Četvrtak, 31.08.2017.

20:30

Fantastična Srbija razbila Bugare za polufinale!

Odbojkaši Srbije pobedili su Bugarsku u četvrtfinalu Evropskog prvenstva u poljskom Krakovu sa 3:0, 25:21. 25:22, 28:26 posle 97 minuta igre.

Izvor: SM, MLJ

Fantastièna Srbija razbila Bugare za polufinale! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

152 Komentari

Sortiraj po:

Yo

pre 6 godina

O ne, sada dva redovna trola. Miki i Jumko. Ja se izvinjavam, ali trolovi moraju da imaju dovitljivije komentare. Ovo danas, a posebno Mikijev je transfer blama. Inače bravo za momke. Oduvek mi je odbojkaška reprezentacija i muška i ženska bila omiljena.

bojan

pre 6 godina

dgrago mi je jer će gaja sa saradnicima pored zlata u sidniju imati prilike da sa ovoliko pameti i znanja,osvoji još po neko zlato, što se iz komentara da zakljućiti. p.s. preduslov , da vip ostane saradnik.

Bosko

pre 6 godina

(Mikii, 1. septembar 2017 00:51) # Link komentara

Evo ja nikad nisam pratio tenis, jednostavno me ne zanimaju sportovi gde pojedinac igra za sebe. 90% tih tenisera ne bi moglo da igra nijedan ekipni sport iz prostog razloga sto nisu timski igraci... Da jesu, ne bi bilo toliko otkaza Dejvis reprezentaciji gde prednjaci znate vec ko :)

BRAVOOOOO

pre 6 godina

Svaka cast kraljevi odbojkasi. Uvek nam osvetlate obraz za razliku od mnogih drugih.
Jedan iz naseg panteona bogova predvodi ovu mladu ekipu i zajedno sa njima ovaj ili svaki sl put ce sigurno doneti rezultat.
Ovaj sport uz vaterpolo zasluzuje najvise od ove drzave.
Ali ovu drzavu predvode kompletni...
Jos jednom kao i uvek svaka cast kraljevi.

dzdz

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

e bas lepo sto sad svi znaju sta ti ocekujes, kakav narcis, citav svet se vrti oko njega, prosecnog.

štangla

pre 6 godina

Srbija - Bugarska 1:3 uz odlično izdanje njegovog maestra Tsvetana Sokolova!
@(Bugarofil, 31. avgust 2017 20:31)

Jesi li to ti gradonačelniče?

ganDra Šajkaš

pre 6 godina

jumko trol....nego kazi mi jumko na cijoj si strani kod svadje amera I severne koreje? cistoo onako da malko caskamo I da ti skrenem misli sa nasih sportista :-)

nybelung

pre 6 godina

Људи, заборављате да играмо без најбољег примача у Европи - Ивовића?! И опет газимо! Не знам зашто сте запели за Атанасијевића, није лош али није ништа посебно, мора он још много млека да пије да би досегао бар до половине Ивана Миљковића, у осталом није он једини коректор кога имамо, ту је и Тома Докић који је по мени чак и бољи од бате али шта да се ради, тад није имао шансу због Миљковића и ту нема ничег лошег, такође ту је и Старовић који је исто добар коректор поготово што је леворук. Имамо добру репрезентацију, добру хемију, не врти се све око једног играча, селектор нам је одличан и сваког познаје добро и зна шта може да очекује.

Напоменуо бих још да има добар приступ у тајм-аутима, да се некад постави као да је играч, као да је на терену, не глуми лудило, уме да их смири и да их психички спреми за наредне поене, о тактици нећу ни да причам ту је тек мајстор..
Криво ми је само што се ових момака људи тек сете у полуфиналу или финалу а пре тога ништа, прича се све време само о кошарци и некаквим трансферима од 100,200,300 милиона ко да ми па имамо нешто од тога.
Пружите подршку мало овим момцима заслужили су је због свих ових година што су нас увек обрадовали а никад нису ништа најављивали или обећавали а увек су тихо отпраћени на неко такмичење.
Напред плави и срећно. Живела Србија

Nenad Pirot

pre 6 godina

Citam poneki komentar nezadovoljstva,vama uvek nesto ne valja ljudi se bore,trce na svaku loptu,idu preko reklama da spase loptu,i vama opet to nije dovoljno,odlicno smo odigrali,sad mi nismo krivi sto su svi favoriti ispali,a ostali nasi i Rusi na kraju,verujem da je to finalni par,mada bih voleo da Belgija iznenadi potajno Ruse,ali to je jako tesko,sto se tice Atanasijevica,on ima povredu a i nije bilo potrebe da ulazi,kao ni Dragan Stankovic,koji se oporavlja od povrede,mene su momci odusevili borbenoscu,kad se neko tako bori,nemozes mu zameriti ni kad izgubi...

dragutin

pre 6 godina

Cestitke momci ,stasavate u sampione cije ste dresove preuzeli. Sa Nemcima ozbiljno i svom snagom od pocetka. Nikoli ,smirenom i metodicnom ,uvek skromnom i lepo vaspitanom coveku -kao i uvek bravo i srecno !!!

Đula Mešter

pre 6 godina

Bravo momci!!! Svaka čast, treći set ste objasnili neke stvari!
Moram reći da je velika sramota to što brdo komentara ima na vestima gde su Čelzi, Arsenal, Mancester itd. i gde ih svojatate za svoje klubove, a za naše momke ništa! Sram vas bilo

JPR24

pre 6 godina

Jao majko moja, pa igramo sa Rusijom u polufinalu. Ovaj biser od komentatora sve vreme da je Nemačka rival.
(Siniša, brejnstormer!, 31. avgust 2017 22:25)

Kad biseriš nekoga pa sam ispadneš biser nad biserima !

aleksandar

pre 6 godina

Za sve koji pitaju za Atanasijevica. On ima dosta problema sa povredama, ali nije to razlog. Razlog je sto je trenutno Luburic bolji u svim elementima igre. Atanasijevic nikada nije bio konstantan. Upadao je u velike serije gresaka. On inace nema visok dohvat, vise skace u daljinu, i prosto samara loptu...nema on smec u polje konstantan, igra u polju mu je losa...psihicki slab...on je dobar bas za ovo sto sada igra...da udje sa klupe, sto i nije losa uloga, kao Djorde Djuric nekada. Luburic je stpljiv, mnogo malo gresi, dobar u bloku...dobar iz zone 4. Danas i primaci i Rosic pogotovo su odlican posao napravili na prijemu. Ovo je njihova pobeda. Sredjaci standardni

Mikii

pre 6 godina

Ladno Francuzi izgubili, u komentarima saznah. Izvinite, fokusiran sam na tenis, znate onaj sport koji ste do juce najvise voleli. Ali, da, otkad su poceli redom da gaze Djokovica, vise nije tako zanimljivo :) Federer malopre pobedi, pa se s drustvom nazdravlja u gradu. Cekamo kasnije Rafu. A vi, kako 'te?

Srbin

pre 6 godina

3 puta najbolji poenter italije,2 puta najbolji igrach prvenstva(nikom nije poslo za rukom),a na klupi...wtf????da li sam ja lud???????

vlajzi

pre 6 godina

(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

Ovaj se jos uvek trudi?!
Ja se ozenih, promenih 3 posla, dobih decu... a on jos pise komentare koje niko ne cita... jenom recju: KRALJ!!!
Oplakah!!!! ???

anica

pre 6 godina

Voleo bi Atanasijevic da je Miljkovic al slaba vajda...korektor koliko moze da bude kljucan igrac toliko moze da unazadi...nije sve u skoku i i udarcu rukom...mora ta snaga da se preusmeri tamo gde treba...u polje.

ja

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

sta je ovо, nema tenisa pa se prebacio na odbojku pa lupas kao otvoren prozor. Ocekujem bas ovakve komentare od tebe jer to si ti ipak :) .Ajde sad, laku noc kao, i dodji nam opet sutra sa necim novim, sutra kosarkasi igraju, eto ti prilike.. . P.S. jednom sam ti rekao da su ti pripadnici nebeskog naroda nesto nazao ucinili, i stvarno mislim da jesu, ? sad nisi upotrebio tu sintagmu.

shommy

pre 6 godina

Samo da znate da su Bugari prenosili svoje mečeve na 1.programu tvbg. Bio sam do juče kod njih na moru i sve gledao. Sve čestitke našima svetlo na kraju tunela.

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo momci, svaka čast. Izuzetno ste odigrali, bili psihički na nivou kada ste bili u minusu, sjajni servisi, blok, odbrana fenomenalna. Gde su oni što su rekli "spali smo na Luburića"? Dečko briljantan, male greščice u trećem setu, ali briljantan. Uroš da li je hteo da izvodi Kamehame talas ili šta već, ali je bio odličan. Lisinac i Petrić odlični na servisu, Podraščanin sa onih par blokova izuzetan. Stvarno sjajna igra i jako lepa utakmica za gledanje. Fenomenalni potezi i jednih i drugih.

E sad da vidimo Nemce. Nisam stigao da ih gledam danas, ali nam nikad nisu posebno ležali. Nadam se dobroj utakmici pa nek bolji pobedi.

Jova

pre 6 godina

Lijepo je biti srpski navijač ali ovih i sledećih dana posebno, neće biti lako. Za radne ljude i one koji nisu u zemlji te nemaju sve prenose “na tacni” posebno. Dobra strana gledanja preko računara ( ako imaš sreće da dobiješ link i išta uopšte vidiš ) je ta da nema reklama u prekidima. Nikoline upute su ovdje prenjete skoro u cjelini ali pošto volim detalje, jedan mi je upao u oči. Elem, objašnjava Nikola taktiku igračima ali i primjećuje da su ( Lisinac, čini mi se ) žedni. U sred price preuzima flašu od nekoga, dodaje naprijed “Evo je voda” i nastavlja da razrađuje plan igre. Carsko!

Pozdrav svima, znanje-imanju poseban

Ivan

pre 6 godina

Kovacevic mi je najveca flegma tamo. Deluje nekako nezainteresovano, ali kada je tesko uvek donosi prevagu. Imamo nesto u toj odbojci, lezi nam sport, smenili smo odavno oni pobednicku generaciju, a i dalje smo u vrhu.

Jumko

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.

Ivan

pre 6 godina

E moj Grbicu...neces uzeti zlato iz svoje pakosti,pusti Atanasijevica da ti napravi razliku!!!ne volis ga zbog energije,ali nemoj zbog toga da ga stavljas van tima...

Гиле

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.

Rozenkranc

pre 6 godina

A šta je sa Atanasijevicem, nekad nam je bio najbolji korektor, novi Miljkovic, udarač... Sta se sa njim desilo pa je sad nesiguran i zamena?

ja

pre 6 godina

ovo je samo pocetak, sutra kosarkasi pocinju, prekosutra fudbaleri i opet odbojkasi, deca vec znaju po meni kad igra Srbija koliko se derem, a prilicno sam se i opustio :) ...a ovo je samo pocetak nasih. Idemo, samo Srbija!

Rosonero

pre 6 godina

Bravo momci.Rekao kolegi Bugarinu da pobedjujemo veceras na sta se on slatko smejao.Jos mi kaze izguglaj koliko medalja mi (Bugari) imamo.Kaze vi ste u kosarci dobri a mi u odbojci hahahhahahha

Laza

pre 6 godina

Stvarno ovaj Grbic je faca.
Lomi se mec, bugari imaju mec loptu on drzi tajmaut kao knjizevno vece - posle toga preokret i pobeda.
Neke stvari ne mozes da naucis..

Plava ceta

pre 6 godina

Drago mi za Petrica,nekako ga poslednje 2 sezone sputavale povrede a daleko od toga da nije bio za prvu sestorku! Nekako je i u Svetskoj ligi izgledao izmuceno ali kao da se oporavio pa pretpostavljam da je imao ozbiljnih zdrastvenih problema. Luburic pravo osvezenje,jos nije na vrhuncu i ima par iznudjenih gresaka iz druge linije kada je sastavljen dvojni blok pa neka se ne plasi neka samo trese decko skace do nebesa. Atanasijevicu treba odmor vidi se da je izmucen. Jovovic po prvi put odigrao zrelo i timski od pocetka evropskog,rezonski u odbojkaskom zargonu. Kovacevic samo neka trese,srednjaci kao i u uvek!!! Idemo plavi da zgazimo Ruse,ako neko zna da ih dobije kad su najjaci to smo onda mi 100%

Web Design

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)
Probaj da plevis travu ili cistis ulicu. Radi nesto korisno. Komentarisanje sporta ti bas i ne ide od ruke.
PS: Francuska vs. Češka Republika 1 : 3

znanje-imanje

pre 6 godina

Sigurno ovo nije razbijanje.
U trećem setu bugarski je selektor iskoristio baš sve izmene a naš nijednu dok nje bilo kasno. I na kraju su umorni igrači, kada nam je trebao servis, grešili mnogo. Sokolova smo prvi put zaustavili tek na set lopti. Pa još onih par ludačkih poena za kraju - siguran sam da će se Bugari više nervirati zbog tog ispuštenog seta nego samog poraza!
Zanimljivo kako su dosta znalačke-a-pesimistične komentare pred šampionat ostavili @pihtija i @White Po a naročito @haha. Sada gledano - oni su ispali skoro pa smešni! (još gori @slash, @Vucko i @3rdWorldCountryCitizen su ipak bili i nerealno i prebanalno anti-protivni)
Međutim - ima taj trik dodatni, da nikad ne znaš baš kako će da ispadne. Čak da ima da baš i kad znaš, i kad dobro osmotriš i izložiš, sve u stvari i jeste tako - osim što na kraju ipak nije. Jer se tamo neko negde posvađa, povredi, ovde bude dobar dan tamo loš i - neki levi mali koeficijent koji množi celu jednačinu izmeni krajnji rezultat.
Mogu samo, umesto ismevanja, da podržim ova 3 pesimista jer su U NAČELU bili u pravu. Ono što bi sad bilo interesantno je da pre svega oni dorade sebe same - zašto ipak ukupno nisu. Srećom. Jer treba nam jako ovo, ma kako Euro nije sad prebitan. I psihološki i bodovno - da ostanemo svetski vrh.
(p.s. po meni deo tajne je što, najzad, Jovović distribuira dobro)

Miloš

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuska je ispala druže, jesi ozbiljan?

oberin martel

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 31. avgust 2017 22:39)

Atanasijević jeste bolji od Luburića ali je igra reprezentacije daleko bolja sa Luburićem. Pre svega raznovrsnija i teža za čitanje. Sa Atanasijevićem gro lopti ide na njega što je daleko lakše braniti. Nadam se da će i dalje Luburić biti prva opcija.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Mislio sam da od polufinala nema nista kao u zadnje vreme al drago mi je sto sam se prevario i mogu samo da kazem BRAVO MOMCI

Marko

pre 6 godina

Mnogo mi je zao sto je odbojka 5ti sport u nasoj drzavi, a odbojkasi nam donose velike uspehe vec godinama, igraju u najjacim timova i liga u svetu, sta bi dali jedni italijani koji momentalno izgledaju kao englzi u fudbalu(jaka liga, najjaca liga u svetu , igraci iz svih zemalja skupljeni ali reprezentacija slaba) da imaju uspeh kao mi, zato treba ove momcima dati mnogo vecu podrsku nego sto im dajemo momentalno jer oni to zasluzuju sigurno. Evo recimo u Bugarskoj koja zadnjih godina je mnogo slabija i ima slabijih rezultata pre sve je ovaj sport mozda i broj 1 uz fudbala, ljudi nas odbojkaski savez je najbolji savez u drzavi, sa ljudima koji prate modu i ne zive u 90tima nego napredjuju, prate uz stop sve ostale velike drzave i ne zele da stoje u mestu, zato i pokraj ovako slabe lige kao sto je nasa opet imamo igrace kako na primer Kovacevic koji ima 23 godina a prosle sezone bio najbolji strelac italijanskog prvenstva jednostavno najorganizovaniji savez u drzavi.

ja

pre 6 godina

Postoji legenda da je Kovacevic osvojio poen. A samo neke grimase izvodi, nije sav svoj
(janko, 31. avgust 2017 22:15)

hahahahaaaaaa.....al si ispao :)

šantavi

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Sedi ispred TV-a pa ih čekaj, a čekaćeš godinu-dve. Veruj mi.

Гиле

pre 6 godina

Микии,. хахахаха. Па ти се стварно не разумеш у спорт. Само желиш да изазиваш негативне коментаре.

DJ

pre 6 godina

Nikad nismo imali ovako dobre atlete u timu!! ok, imaju i ostali ali mi se toliko svi svidjaju kod nas - strasno!! tako dobri servisi, smecevi, odbrane... sjajno!
Sutra mi je rodjendan, hvala Im! i kosarkasi su mi obecali poklon, cekamo sutra!

Mo

pre 6 godina

Sad uporedite Nikolu Grbica vs Zorana Terzic na tajm autu.Nebo i zemlja.Nikola stalozen smiren i govori igracima sta da odigraju i kako.Ovaj drugi zvace zvaku namrgodjen nervozan galami na igracice i nista im od taktike ne govori...

Tsrnyy

pre 6 godina

koja je milina slusati nikolu grbica na timeoutu. gubimo 5 razlike, on potpuno hladan govori igracima da su protivnici sad u naletu i da ce da polete, a mi smo ti koji treba da ostanu mirni i da igramo svoje i da gradimo poene. poslije toga od sledecih 10 poena, mi osvojimo 8. ja koji nemam pojma o odbojci, poslije svakog timeouta imam osjecaj da sam nesto naucio i svaki put prica tako smisleno i tacno sta treba da se radi i na koga da se igra. kakav kralj

BoltonBastard

pre 6 godina

Mi smo u odbojci uvek bili pelcer za ove Bugare, ja ne pamtim kad su oni preko naših leđa došli do medalje, uvek se sastanemo u nekom polufinalu ili utakmici za treće mesto i uvek ih pobedimo, bez obzira kako oni dobro odigrati utakmice pre nas!

hh

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuzi ispali juce od Ceha pozzz

mmx

pre 6 godina

Grbić odličan strateg i analitičar, na svakom timeoutu govori igračima pretpostavku o tome šta očekuje da će Bugari odigrati, kako će im koji igrač servirati ili se postaviti za blok... Kreće serva, kreće akcija sve kako je on rekao :D Uz sve to takva staloženost, neverovatan čovek!

Tsrnyy

pre 6 godina

koja je milina slusati nikolu grbica na timeoutu. gubimo 5 razlike, on potpuno hladan govori igracima da su protivnici sad u naletu i da ce da polete, a mi smo ti koji treba da ostanu mirni i da igramo svoje i da gradimo poene. poslije toga od sledecih 10 poena, mi osvojimo 8. ja koji nemam pojma o odbojci, poslije svakog timeouta imam osjecaj da sam nesto naucio i svaki put prica tako smisleno i tacno sta treba da se radi i na koga da se igra. kakav kralj

hh

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuzi ispali juce od Ceha pozzz

mmx

pre 6 godina

Grbić odličan strateg i analitičar, na svakom timeoutu govori igračima pretpostavku o tome šta očekuje da će Bugari odigrati, kako će im koji igrač servirati ili se postaviti za blok... Kreće serva, kreće akcija sve kako je on rekao :D Uz sve to takva staloženost, neverovatan čovek!

Laza

pre 6 godina

Stvarno ovaj Grbic je faca.
Lomi se mec, bugari imaju mec loptu on drzi tajmaut kao knjizevno vece - posle toga preokret i pobeda.
Neke stvari ne mozes da naucis..

Miloš

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuska je ispala druže, jesi ozbiljan?

Mo

pre 6 godina

Sad uporedite Nikolu Grbica vs Zorana Terzic na tajm autu.Nebo i zemlja.Nikola stalozen smiren i govori igracima sta da odigraju i kako.Ovaj drugi zvace zvaku namrgodjen nervozan galami na igracice i nista im od taktike ne govori...

šantavi

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Sedi ispred TV-a pa ih čekaj, a čekaćeš godinu-dve. Veruj mi.

Rosonero

pre 6 godina

Bravo momci.Rekao kolegi Bugarinu da pobedjujemo veceras na sta se on slatko smejao.Jos mi kaze izguglaj koliko medalja mi (Bugari) imamo.Kaze vi ste u kosarci dobri a mi u odbojci hahahhahahha

Web Design

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)
Probaj da plevis travu ili cistis ulicu. Radi nesto korisno. Komentarisanje sporta ti bas i ne ide od ruke.
PS: Francuska vs. Češka Republika 1 : 3

Marko

pre 6 godina

Mnogo mi je zao sto je odbojka 5ti sport u nasoj drzavi, a odbojkasi nam donose velike uspehe vec godinama, igraju u najjacim timova i liga u svetu, sta bi dali jedni italijani koji momentalno izgledaju kao englzi u fudbalu(jaka liga, najjaca liga u svetu , igraci iz svih zemalja skupljeni ali reprezentacija slaba) da imaju uspeh kao mi, zato treba ove momcima dati mnogo vecu podrsku nego sto im dajemo momentalno jer oni to zasluzuju sigurno. Evo recimo u Bugarskoj koja zadnjih godina je mnogo slabija i ima slabijih rezultata pre sve je ovaj sport mozda i broj 1 uz fudbala, ljudi nas odbojkaski savez je najbolji savez u drzavi, sa ljudima koji prate modu i ne zive u 90tima nego napredjuju, prate uz stop sve ostale velike drzave i ne zele da stoje u mestu, zato i pokraj ovako slabe lige kao sto je nasa opet imamo igrace kako na primer Kovacevic koji ima 23 godina a prosle sezone bio najbolji strelac italijanskog prvenstva jednostavno najorganizovaniji savez u drzavi.

Ivan

pre 6 godina

Kovacevic mi je najveca flegma tamo. Deluje nekako nezainteresovano, ali kada je tesko uvek donosi prevagu. Imamo nesto u toj odbojci, lezi nam sport, smenili smo odavno oni pobednicku generaciju, a i dalje smo u vrhu.

ja

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

sta je ovо, nema tenisa pa se prebacio na odbojku pa lupas kao otvoren prozor. Ocekujem bas ovakve komentare od tebe jer to si ti ipak :) .Ajde sad, laku noc kao, i dodji nam opet sutra sa necim novim, sutra kosarkasi igraju, eto ti prilike.. . P.S. jednom sam ti rekao da su ti pripadnici nebeskog naroda nesto nazao ucinili, i stvarno mislim da jesu, ? sad nisi upotrebio tu sintagmu.

oberin martel

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 31. avgust 2017 22:39)

Atanasijević jeste bolji od Luburića ali je igra reprezentacije daleko bolja sa Luburićem. Pre svega raznovrsnija i teža za čitanje. Sa Atanasijevićem gro lopti ide na njega što je daleko lakše braniti. Nadam se da će i dalje Luburić biti prva opcija.

Jova

pre 6 godina

Lijepo je biti srpski navijač ali ovih i sledećih dana posebno, neće biti lako. Za radne ljude i one koji nisu u zemlji te nemaju sve prenose “na tacni” posebno. Dobra strana gledanja preko računara ( ako imaš sreće da dobiješ link i išta uopšte vidiš ) je ta da nema reklama u prekidima. Nikoline upute su ovdje prenjete skoro u cjelini ali pošto volim detalje, jedan mi je upao u oči. Elem, objašnjava Nikola taktiku igračima ali i primjećuje da su ( Lisinac, čini mi se ) žedni. U sred price preuzima flašu od nekoga, dodaje naprijed “Evo je voda” i nastavlja da razrađuje plan igre. Carsko!

Pozdrav svima, znanje-imanju poseban

shommy

pre 6 godina

Samo da znate da su Bugari prenosili svoje mečeve na 1.programu tvbg. Bio sam do juče kod njih na moru i sve gledao. Sve čestitke našima svetlo na kraju tunela.

BoltonBastard

pre 6 godina

Mi smo u odbojci uvek bili pelcer za ove Bugare, ja ne pamtim kad su oni preko naših leđa došli do medalje, uvek se sastanemo u nekom polufinalu ili utakmici za treće mesto i uvek ih pobedimo, bez obzira kako oni dobro odigrati utakmice pre nas!

ja

pre 6 godina

ovo je samo pocetak, sutra kosarkasi pocinju, prekosutra fudbaleri i opet odbojkasi, deca vec znaju po meni kad igra Srbija koliko se derem, a prilicno sam se i opustio :) ...a ovo je samo pocetak nasih. Idemo, samo Srbija!

DJ

pre 6 godina

Nikad nismo imali ovako dobre atlete u timu!! ok, imaju i ostali ali mi se toliko svi svidjaju kod nas - strasno!! tako dobri servisi, smecevi, odbrane... sjajno!
Sutra mi je rodjendan, hvala Im! i kosarkasi su mi obecali poklon, cekamo sutra!

Plava ceta

pre 6 godina

Drago mi za Petrica,nekako ga poslednje 2 sezone sputavale povrede a daleko od toga da nije bio za prvu sestorku! Nekako je i u Svetskoj ligi izgledao izmuceno ali kao da se oporavio pa pretpostavljam da je imao ozbiljnih zdrastvenih problema. Luburic pravo osvezenje,jos nije na vrhuncu i ima par iznudjenih gresaka iz druge linije kada je sastavljen dvojni blok pa neka se ne plasi neka samo trese decko skace do nebesa. Atanasijevicu treba odmor vidi se da je izmucen. Jovovic po prvi put odigrao zrelo i timski od pocetka evropskog,rezonski u odbojkaskom zargonu. Kovacevic samo neka trese,srednjaci kao i u uvek!!! Idemo plavi da zgazimo Ruse,ako neko zna da ih dobije kad su najjaci to smo onda mi 100%

anica

pre 6 godina

Voleo bi Atanasijevic da je Miljkovic al slaba vajda...korektor koliko moze da bude kljucan igrac toliko moze da unazadi...nije sve u skoku i i udarcu rukom...mora ta snaga da se preusmeri tamo gde treba...u polje.

ja

pre 6 godina

Postoji legenda da je Kovacevic osvojio poen. A samo neke grimase izvodi, nije sav svoj
(janko, 31. avgust 2017 22:15)

hahahahaaaaaa.....al si ispao :)

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo momci, svaka čast. Izuzetno ste odigrali, bili psihički na nivou kada ste bili u minusu, sjajni servisi, blok, odbrana fenomenalna. Gde su oni što su rekli "spali smo na Luburića"? Dečko briljantan, male greščice u trećem setu, ali briljantan. Uroš da li je hteo da izvodi Kamehame talas ili šta već, ali je bio odličan. Lisinac i Petrić odlični na servisu, Podraščanin sa onih par blokova izuzetan. Stvarno sjajna igra i jako lepa utakmica za gledanje. Fenomenalni potezi i jednih i drugih.

E sad da vidimo Nemce. Nisam stigao da ih gledam danas, ali nam nikad nisu posebno ležali. Nadam se dobroj utakmici pa nek bolji pobedi.

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Mislio sam da od polufinala nema nista kao u zadnje vreme al drago mi je sto sam se prevario i mogu samo da kazem BRAVO MOMCI

nybelung

pre 6 godina

Људи, заборављате да играмо без најбољег примача у Европи - Ивовића?! И опет газимо! Не знам зашто сте запели за Атанасијевића, није лош али није ништа посебно, мора он још много млека да пије да би досегао бар до половине Ивана Миљковића, у осталом није он једини коректор кога имамо, ту је и Тома Докић који је по мени чак и бољи од бате али шта да се ради, тад није имао шансу због Миљковића и ту нема ничег лошег, такође ту је и Старовић који је исто добар коректор поготово што је леворук. Имамо добру репрезентацију, добру хемију, не врти се све око једног играча, селектор нам је одличан и сваког познаје добро и зна шта може да очекује.

Напоменуо бих још да има добар приступ у тајм-аутима, да се некад постави као да је играч, као да је на терену, не глуми лудило, уме да их смири и да их психички спреми за наредне поене, о тактици нећу ни да причам ту је тек мајстор..
Криво ми је само што се ових момака људи тек сете у полуфиналу или финалу а пре тога ништа, прича се све време само о кошарци и некаквим трансферима од 100,200,300 милиона ко да ми па имамо нешто од тога.
Пружите подршку мало овим момцима заслужили су је због свих ових година што су нас увек обрадовали а никад нису ништа најављивали или обећавали а увек су тихо отпраћени на неко такмичење.
Напред плави и срећно. Живела Србија

Гиле

pre 6 godina

Микии,. хахахаха. Па ти се стварно не разумеш у спорт. Само желиш да изазиваш негативне коментаре.

Гиле

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.

Rozenkranc

pre 6 godina

A šta je sa Atanasijevicem, nekad nam je bio najbolji korektor, novi Miljkovic, udarač... Sta se sa njim desilo pa je sad nesiguran i zamena?

BRAVOOOOO

pre 6 godina

Svaka cast kraljevi odbojkasi. Uvek nam osvetlate obraz za razliku od mnogih drugih.
Jedan iz naseg panteona bogova predvodi ovu mladu ekipu i zajedno sa njima ovaj ili svaki sl put ce sigurno doneti rezultat.
Ovaj sport uz vaterpolo zasluzuje najvise od ove drzave.
Ali ovu drzavu predvode kompletni...
Jos jednom kao i uvek svaka cast kraljevi.

ganDra Šajkaš

pre 6 godina

jumko trol....nego kazi mi jumko na cijoj si strani kod svadje amera I severne koreje? cistoo onako da malko caskamo I da ti skrenem misli sa nasih sportista :-)

Đula Mešter

pre 6 godina

Bravo momci!!! Svaka čast, treći set ste objasnili neke stvari!
Moram reći da je velika sramota to što brdo komentara ima na vestima gde su Čelzi, Arsenal, Mancester itd. i gde ih svojatate za svoje klubove, a za naše momke ništa! Sram vas bilo

dzdz

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

e bas lepo sto sad svi znaju sta ti ocekujes, kakav narcis, citav svet se vrti oko njega, prosecnog.

štangla

pre 6 godina

Srbija - Bugarska 1:3 uz odlično izdanje njegovog maestra Tsvetana Sokolova!
@(Bugarofil, 31. avgust 2017 20:31)

Jesi li to ti gradonačelniče?

vlajzi

pre 6 godina

(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

Ovaj se jos uvek trudi?!
Ja se ozenih, promenih 3 posla, dobih decu... a on jos pise komentare koje niko ne cita... jenom recju: KRALJ!!!
Oplakah!!!! ???

Nenad Pirot

pre 6 godina

Citam poneki komentar nezadovoljstva,vama uvek nesto ne valja ljudi se bore,trce na svaku loptu,idu preko reklama da spase loptu,i vama opet to nije dovoljno,odlicno smo odigrali,sad mi nismo krivi sto su svi favoriti ispali,a ostali nasi i Rusi na kraju,verujem da je to finalni par,mada bih voleo da Belgija iznenadi potajno Ruse,ali to je jako tesko,sto se tice Atanasijevica,on ima povredu a i nije bilo potrebe da ulazi,kao ni Dragan Stankovic,koji se oporavlja od povrede,mene su momci odusevili borbenoscu,kad se neko tako bori,nemozes mu zameriti ni kad izgubi...

aleksandar

pre 6 godina

Za sve koji pitaju za Atanasijevica. On ima dosta problema sa povredama, ali nije to razlog. Razlog je sto je trenutno Luburic bolji u svim elementima igre. Atanasijevic nikada nije bio konstantan. Upadao je u velike serije gresaka. On inace nema visok dohvat, vise skace u daljinu, i prosto samara loptu...nema on smec u polje konstantan, igra u polju mu je losa...psihicki slab...on je dobar bas za ovo sto sada igra...da udje sa klupe, sto i nije losa uloga, kao Djorde Djuric nekada. Luburic je stpljiv, mnogo malo gresi, dobar u bloku...dobar iz zone 4. Danas i primaci i Rosic pogotovo su odlican posao napravili na prijemu. Ovo je njihova pobeda. Sredjaci standardni

dragutin

pre 6 godina

Cestitke momci ,stasavate u sampione cije ste dresove preuzeli. Sa Nemcima ozbiljno i svom snagom od pocetka. Nikoli ,smirenom i metodicnom ,uvek skromnom i lepo vaspitanom coveku -kao i uvek bravo i srecno !!!

znanje-imanje

pre 6 godina

Sigurno ovo nije razbijanje.
U trećem setu bugarski je selektor iskoristio baš sve izmene a naš nijednu dok nje bilo kasno. I na kraju su umorni igrači, kada nam je trebao servis, grešili mnogo. Sokolova smo prvi put zaustavili tek na set lopti. Pa još onih par ludačkih poena za kraju - siguran sam da će se Bugari više nervirati zbog tog ispuštenog seta nego samog poraza!
Zanimljivo kako su dosta znalačke-a-pesimistične komentare pred šampionat ostavili @pihtija i @White Po a naročito @haha. Sada gledano - oni su ispali skoro pa smešni! (još gori @slash, @Vucko i @3rdWorldCountryCitizen su ipak bili i nerealno i prebanalno anti-protivni)
Međutim - ima taj trik dodatni, da nikad ne znaš baš kako će da ispadne. Čak da ima da baš i kad znaš, i kad dobro osmotriš i izložiš, sve u stvari i jeste tako - osim što na kraju ipak nije. Jer se tamo neko negde posvađa, povredi, ovde bude dobar dan tamo loš i - neki levi mali koeficijent koji množi celu jednačinu izmeni krajnji rezultat.
Mogu samo, umesto ismevanja, da podržim ova 3 pesimista jer su U NAČELU bili u pravu. Ono što bi sad bilo interesantno je da pre svega oni dorade sebe same - zašto ipak ukupno nisu. Srećom. Jer treba nam jako ovo, ma kako Euro nije sad prebitan. I psihološki i bodovno - da ostanemo svetski vrh.
(p.s. po meni deo tajne je što, najzad, Jovović distribuira dobro)

JPR24

pre 6 godina

Jao majko moja, pa igramo sa Rusijom u polufinalu. Ovaj biser od komentatora sve vreme da je Nemačka rival.
(Siniša, brejnstormer!, 31. avgust 2017 22:25)

Kad biseriš nekoga pa sam ispadneš biser nad biserima !

Yo

pre 6 godina

O ne, sada dva redovna trola. Miki i Jumko. Ja se izvinjavam, ali trolovi moraju da imaju dovitljivije komentare. Ovo danas, a posebno Mikijev je transfer blama. Inače bravo za momke. Oduvek mi je odbojkaška reprezentacija i muška i ženska bila omiljena.

Ivan

pre 6 godina

E moj Grbicu...neces uzeti zlato iz svoje pakosti,pusti Atanasijevica da ti napravi razliku!!!ne volis ga zbog energije,ali nemoj zbog toga da ga stavljas van tima...

bojan

pre 6 godina

dgrago mi je jer će gaja sa saradnicima pored zlata u sidniju imati prilike da sa ovoliko pameti i znanja,osvoji još po neko zlato, što se iz komentara da zakljućiti. p.s. preduslov , da vip ostane saradnik.

Jumko

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.

Bosko

pre 6 godina

(Mikii, 1. septembar 2017 00:51) # Link komentara

Evo ja nikad nisam pratio tenis, jednostavno me ne zanimaju sportovi gde pojedinac igra za sebe. 90% tih tenisera ne bi moglo da igra nijedan ekipni sport iz prostog razloga sto nisu timski igraci... Da jesu, ne bi bilo toliko otkaza Dejvis reprezentaciji gde prednjaci znate vec ko :)

Srbin

pre 6 godina

3 puta najbolji poenter italije,2 puta najbolji igrach prvenstva(nikom nije poslo za rukom),a na klupi...wtf????da li sam ja lud???????

Mikii

pre 6 godina

Ladno Francuzi izgubili, u komentarima saznah. Izvinite, fokusiran sam na tenis, znate onaj sport koji ste do juce najvise voleli. Ali, da, otkad su poceli redom da gaze Djokovica, vise nije tako zanimljivo :) Federer malopre pobedi, pa se s drustvom nazdravlja u gradu. Cekamo kasnije Rafu. A vi, kako 'te?

Jumko

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.

Ivan

pre 6 godina

E moj Grbicu...neces uzeti zlato iz svoje pakosti,pusti Atanasijevica da ti napravi razliku!!!ne volis ga zbog energije,ali nemoj zbog toga da ga stavljas van tima...

znanje-imanje

pre 6 godina

Sigurno ovo nije razbijanje.
U trećem setu bugarski je selektor iskoristio baš sve izmene a naš nijednu dok nje bilo kasno. I na kraju su umorni igrači, kada nam je trebao servis, grešili mnogo. Sokolova smo prvi put zaustavili tek na set lopti. Pa još onih par ludačkih poena za kraju - siguran sam da će se Bugari više nervirati zbog tog ispuštenog seta nego samog poraza!
Zanimljivo kako su dosta znalačke-a-pesimistične komentare pred šampionat ostavili @pihtija i @White Po a naročito @haha. Sada gledano - oni su ispali skoro pa smešni! (još gori @slash, @Vucko i @3rdWorldCountryCitizen su ipak bili i nerealno i prebanalno anti-protivni)
Međutim - ima taj trik dodatni, da nikad ne znaš baš kako će da ispadne. Čak da ima da baš i kad znaš, i kad dobro osmotriš i izložiš, sve u stvari i jeste tako - osim što na kraju ipak nije. Jer se tamo neko negde posvađa, povredi, ovde bude dobar dan tamo loš i - neki levi mali koeficijent koji množi celu jednačinu izmeni krajnji rezultat.
Mogu samo, umesto ismevanja, da podržim ova 3 pesimista jer su U NAČELU bili u pravu. Ono što bi sad bilo interesantno je da pre svega oni dorade sebe same - zašto ipak ukupno nisu. Srećom. Jer treba nam jako ovo, ma kako Euro nije sad prebitan. I psihološki i bodovno - da ostanemo svetski vrh.
(p.s. po meni deo tajne je što, najzad, Jovović distribuira dobro)

Mikii

pre 6 godina

Ladno Francuzi izgubili, u komentarima saznah. Izvinite, fokusiran sam na tenis, znate onaj sport koji ste do juce najvise voleli. Ali, da, otkad su poceli redom da gaze Djokovica, vise nije tako zanimljivo :) Federer malopre pobedi, pa se s drustvom nazdravlja u gradu. Cekamo kasnije Rafu. A vi, kako 'te?

Mo

pre 6 godina

Sad uporedite Nikolu Grbica vs Zorana Terzic na tajm autu.Nebo i zemlja.Nikola stalozen smiren i govori igracima sta da odigraju i kako.Ovaj drugi zvace zvaku namrgodjen nervozan galami na igracice i nista im od taktike ne govori...

Гиле

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.

Rozenkranc

pre 6 godina

A šta je sa Atanasijevicem, nekad nam je bio najbolji korektor, novi Miljkovic, udarač... Sta se sa njim desilo pa je sad nesiguran i zamena?

Laza

pre 6 godina

Stvarno ovaj Grbic je faca.
Lomi se mec, bugari imaju mec loptu on drzi tajmaut kao knjizevno vece - posle toga preokret i pobeda.
Neke stvari ne mozes da naucis..

anica

pre 6 godina

Voleo bi Atanasijevic da je Miljkovic al slaba vajda...korektor koliko moze da bude kljucan igrac toliko moze da unazadi...nije sve u skoku i i udarcu rukom...mora ta snaga da se preusmeri tamo gde treba...u polje.

oberin martel

pre 6 godina

Атанасијевић има неких проблема са леђима. Можда ће играти за два дана. Он је свакако бољи играч од Лубурића, који је данас сјајно одиграо. На нашу жалост Атанасијевић је склон повредама.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Гиле, 31. avgust 2017 22:39)

Atanasijević jeste bolji od Luburića ali je igra reprezentacije daleko bolja sa Luburićem. Pre svega raznovrsnija i teža za čitanje. Sa Atanasijevićem gro lopti ide na njega što je daleko lakše braniti. Nadam se da će i dalje Luburić biti prva opcija.

ja

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

sta je ovо, nema tenisa pa se prebacio na odbojku pa lupas kao otvoren prozor. Ocekujem bas ovakve komentare od tebe jer to si ti ipak :) .Ajde sad, laku noc kao, i dodji nam opet sutra sa necim novim, sutra kosarkasi igraju, eto ti prilike.. . P.S. jednom sam ti rekao da su ti pripadnici nebeskog naroda nesto nazao ucinili, i stvarno mislim da jesu, ? sad nisi upotrebio tu sintagmu.

Jova

pre 6 godina

Lijepo je biti srpski navijač ali ovih i sledećih dana posebno, neće biti lako. Za radne ljude i one koji nisu u zemlji te nemaju sve prenose “na tacni” posebno. Dobra strana gledanja preko računara ( ako imaš sreće da dobiješ link i išta uopšte vidiš ) je ta da nema reklama u prekidima. Nikoline upute su ovdje prenjete skoro u cjelini ali pošto volim detalje, jedan mi je upao u oči. Elem, objašnjava Nikola taktiku igračima ali i primjećuje da su ( Lisinac, čini mi se ) žedni. U sred price preuzima flašu od nekoga, dodaje naprijed “Evo je voda” i nastavlja da razrađuje plan igre. Carsko!

Pozdrav svima, znanje-imanju poseban

Ivan

pre 6 godina

Kovacevic mi je najveca flegma tamo. Deluje nekako nezainteresovano, ali kada je tesko uvek donosi prevagu. Imamo nesto u toj odbojci, lezi nam sport, smenili smo odavno oni pobednicku generaciju, a i dalje smo u vrhu.

BoltonBastard

pre 6 godina

Mi smo u odbojci uvek bili pelcer za ove Bugare, ja ne pamtim kad su oni preko naših leđa došli do medalje, uvek se sastanemo u nekom polufinalu ili utakmici za treće mesto i uvek ih pobedimo, bez obzira kako oni dobro odigrati utakmice pre nas!

Najboli je opancarev lepak

pre 6 godina

Mislio sam da od polufinala nema nista kao u zadnje vreme al drago mi je sto sam se prevario i mogu samo da kazem BRAVO MOMCI

Srbin

pre 6 godina

3 puta najbolji poenter italije,2 puta najbolji igrach prvenstva(nikom nije poslo za rukom),a na klupi...wtf????da li sam ja lud???????

ja

pre 6 godina

ovo je samo pocetak, sutra kosarkasi pocinju, prekosutra fudbaleri i opet odbojkasi, deca vec znaju po meni kad igra Srbija koliko se derem, a prilicno sam se i opustio :) ...a ovo je samo pocetak nasih. Idemo, samo Srbija!

Bosko

pre 6 godina

(Mikii, 1. septembar 2017 00:51) # Link komentara

Evo ja nikad nisam pratio tenis, jednostavno me ne zanimaju sportovi gde pojedinac igra za sebe. 90% tih tenisera ne bi moglo da igra nijedan ekipni sport iz prostog razloga sto nisu timski igraci... Da jesu, ne bi bilo toliko otkaza Dejvis reprezentaciji gde prednjaci znate vec ko :)

Marko

pre 6 godina

Mnogo mi je zao sto je odbojka 5ti sport u nasoj drzavi, a odbojkasi nam donose velike uspehe vec godinama, igraju u najjacim timova i liga u svetu, sta bi dali jedni italijani koji momentalno izgledaju kao englzi u fudbalu(jaka liga, najjaca liga u svetu , igraci iz svih zemalja skupljeni ali reprezentacija slaba) da imaju uspeh kao mi, zato treba ove momcima dati mnogo vecu podrsku nego sto im dajemo momentalno jer oni to zasluzuju sigurno. Evo recimo u Bugarskoj koja zadnjih godina je mnogo slabija i ima slabijih rezultata pre sve je ovaj sport mozda i broj 1 uz fudbala, ljudi nas odbojkaski savez je najbolji savez u drzavi, sa ljudima koji prate modu i ne zive u 90tima nego napredjuju, prate uz stop sve ostale velike drzave i ne zele da stoje u mestu, zato i pokraj ovako slabe lige kao sto je nasa opet imamo igrace kako na primer Kovacevic koji ima 23 godina a prosle sezone bio najbolji strelac italijanskog prvenstva jednostavno najorganizovaniji savez u drzavi.

Web Design

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)
Probaj da plevis travu ili cistis ulicu. Radi nesto korisno. Komentarisanje sporta ti bas i ne ide od ruke.
PS: Francuska vs. Češka Republika 1 : 3

Gde ja živim

pre 6 godina

Bravo momci, svaka čast. Izuzetno ste odigrali, bili psihički na nivou kada ste bili u minusu, sjajni servisi, blok, odbrana fenomenalna. Gde su oni što su rekli "spali smo na Luburića"? Dečko briljantan, male greščice u trećem setu, ali briljantan. Uroš da li je hteo da izvodi Kamehame talas ili šta već, ali je bio odličan. Lisinac i Petrić odlični na servisu, Podraščanin sa onih par blokova izuzetan. Stvarno sjajna igra i jako lepa utakmica za gledanje. Fenomenalni potezi i jednih i drugih.

E sad da vidimo Nemce. Nisam stigao da ih gledam danas, ali nam nikad nisu posebno ležali. Nadam se dobroj utakmici pa nek bolji pobedi.

Tsrnyy

pre 6 godina

koja je milina slusati nikolu grbica na timeoutu. gubimo 5 razlike, on potpuno hladan govori igracima da su protivnici sad u naletu i da ce da polete, a mi smo ti koji treba da ostanu mirni i da igramo svoje i da gradimo poene. poslije toga od sledecih 10 poena, mi osvojimo 8. ja koji nemam pojma o odbojci, poslije svakog timeouta imam osjecaj da sam nesto naucio i svaki put prica tako smisleno i tacno sta treba da se radi i na koga da se igra. kakav kralj

hh

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuzi ispali juce od Ceha pozzz

DJ

pre 6 godina

Nikad nismo imali ovako dobre atlete u timu!! ok, imaju i ostali ali mi se toliko svi svidjaju kod nas - strasno!! tako dobri servisi, smecevi, odbrane... sjajno!
Sutra mi je rodjendan, hvala Im! i kosarkasi su mi obecali poklon, cekamo sutra!

Rosonero

pre 6 godina

Bravo momci.Rekao kolegi Bugarinu da pobedjujemo veceras na sta se on slatko smejao.Jos mi kaze izguglaj koliko medalja mi (Bugari) imamo.Kaze vi ste u kosarci dobri a mi u odbojci hahahhahahha

shommy

pre 6 godina

Samo da znate da su Bugari prenosili svoje mečeve na 1.programu tvbg. Bio sam do juče kod njih na moru i sve gledao. Sve čestitke našima svetlo na kraju tunela.

Miloš

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Francuska je ispala druže, jesi ozbiljan?

Plava ceta

pre 6 godina

Drago mi za Petrica,nekako ga poslednje 2 sezone sputavale povrede a daleko od toga da nije bio za prvu sestorku! Nekako je i u Svetskoj ligi izgledao izmuceno ali kao da se oporavio pa pretpostavljam da je imao ozbiljnih zdrastvenih problema. Luburic pravo osvezenje,jos nije na vrhuncu i ima par iznudjenih gresaka iz druge linije kada je sastavljen dvojni blok pa neka se ne plasi neka samo trese decko skace do nebesa. Atanasijevicu treba odmor vidi se da je izmucen. Jovovic po prvi put odigrao zrelo i timski od pocetka evropskog,rezonski u odbojkaskom zargonu. Kovacevic samo neka trese,srednjaci kao i u uvek!!! Idemo plavi da zgazimo Ruse,ako neko zna da ih dobije kad su najjaci to smo onda mi 100%

mmx

pre 6 godina

Grbić odličan strateg i analitičar, na svakom timeoutu govori igračima pretpostavku o tome šta očekuje da će Bugari odigrati, kako će im koji igrač servirati ili se postaviti za blok... Kreće serva, kreće akcija sve kako je on rekao :D Uz sve to takva staloženost, neverovatan čovek!

ja

pre 6 godina

Postoji legenda da je Kovacevic osvojio poen. A samo neke grimase izvodi, nije sav svoj
(janko, 31. avgust 2017 22:15)

hahahahaaaaaa.....al si ispao :)

Гиле

pre 6 godina

Микии,. хахахаха. Па ти се стварно не разумеш у спорт. Само желиш да изазиваш негативне коментаре.

šantavi

pre 6 godina

Alo, ljudi, pricamo o Bugarima, sta vam je :) Pa cekamo Francuze, da vidimo tog Grbica analiticara :)))
(Mikii, 31. avgust 2017 21:45)

Sedi ispred TV-a pa ih čekaj, a čekaćeš godinu-dve. Veruj mi.

aleksandar

pre 6 godina

Za sve koji pitaju za Atanasijevica. On ima dosta problema sa povredama, ali nije to razlog. Razlog je sto je trenutno Luburic bolji u svim elementima igre. Atanasijevic nikada nije bio konstantan. Upadao je u velike serije gresaka. On inace nema visok dohvat, vise skace u daljinu, i prosto samara loptu...nema on smec u polje konstantan, igra u polju mu je losa...psihicki slab...on je dobar bas za ovo sto sada igra...da udje sa klupe, sto i nije losa uloga, kao Djorde Djuric nekada. Luburic je stpljiv, mnogo malo gresi, dobar u bloku...dobar iz zone 4. Danas i primaci i Rosic pogotovo su odlican posao napravili na prijemu. Ovo je njihova pobeda. Sredjaci standardni

dragutin

pre 6 godina

Cestitke momci ,stasavate u sampione cije ste dresove preuzeli. Sa Nemcima ozbiljno i svom snagom od pocetka. Nikoli ,smirenom i metodicnom ,uvek skromnom i lepo vaspitanom coveku -kao i uvek bravo i srecno !!!

nybelung

pre 6 godina

Људи, заборављате да играмо без најбољег примача у Европи - Ивовића?! И опет газимо! Не знам зашто сте запели за Атанасијевића, није лош али није ништа посебно, мора он још много млека да пије да би досегао бар до половине Ивана Миљковића, у осталом није он једини коректор кога имамо, ту је и Тома Докић који је по мени чак и бољи од бате али шта да се ради, тад није имао шансу због Миљковића и ту нема ничег лошег, такође ту је и Старовић који је исто добар коректор поготово што је леворук. Имамо добру репрезентацију, добру хемију, не врти се све око једног играча, селектор нам је одличан и сваког познаје добро и зна шта може да очекује.

Напоменуо бих још да има добар приступ у тајм-аутима, да се некад постави као да је играч, као да је на терену, не глуми лудило, уме да их смири и да их психички спреми за наредне поене, о тактици нећу ни да причам ту је тек мајстор..
Криво ми је само што се ових момака људи тек сете у полуфиналу или финалу а пре тога ништа, прича се све време само о кошарци и некаквим трансферима од 100,200,300 милиона ко да ми па имамо нешто од тога.
Пружите подршку мало овим момцима заслужили су је због свих ових година што су нас увек обрадовали а никад нису ништа најављивали или обећавали а увек су тихо отпраћени на неко такмичење.
Напред плави и срећно. Живела Србија

štangla

pre 6 godina

Srbija - Bugarska 1:3 uz odlično izdanje njegovog maestra Tsvetana Sokolova!
@(Bugarofil, 31. avgust 2017 20:31)

Jesi li to ti gradonačelniče?

BRAVOOOOO

pre 6 godina

Svaka cast kraljevi odbojkasi. Uvek nam osvetlate obraz za razliku od mnogih drugih.
Jedan iz naseg panteona bogova predvodi ovu mladu ekipu i zajedno sa njima ovaj ili svaki sl put ce sigurno doneti rezultat.
Ovaj sport uz vaterpolo zasluzuje najvise od ove drzave.
Ali ovu drzavu predvode kompletni...
Jos jednom kao i uvek svaka cast kraljevi.

Yo

pre 6 godina

O ne, sada dva redovna trola. Miki i Jumko. Ja se izvinjavam, ali trolovi moraju da imaju dovitljivije komentare. Ovo danas, a posebno Mikijev je transfer blama. Inače bravo za momke. Oduvek mi je odbojkaška reprezentacija i muška i ženska bila omiljena.

vlajzi

pre 6 godina

(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

Ovaj se jos uvek trudi?!
Ja se ozenih, promenih 3 posla, dobih decu... a on jos pise komentare koje niko ne cita... jenom recju: KRALJ!!!
Oplakah!!!! ???

Đula Mešter

pre 6 godina

Bravo momci!!! Svaka čast, treći set ste objasnili neke stvari!
Moram reći da je velika sramota to što brdo komentara ima na vestima gde su Čelzi, Arsenal, Mancester itd. i gde ih svojatate za svoje klubove, a za naše momke ništa! Sram vas bilo

Nenad Pirot

pre 6 godina

Citam poneki komentar nezadovoljstva,vama uvek nesto ne valja ljudi se bore,trce na svaku loptu,idu preko reklama da spase loptu,i vama opet to nije dovoljno,odlicno smo odigrali,sad mi nismo krivi sto su svi favoriti ispali,a ostali nasi i Rusi na kraju,verujem da je to finalni par,mada bih voleo da Belgija iznenadi potajno Ruse,ali to je jako tesko,sto se tice Atanasijevica,on ima povredu a i nije bilo potrebe da ulazi,kao ni Dragan Stankovic,koji se oporavlja od povrede,mene su momci odusevili borbenoscu,kad se neko tako bori,nemozes mu zameriti ni kad izgubi...

ganDra Šajkaš

pre 6 godina

jumko trol....nego kazi mi jumko na cijoj si strani kod svadje amera I severne koreje? cistoo onako da malko caskamo I da ti skrenem misli sa nasih sportista :-)

dzdz

pre 6 godina

Sta je ovo, nije vise tenis zanimljiv!? Ludilo sa odbojkom sa mocnom Belgijom, Nemackom i Ceskom? Ocekujem komentare da je ovo najjaca konkurencija u istoriji odbojke, a ni tako se ne moze otici na pravo takmicenje u odnosu na ovu komediju od Ep, Olimpijske igre! Laku noc.
(Jumko, 31. avgust 2017 23:15)

e bas lepo sto sad svi znaju sta ti ocekujes, kakav narcis, citav svet se vrti oko njega, prosecnog.

JPR24

pre 6 godina

Jao majko moja, pa igramo sa Rusijom u polufinalu. Ovaj biser od komentatora sve vreme da je Nemačka rival.
(Siniša, brejnstormer!, 31. avgust 2017 22:25)

Kad biseriš nekoga pa sam ispadneš biser nad biserima !

bojan

pre 6 godina

dgrago mi je jer će gaja sa saradnicima pored zlata u sidniju imati prilike da sa ovoliko pameti i znanja,osvoji još po neko zlato, što se iz komentara da zakljućiti. p.s. preduslov , da vip ostane saradnik.