Nedelja, 01.10.2017.

21:00

Moćna "nova" Zvezda razbila Mornar na startu ABA

Košarkaši Crvene zvezde ostavrili su prvu pobedu u novoj sezoni ABA lige pošto su u Pioniru ubedljivo savladali ekipu Mornara rezultatom 88:77 (47:30).

Izvor: B92

Moæna "nova" Zvezda razbila Mornar na startu ABA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

srbijanac

pre 6 godina

pa i tih jedanaest razlike su mnogo s obzirom da se mornar super pojacao i da ce biti u vrhu tabele a i partizan nista bolje nece proci kako protiv nas tako i protiv mornara...

milan

pre 6 godina

mnogo slabija ekipa u odnosu na proslu godinu,klupa znatno slabija i to je problem...za Aba ligu ok tim u borbi za titulu,ali EL je misaona imenica

strucnjak

pre 6 godina

Rano je za zakljucke, ali sasvim korektno ovo deluje, videcemo da li ce Alimpijevic ovo uspeti da skocka kako treba?! Rochesti definitivno sjajan igrac, odlican pregled igre, manje vise zna se sve o njemu.. Radicevic dobar za drugog pleja i na ovoj poziciji smo ofanzivno jaci nego prosle godine, a Jovicev defanzivni doprinos cemo nekako zakrpiti... Lazarevic-Lazic novije generacije i boljeg suta, Bjelica ce biti bolji jer ove godine igra cetvorku, Srbi s koledza treeeba bas dosta da rade! Lesort SJAJAN, neverovatne fizikalije, odlican u odbrani, na pomaganju, jedina mana je gradjenje skoka... Tu su jos Dangubic, Antic, Lazic, Dobric... Nista losiji tim nego prosle godine, trebace vremena, ima materijala pitanje je samo koliko trener moze?!
P.S. Feldina ne treba komentarisati na osnovu ove utakmice, moze on dosta i nikako nije novi Tompson!

Batko

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (akio toyoda, 1. oktobar 2017 23:26)

Tebi ovo R&G kosarka ??? Znas li sta je r&g kosarka ???
22 asistencije ?! 15 pokusaja za tri i 40 za dva poena ?!
Pogledaj Mornar koji ima 31 pokusaj za tri i 24 za dva poena, to je "divljanje"

ogicg

pre 6 godina

Ova zvezda je 30% slabija od proslogodisnje.Za Aba ligu je ok ekipa al sa minimum 5 poraza.Za EL nema sto da traze.Inace oduvek volim zvezdu,da neko ne pomisli da je drugacije

Tintilic

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smeh, 1. oktobar 2017 22:59)

Pa moc brale, s obzirom da navijaci samoprozvane institucije govore da ce da se bore za titulu, a ovaj Mornar resetovao Partizan na fabricke postavke. Zvezda se onda bez Antica, Lazica i Dobrica poigrala malo sa Mornarom, a da je trebalo 40 razlike bilo bi i toliko. Pa zar to bar po navijacima Partizana nije moc ?

Марко

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Имитира Светислава Пешића. Једном је Славнић рекао за Пешића да жваће жваку као да има две сарме у устима.

Baki c.z

pre 6 godina

Veoma glupo davati ocenu posle samo jedne takmičarske utakmice. Ja sam mislio da sa dolaskom Radonjića pravimo korak unazad posle dobrih rezultata pod Vukoičićem.Malo strpljenja nije na odmet.Po meni,ovo će biti opet jaka ekipa. I naravno Jun i Kalemegdan :)

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

napad dobar,feldin se traži,ali on je igrač koji kad udje u seriju razbija.odbrana loše brani skok u napadu,ima i ispadanja u blokovima.vidi se da dosta iskacemo na udvajanje.čeka se laza da zategne odbranu,pero da gradi koš i dobrić da donese novu snagu u napadu.

cole

pre 6 godina

cini se da ce se rocesti pokazati kao vise nego dobra zamena za jovica. uz mekan i siguran sut uopste ne zaostaje za jovketom u asistencijama. dapace. lesor je i te kako dobra zamena za kuzmica, vidi se da je pun samopouzdanja iako je jako mlad. paljevina je pa mogu samo da pomislim kako ce na njega uticati puna arena i prava, glasna podrska publike. feldin je daleko od djenke, ali dovoljno je iskusan da ce biti najbolji kada je najpotrebniji, kao kinsi kad nam je dosao. bojim se da je milko malo umislio da je sada on tata u ekipi, a nema kvalitet i konstatnost za to. radicevic moze biti bolji back up rocestiju nego sto je volters bio jovketu. jankovic prilicno pogubljen, dok jovanovic moze biti pravo otkrovenje. keselj ce moci da odradjuje sta treba, na njegovih 5-6 poena uvek mozemo racunati uz po nekoliko skokova pod oba kosa. danguba ce opet biti korisniji u odbrani nego u napadu, a i na njegovih 5-6 poena mozemo racunati. enigma je pero, koliko ce snage imati, ali ce nam njegovo iskustvo svakako biti jako bitno. ne znam, cudno sam se osecao dok sam gledao veceras, neka zvezda cije igrace po kretnji ne prepoznajem, valjda sto sam navikao na one ludake u prethodnim sezonama. neka nova zvezda, koja mi opet stvara osecaj da cemo se jakooooo radovati s njom i ove godine. srecno, zvezdo moja!

Dejan CZ

pre 6 godina

Neki igraci ce rasti vremenom...tako da tim ima jos prostora za napredak mimo ovih igraca sto nedostaju.Ne sudite o Feldinu na osnovu prve utakmice ..podsecanja radi Dzenkins je ubrzo po dolasku bio isto na izlaznim vratima.U utakmici u KG sa Radnickim kada je presedeo na klupi mnogi su ga pored Silba vec bili ispratili...Nekim igracima treba duzi rok adaptacije,potpuno sam siguran da ce biti u dosta meceva alfa igrac.Zasad ovo izgleda lepo poslozeno jer ne mogu svi igraci imati dvocifren ucinak,treba imati i radnike na terenu da bi ucinak ekipe bio kompletan a ne individualna statistika kao kod Mornarevih stranaca a na klub se reflektuje porazom...Potpuno je jasno po vidjenom da je Zvezda opet apsolutni favorit za ABA ligu...

Qroña

pre 6 godina

Puno što-šta i dobrog i lošeg bi se moglo reći za večerašnje izdanje KK Crvena Zvezda, ali dva su nedostatka više nego očigledna, PRVI u odbrani je taj što Zvezda stvarno ima problem da zagradi svoj koš i to je bilo evidentno večeras protiv Mornara koji je ekipa koja je definitivno slaba pod košem i nema nekog dominantnog centra, a DRUGI problem, je problem u napadu u smislu što nemamo nijednog igrača koji ide na prodor ka košu kao što u Mornaru to nije slučaj, jer imaju igrače u vidu Rosa i Nidama koji su u tome perfektni.

SM ladja

pre 6 godina

Jovanovic i Jankovic, zaistanemaju sta da traze u Zveydi, dovesti jednu peticu i jednu trojku mesto njih. Keselju se tako]e zahvalit, proslediti ga u FMP.

Darko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava

Alex

pre 6 godina

Rocesti i Radicevic odlican tandem plejmejkera. Lesor super resenje pod kosem. Dangubic vrhunski odbrambeni igrac. Bjelica ce biti od velike vaznosti, dok se ne razigraju Jankovic i Jovanovic. Ocekujem neku igru od Feldina, jer bas nista nije pokazao. Ovaj tim ima dosta kvaliteta. Jedva cekam Euroligu da vidim kako ce se snaci. Jos Pero, Dobric, Lazic i bice bas jak tim, bar za ABA ligu, a u Evroligi ce moci sa svakim da se nose.

nemalebausrbiji

pre 6 godina

Feldina neće, slabo se i otkrivao. Pod košem smo tanki, dosta ofanzivnih. Odbrana na trenutku djeluje dobro ali primili smo mnogo poena, pogotovo otvorenih trojki. Rocesti dobar!

Batko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 1. oktobar 2017 23:02)

Ih, kako druze moj. Pa sve je to "stručanjak do stručnjka". Sve to odigrlo 3 basketa u "školskom", a svaki dan na Sony-u 2KNBA , pa se ljudi razumeju... Jedan trazi 3/4, drugi se zahvaljuje Feldinu, treći pljuje po Jankovicu,Jovanovicu... Ja mislim da bi im Fil Dzekson njima pozavideo na poznavanju kosarke !
Odu na neki forum, pokupe par izraz odatle i onda ovde krenu sa prosipanjem "pameti". Cekaj samo da izgubimo prvu utakmicu (a, realno bice ih...), tek ces onda da vidis sta "stručnjaci sve znaju"

Milos

pre 6 godina

Moji utisci su veoma pozitivni. Vidi se neuigranost narocitu pri branjenju pika u odbrani. Takodje, postoji problem i kod preuzimanja gde protivnik ostaje sam na 90 stepeni.Tranizicija izgleda dosta dobro, kao i fizikalije za sada. Pojedinacno, Lasor dobar u napadu, par puta je ispao u odbrani, ali to ce se resiti vremenom. Lazarevic, odlicne fizikalije, imace svoje minite narocito u ABA. Feldin je sjajan. To je jedan odlican igrac koji zna da odigra jako dobru odbranu, da promeni ritam, napadacki ce biti sve bolji. Rocesti odlican, prava resenja, u odbrani ispao nekoliko puta. Radicevic odlican u odbrani, sjajan u tranziciji, mora bolje na piku. Jovanovic odlican drugi centar. Jankovic, vidim perspektivu. Keselj, on od ovog bolje ne moze. Dangubic, standardan u odbrani, moze bolje u napadu. Sa Perom, Dobricem i Lazicem dobicemo i u odbrani, i u snazi a bogami i sirinu u napadu. Posto poznajem ostale ekipe u ABA, mogu sa 99% da tvrdim da cemo je oavojoti. U EL, ocekujem 10-13 pobeda ove sezone.

gor@n

pre 6 godina

Fale nam dva igraca "unutra" da bi to bio solidan EL tim. Jedan na poziciji 3/4 i jedna cista petica koja ce da razgrne u napadu, zatvori u odbrani i pokupi skokove. Keselj je sramota da igra, ostali svi mogu nesto da daju.

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Chris Bosch inkognito u Mornaru :)
Onaj plej Mornara,Needhem ili kako vec se preziva, je strasan igrac!Kakvo ubrzanje,promena pravca,prebacivanje lopte iz ruke u ruku...Cak i dobro asistira,druga stvar je sto njegovi saigraci nisu u stanju da to iskoriste.Doduse nesto slabiji procenti sa distance ali da nije tako nebi igrao u Mornaru.Vise bi nam zbog raznovrsnosti igre odgovarao on nego Radicevic...
Sto se Zvezde tice pravu sliku cemo vidjeti tek kada zaigraju Lazic,Dobric i Antic.Za sada najvise obecava Lesor,no vidjecemo vec...

akio toyoda

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.

BAKI

pre 6 godina

Prvo kolo-prvo pa muško !!! Slabašna i neuigrana Zvezda protiv "pojačanog" Mornara iz Bara. A tek kad naletimo na onaj "moćni" MZT, o derbiju ne smemo ni da razmišljamo...

beogradski

pre 6 godina

(oldskul, 1. oktobar 2017 22:33)

javi se čovketu, trebaju mu skauti, ovi očgledno ne znaju svoj posao....baš me zanima kakve ti kredencijale imas za davanje ovako stručnih analiza.....bože svašta

Srksa

pre 6 godina

Rocesti je ozbiljan igrac. Lesor jako interesantan. Feldin ce se pronaci. Mladi Amerikanci deluju zeleno i za Abu, posebno Jankovic. Drugi plej mi se cini spor i mlak. Keselj je neupotrebljiv za euro ligu. Sad mi je misterija na sta ce ovo liciti sa Lazicem i Perom. Voleo bih da procitam komentar nekog ko se vise razume od mene...

oldskul

pre 6 godina

Jedina prava pojacanja su Rocesti i Lesor. Ostali su za otkaz. Radicevic jedva prosecan igrac, 2 koledz pojacanja Jovanovic i Jankovic bez iskustva i kvaliteta, Feldin trckara okolo trazi poziciju za sut i neupotrebljiv je, Keselj bi bio pojacanje da je dosao pre 3-4 godine...Dakle, na svakoj poziciji su potrebna pojacanja, a narocito pod kosem duva promaja. Sportski pozdrav.

wizard

pre 6 godina

Covicu, trampi Radicevica za ovog njihovog pleja Rejli Rosa, i doplati im ako treba. I zahvali se Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu i Keselju. Tanki su oni i za regionalnu a kamoli Evroligu.

smeh

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..

Istina

pre 6 godina

Stezite kais braco i sestre, ko ce platiti Antica, Rocestija, Feldina, Lesorta i ostale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 1. oktobar 2017 21:52

Antica ce placati Fener 85% a od transfera Gudurica se obezbedilo za ove ostale,tako da nema potrebe da se steze kais zbog Zvezde.Neka stezu kais zbog Vilijams Bosa i Milera koji su preplaceni ali odakle pare propalom klubu,kad i bivsi guru,inace najveci prodavac magle sa ovih prostora,trazi svoje novce.Drzava je vec utrcavala mnogo puta,nema sumnje da ce naci nacin da vam ne dozvoli katanac jer mnogo znaci ono,hvala premijeru a sada ce biti hvala predsedniku.

Alex

pre 6 godina

Malo je pogubljen Jankovic, a Jovanovic je odlican. Bjelica razigran. Radicevic dobar. Lesor pun energije. Dangubic i Lazarevic iskidali u odbrani. Keselj neprimetan. Rocesti solidan. Cekam da nesto odigraju Davidovac i Apic. Kada pocnu da igraju Lazic, Antic i Dobric, bice ovo dobra ekipa. Primetan je i dalje problem sa skokom u odbrani. To mora da se popravi.

Terenac

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Treneri cesto zvacu zvake tako "suzbijaju" nervozu. Ne verujem bas da zvace otvorenih usta, verovatno prica u tim trenucima. Ali nekultura se videla na Kritu, doci u bermudama na utakmicu kao da je cetvrti osnovne.
Lesor je pun pogodak za reket. Bjelica na nivou.
Jankovic bas los, Jovanovic prosek, los sut sa penala.
Feldin da dotera sut.
Rocesti odlican.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Rocesti je klasa . Radicevic je odlican plej ,bice on jos bolji . Feldin je podbacio , Lesor je sjajan . Jos da pocnu da igraju Antic , Dobric i Lazic bice to dobro

Mirkojova

pre 6 godina

Treba Alimpijevicu dati podršku, rašće on zajedno sa ovim timom, ali mi se za početak čini da nam dosta lako puca odbrana, moraće to bolje protiv jačih ekipa, inače...

Konstatacija

pre 6 godina

Francuz maksimalno naprzen,pojsce konstrukciju do kraja,izvanredan atleta ali imace problema sa faulovima u jacim utakmicama,dok ne stekne malo iskustva.Trener je pod stresom i tremom,vidno nervozan ali bice od njega odlican strucnjak.Podrska celom timu a u Junu,zna se,Kalemegdan i 3 trofeja.

zvezdas20vek

pre 6 godina

Radicevic je u rangu Rebica, nece biti dobra podrska Rocestiju na pleju. Sad vidim da bi Volters bio bolje resenje da je ostao. Keselj je odavno presao zenit karijere, nije mi jasno zasto su ga uopste dovodili..

kris

pre 6 godina

Nakon prvog poluvremena ne izgledamo loše.Mornar nije uopšte loša ekipa.Odbrana je dosta agresivna,ali ima propusta i često ostane neko sam na trojki i malo ima problema na građenju skoka,ali sve je to razumljivo jer je ovo potpuno novi tim.Napad je odličan,s obzirom na neuigranost.Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.

E

pre 6 godina

Bice ovo odlican tim, Lesor je ogroman potencijal, Rocesti i Antic ce svojim iskustvom doneti prevagu, Keselju, Feldinu, Jovanovicu i Jankovicu ce trebati malo vise vremena da se priviknu al se ostali to nadomestiti, Alimpijevic je izuztno energican cini mi se spreman za promenu tempa donece ono sto do sad nismo imali, puno podrska novom timu i treneru

Hogar

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 1. oktobar 2017 21:07)
Pa nije dosao covek sa VOZDOVCA da CUKA u DINAMO i upalimo svetla pa da plovimo kao MORNAR na utakmicu sa IGOKEOM

vlada

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 01. oktobar 2017 21:07)

Pa za vas bolje da ni jedan ni drugi fmp ne napreduju..cak i da stagniraju ne bi valjalo...samo ako smo opasno opali vi imate (mozda) neke sanse

copiga

pre 6 godina

Puna podrška za momke...kidaju za sad! Vidi se da žele,samo vremana malo da se ukombinuje,jeste u pitanju Mornar,ali znamo i da neće biti lako u EL.

Konstatacija

pre 6 godina

Francuz maksimalno naprzen,pojsce konstrukciju do kraja,izvanredan atleta ali imace problema sa faulovima u jacim utakmicama,dok ne stekne malo iskustva.Trener je pod stresom i tremom,vidno nervozan ali bice od njega odlican strucnjak.Podrska celom timu a u Junu,zna se,Kalemegdan i 3 trofeja.

Batko

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (akio toyoda, 1. oktobar 2017 23:26)

Tebi ovo R&G kosarka ??? Znas li sta je r&g kosarka ???
22 asistencije ?! 15 pokusaja za tri i 40 za dva poena ?!
Pogledaj Mornar koji ima 31 pokusaj za tri i 24 za dva poena, to je "divljanje"

Batko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 1. oktobar 2017 23:02)

Ih, kako druze moj. Pa sve je to "stručanjak do stručnjka". Sve to odigrlo 3 basketa u "školskom", a svaki dan na Sony-u 2KNBA , pa se ljudi razumeju... Jedan trazi 3/4, drugi se zahvaljuje Feldinu, treći pljuje po Jankovicu,Jovanovicu... Ja mislim da bi im Fil Dzekson njima pozavideo na poznavanju kosarke !
Odu na neki forum, pokupe par izraz odatle i onda ovde krenu sa prosipanjem "pameti". Cekaj samo da izgubimo prvu utakmicu (a, realno bice ih...), tek ces onda da vidis sta "stručnjaci sve znaju"

Hogar

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 1. oktobar 2017 21:07)
Pa nije dosao covek sa VOZDOVCA da CUKA u DINAMO i upalimo svetla pa da plovimo kao MORNAR na utakmicu sa IGOKEOM

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Rocesti je klasa . Radicevic je odlican plej ,bice on jos bolji . Feldin je podbacio , Lesor je sjajan . Jos da pocnu da igraju Antic , Dobric i Lazic bice to dobro

Istina

pre 6 godina

Stezite kais braco i sestre, ko ce platiti Antica, Rocestija, Feldina, Lesorta i ostale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 1. oktobar 2017 21:52

Antica ce placati Fener 85% a od transfera Gudurica se obezbedilo za ove ostale,tako da nema potrebe da se steze kais zbog Zvezde.Neka stezu kais zbog Vilijams Bosa i Milera koji su preplaceni ali odakle pare propalom klubu,kad i bivsi guru,inace najveci prodavac magle sa ovih prostora,trazi svoje novce.Drzava je vec utrcavala mnogo puta,nema sumnje da ce naci nacin da vam ne dozvoli katanac jer mnogo znaci ono,hvala premijeru a sada ce biti hvala predsedniku.

Mirkojova

pre 6 godina

Treba Alimpijevicu dati podršku, rašće on zajedno sa ovim timom, ali mi se za početak čini da nam dosta lako puca odbrana, moraće to bolje protiv jačih ekipa, inače...

Baki c.z

pre 6 godina

Veoma glupo davati ocenu posle samo jedne takmičarske utakmice. Ja sam mislio da sa dolaskom Radonjića pravimo korak unazad posle dobrih rezultata pod Vukoičićem.Malo strpljenja nije na odmet.Po meni,ovo će biti opet jaka ekipa. I naravno Jun i Kalemegdan :)

Tintilic

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smeh, 1. oktobar 2017 22:59)

Pa moc brale, s obzirom da navijaci samoprozvane institucije govore da ce da se bore za titulu, a ovaj Mornar resetovao Partizan na fabricke postavke. Zvezda se onda bez Antica, Lazica i Dobrica poigrala malo sa Mornarom, a da je trebalo 40 razlike bilo bi i toliko. Pa zar to bar po navijacima Partizana nije moc ?

Milos

pre 6 godina

Moji utisci su veoma pozitivni. Vidi se neuigranost narocitu pri branjenju pika u odbrani. Takodje, postoji problem i kod preuzimanja gde protivnik ostaje sam na 90 stepeni.Tranizicija izgleda dosta dobro, kao i fizikalije za sada. Pojedinacno, Lasor dobar u napadu, par puta je ispao u odbrani, ali to ce se resiti vremenom. Lazarevic, odlicne fizikalije, imace svoje minite narocito u ABA. Feldin je sjajan. To je jedan odlican igrac koji zna da odigra jako dobru odbranu, da promeni ritam, napadacki ce biti sve bolji. Rocesti odlican, prava resenja, u odbrani ispao nekoliko puta. Radicevic odlican u odbrani, sjajan u tranziciji, mora bolje na piku. Jovanovic odlican drugi centar. Jankovic, vidim perspektivu. Keselj, on od ovog bolje ne moze. Dangubic, standardan u odbrani, moze bolje u napadu. Sa Perom, Dobricem i Lazicem dobicemo i u odbrani, i u snazi a bogami i sirinu u napadu. Posto poznajem ostale ekipe u ABA, mogu sa 99% da tvrdim da cemo je oavojoti. U EL, ocekujem 10-13 pobeda ove sezone.

Alex

pre 6 godina

Malo je pogubljen Jankovic, a Jovanovic je odlican. Bjelica razigran. Radicevic dobar. Lesor pun energije. Dangubic i Lazarevic iskidali u odbrani. Keselj neprimetan. Rocesti solidan. Cekam da nesto odigraju Davidovac i Apic. Kada pocnu da igraju Lazic, Antic i Dobric, bice ovo dobra ekipa. Primetan je i dalje problem sa skokom u odbrani. To mora da se popravi.

cole

pre 6 godina

cini se da ce se rocesti pokazati kao vise nego dobra zamena za jovica. uz mekan i siguran sut uopste ne zaostaje za jovketom u asistencijama. dapace. lesor je i te kako dobra zamena za kuzmica, vidi se da je pun samopouzdanja iako je jako mlad. paljevina je pa mogu samo da pomislim kako ce na njega uticati puna arena i prava, glasna podrska publike. feldin je daleko od djenke, ali dovoljno je iskusan da ce biti najbolji kada je najpotrebniji, kao kinsi kad nam je dosao. bojim se da je milko malo umislio da je sada on tata u ekipi, a nema kvalitet i konstatnost za to. radicevic moze biti bolji back up rocestiju nego sto je volters bio jovketu. jankovic prilicno pogubljen, dok jovanovic moze biti pravo otkrovenje. keselj ce moci da odradjuje sta treba, na njegovih 5-6 poena uvek mozemo racunati uz po nekoliko skokova pod oba kosa. danguba ce opet biti korisniji u odbrani nego u napadu, a i na njegovih 5-6 poena mozemo racunati. enigma je pero, koliko ce snage imati, ali ce nam njegovo iskustvo svakako biti jako bitno. ne znam, cudno sam se osecao dok sam gledao veceras, neka zvezda cije igrace po kretnji ne prepoznajem, valjda sto sam navikao na one ludake u prethodnim sezonama. neka nova zvezda, koja mi opet stvara osecaj da cemo se jakooooo radovati s njom i ove godine. srecno, zvezdo moja!

strucnjak

pre 6 godina

Rano je za zakljucke, ali sasvim korektno ovo deluje, videcemo da li ce Alimpijevic ovo uspeti da skocka kako treba?! Rochesti definitivno sjajan igrac, odlican pregled igre, manje vise zna se sve o njemu.. Radicevic dobar za drugog pleja i na ovoj poziciji smo ofanzivno jaci nego prosle godine, a Jovicev defanzivni doprinos cemo nekako zakrpiti... Lazarevic-Lazic novije generacije i boljeg suta, Bjelica ce biti bolji jer ove godine igra cetvorku, Srbi s koledza treeeba bas dosta da rade! Lesort SJAJAN, neverovatne fizikalije, odlican u odbrani, na pomaganju, jedina mana je gradjenje skoka... Tu su jos Dangubic, Antic, Lazic, Dobric... Nista losiji tim nego prosle godine, trebace vremena, ima materijala pitanje je samo koliko trener moze?!
P.S. Feldina ne treba komentarisati na osnovu ove utakmice, moze on dosta i nikako nije novi Tompson!

vlada

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 01. oktobar 2017 21:07)

Pa za vas bolje da ni jedan ni drugi fmp ne napreduju..cak i da stagniraju ne bi valjalo...samo ako smo opasno opali vi imate (mozda) neke sanse

Марко

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Имитира Светислава Пешића. Једном је Славнић рекао за Пешића да жваће жваку као да има две сарме у устима.

E

pre 6 godina

Bice ovo odlican tim, Lesor je ogroman potencijal, Rocesti i Antic ce svojim iskustvom doneti prevagu, Keselju, Feldinu, Jovanovicu i Jankovicu ce trebati malo vise vremena da se priviknu al se ostali to nadomestiti, Alimpijevic je izuztno energican cini mi se spreman za promenu tempa donece ono sto do sad nismo imali, puno podrska novom timu i treneru

copiga

pre 6 godina

Puna podrška za momke...kidaju za sad! Vidi se da žele,samo vremana malo da se ukombinuje,jeste u pitanju Mornar,ali znamo i da neće biti lako u EL.

Dejan CZ

pre 6 godina

Neki igraci ce rasti vremenom...tako da tim ima jos prostora za napredak mimo ovih igraca sto nedostaju.Ne sudite o Feldinu na osnovu prve utakmice ..podsecanja radi Dzenkins je ubrzo po dolasku bio isto na izlaznim vratima.U utakmici u KG sa Radnickim kada je presedeo na klupi mnogi su ga pored Silba vec bili ispratili...Nekim igracima treba duzi rok adaptacije,potpuno sam siguran da ce biti u dosta meceva alfa igrac.Zasad ovo izgleda lepo poslozeno jer ne mogu svi igraci imati dvocifren ucinak,treba imati i radnike na terenu da bi ucinak ekipe bio kompletan a ne individualna statistika kao kod Mornarevih stranaca a na klub se reflektuje porazom...Potpuno je jasno po vidjenom da je Zvezda opet apsolutni favorit za ABA ligu...

BAKI

pre 6 godina

Prvo kolo-prvo pa muško !!! Slabašna i neuigrana Zvezda protiv "pojačanog" Mornara iz Bara. A tek kad naletimo na onaj "moćni" MZT, o derbiju ne smemo ni da razmišljamo...

Alex

pre 6 godina

Rocesti i Radicevic odlican tandem plejmejkera. Lesor super resenje pod kosem. Dangubic vrhunski odbrambeni igrac. Bjelica ce biti od velike vaznosti, dok se ne razigraju Jankovic i Jovanovic. Ocekujem neku igru od Feldina, jer bas nista nije pokazao. Ovaj tim ima dosta kvaliteta. Jedva cekam Euroligu da vidim kako ce se snaci. Jos Pero, Dobric, Lazic i bice bas jak tim, bar za ABA ligu, a u Evroligi ce moci sa svakim da se nose.

Darko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

napad dobar,feldin se traži,ali on je igrač koji kad udje u seriju razbija.odbrana loše brani skok u napadu,ima i ispadanja u blokovima.vidi se da dosta iskacemo na udvajanje.čeka se laza da zategne odbranu,pero da gradi koš i dobrić da donese novu snagu u napadu.

kris

pre 6 godina

Nakon prvog poluvremena ne izgledamo loše.Mornar nije uopšte loša ekipa.Odbrana je dosta agresivna,ali ima propusta i često ostane neko sam na trojki i malo ima problema na građenju skoka,ali sve je to razumljivo jer je ovo potpuno novi tim.Napad je odličan,s obzirom na neuigranost.Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.

nemalebausrbiji

pre 6 godina

Feldina neće, slabo se i otkrivao. Pod košem smo tanki, dosta ofanzivnih. Odbrana na trenutku djeluje dobro ali primili smo mnogo poena, pogotovo otvorenih trojki. Rocesti dobar!

beogradski

pre 6 godina

(oldskul, 1. oktobar 2017 22:33)

javi se čovketu, trebaju mu skauti, ovi očgledno ne znaju svoj posao....baš me zanima kakve ti kredencijale imas za davanje ovako stručnih analiza.....bože svašta

Terenac

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Treneri cesto zvacu zvake tako "suzbijaju" nervozu. Ne verujem bas da zvace otvorenih usta, verovatno prica u tim trenucima. Ali nekultura se videla na Kritu, doci u bermudama na utakmicu kao da je cetvrti osnovne.
Lesor je pun pogodak za reket. Bjelica na nivou.
Jankovic bas los, Jovanovic prosek, los sut sa penala.
Feldin da dotera sut.
Rocesti odlican.

Srksa

pre 6 godina

Rocesti je ozbiljan igrac. Lesor jako interesantan. Feldin ce se pronaci. Mladi Amerikanci deluju zeleno i za Abu, posebno Jankovic. Drugi plej mi se cini spor i mlak. Keselj je neupotrebljiv za euro ligu. Sad mi je misterija na sta ce ovo liciti sa Lazicem i Perom. Voleo bih da procitam komentar nekog ko se vise razume od mene...

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Chris Bosch inkognito u Mornaru :)
Onaj plej Mornara,Needhem ili kako vec se preziva, je strasan igrac!Kakvo ubrzanje,promena pravca,prebacivanje lopte iz ruke u ruku...Cak i dobro asistira,druga stvar je sto njegovi saigraci nisu u stanju da to iskoriste.Doduse nesto slabiji procenti sa distance ali da nije tako nebi igrao u Mornaru.Vise bi nam zbog raznovrsnosti igre odgovarao on nego Radicevic...
Sto se Zvezde tice pravu sliku cemo vidjeti tek kada zaigraju Lazic,Dobric i Antic.Za sada najvise obecava Lesor,no vidjecemo vec...

Qroña

pre 6 godina

Puno što-šta i dobrog i lošeg bi se moglo reći za večerašnje izdanje KK Crvena Zvezda, ali dva su nedostatka više nego očigledna, PRVI u odbrani je taj što Zvezda stvarno ima problem da zagradi svoj koš i to je bilo evidentno večeras protiv Mornara koji je ekipa koja je definitivno slaba pod košem i nema nekog dominantnog centra, a DRUGI problem, je problem u napadu u smislu što nemamo nijednog igrača koji ide na prodor ka košu kao što u Mornaru to nije slučaj, jer imaju igrače u vidu Rosa i Nidama koji su u tome perfektni.

SM ladja

pre 6 godina

Jovanovic i Jankovic, zaistanemaju sta da traze u Zveydi, dovesti jednu peticu i jednu trojku mesto njih. Keselju se tako]e zahvalit, proslediti ga u FMP.

oldskul

pre 6 godina

Jedina prava pojacanja su Rocesti i Lesor. Ostali su za otkaz. Radicevic jedva prosecan igrac, 2 koledz pojacanja Jovanovic i Jankovic bez iskustva i kvaliteta, Feldin trckara okolo trazi poziciju za sut i neupotrebljiv je, Keselj bi bio pojacanje da je dosao pre 3-4 godine...Dakle, na svakoj poziciji su potrebna pojacanja, a narocito pod kosem duva promaja. Sportski pozdrav.

zvezdas20vek

pre 6 godina

Radicevic je u rangu Rebica, nece biti dobra podrska Rocestiju na pleju. Sad vidim da bi Volters bio bolje resenje da je ostao. Keselj je odavno presao zenit karijere, nije mi jasno zasto su ga uopste dovodili..

wizard

pre 6 godina

Covicu, trampi Radicevica za ovog njihovog pleja Rejli Rosa, i doplati im ako treba. I zahvali se Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu i Keselju. Tanki su oni i za regionalnu a kamoli Evroligu.

gor@n

pre 6 godina

Fale nam dva igraca "unutra" da bi to bio solidan EL tim. Jedan na poziciji 3/4 i jedna cista petica koja ce da razgrne u napadu, zatvori u odbrani i pokupi skokove. Keselj je sramota da igra, ostali svi mogu nesto da daju.

smeh

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..

akio toyoda

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.

ogicg

pre 6 godina

Ova zvezda je 30% slabija od proslogodisnje.Za Aba ligu je ok ekipa al sa minimum 5 poraza.Za EL nema sto da traze.Inace oduvek volim zvezdu,da neko ne pomisli da je drugacije

milan

pre 6 godina

mnogo slabija ekipa u odnosu na proslu godinu,klupa znatno slabija i to je problem...za Aba ligu ok tim u borbi za titulu,ali EL je misaona imenica

srbijanac

pre 6 godina

pa i tih jedanaest razlike su mnogo s obzirom da se mornar super pojacao i da ce biti u vrhu tabele a i partizan nista bolje nece proci kako protiv nas tako i protiv mornara...

akio toyoda

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.

oldskul

pre 6 godina

Jedina prava pojacanja su Rocesti i Lesor. Ostali su za otkaz. Radicevic jedva prosecan igrac, 2 koledz pojacanja Jovanovic i Jankovic bez iskustva i kvaliteta, Feldin trckara okolo trazi poziciju za sut i neupotrebljiv je, Keselj bi bio pojacanje da je dosao pre 3-4 godine...Dakle, na svakoj poziciji su potrebna pojacanja, a narocito pod kosem duva promaja. Sportski pozdrav.

smeh

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..

wizard

pre 6 godina

Covicu, trampi Radicevica za ovog njihovog pleja Rejli Rosa, i doplati im ako treba. I zahvali se Jankovicu, Jovanovicu, Feldinu i Keselju. Tanki su oni i za regionalnu a kamoli Evroligu.

zvezdas20vek

pre 6 godina

Radicevic je u rangu Rebica, nece biti dobra podrska Rocestiju na pleju. Sad vidim da bi Volters bio bolje resenje da je ostao. Keselj je odavno presao zenit karijere, nije mi jasno zasto su ga uopste dovodili..

SM ladja

pre 6 godina

Jovanovic i Jankovic, zaistanemaju sta da traze u Zveydi, dovesti jednu peticu i jednu trojku mesto njih. Keselju se tako]e zahvalit, proslediti ga u FMP.

ogicg

pre 6 godina

Ova zvezda je 30% slabija od proslogodisnje.Za Aba ligu je ok ekipa al sa minimum 5 poraza.Za EL nema sto da traze.Inace oduvek volim zvezdu,da neko ne pomisli da je drugacije

milan

pre 6 godina

mnogo slabija ekipa u odnosu na proslu godinu,klupa znatno slabija i to je problem...za Aba ligu ok tim u borbi za titulu,ali EL je misaona imenica

Terenac

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Treneri cesto zvacu zvake tako "suzbijaju" nervozu. Ne verujem bas da zvace otvorenih usta, verovatno prica u tim trenucima. Ali nekultura se videla na Kritu, doci u bermudama na utakmicu kao da je cetvrti osnovne.
Lesor je pun pogodak za reket. Bjelica na nivou.
Jankovic bas los, Jovanovic prosek, los sut sa penala.
Feldin da dotera sut.
Rocesti odlican.

gor@n

pre 6 godina

Fale nam dva igraca "unutra" da bi to bio solidan EL tim. Jedan na poziciji 3/4 i jedna cista petica koja ce da razgrne u napadu, zatvori u odbrani i pokupi skokove. Keselj je sramota da igra, ostali svi mogu nesto da daju.

Hogar

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 1. oktobar 2017 21:07)
Pa nije dosao covek sa VOZDOVCA da CUKA u DINAMO i upalimo svetla pa da plovimo kao MORNAR na utakmicu sa IGOKEOM

Konstatacija

pre 6 godina

Francuz maksimalno naprzen,pojsce konstrukciju do kraja,izvanredan atleta ali imace problema sa faulovima u jacim utakmicama,dok ne stekne malo iskustva.Trener je pod stresom i tremom,vidno nervozan ali bice od njega odlican strucnjak.Podrska celom timu a u Junu,zna se,Kalemegdan i 3 trofeja.

Srksa

pre 6 godina

Rocesti je ozbiljan igrac. Lesor jako interesantan. Feldin ce se pronaci. Mladi Amerikanci deluju zeleno i za Abu, posebno Jankovic. Drugi plej mi se cini spor i mlak. Keselj je neupotrebljiv za euro ligu. Sad mi je misterija na sta ce ovo liciti sa Lazicem i Perom. Voleo bih da procitam komentar nekog ko se vise razume od mene...

Istina

pre 6 godina

Stezite kais braco i sestre, ko ce platiti Antica, Rocestija, Feldina, Lesorta i ostale.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Bree, 1. oktobar 2017 21:52

Antica ce placati Fener 85% a od transfera Gudurica se obezbedilo za ove ostale,tako da nema potrebe da se steze kais zbog Zvezde.Neka stezu kais zbog Vilijams Bosa i Milera koji su preplaceni ali odakle pare propalom klubu,kad i bivsi guru,inace najveci prodavac magle sa ovih prostora,trazi svoje novce.Drzava je vec utrcavala mnogo puta,nema sumnje da ce naci nacin da vam ne dozvoli katanac jer mnogo znaci ono,hvala premijeru a sada ce biti hvala predsedniku.

Baki c.z

pre 6 godina

Veoma glupo davati ocenu posle samo jedne takmičarske utakmice. Ja sam mislio da sa dolaskom Radonjića pravimo korak unazad posle dobrih rezultata pod Vukoičićem.Malo strpljenja nije na odmet.Po meni,ovo će biti opet jaka ekipa. I naravno Jun i Kalemegdan :)

kris

pre 6 godina

Nakon prvog poluvremena ne izgledamo loše.Mornar nije uopšte loša ekipa.Odbrana je dosta agresivna,ali ima propusta i često ostane neko sam na trojki i malo ima problema na građenju skoka,ali sve je to razumljivo jer je ovo potpuno novi tim.Napad je odličan,s obzirom na neuigranost.Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.

Tintilic

pre 6 godina

“mocna nova Zvezda“...Koja bre moc, protiv Mornara koji ima 2 i po igraca je mocna? Njihov plej je drzao cas Radicevicu. Onaj Seperd je igracina za koledz momke Jovanovica i Jankovica. Pa vecina pojacanja su preslabi igraci, sem Rocestija i Lesora. Videcete kad dodju jaci protivnici, koliko su mocni..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (smeh, 1. oktobar 2017 22:59)

Pa moc brale, s obzirom da navijaci samoprozvane institucije govore da ce da se bore za titulu, a ovaj Mornar resetovao Partizan na fabricke postavke. Zvezda se onda bez Antica, Lazica i Dobrica poigrala malo sa Mornarom, a da je trebalo 40 razlike bilo bi i toliko. Pa zar to bar po navijacima Partizana nije moc ?

Milos

pre 6 godina

Moji utisci su veoma pozitivni. Vidi se neuigranost narocitu pri branjenju pika u odbrani. Takodje, postoji problem i kod preuzimanja gde protivnik ostaje sam na 90 stepeni.Tranizicija izgleda dosta dobro, kao i fizikalije za sada. Pojedinacno, Lasor dobar u napadu, par puta je ispao u odbrani, ali to ce se resiti vremenom. Lazarevic, odlicne fizikalije, imace svoje minite narocito u ABA. Feldin je sjajan. To je jedan odlican igrac koji zna da odigra jako dobru odbranu, da promeni ritam, napadacki ce biti sve bolji. Rocesti odlican, prava resenja, u odbrani ispao nekoliko puta. Radicevic odlican u odbrani, sjajan u tranziciji, mora bolje na piku. Jovanovic odlican drugi centar. Jankovic, vidim perspektivu. Keselj, on od ovog bolje ne moze. Dangubic, standardan u odbrani, moze bolje u napadu. Sa Perom, Dobricem i Lazicem dobicemo i u odbrani, i u snazi a bogami i sirinu u napadu. Posto poznajem ostale ekipe u ABA, mogu sa 99% da tvrdim da cemo je oavojoti. U EL, ocekujem 10-13 pobeda ove sezone.

Batko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Darko, 1. oktobar 2017 23:02)

Ih, kako druze moj. Pa sve je to "stručanjak do stručnjka". Sve to odigrlo 3 basketa u "školskom", a svaki dan na Sony-u 2KNBA , pa se ljudi razumeju... Jedan trazi 3/4, drugi se zahvaljuje Feldinu, treći pljuje po Jankovicu,Jovanovicu... Ja mislim da bi im Fil Dzekson njima pozavideo na poznavanju kosarke !
Odu na neki forum, pokupe par izraz odatle i onda ovde krenu sa prosipanjem "pameti". Cekaj samo da izgubimo prvu utakmicu (a, realno bice ih...), tek ces onda da vidis sta "stručnjaci sve znaju"

vlada

pre 6 godina

Da vidimo NAPREDAK fmp-a!!
(Grobar, 01. oktobar 2017 21:07)

Pa za vas bolje da ni jedan ni drugi fmp ne napreduju..cak i da stagniraju ne bi valjalo...samo ako smo opasno opali vi imate (mozda) neke sanse

Batko

pre 6 godina

run and gun kosarka, sta ce zvezda da radi kada ne bude islo lesoru i rocestiju? prosle godine postojala je ideja u igri, ovo veceras je licilo na bandu koja se ispucava. slazem se sa vec iznetim misljenjem ovde da je ovo 30% slabiji tim nego prosle godine.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (akio toyoda, 1. oktobar 2017 23:26)

Tebi ovo R&G kosarka ??? Znas li sta je r&g kosarka ???
22 asistencije ?! 15 pokusaja za tri i 40 za dva poena ?!
Pogledaj Mornar koji ima 31 pokusaj za tri i 24 za dva poena, to je "divljanje"

Mirkojova

pre 6 godina

Treba Alimpijevicu dati podršku, rašće on zajedno sa ovim timom, ali mi se za početak čini da nam dosta lako puca odbrana, moraće to bolje protiv jačih ekipa, inače...

strucnjak

pre 6 godina

Rano je za zakljucke, ali sasvim korektno ovo deluje, videcemo da li ce Alimpijevic ovo uspeti da skocka kako treba?! Rochesti definitivno sjajan igrac, odlican pregled igre, manje vise zna se sve o njemu.. Radicevic dobar za drugog pleja i na ovoj poziciji smo ofanzivno jaci nego prosle godine, a Jovicev defanzivni doprinos cemo nekako zakrpiti... Lazarevic-Lazic novije generacije i boljeg suta, Bjelica ce biti bolji jer ove godine igra cetvorku, Srbi s koledza treeeba bas dosta da rade! Lesort SJAJAN, neverovatne fizikalije, odlican u odbrani, na pomaganju, jedina mana je gradjenje skoka... Tu su jos Dangubic, Antic, Lazic, Dobric... Nista losiji tim nego prosle godine, trebace vremena, ima materijala pitanje je samo koliko trener moze?!
P.S. Feldina ne treba komentarisati na osnovu ove utakmice, moze on dosta i nikako nije novi Tompson!

Марко

pre 6 godina

Jedino mi se ne sviđa što naš mladi trener žvaće žvaku,a posebno što tom prilikom otvara usta,što je odraz nekulture i nikako mu ne ide uz odelo.
(kris, 01. oktobar 2017 21:53)

Имитира Светислава Пешића. Једном је Славнић рекао за Пешића да жваће жваку као да има две сарме у устима.

Alex

pre 6 godina

Malo je pogubljen Jankovic, a Jovanovic je odlican. Bjelica razigran. Radicevic dobar. Lesor pun energije. Dangubic i Lazarevic iskidali u odbrani. Keselj neprimetan. Rocesti solidan. Cekam da nesto odigraju Davidovac i Apic. Kada pocnu da igraju Lazic, Antic i Dobric, bice ovo dobra ekipa. Primetan je i dalje problem sa skokom u odbrani. To mora da se popravi.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Rocesti je klasa . Radicevic je odlican plej ,bice on jos bolji . Feldin je podbacio , Lesor je sjajan . Jos da pocnu da igraju Antic , Dobric i Lazic bice to dobro

BAKI

pre 6 godina

Prvo kolo-prvo pa muško !!! Slabašna i neuigrana Zvezda protiv "pojačanog" Mornara iz Bara. A tek kad naletimo na onaj "moćni" MZT, o derbiju ne smemo ni da razmišljamo...

nemalebausrbiji

pre 6 godina

Feldina neće, slabo se i otkrivao. Pod košem smo tanki, dosta ofanzivnih. Odbrana na trenutku djeluje dobro ali primili smo mnogo poena, pogotovo otvorenih trojki. Rocesti dobar!

cole

pre 6 godina

cini se da ce se rocesti pokazati kao vise nego dobra zamena za jovica. uz mekan i siguran sut uopste ne zaostaje za jovketom u asistencijama. dapace. lesor je i te kako dobra zamena za kuzmica, vidi se da je pun samopouzdanja iako je jako mlad. paljevina je pa mogu samo da pomislim kako ce na njega uticati puna arena i prava, glasna podrska publike. feldin je daleko od djenke, ali dovoljno je iskusan da ce biti najbolji kada je najpotrebniji, kao kinsi kad nam je dosao. bojim se da je milko malo umislio da je sada on tata u ekipi, a nema kvalitet i konstatnost za to. radicevic moze biti bolji back up rocestiju nego sto je volters bio jovketu. jankovic prilicno pogubljen, dok jovanovic moze biti pravo otkrovenje. keselj ce moci da odradjuje sta treba, na njegovih 5-6 poena uvek mozemo racunati uz po nekoliko skokova pod oba kosa. danguba ce opet biti korisniji u odbrani nego u napadu, a i na njegovih 5-6 poena mozemo racunati. enigma je pero, koliko ce snage imati, ali ce nam njegovo iskustvo svakako biti jako bitno. ne znam, cudno sam se osecao dok sam gledao veceras, neka zvezda cije igrace po kretnji ne prepoznajem, valjda sto sam navikao na one ludake u prethodnim sezonama. neka nova zvezda, koja mi opet stvara osecaj da cemo se jakooooo radovati s njom i ove godine. srecno, zvezdo moja!

E

pre 6 godina

Bice ovo odlican tim, Lesor je ogroman potencijal, Rocesti i Antic ce svojim iskustvom doneti prevagu, Keselju, Feldinu, Jovanovicu i Jankovicu ce trebati malo vise vremena da se priviknu al se ostali to nadomestiti, Alimpijevic je izuztno energican cini mi se spreman za promenu tempa donece ono sto do sad nismo imali, puno podrska novom timu i treneru

beogradski

pre 6 godina

(oldskul, 1. oktobar 2017 22:33)

javi se čovketu, trebaju mu skauti, ovi očgledno ne znaju svoj posao....baš me zanima kakve ti kredencijale imas za davanje ovako stručnih analiza.....bože svašta

Alex

pre 6 godina

Rocesti i Radicevic odlican tandem plejmejkera. Lesor super resenje pod kosem. Dangubic vrhunski odbrambeni igrac. Bjelica ce biti od velike vaznosti, dok se ne razigraju Jankovic i Jovanovic. Ocekujem neku igru od Feldina, jer bas nista nije pokazao. Ovaj tim ima dosta kvaliteta. Jedva cekam Euroligu da vidim kako ce se snaci. Jos Pero, Dobric, Lazic i bice bas jak tim, bar za ABA ligu, a u Evroligi ce moci sa svakim da se nose.

Darko

pre 6 godina

Kako vi na osnovu prve utakmice sudite kakav je ko igrac. Neko je mozda imao los dan, ili ga ne ide sut, ali to se promenu.Plus ceo tim je novi, i jos se uigrava

ciljaj_viSOKO_

pre 6 godina

Chris Bosch inkognito u Mornaru :)
Onaj plej Mornara,Needhem ili kako vec se preziva, je strasan igrac!Kakvo ubrzanje,promena pravca,prebacivanje lopte iz ruke u ruku...Cak i dobro asistira,druga stvar je sto njegovi saigraci nisu u stanju da to iskoriste.Doduse nesto slabiji procenti sa distance ali da nije tako nebi igrao u Mornaru.Vise bi nam zbog raznovrsnosti igre odgovarao on nego Radicevic...
Sto se Zvezde tice pravu sliku cemo vidjeti tek kada zaigraju Lazic,Dobric i Antic.Za sada najvise obecava Lesor,no vidjecemo vec...

Qroña

pre 6 godina

Puno što-šta i dobrog i lošeg bi se moglo reći za večerašnje izdanje KK Crvena Zvezda, ali dva su nedostatka više nego očigledna, PRVI u odbrani je taj što Zvezda stvarno ima problem da zagradi svoj koš i to je bilo evidentno večeras protiv Mornara koji je ekipa koja je definitivno slaba pod košem i nema nekog dominantnog centra, a DRUGI problem, je problem u napadu u smislu što nemamo nijednog igrača koji ide na prodor ka košu kao što u Mornaru to nije slučaj, jer imaju igrače u vidu Rosa i Nidama koji su u tome perfektni.

Dejan CZ

pre 6 godina

Neki igraci ce rasti vremenom...tako da tim ima jos prostora za napredak mimo ovih igraca sto nedostaju.Ne sudite o Feldinu na osnovu prve utakmice ..podsecanja radi Dzenkins je ubrzo po dolasku bio isto na izlaznim vratima.U utakmici u KG sa Radnickim kada je presedeo na klupi mnogi su ga pored Silba vec bili ispratili...Nekim igracima treba duzi rok adaptacije,potpuno sam siguran da ce biti u dosta meceva alfa igrac.Zasad ovo izgleda lepo poslozeno jer ne mogu svi igraci imati dvocifren ucinak,treba imati i radnike na terenu da bi ucinak ekipe bio kompletan a ne individualna statistika kao kod Mornarevih stranaca a na klub se reflektuje porazom...Potpuno je jasno po vidjenom da je Zvezda opet apsolutni favorit za ABA ligu...

copiga

pre 6 godina

Puna podrška za momke...kidaju za sad! Vidi se da žele,samo vremana malo da se ukombinuje,jeste u pitanju Mornar,ali znamo i da neće biti lako u EL.

nosi fenjer,navija za fener

pre 6 godina

napad dobar,feldin se traži,ali on je igrač koji kad udje u seriju razbija.odbrana loše brani skok u napadu,ima i ispadanja u blokovima.vidi se da dosta iskacemo na udvajanje.čeka se laza da zategne odbranu,pero da gradi koš i dobrić da donese novu snagu u napadu.

srbijanac

pre 6 godina

pa i tih jedanaest razlike su mnogo s obzirom da se mornar super pojacao i da ce biti u vrhu tabele a i partizan nista bolje nece proci kako protiv nas tako i protiv mornara...