Nedelja, 03.09.2017.

14:28

Ode Sergej u Crnu Goru?

Interesovanje za Sergeja Milinković-Savića, mladog vezistu Lacija ne vlada samo na klupskom tržištu. Umesto dresa Srbije, možda bi mogao da postane "Soko".

Izvor: MLJ

Ode Sergej u Crnu Goru? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

322 Komentari

Sortiraj po:

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

Aleksa Milentijevic

pre 6 godina

Nema tu da nije zadovoljan sto nije pozvan pa sad menja reprezentaciju, ako je pravi Srbin sacekace poziv koji je zasluzio, a ako nije ni ne treba da igra za Srbiju

ne prodavaj mi price o porijeklu , jer nemas pojma

pre 6 godina

@nk da ti lazes ako vec postoji tehnologija onda se potrudi pa malo prouci , isto tako prouci i mjesta u Crnoj Gori gdje i dan danas zivi vecina Srba, onda se potrudi pa se malo educiraj pa ces vidjeti da ne mozes samo na osnovu prezimena svojatati nekog kao sto vi Crnogorci radite jer mislite da ako u CG imate neko prezime da pripada samo vama. Hoces primjer? 3 Najcesca prezimena u Srbiji su Jovanovic ,Petrovic i Nikolic . Petrovic je cesto prezime i u Crnoj Gori samo sto ti nemas pojma da su SRBI prvo naseljavali podrucja danasnje zapadne Srbije , sjevernog i centralnog Kosova, i stare Hercegovine tj vecinu danasnjeg dijela sjeverne Crne Gore, postoje jos neki dijelovi koji su bili Srbija, i sad ako vi zauzimate sadasnji teritorij ne znaci da su Srbi negdje nestali , oni su tu cijelo vrijeme. Druga stvar koju moras znati je da ako mislis kao sto mislis da su skoro svi uspjesni SRBI po tvome crnogorci kako to da onda sami Crnogorci ne mogu NIKOGA proizvesti godinama.... Nemoj mi pisati da imam glupe komentare jer imam minimalno 8 godina vise skole od tebe i mogu ti reci da me posebno nervirate vi koji izmisljate neku toplu vodu , pravite neke übermensch teorije a u stvari za svaku sitnicu idete u Srbiju jer niste nista zivo sposobni sami , a tomu je i zadnji dokaz ovaj vas Tanjevic koji je ocito uveo neki novi crnogorski jezik na time outu

grga

pre 6 godina

edan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.
(mrmlj, 4. septembar 2017 12:36)

Koji crni Rambo i koji crni Brazil. Možda je mogao igrati za žensku reprezentaciju Brazila. Pogledaj, kakvi brazilski igrači u to vreme nisu imali mesta u brazilskoj selekciji, a imao bi jedan Rambo, koji nije mogao standardno igrati ni u Rasingu iz Sant Andera ili Veneciji. Kakve se ovde pričae pričaju, majko mila.

I, slažem se... ne treba nam ni Sergej, ni Živković ni Ljajić..trebaju nam Kokeza i Muslin. Njih dvojica su budućnost srpskog fudbala.

Aleksandar

pre 6 godina

Igrač rođen na teritoriji SRJ i SCG može biti pozvan od strane Crne Gore ili Srbije i ne bi se tretirao kao naturalizovani igrač i zavisi isključivo od igrača da li će poziv prihvatiti, ali mislim da se to neće dogoditi u ovom slučaju.Da li nam treba igrač kao Milinković Savić? Naravno!Mala smo zemlja i treba nam svaki raspoloživi igrač, a pogotovo ako je Sergejevih kvaliteta i priča da se ne uklapa u koncept ove selekcije nije istinita, već, opet po meni, više je u pitanju loš odnos na relaciji menadžer-savez(poznat je odnos Kežmana i FSS)a da smo mi:navijači Srbije,igrač i sam Muslin,kao selektor ,,taoci'' tog odnosa,jer,ponavljam,ako svi vide kvalitet Sergeja, a vide,ne pominjem cenu i tražnju igrača,već njegove igre za Lacio,kako to da to onda ne vidi Muslin,za koga smatram,iako sam navijač Partizana,da je jedan od najboljih trenera Zvezde,a isto tako,trener koji je ,,prepoznao'' Zinedina Zidana i Đorkaefa, svojevremeno,A Sergej je upravo ta pozicija igrača. Mislim da bi ovim pitanjem trebalo da se pozabave ozbiljno sportski novinari u Srbiji(B92,SOS,SK)i da se izvrši ,,pritisak'',ne na selektora u početku,već na savez,jer za, eventualni,gubitak bilo kog igrača nema opravdanja,naročito kada svi savezi u bilo kom sportu ,,otimaju'' igrače kad i gde god mogu,a mi da ih olako gubimo je u najmanju ruku bezobrazno,a pod izgovorom da se ne uklapa.Mi nismo selektori, ali nismo ni neznalice,naš narod dobro analizira sport i ne baš toliko laički koliko se smatra.

Crnjak

pre 6 godina

Muslin je car,u igri smo SP u nikad tuznijoj grupi.Zove Kataia koji greje klupu u smesnom timu,Gudelja koji igra u Kini,Bambija...Tek sad je poceo da daje sansu Radoji,nema mesta za jednog od boljih igraca ekipe koja je u top 5 u Italiji,igraca za kojeg su odbili 70 milki!Davno sam prestao da pratim nas fudbal,i klubove i reprezentaciju,ali me uvek iznerviraju ovakvu gluposti.Nek' lepo kaze da se nije istalio sa menadzerom!Ako odemo na SP-velika star,ako ne odemo-izgubili smo igraca koji je mogao da vuce repku narednih 10 godina.Mali treba da ode negde gde ce da igra i gde ce da ga cene posto kod nas nece dobiti sansu dok god su ovakvi u savezu.Treba da igra za CG ili Italiju i da nas natrpa gde god naleti na nas.

mrmlj

pre 6 godina

ne volim ova licitiranja oko igranja za reprezentaciju.
ako decko smatra crnu goru svojom drzavom, onda neka igra za njih.
ako zeli da igra za srbiju, onda neka trenira sve vise i igra sve bolje i neka se strpi do promene selektora, ako ovaj vec iz nekog razloga ne zeli da ga zove.
cak i ako se nikada ne nadje selektor koji ce ga zvati, ne vidim koje zadovoljstvo mozes imati igrajuci za "tudju" drzavu (vracamo se na ono da treba da igra za crnu goru, ako je smatra svojom).

jedan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.

Mr.Dule

pre 6 godina

Mozda treba pogledati i drugu stranu pre nego svi okrivimo Muslina.Lacio je kocio njegovo igranje za mlade a Sergej je trenutno u centru paznje zbog ponude Juvea.Mozda mu je savetovano da saceka sa reprezentacijom.U svakom slucaju ako se plasiramo za SP ja ga vidim na Muslinovom spisku.

superman1111

pre 6 godina

Treba sačekati kraj kvalifikacija pa onda ako se plasiramo ne možemo ništa reći Muslinu jer je ostvario cilj a ako ne odemo onda ga treba razapinjati što nije zvao jednog od naših najboljih igraca i samim tim ugrozio odlazak u Rusiju.

Ментор Момо

pre 6 godina

@ Ђоле
Црногорци(народ) су дио српске нације.Није тачно,да су Карађорђевићи свргли Петровиће.Петровићи су богато исплаћени за то,у некретнинама и кешу,постоје подаци о томе.Ако је морално да неки Србин игра за ову Ц.Гору(Милогору),онда бујрум.Тамо где Србин нема право на језик,иако по задњом попису српским језиком прича највише становника,тамо где 35% становника не може да ради у јавној управи,...

Borky

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 04. septembar 

Ti igraci bar igraju i treniraju u svojim klubovima al ne interesuje kako preskoci BAMBIJA koji nit igra niti trenira al eto potpisao za jedan klub i po tom osnovu dobija poziv.Vi grobarski botovi nemate nikakvo pravo da trazite Muslinovu smjenu i trebali bi sutiti bar neko vreme dok se ovaj bezobrazluk sa Tosicem malo ne zaboravi.

mich

pre 6 godina

Otisao je tako i Volkov koga su na silu hteli da "uguraju" u reprezentaciju Srbije...
pa gde je sada ta fudbalercina?
na kom od splavova???

pro_ser

pre 6 godina

epa kad neće da tali menadžer onda neće ni mali da igra tako kaže banda, btw Sergej je u pregovorima da igra za reprezentaciju Italije.

djole

pre 6 godina

Volimo mi srbi da zaboravimo nasu istoriju sa bracom iz crne gore...lepo smo ih zaduzili kada su karadjordjevici svrgli petrovice 1918. nakon sto su nam oni cuvali odstupnicu prilikom povlacenja preko albanije. mi srbi imamo toliko sramote u nasoj istoriji da stvarno nemamo nikome pravo da drzimo moralne lekcije...to sto mi ignorisemo te sramote ne znaci da ce drugi oko nas.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.

Pera

pre 6 godina

Sta bre ovi crnogorci cekaju pa do pokupe nekog ko nema mesta kod nas. Alooooo odvojili ste se, gledajte svoja posla. Isti ste nam ko Rumuni i Madjari. Nama i ako zaigra neko crnogorskog porekla taj se uvek prvobitno izjasnjava kao Srbin.

pavle

pre 6 godina

Ne razumem selektora koji ga ne poziva, jer je zaista sjajan igrac i kao takav može da se uklopi u bilo koji sistem, ali ako on zbog toga promeni reprezentaciju, zemlju za koju igra- neka ide i ne treba nam. Nema nikakvog razloga da ide i igra za njih- mlad je i dočekaće svoju šansu ne samo da igra nego i da bude jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije .Selektori se menjaju a zemlja je jedna .Nema nikakve logike da jedan Srbin -Novosađanin igra za Crnu Goru. Opet,ako se odluči za to - nek mu je sa srećom.

niče

pre 6 godina

Crna Gora nema dubinu nadarenosti zbog malog broja stanovnika. Po zakonu može da poziva sve naše igrače rođene na teritoriji ScG do raspada 2006. One rođene posle te godine neće moći zvati. Onda će da traže neku babu u jajetu. Samo me ne interesuje zašto je FSS ispoštovao dogovor sa Savićevićem o "nastupanju za zemlju u kojoj si rođen" ako zakon dozvoljava pijukanje igrača rođenih do 2006? Odmah je trebalo pozvati Vučinića, Jovetića i Bašu kao "najperspektivnije mlade Srbe" i bilo bi nam bolje. Jednostavno ne mogu da razumem poštovane prema ljudima koji za malu korist nas uvek štete i bore se za interese tudjina.

nk

pre 6 godina

(izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata, 03. septembar 2017 19:19)

lazem?! pa ja sam samo napisao da ili su rodjeni ili imaju porijeklo iz CG... sa modernim tehnologijama i pretrazivacima lako je provjerljivo... a ti prvo procitaj komentar pazljivo, razmisli... pa komentarisi, ovako ispadas glup!

mich

pre 6 godina

Znaci lobiraju za njega i na ovaj nacin hoce da mu dignu cenu...idi onda mali, ne mogu da verujem da ako ga trener ne zeli, zelece ga mozda neki drugi selektor, ali neka ide ako hoce...

glas razuma

pre 6 godina

Ako ostavimo po strani maliciozna objasnjenja, ovo je stvarno neshvatljivo of Muslina. Srbija je najtanja po pitanju kreativnih veznjaka jos od kada je Piksi prestao igrati. Pa Deki Stankovic kada je bio najbolji defanzivni veznjak Evrope je krpao tu poziciju. Najblizi toj ulozi je Dusan Tadic, koji je sjajan igrac I koji je igrac kvalifikacija Srbije do sada, bez premca. Limiti ove reprezentacije se vide kada Tadica "uhapse"- u napadu se tada nista ne desava sem slucajnih lopti. Gudelj, Tosic, Milivojevic I slicni dobri igraci jednostavno nemaju to u DNK. Stoga jako cudi ignorisanje SMS I donekle Andrije Zivkovica koga ipak tu I tamo pozove.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Mihajlo - Ovi Muslinovi IMAJU kvalitet i zato su prvi i zato će OTIĆI na svjetsko ! Jel se razumiješ u tabelu kad je pogledaš ?

Coco Bill

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dp3, 3. septembar 2017 16:03)

Ama prestanite više ode o tom Rambu Petkoviću !!! Jeste on bio svojevremeno dobar, ali samo u Brazilu. Njegove dobre igre tamo, preporučile su ga i dovele u italijansku ligu u Veronu. Tu je igrao, čini mi se par godina i nije se snašao, čak šta više bio je neki klimav prosek, iako je Verona jedan od nižerazrednih klubova. Dakle, Rambo se nije snašao u takozvanom "evropskom fudbalu" gde se fudbal igra na mnogo drugačiji način a i zahtevi su drugačiji, pa se ubrzo opet vratio u Brazil, gde je, gle čuda, opet briljirao !!!

Trile

pre 6 godina

Muka mi je od ovih preletaca u Crnu Goru? Ne valja vam savez? A valja savez sa milovim? Zasto bi iko iz Srbije igrao za reprezentaciju koja nema sanse za ozbiljan fudbal? Crnu Goru je Srbija "gusila" pa su glasali na referendumu da nisu srbi da bi isli po Srbiji i skupljali rukometasice, kosarkase i fudbalere da bi "njihova nacija" imala bolje misljenje o sebi, krajnje bedno! Zar nije cilj otcepljenja bio da pokazu da su bolji no srbi? A srbi uzese 50 medalja od osamostaljenjai danas jednu u odbojci na EP. Nemojte mi samo "kontraargumentovati" da neki crnogorci igraju za Srbiju jer mi smatramo da su crnogorci srbi dok su oni odlucili da su srbi "okupatori". Ana Djokic, Tatjana Petrvic, Kaca Bulatovic, Ana Radovic, Milko Bjeluca, Pekovic, Vukan Savicevic, Kasalica, Drincic, Volkov, Damjanovic, Mandic, Basa i ne znam ko sve ne...bas bedno...SMS idi i daleko ti lepa kuca. Napred Srbija!

i^2

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:52)

Jednostavno je, ti nisi jedan od 6 miliona selektora...
Ti si jedan od 6 miliona nepismenih...

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako SMS igra na pozicija Tadića i time opravdavate njegovo odsustvo, pitanje jedno, treba li taj Tadić da ima zamjenu na klupi?
(Volpi, 03. septembar 2017 21:03)

Ima. To je Adem Ljajic.

Vladimir

pre 6 godina

@darko PG ...da se razumemo,ti koji igraju za našu reprezentaciju a iz CG su izjasnjavaju se kao Srbi pa je samim tim i logično da igraju za Srbiju.Druga stvar ,on je već stekao ime pa mu i ne treba reprezentacija da bi ostvario transfer kao sto je to bio slučaj sa Marušićem i ostalima .Meni čak nije ni jasno kako neko može da ode i igra za neku reprezentaciju a da ne oseća pripadnost toj naciji a i iskreno ja lao navijač ne bih prihvatio pa da je Ronaldo lično
Ironija-Toliko ste hteli nezavisnost a reprezentacija komotno može da se zove Srbija i crna gora

laponac

pre 6 godina

@Mare slo
Ja ga opravdavam . Ne mislim da SMS je loš igrač , ali poštujem njegovu odluku . On je taj koji odgovara za rezultat . Ti kada budeš na njegovom mestu zovi SMS prvog i većina ovde .

jedanodmnogih

pre 6 godina

Velika je steta nekom drugom prepustiti ovakvog igraca! Mnogo smo kao Srbi izgubili pa trebamo li i ovakav biser prepustiti nekom drugom.Dok se Lacio odrice miliona evra zbog njega Muslinu se ne uklapa u koncepciju igre pa onda treba da ga se odreknemo i ako ce nekom drugom selektoru sigurno trebati!? Jos jedan u nizu sramotnih poteza fudbalskog saveza srbije!

Mihajlo

pre 6 godina

Laponac kazes mladi ne igraju za klubove,nemaju minutazu,a Nikola Maksimovic,Bambi,Rukavina imaju minutazu u klubovima? Gudelj igra u Kini,je li to ozbiljan fudbal,Milivojevic s Kristal Palasom gubi redom i obavezno ga menja trener na poluvremenu.Pola igraca ove Muslinove reprezentacije sede na klupi a ipak se pozivaju,to nije nikakav argument,nego imaju li kvalitet ili nemaju a ovi Muslinovi ocigledno nemaju jer jos od Juzne Afrike nisu otisli na neko takmicenje,proslo je 7 godina i sad ako odemo mozemo da se zahvalimo Mitrovicu,Tadicu,Kosticu,Gacinovicu.

Fanki Dzi

pre 6 godina

"fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.
(Darko PG, 03. septembar 2017 21:48)"

dragi Darko, stvar je jednostavna: Crnogorci su Srbi. Srbija je zemlja svih Srba, znaci i vas Crnogoraca. A drzava Crna Gora je Milova privatna igracka koju ocuvati moze iskljucivo sistematskim antisrpstvom. Zato se mi cudimo da bilo ko igra za reprezentaciju Crne Gore.

stefan sezzzzz

pre 6 godina

@hmm...
Otkrio si toplu vodu. Živeo sam među tim crnogorcima 6-7 godina, upoznao sam sve i svakakve. Svi oni koji se izjašnjavaju kao Srbi vole Srbiju i Srbe iz Srbije. Poštovali su me maksimalno. Ali vole da svojataju ljude, a to rade gledajući nečije prezime. Savići npr. vode poreklo sa teritorije današnje Crne Gore.

Penny

pre 6 godina

@nk cg
Velike reci al bez prave tezine! 12 godina narod u CG je mogao da pokaze tu pravu volju i sta se desilo? Nista! Prodje i otcepljenje, priznavanje Kosova, ulazak u NATO, ko zna sta je sledece dok se narice o srbstvu. Ja sam svestan da od price o bratstvu nema vise nista i da treba da gradimo odnose uvazavanja i ekonomske saradnje. A gusle u muzej... Pozdravi mi sve pod Trebjesom :)

Darko PG

pre 6 godina

fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.

VEĆ MI JE....

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!
(antiDebil, 3. septembar 2017 18:06)

A vidim Srbija, "bez žalosti" "blista" u svemu, vodeći i slušajući vas "patriJote" od 90-tih. Zato svake godine, bez pardona, odavde odlazi po 30.000 mladih i školovanih, da se ne vrate !!! Možda će i Sergej

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ katastrofa - Tvoj komentar je "KATASTROFA" ! I zamisli , još dobiješ najviše lajkova . Ljudi pa kako vi razmišljate , to je za posmatranje . Da jedan igrač bude važniji od plasmana na svjetsko , to se sa vama neću nikad složiti . Dobar je Sergej i realno ima mjesto u timu ali Muslina opravdavaju rezultati i dok god je tako , ko god mu zamjeri što ne zove Sergeja ili nekog drugog taj nije u pravu! Do jednog vojska nikad ne stoji ! Jedna lasta ne čini proleće ! AJMO SRBIJA !

Penny

pre 6 godina

@hmm...
to sto ti mislis da su crnogorci srbi mozes da okacis macku o rep posto oni polako ali sigurno stvaraju sve veci jaz prema srbiji i vode neku svoju pricu (nato, eu) dok mi ostajemo u svojim mitovima, kompleksima vise vrednosti i vrv uskoro necemo imati ni jednu prijateljski nastrojenu zemlju u okruzenju...

jд123

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?
(možda bih imao više para, 03. septembar 2017 19:55)

Ствари су стварно једноставне. Баш си лепо описао водеће људе нашег фудбала - чиме се они баве и јесте једна врста проституције и диловање људима. Муслин звањем играча само да би се продали. Само избаци реченицу у вези играња за репрезентацију и коментар ти је за чисту десетку.

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma naravno samo frustriran i slab covek moze prodati dusu ali bogami mislim da Sergej to nijeh nikako. Tako da kafanska prica

Dragan

pre 6 godina

Moze sve biti,moze Muslin reci da se ne uklapa u sistem,moze biti i najbolji trener na svijetu ali da Sergej ne moze igrati na Gudeljevom mjestu to ne moze reci niko,jednostavni momak moze da igra sve u veznom redu,totalno kompletan igrac,svi italijanski novinari i bivsi fudbaleri su puni hvale za njega,mislim da ce ipak biti pozvan!

Mare slo

pre 6 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem da neko opravdava Muslina u ovom slučaju, za reprezentaciju se zovu najbolji igrači a SMS to sigurno zaslužuje taj tip igrača se uklapa u svaku ekipu, zaslužuje to sigurno i Basta ( glupo ga je uopšte porediti sa Rukavinom) i još neki igrači da sad ne nabrajam, i umesto da se prošetamo kvalifikacijama mi se mucimo...Najgore od svega da ne igra samo zato sto je Kežman posvađan sa savezom..Srpska posla

bocko

pre 6 godina

Sredinom 90-ih jedan od najboljih igraca u Spaniji je bio M.Pantic,koga Santrac uporno nije zvao.Tek na pritisak javnosti u jednom prijateljskom mecu mu je pruzio sansu u drugom poluvremenu na mestu levog beka iako je Pantic bio centralni vezni.Sutra je Santrac mrtav hladan rekao da Pantic nije ispunio ocekivanja i vise ga nije zvao.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Stvar je prosta. Segej je premašio tržišnu cenu za Srpske menadzere, tako da ga ne mogu dati Muslinu na spisak igrača koji treba da igraju.

Ništa od toga

pre 6 godina

Kežman demantovao ovu dezinformaciju na sajtu Hotsport.

http://fudbal.hotsport.rs/2017/09/03/mateja-kezman-za-hotsport-sergej-ima-svoju-zemlju-sa-njom-je-bio-svetski-prvak/

nk cg

pre 6 godina

(Penny, 3. septembar 2017 20:02)
Bravo majstore, rodna zemlja Nemanjica i u njoj nisu Srbi? Njegoš i Petrovici, , Crnojevići, Karadjordje, Vuk Karadzic, itd itd, TI SI SRBIN, a mi nismo (Srbi u CG)? Zvanicna politika CG, nije narodna, kao u Srbiji, sto je isto potpuno. Kad dodju promene videcemo ko je vera, a ko nevera...

MARKO

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.
(1€ satnica srpskog shljakera, 03. septembar 2017 15:13)

KAKO NIJE KRIV MUSLIN PA PO TOJ TVOJOJ LOGICI ONDA MU KOKEZA KROJI SPISAK, KAO TAKAV ŠTA ĆE NAM !!!

Borky

pre 6 godina

Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија". 
(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Cuj zvezdaski selektor koji nikada nije pozvao igraca Zvezde u rep. pa tako nije htijeo zvati ni Kataija dok nije otisao iz Zvezde ijako je ovaj bio najbolji igrac lige.Taj selektor nikad nije bio na Rajku od kad je otisao iz Zvezde osim kad je igrala rep. Tog "zvezdaskog selektora" je licno doveo Kokeza koji je u svadji sa Terzicem a Muslin sa Dzajicem.Taj selektor je optuzen u Rusiji za uzimanje procenata od igraca a sto je on i dokazao kad je pozvao Bambija samo zato sto je potpisao za Partizan a svi znamo za spregu izmedju saveza,Partizana i Ramadanija.

Realno

pre 6 godina

Posle ovakvog medijsko-menadžerskog pritiska ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju! Ovde smo zato što svaki pojedinac može da ucenjuje i reprezentaciju i klub, pa i državu! Postoji nešto što je opšti interes i interes tima (reprezentacije, države, sela, ulice...) a ne samo lični! Srećan put u CG!

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@ nista o nicemu
Ok, ako je to razlog, sto onda lepo Muslin to i ne kaze? Zbog cega daje objasnjenja u koja niko ne veruje i kojima se svi smeju? Nece da igra poziciju koju mu je trener odredio? To se lepo kaze i prekinu se sva nagadjanja. Ponavljam, ne postoji razumno objasnjenje za to da Sergeja nema u 18...

Blueblueblue

pre 6 godina

Decko je totalni promasaj ako promeni drzavu samo zbog Muslina. Da sam na njegovom mestu ne bi nikad igrao za neku tamo Crnu goru pa makar bio kao Rambo Petkovic.

SrbEUin

pre 6 godina

Već ste zaboravili kako se Tadić i Kostić nisu uklapali Ćuretu?
Srpska tehnologija proizvodnje igrača za dalju preprodaju:
Klinac odigra tri utakmice u klubu i potom pet u reprezentaciji, dok mu Falji Ramadani ne pronađe unosni angažman u Benfiki ili Apolonu. Za tu uslugu on čelnicima plaća proviziju na ruke. Zato su u reprezentaciji igrali ekstra igrači tipa Raća, Markec, Šaponja, Koja, Joja, Mitar, Šćepa, Drinča, Škule... koji nikada nigde nisu ništa odigrali po odlasku iz Toletove lige. Strategija je prosta, ali je do sada bila vrlo uspešna: Kroz Tole ligu, urede da mu se protivnici sklanjaju kao pred belim medvedom, pa ga proglase igračinom i provuku kroz reprezentaciju, min. tri meča zbog Premijer lige, (Brašanac!!!????) da bi ga preko menadžerskih mahera uvalili za nerealnu cifru. Zato ih selektori ubacuju u igru makar u 88. minutu, da bi upisali staž. Ako menađer ne želi da se učipi, nema ništa od poziva, pa naravno ni od rep staža, ni premijer lige.
Svi srećni i zadovoljni.
Samo reprezentacija propade.
To za njih ionako nije bitno.
Rezultat: 55 mesto, propuštena sva takmičenja, bez izgleda za boljitak.
Menadžeri i saradnici nafatirani.

Joao

pre 6 godina

Iako Muslin ima rezultat, nije mi jasno zasto ne zove ovog momka. Naravno, mozda postoji jos nesto sto ne znamo... Sto se tice Crne Gore, svaka njima cast, ali ako se osecam Srbinom, onda hocu za Srbiju i da igram. Nije reprezentacija klub pa da se kupujemo i prodajemo, kao sad amerikanci u kosarci!

Al Kos

pre 6 godina

Ja , zaista , ne razumem većinu "patriota" i "poznavaoca" fudbala , koji se sjatiše na ovim komentarima. Zaista sam , malo je reći , razočaran , stavom većine vas. Da SMS treba biti pozivan - treba . Da ne podnosim FSS - ne podnosim. Da ne podnosim vlast - ne podnosim . Ali pobogu , PRVI smo na tabeli posle debakla u kvalifikacijama za EP . Još tri utakmice do kraja i imamo REALNE šanse da odemo direktno u Rusiju. Da li imamo pravo na osudu Muslina - NE . Pa čovek ima rezultate. Šta bi bilo da svaki igrač kome se prohte , reaguje kao uplakana devojčica - ja hoću da igram ili odoh u drugu državu. Smešno ! Neka javno kaže da neće igrati za Srbiju dok je Muslin tu , ako je čovek . A ne kao poslednja cava da ode da igra za drugu državu . "Usrećiće" se kao Mandić. NE MOŽE nijedan igrač da bude iznad reprezentacije , pa makar to bio i SMS : Brojni su primeri iz drugih zemalja , pa nije izbijao rat zbog toga . Lepo nekonapisa za Ljajića od preksinoć . Kukali svi , kao fali , kad ono na meču cvrc. Svi kao nešto komentarišete a ne znate pravu pozdinu priče , a neznam je ni ja. Ponavljam , moje mišljenje je da u FSS-u lopovi , da Muslin najverovatnije greši . Ali ako zbog toga SMS menja državljanstvo , jeftino si se prodao majstore i daleko ti lepa kuća.

Cika Toni

pre 6 godina

antiDebil
Samo si delimicno u pravu.Tacno je da se u to vreme tim odredjivao po "kljucu"ali ja bih odmah potpisao selektora koji bi prosao grupu na SP.Ne racunajuci Urugvaj to nam je najveci uspeh na SP.

izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata

pre 6 godina

@nk hahahahha kako lazes , NIJEDAN od tih a i mnogih drugih NIJE Crnogorac, a samo je njih par rodjeno u Crnoj Gori kao recimo Prlainovic i to u Herceg Novom u kojem zivi vise od 50 odsto Srba i to deklariranih usprkos cinjenici diskriminacije i izrazitog sovinizma koji vlada u danasnjoj CG , e to je onda majstore jos veci dokaz kada 180 000 ljudi u inat vama u lice kazu da su SRBI ,ne milogorci

analiticar_amater

pre 6 godina

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.
(Hulk, 3. septembar 2017 18:49)

Istina do istine. Ne, u Srbiji isticanje neke druge zastave nije kaznjivo i mi ne hapsimo ljude zbog toga. Jos nisam cuo da je neko u CG uhapsen zbog albanske zastave koja se u pojedinim mestima u CG moze videti na svakom coscku, ali ste boga mi hapsili zbog srpske. Znaci vi taj zakon selektivno primenjujete. Drugo, Srba u populaciji ima zvanicno 28% a u drzavnim institucijama od ukupnog broja zaposlenih svega 7% je Srba. Kako se to zove ako ne diskriminacija? Trece znam licne primere da su se ljudi iz straha i zbog pritisaka izjasavali na popisu kao crnogorci. Cetvrto, gde se u kojim gradovima i opstinama u CG sa srpskom vecinom moze koristiti srpski jezik kao zvanicni? Da li mogu srpska deca u skolama da pohadjaju nastavu na srpskom jeziku? Sve sto sam izneo je istina, drzava Crna Gora na brutalan nacin krsi ljudska i manjinska prava Srba i sprovodi nasilnu asimilaciju. Toliko.

Republika Srpska...

pre 6 godina

Ne uklapa se u sistem jer ako ga pozove djecko ce se nadavati golova i postace jedan od najtrazenijih igraca.Igrac slicnih karakteristika kao Pogba.Sa Maticem iza ledja imao bi puno slobode i bili bi konkurentna reprezentacija na svjetskom nivou.Naravno da to nama ne odgovara jer ko je Murinjo on je neznalica ipak je Slavoljub bolji trener.

jд123

pre 6 godina

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:32)

Ако је то тачно, замолио бих те да јавиш Муслину да га што пре зове! Да има ко да замени Тадића ако се повреди.

Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac.
(Shone, 03. septembar 2017 16:56)

Зашто га онда није позвао пре потписа за Партизан? Разумеш, није проблем што је позвао Бамбија, него што је целим поступком открио да нам менаџери састављају репрезентацију. Мислим, знало се то и раније, али сада се више ни не стиде да то јавно признају. Образ као ђон. Прво је изашла вест да Партизан хоће Бамбија. Он се изгледа двоумио или тражио превише пара. Онда Муслин каже неће га звати. Они Бамбију кажу немамо пара да те платимо али ћеш ићи на СП и када те продамо, добијаш проценат. Бамби пристане и Муслин пљуне себи у лице и позове га. Као што рекох, образ као ђон.

Да ли је вама децо, која се стално препирете око Партизана и Звезде, сада јасно да вас они изјавама за медије само пале а у ствари сви сарађују?

Muslin se ne pita nista oko SMS... U savezu je problem a Muslin ne zna sta da kaze, pa kao ne uklapa se u sistem...
(autor, 03. septembar 2017 17:56)

Муслин у ствари говори истину. Као што сам већ написао он је део тог система у који се СМС не уклапа. Препродаја играча преко репрезентације и узимање процента. У тај систем се не уклапа. Уосталом не би био ни постављен за селектора да на то није пристао. Да ли сте заборавили Михајловића и упорно звање Шћеповића, новог Ибрахимовића, који ни у Партизану није био стандардан?

Ми нажалост изгледа нисмо само правни наследници СФРЈ, него и филозофије Миљанића у фудбалу.

možda bih imao više para

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?

SS

pre 6 godina

Kako on ne dobija poziv?Zasto bi u savezu bio problem oko njega?Decko je cist Srbin,a Crnogorci hoce da ga potplate i ukradu nam jos jednog igraca??Od kada je reprezentativni fudbal postao klupski da mogu da se transferuju igraci..

Obavezno ga pozvati,zasluzio je dobrim igrama

srbija

pre 6 godina

nepošteno je porediti bambija i sms-a
jedan je mnogo dao za reprezentaciju i profesionalno se dokazao u više velikih klubova a ovaj drugi mladi dečko treba tek da se dokaže, makoliko je trenutno dobar....
i nadam se da će uskoro zaigrati za a tim

hmm....

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .

Cika Toni

pre 6 godina

Mnogo primera u blizoj i daljoj proslosti ima kad je u pitanju nepozivanje u nacionalni sastav u tom momentu mozda i ponajboljih igraca,sto zbog sujete pojedinih selektora sto iz drugih samo njima znanih razloga.Navescu samo,po meni, najdrasticnije.SLOBODAN SANTRAC,najbolji uzastopni strelac Jugoslavije,DEJAN SAVICEVIC,treba li trositi reci,RAMBO PETKOVIC,proglasen najboljim fudbalerom BRAZILA ali nedovoljno dobar za nase selektore,NEMANJA MATIC,DUSAN TADIC i sada SERGEJ.Sve bih ovo razumeo da smo tih godina bili bar polufinalisti velikih prvenstava,ali mi se nismo cak ni kvalifikovali na ista a nisu nam igrali takvi dragulji.Muslin nastavlja sramotni niz.

Marjan

pre 6 godina

sramota! Tuzno za plakanje je cuti ovu informaciju. Da li je moguce Musline da ne pozoves Sergeja. Najboljeg mladog igraca evrope. I otici ce u c. Goru. Ovim tvojim postupkom ces upropastiti reprezentaciju.

nk

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000
(ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom, 03. septembar 2017 16:19)

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG

MRAK

pre 6 godina

Ako ne dobija poziv zbog Kezmana, to je jos gore.
Znaci neko licne interese stavlja ispred SRBIJE !??

boli mene ko je sa kim u svadji , decko je prosao sve nase selekcije
i prava je grehota nemati ga u timu, jos se pitam zasto bas Gudelj, realno on je u silaznoj putanji sto se tice forme-karijere .... svaka cast do sad sto je uradio , ali sad treba da igraju mladji i bolji.

antiDebil

pre 6 godina

(Cika Toni, 3. septembar 2017 18:05

To sto radi Duje to je radio i izvesni cika Miljan, taj je i zapoceo unistavanje jugoslovenske reprezentacije !

hmm....

pre 6 godina

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.
(Petar, 03. septembar 2017 16:55)

Da li je tebi normalno da lik dodje u Srbiju ili HR, odigra par sezona i onda dobije drzavljanstvo i igra za SRB ili HR??!!! Pa to nema veze sa vezom, nit je rodjen niti ima rodbinske veze, samo sto je igrao u Dinamu u mladjim kategorijama ( Mamic ga doveo ) i do 24 godine igrao u njemudok ga za masnulovu nisu prodali. Jel ti rukometna repka Katara normalna uopste?

nista o nicemu

pre 6 godina

како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...
(загор, 03. septembar 2017 18:10)

Matic igra fudbal kako Grujic i SMS nikada nece moci da zamisle.

Karavurma

pre 6 godina

Šteta..Ja sam se nadao, da će izabrati Kosovo..
..to bi bila mnogo veća šamarčina ,ovim iz FSS..i možda bi onda shvatili neke stvari...

Hulk

pre 6 godina

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 17:08)

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.

C i n i k

pre 6 godina

Pogledajte kosarkasku ekipu Slovenije. Imaju 4 Srbina i trenera...isto i u fudbalu.Ako su nasi mladi, osvajaci zlata, bezvredni za nas, pa naravno da treba da igraju gde ih hoce, ja mislim da je velika greska odricati se odlicnih sportista ali ok, sve se izgleda svodi na kintu.Neko ko igra kod nas u reprezentaciji zahvaljujuci tome ima dobre pare, koje potom deli sa nekim iz saveza.Nema drugog obrazlozenja.

ogicg

pre 6 godina

Bane procedura je zapoceta u petak.Bice gotova sjutra.I to jer je vikend,bila bi gotova za jedan dan. Da istina,.Milo se umijesao.A dogovor sa kezmanom i sergejom je vec pao.Toliko,za prvi cas moj bane dovoljno.

Mad4Red

pre 6 godina

Svi koji prate fudbal malo bolje znaju da Kežman i Muslin ne govore već godinama i zato ga nema na spisku za A selekciju... Tuga tužna šta se dešava u našem fudbalu... Zamislite Nejmar ili Mesi ne igraju za Brazil / Argentinu zato što njihov agent ne priča sa selektorom!!! Bože oprosti...

загор

pre 6 godina

срам те било муслине, због басте, грујића и сергеја. како се то уклапа рукавина а не баста? како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...

Dragan BL

pre 6 godina

Godinama igrače u reprezentaciji biraju menadžeri, a ne poziva ih selektor po kvalitetu i formi. Tole, Kokeza...a isti iza sede i biraju...pa uzimaju %.

Deki

pre 6 godina

Znam licno bracu Sergeja i Vanju. Nije im bilo lako u detinjstvu kao sto to sad izgleda. Obojica divni momci veliki sportisti ali jos vece patriote. Nema na 1 odsto sanse da zaigraju u bilo kom dresu sem dresu Srbije. Sergej ce cekati sansu da zaigra u reprezentaciji makar tek kad Muslin ode.

analiticar_amater

pre 6 godina

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG
 (nk, 3. septembar 2017 18:26)
Nabrojao si Srbe iz Crne Gore a neki od njih su i rodjeni u Srbiji. Posto se u CG hapsi za isticanje srpske zastave, ljudima se oduzimaju srpska državljanstva, srpski jezik ste proglasili za neprijatelja države i ne date Srbima da rade u javnom sektoru, logično je sto masa njih prelazi u Srbiju da zivi i radi i sto dosta njih želi da igra za svoju pravu domovinu Srbiju.

????

pre 6 godina

I treba da ide kad se u Srbiji igra samo ako platis ili si dobar da nekim.
(Žarkovacki Grof, 03. septembar 2017 14:56)

Ovako je u Vojvodini.

cisto onako

pre 6 godina

Sergeja ne zovu zbog Kezmana i to se zna,ali od toga nema nista sve to je demantovao isti Kezman i to ce te brzo procitati.Ali ta seljacka prica Muslinova kako mu se ne uklapa u sistem ne pije vodu nego volje da cuti...Jer bi uz matica igrao istu poziciju sto pokriva gudelj juce na utakmici.Jeste da u lazio zato sto je opasan po gol sad igra daleko ofanzivnije ali znamo svi da je do tog trenutka igrao klasicnog zadnjeg veznog.

antiDebil

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!

nista o nicemu

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .
(hmm...., 03. septembar 2017 18:16)

Aha. Komentarisao tvoj mladji brat s tvog telefona pretpostavljam. hahahahhahahaha.

strucnjak

pre 6 godina

Najbolji igrac U20 selekcije Srbije koja je ostvarila najveci uspeh u nasem reprezentativnom fudbalu, najbolji igrac Lacija, bice i najskuplji igrac Srbije, a Muslin ga javno ponizava ... Posle toliko ponizenja od strane selektora ne bi me cudilo da iz inata zaigra za albaniju! Nije ispravan naslov, treba da pise OTERALI SERGEJA U CG-u.

Taribo West

pre 6 godina

Mi imamo Gudelja, Radoju, Raću kad od zime zaigra u Partizanu i vrati se u formu. On nam ne treba. dobri su nam i ovi Kinezi i propali igrači.

Sos

pre 6 godina

Da zasluzuje poziv u reprezentaciju zasluzuje, da Muslin radi nerazumnu stvar radi ali ako uopste razmislja da igra za drugu drzavu onda i ne zasluzuje poziv da igra za Srbiju!

Pitanje za novinare

pre 6 godina

Zasto novinari ne traze objasnjene zasto Sergej ne igra??? Znacu, zvanicno saopstenje od Saveza. Ne uklapa se u sistem nije dovoljno.

Nas Savez je smesan, zamislite koliko igraca top klase je zelelo da igra za rep a ovi su se pravili ludi (Arnautovic, Dragovic, Marin, Nikolic...) A zasto je to tako, pa zato sto nam igraju menadzerski igraci, treba prodati Tosica, Gudelja, Rukavinu... (ljudi ne igraju u svojim klubovima) verovatno tako i Savez dobija neke pare. Nadam se da Sergej nece igrati za druge, jer je njegova zemlja Srbija. Procitah ovde predlog, da se pise peticija, ja sam za to, odmah bih je potpisao... ali bih potpisao i onu protiv Muslina i Kokeza... Ovi rezultati nam mazu oci, dok su problemi i dalje tu.

laponac

pre 6 godina

Ovde ima idolopoklonika U21 , emisija gde su šta rade :
Rajkovic - Izrael , velesila , bar brani
Zdjelar - sedi na klupi nikad jačeg Olya , igra za katolički Božić i oko Uskrsa
Maksimovic - najtalentovaniji bez pogovora , posle Istocnog fronta statira u Valensiji koja se bori za opstanak
SMS - igra u Laciu , timu raspale serije A , ima cenu i igra dobro
Zivkovic - klupa , kao Zdjelar samo za najveće praznike zaigra
Jankovic - težak slučaj
Vukasin - vrv isteran iz Zenita
Antonov - šta reći, klupa opet Anderleht
Babić - normalno klupa Bilbao
Pankov -Ural pa AEK
Mandic - Songdal
Grujic -Liverpul , isto kao Zivkovic i Zdjelar Gajic- Bordo koga Videoton izbacuje
Izvinjavamo se svima koji nisu u emisiji bili .
Ovi ne mogu da se izbore u prosek ekipama .

Mikii

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 03. septembar 2017 17:31)

Ako sam napisao "nasu", a ti znas da mislim da Hrvatsku, u cemu je problem onda? To sto si nepismen? Da, to FAKAT jeste problem vecine ljudi u ovoj napacenoj zemlji.

Oliver

pre 6 godina

Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 16:34)
Bravo za komentar. Potpisujem od reci do reci,kao,siguran sam,jos hiljade i hiljade Srba.Dosta je vise bilo da budemo manjina u sopstvenoj drzavi.Basta,genug,enough!

Mihajlo

pre 6 godina

Svaka čast Muslinu i FSS,uspeli su da rasture generaciju svetskih i evropskih šampiona,džaba vam svetsko prvenstvo kad će nas tamo svi puniti jer mi nemamo igru,sve zavisi od toga hoće li Tadić zaigrati kao da je Mesi,ako ga zatvore drugo rešenje ne postoji.Što se tiče Milinković Savića,odluka je kretenske prirode,ko god da je doneo,to je kao da Eglezi ne zovu Dele Alija ili Italijani Insinjea,Španci Iska,Francuzi Pogbu...ne radi se samo o Saviću,ima tu još momaka koji treba da zamene Rukavinu,Kolarova,Bambija,Fejsu,recimo Gajić,Rodić,Veljković,Živković...iako po godinama nisu matori Milivojević i Gudelj nemaju kvalitet za reprezentaciju.1

Realnost a ne gusle

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.
(Žnj, 3. septembar 2017 17:00)

A da ti malo prestaneš sa trolovanjem. Čovek je rođen u Ljejidi u Španiji gde mu je otac svojevremeno igrao kao fudbaler. Ostatak života po povratku porodice iz inostranstva, proveo je u Novom Sadu. Poreklo njegove porodice neće uticati na njegovu odluku za koga će igrati, već će to zavisi od odnosa saveza i selektora prema Sergeju.

Oliver

pre 6 godina

@Jokanovic
Ja u Berlinu nisam upoznao nijednog Crnogorca, a upoznao sam puno Srba,Hrvata,Bosnjaka,Madjara..Zasto? Pa mora da se radi,ehehe

Dejan

pre 6 godina

Sta radi dobar trener, zove igrace u odnosu na sistem koji praktikuje ili pravi sistem u odnosu na igrace koje ima...ja mislim ovo drugo!

laponac

pre 6 godina

@Mito
Navedi jednu koja je valorizovala uspeh U21 ? Samo jednu .
Engleska : Dajer , Ali , Staridz , Sterling , Rouz . . . ništa
Belgija : Lukaku , Azar , De Brujne , Oridji , Radja . . . ništa
Ovo su dve extra talentovane ekipe i ne mogu dalje od grupe na SP ili EP .

slanina

pre 6 godina

Za Crnu Goru je osim tih zaigrao i Mirko Ivanic, ali to nije ni bitno, on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu... zamisli nije ni Sergej. Musline i kriminalci iz fss, ako vam ovaj momak ode....

Žnj

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.

sloga

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.(bandiera rossa, 03. septembar 2017 16:53)

Obe zemlje su priznate kao nezavisne na Berlinskom kongresu 1878-e godine.

srpska fudbalska logika

pre 6 godina

umesto da se oko ovog decka gradi reprezentacija, jer je realno uz matica najveca zvezda srpskog fudbala, on se ne uklapa u sistem?!

Bya-Bya

pre 6 godina

Ovo i radi ova 'zapadno od granice' horda. Namerno ga ne zovu da bi mogli da uguraju kod ovih. Muslin odakle je? Tumbaković? Kokeza?... sve iz HR,CG, BiH. Namerno neće da ga pozovu ni na prijateljsku.

analiticar_amater

pre 6 godina

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.
 (davajdavaj, 3. septembar 2017 16:32)
Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne moze jedan covek, koji je samo PRIVREMENO tu (Muslin) da unistava buducnost srpskog fudbala!!! Ako mu se najskuplji i jedan od najboljih srpskih igraca ne uklapa u koncepciju ili neka mu nadje mesto ili neka menja formaciju!!! Bas me briga sto je Stanisa Mandic otisao u CG, Kasalica isto (Filipa Stojkovica smo trebali da sacuvamo), ali ako ode Sergej Milinkovic-Savic, to ce ostaviti dalekosezne posledice po srpski fudbal jer decko treba da bude vodja reprezentacije kod nekog novog selektora u narednih 10 godina.

nista o nicemu

pre 6 godina

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.
(link gluposti, 03. septembar 2017 17:16)

Zalosno je sto je neko ovde izmislio pricu o Kezmanu i Muslinu i svi vi poverovali.

analiticar_amater

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.
(bandiera rossa, 3. septembar 2017 16:53

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.

Mito

pre 6 godina

Mi nemamo selektore nego .... Od osvajanja svetskjog zlata u fudbalu mlada reprezentackija se osipa jer selektori raznih nivoa koji su klince preuzeli od Paunovića, svoju sujetu isteruju preko igrača. Sve reprezenatacije su valorizovale takve uspehe svojih omladinaca osim Jugoslavije koja se raspala (Hrvati su bolje iskoristili tu generaciju) i sada Srbije koja se ponaša kao da ima vrhunskih fudbalera na bacanje. Sramno je što Tumbaković kao Srbin otima igrače od Srbije. S poštovanjem

mare

pre 6 godina

Njemu je igranje u reprezentaciji preko potrebno ukoliko hoce da igra u Engleskoj jednog dana, a mislim da je to san svakog vrhunskog fudbalera. Ne mozemo ga kriviti, zivot je jedan, a cekati pravdu u sistemu kao sto je FSS je kao cekati da neki tim sa balkana ponovo osvoji ligu sampiona.

Alexander

pre 6 godina

Ne dao vam bog da zaigra za drugu državu! Ni sad vas nešto ne mirišem, ali od tada za mene više nećete postojati (tu mislim naravno na čelu fudbalsku organizaciju). Apsolutno neću njega kriviti ako se to desi.

link gluposti

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.

pera kojot

pre 6 godina

sve sami treneri...selektori... koliko vas ima. on sastavlja ekipu, prvi na tabeli, ima rezultat. da nema pa da ga pljujemo... njegovo pravo da ga ne zove. ne uklapa mu se, ko je nekad igrao zna sta to znaci, igra poluspica,teskasa,njemu to ne treba. moje misljenje je da je trebao da ga zove i da sedi na klupi, mozda zatreba, nikad se ne zna.i da oseti atmosferu...a i da ne bi doslo do ovoga da mozda ode za CG

djule

pre 6 godina

Samo strpljenja. Niko ne moze da ignorise kvalitet. Samo neka nastavi da igra i da se razvija. Ni Miha nije zvao Matića, a sada je glavni.

nk

pre 6 godina

Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.
(analiticar_amater, 03. septembar 2017 17:15)

ne cini Crnu Goru milo i njegiva politika kao ni Srbiju Vucic..., ja sam Crnograc i smatram nas dijelom Srpskog naroda, ali naravno da bih igrao za CG jer sam rodjen tu. Isto tako ne vidim problemkad bilo ko od nasih izabere jednu ilo drugu reprezentaciju, a za Srbiju ne navijam nista manje nego za CG dje god i sta hod igra, a ti nastavi da mrzis i da gledas kroz Mila!

kondor

pre 6 godina

Treba dobro da razmisli, pre nego što odluči.Imamo primer Bojana Krkića, koji zbog nekih 15-ak minuta nikada neće moći da igra za Srbiju, a sad bi sve dao da može.I Matić je isto imao tih problema, pa je strpljivo čekao, i sada je glavni igrač.

мики

pre 6 godina

@Lacio
Теби сине стварно није добро. дај погледај неку утакмицу репрезентације па нећеш морати да измишљаш. ако си већ видео неку, онда само тролујеш, а то није лепо.

Bosko

pre 6 godina

Za sva vas koji napadate Muslina, nema on veze sa pozivanjem Sergeja. Sergejev menadžer, Mateja Kežman je već godinama u sukobu sa čelnim ljudima FSS, a pogotovo sa jednim dedom koji je sada vladar iz senke, vedri i oblači našim fudbalom preko 20 godina. Toliko o opštem interesu i onome šta je dobro za reprezentaciju. Bitno im je svima da su im džepovi puni i to je to.

coYote

pre 6 godina

Ovo je jaka poruka..uzmite naše menadžere i nece biti problema..kao na primer Bambi..evo ga opet u reprezentaciji..jer posle treba i da ide iz partizana:))Smešno...inace grobar saaammm...

hmm....

pre 6 godina

Pa, on i jeste crnogorac.
(stefan sezzzzz, 03. septembar 2017 16:17)

Da ti otkrijem jednu tajnu, crnogorci postoje kao narod u geografskom smislu ,kao hercegovci recimo . ..ali to su sve Srbi. Nadji bar jednu stvar gde smo mi razliciti. Imamo istu crkvu, iste slave slavimo, iste obicaje imamo koji se prenose vekovima, sad ako njihovo pismo ima dva slova vise ili imaju nepriznatu crkvu ili im je latinica zvanicno pismo to nista ne menja. Kako god , zvanicno trecina CG su Srbi.

boki

pre 6 godina

On je vrhunski igrac i kad tad ce biti standardni reprezentativac.

Drugo su Volkov, F. Stojkovic, Drincoc i ostali CG reprezentativci koji bi u Srbiji skupili 5,6 utakmica.

Sumnjam da ce da izabere CG zbog Muslina koji ce da bude selektor jos god, dve dana...

dp3

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!

Oliver

pre 6 godina

@(davajdavaj,
Evo da ti objasnim zasto ti nisi SMS.Ti si drzavljanin Crne Gore,a etnicki si Srbin,koji su manjina u CG,te je logicno da igras za Crnu Goru,jer imas njihovo drzavljanstvo.S druge strane,SMS ne zivi ni u Cg ni u Srbiji,nego u Rimu,u Italiji te on treba da bira reprezentaciju po etnickom kriterijumu,a ne po drzavljanstvu.Ako se oseca Srbinom,treba da igra za Srbiju,a ako se oseca Crnogorcem,treba da igra za CG.Valjda zna sta je.

hmm....

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...
(Zigi, 03. septembar 2017 16:15)

hahahahaaa....nema svrhe da pises vise , realno .... sta bi bilo da si uzeo Indiju ili Pakistan za primer...e moji milogorci...

VIT

pre 6 godina

Sergej, promeni menadžera i pridji menadžeru koji je u dilu sa FSS, odmah sledi poziv. U suprotnom, srećno u selekciji CG. Muslin je u celoj priči samo epizoda. A poziv Tošiću je samo slika stanja. Pošteni gradjani i navijači, ovo nam je dala demokratija. Glupo je nervirati se.

PeteSampras

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

Ako te ne zove žena da vidi kad ćeš kući ti odeš sa drugom? Ako ima ljubavi, nema dileme.

nista o nicemu

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...
(my way, 03. septembar 2017 16:31)

Postoji. 3-5-2

Styx river

pre 6 godina

Sta je cilj ove reprezentacije?
Plasirati se na SP.
Da li bi se lakse plasirali sa SMS u timu?
Verovatno da.
Da li je SMS bolji fudbaler od vecine igraca veznog reda Srbije?
Da.
Da li trener jedne reprezentacije treba da ucini sve da bi se njegova ekipa sto lakse kvalifikovala na SP?
Da.
Muslin da je pravi selektor sa integritetom on ne bi slusao savez vec bi postupao po svom nahodjenju. Kako mogu da mu zabrane da poziva igraca? Sta otpustice ga, a prvi je u grupi?

Rambo

pre 6 godina

Pošto ima raznih komentara interesuje me da li biste vi igrali za stranu reprezentaciju zbog toga što vas selektor ne zove?

Ne bih + , Bih -

mare

pre 6 godina

ako je bas bimba bomba uzece ga Italijani dace drzavljanstvo i cao..ne bi bio ni prvi ni zadnji stranac..dize malo cenu uostalom ako misli da ce biti bolje putuj...isti ti djavo ne igrao ili igrao za Cg domet uvek 3 mesto u grupi..a nece Muslin biti vecno sef..

Zigi

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...

brivman

pre 6 godina

Mateja Kezmane, po komentarima vidis koliko je ljudima stalo da Sergej igra za Srbiju. Sta god da je problem, sigurno je vezan za neciju sujetu. Da li je sujeta ljudi u savezu, da li je tvoja, da li je obostrana, nebitno je. Budi popustljiviji od svih njih, probaj da hladne glave, objektivno pridjes problemu i uz kompromis omogucis da ovakav talenat doprinese nasoj reprezentaciji, a u isto vreme obogati i svoju karijeru i zivot. I sam znas da je osecaj igranja za reprezentaciju neponovljiv i neobjasnjiv.

bandiera rossa

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.

Skeptik

pre 6 godina

sta kao ne treba da pljujemo muslina zato stao smo prvi na tabeli,ali u kakvoj grupi,dajte ljudi,ovde je sa sms u pitanju nesto drugo citajte izmedju redova...
a usput igramo krajnje nizerazredno!!!!
austrija vels i dve irske pa koga vi zezate?????i ubedljivo najbolji igrac koga imamo je sms...lepo je neko u komentarima uporedio ronalda i portugal....i boli me uvo za minuse

Crnogorci ne lazite

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic je po poreklu KRAJISKI SRBIN ,nikakve veze s CG nema, isto kao sto je Nemanja Majdov iz Republike Srpske

Faruk Hadžibegić

pre 6 godina

Kako je samo bezobrazan taj Muslin. Usudio se bez SMS-a dovesti nas u priliku da odemo na SP. Odmah ga mijenjati, jer SMS je život, sve drugo su sitnice...

agassi

pre 6 godina

Prvo nije ni prvi ni poslednji koga selektori ne pozivaju . Drugo selektor ima rezultat i bez njega . Treće ako hoće neka igra za CG , to je njegov stav i treba poštovati .
Na Muslinovom mestu ne bih popustio tek sad . Pa ne bi mi ulica sastavljala tim pa makar mi zadnja utakmica kao treneru bila .
Prvi smo u grupi , pa pošto nema razloga iz rezultata ajde Slavoljuba da pljujemo zbog SMS . Isti nick-ovi ga pljuju od kada je preuzeo . Što ovaj , zovi onog , nemoj 352 , on je lud , gde si našao ovog ...
Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo .
I Micov bi lego ko budali pesnica sada ali se Sale Nacionale ne razapinje , usput tako i treba , ali za čika Slavka se nema razumevanje iako je prvi u grupi .
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane .

Jokanovic

pre 6 godina

Idi u Crnu Goru, ali pod uslovom da povedes sve Crnogorce iz Beograda sa sobom.
(SaLe NBG, 03. septembar 2017 15:55)

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??

Ivan

pre 6 godina

Mislim da Sergej vec ima drzavljanstva Srbije i Spanije, trece ne moze, osim ako se ne odrekne nekog. E sad... Sto se tice Srbije, ne znam kako Muslina nije sramota sto je doveo do ovoga, cak i do same pomisli da potrazi drugi dres. Sa te strane, podrzavam SMS-a gde god da ode. Muslin je covek koji misli samo o sebi, i govori da se nada da ce SMS napredovati, pa da ce ga u buducnosti mozda i pozvati. Ne razmislja o tome kakvi su planovi igraca, nece ni on da ceka do 25 da zaigra za svoju zemlju. Tim vise sto ne niko ne zna kuda vise da napreduje kad je bolji od 90% onih koji redovno dobijaju pozive za reprezentaciju. Dakle, Muslin treba da prestane da bude tvrdoglav i da uputi decku poziv i veliko izvinjenje.

bobo mk

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Što se tiče SMS, možda zvezdaš Muslin ovaj put nije u pravu, ali to nije razlog da ne vidiš stanje na tabeli u grupi gde je Muslinova Srbija ubedljivo prva, i zbog takvog stanja na tabeli moramo da verujemo zvezdinom Muslinu, jer tabela uvek tačno kaže dali je stanje dobro ili je loše.

milan

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sto porede uspeh sa brojem stanovnika? Zasto onda kina i indija koji zajedno imaju 3 milijarde nisu u vrhu uprkos ulaganjima? ne mogu ni da dodju do SP! Kakve veze ima Cg? pa pogledaj island, ljudi su velicine Novog Sada pa dodjose u 8 najboljih? jel sad treba da kazem cg je katastrofa gle islanda. ajde molim te

milogorska istorija pocinje s Milo ,ne sa Zetom

pre 6 godina

@hmmm bilo bi i vise od trecine Crnogoraca Srba da ih ne diskrimiiraju , novokomponovana nacija, inace isto manjina u toj drzavi ali koja drzi sve ,svojata sve , izmislja sve novo kao pr. pismo , pa ih onda otkriju kako ne da izmisljaju nego kradu kao recimo skolski program od Hrvata, recimo ko ovaj koji se potpisuje kao guliver ,do prekjuce nije ni cuo za SMS, a sada na ovu vest odmah nasao neke spise iz 1450. g kako bili neki Milinkovici i Savici kod brda,ali zaboravio decko da je tada tto bila ZETA i da su jos uvek tada oni bili Srbi

mijat

pre 6 godina

Muslin je iskompleksiran tip. Decko je najbolji igrac u timu koji je daleko jaci od nase reprezentacije. Mora da ima nesto licno. Njegova objasnjenja u vezi SMS su nebulozna.

Negativni

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Potpuno si u pravu. To što je Zvezda uradila, igrajući sa sve samim strancima, nije ni izbliza uspešno za čuveno finale Kupa Šampiona koje je Partizan igrao protiv Fljamurtarija. Ta dva tima su tada bila toliko jaka, da je UEFA odlučila da moraju obavezno da se igraju dve utakmice, kako bi fudbalski svet mogao da se divi do tada nevidjenom fudbalu. I umesto na Vembliju, igralo se u Beogradu i Vljori. Fljamurtari beše strahovito jak, posle tog finala prodali su Milanu Gulita, Rajkarda i Van Bastena a Zvezdi Piksija, Savićevića i Pančeva, sve igrače iz svog podmladka.
A za Partizan su igrali najbolji srpski igrači svih vremena, Maradonović, Kareković i Robertobadjović koji je došao iz Podgoričke Budućnosti te zime.
Posle zastrašujućeg fudbala i kiše koja je bila na strani Fljamurtarija, Partizan je slavio pogodkom Maradonovića u do tada nevidjenom ambijentu stadiona JNA pred dvijesto tisuća nijemih promatrača...
Ali, tu istoriju današnja mladež ne zna...

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.

Srbenda

pre 6 godina

Milos

Uh, pameti.Srbija prva.Ima sansi za odlazak na SP i ti bi mu dao otkaz zbog igraca.Bilo nam sjajno unazad deset godina zar ne.Da je Tole tu verovatno bi bilo bolje

Stara kuka

pre 6 godina

Sergej pa nije Muslin Srbija.On ce jos jedno vreme biti tu,a posle toga dize sidro ili ce dobiti sut kartu.Nemoj zbog jednog coveka da zeznes sve nas.

ns boy

pre 6 godina

ne razumem sto osudjivati sergeja ako ode kod njih.treba ovde da gleda u pasulj kad ce smeniti muslina da bi zaigrao,da najbolje godine provodi van reprezentacije i debituje sa 25-26 godina.pustite prazne price o patriotizmu,treba da gleda i svoju karijeru.ne moze ovakav igrac da se ne uklapa u sistem igre,vec se igra pravi oko ovakvog igraca,mi imamo jos matica i tadica na tom nivou,mogu se uklopiti savrseno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo.
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane.
(agassi, 03. septembar 2017 16:05)

Cutali su jer je Tole njihov.

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 
Stvarno mislis da se Muslin pita za ovo?!

lazio fan

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica. Lacio igra sa trojicom u sredini i Sergej je u ta 3 igraca u sredini sa dosta defanzivnih zadataka ali je dosta i kreativan pa se to i odrazava na ekipu. Tadic igra ili blizu napadaca levo ili AMC-a u klubu a kod nas igra pored napadaca.

To sto je Sergej odigrao u Lazio proslu utakmicu blize napadacu to nije njegova pozicija vec Lazio je prodao Keitu i nije imao krilnog napadaca, sada su doveli Nanija pa ce opet Sergej na MC (centralni vezni) poziciju.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.

Gluposti i predrasude

pre 6 godina

Neće on nigde. On je Krajšnik, a u Krajini žive najveći Srbi, najponosniji predstavnici svog naroda.
(Zlatko, 3. septembar 2017 16:35)

Kao npr. Nemac Marko Marin.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Naravno, bilo ko neka ogra u skladu sa svojim planovima i afinitetima, a i ovaj dupli prezimenjak.
Sinoc se videlo nesto drugo, i to ne pod reflektorima, vec kao u podne: Ljajic nema kapaciteta za reprezentaciju. Ne ume, ili nece (?), tek nijedno tacno dodavanje, amatersko setanje po terenu.., osim ako nije umislio sebe u nekoj klasi i nekoj zasluzi!

guliver

pre 6 godina

@nista o nicemu - Srbija ga nije zvala. Sa Crnom Gorom ima veze po poreklu. Ne vidim ništa sporno. Ako nama u vaterpolu i odbojci igraju Crnogorci (kako god se izjašnjavali), zašto ne bi momci odavde igrali za CG kad već ne dobijaju priliku u zemlji rođenja i odrastanja? Jedini izuzetak, da ja znam, je nekoliko naših rukometašica i košarkašica Milka Bjelica (za razliku od brata koji bi igrao za Srbiju, ali nije nikad pozvan).

Ментор Момо

pre 6 godina

Не разумијем због чега опет гурате причу о Звезди и Партизану.Ако је проблем Муслин ,онда је он.Ако је ФСС,онда ФСС.Србин треба да игра за Србију,и тачка.

analiticar_amater

pre 6 godina

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??
 (Jokanovic, 3. septembar 2017 16:01)
Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.

Petar

pre 6 godina

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm...., 3. septembar 2017 16:32

Nije bas tako...

Pored svih kritika koje svi (opravdano) imaju na racun FIFA-e, mora im se priznati da su ovo bar lepo regulisali, posto nisu moguce situacije kao u kosarci npr, gde igraci igraju za zemlje za koje prethodno u zivotu nisu culi.

Igrac ne moze da igra za bilo koju drzavu koja mu da drzavljanstvo, vec mora da ima ili "predacke" veze sa drzavom (tako gomila Engleza koji nisu dovoljno dobri za Englesku igra za Irsku - imaju babe/dede/prababe itd odatle) ili da u drzavi zivi odredjeni niz godina (cini mi se 5).

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.

Ментор Момо

pre 6 godina

Гуливер.
У нашој репрезентацији играју Срби из Ц.Горе а не милогорци.Разлика је огромна.

Marko83

pre 6 godina

Nista cudno i treba da ode,sto da ima posla sa mutnim radnjama,pa setimo se samo bezobrazluka sa slucajem Ramba Petkovica,tad pred sp 2006 u nemackoj Ilija Petkovic nece da ga zove i na sve to pozove sopstvenog sina da debituje,znaci strasno

my way

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..
(hmm...., 03. septembar 2017 16:38)

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.

davajdavaj

pre 6 godina

Zidan i Alegri ga traze, odnosno Real i Juve, i u njihovu igru bi se uklopio, ali kod nas neee, mi vec igramo jedan veoma dobar fudbal, pa je juče stradala jedna strašna Moldavija... Pih, tacno cemo otici na SP kao 2006, pa ce nas jedna Francuska ili Njemacka prosuti 6:0... Umislili da umijemo da igramo, a najtezi nam je protivnik Vels, sramno

hmm....

pre 6 godina

Sergej je rodjen u Spaniji, otac mu je rodjen u BIH. Ima on jos opcija...
(che, 03. septembar 2017 16:10)

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.

Stepa

pre 6 godina

Razlog je ocigledan i ponavlja se po koji zna put.
On i njegov menadzer nece da plate reket FSS-u i pojedincima koji upravljaju FSS-om iz senke.
I sa pravom i ne trba da plate a ova drzava kad nije sposobna da se izbori sa "polukriminalnim" FSS ce i dalje dozivljavati da gubimo vazne utakmice na Mundijalu, da raznorazni igraci sabotiraju nacionalni tim kao sto su minirali Antica u Juznoj Africi jer neko je u FSS-u dobro naplatio penale Vidica i ispadanje u prvoj rundi.
I tako u bezbroj drugih situacija, kvalifikacija na evropskim i svetskim prvenstvima. Racunica je jasna bolje njima sigurnih par miliona u dzepu nego plasman u sledecu rundu.
Mi se plasirmao na veliko takmicenje ili u sledecu rundu na EP ili svetskom samo kada nema dobre ponude na crnom trzistu, pa se nasim "gospodarim fudbala" ne isplati da trguju.

Shone

pre 6 godina

Pa kad nema klub, evo recimo bambi nasao klub i odmah je tu. Da ne pricamo o gudeljima milivojevicima i drugim zvezdama evropskog fudbala
(Kokeza, 3. septembar 2017 14:57)
Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac. I on je isto kod Muslina u drugom planu pa ga zaista ne treba koristiti kao negativan primer, i stavljati u isti kos sa onima koji mozda zauzimaju mesto Sergeju u startnih 11. A Muslin svakako ima pravo da stavi igraca kojeg zeli u starnih 11, jer on ce da ima koristi ako se kvalifiujemo ili da leti ako se ne kvalifikujemo. Niko drugi osim njega.

Razumem da neki ljudi nemaju 2 grama pameti, i da cak i reprezentaciju koriste za neko pseudo klupsko prepucavanje pa je u toj borbi svako sredstvo ocigledno dozvoljeno. Kazem pseudo jer to cak i nisu navijaci, nije ih stadion video 5 puta u zivotu i to obicno kad je neki dzabe ulaz i slicno. A klubovi od takvih nisu imali ni 1000 dinara koristi od kupljenih karata ili dresova. Da budu korisni, ni za klubove ni za reprezentaciju, ne znaju ali zato sve znaju na internetu. Bambi je kriv za sve!

dr nick riviera

pre 6 godina

predstavljati zemlju znači i istrpeti nepravdu prema sebi za opšte dobro.
srbi idu iz krajnosti u krajnost i u suštini ne vole sport. vole samo pobede...

Oliver

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ja bih rekao ne prodaj veru za veceru!
Isti taj Kezman je posle raspada imao opciju da ihra i za Srbiju i Crnu Goru ali je hteo samo za Srbiju iako poziv nije ni dosao,neka tako savetuje i svog igraca. Nije tacno da se Sergej ne zove zbog njega jer on je i Vanji menadzer pa ga svi zovu samo sto on pravi probleme. Ako ce zbog jednog poluciklusa kvalifikacija u kome je i nastupao za mlade da izabere crnu goru mi tu krivi nismo nista pa ni Muslin koji bi mu verovatno kao Ljajicu pruzio sansu.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zamislite da selektor Portugala kaže "Ne zovem Ronalda zato što mi se ne uklapa u koncepciju" , znači svi smo mi veverice i ne vidimo da je u pitanju reket, dok se Andjus sprovodi uz TV snimke i kameru u FSS-u nemaju tih problema ...

hmm....

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..

davajdavaj

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?
(Oliver, 03. septembar 2017 16:14)

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.

x

pre 6 godina

Ako je pravi Srbin neće otići da igra za Crnu Goru. Na stranu to što ga kriminalni FSS ne zove. A šta kad se promeni situacija? Pa ni Matic ni Tadić nisu igrali neko vreme, pa sad igraju. Ako ode da igra za njih, nema više nazad.

adidas

pre 6 godina

Citam komentare i krstim se. Ljudi bi prihvatili igranje za reprezentaciju Crne Gore samo zato sto ih neko iz FSS ne zove. Dakle, zarad teranja inata nekom Muslinu i Kokezi on ce igrati za zemlju koja nije njegova. Kakvi ste vi idoli.

Mikii

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.
(Ni minus ni plus, 03. septembar 2017 14:59)

A mnogo mu je stalo da igra za nekoga naseg nivoa, je l'?

ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000

remizinho

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.

Jedan od 6 miliona selektora

pre 6 godina

Nas najkreativniji vezni igrac ne uklapa se u Muslinovu genijalnu viziju gde u veznom redu ima dva beka i dva zadnja vezna...Ovaj njegov nakaradni 3-4-3 razbice se u paramparcad cim naletimo na iole kvalitetniju reprezentaciju, mozda vec i u Dablinu protiv prosecnih Iraca. Umesto da igra 4-3-3, sa Maticem i Milivojevicem ili Gudeljom iza Sergeja, koji bi na svojoj prirodnoj poziciji dosao do punog izrazaja. Muslina vade rezultati koji su daleko bolji od igre i sve izgledakao deja vu 2006 i 2010, a ako odemo na SP isto tako cemo i da prodjemo sa ovom formacijom.

dalje

pre 6 godina

i ne treba nam takav koji će da menja zastavu za koju igra. ne igra se za reprezentacija samo za pare i karijeru. a da je trebao muslin da ga pozove, trebao je.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!!
(Milos, 03. septembar 2017 15:04)

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.

verujem u čuda

pre 6 godina

Ukoliko se ovo desi ceo savez da podnese ostavke i vise me nikada stadion nece videti kada igra reprezentacija od sramote. I oterati Muslina odmah ako se to dogodi.

marrssa

pre 6 godina

Ja da sam na njegovom mestu odmah bi otisao jer se gospoda iz FSS nike udostojila da ga stavi makar kao rezervu.Stavljaju se neki igraci koji odavno me zasluzuju dres i grb...tipa Kolarov, Ivanovic....

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 14:53) # Link komentara

Ista ta reprezentacija koja ga odbija konstatno?

nista o nicemu

pre 6 godina

Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju.
(Vetar u ledja.., 03. septembar 2017 15:32)

Neistina. Odbio je da igra poziciju uz Matica gde bi igrao iskljucivo odbranu kao sto to radi Gudelj.

97

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 14:53)

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?

Slavina

pre 6 godina

Pametna odluka... Ajde da je prosjecan igrac, ali ko prati kako igra momak zna da je masina u pitanju i sta on treba da ceka da se smiluje ovaj sto zove igrace po dilu, procentu, a ne po talentu ??? Da, da...

нешто

pre 6 godina

Дечко је млад и вероватно ће имати добру каријеру и зато му треба пружити прилику. Ако наш селектор мисли да се не уклапа у његов систем, то опет не значи да не треба да му покаже да ће на њега рачунати у будућности. Не мора да га стави у стартну поставу, може и на клупи да седи, а ако већ има добру сезону у клубу, а не уклапа се у систем, свакако може да добије шансу тако што ће ући у игру у последњих 10-ак минута на утакмицама као што је ова против Молдавије била. Ма и да не уђе у игру, позив да буде део репрезентације значи младим играчима.
И овде не мислим да само према њему треба тако да буде. Ако имамо младих играча на које би ваљало рачунати у будућности, могао би за свако окупљање бар једног да позове. То њима сигурно много значи, а не може нико да ме убеди да од 20-25 играча који буду на списку нема места за бар једног младог који можда неће ући у игру сада, али ће бити спреман кад за то дође време.

nista o nicemu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu

Lacio,Lacio

pre 6 godina

I ja sam siguran da bi ovaj Muslinov sistem 3-4-3 malo jaci tim rasturio na komade.Igramo sa 7 defanzivaca,kvalifikacije izvlaci genijalnost Tadica i Mitrovic.Grupa je ubedljivo najlaksa,mi smo trebali vec biti u Rusiji.Sergej i Ljajic treba da nose nas vezni red,a ne lik koji igra u Kini.Juce je ta "strasna"Irska rasturena u Gruziji,a mi cemo igrati bunker i cekati bod.Videcete.

milan

pre 6 godina

Iskreno mislim da se to neće desiti. Jer za cg igraju samo naši drugorazredni igrači koji nikada ne bi ni zaigrali za srbiju. Ako zaista tako odluči onda samo pokazuje kakav je čovek. Takav nam i ne treba. Pa nije igranje za drugu zemlju kao kad pređeš u neki klub. Za to se igra i iz ljubavi prema zemlji gde si rođen. Koja ti je omogućila da se kroz reprezentativne selekcije afirmises. Nike ni čudo kad vidiš ko mu je menadžer. I on je opredelio da bude srbin jer je tada to tako trebalo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajmo Serđo potpisuj za Crnu Goru, šta ćeš nama kad imamo Gudelja.
(googmagoog, 03. septembar 2017 14:54)

Gudelj i SMS ne igraju istu poziciju. Morao bi Tadic da sedne na klupu.

adriano_galliani

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.

jabadabadu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.

Strpljenje je vrlina koji srbi ne poznaju

pre 6 godina

Klasicnan potez iz ocaja da se pogura njegovo odazivanje u A selekciju. Kakk se ne slazu neke struje u savezu ovo ne neki vid ucene. A s druge strane ako je i pomoslio da igra za drugu rep.neka ga, neka mu sa srecom!

dex

pre 6 godina

Ako se Crna Gora plasra na SP, sigurno ce igrati za njih, mada i ovako je prilicno realno., Kako mi lako prepustamo ovakve igrace. Bahatost na nivou. A imamo li zamenu za Matica? Nemamo naravno, a Sergej to moze da odigra.
Verovatno cemo otici na SP, ali cemo izgubiti fantasticnog igraca za buducnost.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako ode, celokupno rukovodstvo FSS-a oterati u Hag i tražiti maksimalnu kaznu koju će ležati negde u Turskoj ili Saudijskoj Arabiji.

Pa dokle bre, aman. Dokle da gubimo igrače, sportiste, naučnike u ovoj zemlji samo zato što neko nema uši i oči. Ne bih da lupam, ali ja sam za ove Bora Stanković lično i personalno.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?
(MMS, 03. septembar 2017 15:39)


nista, smislice neki novi skandal za naivnu raju...

fabricio

pre 6 godina

A kakav to naš selektor ima autoritet ako njemu ljudi iz FSS odredjuju koga će da zove,a koga ne? Odriču se čoveka koji vredi 50.000.000 i koji će za godinu dana najkasnije igrati u top 10 klubova Evrope jer njegov menadzer nije u dnwbrim odnosima sa Savezom!? E, zemljo Srbijo..

djuro123

pre 6 godina

Ne uklapa mu se u sistem jedan od nasih najvecih talenata ikada koji ce postati najskuplji nas igrac u istoriji. Pa Milinkovic-Savic bi imao mjesta na sirem spisku Francuske reprezantacije sa onakvim veznim redom, a da nema u nasem timu.

kumska ul.

pre 6 godina

opa bravo, crna gora postaje evropski katar.
jos samo naftu da pronadju.
ako ne moze za nas logicno je da covek potrazi neki drugi angazman. karijera fudbalera traje 10ak godina, ne vredi uludo trositi vreme kad si u naponu snage.
ako se trenutno ne uklapa, sigurno je mogao biti na klupi i polako se privikavati na reprezentaciju. ovo mi vise lici da su neki drugi razlozi u pitanju.

gudura,o,tablu

pre 6 godina

Nemoj se inatiti celoj zemlji zbog samovolje jednog čoveka. Misli na sutra,nadaj se boljem,glavu dole i čekaj. To je jedino što imamo. Ako pre svog detinjstva,ortaka,komšija,porodice,ono malo poštenih ljudi biraš inat i karijeru onda i ne treba da igraš za Srbiju.

MMS

pre 6 godina

Ne znam ko je s kim u svađi ali želo bih Sergeju da poručim da ne dozvoli da se to obije njemu o glavu. Tvoje mesto je u Srbiji, nije sve sad i ovde.

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?

Čiča Miloje

pre 6 godina

Da li Muslin radi uinat svima? Ako se Sergej opredeli za CG, može Muslin da prati njegov razvoj samo na televiziji...A srpska reprezentacija? Baš me briga za budućnost...jel? Meni tako izgleda!

nista o nicemu

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.

Menadzer

pre 6 godina

napisao sam ja nedto juce u komentaru utakmice ,sad cu da vam prenesem jos jednu informaciju . ako Muslin ne pozove Savica za naredni kvalifikacioni ciklus definitivno ce prihvatiti poziv selektora Crne Gore , dakle Muslin ima jos jednu priliku da reaaguje

Mr

pre 6 godina

Bez obzira sto jos uvek nije pozvan, ne bi ovo smeo sergej da uradi, da zaigra za cg samo zbog jednog coveka, muslina. Neka saceka jos malo, ukoliko ne bude pozivan i dalje onda neka prihvati poziv cg.

Bane

pre 6 godina

Realno, zapeli smo svi za njega kao da ima tehniku poput Pirla, dribling kao Ronaldo, itd.. Dok god nam dobro ide, nema potrebe da se menja. Sta, da ne bi mozda umesto Tadica igrao, umesto Matica? Jedino mi ne ide u glavu kako Gudelj igra ali dobro, dok god pobedjujemo, dobro je.

dirigent

pre 6 godina

Jel moguce da ima onih koji prozivaju momka ako ode da igra za Crnu Goru... Sta nije u redu sa vama ? Ovakav igrac, cus igrac, igracina da ne dobije poziv 'ne uklapa se u sistem', to izjavljuje isti trener koji je izjavio da nema teorije da pozove igraca u reprezentaciju koji ne igra, a onda se desi 'Bambi' koji nije igrao zadnjih godinu dana i jos veca 'slucajnost' poziv za reprezentaciju dobio sat vremena posto je potpisao sa Partizanom... Kakva su to mutna posla ? A za ovog momka nema mjesta ? Ako odluci da igra za CG nema mu se sto zamjerit, daleko od toga, vec mu pozeljet sve najbolje...

Goksi

pre 6 godina

Sergej, ako citas ikako ovo gledaj da izbegnes ovu odluku jer nece Muslin doveka biti selektor, a sebi ces zatvoriti vrata voljene reprezentacije Srbije zbog propisa. Sportski pozdrav

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@Bane
Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju. Ne postoji razumno objasnjenje za cinjenicu da za Sergeja nema mesta u 18, objektivno ne postoji.... Setite se samo kada je Tadic rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Curcic selektor i to zbog toga sto je tadasnji selektor kada je napravio spisak (bez Tadica) rekao da je to najbolje sto Srbija ima...Tada je javnost bila podeljena....Ne vidim da neko sada pljuje Tadica zbog toga... Naprotiv...

Miraš

pre 6 godina

Odosmo mi sa SMS na Svjetsko prvenstvo! Veliki igrac je izabrao pravu zemlju! Nasi igraci mozda nijesu poznati ali igraju srcem i ginu za grb i drzavu!

analiticar_amater

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.
(adriano_galliani, 3. septembar 2017 15:06)

Raspad Jugoslavije zapoceo na toj utakmici? Tri Srbina u timu 91? Dovoljno si rekao, sada bolje razmisli kako mozes da pomognes samom sebi dok ne bude kasno.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.

djuro123

pre 6 godina

Ne uklapa mu se u sistem jedan od nasih najvecih talenata ikada koji ce postati najskuplji nas igrac u istoriji. Pa Milinkovic-Savic bi imao mjesta na sirem spisku Francuske reprezantacije sa onakvim veznim redom, a da nema u nasem timu.

97

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 14:53)

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?

Čiča Miloje

pre 6 godina

Da li Muslin radi uinat svima? Ako se Sergej opredeli za CG, može Muslin da prati njegov razvoj samo na televiziji...A srpska reprezentacija? Baš me briga za budućnost...jel? Meni tako izgleda!

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!!
(Milos, 03. septembar 2017 15:04)

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.

remizinho

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.

Menadzer

pre 6 godina

napisao sam ja nedto juce u komentaru utakmice ,sad cu da vam prenesem jos jednu informaciju . ako Muslin ne pozove Savica za naredni kvalifikacioni ciklus definitivno ce prihvatiti poziv selektora Crne Gore , dakle Muslin ima jos jednu priliku da reaaguje

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.

dirigent

pre 6 godina

Jel moguce da ima onih koji prozivaju momka ako ode da igra za Crnu Goru... Sta nije u redu sa vama ? Ovakav igrac, cus igrac, igracina da ne dobije poziv 'ne uklapa se u sistem', to izjavljuje isti trener koji je izjavio da nema teorije da pozove igraca u reprezentaciju koji ne igra, a onda se desi 'Bambi' koji nije igrao zadnjih godinu dana i jos veca 'slucajnost' poziv za reprezentaciju dobio sat vremena posto je potpisao sa Partizanom... Kakva su to mutna posla ? A za ovog momka nema mjesta ? Ako odluci da igra za CG nema mu se sto zamjerit, daleko od toga, vec mu pozeljet sve najbolje...

fabricio

pre 6 godina

A kakav to naš selektor ima autoritet ako njemu ljudi iz FSS odredjuju koga će da zove,a koga ne? Odriču se čoveka koji vredi 50.000.000 i koji će za godinu dana najkasnije igrati u top 10 klubova Evrope jer njegov menadzer nije u dnwbrim odnosima sa Savezom!? E, zemljo Srbijo..

dex

pre 6 godina

Ako se Crna Gora plasra na SP, sigurno ce igrati za njih, mada i ovako je prilicno realno., Kako mi lako prepustamo ovakve igrace. Bahatost na nivou. A imamo li zamenu za Matica? Nemamo naravno, a Sergej to moze da odigra.
Verovatno cemo otici na SP, ali cemo izgubiti fantasticnog igraca za buducnost.

Lacio,Lacio

pre 6 godina

I ja sam siguran da bi ovaj Muslinov sistem 3-4-3 malo jaci tim rasturio na komade.Igramo sa 7 defanzivaca,kvalifikacije izvlaci genijalnost Tadica i Mitrovic.Grupa je ubedljivo najlaksa,mi smo trebali vec biti u Rusiji.Sergej i Ljajic treba da nose nas vezni red,a ne lik koji igra u Kini.Juce je ta "strasna"Irska rasturena u Gruziji,a mi cemo igrati bunker i cekati bod.Videcete.

jabadabadu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako ode, celokupno rukovodstvo FSS-a oterati u Hag i tražiti maksimalnu kaznu koju će ležati negde u Turskoj ili Saudijskoj Arabiji.

Pa dokle bre, aman. Dokle da gubimo igrače, sportiste, naučnike u ovoj zemlji samo zato što neko nema uši i oči. Ne bih da lupam, ali ja sam za ove Bora Stanković lično i personalno.

Jedan od 6 miliona selektora

pre 6 godina

Nas najkreativniji vezni igrac ne uklapa se u Muslinovu genijalnu viziju gde u veznom redu ima dva beka i dva zadnja vezna...Ovaj njegov nakaradni 3-4-3 razbice se u paramparcad cim naletimo na iole kvalitetniju reprezentaciju, mozda vec i u Dablinu protiv prosecnih Iraca. Umesto da igra 4-3-3, sa Maticem i Milivojevicem ili Gudeljom iza Sergeja, koji bi na svojoj prirodnoj poziciji dosao do punog izrazaja. Muslina vade rezultati koji su daleko bolji od igre i sve izgledakao deja vu 2006 i 2010, a ako odemo na SP isto tako cemo i da prodjemo sa ovom formacijom.

Goksi

pre 6 godina

Sergej, ako citas ikako ovo gledaj da izbegnes ovu odluku jer nece Muslin doveka biti selektor, a sebi ces zatvoriti vrata voljene reprezentacije Srbije zbog propisa. Sportski pozdrav

adriano_galliani

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.

verujem u čuda

pre 6 godina

Ukoliko se ovo desi ceo savez da podnese ostavke i vise me nikada stadion nece videti kada igra reprezentacija od sramote. I oterati Muslina odmah ako se to dogodi.

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zamislite da selektor Portugala kaže "Ne zovem Ronalda zato što mi se ne uklapa u koncepciju" , znači svi smo mi veverice i ne vidimo da je u pitanju reket, dok se Andjus sprovodi uz TV snimke i kameru u FSS-u nemaju tih problema ...

analiticar_amater

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.
(adriano_galliani, 3. septembar 2017 15:06)

Raspad Jugoslavije zapoceo na toj utakmici? Tri Srbina u timu 91? Dovoljno si rekao, sada bolje razmisli kako mozes da pomognes samom sebi dok ne bude kasno.

veliki strumf

pre 6 godina

Ne moze jedan covek, koji je samo PRIVREMENO tu (Muslin) da unistava buducnost srpskog fudbala!!! Ako mu se najskuplji i jedan od najboljih srpskih igraca ne uklapa u koncepciju ili neka mu nadje mesto ili neka menja formaciju!!! Bas me briga sto je Stanisa Mandic otisao u CG, Kasalica isto (Filipa Stojkovica smo trebali da sacuvamo), ali ako ode Sergej Milinkovic-Savic, to ce ostaviti dalekosezne posledice po srpski fudbal jer decko treba da bude vodja reprezentacije kod nekog novog selektora u narednih 10 godina.

Gluposti i predrasude

pre 6 godina

Neće on nigde. On je Krajšnik, a u Krajini žive najveći Srbi, najponosniji predstavnici svog naroda.
(Zlatko, 3. septembar 2017 16:35)

Kao npr. Nemac Marko Marin.

нешто

pre 6 godina

Дечко је млад и вероватно ће имати добру каријеру и зато му треба пружити прилику. Ако наш селектор мисли да се не уклапа у његов систем, то опет не значи да не треба да му покаже да ће на њега рачунати у будућности. Не мора да га стави у стартну поставу, може и на клупи да седи, а ако већ има добру сезону у клубу, а не уклапа се у систем, свакако може да добије шансу тако што ће ући у игру у последњих 10-ак минута на утакмицама као што је ова против Молдавије била. Ма и да не уђе у игру, позив да буде део репрезентације значи младим играчима.
И овде не мислим да само према њему треба тако да буде. Ако имамо младих играча на које би ваљало рачунати у будућности, могао би за свако окупљање бар једног да позове. То њима сигурно много значи, а не може нико да ме убеди да од 20-25 играча који буду на списку нема места за бар једног младог који можда неће ући у игру сада, али ће бити спреман кад за то дође време.

strucnjak

pre 6 godina

Najbolji igrac U20 selekcije Srbije koja je ostvarila najveci uspeh u nasem reprezentativnom fudbalu, najbolji igrac Lacija, bice i najskuplji igrac Srbije, a Muslin ga javno ponizava ... Posle toliko ponizenja od strane selektora ne bi me cudilo da iz inata zaigra za albaniju! Nije ispravan naslov, treba da pise OTERALI SERGEJA U CG-u.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@Bane
Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju. Ne postoji razumno objasnjenje za cinjenicu da za Sergeja nema mesta u 18, objektivno ne postoji.... Setite se samo kada je Tadic rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Curcic selektor i to zbog toga sto je tadasnji selektor kada je napravio spisak (bez Tadica) rekao da je to najbolje sto Srbija ima...Tada je javnost bila podeljena....Ne vidim da neko sada pljuje Tadica zbog toga... Naprotiv...

bocko

pre 6 godina

Sredinom 90-ih jedan od najboljih igraca u Spaniji je bio M.Pantic,koga Santrac uporno nije zvao.Tek na pritisak javnosti u jednom prijateljskom mecu mu je pruzio sansu u drugom poluvremenu na mestu levog beka iako je Pantic bio centralni vezni.Sutra je Santrac mrtav hladan rekao da Pantic nije ispunio ocekivanja i vise ga nije zvao.

Bosko

pre 6 godina

Za sva vas koji napadate Muslina, nema on veze sa pozivanjem Sergeja. Sergejev menadžer, Mateja Kežman je već godinama u sukobu sa čelnim ljudima FSS, a pogotovo sa jednim dedom koji je sada vladar iz senke, vedri i oblači našim fudbalom preko 20 godina. Toliko o opštem interesu i onome šta je dobro za reprezentaciju. Bitno im je svima da su im džepovi puni i to je to.

Fanki Dzi

pre 6 godina

"fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.
(Darko PG, 03. septembar 2017 21:48)"

dragi Darko, stvar je jednostavna: Crnogorci su Srbi. Srbija je zemlja svih Srba, znaci i vas Crnogoraca. A drzava Crna Gora je Milova privatna igracka koju ocuvati moze iskljucivo sistematskim antisrpstvom. Zato se mi cudimo da bilo ko igra za reprezentaciju Crne Gore.

Deki

pre 6 godina

Znam licno bracu Sergeja i Vanju. Nije im bilo lako u detinjstvu kao sto to sad izgleda. Obojica divni momci veliki sportisti ali jos vece patriote. Nema na 1 odsto sanse da zaigraju u bilo kom dresu sem dresu Srbije. Sergej ce cekati sansu da zaigra u reprezentaciji makar tek kad Muslin ode.

Slavina

pre 6 godina

Pametna odluka... Ajde da je prosjecan igrac, ali ko prati kako igra momak zna da je masina u pitanju i sta on treba da ceka da se smiluje ovaj sto zove igrace po dilu, procentu, a ne po talentu ??? Da, da...

kumska ul.

pre 6 godina

opa bravo, crna gora postaje evropski katar.
jos samo naftu da pronadju.
ako ne moze za nas logicno je da covek potrazi neki drugi angazman. karijera fudbalera traje 10ak godina, ne vredi uludo trositi vreme kad si u naponu snage.
ako se trenutno ne uklapa, sigurno je mogao biti na klupi i polako se privikavati na reprezentaciju. ovo mi vise lici da su neki drugi razlozi u pitanju.

Realnost a ne gusle

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.
(Žnj, 3. septembar 2017 17:00)

A da ti malo prestaneš sa trolovanjem. Čovek je rođen u Ljejidi u Španiji gde mu je otac svojevremeno igrao kao fudbaler. Ostatak života po povratku porodice iz inostranstva, proveo je u Novom Sadu. Poreklo njegove porodice neće uticati na njegovu odluku za koga će igrati, već će to zavisi od odnosa saveza i selektora prema Sergeju.

Mad4Red

pre 6 godina

Svi koji prate fudbal malo bolje znaju da Kežman i Muslin ne govore već godinama i zato ga nema na spisku za A selekciju... Tuga tužna šta se dešava u našem fudbalu... Zamislite Nejmar ili Mesi ne igraju za Brazil / Argentinu zato što njihov agent ne priča sa selektorom!!! Bože oprosti...

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 14:53) # Link komentara

Ista ta reprezentacija koja ga odbija konstatno?

Rambo

pre 6 godina

Pošto ima raznih komentara interesuje me da li biste vi igrali za stranu reprezentaciju zbog toga što vas selektor ne zove?

Ne bih + , Bih -

gudura,o,tablu

pre 6 godina

Nemoj se inatiti celoj zemlji zbog samovolje jednog čoveka. Misli na sutra,nadaj se boljem,glavu dole i čekaj. To je jedino što imamo. Ako pre svog detinjstva,ortaka,komšija,porodice,ono malo poštenih ljudi biraš inat i karijeru onda i ne treba da igraš za Srbiju.

analiticar_amater

pre 6 godina

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.
 (davajdavaj, 3. septembar 2017 16:32)
Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.

Mare slo

pre 6 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem da neko opravdava Muslina u ovom slučaju, za reprezentaciju se zovu najbolji igrači a SMS to sigurno zaslužuje taj tip igrača se uklapa u svaku ekipu, zaslužuje to sigurno i Basta ( glupo ga je uopšte porediti sa Rukavinom) i još neki igrači da sad ne nabrajam, i umesto da se prošetamo kvalifikacijama mi se mucimo...Najgore od svega da ne igra samo zato sto je Kežman posvađan sa savezom..Srpska posla

jedanodmnogih

pre 6 godina

Velika je steta nekom drugom prepustiti ovakvog igraca! Mnogo smo kao Srbi izgubili pa trebamo li i ovakav biser prepustiti nekom drugom.Dok se Lacio odrice miliona evra zbog njega Muslinu se ne uklapa u koncepciju igre pa onda treba da ga se odreknemo i ako ce nekom drugom selektoru sigurno trebati!? Jos jedan u nizu sramotnih poteza fudbalskog saveza srbije!

MARKO

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.
(1€ satnica srpskog shljakera, 03. septembar 2017 15:13)

KAKO NIJE KRIV MUSLIN PA PO TOJ TVOJOJ LOGICI ONDA MU KOKEZA KROJI SPISAK, KAO TAKAV ŠTA ĆE NAM !!!

link gluposti

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.

hmm....

pre 6 godina

Pa, on i jeste crnogorac.
(stefan sezzzzz, 03. septembar 2017 16:17)

Da ti otkrijem jednu tajnu, crnogorci postoje kao narod u geografskom smislu ,kao hercegovci recimo . ..ali to su sve Srbi. Nadji bar jednu stvar gde smo mi razliciti. Imamo istu crkvu, iste slave slavimo, iste obicaje imamo koji se prenose vekovima, sad ako njihovo pismo ima dva slova vise ili imaju nepriznatu crkvu ili im je latinica zvanicno pismo to nista ne menja. Kako god , zvanicno trecina CG su Srbi.

Miraš

pre 6 godina

Odosmo mi sa SMS na Svjetsko prvenstvo! Veliki igrac je izabrao pravu zemlju! Nasi igraci mozda nijesu poznati ali igraju srcem i ginu za grb i drzavu!

Oliver

pre 6 godina

@Jokanovic
Ja u Berlinu nisam upoznao nijednog Crnogorca, a upoznao sam puno Srba,Hrvata,Bosnjaka,Madjara..Zasto? Pa mora da se radi,ehehe

srpska fudbalska logika

pre 6 godina

umesto da se oko ovog decka gradi reprezentacija, jer je realno uz matica najveca zvezda srpskog fudbala, on se ne uklapa u sistem?!

VIT

pre 6 godina

Sergej, promeni menadžera i pridji menadžeru koji je u dilu sa FSS, odmah sledi poziv. U suprotnom, srećno u selekciji CG. Muslin je u celoj priči samo epizoda. A poziv Tošiću je samo slika stanja. Pošteni gradjani i navijači, ovo nam je dala demokratija. Glupo je nervirati se.

Styx river

pre 6 godina

Sta je cilj ove reprezentacije?
Plasirati se na SP.
Da li bi se lakse plasirali sa SMS u timu?
Verovatno da.
Da li je SMS bolji fudbaler od vecine igraca veznog reda Srbije?
Da.
Da li trener jedne reprezentacije treba da ucini sve da bi se njegova ekipa sto lakse kvalifikovala na SP?
Da.
Muslin da je pravi selektor sa integritetom on ne bi slusao savez vec bi postupao po svom nahodjenju. Kako mogu da mu zabrane da poziva igraca? Sta otpustice ga, a prvi je u grupi?

sloga

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.(bandiera rossa, 03. septembar 2017 16:53)

Obe zemlje su priznate kao nezavisne na Berlinskom kongresu 1878-e godine.

SrbEUin

pre 6 godina

Već ste zaboravili kako se Tadić i Kostić nisu uklapali Ćuretu?
Srpska tehnologija proizvodnje igrača za dalju preprodaju:
Klinac odigra tri utakmice u klubu i potom pet u reprezentaciji, dok mu Falji Ramadani ne pronađe unosni angažman u Benfiki ili Apolonu. Za tu uslugu on čelnicima plaća proviziju na ruke. Zato su u reprezentaciji igrali ekstra igrači tipa Raća, Markec, Šaponja, Koja, Joja, Mitar, Šćepa, Drinča, Škule... koji nikada nigde nisu ništa odigrali po odlasku iz Toletove lige. Strategija je prosta, ali je do sada bila vrlo uspešna: Kroz Tole ligu, urede da mu se protivnici sklanjaju kao pred belim medvedom, pa ga proglase igračinom i provuku kroz reprezentaciju, min. tri meča zbog Premijer lige, (Brašanac!!!????) da bi ga preko menadžerskih mahera uvalili za nerealnu cifru. Zato ih selektori ubacuju u igru makar u 88. minutu, da bi upisali staž. Ako menađer ne želi da se učipi, nema ništa od poziva, pa naravno ni od rep staža, ni premijer lige.
Svi srećni i zadovoljni.
Samo reprezentacija propade.
To za njih ionako nije bitno.
Rezultat: 55 mesto, propuštena sva takmičenja, bez izgleda za boljitak.
Menadžeri i saradnici nafatirani.

glas razuma

pre 6 godina

Ako ostavimo po strani maliciozna objasnjenja, ovo je stvarno neshvatljivo of Muslina. Srbija je najtanja po pitanju kreativnih veznjaka jos od kada je Piksi prestao igrati. Pa Deki Stankovic kada je bio najbolji defanzivni veznjak Evrope je krpao tu poziciju. Najblizi toj ulozi je Dusan Tadic, koji je sjajan igrac I koji je igrac kvalifikacija Srbije do sada, bez premca. Limiti ove reprezentacije se vide kada Tadica "uhapse"- u napadu se tada nista ne desava sem slucajnih lopti. Gudelj, Tosic, Milivojevic I slicni dobri igraci jednostavno nemaju to u DNK. Stoga jako cudi ignorisanje SMS I donekle Andrije Zivkovica koga ipak tu I tamo pozove.

adidas

pre 6 godina

Citam komentare i krstim se. Ljudi bi prihvatili igranje za reprezentaciju Crne Gore samo zato sto ih neko iz FSS ne zove. Dakle, zarad teranja inata nekom Muslinu i Kokezi on ce igrati za zemlju koja nije njegova. Kakvi ste vi idoli.

my way

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...

analiticar_amater

pre 6 godina

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG
 (nk, 3. septembar 2017 18:26)
Nabrojao si Srbe iz Crne Gore a neki od njih su i rodjeni u Srbiji. Posto se u CG hapsi za isticanje srpske zastave, ljudima se oduzimaju srpska državljanstva, srpski jezik ste proglasili za neprijatelja države i ne date Srbima da rade u javnom sektoru, logično je sto masa njih prelazi u Srbiju da zivi i radi i sto dosta njih želi da igra za svoju pravu domovinu Srbiju.

Bane

pre 6 godina

Realno, zapeli smo svi za njega kao da ima tehniku poput Pirla, dribling kao Ronaldo, itd.. Dok god nam dobro ide, nema potrebe da se menja. Sta, da ne bi mozda umesto Tadica igrao, umesto Matica? Jedino mi ne ide u glavu kako Gudelj igra ali dobro, dok god pobedjujemo, dobro je.

hmm....

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...
(Zigi, 03. septembar 2017 16:15)

hahahahaaa....nema svrhe da pises vise , realno .... sta bi bilo da si uzeo Indiju ili Pakistan za primer...e moji milogorci...

Dragan

pre 6 godina

Moze sve biti,moze Muslin reci da se ne uklapa u sistem,moze biti i najbolji trener na svijetu ali da Sergej ne moze igrati na Gudeljevom mjestu to ne moze reci niko,jednostavni momak moze da igra sve u veznom redu,totalno kompletan igrac,svi italijanski novinari i bivsi fudbaleri su puni hvale za njega,mislim da ce ipak biti pozvan!

Mihajlo

pre 6 godina

Laponac kazes mladi ne igraju za klubove,nemaju minutazu,a Nikola Maksimovic,Bambi,Rukavina imaju minutazu u klubovima? Gudelj igra u Kini,je li to ozbiljan fudbal,Milivojevic s Kristal Palasom gubi redom i obavezno ga menja trener na poluvremenu.Pola igraca ove Muslinove reprezentacije sede na klupi a ipak se pozivaju,to nije nikakav argument,nego imaju li kvalitet ili nemaju a ovi Muslinovi ocigledno nemaju jer jos od Juzne Afrike nisu otisli na neko takmicenje,proslo je 7 godina i sad ako odemo mozemo da se zahvalimo Mitrovicu,Tadicu,Kosticu,Gacinovicu.

Mr

pre 6 godina

Bez obzira sto jos uvek nije pozvan, ne bi ovo smeo sergej da uradi, da zaigra za cg samo zbog jednog coveka, muslina. Neka saceka jos malo, ukoliko ne bude pozivan i dalje onda neka prihvati poziv cg.

ns boy

pre 6 godina

ne razumem sto osudjivati sergeja ako ode kod njih.treba ovde da gleda u pasulj kad ce smeniti muslina da bi zaigrao,da najbolje godine provodi van reprezentacije i debituje sa 25-26 godina.pustite prazne price o patriotizmu,treba da gleda i svoju karijeru.ne moze ovakav igrac da se ne uklapa u sistem igre,vec se igra pravi oko ovakvog igraca,mi imamo jos matica i tadica na tom nivou,mogu se uklopiti savrseno.

загор

pre 6 godina

срам те било муслине, због басте, грујића и сергеја. како се то уклапа рукавина а не баста? како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...

Borky

pre 6 godina

Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија". 
(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Cuj zvezdaski selektor koji nikada nije pozvao igraca Zvezde u rep. pa tako nije htijeo zvati ni Kataija dok nije otisao iz Zvezde ijako je ovaj bio najbolji igrac lige.Taj selektor nikad nije bio na Rajku od kad je otisao iz Zvezde osim kad je igrala rep. Tog "zvezdaskog selektora" je licno doveo Kokeza koji je u svadji sa Terzicem a Muslin sa Dzajicem.Taj selektor je optuzen u Rusiji za uzimanje procenata od igraca a sto je on i dokazao kad je pozvao Bambija samo zato sto je potpisao za Partizan a svi znamo za spregu izmedju saveza,Partizana i Ramadanija.

Strpljenje je vrlina koji srbi ne poznaju

pre 6 godina

Klasicnan potez iz ocaja da se pogura njegovo odazivanje u A selekciju. Kakk se ne slazu neke struje u savezu ovo ne neki vid ucene. A s druge strane ako je i pomoslio da igra za drugu rep.neka ga, neka mu sa srecom!

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Stvar je prosta. Segej je premašio tržišnu cenu za Srpske menadzere, tako da ga ne mogu dati Muslinu na spisak igrača koji treba da igraju.

davajdavaj

pre 6 godina

Zidan i Alegri ga traze, odnosno Real i Juve, i u njihovu igru bi se uklopio, ali kod nas neee, mi vec igramo jedan veoma dobar fudbal, pa je juče stradala jedna strašna Moldavija... Pih, tacno cemo otici na SP kao 2006, pa ce nas jedna Francuska ili Njemacka prosuti 6:0... Umislili da umijemo da igramo, a najtezi nam je protivnik Vels, sramno

nk cg

pre 6 godina

(Penny, 3. septembar 2017 20:02)
Bravo majstore, rodna zemlja Nemanjica i u njoj nisu Srbi? Njegoš i Petrovici, , Crnojevići, Karadjordje, Vuk Karadzic, itd itd, TI SI SRBIN, a mi nismo (Srbi u CG)? Zvanicna politika CG, nije narodna, kao u Srbiji, sto je isto potpuno. Kad dodju promene videcemo ko je vera, a ko nevera...

MMS

pre 6 godina

Ne znam ko je s kim u svađi ali želo bih Sergeju da poručim da ne dozvoli da se to obije njemu o glavu. Tvoje mesto je u Srbiji, nije sve sad i ovde.

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?

marrssa

pre 6 godina

Ja da sam na njegovom mestu odmah bi otisao jer se gospoda iz FSS nike udostojila da ga stavi makar kao rezervu.Stavljaju se neki igraci koji odavno me zasluzuju dres i grb...tipa Kolarov, Ivanovic....

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 
Stvarno mislis da se Muslin pita za ovo?!

analiticar_amater

pre 6 godina

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??
 (Jokanovic, 3. septembar 2017 16:01)
Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.

Crnogorci ne lazite

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic je po poreklu KRAJISKI SRBIN ,nikakve veze s CG nema, isto kao sto je Nemanja Majdov iz Republike Srpske

Alexander

pre 6 godina

Ne dao vam bog da zaigra za drugu državu! Ni sad vas nešto ne mirišem, ali od tada za mene više nećete postojati (tu mislim naravno na čelu fudbalsku organizaciju). Apsolutno neću njega kriviti ako se to desi.

nk

pre 6 godina

Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.
(analiticar_amater, 03. septembar 2017 17:15)

ne cini Crnu Goru milo i njegiva politika kao ni Srbiju Vucic..., ja sam Crnograc i smatram nas dijelom Srpskog naroda, ali naravno da bih igrao za CG jer sam rodjen tu. Isto tako ne vidim problemkad bilo ko od nasih izabere jednu ilo drugu reprezentaciju, a za Srbiju ne navijam nista manje nego za CG dje god i sta hod igra, a ti nastavi da mrzis i da gledas kroz Mila!

Ništa od toga

pre 6 godina

Kežman demantovao ovu dezinformaciju na sajtu Hotsport.

http://fudbal.hotsport.rs/2017/09/03/mateja-kezman-za-hotsport-sergej-ima-svoju-zemlju-sa-njom-je-bio-svetski-prvak/

milan

pre 6 godina

Iskreno mislim da se to neće desiti. Jer za cg igraju samo naši drugorazredni igrači koji nikada ne bi ni zaigrali za srbiju. Ako zaista tako odluči onda samo pokazuje kakav je čovek. Takav nam i ne treba. Pa nije igranje za drugu zemlju kao kad pređeš u neki klub. Za to se igra i iz ljubavi prema zemlji gde si rođen. Koja ti je omogućila da se kroz reprezentativne selekcije afirmises. Nike ni čudo kad vidiš ko mu je menadžer. I on je opredelio da bude srbin jer je tada to tako trebalo.

Cika Toni

pre 6 godina

Mnogo primera u blizoj i daljoj proslosti ima kad je u pitanju nepozivanje u nacionalni sastav u tom momentu mozda i ponajboljih igraca,sto zbog sujete pojedinih selektora sto iz drugih samo njima znanih razloga.Navescu samo,po meni, najdrasticnije.SLOBODAN SANTRAC,najbolji uzastopni strelac Jugoslavije,DEJAN SAVICEVIC,treba li trositi reci,RAMBO PETKOVIC,proglasen najboljim fudbalerom BRAZILA ali nedovoljno dobar za nase selektore,NEMANJA MATIC,DUSAN TADIC i sada SERGEJ.Sve bih ovo razumeo da smo tih godina bili bar polufinalisti velikih prvenstava,ali mi se nismo cak ni kvalifikovali na ista a nisu nam igrali takvi dragulji.Muslin nastavlja sramotni niz.

analiticar_amater

pre 6 godina

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.
(Hulk, 3. septembar 2017 18:49)

Istina do istine. Ne, u Srbiji isticanje neke druge zastave nije kaznjivo i mi ne hapsimo ljude zbog toga. Jos nisam cuo da je neko u CG uhapsen zbog albanske zastave koja se u pojedinim mestima u CG moze videti na svakom coscku, ali ste boga mi hapsili zbog srpske. Znaci vi taj zakon selektivno primenjujete. Drugo, Srba u populaciji ima zvanicno 28% a u drzavnim institucijama od ukupnog broja zaposlenih svega 7% je Srba. Kako se to zove ako ne diskriminacija? Trece znam licne primere da su se ljudi iz straha i zbog pritisaka izjasavali na popisu kao crnogorci. Cetvrto, gde se u kojim gradovima i opstinama u CG sa srpskom vecinom moze koristiti srpski jezik kao zvanicni? Da li mogu srpska deca u skolama da pohadjaju nastavu na srpskom jeziku? Sve sto sam izneo je istina, drzava Crna Gora na brutalan nacin krsi ljudska i manjinska prava Srba i sprovodi nasilnu asimilaciju. Toliko.

analiticar_amater

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.
(bandiera rossa, 3. septembar 2017 16:53

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.

jд123

pre 6 godina

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:32)

Ако је то тачно, замолио бих те да јавиш Муслину да га што пре зове! Да има ко да замени Тадића ако се повреди.

Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac.
(Shone, 03. septembar 2017 16:56)

Зашто га онда није позвао пре потписа за Партизан? Разумеш, није проблем што је позвао Бамбија, него што је целим поступком открио да нам менаџери састављају репрезентацију. Мислим, знало се то и раније, али сада се више ни не стиде да то јавно признају. Образ као ђон. Прво је изашла вест да Партизан хоће Бамбија. Он се изгледа двоумио или тражио превише пара. Онда Муслин каже неће га звати. Они Бамбију кажу немамо пара да те платимо али ћеш ићи на СП и када те продамо, добијаш проценат. Бамби пристане и Муслин пљуне себи у лице и позове га. Као што рекох, образ као ђон.

Да ли је вама децо, која се стално препирете око Партизана и Звезде, сада јасно да вас они изјавама за медије само пале а у ствари сви сарађују?

Muslin se ne pita nista oko SMS... U savezu je problem a Muslin ne zna sta da kaze, pa kao ne uklapa se u sistem...
(autor, 03. septembar 2017 17:56)

Муслин у ствари говори истину. Као што сам већ написао он је део тог система у који се СМС не уклапа. Препродаја играча преко репрезентације и узимање процента. У тај систем се не уклапа. Уосталом не би био ни постављен за селектора да на то није пристао. Да ли сте заборавили Михајловића и упорно звање Шћеповића, новог Ибрахимовића, који ни у Партизану није био стандардан?

Ми нажалост изгледа нисмо само правни наследници СФРЈ, него и филозофије Миљанића у фудбалу.

Mihajlo

pre 6 godina

Svaka čast Muslinu i FSS,uspeli su da rasture generaciju svetskih i evropskih šampiona,džaba vam svetsko prvenstvo kad će nas tamo svi puniti jer mi nemamo igru,sve zavisi od toga hoće li Tadić zaigrati kao da je Mesi,ako ga zatvore drugo rešenje ne postoji.Što se tiče Milinković Savića,odluka je kretenske prirode,ko god da je doneo,to je kao da Eglezi ne zovu Dele Alija ili Italijani Insinjea,Španci Iska,Francuzi Pogbu...ne radi se samo o Saviću,ima tu još momaka koji treba da zamene Rukavinu,Kolarova,Bambija,Fejsu,recimo Gajić,Rodić,Veljković,Živković...iako po godinama nisu matori Milivojević i Gudelj nemaju kvalitet za reprezentaciju.1

i^2

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:52)

Jednostavno je, ti nisi jedan od 6 miliona selektora...
Ti si jedan od 6 miliona nepismenih...

Jokanovic

pre 6 godina

Idi u Crnu Goru, ali pod uslovom da povedes sve Crnogorce iz Beograda sa sobom.
(SaLe NBG, 03. septembar 2017 15:55)

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??

Žnj

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.

Oliver

pre 6 godina

Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 16:34)
Bravo za komentar. Potpisujem od reci do reci,kao,siguran sam,jos hiljade i hiljade Srba.Dosta je vise bilo da budemo manjina u sopstvenoj drzavi.Basta,genug,enough!

Blueblueblue

pre 6 godina

Decko je totalni promasaj ako promeni drzavu samo zbog Muslina. Da sam na njegovom mestu ne bi nikad igrao za neku tamo Crnu goru pa makar bio kao Rambo Petkovic.

Penny

pre 6 godina

@hmm...
to sto ti mislis da su crnogorci srbi mozes da okacis macku o rep posto oni polako ali sigurno stvaraju sve veci jaz prema srbiji i vode neku svoju pricu (nato, eu) dok mi ostajemo u svojim mitovima, kompleksima vise vrednosti i vrv uskoro necemo imati ni jednu prijateljski nastrojenu zemlju u okruzenju...

dp3

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!

milan

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sto porede uspeh sa brojem stanovnika? Zasto onda kina i indija koji zajedno imaju 3 milijarde nisu u vrhu uprkos ulaganjima? ne mogu ni da dodju do SP! Kakve veze ima Cg? pa pogledaj island, ljudi su velicine Novog Sada pa dodjose u 8 najboljih? jel sad treba da kazem cg je katastrofa gle islanda. ajde molim te

slanina

pre 6 godina

Za Crnu Goru je osim tih zaigrao i Mirko Ivanic, ali to nije ni bitno, on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu... zamisli nije ni Sergej. Musline i kriminalci iz fss, ako vam ovaj momak ode....

Pitanje za novinare

pre 6 godina

Zasto novinari ne traze objasnjene zasto Sergej ne igra??? Znacu, zvanicno saopstenje od Saveza. Ne uklapa se u sistem nije dovoljno.

Nas Savez je smesan, zamislite koliko igraca top klase je zelelo da igra za rep a ovi su se pravili ludi (Arnautovic, Dragovic, Marin, Nikolic...) A zasto je to tako, pa zato sto nam igraju menadzerski igraci, treba prodati Tosica, Gudelja, Rukavinu... (ljudi ne igraju u svojim klubovima) verovatno tako i Savez dobija neke pare. Nadam se da Sergej nece igrati za druge, jer je njegova zemlja Srbija. Procitah ovde predlog, da se pise peticija, ja sam za to, odmah bih je potpisao... ali bih potpisao i onu protiv Muslina i Kokeza... Ovi rezultati nam mazu oci, dok su problemi i dalje tu.

Trile

pre 6 godina

Muka mi je od ovih preletaca u Crnu Goru? Ne valja vam savez? A valja savez sa milovim? Zasto bi iko iz Srbije igrao za reprezentaciju koja nema sanse za ozbiljan fudbal? Crnu Goru je Srbija "gusila" pa su glasali na referendumu da nisu srbi da bi isli po Srbiji i skupljali rukometasice, kosarkase i fudbalere da bi "njihova nacija" imala bolje misljenje o sebi, krajnje bedno! Zar nije cilj otcepljenja bio da pokazu da su bolji no srbi? A srbi uzese 50 medalja od osamostaljenjai danas jednu u odbojci na EP. Nemojte mi samo "kontraargumentovati" da neki crnogorci igraju za Srbiju jer mi smatramo da su crnogorci srbi dok su oni odlucili da su srbi "okupatori". Ana Djokic, Tatjana Petrvic, Kaca Bulatovic, Ana Radovic, Milko Bjeluca, Pekovic, Vukan Savicevic, Kasalica, Drincic, Volkov, Damjanovic, Mandic, Basa i ne znam ko sve ne...bas bedno...SMS idi i daleko ti lepa kuca. Napred Srbija!

Mito

pre 6 godina

Mi nemamo selektore nego .... Od osvajanja svetskjog zlata u fudbalu mlada reprezentackija se osipa jer selektori raznih nivoa koji su klince preuzeli od Paunovića, svoju sujetu isteruju preko igrača. Sve reprezenatacije su valorizovale takve uspehe svojih omladinaca osim Jugoslavije koja se raspala (Hrvati su bolje iskoristili tu generaciju) i sada Srbije koja se ponaša kao da ima vrhunskih fudbalera na bacanje. Sramno je što Tumbaković kao Srbin otima igrače od Srbije. S poštovanjem

Dejan

pre 6 godina

Sta radi dobar trener, zove igrace u odnosu na sistem koji praktikuje ili pravi sistem u odnosu na igrace koje ima...ja mislim ovo drugo!

Skeptik

pre 6 godina

sta kao ne treba da pljujemo muslina zato stao smo prvi na tabeli,ali u kakvoj grupi,dajte ljudi,ovde je sa sms u pitanju nesto drugo citajte izmedju redova...
a usput igramo krajnje nizerazredno!!!!
austrija vels i dve irske pa koga vi zezate?????i ubedljivo najbolji igrac koga imamo je sms...lepo je neko u komentarima uporedio ronalda i portugal....i boli me uvo za minuse

Stara kuka

pre 6 godina

Sergej pa nije Muslin Srbija.On ce jos jedno vreme biti tu,a posle toga dize sidro ili ce dobiti sut kartu.Nemoj zbog jednog coveka da zeznes sve nas.

Republika Srpska...

pre 6 godina

Ne uklapa se u sistem jer ako ga pozove djecko ce se nadavati golova i postace jedan od najtrazenijih igraca.Igrac slicnih karakteristika kao Pogba.Sa Maticem iza ledja imao bi puno slobode i bili bi konkurentna reprezentacija na svjetskom nivou.Naravno da to nama ne odgovara jer ko je Murinjo on je neznalica ipak je Slavoljub bolji trener.

Ivan

pre 6 godina

Mislim da Sergej vec ima drzavljanstva Srbije i Spanije, trece ne moze, osim ako se ne odrekne nekog. E sad... Sto se tice Srbije, ne znam kako Muslina nije sramota sto je doveo do ovoga, cak i do same pomisli da potrazi drugi dres. Sa te strane, podrzavam SMS-a gde god da ode. Muslin je covek koji misli samo o sebi, i govori da se nada da ce SMS napredovati, pa da ce ga u buducnosti mozda i pozvati. Ne razmislja o tome kakvi su planovi igraca, nece ni on da ceka do 25 da zaigra za svoju zemlju. Tim vise sto ne niko ne zna kuda vise da napreduje kad je bolji od 90% onih koji redovno dobijaju pozive za reprezentaciju. Dakle, Muslin treba da prestane da bude tvrdoglav i da uputi decku poziv i veliko izvinjenje.

izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata

pre 6 godina

@nk hahahahha kako lazes , NIJEDAN od tih a i mnogih drugih NIJE Crnogorac, a samo je njih par rodjeno u Crnoj Gori kao recimo Prlainovic i to u Herceg Novom u kojem zivi vise od 50 odsto Srba i to deklariranih usprkos cinjenici diskriminacije i izrazitog sovinizma koji vlada u danasnjoj CG , e to je onda majstore jos veci dokaz kada 180 000 ljudi u inat vama u lice kazu da su SRBI ,ne milogorci

milogorska istorija pocinje s Milo ,ne sa Zetom

pre 6 godina

@hmmm bilo bi i vise od trecine Crnogoraca Srba da ih ne diskrimiiraju , novokomponovana nacija, inace isto manjina u toj drzavi ali koja drzi sve ,svojata sve , izmislja sve novo kao pr. pismo , pa ih onda otkriju kako ne da izmisljaju nego kradu kao recimo skolski program od Hrvata, recimo ko ovaj koji se potpisuje kao guliver ,do prekjuce nije ni cuo za SMS, a sada na ovu vest odmah nasao neke spise iz 1450. g kako bili neki Milinkovici i Savici kod brda,ali zaboravio decko da je tada tto bila ZETA i da su jos uvek tada oni bili Srbi

Penny

pre 6 godina

@nk cg
Velike reci al bez prave tezine! 12 godina narod u CG je mogao da pokaze tu pravu volju i sta se desilo? Nista! Prodje i otcepljenje, priznavanje Kosova, ulazak u NATO, ko zna sta je sledece dok se narice o srbstvu. Ja sam svestan da od price o bratstvu nema vise nista i da treba da gradimo odnose uvazavanja i ekonomske saradnje. A gusle u muzej... Pozdravi mi sve pod Trebjesom :)

mich

pre 6 godina

Otisao je tako i Volkov koga su na silu hteli da "uguraju" u reprezentaciju Srbije...
pa gde je sada ta fudbalercina?
na kom od splavova???

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajmo Serđo potpisuj za Crnu Goru, šta ćeš nama kad imamo Gudelja.
(googmagoog, 03. septembar 2017 14:54)

Gudelj i SMS ne igraju istu poziciju. Morao bi Tadic da sedne na klupu.

dr nick riviera

pre 6 godina

predstavljati zemlju znači i istrpeti nepravdu prema sebi za opšte dobro.
srbi idu iz krajnosti u krajnost i u suštini ne vole sport. vole samo pobede...

Stepa

pre 6 godina

Razlog je ocigledan i ponavlja se po koji zna put.
On i njegov menadzer nece da plate reket FSS-u i pojedincima koji upravljaju FSS-om iz senke.
I sa pravom i ne trba da plate a ova drzava kad nije sposobna da se izbori sa "polukriminalnim" FSS ce i dalje dozivljavati da gubimo vazne utakmice na Mundijalu, da raznorazni igraci sabotiraju nacionalni tim kao sto su minirali Antica u Juznoj Africi jer neko je u FSS-u dobro naplatio penale Vidica i ispadanje u prvoj rundi.
I tako u bezbroj drugih situacija, kvalifikacija na evropskim i svetskim prvenstvima. Racunica je jasna bolje njima sigurnih par miliona u dzepu nego plasman u sledecu rundu.
Mi se plasirmao na veliko takmicenje ili u sledecu rundu na EP ili svetskom samo kada nema dobre ponude na crnom trzistu, pa se nasim "gospodarim fudbala" ne isplati da trguju.

kondor

pre 6 godina

Treba dobro da razmisli, pre nego što odluči.Imamo primer Bojana Krkića, koji zbog nekih 15-ak minuta nikada neće moći da igra za Srbiju, a sad bi sve dao da može.I Matić je isto imao tih problema, pa je strpljivo čekao, i sada je glavni igrač.

Marko83

pre 6 godina

Nista cudno i treba da ode,sto da ima posla sa mutnim radnjama,pa setimo se samo bezobrazluka sa slucajem Ramba Petkovica,tad pred sp 2006 u nemackoj Ilija Petkovic nece da ga zove i na sve to pozove sopstvenog sina da debituje,znaci strasno

Al Kos

pre 6 godina

Ja , zaista , ne razumem većinu "patriota" i "poznavaoca" fudbala , koji se sjatiše na ovim komentarima. Zaista sam , malo je reći , razočaran , stavom većine vas. Da SMS treba biti pozivan - treba . Da ne podnosim FSS - ne podnosim. Da ne podnosim vlast - ne podnosim . Ali pobogu , PRVI smo na tabeli posle debakla u kvalifikacijama za EP . Još tri utakmice do kraja i imamo REALNE šanse da odemo direktno u Rusiju. Da li imamo pravo na osudu Muslina - NE . Pa čovek ima rezultate. Šta bi bilo da svaki igrač kome se prohte , reaguje kao uplakana devojčica - ja hoću da igram ili odoh u drugu državu. Smešno ! Neka javno kaže da neće igrati za Srbiju dok je Muslin tu , ako je čovek . A ne kao poslednja cava da ode da igra za drugu državu . "Usrećiće" se kao Mandić. NE MOŽE nijedan igrač da bude iznad reprezentacije , pa makar to bio i SMS : Brojni su primeri iz drugih zemalja , pa nije izbijao rat zbog toga . Lepo nekonapisa za Ljajića od preksinoć . Kukali svi , kao fali , kad ono na meču cvrc. Svi kao nešto komentarišete a ne znate pravu pozdinu priče , a neznam je ni ja. Ponavljam , moje mišljenje je da u FSS-u lopovi , da Muslin najverovatnije greši . Ali ako zbog toga SMS menja državljanstvo , jeftino si se prodao majstore i daleko ti lepa kuća.

Vladimir

pre 6 godina

@darko PG ...da se razumemo,ti koji igraju za našu reprezentaciju a iz CG su izjasnjavaju se kao Srbi pa je samim tim i logično da igraju za Srbiju.Druga stvar ,on je već stekao ime pa mu i ne treba reprezentacija da bi ostvario transfer kao sto je to bio slučaj sa Marušićem i ostalima .Meni čak nije ni jasno kako neko može da ode i igra za neku reprezentaciju a da ne oseća pripadnost toj naciji a i iskreno ja lao navijač ne bih prihvatio pa da je Ronaldo lično
Ironija-Toliko ste hteli nezavisnost a reprezentacija komotno može da se zove Srbija i crna gora

Zigi

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...

mare

pre 6 godina

Njemu je igranje u reprezentaciji preko potrebno ukoliko hoce da igra u Engleskoj jednog dana, a mislim da je to san svakog vrhunskog fudbalera. Ne mozemo ga kriviti, zivot je jedan, a cekati pravdu u sistemu kao sto je FSS je kao cekati da neki tim sa balkana ponovo osvoji ligu sampiona.

C i n i k

pre 6 godina

Pogledajte kosarkasku ekipu Slovenije. Imaju 4 Srbina i trenera...isto i u fudbalu.Ako su nasi mladi, osvajaci zlata, bezvredni za nas, pa naravno da treba da igraju gde ih hoce, ja mislim da je velika greska odricati se odlicnih sportista ali ok, sve se izgleda svodi na kintu.Neko ko igra kod nas u reprezentaciji zahvaljujuci tome ima dobre pare, koje potom deli sa nekim iz saveza.Nema drugog obrazlozenja.

guliver

pre 6 godina

@nista o nicemu - Srbija ga nije zvala. Sa Crnom Gorom ima veze po poreklu. Ne vidim ništa sporno. Ako nama u vaterpolu i odbojci igraju Crnogorci (kako god se izjašnjavali), zašto ne bi momci odavde igrali za CG kad već ne dobijaju priliku u zemlji rođenja i odrastanja? Jedini izuzetak, da ja znam, je nekoliko naših rukometašica i košarkašica Milka Bjelica (za razliku od brata koji bi igrao za Srbiju, ali nije nikad pozvan).

davajdavaj

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?
(Oliver, 03. septembar 2017 16:14)

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.

Joao

pre 6 godina

Iako Muslin ima rezultat, nije mi jasno zasto ne zove ovog momka. Naravno, mozda postoji jos nesto sto ne znamo... Sto se tice Crne Gore, svaka njima cast, ali ako se osecam Srbinom, onda hocu za Srbiju i da igram. Nije reprezentacija klub pa da se kupujemo i prodajemo, kao sad amerikanci u kosarci!

Negativni

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Potpuno si u pravu. To što je Zvezda uradila, igrajući sa sve samim strancima, nije ni izbliza uspešno za čuveno finale Kupa Šampiona koje je Partizan igrao protiv Fljamurtarija. Ta dva tima su tada bila toliko jaka, da je UEFA odlučila da moraju obavezno da se igraju dve utakmice, kako bi fudbalski svet mogao da se divi do tada nevidjenom fudbalu. I umesto na Vembliju, igralo se u Beogradu i Vljori. Fljamurtari beše strahovito jak, posle tog finala prodali su Milanu Gulita, Rajkarda i Van Bastena a Zvezdi Piksija, Savićevića i Pančeva, sve igrače iz svog podmladka.
A za Partizan su igrali najbolji srpski igrači svih vremena, Maradonović, Kareković i Robertobadjović koji je došao iz Podgoričke Budućnosti te zime.
Posle zastrašujućeg fudbala i kiše koja je bila na strani Fljamurtarija, Partizan je slavio pogodkom Maradonovića u do tada nevidjenom ambijentu stadiona JNA pred dvijesto tisuća nijemih promatrača...
Ali, tu istoriju današnja mladež ne zna...

coYote

pre 6 godina

Ovo je jaka poruka..uzmite naše menadžere i nece biti problema..kao na primer Bambi..evo ga opet u reprezentaciji..jer posle treba i da ide iz partizana:))Smešno...inace grobar saaammm...

lazio fan

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica. Lacio igra sa trojicom u sredini i Sergej je u ta 3 igraca u sredini sa dosta defanzivnih zadataka ali je dosta i kreativan pa se to i odrazava na ekipu. Tadic igra ili blizu napadaca levo ili AMC-a u klubu a kod nas igra pored napadaca.

To sto je Sergej odigrao u Lazio proslu utakmicu blize napadacu to nije njegova pozicija vec Lazio je prodao Keitu i nije imao krilnog napadaca, sada su doveli Nanija pa ce opet Sergej na MC (centralni vezni) poziciju.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.

MRAK

pre 6 godina

Ako ne dobija poziv zbog Kezmana, to je jos gore.
Znaci neko licne interese stavlja ispred SRBIJE !??

boli mene ko je sa kim u svadji , decko je prosao sve nase selekcije
i prava je grehota nemati ga u timu, jos se pitam zasto bas Gudelj, realno on je u silaznoj putanji sto se tice forme-karijere .... svaka cast do sad sto je uradio , ali sad treba da igraju mladji i bolji.

dalje

pre 6 godina

i ne treba nam takav koji će da menja zastavu za koju igra. ne igra se za reprezentacija samo za pare i karijeru. a da je trebao muslin da ga pozove, trebao je.

nista o nicemu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu

Taribo West

pre 6 godina

Mi imamo Gudelja, Radoju, Raću kad od zime zaigra u Partizanu i vrati se u formu. On nam ne treba. dobri su nam i ovi Kinezi i propali igrači.

cisto onako

pre 6 godina

Sergeja ne zovu zbog Kezmana i to se zna,ali od toga nema nista sve to je demantovao isti Kezman i to ce te brzo procitati.Ali ta seljacka prica Muslinova kako mu se ne uklapa u sistem ne pije vodu nego volje da cuti...Jer bi uz matica igrao istu poziciju sto pokriva gudelj juce na utakmici.Jeste da u lazio zato sto je opasan po gol sad igra daleko ofanzivnije ali znamo svi da je do tog trenutka igrao klasicnog zadnjeg veznog.

Marjan

pre 6 godina

sramota! Tuzno za plakanje je cuti ovu informaciju. Da li je moguce Musline da ne pozoves Sergeja. Najboljeg mladog igraca evrope. I otici ce u c. Goru. Ovim tvojim postupkom ces upropastiti reprezentaciju.

stefan sezzzzz

pre 6 godina

@hmm...
Otkrio si toplu vodu. Živeo sam među tim crnogorcima 6-7 godina, upoznao sam sve i svakakve. Svi oni koji se izjašnjavaju kao Srbi vole Srbiju i Srbe iz Srbije. Poštovali su me maksimalno. Ali vole da svojataju ljude, a to rade gledajući nečije prezime. Savići npr. vode poreklo sa teritorije današnje Crne Gore.

Aleksandar

pre 6 godina

Igrač rođen na teritoriji SRJ i SCG može biti pozvan od strane Crne Gore ili Srbije i ne bi se tretirao kao naturalizovani igrač i zavisi isključivo od igrača da li će poziv prihvatiti, ali mislim da se to neće dogoditi u ovom slučaju.Da li nam treba igrač kao Milinković Savić? Naravno!Mala smo zemlja i treba nam svaki raspoloživi igrač, a pogotovo ako je Sergejevih kvaliteta i priča da se ne uklapa u koncept ove selekcije nije istinita, već, opet po meni, više je u pitanju loš odnos na relaciji menadžer-savez(poznat je odnos Kežmana i FSS)a da smo mi:navijači Srbije,igrač i sam Muslin,kao selektor ,,taoci'' tog odnosa,jer,ponavljam,ako svi vide kvalitet Sergeja, a vide,ne pominjem cenu i tražnju igrača,već njegove igre za Lacio,kako to da to onda ne vidi Muslin,za koga smatram,iako sam navijač Partizana,da je jedan od najboljih trenera Zvezde,a isto tako,trener koji je ,,prepoznao'' Zinedina Zidana i Đorkaefa, svojevremeno,A Sergej je upravo ta pozicija igrača. Mislim da bi ovim pitanjem trebalo da se pozabave ozbiljno sportski novinari u Srbiji(B92,SOS,SK)i da se izvrši ,,pritisak'',ne na selektora u početku,već na savez,jer za, eventualni,gubitak bilo kog igrača nema opravdanja,naročito kada svi savezi u bilo kom sportu ,,otimaju'' igrače kad i gde god mogu,a mi da ih olako gubimo je u najmanju ruku bezobrazno,a pod izgovorom da se ne uklapa.Mi nismo selektori, ali nismo ni neznalice,naš narod dobro analizira sport i ne baš toliko laički koliko se smatra.

boki

pre 6 godina

On je vrhunski igrac i kad tad ce biti standardni reprezentativac.

Drugo su Volkov, F. Stojkovic, Drincoc i ostali CG reprezentativci koji bi u Srbiji skupili 5,6 utakmica.

Sumnjam da ce da izabere CG zbog Muslina koji ce da bude selektor jos god, dve dana...

mijat

pre 6 godina

Muslin je iskompleksiran tip. Decko je najbolji igrac u timu koji je daleko jaci od nase reprezentacije. Mora da ima nesto licno. Njegova objasnjenja u vezi SMS su nebulozna.

Petar

pre 6 godina

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm...., 3. septembar 2017 16:32

Nije bas tako...

Pored svih kritika koje svi (opravdano) imaju na racun FIFA-e, mora im se priznati da su ovo bar lepo regulisali, posto nisu moguce situacije kao u kosarci npr, gde igraci igraju za zemlje za koje prethodno u zivotu nisu culi.

Igrac ne moze da igra za bilo koju drzavu koja mu da drzavljanstvo, vec mora da ima ili "predacke" veze sa drzavom (tako gomila Engleza koji nisu dovoljno dobri za Englesku igra za Irsku - imaju babe/dede/prababe itd odatle) ili da u drzavi zivi odredjeni niz godina (cini mi se 5).

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.

laponac

pre 6 godina

Ovde ima idolopoklonika U21 , emisija gde su šta rade :
Rajkovic - Izrael , velesila , bar brani
Zdjelar - sedi na klupi nikad jačeg Olya , igra za katolički Božić i oko Uskrsa
Maksimovic - najtalentovaniji bez pogovora , posle Istocnog fronta statira u Valensiji koja se bori za opstanak
SMS - igra u Laciu , timu raspale serije A , ima cenu i igra dobro
Zivkovic - klupa , kao Zdjelar samo za najveće praznike zaigra
Jankovic - težak slučaj
Vukasin - vrv isteran iz Zenita
Antonov - šta reći, klupa opet Anderleht
Babić - normalno klupa Bilbao
Pankov -Ural pa AEK
Mandic - Songdal
Grujic -Liverpul , isto kao Zivkovic i Zdjelar Gajic- Bordo koga Videoton izbacuje
Izvinjavamo se svima koji nisu u emisiji bili .
Ovi ne mogu da se izbore u prosek ekipama .

bandiera rossa

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.

možda bih imao više para

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?

agassi

pre 6 godina

Prvo nije ni prvi ni poslednji koga selektori ne pozivaju . Drugo selektor ima rezultat i bez njega . Treće ako hoće neka igra za CG , to je njegov stav i treba poštovati .
Na Muslinovom mestu ne bih popustio tek sad . Pa ne bi mi ulica sastavljala tim pa makar mi zadnja utakmica kao treneru bila .
Prvi smo u grupi , pa pošto nema razloga iz rezultata ajde Slavoljuba da pljujemo zbog SMS . Isti nick-ovi ga pljuju od kada je preuzeo . Što ovaj , zovi onog , nemoj 352 , on je lud , gde si našao ovog ...
Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo .
I Micov bi lego ko budali pesnica sada ali se Sale Nacionale ne razapinje , usput tako i treba , ali za čika Slavka se nema razumevanje iako je prvi u grupi .
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane .

Ментор Момо

pre 6 godina

Не разумијем због чега опет гурате причу о Звезди и Партизану.Ако је проблем Муслин ,онда је он.Ако је ФСС,онда ФСС.Србин треба да игра за Србију,и тачка.

Faruk Hadžibegić

pre 6 godina

Kako je samo bezobrazan taj Muslin. Usudio se bez SMS-a dovesti nas u priliku da odemo na SP. Odmah ga mijenjati, jer SMS je život, sve drugo su sitnice...

Karavurma

pre 6 godina

Šteta..Ja sam se nadao, da će izabrati Kosovo..
..to bi bila mnogo veća šamarčina ,ovim iz FSS..i možda bi onda shvatili neke stvari...

Ментор Момо

pre 6 godina

@ Ђоле
Црногорци(народ) су дио српске нације.Није тачно,да су Карађорђевићи свргли Петровиће.Петровићи су богато исплаћени за то,у некретнинама и кешу,постоје подаци о томе.Ако је морално да неки Србин игра за ову Ц.Гору(Милогору),онда бујрум.Тамо где Србин нема право на језик,иако по задњом попису српским језиком прича највише становника,тамо где 35% становника не може да ради у јавној управи,...

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?
(MMS, 03. septembar 2017 15:39)


nista, smislice neki novi skandal za naivnu raju...

brivman

pre 6 godina

Mateja Kezmane, po komentarima vidis koliko je ljudima stalo da Sergej igra za Srbiju. Sta god da je problem, sigurno je vezan za neciju sujetu. Da li je sujeta ljudi u savezu, da li je tvoja, da li je obostrana, nebitno je. Budi popustljiviji od svih njih, probaj da hladne glave, objektivno pridjes problemu i uz kompromis omogucis da ovakav talenat doprinese nasoj reprezentaciji, a u isto vreme obogati i svoju karijeru i zivot. I sam znas da je osecaj igranja za reprezentaciju neponovljiv i neobjasnjiv.

hmm....

pre 6 godina

Sergej je rodjen u Spaniji, otac mu je rodjen u BIH. Ima on jos opcija...
(che, 03. septembar 2017 16:10)

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.

djule

pre 6 godina

Samo strpljenja. Niko ne moze da ignorise kvalitet. Samo neka nastavi da igra i da se razvija. Ni Miha nije zvao Matića, a sada je glavni.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ katastrofa - Tvoj komentar je "KATASTROFA" ! I zamisli , još dobiješ najviše lajkova . Ljudi pa kako vi razmišljate , to je za posmatranje . Da jedan igrač bude važniji od plasmana na svjetsko , to se sa vama neću nikad složiti . Dobar je Sergej i realno ima mjesto u timu ali Muslina opravdavaju rezultati i dok god je tako , ko god mu zamjeri što ne zove Sergeja ili nekog drugog taj nije u pravu! Do jednog vojska nikad ne stoji ! Jedna lasta ne čini proleće ! AJMO SRBIJA !

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma naravno samo frustriran i slab covek moze prodati dusu ali bogami mislim da Sergej to nijeh nikako. Tako da kafanska prica

djole

pre 6 godina

Volimo mi srbi da zaboravimo nasu istoriju sa bracom iz crne gore...lepo smo ih zaduzili kada su karadjordjevici svrgli petrovice 1918. nakon sto su nam oni cuvali odstupnicu prilikom povlacenja preko albanije. mi srbi imamo toliko sramote u nasoj istoriji da stvarno nemamo nikome pravo da drzimo moralne lekcije...to sto mi ignorisemo te sramote ne znaci da ce drugi oko nas.

Crnjak

pre 6 godina

Muslin je car,u igri smo SP u nikad tuznijoj grupi.Zove Kataia koji greje klupu u smesnom timu,Gudelja koji igra u Kini,Bambija...Tek sad je poceo da daje sansu Radoji,nema mesta za jednog od boljih igraca ekipe koja je u top 5 u Italiji,igraca za kojeg su odbili 70 milki!Davno sam prestao da pratim nas fudbal,i klubove i reprezentaciju,ali me uvek iznerviraju ovakvu gluposti.Nek' lepo kaze da se nije istalio sa menadzerom!Ako odemo na SP-velika star,ako ne odemo-izgubili smo igraca koji je mogao da vuce repku narednih 10 godina.Mali treba da ode negde gde ce da igra i gde ce da ga cene posto kod nas nece dobiti sansu dok god su ovakvi u savezu.Treba da igra za CG ili Italiju i da nas natrpa gde god naleti na nas.

Ментор Момо

pre 6 godina

Гуливер.
У нашој репрезентацији играју Срби из Ц.Горе а не милогорци.Разлика је огромна.

ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000

SS

pre 6 godina

Kako on ne dobija poziv?Zasto bi u savezu bio problem oko njega?Decko je cist Srbin,a Crnogorci hoce da ga potplate i ukradu nam jos jednog igraca??Od kada je reprezentativni fudbal postao klupski da mogu da se transferuju igraci..

Obavezno ga pozvati,zasluzio je dobrim igrama

VEĆ MI JE....

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!
(antiDebil, 3. septembar 2017 18:06)

A vidim Srbija, "bez žalosti" "blista" u svemu, vodeći i slušajući vas "patriJote" od 90-tih. Zato svake godine, bez pardona, odavde odlazi po 30.000 mladih i školovanih, da se ne vrate !!! Možda će i Sergej

Darko PG

pre 6 godina

fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.

laponac

pre 6 godina

@Mare slo
Ja ga opravdavam . Ne mislim da SMS je loš igrač , ali poštujem njegovu odluku . On je taj koji odgovara za rezultat . Ti kada budeš na njegovom mestu zovi SMS prvog i većina ovde .

Oliver

pre 6 godina

@(davajdavaj,
Evo da ti objasnim zasto ti nisi SMS.Ti si drzavljanin Crne Gore,a etnicki si Srbin,koji su manjina u CG,te je logicno da igras za Crnu Goru,jer imas njihovo drzavljanstvo.S druge strane,SMS ne zivi ni u Cg ni u Srbiji,nego u Rimu,u Italiji te on treba da bira reprezentaciju po etnickom kriterijumu,a ne po drzavljanstvu.Ako se oseca Srbinom,treba da igra za Srbiju,a ako se oseca Crnogorcem,treba da igra za CG.Valjda zna sta je.

jд123

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?
(možda bih imao više para, 03. septembar 2017 19:55)

Ствари су стварно једноставне. Баш си лепо описао водеће људе нашег фудбала - чиме се они баве и јесте једна врста проституције и диловање људима. Муслин звањем играча само да би се продали. Само избаци реченицу у вези играња за репрезентацију и коментар ти је за чисту десетку.

pro_ser

pre 6 godina

epa kad neće da tali menadžer onda neće ni mali da igra tako kaže banda, btw Sergej je u pregovorima da igra za reprezentaciju Italije.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Naravno, bilo ko neka ogra u skladu sa svojim planovima i afinitetima, a i ovaj dupli prezimenjak.
Sinoc se videlo nesto drugo, i to ne pod reflektorima, vec kao u podne: Ljajic nema kapaciteta za reprezentaciju. Ne ume, ili nece (?), tek nijedno tacno dodavanje, amatersko setanje po terenu.., osim ako nije umislio sebe u nekoj klasi i nekoj zasluzi!

Dragan BL

pre 6 godina

Godinama igrače u reprezentaciji biraju menadžeri, a ne poziva ih selektor po kvalitetu i formi. Tole, Kokeza...a isti iza sede i biraju...pa uzimaju %.

mich

pre 6 godina

Znaci lobiraju za njega i na ovaj nacin hoce da mu dignu cenu...idi onda mali, ne mogu da verujem da ako ga trener ne zeli, zelece ga mozda neki drugi selektor, ali neka ide ako hoce...

x

pre 6 godina

Ako je pravi Srbin neće otići da igra za Crnu Goru. Na stranu to što ga kriminalni FSS ne zove. A šta kad se promeni situacija? Pa ni Matic ni Tadić nisu igrali neko vreme, pa sad igraju. Ako ode da igra za njih, nema više nazad.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ja bih rekao ne prodaj veru za veceru!
Isti taj Kezman je posle raspada imao opciju da ihra i za Srbiju i Crnu Goru ali je hteo samo za Srbiju iako poziv nije ni dosao,neka tako savetuje i svog igraca. Nije tacno da se Sergej ne zove zbog njega jer on je i Vanji menadzer pa ga svi zovu samo sto on pravi probleme. Ako ce zbog jednog poluciklusa kvalifikacija u kome je i nastupao za mlade da izabere crnu goru mi tu krivi nismo nista pa ni Muslin koji bi mu verovatno kao Ljajicu pruzio sansu.

Bya-Bya

pre 6 godina

Ovo i radi ova 'zapadno od granice' horda. Namerno ga ne zovu da bi mogli da uguraju kod ovih. Muslin odakle je? Tumbaković? Kokeza?... sve iz HR,CG, BiH. Namerno neće da ga pozovu ni na prijateljsku.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.

nista o nicemu

pre 6 godina

Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju.
(Vetar u ledja.., 03. septembar 2017 15:32)

Neistina. Odbio je da igra poziciju uz Matica gde bi igrao iskljucivo odbranu kao sto to radi Gudelj.

Srbenda

pre 6 godina

Milos

Uh, pameti.Srbija prva.Ima sansi za odlazak na SP i ti bi mu dao otkaz zbog igraca.Bilo nam sjajno unazad deset godina zar ne.Da je Tole tu verovatno bi bilo bolje

Mikii

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.
(Ni minus ni plus, 03. septembar 2017 14:59)

A mnogo mu je stalo da igra za nekoga naseg nivoa, je l'?

hmm....

pre 6 godina

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.
(Petar, 03. septembar 2017 16:55)

Da li je tebi normalno da lik dodje u Srbiju ili HR, odigra par sezona i onda dobije drzavljanstvo i igra za SRB ili HR??!!! Pa to nema veze sa vezom, nit je rodjen niti ima rodbinske veze, samo sto je igrao u Dinamu u mladjim kategorijama ( Mamic ga doveo ) i do 24 godine igrao u njemudok ga za masnulovu nisu prodali. Jel ti rukometna repka Katara normalna uopste?

nk

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000
(ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom, 03. septembar 2017 16:19)

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG

????

pre 6 godina

I treba da ide kad se u Srbiji igra samo ako platis ili si dobar da nekim.
(Žarkovacki Grof, 03. septembar 2017 14:56)

Ovako je u Vojvodini.

Hulk

pre 6 godina

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 17:08)

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@ nista o nicemu
Ok, ako je to razlog, sto onda lepo Muslin to i ne kaze? Zbog cega daje objasnjenja u koja niko ne veruje i kojima se svi smeju? Nece da igra poziciju koju mu je trener odredio? To se lepo kaze i prekinu se sva nagadjanja. Ponavljam, ne postoji razumno objasnjenje za to da Sergeja nema u 18...

Coco Bill

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dp3, 3. septembar 2017 16:03)

Ama prestanite više ode o tom Rambu Petkoviću !!! Jeste on bio svojevremeno dobar, ali samo u Brazilu. Njegove dobre igre tamo, preporučile su ga i dovele u italijansku ligu u Veronu. Tu je igrao, čini mi se par godina i nije se snašao, čak šta više bio je neki klimav prosek, iako je Verona jedan od nižerazrednih klubova. Dakle, Rambo se nije snašao u takozvanom "evropskom fudbalu" gde se fudbal igra na mnogo drugačiji način a i zahtevi su drugačiji, pa se ubrzo opet vratio u Brazil, gde je, gle čuda, opet briljirao !!!

niče

pre 6 godina

Crna Gora nema dubinu nadarenosti zbog malog broja stanovnika. Po zakonu može da poziva sve naše igrače rođene na teritoriji ScG do raspada 2006. One rođene posle te godine neće moći zvati. Onda će da traže neku babu u jajetu. Samo me ne interesuje zašto je FSS ispoštovao dogovor sa Savićevićem o "nastupanju za zemlju u kojoj si rođen" ako zakon dozvoljava pijukanje igrača rođenih do 2006? Odmah je trebalo pozvati Vučinića, Jovetića i Bašu kao "najperspektivnije mlade Srbe" i bilo bi nam bolje. Jednostavno ne mogu da razumem poštovane prema ljudima koji za malu korist nas uvek štete i bore se za interese tudjina.

Oliver

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?

hmm....

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..

nista o nicemu

pre 6 godina

како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...
(загор, 03. septembar 2017 18:10)

Matic igra fudbal kako Grujic i SMS nikada nece moci da zamisle.

antiDebil

pre 6 godina

(Cika Toni, 3. septembar 2017 18:05

To sto radi Duje to je radio i izvesni cika Miljan, taj je i zapoceo unistavanje jugoslovenske reprezentacije !

PeteSampras

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

Ako te ne zove žena da vidi kad ćeš kući ti odeš sa drugom? Ako ima ljubavi, nema dileme.

ogicg

pre 6 godina

Bane procedura je zapoceta u petak.Bice gotova sjutra.I to jer je vikend,bila bi gotova za jedan dan. Da istina,.Milo se umijesao.A dogovor sa kezmanom i sergejom je vec pao.Toliko,za prvi cas moj bane dovoljno.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Mihajlo - Ovi Muslinovi IMAJU kvalitet i zato su prvi i zato će OTIĆI na svjetsko ! Jel se razumiješ u tabelu kad je pogledaš ?

bobo mk

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Što se tiče SMS, možda zvezdaš Muslin ovaj put nije u pravu, ali to nije razlog da ne vidiš stanje na tabeli u grupi gde je Muslinova Srbija ubedljivo prva, i zbog takvog stanja na tabeli moramo da verujemo zvezdinom Muslinu, jer tabela uvek tačno kaže dali je stanje dobro ili je loše.

ne prodavaj mi price o porijeklu , jer nemas pojma

pre 6 godina

@nk da ti lazes ako vec postoji tehnologija onda se potrudi pa malo prouci , isto tako prouci i mjesta u Crnoj Gori gdje i dan danas zivi vecina Srba, onda se potrudi pa se malo educiraj pa ces vidjeti da ne mozes samo na osnovu prezimena svojatati nekog kao sto vi Crnogorci radite jer mislite da ako u CG imate neko prezime da pripada samo vama. Hoces primjer? 3 Najcesca prezimena u Srbiji su Jovanovic ,Petrovic i Nikolic . Petrovic je cesto prezime i u Crnoj Gori samo sto ti nemas pojma da su SRBI prvo naseljavali podrucja danasnje zapadne Srbije , sjevernog i centralnog Kosova, i stare Hercegovine tj vecinu danasnjeg dijela sjeverne Crne Gore, postoje jos neki dijelovi koji su bili Srbija, i sad ako vi zauzimate sadasnji teritorij ne znaci da su Srbi negdje nestali , oni su tu cijelo vrijeme. Druga stvar koju moras znati je da ako mislis kao sto mislis da su skoro svi uspjesni SRBI po tvome crnogorci kako to da onda sami Crnogorci ne mogu NIKOGA proizvesti godinama.... Nemoj mi pisati da imam glupe komentare jer imam minimalno 8 godina vise skole od tebe i mogu ti reci da me posebno nervirate vi koji izmisljate neku toplu vodu , pravite neke übermensch teorije a u stvari za svaku sitnicu idete u Srbiju jer niste nista zivo sposobni sami , a tomu je i zadnji dokaz ovaj vas Tanjevic koji je ocito uveo neki novi crnogorski jezik na time outu

Shone

pre 6 godina

Pa kad nema klub, evo recimo bambi nasao klub i odmah je tu. Da ne pricamo o gudeljima milivojevicima i drugim zvezdama evropskog fudbala
(Kokeza, 3. septembar 2017 14:57)
Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac. I on je isto kod Muslina u drugom planu pa ga zaista ne treba koristiti kao negativan primer, i stavljati u isti kos sa onima koji mozda zauzimaju mesto Sergeju u startnih 11. A Muslin svakako ima pravo da stavi igraca kojeg zeli u starnih 11, jer on ce da ima koristi ako se kvalifiujemo ili da leti ako se ne kvalifikujemo. Niko drugi osim njega.

Razumem da neki ljudi nemaju 2 grama pameti, i da cak i reprezentaciju koriste za neko pseudo klupsko prepucavanje pa je u toj borbi svako sredstvo ocigledno dozvoljeno. Kazem pseudo jer to cak i nisu navijaci, nije ih stadion video 5 puta u zivotu i to obicno kad je neki dzabe ulaz i slicno. A klubovi od takvih nisu imali ni 1000 dinara koristi od kupljenih karata ili dresova. Da budu korisni, ni za klubove ni za reprezentaciju, ne znaju ali zato sve znaju na internetu. Bambi je kriv za sve!

Borky

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 04. septembar 

Ti igraci bar igraju i treniraju u svojim klubovima al ne interesuje kako preskoci BAMBIJA koji nit igra niti trenira al eto potpisao za jedan klub i po tom osnovu dobija poziv.Vi grobarski botovi nemate nikakvo pravo da trazite Muslinovu smjenu i trebali bi sutiti bar neko vreme dok se ovaj bezobrazluk sa Tosicem malo ne zaboravi.

antiDebil

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!

pavle

pre 6 godina

Ne razumem selektora koji ga ne poziva, jer je zaista sjajan igrac i kao takav može da se uklopi u bilo koji sistem, ali ako on zbog toga promeni reprezentaciju, zemlju za koju igra- neka ide i ne treba nam. Nema nikakvog razloga da ide i igra za njih- mlad je i dočekaće svoju šansu ne samo da igra nego i da bude jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije .Selektori se menjaju a zemlja je jedna .Nema nikakve logike da jedan Srbin -Novosađanin igra za Crnu Goru. Opet,ako se odluči za to - nek mu je sa srećom.

Pera

pre 6 godina

Sta bre ovi crnogorci cekaju pa do pokupe nekog ko nema mesta kod nas. Alooooo odvojili ste se, gledajte svoja posla. Isti ste nam ko Rumuni i Madjari. Nama i ako zaigra neko crnogorskog porekla taj se uvek prvobitno izjasnjava kao Srbin.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.

Sos

pre 6 godina

Da zasluzuje poziv u reprezentaciju zasluzuje, da Muslin radi nerazumnu stvar radi ali ako uopste razmislja da igra za drugu drzavu onda i ne zasluzuje poziv da igra za Srbiju!

grga

pre 6 godina

edan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.
(mrmlj, 4. septembar 2017 12:36)

Koji crni Rambo i koji crni Brazil. Možda je mogao igrati za žensku reprezentaciju Brazila. Pogledaj, kakvi brazilski igrači u to vreme nisu imali mesta u brazilskoj selekciji, a imao bi jedan Rambo, koji nije mogao standardno igrati ni u Rasingu iz Sant Andera ili Veneciji. Kakve se ovde pričae pričaju, majko mila.

I, slažem se... ne treba nam ni Sergej, ni Živković ni Ljajić..trebaju nam Kokeza i Muslin. Njih dvojica su budućnost srpskog fudbala.

nista o nicemu

pre 6 godina

Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo.
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane.
(agassi, 03. septembar 2017 16:05)

Cutali su jer je Tole njihov.

srbija

pre 6 godina

nepošteno je porediti bambija i sms-a
jedan je mnogo dao za reprezentaciju i profesionalno se dokazao u više velikih klubova a ovaj drugi mladi dečko treba tek da se dokaže, makoliko je trenutno dobar....
i nadam se da će uskoro zaigrati za a tim

Cika Toni

pre 6 godina

antiDebil
Samo si delimicno u pravu.Tacno je da se u to vreme tim odredjivao po "kljucu"ali ja bih odmah potpisao selektora koji bi prosao grupu na SP.Ne racunajuci Urugvaj to nam je najveci uspeh na SP.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako SMS igra na pozicija Tadića i time opravdavate njegovo odsustvo, pitanje jedno, treba li taj Tadić da ima zamjenu na klupi?
(Volpi, 03. septembar 2017 21:03)

Ima. To je Adem Ljajic.

mrmlj

pre 6 godina

ne volim ova licitiranja oko igranja za reprezentaciju.
ako decko smatra crnu goru svojom drzavom, onda neka igra za njih.
ako zeli da igra za srbiju, onda neka trenira sve vise i igra sve bolje i neka se strpi do promene selektora, ako ovaj vec iz nekog razloga ne zeli da ga zove.
cak i ako se nikada ne nadje selektor koji ce ga zvati, ne vidim koje zadovoljstvo mozes imati igrajuci za "tudju" drzavu (vracamo se na ono da treba da igra za crnu goru, ako je smatra svojom).

jedan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.

mare

pre 6 godina

ako je bas bimba bomba uzece ga Italijani dace drzavljanstvo i cao..ne bi bio ni prvi ni zadnji stranac..dize malo cenu uostalom ako misli da ce biti bolje putuj...isti ti djavo ne igrao ili igrao za Cg domet uvek 3 mesto u grupi..a nece Muslin biti vecno sef..

pera kojot

pre 6 godina

sve sami treneri...selektori... koliko vas ima. on sastavlja ekipu, prvi na tabeli, ima rezultat. da nema pa da ga pljujemo... njegovo pravo da ga ne zove. ne uklapa mu se, ko je nekad igrao zna sta to znaci, igra poluspica,teskasa,njemu to ne treba. moje misljenje je da je trebao da ga zove i da sedi na klupi, mozda zatreba, nikad se ne zna.i da oseti atmosferu...a i da ne bi doslo do ovoga da mozda ode za CG

nista o nicemu

pre 6 godina

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.
(link gluposti, 03. septembar 2017 17:16)

Zalosno je sto je neko ovde izmislio pricu o Kezmanu i Muslinu i svi vi poverovali.

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..
(hmm...., 03. septembar 2017 16:38)

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.

hmm....

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .

nista o nicemu

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .
(hmm...., 03. septembar 2017 18:16)

Aha. Komentarisao tvoj mladji brat s tvog telefona pretpostavljam. hahahahhahahaha.

Mikii

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 03. septembar 2017 17:31)

Ako sam napisao "nasu", a ti znas da mislim da Hrvatsku, u cemu je problem onda? To sto si nepismen? Da, to FAKAT jeste problem vecine ljudi u ovoj napacenoj zemlji.

Realno

pre 6 godina

Posle ovakvog medijsko-menadžerskog pritiska ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju! Ovde smo zato što svaki pojedinac može da ucenjuje i reprezentaciju i klub, pa i državu! Postoji nešto što je opšti interes i interes tima (reprezentacije, države, sela, ulice...) a ne samo lični! Srećan put u CG!

Mr.Dule

pre 6 godina

Mozda treba pogledati i drugu stranu pre nego svi okrivimo Muslina.Lacio je kocio njegovo igranje za mlade a Sergej je trenutno u centru paznje zbog ponude Juvea.Mozda mu je savetovano da saceka sa reprezentacijom.U svakom slucaju ako se plasiramo za SP ja ga vidim na Muslinovom spisku.

мики

pre 6 godina

@Lacio
Теби сине стварно није добро. дај погледај неку утакмицу репрезентације па нећеш морати да измишљаш. ако си већ видео неку, онда само тролујеш, а то није лепо.

laponac

pre 6 godina

@Mito
Navedi jednu koja je valorizovala uspeh U21 ? Samo jednu .
Engleska : Dajer , Ali , Staridz , Sterling , Rouz . . . ništa
Belgija : Lukaku , Azar , De Brujne , Oridji , Radja . . . ništa
Ovo su dve extra talentovane ekipe i ne mogu dalje od grupe na SP ili EP .

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.

nk

pre 6 godina

(izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata, 03. septembar 2017 19:19)

lazem?! pa ja sam samo napisao da ili su rodjeni ili imaju porijeklo iz CG... sa modernim tehnologijama i pretrazivacima lako je provjerljivo... a ti prvo procitaj komentar pazljivo, razmisli... pa komentarisi, ovako ispadas glup!

Aleksa Milentijevic

pre 6 godina

Nema tu da nije zadovoljan sto nije pozvan pa sad menja reprezentaciju, ako je pravi Srbin sacekace poziv koji je zasluzio, a ako nije ni ne treba da igra za Srbiju

nista o nicemu

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...
(my way, 03. septembar 2017 16:31)

Postoji. 3-5-2

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

superman1111

pre 6 godina

Treba sačekati kraj kvalifikacija pa onda ako se plasiramo ne možemo ništa reći Muslinu jer je ostvario cilj a ako ne odemo onda ga treba razapinjati što nije zvao jednog od naših najboljih igraca i samim tim ugrozio odlazak u Rusiju.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.

Miraš

pre 6 godina

Odosmo mi sa SMS na Svjetsko prvenstvo! Veliki igrac je izabrao pravu zemlju! Nasi igraci mozda nijesu poznati ali igraju srcem i ginu za grb i drzavu!

Bane

pre 6 godina

Realno, zapeli smo svi za njega kao da ima tehniku poput Pirla, dribling kao Ronaldo, itd.. Dok god nam dobro ide, nema potrebe da se menja. Sta, da ne bi mozda umesto Tadica igrao, umesto Matica? Jedino mi ne ide u glavu kako Gudelj igra ali dobro, dok god pobedjujemo, dobro je.

adriano_galliani

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.

nista o nicemu

pre 6 godina

Ajmo Serđo potpisuj za Crnu Goru, šta ćeš nama kad imamo Gudelja.
(googmagoog, 03. septembar 2017 14:54)

Gudelj i SMS ne igraju istu poziciju. Morao bi Tadic da sedne na klupu.

Strpljenje je vrlina koji srbi ne poznaju

pre 6 godina

Klasicnan potez iz ocaja da se pogura njegovo odazivanje u A selekciju. Kakk se ne slazu neke struje u savezu ovo ne neki vid ucene. A s druge strane ako je i pomoslio da igra za drugu rep.neka ga, neka mu sa srecom!

milan

pre 6 godina

Iskreno mislim da se to neće desiti. Jer za cg igraju samo naši drugorazredni igrači koji nikada ne bi ni zaigrali za srbiju. Ako zaista tako odluči onda samo pokazuje kakav je čovek. Takav nam i ne treba. Pa nije igranje za drugu zemlju kao kad pređeš u neki klub. Za to se igra i iz ljubavi prema zemlji gde si rođen. Koja ti je omogućila da se kroz reprezentativne selekcije afirmises. Nike ni čudo kad vidiš ko mu je menadžer. I on je opredelio da bude srbin jer je tada to tako trebalo.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.

nista o nicemu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu

97

pre 6 godina

Ako odabere Crnu Goru znaci da ga reprezentacija zanima samo zbog koristi, a nema obraza i ne zna sta znaci predstavljati svoju zemlju. Toliko.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 14:53)

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?

Jokanovic

pre 6 godina

Idi u Crnu Goru, ali pod uslovom da povedes sve Crnogorce iz Beograda sa sobom.
(SaLe NBG, 03. septembar 2017 15:55)

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??

Trile

pre 6 godina

Muka mi je od ovih preletaca u Crnu Goru? Ne valja vam savez? A valja savez sa milovim? Zasto bi iko iz Srbije igrao za reprezentaciju koja nema sanse za ozbiljan fudbal? Crnu Goru je Srbija "gusila" pa su glasali na referendumu da nisu srbi da bi isli po Srbiji i skupljali rukometasice, kosarkase i fudbalere da bi "njihova nacija" imala bolje misljenje o sebi, krajnje bedno! Zar nije cilj otcepljenja bio da pokazu da su bolji no srbi? A srbi uzese 50 medalja od osamostaljenjai danas jednu u odbojci na EP. Nemojte mi samo "kontraargumentovati" da neki crnogorci igraju za Srbiju jer mi smatramo da su crnogorci srbi dok su oni odlucili da su srbi "okupatori". Ana Djokic, Tatjana Petrvic, Kaca Bulatovic, Ana Radovic, Milko Bjeluca, Pekovic, Vukan Savicevic, Kasalica, Drincic, Volkov, Damjanovic, Mandic, Basa i ne znam ko sve ne...bas bedno...SMS idi i daleko ti lepa kuca. Napred Srbija!

dirigent

pre 6 godina

Jel moguce da ima onih koji prozivaju momka ako ode da igra za Crnu Goru... Sta nije u redu sa vama ? Ovakav igrac, cus igrac, igracina da ne dobije poziv 'ne uklapa se u sistem', to izjavljuje isti trener koji je izjavio da nema teorije da pozove igraca u reprezentaciju koji ne igra, a onda se desi 'Bambi' koji nije igrao zadnjih godinu dana i jos veca 'slucajnost' poziv za reprezentaciju dobio sat vremena posto je potpisao sa Partizanom... Kakva su to mutna posla ? A za ovog momka nema mjesta ? Ako odluci da igra za CG nema mu se sto zamjerit, daleko od toga, vec mu pozeljet sve najbolje...

agassi

pre 6 godina

Prvo nije ni prvi ni poslednji koga selektori ne pozivaju . Drugo selektor ima rezultat i bez njega . Treće ako hoće neka igra za CG , to je njegov stav i treba poštovati .
Na Muslinovom mestu ne bih popustio tek sad . Pa ne bi mi ulica sastavljala tim pa makar mi zadnja utakmica kao treneru bila .
Prvi smo u grupi , pa pošto nema razloga iz rezultata ajde Slavoljuba da pljujemo zbog SMS . Isti nick-ovi ga pljuju od kada je preuzeo . Što ovaj , zovi onog , nemoj 352 , on je lud , gde si našao ovog ...
Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo .
I Micov bi lego ko budali pesnica sada ali se Sale Nacionale ne razapinje , usput tako i treba , ali za čika Slavka se nema razumevanje iako je prvi u grupi .
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane .

Coco Bill

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (dp3, 3. septembar 2017 16:03)

Ama prestanite više ode o tom Rambu Petkoviću !!! Jeste on bio svojevremeno dobar, ali samo u Brazilu. Njegove dobre igre tamo, preporučile su ga i dovele u italijansku ligu u Veronu. Tu je igrao, čini mi se par godina i nije se snašao, čak šta više bio je neki klimav prosek, iako je Verona jedan od nižerazrednih klubova. Dakle, Rambo se nije snašao u takozvanom "evropskom fudbalu" gde se fudbal igra na mnogo drugačiji način a i zahtevi su drugačiji, pa se ubrzo opet vratio u Brazil, gde je, gle čuda, opet briljirao !!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Ako SMS igra na pozicija Tadića i time opravdavate njegovo odsustvo, pitanje jedno, treba li taj Tadić da ima zamjenu na klupi?
(Volpi, 03. septembar 2017 21:03)

Ima. To je Adem Ljajic.

analiticar_amater

pre 6 godina

"Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија".

Чак и да не знате, могли би да погодите шта им се догодило након тога.


Забранити Звезду а за селектора довести Марка Николића из Видеотона. "Не уклапа ми се у концепт", слично је причао и Рафа Бенитез о Иску, чак замало да га прода за 40 милиона, наравно на тај предлог је добио моменталан отказ.

Тако се то ради у нормалном свету.
(adriano_galliani, 3. septembar 2017 15:06)

Raspad Jugoslavije zapoceo na toj utakmici? Tri Srbina u timu 91? Dovoljno si rekao, sada bolje razmisli kako mozes da pomognes samom sebi dok ne bude kasno.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ katastrofa - Tvoj komentar je "KATASTROFA" ! I zamisli , još dobiješ najviše lajkova . Ljudi pa kako vi razmišljate , to je za posmatranje . Da jedan igrač bude važniji od plasmana na svjetsko , to se sa vama neću nikad složiti . Dobar je Sergej i realno ima mjesto u timu ali Muslina opravdavaju rezultati i dok god je tako , ko god mu zamjeri što ne zove Sergeja ili nekog drugog taj nije u pravu! Do jednog vojska nikad ne stoji ! Jedna lasta ne čini proleće ! AJMO SRBIJA !

1€ satnica srpskog shljakera

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!!
(Milos, 03. septembar 2017 15:04)

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.

dalje

pre 6 godina

i ne treba nam takav koji će da menja zastavu za koju igra. ne igra se za reprezentacija samo za pare i karijeru. a da je trebao muslin da ga pozove, trebao je.

nista o nicemu

pre 6 godina

Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju.
(Vetar u ledja.., 03. septembar 2017 15:32)

Neistina. Odbio je da igra poziciju uz Matica gde bi igrao iskljucivo odbranu kao sto to radi Gudelj.

Darko PG

pre 6 godina

fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.

Žnj

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.

bandiera rossa

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.

adidas

pre 6 godina

Citam komentare i krstim se. Ljudi bi prihvatili igranje za reprezentaciju Crne Gore samo zato sto ih neko iz FSS ne zove. Dakle, zarad teranja inata nekom Muslinu i Kokezi on ce igrati za zemlju koja nije njegova. Kakvi ste vi idoli.

djole

pre 6 godina

Volimo mi srbi da zaboravimo nasu istoriju sa bracom iz crne gore...lepo smo ih zaduzili kada su karadjordjevici svrgli petrovice 1918. nakon sto su nam oni cuvali odstupnicu prilikom povlacenja preko albanije. mi srbi imamo toliko sramote u nasoj istoriji da stvarno nemamo nikome pravo da drzimo moralne lekcije...to sto mi ignorisemo te sramote ne znaci da ce drugi oko nas.

Hulk

pre 6 godina

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 17:08)

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.

srbija

pre 6 godina

nepošteno je porediti bambija i sms-a
jedan je mnogo dao za reprezentaciju i profesionalno se dokazao u više velikih klubova a ovaj drugi mladi dečko treba tek da se dokaže, makoliko je trenutno dobar....
i nadam se da će uskoro zaigrati za a tim

Zigi

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...

Realno

pre 6 godina

Posle ovakvog medijsko-menadžerskog pritiska ja ga nikada ne bih pozvao u reprezentaciju! Ovde smo zato što svaki pojedinac može da ucenjuje i reprezentaciju i klub, pa i državu! Postoji nešto što je opšti interes i interes tima (reprezentacije, države, sela, ulice...) a ne samo lični! Srećan put u CG!

Fanki Dzi

pre 6 godina

"fudbal rukomet fatrepolo kosarka tenis u svakoj ekipi reprezentacije Srbije min. 3 4 Crnogorca da ne kazem vise po vama to se podrazumijeva a kad neki vas oce da igra za nas odmah kako moze to da uradi prodao se izdao je svoju zemlju i sl.
(Darko PG, 03. septembar 2017 21:48)"

dragi Darko, stvar je jednostavna: Crnogorci su Srbi. Srbija je zemlja svih Srba, znaci i vas Crnogoraca. A drzava Crna Gora je Milova privatna igracka koju ocuvati moze iskljucivo sistematskim antisrpstvom. Zato se mi cudimo da bilo ko igra za reprezentaciju Crne Gore.

Faruk Hadžibegić

pre 6 godina

Kako je samo bezobrazan taj Muslin. Usudio se bez SMS-a dovesti nas u priliku da odemo na SP. Odmah ga mijenjati, jer SMS je život, sve drugo su sitnice...

nk

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000
(ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom, 03. septembar 2017 16:19)

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG

Penny

pre 6 godina

@hmm...
to sto ti mislis da su crnogorci srbi mozes da okacis macku o rep posto oni polako ali sigurno stvaraju sve veci jaz prema srbiji i vode neku svoju pricu (nato, eu) dok mi ostajemo u svojim mitovima, kompleksima vise vrednosti i vrv uskoro necemo imati ni jednu prijateljski nastrojenu zemlju u okruzenju...

analiticar_amater

pre 6 godina

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.
 (davajdavaj, 3. septembar 2017 16:32)
Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Mihajlo - Ovi Muslinovi IMAJU kvalitet i zato su prvi i zato će OTIĆI na svjetsko ! Jel se razumiješ u tabelu kad je pogledaš ?

bobo mk

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Što se tiče SMS, možda zvezdaš Muslin ovaj put nije u pravu, ali to nije razlog da ne vidiš stanje na tabeli u grupi gde je Muslinova Srbija ubedljivo prva, i zbog takvog stanja na tabeli moramo da verujemo zvezdinom Muslinu, jer tabela uvek tačno kaže dali je stanje dobro ili je loše.

Rambo

pre 6 godina

Pošto ima raznih komentara interesuje me da li biste vi igrali za stranu reprezentaciju zbog toga što vas selektor ne zove?

Ne bih + , Bih -

mich

pre 6 godina

Znaci lobiraju za njega i na ovaj nacin hoce da mu dignu cenu...idi onda mali, ne mogu da verujem da ako ga trener ne zeli, zelece ga mozda neki drugi selektor, ali neka ide ako hoce...

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.

Oliver

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?

laponac

pre 6 godina

Ovde ima idolopoklonika U21 , emisija gde su šta rade :
Rajkovic - Izrael , velesila , bar brani
Zdjelar - sedi na klupi nikad jačeg Olya , igra za katolički Božić i oko Uskrsa
Maksimovic - najtalentovaniji bez pogovora , posle Istocnog fronta statira u Valensiji koja se bori za opstanak
SMS - igra u Laciu , timu raspale serije A , ima cenu i igra dobro
Zivkovic - klupa , kao Zdjelar samo za najveće praznike zaigra
Jankovic - težak slučaj
Vukasin - vrv isteran iz Zenita
Antonov - šta reći, klupa opet Anderleht
Babić - normalno klupa Bilbao
Pankov -Ural pa AEK
Mandic - Songdal
Grujic -Liverpul , isto kao Zivkovic i Zdjelar Gajic- Bordo koga Videoton izbacuje
Izvinjavamo se svima koji nisu u emisiji bili .
Ovi ne mogu da se izbore u prosek ekipama .

Vladimir

pre 6 godina

@darko PG ...da se razumemo,ti koji igraju za našu reprezentaciju a iz CG su izjasnjavaju se kao Srbi pa je samim tim i logično da igraju za Srbiju.Druga stvar ,on je već stekao ime pa mu i ne treba reprezentacija da bi ostvario transfer kao sto je to bio slučaj sa Marušićem i ostalima .Meni čak nije ni jasno kako neko može da ode i igra za neku reprezentaciju a da ne oseća pripadnost toj naciji a i iskreno ja lao navijač ne bih prihvatio pa da je Ronaldo lično
Ironija-Toliko ste hteli nezavisnost a reprezentacija komotno može da se zove Srbija i crna gora

Jedan od 6 miliona selektora

pre 6 godina

Nas najkreativniji vezni igrac ne uklapa se u Muslinovu genijalnu viziju gde u veznom redu ima dva beka i dva zadnja vezna...Ovaj njegov nakaradni 3-4-3 razbice se u paramparcad cim naletimo na iole kvalitetniju reprezentaciju, mozda vec i u Dablinu protiv prosecnih Iraca. Umesto da igra 4-3-3, sa Maticem i Milivojevicem ili Gudeljom iza Sergeja, koji bi na svojoj prirodnoj poziciji dosao do punog izrazaja. Muslina vade rezultati koji su daleko bolji od igre i sve izgledakao deja vu 2006 i 2010, a ako odemo na SP isto tako cemo i da prodjemo sa ovom formacijom.

gudura,o,tablu

pre 6 godina

Nemoj se inatiti celoj zemlji zbog samovolje jednog čoveka. Misli na sutra,nadaj se boljem,glavu dole i čekaj. To je jedino što imamo. Ako pre svog detinjstva,ortaka,komšija,porodice,ono malo poštenih ljudi biraš inat i karijeru onda i ne treba da igraš za Srbiju.

djuro123

pre 6 godina

Ne uklapa mu se u sistem jedan od nasih najvecih talenata ikada koji ce postati najskuplji nas igrac u istoriji. Pa Milinkovic-Savic bi imao mjesta na sirem spisku Francuske reprezantacije sa onakvim veznim redom, a da nema u nasem timu.

Negativni

pre 6 godina

(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Potpuno si u pravu. To što je Zvezda uradila, igrajući sa sve samim strancima, nije ni izbliza uspešno za čuveno finale Kupa Šampiona koje je Partizan igrao protiv Fljamurtarija. Ta dva tima su tada bila toliko jaka, da je UEFA odlučila da moraju obavezno da se igraju dve utakmice, kako bi fudbalski svet mogao da se divi do tada nevidjenom fudbalu. I umesto na Vembliju, igralo se u Beogradu i Vljori. Fljamurtari beše strahovito jak, posle tog finala prodali su Milanu Gulita, Rajkarda i Van Bastena a Zvezdi Piksija, Savićevića i Pančeva, sve igrače iz svog podmladka.
A za Partizan su igrali najbolji srpski igrači svih vremena, Maradonović, Kareković i Robertobadjović koji je došao iz Podgoričke Budućnosti te zime.
Posle zastrašujućeg fudbala i kiše koja je bila na strani Fljamurtarija, Partizan je slavio pogodkom Maradonovića u do tada nevidjenom ambijentu stadiona JNA pred dvijesto tisuća nijemih promatrača...
Ali, tu istoriju današnja mladež ne zna...

pera kojot

pre 6 godina

sve sami treneri...selektori... koliko vas ima. on sastavlja ekipu, prvi na tabeli, ima rezultat. da nema pa da ga pljujemo... njegovo pravo da ga ne zove. ne uklapa mu se, ko je nekad igrao zna sta to znaci, igra poluspica,teskasa,njemu to ne treba. moje misljenje je da je trebao da ga zove i da sedi na klupi, mozda zatreba, nikad se ne zna.i da oseti atmosferu...a i da ne bi doslo do ovoga da mozda ode za CG

Pera

pre 6 godina

Sta bre ovi crnogorci cekaju pa do pokupe nekog ko nema mesta kod nas. Alooooo odvojili ste se, gledajte svoja posla. Isti ste nam ko Rumuni i Madjari. Nama i ako zaigra neko crnogorskog porekla taj se uvek prvobitno izjasnjava kao Srbin.

marrssa

pre 6 godina

Ja da sam na njegovom mestu odmah bi otisao jer se gospoda iz FSS nike udostojila da ga stavi makar kao rezervu.Stavljaju se neki igraci koji odavno me zasluzuju dres i grb...tipa Kolarov, Ivanovic....

guliver

pre 6 godina

@nista o nicemu - Srbija ga nije zvala. Sa Crnom Gorom ima veze po poreklu. Ne vidim ništa sporno. Ako nama u vaterpolu i odbojci igraju Crnogorci (kako god se izjašnjavali), zašto ne bi momci odavde igrali za CG kad već ne dobijaju priliku u zemlji rođenja i odrastanja? Jedini izuzetak, da ja znam, je nekoliko naših rukometašica i košarkašica Milka Bjelica (za razliku od brata koji bi igrao za Srbiju, ali nije nikad pozvan).

Borky

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.
(Uros Djurdjevic Prejaki #32, 04. septembar 

Ti igraci bar igraju i treniraju u svojim klubovima al ne interesuje kako preskoci BAMBIJA koji nit igra niti trenira al eto potpisao za jedan klub i po tom osnovu dobija poziv.Vi grobarski botovi nemate nikakvo pravo da trazite Muslinovu smjenu i trebali bi sutiti bar neko vreme dok se ovaj bezobrazluk sa Tosicem malo ne zaboravi.

dp3

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

A Rambo Petkovic? Nije igrao ni za Brazil (zvali su ga) koji je imao vrhunsku ekipu u to vreme, u nasu reprezentaciju ga nisu zvali iz ko zna kojih razloga takvog igraca. A Sergej ce igrati za Crnu Goru - razlika je velika!

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 6 godina

Zamislite da selektor Portugala kaže "Ne zovem Ronalda zato što mi se ne uklapa u koncepciju" , znači svi smo mi veverice i ne vidimo da je u pitanju reket, dok se Andjus sprovodi uz TV snimke i kameru u FSS-u nemaju tih problema ...

nista o nicemu

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...
(my way, 03. septembar 2017 16:31)

Postoji. 3-5-2

dex

pre 6 godina

Ako se Crna Gora plasra na SP, sigurno ce igrati za njih, mada i ovako je prilicno realno., Kako mi lako prepustamo ovakve igrace. Bahatost na nivou. A imamo li zamenu za Matica? Nemamo naravno, a Sergej to moze da odigra.
Verovatno cemo otici na SP, ali cemo izgubiti fantasticnog igraca za buducnost.

hmm....

pre 6 godina

Pa, on i jeste crnogorac.
(stefan sezzzzz, 03. septembar 2017 16:17)

Da ti otkrijem jednu tajnu, crnogorci postoje kao narod u geografskom smislu ,kao hercegovci recimo . ..ali to su sve Srbi. Nadji bar jednu stvar gde smo mi razliciti. Imamo istu crkvu, iste slave slavimo, iste obicaje imamo koji se prenose vekovima, sad ako njihovo pismo ima dva slova vise ili imaju nepriznatu crkvu ili im je latinica zvanicno pismo to nista ne menja. Kako god , zvanicno trecina CG su Srbi.

Al Kos

pre 6 godina

Ja , zaista , ne razumem većinu "patriota" i "poznavaoca" fudbala , koji se sjatiše na ovim komentarima. Zaista sam , malo je reći , razočaran , stavom većine vas. Da SMS treba biti pozivan - treba . Da ne podnosim FSS - ne podnosim. Da ne podnosim vlast - ne podnosim . Ali pobogu , PRVI smo na tabeli posle debakla u kvalifikacijama za EP . Još tri utakmice do kraja i imamo REALNE šanse da odemo direktno u Rusiju. Da li imamo pravo na osudu Muslina - NE . Pa čovek ima rezultate. Šta bi bilo da svaki igrač kome se prohte , reaguje kao uplakana devojčica - ja hoću da igram ili odoh u drugu državu. Smešno ! Neka javno kaže da neće igrati za Srbiju dok je Muslin tu , ako je čovek . A ne kao poslednja cava da ode da igra za drugu državu . "Usrećiće" se kao Mandić. NE MOŽE nijedan igrač da bude iznad reprezentacije , pa makar to bio i SMS : Brojni su primeri iz drugih zemalja , pa nije izbijao rat zbog toga . Lepo nekonapisa za Ljajića od preksinoć . Kukali svi , kao fali , kad ono na meču cvrc. Svi kao nešto komentarišete a ne znate pravu pozdinu priče , a neznam je ni ja. Ponavljam , moje mišljenje je da u FSS-u lopovi , da Muslin najverovatnije greši . Ali ako zbog toga SMS menja državljanstvo , jeftino si se prodao majstore i daleko ti lepa kuća.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Musline odlazi! Sramota da poziva jednog Milivojevica, Kataija a nema mesta za Sergeja. Uskoro ce Crnogorci imati jacu ekipu od nas.

Lacio,Lacio

pre 6 godina

I ja sam siguran da bi ovaj Muslinov sistem 3-4-3 malo jaci tim rasturio na komade.Igramo sa 7 defanzivaca,kvalifikacije izvlaci genijalnost Tadica i Mitrovic.Grupa je ubedljivo najlaksa,mi smo trebali vec biti u Rusiji.Sergej i Ljajic treba da nose nas vezni red,a ne lik koji igra u Kini.Juce je ta "strasna"Irska rasturena u Gruziji,a mi cemo igrati bunker i cekati bod.Videcete.

davajdavaj

pre 6 godina

Pa je l' on Srbin ili Crnogorac? Ako je Srbin,kako moze da igra za Crnu Goru i obrnuto,ako je Crnogorac,kako moze da igra za Srbiju? Je l' on u nekoj konfuziji identiteta pa ne zna sta je?
(Oliver, 03. septembar 2017 16:14)

Kakve to veze imma oli mi reći? Ima u crnogorskoj reprezentaciji još Srba, ne bi bio ni prvi, ni posljednji... Ja sam Srbin iz CG, ali bih čak i prije igrao za CG nego za Srbiju, jer je to moja država. Miješaš neke šire pojmove, ne trebaju svi Srbi da se sjate u današnju Srbiju, koja je, blago rečeno, nikad manje srpska.

možda bih imao više para

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?

Goksi

pre 6 godina

Sergej, ako citas ikako ovo gledaj da izbegnes ovu odluku jer nece Muslin doveka biti selektor, a sebi ces zatvoriti vrata voljene reprezentacije Srbije zbog propisa. Sportski pozdrav

Shone

pre 6 godina

Pa kad nema klub, evo recimo bambi nasao klub i odmah je tu. Da ne pricamo o gudeljima milivojevicima i drugim zvezdama evropskog fudbala
(Kokeza, 3. septembar 2017 14:57)
Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac. I on je isto kod Muslina u drugom planu pa ga zaista ne treba koristiti kao negativan primer, i stavljati u isti kos sa onima koji mozda zauzimaju mesto Sergeju u startnih 11. A Muslin svakako ima pravo da stavi igraca kojeg zeli u starnih 11, jer on ce da ima koristi ako se kvalifiujemo ili da leti ako se ne kvalifikujemo. Niko drugi osim njega.

Razumem da neki ljudi nemaju 2 grama pameti, i da cak i reprezentaciju koriste za neko pseudo klupsko prepucavanje pa je u toj borbi svako sredstvo ocigledno dozvoljeno. Kazem pseudo jer to cak i nisu navijaci, nije ih stadion video 5 puta u zivotu i to obicno kad je neki dzabe ulaz i slicno. A klubovi od takvih nisu imali ni 1000 dinara koristi od kupljenih karata ili dresova. Da budu korisni, ni za klubove ni za reprezentaciju, ne znaju ali zato sve znaju na internetu. Bambi je kriv za sve!

nk

pre 6 godina

Kakva god da je Srbija barem nismo zabranili i preterali srpski jezik kao vi u CG. Barem se kod nas ne hapsi za srpsku zastavu i nije zabranjeno ljudima da se izjasnjavaju kao Srbi kao kod vas u Crnoj Gori. Zato nas poštedi te price i patetike. Nijedan pravi Srbin neće igrati ni navijati za Crnu Goru. Možda je Srbija nikad manje srpska, ali zato je Crna Gora antisrpska do krajnjih granica. Ako bi ti igrao za tu drzavu jasno je da nisi Srbin.
(analiticar_amater, 03. septembar 2017 17:15)

ne cini Crnu Goru milo i njegiva politika kao ni Srbiju Vucic..., ja sam Crnograc i smatram nas dijelom Srpskog naroda, ali naravno da bih igrao za CG jer sam rodjen tu. Isto tako ne vidim problemkad bilo ko od nasih izabere jednu ilo drugu reprezentaciju, a za Srbiju ne navijam nista manje nego za CG dje god i sta hod igra, a ti nastavi da mrzis i da gledas kroz Mila!

Mikii

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 03. septembar 2017 17:31)

Ako sam napisao "nasu", a ti znas da mislim da Hrvatsku, u cemu je problem onda? To sto si nepismen? Da, to FAKAT jeste problem vecine ljudi u ovoj napacenoj zemlji.

Čiča Miloje

pre 6 godina

Da li Muslin radi uinat svima? Ako se Sergej opredeli za CG, može Muslin da prati njegov razvoj samo na televiziji...A srpska reprezentacija? Baš me briga za budućnost...jel? Meni tako izgleda!

laponac

pre 6 godina

@Mito
Navedi jednu koja je valorizovala uspeh U21 ? Samo jednu .
Engleska : Dajer , Ali , Staridz , Sterling , Rouz . . . ništa
Belgija : Lukaku , Azar , De Brujne , Oridji , Radja . . . ništa
Ovo su dve extra talentovane ekipe i ne mogu dalje od grupe na SP ili EP .

analiticar_amater

pre 6 godina

Laz do lazi, ili ako zelite da budem pristojan, NEISTINA do NEISTINE. Srpski jezik u Crnoj Gori NIJE ZABRANJEN. Da se izjasnis kao Srbin NIJE ZABRANJENO, a isticanje zastave strane drzave(Srbija je strana drzava voljeli mi to ili ne) bez da je pored nje i zastava CRNE GORE je KAZNJIVO, bas ka i u SRBIJU.
(Hulk, 3. septembar 2017 18:49)

Istina do istine. Ne, u Srbiji isticanje neke druge zastave nije kaznjivo i mi ne hapsimo ljude zbog toga. Jos nisam cuo da je neko u CG uhapsen zbog albanske zastave koja se u pojedinim mestima u CG moze videti na svakom coscku, ali ste boga mi hapsili zbog srpske. Znaci vi taj zakon selektivno primenjujete. Drugo, Srba u populaciji ima zvanicno 28% a u drzavnim institucijama od ukupnog broja zaposlenih svega 7% je Srba. Kako se to zove ako ne diskriminacija? Trece znam licne primere da su se ljudi iz straha i zbog pritisaka izjasavali na popisu kao crnogorci. Cetvrto, gde se u kojim gradovima i opstinama u CG sa srpskom vecinom moze koristiti srpski jezik kao zvanicni? Da li mogu srpska deca u skolama da pohadjaju nastavu na srpskom jeziku? Sve sto sam izneo je istina, drzava Crna Gora na brutalan nacin krsi ljudska i manjinska prava Srba i sprovodi nasilnu asimilaciju. Toliko.

Borky

pre 6 godina

Звездашки" селектори настављају да нам упропашћују репрезентацију. Звезда ништа добро није донела Србији, на крају крајева и распад ваше омиљене Југославије је почео на једној фудбалској утакмици, са три Србина у тиму постали прваци Европе али је зато "Звезда Србија, никад Југославија". 
(adriano_galliani, 03. septembar 2017 15:06)

Cuj zvezdaski selektor koji nikada nije pozvao igraca Zvezde u rep. pa tako nije htijeo zvati ni Kataija dok nije otisao iz Zvezde ijako je ovaj bio najbolji igrac lige.Taj selektor nikad nije bio na Rajku od kad je otisao iz Zvezde osim kad je igrala rep. Tog "zvezdaskog selektora" je licno doveo Kokeza koji je u svadji sa Terzicem a Muslin sa Dzajicem.Taj selektor je optuzen u Rusiji za uzimanje procenata od igraca a sto je on i dokazao kad je pozvao Bambija samo zato sto je potpisao za Partizan a svi znamo za spregu izmedju saveza,Partizana i Ramadanija.

Menadzer

pre 6 godina

napisao sam ja nedto juce u komentaru utakmice ,sad cu da vam prenesem jos jednu informaciju . ako Muslin ne pozove Savica za naredni kvalifikacioni ciklus definitivno ce prihvatiti poziv selektora Crne Gore , dakle Muslin ima jos jednu priliku da reaaguje

remizinho

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.

PeteSampras

pre 6 godina

Srbija ga nije ni zvala, kako onda da predstavlja svoju zemlju?
(97, 03. septembar 2017 15:09)

Ako te ne zove žena da vidi kad ćeš kući ti odeš sa drugom? Ako ima ljubavi, nema dileme.

mare

pre 6 godina

ako je bas bimba bomba uzece ga Italijani dace drzavljanstvo i cao..ne bi bio ni prvi ni zadnji stranac..dize malo cenu uostalom ako misli da ce biti bolje putuj...isti ti djavo ne igrao ili igrao za Cg domet uvek 3 mesto u grupi..a nece Muslin biti vecno sef..

Realnost a ne gusle

pre 6 godina

Neće igrati za Crnu Goru. On je krajišnik rođen na planini Grmeč kod Sanskog Mosta. Odgojili su ga vukovi da postane lider srpske reprezentacije.
(Žnj, 3. septembar 2017 17:00)

A da ti malo prestaneš sa trolovanjem. Čovek je rođen u Ljejidi u Španiji gde mu je otac svojevremeno igrao kao fudbaler. Ostatak života po povratku porodice iz inostranstva, proveo je u Novom Sadu. Poreklo njegove porodice neće uticati na njegovu odluku za koga će igrati, već će to zavisi od odnosa saveza i selektora prema Sergeju.

nista o nicemu

pre 6 godina

како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...
(загор, 03. septembar 2017 18:10)

Matic igra fudbal kako Grujic i SMS nikada nece moci da zamisle.

Ni minus ni plus

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.

nista o nicemu

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..
(hmm...., 03. septembar 2017 16:38)

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.

analiticar_amater

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.
(bandiera rossa, 3. septembar 2017 16:53

Kakvo selektivno tumačenje istorijskih činjenica. Srbija je nastala mnogo ranije a 1878. je samo dobila medjunarodno priznanje isto kao i Crna Gora. Ako kažeš da je Srbija tada nastala onda je po tom kriterijumu i Crna Gora nastala 1878. Drugo, Crna Gora nije srpska država, to je drzava u kojoj je srpski jezik zabranjen, u kojoj je zabranjeno izjasnjavati se kao Srbin i u kojoj se hapsi zbog srpskih zastava. Dakle ako je dečko Srbin uopste ne bi trebao ni da razmišlja da igra za tu i takvu drzavu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.
(link gluposti, 03. septembar 2017 17:16)

Zalosno je sto je neko ovde izmislio pricu o Kezmanu i Muslinu i svi vi poverovali.

Ментор Момо

pre 6 godina

@ Ђоле
Црногорци(народ) су дио српске нације.Није тачно,да су Карађорђевићи свргли Петровиће.Петровићи су богато исплаћени за то,у некретнинама и кешу,постоје подаци о томе.Ако је морално да неки Србин игра за ову Ц.Гору(Милогору),онда бујрум.Тамо где Србин нема право на језик,иако по задњом попису српским језиком прича највише становника,тамо где 35% становника не може да ради у јавној управи,...

Mr

pre 6 godina

Bez obzira sto jos uvek nije pozvan, ne bi ovo smeo sergej da uradi, da zaigra za cg samo zbog jednog coveka, muslina. Neka saceka jos malo, ukoliko ne bude pozivan i dalje onda neka prihvati poziv cg.

ns boy

pre 6 godina

ne razumem sto osudjivati sergeja ako ode kod njih.treba ovde da gleda u pasulj kad ce smeniti muslina da bi zaigrao,da najbolje godine provodi van reprezentacije i debituje sa 25-26 godina.pustite prazne price o patriotizmu,treba da gleda i svoju karijeru.ne moze ovakav igrac da se ne uklapa u sistem igre,vec se igra pravi oko ovakvog igraca,mi imamo jos matica i tadica na tom nivou,mogu se uklopiti savrseno.

Mikii

pre 6 godina

Posle ce momak da bude kriv ako se ovako nesto desi. Mada mislim da njega bas briga da igra za neku reprezentaciju nivoa Crne Gore (ako vec ne igra za svoju), cena mu skace svakako. Tako da verovatno nema nista od toga, ali stoji da se momak nezasluzeno ne poziva u nas nacionalni tim.
(Ni minus ni plus, 03. septembar 2017 14:59)

A mnogo mu je stalo da igra za nekoga naseg nivoa, je l'?

Oliver

pre 6 godina

Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.
(analiticar_amater, 3. septembar 2017 16:34)
Bravo za komentar. Potpisujem od reci do reci,kao,siguran sam,jos hiljade i hiljade Srba.Dosta je vise bilo da budemo manjina u sopstvenoj drzavi.Basta,genug,enough!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Ja bih rekao ne prodaj veru za veceru!
Isti taj Kezman je posle raspada imao opciju da ihra i za Srbiju i Crnu Goru ali je hteo samo za Srbiju iako poziv nije ni dosao,neka tako savetuje i svog igraca. Nije tacno da se Sergej ne zove zbog njega jer on je i Vanji menadzer pa ga svi zovu samo sto on pravi probleme. Ako ce zbog jednog poluciklusa kvalifikacija u kome je i nastupao za mlade da izabere crnu goru mi tu krivi nismo nista pa ni Muslin koji bi mu verovatno kao Ljajicu pruzio sansu.

Oliver

pre 6 godina

@Jokanovic
Ja u Berlinu nisam upoznao nijednog Crnogorca, a upoznao sam puno Srba,Hrvata,Bosnjaka,Madjara..Zasto? Pa mora da se radi,ehehe

nista o nicemu

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .
(hmm...., 03. septembar 2017 18:16)

Aha. Komentarisao tvoj mladji brat s tvog telefona pretpostavljam. hahahahhahahaha.

izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata

pre 6 godina

@nk hahahahha kako lazes , NIJEDAN od tih a i mnogih drugih NIJE Crnogorac, a samo je njih par rodjeno u Crnoj Gori kao recimo Prlainovic i to u Herceg Novom u kojem zivi vise od 50 odsto Srba i to deklariranih usprkos cinjenici diskriminacije i izrazitog sovinizma koji vlada u danasnjoj CG , e to je onda majstore jos veci dokaz kada 180 000 ljudi u inat vama u lice kazu da su SRBI ,ne milogorci

nk cg

pre 6 godina

(Penny, 3. septembar 2017 20:02)
Bravo majstore, rodna zemlja Nemanjica i u njoj nisu Srbi? Njegoš i Petrovici, , Crnojevići, Karadjordje, Vuk Karadzic, itd itd, TI SI SRBIN, a mi nismo (Srbi u CG)? Zvanicna politika CG, nije narodna, kao u Srbiji, sto je isto potpuno. Kad dodju promene videcemo ko je vera, a ko nevera...

jabadabadu

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.

MMS

pre 6 godina

Ne znam ko je s kim u svađi ali želo bih Sergeju da poručim da ne dozvoli da se to obije njemu o glavu. Tvoje mesto je u Srbiji, nije sve sad i ovde.

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?

ajmo onda cela vaterpolo i kosarkaska reprezentacija CG pod stijeg Srbije ,jer su oni Srbi poreklom

pre 6 godina

@guliver nabroji mi samo te crnogorce po poreklu koji igraju za nas. Tacno sam znao da ce izaci jedan ovakav komentar koji veze nema s nicim. Sergej Milinkovic Savic ne da nema veze s Crnom Gorom po nicemu , nego nije ju ni na slici video, stvarno ste iritantni vise s time . Da je iole to isitna vas Crnogoraca bilo bi minimum 20 miliona ,a ovako vas nema ni 40 odsto u vasoj drzavi koja broji 600 000

Ментор Момо

pre 6 godina

Гуливер.
У нашој репрезентацији играју Срби из Ц.Горе а не милогорци.Разлика је огромна.

analiticar_amater

pre 6 godina

Jes, pa ko bi vas onda zaposljavao ? Ko bi vam bile gazde, sefovi itd ? Ko bi vam davao plate??
 (Jokanovic, 3. septembar 2017 16:01)
Dobra fora. Nisu crnogorci ovde nista stvorili nego su se preko veze uvalili u već izgradjene firme i institucije. Nista se ne bi promenilo nego bi samo nasi ljudi bili sefovi. Kad su crnogorci tako sposobni, sto ne napravite nesto u CG pa da ne morate da dolazite vise u Srbiju? A Sergej ako ode da igra za Duklju treba da bude sramota i njega i Kezmana.

Gluposti i predrasude

pre 6 godina

Neće on nigde. On je Krajšnik, a u Krajini žive najveći Srbi, najponosniji predstavnici svog naroda.
(Zlatko, 3. septembar 2017 16:35)

Kao npr. Nemac Marko Marin.

hmm....

pre 6 godina

Druze, prisetimo se tvoje price o tome kako znas da je Covic nelegalno stekao pare, ali ne ides u tuzilastvo ni u policiju da ga prijavis. Zanimljivo. Posto si tvrdio da si licno sve video.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:59)

izvini, ali moram hahahahaa...ima neki lik sa Hmm nikom mozda je on, ja tako nesto nikad nisam pisao. Jos jednom si dokazao da ti pristaje taj nick :) .

Sos

pre 6 godina

Da zasluzuje poziv u reprezentaciju zasluzuje, da Muslin radi nerazumnu stvar radi ali ako uopste razmislja da igra za drugu drzavu onda i ne zasluzuje poziv da igra za Srbiju!

SrbEUin

pre 6 godina

Već ste zaboravili kako se Tadić i Kostić nisu uklapali Ćuretu?
Srpska tehnologija proizvodnje igrača za dalju preprodaju:
Klinac odigra tri utakmice u klubu i potom pet u reprezentaciji, dok mu Falji Ramadani ne pronađe unosni angažman u Benfiki ili Apolonu. Za tu uslugu on čelnicima plaća proviziju na ruke. Zato su u reprezentaciji igrali ekstra igrači tipa Raća, Markec, Šaponja, Koja, Joja, Mitar, Šćepa, Drinča, Škule... koji nikada nigde nisu ništa odigrali po odlasku iz Toletove lige. Strategija je prosta, ali je do sada bila vrlo uspešna: Kroz Tole ligu, urede da mu se protivnici sklanjaju kao pred belim medvedom, pa ga proglase igračinom i provuku kroz reprezentaciju, min. tri meča zbog Premijer lige, (Brašanac!!!????) da bi ga preko menadžerskih mahera uvalili za nerealnu cifru. Zato ih selektori ubacuju u igru makar u 88. minutu, da bi upisali staž. Ako menađer ne želi da se učipi, nema ništa od poziva, pa naravno ni od rep staža, ni premijer lige.
Svi srećni i zadovoljni.
Samo reprezentacija propade.
To za njih ionako nije bitno.
Rezultat: 55 mesto, propuštena sva takmičenja, bez izgleda za boljitak.
Menadžeri i saradnici nafatirani.

Blueblueblue

pre 6 godina

Decko je totalni promasaj ako promeni drzavu samo zbog Muslina. Da sam na njegovom mestu ne bi nikad igrao za neku tamo Crnu goru pa makar bio kao Rambo Petkovic.

kumska ul.

pre 6 godina

opa bravo, crna gora postaje evropski katar.
jos samo naftu da pronadju.
ako ne moze za nas logicno je da covek potrazi neki drugi angazman. karijera fudbalera traje 10ak godina, ne vredi uludo trositi vreme kad si u naponu snage.
ako se trenutno ne uklapa, sigurno je mogao biti na klupi i polako se privikavati na reprezentaciju. ovo mi vise lici da su neki drugi razlozi u pitanju.

dr nick riviera

pre 6 godina

predstavljati zemlju znači i istrpeti nepravdu prema sebi za opšte dobro.
srbi idu iz krajnosti u krajnost i u suštini ne vole sport. vole samo pobede...

x

pre 6 godina

Ako je pravi Srbin neće otići da igra za Crnu Goru. Na stranu to što ga kriminalni FSS ne zove. A šta kad se promeni situacija? Pa ni Matic ni Tadić nisu igrali neko vreme, pa sad igraju. Ako ode da igra za njih, nema više nazad.

nista o nicemu

pre 6 godina

Tole je navlačio selektore kao na traci , pa mi se čini da ste ćutali i gledali kako ispadamo.
Neka sačeka drugog selektora , ako ne putuj igumane.
(agassi, 03. septembar 2017 16:05)

Cutali su jer je Tole njihov.

ogicg

pre 6 godina

Bane procedura je zapoceta u petak.Bice gotova sjutra.I to jer je vikend,bila bi gotova za jedan dan. Da istina,.Milo se umijesao.A dogovor sa kezmanom i sergejom je vec pao.Toliko,za prvi cas moj bane dovoljno.

Penny

pre 6 godina

@nk cg
Velike reci al bez prave tezine! 12 godina narod u CG je mogao da pokaze tu pravu volju i sta se desilo? Nista! Prodje i otcepljenje, priznavanje Kosova, ulazak u NATO, ko zna sta je sledece dok se narice o srbstvu. Ja sam svestan da od price o bratstvu nema vise nista i da treba da gradimo odnose uvazavanja i ekonomske saradnje. A gusle u muzej... Pozdravi mi sve pod Trebjesom :)

VEĆ MI JE....

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!
(antiDebil, 3. septembar 2017 18:06)

A vidim Srbija, "bez žalosti" "blista" u svemu, vodeći i slušajući vas "patriJote" od 90-tih. Zato svake godine, bez pardona, odavde odlazi po 30.000 mladih i školovanih, da se ne vrate !!! Možda će i Sergej

mich

pre 6 godina

Otisao je tako i Volkov koga su na silu hteli da "uguraju" u reprezentaciju Srbije...
pa gde je sada ta fudbalercina?
na kom od splavova???

Crnogorci ne lazite

pre 6 godina

Sergej Milinkovic Savic je po poreklu KRAJISKI SRBIN ,nikakve veze s CG nema, isto kao sto je Nemanja Majdov iz Republike Srpske

laponac

pre 6 godina

@Mare slo
Ja ga opravdavam . Ne mislim da SMS je loš igrač , ali poštujem njegovu odluku . On je taj koji odgovara za rezultat . Ti kada budeš na njegovom mestu zovi SMS prvog i većina ovde .

superman1111

pre 6 godina

Treba sačekati kraj kvalifikacija pa onda ako se plasiramo ne možemo ništa reći Muslinu jer je ostvario cilj a ako ne odemo onda ga treba razapinjati što nije zvao jednog od naših najboljih igraca i samim tim ugrozio odlazak u Rusiju.

Gde ja živim

pre 6 godina

Ako ode, celokupno rukovodstvo FSS-a oterati u Hag i tražiti maksimalnu kaznu koju će ležati negde u Turskoj ili Saudijskoj Arabiji.

Pa dokle bre, aman. Dokle da gubimo igrače, sportiste, naučnike u ovoj zemlji samo zato što neko nema uši i oči. Ne bih da lupam, ali ja sam za ove Bora Stanković lično i personalno.

verujem u čuda

pre 6 godina

Ukoliko se ovo desi ceo savez da podnese ostavke i vise me nikada stadion nece videti kada igra reprezentacija od sramote. I oterati Muslina odmah ako se to dogodi.

fabricio

pre 6 godina

A kakav to naš selektor ima autoritet ako njemu ljudi iz FSS odredjuju koga će da zove,a koga ne? Odriču se čoveka koji vredi 50.000.000 i koji će za godinu dana najkasnije igrati u top 10 klubova Evrope jer njegov menadzer nije u dnwbrim odnosima sa Savezom!? E, zemljo Srbijo..

Slavina

pre 6 godina

Pametna odluka... Ajde da je prosjecan igrac, ali ko prati kako igra momak zna da je masina u pitanju i sta on treba da ceka da se smiluje ovaj sto zove igrace po dilu, procentu, a ne po talentu ??? Da, da...

Pera Magic Mitic

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 
Stvarno mislis da se Muslin pita za ovo?!

hmm....

pre 6 godina

Za ove sto prozivaju reprezentaciju Crne Gore, Crna Gora ima 600.000 stanovnika, a Srbija 6.000.000, a kad pogledas rezultate iz zadnjih godina kvalifikacija itd ne bi se reklo da je Srbija toliko bolja, a kad se uzme broj stanovnika u obzir onda nema svrhe ni pricati dalje...
(Zigi, 03. septembar 2017 16:15)

hahahahaaa....nema svrhe da pises vise , realno .... sta bi bilo da si uzeo Indiju ili Pakistan za primer...e moji milogorci...

Bosko

pre 6 godina

Za sva vas koji napadate Muslina, nema on veze sa pozivanjem Sergeja. Sergejev menadžer, Mateja Kežman je već godinama u sukobu sa čelnim ljudima FSS, a pogotovo sa jednim dedom koji je sada vladar iz senke, vedri i oblači našim fudbalom preko 20 godina. Toliko o opštem interesu i onome šta je dobro za reprezentaciju. Bitno im je svima da su im džepovi puni i to je to.

Bya-Bya

pre 6 godina

Ovo i radi ova 'zapadno od granice' horda. Namerno ga ne zovu da bi mogli da uguraju kod ovih. Muslin odakle je? Tumbaković? Kokeza?... sve iz HR,CG, BiH. Namerno neće da ga pozovu ni na prijateljsku.

cisto onako

pre 6 godina

Sergeja ne zovu zbog Kezmana i to se zna,ali od toga nema nista sve to je demantovao isti Kezman i to ce te brzo procitati.Ali ta seljacka prica Muslinova kako mu se ne uklapa u sistem ne pije vodu nego volje da cuti...Jer bi uz matica igrao istu poziciju sto pokriva gudelj juce na utakmici.Jeste da u lazio zato sto je opasan po gol sad igra daleko ofanzivnije ali znamo svi da je do tog trenutka igrao klasicnog zadnjeg veznog.

analiticar_amater

pre 6 godina

prlainovic, mandic, subotic, nikic, nikcevic stanic, marsenic, nikic, jovovic, kovacevici, bogdanovic, ivanovic, mitrovic, vukovic kostic... mislim da je dosta, ili porijeklom ili rodjeni i CG
 (nk, 3. septembar 2017 18:26)
Nabrojao si Srbe iz Crne Gore a neki od njih su i rodjeni u Srbiji. Posto se u CG hapsi za isticanje srpske zastave, ljudima se oduzimaju srpska državljanstva, srpski jezik ste proglasili za neprijatelja države i ne date Srbima da rade u javnom sektoru, logično je sto masa njih prelazi u Srbiju da zivi i radi i sto dosta njih želi da igra za svoju pravu domovinu Srbiju.

stefan sezzzzz

pre 6 godina

@hmm...
Otkrio si toplu vodu. Živeo sam među tim crnogorcima 6-7 godina, upoznao sam sve i svakakve. Svi oni koji se izjašnjavaju kao Srbi vole Srbiju i Srbe iz Srbije. Poštovali su me maksimalno. Ali vole da svojataju ljude, a to rade gledajući nečije prezime. Savići npr. vode poreklo sa teritorije današnje Crne Gore.

Milan

pre 6 godina

Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 14:53) # Link komentara

Ista ta reprezentacija koja ga odbija konstatno?

VIT

pre 6 godina

Sergej, promeni menadžera i pridji menadžeru koji je u dilu sa FSS, odmah sledi poziv. U suprotnom, srećno u selekciji CG. Muslin je u celoj priči samo epizoda. A poziv Tošiću je samo slika stanja. Pošteni gradjani i navijači, ovo nam je dala demokratija. Glupo je nervirati se.

Srbenda

pre 6 godina

Milos

Uh, pameti.Srbija prva.Ima sansi za odlazak na SP i ti bi mu dao otkaz zbog igraca.Bilo nam sjajno unazad deset godina zar ne.Da je Tole tu verovatno bi bilo bolje

Ivan

pre 6 godina

Mislim da Sergej vec ima drzavljanstva Srbije i Spanije, trece ne moze, osim ako se ne odrekne nekog. E sad... Sto se tice Srbije, ne znam kako Muslina nije sramota sto je doveo do ovoga, cak i do same pomisli da potrazi drugi dres. Sa te strane, podrzavam SMS-a gde god da ode. Muslin je covek koji misli samo o sebi, i govori da se nada da ce SMS napredovati, pa da ce ga u buducnosti mozda i pozvati. Ne razmislja o tome kakvi su planovi igraca, nece ni on da ceka do 25 da zaigra za svoju zemlju. Tim vise sto ne niko ne zna kuda vise da napreduje kad je bolji od 90% onih koji redovno dobijaju pozive za reprezentaciju. Dakle, Muslin treba da prestane da bude tvrdoglav i da uputi decku poziv i veliko izvinjenje.

link gluposti

pre 6 godina

Šta nije jasno. Kad u statutu FSS jasno piša ako ti je menadzer Mateja Kežman nemaš mesta u nacionalnom timu makar se zvao i Leo Mesi ili Kristijano Ronaldo.
(jabadabadu, 03. septembar 2017 15:22)

Daj link od tog statuta ili se izvini za ovu neistinu
(nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:54)
Zalosno je kad nisi ukapirao prethodni komentar.

Karavurma

pre 6 godina

Šteta..Ja sam se nadao, da će izabrati Kosovo..
..to bi bila mnogo veća šamarčina ,ovim iz FSS..i možda bi onda shvatili neke stvari...

Marjan

pre 6 godina

sramota! Tuzno za plakanje je cuti ovu informaciju. Da li je moguce Musline da ne pozoves Sergeja. Najboljeg mladog igraca evrope. I otici ce u c. Goru. Ovim tvojim postupkom ces upropastiti reprezentaciju.

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@ nista o nicemu
Ok, ako je to razlog, sto onda lepo Muslin to i ne kaze? Zbog cega daje objasnjenja u koja niko ne veruje i kojima se svi smeju? Nece da igra poziciju koju mu je trener odredio? To se lepo kaze i prekinu se sva nagadjanja. Ponavljam, ne postoji razumno objasnjenje za to da Sergeja nema u 18...

i^2

pre 6 godina

Sto volim opravdanja u stilu "U Srbiji ima 6 miliona selektora".. Da, ima, ali.. 5,999,999 misle da SMS treba da igra, a samo jedan da nije dovoljno dobar.
(remizinho, 03. septembar 2017 15:34)

Ja ne mislim. Sad se izvini za ove dezinformacije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nista o nicemu, 3. septembar 2017 15:52)

Jednostavno je, ti nisi jedan od 6 miliona selektora...
Ti si jedan od 6 miliona nepismenih...

Mihajlo

pre 6 godina

Laponac kazes mladi ne igraju za klubove,nemaju minutazu,a Nikola Maksimovic,Bambi,Rukavina imaju minutazu u klubovima? Gudelj igra u Kini,je li to ozbiljan fudbal,Milivojevic s Kristal Palasom gubi redom i obavezno ga menja trener na poluvremenu.Pola igraca ove Muslinove reprezentacije sede na klupi a ipak se pozivaju,to nije nikakav argument,nego imaju li kvalitet ili nemaju a ovi Muslinovi ocigledno nemaju jer jos od Juzne Afrike nisu otisli na neko takmicenje,proslo je 7 godina i sad ako odemo mozemo da se zahvalimo Mitrovicu,Tadicu,Kosticu,Gacinovicu.

Skeptik

pre 6 godina

sta kao ne treba da pljujemo muslina zato stao smo prvi na tabeli,ali u kakvoj grupi,dajte ljudi,ovde je sa sms u pitanju nesto drugo citajte izmedju redova...
a usput igramo krajnje nizerazredno!!!!
austrija vels i dve irske pa koga vi zezate?????i ubedljivo najbolji igrac koga imamo je sms...lepo je neko u komentarima uporedio ronalda i portugal....i boli me uvo za minuse

davajdavaj

pre 6 godina

Zidan i Alegri ga traze, odnosno Real i Juve, i u njihovu igru bi se uklopio, ali kod nas neee, mi vec igramo jedan veoma dobar fudbal, pa je juče stradala jedna strašna Moldavija... Pih, tacno cemo otici na SP kao 2006, pa ce nas jedna Francuska ili Njemacka prosuti 6:0... Umislili da umijemo da igramo, a najtezi nam je protivnik Vels, sramno

mijat

pre 6 godina

Muslin je iskompleksiran tip. Decko je najbolji igrac u timu koji je daleko jaci od nase reprezentacije. Mora da ima nesto licno. Njegova objasnjenja u vezi SMS su nebulozna.

Kvazimodo Sorabius

pre 6 godina

Naravno, bilo ko neka ogra u skladu sa svojim planovima i afinitetima, a i ovaj dupli prezimenjak.
Sinoc se videlo nesto drugo, i to ne pod reflektorima, vec kao u podne: Ljajic nema kapaciteta za reprezentaciju. Ne ume, ili nece (?), tek nijedno tacno dodavanje, amatersko setanje po terenu.., osim ako nije umislio sebe u nekoj klasi i nekoj zasluzi!

veliki strumf

pre 6 godina

Ne moze jedan covek, koji je samo PRIVREMENO tu (Muslin) da unistava buducnost srpskog fudbala!!! Ako mu se najskuplji i jedan od najboljih srpskih igraca ne uklapa u koncepciju ili neka mu nadje mesto ili neka menja formaciju!!! Bas me briga sto je Stanisa Mandic otisao u CG, Kasalica isto (Filipa Stojkovica smo trebali da sacuvamo), ali ako ode Sergej Milinkovic-Savic, to ce ostaviti dalekosezne posledice po srpski fudbal jer decko treba da bude vodja reprezentacije kod nekog novog selektora u narednih 10 godina.

djule

pre 6 godina

Samo strpljenja. Niko ne moze da ignorise kvalitet. Samo neka nastavi da igra i da se razvija. Ni Miha nije zvao Matića, a sada je glavni.

загор

pre 6 godina

срам те било муслине, због басте, грујића и сергеја. како се то уклапа рукавина а не баста? како се то уклапа матић а не грујић и сергеј (не кажем да треба да стартују, али могу да га мењају кад он не може)? у какав се то тачно систем не уклапају? неки менаџерски систем са процентима,вероватно...

hmm....

pre 6 godina

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.
(Petar, 03. septembar 2017 16:55)

Da li je tebi normalno da lik dodje u Srbiju ili HR, odigra par sezona i onda dobije drzavljanstvo i igra za SRB ili HR??!!! Pa to nema veze sa vezom, nit je rodjen niti ima rodbinske veze, samo sto je igrao u Dinamu u mladjim kategorijama ( Mamic ga doveo ) i do 24 godine igrao u njemudok ga za masnulovu nisu prodali. Jel ti rukometna repka Katara normalna uopste?

Darko iz Liona

pre 6 godina

Ma naravno samo frustriran i slab covek moze prodati dusu ali bogami mislim da Sergej to nijeh nikako. Tako da kafanska prica

MARKO

pre 6 godina

Momentalni otkaz Muslinu dok nije kasno, momentalni!!! 
(Milos, 03. septembar 2017 15:04) 

Nije kriv Muslin iako je prihvatio odgovornost na sebe. Kežman je u svađi sa FSS i zato ne zovu Sergeja.
(1€ satnica srpskog shljakera, 03. septembar 2017 15:13)

KAKO NIJE KRIV MUSLIN PA PO TOJ TVOJOJ LOGICI ONDA MU KOKEZA KROJI SPISAK, KAO TAKAV ŠTA ĆE NAM !!!

niče

pre 6 godina

Crna Gora nema dubinu nadarenosti zbog malog broja stanovnika. Po zakonu može da poziva sve naše igrače rođene na teritoriji ScG do raspada 2006. One rođene posle te godine neće moći zvati. Onda će da traže neku babu u jajetu. Samo me ne interesuje zašto je FSS ispoštovao dogovor sa Savićevićem o "nastupanju za zemlju u kojoj si rođen" ako zakon dozvoljava pijukanje igrača rođenih do 2006? Odmah je trebalo pozvati Vučinića, Jovetića i Bašu kao "najperspektivnije mlade Srbe" i bilo bi nam bolje. Jednostavno ne mogu da razumem poštovane prema ljudima koji za malu korist nas uvek štete i bore se za interese tudjina.

Mr.Dule

pre 6 godina

Mozda treba pogledati i drugu stranu pre nego svi okrivimo Muslina.Lacio je kocio njegovo igranje za mlade a Sergej je trenutno u centru paznje zbog ponude Juvea.Mozda mu je savetovano da saceka sa reprezentacijom.U svakom slucaju ako se plasiramo za SP ja ga vidim na Muslinovom spisku.

Styx river

pre 6 godina

Sta je cilj ove reprezentacije?
Plasirati se na SP.
Da li bi se lakse plasirali sa SMS u timu?
Verovatno da.
Da li je SMS bolji fudbaler od vecine igraca veznog reda Srbije?
Da.
Da li trener jedne reprezentacije treba da ucini sve da bi se njegova ekipa sto lakse kvalifikovala na SP?
Da.
Muslin da je pravi selektor sa integritetom on ne bi slusao savez vec bi postupao po svom nahodjenju. Kako mogu da mu zabrane da poziva igraca? Sta otpustice ga, a prvi je u grupi?

milogorska istorija pocinje s Milo ,ne sa Zetom

pre 6 godina

@hmmm bilo bi i vise od trecine Crnogoraca Srba da ih ne diskrimiiraju , novokomponovana nacija, inace isto manjina u toj drzavi ali koja drzi sve ,svojata sve , izmislja sve novo kao pr. pismo , pa ih onda otkriju kako ne da izmisljaju nego kradu kao recimo skolski program od Hrvata, recimo ko ovaj koji se potpisuje kao guliver ,do prekjuce nije ni cuo za SMS, a sada na ovu vest odmah nasao neke spise iz 1450. g kako bili neki Milinkovici i Savici kod brda,ali zaboravio decko da je tada tto bila ZETA i da su jos uvek tada oni bili Srbi

mare

pre 6 godina

Njemu je igranje u reprezentaciji preko potrebno ukoliko hoce da igra u Engleskoj jednog dana, a mislim da je to san svakog vrhunskog fudbalera. Ne mozemo ga kriviti, zivot je jedan, a cekati pravdu u sistemu kao sto je FSS je kao cekati da neki tim sa balkana ponovo osvoji ligu sampiona.

sloga

pre 6 godina

Istinska dilema. Ako je covek Srbin, nije ni cudo sto se dvoumi. Crna Gora je prva MODERNA srpska drzava, nastala 1852. a Srbija druga, nastala 1878. Izabrati stariju srpsku drzavu ili vecu srpsku drzavu, pitanje je sad. Sta god da izabere, neka mu je sa srecom.(bandiera rossa, 03. septembar 2017 16:53)

Obe zemlje su priznate kao nezavisne na Berlinskom kongresu 1878-e godine.

SS

pre 6 godina

Kako on ne dobija poziv?Zasto bi u savezu bio problem oko njega?Decko je cist Srbin,a Crnogorci hoce da ga potplate i ukradu nam jos jednog igraca??Od kada je reprezentativni fudbal postao klupski da mogu da se transferuju igraci..

Obavezno ga pozvati,zasluzio je dobrim igrama

jedanodmnogih

pre 6 godina

Velika je steta nekom drugom prepustiti ovakvog igraca! Mnogo smo kao Srbi izgubili pa trebamo li i ovakav biser prepustiti nekom drugom.Dok se Lacio odrice miliona evra zbog njega Muslinu se ne uklapa u koncepciju igre pa onda treba da ga se odreknemo i ako ce nekom drugom selektoru sigurno trebati!? Jos jedan u nizu sramotnih poteza fudbalskog saveza srbije!

pavle

pre 6 godina

Ne razumem selektora koji ga ne poziva, jer je zaista sjajan igrac i kao takav može da se uklopi u bilo koji sistem, ali ako on zbog toga promeni reprezentaciju, zemlju za koju igra- neka ide i ne treba nam. Nema nikakvog razloga da ide i igra za njih- mlad je i dočekaće svoju šansu ne samo da igra nego i da bude jedan od najboljih igrača reprezentacije Srbije .Selektori se menjaju a zemlja je jedna .Nema nikakve logike da jedan Srbin -Novosađanin igra za Crnu Goru. Opet,ako se odluči za to - nek mu je sa srećom.

ne prodavaj mi price o porijeklu , jer nemas pojma

pre 6 godina

@nk da ti lazes ako vec postoji tehnologija onda se potrudi pa malo prouci , isto tako prouci i mjesta u Crnoj Gori gdje i dan danas zivi vecina Srba, onda se potrudi pa se malo educiraj pa ces vidjeti da ne mozes samo na osnovu prezimena svojatati nekog kao sto vi Crnogorci radite jer mislite da ako u CG imate neko prezime da pripada samo vama. Hoces primjer? 3 Najcesca prezimena u Srbiji su Jovanovic ,Petrovic i Nikolic . Petrovic je cesto prezime i u Crnoj Gori samo sto ti nemas pojma da su SRBI prvo naseljavali podrucja danasnje zapadne Srbije , sjevernog i centralnog Kosova, i stare Hercegovine tj vecinu danasnjeg dijela sjeverne Crne Gore, postoje jos neki dijelovi koji su bili Srbija, i sad ako vi zauzimate sadasnji teritorij ne znaci da su Srbi negdje nestali , oni su tu cijelo vrijeme. Druga stvar koju moras znati je da ako mislis kao sto mislis da su skoro svi uspjesni SRBI po tvome crnogorci kako to da onda sami Crnogorci ne mogu NIKOGA proizvesti godinama.... Nemoj mi pisati da imam glupe komentare jer imam minimalno 8 godina vise skole od tebe i mogu ti reci da me posebno nervirate vi koji izmisljate neku toplu vodu , pravite neke übermensch teorije a u stvari za svaku sitnicu idete u Srbiju jer niste nista zivo sposobni sami , a tomu je i zadnji dokaz ovaj vas Tanjevic koji je ocito uveo neki novi crnogorski jezik na time outu

Vetar u ledja..

pre 6 godina

@Bane
Delimicno si u pravu ali svi znamo da je problem na relaciji menadzer-savez a ne u koncepciji igre ili sta ti ja znam i da dok se tu nesto ne promeni, Sergej nece igrati za reprezentaciju. Ne postoji razumno objasnjenje za cinjenicu da za Sergeja nema mesta u 18, objektivno ne postoji.... Setite se samo kada je Tadic rekao da nece igrati za reprezentaciju dok je Curcic selektor i to zbog toga sto je tadasnji selektor kada je napravio spisak (bez Tadica) rekao da je to najbolje sto Srbija ima...Tada je javnost bila podeljena....Ne vidim da neko sada pljuje Tadica zbog toga... Naprotiv...

brivman

pre 6 godina

Mateja Kezmane, po komentarima vidis koliko je ljudima stalo da Sergej igra za Srbiju. Sta god da je problem, sigurno je vezan za neciju sujetu. Da li je sujeta ljudi u savezu, da li je tvoja, da li je obostrana, nebitno je. Budi popustljiviji od svih njih, probaj da hladne glave, objektivno pridjes problemu i uz kompromis omogucis da ovakav talenat doprinese nasoj reprezentaciji, a u isto vreme obogati i svoju karijeru i zivot. I sam znas da je osecaj igranja za reprezentaciju neponovljiv i neobjasnjiv.

my way

pre 6 godina

Не постоји систем у који се уклапају Немања Гудељ и Лука Миливојевић, а не уклапа Сергеј Милинковић Савић! Толико...

hmm....

pre 6 godina

Sergej je rodjen u Spaniji, otac mu je rodjen u BIH. Ima on jos opcija...
(che, 03. septembar 2017 16:10)

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.

kondor

pre 6 godina

Treba dobro da razmisli, pre nego što odluči.Imamo primer Bojana Krkića, koji zbog nekih 15-ak minuta nikada neće moći da igra za Srbiju, a sad bi sve dao da može.I Matić je isto imao tih problema, pa je strpljivo čekao, i sada je glavni igrač.

Taribo West

pre 6 godina

Mi imamo Gudelja, Radoju, Raću kad od zime zaigra u Partizanu i vrati se u formu. On nam ne treba. dobri su nam i ovi Kinezi i propali igrači.

antiDebil

pre 6 godina

ono kad smor Mikii napise nasu a misli na svoju kockastu, aj bre si nesnosan ko pundravac covece
(baba kurans, 3. septembar 2017 17:31)

Taj je nas, nazalost. To ti je jedan od onih iz nevladinih organizacija !!

Republika Srpska...

pre 6 godina

Ne uklapa se u sistem jer ako ga pozove djecko ce se nadavati golova i postace jedan od najtrazenijih igraca.Igrac slicnih karakteristika kao Pogba.Sa Maticem iza ledja imao bi puno slobode i bili bi konkurentna reprezentacija na svjetskom nivou.Naravno da to nama ne odgovara jer ko je Murinjo on je neznalica ipak je Slavoljub bolji trener.

jд123

pre 6 godina

Stvari su više nego jednostavne. U pitanju je kućno vaspitanje. Kad ga nemaš onda možeš da radiš šta hoćeš za pare. Možeš da se baviš prostitucijom, da diluješ narkotike, da igraš za tuđu reprezentaciju, da u komentarima podržavaš igranje za tuđu reprezentaciju, da se nadaš da će hašim tači da ti ponudi dovoljno novca da igraš za njegovu reprezentaciju, da promeniš ime u ramuš haradinaj itd. Sve je dozvoljeno. Ne znam da li da budem ljut na roditelje što me nisu prepustili ulici i mogućnosti da postanem bitanga?
(možda bih imao više para, 03. septembar 2017 19:55)

Ствари су стварно једноставне. Баш си лепо описао водеће људе нашег фудбала - чиме се они баве и јесте једна врста проституције и диловање људима. Муслин звањем играча само да би се продали. Само избаци реченицу у вези играња за репрезентацију и коментар ти је за чисту десетку.

nk

pre 6 godina

(izmisljaj ti jos imamo mi tone talenata, 03. septembar 2017 19:19)

lazem?! pa ja sam samo napisao da ili su rodjeni ili imaju porijeklo iz CG... sa modernim tehnologijama i pretrazivacima lako je provjerljivo... a ti prvo procitaj komentar pazljivo, razmisli... pa komentarisi, ovako ispadas glup!

grga

pre 6 godina

edan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.
(mrmlj, 4. septembar 2017 12:36)

Koji crni Rambo i koji crni Brazil. Možda je mogao igrati za žensku reprezentaciju Brazila. Pogledaj, kakvi brazilski igrači u to vreme nisu imali mesta u brazilskoj selekciji, a imao bi jedan Rambo, koji nije mogao standardno igrati ni u Rasingu iz Sant Andera ili Veneciji. Kakve se ovde pričae pričaju, majko mila.

I, slažem se... ne treba nam ni Sergej, ni Živković ni Ljajić..trebaju nam Kokeza i Muslin. Njih dvojica su budućnost srpskog fudbala.

Aleksa Milentijevic

pre 6 godina

Nema tu da nije zadovoljan sto nije pozvan pa sad menja reprezentaciju, ako je pravi Srbin sacekace poziv koji je zasluzio, a ako nije ni ne treba da igra za Srbiju

lazio fan

pre 6 godina

@nista o necemu

Sergej ne igra Tadicevu poziciju vec pozicije Pogbe u Man Utd, znaci pored Matica. Lacio igra sa trojicom u sredini i Sergej je u ta 3 igraca u sredini sa dosta defanzivnih zadataka ali je dosta i kreativan pa se to i odrazava na ekipu. Tadic igra ili blizu napadaca levo ili AMC-a u klubu a kod nas igra pored napadaca.

To sto je Sergej odigrao u Lazio proslu utakmicu blize napadacu to nije njegova pozicija vec Lazio je prodao Keitu i nije imao krilnog napadaca, sada su doveli Nanija pa ce opet Sergej na MC (centralni vezni) poziciju.

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.

Petar

pre 6 godina

Mogao bi da zaigra za Gibraltar ako mu dozvole ??!! Moze za bilo koju zemlju da igra ako mu daju drzavljanstvo, kako je recimo Eduardo igrao za HR.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (hmm...., 3. septembar 2017 16:32

Nije bas tako...

Pored svih kritika koje svi (opravdano) imaju na racun FIFA-e, mora im se priznati da su ovo bar lepo regulisali, posto nisu moguce situacije kao u kosarci npr, gde igraci igraju za zemlje za koje prethodno u zivotu nisu culi.

Igrac ne moze da igra za bilo koju drzavu koja mu da drzavljanstvo, vec mora da ima ili "predacke" veze sa drzavom (tako gomila Engleza koji nisu dovoljno dobri za Englesku igra za Irsku - imaju babe/dede/prababe itd odatle) ili da u drzavi zivi odredjeni niz godina (cini mi se 5).

Tako je Eduardo mogao da igra za Hrvatsku (dosao u zemlju jako mlad i ziveo godinama tamo), a cela prica oko Klea u Srbiji pre par godina je uvek bila bez pokrica, posto nije dovoljno vremena proveo u Srbiji da bi mogao da igra za nasu reprezentaciju.

Alexander

pre 6 godina

Ne dao vam bog da zaigra za drugu državu! Ni sad vas nešto ne mirišem, ali od tada za mene više nećete postojati (tu mislim naravno na čelu fudbalsku organizaciju). Apsolutno neću njega kriviti ako se to desi.

Mito

pre 6 godina

Mi nemamo selektore nego .... Od osvajanja svetskjog zlata u fudbalu mlada reprezentackija se osipa jer selektori raznih nivoa koji su klince preuzeli od Paunovića, svoju sujetu isteruju preko igrača. Sve reprezenatacije su valorizovale takve uspehe svojih omladinaca osim Jugoslavije koja se raspala (Hrvati su bolje iskoristili tu generaciju) i sada Srbije koja se ponaša kao da ima vrhunskih fudbalera na bacanje. Sramno je što Tumbaković kao Srbin otima igrače od Srbije. S poštovanjem

srpska fudbalska logika

pre 6 godina

umesto da se oko ovog decka gradi reprezentacija, jer je realno uz matica najveca zvezda srpskog fudbala, on se ne uklapa u sistem?!

Cika Toni

pre 6 godina

Mnogo primera u blizoj i daljoj proslosti ima kad je u pitanju nepozivanje u nacionalni sastav u tom momentu mozda i ponajboljih igraca,sto zbog sujete pojedinih selektora sto iz drugih samo njima znanih razloga.Navescu samo,po meni, najdrasticnije.SLOBODAN SANTRAC,najbolji uzastopni strelac Jugoslavije,DEJAN SAVICEVIC,treba li trositi reci,RAMBO PETKOVIC,proglasen najboljim fudbalerom BRAZILA ali nedovoljno dobar za nase selektore,NEMANJA MATIC,DUSAN TADIC i sada SERGEJ.Sve bih ovo razumeo da smo tih godina bili bar polufinalisti velikih prvenstava,ali mi se nismo cak ni kvalifikovali na ista a nisu nam igrali takvi dragulji.Muslin nastavlja sramotni niz.

strucnjak

pre 6 godina

Najbolji igrac U20 selekcije Srbije koja je ostvarila najveci uspeh u nasem reprezentativnom fudbalu, najbolji igrac Lacija, bice i najskuplji igrac Srbije, a Muslin ga javno ponizava ... Posle toliko ponizenja od strane selektora ne bi me cudilo da iz inata zaigra za albaniju! Nije ispravan naslov, treba da pise OTERALI SERGEJA U CG-u.

antiDebil

pre 6 godina

(Cika Toni, 3. septembar 2017 18:05

To sto radi Duje to je radio i izvesni cika Miljan, taj je i zapoceo unistavanje jugoslovenske reprezentacije !

????

pre 6 godina

I treba da ide kad se u Srbiji igra samo ako platis ili si dobar da nekim.
(Žarkovacki Grof, 03. septembar 2017 14:56)

Ovako je u Vojvodini.

C i n i k

pre 6 godina

Pogledajte kosarkasku ekipu Slovenije. Imaju 4 Srbina i trenera...isto i u fudbalu.Ako su nasi mladi, osvajaci zlata, bezvredni za nas, pa naravno da treba da igraju gde ih hoce, ja mislim da je velika greska odricati se odlicnih sportista ali ok, sve se izgleda svodi na kintu.Neko ko igra kod nas u reprezentaciji zahvaljujuci tome ima dobre pare, koje potom deli sa nekim iz saveza.Nema drugog obrazlozenja.

jд123

pre 6 godina

Netacno. Igra Tadicevu poziciju.
(nista o nicemu, 03. septembar 2017 16:32)

Ако је то тачно, замолио бих те да јавиш Муслину да га што пре зове! Да има ко да замени Тадића ако се повреди.

Vidim skoro svaki drugi komentar neko prozivanje Bambija. Kao da covek godinama unazad nije igrao za reprezentaciju, i to prilicno dobro, pa je sad odjednom na kvarno postao reprezentativac.
(Shone, 03. septembar 2017 16:56)

Зашто га онда није позвао пре потписа за Партизан? Разумеш, није проблем што је позвао Бамбија, него што је целим поступком открио да нам менаџери састављају репрезентацију. Мислим, знало се то и раније, али сада се више ни не стиде да то јавно признају. Образ као ђон. Прво је изашла вест да Партизан хоће Бамбија. Он се изгледа двоумио или тражио превише пара. Онда Муслин каже неће га звати. Они Бамбију кажу немамо пара да те платимо али ћеш ићи на СП и када те продамо, добијаш проценат. Бамби пристане и Муслин пљуне себи у лице и позове га. Као што рекох, образ као ђон.

Да ли је вама децо, која се стално препирете око Партизана и Звезде, сада јасно да вас они изјавама за медије само пале а у ствари сви сарађују?

Muslin se ne pita nista oko SMS... U savezu je problem a Muslin ne zna sta da kaze, pa kao ne uklapa se u sistem...
(autor, 03. septembar 2017 17:56)

Муслин у ствари говори истину. Као што сам већ написао он је део тог система у који се СМС не уклапа. Препродаја играча преко репрезентације и узимање процента. У тај систем се не уклапа. Уосталом не би био ни постављен за селектора да на то није пристао. Да ли сте заборавили Михајловића и упорно звање Шћеповића, новог Ибрахимовића, који ни у Партизану није био стандардан?

Ми нажалост изгледа нисмо само правни наследници СФРЈ, него и филозофије Миљанића у фудбалу.

Ništa od toga

pre 6 godina

Kežman demantovao ovu dezinformaciju na sajtu Hotsport.

http://fudbal.hotsport.rs/2017/09/03/mateja-kezman-za-hotsport-sergej-ima-svoju-zemlju-sa-njom-je-bio-svetski-prvak/

Dragan

pre 6 godina

Moze sve biti,moze Muslin reci da se ne uklapa u sistem,moze biti i najbolji trener na svijetu ali da Sergej ne moze igrati na Gudeljevom mjestu to ne moze reci niko,jednostavni momak moze da igra sve u veznom redu,totalno kompletan igrac,svi italijanski novinari i bivsi fudbaleri su puni hvale za njega,mislim da ce ipak biti pozvan!

Mare slo

pre 6 godina

Ja stvarno ne mogu da verujem da neko opravdava Muslina u ovom slučaju, za reprezentaciju se zovu najbolji igrači a SMS to sigurno zaslužuje taj tip igrača se uklapa u svaku ekipu, zaslužuje to sigurno i Basta ( glupo ga je uopšte porediti sa Rukavinom) i još neki igrači da sad ne nabrajam, i umesto da se prošetamo kvalifikacijama mi se mucimo...Najgore od svega da ne igra samo zato sto je Kežman posvađan sa savezom..Srpska posla

bocko

pre 6 godina

Sredinom 90-ih jedan od najboljih igraca u Spaniji je bio M.Pantic,koga Santrac uporno nije zvao.Tek na pritisak javnosti u jednom prijateljskom mecu mu je pruzio sansu u drugom poluvremenu na mestu levog beka iako je Pantic bio centralni vezni.Sutra je Santrac mrtav hladan rekao da Pantic nije ispunio ocekivanja i vise ga nije zvao.

mrmlj

pre 6 godina

ne volim ova licitiranja oko igranja za reprezentaciju.
ako decko smatra crnu goru svojom drzavom, onda neka igra za njih.
ako zeli da igra za srbiju, onda neka trenira sve vise i igra sve bolje i neka se strpi do promene selektora, ako ovaj vec iz nekog razloga ne zeli da ga zove.
cak i ako se nikada ne nadje selektor koji ce ga zvati, ne vidim koje zadovoljstvo mozes imati igrajuci za "tudju" drzavu (vracamo se na ono da treba da igra za crnu goru, ako je smatra svojom).

jedan rambo petkovic je odigrao 6 utakmica za reprezentaciju sr jugoslavije, pa mu nije padalo na pamet da igra za neku drugu reprezentaciju a verovatno je mogao i za brazil da igra da nije imao te nastupe za nasu reprezentaciju.

нешто

pre 6 godina

Дечко је млад и вероватно ће имати добру каријеру и зато му треба пружити прилику. Ако наш селектор мисли да се не уклапа у његов систем, то опет не значи да не треба да му покаже да ће на њега рачунати у будућности. Не мора да га стави у стартну поставу, може и на клупи да седи, а ако већ има добру сезону у клубу, а не уклапа се у систем, свакако може да добије шансу тако што ће ући у игру у последњих 10-ак минута на утакмицама као што је ова против Молдавије била. Ма и да не уђе у игру, позив да буде део репрезентације значи младим играчима.
И овде не мислим да само према њему треба тако да буде. Ако имамо младих играча на које би ваљало рачунати у будућности, могао би за свако окупљање бар једног да позове. То њима сигурно много значи, а не може нико да ме убеди да од 20-25 играча који буду на списку нема места за бар једног младог који можда неће ући у игру сада, али ће бити спреман кад за то дође време.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako neko stvarno odvodi naše igrače iz reprezentacije u neke tamo druge kako to nazvati i tretirati? Vidite, tako nešto ne zastareva, promeniće se vreme, a šta ćete vi onda?
(MMS, 03. septembar 2017 15:39)


nista, smislice neki novi skandal za naivnu raju...

boki

pre 6 godina

On je vrhunski igrac i kad tad ce biti standardni reprezentativac.

Drugo su Volkov, F. Stojkovic, Drincoc i ostali CG reprezentativci koji bi u Srbiji skupili 5,6 utakmica.

Sumnjam da ce da izabere CG zbog Muslina koji ce da bude selektor jos god, dve dana...

Ментор Момо

pre 6 godina

Не разумијем због чега опет гурате причу о Звезди и Партизану.Ако је проблем Муслин ,онда је он.Ако је ФСС,онда ФСС.Србин треба да игра за Србију,и тачка.

Stara kuka

pre 6 godina

Sergej pa nije Muslin Srbija.On ce jos jedno vreme biti tu,a posle toga dize sidro ili ce dobiti sut kartu.Nemoj zbog jednog coveka da zeznes sve nas.

Oliver

pre 6 godina

@(davajdavaj,
Evo da ti objasnim zasto ti nisi SMS.Ti si drzavljanin Crne Gore,a etnicki si Srbin,koji su manjina u CG,te je logicno da igras za Crnu Goru,jer imas njihovo drzavljanstvo.S druge strane,SMS ne zivi ni u Cg ni u Srbiji,nego u Rimu,u Italiji te on treba da bira reprezentaciju po etnickom kriterijumu,a ne po drzavljanstvu.Ako se oseca Srbinom,treba da igra za Srbiju,a ako se oseca Crnogorcem,treba da igra za CG.Valjda zna sta je.

Mihajlo

pre 6 godina

Svaka čast Muslinu i FSS,uspeli su da rasture generaciju svetskih i evropskih šampiona,džaba vam svetsko prvenstvo kad će nas tamo svi puniti jer mi nemamo igru,sve zavisi od toga hoće li Tadić zaigrati kao da je Mesi,ako ga zatvore drugo rešenje ne postoji.Što se tiče Milinković Savića,odluka je kretenske prirode,ko god da je doneo,to je kao da Eglezi ne zovu Dele Alija ili Italijani Insinjea,Španci Iska,Francuzi Pogbu...ne radi se samo o Saviću,ima tu još momaka koji treba da zamene Rukavinu,Kolarova,Bambija,Fejsu,recimo Gajić,Rodić,Veljković,Živković...iako po godinama nisu matori Milivojević i Gudelj nemaju kvalitet za reprezentaciju.1

Pitanje za novinare

pre 6 godina

Zasto novinari ne traze objasnjene zasto Sergej ne igra??? Znacu, zvanicno saopstenje od Saveza. Ne uklapa se u sistem nije dovoljno.

Nas Savez je smesan, zamislite koliko igraca top klase je zelelo da igra za rep a ovi su se pravili ludi (Arnautovic, Dragovic, Marin, Nikolic...) A zasto je to tako, pa zato sto nam igraju menadzerski igraci, treba prodati Tosica, Gudelja, Rukavinu... (ljudi ne igraju u svojim klubovima) verovatno tako i Savez dobija neke pare. Nadam se da Sergej nece igrati za druge, jer je njegova zemlja Srbija. Procitah ovde predlog, da se pise peticija, ja sam za to, odmah bih je potpisao... ali bih potpisao i onu protiv Muslina i Kokeza... Ovi rezultati nam mazu oci, dok su problemi i dalje tu.

Mad4Red

pre 6 godina

Svi koji prate fudbal malo bolje znaju da Kežman i Muslin ne govore već godinama i zato ga nema na spisku za A selekciju... Tuga tužna šta se dešava u našem fudbalu... Zamislite Nejmar ili Mesi ne igraju za Brazil / Argentinu zato što njihov agent ne priča sa selektorom!!! Bože oprosti...

Joao

pre 6 godina

Iako Muslin ima rezultat, nije mi jasno zasto ne zove ovog momka. Naravno, mozda postoji jos nesto sto ne znamo... Sto se tice Crne Gore, svaka njima cast, ali ako se osecam Srbinom, onda hocu za Srbiju i da igram. Nije reprezentacija klub pa da se kupujemo i prodajemo, kao sad amerikanci u kosarci!

Cika Toni

pre 6 godina

antiDebil
Samo si delimicno u pravu.Tacno je da se u to vreme tim odredjivao po "kljucu"ali ja bih odmah potpisao selektora koji bi prosao grupu na SP.Ne racunajuci Urugvaj to nam je najveci uspeh na SP.

glas razuma

pre 6 godina

Ako ostavimo po strani maliciozna objasnjenja, ovo je stvarno neshvatljivo of Muslina. Srbija je najtanja po pitanju kreativnih veznjaka jos od kada je Piksi prestao igrati. Pa Deki Stankovic kada je bio najbolji defanzivni veznjak Evrope je krpao tu poziciju. Najblizi toj ulozi je Dusan Tadic, koji je sjajan igrac I koji je igrac kvalifikacija Srbije do sada, bez premca. Limiti ove reprezentacije se vide kada Tadica "uhapse"- u napadu se tada nista ne desava sem slucajnih lopti. Gudelj, Tosic, Milivojevic I slicni dobri igraci jednostavno nemaju to u DNK. Stoga jako cudi ignorisanje SMS I donekle Andrije Zivkovica koga ipak tu I tamo pozove.

pro_ser

pre 6 godina

epa kad neće da tali menadžer onda neće ni mali da igra tako kaže banda, btw Sergej je u pregovorima da igra za reprezentaciju Italije.

Crnjak

pre 6 godina

Muslin je car,u igri smo SP u nikad tuznijoj grupi.Zove Kataia koji greje klupu u smesnom timu,Gudelja koji igra u Kini,Bambija...Tek sad je poceo da daje sansu Radoji,nema mesta za jednog od boljih igraca ekipe koja je u top 5 u Italiji,igraca za kojeg su odbili 70 milki!Davno sam prestao da pratim nas fudbal,i klubove i reprezentaciju,ali me uvek iznerviraju ovakvu gluposti.Nek' lepo kaze da se nije istalio sa menadzerom!Ako odemo na SP-velika star,ako ne odemo-izgubili smo igraca koji je mogao da vuce repku narednih 10 godina.Mali treba da ode negde gde ce da igra i gde ce da ga cene posto kod nas nece dobiti sansu dok god su ovakvi u savezu.Treba da igra za CG ili Italiju i da nas natrpa gde god naleti na nas.

Marko83

pre 6 godina

Nista cudno i treba da ode,sto da ima posla sa mutnim radnjama,pa setimo se samo bezobrazluka sa slucajem Ramba Petkovica,tad pred sp 2006 u nemackoj Ilija Petkovic nece da ga zove i na sve to pozove sopstvenog sina da debituje,znaci strasno

Stepa

pre 6 godina

Razlog je ocigledan i ponavlja se po koji zna put.
On i njegov menadzer nece da plate reket FSS-u i pojedincima koji upravljaju FSS-om iz senke.
I sa pravom i ne trba da plate a ova drzava kad nije sposobna da se izbori sa "polukriminalnim" FSS ce i dalje dozivljavati da gubimo vazne utakmice na Mundijalu, da raznorazni igraci sabotiraju nacionalni tim kao sto su minirali Antica u Juznoj Africi jer neko je u FSS-u dobro naplatio penale Vidica i ispadanje u prvoj rundi.
I tako u bezbroj drugih situacija, kvalifikacija na evropskim i svetskim prvenstvima. Racunica je jasna bolje njima sigurnih par miliona u dzepu nego plasman u sledecu rundu.
Mi se plasirmao na veliko takmicenje ili u sledecu rundu na EP ili svetskom samo kada nema dobre ponude na crnom trzistu, pa se nasim "gospodarim fudbala" ne isplati da trguju.

milan

pre 6 godina

najjaci su mi ovi sto porede uspeh sa brojem stanovnika? Zasto onda kina i indija koji zajedno imaju 3 milijarde nisu u vrhu uprkos ulaganjima? ne mogu ni da dodju do SP! Kakve veze ima Cg? pa pogledaj island, ljudi su velicine Novog Sada pa dodjose u 8 najboljih? jel sad treba da kazem cg je katastrofa gle islanda. ajde molim te

hmm....

pre 6 godina

@nista o necemu

Pre nego sto nesto napises bolje proveri nego sto krenes da siris dezinformacije.
(lazio fan, 03. septembar 2017 16:20)

druze, nemoj da se sekiras zbog njega, kakav nick takav i komentar, nije slucajnost..

Dejan

pre 6 godina

Sta radi dobar trener, zove igrace u odnosu na sistem koji praktikuje ili pravi sistem u odnosu na igrace koje ima...ja mislim ovo drugo!

Deki

pre 6 godina

Znam licno bracu Sergeja i Vanju. Nije im bilo lako u detinjstvu kao sto to sad izgleda. Obojica divni momci veliki sportisti ali jos vece patriote. Nema na 1 odsto sanse da zaigraju u bilo kom dresu sem dresu Srbije. Sergej ce cekati sansu da zaigra u reprezentaciji makar tek kad Muslin ode.

Sin lovca na medvede

pre 6 godina

Stvar je prosta. Segej je premašio tržišnu cenu za Srpske menadzere, tako da ga ne mogu dati Muslinu na spisak igrača koji treba da igraju.

Aleksandar

pre 6 godina

Igrač rođen na teritoriji SRJ i SCG može biti pozvan od strane Crne Gore ili Srbije i ne bi se tretirao kao naturalizovani igrač i zavisi isključivo od igrača da li će poziv prihvatiti, ali mislim da se to neće dogoditi u ovom slučaju.Da li nam treba igrač kao Milinković Savić? Naravno!Mala smo zemlja i treba nam svaki raspoloživi igrač, a pogotovo ako je Sergejevih kvaliteta i priča da se ne uklapa u koncept ove selekcije nije istinita, već, opet po meni, više je u pitanju loš odnos na relaciji menadžer-savez(poznat je odnos Kežmana i FSS)a da smo mi:navijači Srbije,igrač i sam Muslin,kao selektor ,,taoci'' tog odnosa,jer,ponavljam,ako svi vide kvalitet Sergeja, a vide,ne pominjem cenu i tražnju igrača,već njegove igre za Lacio,kako to da to onda ne vidi Muslin,za koga smatram,iako sam navijač Partizana,da je jedan od najboljih trenera Zvezde,a isto tako,trener koji je ,,prepoznao'' Zinedina Zidana i Đorkaefa, svojevremeno,A Sergej je upravo ta pozicija igrača. Mislim da bi ovim pitanjem trebalo da se pozabave ozbiljno sportski novinari u Srbiji(B92,SOS,SK)i da se izvrši ,,pritisak'',ne na selektora u početku,već na savez,jer za, eventualni,gubitak bilo kog igrača nema opravdanja,naročito kada svi savezi u bilo kom sportu ,,otimaju'' igrače kad i gde god mogu,a mi da ih olako gubimo je u najmanju ruku bezobrazno,a pod izgovorom da se ne uklapa.Mi nismo selektori, ali nismo ni neznalice,naš narod dobro analizira sport i ne baš toliko laički koliko se smatra.

coYote

pre 6 godina

Ovo je jaka poruka..uzmite naše menadžere i nece biti problema..kao na primer Bambi..evo ga opet u reprezentaciji..jer posle treba i da ide iz partizana:))Smešno...inace grobar saaammm...

slanina

pre 6 godina

Za Crnu Goru je osim tih zaigrao i Mirko Ivanic, ali to nije ni bitno, on nije igrao ni u Zvezdi ni u Partizanu... zamisli nije ni Sergej. Musline i kriminalci iz fss, ako vam ovaj momak ode....

Dragan BL

pre 6 godina

Godinama igrače u reprezentaciji biraju menadžeri, a ne poziva ih selektor po kvalitetu i formi. Tole, Kokeza...a isti iza sede i biraju...pa uzimaju %.

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

Mita

pre 6 godina

@(Aleksa Milentijevic, 5. septembar 2017 02:07)
Srbija se vrlo lako odriče svojih najboljih,ne samo fudbalera,nego i najpametnijih i najvrednijih.Puštamo ih da odu,kao da nas ima kao Kineza,pa će se pojaviti novi.Nece!I nemojte se onda čuditi što nas je svake godine 50.000 manje i što ćemo za 200 godina nestati.

мики

pre 6 godina

@Lacio
Теби сине стварно није добро. дај погледај неку утакмицу репрезентације па нећеш морати да измишљаш. ако си већ видео неку, онда само тролујеш, а то није лепо.

MRAK

pre 6 godina

Ako ne dobija poziv zbog Kezmana, to je jos gore.
Znaci neko licne interese stavlja ispred SRBIJE !??

boli mene ko je sa kim u svadji , decko je prosao sve nase selekcije
i prava je grehota nemati ga u timu, jos se pitam zasto bas Gudelj, realno on je u silaznoj putanji sto se tice forme-karijere .... svaka cast do sad sto je uradio , ali sad treba da igraju mladji i bolji.