu

pre 6 godina

PARBG@
Slazem se sa tvojim komentarom i nije mi bila namera da branim ljude iz uprave, jer i po meni je ovakvo saopstenje licemerno do bola.

Moj komantar se odnosio na neke komentare za suđenje na utakmici, a svi su dobro videli da je greška glavnog sudije Mažića direktno uticala na ishod utakmice, inače je sudjenje bilo korektno osim ove greške koju sam naveo i kada je pogresio jer je mogao pokazati drugi žuti Donaldu......Inače Napredak pokazao veću želju i pobeda je zaslužena.

Igor

pre 6 godina

Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..


Marzic je suport partizana,dok u Evropi kad sudi onda izigrava najboljeg sudiju. To je sve sto je nasa liga dno sa ovim naprednim Vucelom na celu.

Vetar u ledja.

pre 6 godina

Ovako, potpuno je nebitno da li je Zvezda ostecena u toj utakmici ili ne. I Zvezda i Partizan imaju naklonost sudija u odnosu na druge klubove u ligi i potpuno je van pameti pricati o tome. Naravno, pod uslovom da si iole objektivan. Problem jeste gruba igra koja se vec duze vreme dozvoljava u nasoj ligi. Drincic nije dobio karton, Everton samo zuti, juce ostrih startova koliko hoces. To je problem, igraci moraju biti zasticeni jer bez njih nema ni fudbala i standardi sudjenja u Evropi moraju da se primenju i kod nas....Ne kazem da je bilo namere ni u jednom od navedenih slucajeva. Sve je to posledica toga sto nisu na vre sankcionisani i sto se neoprezna/gruba igra dopusta...Cestitke Napretku...

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Realno bila ruka
isto tako realno treba da se cuti
Napredak pokazao klasu,protiv Partizana zasluzili pobedu,protiv Zvezde nereseno al im se vratilo
Sad nije ni bitno,cele sezone nas prati sreca, i u evropi imamo dobro sudjenje ako izuzmemo penal protiv Krasnodara.
Sad ekipa nek se odmori pa u nove pobede.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa ako Zvezda ili Partizan treba da prate odnos FSS prema njima pa mi onda nemamo regularnu ligu i treba je ugasiti.Treba svaki put da popiju takvu kaznu i jedni i drugi kad izdaju takva glupa saopstenja da im nikada vise ne padne na pamet da kritikuju FSS. Mi smo izgleda jedina drzava kojoj vise odgovara haos nego red.

miško

pre 6 godina

Posle gledanja "crne tačke"videli smo kako sudije ne treba da sudi,da uoropasti derbi i protiv fudbala.Za ovu utakmicu ocena nula.Koga je oštetio i kolko ne znam ali da je loše je.Sudije ne mogu da žive od stare slave.

Pa ja

pre 6 godina

@stop politici u sportu... Bajern Real Partizan Celzi , veliki klubovi... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...majstore udji negde na sajt i vidi sta je bilo 29.05.91...

ko o čemu

pre 6 godina

Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....

Nebojsa

pre 6 godina

Kao navijac C.Zvezde sto tice jucerasnje utakmice mogu da kazem da je Napredak nadigrao i zasluzeno pobedio C.Zvezdu .
Mazic nije uticao na rezultat ne treba ga kriviti . Igrali smo lose neki igraci su bili iscrpljeni kao da nisu bili na terenu . Zasto se to desilo i zasto je takav tim izasao to ce odgovori trener Milojevic .
Ali ako cemo iskreno Mazicevo sudjenje u JSL i u Evropskim takmicenjima je kao noc i dan . Zasto nema isti kriterijum to on treba kaze, a vidi se iz aviona . Zasto nece fudbalere C.Zvezde da zastiti od grubih startova kao sto ume zastiti u Evropi to je pitanje za njega . Ne volim da vidim kad sudi nase utakmice jer istorija je cudo mnogo puta nas je ostetio , a da nije bio sankcionisan . Potputno se slazem da on treba da zaobidje utakmice C.Zvezde i da vise ne sudi. Valjda u ovoj zemlji ima jos sudija nije samo Mazic .

Krcunijo dobro jutro

pre 6 godina

"Neposredan povod ovome je način na koji se i kada Milorad Mažić delegira i zatim sudi utakmice Crvene zvezde. Tako je i u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru, iako to ne dozvoljava kada sudi evropske utakmice na kojima sa pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Crvena zvezda primila gol", navodi se u saopštenju.
Iz Zvezde podsećaju na neke ranije detalje sa utakmica koje im je sudio Mažić – sa Partizanom u finalu Kupa (nedosuđen penal posle rvačkog zahvata nad Boaćijem) i Čukaričkim (nedosuđen faul kada je slomljena noga Jovičiću).
"Zato Zvezda ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić. A da li Mažić sudi na takav način svojevoljno ili po nečijem nalogu neka proceni cela sportska javnost, pogotovo ako FSS ne sankcioniše takvo ponašanje", ističu iz kluba i dodaju da sa pažnjom prate odnos FSS prema njima kako se ne bi ponovili događaji sa kraja prvenstva prošle godine.


Zato si zvezdo najveca

Tako stoje stvari ustvari

pre 6 godina

Sudije treba da malo pomažu malim klubovima protiv velikih. To koristi i velikima gledajući na duži rok jer moraju da se više trude a malima odmah da se uspešnije suprotstave i postignu neki uspeh. Gde oni računaju Zvezdu a gde Napredak, stvar je zdravog razuma, obrazovanja i ostrašćenosti. To ne vredi komentarisati.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Treba se samo setiti finala kupa od pre koji mesec gde dotični gospodin ne sudi kazneni udarac kada Milenković skida u 16 metara dres Boaćiju tačka ...

Milan

pre 6 godina

A po tvom nadimku "antiromy" vidi se koliko postujes manjine u Srbiji,kao i kojoj populaciji pripadas. Bilo bi krajnje dobro da pre nekog komentara procitas vest do kraja, onda mozda ne bi bio u tolikoj zabludi. Batko mozda po tebi nije duhovit, ali bar pokusava, a ti nesrecnice ne razumes o cemu pises, nije to lako, nego hitno popi dva bensedina pa nazad na JNA!

zoran zivancevic

pre 6 godina

Krivo vam je sto vas je FK Napredak pobedio na terenu ,pa ne znate sta
sta hocete . Pa i FK Partizan su iznenadili usred Beograda.

ko o čemu

pre 6 godina

Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....

Crvena Zvezda 1913

pre 6 godina

E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...
(stop politici u sportu, 02. oktobar 2017 17:27)

Postoji jedan pehar na kom stoje imena velikih klubova,najvećih u evropi i tačno je,tu su i Juventus i Real i Čelzi,Bajern...ali i Crvena Zvezda,samo nema vašeg malog kluba a neće ga nikada ni biti ali baš nikada a možda ni tada.
Plačite!!!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Treba se samo setiti finala kupa od pre koji mesec gde dotični gospodin ne sudi kazneni udarac kada Milenković skida u 16 metara dres Boaćiju tačka ...

Igor

pre 6 godina

Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..


Marzic je suport partizana,dok u Evropi kad sudi onda izigrava najboljeg sudiju. To je sve sto je nasa liga dno sa ovim naprednim Vucelom na celu.

Nebojsa

pre 6 godina

Kao navijac C.Zvezde sto tice jucerasnje utakmice mogu da kazem da je Napredak nadigrao i zasluzeno pobedio C.Zvezdu .
Mazic nije uticao na rezultat ne treba ga kriviti . Igrali smo lose neki igraci su bili iscrpljeni kao da nisu bili na terenu . Zasto se to desilo i zasto je takav tim izasao to ce odgovori trener Milojevic .
Ali ako cemo iskreno Mazicevo sudjenje u JSL i u Evropskim takmicenjima je kao noc i dan . Zasto nema isti kriterijum to on treba kaze, a vidi se iz aviona . Zasto nece fudbalere C.Zvezde da zastiti od grubih startova kao sto ume zastiti u Evropi to je pitanje za njega . Ne volim da vidim kad sudi nase utakmice jer istorija je cudo mnogo puta nas je ostetio , a da nije bio sankcionisan . Potputno se slazem da on treba da zaobidje utakmice C.Zvezde i da vise ne sudi. Valjda u ovoj zemlji ima jos sudija nije samo Mazic .

Stari cigan

pre 6 godina

Ovo Zvezdino saopstenje je sramotno. Toliko o tome a sada da pitam komsiju malog sto udariste minuse coveku sto je napisao da je na usatom ugravirano ime Crvene zvezde. Jel vi to tim minusima negirate da se to dogodilo...nije vama lako!
Ps. Bio sam u Bariju i lepo sam se proveo ili nisam bio ako vi to tako odlucite...

borivoje surdilovic

pre 6 godina

komedija krece....mazic produzio zbog njih...napretku bod bio dovoljan....zato su se i bunili sto je produzio 7 min....e sad da je milijas dao slobodnjak koji je isti taj mazic svirao za milijasa kao na tacni....ne bi se terzic bunio.....nego kao i prosle godine o porazima se ne prica nego skrece tema na sudije cia bia....tole......

Pa ja

pre 6 godina

@stop politici u sportu... Bajern Real Partizan Celzi , veliki klubovi... ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha...majstore udji negde na sajt i vidi sta je bilo 29.05.91...

dragan

pre 6 godina

a zasto je andjelovski dao crveni karton ya aut kad se za to uzima lopta i daje protivniku.Zasto taj isti mazic nije dao ni zuti karton za slomljenu nogu,ili juce nije mazic ali vecina sudija tako sudi partizanu.

miško

pre 6 godina

Posle gledanja "crne tačke"videli smo kako sudije ne treba da sudi,da uoropasti derbi i protiv fudbala.Za ovu utakmicu ocena nula.Koga je oštetio i kolko ne znam ali da je loše je.Sudije ne mogu da žive od stare slave.

Milan

pre 6 godina

A po tvom nadimku "antiromy" vidi se koliko postujes manjine u Srbiji,kao i kojoj populaciji pripadas. Bilo bi krajnje dobro da pre nekog komentara procitas vest do kraja, onda mozda ne bi bio u tolikoj zabludi. Batko mozda po tebi nije duhovit, ali bar pokusava, a ti nesrecnice ne razumes o cemu pises, nije to lako, nego hitno popi dva bensedina pa nazad na JNA!

Krcunijo dobro jutro

pre 6 godina

"Neposredan povod ovome je način na koji se i kada Milorad Mažić delegira i zatim sudi utakmice Crvene zvezde. Tako je i u Kruševcu pokazao lošu nameru prema našem klubu, dopuštao grubu igru, iako to ne dozvoljava kada sudi evropske utakmice na kojima sa pravom štiti zdravlje igrača, i na kraju dozvolio da se posle očiglednog igranja rukom u poslednjim sekundama nastavi akcija iz koje je Crvena zvezda primila gol", navodi se u saopštenju.
Iz Zvezde podsećaju na neke ranije detalje sa utakmica koje im je sudio Mažić – sa Partizanom u finalu Kupa (nedosuđen penal posle rvačkog zahvata nad Boaćijem) i Čukaričkim (nedosuđen faul kada je slomljena noga Jovičiću).
"Zato Zvezda ne želi da njene utakmice sudi Milorad Mažić. A da li Mažić sudi na takav način svojevoljno ili po nečijem nalogu neka proceni cela sportska javnost, pogotovo ako FSS ne sankcioniše takvo ponašanje", ističu iz kluba i dodaju da sa pažnjom prate odnos FSS prema njima kako se ne bi ponovili događaji sa kraja prvenstva prošle godine.


Zato si zvezdo najveca

View

pre 6 godina

Licemerno je da se žale na suđenje, a onda kao čestitaju Napretku,pa opet nipodaštavaju da se oni kao svaki "viliki klub" teško nose sa igranjem na dva fronta.A to koliko su "veliki klub" govori i ova neprimerena kuknjava i imputiranje jednom od najboljih sudija u svet lošu nameru. Pravi razlog je što je Mažić MNOGO VEĆI BREND od celog tim CZ i ne mogu da ga nateraju, ucene ili nešto treće, da im sudi izmišljene penale, oprašta ofsajde i sl.

danguba

pre 6 godina

Jadno, da ne moze jadnije, pogotovo od kluba koji se dici istorijom i velicinom. Na njihovu zalost, Mazic je trenutno veca faca u evropskom fudbalu i uziva vece postovanje nego Zvezda. Sujeta, sta li je?

Dragan

pre 6 godina

“Ko o čemu,.... o poštenju!” kaže narod.
Da li su tražili izuzeće kada su postizali golove iz gol auta? Šta bi sa sudijom kada nije priznat očigledan gol Krasnodaru, pa uđoše u Ligu Evrope?
A da, Zvezdi smeta gruba igra....

xxx

pre 6 godina

Evo partiyanovaca da lece komplekse, znamo svi da je Marzic grobarski nastrojen, prosle godine im doneo titulu.
(Igor, 2. oktobar 2017 16:52)


Smesan si ko crtani film. A zasto niste pobedili u derbiju a zasto niste pobedili Vozdovac?? Kakve to sve ima veze sa Mazicem?? Primate se sve sto dodje iz rukovodstva CZ, razmisljajte malo svojom glavom. Pa nije Mazic dao gol u 96. min?? Sto niste dali vi gol? Kriv vam Mazic?? Strasno..

svaki Shajberovac ima za brata Savka Shajbera hrvata

pre 6 godina

Tako je Zvezdo...hocemo i jos:
- 2 penala po mecu i crveni protivniku. Nismo mi dzabe uzastopni sampioni Srbije od 2006 u dosudjivanju penala u nasu korist i crveni protivnicima. Prosle godine smo ih imali 22. Ove godine ce biti evidentan podbacaj
- a iako tada ne budemo prvaci-- hocemo Shajber titulu kao i 1986 te
- hocemo penal posto lopta pogodi protivnickog igraca u butinu
- hocemo "Boacijeve" penale kao onomad protiv Vose
- hocemo golove posle gol-auta
- Majo i Obradovic da nam sude sve meceve do kraja. Oni su postena reinkrenacija Delevica, Babarogica i Sipke iz 80-tih i 90-tih godina proslog veka

GROF

pre 6 godina

Treneru i igracima C.Z SVAKA CAST ali UPRAVA KLUBA ,TERZIC I KOMPANIJA SRAMOTA ZA JEDAN VELIKI KLUB.UKALJALI STE OBRAZ SPORSKOM DUHU. POD HITNO IH KAZNITE I IDITE IZ SRPSKOG FUDBALA.TO VAZI ZA SVE KOJI BLATE JEDNOG POSTENOG SUDIJU.B R A V O M A Z I C U !!!!!!!!!!

antiromy

pre 6 godina

Ti Batko verovatno misliš da su ti pošalice strašno zanimljive i prepune humora, moram da te razočaram. Po nadimku se sav tvoj intelekt... Sad samo par reči vezanih o Mažiću, sad ćemo da vidimo koliko je veliki FSS, jer je i Voša tražila izuzeće našeg najboljeg sudije... Predlažem Voši i Zvezdi da odaberu po dvojicu, troicu sudija koji će da im sude prvenstvo. Valjda će to biti ok?!

stop politici u sportu

pre 6 godina

jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja" 

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !
(ticco, 02. oktobar 2017 15:49)


E bas to, kakve gluposti, posle 10 godina igraju Evropu i sad su uz rame jednom Juventusu, Realu, Celziju, Partizanu, Bajernu...

saca

pre 6 godina

Ako vam ispune i ovu zelju onda stvarno terba ukinutu fudbal u Srbiji. Pa u kojoj to zemlji klub odredjuje ko ce da mu sudi, ovo je prevrsilo svaku meru, cak i onu od prosle godine.

ccc?

pre 6 godina

Nezgodan neki čovek; s njim je nemoguć bilo kakav dogovor...
(Aleksa, 2. oktobar 2017 16:27)


Normalno, ima lovu , sudi po svetu, takmicenja, evropska , svetska a ostale nase sudije razumem. Ne moze da se zivi od sudjenja u nasoj ligi...i svaki dogovor je moguc.

Dragi

pre 6 godina

Nešto se ne sećam dobro, da li je to onaj isti Mažić koji je u roku od 5 minuta svirao 2 problematična penala za Zvezdu protiv Partizana?

ccccc

pre 6 godina

Hahaha..pa nije najbolji srpski sudija nego jedan od najboljih evropskih sudija! I gospoda iz CZ ce da procenjuju njegov kvalitet i da odredjuju kako ce on da sudi i da traze njegovo izuzece?

nikola

pre 6 godina

ovo je bolesno..
zamislite da se manceste inter milan liverpool itd.... traze suspenziju sudije
pa sta je trebao krasnodar il partizan,o tome cute.
mi smo bar gospoda kad izgubimo ne krivimo sudije...

Bajro Zupic

pre 6 godina

Sad je bar kristalno jasno ko stoji iza predjasnjeg ataka Vojvodine na istog sudiju. Za LS je dobar, tamo se ne mesetari. Bar ne ovako prosto i seljacki...

ej bre

pre 6 godina

Mazic izgleda vise nije na prodaju. Kada ce Cz da shvati da ona dva penala u derbiju Mazic vise ne moze sebi da dozvoli? Sada ima ime i nece suditi u korist Terzicevih profesionalnelih izvodjaca penala. Kada on sudi Zvezda mora da igra u punom sastavu i da se izbori sa protivnikom. Kada su tu Majo i slicni njemu mogu da odmaraju najbolje igrace...

zvezdas

pre 6 godina

Sramota je ovo reci za sudiju koji sudi u evropi ipak ne sudi on dzabe tamo ako cemo realno i jos 7 minuta je produzeno da bi Zvezda dala gol i da ne dala sve bi bilo regularno

pajser

pre 6 godina

Penal je bio nad Milijasem , ali ih Mazic mrzi pa je dosudio samo faul. A jos vise ih je ostetio kad Donaldu nije dao drugi zuti za start sa dve noge, mora da je i tada dopustio grubu igru?!?

baki

pre 6 godina

Mažić produžio zbog zvezde da bi dala gol pa ih onaj od gore kaznio . Umesto da budu zahvalni što Donald ili kako se već zove nije dobio crvemi karton oni ga pljuju . SRAMOTA Ps. mislim da i pošteni ljubitelji zvezde se stide ovih stavova uprave .

Zeljko

pre 6 godina

Ne postoje u svetu drasticnije kradje no kod nas u korist Zvezde i Partizana.Kada se jednom u pet godina desi ili umisle da se desila greska protiv njih prave neverovatnu dreku i zale se do Ujedinjenih nacija.Sramota!

Dva penala hocu ja.

pre 6 godina

Grobari obozavaju Mazica.
@misko

Daj mi jedan razlog?
Smesni ste koliko ste bahati. Samo vas interesuje titula koju ce savez da vam namesti. I tako svake god.

Djed Gavrilo

pre 6 godina

Ljudi,on je sudio perfektno.On ne sudi u korist Zvezde i zato im ne valja.Svaki sudija,u istoriji,koji ne navija za Zvezdu,proglašava se lošim.Ovaj duh je poguban po Srbe i Srbiju.To je ono najgore u Srbiji.Stanite ili stanimo ovom jadu na kraj.Covic i sve slično,kao i predsednikov brat,je pogubno po mentalnu sliku Srbije.

Cinik

pre 6 godina

Sve sramnija saopštenja FK Zvezda. Zaista ne mogu da shvatim da se ovakvi ljudi nalaze na čelu kluba. Nikada Zvezda ni zašta nije kriva i uvek su drugi krivi. Kriv je Mirko Marjanović jer je Partizan bio prvak, kriv je Tomislav Karadžić što je Partizan uzeo titule, kriv je Kokeza, kriv je Mažić. Ali nije kriv Terzić koji je sam dovodio igrače, nije kriv Terzić što je zajedno sa Kokezom rušio Karadžića, nije kriv Terzić što je tražio da derbi sudi Majo Vujović, nije kriv Trezić što je Zvezdi sudio Srdjan Obradović protiv Vojvodine a znamo kakao su te sudije sudile. Ne, kriv je Mažić jer neće da svira nepostojeće penale, što neće da prizna golove iz golauta, što neće da pusti Terzića da mu ulazi u svlačionicu u poluvremenu. Da ja vama nešto kažem. Glavni krivac za sve ovo je onaj koji je Terzića doveo u Zvezdu, onaj koji je doveo Božovića u Zvezdu, onaj koji je lično išao da dovede Zorana Stojadinovića iz Zvezde i onaj koji je abolirao i amenestirao sve one rukovodioce iz Zvezde.

Maksa,Novi Sad

pre 6 godina

FK Crvena zvezda uvek ima nešto protiv naših najboljih sudija i nije prvi put da ona traži izuzeće da im oni sude. Dajte golove a manje o suđenju. Jadna je Crvena zvezda uvek bila i ostala.

Labud

pre 6 godina

Cela geneza ovog problema proizilazi iz cinjenice da je Terzic mozda bio osrednji fudbaler, ako i to, ali nikada nije bio sportista. Pa poraz je sastavni deo sporta. Pritom, nijedna odluka se ne dovodi u pitanje. Labud nije gledao, ali znajuci kako se sudi, sigurno nije Mazic bio pristrasan u korist Napretka. To u srBskom fubdalu ne biva.

Druga stvar je sto Terzic nije ni bio zvezdas do pre 3 godine. Zbog toga mora da se ponasa kao oni sa sipke. Mada i oni su verovatno objektivniji kada je fudbal u pitanju.

Arma

pre 6 godina

Ne lupajte vise,ja sam sigurno veci delija od vas koji sedite u foteljama zvezde i mogu reci da mazic nije nista kriv za poraz,jednostavno smo bili losi na terenu i to je cinjenica...

Papaja

pre 6 godina

Jao jao, jednom u deset godina usli u Ligu Evrope i to slucajno i odmah misle da su veci od Boga. Barseloni,PSZ-u, Atletiko Madridu i ostalima valja a klubu koji postavlja neke nizove, koji ni ne postoje, ne valja.

gagarin

pre 6 godina

e moja tuzna zvezdina upravo... da ne blatim zvezdu, zvezdicu nasu sjajnu

"fudbalski klub Crvena Zvezda jednoglasno trazi izuzece svoje uprave iz sportskih, medijskih i svih ostalih tokova...

neeko

pre 6 godina

gledao sam utakmicu,nemam pojma sta pisu ovi u saopstenju.
covek je sudio kao i svaku drugu tekmu,po meni je sreca odlucila pobednika a mogla je to vrlo lako biti i zvezda.
zasto u saopstenju ne kaze da je donald trebao biti iskljucen?!
kad su proletos zamenili mazica pa je derbi sudio majo tad je mazic bio najbolji evropski sudija...licemeri.
da zahvali smotanom djukicu i partizanu koji je bas kilav,da mu je stolica ili nikolic mogao bi da sprema novu sezonu

Da komsiji ne crkne krava

pre 6 godina

Realno bila ruka
isto tako realno treba da se cuti
Napredak pokazao klasu,protiv Partizana zasluzili pobedu,protiv Zvezde nereseno al im se vratilo
Sad nije ni bitno,cele sezone nas prati sreca, i u evropi imamo dobro sudjenje ako izuzmemo penal protiv Krasnodara.
Sad ekipa nek se odmori pa u nove pobede.

Rogi Obrenovac

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da napišu ovakvo saopštenje. Da je ovaj naš fss institucija kao što nije, pa da im odmah sledeće kolo delegira Mažića, čisto da im pokaže da oni ne mogu da biraju ko će da im sudi. Ovde bi trebala i UEFA da reaguje i zaštiti sudiju od neosnovane hajke koju vode par klubova po direktivi Zvezdana Terzića.

PARBG

pre 6 godina

@
Ajde da vas pitam grobari, a šta je izneseno što nije tačno? Jel nije bilo očigledno igranje rukom igrača Napredka kod oduzimanja lopte Le Taleku, u akciji kada je postignut gol? Ali istinu recite, pošto ste vidim vrlo objektivni.....
(ko o čemu, 02. oktobar 2017 16:06)

Prijatelju tvoj nadimak ti govori baš istinu.
I da se desi neka greška od strane sudije protiv vas ( zvezde) ili nas ( partizana) , sramota je da se to uporedi sa greškama koje se dosude vašim i našim protivnicima u našoj ligi...razumeš.
Kako to da se motiviše, kada u 99% slučajeva su sudije na strani zvezde i partizana, kako?
O tome se radi da ljudi, takozvani, koji su nam u upravama nemaju ni trunke morala...i zato se normalni ljudi zezaju na njihov račun.

Milan

pre 6 godina

Drugim rečima, može da nam sudi samo sudija koji ispunjava naše naloge, poštenje i integritet smetaju komunističkim čudovištima Zve i Par, ali može im se jer su izvan zakona, za ovo saopštenje Zve bi trebala drakonski da bude kažnjena, koji sudija može da sudi normalno posle ovakvog pritiska, ako fudbalski savez ili drugi organi ne zaštite Mažića, time se šalje poruka drugim sudijama, ako nije po našem uništićemo vas jel nam se može, ovo je strašno šta rade iz Zve. Inače, navijač sam Zvezde, ali sve manje pratim fudbal jer to nije za pristojne ljude

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa ako Zvezda ili Partizan treba da prate odnos FSS prema njima pa mi onda nemamo regularnu ligu i treba je ugasiti.Treba svaki put da popiju takvu kaznu i jedni i drugi kad izdaju takva glupa saopstenja da im nikada vise ne padne na pamet da kritikuju FSS. Mi smo izgleda jedina drzava kojoj vise odgovara haos nego red.

ticco

pre 6 godina

"jer mnogi veliki evropski klubovi, jednako kao i Crvena zvezda znaju koliko je teško sa uspehom igrati paralelno u više takmičenja"

Ahhhh ... jako je teško jednom u deceniji igrati u više takmičenja, znaju to svi veliki klubovi !

budimo realni

pre 6 godina

Smesan si Terzo!!!Kako vas bre nije sramota izgovorenih reci?Sudija koga ceni ceo svet vama nije dobar a kome ste vi dobri,pitam ja vas.?! Da je Milijas dao gol iz onog slobodnjaka bilo bi ok,a ovako kad ne znate pobijediti bez penala,Mazic los...

Petar

pre 6 godina

Covek sudi polufinale lige prvaka i kandidat je za finale. A da je uopste poceo da sudi Evropu trebao je da se dokaze u nasoj ligi, znaci sa sudjenjem u nasoj ligi ispunjava kriterijum za evropska takmicenja i tamo cak vazi za jednog od boljih sudija ali opet naravno Terzi ne valja

Juga

pre 6 godina

od sada mogu nam suditi samo sudije koji su sudili kada ne primimo gol, i najpre oni delioci pravde koji su za nas svirali penale. ostali dozivotno da budu izuzeti sa nasih utakmica. Uprava FK Crvena Kmeeezda.

Vetar u ledja.

pre 6 godina

Ovako, potpuno je nebitno da li je Zvezda ostecena u toj utakmici ili ne. I Zvezda i Partizan imaju naklonost sudija u odnosu na druge klubove u ligi i potpuno je van pameti pricati o tome. Naravno, pod uslovom da si iole objektivan. Problem jeste gruba igra koja se vec duze vreme dozvoljava u nasoj ligi. Drincic nije dobio karton, Everton samo zuti, juce ostrih startova koliko hoces. To je problem, igraci moraju biti zasticeni jer bez njih nema ni fudbala i standardi sudjenja u Evropi moraju da se primenju i kod nas....Ne kazem da je bilo namere ni u jednom od navedenih slucajeva. Sve je to posledica toga sto nisu na vre sankcionisani i sto se neoprezna/gruba igra dopusta...Cestitke Napretku...

srb

pre 6 godina

dajte bre vise. Videlo se da nam igraci nemaju volju ili snagu da igraju, prestanite sa ovakvim glupostima samo izazivate prepucavanja koja su krajnje nepotrebna. Poraz u 96. pa sta? Nije kraj sveta, ide se dalje, sve je ok samo da igraci steknu potrebnu kondiciju i lagani smo. Pozdrav svima

Iks

pre 6 godina

Što, neće da pogura? Pogurao bi on da sme, ali njega gleda neko ko je malo bitniji, pa ne sme. Neće on da upropasti svoju karijeru da bi pogurao zvezdu ili nekog drugog. Nebi on bio tu gde jeste da ne vredi.

CRVENA ZVEZDA=PETOKRAKA

pre 6 godina

E sada FSS treba da pokaze svoj autorutet....Terzicu dozivotna zabrana obavljanja duznosti u fudbalu i Zvezdi zestoka kazna zbog nepostovanja sudijske organizacije i konstantnih pokusaja da se na istu utice!!!Niste se udostojili ni pobedu Napretku da cestitate!!!

Stanislsv Djordjevic

pre 6 godina

Срамота , после сваког пораза увек им је неко крив , кривицу нeка траже на правом месту а господина Терзића ако је уопште господин , послати тамо где му је већ дуго место .

Boj

pre 6 godina

Coveka ciji rad je priznat u Evropi,napada covek koji se krio od organa gonjenja u Srbiji,o njegovom uspehu u radu ne treba trositi reci!!!Ukoliko taj rad treba da bude zakonit uspeh je nula!!!
Ne treba se cuditi,takvi su nam i politicari!!!

ArtuDitu

pre 6 godina

Cinjenica je da Mazic ne sudi isto u Evropi i u domacem prvenstvu. Ali, utakmicu u Krusevcu sudio je korektno. Mogao je Donaldu da pokaze drugi zuti ali nije, moguce da ruku igraca iz Napretka nije primetio jer se to desava i najboljim sudijama. U Zvezdi i Partizanu treba da shvate da moze da se pogresi i na njihovu stetu, ne moraju oni stalno da budu protezirani. Bolje bi bilo da se i jedni i drugi zapitaju kakve igrace imaju kada posle jedne ozbiljne utakmice u Evropi sa klubovima koji su druga liga evropskog fudbala ne mogu da izvedu sastave koji ce utakmicu u prvenstvu odigrati iole pristojno. Rikardinjo se nije video protiv Napretka. Da nece da bljesne protiv Arsenala? Zato u Zvezdi treba da se okanu Mazica i razmisle kako da posle evropske utakmice pripreme ekipu za domace prvenstvo. Isto vazi i za Partizan. A navijaci treba da shvate da jedan poraz u prvenstvu nije smak sveta. Dokle god poraz u jednoj utakmici bude dovodio u pitanje osvajanje titule nas klupski fudbal ce tavoriti.

Tako stoje stvari ustvari

pre 6 godina

Sudije treba da malo pomažu malim klubovima protiv velikih. To koristi i velikima gledajući na duži rok jer moraju da se više trude a malima odmah da se uspešnije suprotstave i postignu neki uspeh. Gde oni računaju Zvezdu a gde Napredak, stvar je zdravog razuma, obrazovanja i ostrašćenosti. To ne vredi komentarisati.

zoran zivancevic

pre 6 godina

Krivo vam je sto vas je FK Napredak pobedio na terenu ,pa ne znate sta
sta hocete . Pa i FK Partizan su iznenadili usred Beograda.

HanSolo

pre 6 godina

Onda trebaju da ostave svoje mesto nekom drugom klubu u ligi, kako bi izgledalo to da svi klubovi izaberu "svog" sudiju!! FSS treba da ih grdno kazni novčano! Kakav je ovo odvratan potez najvećeg kluba možda celog Balkana.. KAZNAAA!!
Dosta više korupcije u fudbalu!

sociolog

pre 6 godina

Lazni doktor da prestane da sramoti Zvezdu. Svima nam je muka od posvecivanja pobeda svome gazdi i nebuloznih alibi saopstenja. Trener i igraci su dostojni Zvezde!

ko o čemu

pre 6 godina

PARBG@
Slazem se sa tvojim komentarom i nije mi bila namera da branim ljude iz uprave, jer i po meni je ovakvo saopstenje licemerno do bola.

Moj komantar se odnosio na neke komentare za suđenje na utakmici, a svi su dobro videli da je greška glavnog sudije Mažića direktno uticala na ishod utakmice, inače je sudjenje bilo korektno osim ove greške koju sam naveo i kada je pogresio jer je mogao pokazati drugi žuti Donaldu......Inače Napredak pokazao veću želju i pobeda je zaslužena.

Soko

pre 6 godina

Nikad ne treba dozvolit upravi ili navijacima da ocenjuju sudiju jer su subjektivni. Evo primer pre utakmice Partizana i Cukarckog gledao sam zavrsnicu utakmice Zvezde sa upravom u holu stadiona i kad je Mazic produzio sedam minuta komentari su da je namesteno nakon gola svi su bili odusevljeni sa sudijom. Znaci za sedam minuta sasvim suprotno misljenje za istu odluku-