Nedelja, 27.08.2017.

17:52

Dobar fudbal i 'nula' u evropskom derbiju!

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana odigrali su bez golova (0:0) u 155. 'večitom derbiju' kojim je zatvoreno 7. kolo Superlige Srbije.

Izvor: B92

Dobar fudbal i 'nula' u evropskom derbiju! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

637 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 6 godina

(Mile, 28. avgust 2017 18:29)
otvoriš da vidiš komentare I odmah naletiš na nebulozu.naravno može da se radi I o moderno rečeno trolovanju.opšte je poznato da je zvezda primat u fudbalu preuzela tek sa pojavom čuvene generacije dragana džajića krajem šezdesetih I početkom sedamdesetih godina kada je počela beležiti I sjajne rezultate u evropi I postala najuspešniji klub istočne evrope u evropskim takmičenjima.predsednik tito se inače javno deklasirao kao navijač hajduka,a nakon raspada sfrj je ceo državni vrh praktično stao iza partizana tako da ne vidim u kom je to periodu svoje istorije zvezda imala državu iza sebe.kad se radi o ispadanju u prvom kolu evro-kupova ono se što se tiče zvezde može izbrojati prstima jedne ruke.čak je I u nekoliko svojih najneuspešnijih godina igrala nekoliko puta plej of za ulazak u ligu evrope protiv slavije,rena,bordoa i sasuala.ispadanje u prvom kolu je bilo decenijama rezervisano za partizan koji je od 1966 do danas samo dva puta prezimio u evropi i to 1990.i 2004 godine

Mile

pre 6 godina

Crvena zvezda je politički klub kao i SD Jugoslavija od koje je nastala. I zato niko nije smeo da pobedi Zvezdu u domaćim takmičenjima. Ajde čik pobedi Zvezdu koju otvoreno podržava Predsednik države! U međunarodnim takmičenjima ovaj tim redovno ispada u prvom krugu, što je normalno jer ova podrška više nema snagu...

neutralni felsh

pre 6 godina

(rock star, 28. avgust 2017 01:20) 

Немој да ..... молим те !!! 
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!! 
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ. 
Страшно !!!
(BBRS, 28. avgust 2017 11:23)


vidis kako je kad neko prica kao zvezdin trener? od svega on se seti golmana. zato se ljudi bune, jer mu je izjava prepotentna i kratkovida.

Akumulator

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema. (Ja, 27. avgust 2017 22:55)
Po prvi put u istoriji? Pa sto komentarises kada nista ne znas?! Treci ili cetvrti put, izguglaj malo na netu kada vec pojma nemas. Kako vas nije sramota da stalno pokusavate da izprosite penal? A za Zvezdine igrace je bio bolji teren? Vi inace igrate na boljim terenima po Srbiji pa vas je sada ovakav poremetio!? Pa vi nikoga (osim Macve) niste pobedili na vasem terenu od i ole ozbiljnijih ekipa. Pukli ste na vasem od Vozdovca i Olimpijakosa, igrali 0:0 sa Videotonom. Jel i to zbog lose trave ili zato sto nemate ukupno 5 suteva na gol sa ovim derbijem?!

neznani junak

pre 6 godina

Što se tiče navodnih penala za partizan, da Tavamba nije onako teatralno pao možda bi mu ga i svirao, a za Jankovića nemam riječi.

analiticar_amater

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)


Evo kako razmislja procesan grobar koji se ne razume ne u fudbal, nego u sport uopste. Odigrali ste vec 12 utakmica u sezoni (6 Evropa, 6 prvenstvo). Koliko vama treba da se uigrate i udjete u formu? Ko ti garantuje da mozete da igrate bolje od ovoga? U teoriji naravno da, posebno zbog pojacanja, ali nema nikakve garancije da ce tako i biti. Pricate kao da vam je sezona pocela prosle nedelje a mi vec uigrani. Partizan je igrao tako da ne izgubi, kao i Videoton u Beogradu. Zvezda moze bolje od ovoga sto je i pokazala od pocetka sezone, igraci su emocionalno ispraznjeni posle Krasnodara, a razlika u kvalitetu izmedju dva tima nije tolika da Partizan moze rutinski biti pobedjen. Osim ako nemate magicnu kuglu ne mozete da znate kako ce Partizan izgledati u nastavku sezone, prostora za napredak svakako ima, ali ima ga Zvezda. Ni Zvezda nije iscrpela svoje potencijale do maksimuma, i ovaj tim moze jos da raste a da li ce tako i biti, pokazace samo vreme.

analiticar_amater

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Hahaha, Partizan nije mogao da se poveze, Borjan je mogao da ostane na klupi i bio bi isti rezultat. A njiva je spasila vas da vam Boaci ne mune gol kad je imao cistu situaciju. Pa vi niste ni gledali utakmicu.

analiticar_amater

pre 6 godina

Sudija nije hteo da svira dva cista penala za Partizan.
(Dejan, 28. avgust 2017 06:46)

Fudbaler Partizana Jankovic izjavio je da je pao cim je osetio kontakt sa igracem Zvezde. Za ovo grobari placu da je bio penal. Iako za prvu situaciju mislim da je moglo da se svira, samo zbog vaseg kmecanja i neobjektivnosti mi je drago sto nije.

BBRS

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.
(rock star, 28. avgust 2017 01:20)

Немој да ..... молим те !!!
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!!
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ.
Страшно !!!

agassi

pre 6 godina

Derbi je bio dobar prvo poluvreme . Zvezda je imala dva zicera i šut Pešića , Partizan je bio loš i prvo i drugo poluvreme . Šteta što utakmica nije igrana sl vikend , pogotovu se to videlo u drugom delu . Čudna je situacija i oko odlazaka i dolazaka pred ovu utakmicu , tako da je i to uticalo pored umora i neke reakcije posle LE . Mustafa je pokazao da je odlično pojačanje za Parizan .
P od penala nije postojao , i postaje jadno tj FK Partizan degradira već neko vreme sam derbi famom o penalima . Utisak za mene je šmekersko izmicanje Le Taleka za jedno sportsko dno koje iznuđuje penal . karton Evertonu je potpuno zaslužen , to što je u 50 sec ne menja činjenicu da je šutnuo krstičića u lice .
Greške , karton Saviću , faul nad Stojkovićem na sredini , i karton Tavambi za udarac u lice .
Za Zvezdu odlasci bi bili katastrofa , što se Partizana tiče sprema im se novi Fljamurtari jer smisleno pola nisu prešli i to Budućnost , Videoton kući i Derbi . Javor i Mladost na silu i Vojvodina samo prekidi su potvrda toga . Djukić u novembru dobija otkaz i počinje spin o Premijer Ligi .
Pešić zalutao na krilu , Milijaš i Ilić šta reći a ne zaplakati . Sve u svemu Zvezdi brige oko odlazaka , Partizanu oko igre i dolazaka .

BBRS

pre 6 godina

После овог дербија неке ствари су пуно јасније.
Уместо да се забрину, с обзиром на квалитет њиховог тима, гробари срећни као да су победили Манчестер !
То говори о страхопоштовању према Звезди који је усађен у њихов ДНК.
Они и подсвесно имају зент од Звезде, отуда и толика осташћеност и мржња, јер кад ти неко лупа клемпе цео живот не можеш га волети, јел да ?

BBRS

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Шта као сметао вам терен ?!
Нисам баш сигуран. Колико сте оно имали шутева у гол ? Нула јел ?! По тој логици само је Звезди сметао лош терен, она је бар у неколико наврата покушала да да гол, а ови други, покемони, ништа више !

mangulica Mirka

pre 6 godina

Čim nema Nikolića,vrsnog trenera.,koji uči od Duloa,nema ni pokvarenog grobarskog ponašanja,a kakav je trener,videćemo ubrzo kao i njegov mentor ,prvim vlakom iz Madjarske leti...

analiticar_amater

pre 6 godina

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.
(rock star, 28. avgust 2017 01:11)

Zvezda 7 utakmica nije primila gol pa sta, sta si hteo time da kazes? Sve ce doci na svoje mesto, a koje je to mesto? Djurdjevic ide, dolazi Tosic, igru na sredini nemate. Ko vam garantuje da cete biti jaci u nastavku sezone? A tek to sto nisi u stanju da razumes izjavu Milojevica, pa vi grobari ste pravo cudo. Covek nista lose nije rekao a vas ko kopriva da je ozarila. Igrac utakmice na derbiju Vladimir Stojkovic, igrac bez ocene posle derbija Borjan - nema za sta da mu se da ocena.

BBRS

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 28. avgust 2017 08:36)

Капирам брате да си бесан због Срнићевог промашаја и ја сам, али немој да га терамо из клуба због тога .
Полако, прокинуће он, квалитет је неспоран.
Сети се Канге прошле сезоне, а већ ове, друга прича !

BBRS

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27)

Хоћеш ли икад коментарисати вест а не само одговарати и то погледај како, IQ коефициент и сличне глупости.
Баш ме интересује висина твог IQ-а, поред свакодневних глупости које пишеш.
У најави, испод свих просека !!!

Batko

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ? 
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03)

Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27

Opet komentari i prozivke na nivou deteta od 7 god... Opet ti se ljudi smeju.. Ti kao da uzivas u tome ? Pa zar je stepen mazohizma kod tebe bas, bas toliko veliki ?!

xxx

pre 6 godina

Legenda kaze da igraci Partizana jos stoje u svom sesnaestercu
(Mijat Splitski bili, 27. avgust 2017 21:56). A druga legenda kaže da Savić još čeka u redu za burek...

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre utakmice, seoski fudbaleri na njivi bio malo opasniji. Za dve sanse, precka i odbrana Stojkovica. Partizan ostecen u dvema situacijama za penal, ali to je uobicajeno.
Ako je ovo dobar fudbal onda ne znam sta je los. Oba tima isla na bod pre svega. Toliko su i dobili.

xxx

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00). Taj penal, nad Tavambom, koji nije padavičar kao vaši igrači...

Stari namćor

pre 6 godina

Jedna klasiča JSL utakmica, skoro prijateljska... oba tima samozadovoljna uspehom u Evropi... možda je tako i najpravednije...

crvencanin

pre 6 godina

Kako ono nazvati evropskim derbijem ono tesko da moze biti i derbi na seoskom poljancetu jer se na poljancetu i igralo a koliko je fudbala vidjeno pa nimalo ili jos manje

Boško

pre 6 godina

Došao sam sa sinom da gledam fudbal a gledao sam predstavu o Srbiji zemlji huligana. U kojoj to civilizovanoj državi se pale vatre i baklje i država ne reaguje. Da li će biti suspenzije za Partizan zbog huligana koji pale baklje i šalju poruke na onaj svet, da je dobro biti huligan i da će taj mladić biti zapamćen. Po čemu... po tome što je živeo 19 godina... i što nikada neće imati porodicu i svoj život. Jel to poruka da treba da strada neko drugo dete ali koje navija za Zvezdu. Gde je kontrola na ulasku u stadion. Zbog toga kazniti i Zvezdu !!!

Nebojsa

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .

s t v

pre 6 godina

Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Eto ko sve komentariše fudbal i događaje na terenu.
Sa obe noge bio u šesnaest kada je igrao rukom?????
Kakva si ti fudbalska neznalica, Dušane.
Koje si ti sve sportove i njihova pravila pomešao, niko ne zna.
Sedi, JEDAN!
Mesec dana da nisi ostavljao komentare za kaznu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.
(Ja, 27. avgust 2017 22:55)

Vas smo videli. Bacakali ste se protiv Olimpijakosa i trazili penale gore nego juce. I opet nista. Zna se u Evropi sta je penal, kraj price.

Mango Dzeri

pre 6 godina

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Ja bi svima preporučio da Ligu prate isključivo putem radija. Kao prvo mnogo sve to lepše izgleda, komentatori su jako kvalitetni a nema ni Strajnića da odvali neku glupost!

iggy

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Eee, na tvoju zalost, verovatno si mladji i nisi imao priliku da slusas legendarne radio prenose u emisiji Vreme sporta i razonode. Ne bih taj osecaj iz detinjstva menjao za sve sadasnje kablovske kanale koje imam i dosadne statisticke komentatore. Uzivaj u pravom prenosu....https://www.youtube.com/watch?v=A5j9myd6Ovk

Milos

pre 6 godina

hronicar@ Uveo ih je, da je ovde Videoton dobio 0:1, druga bi tekma bila tamo, Partizan ne bi imao prostora za kontre, i situacija bi bila dosta drugacija.Pitanje za teren je bilo u smislu da li vam je smetao kvalitet podloge.Vidis, nije sve bukvalno, mozes malo i da razmislis

umpah pah

pre 6 godina

Ne razumem umor kao opravdanje za los derbi. Kakvi to fudbaleri koji mastaju o igranju za evropske klubove mogu sebi da dopuste da nemaju snage za 2*90 minuta tempa u cetiri dana razmaka

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Kaze lik ciji tim nije mogao 90 minuta gol da postigne na vojnom stadionu
(ThePeraCar, 27. avgust 2017 13:32)

Pero Care, imas jos neki ovako pametan komentar?

rock star

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
(Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:42)

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.

mufljuz

pre 6 godina

Pomirite se sa tim da je ovo sto imamo najbolje.Ono sto je bilo bilo je.Vratiti se nece sigurno.Zvezda je usla nakon 10 godina u LE o LŠ i da ne govorimo.Slavili su navijaci kao da je osvojena neka evropska titula.Mnogi ce reci partizan je cesci u evropi,jeste ali to mu i koeficijent dozvoljava da ide na lakse protivnike.I neznam zasto neko uporedjuje italijansku utakmicu sa nasom.Derbi je bio korektan cak i odlican kad je u pitanju nas fudbal.Budimo zadovoljni sa onim sto imamo.S obzirom na stanje u drzavi,bice samo gore.Ja sam zadovolja sa cinjenicom da cu gledati Arsenal u Beogradu.

rock star

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.

Milojko Pantic

pre 6 godina

Zvezda ce biti kaznjena zbog ponasanja pojedinca na 155. vecitom derbiju. Naime primeceno je od celnika fudbalskog saveza i istraznih organa UEFA da je golman Crvene Zvezde Milan Borjan u od 27. minuta igre sedeo pore gola i igrao igrice na svom telefonu.
Takodje je nakon meca uzeta izjava napadaca Partizana Djurdjevica da potvrdi ove tvrdnje ali njegov odgovor nije mnogo zastitio golmana Crvene Zvezde. Djurdjuevic: " Nisam video sta je Milan Borjan radio u tom periodu bio sam na svojoj polovini".

rođen86

pre 6 godina

real vs valensija to je fuca ovo naše mogu igrati po banatu na pašnjacima isto će imati na hiljadu volova navijača. p.s. nema ko da odigra dobru akciju sa našim prijateljima iz nesvrtanih država koji odlično igraju (mislim na tamnopute igrače). Oba kluba imaju izvrsne strance

xxx

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...

Јабучило

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00)

Да ли смо шутирали у оквир гола или не, нема никакве везе са тиме да ли је над Тавамбом био пенал или не, побогу. А био је. (Не кукам, и те ствари су део фудбала, али ти пишеш свашта.)

Soko

pre 6 godina

Poslednjih pet utakmica nismo izgubili od komsija. Razlika je u tome mi kad odigramo lose igramo nereseno sa zvezdom a kad odigramo dobro.....

Nenad

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...
(Mmilos, 27. avgust 2017 23:42)

A igranjw rukom u jedanstercu nije??? Budi realan

H.A.

pre 6 godina

A ђе сте штековали кукуруз? Видим да га нема, па ако може неко од београдске мангупарије да ми каже да ли је сав изгорео због суше, колико кг. сте успели да уберете, и колико сте плаћали рад комбајна по јутру земље?
(моја њива је лепша, јача, луђа и већа)

Batko

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...
(zmaj, 27. avgust 2017 22:16)

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu

nikolabg

pre 6 godina

Nije bio los fudbal,Zvezda je bila bolja,da je usla neka sansa u prvom poluvremenu takav bi rezultat i ostao jer je drugo bilo otaljavanje i jednih i drugih.Zvezdi falio levi bek da bude probojnija na toj strani,Partizan je po meni u malom padu i korekciji igre zbog odlaska Leonarda,plus umor,plus ispraznjene emocije sve kad se sabere to je to.Savetovao bih igrace Partizana da nekada kada udju u 16 probaju i da sutnu i stvore sansu a ne da pozure na kontakt za faul.Nece vam niko suditi penal iz razloga jer vam se odavno nije svirao pa da se sazali,vec kad ulazite u kazneni pokusajte na gol,a ne for u prazno i trk na odgurivanje.Slazem se da su neki mozda mogli da se sviraju u skorijoj proslosti ali samo iz razloga kuknjave pritiska i reakcije na svaki kontakt vam se ne svira.Kad budete i vi i vasi navijaci prestali time da se bavite i potrudili se da na drugi nacin date gol vratice vam se sigurno.Zvezda je mogla da resi u prvom,nije,u drugom realno nije bilo teorije da padne gol od sporosti.Sad pauza pa i jedni i drugi na obaveze sledi jos tezi period.

Batko

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo

Mmilos

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...

Reci necu vise

pre 6 godina

Ali kad vidim da uvodi Sasu Ilica u igru.
Jos u Evropi, umesto da daje sansu mladima da se pokazu i da grizu on konstantno ubacuje Saleta koji ni ne trenira vise. Sramotna igra Partizana i mani nas sa pricama da ste se emotivno istrosili, ovo je derbi, adrenalin puca, nego ti je taktika nulaaaa!

Ryber Palunko

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио
(Марко Феранте, 27. avgust 2017 22:45)

Nisam ti ni pročitao komentar, pošto mi je 'nick' bio sasvim dovoljan da te proglasaim za suverena! Marko Ferante i 'bikovska' proslava nakon gola Juventusu (s 0:3, do 3:3). Koji je to car bio! Uz to i kralj, te neosoprni prvak u skoku u dalj.

Ivan

pre 6 godina

Solidan derbi, naročito u prvom poluvremenu. Moglo je to i mnogo bolje od oba tima naravno, moglo je biti više šansi i prilika, ali eto, loše pripremljen teren i umor od evropskih utakmica su učinili da oba tima najpre gledaju da ne izgube, mada je Zvezda bila puno bolja a Partizan nešto pokušavao da izvuče kontrama poput revanša sa Videotonom ali to im ovoga puta nije prošlo. Bila je Zvezda bolja, pogodila i prečku a jednom Stojković odbranio Boaćiju a Partizan ni u okvir gola nije imao niti jedan jedini šut, i to je to, može biti srećniji ovim rezultatom mada i Zvezda ne treba mnogo da žali sa ovim remijem, najvažnije da je sačuvan pozitivni momentum nakon plasmana u Ligu Evrope i da se sad posle reprezentativne pauze nastavi sa ozbiljnim radom.

analiza

pre 6 godina

"... Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini."
(Labud)
Tacno,Everton pacifikovan.Lepo rasporedjeni kartoni- u pedesetoj sekundi Evertonu,pa Radinu da se smiri sredina-odbrana.Onda Jankovicu-s pravom,pa uvek nervoznom Djurdjevicu i na kraju Mileticu.Ali,upravo cuh skracenu analizu na Areni,u kojoj neki tip-komentator,sta li vec,hladno kaze da je -nakon neopreznog igranja ruke Vulicevica,Donald sutirao tako da ne povredi igrace Par u zivom zidu.t,ja svih ovih godina zivim u ubedjenu da je cilj dati gol protivniku,izmedju ostalog i iz slobodnog udarca,kad,eto,izgleda da je cilj ne povrediti protivnickog igraca u zivom zidu?!Ali,zapamticu izraz "pacifikovati" jer su tome i sluzili svi ti kartoni-dokaz je da nije pacifikovan Stojkovic,Savic,Gobeljic zbog starta nad Jankovicem.

kodzo

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da svaki derbi simuliraju i traze penal na silu, jer im dugo nije sviran.. Danas ni jedan sut na gol. Steta sto nisu usle one u prvom, ali vidno istrosena ekipa od cetvrtka ipak nije imala snage u drugom poluvremenu. Milojevic je stvorio dobru kolektivnu igru, ima tu jos mnogo prostora za napredak, ali ipak nam treba jedan igrac tipa Katai

Kouč

pre 6 godina

Da, završio se ovaj derbi sa 0:0 i bio je solidan, onoliko koliko je teren dozvoljavao a i premorenost igrača od evropskih utakmica koje su bile svega par dana pre ovog derbija. Bila je Zvezda bolja od Partizana večeras, imala odlične šanse, pogodila prečku, međutim ostalo je 0:0. Sada sledi pauza pa evropski mečevi, videećemo ko će se više pojačati a koga će koji igrači napustiti. Put Đurđevića u Olimpijakos predstoji koliko u narednih 24 časa najviše a vidim da se već večeras pojavljuju priče da Boaćija žele Kopenhagen i Lokomotiva iz Moskve i to je nešto što se dešava kod nas u našem fudbalu, najzaslužniji za uspehe u svim timovima brzo napuštaju iste uz blagoslov samih uprava klubova, i to u trenucima kada su uzete sasvim solidne pare od UEFA-e za plasman u Ligu Evrope.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nula i od sudjenja, Mazic je sa pravom najbolji srpski sudija, ovaj Grujic ni veciti nije u stanju da arbitrira kako treba.

Марко Феранте

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио

ja

pre 6 godina

a niko ne komentarise onu vatru na jugu,bakljade i na jugu i na severu,topovske udare sa obe strane. ja se pitam,mislite li i jedni i drugi da ce te tako moci i u LE,ha ha samo probajte,a grobari su vec u minusu jednu utakmicu. Ne mogu da verujem da u ovoj drzavi nema volje da se huliganima vec jednom stane na kraj,crni barjaci poginule mladezi se viju sa ponosom i na jugu i na severu,dali shvatate ljudi moji koliko je to jadno i tragicno,koliko smo posrnuli,fudbal nije rat,nije opsadno stanje,vi mladi pogledajte kako se navijalo u Sfrj na derbiju ili bilo kojoj drugoj utakmici

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?
(Nicky boy, 27. avgust 2017 22:18)

Nebulozna izjava?
Da nije bilo tog Stojkovića, popili biste gol u Humskoj a u Mađarskoj bibse igrao drugi fudbal.
Razmisli pre nego što kupiš glupost.
Što se tiče utakmice i suđenja, Donald je lepo objasnio, kad je rekao "ne znam da li im je to bila taktika" (misleći na konstantno padanje Partizanovih igrača u našem šesnaestercu).

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bogoje Panajotovic@. Ja bih Vujadinu pokazao zuti za taj faul, pretpostavljam da sudija nije jer je i njega Suma rukom udario po licu. Na usporenom sam video da je i Gobeljic trebalo da dobije karton na sredini terena, a nije sviran faul. Ali je bezobrazno traziti penale i bacakati se u svakom derbiju kao da vam je penal cilj igranja fudbala. A tek kad citam komentare kako su Zvezdini igraci igrali rukama u 16 i kako Vilicevic nije napravio prekrsaj rukom shvatim da to mogu da kazu samo totalne neznalice. I jos nesto, mojim Delijama da kazem, jos od finala sa Borusijom sam shvatio da nema onog decjeg "bili smo bolji", bolji je bio onaj ko pobedi, floskule o moralnim pobednicima su odavno prevazidjene. Dzaba nam sve stopostotne sanse kada nismo dali gol, to se brzo zaboravi a pamti se da je bilo 0-0.

zvezdas

pre 6 godina

Grobari strucnjaci. Ako vec pominjete dugorocno planiranje, recite i ovo zvezdi je dovoljno da ne izgubi sledeci derbi i prva je. Toliko Good night

Fk Padavicar

pre 6 godina

Kakav bre penal? Kako vas nije sramota da toliko padate i simulirate jedanaesterce? Igrajte bre fudbal, a ne gledajte svaki pogodan trenutak da sto lepse i teatralnije padnete. Osim ta dva nepostojeca penala, niste se videli. Bruka i dno fudbala.

wer

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ...
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?

Sofronije

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..
(zoran, 27. avgust 2017 22:34) # Link komentara

Najlepši potez je bio kad je Suma u drugom poluvremu predriblao ničim izazvanu aut linju, dok ga je Stoklović gledao u čudu.

Sabre

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (e moj Grujiću, 27. avgust 2017 21:56)

Prijatelju, igrali smo sa polu-rezervnim timom, i pored toga vas je spasla precka i uzasan teren. Niste sut u okvir gola uputili, o cemu ti to? Vise srece nego pameti kao i uobicajeno...

Ja

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.
(milan, 27. avgust 2017 22:06)
Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.

22.49

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ... 
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno 
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?
(wer, 27. avgust 2017 22:45)

Kakav crni tim vi imate ?!
Samo prosečna JSL ekipa, ništa više i da niste bili toliko srećni (više nego pametni), primili bi bar jedan gol.

neutralni felsh

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze. 
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32) 

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.
(absolutezero, 27. avgust 2017 21:07)


razumi, derbi je to, na videlo cesto izadju najnize strasti :)

zmaj

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...

Borkes

pre 6 godina

Suma opet najgori. Jos se buni kad izlazi. Sramota. Dobro smo prosli. Bili su bolji, ali to ne menja cinjenicu da nam bar jedan penal nije sviran.

Aleks

pre 6 godina

I lopta bi zaplakala da je mogla !!!
(Delija Momak, 27. avgust 2017 20:51)

Komentar večeri, kojim se može staviti tačka na 155. večiti derbi.

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Od danas navijam samo za Efes i Sevilju... HahahaHAH..!!

U stvari... Koga briga za f_oo_d+bal...
Heheheheheeeeee...

M_ožda ski skokovi i mirna sam... Ali
Sven Hanav_al_d, taj ne skače...

Mole

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.

Filip

pre 6 godina

Citam komentare a svi utakmicu gledali na Areni.Utakmica u prvom poluvremenu odlicna.Drugo poluvreme malo slabije.Opsti utisak zadovoljavajuci sto pitvrdjuju i na SOS kanalu Stane Karasi i Miki Zivaljevic.Zvezda bolja i zasluzila pobedu

zoran

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..

Aca

pre 6 godina

Dobar fudbal nisam video u srbiji od raspada sfrj. A što je "evropski derbi" neću ni da komentarišem. Samo je bitno da je bombastičan naslov.

milan

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.

slobinator

pre 6 godina

Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

Reče jedan.stvarno se,ali stvarno mnogo jadni.čuj opasna situacija.čovek leđima okrenut ka golu,pored njega tri igrača zvezde,loptu ne kontroliše I ne zna šta bi s njom pa pada na prvi dodir,pa je li to balet ili fudbal? onaj drugi je tek smehotresni pokušaj da se iznudi penal.takav ste dobili protiv voždovca.bolje pevajte što ste otišli čitavi iz rupe.imali smo definitivno mnogo teži I dramatičniji meč protiv ozbiljnog protivnika u četvrtak I mnogo više se istrošili.na kraju nismo hteli mnogo ni da rizikujemo jer već imamo 3 boda viška,a da nam je baš trebalo pitanje je šta bi bilo.

miško

pre 6 godina

Suma kao Ronaldinjo,Savića desnom rukom za dres a levom šamar.Za fintu i kroz noge svaka čast.Savić je to pročitao i stigao bi do lopte.

Nicky boy

pre 6 godina

Derbi slab, oba tima su pokazala da nisu spremni za ritam sreda - nedelja. Domaćin imao više šansi, ali je Partizan ponovo oštećen za jedanaesterac, na šta smo već i navikli. Kad igraš protiv Crvene zvezde moraš da se boriš ne samo protiv njihovih 11 igrača, nego i protiv sudije. Kao da je arbitrima zabranjeno da sviraju penal za Partizan, ta nepravda traje već 22 godine, a za to vreme bilo je barem desetak čistih a nesviranih penala, da i ne govorimo o poništenim golovima. Podatak da je sudija dodelio igračima Partizana 6, a domaćima jedan žuti karton sve govori o pristrasnosti Grujića.

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?

pera

pre 6 godina

Zvezda mogla da postigne barem 2 gola iz 4 stopostotne sanse, Partizan nije prišao golu. Jedina šteta za derbi je ta što su igrači Zvezde bili više istroseni od partizanovih (mislim da ne mora da se objasnjavaju razlozi) i što Zvezda nije igrala derbi sa prvim timom (čudi me da to neko ne spomene). Najveći adut partizana danas je bio Pešić koji je uz Rikardinja najveća prevara od igrača. Toliko od mene.

Ja

pre 6 godina

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 21:49)
Kako da igramo fudbal po onakvom oranju?A budi i malo realan pa kaži kakvo je bilo suđenje,ne samo zbog penala nad Tavambom već i zbog svega ostalog?

Volpi

pre 6 godina

Sudija isekao Partizan koliko god je mogao.
Oba trenera su znala da su im igraci umorni, gde su vam izmene???
Partizan, Pantić na krilo, Solomon umesto Đuke, zadnjih 20ak minuta.

M

pre 6 godina

Dobro je narode..ohladite sa kritikama..Vidi se da su i CZV I PTZ igrali pomalo rezervisano..ili u nekoj nizoj brzini..Teren je vec rasulo..Svega ima..
Zvezda je malo vise forsirala a Djurdjevicu se vidi da je u mislima u drugom klubu..
Nema potrebe za odmah negativnost.. Bice to super

Srbija Srbima

pre 6 godina

Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.
(Labud, 27. avgust 2017 20:59)

Labudice, ajde neko heklanje da pratis, ili vezenje goblena, tako nesto...posto o fudbalu ocigledno nemas pojma. Vazi?

djole

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.

analiza

pre 6 godina

"...Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno..."
(GGrobar)
Grujic izvanredan?!Mora da nismo gledali istu utakmicu.Ako se ne varam,pet jedan u kartonima za Par,pri cemu je Gobeljic dobio karton za koskasnje sa Djurdjevicem.Situacija kada Suma salje po burek Savica,a ovaj ga obara i ne pogledavsi u loptu-nije karton-treci minut,inace?!Situacija kada Jankovic izlece u polukontru i Gobeljic mu uklizava sa obe noge i odnosi loptu-igraca nije pogodio ,ali je start sa obe noge i na 40 m od gola i to nije karton,to nije neoprezna igra?Situacija kada Stojkovic pokusava da faulira Tavambu i odbija se kao od martinele,pa ustaje i gurne ga unapred,dakle,drugi put ga faulira-sviran faul,da,ali,Stojkovic se buni i ne dobija zuti za guranje sa ledja igraca u punom trku i za protest posle ociglednog faula?!Penal nad Tavambom bi bio sviran da je nosio crveno beli dres,tacka.Jankovic zasluzio zuti za foliranje.Izgleda da bi CZ pobedila da Par nije imao golmana na golu.Ali,imali smo golmana i dzombu(kod suta Srnica) i malo srece(kod precke).A mogli smo da vodimo iz penala,ali,eto,da sacekamo jos par godina na taj cuveni penal.Par isao na x i to je i dobio.

Sofronije

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Zasto Vujadin Savic nije dobio karton kada mu je Suma proturio kroz noge, a ovaj ga povukao s ledja i oborio ? Slobodan udarac je dokaz da je sudija video start.
Voleo bih da vidim neki smislen odgovor, ako umete da odgovorite, a da ne vredjate.

neutralni felsh

pre 6 godina

85 i minut Stojkovic zadrzava vreme...neprocenljivo. Napred Zvezdo!
(poznavalac, 27. avgust 2017 20:48)


poznavalac, jesi cuo nekad za bod u gostima? ;)

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno neuspeh zvezde. još jedan derbi koji nije dobila, u naponu i euforiji sa uigranijim timom nije uspela da pobedi. partizan će sigurno imati bolji tim sa kvalitetnim pojačanjima u nastavku sezone a zvezdi može samo da ode neki igrač. neizvesno prvenstvo do kraja, blaga prednost partizanu jer gleda dugoročnije.

sv1214

pre 6 godina

Ne razumem Komentar dobar fudbal.....???
Ljudi budimo realni ovo nema veze sa fudbalom i bicu skroz realan i korektan iako navijam za Partizan, Zvezda je bila bolji tim na terenu ali sve je to jako jako slabo!
Molim boga samo sa se i jedni i drugi ne obrukamo u Evropi!

zemunski kej

pre 6 godina

Utisak ,prvo poluvreme bolje drugo nista, Suma izvozao Savica . izgleda da mu se igralo ,verovatno najkvalitetniji igrac lige.Sudija jako los navlacio za jednu ekipu prilicno providno ali hajde.

dr mr

pre 6 godina

Realno kao da smo igrali protiv backe,umorni, istroseni...trebali smo im dati bar jedan,nisu ni prismrdeli golu,kao neke dve sporne situacije al nidje veze sa penalima,idemo dalje...napred Zvezdo!

VUK

pre 6 godina

odvratno.. bez želje za pobedom.. umorni? trebali su da puste omladinske ekipe da se bore i takmiče. ovo je bila farsa.. tuga.. svima odgovara nerešeno i statiranje na livadi. Sram bilo sve aktere

dalje

pre 6 godina

i pored sudije koji je navlačio za zvezdu partizan je izvukao bod na neugodnom gostovanju. što je odlično, obzirom da je zvezda bila bolja a očekuju se nova pojačanja i bolji tim u nastavku sezone.

Mirko

pre 6 godina

Nevidjen lopovluk na stetu Partizana.

Dva penala nedosudjena.
Prekinuta kontra u 90..."sudija" svirao kraj !!!
Gomila faulova koje je svirao za Zvezdu a koje nije svirao za Partizan.,, i jos mnogo stvari.

PARTIZAN DA TRAZI EVROPSKE SUDIJE ZA DERBI OBAVEZNO JER OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA !!!

Hell

pre 6 godina

@ Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Da li je moguce da toliko ne znate pravila? Pa ako ne znate bolje cutite nego da prosipate ovakve bisere. Kakve veze ima sto je "sa obe" noge bio u sesnestercu,pa to nije kosarka!! U fudbalu ako je lopta u terenu ograc moze biti pptpuno van terena i to nije aut,isto vazi i za ovu situaciju,lopta je bila van kaznenog prostora i tu ke kraj price,a sto ne znate pravila vas je problem

Joao

pre 6 godina

Partizan veze sa vezom nema! Zvezda maaaalo, ali malo bolja! Sudija slabunjav, ali nikoga nije ostetio. Pokusavali su da glume grobari, ali ni to ne znaju, kao ni fudbal da igraju.

vlada

pre 6 godina

Posteno, bas kao sto su i Miloje i Djukic rekli. Nije bas lep fudbal bio, mozda smo mi (Zvezda) imali koju sansu vise, ali to je to. Vidim da mnogi nemaju razumevanje za fizicku i psihicku iscrpljenost nakon prolaska u LE, ali to je tako

Uros

pre 6 godina

Cist penal nad Tawambom! Gledam posle derbija Monaco vs Marsej ista situacija svira penal za Monaco sudija . Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

dule potapac

pre 6 godina

I ja sam slusao radio prenos, i bas se nasmejao kad je pomenuo krticnjak:D ovaj sto proziva radio prenos nije vredan komentara..

hmm

pre 6 godina

Srnić je trebao još na poluvremenu da ostane na klupi,Kanga je kralj bespotrebnog zadržavanja lopte,Pešić ima trupce umesto nogu,Donald i odbrana solidni.
Prvo poluvreme zanimljivo,drugo tuga...sve u svemu loš derbi...

Akumulator

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !
(antiDebil, 27. avgust 2017 21:15)
Ulazimo u 23.godinu kako pokusavate da izprosite penal u derbiju. Kao najgora ciganija ste, prvo molite uz "bog ti dao srecu i zdravlje" a onda kada vidite da sudija ne voli prosjacenje pocnete da ga pljujete i kunete. Ovaj i da je hteo da ga dosudi, nije mogao zato sto ni jedan igrac Partizana ni jednom nije presao na Zvezdinu polovinu cak i bez lopte.

kapitalizam

pre 6 godina

Dajte bre gol ! Narod je vec nervozan zbog bednih plata, treba mu bar sportskih igara, kad je hleba vec sve manje...
(hlebaIgara, 27. avgust 2017 20:28)

Brate, smorio si sa tim bednim platama. Ja imam dobru platu i pratim utakmicu, a ti idi pa zaradi platu.

Sve u svemu, prvo poluvreme bolje od drugog, Zvezda više šansi, bez golova... videćemo u nastavku prvenstva i u LE.

Arbanas

pre 6 godina

Mislim da ce ovo biti najkvalitetniji derbi u sto bi neko rekao "Novijoj istoriji"
(MB, 27. avgust 2017 18:11)

Dosadan, prekidi, simuliranje, partizan bez suta u okvir gola...

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Мало су били бољи од нас, код нас себичност Јанковића и Ђурђевића који су могли по два пута да избаце саиграче пред голмана условила мршав резултат... да ли је реално да се на ономе играо фудбал.. срамота. Морам рећи да ме је Звезда пријатно изненадила, пре свега када су нам узимали лопте на средини долазећи иза леђа, једноставно су се боље прилагодили лошем терену. У другом мршаво и једни и други. Партизану ће Антонов много да значи... а сад ладно вест на другом порталу "Партизан не пушта Ђурђевића" ахахаха, а хтео да да гол па да натера Олимпијакос да га купе, и играо цео овај меч за себе не за тим.... Ивице царе, мада ми је свеједно да ли он иде или не.

ssss

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hahaha, ono penali?? Ajd raspitajte se da li su ono penali, pitajte npr. u Bundesligi?! PS. nemam nikad protiv nešto ako je stvarno penal!! A ono simuliranje je za žute kartone!!

Batko

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.
(joki, 27. avgust 2017 20:57)

Dete, koji penal ??? Ono kada Tavamba od 120 kg pada preko noge ??? To ???
Pa ako na to mislis, onda stvarno NEMAŠ POJMA SA FUDBALOM !
To sto "sendvičariš" za komentar, to razumem, ali daj nadji nesto drugo. Evo recimo par tvojih drugara kaze POLUkontra, pa sudija svira kraj, a vi imate ŠANSU NA POLA TERENA ili nesto trece. Sa ovim stavrno neces dobiti ocekivani sendvič

Петар

pre 6 godina

Замислите да Звезди није свиран онакав пенал. Терзић би одмах издао саопштење.

hronicar

pre 6 godina

Sta izgovaraju ovi sportisti ne mogu da se nacudim.

Milojevic: Stojkovic ih je uveo u LE.
- Alo druze, dobili su 4:0... ne 1:0, ne na penale... 4:0

Tesovic: Kanga je dao gol Krasnodaru zbog loseg terena
- Majstore, treba imati ludosti da ovako prokomentarises onakvu golcinu.

Vujadin (na pitanje da li je teren los): Teren je bio isti za obe ekipe.
- Momce kratkorecivi, to nije bilo pitanje. Odgovori da je teren bio katastrofa i nemoj vredjati pamet hiljadama gledalaca, koji, mozda neces verovati znaju da obe ekipe igraju na istom terenu.

dragan

pre 6 godina

da sam videoton i krasnodar i gledao utakmicu, ja bih se ubio.
(plasticni hirurg, 27. avgust 2017 21:35)

Majstore sta si ti,sta si hteo da kazes?Jel ovo neka pitalica,narodna umotvorina,sta?

Max

pre 6 godina

@PBQ27Z
Takodje ni jedan sut u okvir gola. Tri ukupno.
Koliko se secam to je grobarima bila vrlo lepa statisticka kategorija za pominjanje kad je Zvezda bila jadnija u par derbija.
Sto neko rece: Partizan ocena: 2, Zvezda: 2-3 zbog prvog poluvremena.
Ko hoce od grobara nek kuka slobodno, ali opet Stojke i precka mogu da se pomenu u kontekstu - dobro odradili posao.

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Ostadoste,na jedan Evropski gol.u derbijima sto ga dadoste posteno sa tribina.Da je sudjenje bilo posteno izgubili bi ste ladno i ovaj derbi.Babarogici koliko hoces.

KWMWC

pre 6 godina

Svaka cast cokotu, sto igraci Zvezde nisu iseckali faulovima za koje nisu dobili nijedan jedini zuti, on je bio tu da spreci kontre, prvu zbog baklje, a drugu kada 2 minuta (?!?!?) nije ni isteklo. Igraci Zvezde mogu slobodno da igraju rukama u sesnaestercu (Donald, Boaci), a sa druge strane tu su butine kao penali (inace, taj penal je svirao iskljucivo na osnovu reakcije igraca Zvezde).

Batko

pre 6 godina

Kakav je ovo sudija? Svira kraj kad je bilo 2 na 3 za Partizan, mozda su mogli da daju gol...Ocaj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (batrovci, 27. avgust 2017 20:56)

Evo ga jos jedan, pored onoga sa POLUkontrom...sta kazes, svirao kraj, 2 na 3 ?!! Sine, sta si ti gledao ? Ako si gledao utakmicu, a to si video onda sutra odmah tvoji da te vode na strucni pregled

direktor

pre 6 godina

Dobar fudbal? Posle onog derbija kada je Obradovic dao autogol ovo je najgori derbi. Teren kriminalan, igraci bez sanse da povezu 3 pasa a sudija sraman. 0 od derbija.

samo ofka

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu, jos jednom je pokazao da su mu interesi gradjana bitniji od navijackih i stranackih. Terza i Vucela, bas kao i armija Vucicevih fanova sa severa i juga, cene ovaj potez naseg precednika i vrhovnog komandanta.

Kontras

pre 6 godina

Deluje kao da je Partizan dosao po bod i uzeo bod da bi zaostatak ostao samo tri boda. Zvezda bolja u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu oba tima ista. Tek je pocelo prvenstvo, videcemo

Muftija delija

pre 6 godina

Ovako,sto se czv tice zo je to,bolje ne mogu,fkp disciplinovan maksimalno,celavi miletic diplomirao,napad uzas,borba tek predstoji jer nam tek stizu pojacanja dok je czv popunjena.stokjovic je strasan golman sto je i pokazao,najaci utisak:suma voza vujadina k'o ja pekinezera po kalisu.derbi mrtvilo generalno.

Ne ide

pre 6 godina

Zvezda opet masta kako je bolja i da ima kvalitetan tim. Istina je da su bolji nego kod Bozovica ali jos uvek nedovoljno da pobede Partizan. Sav kvalitet ce se videti protiv Arsenala i u plej ofu nase lige.

realnost

pre 6 godina

@ Da je ovakav penal sviran za Zvezdu sada bi grobari pisali "Zvezdanesterac" i slicne nebuloze....a sada kukaju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 27. avgust 2017 20:08)

Fabula radnje je u tome sto su se "takvi" penali i sviraju za zvezdu!

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pored solidnog prvog i ocajnog drugog poluvremena,najveci utisak mi je ostavio katastrofalno los komentator na Areni,vreme je da se ta televizija,koja po zakonu nema pravo da postoji i koju moze da gleda jedva 10 % Srbije,polako ugasi.

zoran ivkovic

pre 6 godina

los derbi ...zvezda je bila veceras bolji tim imala par sansi i precku ...partizan je imao sumljive sitvacije za penal i 2 slobodna udarca ...uglavnom igra i jednih i drugih losa ....oseca se umor i kod jednih i drugih od cetvrtka .....uglavnom ono sto je rekao darko tesovic mi se jako dopalo...mnogi evropski klubovi igraju utakmice sreda subota ili cetvrtak nedelja i za razliku od nasih klubova ne pokazuju nemoc posle utakmice sredom ili cetvrtkom ....na to se i nasi klubovi moraju navici

GGrobar

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.

Srbija Srbima

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.
(GGrobar, 27. avgust 2017 21:13)

Svaka ti cast na objektivnosti i korektnosti!! Ima nade i za vas grobare, samo da vas je vise takvih kao ti, koji ne kukaju i ne jaucu 24/7...Zvezda danas jednostavno puno bolja ali nisi realizovali prilike, Partizan jalov, 0 suteva u okvir gola, imali ste srece 3,4 puta kad ste trebali primiti gol i to je to. Penal naravno da nije postojao, ali od vecine ostrascenih i iskompleksiranih grobara cemo danima slusati plakanje, zalbe, jaukanje i kmecanje. Naravno, po njima ovo prvenstvo nije regularno od poraza protiv Vozdovca. Istim tim ce prvenstvo biti najregularnije u vasioni ako Partizan dodje na 1. mesto tabele. Pozdrav

Darko

pre 6 godina

E moj ivice pa za ovu lovu sto si dao za ovog cirkuzanta sumu bolje cirkus ceo da si kupio pa od grada do grada pre bi pare povratio nego sto ces za njega lovu da uzmes

joki

pre 6 godina

Utisak utakmice, Zvezda nije dovoljno ozbiljno shvatila, koliko lako moze da pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 27. avgust 2017 20:56)

jesil brojo koliko puta zaredom zvezda nije dovoljno shvatila.
mi zadovoljni nastavlja se niz.bez zvezdini pobeda u derbiju.
a nama tek pojacana dolaze.

analiticar_amater

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju
 (ssss, 27. avgust 2017 21:31

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.
(Dragan Banjaluka, 27. avgust 2017 20:01)


sta pricas to? jedno je kriterijum kad sudija dozvoli grublju igru u polju, jer ne zeli da secka igru ili mase zutima ko pripravnik, ALI u 16 (i slovima: sesnaesterac) se uvek svira svaki nedozvoljeni kontakt! kakvi kriterijumi kakvi bakraci. moze se reci da je bio penal? treba neko nogu nekom da otkine da bi sudija svirao penal?

plasticni hirurg

pre 6 godina

ljudi, ne znam za vas, gledajuci ovaj "derbi", prolazi mi kroz glavu kako ce u LE do decembra za jedno 2-3 gola po utakmici da ih pune, pa to je strasno. i jedne i druge. plasim se zaista.

joki

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:57)

realan komentar,koji je ovo derbi bez pobede zvezde,da zvezda sad je malo jaca ali dolaskom tosica,,i antonova da se jednom miletic preseli na klupi,
jednostavno sa igracem poput tosica partizan je bolji.
plus kanga,donald,boaci igraju u zivotnoj formi sto se ne moze reci ni za jednog igraca partizana,suma sve bolji i bolji.

oluk

pre 6 godina

po meni je ovo prerano za derbi, mislim na datum I koje je kolo u pitanju. trebalo bi malo kasnije da se igra, bio bi bolji fudbal sigurno. ekipe bi bile uigranije

Aca 34

pre 6 godina

Bravo Vladimire Stojkovicu iz dana u dan pokazujes vrhunski kvalitet.
Partizan osrednji, sudija pomalo nesnadjen, smotan, nadam se podizanju kvaliteta igre Partizana u narednom periodu, ako zelimo da secradujemo.
Mislim da je na nekom Zvezdinom igracu startovano kao na Tavambi da bi 200% svarao penal. Smesno je i kako je svirao kraj, prekinuvsi ozbiljan napad Partizana.

absolutezero

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze.
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32)

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.

Sasa

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol
(Nick, 27. avgust 2017 19:57) bolji u cemu? Niste imali ni šuta na gol

Nikola

pre 6 godina

"Evropskom derbiju"?! Ma dajte bre ljudi! Uzeće i jedni i drugi maks 4 boda u grupi i već dva kola pred kraj grupe se oprostiti od svake mogućnosti za dalji plasman.
Samo mi je žao ljudi koji se pale na ovakve naslove. Takvi su podobni da gutaju svakakve laži kojima nas svaki dan truju. Neukom narodu je lako nahraniti oči i uši.

Dzoni

pre 6 godina

Prvo poluvreme smo bili mnogo bolji, drugo je za zaborav. Utisak derbija je da nisu sutnuli u okvir gola, nemocni su bili.
Da zamenimo ovu podlogu i gazimo do kraja prvenstva, uopste ne sumnjam da lagano osvajamo prvenstvo.
Krsticic pun pogodak!

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Dobar derbi, Partizan zadovoljniji, jer je bukvalno IZVUKAO remi. Zvezda mnogo vise pokazala od Partizana. Ono sto mi nije jasno je koji je vrag Djukic hteo sa izmenom Suma-Ilic, da dobije na brzini ili sta vec.
Navijaci Partizana bi trebali da se zabrinu jer odlaskom Leonarda, protiv iole ozbiljnie ekipe nema u Partizanu nema ko da postigne pogodak. Ovaj put je Stojkovic spasio Partizan. Sta ce biti u iducoj utakmici.
Sto se tice one dvije situacije, niti jedan nije bio za najstroziju kaznu, u Evropi ne treba da ni pomisljaju da ce im neko dati penal za ovakvu situaciju.

evropsko ime

pre 6 godina

Od evropskog derbija mnogo mi je večeras veći evropski utisak kako evropsko novinarstvo evropski loži evropski glup narod kako je u evropskom srbistanu sve evropski sem evropskog standarda.
Samo sam hteo da ostavim evropski komentar, a što se samog evropskog fudbala tiče zaista smo evropski lider u evropskom regionu na evropskim njivama

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Ocajni ste ,ni jedan sut u okvir gola celu utakmicu . Stojkovicu drug Vucela da da orden ,da ne bi njega pet komada bi primili

Let's play

pre 6 godina

tragikomedija u drugom pol. i jedan i drugi tim izasli kukavicki da igraju na bod. ne shvatam vise svrhu milijasa. uvede ga trener u igru zbog prekida a donald sutne slobodnjak sa 17m???od tri prekida- dva kao u petlicima, nisko na ivicu sesnaesterca i jedan balon u ruke stojkovicu. partizan ima bolju poziciju trenutno iako zaostaje za nama 3 boda. dobio u novom sadu i uzeo nam bod kuci!!! utisak veceri je njiva na kojoj je igran derbi koja ne ispunjava uslov da se na njoj igra okruzna liga.

Vlada

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!
(Sofronije, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentar


Vi bar znate dobro da na prolece uvek sutiramo tamo gde vas najvise boli... Ali i povrh svega trenutno je zvezda u boljoj formi...

Rote herz

pre 6 godina

Ajde skinite te crno bele naocare i trezveno rszmislite
Da li su bili penali i da li ste se provukli.Ovde na B92 imate obe situacije oko navodnih penala

Batko

pre 6 godina

Koliko li je samo Grujic izmislio prekrsaja za Zvezdu. Svaka kontra Partizana zaustavljena faulom, N I J E D A N J E D I N I ZUTI!!
(PBQ27Z, 27. avgust 2017 20:57)

Koja kontra ? Sta si ti gledao, majke ti ?! Cekaj, NEMATE NI JEDNU JEDINU SANSU , sutnete na gol SAMO IZ SLOBODNOG UDARCA, i ti pises da ste nesto osteceni ??? Aj, napisi da si se salio, majke ti....

zex

pre 6 godina

joki
Ti stvarno ocekujes od Tosica da bude pojacanje? Pa Zvezda nema Jovicica a ni Rodica.Zvezdu je pritisak omeo da pobedi a realno imali su 3zicera pa bar jedan da je usao bilo bi dobro ali bolje i ovako nego poraz.Dobar je i Partizan tvrd tim kao i Zvezda bice zanimljivo prvenstvo.zelim nam uspeh u evropi i Partizanu takodje.

ultrasrbin

pre 6 godina

Aposolutno navlacenje Grujica:

- u 14 je mogao da svira penal mirne duse, ali da se ne zamera kada vec nisu ni druge sudije
- kod Jankovica nije bilo penala, ali ni zutog obzirom da je bilo kontakta zbog koga je izgubio ravnotezu

Apsolutno je dozvolio krljanje igracima Zvezde dok je partizanovu sredinu opteretio zutim kartonima za mnogo mekse faulove.
Evertonov faul nije bio nameran, ali je dobio zuti, pa je zato Savic morao da popije crveni za povlacenje Sume otpozadi.
Slobodan udarac zbog Vuliceviceve ruke verovatno ne bi svirao niti jedan sudija na svetu, kao sto bi svaki svirao faul za ona naskakanja na Tavambu.
Djukic zaboravio da ima pravo na 3 izmene, a izvodi Sumu koji je izginuo i uvodi Ilica da se seta .

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !

vlada

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.
(djole, 27. avgust 2017 21:23

Aludiras na Pekovica ili..?

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

najbolji derbi ikada "vuk magare na plot nagonio ne bil mago nogu polomio" gledao sam fudbal roma inter sinoc verujte kad bi ove nase ubrzo za pet sekundi a ove sinoc usporio za pet tu je to.teren na marakani ocajan.da je bilo malo vise razumevanja oba kluba pa da se zamene domacinstva dok se marakana sredi jer za grupnu fazu tesko da ce im dati da igraju na onakvom oranju.a autor ovog prenosa nema potrebe da naginje jer rezultat sve govori. fore zvezda je bila bolja a zavrseno je nereseno ne pije vode.imali sanse ma sta mi rece a nisu dali gol.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

*Mi smo Partizan*,dosli po bod kao i svaki mali klub. Pa Cukaricki se manje branio,Stojkovic kao cigra .Uvek ce Partizan biti mali klub,dzaba sva kradja ovog sveta.Mogu imati jos 3 Toleta,nikada veliki klub biti nece.

kris

pre 6 godina

Drugo poluvreme velika nula.Pitam se kako ce ovi timovi igrati evropske utakmice u nizu.Partizan moze biti zadovoljniji rezultatom s obzirom da nije imao nijedan sut u okvir gola.Zvezda pokazala vise,ali sa nekoliko slabih tacaka(Srnic,Pesic i Le Talek).I pored toga je trebala pobediti,ali se isprecio Stojkovic,koji ce biti najveci problem Zvezdi ove sezone.

e moj Grujiću

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali

marsovac

pre 6 godina

"Dobar fudbal i 'nula' u evropskom derbiju!

Koga laže ovaj naslov?
Katastrofalan derbi, sumnjivo suđenje, prljava igra i jednih i drugih.

Elem, kad će gospodar da se obračuna sa bagrom od huligana?

Dragisa

pre 6 godina

Realno 3-0 za Zvezdu je trebalo da bude.Ocigledno nase praznjanje posle velike pobede u cetvrtak.Partizan kanta od ekipe,ni jedan sut u okvir gola.Steta sto je ovaj derbi dosao u ovom trenutku,primetno je da smo bolji od njih.

ako laze koza ne laze rog

pre 6 godina

Ovo vama dobar fudbal? Zanimljiviji je prenos iz skupstine. Ovo je opet licilo na ono ubijanje u pojam svih ovih godina. Koja je poenta igrati igru u kojoj je cilj postici sto vise golova 90 minuta bez ijednog pogotka?

neko ko.zna

pre 6 godina

kad se samo setim penala za milijasa i padamja preko noge.najveci lopovi otkad postoji fudbal,faulovi stojkovic sam pada faul ,tawambu pokose nije faul ,pa onda za isto to faul za donalda,i gomila slicnih situacija.sramotno.

Optimista

pre 6 godina

Sudija katastrofalan, teren liči na oranicu... Prvo poluvreme bilo i igre, drugo loše ali uz ovakvo suđenje na oranici više se i nije moglo očekivati.

analiticar_amater

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.

partizan

pre 6 godina

Zvezda za klasu bolja, realno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 27. avgust 2017 20:19)
Ma koju bre klasu

Nikola

pre 6 godina

Najlošija stvar u ovom derbiju je ovaj amaterski prenos Arene! Ne prate loptu, i kad prate ostane gomila spornih situacija koje ne mogu da se jasno vide ni na usporenom snimku. Kadrovi publike su pomozi bože. Baš otaljan posao.

Del Boj

pre 6 godina

Dobar fudbal !? Jesmo li gledali istu utakmicu.Obe ekipe odigrale ocajno,ali je zvezda imala vise sansi.Partizanovi igraci su dosta komplikovali pred golom zvezde.Suma izlazi,ulazi Ilic !? Radin se prepao,decko sam ,nabije je...Jankovic umislio da je neko i nesto.Miletic levi bek uzas,ja goreg igraca u Partizanu nisam gledao

Марко

pre 6 godina

Који, бре, добар фудбал? Је л' вас није срамота за овај наслов? Ја бих и једне и друге избацио из Лиге Европе због ове утакмице.

Mik

pre 6 godina

Lose, lose. A najbolji su ovi grobarcici sto su se sjatili oko sudije posto je svirao kraj. Da su se toliko lozili i za vreme utakmice, mozda bismo nesto i imali da vidimo. Ovako, Partizan ocena 2 (ali slaba dvojka), a Zvezda 2 na 3 (zbog prvog poluvremena). Klasican slab derbi!

Batko

pre 6 godina

Kakav lopovluk! Strašno. Nepostojeći faul nad Letalekom, prekinuta kontra i sada smešna ruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 27. avgust 2017 20:44)

I dva auta !!! Pokrao vas sudija....Labude pretovrio si se u narikaču...Labudica !
Pa sad citam komentare , jedan mucenik napisa "Sudija prekida , a mi u POLUKONTRI " ?!!! Pa dokle ide vase ludilo, covek priziva POLUkontru ?!!
Ovo vise nije za zezanje, vi ste stvarno za hitnu strucnu obradu

Pa , ŠANSU JEDNU NISTE NAPRAVILI !! Niste usli sa loptom u 16 metara ALI OPET KMEČITE ??? Ja ne verujem sta sve vi mozete da napisete

aman

pre 6 godina

I poluvreme: 
Zvezda mnogo bolja i konkretnija 
Teren - bruka i sramota 
Čist penal nad Jankovićem
(čovek, 27. avgust 2017 19:54)

Cist penal nad Jankovicem za ono bacanje?

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
 (Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.

matori

pre 6 godina

Dobro je. Incident od cetvrtka bio je samo prolazna slabost naseg antifudbala. Derbi je vratio stvari na svoje mesto. Dvadeset i nesto mladica jurca po terenu a ako bi nesto i slucajno zalicilo na igru zvanu fudbal tu je Plavi Gruja da svirne i prekine. Ziveo srpski stil sa Kokezama, Terzama, Vucelama i Vazurama. Smrt fudbalu!

vladimir

pre 6 godina

Joj kako ste dosadni da penalima i jedni i drugi,niko ne priča o igri fudbalera koji ne mogu da odigraju dve jake utakmice u 3-4dana,kako li će tek u evropi biti..niko nije ni primetio malu devojčicu kako stavlja ruke na uši dok neki idiot baca topovske udare..

Ivice Iliev svaka čast za Sumu

pre 6 godina

FAUL nad Jankovićem 57. minut, Grujic je trebao pokazati 2 crvena kartona, dvojica igrača Zvezde ne znam im imena su polomili noge momku, ali cela utakmica je u takvom kriterijumu, navlacenje za zvezdu.

divac

pre 6 godina

Sudija toliko navlaci na ove crvene da postaje iritantno vise,Ajde sto ne svira penale al provalite kako ponovo nije svirao gol aut za Partizan kao i pre tri-četiri derbija kad su nas pokrali onako...na mestu Partizana trazio bih ino sudije jer ovde ko svira protiv ovih njegovih crno mu se piše..

Markooo

pre 6 godina

Apelujem na FSS da se povecaju golovi za po metar sa svake strane, te da se igra 190 umesto 90 minuta, i da se ukine ofsajd, pa da vidimo i golove!

Delija

pre 6 godina

Da je malo bolji teren i da je malo prisebniji Srnic sad bi vec bilo 3 ili 4-0 za Zvezdu i mnogo nam fali leva strana gde se Pesic i Gobeljic ne snalaze dobro,tako da se moze desiti da Partizan kazni ove promasaje tj i mogao je u prvom gde je sudija mogao vrlo lako suditi penal ali mnogo nonsalantno je pao Jankovic a dok je Tawamba lepo pao ali cini se uz mali kontakt tu je mogao da sudi ali i ne.

loptanjaIpasulja

pre 6 godina

Sta je ovo, 22 odrasla coveka trce sat i po i ne mogu da proteraju loptu kroz onolike golove!? Dajte bar Parove i Farmu, da se narod zanima, i zaboravi na siromastvo.

Novak

pre 6 godina

Neko je trebao biti napunjen pravo, ali i dalje ti kmece o nekim penalima... Pricaju o fudbalu? Ubili ih .. Ko sve udje u ligu evrope...Doduse od dvije najgore ekipe iz tog duela je usla manje gora..

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.

Zokara

pre 6 godina

Zeeeeh, stvarno sam se nadao boljoj utakmici, ali losa fizicka sprema je ucinila svoje. Trebat ce obe ekipe uraditi nesto po tom pitanju ako zele izdrzati jesenski ritam.

CzBg89!

pre 6 godina

Jeste, Grujić je sjajan.
(boss, 27. avgust 2017 19:52)
A sad ti smeta Grujic a?? A prosle godine vam bio dobar?? Kakvi ste ee.. pa vi ste pamenjakovici veliki, sjajno je Zvezda odigrala prvo poluvreme sa druge strane nijedna prava sansa za partizan.. ali naravno da oce taj penal jer kako drugacije. Sto se tice penala mogo je da sudi na prvi pogled sudija, ali Tavamba kad je video da mu bezi lopta nista mu drugo nije preostalo tako da dobro ste prosli

penaldžija

pre 6 godina

Ajde kmekavci da čujem , penal ? Čovek do sada jedna jedina greška faul nad Stojkovićem na sredini . I prvi karton je trebao da da . Kao na vašaru , FK PArtizan srozava derbi na dno ovakvim ponašanjem . Ovo nema ni na selu , psihologija igrača nemam reči , dno . Kao prosjaci trče za sudijom , Le Talek šmekerski se pomerio ljudskom i sportskom dnu . Tavamba zreo za crveni .
Pregaženi .

joki

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.

neutralni felsh

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha... 
(todos, 27. avgust 2017 19:41) 

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)


bolje je cutati. vidi se da nisi radio nista u zivotu. mozda je covek u kolima, mozda na radnom mestu.

Hell

pre 6 godina

Partozan je zbog dve petarde kaznjen sa dve utakmice bez publike u Evropi,ali to je Evropa! Za ovoliko topovskih idara i Zvezda i Partizan bi u Evropi bili diskvalifikovani i kaznjeni sa 50 utakmica bez publike a ovde ce dobiti pohvale za navijanje!! E to je Srbistan,zemlja ludara

Acika

pre 6 godina

A na Rajku setveni radovi u toku :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boss, 27. avgust 2017 19:45)
Jel bilo copy-paste??

POLK

pre 6 godina

Grujić ima još 4 godine ugovor sa zvezdom :)
Zameniće Babarogića u Skupštini zvezde :)
Sramote bez!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bogy, 27. avgust 2017 19:36)

Zaboravio si Mrakića koji vodi sudijsku organizaciju.

Dema Gogija

pre 6 godina

Volim naše vatreno navijanje. Pričam konkretno o buci, koreografijama i entuzijazmu koji pokazuju našu navijači generalno. Ali ne razumem, niti ću ikad razumeti, paljenje baklje. Ok, nekad je lepo videti, ali brate moj, šta ti znači more dima i prekid utakmice a uz to stojiš u smradu. Mozak 0 bodova.

aman

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!! 
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26) 

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.
(heavy, 27. avgust 2017 19:57)

Ako su ovo penali onda vi nemate ni trunku realnosti.

P76-ers

pre 6 godina

Ulazak u igru Ilića i Milijaša asocira na Čkalju kao menadžera. Šta, mator ne može da trči. Natrčao se on, neka on smiruje igru...

Labud

pre 6 godina

Žuti za Evertona a ništa za Vujadina. I bez penala je Grujić pokazao tendenciju, baš kao i u svim derbijima do sada.

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.

Strajder

pre 6 godina

Radi fudbala - sjajno bi bilo degradirati i jedne i druge u beton ligu. Radi kladionice - samo tako nastavite! Nikad lakse biti Nostradamus nego kad se igra ovaj tzv. derbi.

oluk

pre 6 godina

lopta dolazi do igraca partizana, lepa sansa da mozda daju gol, sudija svira kraj.
sve u svemu losa utakmica, pogotovo drugo poluvreme. zvezda bolja u prvom, u drugom katastrofalni I jedni I drugi

NoName

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno
(Kosjan, 27. avgust 2017 19:3

Ljudi, što se čudite? Ovo je grobarska televizija, onaj iz sudijske organizacije je Grobar. Slušate li vi kako oni komentarišu? Kada skidaju dres Boaćiju oni kažu da se to u Evropi ne svira, kada na najmanji dodir igrač Partizana padne oni kažu bilo je kontakta. Sramotna televizija, neshvatljivo mi je da niko iz Zvezde ne reaguje na ovo. Ne zbog ovih sa televizije, njihovo je, mogu da rade kako hoće. Nego zbog ovog iz sudijske organizacije. Prosto je neverovatno da čovek od 65 godina nema obraza ni malo. Mene bi bilo sramota...

Labud

pre 6 godina

@Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke
(Rote herz, 27. avgust 2017 19:57)


ok, shvatli smo - navijas za zvezdu ;)

LightbringeR

pre 6 godina

Gledam dok se ne upale baklje, posle toga prestajem (kao i uvek). Reci NE seljackom navijanju.
(LightbringeR, 27. avgust 2017 19:05)

Seljastvo je pocelo, toliko od mene. Pozcao

џ

pre 6 godina

Стварно
Што ти је Србија, чим неком упутиш критику, он почне да вређа. Пешић је дао један од четири гола а Милојевић нас јесте " убацио " (као што кажеш у ЛЕ). Милојевић одлично ради посао али греши са Пешићем, то је била поента. И још нешто, не стижем да се бавим боћањем јер играм фудбал на позицији шпица. И врло добро знам шта играч на тој позицији треба да ради. Пешићев дупли пас у 16-ерцу и његова замена, све говори.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Ovo drugo poluvreme kao da nije ni igrano, vuku se svi po terenu kao da dva dana nisu jeli. Bolji bi derbi bio da se igrao makar za dva dana jos. U prvom se Zvezda opasno ispromasivala, obicno se to kazni, ali ovoga puta Partizan nije imao sansu za tako nesto.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta vam je, pa svako ko se iole razume u fudbal zna da Tavambi ono ne bi svirao ni rodjeni otac kao penal...Ajde razumem ostrascenost, zelju da otmete, ali budite jednom bar realni iako ste grobari, ono nije ni p pd penala!!! Cak je sudija pogresio jer je trebao Tavambi pokazati karton za simuliranje, ocigledan je dogovor i namera igraca Partizana da se pada cim se pridje sesnaestercu, a sudija te gluposti moze spreciti jedino kartonima za simuliranje.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...

Volim Zvezdu ali ne i AVea...

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...

vlada

pre 6 godina

Prvi kontakt je mogao da svira..ali kod drugog se tacno vidi da bi grobari vise voleli da izgube, ali da imaju penal, nego da pobede iz igre..

Hell

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera

Kosjan

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno

kris

pre 6 godina

Realno trebalo je vec da bude 2:0 za Zvezdu.Mislim da Pesic nema tehniku da igra ovu poziciju,on zna samo cekati u sesnaestercu,i realizovati priliku.Za sada Srnic daleko najslabiji u Zvezdi.Bojim se da ne budemo kaznjeni za propustene prilike.Sto se penala tice,prvi start Donalda nad Tavambom jeste sumnjiv i moglo se suditi,ali je sudija verovatno procenio da Tavamba nije imao kontrolu lopte koja je bila bliza Zvezdinim igracima.Jankovic veoma los glumac kod druge situacije.

heavy

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!!
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26)

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.

exe

pre 6 godina

PENAL U 13 I 22 minutu. Opet nam ne daju sudije da ovo lagano otaljamo kao npr. sa Videotonom.
(Suma voli Vujadina, 27. avgust 2017 19:26)

Jeste za vas je za sve penal...Ludilo

stefke

pre 6 godina

Zvezdi bi se za oba ona prekršaja svirao penal. Pitanje je da li će Partizan uopšte više da dobije penal u derbiju. Ionako već 22 godine penala nije videlo, dok je Zvezdi svirano više od 10 sigurno.

VincentVega

pre 6 godina

Aman dokle više sa tim penalima, može se gol dati i na druge načine a ne samo da se pada. Da ne pričam o kostantnom skakanju na sudiju, svir'o je šta je svir'o, teraj dalje i pokaži da si bolji..

Hell

pre 6 godina

Kao sto sam i rekao pre utakmice vece sanse na strani Zvezde. Gol visi u vazduhu i ako Partizan nesto ne promeni u igri primice jedan a mozda i vise golova. Da da sa ovakvom igrom nema sanse,sredina terena uzas,ko spoji pvog Radina i Evertona cudo kedno,nisam video nekreativnije igrace. Ovaj Suma je mlak,slab,nosta od njega. Djurdjevic nezainteresovan kao Leo pre odlaska,a u odbrani par puta produvala odbrana. Jedino Stojke na nivou ali ne moze ni on sve "skinuti". I da zakljucim,ko dozvoljava da se igra na ovakvoj njvi??!!

Kosjan

pre 6 godina

A otkad je to komentator strucnjak da proceni dal je bio penal??? Zamislite onog crno belog komentatora da kaze da je bio penal za Zvezdu...

beli65

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...
(BG na pjenu od mora, 27. avgust 2017 19:42)
da pratis fudbal znao bi da ce za koji mesec biti nova trava

boško

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...

Mare

pre 6 godina

Izgleda da je Partizan u stručni štab za organizaciju napada uzeo Konstantina Kostjukova. Umetnički utisak prilikom padova u kazanu je zaista odličan.

Micko

pre 6 godina

Nije bio penal nad Tavambom. Bila je PENALČINA!
(bobi, 27. avgust 2017 19:23)

Školski primer za sudije... kao što je drugi školski primer simulacije. Ali neki ćemo da sudimo a neki ne jer može nam se, nemamo ugled Mažića pa da se može ukaljati očajnim odlukama.

Srdjan

pre 6 godina

Glupo je da Pesic igra na ovoj poziciji na koju ga stavlja kao levo krilo, ako ste primetili on ne zna nista da uradi sa loptom van 16, ne zna da je zadrzi, ne zna da probije, a ta pozicija to zahteva...

Muftija delija

pre 6 godina

Sta je s penalom nad Jankovicem?skolski promer penala,al samo kod nas covek nad kojim je napravljen penal dobije zuti?!inace bzvz utakmica,teren malo je reci uzasan!

Negativni

pre 6 godina

U odnosu na meč Liverpul - Arsenal, ovo je drugi sport.
Partizan je toliko očajan da svaki smisleni pas pravi ogromnu rupu u njegovoj odbrani, a Zvezdini igrači su takve neznalice da svaka kontra na prvu može da im bude kobna. Jedina svetla tačka u svemu ovome je trener Milojević, koji pokušava da igra moderan fudbal koliko to dozvoljava tehnička ograničenost njegovih fudbalera. Zvezda je imala veliku sreću protiv Krasnodara a Partizan je igrao protiv tima koji se pojačava srpskim stručnjacima i igračima.
Bojim se teškog otrežnjenja u grupama LE.

zizu

pre 6 godina

Odmah karton? Pa kako loptu da udari? Svaka čast onom koji tu gura glavu, ali ono nije žuti nikako.
(Labud, 27. avgust 2017 19:06)

Labude idi na jezero.

DEMIR JUKIC

pre 6 godina

Pa lako je ovako Zvezdi, mogu da rade sta god hoće sudija radi za njih. I onda neke kontre pa sta bude, svaka čast za prečku Pešića ali lako je vama ovako igrati.

Rote herz

pre 6 godina

Decurlija navijaci vojnog tima nista drugo pametnije da napisu osim penzije i penal. Kada bi se svako padanje u sesnaest sviralo bilo bi golova kao na rukometu.Opsesija penal.

Rote herz

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke

ime12345

pre 6 godina

 Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan.. 
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32) 

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!
(Hell, 27. avgust 2017 18:44)

Jedino ako će da protestvuje,onda će biti bolje

Pesic

pre 6 godina

Pesic jako los niti jedan duel nije dobio, svaka lopta kod prijema se odbija od njega najslabiji pojedinac stvarno, tehnika mu je mizerna.

џ

pre 6 godina

Милојевић ужасно греши са овим Пешићем. Дечко па скоро нема ништа, ни пријем, ни дриблинг, ни скок, ни ударац... Поглдајте 34мин шта је промашио. То шпиц или полушпиц не ради или не пропушта. А против Краснодара, на 2:0 Милојевић га убацује на другог шпица (дилетантски апсолутно), Руси притисли, он играо бека. А бекови и одбрамбени на клупи. И тако...

Ivan

pre 6 godina

Ovo je najgori moguci scenario za zvezdu, iskustvo me uci da kada je zvezda dulplo bolja na terenu, a to ne iskoristi, desava se da izgubi kasnije utakmicu.

Стварно

pre 6 godina

(џ, 27. avgust 2017 19:44)
Тај Пешић даде гол, а Милојевић нас убаци у ЛЕ. И сад си ти паметан а они глупи и не знају? Дај бре дечко иди гледај боћање.

Dimče

pre 6 godina

@Partizan trazio penal???
Ma nemoguce hahahaa !!!
(mich, 27. avgust 2017 19:20)


partizan nije dobio penal protiv zvezdane??
ma nemoguće hahah!!

Nick

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol

Ошколе Бошколе

pre 6 godina

Први минут жути картон за Евертона...
Смешан терен, судија ретард али Звезда боља тј боље се крећу, Канга одличан

Ja

pre 6 godina

50 godina nece biti penala. Kmecite.
(Ljubisa livac, 27. avgust 2017 19:34)Kad vas stigne vaša karma neće mi vas biti žao ni najmanje,a stići će vas.

BMX

pre 6 godina

jača Zvezda za 2 klase ako se uzme u obzir prvo poluvreme.Teren pravi problem i jednoj i drugoj ekipi.Zvezda 4 šuta i sva 4 u okvir gola a Partizan 3...0 u okvir gola.Zvezda 56% posed naspram 44% Partizana.O penalima ni govora

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Radonjića i Adžića umjesto Pešića i Srnića u drugom pa vjerujem da će to bolje izgledati . Imali smo bolje šanse . AJMO ZVEZDO da opet slavimo !

deki

pre 6 godina

Uvek sam kritikovao dolazak Sume , jer sam smatrao da smo za ogroman novac doveli prosecnog igraca !
Stvarno bih voleo da me demantuje svojim kvalitetom veceras , jer ja jos nista nisam video !!!

est

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...
(boško, 27. avgust 2017 19:54)
sta ti nije jasno,bio je penal nije ga svirao,da jeste vodili bi 1 0 i pored toga imali srece sto ne gubite 3 1.Da neces 2 penala mozda.
ali sta se ja raspravljam sa navijacem kluba kome je najveci uspeh izbaciti qpr.

Zoran

pre 6 godina

Posle mi neko kaze kako je Djukic trener znalac. Ovo je verovatno jedini tim u Evropi bez veznog reda..Bez bilo kakvog koncepta..bunari na Tawambu i ona ako je uhvati uhvati.
Jankovic prodati što pre..Dečko je umislio da je Mesi..Ovde je samo pitanje kada će Zvezda postići gol.
Djukic je najveća rupa u timuu

exe

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...
(Volim Zvezdu ali ne i AVea..., 27. avgust 2017 19:21)

Ti volis Zvezdu? Volis je kao i Misa Tumbas...

Džoni

pre 6 godina

Partizan nazad je šupalj totalno. Šteta što ni jedna šansa nije iskorišćena, ali Zvezda je do sada pokazala da ima mnogo bolju igru nego Partizan! Samo ofanzivno pa šta bude.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovi komentatalori su sramotni...ovo je njima sumljiva situacija??? sam bre pao...
(Komedija, 27. avgust 2017 19:21)

Sta je to "sumljiva"?

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Ajmo Zvezdo po pobedu protiv malog kluba.A partizan bi mogao da pocne da igra fudbal umesto da igraju padavicare u sesnaest metara

todor

pre 6 godina

Kakva sramota ajde prvi penal jos i nekako da dozvolite sebi da navlacite da nije penal ali drugi cist kontakt i opet ne svira kriminalac. Kakva kradja, neverovatno

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezda bolja u prvom poluvremenu, ali najjači utisak mi je što su grobari počeli navijanje u 18min. i zatim kulturno u režiji utišani mikrofoni na jugu da se čuje samo sever, jer zato si zvezdo najveća!

stefke

pre 6 godina

Da li je moguće da neki navijači Zvezde kažu kako nas nije sramota da tražimo penal ? Kako vas nije sramota da posle 20+ penala prošle sezone i gomile penala u derbiju pričate nešto o penalima ?

Milos

pre 6 godina

Ja ne znam koji penal vi grobari hocete? Za sta penal? Tavamba gurne loptu i padne preko Donaldove noge i ti je penal? Jankovic covek sam pada i trebao je da dobije zuti. Pa vi sansu niste stovrili celo poluvreme.

Definitivno

pre 6 godina

U ovoj drzavi je dekretom zabranjen penal za Partizan u derbiju!? Sramota, katastrofa, bruka...nemam reci LOPURDE!!! 3 penala i lopina ne svira niti jedan!?!?!?!? Sto se mene tice ugasite domace prvenstvo, dajte manjini narednih 10 titula takodje dekretom i to je to. Ovako nema smisla! Vratio vam Bog sve petostruko, daj Boze!!!

18 minuta ćutanja

pre 6 godina

Onaj Donald je oko 30 minuta namerno igrao rukom u svom kaznenom prostoru na 1 metar od sudije koji stoji iza gola, ali naravno da se neće svirati, teško da Partizan može nešto napraviti uz ovakvo suđenje.

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajde Zvezdo, to su nam redovne musterije.
(NS, 27. avgust 2017 18:06)

Jesu, jesu...ali se iz glave ne secas kad ste poslednji put pobedili, morao bi google da radi - potpisujem!

Stefke

pre 6 godina

Nadam se kvalitetnom derbiju,a da kucnem u drvo sve navodi na to,odlicna atmosfera i u jednom i u drugom taboru.Isto tako se nadam odlicnom navijanju,kad kazem navijanje mislim pevanje i podrzavanje svog kluba,aa ne vredjanje suparnickog.Nekad mi se cini da nekim navijacima draze uvrediti suparnicki tabor nego podrzati svoj.Moje misljenje Zvezda ovo dobija sa 2:1
Sportski pozdrav!

Jack Sparrow

pre 6 godina

Radonjic ce nam faliti njegova brzina i prodori ali valjda ce moci od 60og,70og u igru nije umor u pitanju malo je misic istegao protiv krasnodara pa je bolje da se to oporavi.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bravo Miloje za sastav! Visoko i agresivno na prvu liniju, odbrana im je porozna. Krstičić će pokazati koliko je preozbiljno pojačanje, italijanski vezista po svim parametrima. Radonja u drugom za potpuni dar mar i kolaps Vulićevića i laganih +6 pred pauzu.

Kako drugacije

pre 6 godina

Samo me zanima da li je mec Vozdovac - Backa tezi za sudjenje od derbija, pa je Mazic morao da ga sudi?
(očigledno, 27. avgust 2017 18:13)

Vozdovac je svojim igrama pokazao da pretenduje na visok plasman...zasto uvek moraju imena da budu vazna - vazna je i igra!

Botovi

pre 6 godina

Da fkp rasturi cz u lepom fudbalu.
Šteta Leo nije tu...

Pitanje za sve ljubitelje fudbala od kako postoji derbi koji je to derbi fkp imao sudiju?

Sudije su uništile 80% derbija a zna se za koga a spisak prezimena interesantan i dugačak

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Izgleda da je "doktorova" operacija uspela, sa Vojvodinom su diskvalifikovali naseg NAJBOLJEG sudiju da ne sudi derbi. Posao je dat coveku koji uporno i namerno nije svirao 3 penala za Partizan u svojoj karijeri! Zato Voso ceka te beton liga, a "doktora" i poraz veceras 0:3!!!

Slim Shady

pre 6 godina

Samo da predvidim komentare:
Bice klasicnih prepucavanja i komentara ala 91', drzavni projekat, hrvati...
Bice par botova sa nickom "Srpski penzioneri", "Napaceni narod"... koji ce da kukaju da im se vrate pare ili da se privatizuju timovi.
Realne prognoze poput 5:0, 0:5...
Par retrospektiva iz prethodnih derbija i pljuvanje sudije sa obe strane
I nekoliko debila kao ja.
Sve u svemu ovo je pravi praznik i ja u njemu uzivam i trebali bi i vi, a na igracima je da nam pruze dobru igru i golove.
SREĆNO!

Boro

pre 6 godina

Treneru svaka čast na hrabrosti i ofanzivnom fudbalu. Pocinje sa dva spica a ne da igra na nulu, a protiv Krasnodara ne brani rezultat nego ubacuje Pesica.

Grobar

pre 6 godina

Ja prognoziram 1:4

Rekao bih da su tu negde kvalitetom oko Videotona, imaju slabijeg trenera, slabiju odbranu i slabiji napad, ali imaju solidnu sredinu i ide im u prilog ocajan teren.

Ne treba zabraviti i na nase naporno bus putovanje od pre samo par dana.

Tako da sam blizi 1:4 nego 0:4.

Igracima da pozelim samo da prodje bez povreda, ima dosta bitnijih utakmica i boljih terena za igru do kraja polusezone.

Hell

pre 6 godina

@ Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan..
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32)

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!

Dorcolac

pre 6 godina

@Botovi ..kog sudiju je imao fkp??? salis se zar ne??? imali ste ih i previse... ni u ovom trenutku ne umete da se radujete ..zato nikad necete nista osvojiti... niti promoliti nos dalje od grupe. poyy

vlada

pre 6 godina

87' slobbodnjak za Partizan... A na Rajku muk..
(era s onog sveta, 27. avgust 2017 18:16)


Moze sto se mene tice..do tada cemo vam vec 2-3 komada smestiti tako da taj jedan nece nesto da menja

neutralni felsh

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha... 
(todos, 27. avgust 2017 19:41) 

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)


bolje je cutati. vidi se da nisi radio nista u zivotu. mozda je covek u kolima, mozda na radnom mestu.

Hell

pre 6 godina

Partozan je zbog dve petarde kaznjen sa dve utakmice bez publike u Evropi,ali to je Evropa! Za ovoliko topovskih idara i Zvezda i Partizan bi u Evropi bili diskvalifikovani i kaznjeni sa 50 utakmica bez publike a ovde ce dobiti pohvale za navijanje!! E to je Srbistan,zemlja ludara

Hell

pre 6 godina

@ Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan..
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32)

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!

Kouč

pre 6 godina

Da, završio se ovaj derbi sa 0:0 i bio je solidan, onoliko koliko je teren dozvoljavao a i premorenost igrača od evropskih utakmica koje su bile svega par dana pre ovog derbija. Bila je Zvezda bolja od Partizana večeras, imala odlične šanse, pogodila prečku, međutim ostalo je 0:0. Sada sledi pauza pa evropski mečevi, videećemo ko će se više pojačati a koga će koji igrači napustiti. Put Đurđevića u Olimpijakos predstoji koliko u narednih 24 časa najviše a vidim da se već večeras pojavljuju priče da Boaćija žele Kopenhagen i Lokomotiva iz Moskve i to je nešto što se dešava kod nas u našem fudbalu, najzaslužniji za uspehe u svim timovima brzo napuštaju iste uz blagoslov samih uprava klubova, i to u trenucima kada su uzete sasvim solidne pare od UEFA-e za plasman u Ligu Evrope.

Dema Gogija

pre 6 godina

Volim naše vatreno navijanje. Pričam konkretno o buci, koreografijama i entuzijazmu koji pokazuju našu navijači generalno. Ali ne razumem, niti ću ikad razumeti, paljenje baklje. Ok, nekad je lepo videti, ali brate moj, šta ti znači more dima i prekid utakmice a uz to stojiš u smradu. Mozak 0 bodova.

Batko

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
 (Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.

Nikola

pre 6 godina

Najlošija stvar u ovom derbiju je ovaj amaterski prenos Arene! Ne prate loptu, i kad prate ostane gomila spornih situacija koje ne mogu da se jasno vide ni na usporenom snimku. Kadrovi publike su pomozi bože. Baš otaljan posao.

exe

pre 6 godina

PENAL U 13 I 22 minutu. Opet nam ne daju sudije da ovo lagano otaljamo kao npr. sa Videotonom.
(Suma voli Vujadina, 27. avgust 2017 19:26)

Jeste za vas je za sve penal...Ludilo

Slim Shady

pre 6 godina

Samo da predvidim komentare:
Bice klasicnih prepucavanja i komentara ala 91', drzavni projekat, hrvati...
Bice par botova sa nickom "Srpski penzioneri", "Napaceni narod"... koji ce da kukaju da im se vrate pare ili da se privatizuju timovi.
Realne prognoze poput 5:0, 0:5...
Par retrospektiva iz prethodnih derbija i pljuvanje sudije sa obe strane
I nekoliko debila kao ja.
Sve u svemu ovo je pravi praznik i ja u njemu uzivam i trebali bi i vi, a na igracima je da nam pruze dobru igru i golove.
SREĆNO!

GGrobar

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.

Aleks

pre 6 godina

I lopta bi zaplakala da je mogla !!!
(Delija Momak, 27. avgust 2017 20:51)

Komentar večeri, kojim se može staviti tačka na 155. večiti derbi.

zizu

pre 6 godina

Odmah karton? Pa kako loptu da udari? Svaka čast onom koji tu gura glavu, ali ono nije žuti nikako.
(Labud, 27. avgust 2017 19:06)

Labude idi na jezero.

Mmilos

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...

kodzo

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da svaki derbi simuliraju i traze penal na silu, jer im dugo nije sviran.. Danas ni jedan sut na gol. Steta sto nisu usle one u prvom, ali vidno istrosena ekipa od cetvrtka ipak nije imala snage u drugom poluvremenu. Milojevic je stvorio dobru kolektivnu igru, ima tu jos mnogo prostora za napredak, ali ipak nam treba jedan igrac tipa Katai

Sofronije

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..
(zoran, 27. avgust 2017 22:34) # Link komentara

Najlepši potez je bio kad je Suma u drugom poluvremu predriblao ničim izazvanu aut linju, dok ga je Stoklović gledao u čudu.

Batko

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...
(zmaj, 27. avgust 2017 22:16)

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu

vlada

pre 6 godina

87' slobbodnjak za Partizan... A na Rajku muk..
(era s onog sveta, 27. avgust 2017 18:16)


Moze sto se mene tice..do tada cemo vam vec 2-3 komada smestiti tako da taj jedan nece nesto da menja

todor

pre 6 godina

Kakva sramota ajde prvi penal jos i nekako da dozvolite sebi da navlacite da nije penal ali drugi cist kontakt i opet ne svira kriminalac. Kakva kradja, neverovatno

ja

pre 6 godina

a niko ne komentarise onu vatru na jugu,bakljade i na jugu i na severu,topovske udare sa obe strane. ja se pitam,mislite li i jedni i drugi da ce te tako moci i u LE,ha ha samo probajte,a grobari su vec u minusu jednu utakmicu. Ne mogu da verujem da u ovoj drzavi nema volje da se huliganima vec jednom stane na kraj,crni barjaci poginule mladezi se viju sa ponosom i na jugu i na severu,dali shvatate ljudi moji koliko je to jadno i tragicno,koliko smo posrnuli,fudbal nije rat,nije opsadno stanje,vi mladi pogledajte kako se navijalo u Sfrj na derbiju ili bilo kojoj drugoj utakmici

Sabre

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (e moj Grujiću, 27. avgust 2017 21:56)

Prijatelju, igrali smo sa polu-rezervnim timom, i pored toga vas je spasla precka i uzasan teren. Niste sut u okvir gola uputili, o cemu ti to? Vise srece nego pameti kao i uobicajeno...

Ivan

pre 6 godina

Solidan derbi, naročito u prvom poluvremenu. Moglo je to i mnogo bolje od oba tima naravno, moglo je biti više šansi i prilika, ali eto, loše pripremljen teren i umor od evropskih utakmica su učinili da oba tima najpre gledaju da ne izgube, mada je Zvezda bila puno bolja a Partizan nešto pokušavao da izvuče kontrama poput revanša sa Videotonom ali to im ovoga puta nije prošlo. Bila je Zvezda bolja, pogodila i prečku a jednom Stojković odbranio Boaćiju a Partizan ni u okvir gola nije imao niti jedan jedini šut, i to je to, može biti srećniji ovim rezultatom mada i Zvezda ne treba mnogo da žali sa ovim remijem, najvažnije da je sačuvan pozitivni momentum nakon plasmana u Ligu Evrope i da se sad posle reprezentativne pauze nastavi sa ozbiljnim radom.

evropsko ime

pre 6 godina

Od evropskog derbija mnogo mi je večeras veći evropski utisak kako evropsko novinarstvo evropski loži evropski glup narod kako je u evropskom srbistanu sve evropski sem evropskog standarda.
Samo sam hteo da ostavim evropski komentar, a što se samog evropskog fudbala tiče zaista smo evropski lider u evropskom regionu na evropskim njivama

P76-ers

pre 6 godina

Ulazak u igru Ilića i Milijaša asocira na Čkalju kao menadžera. Šta, mator ne može da trči. Natrčao se on, neka on smiruje igru...

LightbringeR

pre 6 godina

Gledam dok se ne upale baklje, posle toga prestajem (kao i uvek). Reci NE seljackom navijanju.
(LightbringeR, 27. avgust 2017 19:05)

Seljastvo je pocelo, toliko od mene. Pozcao

Петар

pre 6 godina

Замислите да Звезди није свиран онакав пенал. Терзић би одмах издао саопштење.

hronicar

pre 6 godina

Sta izgovaraju ovi sportisti ne mogu da se nacudim.

Milojevic: Stojkovic ih je uveo u LE.
- Alo druze, dobili su 4:0... ne 1:0, ne na penale... 4:0

Tesovic: Kanga je dao gol Krasnodaru zbog loseg terena
- Majstore, treba imati ludosti da ovako prokomentarises onakvu golcinu.

Vujadin (na pitanje da li je teren los): Teren je bio isti za obe ekipe.
- Momce kratkorecivi, to nije bilo pitanje. Odgovori da je teren bio katastrofa i nemoj vredjati pamet hiljadama gledalaca, koji, mozda neces verovati znaju da obe ekipe igraju na istom terenu.

stefke

pre 6 godina

Da li je moguće da neki navijači Zvezde kažu kako nas nije sramota da tražimo penal ? Kako vas nije sramota da posle 20+ penala prošle sezone i gomile penala u derbiju pričate nešto o penalima ?

Fk Padavicar

pre 6 godina

Kakav bre penal? Kako vas nije sramota da toliko padate i simulirate jedanaesterce? Igrajte bre fudbal, a ne gledajte svaki pogodan trenutak da sto lepse i teatralnije padnete. Osim ta dva nepostojeca penala, niste se videli. Bruka i dno fudbala.

Reci necu vise

pre 6 godina

Ali kad vidim da uvodi Sasu Ilica u igru.
Jos u Evropi, umesto da daje sansu mladima da se pokazu i da grizu on konstantno ubacuje Saleta koji ni ne trenira vise. Sramotna igra Partizana i mani nas sa pricama da ste se emotivno istrosili, ovo je derbi, adrenalin puca, nego ti je taktika nulaaaa!

exe

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...
(Volim Zvezdu ali ne i AVea..., 27. avgust 2017 19:21)

Ti volis Zvezdu? Volis je kao i Misa Tumbas...

Aca 34

pre 6 godina

Bravo Vladimire Stojkovicu iz dana u dan pokazujes vrhunski kvalitet.
Partizan osrednji, sudija pomalo nesnadjen, smotan, nadam se podizanju kvaliteta igre Partizana u narednom periodu, ako zelimo da secradujemo.
Mislim da je na nekom Zvezdinom igracu startovano kao na Tavambi da bi 200% svarao penal. Smesno je i kako je svirao kraj, prekinuvsi ozbiljan napad Partizana.

nikolabg

pre 6 godina

Nije bio los fudbal,Zvezda je bila bolja,da je usla neka sansa u prvom poluvremenu takav bi rezultat i ostao jer je drugo bilo otaljavanje i jednih i drugih.Zvezdi falio levi bek da bude probojnija na toj strani,Partizan je po meni u malom padu i korekciji igre zbog odlaska Leonarda,plus umor,plus ispraznjene emocije sve kad se sabere to je to.Savetovao bih igrace Partizana da nekada kada udju u 16 probaju i da sutnu i stvore sansu a ne da pozure na kontakt za faul.Nece vam niko suditi penal iz razloga jer vam se odavno nije svirao pa da se sazali,vec kad ulazite u kazneni pokusajte na gol,a ne for u prazno i trk na odgurivanje.Slazem se da su neki mozda mogli da se sviraju u skorijoj proslosti ali samo iz razloga kuknjave pritiska i reakcije na svaki kontakt vam se ne svira.Kad budete i vi i vasi navijaci prestali time da se bavite i potrudili se da na drugi nacin date gol vratice vam se sigurno.Zvezda je mogla da resi u prvom,nije,u drugom realno nije bilo teorije da padne gol od sporosti.Sad pauza pa i jedni i drugi na obaveze sledi jos tezi period.

Uros

pre 6 godina

Cist penal nad Tawambom! Gledam posle derbija Monaco vs Marsej ista situacija svira penal za Monaco sudija . Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

22.49

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ... 
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno 
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?
(wer, 27. avgust 2017 22:45)

Kakav crni tim vi imate ?!
Samo prosečna JSL ekipa, ništa više i da niste bili toliko srećni (više nego pametni), primili bi bar jedan gol.

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Ocajni ste ,ni jedan sut u okvir gola celu utakmicu . Stojkovicu drug Vucela da da orden ,da ne bi njega pet komada bi primili

Srdjan

pre 6 godina

Glupo je da Pesic igra na ovoj poziciji na koju ga stavlja kao levo krilo, ako ste primetili on ne zna nista da uradi sa loptom van 16, ne zna da je zadrzi, ne zna da probije, a ta pozicija to zahteva...

analiticar_amater

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju
 (ssss, 27. avgust 2017 21:31

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.

Ryber Palunko

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио
(Марко Феранте, 27. avgust 2017 22:45)

Nisam ti ni pročitao komentar, pošto mi je 'nick' bio sasvim dovoljan da te proglasaim za suverena! Marko Ferante i 'bikovska' proslava nakon gola Juventusu (s 0:3, do 3:3). Koji je to car bio! Uz to i kralj, te neosoprni prvak u skoku u dalj.

Sofronije

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!

Ivice Iliev svaka čast za Sumu

pre 6 godina

FAUL nad Jankovićem 57. minut, Grujic je trebao pokazati 2 crvena kartona, dvojica igrača Zvezde ne znam im imena su polomili noge momku, ali cela utakmica je u takvom kriterijumu, navlacenje za zvezdu.

Aca

pre 6 godina

Dobar fudbal nisam video u srbiji od raspada sfrj. A što je "evropski derbi" neću ni da komentarišem. Samo je bitno da je bombastičan naslov.

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?
(Nicky boy, 27. avgust 2017 22:18)

Nebulozna izjava?
Da nije bilo tog Stojkovića, popili biste gol u Humskoj a u Mađarskoj bibse igrao drugi fudbal.
Razmisli pre nego što kupiš glupost.
Što se tiče utakmice i suđenja, Donald je lepo objasnio, kad je rekao "ne znam da li im je to bila taktika" (misleći na konstantno padanje Partizanovih igrača u našem šesnaestercu).

analiticar_amater

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.

zemunski kej

pre 6 godina

Utisak ,prvo poluvreme bolje drugo nista, Suma izvozao Savica . izgleda da mu se igralo ,verovatno najkvalitetniji igrac lige.Sudija jako los navlacio za jednu ekipu prilicno providno ali hajde.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovi komentatalori su sramotni...ovo je njima sumljiva situacija??? sam bre pao...
(Komedija, 27. avgust 2017 19:21)

Sta je to "sumljiva"?

dule potapac

pre 6 godina

I ja sam slusao radio prenos, i bas se nasmejao kad je pomenuo krticnjak:D ovaj sto proziva radio prenos nije vredan komentara..

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bogoje Panajotovic@. Ja bih Vujadinu pokazao zuti za taj faul, pretpostavljam da sudija nije jer je i njega Suma rukom udario po licu. Na usporenom sam video da je i Gobeljic trebalo da dobije karton na sredini terena, a nije sviran faul. Ali je bezobrazno traziti penale i bacakati se u svakom derbiju kao da vam je penal cilj igranja fudbala. A tek kad citam komentare kako su Zvezdini igraci igrali rukama u 16 i kako Vilicevic nije napravio prekrsaj rukom shvatim da to mogu da kazu samo totalne neznalice. I jos nesto, mojim Delijama da kazem, jos od finala sa Borusijom sam shvatio da nema onog decjeg "bili smo bolji", bolji je bio onaj ko pobedi, floskule o moralnim pobednicima su odavno prevazidjene. Dzaba nam sve stopostotne sanse kada nismo dali gol, to se brzo zaboravi a pamti se da je bilo 0-0.

џ

pre 6 godina

Стварно
Што ти је Србија, чим неком упутиш критику, он почне да вређа. Пешић је дао један од четири гола а Милојевић нас јесте " убацио " (као што кажеш у ЛЕ). Милојевић одлично ради посао али греши са Пешићем, то је била поента. И још нешто, не стижем да се бавим боћањем јер играм фудбал на позицији шпица. И врло добро знам шта играч на тој позицији треба да ради. Пешићев дупли пас у 16-ерцу и његова замена, све говори.

Strajder

pre 6 godina

Radi fudbala - sjajno bi bilo degradirati i jedne i druge u beton ligu. Radi kladionice - samo tako nastavite! Nikad lakse biti Nostradamus nego kad se igra ovaj tzv. derbi.

DEMIR JUKIC

pre 6 godina

Pa lako je ovako Zvezdi, mogu da rade sta god hoće sudija radi za njih. I onda neke kontre pa sta bude, svaka čast za prečku Pešića ali lako je vama ovako igrati.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke
(Rote herz, 27. avgust 2017 19:57)


ok, shvatli smo - navijas za zvezdu ;)

neutralni felsh

pre 6 godina

85 i minut Stojkovic zadrzava vreme...neprocenljivo. Napred Zvezdo!
(poznavalac, 27. avgust 2017 20:48)


poznavalac, jesi cuo nekad za bod u gostima? ;)

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajde Zvezdo, to su nam redovne musterije.
(NS, 27. avgust 2017 18:06)

Jesu, jesu...ali se iz glave ne secas kad ste poslednji put pobedili, morao bi google da radi - potpisujem!

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Zasto Vujadin Savic nije dobio karton kada mu je Suma proturio kroz noge, a ovaj ga povukao s ledja i oborio ? Slobodan udarac je dokaz da je sudija video start.
Voleo bih da vidim neki smislen odgovor, ako umete da odgovorite, a da ne vredjate.

Mirko

pre 6 godina

Nevidjen lopovluk na stetu Partizana.

Dva penala nedosudjena.
Prekinuta kontra u 90..."sudija" svirao kraj !!!
Gomila faulova koje je svirao za Zvezdu a koje nije svirao za Partizan.,, i jos mnogo stvari.

PARTIZAN DA TRAZI EVROPSKE SUDIJE ZA DERBI OBAVEZNO JER OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA !!!

Ne ide

pre 6 godina

Zvezda opet masta kako je bolja i da ima kvalitetan tim. Istina je da su bolji nego kod Bozovica ali jos uvek nedovoljno da pobede Partizan. Sav kvalitet ce se videti protiv Arsenala i u plej ofu nase lige.

Botovi

pre 6 godina

Da fkp rasturi cz u lepom fudbalu.
Šteta Leo nije tu...

Pitanje za sve ljubitelje fudbala od kako postoji derbi koji je to derbi fkp imao sudiju?

Sudije su uništile 80% derbija a zna se za koga a spisak prezimena interesantan i dugačak

Zoran

pre 6 godina

Posle mi neko kaze kako je Djukic trener znalac. Ovo je verovatno jedini tim u Evropi bez veznog reda..Bez bilo kakvog koncepta..bunari na Tawambu i ona ako je uhvati uhvati.
Jankovic prodati što pre..Dečko je umislio da je Mesi..Ovde je samo pitanje kada će Zvezda postići gol.
Djukic je najveća rupa u timuu

Hell

pre 6 godina

@ Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Da li je moguce da toliko ne znate pravila? Pa ako ne znate bolje cutite nego da prosipate ovakve bisere. Kakve veze ima sto je "sa obe" noge bio u sesnestercu,pa to nije kosarka!! U fudbalu ako je lopta u terenu ograc moze biti pptpuno van terena i to nije aut,isto vazi i za ovu situaciju,lopta je bila van kaznenog prostora i tu ke kraj price,a sto ne znate pravila vas je problem

milan

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.

Ja

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.
(milan, 27. avgust 2017 22:06)
Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.

analiza

pre 6 godina

"... Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini."
(Labud)
Tacno,Everton pacifikovan.Lepo rasporedjeni kartoni- u pedesetoj sekundi Evertonu,pa Radinu da se smiri sredina-odbrana.Onda Jankovicu-s pravom,pa uvek nervoznom Djurdjevicu i na kraju Mileticu.Ali,upravo cuh skracenu analizu na Areni,u kojoj neki tip-komentator,sta li vec,hladno kaze da je -nakon neopreznog igranja ruke Vulicevica,Donald sutirao tako da ne povredi igrace Par u zivom zidu.t,ja svih ovih godina zivim u ubedjenu da je cilj dati gol protivniku,izmedju ostalog i iz slobodnog udarca,kad,eto,izgleda da je cilj ne povrediti protivnickog igraca u zivom zidu?!Ali,zapamticu izraz "pacifikovati" jer su tome i sluzili svi ti kartoni-dokaz je da nije pacifikovan Stojkovic,Savic,Gobeljic zbog starta nad Jankovicem.

Mole

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.

e moj Grujiću

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali

Jack Sparrow

pre 6 godina

Radonjic ce nam faliti njegova brzina i prodori ali valjda ce moci od 60og,70og u igru nije umor u pitanju malo je misic istegao protiv krasnodara pa je bolje da se to oporavi.

Muftija delija

pre 6 godina

Ovako,sto se czv tice zo je to,bolje ne mogu,fkp disciplinovan maksimalno,celavi miletic diplomirao,napad uzas,borba tek predstoji jer nam tek stizu pojacanja dok je czv popunjena.stokjovic je strasan golman sto je i pokazao,najaci utisak:suma voza vujadina k'o ja pekinezera po kalisu.derbi mrtvilo generalno.

zvezdas

pre 6 godina

Grobari strucnjaci. Ako vec pominjete dugorocno planiranje, recite i ovo zvezdi je dovoljno da ne izgubi sledeci derbi i prva je. Toliko Good night

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pored solidnog prvog i ocajnog drugog poluvremena,najveci utisak mi je ostavio katastrofalno los komentator na Areni,vreme je da se ta televizija,koja po zakonu nema pravo da postoji i koju moze da gleda jedva 10 % Srbije,polako ugasi.

Srbija Srbima

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.
(GGrobar, 27. avgust 2017 21:13)

Svaka ti cast na objektivnosti i korektnosti!! Ima nade i za vas grobare, samo da vas je vise takvih kao ti, koji ne kukaju i ne jaucu 24/7...Zvezda danas jednostavno puno bolja ali nisi realizovali prilike, Partizan jalov, 0 suteva u okvir gola, imali ste srece 3,4 puta kad ste trebali primiti gol i to je to. Penal naravno da nije postojao, ali od vecine ostrascenih i iskompleksiranih grobara cemo danima slusati plakanje, zalbe, jaukanje i kmecanje. Naravno, po njima ovo prvenstvo nije regularno od poraza protiv Vozdovca. Istim tim ce prvenstvo biti najregularnije u vasioni ako Partizan dodje na 1. mesto tabele. Pozdrav

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno neuspeh zvezde. još jedan derbi koji nije dobila, u naponu i euforiji sa uigranijim timom nije uspela da pobedi. partizan će sigurno imati bolji tim sa kvalitetnim pojačanjima u nastavku sezone a zvezdi može samo da ode neki igrač. neizvesno prvenstvo do kraja, blaga prednost partizanu jer gleda dugoročnije.

zmaj

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...

NoName

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno
(Kosjan, 27. avgust 2017 19:3

Ljudi, što se čudite? Ovo je grobarska televizija, onaj iz sudijske organizacije je Grobar. Slušate li vi kako oni komentarišu? Kada skidaju dres Boaćiju oni kažu da se to u Evropi ne svira, kada na najmanji dodir igrač Partizana padne oni kažu bilo je kontakta. Sramotna televizija, neshvatljivo mi je da niko iz Zvezde ne reaguje na ovo. Ne zbog ovih sa televizije, njihovo je, mogu da rade kako hoće. Nego zbog ovog iz sudijske organizacije. Prosto je neverovatno da čovek od 65 godina nema obraza ni malo. Mene bi bilo sramota...

analiza

pre 6 godina

"...Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno..."
(GGrobar)
Grujic izvanredan?!Mora da nismo gledali istu utakmicu.Ako se ne varam,pet jedan u kartonima za Par,pri cemu je Gobeljic dobio karton za koskasnje sa Djurdjevicem.Situacija kada Suma salje po burek Savica,a ovaj ga obara i ne pogledavsi u loptu-nije karton-treci minut,inace?!Situacija kada Jankovic izlece u polukontru i Gobeljic mu uklizava sa obe noge i odnosi loptu-igraca nije pogodio ,ali je start sa obe noge i na 40 m od gola i to nije karton,to nije neoprezna igra?Situacija kada Stojkovic pokusava da faulira Tavambu i odbija se kao od martinele,pa ustaje i gurne ga unapred,dakle,drugi put ga faulira-sviran faul,da,ali,Stojkovic se buni i ne dobija zuti za guranje sa ledja igraca u punom trku i za protest posle ociglednog faula?!Penal nad Tavambom bi bio sviran da je nosio crveno beli dres,tacka.Jankovic zasluzio zuti za foliranje.Izgleda da bi CZ pobedila da Par nije imao golmana na golu.Ali,imali smo golmana i dzombu(kod suta Srnica) i malo srece(kod precke).A mogli smo da vodimo iz penala,ali,eto,da sacekamo jos par godina na taj cuveni penal.Par isao na x i to je i dobio.

zoran

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..

oluk

pre 6 godina

lopta dolazi do igraca partizana, lepa sansa da mozda daju gol, sudija svira kraj.
sve u svemu losa utakmica, pogotovo drugo poluvreme. zvezda bolja u prvom, u drugom katastrofalni I jedni I drugi

Joao

pre 6 godina

Partizan veze sa vezom nema! Zvezda maaaalo, ali malo bolja! Sudija slabunjav, ali nikoga nije ostetio. Pokusavali su da glume grobari, ali ni to ne znaju, kao ni fudbal da igraju.

Nicky boy

pre 6 godina

Derbi slab, oba tima su pokazala da nisu spremni za ritam sreda - nedelja. Domaćin imao više šansi, ali je Partizan ponovo oštećen za jedanaesterac, na šta smo već i navikli. Kad igraš protiv Crvene zvezde moraš da se boriš ne samo protiv njihovih 11 igrača, nego i protiv sudije. Kao da je arbitrima zabranjeno da sviraju penal za Partizan, ta nepravda traje već 22 godine, a za to vreme bilo je barem desetak čistih a nesviranih penala, da i ne govorimo o poništenim golovima. Podatak da je sudija dodelio igračima Partizana 6, a domaćima jedan žuti karton sve govori o pristrasnosti Grujića.

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?

Arbanas

pre 6 godina

Mislim da ce ovo biti najkvalitetniji derbi u sto bi neko rekao "Novijoj istoriji"
(MB, 27. avgust 2017 18:11)

Dosadan, prekidi, simuliranje, partizan bez suta u okvir gola...

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !

stefke

pre 6 godina

Zvezdi bi se za oba ona prekršaja svirao penal. Pitanje je da li će Partizan uopšte više da dobije penal u derbiju. Ionako već 22 godine penala nije videlo, dok je Zvezdi svirano više od 10 sigurno.

matori

pre 6 godina

Dobro je. Incident od cetvrtka bio je samo prolazna slabost naseg antifudbala. Derbi je vratio stvari na svoje mesto. Dvadeset i nesto mladica jurca po terenu a ako bi nesto i slucajno zalicilo na igru zvanu fudbal tu je Plavi Gruja da svirne i prekine. Ziveo srpski stil sa Kokezama, Terzama, Vucelama i Vazurama. Smrt fudbalu!

ako laze koza ne laze rog

pre 6 godina

Ovo vama dobar fudbal? Zanimljiviji je prenos iz skupstine. Ovo je opet licilo na ono ubijanje u pojam svih ovih godina. Koja je poenta igrati igru u kojoj je cilj postici sto vise golova 90 minuta bez ijednog pogotka?

Darko

pre 6 godina

E moj ivice pa za ovu lovu sto si dao za ovog cirkuzanta sumu bolje cirkus ceo da si kupio pa od grada do grada pre bi pare povratio nego sto ces za njega lovu da uzmes

kris

pre 6 godina

Drugo poluvreme velika nula.Pitam se kako ce ovi timovi igrati evropske utakmice u nizu.Partizan moze biti zadovoljniji rezultatom s obzirom da nije imao nijedan sut u okvir gola.Zvezda pokazala vise,ali sa nekoliko slabih tacaka(Srnic,Pesic i Le Talek).I pored toga je trebala pobediti,ali se isprecio Stojkovic,koji ce biti najveci problem Zvezdi ove sezone.

zoran ivkovic

pre 6 godina

los derbi ...zvezda je bila veceras bolji tim imala par sansi i precku ...partizan je imao sumljive sitvacije za penal i 2 slobodna udarca ...uglavnom igra i jednih i drugih losa ....oseca se umor i kod jednih i drugih od cetvrtka .....uglavnom ono sto je rekao darko tesovic mi se jako dopalo...mnogi evropski klubovi igraju utakmice sreda subota ili cetvrtak nedelja i za razliku od nasih klubova ne pokazuju nemoc posle utakmice sredom ili cetvrtkom ....na to se i nasi klubovi moraju navici

Марко Феранте

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио

Volim Zvezdu ali ne i AVea...

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.
(Dragan Banjaluka, 27. avgust 2017 20:01)


sta pricas to? jedno je kriterijum kad sudija dozvoli grublju igru u polju, jer ne zeli da secka igru ili mase zutima ko pripravnik, ALI u 16 (i slovima: sesnaesterac) se uvek svira svaki nedozvoljeni kontakt! kakvi kriterijumi kakvi bakraci. moze se reci da je bio penal? treba neko nogu nekom da otkine da bi sudija svirao penal?

Batko

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.
(joki, 27. avgust 2017 20:57)

Dete, koji penal ??? Ono kada Tavamba od 120 kg pada preko noge ??? To ???
Pa ako na to mislis, onda stvarno NEMAŠ POJMA SA FUDBALOM !
To sto "sendvičariš" za komentar, to razumem, ali daj nadji nesto drugo. Evo recimo par tvojih drugara kaze POLUkontra, pa sudija svira kraj, a vi imate ŠANSU NA POLA TERENA ili nesto trece. Sa ovim stavrno neces dobiti ocekivani sendvič

hmm

pre 6 godina

Srnić je trebao još na poluvremenu da ostane na klupi,Kanga je kralj bespotrebnog zadržavanja lopte,Pešić ima trupce umesto nogu,Donald i odbrana solidni.
Prvo poluvreme zanimljivo,drugo tuga...sve u svemu loš derbi...

Sasa

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol
(Nick, 27. avgust 2017 19:57) bolji u cemu? Niste imali ni šuta na gol

sv1214

pre 6 godina

Ne razumem Komentar dobar fudbal.....???
Ljudi budimo realni ovo nema veze sa fudbalom i bicu skroz realan i korektan iako navijam za Partizan, Zvezda je bila bolji tim na terenu ali sve je to jako jako slabo!
Molim boga samo sa se i jedni i drugi ne obrukamo u Evropi!

djole

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.

dr mr

pre 6 godina

Realno kao da smo igrali protiv backe,umorni, istroseni...trebali smo im dati bar jedan,nisu ni prismrdeli golu,kao neke dve sporne situacije al nidje veze sa penalima,idemo dalje...napred Zvezdo!

ultrasrbin

pre 6 godina

Aposolutno navlacenje Grujica:

- u 14 je mogao da svira penal mirne duse, ali da se ne zamera kada vec nisu ni druge sudije
- kod Jankovica nije bilo penala, ali ni zutog obzirom da je bilo kontakta zbog koga je izgubio ravnotezu

Apsolutno je dozvolio krljanje igracima Zvezde dok je partizanovu sredinu opteretio zutim kartonima za mnogo mekse faulove.
Evertonov faul nije bio nameran, ali je dobio zuti, pa je zato Savic morao da popije crveni za povlacenje Sume otpozadi.
Slobodan udarac zbog Vuliceviceve ruke verovatno ne bi svirao niti jedan sudija na svetu, kao sto bi svaki svirao faul za ona naskakanja na Tavambu.
Djukic zaboravio da ima pravo na 3 izmene, a izvodi Sumu koji je izginuo i uvodi Ilica da se seta .

pera

pre 6 godina

Zvezda mogla da postigne barem 2 gola iz 4 stopostotne sanse, Partizan nije prišao golu. Jedina šteta za derbi je ta što su igrači Zvezde bili više istroseni od partizanovih (mislim da ne mora da se objasnjavaju razlozi) i što Zvezda nije igrala derbi sa prvim timom (čudi me da to neko ne spomene). Najveći adut partizana danas je bio Pešić koji je uz Rikardinja najveća prevara od igrača. Toliko od mene.

Filip

pre 6 godina

Citam komentare a svi utakmicu gledali na Areni.Utakmica u prvom poluvremenu odlicna.Drugo poluvreme malo slabije.Opsti utisak zadovoljavajuci sto pitvrdjuju i na SOS kanalu Stane Karasi i Miki Zivaljevic.Zvezda bolja i zasluzila pobedu

Kosjan

pre 6 godina

A otkad je to komentator strucnjak da proceni dal je bio penal??? Zamislite onog crno belog komentatora da kaze da je bio penal za Zvezdu...

boško

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...

Марко

pre 6 godina

Који, бре, добар фудбал? Је л' вас није срамота за овај наслов? Ја бих и једне и друге избацио из Лиге Европе због ове утакмице.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

*Mi smo Partizan*,dosli po bod kao i svaki mali klub. Pa Cukaricki se manje branio,Stojkovic kao cigra .Uvek ce Partizan biti mali klub,dzaba sva kradja ovog sveta.Mogu imati jos 3 Toleta,nikada veliki klub biti nece.

Srbija Srbima

pre 6 godina

Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.
(Labud, 27. avgust 2017 20:59)

Labudice, ajde neko heklanje da pratis, ili vezenje goblena, tako nesto...posto o fudbalu ocigledno nemas pojma. Vazi?

Milos

pre 6 godina

Ja ne znam koji penal vi grobari hocete? Za sta penal? Tavamba gurne loptu i padne preko Donaldove noge i ti je penal? Jankovic covek sam pada i trebao je da dobije zuti. Pa vi sansu niste stovrili celo poluvreme.

joki

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nula i od sudjenja, Mazic je sa pravom najbolji srpski sudija, ovaj Grujic ni veciti nije u stanju da arbitrira kako treba.

kris

pre 6 godina

Realno trebalo je vec da bude 2:0 za Zvezdu.Mislim da Pesic nema tehniku da igra ovu poziciju,on zna samo cekati u sesnaestercu,i realizovati priliku.Za sada Srnic daleko najslabiji u Zvezdi.Bojim se da ne budemo kaznjeni za propustene prilike.Sto se penala tice,prvi start Donalda nad Tavambom jeste sumnjiv i moglo se suditi,ali je sudija verovatno procenio da Tavamba nije imao kontrolu lopte koja je bila bliza Zvezdinim igracima.Jankovic veoma los glumac kod druge situacije.

direktor

pre 6 godina

Dobar fudbal? Posle onog derbija kada je Obradovic dao autogol ovo je najgori derbi. Teren kriminalan, igraci bez sanse da povezu 3 pasa a sudija sraman. 0 od derbija.

samo ofka

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu, jos jednom je pokazao da su mu interesi gradjana bitniji od navijackih i stranackih. Terza i Vucela, bas kao i armija Vucicevih fanova sa severa i juga, cene ovaj potez naseg precednika i vrhovnog komandanta.

dragan

pre 6 godina

da sam videoton i krasnodar i gledao utakmicu, ja bih se ubio.
(plasticni hirurg, 27. avgust 2017 21:35)

Majstore sta si ti,sta si hteo da kazes?Jel ovo neka pitalica,narodna umotvorina,sta?

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...

Kontras

pre 6 godina

Deluje kao da je Partizan dosao po bod i uzeo bod da bi zaostatak ostao samo tri boda. Zvezda bolja u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu oba tima ista. Tek je pocelo prvenstvo, videcemo

Dragisa

pre 6 godina

Realno 3-0 za Zvezdu je trebalo da bude.Ocigledno nase praznjanje posle velike pobede u cetvrtak.Partizan kanta od ekipe,ni jedan sut u okvir gola.Steta sto je ovaj derbi dosao u ovom trenutku,primetno je da smo bolji od njih.

Dimče

pre 6 godina

@Partizan trazio penal???
Ma nemoguce hahahaa !!!
(mich, 27. avgust 2017 19:20)


partizan nije dobio penal protiv zvezdane??
ma nemoguće hahah!!

aman

pre 6 godina

I poluvreme: 
Zvezda mnogo bolja i konkretnija 
Teren - bruka i sramota 
Čist penal nad Jankovićem
(čovek, 27. avgust 2017 19:54)

Cist penal nad Jankovicem za ono bacanje?

dalje

pre 6 godina

i pored sudije koji je navlačio za zvezdu partizan je izvukao bod na neugodnom gostovanju. što je odlično, obzirom da je zvezda bila bolja a očekuju se nova pojačanja i bolji tim u nastavku sezone.

joki

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:57)

realan komentar,koji je ovo derbi bez pobede zvezde,da zvezda sad je malo jaca ali dolaskom tosica,,i antonova da se jednom miletic preseli na klupi,
jednostavno sa igracem poput tosica partizan je bolji.
plus kanga,donald,boaci igraju u zivotnoj formi sto se ne moze reci ni za jednog igraca partizana,suma sve bolji i bolji.

Batko

pre 6 godina

Koliko li je samo Grujic izmislio prekrsaja za Zvezdu. Svaka kontra Partizana zaustavljena faulom, N I J E D A N J E D I N I ZUTI!!
(PBQ27Z, 27. avgust 2017 20:57)

Koja kontra ? Sta si ti gledao, majke ti ?! Cekaj, NEMATE NI JEDNU JEDINU SANSU , sutnete na gol SAMO IZ SLOBODNOG UDARCA, i ti pises da ste nesto osteceni ??? Aj, napisi da si se salio, majke ti....

slobinator

pre 6 godina

Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

Reče jedan.stvarno se,ali stvarno mnogo jadni.čuj opasna situacija.čovek leđima okrenut ka golu,pored njega tri igrača zvezde,loptu ne kontroliše I ne zna šta bi s njom pa pada na prvi dodir,pa je li to balet ili fudbal? onaj drugi je tek smehotresni pokušaj da se iznudi penal.takav ste dobili protiv voždovca.bolje pevajte što ste otišli čitavi iz rupe.imali smo definitivno mnogo teži I dramatičniji meč protiv ozbiljnog protivnika u četvrtak I mnogo više se istrošili.na kraju nismo hteli mnogo ni da rizikujemo jer već imamo 3 boda viška,a da nam je baš trebalo pitanje je šta bi bilo.

miško

pre 6 godina

Suma kao Ronaldinjo,Savića desnom rukom za dres a levom šamar.Za fintu i kroz noge svaka čast.Savić je to pročitao i stigao bi do lopte.

џ

pre 6 godina

Милојевић ужасно греши са овим Пешићем. Дечко па скоро нема ништа, ни пријем, ни дриблинг, ни скок, ни ударац... Поглдајте 34мин шта је промашио. То шпиц или полушпиц не ради или не пропушта. А против Краснодара, на 2:0 Милојевић га убацује на другог шпица (дилетантски апсолутно), Руси притисли, он играо бека. А бекови и одбрамбени на клупи. И тако...

heavy

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!!
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26)

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.

Mik

pre 6 godina

Lose, lose. A najbolji su ovi grobarcici sto su se sjatili oko sudije posto je svirao kraj. Da su se toliko lozili i za vreme utakmice, mozda bismo nesto i imali da vidimo. Ovako, Partizan ocena 2 (ali slaba dvojka), a Zvezda 2 na 3 (zbog prvog poluvremena). Klasican slab derbi!

joki

pre 6 godina

Utisak utakmice, Zvezda nije dovoljno ozbiljno shvatila, koliko lako moze da pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 27. avgust 2017 20:56)

jesil brojo koliko puta zaredom zvezda nije dovoljno shvatila.
mi zadovoljni nastavlja se niz.bez zvezdini pobeda u derbiju.
a nama tek pojacana dolaze.

Akumulator

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !
(antiDebil, 27. avgust 2017 21:15)
Ulazimo u 23.godinu kako pokusavate da izprosite penal u derbiju. Kao najgora ciganija ste, prvo molite uz "bog ti dao srecu i zdravlje" a onda kada vidite da sudija ne voli prosjacenje pocnete da ga pljujete i kunete. Ovaj i da je hteo da ga dosudi, nije mogao zato sto ni jedan igrac Partizana ni jednom nije presao na Zvezdinu polovinu cak i bez lopte.

penaldžija

pre 6 godina

Ajde kmekavci da čujem , penal ? Čovek do sada jedna jedina greška faul nad Stojkovićem na sredini . I prvi karton je trebao da da . Kao na vašaru , FK PArtizan srozava derbi na dno ovakvim ponašanjem . Ovo nema ni na selu , psihologija igrača nemam reči , dno . Kao prosjaci trče za sudijom , Le Talek šmekerski se pomerio ljudskom i sportskom dnu . Tavamba zreo za crveni .
Pregaženi .

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Dobar derbi, Partizan zadovoljniji, jer je bukvalno IZVUKAO remi. Zvezda mnogo vise pokazala od Partizana. Ono sto mi nije jasno je koji je vrag Djukic hteo sa izmenom Suma-Ilic, da dobije na brzini ili sta vec.
Navijaci Partizana bi trebali da se zabrinu jer odlaskom Leonarda, protiv iole ozbiljnie ekipe nema u Partizanu nema ko da postigne pogodak. Ovaj put je Stojkovic spasio Partizan. Sta ce biti u iducoj utakmici.
Sto se tice one dvije situacije, niti jedan nije bio za najstroziju kaznu, u Evropi ne treba da ni pomisljaju da ce im neko dati penal za ovakvu situaciju.

Ja

pre 6 godina

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 21:49)
Kako da igramo fudbal po onakvom oranju?A budi i malo realan pa kaži kakvo je bilo suđenje,ne samo zbog penala nad Tavambom već i zbog svega ostalog?

vladimir

pre 6 godina

Joj kako ste dosadni da penalima i jedni i drugi,niko ne priča o igri fudbalera koji ne mogu da odigraju dve jake utakmice u 3-4dana,kako li će tek u evropi biti..niko nije ni primetio malu devojčicu kako stavlja ruke na uši dok neki idiot baca topovske udare..

POLK

pre 6 godina

Grujić ima još 4 godine ugovor sa zvezdom :)
Zameniće Babarogića u Skupštini zvezde :)
Sramote bez!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bogy, 27. avgust 2017 19:36)

Zaboravio si Mrakića koji vodi sudijsku organizaciju.

vlada

pre 6 godina

Posteno, bas kao sto su i Miloje i Djukic rekli. Nije bas lep fudbal bio, mozda smo mi (Zvezda) imali koju sansu vise, ali to je to. Vidim da mnogi nemaju razumevanje za fizicku i psihicku iscrpljenost nakon prolaska u LE, ali to je tako

neko ko.zna

pre 6 godina

kad se samo setim penala za milijasa i padamja preko noge.najveci lopovi otkad postoji fudbal,faulovi stojkovic sam pada faul ,tawambu pokose nije faul ,pa onda za isto to faul za donalda,i gomila slicnih situacija.sramotno.

Pesic

pre 6 godina

Pesic jako los niti jedan duel nije dobio, svaka lopta kod prijema se odbija od njega najslabiji pojedinac stvarno, tehnika mu je mizerna.

vlada

pre 6 godina

Prvi kontakt je mogao da svira..ali kod drugog se tacno vidi da bi grobari vise voleli da izgube, ali da imaju penal, nego da pobede iz igre..

Micko

pre 6 godina

Nije bio penal nad Tavambom. Bila je PENALČINA!
(bobi, 27. avgust 2017 19:23)

Školski primer za sudije... kao što je drugi školski primer simulacije. Ali neki ćemo da sudimo a neki ne jer može nam se, nemamo ugled Mažića pa da se može ukaljati očajnim odlukama.

Dzoni

pre 6 godina

Prvo poluvreme smo bili mnogo bolji, drugo je za zaborav. Utisak derbija je da nisu sutnuli u okvir gola, nemocni su bili.
Da zamenimo ovu podlogu i gazimo do kraja prvenstva, uopste ne sumnjam da lagano osvajamo prvenstvo.
Krsticic pun pogodak!

absolutezero

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze.
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32)

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Ostadoste,na jedan Evropski gol.u derbijima sto ga dadoste posteno sa tribina.Da je sudjenje bilo posteno izgubili bi ste ladno i ovaj derbi.Babarogici koliko hoces.

wer

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ...
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?

Džoni

pre 6 godina

Partizan nazad je šupalj totalno. Šteta što ni jedna šansa nije iskorišćena, ali Zvezda je do sada pokazala da ima mnogo bolju igru nego Partizan! Samo ofanzivno pa šta bude.

realnost

pre 6 godina

@ Da je ovakav penal sviran za Zvezdu sada bi grobari pisali "Zvezdanesterac" i slicne nebuloze....a sada kukaju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 27. avgust 2017 20:08)

Fabula radnje je u tome sto su se "takvi" penali i sviraju za zvezdu!

Vlada

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!
(Sofronije, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentar


Vi bar znate dobro da na prolece uvek sutiramo tamo gde vas najvise boli... Ali i povrh svega trenutno je zvezda u boljoj formi...

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Ajmo Zvezdo po pobedu protiv malog kluba.A partizan bi mogao da pocne da igra fudbal umesto da igraju padavicare u sesnaest metara

Batko

pre 6 godina

Kakav lopovluk! Strašno. Nepostojeći faul nad Letalekom, prekinuta kontra i sada smešna ruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 27. avgust 2017 20:44)

I dva auta !!! Pokrao vas sudija....Labude pretovrio si se u narikaču...Labudica !
Pa sad citam komentare , jedan mucenik napisa "Sudija prekida , a mi u POLUKONTRI " ?!!! Pa dokle ide vase ludilo, covek priziva POLUkontru ?!!
Ovo vise nije za zezanje, vi ste stvarno za hitnu strucnu obradu

Pa , ŠANSU JEDNU NISTE NAPRAVILI !! Niste usli sa loptom u 16 metara ALI OPET KMEČITE ??? Ja ne verujem sta sve vi mozete da napisete

kapitalizam

pre 6 godina

Dajte bre gol ! Narod je vec nervozan zbog bednih plata, treba mu bar sportskih igara, kad je hleba vec sve manje...
(hlebaIgara, 27. avgust 2017 20:28)

Brate, smorio si sa tim bednim platama. Ja imam dobru platu i pratim utakmicu, a ti idi pa zaradi platu.

Sve u svemu, prvo poluvreme bolje od drugog, Zvezda više šansi, bez golova... videćemo u nastavku prvenstva i u LE.

Borkes

pre 6 godina

Suma opet najgori. Jos se buni kad izlazi. Sramota. Dobro smo prosli. Bili su bolji, ali to ne menja cinjenicu da nam bar jedan penal nije sviran.

Grobar

pre 6 godina

Ja prognoziram 1:4

Rekao bih da su tu negde kvalitetom oko Videotona, imaju slabijeg trenera, slabiju odbranu i slabiji napad, ali imaju solidnu sredinu i ide im u prilog ocajan teren.

Ne treba zabraviti i na nase naporno bus putovanje od pre samo par dana.

Tako da sam blizi 1:4 nego 0:4.

Igracima da pozelim samo da prodje bez povreda, ima dosta bitnijih utakmica i boljih terena za igru do kraja polusezone.

Rote herz

pre 6 godina

Decurlija navijaci vojnog tima nista drugo pametnije da napisu osim penzije i penal. Kada bi se svako padanje u sesnaest sviralo bilo bi golova kao na rukometu.Opsesija penal.

divac

pre 6 godina

Sudija toliko navlaci na ove crvene da postaje iritantno vise,Ajde sto ne svira penale al provalite kako ponovo nije svirao gol aut za Partizan kao i pre tri-četiri derbija kad su nas pokrali onako...na mestu Partizana trazio bih ino sudije jer ovde ko svira protiv ovih njegovih crno mu se piše..

vlada

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.
(djole, 27. avgust 2017 21:23

Aludiras na Pekovica ili..?

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hahaha, ono penali?? Ajd raspitajte se da li su ono penali, pitajte npr. u Bundesligi?! PS. nemam nikad protiv nešto ako je stvarno penal!! A ono simuliranje je za žute kartone!!

Rote herz

pre 6 godina

Ajde skinite te crno bele naocare i trezveno rszmislite
Da li su bili penali i da li ste se provukli.Ovde na B92 imate obe situacije oko navodnih penala

Labud

pre 6 godina

Žuti za Evertona a ništa za Vujadina. I bez penala je Grujić pokazao tendenciju, baš kao i u svim derbijima do sada.

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.

partizan

pre 6 godina

Zvezda za klasu bolja, realno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 27. avgust 2017 20:19)
Ma koju bre klasu

zex

pre 6 godina

joki
Ti stvarno ocekujes od Tosica da bude pojacanje? Pa Zvezda nema Jovicica a ni Rodica.Zvezdu je pritisak omeo da pobedi a realno imali su 3zicera pa bar jedan da je usao bilo bi dobro ali bolje i ovako nego poraz.Dobar je i Partizan tvrd tim kao i Zvezda bice zanimljivo prvenstvo.zelim nam uspeh u evropi i Partizanu takodje.

M

pre 6 godina

Dobro je narode..ohladite sa kritikama..Vidi se da su i CZV I PTZ igrali pomalo rezervisano..ili u nekoj nizoj brzini..Teren je vec rasulo..Svega ima..
Zvezda je malo vise forsirala a Djurdjevicu se vidi da je u mislima u drugom klubu..
Nema potrebe za odmah negativnost.. Bice to super

KWMWC

pre 6 godina

Svaka cast cokotu, sto igraci Zvezde nisu iseckali faulovima za koje nisu dobili nijedan jedini zuti, on je bio tu da spreci kontre, prvu zbog baklje, a drugu kada 2 minuta (?!?!?) nije ni isteklo. Igraci Zvezde mogu slobodno da igraju rukama u sesnaestercu (Donald, Boaci), a sa druge strane tu su butine kao penali (inace, taj penal je svirao iskljucivo na osnovu reakcije igraca Zvezde).

BMX

pre 6 godina

jača Zvezda za 2 klase ako se uzme u obzir prvo poluvreme.Teren pravi problem i jednoj i drugoj ekipi.Zvezda 4 šuta i sva 4 u okvir gola a Partizan 3...0 u okvir gola.Zvezda 56% posed naspram 44% Partizana.O penalima ni govora

Definitivno

pre 6 godina

U ovoj drzavi je dekretom zabranjen penal za Partizan u derbiju!? Sramota, katastrofa, bruka...nemam reci LOPURDE!!! 3 penala i lopina ne svira niti jedan!?!?!?!? Sto se mene tice ugasite domace prvenstvo, dajte manjini narednih 10 titula takodje dekretom i to je to. Ovako nema smisla! Vratio vam Bog sve petostruko, daj Boze!!!

Negativni

pre 6 godina

U odnosu na meč Liverpul - Arsenal, ovo je drugi sport.
Partizan je toliko očajan da svaki smisleni pas pravi ogromnu rupu u njegovoj odbrani, a Zvezdini igrači su takve neznalice da svaka kontra na prvu može da im bude kobna. Jedina svetla tačka u svemu ovome je trener Milojević, koji pokušava da igra moderan fudbal koliko to dozvoljava tehnička ograničenost njegovih fudbalera. Zvezda je imala veliku sreću protiv Krasnodara a Partizan je igrao protiv tima koji se pojačava srpskim stručnjacima i igračima.
Bojim se teškog otrežnjenja u grupama LE.

Rote herz

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke

marsovac

pre 6 godina

"Dobar fudbal i 'nula' u evropskom derbiju!

Koga laže ovaj naslov?
Katastrofalan derbi, sumnjivo suđenje, prljava igra i jednih i drugih.

Elem, kad će gospodar da se obračuna sa bagrom od huligana?

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezda bolja u prvom poluvremenu, ali najjači utisak mi je što su grobari počeli navijanje u 18min. i zatim kulturno u režiji utišani mikrofoni na jugu da se čuje samo sever, jer zato si zvezdo najveća!

Nick

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta vam je, pa svako ko se iole razume u fudbal zna da Tavambi ono ne bi svirao ni rodjeni otac kao penal...Ajde razumem ostrascenost, zelju da otmete, ali budite jednom bar realni iako ste grobari, ono nije ni p pd penala!!! Cak je sudija pogresio jer je trebao Tavambi pokazati karton za simuliranje, ocigledan je dogovor i namera igraca Partizana da se pada cim se pridje sesnaestercu, a sudija te gluposti moze spreciti jedino kartonima za simuliranje.

Stefke

pre 6 godina

Nadam se kvalitetnom derbiju,a da kucnem u drvo sve navodi na to,odlicna atmosfera i u jednom i u drugom taboru.Isto tako se nadam odlicnom navijanju,kad kazem navijanje mislim pevanje i podrzavanje svog kluba,aa ne vredjanje suparnickog.Nekad mi se cini da nekim navijacima draze uvrediti suparnicki tabor nego podrzati svoj.Moje misljenje Zvezda ovo dobija sa 2:1
Sportski pozdrav!

VincentVega

pre 6 godina

Aman dokle više sa tim penalima, može se gol dati i na druge načine a ne samo da se pada. Da ne pričam o kostantnom skakanju na sudiju, svir'o je šta je svir'o, teraj dalje i pokaži da si bolji..

aman

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!! 
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26) 

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.
(heavy, 27. avgust 2017 19:57)

Ako su ovo penali onda vi nemate ni trunku realnosti.

Optimista

pre 6 godina

Sudija katastrofalan, teren liči na oranicu... Prvo poluvreme bilo i igre, drugo loše ali uz ovakvo suđenje na oranici više se i nije moglo očekivati.

Labud

pre 6 godina

@Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.

Batko

pre 6 godina

Kakav je ovo sudija? Svira kraj kad je bilo 2 na 3 za Partizan, mozda su mogli da daju gol...Ocaj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (batrovci, 27. avgust 2017 20:56)

Evo ga jos jedan, pored onoga sa POLUkontrom...sta kazes, svirao kraj, 2 na 3 ?!! Sine, sta si ti gledao ? Ako si gledao utakmicu, a to si video onda sutra odmah tvoji da te vode na strucni pregled

Volpi

pre 6 godina

Sudija isekao Partizan koliko god je mogao.
Oba trenera su znala da su im igraci umorni, gde su vam izmene???
Partizan, Pantić na krilo, Solomon umesto Đuke, zadnjih 20ak minuta.

neutralni felsh

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze. 
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32) 

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.
(absolutezero, 27. avgust 2017 21:07)


razumi, derbi je to, na videlo cesto izadju najnize strasti :)

Markooo

pre 6 godina

Apelujem na FSS da se povecaju golovi za po metar sa svake strane, te da se igra 190 umesto 90 minuta, i da se ukine ofsajd, pa da vidimo i golove!

Nikola

pre 6 godina

"Evropskom derbiju"?! Ma dajte bre ljudi! Uzeće i jedni i drugi maks 4 boda u grupi i već dva kola pred kraj grupe se oprostiti od svake mogućnosti za dalji plasman.
Samo mi je žao ljudi koji se pale na ovakve naslove. Takvi su podobni da gutaju svakakve laži kojima nas svaki dan truju. Neukom narodu je lako nahraniti oči i uši.

18 minuta ćutanja

pre 6 godina

Onaj Donald je oko 30 minuta namerno igrao rukom u svom kaznenom prostoru na 1 metar od sudije koji stoji iza gola, ali naravno da se neće svirati, teško da Partizan može nešto napraviti uz ovakvo suđenje.

VUK

pre 6 godina

odvratno.. bez želje za pobedom.. umorni? trebali su da puste omladinske ekipe da se bore i takmiče. ovo je bila farsa.. tuga.. svima odgovara nerešeno i statiranje na livadi. Sram bilo sve aktere

Ja

pre 6 godina

50 godina nece biti penala. Kmecite.
(Ljubisa livac, 27. avgust 2017 19:34)Kad vas stigne vaša karma neće mi vas biti žao ni najmanje,a stići će vas.

Mare

pre 6 godina

Izgleda da je Partizan u stručni štab za organizaciju napada uzeo Konstantina Kostjukova. Umetnički utisak prilikom padova u kazanu je zaista odličan.

CzBg89!

pre 6 godina

Jeste, Grujić je sjajan.
(boss, 27. avgust 2017 19:52)
A sad ti smeta Grujic a?? A prosle godine vam bio dobar?? Kakvi ste ee.. pa vi ste pamenjakovici veliki, sjajno je Zvezda odigrala prvo poluvreme sa druge strane nijedna prava sansa za partizan.. ali naravno da oce taj penal jer kako drugacije. Sto se tice penala mogo je da sudi na prvi pogled sudija, ali Tavamba kad je video da mu bezi lopta nista mu drugo nije preostalo tako da dobro ste prosli

Del Boj

pre 6 godina

Dobar fudbal !? Jesmo li gledali istu utakmicu.Obe ekipe odigrale ocajno,ali je zvezda imala vise sansi.Partizanovi igraci su dosta komplikovali pred golom zvezde.Suma izlazi,ulazi Ilic !? Radin se prepao,decko sam ,nabije je...Jankovic umislio da je neko i nesto.Miletic levi bek uzas,ja goreg igraca u Partizanu nisam gledao

Let's play

pre 6 godina

tragikomedija u drugom pol. i jedan i drugi tim izasli kukavicki da igraju na bod. ne shvatam vise svrhu milijasa. uvede ga trener u igru zbog prekida a donald sutne slobodnjak sa 17m???od tri prekida- dva kao u petlicima, nisko na ivicu sesnaesterca i jedan balon u ruke stojkovicu. partizan ima bolju poziciju trenutno iako zaostaje za nama 3 boda. dobio u novom sadu i uzeo nam bod kuci!!! utisak veceri je njiva na kojoj je igran derbi koja ne ispunjava uslov da se na njoj igra okruzna liga.

Ivan

pre 6 godina

Ovo je najgori moguci scenario za zvezdu, iskustvo me uci da kada je zvezda dulplo bolja na terenu, a to ne iskoristi, desava se da izgubi kasnije utakmicu.

Novak

pre 6 godina

Neko je trebao biti napunjen pravo, ali i dalje ti kmece o nekim penalima... Pricaju o fudbalu? Ubili ih .. Ko sve udje u ligu evrope...Doduse od dvije najgore ekipe iz tog duela je usla manje gora..

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Мало су били бољи од нас, код нас себичност Јанковића и Ђурђевића који су могли по два пута да избаце саиграче пред голмана условила мршав резултат... да ли је реално да се на ономе играо фудбал.. срамота. Морам рећи да ме је Звезда пријатно изненадила, пре свега када су нам узимали лопте на средини долазећи иза леђа, једноставно су се боље прилагодили лошем терену. У другом мршаво и једни и други. Партизану ће Антонов много да значи... а сад ладно вест на другом порталу "Партизан не пушта Ђурђевића" ахахаха, а хтео да да гол па да натера Олимпијакос да га купе, и играо цео овај меч за себе не за тим.... Ивице царе, мада ми је свеједно да ли он иде или не.

Hell

pre 6 godina

Kao sto sam i rekao pre utakmice vece sanse na strani Zvezde. Gol visi u vazduhu i ako Partizan nesto ne promeni u igri primice jedan a mozda i vise golova. Da da sa ovakvom igrom nema sanse,sredina terena uzas,ko spoji pvog Radina i Evertona cudo kedno,nisam video nekreativnije igrace. Ovaj Suma je mlak,slab,nosta od njega. Djurdjevic nezainteresovan kao Leo pre odlaska,a u odbrani par puta produvala odbrana. Jedino Stojke na nivou ali ne moze ni on sve "skinuti". I da zakljucim,ko dozvoljava da se igra na ovakvoj njvi??!!

Zokara

pre 6 godina

Zeeeeh, stvarno sam se nadao boljoj utakmici, ali losa fizicka sprema je ucinila svoje. Trebat ce obe ekipe uraditi nesto po tom pitanju ako zele izdrzati jesenski ritam.

oluk

pre 6 godina

po meni je ovo prerano za derbi, mislim na datum I koje je kolo u pitanju. trebalo bi malo kasnije da se igra, bio bi bolji fudbal sigurno. ekipe bi bile uigranije

plasticni hirurg

pre 6 godina

ljudi, ne znam za vas, gledajuci ovaj "derbi", prolazi mi kroz glavu kako ce u LE do decembra za jedno 2-3 gola po utakmici da ih pune, pa to je strasno. i jedne i druge. plasim se zaista.

ssss

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Izgleda da je "doktorova" operacija uspela, sa Vojvodinom su diskvalifikovali naseg NAJBOLJEG sudiju da ne sudi derbi. Posao je dat coveku koji uporno i namerno nije svirao 3 penala za Partizan u svojoj karijeri! Zato Voso ceka te beton liga, a "doktora" i poraz veceras 0:3!!!

Boro

pre 6 godina

Treneru svaka čast na hrabrosti i ofanzivnom fudbalu. Pocinje sa dva spica a ne da igra na nulu, a protiv Krasnodara ne brani rezultat nego ubacuje Pesica.

Kosjan

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno

est

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...
(boško, 27. avgust 2017 19:54)
sta ti nije jasno,bio je penal nije ga svirao,da jeste vodili bi 1 0 i pored toga imali srece sto ne gubite 3 1.Da neces 2 penala mozda.
ali sta se ja raspravljam sa navijacem kluba kome je najveci uspeh izbaciti qpr.

Delija

pre 6 godina

Da je malo bolji teren i da je malo prisebniji Srnic sad bi vec bilo 3 ili 4-0 za Zvezdu i mnogo nam fali leva strana gde se Pesic i Gobeljic ne snalaze dobro,tako da se moze desiti da Partizan kazni ove promasaje tj i mogao je u prvom gde je sudija mogao vrlo lako suditi penal ali mnogo nonsalantno je pao Jankovic a dok je Tawamba lepo pao ali cini se uz mali kontakt tu je mogao da sudi ali i ne.

Muftija delija

pre 6 godina

Sta je s penalom nad Jankovicem?skolski promer penala,al samo kod nas covek nad kojim je napravljen penal dobije zuti?!inace bzvz utakmica,teren malo je reci uzasan!

Стварно

pre 6 godina

(џ, 27. avgust 2017 19:44)
Тај Пешић даде гол, а Милојевић нас убаци у ЛЕ. И сад си ти паметан а они глупи и не знају? Дај бре дечко иди гледај боћање.

Max

pre 6 godina

@PBQ27Z
Takodje ni jedan sut u okvir gola. Tri ukupno.
Koliko se secam to je grobarima bila vrlo lepa statisticka kategorija za pominjanje kad je Zvezda bila jadnija u par derbija.
Sto neko rece: Partizan ocena: 2, Zvezda: 2-3 zbog prvog poluvremena.
Ko hoce od grobara nek kuka slobodno, ali opet Stojke i precka mogu da se pomenu u kontekstu - dobro odradili posao.

Ошколе Бошколе

pre 6 godina

Први минут жути картон за Евертона...
Смешан терен, судија ретард али Звезда боља тј боље се крећу, Канга одличан

Milojko Pantic

pre 6 godina

Zvezda ce biti kaznjena zbog ponasanja pojedinca na 155. vecitom derbiju. Naime primeceno je od celnika fudbalskog saveza i istraznih organa UEFA da je golman Crvene Zvezde Milan Borjan u od 27. minuta igre sedeo pore gola i igrao igrice na svom telefonu.
Takodje je nakon meca uzeta izjava napadaca Partizana Djurdjevica da potvrdi ove tvrdnje ali njegov odgovor nije mnogo zastitio golmana Crvene Zvezde. Djurdjuevic: " Nisam video sta je Milan Borjan radio u tom periodu bio sam na svojoj polovini".

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bravo Miloje za sastav! Visoko i agresivno na prvu liniju, odbrana im je porozna. Krstičić će pokazati koliko je preozbiljno pojačanje, italijanski vezista po svim parametrima. Radonja u drugom za potpuni dar mar i kolaps Vulićevića i laganih +6 pred pauzu.

Dorcolac

pre 6 godina

@Botovi ..kog sudiju je imao fkp??? salis se zar ne??? imali ste ih i previse... ni u ovom trenutku ne umete da se radujete ..zato nikad necete nista osvojiti... niti promoliti nos dalje od grupe. poyy

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Ovo drugo poluvreme kao da nije ni igrano, vuku se svi po terenu kao da dva dana nisu jeli. Bolji bi derbi bio da se igrao makar za dva dana jos. U prvom se Zvezda opasno ispromasivala, obicno se to kazni, ali ovoga puta Partizan nije imao sansu za tako nesto.

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

najbolji derbi ikada "vuk magare na plot nagonio ne bil mago nogu polomio" gledao sam fudbal roma inter sinoc verujte kad bi ove nase ubrzo za pet sekundi a ove sinoc usporio za pet tu je to.teren na marakani ocajan.da je bilo malo vise razumevanja oba kluba pa da se zamene domacinstva dok se marakana sredi jer za grupnu fazu tesko da ce im dati da igraju na onakvom oranju.a autor ovog prenosa nema potrebe da naginje jer rezultat sve govori. fore zvezda je bila bolja a zavrseno je nereseno ne pije vode.imali sanse ma sta mi rece a nisu dali gol.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Radonjića i Adžića umjesto Pešića i Srnića u drugom pa vjerujem da će to bolje izgledati . Imali smo bolje šanse . AJMO ZVEZDO da opet slavimo !

deki

pre 6 godina

Uvek sam kritikovao dolazak Sume , jer sam smatrao da smo za ogroman novac doveli prosecnog igraca !
Stvarno bih voleo da me demantuje svojim kvalitetom veceras , jer ja jos nista nisam video !!!

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.

loptanjaIpasulja

pre 6 godina

Sta je ovo, 22 odrasla coveka trce sat i po i ne mogu da proteraju loptu kroz onolike golove!? Dajte bar Parove i Farmu, da se narod zanima, i zaboravi na siromastvo.

beli65

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...
(BG na pjenu od mora, 27. avgust 2017 19:42)
da pratis fudbal znao bi da ce za koji mesec biti nova trava

Kako drugacije

pre 6 godina

Samo me zanima da li je mec Vozdovac - Backa tezi za sudjenje od derbija, pa je Mazic morao da ga sudi?
(očigledno, 27. avgust 2017 18:13)

Vozdovac je svojim igrama pokazao da pretenduje na visok plasman...zasto uvek moraju imena da budu vazna - vazna je i igra!

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Od danas navijam samo za Efes i Sevilju... HahahaHAH..!!

U stvari... Koga briga za f_oo_d+bal...
Heheheheheeeeee...

M_ožda ski skokovi i mirna sam... Ali
Sven Hanav_al_d, taj ne skače...

umpah pah

pre 6 godina

Ne razumem umor kao opravdanje za los derbi. Kakvi to fudbaleri koji mastaju o igranju za evropske klubove mogu sebi da dopuste da nemaju snage za 2*90 minuta tempa u cetiri dana razmaka

ime12345

pre 6 godina

 Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan.. 
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32) 

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!
(Hell, 27. avgust 2017 18:44)

Jedino ako će da protestvuje,onda će biti bolje

mufljuz

pre 6 godina

Pomirite se sa tim da je ovo sto imamo najbolje.Ono sto je bilo bilo je.Vratiti se nece sigurno.Zvezda je usla nakon 10 godina u LE o LŠ i da ne govorimo.Slavili su navijaci kao da je osvojena neka evropska titula.Mnogi ce reci partizan je cesci u evropi,jeste ali to mu i koeficijent dozvoljava da ide na lakse protivnike.I neznam zasto neko uporedjuje italijansku utakmicu sa nasom.Derbi je bio korektan cak i odlican kad je u pitanju nas fudbal.Budimo zadovoljni sa onim sto imamo.S obzirom na stanje u drzavi,bice samo gore.Ja sam zadovolja sa cinjenicom da cu gledati Arsenal u Beogradu.

iggy

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Eee, na tvoju zalost, verovatno si mladji i nisi imao priliku da slusas legendarne radio prenose u emisiji Vreme sporta i razonode. Ne bih taj osecaj iz detinjstva menjao za sve sadasnje kablovske kanale koje imam i dosadne statisticke komentatore. Uzivaj u pravom prenosu....https://www.youtube.com/watch?v=A5j9myd6Ovk

Boško

pre 6 godina

Došao sam sa sinom da gledam fudbal a gledao sam predstavu o Srbiji zemlji huligana. U kojoj to civilizovanoj državi se pale vatre i baklje i država ne reaguje. Da li će biti suspenzije za Partizan zbog huligana koji pale baklje i šalju poruke na onaj svet, da je dobro biti huligan i da će taj mladić biti zapamćen. Po čemu... po tome što je živeo 19 godina... i što nikada neće imati porodicu i svoj život. Jel to poruka da treba da strada neko drugo dete ali koje navija za Zvezdu. Gde je kontrola na ulasku u stadion. Zbog toga kazniti i Zvezdu !!!

neutralni felsh

pre 6 godina

(rock star, 28. avgust 2017 01:20) 

Немој да ..... молим те !!! 
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!! 
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ. 
Страшно !!!
(BBRS, 28. avgust 2017 11:23)


vidis kako je kad neko prica kao zvezdin trener? od svega on se seti golmana. zato se ljudi bune, jer mu je izjava prepotentna i kratkovida.

slobinator

pre 6 godina

(Mile, 28. avgust 2017 18:29)
otvoriš da vidiš komentare I odmah naletiš na nebulozu.naravno može da se radi I o moderno rečeno trolovanju.opšte je poznato da je zvezda primat u fudbalu preuzela tek sa pojavom čuvene generacije dragana džajića krajem šezdesetih I početkom sedamdesetih godina kada je počela beležiti I sjajne rezultate u evropi I postala najuspešniji klub istočne evrope u evropskim takmičenjima.predsednik tito se inače javno deklasirao kao navijač hajduka,a nakon raspada sfrj je ceo državni vrh praktično stao iza partizana tako da ne vidim u kom je to periodu svoje istorije zvezda imala državu iza sebe.kad se radi o ispadanju u prvom kolu evro-kupova ono se što se tiče zvezde može izbrojati prstima jedne ruke.čak je I u nekoliko svojih najneuspešnijih godina igrala nekoliko puta plej of za ulazak u ligu evrope protiv slavije,rena,bordoa i sasuala.ispadanje u prvom kolu je bilo decenijama rezervisano za partizan koji je od 1966 do danas samo dva puta prezimio u evropi i to 1990.i 2004 godine

Hell

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera

Mango Dzeri

pre 6 godina

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Ja bi svima preporučio da Ligu prate isključivo putem radija. Kao prvo mnogo sve to lepše izgleda, komentatori su jako kvalitetni a nema ni Strajnića da odvali neku glupost!

xxx

pre 6 godina

Legenda kaze da igraci Partizana jos stoje u svom sesnaestercu
(Mijat Splitski bili, 27. avgust 2017 21:56). A druga legenda kaže da Savić još čeka u redu za burek...

BBRS

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.
(rock star, 28. avgust 2017 01:20)

Немој да ..... молим те !!!
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!!
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ.
Страшно !!!

analiticar_amater

pre 6 godina

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.
(rock star, 28. avgust 2017 01:11)

Zvezda 7 utakmica nije primila gol pa sta, sta si hteo time da kazes? Sve ce doci na svoje mesto, a koje je to mesto? Djurdjevic ide, dolazi Tosic, igru na sredini nemate. Ko vam garantuje da cete biti jaci u nastavku sezone? A tek to sto nisi u stanju da razumes izjavu Milojevica, pa vi grobari ste pravo cudo. Covek nista lose nije rekao a vas ko kopriva da je ozarila. Igrac utakmice na derbiju Vladimir Stojkovic, igrac bez ocene posle derbija Borjan - nema za sta da mu se da ocena.

Mile

pre 6 godina

Crvena zvezda je politički klub kao i SD Jugoslavija od koje je nastala. I zato niko nije smeo da pobedi Zvezdu u domaćim takmičenjima. Ajde čik pobedi Zvezdu koju otvoreno podržava Predsednik države! U međunarodnim takmičenjima ovaj tim redovno ispada u prvom krugu, što je normalno jer ova podrška više nema snagu...

Acika

pre 6 godina

A na Rajku setveni radovi u toku :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boss, 27. avgust 2017 19:45)
Jel bilo copy-paste??

analiticar_amater

pre 6 godina

Sudija nije hteo da svira dva cista penala za Partizan.
(Dejan, 28. avgust 2017 06:46)

Fudbaler Partizana Jankovic izjavio je da je pao cim je osetio kontakt sa igracem Zvezde. Za ovo grobari placu da je bio penal. Iako za prvu situaciju mislim da je moglo da se svira, samo zbog vaseg kmecanja i neobjektivnosti mi je drago sto nije.

BBRS

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 28. avgust 2017 08:36)

Капирам брате да си бесан због Срнићевог промашаја и ја сам, али немој да га терамо из клуба због тога .
Полако, прокинуће он, квалитет је неспоран.
Сети се Канге прошле сезоне, а већ ове, друга прича !

analiticar_amater

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)


Evo kako razmislja procesan grobar koji se ne razume ne u fudbal, nego u sport uopste. Odigrali ste vec 12 utakmica u sezoni (6 Evropa, 6 prvenstvo). Koliko vama treba da se uigrate i udjete u formu? Ko ti garantuje da mozete da igrate bolje od ovoga? U teoriji naravno da, posebno zbog pojacanja, ali nema nikakve garancije da ce tako i biti. Pricate kao da vam je sezona pocela prosle nedelje a mi vec uigrani. Partizan je igrao tako da ne izgubi, kao i Videoton u Beogradu. Zvezda moze bolje od ovoga sto je i pokazala od pocetka sezone, igraci su emocionalno ispraznjeni posle Krasnodara, a razlika u kvalitetu izmedju dva tima nije tolika da Partizan moze rutinski biti pobedjen. Osim ako nemate magicnu kuglu ne mozete da znate kako ce Partizan izgledati u nastavku sezone, prostora za napredak svakako ima, ali ima ga Zvezda. Ni Zvezda nije iscrpela svoje potencijale do maksimuma, i ovaj tim moze jos da raste a da li ce tako i biti, pokazace samo vreme.

Akumulator

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema. (Ja, 27. avgust 2017 22:55)
Po prvi put u istoriji? Pa sto komentarises kada nista ne znas?! Treci ili cetvrti put, izguglaj malo na netu kada vec pojma nemas. Kako vas nije sramota da stalno pokusavate da izprosite penal? A za Zvezdine igrace je bio bolji teren? Vi inace igrate na boljim terenima po Srbiji pa vas je sada ovakav poremetio!? Pa vi nikoga (osim Macve) niste pobedili na vasem terenu od i ole ozbiljnijih ekipa. Pukli ste na vasem od Vozdovca i Olimpijakosa, igrali 0:0 sa Videotonom. Jel i to zbog lose trave ili zato sto nemate ukupno 5 suteva na gol sa ovim derbijem?!

Јабучило

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00)

Да ли смо шутирали у оквир гола или не, нема никакве везе са тиме да ли је над Тавамбом био пенал или не, побогу. А био је. (Не кукам, и те ствари су део фудбала, али ти пишеш свашта.)

nista o nicemu

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.
(Ja, 27. avgust 2017 22:55)

Vas smo videli. Bacakali ste se protiv Olimpijakosa i trazili penale gore nego juce. I opet nista. Zna se u Evropi sta je penal, kraj price.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre utakmice, seoski fudbaleri na njivi bio malo opasniji. Za dve sanse, precka i odbrana Stojkovica. Partizan ostecen u dvema situacijama za penal, ali to je uobicajeno.
Ako je ovo dobar fudbal onda ne znam sta je los. Oba tima isla na bod pre svega. Toliko su i dobili.

agassi

pre 6 godina

Derbi je bio dobar prvo poluvreme . Zvezda je imala dva zicera i šut Pešića , Partizan je bio loš i prvo i drugo poluvreme . Šteta što utakmica nije igrana sl vikend , pogotovu se to videlo u drugom delu . Čudna je situacija i oko odlazaka i dolazaka pred ovu utakmicu , tako da je i to uticalo pored umora i neke reakcije posle LE . Mustafa je pokazao da je odlično pojačanje za Parizan .
P od penala nije postojao , i postaje jadno tj FK Partizan degradira već neko vreme sam derbi famom o penalima . Utisak za mene je šmekersko izmicanje Le Taleka za jedno sportsko dno koje iznuđuje penal . karton Evertonu je potpuno zaslužen , to što je u 50 sec ne menja činjenicu da je šutnuo krstičića u lice .
Greške , karton Saviću , faul nad Stojkovićem na sredini , i karton Tavambi za udarac u lice .
Za Zvezdu odlasci bi bili katastrofa , što se Partizana tiče sprema im se novi Fljamurtari jer smisleno pola nisu prešli i to Budućnost , Videoton kući i Derbi . Javor i Mladost na silu i Vojvodina samo prekidi su potvrda toga . Djukić u novembru dobija otkaz i počinje spin o Premijer Ligi .
Pešić zalutao na krilu , Milijaš i Ilić šta reći a ne zaplakati . Sve u svemu Zvezdi brige oko odlazaka , Partizanu oko igre i dolazaka .

neznani junak

pre 6 godina

Što se tiče navodnih penala za partizan, da Tavamba nije onako teatralno pao možda bi mu ga i svirao, a za Jankovića nemam riječi.

rock star

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.

s t v

pre 6 godina

Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Eto ko sve komentariše fudbal i događaje na terenu.
Sa obe noge bio u šesnaest kada je igrao rukom?????
Kakva si ti fudbalska neznalica, Dušane.
Koje si ti sve sportove i njihova pravila pomešao, niko ne zna.
Sedi, JEDAN!
Mesec dana da nisi ostavljao komentare za kaznu.

Batko

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ? 
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03)

Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27

Opet komentari i prozivke na nivou deteta od 7 god... Opet ti se ljudi smeju.. Ti kao da uzivas u tome ? Pa zar je stepen mazohizma kod tebe bas, bas toliko veliki ?!

BBRS

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27)

Хоћеш ли икад коментарисати вест а не само одговарати и то погледај како, IQ коефициент и сличне глупости.
Баш ме интересује висина твог IQ-а, поред свакодневних глупости које пишеш.
У најави, испод свих просека !!!

BBRS

pre 6 godina

После овог дербија неке ствари су пуно јасније.
Уместо да се забрину, с обзиром на квалитет њиховог тима, гробари срећни као да су победили Манчестер !
То говори о страхопоштовању према Звезди који је усађен у њихов ДНК.
Они и подсвесно имају зент од Звезде, отуда и толика осташћеност и мржња, јер кад ти неко лупа клемпе цео живот не можеш га волети, јел да ?

xxx

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...

Soko

pre 6 godina

Poslednjih pet utakmica nismo izgubili od komsija. Razlika je u tome mi kad odigramo lose igramo nereseno sa zvezdom a kad odigramo dobro.....

Milos

pre 6 godina

hronicar@ Uveo ih je, da je ovde Videoton dobio 0:1, druga bi tekma bila tamo, Partizan ne bi imao prostora za kontre, i situacija bi bila dosta drugacija.Pitanje za teren je bilo u smislu da li vam je smetao kvalitet podloge.Vidis, nije sve bukvalno, mozes malo i da razmislis

BBRS

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Шта као сметао вам терен ?!
Нисам баш сигуран. Колико сте оно имали шутева у гол ? Нула јел ?! По тој логици само је Звезди сметао лош терен, она је бар у неколико наврата покушала да да гол, а ови други, покемони, ништа више !

analiticar_amater

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Hahaha, Partizan nije mogao da se poveze, Borjan je mogao da ostane na klupi i bio bi isti rezultat. A njiva je spasila vas da vam Boaci ne mune gol kad je imao cistu situaciju. Pa vi niste ni gledali utakmicu.

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Kaze lik ciji tim nije mogao 90 minuta gol da postigne na vojnom stadionu
(ThePeraCar, 27. avgust 2017 13:32)

Pero Care, imas jos neki ovako pametan komentar?

crvencanin

pre 6 godina

Kako ono nazvati evropskim derbijem ono tesko da moze biti i derbi na seoskom poljancetu jer se na poljancetu i igralo a koliko je fudbala vidjeno pa nimalo ili jos manje

xxx

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00). Taj penal, nad Tavambom, koji nije padavičar kao vaši igrači...

mangulica Mirka

pre 6 godina

Čim nema Nikolića,vrsnog trenera.,koji uči od Duloa,nema ni pokvarenog grobarskog ponašanja,a kakav je trener,videćemo ubrzo kao i njegov mentor ,prvim vlakom iz Madjarske leti...

rođen86

pre 6 godina

real vs valensija to je fuca ovo naše mogu igrati po banatu na pašnjacima isto će imati na hiljadu volova navijača. p.s. nema ko da odigra dobru akciju sa našim prijateljima iz nesvrtanih država koji odlično igraju (mislim na tamnopute igrače). Oba kluba imaju izvrsne strance

Nenad

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...
(Mmilos, 27. avgust 2017 23:42)

A igranjw rukom u jedanstercu nije??? Budi realan

H.A.

pre 6 godina

A ђе сте штековали кукуруз? Видим да га нема, па ако може неко од београдске мангупарије да ми каже да ли је сав изгорео због суше, колико кг. сте успели да уберете, и колико сте плаћали рад комбајна по јутру земље?
(моја њива је лепша, јача, луђа и већа)

rock star

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
(Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:42)

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.

Stari namćor

pre 6 godina

Jedna klasiča JSL utakmica, skoro prijateljska... oba tima samozadovoljna uspehom u Evropi... možda je tako i najpravednije...

Nebojsa

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .

todor

pre 6 godina

Kakva sramota ajde prvi penal jos i nekako da dozvolite sebi da navlacite da nije penal ali drugi cist kontakt i opet ne svira kriminalac. Kakva kradja, neverovatno

Mmilos

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...

Batko

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...
(zmaj, 27. avgust 2017 22:16)

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu

exe

pre 6 godina

PENAL U 13 I 22 minutu. Opet nam ne daju sudije da ovo lagano otaljamo kao npr. sa Videotonom.
(Suma voli Vujadina, 27. avgust 2017 19:26)

Jeste za vas je za sve penal...Ludilo

џ

pre 6 godina

Милојевић ужасно греши са овим Пешићем. Дечко па скоро нема ништа, ни пријем, ни дриблинг, ни скок, ни ударац... Поглдајте 34мин шта је промашио. То шпиц или полушпиц не ради или не пропушта. А против Краснодара, на 2:0 Милојевић га убацује на другог шпица (дилетантски апсолутно), Руси притисли, он играо бека. А бекови и одбрамбени на клупи. И тако...

kodzo

pre 6 godina

Kako ih nije sramota da svaki derbi simuliraju i traze penal na silu, jer im dugo nije sviran.. Danas ni jedan sut na gol. Steta sto nisu usle one u prvom, ali vidno istrosena ekipa od cetvrtka ipak nije imala snage u drugom poluvremenu. Milojevic je stvorio dobru kolektivnu igru, ima tu jos mnogo prostora za napredak, ali ipak nam treba jedan igrac tipa Katai

vlada

pre 6 godina

87' slobbodnjak za Partizan... A na Rajku muk..
(era s onog sveta, 27. avgust 2017 18:16)


Moze sto se mene tice..do tada cemo vam vec 2-3 komada smestiti tako da taj jedan nece nesto da menja

Batko

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo

Ja

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.
(milan, 27. avgust 2017 22:06)
Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.

Mole

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.

Grobar

pre 6 godina

Ja prognoziram 1:4

Rekao bih da su tu negde kvalitetom oko Videotona, imaju slabijeg trenera, slabiju odbranu i slabiji napad, ali imaju solidnu sredinu i ide im u prilog ocajan teren.

Ne treba zabraviti i na nase naporno bus putovanje od pre samo par dana.

Tako da sam blizi 1:4 nego 0:4.

Igracima da pozelim samo da prodje bez povreda, ima dosta bitnijih utakmica i boljih terena za igru do kraja polusezone.

stefke

pre 6 godina

Da li je moguće da neki navijači Zvezde kažu kako nas nije sramota da tražimo penal ? Kako vas nije sramota da posle 20+ penala prošle sezone i gomile penala u derbiju pričate nešto o penalima ?

Botovi

pre 6 godina

Da fkp rasturi cz u lepom fudbalu.
Šteta Leo nije tu...

Pitanje za sve ljubitelje fudbala od kako postoji derbi koji je to derbi fkp imao sudiju?

Sudije su uništile 80% derbija a zna se za koga a spisak prezimena interesantan i dugačak

Uros Djurdjevic Prejaki #32

pre 6 godina

Nula i od sudjenja, Mazic je sa pravom najbolji srpski sudija, ovaj Grujic ni veciti nije u stanju da arbitrira kako treba.

Borkes

pre 6 godina

Suma opet najgori. Jos se buni kad izlazi. Sramota. Dobro smo prosli. Bili su bolji, ali to ne menja cinjenicu da nam bar jedan penal nije sviran.

DEMIR JUKIC

pre 6 godina

Pa lako je ovako Zvezdi, mogu da rade sta god hoće sudija radi za njih. I onda neke kontre pa sta bude, svaka čast za prečku Pešića ali lako je vama ovako igrati.

e moj Grujiću

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali

Mirko

pre 6 godina

Nevidjen lopovluk na stetu Partizana.

Dva penala nedosudjena.
Prekinuta kontra u 90..."sudija" svirao kraj !!!
Gomila faulova koje je svirao za Zvezdu a koje nije svirao za Partizan.,, i jos mnogo stvari.

PARTIZAN DA TRAZI EVROPSKE SUDIJE ZA DERBI OBAVEZNO JER OVO VISE NEMA NIKAKVOG SMISLA !!!

Srbija Srbima

pre 6 godina

Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.
(Labud, 27. avgust 2017 20:59)

Labudice, ajde neko heklanje da pratis, ili vezenje goblena, tako nesto...posto o fudbalu ocigledno nemas pojma. Vazi?

Nicky boy

pre 6 godina

Derbi slab, oba tima su pokazala da nisu spremni za ritam sreda - nedelja. Domaćin imao više šansi, ali je Partizan ponovo oštećen za jedanaesterac, na šta smo već i navikli. Kad igraš protiv Crvene zvezde moraš da se boriš ne samo protiv njihovih 11 igrača, nego i protiv sudije. Kao da je arbitrima zabranjeno da sviraju penal za Partizan, ta nepravda traje već 22 godine, a za to vreme bilo je barem desetak čistih a nesviranih penala, da i ne govorimo o poništenim golovima. Podatak da je sudija dodelio igračima Partizana 6, a domaćima jedan žuti karton sve govori o pristrasnosti Grujića.

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?

Uros

pre 6 godina

Cist penal nad Tawambom! Gledam posle derbija Monaco vs Marsej ista situacija svira penal za Monaco sudija . Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

zizu

pre 6 godina

Odmah karton? Pa kako loptu da udari? Svaka čast onom koji tu gura glavu, ali ono nije žuti nikako.
(Labud, 27. avgust 2017 19:06)

Labude idi na jezero.

zmaj

pre 6 godina

zvezda je imala sanse Partizan ne ali to ne menja sustinu da je Partizan ostecen za penal nad Tavambom da je obrnuto vec bi se javio dr da prosipa pamet...

Sabre

pre 6 godina

Rutinska nula u rupi...Stojketu regularno gol nema šanse da daju, moraće Majo ili Obradović ipak da sude sledeći derbi...malo je Grujić pomagao...pa gde je penal, gde je crveni...nećeš ovako napredovati Grujiću...toliko priče Evropska Zvezda, opštenarodno veselje, a mi došli i pešaka uzeli bod...smešni ste i dalje, istina bolji nego prošle godine...vidimo se sledeće godine, ove smo vas razbucali
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (e moj Grujiću, 27. avgust 2017 21:56)

Prijatelju, igrali smo sa polu-rezervnim timom, i pored toga vas je spasla precka i uzasan teren. Niste sut u okvir gola uputili, o cemu ti to? Vise srece nego pameti kao i uobicajeno...

Dragisa

pre 6 godina

Realno 3-0 za Zvezdu je trebalo da bude.Ocigledno nase praznjanje posle velike pobede u cetvrtak.Partizan kanta od ekipe,ni jedan sut u okvir gola.Steta sto je ovaj derbi dosao u ovom trenutku,primetno je da smo bolji od njih.

analiticar_amater

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju
 (ssss, 27. avgust 2017 21:31

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.

dragan

pre 6 godina

da sam videoton i krasnodar i gledao utakmicu, ja bih se ubio.
(plasticni hirurg, 27. avgust 2017 21:35)

Majstore sta si ti,sta si hteo da kazes?Jel ovo neka pitalica,narodna umotvorina,sta?

Ja

pre 6 godina

Dve penala nedosudjena? Zašto stati samo na 2, zašto ne kazete 5 nedosudjenih penala i 5:0 za vas? A to sto jednom.niste šutnuli u okvir gola i niste napravili ni jednu priliku, to nema veze? To vas ne zanima? Jos uvek čekam samo jednog grobara da prokomentarise sramotnu igru Partizana, ali očigledno a to neću videti.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 21:49)
Kako da igramo fudbal po onakvom oranju?A budi i malo realan pa kaži kakvo je bilo suđenje,ne samo zbog penala nad Tavambom već i zbog svega ostalog?

analiza

pre 6 godina

"... Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini."
(Labud)
Tacno,Everton pacifikovan.Lepo rasporedjeni kartoni- u pedesetoj sekundi Evertonu,pa Radinu da se smiri sredina-odbrana.Onda Jankovicu-s pravom,pa uvek nervoznom Djurdjevicu i na kraju Mileticu.Ali,upravo cuh skracenu analizu na Areni,u kojoj neki tip-komentator,sta li vec,hladno kaze da je -nakon neopreznog igranja ruke Vulicevica,Donald sutirao tako da ne povredi igrace Par u zivom zidu.t,ja svih ovih godina zivim u ubedjenu da je cilj dati gol protivniku,izmedju ostalog i iz slobodnog udarca,kad,eto,izgleda da je cilj ne povrediti protivnickog igraca u zivom zidu?!Ali,zapamticu izraz "pacifikovati" jer su tome i sluzili svi ti kartoni-dokaz je da nije pacifikovan Stojkovic,Savic,Gobeljic zbog starta nad Jankovicem.

antiDebil

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !

zoran

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..

Joao

pre 6 godina

Partizan veze sa vezom nema! Zvezda maaaalo, ali malo bolja! Sudija slabunjav, ali nikoga nije ostetio. Pokusavali su da glume grobari, ali ni to ne znaju, kao ni fudbal da igraju.

analiticar_amater

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
 (Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.

Nemoj ti meni 2 zeca 3 zeca znam ja koliko ima zeceva

pre 6 godina

*Mi smo Partizan*,dosli po bod kao i svaki mali klub. Pa Cukaricki se manje branio,Stojkovic kao cigra .Uvek ce Partizan biti mali klub,dzaba sva kradja ovog sveta.Mogu imati jos 3 Toleta,nikada veliki klub biti nece.

GGrobar

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.

Ivice Iliev svaka čast za Sumu

pre 6 godina

FAUL nad Jankovićem 57. minut, Grujic je trebao pokazati 2 crvena kartona, dvojica igrača Zvezde ne znam im imena su polomili noge momku, ali cela utakmica je u takvom kriterijumu, navlacenje za zvezdu.

exe

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...
(Volim Zvezdu ali ne i AVea..., 27. avgust 2017 19:21)

Ti volis Zvezdu? Volis je kao i Misa Tumbas...

boško

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...

est

pre 6 godina

penal za partizan bio tu nema sta ali imali su srece zvezda mogla 3 posle da da.
(hehe, 27. avgust 2017 19:43)

Bio je penal za Partizan ali... Pa šta ALI majstore? Šta ali? Partizan imao sreće što ne vodi 2:0 zbog Grujića? Svašta...
(boško, 27. avgust 2017 19:54)
sta ti nije jasno,bio je penal nije ga svirao,da jeste vodili bi 1 0 i pored toga imali srece sto ne gubite 3 1.Da neces 2 penala mozda.
ali sta se ja raspravljam sa navijacem kluba kome je najveci uspeh izbaciti qpr.

Петар

pre 6 godina

Замислите да Звезди није свиран онакав пенал. Терзић би одмах издао саопштење.

Batko

pre 6 godina

Koliko li je samo Grujic izmislio prekrsaja za Zvezdu. Svaka kontra Partizana zaustavljena faulom, N I J E D A N J E D I N I ZUTI!!
(PBQ27Z, 27. avgust 2017 20:57)

Koja kontra ? Sta si ti gledao, majke ti ?! Cekaj, NEMATE NI JEDNU JEDINU SANSU , sutnete na gol SAMO IZ SLOBODNOG UDARCA, i ti pises da ste nesto osteceni ??? Aj, napisi da si se salio, majke ti....

Volim Zvezdu ali ne i AVea...

pre 6 godina

Čist penal za Partizan, mnogo me sramota kolko nam dobro ide, ovde nema više sporta,sudija iz aviona se vidi da sudi za Zvezdu...

neutralni felsh

pre 6 godina

85 i minut Stojkovic zadrzava vreme...neprocenljivo. Napred Zvezdo!
(poznavalac, 27. avgust 2017 20:48)


poznavalac, jesi cuo nekad za bod u gostima? ;)

Batko

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.
(joki, 27. avgust 2017 20:57)

Dete, koji penal ??? Ono kada Tavamba od 120 kg pada preko noge ??? To ???
Pa ako na to mislis, onda stvarno NEMAŠ POJMA SA FUDBALOM !
To sto "sendvičariš" za komentar, to razumem, ali daj nadji nesto drugo. Evo recimo par tvojih drugara kaze POLUkontra, pa sudija svira kraj, a vi imate ŠANSU NA POLA TERENA ili nesto trece. Sa ovim stavrno neces dobiti ocekivani sendvič

Aca 34

pre 6 godina

Bravo Vladimire Stojkovicu iz dana u dan pokazujes vrhunski kvalitet.
Partizan osrednji, sudija pomalo nesnadjen, smotan, nadam se podizanju kvaliteta igre Partizana u narednom periodu, ako zelimo da secradujemo.
Mislim da je na nekom Zvezdinom igracu startovano kao na Tavambi da bi 200% svarao penal. Smesno je i kako je svirao kraj, prekinuvsi ozbiljan napad Partizana.

Labud

pre 6 godina

Žuti za Evertona a ništa za Vujadina. I bez penala je Grujić pokazao tendenciju, baš kao i u svim derbijima do sada.

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.

stručnjak fotelja

pre 6 godina

realno neuspeh zvezde. još jedan derbi koji nije dobila, u naponu i euforiji sa uigranijim timom nije uspela da pobedi. partizan će sigurno imati bolji tim sa kvalitetnim pojačanjima u nastavku sezone a zvezdi može samo da ode neki igrač. neizvesno prvenstvo do kraja, blaga prednost partizanu jer gleda dugoročnije.

analiza

pre 6 godina

"...Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno..."
(GGrobar)
Grujic izvanredan?!Mora da nismo gledali istu utakmicu.Ako se ne varam,pet jedan u kartonima za Par,pri cemu je Gobeljic dobio karton za koskasnje sa Djurdjevicem.Situacija kada Suma salje po burek Savica,a ovaj ga obara i ne pogledavsi u loptu-nije karton-treci minut,inace?!Situacija kada Jankovic izlece u polukontru i Gobeljic mu uklizava sa obe noge i odnosi loptu-igraca nije pogodio ,ali je start sa obe noge i na 40 m od gola i to nije karton,to nije neoprezna igra?Situacija kada Stojkovic pokusava da faulira Tavambu i odbija se kao od martinele,pa ustaje i gurne ga unapred,dakle,drugi put ga faulira-sviran faul,da,ali,Stojkovic se buni i ne dobija zuti za guranje sa ledja igraca u punom trku i za protest posle ociglednog faula?!Penal nad Tavambom bi bio sviran da je nosio crveno beli dres,tacka.Jankovic zasluzio zuti za foliranje.Izgleda da bi CZ pobedila da Par nije imao golmana na golu.Ali,imali smo golmana i dzombu(kod suta Srnica) i malo srece(kod precke).A mogli smo da vodimo iz penala,ali,eto,da sacekamo jos par godina na taj cuveni penal.Par isao na x i to je i dobio.

Napred Zvezdo

pre 6 godina

Ajmo Zvezdo po pobedu protiv malog kluba.A partizan bi mogao da pocne da igra fudbal umesto da igraju padavicare u sesnaest metara

penaldžija

pre 6 godina

Ajde kmekavci da čujem , penal ? Čovek do sada jedna jedina greška faul nad Stojkovićem na sredini . I prvi karton je trebao da da . Kao na vašaru , FK PArtizan srozava derbi na dno ovakvim ponašanjem . Ovo nema ni na selu , psihologija igrača nemam reči , dno . Kao prosjaci trče za sudijom , Le Talek šmekerski se pomerio ljudskom i sportskom dnu . Tavamba zreo za crveni .
Pregaženi .

ultrasrbin

pre 6 godina

Aposolutno navlacenje Grujica:

- u 14 je mogao da svira penal mirne duse, ali da se ne zamera kada vec nisu ni druge sudije
- kod Jankovica nije bilo penala, ali ni zutog obzirom da je bilo kontakta zbog koga je izgubio ravnotezu

Apsolutno je dozvolio krljanje igracima Zvezde dok je partizanovu sredinu opteretio zutim kartonima za mnogo mekse faulove.
Evertonov faul nije bio nameran, ali je dobio zuti, pa je zato Savic morao da popije crveni za povlacenje Sume otpozadi.
Slobodan udarac zbog Vuliceviceve ruke verovatno ne bi svirao niti jedan sudija na svetu, kao sto bi svaki svirao faul za ona naskakanja na Tavambu.
Djukic zaboravio da ima pravo na 3 izmene, a izvodi Sumu koji je izginuo i uvodi Ilica da se seta .

Fk Padavicar

pre 6 godina

Kakav bre penal? Kako vas nije sramota da toliko padate i simulirate jedanaesterce? Igrajte bre fudbal, a ne gledajte svaki pogodan trenutak da sto lepse i teatralnije padnete. Osim ta dva nepostojeca penala, niste se videli. Bruka i dno fudbala.

NoName

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno
(Kosjan, 27. avgust 2017 19:3

Ljudi, što se čudite? Ovo je grobarska televizija, onaj iz sudijske organizacije je Grobar. Slušate li vi kako oni komentarišu? Kada skidaju dres Boaćiju oni kažu da se to u Evropi ne svira, kada na najmanji dodir igrač Partizana padne oni kažu bilo je kontakta. Sramotna televizija, neshvatljivo mi je da niko iz Zvezde ne reaguje na ovo. Ne zbog ovih sa televizije, njihovo je, mogu da rade kako hoće. Nego zbog ovog iz sudijske organizacije. Prosto je neverovatno da čovek od 65 godina nema obraza ni malo. Mene bi bilo sramota...

Sasa

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol
(Nick, 27. avgust 2017 19:57) bolji u cemu? Niste imali ni šuta na gol

ssss

pre 6 godina

dva penala cista nedosudjena to su dva gola 2-0 i kraj...ko hoce da vidi stvari realno samo se zapita sto mazic ne sudi derbi,zato sto bi svirao oba i na njega ne moze da se utice,ali ne imamo dva evropska kluba ali seljacki savez koji delegira seljackog sudiju,a ne evropskog sudiju

pera

pre 6 godina

Zvezda mogla da postigne barem 2 gola iz 4 stopostotne sanse, Partizan nije prišao golu. Jedina šteta za derbi je ta što su igrači Zvezde bili više istroseni od partizanovih (mislim da ne mora da se objasnjavaju razlozi) i što Zvezda nije igrala derbi sa prvim timom (čudi me da to neko ne spomene). Najveći adut partizana danas je bio Pešić koji je uz Rikardinja najveća prevara od igrača. Toliko od mene.

22.49

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ... 
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno 
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?
(wer, 27. avgust 2017 22:45)

Kakav crni tim vi imate ?!
Samo prosečna JSL ekipa, ništa više i da niste bili toliko srećni (više nego pametni), primili bi bar jedan gol.

Sofronije

pre 6 godina

Najlepsi potez je kada Suma posla Savica do obliznje pekare po kilo bureka i dva jogurta, te dve sjajne odbrane Stojkovica...ostalo za zaborav...Ako Zvezda danas nije iskoristila da dobije Partizan, tesko ce to kasnije uraditi, jer ce se crno-beli opako pojacati, koliko moje informacije kazu, a i bice uigraniji.

P.S Kada Suma dodje do potrebnog kondicionog nivoa bice to uzivanje gledati kako Shekularac iz Afrike lomi kicme po oranicama nasim..
(zoran, 27. avgust 2017 22:34) # Link komentara

Najlepši potez je bio kad je Suma u drugom poluvremu predriblao ničim izazvanu aut linju, dok ga je Stoklović gledao u čudu.

Jack Sparrow

pre 6 godina

Radonjic ce nam faliti njegova brzina i prodori ali valjda ce moci od 60og,70og u igru nije umor u pitanju malo je misic istegao protiv krasnodara pa je bolje da se to oporavi.

Nick

pre 6 godina

Kakva kradja,Partizan ostecen debelo za bar jedan penal,u prvih 20 min tri zuta kartona za crno bele dok na drugoj strani gledanje kroz prste..opet kradu na racun miljenice rezima,ali bolji smo od njih i kvalitet ce isplivati na povrsinu u 2.pol

dr mr

pre 6 godina

Realno kao da smo igrali protiv backe,umorni, istroseni...trebali smo im dati bar jedan,nisu ni prismrdeli golu,kao neke dve sporne situacije al nidje veze sa penalima,idemo dalje...napred Zvezdo!

Ne ide

pre 6 godina

Zvezda opet masta kako je bolja i da ima kvalitetan tim. Istina je da su bolji nego kod Bozovica ali jos uvek nedovoljno da pobede Partizan. Sav kvalitet ce se videti protiv Arsenala i u plej ofu nase lige.

Kako drugacije

pre 6 godina

Ajde Zvezdo, to su nam redovne musterije.
(NS, 27. avgust 2017 18:06)

Jesu, jesu...ali se iz glave ne secas kad ste poslednji put pobedili, morao bi google da radi - potpisujem!

Rote herz

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke

Srbija Srbima

pre 6 godina

Izvukli smo se, tj, izvukao nas Stojke. Sudjenje je bilo korektno, Tavamba se nesto mnogo omekanio u duelima, Malo malo pa pada i stalno gestikulira nesto sudijama, igra nevinasce. Suma i Jankovic danas totalno podbacili, Takodje i bek Miletic. Stoper Miletic je otkrovenje uz Vulicevica. Radin i Everton borbeni ali nekoncentrisani. Djukicu umes da igras na rezultat, to se mora priznati. Ali sve u svemu, dobro smo prosli. Sudija Grujic je bio izvanredan. Drago mi je da Partizan nije dobio ni jedan od dva moguca (a nezasluzena) "penala" jer to nam nije potrebno, Pozdrav veliki za sve koji realno zele sportsko nadmetanje i ne sire mrznju.
(GGrobar, 27. avgust 2017 21:13)

Svaka ti cast na objektivnosti i korektnosti!! Ima nade i za vas grobare, samo da vas je vise takvih kao ti, koji ne kukaju i ne jaucu 24/7...Zvezda danas jednostavno puno bolja ali nisi realizovali prilike, Partizan jalov, 0 suteva u okvir gola, imali ste srece 3,4 puta kad ste trebali primiti gol i to je to. Penal naravno da nije postojao, ali od vecine ostrascenih i iskompleksiranih grobara cemo danima slusati plakanje, zalbe, jaukanje i kmecanje. Naravno, po njima ovo prvenstvo nije regularno od poraza protiv Vozdovca. Istim tim ce prvenstvo biti najregularnije u vasioni ako Partizan dodje na 1. mesto tabele. Pozdrav

neko ko.zna

pre 6 godina

kad se samo setim penala za milijasa i padamja preko noge.najveci lopovi otkad postoji fudbal,faulovi stojkovic sam pada faul ,tawambu pokose nije faul ,pa onda za isto to faul za donalda,i gomila slicnih situacija.sramotno.

Rote herz

pre 6 godina

Ajde skinite te crno bele naocare i trezveno rszmislite
Da li su bili penali i da li ste se provukli.Ovde na B92 imate obe situacije oko navodnih penala

Mijat Splitski bili

pre 6 godina

Ocajni ste ,ni jedan sut u okvir gola celu utakmicu . Stojkovicu drug Vucela da da orden ,da ne bi njega pet komada bi primili

Lala iz Banata

pre 6 godina

Ali ako ostavimo na stranu suđenje, mislim da Partizan ovom igrom nije zaslužio pobedu. Mora to mnogo bolje i efikasnije, a nadam se da će tokom sezone stvari da legnu na svoje mesto. Zvezda nije dokazala da je bolja, čak ni na svom terenu, čak ni sa sudijom. I na pres konferenciji pokazalo se koliko kompleks imaju od Partizana, kada je trener Milojević dao nebuloznu izjavu kako se Partizan ne bi plasirao u Ligu Evrope da nije bilo golmana Stojkovića!?
(Nicky boy, 27. avgust 2017 22:18)

Nebulozna izjava?
Da nije bilo tog Stojkovića, popili biste gol u Humskoj a u Mađarskoj bibse igrao drugi fudbal.
Razmisli pre nego što kupiš glupost.
Što se tiče utakmice i suđenja, Donald je lepo objasnio, kad je rekao "ne znam da li im je to bila taktika" (misleći na konstantno padanje Partizanovih igrača u našem šesnaestercu).

Hell

pre 6 godina

@ Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan..
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32)

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!

Hell

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera

heavy

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!!
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26)

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.

neutralni felsh

pre 6 godina

Sada gledam situacije oko penala.Ni jedan.Kod prvog slucaja LeTelek grudima imao kontakt sa Tavambom To se smatra kao remplovanje.Kod drugog slucaja slicna situacija.Znaci nije bila upotreba noge ili ruke
(Rote herz, 27. avgust 2017 19:57)


ok, shvatli smo - navijas za zvezdu ;)

Sofronije

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!

Akumulator

pre 6 godina

Ovaj zvezdanin lopovluk mu dodje kao dobar dan, vise se i ne obraca paznja na to ?
Da se ne sudi makar jedan od dva penala ? Uci cemo u 23. godinu bez penala za Partizan !
(antiDebil, 27. avgust 2017 21:15)
Ulazimo u 23.godinu kako pokusavate da izprosite penal u derbiju. Kao najgora ciganija ste, prvo molite uz "bog ti dao srecu i zdravlje" a onda kada vidite da sudija ne voli prosjacenje pocnete da ga pljujete i kunete. Ovaj i da je hteo da ga dosudi, nije mogao zato sto ni jedan igrac Partizana ni jednom nije presao na Zvezdinu polovinu cak i bez lopte.

Muftija delija

pre 6 godina

Ovako,sto se czv tice zo je to,bolje ne mogu,fkp disciplinovan maksimalno,celavi miletic diplomirao,napad uzas,borba tek predstoji jer nam tek stizu pojacanja dok je czv popunjena.stokjovic je strasan golman sto je i pokazao,najaci utisak:suma voza vujadina k'o ja pekinezera po kalisu.derbi mrtvilo generalno.

slobinator

pre 6 godina

Plus je veci penal po meni nad Tawambom opasnija je bila situacija i mnogo je blizu bio golu.Pogledajte i prosudte iskreno ...

Reče jedan.stvarno se,ali stvarno mnogo jadni.čuj opasna situacija.čovek leđima okrenut ka golu,pored njega tri igrača zvezde,loptu ne kontroliše I ne zna šta bi s njom pa pada na prvi dodir,pa je li to balet ili fudbal? onaj drugi je tek smehotresni pokušaj da se iznudi penal.takav ste dobili protiv voždovca.bolje pevajte što ste otišli čitavi iz rupe.imali smo definitivno mnogo teži I dramatičniji meč protiv ozbiljnog protivnika u četvrtak I mnogo više se istrošili.na kraju nismo hteli mnogo ni da rizikujemo jer već imamo 3 boda viška,a da nam je baš trebalo pitanje je šta bi bilo.

"ljubav" iz 600000 razloga

pre 6 godina

Ljudi sta vam je, pa svako ko se iole razume u fudbal zna da Tavambi ono ne bi svirao ni rodjeni otac kao penal...Ajde razumem ostrascenost, zelju da otmete, ali budite jednom bar realni iako ste grobari, ono nije ni p pd penala!!! Cak je sudija pogresio jer je trebao Tavambi pokazati karton za simuliranje, ocigledan je dogovor i namera igraca Partizana da se pada cim se pridje sesnaestercu, a sudija te gluposti moze spreciti jedino kartonima za simuliranje.

neutralni felsh

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.
(Dragan Banjaluka, 27. avgust 2017 20:01)


sta pricas to? jedno je kriterijum kad sudija dozvoli grublju igru u polju, jer ne zeli da secka igru ili mase zutima ko pripravnik, ALI u 16 (i slovima: sesnaesterac) se uvek svira svaki nedozvoljeni kontakt! kakvi kriterijumi kakvi bakraci. moze se reci da je bio penal? treba neko nogu nekom da otkine da bi sudija svirao penal?

Oni,daju kos vi skinete gace.

pre 6 godina

Ostadoste,na jedan Evropski gol.u derbijima sto ga dadoste posteno sa tribina.Da je sudjenje bilo posteno izgubili bi ste ladno i ovaj derbi.Babarogici koliko hoces.

Vlada

pre 6 godina

Sve sve, ali da moćni Partizan, osvajač duple krune, institucija i sve ostalo NI JEDNOM ne šutne u gol?!?!?!?!? Moćno, nema šta!
(Sofronije, 27. avgust 2017 21:05) # Link komentar


Vi bar znate dobro da na prolece uvek sutiramo tamo gde vas najvise boli... Ali i povrh svega trenutno je zvezda u boljoj formi...

milan

pre 6 godina

Postaju neverovatni vapaji Partizanovaca za penalom. Svaki put penali neki nisu svirani, svaki put sudija los. Niti jedan komentar da kaze: "eh slabi smo bili, nismo na gol sutnuli", ili "nismo sutnuli na gol, Djukic je nasu igru postavio za trazenje penala". Zaista, kao sto se poslednja 4 derbija Partizan bio bolji, danas je Zvezda pokazala nadmoc. Uveren sam da ovom partizanu bez veznog reda, ne mogu pomoci ni Bambi Tosic, ni Bojan Krkic ni Sveti Ilija gromovnik. Zvezda je jednostavno bolja, to ce pokazati rezultati u Evropi.

BG na pjenu od mora

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...

KWMWC

pre 6 godina

Svaka cast cokotu, sto igraci Zvezde nisu iseckali faulovima za koje nisu dobili nijedan jedini zuti, on je bio tu da spreci kontre, prvu zbog baklje, a drugu kada 2 minuta (?!?!?) nije ni isteklo. Igraci Zvezde mogu slobodno da igraju rukama u sesnaestercu (Donald, Boaci), a sa druge strane tu su butine kao penali (inace, taj penal je svirao iskljucivo na osnovu reakcije igraca Zvezde).

duh sa sekirom

pre 6 godina

zvezda bolja u prvom poluvremenu, ali najjači utisak mi je što su grobari počeli navijanje u 18min. i zatim kulturno u režiji utišani mikrofoni na jugu da se čuje samo sever, jer zato si zvezdo najveća!

dalje

pre 6 godina

i pored sudije koji je navlačio za zvezdu partizan je izvukao bod na neugodnom gostovanju. što je odlično, obzirom da je zvezda bila bolja a očekuju se nova pojačanja i bolji tim u nastavku sezone.

joki

pre 6 godina

Utisak utakmice, Zvezda nije dovoljno ozbiljno shvatila, koliko lako moze da pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 27. avgust 2017 20:56)

jesil brojo koliko puta zaredom zvezda nije dovoljno shvatila.
mi zadovoljni nastavlja se niz.bez zvezdini pobeda u derbiju.
a nama tek pojacana dolaze.

zemunski kej

pre 6 godina

Utisak ,prvo poluvreme bolje drugo nista, Suma izvozao Savica . izgleda da mu se igralo ,verovatno najkvalitetniji igrac lige.Sudija jako los navlacio za jednu ekipu prilicno providno ali hajde.

joki

pre 6 godina

sramota,sramota,sramota,sramota,sramota,sramota.
sudija ocigledno ne sme da svira ni ocigledan penal partizanu protiv zvezde.
kakva kradja........premijRova liga.

absolutezero

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze.
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32)

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.

m_moje mišljenje

pre 6 godina

Od danas navijam samo za Efes i Sevilju... HahahaHAH..!!

U stvari... Koga briga za f_oo_d+bal...
Heheheheheeeeee...

M_ožda ski skokovi i mirna sam... Ali
Sven Hanav_al_d, taj ne skače...

Dimče

pre 6 godina

@Partizan trazio penal???
Ma nemoguce hahahaa !!!
(mich, 27. avgust 2017 19:20)


partizan nije dobio penal protiv zvezdane??
ma nemoguće hahah!!

Kosjan

pre 6 godina

U finalu kupa za ocigledan penal isti komentator je pricao kako ce biti analize kako ne neizvesno dal je bio penal a za ovu smesnu situaciju govori kako je bilo kontakta i slicno??Licemerno

Zoran

pre 6 godina

Posle mi neko kaze kako je Djukic trener znalac. Ovo je verovatno jedini tim u Evropi bez veznog reda..Bez bilo kakvog koncepta..bunari na Tawambu i ona ako je uhvati uhvati.
Jankovic prodati što pre..Dečko je umislio da je Mesi..Ovde je samo pitanje kada će Zvezda postići gol.
Djukic je najveća rupa u timuu

Batko

pre 6 godina

Kakav lopovluk! Strašno. Nepostojeći faul nad Letalekom, prekinuta kontra i sada smešna ruka.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Labud, 27. avgust 2017 20:44)

I dva auta !!! Pokrao vas sudija....Labude pretovrio si se u narikaču...Labudica !
Pa sad citam komentare , jedan mucenik napisa "Sudija prekida , a mi u POLUKONTRI " ?!!! Pa dokle ide vase ludilo, covek priziva POLUkontru ?!!
Ovo vise nije za zezanje, vi ste stvarno za hitnu strucnu obradu

Pa , ŠANSU JEDNU NISTE NAPRAVILI !! Niste usli sa loptom u 16 metara ALI OPET KMEČITE ??? Ja ne verujem sta sve vi mozete da napisete

aman

pre 6 godina

I poluvreme: 
Zvezda mnogo bolja i konkretnija 
Teren - bruka i sramota 
Čist penal nad Jankovićem
(čovek, 27. avgust 2017 19:54)

Cist penal nad Jankovicem za ono bacanje?

Volpi

pre 6 godina

Sudija isekao Partizan koliko god je mogao.
Oba trenera su znala da su im igraci umorni, gde su vam izmene???
Partizan, Pantić na krilo, Solomon umesto Đuke, zadnjih 20ak minuta.

wer

pre 6 godina

uh, igrali smo kao ...
bas kao i crvendaci cele prosle godine, povuceno, funjarski i padadnje u nadi da cemo izbunariti penal.. jadno
alo djuka, imamo tim da obrisemo pod sa njima a ti bunkericu?

BMX

pre 6 godina

jača Zvezda za 2 klase ako se uzme u obzir prvo poluvreme.Teren pravi problem i jednoj i drugoj ekipi.Zvezda 4 šuta i sva 4 u okvir gola a Partizan 3...0 u okvir gola.Zvezda 56% posed naspram 44% Partizana.O penalima ni govora

Milos

pre 6 godina

Ja ne znam koji penal vi grobari hocete? Za sta penal? Tavamba gurne loptu i padne preko Donaldove noge i ti je penal? Jankovic covek sam pada i trebao je da dobije zuti. Pa vi sansu niste stovrili celo poluvreme.

Ja

pre 6 godina

50 godina nece biti penala. Kmecite.
(Ljubisa livac, 27. avgust 2017 19:34)Kad vas stigne vaša karma neće mi vas biti žao ni najmanje,a stići će vas.

neutralni felsh

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha... 
(todos, 27. avgust 2017 19:41) 

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)


bolje je cutati. vidi se da nisi radio nista u zivotu. mozda je covek u kolima, mozda na radnom mestu.

Dema Gogija

pre 6 godina

Volim naše vatreno navijanje. Pričam konkretno o buci, koreografijama i entuzijazmu koji pokazuju našu navijači generalno. Ali ne razumem, niti ću ikad razumeti, paljenje baklje. Ok, nekad je lepo videti, ali brate moj, šta ti znači more dima i prekid utakmice a uz to stojiš u smradu. Mozak 0 bodova.

Darko

pre 6 godina

E moj ivice pa za ovu lovu sto si dao za ovog cirkuzanta sumu bolje cirkus ceo da si kupio pa od grada do grada pre bi pare povratio nego sto ces za njega lovu da uzmes

zvezdas

pre 6 godina

Grobari strucnjaci. Ako vec pominjete dugorocno planiranje, recite i ovo zvezdi je dovoljno da ne izgubi sledeci derbi i prva je. Toliko Good night

Kosjan

pre 6 godina

A otkad je to komentator strucnjak da proceni dal je bio penal??? Zamislite onog crno belog komentatora da kaze da je bio penal za Zvezdu...

CzBg89!

pre 6 godina

Jeste, Grujić je sjajan.
(boss, 27. avgust 2017 19:52)
A sad ti smeta Grujic a?? A prosle godine vam bio dobar?? Kakvi ste ee.. pa vi ste pamenjakovici veliki, sjajno je Zvezda odigrala prvo poluvreme sa druge strane nijedna prava sansa za partizan.. ali naravno da oce taj penal jer kako drugacije. Sto se tice penala mogo je da sudi na prvi pogled sudija, ali Tavamba kad je video da mu bezi lopta nista mu drugo nije preostalo tako da dobro ste prosli

Definitivno

pre 6 godina

U ovoj drzavi je dekretom zabranjen penal za Partizan u derbiju!? Sramota, katastrofa, bruka...nemam reci LOPURDE!!! 3 penala i lopina ne svira niti jedan!?!?!?!? Sto se mene tice ugasite domace prvenstvo, dajte manjini narednih 10 titula takodje dekretom i to je to. Ovako nema smisla! Vratio vam Bog sve petostruko, daj Boze!!!

Labud

pre 6 godina

@Analitičar-amater - u teoriji da, ali prve 4 odluke sudiije i sve na štetu Partizana. Partizan je slabo odigrao u napadu. Teško je nadoknaditi Leonardovih 30 golova, ali je odigrao dovoljno da dadne jedan iz opravdanog penaka. Misliš da bi Vujadin mogao onako da bije da je opravdano kažnjen. Everton žutim pacifikovan u 50. sekundi. A bez njegove agresivnosti Partizan je slab na sredini.

Dzoni

pre 6 godina

Prvo poluvreme smo bili mnogo bolji, drugo je za zaborav. Utisak derbija je da nisu sutnuli u okvir gola, nemocni su bili.
Da zamenimo ovu podlogu i gazimo do kraja prvenstva, uopste ne sumnjam da lagano osvajamo prvenstvo.
Krsticic pun pogodak!

Muftija delija

pre 6 godina

Sta je s penalom nad Jankovicem?skolski promer penala,al samo kod nas covek nad kojim je napravljen penal dobije zuti?!inace bzvz utakmica,teren malo je reci uzasan!

divac

pre 6 godina

Sudija toliko navlaci na ove crvene da postaje iritantno vise,Ajde sto ne svira penale al provalite kako ponovo nije svirao gol aut za Partizan kao i pre tri-četiri derbija kad su nas pokrali onako...na mestu Partizana trazio bih ino sudije jer ovde ko svira protiv ovih njegovih crno mu se piše..

oluk

pre 6 godina

lopta dolazi do igraca partizana, lepa sansa da mozda daju gol, sudija svira kraj.
sve u svemu losa utakmica, pogotovo drugo poluvreme. zvezda bolja u prvom, u drugom katastrofalni I jedni I drugi

Batko

pre 6 godina

Kakav je ovo sudija? Svira kraj kad je bilo 2 na 3 za Partizan, mozda su mogli da daju gol...Ocaj
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (batrovci, 27. avgust 2017 20:56)

Evo ga jos jedan, pored onoga sa POLUkontrom...sta kazes, svirao kraj, 2 na 3 ?!! Sine, sta si ti gledao ? Ako si gledao utakmicu, a to si video onda sutra odmah tvoji da te vode na strucni pregled

nikolabg

pre 6 godina

Nije bio los fudbal,Zvezda je bila bolja,da je usla neka sansa u prvom poluvremenu takav bi rezultat i ostao jer je drugo bilo otaljavanje i jednih i drugih.Zvezdi falio levi bek da bude probojnija na toj strani,Partizan je po meni u malom padu i korekciji igre zbog odlaska Leonarda,plus umor,plus ispraznjene emocije sve kad se sabere to je to.Savetovao bih igrace Partizana da nekada kada udju u 16 probaju i da sutnu i stvore sansu a ne da pozure na kontakt za faul.Nece vam niko suditi penal iz razloga jer vam se odavno nije svirao pa da se sazali,vec kad ulazite u kazneni pokusajte na gol,a ne for u prazno i trk na odgurivanje.Slazem se da su neki mozda mogli da se sviraju u skorijoj proslosti ali samo iz razloga kuknjave pritiska i reakcije na svaki kontakt vam se ne svira.Kad budete i vi i vasi navijaci prestali time da se bavite i potrudili se da na drugi nacin date gol vratice vam se sigurno.Zvezda je mogla da resi u prvom,nije,u drugom realno nije bilo teorije da padne gol od sporosti.Sad pauza pa i jedni i drugi na obaveze sledi jos tezi period.

stefke

pre 6 godina

Zvezdi bi se za oba ona prekršaja svirao penal. Pitanje je da li će Partizan uopšte više da dobije penal u derbiju. Ionako već 22 godine penala nije videlo, dok je Zvezdi svirano više od 10 sigurno.

Rote herz

pre 6 godina

Decurlija navijaci vojnog tima nista drugo pametnije da napisu osim penzije i penal. Kada bi se svako padanje u sesnaest sviralo bilo bi golova kao na rukometu.Opsesija penal.

vlada

pre 6 godina

Prvi kontakt je mogao da svira..ali kod drugog se tacno vidi da bi grobari vise voleli da izgube, ali da imaju penal, nego da pobede iz igre..

Hell

pre 6 godina

Partozan je zbog dve petarde kaznjen sa dve utakmice bez publike u Evropi,ali to je Evropa! Za ovoliko topovskih idara i Zvezda i Partizan bi u Evropi bili diskvalifikovani i kaznjeni sa 50 utakmica bez publike a ovde ce dobiti pohvale za navijanje!! E to je Srbistan,zemlja ludara

realnost

pre 6 godina

@ Da je ovakav penal sviran za Zvezdu sada bi grobari pisali "Zvezdanesterac" i slicne nebuloze....a sada kukaju..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (lol, 27. avgust 2017 20:08)

Fabula radnje je u tome sto su se "takvi" penali i sviraju za zvezdu!

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ovi komentatalori su sramotni...ovo je njima sumljiva situacija??? sam bre pao...
(Komedija, 27. avgust 2017 19:21)

Sta je to "sumljiva"?

aman

pre 6 godina

Kako vas nije sramota da za svaki kontakt trazite penal? Bruke jedne!!! 
(Nidza, 27. avgust 2017 19:26) 

Vi da znate za sramotu ne bi navijali za zvezdu a ovo ako nisu penali onda ne znam šta je penal.
(heavy, 27. avgust 2017 19:57)

Ako su ovo penali onda vi nemate ni trunku realnosti.

zex

pre 6 godina

joki
Ti stvarno ocekujes od Tosica da bude pojacanje? Pa Zvezda nema Jovicica a ni Rodica.Zvezdu je pritisak omeo da pobedi a realno imali su 3zicera pa bar jedan da je usao bilo bi dobro ali bolje i ovako nego poraz.Dobar je i Partizan tvrd tim kao i Zvezda bice zanimljivo prvenstvo.zelim nam uspeh u evropi i Partizanu takodje.

SAŠA FRANKFURT

pre 6 godina

Hahaha, ono penali?? Ajd raspitajte se da li su ono penali, pitajte npr. u Bundesligi?! PS. nemam nikad protiv nešto ako je stvarno penal!! A ono simuliranje je za žute kartone!!

hronicar

pre 6 godina

Sta izgovaraju ovi sportisti ne mogu da se nacudim.

Milojevic: Stojkovic ih je uveo u LE.
- Alo druze, dobili su 4:0... ne 1:0, ne na penale... 4:0

Tesovic: Kanga je dao gol Krasnodaru zbog loseg terena
- Majstore, treba imati ludosti da ovako prokomentarises onakvu golcinu.

Vujadin (na pitanje da li je teren los): Teren je bio isti za obe ekipe.
- Momce kratkorecivi, to nije bilo pitanje. Odgovori da je teren bio katastrofa i nemoj vredjati pamet hiljadama gledalaca, koji, mozda neces verovati znaju da obe ekipe igraju na istom terenu.

miško

pre 6 godina

Suma kao Ronaldinjo,Savića desnom rukom za dres a levom šamar.Za fintu i kroz noge svaka čast.Savić je to pročitao i stigao bi do lopte.

Džoni

pre 6 godina

Partizan nazad je šupalj totalno. Šteta što ni jedna šansa nije iskorišćena, ali Zvezda je do sada pokazala da ima mnogo bolju igru nego Partizan! Samo ofanzivno pa šta bude.

Micko

pre 6 godina

Nije bio penal nad Tavambom. Bila je PENALČINA!
(bobi, 27. avgust 2017 19:23)

Školski primer za sudije... kao što je drugi školski primer simulacije. Ali neki ćemo da sudimo a neki ne jer može nam se, nemamo ugled Mažića pa da se može ukaljati očajnim odlukama.

18 minuta ćutanja

pre 6 godina

Onaj Donald je oko 30 minuta namerno igrao rukom u svom kaznenom prostoru na 1 metar od sudije koji stoji iza gola, ali naravno da se neće svirati, teško da Partizan može nešto napraviti uz ovakvo suđenje.

Filip

pre 6 godina

Citam komentare a svi utakmicu gledali na Areni.Utakmica u prvom poluvremenu odlicna.Drugo poluvreme malo slabije.Opsti utisak zadovoljavajuci sto pitvrdjuju i na SOS kanalu Stane Karasi i Miki Zivaljevic.Zvezda bolja i zasluzila pobedu

neutralni felsh

pre 6 godina

haha ovaj sto sudi zvezdinima ladno ne sme ni zuti da pokaze. 
(neutralni felsh, 27. avgust 2017 20:32) 

Zasto inteligentan lik kao što si ti piše ovakve "Vučela-sendvič" komentare? Daj nešto u svom stilu znam da možeš. Sudjenje zadovoljavajuće.
(absolutezero, 27. avgust 2017 21:07)


razumi, derbi je to, na videlo cesto izadju najnize strasti :)

Kouč

pre 6 godina

Da, završio se ovaj derbi sa 0:0 i bio je solidan, onoliko koliko je teren dozvoljavao a i premorenost igrača od evropskih utakmica koje su bile svega par dana pre ovog derbija. Bila je Zvezda bolja od Partizana večeras, imala odlične šanse, pogodila prečku, međutim ostalo je 0:0. Sada sledi pauza pa evropski mečevi, videećemo ko će se više pojačati a koga će koji igrači napustiti. Put Đurđevića u Olimpijakos predstoji koliko u narednih 24 časa najviše a vidim da se već večeras pojavljuju priče da Boaćija žele Kopenhagen i Lokomotiva iz Moskve i to je nešto što se dešava kod nas u našem fudbalu, najzaslužniji za uspehe u svim timovima brzo napuštaju iste uz blagoslov samih uprava klubova, i to u trenucima kada su uzete sasvim solidne pare od UEFA-e za plasman u Ligu Evrope.

beli65

pre 6 godina

Sto je fora s terenom? Ja da znam nijedan normalni klub nema sr... teren na pocetku sezone. Teren se pripremi za sezonu i osteti igrom. Na sta ce ovo da lici za koji mjesec...
(BG na pjenu od mora, 27. avgust 2017 19:42)
da pratis fudbal znao bi da ce za koji mesec biti nova trava

kris

pre 6 godina

Realno trebalo je vec da bude 2:0 za Zvezdu.Mislim da Pesic nema tehniku da igra ovu poziciju,on zna samo cekati u sesnaestercu,i realizovati priliku.Za sada Srnic daleko najslabiji u Zvezdi.Bojim se da ne budemo kaznjeni za propustene prilike.Sto se penala tice,prvi start Donalda nad Tavambom jeste sumnjiv i moglo se suditi,ali je sudija verovatno procenio da Tavamba nije imao kontrolu lopte koja je bila bliza Zvezdinim igracima.Jankovic veoma los glumac kod druge situacije.

Novak

pre 6 godina

Neko je trebao biti napunjen pravo, ali i dalje ti kmece o nekim penalima... Pricaju o fudbalu? Ubili ih .. Ko sve udje u ligu evrope...Doduse od dvije najgore ekipe iz tog duela je usla manje gora..

Bogoje Panajotovic

pre 6 godina

Zasto Vujadin Savic nije dobio karton kada mu je Suma proturio kroz noge, a ovaj ga povukao s ledja i oborio ? Slobodan udarac je dokaz da je sudija video start.
Voleo bih da vidim neki smislen odgovor, ako umete da odgovorite, a da ne vredjate.

Nece ona NIDJE!

pre 6 godina

Izgleda da je "doktorova" operacija uspela, sa Vojvodinom su diskvalifikovali naseg NAJBOLJEG sudiju da ne sudi derbi. Posao je dat coveku koji uporno i namerno nije svirao 3 penala za Partizan u svojoj karijeri! Zato Voso ceka te beton liga, a "doktora" i poraz veceras 0:3!!!

Srdjan

pre 6 godina

Glupo je da Pesic igra na ovoj poziciji na koju ga stavlja kao levo krilo, ako ste primetili on ne zna nista da uradi sa loptom van 16, ne zna da je zadrzi, ne zna da probije, a ta pozicija to zahteva...

LightbringeR

pre 6 godina

Gledam dok se ne upale baklje, posle toga prestajem (kao i uvek). Reci NE seljackom navijanju.
(LightbringeR, 27. avgust 2017 19:05)

Seljastvo je pocelo, toliko od mene. Pozcao

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Dobar derbi, Partizan zadovoljniji, jer je bukvalno IZVUKAO remi. Zvezda mnogo vise pokazala od Partizana. Ono sto mi nije jasno je koji je vrag Djukic hteo sa izmenom Suma-Ilic, da dobije na brzini ili sta vec.
Navijaci Partizana bi trebali da se zabrinu jer odlaskom Leonarda, protiv iole ozbiljnie ekipe nema u Partizanu nema ko da postigne pogodak. Ovaj put je Stojkovic spasio Partizan. Sta ce biti u iducoj utakmici.
Sto se tice one dvije situacije, niti jedan nije bio za najstroziju kaznu, u Evropi ne treba da ni pomisljaju da ce im neko dati penal za ovakvu situaciju.

joki

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:57)

realan komentar,koji je ovo derbi bez pobede zvezde,da zvezda sad je malo jaca ali dolaskom tosica,,i antonova da se jednom miletic preseli na klupi,
jednostavno sa igracem poput tosica partizan je bolji.
plus kanga,donald,boaci igraju u zivotnoj formi sto se ne moze reci ni za jednog igraca partizana,suma sve bolji i bolji.

vlada

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.
(djole, 27. avgust 2017 21:23

Aludiras na Pekovica ili..?

samo ofka

pre 6 godina

Svaka cast Vucicu, jos jednom je pokazao da su mu interesi gradjana bitniji od navijackih i stranackih. Terza i Vucela, bas kao i armija Vucicevih fanova sa severa i juga, cene ovaj potez naseg precednika i vrhovnog komandanta.

Ivan

pre 6 godina

Solidan derbi, naročito u prvom poluvremenu. Moglo je to i mnogo bolje od oba tima naravno, moglo je biti više šansi i prilika, ali eto, loše pripremljen teren i umor od evropskih utakmica su učinili da oba tima najpre gledaju da ne izgube, mada je Zvezda bila puno bolja a Partizan nešto pokušavao da izvuče kontrama poput revanša sa Videotonom ali to im ovoga puta nije prošlo. Bila je Zvezda bolja, pogodila i prečku a jednom Stojković odbranio Boaćiju a Partizan ni u okvir gola nije imao niti jedan jedini šut, i to je to, može biti srećniji ovim rezultatom mada i Zvezda ne treba mnogo da žali sa ovim remijem, najvažnije da je sačuvan pozitivni momentum nakon plasmana u Ligu Evrope i da se sad posle reprezentativne pauze nastavi sa ozbiljnim radom.

Dorcolac

pre 6 godina

@Botovi ..kog sudiju je imao fkp??? salis se zar ne??? imali ste ih i previse... ni u ovom trenutku ne umete da se radujete ..zato nikad necete nista osvojiti... niti promoliti nos dalje od grupe. poyy

Delija

pre 6 godina

Da je malo bolji teren i da je malo prisebniji Srnic sad bi vec bilo 3 ili 4-0 za Zvezdu i mnogo nam fali leva strana gde se Pesic i Gobeljic ne snalaze dobro,tako da se moze desiti da Partizan kazni ove promasaje tj i mogao je u prvom gde je sudija mogao vrlo lako suditi penal ali mnogo nonsalantno je pao Jankovic a dok je Tawamba lepo pao ali cini se uz mali kontakt tu je mogao da sudi ali i ne.

djole

pre 6 godina

Hvala Aleksandru Vucicu , zna se ko je rekao , sto rece jedan covek ovde premijer(ova) liga , najtacnija konstatacija sudjenja i cele utakmice.

Reci necu vise

pre 6 godina

Ali kad vidim da uvodi Sasu Ilica u igru.
Jos u Evropi, umesto da daje sansu mladima da se pokazu i da grizu on konstantno ubacuje Saleta koji ni ne trenira vise. Sramotna igra Partizana i mani nas sa pricama da ste se emotivno istrosili, ovo je derbi, adrenalin puca, nego ti je taktika nulaaaa!

Slim Shady

pre 6 godina

Samo da predvidim komentare:
Bice klasicnih prepucavanja i komentara ala 91', drzavni projekat, hrvati...
Bice par botova sa nickom "Srpski penzioneri", "Napaceni narod"... koji ce da kukaju da im se vrate pare ili da se privatizuju timovi.
Realne prognoze poput 5:0, 0:5...
Par retrospektiva iz prethodnih derbija i pljuvanje sudije sa obe strane
I nekoliko debila kao ja.
Sve u svemu ovo je pravi praznik i ja u njemu uzivam i trebali bi i vi, a na igracima je da nam pruze dobru igru i golove.
SREĆNO!

Mare

pre 6 godina

Izgleda da je Partizan u stručni štab za organizaciju napada uzeo Konstantina Kostjukova. Umetnički utisak prilikom padova u kazanu je zaista odličan.

POLK

pre 6 godina

Grujić ima još 4 godine ugovor sa zvezdom :)
Zameniće Babarogića u Skupštini zvezde :)
Sramote bez!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bogy, 27. avgust 2017 19:36)

Zaboravio si Mrakića koji vodi sudijsku organizaciju.

џ

pre 6 godina

Стварно
Што ти је Србија, чим неком упутиш критику, он почне да вређа. Пешић је дао један од четири гола а Милојевић нас јесте " убацио " (као што кажеш у ЛЕ). Милојевић одлично ради посао али греши са Пешићем, то је била поента. И још нешто, не стижем да се бавим боћањем јер играм фудбал на позицији шпица. И врло добро знам шта играч на тој позицији треба да ради. Пешићев дупли пас у 16-ерцу и његова замена, све говори.

partizan

pre 6 godina

Zvezda za klasu bolja, realno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Ljubisa livac, 27. avgust 2017 20:19)
Ma koju bre klasu

bot na kvadrat

pre 6 godina

Pored solidnog prvog i ocajnog drugog poluvremena,najveci utisak mi je ostavio katastrofalno los komentator na Areni,vreme je da se ta televizija,koja po zakonu nema pravo da postoji i koju moze da gleda jedva 10 % Srbije,polako ugasi.

deki

pre 6 godina

Uvek sam kritikovao dolazak Sume , jer sam smatrao da smo za ogroman novac doveli prosecnog igraca !
Stvarno bih voleo da me demantuje svojim kvalitetom veceras , jer ja jos nista nisam video !!!

Dragan Banjaluka

pre 6 godina

Ako cemo gledati samo onaj kontakt izmedju Tawambe i odbrambenog igraca Zvezde onda se moze reci da je bio penal. Ali ako gledamo utakmicu i kriterij koji ima sudija onda nije bio penal, jer je takodje bilo par slicnih prekrsaja koje nije svirao, jednostavno takav je kriterij danas, a ako ne svira faul na sredini terena, zasto bi za slican kontakt svirao samo zatoy sto se desio u sesnestercu.

Mik

pre 6 godina

Lose, lose. A najbolji su ovi grobarcici sto su se sjatili oko sudije posto je svirao kraj. Da su se toliko lozili i za vreme utakmice, mozda bismo nesto i imali da vidimo. Ovako, Partizan ocena 2 (ali slaba dvojka), a Zvezda 2 na 3 (zbog prvog poluvremena). Klasican slab derbi!

kapitalizam

pre 6 godina

Dajte bre gol ! Narod je vec nervozan zbog bednih plata, treba mu bar sportskih igara, kad je hleba vec sve manje...
(hlebaIgara, 27. avgust 2017 20:28)

Brate, smorio si sa tim bednim platama. Ja imam dobru platu i pratim utakmicu, a ti idi pa zaradi platu.

Sve u svemu, prvo poluvreme bolje od drugog, Zvezda više šansi, bez golova... videćemo u nastavku prvenstva i u LE.

dobro je ali hvala bogu neće drug Laki m ja.

pre 6 godina

najbolji derbi ikada "vuk magare na plot nagonio ne bil mago nogu polomio" gledao sam fudbal roma inter sinoc verujte kad bi ove nase ubrzo za pet sekundi a ove sinoc usporio za pet tu je to.teren na marakani ocajan.da je bilo malo vise razumevanja oba kluba pa da se zamene domacinstva dok se marakana sredi jer za grupnu fazu tesko da ce im dati da igraju na onakvom oranju.a autor ovog prenosa nema potrebe da naginje jer rezultat sve govori. fore zvezda je bila bolja a zavrseno je nereseno ne pije vode.imali sanse ma sta mi rece a nisu dali gol.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Bogoje Panajotovic@. Ja bih Vujadinu pokazao zuti za taj faul, pretpostavljam da sudija nije jer je i njega Suma rukom udario po licu. Na usporenom sam video da je i Gobeljic trebalo da dobije karton na sredini terena, a nije sviran faul. Ali je bezobrazno traziti penale i bacakati se u svakom derbiju kao da vam je penal cilj igranja fudbala. A tek kad citam komentare kako su Zvezdini igraci igrali rukama u 16 i kako Vilicevic nije napravio prekrsaj rukom shvatim da to mogu da kazu samo totalne neznalice. I jos nesto, mojim Delijama da kazem, jos od finala sa Borusijom sam shvatio da nema onog decjeg "bili smo bolji", bolji je bio onaj ko pobedi, floskule o moralnim pobednicima su odavno prevazidjene. Dzaba nam sve stopostotne sanse kada nismo dali gol, to se brzo zaboravi a pamti se da je bilo 0-0.

Nikola

pre 6 godina

"Evropskom derbiju"?! Ma dajte bre ljudi! Uzeće i jedni i drugi maks 4 boda u grupi i već dva kola pred kraj grupe se oprostiti od svake mogućnosti za dalji plasman.
Samo mi je žao ljudi koji se pale na ovakve naslove. Takvi su podobni da gutaju svakakve laži kojima nas svaki dan truju. Neukom narodu je lako nahraniti oči i uši.

Ryber Palunko

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио
(Марко Феранте, 27. avgust 2017 22:45)

Nisam ti ni pročitao komentar, pošto mi je 'nick' bio sasvim dovoljan da te proglasaim za suverena! Marko Ferante i 'bikovska' proslava nakon gola Juventusu (s 0:3, do 3:3). Koji je to car bio! Uz to i kralj, te neosoprni prvak u skoku u dalj.

jako i do samog kraja

pre 6 godina

Bravo Miloje za sastav! Visoko i agresivno na prvu liniju, odbrana im je porozna. Krstičić će pokazati koliko je preozbiljno pojačanje, italijanski vezista po svim parametrima. Radonja u drugom za potpuni dar mar i kolaps Vulićevića i laganih +6 pred pauzu.

Kako drugacije

pre 6 godina

Samo me zanima da li je mec Vozdovac - Backa tezi za sudjenje od derbija, pa je Mazic morao da ga sudi?
(očigledno, 27. avgust 2017 18:13)

Vozdovac je svojim igrama pokazao da pretenduje na visok plasman...zasto uvek moraju imena da budu vazna - vazna je i igra!

Optimista

pre 6 godina

Sudija katastrofalan, teren liči na oranicu... Prvo poluvreme bilo i igre, drugo loše ali uz ovakvo suđenje na oranici više se i nije moglo očekivati.

marsovac

pre 6 godina

"Dobar fudbal i 'nula' u evropskom derbiju!

Koga laže ovaj naslov?
Katastrofalan derbi, sumnjivo suđenje, prljava igra i jednih i drugih.

Elem, kad će gospodar da se obračuna sa bagrom od huligana?

plasticni hirurg

pre 6 godina

ljudi, ne znam za vas, gledajuci ovaj "derbi", prolazi mi kroz glavu kako ce u LE do decembra za jedno 2-3 gola po utakmici da ih pune, pa to je strasno. i jedne i druge. plasim se zaista.

kris

pre 6 godina

Drugo poluvreme velika nula.Pitam se kako ce ovi timovi igrati evropske utakmice u nizu.Partizan moze biti zadovoljniji rezultatom s obzirom da nije imao nijedan sut u okvir gola.Zvezda pokazala vise,ali sa nekoliko slabih tacaka(Srnic,Pesic i Le Talek).I pored toga je trebala pobediti,ali se isprecio Stojkovic,koji ce biti najveci problem Zvezdi ove sezone.

Ivan

pre 6 godina

Ovo je najgori moguci scenario za zvezdu, iskustvo me uci da kada je zvezda dulplo bolja na terenu, a to ne iskoristi, desava se da izgubi kasnije utakmicu.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Radonjića i Adžića umjesto Pešića i Srnića u drugom pa vjerujem da će to bolje izgledati . Imali smo bolje šanse . AJMO ZVEZDO da opet slavimo !

Ошколе Бошколе

pre 6 godina

Први минут жути картон за Евертона...
Смешан терен, судија ретард али Звезда боља тј боље се крећу, Канга одличан

Strajder

pre 6 godina

Radi fudbala - sjajno bi bilo degradirati i jedne i druge u beton ligu. Radi kladionice - samo tako nastavite! Nikad lakse biti Nostradamus nego kad se igra ovaj tzv. derbi.

Марко

pre 6 godina

Који, бре, добар фудбал? Је л' вас није срамота за овај наслов? Ја бих и једне и друге избацио из Лиге Европе због ове утакмице.

СрбинсонКрусо

pre 6 godina

Мало су били бољи од нас, код нас себичност Јанковића и Ђурђевића који су могли по два пута да избаце саиграче пред голмана условила мршав резултат... да ли је реално да се на ономе играо фудбал.. срамота. Морам рећи да ме је Звезда пријатно изненадила, пре свега када су нам узимали лопте на средини долазећи иза леђа, једноставно су се боље прилагодили лошем терену. У другом мршаво и једни и други. Партизану ће Антонов много да значи... а сад ладно вест на другом порталу "Партизан не пушта Ђурђевића" ахахаха, а хтео да да гол па да натера Олимпијакос да га купе, и играо цео овај меч за себе не за тим.... Ивице царе, мада ми је свеједно да ли он иде или не.

Max

pre 6 godina

@PBQ27Z
Takodje ni jedan sut u okvir gola. Tri ukupno.
Koliko se secam to je grobarima bila vrlo lepa statisticka kategorija za pominjanje kad je Zvezda bila jadnija u par derbija.
Sto neko rece: Partizan ocena: 2, Zvezda: 2-3 zbog prvog poluvremena.
Ko hoce od grobara nek kuka slobodno, ali opet Stojke i precka mogu da se pomenu u kontekstu - dobro odradili posao.

Hell

pre 6 godina

@ Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Da li je moguce da toliko ne znate pravila? Pa ako ne znate bolje cutite nego da prosipate ovakve bisere. Kakve veze ima sto je "sa obe" noge bio u sesnestercu,pa to nije kosarka!! U fudbalu ako je lopta u terenu ograc moze biti pptpuno van terena i to nije aut,isto vazi i za ovu situaciju,lopta je bila van kaznenog prostora i tu ke kraj price,a sto ne znate pravila vas je problem

Aca

pre 6 godina

Dobar fudbal nisam video u srbiji od raspada sfrj. A što je "evropski derbi" neću ni da komentarišem. Samo je bitno da je bombastičan naslov.

Negativni

pre 6 godina

U odnosu na meč Liverpul - Arsenal, ovo je drugi sport.
Partizan je toliko očajan da svaki smisleni pas pravi ogromnu rupu u njegovoj odbrani, a Zvezdini igrači su takve neznalice da svaka kontra na prvu može da im bude kobna. Jedina svetla tačka u svemu ovome je trener Milojević, koji pokušava da igra moderan fudbal koliko to dozvoljava tehnička ograničenost njegovih fudbalera. Zvezda je imala veliku sreću protiv Krasnodara a Partizan je igrao protiv tima koji se pojačava srpskim stručnjacima i igračima.
Bojim se teškog otrežnjenja u grupama LE.

VincentVega

pre 6 godina

Aman dokle više sa tim penalima, može se gol dati i na druge načine a ne samo da se pada. Da ne pričam o kostantnom skakanju na sudiju, svir'o je šta je svir'o, teraj dalje i pokaži da si bolji..

matori

pre 6 godina

Dobro je. Incident od cetvrtka bio je samo prolazna slabost naseg antifudbala. Derbi je vratio stvari na svoje mesto. Dvadeset i nesto mladica jurca po terenu a ako bi nesto i slucajno zalicilo na igru zvanu fudbal tu je Plavi Gruja da svirne i prekine. Ziveo srpski stil sa Kokezama, Terzama, Vucelama i Vazurama. Smrt fudbalu!

analiticar_amater

pre 6 godina

Bez potcenjivanja Partizana, ali ovo je realno neuspeh za Zvezdu. Nov derbi bez pobede, dosta dosta grešaka kako u igri tako i u postavci utakmice. Kako Pešić moze da igra krilo sto je danas igrao? Gotovim ga ali zna se sta on moze da radi. Zvezda u boljoj formi od početka sezone, trenutno ima kvalitetniji tim od Partizana, igra kod kuće i nije uspela da pobedi. Džaba prilike ako se ne da gol. Nama je ipak prioritet domaće prvenstvo i ovo je sad bilo lose i moze se smatrati neuspehom.

evropsko ime

pre 6 godina

Od evropskog derbija mnogo mi je večeras veći evropski utisak kako evropsko novinarstvo evropski loži evropski glup narod kako je u evropskom srbistanu sve evropski sem evropskog standarda.
Samo sam hteo da ostavim evropski komentar, a što se samog evropskog fudbala tiče zaista smo evropski lider u evropskom regionu na evropskim njivama

Стварно

pre 6 godina

(џ, 27. avgust 2017 19:44)
Тај Пешић даде гол, а Милојевић нас убаци у ЛЕ. И сад си ти паметан а они глупи и не знају? Дај бре дечко иди гледај боћање.

Hell

pre 6 godina

Kao sto sam i rekao pre utakmice vece sanse na strani Zvezde. Gol visi u vazduhu i ako Partizan nesto ne promeni u igri primice jedan a mozda i vise golova. Da da sa ovakvom igrom nema sanse,sredina terena uzas,ko spoji pvog Radina i Evertona cudo kedno,nisam video nekreativnije igrace. Ovaj Suma je mlak,slab,nosta od njega. Djurdjevic nezainteresovan kao Leo pre odlaska,a u odbrani par puta produvala odbrana. Jedino Stojke na nivou ali ne moze ni on sve "skinuti". I da zakljucim,ko dozvoljava da se igra na ovakvoj njvi??!!

direktor

pre 6 godina

Dobar fudbal? Posle onog derbija kada je Obradovic dao autogol ovo je najgori derbi. Teren kriminalan, igraci bez sanse da povezu 3 pasa a sudija sraman. 0 od derbija.

Марко Феранте

pre 6 godina

Ово се зове између две ватре какав црни фудбал
пустио арену на полувремену, у 55. минуту рекао ово 0:0 крај и угасио

xxx

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...

rock star

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.

Mile

pre 6 godina

Crvena zvezda je politički klub kao i SD Jugoslavija od koje je nastala. I zato niko nije smeo da pobedi Zvezdu u domaćim takmičenjima. Ajde čik pobedi Zvezdu koju otvoreno podržava Predsednik države! U međunarodnim takmičenjima ovaj tim redovno ispada u prvom krugu, što je normalno jer ova podrška više nema snagu...

Boro

pre 6 godina

Treneru svaka čast na hrabrosti i ofanzivnom fudbalu. Pocinje sa dva spica a ne da igra na nulu, a protiv Krasnodara ne brani rezultat nego ubacuje Pesica.

Acika

pre 6 godina

A na Rajku setveni radovi u toku :)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (boss, 27. avgust 2017 19:45)
Jel bilo copy-paste??

ako laze koza ne laze rog

pre 6 godina

Ovo vama dobar fudbal? Zanimljiviji je prenos iz skupstine. Ovo je opet licilo na ono ubijanje u pojam svih ovih godina. Koja je poenta igrati igru u kojoj je cilj postici sto vise golova 90 minuta bez ijednog pogotka?

hmm

pre 6 godina

Srnić je trebao još na poluvremenu da ostane na klupi,Kanga je kralj bespotrebnog zadržavanja lopte,Pešić ima trupce umesto nogu,Donald i odbrana solidni.
Prvo poluvreme zanimljivo,drugo tuga...sve u svemu loš derbi...

sv1214

pre 6 godina

Ne razumem Komentar dobar fudbal.....???
Ljudi budimo realni ovo nema veze sa fudbalom i bicu skroz realan i korektan iako navijam za Partizan, Zvezda je bila bolji tim na terenu ali sve je to jako jako slabo!
Molim boga samo sa se i jedni i drugi ne obrukamo u Evropi!

Stefke

pre 6 godina

Nadam se kvalitetnom derbiju,a da kucnem u drvo sve navodi na to,odlicna atmosfera i u jednom i u drugom taboru.Isto tako se nadam odlicnom navijanju,kad kazem navijanje mislim pevanje i podrzavanje svog kluba,aa ne vredjanje suparnickog.Nekad mi se cini da nekim navijacima draze uvrediti suparnicki tabor nego podrzati svoj.Moje misljenje Zvezda ovo dobija sa 2:1
Sportski pozdrav!

loptanjaIpasulja

pre 6 godina

Sta je ovo, 22 odrasla coveka trce sat i po i ne mogu da proteraju loptu kroz onolike golove!? Dajte bar Parove i Farmu, da se narod zanima, i zaboravi na siromastvo.

fljamurtari dobro pari

pre 6 godina

Ovo drugo poluvreme kao da nije ni igrano, vuku se svi po terenu kao da dva dana nisu jeli. Bolji bi derbi bio da se igrao makar za dva dana jos. U prvom se Zvezda opasno ispromasivala, obicno se to kazni, ali ovoga puta Partizan nije imao sansu za tako nesto.

oluk

pre 6 godina

po meni je ovo prerano za derbi, mislim na datum I koje je kolo u pitanju. trebalo bi malo kasnije da se igra, bio bi bolji fudbal sigurno. ekipe bi bile uigranije

Let's play

pre 6 godina

tragikomedija u drugom pol. i jedan i drugi tim izasli kukavicki da igraju na bod. ne shvatam vise svrhu milijasa. uvede ga trener u igru zbog prekida a donald sutne slobodnjak sa 17m???od tri prekida- dva kao u petlicima, nisko na ivicu sesnaesterca i jedan balon u ruke stojkovicu. partizan ima bolju poziciju trenutno iako zaostaje za nama 3 boda. dobio u novom sadu i uzeo nam bod kuci!!! utisak veceri je njiva na kojoj je igran derbi koja ne ispunjava uslov da se na njoj igra okruzna liga.

ja

pre 6 godina

a niko ne komentarise onu vatru na jugu,bakljade i na jugu i na severu,topovske udare sa obe strane. ja se pitam,mislite li i jedni i drugi da ce te tako moci i u LE,ha ha samo probajte,a grobari su vec u minusu jednu utakmicu. Ne mogu da verujem da u ovoj drzavi nema volje da se huliganima vec jednom stane na kraj,crni barjaci poginule mladezi se viju sa ponosom i na jugu i na severu,dali shvatate ljudi moji koliko je to jadno i tragicno,koliko smo posrnuli,fudbal nije rat,nije opsadno stanje,vi mladi pogledajte kako se navijalo u Sfrj na derbiju ili bilo kojoj drugoj utakmici

Soko

pre 6 godina

Poslednjih pet utakmica nismo izgubili od komsija. Razlika je u tome mi kad odigramo lose igramo nereseno sa zvezdom a kad odigramo dobro.....

xxx

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00). Taj penal, nad Tavambom, koji nije padavičar kao vaši igrači...

BBRS

pre 6 godina

Fudbal los, sto je i ocekivano jer je utakmica dosla posle emotivnog i fizickog praznjenja u evropskim utakmicama.

Dva utiska. Prvi sraman komentator na ARENA TV. Ne ume da sakrije svoju navijacku pripadnost. Izuzetno neprofesionalno. Kako sene ugleda na kolege sa iste televizije, Edina i Koleta, kosarkaske komentatore? Edin je veliki Partizanovac, Kole Zvezdas, ali se u njihovm prenosima nikada ni trunka navijanja ne oseti.

I drugo. Sramna izjava Milojevica o Stojkovicu. Covek je odradio svoj posao. Odrbanio je, golman je. Napadaci su postigli cetiri gola i oni su svoj deo posla odradili. To je izjava tipa...Zvezdu je LE odveo sudija koji nije video da je lopta pola metra u golu. Djukic gospodin covek za Milojevica. Gde ih samo kopaju. Prvo onaj komicni lazni Grof, sad ovaj. Neverovatni su.
(rock star, 28. avgust 2017 01:20)

Немој да ..... молим те !!!
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!!
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ.
Страшно !!!

slobinator

pre 6 godina

(Mile, 28. avgust 2017 18:29)
otvoriš da vidiš komentare I odmah naletiš na nebulozu.naravno može da se radi I o moderno rečeno trolovanju.opšte je poznato da je zvezda primat u fudbalu preuzela tek sa pojavom čuvene generacije dragana džajića krajem šezdesetih I početkom sedamdesetih godina kada je počela beležiti I sjajne rezultate u evropi I postala najuspešniji klub istočne evrope u evropskim takmičenjima.predsednik tito se inače javno deklasirao kao navijač hajduka,a nakon raspada sfrj je ceo državni vrh praktično stao iza partizana tako da ne vidim u kom je to periodu svoje istorije zvezda imala državu iza sebe.kad se radi o ispadanju u prvom kolu evro-kupova ono se što se tiče zvezde može izbrojati prstima jedne ruke.čak je I u nekoliko svojih najneuspešnijih godina igrala nekoliko puta plej of za ulazak u ligu evrope protiv slavije,rena,bordoa i sasuala.ispadanje u prvom kolu je bilo decenijama rezervisano za partizan koji je od 1966 do danas samo dva puta prezimio u evropi i to 1990.i 2004 godine

P76-ers

pre 6 godina

Ulazak u igru Ilića i Milijaša asocira na Čkalju kao menadžera. Šta, mator ne može da trči. Natrčao se on, neka on smiruje igru...

Zokara

pre 6 godina

Zeeeeh, stvarno sam se nadao boljoj utakmici, ali losa fizicka sprema je ucinila svoje. Trebat ce obe ekipe uraditi nesto po tom pitanju ako zele izdrzati jesenski ritam.

Arbanas

pre 6 godina

Mislim da ce ovo biti najkvalitetniji derbi u sto bi neko rekao "Novijoj istoriji"
(MB, 27. avgust 2017 18:11)

Dosadan, prekidi, simuliranje, partizan bez suta u okvir gola...

Kontras

pre 6 godina

Deluje kao da je Partizan dosao po bod i uzeo bod da bi zaostatak ostao samo tri boda. Zvezda bolja u prvom poluvremenu, u drugom poluvremenu oba tima ista. Tek je pocelo prvenstvo, videcemo

vlada

pre 6 godina

Posteno, bas kao sto su i Miloje i Djukic rekli. Nije bas lep fudbal bio, mozda smo mi (Zvezda) imali koju sansu vise, ali to je to. Vidim da mnogi nemaju razumevanje za fizicku i psihicku iscrpljenost nakon prolaska u LE, ali to je tako

rock star

pre 6 godina

Zvezda ređs prilike, to je radio i Videoton pa je dobio 4 komada.
(Labud, 27. avgust 2017 20:05)

E vidis kad si tako pametan, na utakmici protiv Videotona je i Partizan redjao prilike i davao golove, a na ovoj utakmici niste šutnuli u okvir gola. Da bi ste i nama dali 4 komada, prvo treba makar jednom šutnuti na gol.
(analiticar_amater, 27. avgust 2017 20:42)

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.

xxx

pre 6 godina

Legenda kaze da igraci Partizana jos stoje u svom sesnaestercu
(Mijat Splitski bili, 27. avgust 2017 21:56). A druga legenda kaže da Savić još čeka u redu za burek...

agassi

pre 6 godina

Derbi je bio dobar prvo poluvreme . Zvezda je imala dva zicera i šut Pešića , Partizan je bio loš i prvo i drugo poluvreme . Šteta što utakmica nije igrana sl vikend , pogotovu se to videlo u drugom delu . Čudna je situacija i oko odlazaka i dolazaka pred ovu utakmicu , tako da je i to uticalo pored umora i neke reakcije posle LE . Mustafa je pokazao da je odlično pojačanje za Parizan .
P od penala nije postojao , i postaje jadno tj FK Partizan degradira već neko vreme sam derbi famom o penalima . Utisak za mene je šmekersko izmicanje Le Taleka za jedno sportsko dno koje iznuđuje penal . karton Evertonu je potpuno zaslužen , to što je u 50 sec ne menja činjenicu da je šutnuo krstičića u lice .
Greške , karton Saviću , faul nad Stojkovićem na sredini , i karton Tavambi za udarac u lice .
Za Zvezdu odlasci bi bili katastrofa , što se Partizana tiče sprema im se novi Fljamurtari jer smisleno pola nisu prešli i to Budućnost , Videoton kući i Derbi . Javor i Mladost na silu i Vojvodina samo prekidi su potvrda toga . Djukić u novembru dobija otkaz i počinje spin o Premijer Ligi .
Pešić zalutao na krilu , Milijaš i Ilić šta reći a ne zaplakati . Sve u svemu Zvezdi brige oko odlazaka , Partizanu oko igre i dolazaka .

BBRS

pre 6 godina

После овог дербија неке ствари су пуно јасније.
Уместо да се забрину, с обзиром на квалитет њиховог тима, гробари срећни као да су победили Манчестер !
То говори о страхопоштовању према Звезди који је усађен у њихов ДНК.
Они и подсвесно имају зент од Звезде, отуда и толика осташћеност и мржња, јер кад ти неко лупа клемпе цео живот не можеш га волети, јел да ?

analiticar_amater

pre 6 godina

Drage komsije, vi sa nikad jacom ekipom, u seriji i u dobroj formi, niste uspeli da pobedite ovako los moj Partizan. Ne znam cemu da se nadate u narednim derbijima, kada udjemo u formu i ekipa bude uigrana. Ovakav Partizan nije merilo vase snage, vec bas suprotno. P.s. Prvi prekrsaj je bio za penal.
(Mole, 27. avgust 2017 22:16)


Evo kako razmislja procesan grobar koji se ne razume ne u fudbal, nego u sport uopste. Odigrali ste vec 12 utakmica u sezoni (6 Evropa, 6 prvenstvo). Koliko vama treba da se uigrate i udjete u formu? Ko ti garantuje da mozete da igrate bolje od ovoga? U teoriji naravno da, posebno zbog pojacanja, ali nema nikakve garancije da ce tako i biti. Pricate kao da vam je sezona pocela prosle nedelje a mi vec uigrani. Partizan je igrao tako da ne izgubi, kao i Videoton u Beogradu. Zvezda moze bolje od ovoga sto je i pokazala od pocetka sezone, igraci su emocionalno ispraznjeni posle Krasnodara, a razlika u kvalitetu izmedju dva tima nije tolika da Partizan moze rutinski biti pobedjen. Osim ako nemate magicnu kuglu ne mozete da znate kako ce Partizan izgledati u nastavku sezone, prostora za napredak svakako ima, ali ima ga Zvezda. Ni Zvezda nije iscrpela svoje potencijale do maksimuma, i ovaj tim moze jos da raste a da li ce tako i biti, pokazace samo vreme.

Akumulator

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema. (Ja, 27. avgust 2017 22:55)
Po prvi put u istoriji? Pa sto komentarises kada nista ne znas?! Treci ili cetvrti put, izguglaj malo na netu kada vec pojma nemas. Kako vas nije sramota da stalno pokusavate da izprosite penal? A za Zvezdine igrace je bio bolji teren? Vi inace igrate na boljim terenima po Srbiji pa vas je sada ovakav poremetio!? Pa vi nikoga (osim Macve) niste pobedili na vasem terenu od i ole ozbiljnijih ekipa. Pukli ste na vasem od Vozdovca i Olimpijakosa, igrali 0:0 sa Videotonom. Jel i to zbog lose trave ili zato sto nemate ukupno 5 suteva na gol sa ovim derbijem?!

vladimir

pre 6 godina

Joj kako ste dosadni da penalima i jedni i drugi,niko ne priča o igri fudbalera koji ne mogu da odigraju dve jake utakmice u 3-4dana,kako li će tek u evropi biti..niko nije ni primetio malu devojčicu kako stavlja ruke na uši dok neki idiot baca topovske udare..

VUK

pre 6 godina

odvratno.. bez želje za pobedom.. umorni? trebali su da puste omladinske ekipe da se bore i takmiče. ovo je bila farsa.. tuga.. svima odgovara nerešeno i statiranje na livadi. Sram bilo sve aktere

zoran ivkovic

pre 6 godina

los derbi ...zvezda je bila veceras bolji tim imala par sansi i precku ...partizan je imao sumljive sitvacije za penal i 2 slobodna udarca ...uglavnom igra i jednih i drugih losa ....oseca se umor i kod jednih i drugih od cetvrtka .....uglavnom ono sto je rekao darko tesovic mi se jako dopalo...mnogi evropski klubovi igraju utakmice sreda subota ili cetvrtak nedelja i za razliku od nasih klubova ne pokazuju nemoc posle utakmice sredom ili cetvrtkom ....na to se i nasi klubovi moraju navici

Јабучило

pre 6 godina

Koji penal. nad Tavambom ?! O cemu ti pricas ? Kapiram obraz-djon, ali bas toliko.. U utakmici u kojoj ne sutnete u okvir gola, ti pises ovako nesto... Boze, ko sve danas nema pristup internetu
(Batko, 27. avgust 2017 23:00)

Да ли смо шутирали у оквир гола или не, нема никакве везе са тиме да ли је над Тавамбом био пенал или не, побогу. А био је. (Не кукам, и те ствари су део фудбала, али ти пишеш свашта.)

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Kaze lik ciji tim nije mogao 90 minuta gol da postigne na vojnom stadionu
(ThePeraCar, 27. avgust 2017 13:32)

Pero Care, imas jos neki ovako pametan komentar?

nista o nicemu

pre 6 godina

Evo jedva čekam da vidim vaš nastup u grupnoj fazi lige UEFA po prvi put u istoriji.A za namoć da zahvališ sudiji i onom terenu kakvog u trećoj ligi Zanzibara nema.
(Ja, 27. avgust 2017 22:55)

Vas smo videli. Bacakali ste se protiv Olimpijakosa i trazili penale gore nego juce. I opet nista. Zna se u Evropi sta je penal, kraj price.

Boško

pre 6 godina

Došao sam sa sinom da gledam fudbal a gledao sam predstavu o Srbiji zemlji huligana. U kojoj to civilizovanoj državi se pale vatre i baklje i država ne reaguje. Da li će biti suspenzije za Partizan zbog huligana koji pale baklje i šalju poruke na onaj svet, da je dobro biti huligan i da će taj mladić biti zapamćen. Po čemu... po tome što je živeo 19 godina... i što nikada neće imati porodicu i svoj život. Jel to poruka da treba da strada neko drugo dete ali koje navija za Zvezdu. Gde je kontrola na ulasku u stadion. Zbog toga kazniti i Zvezdu !!!

Bugarski grafolog

pre 6 godina

Kao sto sam i napisao pre utakmice, seoski fudbaleri na njivi bio malo opasniji. Za dve sanse, precka i odbrana Stojkovica. Partizan ostecen u dvema situacijama za penal, ali to je uobicajeno.
Ako je ovo dobar fudbal onda ne znam sta je los. Oba tima isla na bod pre svega. Toliko su i dobili.

Batko

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ? 
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo 
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03)

Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27

Opet komentari i prozivke na nivou deteta od 7 god... Opet ti se ljudi smeju.. Ti kao da uzivas u tome ? Pa zar je stepen mazohizma kod tebe bas, bas toliko veliki ?!

analiticar_amater

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Hahaha, Partizan nije mogao da se poveze, Borjan je mogao da ostane na klupi i bio bi isti rezultat. A njiva je spasila vas da vam Boaci ne mune gol kad je imao cistu situaciju. Pa vi niste ni gledali utakmicu.

neutralni felsh

pre 6 godina

(rock star, 28. avgust 2017 01:20) 

Немој да ..... молим те !!! 
Звезду одвео судија у ЛЕ, ајде бре просипај ту острашћеност неком другом !!! 
Ниси видео да је и Красниодар дао гол из аута, ниси приметио да им је судија свирао непостојећи пенал па затим на крају утакмице и два слободњака у зони шута, ништа од тога ниси видео али зато знаш да пљујеш и лажеш како нас је судија послао у ЛЕ. 
Страшно !!!
(BBRS, 28. avgust 2017 11:23)


vidis kako je kad neko prica kao zvezdin trener? od svega on se seti golmana. zato se ljudi bune, jer mu je izjava prepotentna i kratkovida.

Pesic

pre 6 godina

Pesic jako los niti jedan duel nije dobio, svaka lopta kod prijema se odbija od njega najslabiji pojedinac stvarno, tehnika mu je mizerna.

ime12345

pre 6 godina

 Hajde fudbaleri, narod je u bedaku i siromastvu. Zabavite ga loptanjem, da pregura jos jedan dan.. 
(igaraiHleba, 27. avgust 2017 18:32) 

A sto su fudbaleri i sport uopste krivi za tezak zivot tog naroda? Ko brani narodu da sada umesto na stadionu i ispred tv-a bude ispred skupstine i da protestvuje?? Pa niko,zato dosta vise sa tom demagogijom hleba i igara,ako narod ne razmislja mozgom nego "jede" sta mu serviraju sam je kriv!
(Hell, 27. avgust 2017 18:44)

Jedino ako će da protestvuje,onda će biti bolje

Nikola

pre 6 godina

Najlošija stvar u ovom derbiju je ovaj amaterski prenos Arene! Ne prate loptu, i kad prate ostane gomila spornih situacija koje ne mogu da se jasno vide ni na usporenom snimku. Kadrovi publike su pomozi bože. Baš otaljan posao.

Markooo

pre 6 godina

Apelujem na FSS da se povecaju golovi za po metar sa svake strane, te da se igra 190 umesto 90 minuta, i da se ukine ofsajd, pa da vidimo i golove!

M

pre 6 godina

Dobro je narode..ohladite sa kritikama..Vidi se da su i CZV I PTZ igrali pomalo rezervisano..ili u nekoj nizoj brzini..Teren je vec rasulo..Svega ima..
Zvezda je malo vise forsirala a Djurdjevicu se vidi da je u mislima u drugom klubu..
Nema potrebe za odmah negativnost.. Bice to super

dule potapac

pre 6 godina

I ja sam slusao radio prenos, i bas se nasmejao kad je pomenuo krticnjak:D ovaj sto proziva radio prenos nije vredan komentara..

Aleks

pre 6 godina

I lopta bi zaplakala da je mogla !!!
(Delija Momak, 27. avgust 2017 20:51)

Komentar večeri, kojim se može staviti tačka na 155. večiti derbi.

Nenad

pre 6 godina

Sjetimo se samo jedanaesterca koji je dosudjen Zvezdi protiv Vojvodine... Ako je onaj start nad Boacijem bio za penal, e onda je i ovaj nad Tavambom. Onda se nijeste bunili...
(Mmilos, 27. avgust 2017 23:42)

A igranjw rukom u jedanstercu nije??? Budi realan

s t v

pre 6 godina

Šutnite na gol, pa traži penal, a Vulićević što je sa obe noge bio u šesnaestercu kad je igrao rukom?
(Dušan, 27. avgust 2017 21:21)

Eto ko sve komentariše fudbal i događaje na terenu.
Sa obe noge bio u šesnaest kada je igrao rukom?????
Kakva si ti fudbalska neznalica, Dušane.
Koje si ti sve sportove i njihova pravila pomešao, niko ne zna.
Sedi, JEDAN!
Mesec dana da nisi ostavljao komentare za kaznu.

BBRS

pre 6 godina

Cekaj..u cetvrtak evropski Partizan.kidate...nas razvaljujte sa 3-4 razlike, a danas "los Partizan" , niste u formi... ?! Tolika promena za 3 dana ?
Nesto tu ne stima, aj ti to ponovo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Batko, 27. avgust 2017 23:03) Ne štima tvoj IQ, i to po odavno, veruj mi...
(xxx, 28. avgust 2017 00:27)

Хоћеш ли икад коментарисати вест а не само одговарати и то погледај како, IQ коефициент и сличне глупости.
Баш ме интересује висина твог IQ-а, поред свакодневних глупости које пишеш.
У најави, испод свих просека !!!

mangulica Mirka

pre 6 godina

Čim nema Nikolića,vrsnog trenera.,koji uči od Duloa,nema ni pokvarenog grobarskog ponašanja,a kakav je trener,videćemo ubrzo kao i njegov mentor ,prvim vlakom iz Madjarske leti...

analiticar_amater

pre 6 godina

Ne brini se ti za Partizan. Sutirace i davace golove jos kako. Kako stvari stoje prvak ce biti odlucen ili u vasim duelima sa Vozdovcem ili na Stadionu Partizana. Partizan vec cetiri utakmice sto u prvenstvu, sto u Evropi nije gol primio. Kada se Suma i Tosic ustimaju sa napadom, sve ce doci na svoje mesto.
(rock star, 28. avgust 2017 01:11)

Zvezda 7 utakmica nije primila gol pa sta, sta si hteo time da kazes? Sve ce doci na svoje mesto, a koje je to mesto? Djurdjevic ide, dolazi Tosic, igru na sredini nemate. Ko vam garantuje da cete biti jaci u nastavku sezone? A tek to sto nisi u stanju da razumes izjavu Milojevica, pa vi grobari ste pravo cudo. Covek nista lose nije rekao a vas ko kopriva da je ozarila. Igrac utakmice na derbiju Vladimir Stojkovic, igrac bez ocene posle derbija Borjan - nema za sta da mu se da ocena.

neznani junak

pre 6 godina

Što se tiče navodnih penala za partizan, da Tavamba nije onako teatralno pao možda bi mu ga i svirao, a za Jankovića nemam riječi.

Del Boj

pre 6 godina

Dobar fudbal !? Jesmo li gledali istu utakmicu.Obe ekipe odigrale ocajno,ali je zvezda imala vise sansi.Partizanovi igraci su dosta komplikovali pred golom zvezde.Suma izlazi,ulazi Ilic !? Radin se prepao,decko sam ,nabije je...Jankovic umislio da je neko i nesto.Miletic levi bek uzas,ja goreg igraca u Partizanu nisam gledao

mufljuz

pre 6 godina

Pomirite se sa tim da je ovo sto imamo najbolje.Ono sto je bilo bilo je.Vratiti se nece sigurno.Zvezda je usla nakon 10 godina u LE o LŠ i da ne govorimo.Slavili su navijaci kao da je osvojena neka evropska titula.Mnogi ce reci partizan je cesci u evropi,jeste ali to mu i koeficijent dozvoljava da ide na lakse protivnike.I neznam zasto neko uporedjuje italijansku utakmicu sa nasom.Derbi je bio korektan cak i odlican kad je u pitanju nas fudbal.Budimo zadovoljni sa onim sto imamo.S obzirom na stanje u drzavi,bice samo gore.Ja sam zadovolja sa cinjenicom da cu gledati Arsenal u Beogradu.

Milojko Pantic

pre 6 godina

Zvezda ce biti kaznjena zbog ponasanja pojedinca na 155. vecitom derbiju. Naime primeceno je od celnika fudbalskog saveza i istraznih organa UEFA da je golman Crvene Zvezde Milan Borjan u od 27. minuta igre sedeo pore gola i igrao igrice na svom telefonu.
Takodje je nakon meca uzeta izjava napadaca Partizana Djurdjevica da potvrdi ove tvrdnje ali njegov odgovor nije mnogo zastitio golmana Crvene Zvezde. Djurdjuevic: " Nisam video sta je Milan Borjan radio u tom periodu bio sam na svojoj polovini".

Stari namćor

pre 6 godina

Jedna klasiča JSL utakmica, skoro prijateljska... oba tima samozadovoljna uspehom u Evropi... možda je tako i najpravednije...

BBRS

pre 6 godina

Da se ne igra na njivi bila bi to sigurna pobeda crno-belih. Ovako, seoski fudbal je u blagoj prednosti.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Bugarski grafolog, 27. avgust 2017 09:02)

Шта као сметао вам терен ?!
Нисам баш сигуран. Колико сте оно имали шутева у гол ? Нула јел ?! По тој логици само је Звезди сметао лош терен, она је бар у неколико наврата покушала да да гол, а ови други, покемони, ништа више !

analiticar_amater

pre 6 godina

Sudija nije hteo da svira dva cista penala za Partizan.
(Dejan, 28. avgust 2017 06:46)

Fudbaler Partizana Jankovic izjavio je da je pao cim je osetio kontakt sa igracem Zvezde. Za ovo grobari placu da je bio penal. Iako za prvu situaciju mislim da je moglo da se svira, samo zbog vaseg kmecanja i neobjektivnosti mi je drago sto nije.

BBRS

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Nebojsa, 28. avgust 2017 08:36)

Капирам брате да си бесан због Срнићевог промашаја и ја сам, али немој да га терамо из клуба због тога .
Полако, прокинуће он, квалитет је неспоран.
Сети се Канге прошле сезоне, а већ ове, друга прича !

rođen86

pre 6 godina

real vs valensija to je fuca ovo naše mogu igrati po banatu na pašnjacima isto će imati na hiljadu volova navijača. p.s. nema ko da odigra dobru akciju sa našim prijateljima iz nesvrtanih država koji odlično igraju (mislim na tamnopute igrače). Oba kluba imaju izvrsne strance

H.A.

pre 6 godina

A ђе сте штековали кукуруз? Видим да га нема, па ако може неко од београдске мангупарије да ми каже да ли је сав изгорео због суше, колико кг. сте успели да уберете, и колико сте плаћали рад комбајна по јутру земље?
(моја њива је лепша, јача, луђа и већа)

umpah pah

pre 6 godina

Ne razumem umor kao opravdanje za los derbi. Kakvi to fudbaleri koji mastaju o igranju za evropske klubove mogu sebi da dopuste da nemaju snage za 2*90 minuta tempa u cetiri dana razmaka

Milos

pre 6 godina

hronicar@ Uveo ih je, da je ovde Videoton dobio 0:1, druga bi tekma bila tamo, Partizan ne bi imao prostora za kontre, i situacija bi bila dosta drugacija.Pitanje za teren je bilo u smislu da li vam je smetao kvalitet podloge.Vidis, nije sve bukvalno, mozes malo i da razmislis

Mango Dzeri

pre 6 godina

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Ja bi svima preporučio da Ligu prate isključivo putem radija. Kao prvo mnogo sve to lepše izgleda, komentatori su jako kvalitetni a nema ni Strajnića da odvali neku glupost!

iggy

pre 6 godina

@ Isprečio se krtičnjak, reče komentator na radiju rts! Hahaha...
(todos, 27. avgust 2017 19:41)

Na radiju?? Da li u 21 veku jos uvek neko slusa radio prenos?? Pored neta,kablovskih,radio prenos,ahahaaa,to je smesnije nego kentar RADIO spikera
(Hell, 27. avgust 2017 19:54)

Eee, na tvoju zalost, verovatno si mladji i nisi imao priliku da slusas legendarne radio prenose u emisiji Vreme sporta i razonode. Ne bih taj osecaj iz detinjstva menjao za sve sadasnje kablovske kanale koje imam i dosadne statisticke komentatore. Uzivaj u pravom prenosu....https://www.youtube.com/watch?v=A5j9myd6Ovk

Nebojsa

pre 6 godina

Dokle vise Srnicu da promasujes zicere u derbijma . Uvek udje u sansu jedan na jedan sa golmanom i sta se desava zabije glavu u zemlju i sutira po zemlji u golmana .Digni tu glavu pogledaj golmana i ne moras ceo zivot da sutiras u golmana . Umesto da danas pisu srpske sportske stampe o igracu koji je resio derbi on ce se ponovo pominjati u kontekstu tragicara
Ako ima ponude C.Zvezda ne bi bilo lose da se on proda bez obzira da li nasli novog igraca ili ne na njegovoj poziciji .

crvencanin

pre 6 godina

Kako ono nazvati evropskim derbijem ono tesko da moze biti i derbi na seoskom poljancetu jer se na poljancetu i igralo a koliko je fudbala vidjeno pa nimalo ili jos manje