Nedelja, 01.10.2017.

19:55

Zvezda: Izuzeće Mažića za sva vremena!

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će tražiti izuzeće najboljeg srpskog sudije Milorada Mažića sa njenih utakmica "za sva vremena".

Izvor: B92

Zvezda: Izuzeæe Mažiæa za sva vremena! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

265 Komentari

Sortiraj po:

Mirko

pre 6 godina

Pa da vama mazic odgovara samo kad dosudi dva nepostojeca penala za 10 minuta u derbiju ali zato kad sudi normalno vama ne odgovara jer tada ne mozete da pobediti nikoga !!!!

bradina

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo samo da se ljuti!Pogotovo ako je rezultat 1:0 za protivnika!
Nije Mazic kriv sto su Zvezdini napadaci zakazali,zar ne!?Ne sutira on na gol vec svira u pistaljku!Pregledao dva puta snimak nijednom nisam video gresku ovog eminentnog i svetski priznatog sudije,a pritom ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan,vec sam objektivni gledalac!Stoji da je bio "blag" prema Donaldsu za prekrsaj koji je morao biti sankcionisan drugim zutim a time ga posalje u svlacionicu.U svakom saopstenju razloga zasto zahtev o izuzecu mora biti naveden , a toga nema te stoga ne treba da se posumnja u objektivno sudjenje Mazica! Cist promasaj Zvezdine uprave,nazalost!Voleo bih kad bi se vise pisala saopstenja da je sudija u pravu nego sto se traze izuzeci.FSS i Savez Sudija Srbije trebalo bi da uvedu, bas kao i u Engleskoj, kaznu za prigovor na sudjenje od strane uprava,trenera i igraca,pa bi se jednom za navek sprecila ovakva nebulozna i neargumentovana saopstenja!Neka se organi koji su odredjeni od strane sudijske organizacije pobrinu o tome,a koliko mi je poznato delegat sudjenja sa ove utakmice dao je pozitivnu ocenu Mazicu!

Negativni

pre 6 godina

Stvarno je dosta da likovi poput Terzića brukaju nekada veliki evropski klub. Zašto izuzeće? Pa što Zvezda nije dala gol u tih poslednjih šest minuta? Zašto je problem izgubiti prvenstvenu utakmicu? Neka gube kada su zaslužili. Mažić im je daljinskim usmeravao silne šuteve van gola? Ma 'ajde...
Propast Zvezde počela je onog trenutka kada smo počeli da se ponašamo kao uprave Partizana.

Su čim ćeš pred Mrakića

pre 6 godina

Sudija koji dozvoli da Zvezda izgubi kad je on bio sudija, nije normalan. Pa čime ćeš unucima dokumentovati da si bio najbolji? Sviro dva penala a Zvezda izgubila, trudio se?

JojicKojic

pre 6 godina

Poceo sam da navijam da cz i pfk gube sto vise bodova,nije mi cak ni bitno ko ce biti prvi,i dosta mi je vise cirkuzanta terzica i onog naseg vizure ili vazure...

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Srpski fudbal je nešto najodvratnije što postoji na ovom Svetu! Šljam do šljama, on da je pametan nebi nikad ni pristao da sudi presmešnu ligu koja je loša imitacija profesionalnog fudbala!

да да

pre 6 godina

Хајде, чик се опет избламирајте за сва времена, аргументима против судије и тражите изузеће ! Оно када полуписмен свет води један клуб ...

cukce

pre 6 godina

Ajde malo bez saopstenja, zasluzen poraz, ako hoces da budes evropski klub mora da se naviknes da igras utakmice dva puta nedeljno, a ne da odigras 60 minuta u Evropi (kao protiv Kelna) ijer se izgledami tolko snage ima! Slicno je i u komsiluku!

role

pre 6 godina

ma da, dizite tenzije pred utakmice reprezentacije.bojim se da je bec idealan za izazivanje nereda.bice 20tak hiljada srpskih navijaca, dovoljno je poslat 5,6 huligana da pokrenu masu da pravi nerede.onda slijedi ili izbacivanje ili oduzimanje bodova sto bi bilo katastrofa.ova sapstenja, kakvo sutra slijedi, i kakvih smo se nagledali pogotovo od vjecitih, treba kaznjavat oduzimanjem bodova. Mislim, sta ..jel to zabranjeno pobjedit zvezdu i partizan.

macakadabra

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovo je vise sramota! Pa dal' je moguce kad god izgubimo ili odigramo nereseno ovi nasi odmah sazivaju neke sednice, bla, bla....

nebitan srbin

pre 6 godina

mazic vam je samo pokazao kako sudija sudi u evropi.nema nevidljivih navlakusa.dao vam je vremena da se organizujete u produzetku ali vi ste vec u 70minutu znali ko je kriv za poraz.

Nebojsa

pre 6 godina

Mazic nije kriv za poraz, sto to nisu uradili posle finala kupa.Tada je imalo dosta argumenata za takav potez . Danas nije kriv za poraz ako cemo traziti krivica to je trener Milojevic . On je morao da na trenigu pred utakmicu vidi koje spreman a ko ne . Pokusao da iskombinuje sa timom ali corak . Zasto je ostavio van prvog tima Krsticica i Kangu . Mora da se ima bar jednog na terenu da bi nekom asistencijom ili proigravanjem napadaca dosli do sanse za postizanje gola . To sa Rikardinjom , Racicem i Donalfom nije islo . Covek se uci na greskama iz ovog mece izvuci poeke i ne prebaciviti krivicu na sudiju on nije kriv .

axaxt

pre 6 godina

Sramota me naše uprave. Uđemo u Evropu, odigramo odlično, reprezentacija na pragu velikog takmičenja, Partizan isto u Evropi, i onda kada pročitam ovo, podsetim se u kakvom je mulju naš fudbal i postane jasno da su ovi rezultati samo trenutni bljesak.
Napolje, vi ćete da suspendujete čoveka koji sudi završnice najvećih takmičenja!

kole

pre 6 godina

ja bih sudijama dodelio status kao policiji,pipne neko sudiju 5god u zatvor,ono dule stil maltretiranja bar godinu dana u zatvor...navijam za cz,ali bi im udario neku vecu kaznu za ovo ponasanje....

Nikola

pre 6 godina

Pa da, čim nije produžio utakmicu min 10min, pa da se igra dok Zvezdana ne da gol, a i nije dosudio penal kada je video da ne ide ekipi. A mogo je isključiti i nekog igrača Napretka zbog "psovanja", stvarno ga treba suspendovati.

neko

pre 6 godina

Vanredno stanje u Srbiji. Napredak neki se našao da pobedi miljenicu države. I to dadoše gol kad im najteže bi. Nemadose vremena da se vade. Ccc

zmajbeli

pre 6 godina

Samo Despasito. Zivela kosarka, odbojka i vaterpolo. Ovo je ipak sport za sminkere, nabedjene i ubedjene, salone lepote, akademiju Panjkovic, solarijume i pre svega za stilistu Asoka Murtija. Hvala na iskrenom sportu i pravoj borbi gore pomenutim sportovima. Mazicu, svaka cast na karijeri.

Banjalučanin

pre 6 godina

Ja ne razumijem. Izgubiš 1:0 i kriv sudija? Pa da su dali 3 ili 4 gola, ne bi im sudija ništa mogao, niti sudija ima kapacitet da mnogo slabiji tim zaštiti od mnogo jačeg protivnika. Da se razumijemo, ja sam simpatizer (ne mogu reći navijač) Zvezde, ali ovo jednostavno nije u redu. Mogli su reći da su se ispraznili protiv Kelna i niko im ne bi ništa zamjerio.

Srki

pre 6 godina

Bravo dezurni hejteri i mrzitelji svega. Ima dovoljno elemenata za zalbu, nepostojeci zuti Donaldu i ocigledno igranje rukom na pocetku akcije iz koje je postignut gol. Nije mi jasno u cemu je problem?

neko

pre 6 godina

Sve ok Aleksandar. Al ko ti je rekao da ja navijam za Partizan? Imaju ovde komentari i protiv njih. Ja mrzim oba Titova blizanca. Tako da briga me.

Vasa

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal...
(Nikola, 1. oktobar 2017 21:36)

E, pa zato što je u drugom poluvremenu imao identičan faul u Zvezdinom kaznenom prostoru, a nije pokazao na belu tačku... A morao je, ako se pridržavao istih kriterijuma... Očigledno da i ti nikad nisi igrao fudbal... Imaš na YT snimak utakmice pa pogledaj...

AtG

pre 6 godina

Ista matrica kao onomad s Vojvodinom. Suđenje je bilo na štetu Napretka. Donald je morao da bude isključen a tih sedam minuta produžetka, hm? U svakom slučaju zaslužena pobeda Čarapana. Kosan je streptomicin za Zvezdana i ostale "stručnjake".

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(neko, 1. oktobar 2017 22:06)
Mene je sramota tvog komentara. Zvezda miljenica države, a vi tom istom Napretku dali gol pre nedelju dana u 97.minutu i to iz ofsajda. O onom isključenju igrača Napretka u 30.minutu uz fantomski produžetak od 6 + 1 minut dok Partizan ne postigne gol da ne pričam. I tih 7 minuta je ništa naspram onog produžetka od 11 minuta pre nekoliko godina kada ste protiv istog rivala, takođe u Beogradu, gol dali u 101.minutu. Večeras protiv Čukaričkog niste šansu napravili. Zvezda je protiv Napretka imala 4 šanse, nije dala gol i na kraju izgubila zbog loše procene golmana. A vi u 3 utakmice na svom stadionu i jednoj na strani (Zvezda, Čukarički, Napredak, Voždovac) niste šutnuli 3 puta, a osvojili ste 3 boda. Sve je trebalo da izgubite!

ban

pre 6 godina

U pravu je Zvezda, njoj treba samo da sude Majo Vujovic, Vlado Glodjovic i onaj Bogdanovic iz Kraljeva, znate svi na koga mislim. Zamolio bih komisiju da imao ovo u vidu kad delegira sudije ubuduce.

wild east

pre 6 godina

Sada placete zvezdasi, a kada je Vojvodina trazila izuzece tod istog preduvanog sudije , sa mnogo vise realnih argumenata , vi ste se svi smejali. Sada ridate nad svojom mukom.A produzio utakmicu da biste vi mogli da ga metnete u regularnom 98. minutu.Tvrd je orah Napredak cudnovati , ne slomi ga al zube polomi.

okidač

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.
(Misa, 01. oktobar 2017 20:58)
Bravo za kom...Trebalo bi ubuduce da se svira penal za zvezdu bez obzira gde se na terenu desio prekrsaj...i plus bar dva crvena za protivnika da ne bi slucajno doslo do nekog iznenadjena...MA TREBA SVE SUDIJE ELIMINISATI I DATI TERZI DA SVIRA...Jer samo tako ce biti regularno i posteno...

Tolle

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...

velja

pre 6 godina

brzo je ovo receno da se objavi sto pre kako bi se izvrsio pritisak na sudiju koji sudi partizanu. da ne bi pomogao njima. to je cela sustina. da ne dodje do neke kradje i da se pomogne partizanu

Aleksandar

pre 6 godina

Cim sam video Mazica na centru znao sam da Zvezda moze da kiksne.Covek jednostavno ne navlaci ni za Zvezdu ni za Partizan i stvarno je nas najbolji sudija !

One night in May

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ŽikicaCZV, 1. oktobar 2017 21:06)



Ja sam samo predstavio cinjenice i svu perfidnost sudjenja u I poluvremenu kada nije bilo nikakve igre, jer su non-stop bili grubi faulovi nekaznjeni kartonima.

I ukazao na utakmicu u Ligi Evrope gde se igra pravi fudbal i sudija ne dozvoljava da se igra sece grubim faulovima - puno tempa u Kelnu u oba poluvremena, prava fudbalska utakmica, Zvezda bolja u I, Klen u II, malo srece za pobedu, mogla su sva tri ishoda do dodju, pravi fudbal.

Ovo danas je bio neki drugi sport u odnosu na taj mec.

djura

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.
(sombor, 1. oktobar 2017 21:04)

toliko o tome

http://rs.n1info.com/a143225/Sport-Klub/Fudbal/U-Liverpulu-besni-na-Mazica.html

Nikola

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal. Jedan od razloga zašto je Mažić "dobar" u svom poslu je i taj što zna da jednu ekipu osakati sitnim faulovima i seckanjem igre, a na kraju utakmice nemaš nikakav ozbiljniji previd da mu pripišeš iako te je onemogućio da igraš. Pored ta dva penala za Zvezdu, svaki derbi je sudio tako da je svaki kontakt Zvezdinih igrača bio faul za partizan, a naročito oni u opasnoj zoni. Tako Mažić odradi svoj prljavi posao, a ispadne da nije napravio nijednu veću grešku. A i vrlo dobro se zna za koju ekipu je morao da navlači da bi došao tu gde jeste, a to nisu ni Zvezda, ni Vojvodina.

petar nikolić

pre 6 godina

Daj ne brukajte se! Čovek odlično sudio. Igrači, takođe solidni. Stiglo ih pražnjenje i umor nakon Kelna. Nije smak sveta, ako se izgubi.

kimiko

pre 6 godina

Sve mi se cini da u upravama dva nasa najpoznatija kluba sede ljudi "smetala", koji su u stanju svojim glupostima sve pozitivno ponistiti. Pa do juce onako lepa atmosfera posle Kelna, trener ljudina, igraci...a sada ovo...Kao da namerno hoce da pokvare sve. E pa necete, to neka vam je jasno.

Hogar

pre 6 godina

U Srbiji je Mazic zasticen kao beli.medved. Felix Brych je u Nemackoj suspendovan cetiri utakmice jer je priznao gol koji je prosao kroz pocepanu mrezu. A sudio finale LS.Da li bi se to desilo u Srbiji. Mogla bi knjiga da se napise gresaka Mazica.Dok nasa sudijska organizacija nesto ne shvati sudjenje ce biti katastrofa i uvek ce biti prigovora.Voleo bih da sam Mazic progovori o svojim sudjenjima u Srbiji

Marko

pre 6 godina

Taj Mazic je uvek u derbijima sudio u korist Zvezde, sta vise covek treba da radi da bi vama bio potaman? Mozda da vam svira tri penala u prvih deset minuta pa onda da se igra. Kako vas nije sramota takvih komentara, da ste bili bolji nebi jedva cekali devedeseti minut da Mazic svira kraj.

Millennium

pre 6 godina

Koliko nam je liga u lošem stanju pokazuje to što je katastrofa kada Partizan i Zvezda izgube utakmicu jer to zbog slabijih timova znači i ugroženu titulu, jer se samo dva kluba bore za nju i gaze sve redom. Barselona, Real, Mančester, Čelzi, Bajern, ti timovi gube i po nekoliko utakmica u ligi na nikom ništa.

zoran

pre 6 godina

Znao sam cim Zvezda izgubi odmah je sudija kriv i odmah Terzicevo saopstenje. Toliko prozirno da ga i vrapci kapiraju. Zasto ne traze i Zvezda i Partizan krivce u svojim prosecnim dobro placenim igracima koji se ponasaju i igraju kao razmazena deca narocito Partizana. A ja sam radio posteno 27 godina za penziju od 250 evra koje oni zarade za 1 dan a ne oznoje dresove a sto je najzalosnije ja placam ulaznicu za njihovo prenemaganje

ŽikicaCZV

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...

Nighthawk

pre 6 godina

Terza matori oladi malo. Nismo dobili, nismo imali srece i to je to. Na mnogo utakmica u Evropi nam nece biti naklonjeno sudjenje, pa moramo biti naviknuti na to. Da je ono Pesicevo ili Srnicevo usko bila bi druga prica. Glavu gore, guraj dalje, spremaj pojacanja i idemo da prezimimo u Evropi. Ne treba trositi energiju na ove gluposti...

Petar

pre 6 godina

Uopste necu da ulazim da li je Zvezda u pravu ili nije.Tvrdim odavno da je Mazic mezimac nase sudijske organizacije. Da sudi u Evropi kao u Srbiji leteo bi sa liste. U Evropi ima podrsku Koline iako se na nekim.utakmicama nije proslavio

gari

pre 6 godina

obrnuse kola nizastrani, koliko do nove godine najuricete i trenera rasprodati igrace, samo ce pisac saopstenja ostati jer boze moj, il to il na razgovor sa sudijom al pravim

Aleksandar

pre 6 godina

Kada su se svirala dva penala protiv Partizana u jednom poluvremenu, tada nisu pisali saopstenja i nisu sazivali hitne sjednice...sram vas bilo!

sombor

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.

Bezobrazluk

pre 6 godina

Oprosten crveni Donaldu pocetkom 2. poluvrenena, sudjen nepostojec ofsajd Napretku sredinom 2. poluvremena, sumnjivi faulovi za Zvezdu u zoni suta, 7 minuta nadoknade da bi Zvezda dala gol.

slobinator

pre 6 godina

ovde konkretno mislim da se radi o situaciji koja je predhodila golu.naime le talek je reklamirao igranje rukom igrača napretka posle kojeg je usledila kontra I gol kruševljana.setimo se da je mažić sudio derbi 2014.tada je dosudio dva penala za zvezdu,ali je u poslednjem napadu partizana na utakmici propustio da dosudi očigledan faul nad mrđom posle kojeg je usledila kontra iz koje je partizan postigao pobedonosni gol.inače zvezda je sama kriva za svoj poraz.milojević je kasno uveo boaćija.samo 15 minuta dobre igre je malo da bi se ostvarila pobeda,a ono što su promašili radonjić,srnić,pešić I Donald stvarno je bilo za riplija.jednostavno vratile su nam se one 3 staitve protiv kelna,,ali ako.bolje je što smo izgubili jednu ovakvu daleko manje važnu utakmicu nego onu u četvrtak.na kraju video se I nedostatak snage jer je ovo zvezdi bila 21 utakmica od 1.jula.

Doktor

pre 6 godina

Preslikano saopstenje politicara povodom bilo kog neprijatnog dogadjaja u Srbiji, nikada nisu oni
krivi...Nikada!!! Kao da sudijska greska pa i pristrasno sudjenje nisu deo fudbalske igre. Pa koliko puta su sila i pristrasno sudjenje odlucili popbednika na Marakani i Rajku Miticu???

saca

pre 6 godina

Hoce li neko da napiše u čemu je to Mažić kriv, šta je to dosudio ili nije, pustite ovo prepucavanje, hoću samo da čujem razlog. Ako je vreme u pitanju, vi bi tražili izuzeće i da je svirao kraj kod 0:0, onda bi lekli da je skratio utakmicu. Vama nikad ništa ne valja.

danguba

pre 6 godina

Pa moze li jednom da igraci odigraju lose, da su mozda umorni, da nemaju dan, da trener zakaze sa taktikom, izmjenama..., da ne kazem, ne daj boze, da ih slabiji protivnik nadigra..., moze li ista od ovoga da se desi?
Ili odmah mora po sudijama, savezu, teorije zavjera i sl.
Tipicna skola AV, pustanje magle i alibi demagogija. Jadno i nedostojno velikog kluba, kakav tvrde da jesu ili bi zeljeli da budu.

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...
(Tolle, 1. oktobar 2017 21:04)

ah, to čitanje sa razumevanjem ume nekima da predstavlja veliki probem - bleki je nadimak vladimira bogićevića, nekadašnjeg libera zvezde, koji je od malih nogu fudbalski idol milenkoviću i koji je svoj nadimak dobio pokušavajući da fudbal igra na način na koji je to nekada radio centarhalf kluba za koji nikola oduvek navija.

Sloba

pre 6 godina

Andjelovic produzava utakmicu Partizan Napredak za 6 minuta Partizan izjednacuje.Mazic produzava utakmicu Napredak Zvezda za 6 minuta i Zvezda prima gol
Da li je to slucajno
Da li je u nekim ino utakmicama utakmica produzena za 6 miinuta kada je svaka izmena pola minuta i svaki ulazak lekara takodje pola minuta

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

A kad je duvao po dva penala u derbiju za vas,bilo sve super!zt je sramota srpskog sporta kao i mnogi u vrhu fudbala kod nas i zbog toga nikada necemo dostici evropski nivo!

Komisija

pre 6 godina

@Odavno je jasno da je Mažić najobičniji ali perfidni navijač i u potpunosti podržavam stav CZ da ga zauvek izuzme sa njenih mečeva!
(Miki, 1. oktobar 2017 21:21)

Tvoja podrška će biti ključna, i jezičak na vagi će prevagnuti, što će za posledicu imati uklanjanje Mažića iz bilo kakve kombinacije za bilo koju vašu utakmicu, do kraja njegovog života.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa i partizan je izgubio i dva puta igrao nereseno ajde dosta vise sa tim sudjenjem.Ako hocemo da nam liga bude bar imalo postena moraju nekada i veciti da izgube ,nisu oni bas za klasu bolji em igraju i u evropi a kondicija im nikakva.

Sati ljubavi

pre 6 godina

Mazic je produzena ruka Kokeze. Sramota sta sve nije svirao veceras
(Pipo, 01. oktobar 2017 19:57)

Ako Doktor tako kaže, onda je tako. E moj Terzićev bote...

ŽikicaCZV

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59)

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :(
Druze, nije trenutak...

to je to

pre 6 godina

Zato sto DRZAVNI PROJEKAT NE SME DA PROPADNE....NEKA IM SUDI A.V ili A.V...ili jos bolje neka mi njihov ekonom sudi...proslo prvenstvo su im sudije donele 30bodova..ali po starom srpskom obicaju...100x daj 1 ne i kao da nikada nista ucinio nisi...

zbunjen

pre 6 godina

Ja kao zvezdas gledao celu utakmicu, kao i uvek.
Zasto izuzece? o_0

Jel to dva puta viknuo i uplasio Srnica u situaciji kada je ovaj MORAO dati gol?

Nova pobuna gardista na tenku

pre 6 godina

Bruka vam je bila i onaj tenk na kojem sede igrači u uniformama, sa otkočenim automatima, i naslov "Napred lavovi moji, napred gardisti moji", to su Terzine gluposti, kao i ovo saopštenje.

belgrado

pre 6 godina

svaka cast terzi!!!

sigurno zalba zbog nedosudjenog crvenog kartona donaldu!
to se zove postenje,cak i na svoju stetu.

retki su ovakvi u nasem fudbalu!!

analiza

pre 6 godina

Mislim da se izuzece trazi zato sto Mazic pravi razdeljak na levoj polovini cela i ceslja se u desno.Ili zato sto ne sudi vise od dva penala po derbiju za CZ?Mozda i zato sto nije uklizao igracu Napretka pre suta za gol?Ne mogu da se odlucim sta je tacno.Ali,zamislite samo da Par trazi izuzece sudija koji nose dres CZ i idu na njene utakmice-pa to bi bilo osudjeno sa svih strana.Takodje,secam se da je nedavno licno gosp.Terza tvrdio da derbi treba bas taj isti Mazic da sudi.Ako ovako nesto bezobrazno budu trazili,a FSS ne odreguje kaznom,fudbal ce nam otici u ....

спортски уметник

pre 6 godina

Заиста срамота, пушта да се играс све док Напредак не да гол....

Vračarac

pre 6 godina

Veliki sam zvezdaš, ali koje god da je obrazloženje, ovakve stvari brukaju nekada gospodski klub kakav je bila Crvena Zvezda. Mene je sramota. Uprava kluba ne govori u moje ime. Izgubili smo zato što smo primili gol, produženo je toliko pošto je bio prekid zbog bakljade. Podrška Mažiću!

Gde ja živim

pre 6 godina

Kada je Voša bila protiv Milorada svi ste ga branili, a sada vam ne valja. Smejurija od lige i države. Utakmicu nisam gledao i ne zanima me, samo da vam ukažem na fantastične dvostruke aršine koje imate i jedni i drugi i svi u paketu. Čoveka ne poznajem, mislim da je dobar sudija, ali naravno onaj koga ceni pola Evrope ovde niko neće biti uvažen nikada. Treba zaključati ovu beton ligu na jedno 2 godine minimum. Ajde da kažete da niste zadovoljni, da tražite neko preispitivanje odluka pa da se vide greške, ne vi tražite doživotno izuzeće. Pa koga biste vi večiti da vam sudi? Ajde da pozovemo FIFU i UEFU da nam pošalje jedno 10 sudija iz sveta. Mada ćete i njima da nađete neku manu u roku od pola sata.

Dr Haus

pre 6 godina

Auuuuu,pa sta je sad bilo,sta se desilo...pustite bre Miloja i momke neka igraju,ne pravite probleme bez problema,koji Mazic koji bakrači...ide dobro,dobar trener,dobra ekipa,disciplinovana,poslusna...izgubilo se ...pa sra...decko dao evro gol mi nismo i idemo dalje.
Pustite sudjenje i nebitne stvari,pa nama i patlidzanu najvise pomazu.

Pedja

pre 6 godina

Vama je sudija protiv istog Napretka poklonio gol u 96min iz cistog ofsajda.I sa vi komentarisite sudjenje i branite Mazica.Covek je trebao da da Donaldu crveni ali isto tako nije imao ujednacen kriterijum kod sviranja faulova..plus jedno vreme je i seckao igru.Da je pusti ostro celu utakmicu pa ajde ali bar je 3 puta promenio kriterijum sudjenja u toku utakmice.Mada poslednje utakmice koje je svirao u nasoj ligi a ja sam ih gledao je svirao ispod svojih mogucnosti.Ume on dosta bolje ali izgleda to samo u evropi.A ovo sa 7min produzetka je cista glupost.Opet mislim da on nije glavni krivac sto je Zvezda izgubila vec nasi promasaji.Doduse ne moze covek da im oduzme htenje i zalaganje..i zato ih i ne osudjujem.Ali zamenski igraci su losi i to je problem.

GUSTAV

pre 6 godina

Ko god je gledao utakmicu mogao je da vidi da je ovaj seckao igru celo prvo poluvreme, a u završnici utakmice propustio je da sudi igranje rukom igrača Napretka zbog koga je Le Talek i stao i omogućio ovima da nastave igru i dođu do onog, ruku na srce iskreno, evrogola kojim su nas pobedili. Mažić ubuduće neka sudi Finale LŠ ali nas neka zaobiđe.

Bio jednom jedan lav

pre 6 godina

Mažić produžio utakmicu 7 minuta kako bi pomogao gospođici Zvezdi, a to što njeni igrači nisu sposobni nije njegova krivica. Nadam se da sada vidite šta znači u ovakvim uslovima igranje na dva fronta. Ovo je luzerski stav uprave kluba.

делија нс

pre 6 godina

Да не волим Звезду онолико колико волим због оваквих срамотних саопштења бих престао пратити наш фудбал. Ништа бољи нису ни Илијев и компанија - срамота!

brat Silvio

pre 6 godina

Ne pratim Zvezdu ni tu smiješnu ligu ali ovako po naslovima kad god se desi porazi oni sazivaju hitnu konferenciju, traze izuzeže za sudije, predsjednika, savez, uefu. Paranoja o teoriji zavjere njih stvarno drma, ako nije tako izvinjavam se

Sta uradi to Nolane Smite??!,

pre 6 godina

Mazicu zasto nisi sudio penal? Mi drugacije ne mozemo da pobedimo. A i kako nije bila stativa Napretka.. Partizan bolji od nas

kris

pre 6 godina

Pa zar mi kao zvezdašu morate ogaditi i ovu za sada odličnu sezonu? Pa Donald je morao dobiti drugi žuti, faul nad Milijašem nije ni postojao, a oni izdaju saopštenje! Bolje da tražite doživotno izuzeće Srnića i Pešića.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Cim izgube ovi kukaju, pa hajde onda svi klubbovi kad izgube da pisu saopstenja i traze izuzeca sudija koje su arbitrirale na utakmicama koje su izgubili.

P

pre 6 godina

Navijam za zvezdu. Medjutim, primetio sam da skoro posle SVAKOG poraza Partizan ili Zvezda izdaju saopstenja i ospu paljbu po sudiji koji je sudio mec. To je stvarno van svake pameti i samo pokazuje kolko smo nisko pali.Bedno, i za jedne i za druge...

Tvorzan Zvezdic

pre 6 godina

Zbog Srniceve precke, prastanja 2. zutog Donaldu ili izgubljene lopte Le Taleka i evro loba u 97-om? Majo Vujovic rules, nek vam on sudi svaku utalmicu i resen problem...

bravo odbojkasice!!!!!!

pre 6 godina

Da li to znaci da Zvezda treba da pobedi svih 37 ili koliko se vec igra utakmica, da bi prvenstvo bilo realno?!? Razumem da se pravdaju "rukovodstvu" Severa, ali mislim da i vodje navijaca ovo prepoznaju. A cemu to, igraju super u Evropi, dobro u prvenstvu, desi se kiks i onda drvlje i kamenje. A prosle godine namestenu titulu ne uspese osvojiti.

Misa

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.

Realno ste sramni

pre 6 godina

Kad pre saopstenje , pa utakmica se zavrsila pre 10 minuta !?!? Zbog 7 minuta !? Sta da je Milijas dao gol u 96.iz nepostojeceg faula koji mu je Mazic poklonio u njegovoj zoni suta !?!? Stvarno ste neverovatna sorta , bas debelokozac mora da budes da bi navijao za vas....

hmm....

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59) 

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :( 
Druze, nije trenutak...
(ŽikicaCZV, 01. oktobar 2017 20:13)


hahahahaaa...

DaVid

pre 6 godina

Za najbolje evropske timove je dobar .
Samo za zvezdu nije .
Verovatno zato sto su navikli da im sude u nadoknadi penal pri nerešeniom rezultatu.

Milan

pre 6 godina

(Realno ste sramni, 1. oktobar 2017 20:00) # Link komentara

A iz ofsajda iz 96 minuta protiv istog Napretka?Realno mnogo ste licemerni...

Al` se ljudi brukaju !

pre 6 godina

Zvezdas sam od malena,ali ovo je sramota od ovih saopstenja.Je li to zabranjeno izgubiti? Osetilo se da smo bili istroseni i prazni.Malo srece je nedostajalo da mozda i pobedimo.Utakmica,prvo poluvreme bzv,ali drugo sa dosta tempa i sansi.Napredak je pobedio i cao! Cestitajte ljudima.Mazic je sasvim korektno odsudio.

Labud

pre 6 godina

Labud bi voleo da nije u pravu onoliko cesto koliko jeste. Kao sto je predvideo ovo saopstenje.

Najzalije je sto ima i dalje nekih koji ovo piju kao djedovu rakiju staru 20 godina.

Bijela

pre 6 godina

pa navijačka grupa nam je bakljadom produžio utakmicu a Borjan svojim izletima van 16m naplatio gol, ne Mažić, mada daleko mu kuća

lopta

pre 6 godina

Smatram da u fudbalskoj prvoj ligi, treba da postoji samo jedan klub i to Crvena Zvezda. Da se izbegnu konflikti za svaki slučaj i da se zna ko je najbolji.

Optimista

pre 6 godina

Šta zna UEFA, FIFA, Liga šampiona... Ali sada će doktor Terzić objasniti svima da ceo svet laže i da Kolina nije kompetentan.... A nekada Zvezda bila poštovan klub, sa ovom "Zadruga, Parovi" upravom... Nažalost ni Partizan nije bolji...

спортски уметник

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.
(Igor, 01. oktobar 2017 20:33)

Ајде кад се правиш паметан реци чиме је то Мажић донео титулу Партизану? Барем једном у животу реците нешто за шта имате позадину, а не само да причате по дифолту

sf

pre 6 godina

Bune se sa pravom. Donald je morao biti isključen nakon jednog starta kad je već imao žuti a to bi mu bio drugi žuti - crveni... Nema pojma Mazić.

D

pre 6 godina

Bolje nam je upitati Pešića i Rikardinja šta rade na terenu!?U svakom slučaju,čestitajmo Napretku na pobjedi jer veća nam je korist zbog Evrope od ovakvih mečeva nego od laganih pobjeda!

Slavisa V.

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde otkako znam za sebe. Sramota me je ljudi koji je vode. Nisam gledao prenos, ali kakvo god da je bilo sudjenje, ovo je obicno glupiranje. Takodje, oni koji su likovali pre par dana posle pobede u Kelnu i poraza Partizana zelim da kazem da se to ne radi, i jos vaznije, i pored onakvog raspleta Partizan ima i dalje daleko vece sanse da se plasira u eliminacionu fazu nego Zvezda. Bojim se da ce Zvezda do kraja sve pogubiti.

hmm....

pre 6 godina

hahahahahahaaaaaaa....pa vi stvarno ne znate sportski da izgubite. Stvarno ste sramota od kluba, UEFA ga angazuje da sudi na utakmicama LS a vama kad izgubite odmah ne valja.

jorgebarabahosa

pre 6 godina

sram te bilo, Mazicu Milorade.
iz c. zvezde su navikli da im sviras 2-4 penala po mecu, a danas - nijedan! pa normalno da ce da traze izucece, i ja bih trazii. ej bre, oni ljudi pobede Keln a ti dozvolis da ih na tvoje oci posteno pobedi Napredak. e pa Rodjo, nece da moze!

antiDebil

pre 6 godina

Mazic da se izuzme za sva vremena i Majo da sudi svaku utakmicu do daljneg.
Da se uvedu pravila po kojima bi se obavezno svirnuo penal za zvezdanu po poluvremenu, 3 korne penal, faul na protivnickoj polovini penal, da zvezdana za pobedu dobija 4 a za remi 5 bodova !

goran...

pre 6 godina

zao mi je sto ovo moram da kazem ali uprava cz je jedna velika sramota za srbiju i za taj fudbalski klub,tj kompletno zvezdino sportsko drustvo...

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

E o ovome sam pisao na milojevicevu izjavu, kako zeli savremenu Zvezdu.
Napisao sam , sa Tezom i ekipom, malo teze.
Daleko je Zvezda od savremene evropske ekipe.
Kakva drzava, takav i fudbal.

SRBIJA

pre 6 godina

Zbog ovako sramnog ponasanja Terzicu treba zabraniti rad u svim sportskim sverama DOZIVOTNO....a fc cz zestoko kazniti pa da se nauce postovanju i kulturi!!!!unistite sve sto dotaknete..zasto igrate srpsku ligu kad vam sve u njoj smeta...ko treba da vam sudi Bogdanov ko!?!SRAMOTA!!!

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...

POPE

pre 6 godina

Sto se tice Mazica Zvezda je trebala da trazi njegovo izuzece odavno i to opravdano. Ali za veceras nije kriv Mazic vec Milojevic sa njegovim odmaranjem igraca koji odigraju jednu utakmicu a za drugu su umorni.Tako da smo za vecerasnji poraz sami krivi a ne Mazic.

Nemanja

pre 6 godina

Citiraću doktora:
"Pitamo FSS zašto je promenio našeg najboljeg sudiju koji sudi najvažnije utakmice Lige šampiona? Ne treba FSS da dozvoljava da se sudije utiče na derbiju. Nisam zadovoljan. Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", kaže Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Zvezdan Terzic dana:
01.03.2017 21:38

raonic4@gmail.com

pre 6 godina

Terzić se bunio sto su skinuli Mazica pred derbi i dali Maju Vujovicu da sudi derbi pre par meseci,pisali saopštenja o tome a vidi sad...
Covek je neverovatan, tako ti je to kad veliki klub das malom coveku koji svako malo menja mišljenje.

Igor

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Ljudi iz Zvezde prestanite sa glupim saopstenjima vise. Nismo mi komsije preko brda. Bruka!
(vUcA, 01. oktobar 2017 20:37)

Pa i niste,vi ste sto puta gori,vi ste dno Srbije bili i ostali!

profdrmr

pre 6 godina

Stvarno i ja se kao napretkovac pridruzujem. Sramno je sto Donalda nije iskljucio u 60. minutu. Čist zuti, start sa obe noge skolski primer.

sever

pre 6 godina

Zatrazite izuzece Srnica, Racica, Rikardinja i Pesica. Citam posle Kelna kako je navodno Milojevic izjavio da je "sada jasno zbog cega Juventus nudi milone za Racica". Ako je to stvarno izjavio i jos gore ako tako misli... onda sam zabrinut .

navijac

pre 6 godina

@Terza vadi mastiljaru as we speak
(Labud, 1. oktobar 2017 19:38)

Ahahaha Labude kralju :)) Pa sto traze izuzece, zato sto nije dao Donaldu crveni?? :)))

marko

pre 6 godina

Kakva izjava naseg najveceg kluba. Sudija koji sudi Ligu sampiona da se izuzme dozivotno? To samo govori ko vodi klub, bahate, nekulturne bitange.

ultrasrbin

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. oktobar 2017 19:59

Molim te idi spavaj i pojavi se ponovo kada budes ima gram morala i savesti.
Koarkaski nik na fudbalskim vestima, a pricas o kradji Mazica.
Da vas nije pokrao i kada je svirao 2 penala za vas u derbiju ili kada Partizanu nije svirao penal koji su videli svi osim njega. Bilo je Tole odlazi, a samo on vas je sacuvao. Sada vam smeta vas covek Kokeza, a mozda bolje da ste se pozabavili slucajem Bogdanov.

realnost

pre 6 godina

Iz kluba nije obrazloženo zašto će tražiti izuzeće Mažića.

Свашта, па бар је то очигледно. Није Звезди свирао 2 пенала и избацио три противничка играча. Какав је то судија !? Такав не може више никада да суди у нашој лиги

mare

pre 6 godina

Predlazem da se pred svaku zvezdinu utakmicu, u sesir stave imena: Majo Vujovic, Srdjan Obradovic, Vlado Glodjovic, Dejan Siroki i Novak Simovic zvani Elvis Prisli i da se izvlaci sudija principom slobodnog zreba

Dynamic

pre 6 godina

Kao Zvezdaš bi poručio g-dinu Terziću da prekine da bruka teškom mukom povraćeni ugled ovog kluba. Poraz k'o poraz, ni prvi ni poslednji, Bože moj, idemo dalje i šta sad. Mnogo je lepo pratiti Zvezdu i vesti o njoj ove sezone - sve dok se ne javi gorepomenuti iz uprave. Ćuti, čoveče, molim te i pusti ekipu i trenera da pričaju na terenu.

One night in May

pre 6 godina

I poluvreme

- start na Stojkovicu bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Pesicu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Donaldu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona

Keln - Zvezda i Napredak - Zvezda - to su utakmice iz dva razlicita sporta, dva potpuno razlicita sporta, sa razlicitim pravilima i razlicitim intenzitetom igre; kvalitet je apsurdno uporedjivati, dve su lige iz razlicite kategorije

Ali ovo danas je bio razlicit sport u odnosu na mec sa bundesligasem.


Kapiram da mora da bude malo zanimljivije, da ne sme da se desi onaj apsurd na bude -32 na polusezoni, ali moze to valjda i na neki lepsi nacin, a ne da menjamo sport...

Terza & ULTRAKOP

pre 6 godina

Zvezdu su preoteli od pravih Zvezdaša. Iskrene Zvezdaše su ućutkali. Setite se slučaja Nikole Mijailovića i sramnog ćutanja Severa na sve to.

Realno ste sramni

pre 6 godina

Kad pre saopstenje , pa utakmica se zavrsila pre 10 minuta !?!? Zbog 7 minuta !? Sta da je Milijas dao gol u 96.iz nepostojeceg faula koji mu je Mazic poklonio u njegovoj zoni suta !?!? Stvarno ste neverovatna sorta , bas debelokozac mora da budes da bi navijao za vas....

sf

pre 6 godina

Bune se sa pravom. Donald je morao biti isključen nakon jednog starta kad je već imao žuti a to bi mu bio drugi žuti - crveni... Nema pojma Mazić.

axaxt

pre 6 godina

Sramota me naše uprave. Uđemo u Evropu, odigramo odlično, reprezentacija na pragu velikog takmičenja, Partizan isto u Evropi, i onda kada pročitam ovo, podsetim se u kakvom je mulju naš fudbal i postane jasno da su ovi rezultati samo trenutni bljesak.
Napolje, vi ćete da suspendujete čoveka koji sudi završnice najvećih takmičenja!

marko

pre 6 godina

Kakva izjava naseg najveceg kluba. Sudija koji sudi Ligu sampiona da se izuzme dozivotno? To samo govori ko vodi klub, bahate, nekulturne bitange.

to je to

pre 6 godina

Zato sto DRZAVNI PROJEKAT NE SME DA PROPADNE....NEKA IM SUDI A.V ili A.V...ili jos bolje neka mi njihov ekonom sudi...proslo prvenstvo su im sudije donele 30bodova..ali po starom srpskom obicaju...100x daj 1 ne i kao da nikada nista ucinio nisi...

macakadabra

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovo je vise sramota! Pa dal' je moguce kad god izgubimo ili odigramo nereseno ovi nasi odmah sazivaju neke sednice, bla, bla....

Dynamic

pre 6 godina

Kao Zvezdaš bi poručio g-dinu Terziću da prekine da bruka teškom mukom povraćeni ugled ovog kluba. Poraz k'o poraz, ni prvi ni poslednji, Bože moj, idemo dalje i šta sad. Mnogo je lepo pratiti Zvezdu i vesti o njoj ove sezone - sve dok se ne javi gorepomenuti iz uprave. Ćuti, čoveče, molim te i pusti ekipu i trenera da pričaju na terenu.

nebitan srbin

pre 6 godina

mazic vam je samo pokazao kako sudija sudi u evropi.nema nevidljivih navlakusa.dao vam je vremena da se organizujete u produzetku ali vi ste vec u 70minutu znali ko je kriv za poraz.

Al` se ljudi brukaju !

pre 6 godina

Zvezdas sam od malena,ali ovo je sramota od ovih saopstenja.Je li to zabranjeno izgubiti? Osetilo se da smo bili istroseni i prazni.Malo srece je nedostajalo da mozda i pobedimo.Utakmica,prvo poluvreme bzv,ali drugo sa dosta tempa i sansi.Napredak je pobedio i cao! Cestitajte ljudima.Mazic je sasvim korektno odsudio.

cukce

pre 6 godina

Ajde malo bez saopstenja, zasluzen poraz, ako hoces da budes evropski klub mora da se naviknes da igras utakmice dva puta nedeljno, a ne da odigras 60 minuta u Evropi (kao protiv Kelna) ijer se izgledami tolko snage ima! Slicno je i u komsiluku!

antiDebil

pre 6 godina

Mazic da se izuzme za sva vremena i Majo da sudi svaku utakmicu do daljneg.
Da se uvedu pravila po kojima bi se obavezno svirnuo penal za zvezdanu po poluvremenu, 3 korne penal, faul na protivnickoj polovini penal, da zvezdana za pobedu dobija 4 a za remi 5 bodova !

Aleksandar

pre 6 godina

Cim sam video Mazica na centru znao sam da Zvezda moze da kiksne.Covek jednostavno ne navlaci ni za Zvezdu ni za Partizan i stvarno je nas najbolji sudija !

jorgebarabahosa

pre 6 godina

sram te bilo, Mazicu Milorade.
iz c. zvezde su navikli da im sviras 2-4 penala po mecu, a danas - nijedan! pa normalno da ce da traze izucece, i ja bih trazii. ej bre, oni ljudi pobede Keln a ti dozvolis da ih na tvoje oci posteno pobedi Napredak. e pa Rodjo, nece da moze!

SRBIJA

pre 6 godina

Zbog ovako sramnog ponasanja Terzicu treba zabraniti rad u svim sportskim sverama DOZIVOTNO....a fc cz zestoko kazniti pa da se nauce postovanju i kulturi!!!!unistite sve sto dotaknete..zasto igrate srpsku ligu kad vam sve u njoj smeta...ko treba da vam sudi Bogdanov ko!?!SRAMOTA!!!

role

pre 6 godina

ma da, dizite tenzije pred utakmice reprezentacije.bojim se da je bec idealan za izazivanje nereda.bice 20tak hiljada srpskih navijaca, dovoljno je poslat 5,6 huligana da pokrenu masu da pravi nerede.onda slijedi ili izbacivanje ili oduzimanje bodova sto bi bilo katastrofa.ova sapstenja, kakvo sutra slijedi, i kakvih smo se nagledali pogotovo od vjecitih, treba kaznjavat oduzimanjem bodova. Mislim, sta ..jel to zabranjeno pobjedit zvezdu i partizan.

belgrado

pre 6 godina

svaka cast terzi!!!

sigurno zalba zbog nedosudjenog crvenog kartona donaldu!
to se zove postenje,cak i na svoju stetu.

retki su ovakvi u nasem fudbalu!!

Bezobrazluk

pre 6 godina

Oprosten crveni Donaldu pocetkom 2. poluvrenena, sudjen nepostojec ofsajd Napretku sredinom 2. poluvremena, sumnjivi faulovi za Zvezdu u zoni suta, 7 minuta nadoknade da bi Zvezda dala gol.

petar nikolić

pre 6 godina

Daj ne brukajte se! Čovek odlično sudio. Igrači, takođe solidni. Stiglo ih pražnjenje i umor nakon Kelna. Nije smak sveta, ako se izgubi.

Terza & ULTRAKOP

pre 6 godina

Zvezdu su preoteli od pravih Zvezdaša. Iskrene Zvezdaše su ućutkali. Setite se slučaja Nikole Mijailovića i sramnog ćutanja Severa na sve to.

neko

pre 6 godina

Vanredno stanje u Srbiji. Napredak neki se našao da pobedi miljenicu države. I to dadoše gol kad im najteže bi. Nemadose vremena da se vade. Ccc

Sati ljubavi

pre 6 godina

Mazic je produzena ruka Kokeze. Sramota sta sve nije svirao veceras
(Pipo, 01. oktobar 2017 19:57)

Ako Doktor tako kaže, onda je tako. E moj Terzićev bote...

Nemanja

pre 6 godina

Citiraću doktora:
"Pitamo FSS zašto je promenio našeg najboljeg sudiju koji sudi najvažnije utakmice Lige šampiona? Ne treba FSS da dozvoljava da se sudije utiče na derbiju. Nisam zadovoljan. Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", kaže Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Zvezdan Terzic dana:
01.03.2017 21:38

ban

pre 6 godina

U pravu je Zvezda, njoj treba samo da sude Majo Vujovic, Vlado Glodjovic i onaj Bogdanovic iz Kraljeva, znate svi na koga mislim. Zamolio bih komisiju da imao ovo u vidu kad delegira sudije ubuduce.

kole

pre 6 godina

ja bih sudijama dodelio status kao policiji,pipne neko sudiju 5god u zatvor,ono dule stil maltretiranja bar godinu dana u zatvor...navijam za cz,ali bi im udario neku vecu kaznu za ovo ponasanje....

Banjalučanin

pre 6 godina

Ja ne razumijem. Izgubiš 1:0 i kriv sudija? Pa da su dali 3 ili 4 gola, ne bi im sudija ništa mogao, niti sudija ima kapacitet da mnogo slabiji tim zaštiti od mnogo jačeg protivnika. Da se razumijemo, ja sam simpatizer (ne mogu reći navijač) Zvezde, ali ovo jednostavno nije u redu. Mogli su reći da su se ispraznili protiv Kelna i niko im ne bi ništa zamjerio.

Vračarac

pre 6 godina

Veliki sam zvezdaš, ali koje god da je obrazloženje, ovakve stvari brukaju nekada gospodski klub kakav je bila Crvena Zvezda. Mene je sramota. Uprava kluba ne govori u moje ime. Izgubili smo zato što smo primili gol, produženo je toliko pošto je bio prekid zbog bakljade. Podrška Mažiću!

спортски уметник

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.
(Igor, 01. oktobar 2017 20:33)

Ајде кад се правиш паметан реци чиме је то Мажић донео титулу Партизану? Барем једном у животу реците нешто за шта имате позадину, а не само да причате по дифолту

AtG

pre 6 godina

Ista matrica kao onomad s Vojvodinom. Suđenje je bilo na štetu Napretka. Donald je morao da bude isključen a tih sedam minuta produžetka, hm? U svakom slučaju zaslužena pobeda Čarapana. Kosan je streptomicin za Zvezdana i ostale "stručnjake".

Nikola

pre 6 godina

Pa da, čim nije produžio utakmicu min 10min, pa da se igra dok Zvezdana ne da gol, a i nije dosudio penal kada je video da ne ide ekipi. A mogo je isključiti i nekog igrača Napretka zbog "psovanja", stvarno ga treba suspendovati.

Nova pobuna gardista na tenku

pre 6 godina

Bruka vam je bila i onaj tenk na kojem sede igrači u uniformama, sa otkočenim automatima, i naslov "Napred lavovi moji, napred gardisti moji", to su Terzine gluposti, kao i ovo saopštenje.

Tvorzan Zvezdic

pre 6 godina

Zbog Srniceve precke, prastanja 2. zutog Donaldu ili izgubljene lopte Le Taleka i evro loba u 97-om? Majo Vujovic rules, nek vam on sudi svaku utalmicu i resen problem...

lopta

pre 6 godina

Smatram da u fudbalskoj prvoj ligi, treba da postoji samo jedan klub i to Crvena Zvezda. Da se izbegnu konflikti za svaki slučaj i da se zna ko je najbolji.

Optimista

pre 6 godina

Šta zna UEFA, FIFA, Liga šampiona... Ali sada će doktor Terzić objasniti svima da ceo svet laže i da Kolina nije kompetentan.... A nekada Zvezda bila poštovan klub, sa ovom "Zadruga, Parovi" upravom... Nažalost ni Partizan nije bolji...

Aleksandar

pre 6 godina

Kada su se svirala dva penala protiv Partizana u jednom poluvremenu, tada nisu pisali saopstenja i nisu sazivali hitne sjednice...sram vas bilo!

Nebojsa

pre 6 godina

Mazic nije kriv za poraz, sto to nisu uradili posle finala kupa.Tada je imalo dosta argumenata za takav potez . Danas nije kriv za poraz ako cemo traziti krivica to je trener Milojevic . On je morao da na trenigu pred utakmicu vidi koje spreman a ko ne . Pokusao da iskombinuje sa timom ali corak . Zasto je ostavio van prvog tima Krsticica i Kangu . Mora da se ima bar jednog na terenu da bi nekom asistencijom ili proigravanjem napadaca dosli do sanse za postizanje gola . To sa Rikardinjom , Racicem i Donalfom nije islo . Covek se uci na greskama iz ovog mece izvuci poeke i ne prebaciviti krivicu na sudiju on nije kriv .

Bio jednom jedan lav

pre 6 godina

Mažić produžio utakmicu 7 minuta kako bi pomogao gospođici Zvezdi, a to što njeni igrači nisu sposobni nije njegova krivica. Nadam se da sada vidite šta znači u ovakvim uslovima igranje na dva fronta. Ovo je luzerski stav uprave kluba.

Marko

pre 6 godina

Taj Mazic je uvek u derbijima sudio u korist Zvezde, sta vise covek treba da radi da bi vama bio potaman? Mozda da vam svira tri penala u prvih deset minuta pa onda da se igra. Kako vas nije sramota takvih komentara, da ste bili bolji nebi jedva cekali devedeseti minut da Mazic svira kraj.

brat Silvio

pre 6 godina

Ne pratim Zvezdu ni tu smiješnu ligu ali ovako po naslovima kad god se desi porazi oni sazivaju hitnu konferenciju, traze izuzeže za sudije, predsjednika, savez, uefu. Paranoja o teoriji zavjere njih stvarno drma, ako nije tako izvinjavam se

hmm....

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59) 

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :( 
Druze, nije trenutak...
(ŽikicaCZV, 01. oktobar 2017 20:13)


hahahahaaa...

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(neko, 1. oktobar 2017 22:06)
Mene je sramota tvog komentara. Zvezda miljenica države, a vi tom istom Napretku dali gol pre nedelju dana u 97.minutu i to iz ofsajda. O onom isključenju igrača Napretka u 30.minutu uz fantomski produžetak od 6 + 1 minut dok Partizan ne postigne gol da ne pričam. I tih 7 minuta je ništa naspram onog produžetka od 11 minuta pre nekoliko godina kada ste protiv istog rivala, takođe u Beogradu, gol dali u 101.minutu. Večeras protiv Čukaričkog niste šansu napravili. Zvezda je protiv Napretka imala 4 šanse, nije dala gol i na kraju izgubila zbog loše procene golmana. A vi u 3 utakmice na svom stadionu i jednoj na strani (Zvezda, Čukarički, Napredak, Voždovac) niste šutnuli 3 puta, a osvojili ste 3 boda. Sve je trebalo da izgubite!

profdrmr

pre 6 godina

Stvarno i ja se kao napretkovac pridruzujem. Sramno je sto Donalda nije iskljucio u 60. minutu. Čist zuti, start sa obe noge skolski primer.

sever

pre 6 godina

Zatrazite izuzece Srnica, Racica, Rikardinja i Pesica. Citam posle Kelna kako je navodno Milojevic izjavio da je "sada jasno zbog cega Juventus nudi milone za Racica". Ako je to stvarno izjavio i jos gore ako tako misli... onda sam zabrinut .

Komisija

pre 6 godina

@Odavno je jasno da je Mažić najobičniji ali perfidni navijač i u potpunosti podržavam stav CZ da ga zauvek izuzme sa njenih mečeva!
(Miki, 1. oktobar 2017 21:21)

Tvoja podrška će biti ključna, i jezičak na vagi će prevagnuti, što će za posledicu imati uklanjanje Mažića iz bilo kakve kombinacije za bilo koju vašu utakmicu, do kraja njegovog života.

ŽikicaCZV

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59)

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :(
Druze, nije trenutak...

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

E o ovome sam pisao na milojevicevu izjavu, kako zeli savremenu Zvezdu.
Napisao sam , sa Tezom i ekipom, malo teze.
Daleko je Zvezda od savremene evropske ekipe.
Kakva drzava, takav i fudbal.

zmajbeli

pre 6 godina

Samo Despasito. Zivela kosarka, odbojka i vaterpolo. Ovo je ipak sport za sminkere, nabedjene i ubedjene, salone lepote, akademiju Panjkovic, solarijume i pre svega za stilistu Asoka Murtija. Hvala na iskrenom sportu i pravoj borbi gore pomenutim sportovima. Mazicu, svaka cast na karijeri.

analiza

pre 6 godina

Mislim da se izuzece trazi zato sto Mazic pravi razdeljak na levoj polovini cela i ceslja se u desno.Ili zato sto ne sudi vise od dva penala po derbiju za CZ?Mozda i zato sto nije uklizao igracu Napretka pre suta za gol?Ne mogu da se odlucim sta je tacno.Ali,zamislite samo da Par trazi izuzece sudija koji nose dres CZ i idu na njene utakmice-pa to bi bilo osudjeno sa svih strana.Takodje,secam se da je nedavno licno gosp.Terza tvrdio da derbi treba bas taj isti Mazic da sudi.Ako ovako nesto bezobrazno budu trazili,a FSS ne odreguje kaznom,fudbal ce nam otici u ....

DaVid

pre 6 godina

Za najbolje evropske timove je dobar .
Samo za zvezdu nije .
Verovatno zato sto su navikli da im sude u nadoknadi penal pri nerešeniom rezultatu.

Slavisa V.

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde otkako znam za sebe. Sramota me je ljudi koji je vode. Nisam gledao prenos, ali kakvo god da je bilo sudjenje, ovo je obicno glupiranje. Takodje, oni koji su likovali pre par dana posle pobede u Kelnu i poraza Partizana zelim da kazem da se to ne radi, i jos vaznije, i pored onakvog raspleta Partizan ima i dalje daleko vece sanse da se plasira u eliminacionu fazu nego Zvezda. Bojim se da ce Zvezda do kraja sve pogubiti.

goran...

pre 6 godina

zao mi je sto ovo moram da kazem ali uprava cz je jedna velika sramota za srbiju i za taj fudbalski klub,tj kompletno zvezdino sportsko drustvo...

danguba

pre 6 godina

Pa moze li jednom da igraci odigraju lose, da su mozda umorni, da nemaju dan, da trener zakaze sa taktikom, izmjenama..., da ne kazem, ne daj boze, da ih slabiji protivnik nadigra..., moze li ista od ovoga da se desi?
Ili odmah mora po sudijama, savezu, teorije zavjera i sl.
Tipicna skola AV, pustanje magle i alibi demagogija. Jadno i nedostojno velikog kluba, kakav tvrde da jesu ili bi zeljeli da budu.

neko

pre 6 godina

Sve ok Aleksandar. Al ko ti je rekao da ja navijam za Partizan? Imaju ovde komentari i protiv njih. Ja mrzim oba Titova blizanca. Tako da briga me.

zoran

pre 6 godina

Znao sam cim Zvezda izgubi odmah je sudija kriv i odmah Terzicevo saopstenje. Toliko prozirno da ga i vrapci kapiraju. Zasto ne traze i Zvezda i Partizan krivce u svojim prosecnim dobro placenim igracima koji se ponasaju i igraju kao razmazena deca narocito Partizana. A ja sam radio posteno 27 godina za penziju od 250 evra koje oni zarade za 1 dan a ne oznoje dresove a sto je najzalosnije ja placam ulaznicu za njihovo prenemaganje

Bijela

pre 6 godina

pa navijačka grupa nam je bakljadom produžio utakmicu a Borjan svojim izletima van 16m naplatio gol, ne Mažić, mada daleko mu kuća

Dr Haus

pre 6 godina

Auuuuu,pa sta je sad bilo,sta se desilo...pustite bre Miloja i momke neka igraju,ne pravite probleme bez problema,koji Mazic koji bakrači...ide dobro,dobar trener,dobra ekipa,disciplinovana,poslusna...izgubilo se ...pa sra...decko dao evro gol mi nismo i idemo dalje.
Pustite sudjenje i nebitne stvari,pa nama i patlidzanu najvise pomazu.

navijac

pre 6 godina

@Terza vadi mastiljaru as we speak
(Labud, 1. oktobar 2017 19:38)

Ahahaha Labude kralju :)) Pa sto traze izuzece, zato sto nije dao Donaldu crveni?? :)))

Gde ja živim

pre 6 godina

Kada je Voša bila protiv Milorada svi ste ga branili, a sada vam ne valja. Smejurija od lige i države. Utakmicu nisam gledao i ne zanima me, samo da vam ukažem na fantastične dvostruke aršine koje imate i jedni i drugi i svi u paketu. Čoveka ne poznajem, mislim da je dobar sudija, ali naravno onaj koga ceni pola Evrope ovde niko neće biti uvažen nikada. Treba zaključati ovu beton ligu na jedno 2 godine minimum. Ajde da kažete da niste zadovoljni, da tražite neko preispitivanje odluka pa da se vide greške, ne vi tražite doživotno izuzeće. Pa koga biste vi večiti da vam sudi? Ajde da pozovemo FIFU i UEFU da nam pošalje jedno 10 sudija iz sveta. Mada ćete i njima da nađete neku manu u roku od pola sata.

kris

pre 6 godina

Pa zar mi kao zvezdašu morate ogaditi i ovu za sada odličnu sezonu? Pa Donald je morao dobiti drugi žuti, faul nad Milijašem nije ni postojao, a oni izdaju saopštenje! Bolje da tražite doživotno izuzeće Srnića i Pešića.

saca

pre 6 godina

Hoce li neko da napiše u čemu je to Mažić kriv, šta je to dosudio ili nije, pustite ovo prepucavanje, hoću samo da čujem razlog. Ako je vreme u pitanju, vi bi tražili izuzeće i da je svirao kraj kod 0:0, onda bi lekli da je skratio utakmicu. Vama nikad ništa ne valja.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Cim izgube ovi kukaju, pa hajde onda svi klubbovi kad izgube da pisu saopstenja i traze izuzeca sudija koje su arbitrirale na utakmicama koje su izgubili.

realnost

pre 6 godina

Iz kluba nije obrazloženo zašto će tražiti izuzeće Mažića.

Свашта, па бар је то очигледно. Није Звезди свирао 2 пенала и избацио три противничка играча. Какав је то судија !? Такав не може више никада да суди у нашој лиги

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Ljudi iz Zvezde prestanite sa glupim saopstenjima vise. Nismo mi komsije preko brda. Bruka!
(vUcA, 01. oktobar 2017 20:37)

Pa i niste,vi ste sto puta gori,vi ste dno Srbije bili i ostali!

Doktor

pre 6 godina

Preslikano saopstenje politicara povodom bilo kog neprijatnog dogadjaja u Srbiji, nikada nisu oni
krivi...Nikada!!! Kao da sudijska greska pa i pristrasno sudjenje nisu deo fudbalske igre. Pa koliko puta su sila i pristrasno sudjenje odlucili popbednika na Marakani i Rajku Miticu???

P

pre 6 godina

Navijam za zvezdu. Medjutim, primetio sam da skoro posle SVAKOG poraza Partizan ili Zvezda izdaju saopstenja i ospu paljbu po sudiji koji je sudio mec. To je stvarno van svake pameti i samo pokazuje kolko smo nisko pali.Bedno, i za jedne i za druge...

raonic4@gmail.com

pre 6 godina

Terzić se bunio sto su skinuli Mazica pred derbi i dali Maju Vujovicu da sudi derbi pre par meseci,pisali saopštenja o tome a vidi sad...
Covek je neverovatan, tako ti je to kad veliki klub das malom coveku koji svako malo menja mišljenje.

спортски уметник

pre 6 godina

Заиста срамота, пушта да се играс све док Напредак не да гол....

Millennium

pre 6 godina

Koliko nam je liga u lošem stanju pokazuje to što je katastrofa kada Partizan i Zvezda izgube utakmicu jer to zbog slabijih timova znači i ugroženu titulu, jer se samo dva kluba bore za nju i gaze sve redom. Barselona, Real, Mančester, Čelzi, Bajern, ti timovi gube i po nekoliko utakmica u ligi na nikom ništa.

wild east

pre 6 godina

Sada placete zvezdasi, a kada je Vojvodina trazila izuzece tod istog preduvanog sudije , sa mnogo vise realnih argumenata , vi ste se svi smejali. Sada ridate nad svojom mukom.A produzio utakmicu da biste vi mogli da ga metnete u regularnom 98. minutu.Tvrd je orah Napredak cudnovati , ne slomi ga al zube polomi.

okidač

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.
(Misa, 01. oktobar 2017 20:58)
Bravo za kom...Trebalo bi ubuduce da se svira penal za zvezdu bez obzira gde se na terenu desio prekrsaj...i plus bar dva crvena za protivnika da ne bi slucajno doslo do nekog iznenadjena...MA TREBA SVE SUDIJE ELIMINISATI I DATI TERZI DA SVIRA...Jer samo tako ce biti regularno i posteno...

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa i partizan je izgubio i dva puta igrao nereseno ajde dosta vise sa tim sudjenjem.Ako hocemo da nam liga bude bar imalo postena moraju nekada i veciti da izgube ,nisu oni bas za klasu bolji em igraju i u evropi a kondicija im nikakva.

Nighthawk

pre 6 godina

Terza matori oladi malo. Nismo dobili, nismo imali srece i to je to. Na mnogo utakmica u Evropi nam nece biti naklonjeno sudjenje, pa moramo biti naviknuti na to. Da je ono Pesicevo ili Srnicevo usko bila bi druga prica. Glavu gore, guraj dalje, spremaj pojacanja i idemo da prezimimo u Evropi. Ne treba trositi energiju na ove gluposti...

Vasa

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal...
(Nikola, 1. oktobar 2017 21:36)

E, pa zato što je u drugom poluvremenu imao identičan faul u Zvezdinom kaznenom prostoru, a nije pokazao na belu tačku... A morao je, ako se pridržavao istih kriterijuma... Očigledno da i ti nikad nisi igrao fudbal... Imaš na YT snimak utakmice pa pogledaj...

hmm....

pre 6 godina

hahahahahahaaaaaaa....pa vi stvarno ne znate sportski da izgubite. Stvarno ste sramota od kluba, UEFA ga angazuje da sudi na utakmicama LS a vama kad izgubite odmah ne valja.

ultrasrbin

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. oktobar 2017 19:59

Molim te idi spavaj i pojavi se ponovo kada budes ima gram morala i savesti.
Koarkaski nik na fudbalskim vestima, a pricas o kradji Mazica.
Da vas nije pokrao i kada je svirao 2 penala za vas u derbiju ili kada Partizanu nije svirao penal koji su videli svi osim njega. Bilo je Tole odlazi, a samo on vas je sacuvao. Sada vam smeta vas covek Kokeza, a mozda bolje da ste se pozabavili slucajem Bogdanov.

sombor

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.

zbunjen

pre 6 godina

Ja kao zvezdas gledao celu utakmicu, kao i uvek.
Zasto izuzece? o_0

Jel to dva puta viknuo i uplasio Srnica u situaciji kada je ovaj MORAO dati gol?

делија нс

pre 6 godina

Да не волим Звезду онолико колико волим због оваквих срамотних саопштења бих престао пратити наш фудбал. Ништа бољи нису ни Илијев и компанија - срамота!

bravo odbojkasice!!!!!!

pre 6 godina

Da li to znaci da Zvezda treba da pobedi svih 37 ili koliko se vec igra utakmica, da bi prvenstvo bilo realno?!? Razumem da se pravdaju "rukovodstvu" Severa, ali mislim da i vodje navijaca ovo prepoznaju. A cemu to, igraju super u Evropi, dobro u prvenstvu, desi se kiks i onda drvlje i kamenje. A prosle godine namestenu titulu ne uspese osvojiti.

да да

pre 6 godina

Хајде, чик се опет избламирајте за сва времена, аргументима против судије и тражите изузеће ! Оно када полуписмен свет води један клуб ...

D

pre 6 godina

Bolje nam je upitati Pešića i Rikardinja šta rade na terenu!?U svakom slučaju,čestitajmo Napretku na pobjedi jer veća nam je korist zbog Evrope od ovakvih mečeva nego od laganih pobjeda!

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

A kad je duvao po dva penala u derbiju za vas,bilo sve super!zt je sramota srpskog sporta kao i mnogi u vrhu fudbala kod nas i zbog toga nikada necemo dostici evropski nivo!

POPE

pre 6 godina

Sto se tice Mazica Zvezda je trebala da trazi njegovo izuzece odavno i to opravdano. Ali za veceras nije kriv Mazic vec Milojevic sa njegovim odmaranjem igraca koji odigraju jednu utakmicu a za drugu su umorni.Tako da smo za vecerasnji poraz sami krivi a ne Mazic.

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Srpski fudbal je nešto najodvratnije što postoji na ovom Svetu! Šljam do šljama, on da je pametan nebi nikad ni pristao da sudi presmešnu ligu koja je loša imitacija profesionalnog fudbala!

Milan

pre 6 godina

(Realno ste sramni, 1. oktobar 2017 20:00) # Link komentara

A iz ofsajda iz 96 minuta protiv istog Napretka?Realno mnogo ste licemerni...

Sta uradi to Nolane Smite??!,

pre 6 godina

Mazicu zasto nisi sudio penal? Mi drugacije ne mozemo da pobedimo. A i kako nije bila stativa Napretka.. Partizan bolji od nas

Labud

pre 6 godina

Labud bi voleo da nije u pravu onoliko cesto koliko jeste. Kao sto je predvideo ovo saopstenje.

Najzalije je sto ima i dalje nekih koji ovo piju kao djedovu rakiju staru 20 godina.

Tolle

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...

gari

pre 6 godina

obrnuse kola nizastrani, koliko do nove godine najuricete i trenera rasprodati igrace, samo ce pisac saopstenja ostati jer boze moj, il to il na razgovor sa sudijom al pravim

Misa

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.

Igor

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.

Petar

pre 6 godina

Uopste necu da ulazim da li je Zvezda u pravu ili nije.Tvrdim odavno da je Mazic mezimac nase sudijske organizacije. Da sudi u Evropi kao u Srbiji leteo bi sa liste. U Evropi ima podrsku Koline iako se na nekim.utakmicama nije proslavio

velja

pre 6 godina

brzo je ovo receno da se objavi sto pre kako bi se izvrsio pritisak na sudiju koji sudi partizanu. da ne bi pomogao njima. to je cela sustina. da ne dodje do neke kradje i da se pomogne partizanu

mare

pre 6 godina

Predlazem da se pred svaku zvezdinu utakmicu, u sesir stave imena: Majo Vujovic, Srdjan Obradovic, Vlado Glodjovic, Dejan Siroki i Novak Simovic zvani Elvis Prisli i da se izvlaci sudija principom slobodnog zreba

JojicKojic

pre 6 godina

Poceo sam da navijam da cz i pfk gube sto vise bodova,nije mi cak ni bitno ko ce biti prvi,i dosta mi je vise cirkuzanta terzica i onog naseg vizure ili vazure...

GUSTAV

pre 6 godina

Ko god je gledao utakmicu mogao je da vidi da je ovaj seckao igru celo prvo poluvreme, a u završnici utakmice propustio je da sudi igranje rukom igrača Napretka zbog koga je Le Talek i stao i omogućio ovima da nastave igru i dođu do onog, ruku na srce iskreno, evrogola kojim su nas pobedili. Mažić ubuduće neka sudi Finale LŠ ali nas neka zaobiđe.

slobinator

pre 6 godina

ovde konkretno mislim da se radi o situaciji koja je predhodila golu.naime le talek je reklamirao igranje rukom igrača napretka posle kojeg je usledila kontra I gol kruševljana.setimo se da je mažić sudio derbi 2014.tada je dosudio dva penala za zvezdu,ali je u poslednjem napadu partizana na utakmici propustio da dosudi očigledan faul nad mrđom posle kojeg je usledila kontra iz koje je partizan postigao pobedonosni gol.inače zvezda je sama kriva za svoj poraz.milojević je kasno uveo boaćija.samo 15 minuta dobre igre je malo da bi se ostvarila pobeda,a ono što su promašili radonjić,srnić,pešić I Donald stvarno je bilo za riplija.jednostavno vratile su nam se one 3 staitve protiv kelna,,ali ako.bolje je što smo izgubili jednu ovakvu daleko manje važnu utakmicu nego onu u četvrtak.na kraju video se I nedostatak snage jer je ovo zvezdi bila 21 utakmica od 1.jula.

Hogar

pre 6 godina

U Srbiji je Mazic zasticen kao beli.medved. Felix Brych je u Nemackoj suspendovan cetiri utakmice jer je priznao gol koji je prosao kroz pocepanu mrezu. A sudio finale LS.Da li bi se to desilo u Srbiji. Mogla bi knjiga da se napise gresaka Mazica.Dok nasa sudijska organizacija nesto ne shvati sudjenje ce biti katastrofa i uvek ce biti prigovora.Voleo bih da sam Mazic progovori o svojim sudjenjima u Srbiji

Nikola

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal. Jedan od razloga zašto je Mažić "dobar" u svom poslu je i taj što zna da jednu ekipu osakati sitnim faulovima i seckanjem igre, a na kraju utakmice nemaš nikakav ozbiljniji previd da mu pripišeš iako te je onemogućio da igraš. Pored ta dva penala za Zvezdu, svaki derbi je sudio tako da je svaki kontakt Zvezdinih igrača bio faul za partizan, a naročito oni u opasnoj zoni. Tako Mažić odradi svoj prljavi posao, a ispadne da nije napravio nijednu veću grešku. A i vrlo dobro se zna za koju ekipu je morao da navlači da bi došao tu gde jeste, a to nisu ni Zvezda, ni Vojvodina.

Srki

pre 6 godina

Bravo dezurni hejteri i mrzitelji svega. Ima dovoljno elemenata za zalbu, nepostojeci zuti Donaldu i ocigledno igranje rukom na pocetku akcije iz koje je postignut gol. Nije mi jasno u cemu je problem?

Su čim ćeš pred Mrakića

pre 6 godina

Sudija koji dozvoli da Zvezda izgubi kad je on bio sudija, nije normalan. Pa čime ćeš unucima dokumentovati da si bio najbolji? Sviro dva penala a Zvezda izgubila, trudio se?

kimiko

pre 6 godina

Sve mi se cini da u upravama dva nasa najpoznatija kluba sede ljudi "smetala", koji su u stanju svojim glupostima sve pozitivno ponistiti. Pa do juce onako lepa atmosfera posle Kelna, trener ljudina, igraci...a sada ovo...Kao da namerno hoce da pokvare sve. E pa necete, to neka vam je jasno.

djura

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.
(sombor, 1. oktobar 2017 21:04)

toliko o tome

http://rs.n1info.com/a143225/Sport-Klub/Fudbal/U-Liverpulu-besni-na-Mazica.html

Mirko

pre 6 godina

Pa da vama mazic odgovara samo kad dosudi dva nepostojeca penala za 10 minuta u derbiju ali zato kad sudi normalno vama ne odgovara jer tada ne mozete da pobediti nikoga !!!!

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...

One night in May

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ŽikicaCZV, 1. oktobar 2017 21:06)



Ja sam samo predstavio cinjenice i svu perfidnost sudjenja u I poluvremenu kada nije bilo nikakve igre, jer su non-stop bili grubi faulovi nekaznjeni kartonima.

I ukazao na utakmicu u Ligi Evrope gde se igra pravi fudbal i sudija ne dozvoljava da se igra sece grubim faulovima - puno tempa u Kelnu u oba poluvremena, prava fudbalska utakmica, Zvezda bolja u I, Klen u II, malo srece za pobedu, mogla su sva tri ishoda do dodju, pravi fudbal.

Ovo danas je bio neki drugi sport u odnosu na taj mec.

Pedja

pre 6 godina

Vama je sudija protiv istog Napretka poklonio gol u 96min iz cistog ofsajda.I sa vi komentarisite sudjenje i branite Mazica.Covek je trebao da da Donaldu crveni ali isto tako nije imao ujednacen kriterijum kod sviranja faulova..plus jedno vreme je i seckao igru.Da je pusti ostro celu utakmicu pa ajde ali bar je 3 puta promenio kriterijum sudjenja u toku utakmice.Mada poslednje utakmice koje je svirao u nasoj ligi a ja sam ih gledao je svirao ispod svojih mogucnosti.Ume on dosta bolje ali izgleda to samo u evropi.A ovo sa 7min produzetka je cista glupost.Opet mislim da on nije glavni krivac sto je Zvezda izgubila vec nasi promasaji.Doduse ne moze covek da im oduzme htenje i zalaganje..i zato ih i ne osudjujem.Ali zamenski igraci su losi i to je problem.

bradina

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo samo da se ljuti!Pogotovo ako je rezultat 1:0 za protivnika!
Nije Mazic kriv sto su Zvezdini napadaci zakazali,zar ne!?Ne sutira on na gol vec svira u pistaljku!Pregledao dva puta snimak nijednom nisam video gresku ovog eminentnog i svetski priznatog sudije,a pritom ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan,vec sam objektivni gledalac!Stoji da je bio "blag" prema Donaldsu za prekrsaj koji je morao biti sankcionisan drugim zutim a time ga posalje u svlacionicu.U svakom saopstenju razloga zasto zahtev o izuzecu mora biti naveden , a toga nema te stoga ne treba da se posumnja u objektivno sudjenje Mazica! Cist promasaj Zvezdine uprave,nazalost!Voleo bih kad bi se vise pisala saopstenja da je sudija u pravu nego sto se traze izuzeci.FSS i Savez Sudija Srbije trebalo bi da uvedu, bas kao i u Engleskoj, kaznu za prigovor na sudjenje od strane uprava,trenera i igraca,pa bi se jednom za navek sprecila ovakva nebulozna i neargumentovana saopstenja!Neka se organi koji su odredjeni od strane sudijske organizacije pobrinu o tome,a koliko mi je poznato delegat sudjenja sa ove utakmice dao je pozitivnu ocenu Mazicu!

ŽikicaCZV

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...
(Tolle, 1. oktobar 2017 21:04)

ah, to čitanje sa razumevanjem ume nekima da predstavlja veliki probem - bleki je nadimak vladimira bogićevića, nekadašnjeg libera zvezde, koji je od malih nogu fudbalski idol milenkoviću i koji je svoj nadimak dobio pokušavajući da fudbal igra na način na koji je to nekada radio centarhalf kluba za koji nikola oduvek navija.

One night in May

pre 6 godina

I poluvreme

- start na Stojkovicu bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Pesicu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Donaldu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona

Keln - Zvezda i Napredak - Zvezda - to su utakmice iz dva razlicita sporta, dva potpuno razlicita sporta, sa razlicitim pravilima i razlicitim intenzitetom igre; kvalitet je apsurdno uporedjivati, dve su lige iz razlicite kategorije

Ali ovo danas je bio razlicit sport u odnosu na mec sa bundesligasem.


Kapiram da mora da bude malo zanimljivije, da ne sme da se desi onaj apsurd na bude -32 na polusezoni, ali moze to valjda i na neki lepsi nacin, a ne da menjamo sport...

Sloba

pre 6 godina

Andjelovic produzava utakmicu Partizan Napredak za 6 minuta Partizan izjednacuje.Mazic produzava utakmicu Napredak Zvezda za 6 minuta i Zvezda prima gol
Da li je to slucajno
Da li je u nekim ino utakmicama utakmica produzena za 6 miinuta kada je svaka izmena pola minuta i svaki ulazak lekara takodje pola minuta

Negativni

pre 6 godina

Stvarno je dosta da likovi poput Terzića brukaju nekada veliki evropski klub. Zašto izuzeće? Pa što Zvezda nije dala gol u tih poslednjih šest minuta? Zašto je problem izgubiti prvenstvenu utakmicu? Neka gube kada su zaslužili. Mažić im je daljinskim usmeravao silne šuteve van gola? Ma 'ajde...
Propast Zvezde počela je onog trenutka kada smo počeli da se ponašamo kao uprave Partizana.

Igor

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.

GUSTAV

pre 6 godina

Ko god je gledao utakmicu mogao je da vidi da je ovaj seckao igru celo prvo poluvreme, a u završnici utakmice propustio je da sudi igranje rukom igrača Napretka zbog koga je Le Talek i stao i omogućio ovima da nastave igru i dođu do onog, ruku na srce iskreno, evrogola kojim su nas pobedili. Mažić ubuduće neka sudi Finale LŠ ali nas neka zaobiđe.

Realno ste sramni

pre 6 godina

Kad pre saopstenje , pa utakmica se zavrsila pre 10 minuta !?!? Zbog 7 minuta !? Sta da je Milijas dao gol u 96.iz nepostojeceg faula koji mu je Mazic poklonio u njegovoj zoni suta !?!? Stvarno ste neverovatna sorta , bas debelokozac mora da budes da bi navijao za vas....

Srki

pre 6 godina

Bravo dezurni hejteri i mrzitelji svega. Ima dovoljno elemenata za zalbu, nepostojeci zuti Donaldu i ocigledno igranje rukom na pocetku akcije iz koje je postignut gol. Nije mi jasno u cemu je problem?

Hogar

pre 6 godina

U Srbiji je Mazic zasticen kao beli.medved. Felix Brych je u Nemackoj suspendovan cetiri utakmice jer je priznao gol koji je prosao kroz pocepanu mrezu. A sudio finale LS.Da li bi se to desilo u Srbiji. Mogla bi knjiga da se napise gresaka Mazica.Dok nasa sudijska organizacija nesto ne shvati sudjenje ce biti katastrofa i uvek ce biti prigovora.Voleo bih da sam Mazic progovori o svojim sudjenjima u Srbiji

Nikola

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal. Jedan od razloga zašto je Mažić "dobar" u svom poslu je i taj što zna da jednu ekipu osakati sitnim faulovima i seckanjem igre, a na kraju utakmice nemaš nikakav ozbiljniji previd da mu pripišeš iako te je onemogućio da igraš. Pored ta dva penala za Zvezdu, svaki derbi je sudio tako da je svaki kontakt Zvezdinih igrača bio faul za partizan, a naročito oni u opasnoj zoni. Tako Mažić odradi svoj prljavi posao, a ispadne da nije napravio nijednu veću grešku. A i vrlo dobro se zna za koju ekipu je morao da navlači da bi došao tu gde jeste, a to nisu ni Zvezda, ni Vojvodina.

Aleksandar, Beograd

pre 6 godina

(neko, 1. oktobar 2017 22:06)
Mene je sramota tvog komentara. Zvezda miljenica države, a vi tom istom Napretku dali gol pre nedelju dana u 97.minutu i to iz ofsajda. O onom isključenju igrača Napretka u 30.minutu uz fantomski produžetak od 6 + 1 minut dok Partizan ne postigne gol da ne pričam. I tih 7 minuta je ništa naspram onog produžetka od 11 minuta pre nekoliko godina kada ste protiv istog rivala, takođe u Beogradu, gol dali u 101.minutu. Večeras protiv Čukaričkog niste šansu napravili. Zvezda je protiv Napretka imala 4 šanse, nije dala gol i na kraju izgubila zbog loše procene golmana. A vi u 3 utakmice na svom stadionu i jednoj na strani (Zvezda, Čukarički, Napredak, Voždovac) niste šutnuli 3 puta, a osvojili ste 3 boda. Sve je trebalo da izgubite!

Misa

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.

Sloba

pre 6 godina

Andjelovic produzava utakmicu Partizan Napredak za 6 minuta Partizan izjednacuje.Mazic produzava utakmicu Napredak Zvezda za 6 minuta i Zvezda prima gol
Da li je to slucajno
Da li je u nekim ino utakmicama utakmica produzena za 6 miinuta kada je svaka izmena pola minuta i svaki ulazak lekara takodje pola minuta

One night in May

pre 6 godina

I poluvreme

- start na Stojkovicu bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Pesicu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona
- start na Donaldu s ledja, bez lopte - sviran faul, bez zutog kartona

Keln - Zvezda i Napredak - Zvezda - to su utakmice iz dva razlicita sporta, dva potpuno razlicita sporta, sa razlicitim pravilima i razlicitim intenzitetom igre; kvalitet je apsurdno uporedjivati, dve su lige iz razlicite kategorije

Ali ovo danas je bio razlicit sport u odnosu na mec sa bundesligasem.


Kapiram da mora da bude malo zanimljivije, da ne sme da se desi onaj apsurd na bude -32 na polusezoni, ali moze to valjda i na neki lepsi nacin, a ne da menjamo sport...

Petar

pre 6 godina

Uopste necu da ulazim da li je Zvezda u pravu ili nije.Tvrdim odavno da je Mazic mezimac nase sudijske organizacije. Da sudi u Evropi kao u Srbiji leteo bi sa liste. U Evropi ima podrsku Koline iako se na nekim.utakmicama nije proslavio

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...

to je to

pre 6 godina

Zato sto DRZAVNI PROJEKAT NE SME DA PROPADNE....NEKA IM SUDI A.V ili A.V...ili jos bolje neka mi njihov ekonom sudi...proslo prvenstvo su im sudije donele 30bodova..ali po starom srpskom obicaju...100x daj 1 ne i kao da nikada nista ucinio nisi...

sf

pre 6 godina

Bune se sa pravom. Donald je morao biti isključen nakon jednog starta kad je već imao žuti a to bi mu bio drugi žuti - crveni... Nema pojma Mazić.

Pedja

pre 6 godina

Vama je sudija protiv istog Napretka poklonio gol u 96min iz cistog ofsajda.I sa vi komentarisite sudjenje i branite Mazica.Covek je trebao da da Donaldu crveni ali isto tako nije imao ujednacen kriterijum kod sviranja faulova..plus jedno vreme je i seckao igru.Da je pusti ostro celu utakmicu pa ajde ali bar je 3 puta promenio kriterijum sudjenja u toku utakmice.Mada poslednje utakmice koje je svirao u nasoj ligi a ja sam ih gledao je svirao ispod svojih mogucnosti.Ume on dosta bolje ali izgleda to samo u evropi.A ovo sa 7min produzetka je cista glupost.Opet mislim da on nije glavni krivac sto je Zvezda izgubila vec nasi promasaji.Doduse ne moze covek da im oduzme htenje i zalaganje..i zato ih i ne osudjujem.Ali zamenski igraci su losi i to je problem.

nebitan srbin

pre 6 godina

mazic vam je samo pokazao kako sudija sudi u evropi.nema nevidljivih navlakusa.dao vam je vremena da se organizujete u produzetku ali vi ste vec u 70minutu znali ko je kriv za poraz.

djura

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.
(sombor, 1. oktobar 2017 21:04)

toliko o tome

http://rs.n1info.com/a143225/Sport-Klub/Fudbal/U-Liverpulu-besni-na-Mazica.html

wild east

pre 6 godina

Sada placete zvezdasi, a kada je Vojvodina trazila izuzece tod istog preduvanog sudije , sa mnogo vise realnih argumenata , vi ste se svi smejali. Sada ridate nad svojom mukom.A produzio utakmicu da biste vi mogli da ga metnete u regularnom 98. minutu.Tvrd je orah Napredak cudnovati , ne slomi ga al zube polomi.

axaxt

pre 6 godina

Sramota me naše uprave. Uđemo u Evropu, odigramo odlično, reprezentacija na pragu velikog takmičenja, Partizan isto u Evropi, i onda kada pročitam ovo, podsetim se u kakvom je mulju naš fudbal i postane jasno da su ovi rezultati samo trenutni bljesak.
Napolje, vi ćete da suspendujete čoveka koji sudi završnice najvećih takmičenja!

mladići borovi, devojke jele

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...
(Tolle, 1. oktobar 2017 21:04)

ah, to čitanje sa razumevanjem ume nekima da predstavlja veliki probem - bleki je nadimak vladimira bogićevića, nekadašnjeg libera zvezde, koji je od malih nogu fudbalski idol milenkoviću i koji je svoj nadimak dobio pokušavajući da fudbal igra na način na koji je to nekada radio centarhalf kluba za koji nikola oduvek navija.

Samo je sljaka iznad nas...

pre 6 godina

Ljudi iz Zvezde prestanite sa glupim saopstenjima vise. Nismo mi komsije preko brda. Bruka!
(vUcA, 01. oktobar 2017 20:37)

Pa i niste,vi ste sto puta gori,vi ste dno Srbije bili i ostali!

neko

pre 6 godina

Vanredno stanje u Srbiji. Napredak neki se našao da pobedi miljenicu države. I to dadoše gol kad im najteže bi. Nemadose vremena da se vade. Ccc

AtG

pre 6 godina

Ista matrica kao onomad s Vojvodinom. Suđenje je bilo na štetu Napretka. Donald je morao da bude isključen a tih sedam minuta produžetka, hm? U svakom slučaju zaslužena pobeda Čarapana. Kosan je streptomicin za Zvezdana i ostale "stručnjake".

Marko

pre 6 godina

Taj Mazic je uvek u derbijima sudio u korist Zvezde, sta vise covek treba da radi da bi vama bio potaman? Mozda da vam svira tri penala u prvih deset minuta pa onda da se igra. Kako vas nije sramota takvih komentara, da ste bili bolji nebi jedva cekali devedeseti minut da Mazic svira kraj.

Bezobrazluk

pre 6 godina

Oprosten crveni Donaldu pocetkom 2. poluvrenena, sudjen nepostojec ofsajd Napretku sredinom 2. poluvremena, sumnjivi faulovi za Zvezdu u zoni suta, 7 minuta nadoknade da bi Zvezda dala gol.

kole

pre 6 godina

ja bih sudijama dodelio status kao policiji,pipne neko sudiju 5god u zatvor,ono dule stil maltretiranja bar godinu dana u zatvor...navijam za cz,ali bi im udario neku vecu kaznu za ovo ponasanje....

Milan

pre 6 godina

(Realno ste sramni, 1. oktobar 2017 20:00) # Link komentara

A iz ofsajda iz 96 minuta protiv istog Napretka?Realno mnogo ste licemerni...

Aleksandar

pre 6 godina

Kada su se svirala dva penala protiv Partizana u jednom poluvremenu, tada nisu pisali saopstenja i nisu sazivali hitne sjednice...sram vas bilo!

role

pre 6 godina

ma da, dizite tenzije pred utakmice reprezentacije.bojim se da je bec idealan za izazivanje nereda.bice 20tak hiljada srpskih navijaca, dovoljno je poslat 5,6 huligana da pokrenu masu da pravi nerede.onda slijedi ili izbacivanje ili oduzimanje bodova sto bi bilo katastrofa.ova sapstenja, kakvo sutra slijedi, i kakvih smo se nagledali pogotovo od vjecitih, treba kaznjavat oduzimanjem bodova. Mislim, sta ..jel to zabranjeno pobjedit zvezdu i partizan.

lopta

pre 6 godina

Smatram da u fudbalskoj prvoj ligi, treba da postoji samo jedan klub i to Crvena Zvezda. Da se izbegnu konflikti za svaki slučaj i da se zna ko je najbolji.

спортски уметник

pre 6 godina

Mazic je doneo titulu partizanu a kad svira u u Evropi onda je na drugom nivou, jer zna da tamo ne moze da se ponasa kao ovde u Srbiji. Dotakli smo dno.
(Igor, 01. oktobar 2017 20:33)

Ајде кад се правиш паметан реци чиме је то Мажић донео титулу Партизану? Барем једном у животу реците нешто за шта имате позадину, а не само да причате по дифолту

ban

pre 6 godina

U pravu je Zvezda, njoj treba samo da sude Majo Vujovic, Vlado Glodjovic i onaj Bogdanovic iz Kraljeva, znate svi na koga mislim. Zamolio bih komisiju da imao ovo u vidu kad delegira sudije ubuduce.

belgrado

pre 6 godina

svaka cast terzi!!!

sigurno zalba zbog nedosudjenog crvenog kartona donaldu!
to se zove postenje,cak i na svoju stetu.

retki su ovakvi u nasem fudbalu!!

okidač

pre 6 godina

Sve sudije napolje , sramota je Drincic polomio nogu Jovicicu a danas Everton Mudrinskom i nikom crveni karton .Partizani su slabi dzaba im pomoc .Treba neko glavu da izgubi da bi Mazić i kompanija pokazali crveni.
(Misa, 01. oktobar 2017 20:58)
Bravo za kom...Trebalo bi ubuduce da se svira penal za zvezdu bez obzira gde se na terenu desio prekrsaj...i plus bar dva crvena za protivnika da ne bi slucajno doslo do nekog iznenadjena...MA TREBA SVE SUDIJE ELIMINISATI I DATI TERZI DA SVIRA...Jer samo tako ce biti regularno i posteno...

One night in May

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (ŽikicaCZV, 1. oktobar 2017 21:06)



Ja sam samo predstavio cinjenice i svu perfidnost sudjenja u I poluvremenu kada nije bilo nikakve igre, jer su non-stop bili grubi faulovi nekaznjeni kartonima.

I ukazao na utakmicu u Ligi Evrope gde se igra pravi fudbal i sudija ne dozvoljava da se igra sece grubim faulovima - puno tempa u Kelnu u oba poluvremena, prava fudbalska utakmica, Zvezda bolja u I, Klen u II, malo srece za pobedu, mogla su sva tri ishoda do dodju, pravi fudbal.

Ovo danas je bio neki drugi sport u odnosu na taj mec.

Nighthawk

pre 6 godina

Terza matori oladi malo. Nismo dobili, nismo imali srece i to je to. Na mnogo utakmica u Evropi nam nece biti naklonjeno sudjenje, pa moramo biti naviknuti na to. Da je ono Pesicevo ili Srnicevo usko bila bi druga prica. Glavu gore, guraj dalje, spremaj pojacanja i idemo da prezimimo u Evropi. Ne treba trositi energiju na ove gluposti...

Slavisa V.

pre 6 godina

Navijac sam Zvezde otkako znam za sebe. Sramota me je ljudi koji je vode. Nisam gledao prenos, ali kakvo god da je bilo sudjenje, ovo je obicno glupiranje. Takodje, oni koji su likovali pre par dana posle pobede u Kelnu i poraza Partizana zelim da kazem da se to ne radi, i jos vaznije, i pored onakvog raspleta Partizan ima i dalje daleko vece sanse da se plasira u eliminacionu fazu nego Zvezda. Bojim se da ce Zvezda do kraja sve pogubiti.

ŽikicaCZV

pre 6 godina

(One night in May, 01. oktobar 2017 20:20)

Sine, aj idi malo razmisli, skoncentrisi se, pa dodji da napises komentar koji ce neko da razume.Vazi?
Mnooog pricas, a nista ne kazes...

slobinator

pre 6 godina

ovde konkretno mislim da se radi o situaciji koja je predhodila golu.naime le talek je reklamirao igranje rukom igrača napretka posle kojeg je usledila kontra I gol kruševljana.setimo se da je mažić sudio derbi 2014.tada je dosudio dva penala za zvezdu,ali je u poslednjem napadu partizana na utakmici propustio da dosudi očigledan faul nad mrđom posle kojeg je usledila kontra iz koje je partizan postigao pobedonosni gol.inače zvezda je sama kriva za svoj poraz.milojević je kasno uveo boaćija.samo 15 minuta dobre igre je malo da bi se ostvarila pobeda,a ono što su promašili radonjić,srnić,pešić I Donald stvarno je bilo za riplija.jednostavno vratile su nam se one 3 staitve protiv kelna,,ali ako.bolje je što smo izgubili jednu ovakvu daleko manje važnu utakmicu nego onu u četvrtak.na kraju video se I nedostatak snage jer je ovo zvezdi bila 21 utakmica od 1.jula.

Vasa

pre 6 godina

Ne znam zašto bi današnje suđenje izazvalo ovakvu reakciju, ali mišljenja da je Mažić Zvezdin sudija zbog dva penala (koja su uzgred postojala) su smešna i mogu ih dati samo ljudi koji nikad nisu igrali fudbal...
(Nikola, 1. oktobar 2017 21:36)

E, pa zato što je u drugom poluvremenu imao identičan faul u Zvezdinom kaznenom prostoru, a nije pokazao na belu tačku... A morao je, ako se pridržavao istih kriterijuma... Očigledno da i ti nikad nisi igrao fudbal... Imaš na YT snimak utakmice pa pogledaj...

sombor

pre 6 godina

Secate se kada je vojvodina pre mesec dana trazila izuzece mazica, sad znamo po cijem je to nalogu bilo,sramno, izuzece naseg najboljeg sudije jer namaju uticaj na njega.

neko

pre 6 godina

Sve ok Aleksandar. Al ko ti je rekao da ja navijam za Partizan? Imaju ovde komentari i protiv njih. Ja mrzim oba Titova blizanca. Tako da briga me.

marko

pre 6 godina

Kakva izjava naseg najveceg kluba. Sudija koji sudi Ligu sampiona da se izuzme dozivotno? To samo govori ko vodi klub, bahate, nekulturne bitange.

Komisija

pre 6 godina

@Odavno je jasno da je Mažić najobičniji ali perfidni navijač i u potpunosti podržavam stav CZ da ga zauvek izuzme sa njenih mečeva!
(Miki, 1. oktobar 2017 21:21)

Tvoja podrška će biti ključna, i jezičak na vagi će prevagnuti, što će za posledicu imati uklanjanje Mažića iz bilo kakve kombinacije za bilo koju vašu utakmicu, do kraja njegovog života.

POPE

pre 6 godina

Sto se tice Mazica Zvezda je trebala da trazi njegovo izuzece odavno i to opravdano. Ali za veceras nije kriv Mazic vec Milojevic sa njegovim odmaranjem igraca koji odigraju jednu utakmicu a za drugu su umorni.Tako da smo za vecerasnji poraz sami krivi a ne Mazic.

Nova pobuna gardista na tenku

pre 6 godina

Bruka vam je bila i onaj tenk na kojem sede igrači u uniformama, sa otkočenim automatima, i naslov "Napred lavovi moji, napred gardisti moji", to su Terzine gluposti, kao i ovo saopštenje.

Tolle

pre 6 godina

@mažić perfidno ne dozvoljava timu protiv koga sudi da razvije igru i pritisne protivnika, zbog sličnog je i vojvodina tražila njegovo izuzeće - recimo, petnaestak minuta pre kraja zvezda napada i treba da izvede faul sa 40 metara, skoro iz auta, mažić zaustavlja igru i obeležava mesto prekršaja, pa broji 9 koraka i tu obeležava mesto za živi zid u koji ni taj jedan igrač napretka ne bi stao da nije bilo sudijine teatralnosti, a za to vreme napredak je postavio odbranu...
o nedavnom svlačenju dresa boaćiju ne bih, bleki je taj nadimak dobio jer navija za zvezdu a idol mu je nekadašnji zvezdin libero bogićević, pa se dečko u želji da što pre dobije dres voljenog kluba malo zaneo...
(mladići borovi, devojke jele, 1. oktobar 2017 20:53)


Krajnje je logicno da neko dobije nadimak "crni" zato sto navija za Zvezdu...

Ofsajd slepče!

pre 6 godina

A kad je duvao po dva penala u derbiju za vas,bilo sve super!zt je sramota srpskog sporta kao i mnogi u vrhu fudbala kod nas i zbog toga nikada necemo dostici evropski nivo!

Nikola

pre 6 godina

Pa da, čim nije produžio utakmicu min 10min, pa da se igra dok Zvezdana ne da gol, a i nije dosudio penal kada je video da ne ide ekipi. A mogo je isključiti i nekog igrača Napretka zbog "psovanja", stvarno ga treba suspendovati.

saca

pre 6 godina

Hoce li neko da napiše u čemu je to Mažić kriv, šta je to dosudio ili nije, pustite ovo prepucavanje, hoću samo da čujem razlog. Ako je vreme u pitanju, vi bi tražili izuzeće i da je svirao kraj kod 0:0, onda bi lekli da je skratio utakmicu. Vama nikad ništa ne valja.

Al` se ljudi brukaju !

pre 6 godina

Zvezdas sam od malena,ali ovo je sramota od ovih saopstenja.Je li to zabranjeno izgubiti? Osetilo se da smo bili istroseni i prazni.Malo srece je nedostajalo da mozda i pobedimo.Utakmica,prvo poluvreme bzv,ali drugo sa dosta tempa i sansi.Napredak je pobedio i cao! Cestitajte ljudima.Mazic je sasvim korektno odsudio.

gari

pre 6 godina

obrnuse kola nizastrani, koliko do nove godine najuricete i trenera rasprodati igrace, samo ce pisac saopstenja ostati jer boze moj, il to il na razgovor sa sudijom al pravim

Aleksandar

pre 6 godina

Cim sam video Mazica na centru znao sam da Zvezda moze da kiksne.Covek jednostavno ne navlaci ni za Zvezdu ni za Partizan i stvarno je nas najbolji sudija !

спортски уметник

pre 6 godina

Заиста срамота, пушта да се играс све док Напредак не да гол....

Sta uradi to Nolane Smite??!,

pre 6 godina

Mazicu zasto nisi sudio penal? Mi drugacije ne mozemo da pobedimo. A i kako nije bila stativa Napretka.. Partizan bolji od nas

antiDebil

pre 6 godina

Mazic da se izuzme za sva vremena i Majo da sudi svaku utakmicu do daljneg.
Da se uvedu pravila po kojima bi se obavezno svirnuo penal za zvezdanu po poluvremenu, 3 korne penal, faul na protivnickoj polovini penal, da zvezdana za pobedu dobija 4 a za remi 5 bodova !

Gde ja živim

pre 6 godina

Kada je Voša bila protiv Milorada svi ste ga branili, a sada vam ne valja. Smejurija od lige i države. Utakmicu nisam gledao i ne zanima me, samo da vam ukažem na fantastične dvostruke aršine koje imate i jedni i drugi i svi u paketu. Čoveka ne poznajem, mislim da je dobar sudija, ali naravno onaj koga ceni pola Evrope ovde niko neće biti uvažen nikada. Treba zaključati ovu beton ligu na jedno 2 godine minimum. Ajde da kažete da niste zadovoljni, da tražite neko preispitivanje odluka pa da se vide greške, ne vi tražite doživotno izuzeće. Pa koga biste vi večiti da vam sudi? Ajde da pozovemo FIFU i UEFU da nam pošalje jedno 10 sudija iz sveta. Mada ćete i njima da nađete neku manu u roku od pola sata.

velja

pre 6 godina

brzo je ovo receno da se objavi sto pre kako bi se izvrsio pritisak na sudiju koji sudi partizanu. da ne bi pomogao njima. to je cela sustina. da ne dodje do neke kradje i da se pomogne partizanu

Doktor

pre 6 godina

Preslikano saopstenje politicara povodom bilo kog neprijatnog dogadjaja u Srbiji, nikada nisu oni
krivi...Nikada!!! Kao da sudijska greska pa i pristrasno sudjenje nisu deo fudbalske igre. Pa koliko puta su sila i pristrasno sudjenje odlucili popbednika na Marakani i Rajku Miticu???

zmajbeli

pre 6 godina

Samo Despasito. Zivela kosarka, odbojka i vaterpolo. Ovo je ipak sport za sminkere, nabedjene i ubedjene, salone lepote, akademiju Panjkovic, solarijume i pre svega za stilistu Asoka Murtija. Hvala na iskrenom sportu i pravoj borbi gore pomenutim sportovima. Mazicu, svaka cast na karijeri.

Nebojsa

pre 6 godina

Mazic nije kriv za poraz, sto to nisu uradili posle finala kupa.Tada je imalo dosta argumenata za takav potez . Danas nije kriv za poraz ako cemo traziti krivica to je trener Milojevic . On je morao da na trenigu pred utakmicu vidi koje spreman a ko ne . Pokusao da iskombinuje sa timom ali corak . Zasto je ostavio van prvog tima Krsticica i Kangu . Mora da se ima bar jednog na terenu da bi nekom asistencijom ili proigravanjem napadaca dosli do sanse za postizanje gola . To sa Rikardinjom , Racicem i Donalfom nije islo . Covek se uci na greskama iz ovog mece izvuci poeke i ne prebaciviti krivicu na sudiju on nije kriv .

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Cim izgube ovi kukaju, pa hajde onda svi klubbovi kad izgube da pisu saopstenja i traze izuzeca sudija koje su arbitrirale na utakmicama koje su izgubili.

zoran

pre 6 godina

Znao sam cim Zvezda izgubi odmah je sudija kriv i odmah Terzicevo saopstenje. Toliko prozirno da ga i vrapci kapiraju. Zasto ne traze i Zvezda i Partizan krivce u svojim prosecnim dobro placenim igracima koji se ponasaju i igraju kao razmazena deca narocito Partizana. A ja sam radio posteno 27 godina za penziju od 250 evra koje oni zarade za 1 dan a ne oznoje dresove a sto je najzalosnije ja placam ulaznicu za njihovo prenemaganje

Banjalučanin

pre 6 godina

Ja ne razumijem. Izgubiš 1:0 i kriv sudija? Pa da su dali 3 ili 4 gola, ne bi im sudija ništa mogao, niti sudija ima kapacitet da mnogo slabiji tim zaštiti od mnogo jačeg protivnika. Da se razumijemo, ja sam simpatizer (ne mogu reći navijač) Zvezde, ali ovo jednostavno nije u redu. Mogli su reći da su se ispraznili protiv Kelna i niko im ne bi ništa zamjerio.

Vračarac

pre 6 godina

Veliki sam zvezdaš, ali koje god da je obrazloženje, ovakve stvari brukaju nekada gospodski klub kakav je bila Crvena Zvezda. Mene je sramota. Uprava kluba ne govori u moje ime. Izgubili smo zato što smo primili gol, produženo je toliko pošto je bio prekid zbog bakljade. Podrška Mažiću!

Dynamic

pre 6 godina

Kao Zvezdaš bi poručio g-dinu Terziću da prekine da bruka teškom mukom povraćeni ugled ovog kluba. Poraz k'o poraz, ni prvi ni poslednji, Bože moj, idemo dalje i šta sad. Mnogo je lepo pratiti Zvezdu i vesti o njoj ove sezone - sve dok se ne javi gorepomenuti iz uprave. Ćuti, čoveče, molim te i pusti ekipu i trenera da pričaju na terenu.

SRBIJA

pre 6 godina

Zbog ovako sramnog ponasanja Terzicu treba zabraniti rad u svim sportskim sverama DOZIVOTNO....a fc cz zestoko kazniti pa da se nauce postovanju i kulturi!!!!unistite sve sto dotaknete..zasto igrate srpsku ligu kad vam sve u njoj smeta...ko treba da vam sudi Bogdanov ko!?!SRAMOTA!!!

danguba

pre 6 godina

Pa moze li jednom da igraci odigraju lose, da su mozda umorni, da nemaju dan, da trener zakaze sa taktikom, izmjenama..., da ne kazem, ne daj boze, da ih slabiji protivnik nadigra..., moze li ista od ovoga da se desi?
Ili odmah mora po sudijama, savezu, teorije zavjera i sl.
Tipicna skola AV, pustanje magle i alibi demagogija. Jadno i nedostojno velikog kluba, kakav tvrde da jesu ili bi zeljeli da budu.

petar nikolić

pre 6 godina

Daj ne brukajte se! Čovek odlično sudio. Igrači, takođe solidni. Stiglo ih pražnjenje i umor nakon Kelna. Nije smak sveta, ako se izgubi.

macakadabra

pre 6 godina

Zvezdas sam, ali ovo je vise sramota! Pa dal' je moguce kad god izgubimo ili odigramo nereseno ovi nasi odmah sazivaju neke sednice, bla, bla....

cukce

pre 6 godina

Ajde malo bez saopstenja, zasluzen poraz, ako hoces da budes evropski klub mora da se naviknes da igras utakmice dva puta nedeljno, a ne da odigras 60 minuta u Evropi (kao protiv Kelna) ijer se izgledami tolko snage ima! Slicno je i u komsiluku!

Bio jednom jedan lav

pre 6 godina

Mažić produžio utakmicu 7 minuta kako bi pomogao gospođici Zvezdi, a to što njeni igrači nisu sposobni nije njegova krivica. Nadam se da sada vidite šta znači u ovakvim uslovima igranje na dva fronta. Ovo je luzerski stav uprave kluba.

jorgebarabahosa

pre 6 godina

sram te bilo, Mazicu Milorade.
iz c. zvezde su navikli da im sviras 2-4 penala po mecu, a danas - nijedan! pa normalno da ce da traze izucece, i ja bih trazii. ej bre, oni ljudi pobede Keln a ti dozvolis da ih na tvoje oci posteno pobedi Napredak. e pa Rodjo, nece da moze!

Sati ljubavi

pre 6 godina

Mazic je produzena ruka Kokeze. Sramota sta sve nije svirao veceras
(Pipo, 01. oktobar 2017 19:57)

Ako Doktor tako kaže, onda je tako. E moj Terzićev bote...

realnost

pre 6 godina

Iz kluba nije obrazloženo zašto će tražiti izuzeće Mažića.

Свашта, па бар је то очигледно. Није Звезди свирао 2 пенала и избацио три противничка играча. Какав је то судија !? Такав не може више никада да суди у нашој лиги

DaVid

pre 6 godina

Za najbolje evropske timove je dobar .
Samo za zvezdu nije .
Verovatno zato sto su navikli da im sude u nadoknadi penal pri nerešeniom rezultatu.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Pa i partizan je izgubio i dva puta igrao nereseno ajde dosta vise sa tim sudjenjem.Ako hocemo da nam liga bude bar imalo postena moraju nekada i veciti da izgube ,nisu oni bas za klasu bolji em igraju i u evropi a kondicija im nikakva.

Optimista

pre 6 godina

Šta zna UEFA, FIFA, Liga šampiona... Ali sada će doktor Terzić objasniti svima da ceo svet laže i da Kolina nije kompetentan.... A nekada Zvezda bila poštovan klub, sa ovom "Zadruga, Parovi" upravom... Nažalost ni Partizan nije bolji...

navijac

pre 6 godina

@Terza vadi mastiljaru as we speak
(Labud, 1. oktobar 2017 19:38)

Ahahaha Labude kralju :)) Pa sto traze izuzece, zato sto nije dao Donaldu crveni?? :)))

P

pre 6 godina

Navijam za zvezdu. Medjutim, primetio sam da skoro posle SVAKOG poraza Partizan ili Zvezda izdaju saopstenja i ospu paljbu po sudiji koji je sudio mec. To je stvarno van svake pameti i samo pokazuje kolko smo nisko pali.Bedno, i za jedne i za druge...

ŽikicaCZV

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ...
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59)

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :(
Druze, nije trenutak...

bravo odbojkasice!!!!!!

pre 6 godina

Da li to znaci da Zvezda treba da pobedi svih 37 ili koliko se vec igra utakmica, da bi prvenstvo bilo realno?!? Razumem da se pravdaju "rukovodstvu" Severa, ali mislim da i vodje navijaca ovo prepoznaju. A cemu to, igraju super u Evropi, dobro u prvenstvu, desi se kiks i onda drvlje i kamenje. A prosle godine namestenu titulu ne uspese osvojiti.

neko to od gore vidi sve

pre 6 godina

E o ovome sam pisao na milojevicevu izjavu, kako zeli savremenu Zvezdu.
Napisao sam , sa Tezom i ekipom, malo teze.
Daleko je Zvezda od savremene evropske ekipe.
Kakva drzava, takav i fudbal.

sever

pre 6 godina

Zatrazite izuzece Srnica, Racica, Rikardinja i Pesica. Citam posle Kelna kako je navodno Milojevic izjavio da je "sada jasno zbog cega Juventus nudi milone za Racica". Ako je to stvarno izjavio i jos gore ako tako misli... onda sam zabrinut .

Bijela

pre 6 godina

pa navijačka grupa nam je bakljadom produžio utakmicu a Borjan svojim izletima van 16m naplatio gol, ne Mažić, mada daleko mu kuća

brat Silvio

pre 6 godina

Ne pratim Zvezdu ni tu smiješnu ligu ali ovako po naslovima kad god se desi porazi oni sazivaju hitnu konferenciju, traze izuzeže za sudije, predsjednika, savez, uefu. Paranoja o teoriji zavjere njih stvarno drma, ako nije tako izvinjavam se

Dr Haus

pre 6 godina

Auuuuu,pa sta je sad bilo,sta se desilo...pustite bre Miloja i momke neka igraju,ne pravite probleme bez problema,koji Mazic koji bakrači...ide dobro,dobar trener,dobra ekipa,disciplinovana,poslusna...izgubilo se ...pa sra...decko dao evro gol mi nismo i idemo dalje.
Pustite sudjenje i nebitne stvari,pa nama i patlidzanu najvise pomazu.

analiza

pre 6 godina

Mislim da se izuzece trazi zato sto Mazic pravi razdeljak na levoj polovini cela i ceslja se u desno.Ili zato sto ne sudi vise od dva penala po derbiju za CZ?Mozda i zato sto nije uklizao igracu Napretka pre suta za gol?Ne mogu da se odlucim sta je tacno.Ali,zamislite samo da Par trazi izuzece sudija koji nose dres CZ i idu na njene utakmice-pa to bi bilo osudjeno sa svih strana.Takodje,secam se da je nedavno licno gosp.Terza tvrdio da derbi treba bas taj isti Mazic da sudi.Ako ovako nesto bezobrazno budu trazili,a FSS ne odreguje kaznom,fudbal ce nam otici u ....

ultrasrbin

pre 6 godina

Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 1. oktobar 2017 19:59

Molim te idi spavaj i pojavi se ponovo kada budes ima gram morala i savesti.
Koarkaski nik na fudbalskim vestima, a pricas o kradji Mazica.
Da vas nije pokrao i kada je svirao 2 penala za vas u derbiju ili kada Partizanu nije svirao penal koji su videli svi osim njega. Bilo je Tole odlazi, a samo on vas je sacuvao. Sada vam smeta vas covek Kokeza, a mozda bolje da ste se pozabavili slucajem Bogdanov.

mare

pre 6 godina

Predlazem da se pred svaku zvezdinu utakmicu, u sesir stave imena: Majo Vujovic, Srdjan Obradovic, Vlado Glodjovic, Dejan Siroki i Novak Simovic zvani Elvis Prisli i da se izvlaci sudija principom slobodnog zreba

raonic4@gmail.com

pre 6 godina

Terzić se bunio sto su skinuli Mazica pred derbi i dali Maju Vujovicu da sudi derbi pre par meseci,pisali saopštenja o tome a vidi sad...
Covek je neverovatan, tako ti je to kad veliki klub das malom coveku koji svako malo menja mišljenje.

goran...

pre 6 godina

zao mi je sto ovo moram da kazem ali uprava cz je jedna velika sramota za srbiju i za taj fudbalski klub,tj kompletno zvezdino sportsko drustvo...

Nemanja

pre 6 godina

Citiraću doktora:
"Pitamo FSS zašto je promenio našeg najboljeg sudiju koji sudi najvažnije utakmice Lige šampiona? Ne treba FSS da dozvoljava da se sudije utiče na derbiju. Nisam zadovoljan. Kada neki drugi sudija dostigne nivo Mažića da sudi utakmice Lige šampiona, onda nema problema da sudi i derbi", kaže Terzić u izjavi dostavljenoj medijima.

Zvezdan Terzic dana:
01.03.2017 21:38

Tvorzan Zvezdic

pre 6 godina

Zbog Srniceve precke, prastanja 2. zutog Donaldu ili izgubljene lopte Le Taleka i evro loba u 97-om? Majo Vujovic rules, nek vam on sudi svaku utalmicu i resen problem...

hmm....

pre 6 godina

hahahahahahaaaaaaa....pa vi stvarno ne znate sportski da izgubite. Stvarno ste sramota od kluba, UEFA ga angazuje da sudi na utakmicama LS a vama kad izgubite odmah ne valja.

zbunjen

pre 6 godina

Ja kao zvezdas gledao celu utakmicu, kao i uvek.
Zasto izuzece? o_0

Jel to dva puta viknuo i uplasio Srnica u situaciji kada je ovaj MORAO dati gol?

profdrmr

pre 6 godina

Stvarno i ja se kao napretkovac pridruzujem. Sramno je sto Donalda nije iskljucio u 60. minutu. Čist zuti, start sa obe noge skolski primer.

делија нс

pre 6 godina

Да не волим Звезду онолико колико волим због оваквих срамотних саопштења бих престао пратити наш фудбал. Ништа бољи нису ни Илијев и компанија - срамота!

Labud

pre 6 godina

Labud bi voleo da nije u pravu onoliko cesto koliko jeste. Kao sto je predvideo ovo saopstenje.

Najzalije je sto ima i dalje nekih koji ovo piju kao djedovu rakiju staru 20 godina.

hmm....

pre 6 godina

Dosta je bilo njegove kradje, sve ima svoje granice ... 
(Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 01. oktobar 2017 19:59) 

Jedino su ovi nasi trolovi gori od ovog saopstenja. :( 
Druze, nije trenutak...
(ŽikicaCZV, 01. oktobar 2017 20:13)


hahahahaaa...

Terza & ULTRAKOP

pre 6 godina

Zvezdu su preoteli od pravih Zvezdaša. Iskrene Zvezdaše su ućutkali. Setite se slučaja Nikole Mijailovića i sramnog ćutanja Severa na sve to.

kimiko

pre 6 godina

Sve mi se cini da u upravama dva nasa najpoznatija kluba sede ljudi "smetala", koji su u stanju svojim glupostima sve pozitivno ponistiti. Pa do juce onako lepa atmosfera posle Kelna, trener ljudina, igraci...a sada ovo...Kao da namerno hoce da pokvare sve. E pa necete, to neka vam je jasno.

Negativni

pre 6 godina

Stvarno je dosta da likovi poput Terzića brukaju nekada veliki evropski klub. Zašto izuzeće? Pa što Zvezda nije dala gol u tih poslednjih šest minuta? Zašto je problem izgubiti prvenstvenu utakmicu? Neka gube kada su zaslužili. Mažić im je daljinskim usmeravao silne šuteve van gola? Ma 'ajde...
Propast Zvezde počela je onog trenutka kada smo počeli da se ponašamo kao uprave Partizana.

D

pre 6 godina

Bolje nam je upitati Pešića i Rikardinja šta rade na terenu!?U svakom slučaju,čestitajmo Napretku na pobjedi jer veća nam je korist zbog Evrope od ovakvih mečeva nego od laganih pobjeda!

Millennium

pre 6 godina

Koliko nam je liga u lošem stanju pokazuje to što je katastrofa kada Partizan i Zvezda izgube utakmicu jer to zbog slabijih timova znači i ugroženu titulu, jer se samo dva kluba bore za nju i gaze sve redom. Barselona, Real, Mančester, Čelzi, Bajern, ti timovi gube i po nekoliko utakmica u ligi na nikom ništa.

kris

pre 6 godina

Pa zar mi kao zvezdašu morate ogaditi i ovu za sada odličnu sezonu? Pa Donald je morao dobiti drugi žuti, faul nad Milijašem nije ni postojao, a oni izdaju saopštenje! Bolje da tražite doživotno izuzeće Srnića i Pešića.

да да

pre 6 godina

Хајде, чик се опет избламирајте за сва времена, аргументима против судије и тражите изузеће ! Оно када полуписмен свет води један клуб ...

Mirko

pre 6 godina

Pa da vama mazic odgovara samo kad dosudi dva nepostojeca penala za 10 minuta u derbiju ali zato kad sudi normalno vama ne odgovara jer tada ne mozete da pobediti nikoga !!!!

JojicKojic

pre 6 godina

Poceo sam da navijam da cz i pfk gube sto vise bodova,nije mi cak ni bitno ko ce biti prvi,i dosta mi je vise cirkuzanta terzica i onog naseg vizure ili vazure...

Boro iz Pobede

pre 6 godina

Srpski fudbal je nešto najodvratnije što postoji na ovom Svetu! Šljam do šljama, on da je pametan nebi nikad ni pristao da sudi presmešnu ligu koja je loša imitacija profesionalnog fudbala!

bradina

pre 6 godina

Ko gubi ima pravo samo da se ljuti!Pogotovo ako je rezultat 1:0 za protivnika!
Nije Mazic kriv sto su Zvezdini napadaci zakazali,zar ne!?Ne sutira on na gol vec svira u pistaljku!Pregledao dva puta snimak nijednom nisam video gresku ovog eminentnog i svetski priznatog sudije,a pritom ne navijam ni za Zvezdu ni za Partizan,vec sam objektivni gledalac!Stoji da je bio "blag" prema Donaldsu za prekrsaj koji je morao biti sankcionisan drugim zutim a time ga posalje u svlacionicu.U svakom saopstenju razloga zasto zahtev o izuzecu mora biti naveden , a toga nema te stoga ne treba da se posumnja u objektivno sudjenje Mazica! Cist promasaj Zvezdine uprave,nazalost!Voleo bih kad bi se vise pisala saopstenja da je sudija u pravu nego sto se traze izuzeci.FSS i Savez Sudija Srbije trebalo bi da uvedu, bas kao i u Engleskoj, kaznu za prigovor na sudjenje od strane uprava,trenera i igraca,pa bi se jednom za navek sprecila ovakva nebulozna i neargumentovana saopstenja!Neka se organi koji su odredjeni od strane sudijske organizacije pobrinu o tome,a koliko mi je poznato delegat sudjenja sa ove utakmice dao je pozitivnu ocenu Mazicu!

Su čim ćeš pred Mrakića

pre 6 godina

Sudija koji dozvoli da Zvezda izgubi kad je on bio sudija, nije normalan. Pa čime ćeš unucima dokumentovati da si bio najbolji? Sviro dva penala a Zvezda izgubila, trudio se?