Nedelja, 27.08.2017.

19:29

Tavamba i Janković pali u 16m, Grujić odmahnuo

Na 155. večitom derbiju viđena je prva sumnjiva situacija, kada je u 14. minutu došlo do kontakta između Tavambe i Donalda.

Izvor: B92

Tavamba i Jankoviæ pali u 16m, Grujiæ odmahnuo IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

170 Komentari

Sortiraj po:

Ne umeš da mudro ćutiš

pre 6 godina

@ (Batko, 27. avgust 2017 21:23)

I ovo je navijač???!!!! Bruka za veliki klub CZ koji bi morao neke tečajeve iz Pravila da organizuje po periferiji, predgrađima, unutrašnjosti i drugim vukohebinama odakle izviru.

xxx

pre 6 godina

Narikače nastavljaju ! 
Vasa objasnjenja penala su za udzbenike psihoterapije !!!
(Batko, 28. avgust 2017 16:39).
Vidim, upućen si u materiju...

Milan K.

pre 6 godina

Zamislite samo da je Zvezda imala ovakve dve situacije oko penala..Terzic bi optuzhio Kokezu, Toleta i sve funkcionere FSS za izbor sudija na derbiju. A sto se penala tiche, pa ako je onaj Nemac svirao penal za Krasnodar, onda je ovo nad Tavambom klasican primer penala.. Faul u 16 metara je bio i kraj price. 90% penala koje Zvezda shutira je upravo iz ovakvih prekrshaja.. I naravno, tok utakmice bi se promenio da je bio penal jer bi Zvezda morala da se otvori maksimalno shto bi dalo prostora za kontre Partizana.

Zabranjeno padanje

pre 6 godina

Penal za Partizan je UKINUT još pre 22 godine. Pravilo je uvedeno da bi rivali derbija bili bar malo ravnopravniji što bi većini donelo bolji život. Nažalost, stiglo se samo dotle da kad mezimče briljira a rival uopšte ne šutira na gol, bude tek 0:0. Mnogo su jači.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23)

A da malo naucis pravila kad vec pravopis ne znas?

Inace mogao je u oba slucaja da svira penal i ne bi pogresio. Ali nije dzabe istorijski plasman u EL posvecen vodji licno. Verovatno je i ova dupla nula posvecena istom. Toliko bar zasluzuje.

lale

pre 6 godina

ove sto kao argument koriste cinjenicu da je kontakta bilo podsetio bih da je pravilo koje vazi ttrenutno: Svaki faul u kaznenom je penal a ne svaki kontakt (hint: postoji razlika ;-) ) pozz

lale

pre 6 godina

iako me niko nije pitao dao bih svoje misljenje o "spornim situacijama" (stavljam navodnike jer ih po meni nije bilo u mnozini)
-prva situacija: Nije trebao da svira, jer je igrac partizana trazio kontakt sa namerom da padne.
-druga: ni govora o penalu, jankovic sa namerom pomera nogu ka le teleku i onda na najmanji kontakt pada..
pitao bih ove sto su brojali greske sudije (ubrajajuci tu i neke faulove na sredini terene i slično) da li su ikada gledali fudbalsku utakmicu (gde sudija sudi bez ijedne greske)??? Moj utisak da oni nisu gledali derbi zbog fudbala ili pobede svog voljenog kluba vec da bi imali materijala za raspravu na forumima...

lale

pre 6 godina

Koliko je ovakvih penala svirano Zvezdi??? Mnogo!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alek, 27. avgust 2017 22:42)

koliko je ovakvih penala svirano partizanu? - Mnogo
xexe kako je uzivanje voditi ovako argumentovanu raspravu :D :*

nista o nicemu

pre 6 godina

Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.
(323, 28. avgust 2017 00:04)

Iskreno, da je Partizan zasluzio penal onda bi ga i dobio. A onda treba neko i da ga da.

MOCA

pre 6 godina

Posle tri minuta i davanja zutog kartona Evertonu i oprastanja istog Savicu, bilo je jasno ko sudi utakmicu i kakva naredjenja ima. Da su zaklali nekoga u sesnaest mislim da nebi svirao penal.

nista o nicemu

pre 6 godina

Вучић наредио да се не свира пенал никад, ал зато није могао прошле године да зовне ове из Вождовца да се склоне, ипак су они јачи.

davor

pre 6 godina

Ni jedan ni drugi nisu penal. Tavamba je vec izgubio loptu, uzeo bi je stojkovic cini mi se, a i lik je gledao samo kako da dodje do kontakta, nista drugo, dok ovaj drugi ne treba ni kkmentarisati... Lik na svakoj utakmici padne teatralno bar po deset puta

Kursula

pre 6 godina

Pogledajte snimak i obratite paznju na 3 stvari:
1. Kretanje La Taleka je ka lopti ili ka Jankovicu?narocito nakon pada napadaca
2. Da li postoji kontakt nogom?
3. Da li je La Talek dodirnuo loptu?

Definicija prekrsaja s obzirom da u fudbalu ne postoji gradjenje prostora nego iskljucovo lopte

Neno

pre 6 godina

Meni pravila stvarno nisu jasna, onaj na areni ispriča svašta toliko me zbunio da sam pomislio da do sada nisam gledao nikada fudbal,ishvali onog nesrecnog Grujića da je to za priču pa prijatelju onaj penal za Krasnodar izmišljen za ovaj nad Tawambom

cubico

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentara

Zato ne treba čitati komentare, svakakvi žele da napišu nešto

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kakvo spinovanje komentatora... Vidi kontakt kod Tavambe, da eto kao ispadne neutralan pa vidi kontakt onamo dje ga nema, a onda kad ima elemenata za penal, on ne vidi kontakt.
Jankovicev se moze svirati jet Le Talek bira da ide tijelom u njega a ne prema lopti i pravi kontakt koji moze da skroz izbaci brzanca. Trazio je decko kontakt, ali to svi rade u 16. Da to ne rade imali bismo 2 penala godisnje.
Imali bismo legendarne scene kada Ciric preskace igraca umjesto da padne.

323

pre 6 godina

Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.
(Strasne stvari, 27. avgust 2017 22:38)


Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.

stupici vucica

pre 6 godina

.Pasti na svakom derbiju?
2.U slucaju pobede sve ok??
3.Ako se izgubi, NIJE NAM SVIRANO OD 95 NAMEŠTENO NE RACUNA SE
4.???
profit
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nebitan, 27. avgust 2017 20:09)

# Link komentara...DOBAR TI JE NADIMAK , STVARNO SI .......KAO I VECINA NAVIJACA KLUBA ZA KOJI NAVIJAS...

ccc?

pre 6 godina

sta reci, dize ruke, kao nisam ga pipnuo, pa rukama i nije a levom nogom, ga rusi. ali ni jedan njihov navijac to nece da prizna iako sve lepo vidi. jednostavno sve se vidi.

vlada

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)

Hahaha, neko je pomesao pravila kosarke i fudbala!

Hesperus

pre 6 godina

Donald je zakasnio. Cist penal za Partizan. Sto se tice Jankovica, nije bio penal, ali nije morao da dobije zuti. Pozdrav realnim navijacima!

analiza

pre 6 godina

Ne,ne,braco Grobari,mi nismo u pravu.Evo,slusam coveka na Areni,analizira sudjenje.On bi dao karton i Tavambi jer je pipnuo Stojkovica ,a nisu primetili situaciju kada taj isti Stojkovic prvo jednom startuje na njega i odbija se,pa ustaje i startuje drugi put tj gura ga s ledja dok je T u punom trku i jeste tada sviran faul,ali gde je zuti za guranje s ledja i kasnije zaprepasceno sirenje ruku odbrambenog igraca?Ali,penal,naravno nije,jer sudija ne treba da rizikuje i sudija treba da svira samo ocigledne penale.E ,sad,pretpostavljam da je ocigledan penal protiv CZ u derbiju kada igrac CZ izvuce revolver i upuca napadaca Par,a sve ostalo je "moze da bude a ne mora da znaci".Jer,"pola-pola penale "mozete ,dragi moji,svirati ZA CZ ali ne i PROTIV CZ.To pise u prirucniku za sudjenje,strana dva,paragraf treci.

Stvarno ste smešni

pre 6 godina

Poslednjih četvrt veka Partizan ima duplo više titula (prvak sezone) od Zvezde, a vidim dosta komentara kako se sve namešta u korist Zvezde. Kako je to moguće?

Velicanstveni

pre 6 godina

Gledam na Areni ovog Radoicica i covek ne sme da kaze da je penal,neverovatno.Tuc muc,te bilo je kontakta ali kriterijum,pa gledajuci prosle derbije pa mozda je Grujic znao unapred da su treneri rekli da nisu rizikovali...... ....Kazi majstore jeste ili nije bio.

4k4.Dex

pre 6 godina

Fantastican sudija, nisam dugo video da neko tako ne podlaze pritiscima. Bolje je sudio i od Mazica, jos jednom, svaka cast. Penal Jankovica je presmesna simulacija nije vredna komentara a Tavamba je bio u potpuno bezopasnoj situaciji, i jeste bilo kontakta malo, ali u takvoj situaciji bilo bi stvarno smesno da se svira penal. Lepo svurani i skoro svi startovi i zuti Evertonu za onaj krvnicki udarac na pocetku sve kako treba.

Voip

pre 6 godina

Neverovatno koliko su opterećeni penalom da kad imaju šansu da idu na gol oni traže neki kontakt i bacaju se ko da skaču u bazen. Danas ste se provukli jer smo bili neefikasni iz izuzetno dobrih prilika. Aj pa nastavite sa plakanjem.

Talamba

pre 6 godina

Partizan pod hitno da posalje dopis "ala Vojvodina", da više neće da odigra ni jednu utakmicu ako im sudi Grujić (penali, prekršaji recimo nad Jankovićem, ruka Boaćija i sl.). Činjenica da je bio loš fudbal i da Partizan nije zaslućio pobedu ali ovaj Radojičić, što komentariše sudjenje na Areni 1, baš me zanima kako bi komentarisao da je recimo Boaći bio Tavamba protiv Bačke i sl. ili recimo Srnić bio Janković, protiv recimo Borca. Sramota. Ubedjen sam da bi i fudbal u nastavku bio mnogo bolji da je dosuđen penal.

Karaburac

pre 6 godina

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23) # Link komentara

Rec je o pokradenom penalu panteru a ne o sansama. Lopurde bile lopurde ostale.

boki_rs

pre 6 godina

ma nista, sta da se radi.
opet poslati uefi snimke ovih spornih situacija bar za neku nasu satisfakciju i da vide koje sudije da ne zovu za evropske utakmice.

kimiko

pre 6 godina

Kako ovde svi sve znaju:) Bolje nam je da se pripremamo za ligu Evrope i da ne pricamo mnogo.Tamo su delioci pravde namazani do kraja. Oni tacno znaju ko simulira,ko to radi sa namerom i tacno znaju kada je penal realno.
Zato i mi moramo podici nivo razmisljanja,a igraci da se ne igraju sa sudijama jer ce ih te cike svaki put kazniti ako varaju.

milutin

pre 6 godina

Ako si ti Grobar, Milojevic je Kent Klark.

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milije im da padnu nego igraju, 27. avgust 2017 21:16)

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijace Partizana ismevaju navijaci Zvezde,od miloste nazvani Zvezdanesterac zbog buljuka izmisljenih penala koji se sviraju samo njima i samo u nasoj ligi.Dovoljno je bilo da Mrdja ili Kasalica samo klecnu u 16 i to bi bio penal,da se Purovic saplete o nogu ili Rnica lopta pogodi u butinu.Ali to su sve bili penali koje su branili zivotom,kao sto bi i za ovo danas kukali i kucali saopstenja da je bilo na suprotnoj strani....toliko o njima.Penal nad Tawambom cist kao suza,nad Jankovicem diskutabilan,ruku Donalda ili Boacija nisam video.Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.

analiza

pre 6 godina

"Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!"
(milije im da padnu nego igraju)
Slazem se po pitanju padavicara Jankovica,ali ne i po pitanju Tavambe.Zamisli samo Mrdju na njegovom mestu-kada se ukopao u teren i dobio penal.Seti se Rniceve butine.Seti se da je proslo vise od dvadeset godina,ej 20,a da ni jednom nije sviran penal protiv CZ u derbijima.Pa da su igrali balet,napravili bi neki faul u sesnaestercu.Poenta je da bi ovo bio cist penal za CZ da je Tavamba nosio crveno -beli dres.Na Areni covek koji analizira sudjenje,kaze da sudija ,kao i igraci,"nije hteo da rizikuje".Sta da rizikuje?Karijeru,jer je svirnuo penal protiv CZ u derbiju?Da li je on svestan sta je rekao?Ili je penal ili nije,nema sta tu sudija da rizikuje.Time sto je tako nevesto branio kolegu sudiju,pokazao je da misli da jeste bio penal.Inace bi jednostavno rekao-nije penal,nema kontakta,nema inteziteta,ne bi BRANIO kolegu sudiju.

мкг

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj. 
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu? 
Unapred hvala.
(insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)
Fudbalska i košarkaška pravila nisu ista.
Grujić - jednostavno, loš sudija. Pusti penale, slobodno sudijsko uverenje, ali procene kod prekršaja u polju, osećaj za igru katastrofalan. Jednostavno loš sudija.

zoran

pre 6 godina

Koliko ste puta vi sutnuli na gol? Jednom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija pljacka za mezimicu, 27. avgust 2017 21:31)

Ti i ostali brojaci suteva, kornera, faulova i slicno. Ako ne znate pravila da ponovim - pobednik je onaj koji postigne vise golova. Jasno Sada ??

Rezultat ti kaze sledece - niti jedna, od dve ekipe, nije bila bolja.

ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.
(Smešno, 27. avgust 2017 22:00) ne ,svirali bi mrdjin otac i boacijev protiv vojvodine.

Smešno

pre 6 godina

Ono im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.

Negativni

pre 6 godina

Sudija je jedino pogrešio što nije dao i Tavambi žuti za simuliranje, jer je pao kad je video da mu je lopta pobegla a bio je ledjima okrenut golu.
Druga situacija je školski primer simuliranja i tako se osvajaju titule.
Ali, u Evropi se tako ne prolaze grupe. Zato će Janković ostati večiti talenat, jer ga uče od malena da se sve može dobiti "na foru". Zaglupljivanje igrača od malih nogu dalo nam je ovako divan fudbal.

Batko

pre 6 godina

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05)

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...

milije im da padnu nego igraju

pre 6 godina

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!

neutralni felsh

pre 6 godina

Besramni glumci i padavičari. Provukao se Partizan ovog puta, ali gazimo ih na armijskom pašnjaku.
(Wilfred, 27. avgust 2017 20:59)


posle ovakvog zvezdinog terena ti se usudjujes da za neciji teren kazes da je pasnjak? komendija :)

...

pre 6 godina

Ja kao vatreni delija bih najvise voleo da dobijete taj penal da nekukate vise, iako prvi bi se jedva sudio kao faul, a ne penal, a drugi cisto simuliranje za zuti karton. Bolje se zapitajte kako to niste nijednom sutnuli u okvir gola, a ne da kukate sad pa tako celo prvenstvo kao prosle godine dok na kraju zbog toga ne osvjite titulu jer kako se kaze 1000 puta izgovorena laz psotaje istina.

Sremac

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.

Adio Pameti

pre 6 godina

Nad Tavambom nije penal. Onoliki covek da padne a da mu nije slomljena noga ili kicma???
A o Jankovicu da ne govorimo, udarac levom nogom I bacio ga oko ose je simuliranje.
Kada se udra levom nogom, a narocito kolenom se ne racuna kao kontakt ili ne daj boze faul.
Kontakt u CZV sesnaestercu mora biti kostoloman inace nema penala.
Sudija Grujic je ispostovao preporuke FIFE, UEFE, MMF-a i drugih.

vladan

pre 6 godina

Ljudi, jesam Zvezdas, ali ovo tesko da bi bili penali bilo gde. Nad ovim Tavambom ne bi nigde, mozda nad ovim Jovanovicem, tu bas ne mogu da se kladim...Ali je očigledno kod obojice da se bacaju i glumataju...Mator sam čovek, pretpostavljam da ovde komentarise mnogo mladih ljudi, naloženih, ali razmislite malo, pogledajte snimak...

Ja

pre 6 godina

Da je ovo svirano za Zvezdu to bi bila kunjava nevidjena...
(istina, 27. avgust 2017 19:33)
Problem je sine moj što bi ovo za zvezdu bilo svirano

Mirko

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!

KiM je Srbija

pre 6 godina

A penal je cist kada Purovic saplice sam sebe ili kada Rnica pogadja lopta u butinu? Licemeri Draze Markovica, Krcuna i Kapicic, obraza ni stida nemaju.

Batko

pre 6 godina

sl derbi partizan jaci za tosica,spica i levog beka! Sabicemo ih!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cakala47, 27. avgust 2017 21:21)

Mislis, imaćete cela DVA šuta prema golu ?! Pa vidi, mozda i hocete...

Сава

pre 6 godina

На основу критеријума по којима су Звезди досуђивани пенали у Дербијима, Партизан је оштећен за два пенала! Притом су ово пеналчине у односу на "Рнићеву бутину" или "пуровићево самосаплитање"! Грујић тендециозан од почетка и оног картона Евертону. Чак и да занемаримо тендециозност, човек је једноставно лош судија. Брука и срамота за судијску организацију! Услови за игру били су ужасни. Онај терен, тј ораница не приличи ни зонашима!

Grgur

pre 6 godina

Prvo, nisu pali, nego su oboreni. Drugo, oborenom igraču umesto penala dosuditi žuti karton, to je čist bezobrazluk. Ne verujem da bi ovako nešto uradio ni Terzić da je sudio utakmicu.

Zvezdale

pre 6 godina

Derbi dno,ne zna se ko je bio losiji.
Partizan nijedan sut u go iz igre,katastrofa! Zvezda nikakva,tri dobre prilike i nista vise. Sve u svemu Zvezda za nijansu manje gora! Glupo je sad kukati na sudiju jer niste zasluzili gol bas kao ni zvezda! Ovo je realan rezultat!

insajder provajder

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.

branko

pre 6 godina

Kada ce ovi moji da shvate da penala za Partizan nema i nece ga biti jos duuugoooo...Ja sam pre vise od 10 god.prestao da se nadam...A jos pre 20 sam prestao da se raspravljam oko toga...Sve ok...kakvo sam suđenje očekivao...ovo je odlično ?

...

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.
(Sremac, 27. avgust 2017 21:10)
Licno taj sudija dobio je ocenu 5(pet) najgoru mogucu i suspendovan je na par utakmica.

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari bolje se zapitajte za to sto niste imali cestit sut na gol danas!
(dzoni-, 27. avgust 2017 21:05)


kako kad zvezdini pri odbrani biju i krljaju ko nezdravi a sudija nista ne svira?

Kg Srbija

pre 6 godina

Kao neutralan posmatrac moram da pitam navijace partizana da li su normalni kad misle da je ono penal??? Sudjenje apsolutno na mestu, sudija bio blizu te situacije, sve je jasno video. Tavamba je jak kao bik, najjaci fizicki igrac u ligu, pade kad da ima 2 godine, i to kad je video da mu je vec pobegla lopta...sramota sta se sve trazi kao penal, zato nam fudbal i nema napretka!

vlada

pre 6 godina

Zvezdi su svirani daleko smešniji i to protiv Partizana, a kamoli protiv Vojvodine, Lučana i tako dalje.
(Labud, 27. avgust 2017 19:30)

Upravo tako..a s obzirom da za sve njih kazete da su Zvezdanaesterac zato i nije sudija svirao..inace, ovi vasi vise traze penal nego gol

večiti kontraš

pre 6 godina

Greska sudije kod prve situacije,trebao je da dodeli karton Tawambi,covek kao stena u skoku mu covek na ledjima on ga nosi i skace a ovde na kontakt rukom o rame pada kao da ga je udario licno Cak Noris...sto se druge situacije tice jedva cekam da se simuliranje kaznjava direktnim crvenim kartonom

Pedja

pre 6 godina

Igraci Partizana samo padaju i traze penal a od igre nista..ko neke devojcice.Lastis je igra za vas...ispred zgrade sa ostalim devojcicama.Balerine.

Trifke

pre 6 godina

Ovi Grobari su gori od botova. Za 45 minuta niste stvorili nijednu sansu i uputili ste tri suta na gol i sva tri van okvira gola. Sve sto ste pokazali u prvom poluvremenu jesu dve simulacije penala.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Svako ko se iole razume u fudbal zna da ovo nije p od penala, Tavambin tata mu ovo ne bi svirao...cak je jos karton zasluzio za simuliranje!! Ocigledna je namere igraca partizana da se padne cim pridju golu...A za ove iskompleksirane crno bele koji kukaju poruka da pogledaju nekad neku utakmicu, jer tvrditi da je ono penal znaci da NEMATE POJMA O FUDBALU!!! Budite realni i budite ljudi iako ste grobari.

VIŠE PUTA ipak?

pre 6 godina

Nije prvi put da se t ako neš to d esi?

@es tiar

Ne znam za Čaka Norisa, on se čovek oporavlja (?), al' bi možda Fergi svirala, ona je u boljoj formi, kažu neki...?

Idemo Niiiiiis

pre 6 godina

ahahahaha pa da li su realni ovi, pa ovo njihovo bestidno kukanje stvarno nema cenu, ozbiljno vas nije sramota da za ovo tražite penale? znam ja da vi nemate obraza i da vam je kuknjava deo taktike koje je ponekad nagrađena sendvicima, ali ne osvaja se titula svake godine na kuknjavu, nekad mora i na terenu nešto da se pokaže. Što je najgore Grujić ( osvedoceni grobar) im doneo titulu prošle sezone kad nas unakazio u prošlom derbiju. Grobari i obraz - nidje veze

boško

pre 6 godina

Oba penala bi svirao da je Boaći u pitanju. Bilo je jasno od žutog kartona sviranog Evertonu, i nesviranog Saviću šta će Grujić raditi.

Komša

pre 6 godina

Igrač Partizana dobije žuti karton na utakmici sa stranim timom i čitamo naslov- da li je zaslužio crveni?
U najmanju ruku naslov je morao da glasi - da li je penal?
Prva situacija- penal.
Prekršaj nad Sumom - žuti karton.
Druga situacija zaslužen žuti - nije bilo kontakta.

sa_pan

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust



Valjda Mejveder

ej bre

pre 6 godina

Celo poluvre stalo u naslov:,,dva puta pali u sesnaestercu,,.Sta vi gledate?
(SRB, 27. avgust 2017 19:56)

Pljacku. Ova dva penala su samo vrh! Preko 10 faula nije svirao sudija... Bolestina...

Svrca

pre 6 godina

Drugi start necu ni da komentarisem jer ga nije ni bilo. Prvi, onoliki covek onako da padne od kontakta telom je smesno. Ciste i opravdane odluke, generalno, nisu ni vredne pomena.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

I da, pošto omiljena floskula navijača Partizana, da im penal nije sviran ne znam koliko, stiže odgovor da ni Zvezda nije dala gol iz kornera još više. Je l' ćete da nam date na trampu - penal za gol iz kornera? :D

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Drugi snimak po mom mišljenju jeste bio prekršaj (lopta već bila pobegla pa možda zbog toga nije za penal), ali baš zbog toga što je lopta pobegla, videlo se da protivnički igrač ne ide na nju nego na Jankovića? Pošto je Janković bio u pokretu, možda ga je faul ipak više uzdrmao nego što bi inače...

Je l' to Janković u stvari dobio žuti zbog prigovora?

hmm

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".
(ranko, 27. avgust 2017 19:59)

Čekaj,ti hoćeš da kažeš da onaj majgeri u facu nije za žuti karton??
Posle toga ti gubis pravo da izlažeš svoje mišljenje zbog totalnog odsustva realnosti...

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

Čisto. Ko sluša Radulovića je lud, zna se da navija za Partizan, i da navlači komentarisanje na njihovu stranu. Nažalost, objektivna tačka gledišta ne postoji u ni u čemu, pa ni žurnalistici.

Smederevac

pre 6 godina

Zar je bitno da li je bio kontakt ili ne,penala nece biti jer sudije cuvaju svoj posao.Ko svira penal za Partizan moze se oprostiti od sudjenja.Ko od komentatore prizna da je bio penal moze isto da se pozdravi.Veliki brat je toliko izgubio kompas da komentarise sta je koji igrac rekao,gde ti ima?Taj nesviran penal za Partizan je odvano imao punoletstvo.Izgleda da ce docekati i penziju.

Torokalica

pre 6 godina

Tavamba kao od brda odvaljen, a pada kao da ga je Tajson udario. Partizanovci postaju smesni sa ovim kukanjem. Ni oni ne veruju da je bio penal.

veverac

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.

rmrm

pre 6 godina

Jankovicu sramota za simuliranje pri odlicnoj sansi.
Nad Tavambom je bio faul. Glup ali je bio.
Vujadin Savic cist zuti karton kao kuca.
Teren sramota da nema dalje.

miki

pre 6 godina

Intervju u partizanu za dovodjenje novih fudbalera:
- da li umes da padas u kaznenom uz svaki kontakt ?
- da
da li umes da kukas kako 15 godina nismo dobili penal ?
- da
-primljen si
-ok

S.Hose

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale. 
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)


Svaka čast Grujiću tačno je vidio šta igrač želi, hahahahah. Sa vama vazda komedija

bla bla bla

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.
(čovek iz senke, 27. avgust 2017 19:32)

Jel mezimica i ove sezone mora da bude prvak?

čovek iz senke

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.

ranko

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".

1995 je zadnji put sviran penal za Partizan protiv CZ

pre 6 godina

Hajde prvi, ali drugi je cist penal- uletio mu u putanju u pomeo ga. Kad su Deju Savicevica pitali kako to Partizanu nije sviran penal u derbiju od '95 rekao je da bi ga I on svirao do sada.

Mladen cg

pre 6 godina

Sigurno nije bio penal! Tavamba je teatralno pao, što se odlično vidi na usporenom snimku. A Jankovićev pad je za žuti karton. Obojica su jedva čekala kontakt u šesnaestercu! I nema nikakve dileme

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Oo gospodo sa b92, docekali ste derbi i spremni ste sa naslovima partizan ostecen?? Tavamba da nije krenuo da se baca pre kontakta mozda bi i sudio penal, a ovo drugo nije ni za komentar...

fenomen

pre 6 godina

Kod faula nad Jankovicem obratite paznju na koleno Le Taleka. Koleno o koleno a lopta je prosla a i Jankovic bi da ga ovaj nije zakacio kolenom. A prvi nam Tawambom je suvisno objasnjavati. Bice do kraja drugi zuti Evertonu. Poz.

Dozvolite

pre 6 godina

Ni p od penala, ovakvih bi bilo milion na svakoj utakmici. Ali svaki put kad ovi zatraze penal ide clanak u novinama. O cemu se radi??

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)

Deri Megvajer verovanto - Megvejder, za pocetak... A to sto je ovaj digao ruke kad je rusio nogom Jankovica ga uopste ne opravdava - pogledajte malo bolje taj drugi start!?

Rade

pre 6 godina

Sudija totalno na strani Zvezde. Ti ljudi ne znaju za cast, postenje, a ni sramotu. Pa ja ne znam sta u zivotu treba meni da se desi pa da radim svoj posao na tako sramotan nacin, da dozvolim da ljudi o meni ovako misle kao sto ja mislim o ovom sudiji i igracima Zvezde.

Lm

pre 6 godina

Daj vise svirajte im taj penal ma i dva neka i izgubimo samo da ih vise ne slusam o penalima,molim te sudija sviraj dva komada ko Boga te molim

Jim Beam

pre 6 godina

Kada u svakom napadu imate situaciju da igrači obe ekipe idu u duel da bi pali i iznudili neki prekid, suludo je optuživati sudije da su nešto svirali ili ne. Obe situacije, kao i ono što radi Pešić u Zvezdi jedno 10ak puta u prvih 45 minuta, je čisto vrebanje prilike da se padne pa ako prođe-prođe. Čak i da ima kontanta, padovi su toliko teatralni kao nogu da su polomili. A da su krenuli za loptom, možda bi i napravili nešto. Inače ok meč, da imamo nekog Marinera da to ne svira ni na srediti terena sve bi izgledalo mnogo bolje.

čovek iz senke

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.

veverac

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.

Smederevac

pre 6 godina

Zar je bitno da li je bio kontakt ili ne,penala nece biti jer sudije cuvaju svoj posao.Ko svira penal za Partizan moze se oprostiti od sudjenja.Ko od komentatore prizna da je bio penal moze isto da se pozdravi.Veliki brat je toliko izgubio kompas da komentarise sta je koji igrac rekao,gde ti ima?Taj nesviran penal za Partizan je odvano imao punoletstvo.Izgleda da ce docekati i penziju.

Mirko

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!

ranko

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".

neutralni felsh

pre 6 godina

Besramni glumci i padavičari. Provukao se Partizan ovog puta, ali gazimo ih na armijskom pašnjaku.
(Wilfred, 27. avgust 2017 20:59)


posle ovakvog zvezdinog terena ti se usudjujes da za neciji teren kazes da je pasnjak? komendija :)

Ja

pre 6 godina

Da je ovo svirano za Zvezdu to bi bila kunjava nevidjena...
(istina, 27. avgust 2017 19:33)
Problem je sine moj što bi ovo za zvezdu bilo svirano

boško

pre 6 godina

Oba penala bi svirao da je Boaći u pitanju. Bilo je jasno od žutog kartona sviranog Evertonu, i nesviranog Saviću šta će Grujić raditi.

KiM je Srbija

pre 6 godina

A penal je cist kada Purovic saplice sam sebe ili kada Rnica pogadja lopta u butinu? Licemeri Draze Markovica, Krcuna i Kapicic, obraza ni stida nemaju.

Torokalica

pre 6 godina

Tavamba kao od brda odvaljen, a pada kao da ga je Tajson udario. Partizanovci postaju smesni sa ovim kukanjem. Ni oni ne veruju da je bio penal.

rmrm

pre 6 godina

Jankovicu sramota za simuliranje pri odlicnoj sansi.
Nad Tavambom je bio faul. Glup ali je bio.
Vujadin Savic cist zuti karton kao kuca.
Teren sramota da nema dalje.

Grgur

pre 6 godina

Prvo, nisu pali, nego su oboreni. Drugo, oborenom igraču umesto penala dosuditi žuti karton, to je čist bezobrazluk. Ne verujem da bi ovako nešto uradio ni Terzić da je sudio utakmicu.

Kg Srbija

pre 6 godina

Kao neutralan posmatrac moram da pitam navijace partizana da li su normalni kad misle da je ono penal??? Sudjenje apsolutno na mestu, sudija bio blizu te situacije, sve je jasno video. Tavamba je jak kao bik, najjaci fizicki igrac u ligu, pade kad da ima 2 godine, i to kad je video da mu je vec pobegla lopta...sramota sta se sve trazi kao penal, zato nam fudbal i nema napretka!

Сава

pre 6 godina

На основу критеријума по којима су Звезди досуђивани пенали у Дербијима, Партизан је оштећен за два пенала! Притом су ово пеналчине у односу на "Рнићеву бутину" или "пуровићево самосаплитање"! Грујић тендециозан од почетка и оног картона Евертону. Чак и да занемаримо тендециозност, човек је једноставно лош судија. Брука и срамота за судијску организацију! Услови за игру били су ужасни. Онај терен, тј ораница не приличи ни зонашима!

ej bre

pre 6 godina

Celo poluvre stalo u naslov:,,dva puta pali u sesnaestercu,,.Sta vi gledate?
(SRB, 27. avgust 2017 19:56)

Pljacku. Ova dva penala su samo vrh! Preko 10 faula nije svirao sudija... Bolestina...

1995 je zadnji put sviran penal za Partizan protiv CZ

pre 6 godina

Hajde prvi, ali drugi je cist penal- uletio mu u putanju u pomeo ga. Kad su Deju Savicevica pitali kako to Partizanu nije sviran penal u derbiju od '95 rekao je da bi ga I on svirao do sada.

Rade

pre 6 godina

Sudija totalno na strani Zvezde. Ti ljudi ne znaju za cast, postenje, a ni sramotu. Pa ja ne znam sta u zivotu treba meni da se desi pa da radim svoj posao na tako sramotan nacin, da dozvolim da ljudi o meni ovako misle kao sto ja mislim o ovom sudiji i igracima Zvezde.

Karaburac

pre 6 godina

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23) # Link komentara

Rec je o pokradenom penalu panteru a ne o sansama. Lopurde bile lopurde ostale.

analiza

pre 6 godina

"Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!"
(milije im da padnu nego igraju)
Slazem se po pitanju padavicara Jankovica,ali ne i po pitanju Tavambe.Zamisli samo Mrdju na njegovom mestu-kada se ukopao u teren i dobio penal.Seti se Rniceve butine.Seti se da je proslo vise od dvadeset godina,ej 20,a da ni jednom nije sviran penal protiv CZ u derbijima.Pa da su igrali balet,napravili bi neki faul u sesnaestercu.Poenta je da bi ovo bio cist penal za CZ da je Tavamba nosio crveno -beli dres.Na Areni covek koji analizira sudjenje,kaze da sudija ,kao i igraci,"nije hteo da rizikuje".Sta da rizikuje?Karijeru,jer je svirnuo penal protiv CZ u derbiju?Da li je on svestan sta je rekao?Ili je penal ili nije,nema sta tu sudija da rizikuje.Time sto je tako nevesto branio kolegu sudiju,pokazao je da misli da jeste bio penal.Inace bi jednostavno rekao-nije penal,nema kontakta,nema inteziteta,ne bi BRANIO kolegu sudiju.

analiza

pre 6 godina

Ne,ne,braco Grobari,mi nismo u pravu.Evo,slusam coveka na Areni,analizira sudjenje.On bi dao karton i Tavambi jer je pipnuo Stojkovica ,a nisu primetili situaciju kada taj isti Stojkovic prvo jednom startuje na njega i odbija se,pa ustaje i startuje drugi put tj gura ga s ledja dok je T u punom trku i jeste tada sviran faul,ali gde je zuti za guranje s ledja i kasnije zaprepasceno sirenje ruku odbrambenog igraca?Ali,penal,naravno nije,jer sudija ne treba da rizikuje i sudija treba da svira samo ocigledne penale.E ,sad,pretpostavljam da je ocigledan penal protiv CZ u derbiju kada igrac CZ izvuce revolver i upuca napadaca Par,a sve ostalo je "moze da bude a ne mora da znaci".Jer,"pola-pola penale "mozete ,dragi moji,svirati ZA CZ ali ne i PROTIV CZ.To pise u prirucniku za sudjenje,strana dva,paragraf treci.

vlada

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)

Hahaha, neko je pomesao pravila kosarke i fudbala!

Hesperus

pre 6 godina

Donald je zakasnio. Cist penal za Partizan. Sto se tice Jankovica, nije bio penal, ali nije morao da dobije zuti. Pozdrav realnim navijacima!

branko

pre 6 godina

Kada ce ovi moji da shvate da penala za Partizan nema i nece ga biti jos duuugoooo...Ja sam pre vise od 10 god.prestao da se nadam...A jos pre 20 sam prestao da se raspravljam oko toga...Sve ok...kakvo sam suđenje očekivao...ovo je odlično ?

Adio Pameti

pre 6 godina

Nad Tavambom nije penal. Onoliki covek da padne a da mu nije slomljena noga ili kicma???
A o Jankovicu da ne govorimo, udarac levom nogom I bacio ga oko ose je simuliranje.
Kada se udra levom nogom, a narocito kolenom se ne racuna kao kontakt ili ne daj boze faul.
Kontakt u CZV sesnaestercu mora biti kostoloman inace nema penala.
Sudija Grujic je ispostovao preporuke FIFE, UEFE, MMF-a i drugih.

Velicanstveni

pre 6 godina

Gledam na Areni ovog Radoicica i covek ne sme da kaze da je penal,neverovatno.Tuc muc,te bilo je kontakta ali kriterijum,pa gledajuci prosle derbije pa mozda je Grujic znao unapred da su treneri rekli da nisu rizikovali...... ....Kazi majstore jeste ili nije bio.

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijace Partizana ismevaju navijaci Zvezde,od miloste nazvani Zvezdanesterac zbog buljuka izmisljenih penala koji se sviraju samo njima i samo u nasoj ligi.Dovoljno je bilo da Mrdja ili Kasalica samo klecnu u 16 i to bi bio penal,da se Purovic saplete o nogu ili Rnica lopta pogodi u butinu.Ali to su sve bili penali koje su branili zivotom,kao sto bi i za ovo danas kukali i kucali saopstenja da je bilo na suprotnoj strani....toliko o njima.Penal nad Tawambom cist kao suza,nad Jankovicem diskutabilan,ruku Donalda ili Boacija nisam video.Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.

ccc?

pre 6 godina

sta reci, dize ruke, kao nisam ga pipnuo, pa rukama i nije a levom nogom, ga rusi. ali ni jedan njihov navijac to nece da prizna iako sve lepo vidi. jednostavno sve se vidi.

fenomen

pre 6 godina

Kod faula nad Jankovicem obratite paznju na koleno Le Taleka. Koleno o koleno a lopta je prosla a i Jankovic bi da ga ovaj nije zakacio kolenom. A prvi nam Tawambom je suvisno objasnjavati. Bice do kraja drugi zuti Evertonu. Poz.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Oo gospodo sa b92, docekali ste derbi i spremni ste sa naslovima partizan ostecen?? Tavamba da nije krenuo da se baca pre kontakta mozda bi i sudio penal, a ovo drugo nije ni za komentar...

Idemo Niiiiiis

pre 6 godina

ahahahaha pa da li su realni ovi, pa ovo njihovo bestidno kukanje stvarno nema cenu, ozbiljno vas nije sramota da za ovo tražite penale? znam ja da vi nemate obraza i da vam je kuknjava deo taktike koje je ponekad nagrađena sendvicima, ali ne osvaja se titula svake godine na kuknjavu, nekad mora i na terenu nešto da se pokaže. Što je najgore Grujić ( osvedoceni grobar) im doneo titulu prošle sezone kad nas unakazio u prošlom derbiju. Grobari i obraz - nidje veze

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari bolje se zapitajte za to sto niste imali cestit sut na gol danas!
(dzoni-, 27. avgust 2017 21:05)


kako kad zvezdini pri odbrani biju i krljaju ko nezdravi a sudija nista ne svira?

miki

pre 6 godina

Intervju u partizanu za dovodjenje novih fudbalera:
- da li umes da padas u kaznenom uz svaki kontakt ?
- da
da li umes da kukas kako 15 godina nismo dobili penal ?
- da
-primljen si
-ok

ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.
(Smešno, 27. avgust 2017 22:00) ne ,svirali bi mrdjin otac i boacijev protiv vojvodine.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Svako ko se iole razume u fudbal zna da ovo nije p od penala, Tavambin tata mu ovo ne bi svirao...cak je jos karton zasluzio za simuliranje!! Ocigledna je namere igraca partizana da se padne cim pridju golu...A za ove iskompleksirane crno bele koji kukaju poruka da pogledaju nekad neku utakmicu, jer tvrditi da je ono penal znaci da NEMATE POJMA O FUDBALU!!! Budite realni i budite ljudi iako ste grobari.

milije im da padnu nego igraju

pre 6 godina

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!

мкг

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj. 
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu? 
Unapred hvala.
(insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)
Fudbalska i košarkaška pravila nisu ista.
Grujić - jednostavno, loš sudija. Pusti penale, slobodno sudijsko uverenje, ali procene kod prekršaja u polju, osećaj za igru katastrofalan. Jednostavno loš sudija.

vlada

pre 6 godina

Zvezdi su svirani daleko smešniji i to protiv Partizana, a kamoli protiv Vojvodine, Lučana i tako dalje.
(Labud, 27. avgust 2017 19:30)

Upravo tako..a s obzirom da za sve njih kazete da su Zvezdanaesterac zato i nije sudija svirao..inace, ovi vasi vise traze penal nego gol

sa_pan

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust



Valjda Mejveder

323

pre 6 godina

Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.
(Strasne stvari, 27. avgust 2017 22:38)


Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.

Talamba

pre 6 godina

Partizan pod hitno da posalje dopis "ala Vojvodina", da više neće da odigra ni jednu utakmicu ako im sudi Grujić (penali, prekršaji recimo nad Jankovićem, ruka Boaćija i sl.). Činjenica da je bio loš fudbal i da Partizan nije zaslućio pobedu ali ovaj Radojičić, što komentariše sudjenje na Areni 1, baš me zanima kako bi komentarisao da je recimo Boaći bio Tavamba protiv Bačke i sl. ili recimo Srnić bio Janković, protiv recimo Borca. Sramota. Ubedjen sam da bi i fudbal u nastavku bio mnogo bolji da je dosuđen penal.

Svrca

pre 6 godina

Drugi start necu ni da komentarisem jer ga nije ni bilo. Prvi, onoliki covek onako da padne od kontakta telom je smesno. Ciste i opravdane odluke, generalno, nisu ni vredne pomena.

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)

Deri Megvajer verovanto - Megvejder, za pocetak... A to sto je ovaj digao ruke kad je rusio nogom Jankovica ga uopste ne opravdava - pogledajte malo bolje taj drugi start!?

Komša

pre 6 godina

Igrač Partizana dobije žuti karton na utakmici sa stranim timom i čitamo naslov- da li je zaslužio crveni?
U najmanju ruku naslov je morao da glasi - da li je penal?
Prva situacija- penal.
Prekršaj nad Sumom - žuti karton.
Druga situacija zaslužen žuti - nije bilo kontakta.

Trifke

pre 6 godina

Ovi Grobari su gori od botova. Za 45 minuta niste stvorili nijednu sansu i uputili ste tri suta na gol i sva tri van okvira gola. Sve sto ste pokazali u prvom poluvremenu jesu dve simulacije penala.

...

pre 6 godina

Ja kao vatreni delija bih najvise voleo da dobijete taj penal da nekukate vise, iako prvi bi se jedva sudio kao faul, a ne penal, a drugi cisto simuliranje za zuti karton. Bolje se zapitajte kako to niste nijednom sutnuli u okvir gola, a ne da kukate sad pa tako celo prvenstvo kao prosle godine dok na kraju zbog toga ne osvjite titulu jer kako se kaze 1000 puta izgovorena laz psotaje istina.

Stvarno ste smešni

pre 6 godina

Poslednjih četvrt veka Partizan ima duplo više titula (prvak sezone) od Zvezde, a vidim dosta komentara kako se sve namešta u korist Zvezde. Kako je to moguće?

4k4.Dex

pre 6 godina

Fantastican sudija, nisam dugo video da neko tako ne podlaze pritiscima. Bolje je sudio i od Mazica, jos jednom, svaka cast. Penal Jankovica je presmesna simulacija nije vredna komentara a Tavamba je bio u potpuno bezopasnoj situaciji, i jeste bilo kontakta malo, ali u takvoj situaciji bilo bi stvarno smesno da se svira penal. Lepo svurani i skoro svi startovi i zuti Evertonu za onaj krvnicki udarac na pocetku sve kako treba.

hmm

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".
(ranko, 27. avgust 2017 19:59)

Čekaj,ti hoćeš da kažeš da onaj majgeri u facu nije za žuti karton??
Posle toga ti gubis pravo da izlažeš svoje mišljenje zbog totalnog odsustva realnosti...

Lm

pre 6 godina

Daj vise svirajte im taj penal ma i dva neka i izgubimo samo da ih vise ne slusam o penalima,molim te sudija sviraj dva komada ko Boga te molim

Batko

pre 6 godina

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05)

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...

Negativni

pre 6 godina

Sudija je jedino pogrešio što nije dao i Tavambi žuti za simuliranje, jer je pao kad je video da mu je lopta pobegla a bio je ledjima okrenut golu.
Druga situacija je školski primer simuliranja i tako se osvajaju titule.
Ali, u Evropi se tako ne prolaze grupe. Zato će Janković ostati večiti talenat, jer ga uče od malena da se sve može dobiti "na foru". Zaglupljivanje igrača od malih nogu dalo nam je ovako divan fudbal.

zoran

pre 6 godina

Koliko ste puta vi sutnuli na gol? Jednom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija pljacka za mezimicu, 27. avgust 2017 21:31)

Ti i ostali brojaci suteva, kornera, faulova i slicno. Ako ne znate pravila da ponovim - pobednik je onaj koji postigne vise golova. Jasno Sada ??

Rezultat ti kaze sledece - niti jedna, od dve ekipe, nije bila bolja.

vladan

pre 6 godina

Ljudi, jesam Zvezdas, ali ovo tesko da bi bili penali bilo gde. Nad ovim Tavambom ne bi nigde, mozda nad ovim Jovanovicem, tu bas ne mogu da se kladim...Ali je očigledno kod obojice da se bacaju i glumataju...Mator sam čovek, pretpostavljam da ovde komentarise mnogo mladih ljudi, naloženih, ali razmislite malo, pogledajte snimak...

...

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.
(Sremac, 27. avgust 2017 21:10)
Licno taj sudija dobio je ocenu 5(pet) najgoru mogucu i suspendovan je na par utakmica.

stupici vucica

pre 6 godina

.Pasti na svakom derbiju?
2.U slucaju pobede sve ok??
3.Ako se izgubi, NIJE NAM SVIRANO OD 95 NAMEŠTENO NE RACUNA SE
4.???
profit
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nebitan, 27. avgust 2017 20:09)

# Link komentara...DOBAR TI JE NADIMAK , STVARNO SI .......KAO I VECINA NAVIJACA KLUBA ZA KOJI NAVIJAS...

Zvezdale

pre 6 godina

Derbi dno,ne zna se ko je bio losiji.
Partizan nijedan sut u go iz igre,katastrofa! Zvezda nikakva,tri dobre prilike i nista vise. Sve u svemu Zvezda za nijansu manje gora! Glupo je sad kukati na sudiju jer niste zasluzili gol bas kao ni zvezda! Ovo je realan rezultat!

Sremac

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.

Voip

pre 6 godina

Neverovatno koliko su opterećeni penalom da kad imaju šansu da idu na gol oni traže neki kontakt i bacaju se ko da skaču u bazen. Danas ste se provukli jer smo bili neefikasni iz izuzetno dobrih prilika. Aj pa nastavite sa plakanjem.

Pedja

pre 6 godina

Igraci Partizana samo padaju i traze penal a od igre nista..ko neke devojcice.Lastis je igra za vas...ispred zgrade sa ostalim devojcicama.Balerine.

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Drugi snimak po mom mišljenju jeste bio prekršaj (lopta već bila pobegla pa možda zbog toga nije za penal), ali baš zbog toga što je lopta pobegla, videlo se da protivnički igrač ne ide na nju nego na Jankovića? Pošto je Janković bio u pokretu, možda ga je faul ipak više uzdrmao nego što bi inače...

Je l' to Janković u stvari dobio žuti zbog prigovora?

S.Hose

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale. 
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)


Svaka čast Grujiću tačno je vidio šta igrač želi, hahahahah. Sa vama vazda komedija

boki_rs

pre 6 godina

ma nista, sta da se radi.
opet poslati uefi snimke ovih spornih situacija bar za neku nasu satisfakciju i da vide koje sudije da ne zovu za evropske utakmice.

Batko

pre 6 godina

sl derbi partizan jaci za tosica,spica i levog beka! Sabicemo ih!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cakala47, 27. avgust 2017 21:21)

Mislis, imaćete cela DVA šuta prema golu ?! Pa vidi, mozda i hocete...

bla bla bla

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.
(čovek iz senke, 27. avgust 2017 19:32)

Jel mezimica i ove sezone mora da bude prvak?

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

I da, pošto omiljena floskula navijača Partizana, da im penal nije sviran ne znam koliko, stiže odgovor da ni Zvezda nije dala gol iz kornera još više. Je l' ćete da nam date na trampu - penal za gol iz kornera? :D

Zabranjeno padanje

pre 6 godina

Penal za Partizan je UKINUT još pre 22 godine. Pravilo je uvedeno da bi rivali derbija bili bar malo ravnopravniji što bi većini donelo bolji život. Nažalost, stiglo se samo dotle da kad mezimče briljira a rival uopšte ne šutira na gol, bude tek 0:0. Mnogo su jači.

večiti kontraš

pre 6 godina

Greska sudije kod prve situacije,trebao je da dodeli karton Tawambi,covek kao stena u skoku mu covek na ledjima on ga nosi i skace a ovde na kontakt rukom o rame pada kao da ga je udario licno Cak Noris...sto se druge situacije tice jedva cekam da se simuliranje kaznjava direktnim crvenim kartonom

Jim Beam

pre 6 godina

Kada u svakom napadu imate situaciju da igrači obe ekipe idu u duel da bi pali i iznudili neki prekid, suludo je optuživati sudije da su nešto svirali ili ne. Obe situacije, kao i ono što radi Pešić u Zvezdi jedno 10ak puta u prvih 45 minuta, je čisto vrebanje prilike da se padne pa ako prođe-prođe. Čak i da ima kontanta, padovi su toliko teatralni kao nogu da su polomili. A da su krenuli za loptom, možda bi i napravili nešto. Inače ok meč, da imamo nekog Marinera da to ne svira ni na srediti terena sve bi izgledalo mnogo bolje.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

Čisto. Ko sluša Radulovića je lud, zna se da navija za Partizan, i da navlači komentarisanje na njihovu stranu. Nažalost, objektivna tačka gledišta ne postoji u ni u čemu, pa ni žurnalistici.

Smešno

pre 6 godina

Ono im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.

Dozvolite

pre 6 godina

Ni p od penala, ovakvih bi bilo milion na svakoj utakmici. Ali svaki put kad ovi zatraze penal ide clanak u novinama. O cemu se radi??

Mladen cg

pre 6 godina

Sigurno nije bio penal! Tavamba je teatralno pao, što se odlično vidi na usporenom snimku. A Jankovićev pad je za žuti karton. Obojica su jedva čekala kontakt u šesnaestercu! I nema nikakve dileme

milutin

pre 6 godina

Ako si ti Grobar, Milojevic je Kent Klark.

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milije im da padnu nego igraju, 27. avgust 2017 21:16)

MOCA

pre 6 godina

Posle tri minuta i davanja zutog kartona Evertonu i oprastanja istog Savicu, bilo je jasno ko sudi utakmicu i kakva naredjenja ima. Da su zaklali nekoga u sesnaest mislim da nebi svirao penal.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23)

A da malo naucis pravila kad vec pravopis ne znas?

Inace mogao je u oba slucaja da svira penal i ne bi pogresio. Ali nije dzabe istorijski plasman u EL posvecen vodji licno. Verovatno je i ova dupla nula posvecena istom. Toliko bar zasluzuje.

insajder provajder

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.

kimiko

pre 6 godina

Kako ovde svi sve znaju:) Bolje nam je da se pripremamo za ligu Evrope i da ne pricamo mnogo.Tamo su delioci pravde namazani do kraja. Oni tacno znaju ko simulira,ko to radi sa namerom i tacno znaju kada je penal realno.
Zato i mi moramo podici nivo razmisljanja,a igraci da se ne igraju sa sudijama jer ce ih te cike svaki put kazniti ako varaju.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kakvo spinovanje komentatora... Vidi kontakt kod Tavambe, da eto kao ispadne neutralan pa vidi kontakt onamo dje ga nema, a onda kad ima elemenata za penal, on ne vidi kontakt.
Jankovicev se moze svirati jet Le Talek bira da ide tijelom u njega a ne prema lopti i pravi kontakt koji moze da skroz izbaci brzanca. Trazio je decko kontakt, ali to svi rade u 16. Da to ne rade imali bismo 2 penala godisnje.
Imali bismo legendarne scene kada Ciric preskace igraca umjesto da padne.

Kursula

pre 6 godina

Pogledajte snimak i obratite paznju na 3 stvari:
1. Kretanje La Taleka je ka lopti ili ka Jankovicu?narocito nakon pada napadaca
2. Da li postoji kontakt nogom?
3. Da li je La Talek dodirnuo loptu?

Definicija prekrsaja s obzirom da u fudbalu ne postoji gradjenje prostora nego iskljucovo lopte

Milan K.

pre 6 godina

Zamislite samo da je Zvezda imala ovakve dve situacije oko penala..Terzic bi optuzhio Kokezu, Toleta i sve funkcionere FSS za izbor sudija na derbiju. A sto se penala tiche, pa ako je onaj Nemac svirao penal za Krasnodar, onda je ovo nad Tavambom klasican primer penala.. Faul u 16 metara je bio i kraj price. 90% penala koje Zvezda shutira je upravo iz ovakvih prekrshaja.. I naravno, tok utakmice bi se promenio da je bio penal jer bi Zvezda morala da se otvori maksimalno shto bi dalo prostora za kontre Partizana.

Neno

pre 6 godina

Meni pravila stvarno nisu jasna, onaj na areni ispriča svašta toliko me zbunio da sam pomislio da do sada nisam gledao nikada fudbal,ishvali onog nesrecnog Grujića da je to za priču pa prijatelju onaj penal za Krasnodar izmišljen za ovaj nad Tawambom

nista o nicemu

pre 6 godina

Вучић наредио да се не свира пенал никад, ал зато није могао прошле године да зовне ове из Вождовца да се склоне, ипак су они јачи.

lale

pre 6 godina

iako me niko nije pitao dao bih svoje misljenje o "spornim situacijama" (stavljam navodnike jer ih po meni nije bilo u mnozini)
-prva situacija: Nije trebao da svira, jer je igrac partizana trazio kontakt sa namerom da padne.
-druga: ni govora o penalu, jankovic sa namerom pomera nogu ka le teleku i onda na najmanji kontakt pada..
pitao bih ove sto su brojali greske sudije (ubrajajuci tu i neke faulove na sredini terene i slično) da li su ikada gledali fudbalsku utakmicu (gde sudija sudi bez ijedne greske)??? Moj utisak da oni nisu gledali derbi zbog fudbala ili pobede svog voljenog kluba vec da bi imali materijala za raspravu na forumima...

VIŠE PUTA ipak?

pre 6 godina

Nije prvi put da se t ako neš to d esi?

@es tiar

Ne znam za Čaka Norisa, on se čovek oporavlja (?), al' bi možda Fergi svirala, ona je u boljoj formi, kažu neki...?

cubico

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentara

Zato ne treba čitati komentare, svakakvi žele da napišu nešto

lale

pre 6 godina

Koliko je ovakvih penala svirano Zvezdi??? Mnogo!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alek, 27. avgust 2017 22:42)

koliko je ovakvih penala svirano partizanu? - Mnogo
xexe kako je uzivanje voditi ovako argumentovanu raspravu :D :*

lale

pre 6 godina

ove sto kao argument koriste cinjenicu da je kontakta bilo podsetio bih da je pravilo koje vazi ttrenutno: Svaki faul u kaznenom je penal a ne svaki kontakt (hint: postoji razlika ;-) ) pozz

davor

pre 6 godina

Ni jedan ni drugi nisu penal. Tavamba je vec izgubio loptu, uzeo bi je stojkovic cini mi se, a i lik je gledao samo kako da dodje do kontakta, nista drugo, dok ovaj drugi ne treba ni kkmentarisati... Lik na svakoj utakmici padne teatralno bar po deset puta

nista o nicemu

pre 6 godina

Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.
(323, 28. avgust 2017 00:04)

Iskreno, da je Partizan zasluzio penal onda bi ga i dobio. A onda treba neko i da ga da.

xxx

pre 6 godina

Narikače nastavljaju ! 
Vasa objasnjenja penala su za udzbenike psihoterapije !!!
(Batko, 28. avgust 2017 16:39).
Vidim, upućen si u materiju...

Ne umeš da mudro ćutiš

pre 6 godina

@ (Batko, 27. avgust 2017 21:23)

I ovo je navijač???!!!! Bruka za veliki klub CZ koji bi morao neke tečajeve iz Pravila da organizuje po periferiji, predgrađima, unutrašnjosti i drugim vukohebinama odakle izviru.

veverac

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.

čovek iz senke

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.

Torokalica

pre 6 godina

Tavamba kao od brda odvaljen, a pada kao da ga je Tajson udario. Partizanovci postaju smesni sa ovim kukanjem. Ni oni ne veruju da je bio penal.

Kg Srbija

pre 6 godina

Kao neutralan posmatrac moram da pitam navijace partizana da li su normalni kad misle da je ono penal??? Sudjenje apsolutno na mestu, sudija bio blizu te situacije, sve je jasno video. Tavamba je jak kao bik, najjaci fizicki igrac u ligu, pade kad da ima 2 godine, i to kad je video da mu je vec pobegla lopta...sramota sta se sve trazi kao penal, zato nam fudbal i nema napretka!

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Svako ko se iole razume u fudbal zna da ovo nije p od penala, Tavambin tata mu ovo ne bi svirao...cak je jos karton zasluzio za simuliranje!! Ocigledna je namere igraca partizana da se padne cim pridju golu...A za ove iskompleksirane crno bele koji kukaju poruka da pogledaju nekad neku utakmicu, jer tvrditi da je ono penal znaci da NEMATE POJMA O FUDBALU!!! Budite realni i budite ljudi iako ste grobari.

Idemo Niiiiiis

pre 6 godina

ahahahaha pa da li su realni ovi, pa ovo njihovo bestidno kukanje stvarno nema cenu, ozbiljno vas nije sramota da za ovo tražite penale? znam ja da vi nemate obraza i da vam je kuknjava deo taktike koje je ponekad nagrađena sendvicima, ali ne osvaja se titula svake godine na kuknjavu, nekad mora i na terenu nešto da se pokaže. Što je najgore Grujić ( osvedoceni grobar) im doneo titulu prošle sezone kad nas unakazio u prošlom derbiju. Grobari i obraz - nidje veze

miki

pre 6 godina

Intervju u partizanu za dovodjenje novih fudbalera:
- da li umes da padas u kaznenom uz svaki kontakt ?
- da
da li umes da kukas kako 15 godina nismo dobili penal ?
- da
-primljen si
-ok

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Oo gospodo sa b92, docekali ste derbi i spremni ste sa naslovima partizan ostecen?? Tavamba da nije krenuo da se baca pre kontakta mozda bi i sudio penal, a ovo drugo nije ni za komentar...

Svrca

pre 6 godina

Drugi start necu ni da komentarisem jer ga nije ni bilo. Prvi, onoliki covek onako da padne od kontakta telom je smesno. Ciste i opravdane odluke, generalno, nisu ni vredne pomena.

milije im da padnu nego igraju

pre 6 godina

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!

Batko

pre 6 godina

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05)

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...

Mirko

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!

Trifke

pre 6 godina

Ovi Grobari su gori od botova. Za 45 minuta niste stvorili nijednu sansu i uputili ste tri suta na gol i sva tri van okvira gola. Sve sto ste pokazali u prvom poluvremenu jesu dve simulacije penala.

vladan

pre 6 godina

Ljudi, jesam Zvezdas, ali ovo tesko da bi bili penali bilo gde. Nad ovim Tavambom ne bi nigde, mozda nad ovim Jovanovicem, tu bas ne mogu da se kladim...Ali je očigledno kod obojice da se bacaju i glumataju...Mator sam čovek, pretpostavljam da ovde komentarise mnogo mladih ljudi, naloženih, ali razmislite malo, pogledajte snimak...

...

pre 6 godina

Ja kao vatreni delija bih najvise voleo da dobijete taj penal da nekukate vise, iako prvi bi se jedva sudio kao faul, a ne penal, a drugi cisto simuliranje za zuti karton. Bolje se zapitajte kako to niste nijednom sutnuli u okvir gola, a ne da kukate sad pa tako celo prvenstvo kao prosle godine dok na kraju zbog toga ne osvjite titulu jer kako se kaze 1000 puta izgovorena laz psotaje istina.

Negativni

pre 6 godina

Sudija je jedino pogrešio što nije dao i Tavambi žuti za simuliranje, jer je pao kad je video da mu je lopta pobegla a bio je ledjima okrenut golu.
Druga situacija je školski primer simuliranja i tako se osvajaju titule.
Ali, u Evropi se tako ne prolaze grupe. Zato će Janković ostati večiti talenat, jer ga uče od malena da se sve može dobiti "na foru". Zaglupljivanje igrača od malih nogu dalo nam je ovako divan fudbal.

4k4.Dex

pre 6 godina

Fantastican sudija, nisam dugo video da neko tako ne podlaze pritiscima. Bolje je sudio i od Mazica, jos jednom, svaka cast. Penal Jankovica je presmesna simulacija nije vredna komentara a Tavamba je bio u potpuno bezopasnoj situaciji, i jeste bilo kontakta malo, ali u takvoj situaciji bilo bi stvarno smesno da se svira penal. Lepo svurani i skoro svi startovi i zuti Evertonu za onaj krvnicki udarac na pocetku sve kako treba.

insajder provajder

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.

večiti kontraš

pre 6 godina

Greska sudije kod prve situacije,trebao je da dodeli karton Tawambi,covek kao stena u skoku mu covek na ledjima on ga nosi i skace a ovde na kontakt rukom o rame pada kao da ga je udario licno Cak Noris...sto se druge situacije tice jedva cekam da se simuliranje kaznjava direktnim crvenim kartonom

Grgur

pre 6 godina

Prvo, nisu pali, nego su oboreni. Drugo, oborenom igraču umesto penala dosuditi žuti karton, to je čist bezobrazluk. Ne verujem da bi ovako nešto uradio ni Terzić da je sudio utakmicu.

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

I da, pošto omiljena floskula navijača Partizana, da im penal nije sviran ne znam koliko, stiže odgovor da ni Zvezda nije dala gol iz kornera još više. Je l' ćete da nam date na trampu - penal za gol iz kornera? :D

Dozvolite

pre 6 godina

Ni p od penala, ovakvih bi bilo milion na svakoj utakmici. Ali svaki put kad ovi zatraze penal ide clanak u novinama. O cemu se radi??

Mladen cg

pre 6 godina

Sigurno nije bio penal! Tavamba je teatralno pao, što se odlično vidi na usporenom snimku. A Jankovićev pad je za žuti karton. Obojica su jedva čekala kontakt u šesnaestercu! I nema nikakve dileme

Komša

pre 6 godina

Igrač Partizana dobije žuti karton na utakmici sa stranim timom i čitamo naslov- da li je zaslužio crveni?
U najmanju ruku naslov je morao da glasi - da li je penal?
Prva situacija- penal.
Prekršaj nad Sumom - žuti karton.
Druga situacija zaslužen žuti - nije bilo kontakta.

Smešno

pre 6 godina

Ono im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.

Pedja

pre 6 godina

Igraci Partizana samo padaju i traze penal a od igre nista..ko neke devojcice.Lastis je igra za vas...ispred zgrade sa ostalim devojcicama.Balerine.

hmm

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".
(ranko, 27. avgust 2017 19:59)

Čekaj,ti hoćeš da kažeš da onaj majgeri u facu nije za žuti karton??
Posle toga ti gubis pravo da izlažeš svoje mišljenje zbog totalnog odsustva realnosti...

Adio Pameti

pre 6 godina

Nad Tavambom nije penal. Onoliki covek da padne a da mu nije slomljena noga ili kicma???
A o Jankovicu da ne govorimo, udarac levom nogom I bacio ga oko ose je simuliranje.
Kada se udra levom nogom, a narocito kolenom se ne racuna kao kontakt ili ne daj boze faul.
Kontakt u CZV sesnaestercu mora biti kostoloman inace nema penala.
Sudija Grujic je ispostovao preporuke FIFE, UEFE, MMF-a i drugih.

Batko

pre 6 godina

sl derbi partizan jaci za tosica,spica i levog beka! Sabicemo ih!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (cakala47, 27. avgust 2017 21:21)

Mislis, imaćete cela DVA šuta prema golu ?! Pa vidi, mozda i hocete...

Stvarno ste smešni

pre 6 godina

Poslednjih četvrt veka Partizan ima duplo više titula (prvak sezone) od Zvezde, a vidim dosta komentara kako se sve namešta u korist Zvezde. Kako je to moguće?

Lm

pre 6 godina

Daj vise svirajte im taj penal ma i dva neka i izgubimo samo da ih vise ne slusam o penalima,molim te sudija sviraj dva komada ko Boga te molim

Smederevac

pre 6 godina

Zar je bitno da li je bio kontakt ili ne,penala nece biti jer sudije cuvaju svoj posao.Ko svira penal za Partizan moze se oprostiti od sudjenja.Ko od komentatore prizna da je bio penal moze isto da se pozdravi.Veliki brat je toliko izgubio kompas da komentarise sta je koji igrac rekao,gde ti ima?Taj nesviran penal za Partizan je odvano imao punoletstvo.Izgleda da ce docekati i penziju.

Hesperus

pre 6 godina

Donald je zakasnio. Cist penal za Partizan. Sto se tice Jankovica, nije bio penal, ali nije morao da dobije zuti. Pozdrav realnim navijacima!

vlada

pre 6 godina

Zvezdi su svirani daleko smešniji i to protiv Partizana, a kamoli protiv Vojvodine, Lučana i tako dalje.
(Labud, 27. avgust 2017 19:30)

Upravo tako..a s obzirom da za sve njih kazete da su Zvezdanaesterac zato i nije sudija svirao..inace, ovi vasi vise traze penal nego gol

ccc?

pre 6 godina

sta reci, dize ruke, kao nisam ga pipnuo, pa rukama i nije a levom nogom, ga rusi. ali ni jedan njihov navijac to nece da prizna iako sve lepo vidi. jednostavno sve se vidi.

Rade

pre 6 godina

Sudija totalno na strani Zvezde. Ti ljudi ne znaju za cast, postenje, a ni sramotu. Pa ja ne znam sta u zivotu treba meni da se desi pa da radim svoj posao na tako sramotan nacin, da dozvolim da ljudi o meni ovako misle kao sto ja mislim o ovom sudiji i igracima Zvezde.

KiM je Srbija

pre 6 godina

A penal je cist kada Purovic saplice sam sebe ili kada Rnica pogadja lopta u butinu? Licemeri Draze Markovica, Krcuna i Kapicic, obraza ni stida nemaju.

Strasne stvari

pre 6 godina

Navijace Partizana ismevaju navijaci Zvezde,od miloste nazvani Zvezdanesterac zbog buljuka izmisljenih penala koji se sviraju samo njima i samo u nasoj ligi.Dovoljno je bilo da Mrdja ili Kasalica samo klecnu u 16 i to bi bio penal,da se Purovic saplete o nogu ili Rnica lopta pogodi u butinu.Ali to su sve bili penali koje su branili zivotom,kao sto bi i za ovo danas kukali i kucali saopstenja da je bilo na suprotnoj strani....toliko o njima.Penal nad Tawambom cist kao suza,nad Jankovicem diskutabilan,ruku Donalda ili Boacija nisam video.Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.

ko o cemu zvezda o postenju

pre 6 godina

im ni njihovi očevi ne bi svirali penale.Pogotovo je smešan bio Janković...Le Talek širi ruke i sklanja se jer se vidi iz aviona da ovaj ima nameru da padne i on se baca napred ali gleda da se očeša o Le Taleka,da bi izgledalo uverljivije.
(Smešno, 27. avgust 2017 22:00) ne ,svirali bi mrdjin otac i boacijev protiv vojvodine.

neutralni felsh

pre 6 godina

Grobari bolje se zapitajte za to sto niste imali cestit sut na gol danas!
(dzoni-, 27. avgust 2017 21:05)


kako kad zvezdini pri odbrani biju i krljaju ko nezdravi a sudija nista ne svira?

Karaburac

pre 6 godina

Imas li obraza da u utakmici u kojoj sutnete JEDNOM na gol i to iz slobodnog udarca, piste da ste pokradeni ?!!!
Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23) # Link komentara

Rec je o pokradenom penalu panteru a ne o sansama. Lopurde bile lopurde ostale.

S.Hose

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale. 
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)


Svaka čast Grujiću tačno je vidio šta igrač želi, hahahahah. Sa vama vazda komedija

Voip

pre 6 godina

Neverovatno koliko su opterećeni penalom da kad imaju šansu da idu na gol oni traže neki kontakt i bacaju se ko da skaču u bazen. Danas ste se provukli jer smo bili neefikasni iz izuzetno dobrih prilika. Aj pa nastavite sa plakanjem.

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Drugi snimak po mom mišljenju jeste bio prekršaj (lopta već bila pobegla pa možda zbog toga nije za penal), ali baš zbog toga što je lopta pobegla, videlo se da protivnički igrač ne ide na nju nego na Jankovića? Pošto je Janković bio u pokretu, možda ga je faul ipak više uzdrmao nego što bi inače...

Je l' to Janković u stvari dobio žuti zbog prigovora?

Ja

pre 6 godina

Da je ovo svirano za Zvezdu to bi bila kunjava nevidjena...
(istina, 27. avgust 2017 19:33)
Problem je sine moj što bi ovo za zvezdu bilo svirano

analiza

pre 6 godina

"Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!"
(milije im da padnu nego igraju)
Slazem se po pitanju padavicara Jankovica,ali ne i po pitanju Tavambe.Zamisli samo Mrdju na njegovom mestu-kada se ukopao u teren i dobio penal.Seti se Rniceve butine.Seti se da je proslo vise od dvadeset godina,ej 20,a da ni jednom nije sviran penal protiv CZ u derbijima.Pa da su igrali balet,napravili bi neki faul u sesnaestercu.Poenta je da bi ovo bio cist penal za CZ da je Tavamba nosio crveno -beli dres.Na Areni covek koji analizira sudjenje,kaze da sudija ,kao i igraci,"nije hteo da rizikuje".Sta da rizikuje?Karijeru,jer je svirnuo penal protiv CZ u derbiju?Da li je on svestan sta je rekao?Ili je penal ili nije,nema sta tu sudija da rizikuje.Time sto je tako nevesto branio kolegu sudiju,pokazao je da misli da jeste bio penal.Inace bi jednostavno rekao-nije penal,nema kontakta,nema inteziteta,ne bi BRANIO kolegu sudiju.

ranko

pre 6 godina

Od kartona Evertonu u 15.sekundi je sve jasno.Onda nema kartona Savicu,pa karton Jankovicu,pre toga penal na Tavambi,faulovi u polju uz sramotan kriterijum 15-7,na Tavambi bi verovatno samo prelom bio faul za njega....E zato Mazic ne valja "Vojvodini".

Nepismeni PatriJota

pre 6 godina

Čisto. Ko sluša Radulovića je lud, zna se da navija za Partizan, i da navlači komentarisanje na njihovu stranu. Nažalost, objektivna tačka gledišta ne postoji u ni u čemu, pa ni žurnalistici.

boško

pre 6 godina

Oba penala bi svirao da je Boaći u pitanju. Bilo je jasno od žutog kartona sviranog Evertonu, i nesviranog Saviću šta će Grujić raditi.

milutin

pre 6 godina

Ako si ti Grobar, Milojevic je Kent Klark.

Grobar sam i više me sramota ovog padanja čim se uđe u 16. Zato nam posle u Evropi daju kartone. Igrajte fudbal a ne glumite balerine!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (milije im da padnu nego igraju, 27. avgust 2017 21:16)

stupici vucica

pre 6 godina

.Pasti na svakom derbiju?
2.U slucaju pobede sve ok??
3.Ako se izgubi, NIJE NAM SVIRANO OD 95 NAMEŠTENO NE RACUNA SE
4.???
profit
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (nebitan, 27. avgust 2017 20:09)

# Link komentara...DOBAR TI JE NADIMAK , STVARNO SI .......KAO I VECINA NAVIJACA KLUBA ZA KOJI NAVIJAS...

bla bla bla

pre 6 godina

Bruka i sramota kako se krade, sve u korist mezimice, da je ovakav start bio nad igracem FKC, jedva docekao da ga duva, kao i uvek. A ono nad Jankovicem nije bio penal. Grujic, covek zadatka.
(čovek iz senke, 27. avgust 2017 19:32)

Jel mezimica i ove sezone mora da bude prvak?

1995 je zadnji put sviran penal za Partizan protiv CZ

pre 6 godina

Hajde prvi, ali drugi je cist penal- uletio mu u putanju u pomeo ga. Kad su Deju Savicevica pitali kako to Partizanu nije sviran penal u derbiju od '95 rekao je da bi ga I on svirao do sada.

ej bre

pre 6 godina

Celo poluvre stalo u naslov:,,dva puta pali u sesnaestercu,,.Sta vi gledate?
(SRB, 27. avgust 2017 19:56)

Pljacku. Ova dva penala su samo vrh! Preko 10 faula nije svirao sudija... Bolestina...

neutralni felsh

pre 6 godina

Besramni glumci i padavičari. Provukao se Partizan ovog puta, ali gazimo ih na armijskom pašnjaku.
(Wilfred, 27. avgust 2017 20:59)


posle ovakvog zvezdinog terena ti se usudjujes da za neciji teren kazes da je pasnjak? komendija :)

323

pre 6 godina

Iskreno,posle onakve igre penali su mi nebitni,razocaravajuci derbi.
(Strasne stvari, 27. avgust 2017 22:38)


Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.

Сава

pre 6 godina

На основу критеријума по којима су Звезди досуђивани пенали у Дербијима, Партизан је оштећен за два пенала! Притом су ово пеналчине у односу на "Рнићеву бутину" или "пуровићево самосаплитање"! Грујић тендециозан од почетка и оног картона Евертону. Чак и да занемаримо тендециозност, човек је једноставно лош судија. Брука и срамота за судијску организацију! Услови за игру били су ужасни. Онај терен, тј ораница не приличи ни зонашима!

fenomen

pre 6 godina

Kod faula nad Jankovicem obratite paznju na koleno Le Taleka. Koleno o koleno a lopta je prosla a i Jankovic bi da ga ovaj nije zakacio kolenom. A prvi nam Tawambom je suvisno objasnjavati. Bice do kraja drugi zuti Evertonu. Poz.

Zvezdale

pre 6 godina

Derbi dno,ne zna se ko je bio losiji.
Partizan nijedan sut u go iz igre,katastrofa! Zvezda nikakva,tri dobre prilike i nista vise. Sve u svemu Zvezda za nijansu manje gora! Glupo je sad kukati na sudiju jer niste zasluzili gol bas kao ni zvezda! Ovo je realan rezultat!

branko

pre 6 godina

Kada ce ovi moji da shvate da penala za Partizan nema i nece ga biti jos duuugoooo...Ja sam pre vise od 10 god.prestao da se nadam...A jos pre 20 sam prestao da se raspravljam oko toga...Sve ok...kakvo sam suđenje očekivao...ovo je odlično ?

analiza

pre 6 godina

Ne,ne,braco Grobari,mi nismo u pravu.Evo,slusam coveka na Areni,analizira sudjenje.On bi dao karton i Tavambi jer je pipnuo Stojkovica ,a nisu primetili situaciju kada taj isti Stojkovic prvo jednom startuje na njega i odbija se,pa ustaje i startuje drugi put tj gura ga s ledja dok je T u punom trku i jeste tada sviran faul,ali gde je zuti za guranje s ledja i kasnije zaprepasceno sirenje ruku odbrambenog igraca?Ali,penal,naravno nije,jer sudija ne treba da rizikuje i sudija treba da svira samo ocigledne penale.E ,sad,pretpostavljam da je ocigledan penal protiv CZ u derbiju kada igrac CZ izvuce revolver i upuca napadaca Par,a sve ostalo je "moze da bude a ne mora da znaci".Jer,"pola-pola penale "mozete ,dragi moji,svirati ZA CZ ali ne i PROTIV CZ.To pise u prirucniku za sudjenje,strana dva,paragraf treci.

sa_pan

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust



Valjda Mejveder

...

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.
(Sremac, 27. avgust 2017 21:10)
Licno taj sudija dobio je ocenu 5(pet) najgoru mogucu i suspendovan je na par utakmica.

Jim Beam

pre 6 godina

Kada u svakom napadu imate situaciju da igrači obe ekipe idu u duel da bi pali i iznudili neki prekid, suludo je optuživati sudije da su nešto svirali ili ne. Obe situacije, kao i ono što radi Pešić u Zvezdi jedno 10ak puta u prvih 45 minuta, je čisto vrebanje prilike da se padne pa ako prođe-prođe. Čak i da ima kontanta, padovi su toliko teatralni kao nogu da su polomili. A da su krenuli za loptom, možda bi i napravili nešto. Inače ok meč, da imamo nekog Marinera da to ne svira ni na srediti terena sve bi izgledalo mnogo bolje.

Velicanstveni

pre 6 godina

Gledam na Areni ovog Radoicica i covek ne sme da kaze da je penal,neverovatno.Tuc muc,te bilo je kontakta ali kriterijum,pa gledajuci prosle derbije pa mozda je Grujic znao unapred da su treneri rekli da nisu rizikovali...... ....Kazi majstore jeste ili nije bio.

Sremac

pre 6 godina

Onaj sudija od pre tri dana, Nemac, bi svirao oba penala... a mozda i jos neki.
Suma sumarum: Zvezda nije zasluzila da pobedi, a Parizan nije zasluzio ni neresen rezultat.

zoran

pre 6 godina

Koliko ste puta vi sutnuli na gol? Jednom?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sudija pljacka za mezimicu, 27. avgust 2017 21:31)

Ti i ostali brojaci suteva, kornera, faulova i slicno. Ako ne znate pravila da ponovim - pobednik je onaj koji postigne vise golova. Jasno Sada ??

Rezultat ti kaze sledece - niti jedna, od dve ekipe, nije bila bolja.

davor

pre 6 godina

Ni jedan ni drugi nisu penal. Tavamba je vec izgubio loptu, uzeo bi je stojkovic cini mi se, a i lik je gledao samo kako da dodje do kontakta, nista drugo, dok ovaj drugi ne treba ni kkmentarisati... Lik na svakoj utakmici padne teatralno bar po deset puta

rmrm

pre 6 godina

Jankovicu sramota za simuliranje pri odlicnoj sansi.
Nad Tavambom je bio faul. Glup ali je bio.
Vujadin Savic cist zuti karton kao kuca.
Teren sramota da nema dalje.

cubico

pre 6 godina

Ovo veceras sto sam gledao u zivotu nisam video.
Ovaj sudija bi u normalnim zemljama dobio dozivotnu zabranu sudjenja.
Prvo dva cista penala nije svirao, onda je dao nasem igracu zuti karton u 50 sekundi zato sto je pokusao da izbije loptu makazicama a ovaj se postavio i dobio udarac,

Posle toga jedno dvadeset faulova za partizan nije svirao a za Zvezdu je svirao svaki kontakt.

Na kraju utakmice navlacio slobodne udarce za Zvezdu sve oko 16m.
Izmedju svega toga za Partizan je svirao faul samo kad nekome nogu otkinu.
OVO JE NAJVECA SUDIJSKA KRADJA U ISTORIJI DERBIJA !!!!!!!!
(Mirko, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentara

Zato ne treba čitati komentare, svakakvi žele da napišu nešto

boki_rs

pre 6 godina

ma nista, sta da se radi.
opet poslati uefi snimke ovih spornih situacija bar za neku nasu satisfakciju i da vide koje sudije da ne zovu za evropske utakmice.

vlada

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj.
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu?
Unapred hvala.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)

Hahaha, neko je pomesao pravila kosarke i fudbala!

nista o nicemu

pre 6 godina

Iskreno, veoma je bitno jer da je Partizan poveo iz penala, pitanje bi bilo kako bi se zavrsila utakmica. A da je derbi bio los, to se slazem.
(323, 28. avgust 2017 00:04)

Iskreno, da je Partizan zasluzio penal onda bi ga i dobio. A onda treba neko i da ga da.

lale

pre 6 godina

iako me niko nije pitao dao bih svoje misljenje o "spornim situacijama" (stavljam navodnike jer ih po meni nije bilo u mnozini)
-prva situacija: Nije trebao da svira, jer je igrac partizana trazio kontakt sa namerom da padne.
-druga: ni govora o penalu, jankovic sa namerom pomera nogu ka le teleku i onda na najmanji kontakt pada..
pitao bih ove sto su brojali greske sudije (ubrajajuci tu i neke faulove na sredini terene i slično) da li su ikada gledali fudbalsku utakmicu (gde sudija sudi bez ijedne greske)??? Moj utisak da oni nisu gledali derbi zbog fudbala ili pobede svog voljenog kluba vec da bi imali materijala za raspravu na forumima...

Talamba

pre 6 godina

Partizan pod hitno da posalje dopis "ala Vojvodina", da više neće da odigra ni jednu utakmicu ako im sudi Grujić (penali, prekršaji recimo nad Jankovićem, ruka Boaćija i sl.). Činjenica da je bio loš fudbal i da Partizan nije zaslućio pobedu ali ovaj Radojičić, što komentariše sudjenje na Areni 1, baš me zanima kako bi komentarisao da je recimo Boaći bio Tavamba protiv Bačke i sl. ili recimo Srnić bio Janković, protiv recimo Borca. Sramota. Ubedjen sam da bi i fudbal u nastavku bio mnogo bolji da je dosuđen penal.

lale

pre 6 godina

Koliko je ovakvih penala svirano Zvezdi??? Mnogo!!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alek, 27. avgust 2017 22:42)

koliko je ovakvih penala svirano partizanu? - Mnogo
xexe kako je uzivanje voditi ovako argumentovanu raspravu :D :*

Kako ko, pa ja

pre 6 godina

U oba slucaja nije bilo penala jer su igraci zeleli kontakt i po svaku cenu da iznude penale.
Tavamba najjaci igrac na terenu pada kao da ga je udario Megvajer.
(veverac, 27. avgust 2017 19:37)

Deri Megvajer verovanto - Megvejder, za pocetak... A to sto je ovaj digao ruke kad je rusio nogom Jankovica ga uopste ne opravdava - pogledajte malo bolje taj drugi start!?

мкг

pre 6 godina

Čekamo da pokažete detalj pri kraju utakmice kada je Vulićević igrao rukom, tj. 
da li je bio sa obe noge u šesnaestercu? 
Unapred hvala.
(insajder provajder, 27. avgust 2017 21:39)
Fudbalska i košarkaška pravila nisu ista.
Grujić - jednostavno, loš sudija. Pusti penale, slobodno sudijsko uverenje, ali procene kod prekršaja u polju, osećaj za igru katastrofalan. Jednostavno loš sudija.

VIŠE PUTA ipak?

pre 6 godina

Nije prvi put da se t ako neš to d esi?

@es tiar

Ne znam za Čaka Norisa, on se čovek oporavlja (?), al' bi možda Fergi svirala, ona je u boljoj formi, kažu neki...?

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Jel navlacenje i slobodan udarac kada Vulicevic udara loptu rukom, a sa obe noge u 16 metara ???
Razumem ja da treba sendvic da se zaradi, ali daj nadji nesto prikladnije...
(Batko, 27. avgust 2017 21:23)

A da malo naucis pravila kad vec pravopis ne znas?

Inace mogao je u oba slucaja da svira penal i ne bi pogresio. Ali nije dzabe istorijski plasman u EL posvecen vodji licno. Verovatno je i ova dupla nula posvecena istom. Toliko bar zasluzuje.

kimiko

pre 6 godina

Kako ovde svi sve znaju:) Bolje nam je da se pripremamo za ligu Evrope i da ne pricamo mnogo.Tamo su delioci pravde namazani do kraja. Oni tacno znaju ko simulira,ko to radi sa namerom i tacno znaju kada je penal realno.
Zato i mi moramo podici nivo razmisljanja,a igraci da se ne igraju sa sudijama jer ce ih te cike svaki put kazniti ako varaju.

Zabranjeno padanje

pre 6 godina

Penal za Partizan je UKINUT još pre 22 godine. Pravilo je uvedeno da bi rivali derbija bili bar malo ravnopravniji što bi većini donelo bolji život. Nažalost, stiglo se samo dotle da kad mezimče briljira a rival uopšte ne šutira na gol, bude tek 0:0. Mnogo su jači.

Milan K.

pre 6 godina

Zamislite samo da je Zvezda imala ovakve dve situacije oko penala..Terzic bi optuzhio Kokezu, Toleta i sve funkcionere FSS za izbor sudija na derbiju. A sto se penala tiche, pa ako je onaj Nemac svirao penal za Krasnodar, onda je ovo nad Tavambom klasican primer penala.. Faul u 16 metara je bio i kraj price. 90% penala koje Zvezda shutira je upravo iz ovakvih prekrshaja.. I naravno, tok utakmice bi se promenio da je bio penal jer bi Zvezda morala da se otvori maksimalno shto bi dalo prostora za kontre Partizana.

Neno

pre 6 godina

Meni pravila stvarno nisu jasna, onaj na areni ispriča svašta toliko me zbunio da sam pomislio da do sada nisam gledao nikada fudbal,ishvali onog nesrecnog Grujića da je to za priču pa prijatelju onaj penal za Krasnodar izmišljen za ovaj nad Tawambom

MOCA

pre 6 godina

Posle tri minuta i davanja zutog kartona Evertonu i oprastanja istog Savicu, bilo je jasno ko sudi utakmicu i kakva naredjenja ima. Da su zaklali nekoga u sesnaest mislim da nebi svirao penal.

nista o nicemu

pre 6 godina

Вучић наредио да се не свира пенал никад, ал зато није могао прошле године да зовне ове из Вождовца да се склоне, ипак су они јачи.

lale

pre 6 godina

ove sto kao argument koriste cinjenicu da je kontakta bilo podsetio bih da je pravilo koje vazi ttrenutno: Svaki faul u kaznenom je penal a ne svaki kontakt (hint: postoji razlika ;-) ) pozz

xxx

pre 6 godina

Narikače nastavljaju ! 
Vasa objasnjenja penala su za udzbenike psihoterapije !!!
(Batko, 28. avgust 2017 16:39).
Vidim, upućen si u materiju...

Ne umeš da mudro ćutiš

pre 6 godina

@ (Batko, 27. avgust 2017 21:23)

I ovo je navijač???!!!! Bruka za veliki klub CZ koji bi morao neke tečajeve iz Pravila da organizuje po periferiji, predgrađima, unutrašnjosti i drugim vukohebinama odakle izviru.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Kakvo spinovanje komentatora... Vidi kontakt kod Tavambe, da eto kao ispadne neutralan pa vidi kontakt onamo dje ga nema, a onda kad ima elemenata za penal, on ne vidi kontakt.
Jankovicev se moze svirati jet Le Talek bira da ide tijelom u njega a ne prema lopti i pravi kontakt koji moze da skroz izbaci brzanca. Trazio je decko kontakt, ali to svi rade u 16. Da to ne rade imali bismo 2 penala godisnje.
Imali bismo legendarne scene kada Ciric preskace igraca umjesto da padne.

Kursula

pre 6 godina

Pogledajte snimak i obratite paznju na 3 stvari:
1. Kretanje La Taleka je ka lopti ili ka Jankovicu?narocito nakon pada napadaca
2. Da li postoji kontakt nogom?
3. Da li je La Talek dodirnuo loptu?

Definicija prekrsaja s obzirom da u fudbalu ne postoji gradjenje prostora nego iskljucovo lopte