Petak, 18.08.2017.

19:52

Kutinjo nema cenu: Liverpul odbio 125 miliona evra

Fudbalski klub Liverpul odbio je i treću ponudu Barselone za Brazilca Felipa Kutinja, prenose engleski mediji.

Izvor: SM

Kutinjo nema cenu: Liverpul odbio 125 miliona evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

48 Komentari

Sortiraj po:

luther

pre 6 godina

Kutinjo vredi 200mil...to ce da se vidi u Rusiji...aj mi recite slicnog igraca koji je prebrz ima dribling, pas, ima fudbal u malom prstu koji je i dobar defanzivac..koji sutira sa svih pozicija...podseca malo Grizman na njega ali nije..bar ja nzn na trzistu slicnog igraca

zekan17

pre 6 godina

Koja mrznja prema Barseloni. Plakacete na kraju sl. sezone ne brinite se. Dolazi i Kutinjo i Dembele,tako da opustite se dusebriznici

nik.

pre 6 godina

Barsa u teskoj sitNemauaciji. sanse nikakve da dovedu Kutinja a da ga pri tom ne preplate. Ima boljih opcija. Kutinjo nije ni priblizno vredan i popularan koliko ga cene. Za Barsu bi bilo najbolje da nadje te jeftinije a dobre igrace. Npr. sjajan je Leostao, mlad Baptimoze da igra u napadu i veoma talentovan igrac, igra u Espanjolu 100 puta bolje nego sto je npr. Asensio ikad, ali opet Barsa ga nece primetiti dok mu cena ne skoci. Ili Injaki Williams, strasan, brz sa loptom, uklopiso bi se odlicno, npr. tu je i sjajni Mertens ili Insinje obojica vrlo dobro igraju u Napoliju, i Anhel Di Maria koji je verovatno najbolje resenje kao zamena za Neymara. Za sredinu terena tu je Seri iz Nice, a cini mi se da ima jos dobrih igraca, za poziciju Inieste, npr. Draksler, ili Soler iz Valencie, Felipe Anderson iz Lacija, kao i Keita isto, da ne govorim sjajni Najngollan...Ima toliko jeftinijih a boljih opcija od Kutinja, samo nazalost uprava ne zna sta radi kad da 40 miliona za igraca koji je dve sezone igrao u evropi i kojeg su navijaci Tottenhema svojevremeno svrstavali u najgore pojacanje ikada, ako je argument to sto igra za Brazil, tim gore, vidimo svi kako igra Brazil na velikim utakmicama, ni bleda senka nekadasnje reprezentacije...

Mladen

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

Koga covece da uniste? Liverpul da ga nije kupio, vukao bi se po pozajmicama i nikad nista ne bi uradio. Dali su mu sansu i pustili ga da se postepeno razvija. Pitali ga da li zeli da ostane, potpise ugovor na 5 godina, bez klazule i on dan pred pocetka prvenstva se predomisli. E pa nece da moze, ako ga ne prodaju igrace on i te kako, jer mu se ne isplati da sedi na klupi, a ide mundijal. Gradili su igru oko njega, sad zeli klub da ostavi na cedilu. Klopu ko se zameri, videli smo kako prodje...

Mladen

pre 6 godina

@gremlin

Ma koji se to igrac toliko bunio u nekom jacem klubu? Ako ga ne prodaju, malo se buni i opet se vrati na teren. Primer ti je Suarez koji je imao najbolju sezonu tada u Liverpulu.

Alan Ford

pre 6 godina

Dobili su vise od 220 milki odjednom a nude u ratama na 5 godina 80 milki a ostalo u zavisnosti od rezultata. U mom kraju ovakve ljude iz Barselonine uprave bi nazvali jajarama.

VanjaLFC

pre 6 godina

Ponuda Barselone, koliko sam razumeo je uvredljiva po Liverpul i odgovorili su im da ih vise ne kontaktiraju po pitanju Kutinja. Kako prenosi Engleski "Mirror", Barsa je pod cenom od 125 miliona mislila na 80 miliona u kesu da im uplate u roku od sledecih 5 godina, a ostatak cifre su bonusi, i to u domenu filmova Dzordza Lukasa i Stivena Spilberga zajedno...
- Osvajanje vise trofeja u istoj sezoni
- Osvajanje vise od jedne Lige Sampiona
- Da bude proglasen najboljim igracem sveta (Ballon d'Or)
- Da osvoji vise trofeja i Ballon d'Or u istoj sezoni
PSG im je isplatio kes za Nejmara, a cigance se na drugoj strani.

Tiberije

pre 6 godina

Ne piše se barsi dobro ove sezone. Sa onakvim timom Mesi bolje da pakuje kofere i pravac MC kod Pepea inače će trpeti poniženje od Reala kao prošle nedelje

ime

pre 6 godina

(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

Kao sto je Keita bio nezdovoljan 2ipo dana posto je odbijena ponuda Liverpula?

Ili kao sto Suarez odigrao sezonu za pamcenje nakon sto mu nije odobren prelazak u Barsu?

Ne zasmejavaj me.

menadjer

pre 6 godina

@RF

trazili su i Keita i Virgil, pa ih nisu pustili, Barsa bolje da pregovara sa Lajpcigom i Sotonom za Kutinja. Svakako ako ode Mesi, ne verujem ni da ce Kutinjo hteti da ide u Barsu, raspada se polako...

132

pre 6 godina

Auu pa ovi će odrati Barsu bar jedno 150 miliona. Daleko od toga da ovaj igrač vredi toliko, imaš takvih na kilo a i boljih za mnogo manje para. Bolje Drakslera da kupe. Nejmara će PSŽ bar isplatiti od prodaje dresova i marketinga (drugi najpopularniji fudbaler sveta posle ronalda, po pratiocima na instagramu i slično)ovog Mesi nema ni da prepozna na treningu.

Nesa

pre 6 godina

Kakav klub. Neverovatno!!!! Svoje znaju da precene, a sa druge strane tudje podcenjuju. Tako mali novac za Kutinja. I treba Liverpul da ih izmuze. Nek im uzme svih 200+ miliona od Nejmara. Jos su hteli da tuze PSG jer su platili klauzulu. Ne mogu da podnesu svojy nemoc! NECOVECI!

nista o nicemu

pre 6 godina

Steta...mogli su uzeti lepu kintu. Ovako opet nece nista osvojiti a ostace im nezadovoljan igrac.
(moralni gmizavac, 18. avgust 2017 20:20)

Nezadovoljan? Nije bio kada je potpisivao ugovor na 7+ miliona godisnje. Mogao da kaze hocu 2 miliona i klauzula. Nije.

Owen

pre 6 godina

Iskreno ne znam šta je Barsa zapela za Kutinja on jeste odličan igrač ali on je pre svega zamena za Iniestu ne i za Nejmara jer Kutinjo je dobar tehničar nije baš nivo Inieste ali zato poseduje sjajan šut i naravno mlad je još uvek ali Kutinjo nema brzinu niti probojnost koja je Barsi neophodna po krilu s toga mislim da bi Barsa trebala da se okrene drugim igračima Dembele bi bio dobro pojačanje ali i Draksler ili Ben Arfa ili Lukas Mura takođe to su igrači dribleri koji su pritom i brzi i mogli bi se uklopiti u Barsu, Barsi treba i ozbiljan golman koji zna da skupi centaršut, mozda bi povratak čileanaca Bravo Sančez bilo pravo rešenje.

nista o nicemu

pre 6 godina

Igrac trazi da ga prodaju. Ne znam zasto onda odbijaju ovu ponudu. Hoce da ide i kraj
(RF19, 18. avgust 2017 20:10)

Ako hoce da ide nek saceka kraj ugovora i kraj. Do tada se Liverpul pita.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sada bi bilo dobro da Dortmund proda Dembelea za 120+ i dovede Drakslera :)
(Ivann21, 18. avgust 2017 20:29)

A Draksleru je sad da igra u BVB? Nece Draksler da dodje, urazumi se.

kk7

pre 6 godina

kada su kupili Suareza, neki celnici iz Barselone su izjavili da je bio jeftin, e pa gospodo ocigledno da se u Liverpulu toga secaju, pa sad za Kutinja platite malo vise.

Lord

pre 6 godina

Ponudjeno je 80 mil plus 45 kroz razne varijable. Problem je ovde u nesposobnosti uprave, iznenadio ih slucaj Neymar , pa sad ne znaju gdje gone. Navodno je "Mensur", kako mu tepaju u Bosni, inace vlasnik Man.C. rekao da se najveci transfer tek treba dogoditi. Svi znaju sta bi to trebalo znaciti! Messi nije jos uvijek potpisao novi ugovor...

nista o nicemu

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!
(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

To se lako resava. U omladinski tim i uzivaj.

komsha

pre 6 godina

Zapravo je 82m + 43m u bonusima, tipa ako dobije Zlatnu loptu i slicno. To je daleko od tih 125m, s obzirom na to koliko su cene prepumpane i nije mnogo za takvog igraca. Neka iskesira Barsa ravno 130+m, pa ce Liverpul da ga proda.

gremlin

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!

nista o nicemu

pre 6 godina

Jel su celnici Barse rekli da dolazi uskoro? Jesu. Zato Liverpul odbija dok ne napumpa cifru. Kutinjo i Dembele nece doci, jedan mozda, dvojica nikako.

Kecman

pre 6 godina

@asaa
Daleko je on od kraja karijere. A i ako Liverpul počne pametno da radi i ne prodaje najbolje igrače, doći će do titule u narednim godinama. Ali to je veliko "ako". Čak mislim i da će otići Kutinjo do kraja roka, nadam se da grešim.

Ijo

pre 6 godina

Neka dovedu Marka Roga iz Napolija, on će bit čudo od igrača.. Ima agresivnost, brzinu, dribling, pregled igre.. Ne starta u Napoliju jer je trener corav

Leo

pre 6 godina

Pa da on ce im biti kljucan u borbi za 4. mesto. Samo bi budala odbila ponudu od 125 miliona za Kutinja. Upropastili su sezonu pre nego je pocela. Klop ce da leti na kraju.

Stefan

pre 6 godina

Koji papci ne verujem. Da li oni zaista misle da sa Kutinjom mogu bilo sta da osvoje pored Sitija Celsija i Junajteda a o ligi sampiona necu ni da razmisljam.

Steva

pre 6 godina

Pa normalno da neće da ga prodaju za 125 miliona iz nekoliko razloga. Prvi, nema šanse da ga zamene, što znači da mogu da se pozdrave sa LŠ sledeće godine. Drugi razlog je što im pare ne trebaju s obzirom da Englezi imaju para kao blata. I treći razlog, ako se daje 180-200 milki za Mbapea vala i oni mogu bar 150 da traže za Kutinja.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Bravo za upravu, Kutinjo je previse vazan za igru Liverpula. A nece moci da nadju boljeg na toj poziciji pa za ne znam koje pare.

Igor

pre 6 godina

Ovako je isto bilo sa De Gea-om, ljutio se protestvovao da nece vise nastupati za Man United i sta je na kraju bilo. Real ga vise ne spominje, a on jos brani za Mancester. Liverpoolu treba dva "krstena" stopera kako bi se mogli nadati necemu pod uslovom da ostane Coutinho ako ovako ostane mogu se maksimalno nadati 3-4 mestu.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Inace Farsa je ponudila 90+35 u nekim silnim bonusima, zna Liverpul da to moze i bolje... Lepo sam vam rekao, mora 150. I za njega i Dembelea.

komsha

pre 6 godina

Zapravo je 82m + 43m u bonusima, tipa ako dobije Zlatnu loptu i slicno. To je daleko od tih 125m, s obzirom na to koliko su cene prepumpane i nije mnogo za takvog igraca. Neka iskesira Barsa ravno 130+m, pa ce Liverpul da ga proda.

Igor

pre 6 godina

Ovako je isto bilo sa De Gea-om, ljutio se protestvovao da nece vise nastupati za Man United i sta je na kraju bilo. Real ga vise ne spominje, a on jos brani za Mancester. Liverpoolu treba dva "krstena" stopera kako bi se mogli nadati necemu pod uslovom da ostane Coutinho ako ovako ostane mogu se maksimalno nadati 3-4 mestu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Igrac trazi da ga prodaju. Ne znam zasto onda odbijaju ovu ponudu. Hoce da ide i kraj
(RF19, 18. avgust 2017 20:10)

Ako hoce da ide nek saceka kraj ugovora i kraj. Do tada se Liverpul pita.

Steva

pre 6 godina

Pa normalno da neće da ga prodaju za 125 miliona iz nekoliko razloga. Prvi, nema šanse da ga zamene, što znači da mogu da se pozdrave sa LŠ sledeće godine. Drugi razlog je što im pare ne trebaju s obzirom da Englezi imaju para kao blata. I treći razlog, ako se daje 180-200 milki za Mbapea vala i oni mogu bar 150 da traže za Kutinja.

kk7

pre 6 godina

kada su kupili Suareza, neki celnici iz Barselone su izjavili da je bio jeftin, e pa gospodo ocigledno da se u Liverpulu toga secaju, pa sad za Kutinja platite malo vise.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Bravo za upravu, Kutinjo je previse vazan za igru Liverpula. A nece moci da nadju boljeg na toj poziciji pa za ne znam koje pare.

Nesa

pre 6 godina

Kakav klub. Neverovatno!!!! Svoje znaju da precene, a sa druge strane tudje podcenjuju. Tako mali novac za Kutinja. I treba Liverpul da ih izmuze. Nek im uzme svih 200+ miliona od Nejmara. Jos su hteli da tuze PSG jer su platili klauzulu. Ne mogu da podnesu svojy nemoc! NECOVECI!

nista o nicemu

pre 6 godina

Jel su celnici Barse rekli da dolazi uskoro? Jesu. Zato Liverpul odbija dok ne napumpa cifru. Kutinjo i Dembele nece doci, jedan mozda, dvojica nikako.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!
(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

To se lako resava. U omladinski tim i uzivaj.

nista o nicemu

pre 6 godina

Steta...mogli su uzeti lepu kintu. Ovako opet nece nista osvojiti a ostace im nezadovoljan igrac.
(moralni gmizavac, 18. avgust 2017 20:20)

Nezadovoljan? Nije bio kada je potpisivao ugovor na 7+ miliona godisnje. Mogao da kaze hocu 2 miliona i klauzula. Nije.

Alan Ford

pre 6 godina

Dobili su vise od 220 milki odjednom a nude u ratama na 5 godina 80 milki a ostalo u zavisnosti od rezultata. U mom kraju ovakve ljude iz Barselonine uprave bi nazvali jajarama.

VanjaLFC

pre 6 godina

Ponuda Barselone, koliko sam razumeo je uvredljiva po Liverpul i odgovorili su im da ih vise ne kontaktiraju po pitanju Kutinja. Kako prenosi Engleski "Mirror", Barsa je pod cenom od 125 miliona mislila na 80 miliona u kesu da im uplate u roku od sledecih 5 godina, a ostatak cifre su bonusi, i to u domenu filmova Dzordza Lukasa i Stivena Spilberga zajedno...
- Osvajanje vise trofeja u istoj sezoni
- Osvajanje vise od jedne Lige Sampiona
- Da bude proglasen najboljim igracem sveta (Ballon d'Or)
- Da osvoji vise trofeja i Ballon d'Or u istoj sezoni
PSG im je isplatio kes za Nejmara, a cigance se na drugoj strani.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Inace Farsa je ponudila 90+35 u nekim silnim bonusima, zna Liverpul da to moze i bolje... Lepo sam vam rekao, mora 150. I za njega i Dembelea.

Kecman

pre 6 godina

@asaa
Daleko je on od kraja karijere. A i ako Liverpul počne pametno da radi i ne prodaje najbolje igrače, doći će do titule u narednim godinama. Ali to je veliko "ako". Čak mislim i da će otići Kutinjo do kraja roka, nadam se da grešim.

Tiberije

pre 6 godina

Ne piše se barsi dobro ove sezone. Sa onakvim timom Mesi bolje da pakuje kofere i pravac MC kod Pepea inače će trpeti poniženje od Reala kao prošle nedelje

ime

pre 6 godina

(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

Kao sto je Keita bio nezdovoljan 2ipo dana posto je odbijena ponuda Liverpula?

Ili kao sto Suarez odigrao sezonu za pamcenje nakon sto mu nije odobren prelazak u Barsu?

Ne zasmejavaj me.

Lord

pre 6 godina

Ponudjeno je 80 mil plus 45 kroz razne varijable. Problem je ovde u nesposobnosti uprave, iznenadio ih slucaj Neymar , pa sad ne znaju gdje gone. Navodno je "Mensur", kako mu tepaju u Bosni, inace vlasnik Man.C. rekao da se najveci transfer tek treba dogoditi. Svi znaju sta bi to trebalo znaciti! Messi nije jos uvijek potpisao novi ugovor...

menadjer

pre 6 godina

@RF

trazili su i Keita i Virgil, pa ih nisu pustili, Barsa bolje da pregovara sa Lajpcigom i Sotonom za Kutinja. Svakako ako ode Mesi, ne verujem ni da ce Kutinjo hteti da ide u Barsu, raspada se polako...

nista o nicemu

pre 6 godina

Sada bi bilo dobro da Dortmund proda Dembelea za 120+ i dovede Drakslera :)
(Ivann21, 18. avgust 2017 20:29)

A Draksleru je sad da igra u BVB? Nece Draksler da dodje, urazumi se.

gremlin

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!

132

pre 6 godina

Auu pa ovi će odrati Barsu bar jedno 150 miliona. Daleko od toga da ovaj igrač vredi toliko, imaš takvih na kilo a i boljih za mnogo manje para. Bolje Drakslera da kupe. Nejmara će PSŽ bar isplatiti od prodaje dresova i marketinga (drugi najpopularniji fudbaler sveta posle ronalda, po pratiocima na instagramu i slično)ovog Mesi nema ni da prepozna na treningu.

Leo

pre 6 godina

Pa da on ce im biti kljucan u borbi za 4. mesto. Samo bi budala odbila ponudu od 125 miliona za Kutinja. Upropastili su sezonu pre nego je pocela. Klop ce da leti na kraju.

Mladen

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

Koga covece da uniste? Liverpul da ga nije kupio, vukao bi se po pozajmicama i nikad nista ne bi uradio. Dali su mu sansu i pustili ga da se postepeno razvija. Pitali ga da li zeli da ostane, potpise ugovor na 5 godina, bez klazule i on dan pred pocetka prvenstva se predomisli. E pa nece da moze, ako ga ne prodaju igrace on i te kako, jer mu se ne isplati da sedi na klupi, a ide mundijal. Gradili su igru oko njega, sad zeli klub da ostavi na cedilu. Klopu ko se zameri, videli smo kako prodje...

Stefan

pre 6 godina

Koji papci ne verujem. Da li oni zaista misle da sa Kutinjom mogu bilo sta da osvoje pored Sitija Celsija i Junajteda a o ligi sampiona necu ni da razmisljam.

Mladen

pre 6 godina

@gremlin

Ma koji se to igrac toliko bunio u nekom jacem klubu? Ako ga ne prodaju, malo se buni i opet se vrati na teren. Primer ti je Suarez koji je imao najbolju sezonu tada u Liverpulu.

Owen

pre 6 godina

Iskreno ne znam šta je Barsa zapela za Kutinja on jeste odličan igrač ali on je pre svega zamena za Iniestu ne i za Nejmara jer Kutinjo je dobar tehničar nije baš nivo Inieste ali zato poseduje sjajan šut i naravno mlad je još uvek ali Kutinjo nema brzinu niti probojnost koja je Barsi neophodna po krilu s toga mislim da bi Barsa trebala da se okrene drugim igračima Dembele bi bio dobro pojačanje ali i Draksler ili Ben Arfa ili Lukas Mura takođe to su igrači dribleri koji su pritom i brzi i mogli bi se uklopiti u Barsu, Barsi treba i ozbiljan golman koji zna da skupi centaršut, mozda bi povratak čileanaca Bravo Sančez bilo pravo rešenje.

nik.

pre 6 godina

Barsa u teskoj sitNemauaciji. sanse nikakve da dovedu Kutinja a da ga pri tom ne preplate. Ima boljih opcija. Kutinjo nije ni priblizno vredan i popularan koliko ga cene. Za Barsu bi bilo najbolje da nadje te jeftinije a dobre igrace. Npr. sjajan je Leostao, mlad Baptimoze da igra u napadu i veoma talentovan igrac, igra u Espanjolu 100 puta bolje nego sto je npr. Asensio ikad, ali opet Barsa ga nece primetiti dok mu cena ne skoci. Ili Injaki Williams, strasan, brz sa loptom, uklopiso bi se odlicno, npr. tu je i sjajni Mertens ili Insinje obojica vrlo dobro igraju u Napoliju, i Anhel Di Maria koji je verovatno najbolje resenje kao zamena za Neymara. Za sredinu terena tu je Seri iz Nice, a cini mi se da ima jos dobrih igraca, za poziciju Inieste, npr. Draksler, ili Soler iz Valencie, Felipe Anderson iz Lacija, kao i Keita isto, da ne govorim sjajni Najngollan...Ima toliko jeftinijih a boljih opcija od Kutinja, samo nazalost uprava ne zna sta radi kad da 40 miliona za igraca koji je dve sezone igrao u evropi i kojeg su navijaci Tottenhema svojevremeno svrstavali u najgore pojacanje ikada, ako je argument to sto igra za Brazil, tim gore, vidimo svi kako igra Brazil na velikim utakmicama, ni bleda senka nekadasnje reprezentacije...

Ijo

pre 6 godina

Neka dovedu Marka Roga iz Napolija, on će bit čudo od igrača.. Ima agresivnost, brzinu, dribling, pregled igre.. Ne starta u Napoliju jer je trener corav

luther

pre 6 godina

Kutinjo vredi 200mil...to ce da se vidi u Rusiji...aj mi recite slicnog igraca koji je prebrz ima dribling, pas, ima fudbal u malom prstu koji je i dobar defanzivac..koji sutira sa svih pozicija...podseca malo Grizman na njega ali nije..bar ja nzn na trzistu slicnog igraca

zekan17

pre 6 godina

Koja mrznja prema Barseloni. Plakacete na kraju sl. sezone ne brinite se. Dolazi i Kutinjo i Dembele,tako da opustite se dusebriznici

Stefan

pre 6 godina

Koji papci ne verujem. Da li oni zaista misle da sa Kutinjom mogu bilo sta da osvoje pored Sitija Celsija i Junajteda a o ligi sampiona necu ni da razmisljam.

Leo

pre 6 godina

Pa da on ce im biti kljucan u borbi za 4. mesto. Samo bi budala odbila ponudu od 125 miliona za Kutinja. Upropastili su sezonu pre nego je pocela. Klop ce da leti na kraju.

gremlin

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!

Ijo

pre 6 godina

Neka dovedu Marka Roga iz Napolija, on će bit čudo od igrača.. Ima agresivnost, brzinu, dribling, pregled igre.. Ne starta u Napoliju jer je trener corav

Owen

pre 6 godina

Iskreno ne znam šta je Barsa zapela za Kutinja on jeste odličan igrač ali on je pre svega zamena za Iniestu ne i za Nejmara jer Kutinjo je dobar tehničar nije baš nivo Inieste ali zato poseduje sjajan šut i naravno mlad je još uvek ali Kutinjo nema brzinu niti probojnost koja je Barsi neophodna po krilu s toga mislim da bi Barsa trebala da se okrene drugim igračima Dembele bi bio dobro pojačanje ali i Draksler ili Ben Arfa ili Lukas Mura takođe to su igrači dribleri koji su pritom i brzi i mogli bi se uklopiti u Barsu, Barsi treba i ozbiljan golman koji zna da skupi centaršut, mozda bi povratak čileanaca Bravo Sančez bilo pravo rešenje.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Inace Farsa je ponudila 90+35 u nekim silnim bonusima, zna Liverpul da to moze i bolje... Lepo sam vam rekao, mora 150. I za njega i Dembelea.

Nesa

pre 6 godina

Kakav klub. Neverovatno!!!! Svoje znaju da precene, a sa druge strane tudje podcenjuju. Tako mali novac za Kutinja. I treba Liverpul da ih izmuze. Nek im uzme svih 200+ miliona od Nejmara. Jos su hteli da tuze PSG jer su platili klauzulu. Ne mogu da podnesu svojy nemoc! NECOVECI!

zekan17

pre 6 godina

Koja mrznja prema Barseloni. Plakacete na kraju sl. sezone ne brinite se. Dolazi i Kutinjo i Dembele,tako da opustite se dusebriznici

132

pre 6 godina

Auu pa ovi će odrati Barsu bar jedno 150 miliona. Daleko od toga da ovaj igrač vredi toliko, imaš takvih na kilo a i boljih za mnogo manje para. Bolje Drakslera da kupe. Nejmara će PSŽ bar isplatiti od prodaje dresova i marketinga (drugi najpopularniji fudbaler sveta posle ronalda, po pratiocima na instagramu i slično)ovog Mesi nema ni da prepozna na treningu.

nista o nicemu

pre 6 godina

Jel su celnici Barse rekli da dolazi uskoro? Jesu. Zato Liverpul odbija dok ne napumpa cifru. Kutinjo i Dembele nece doci, jedan mozda, dvojica nikako.

Jeri smo ta ko u mo gucnosti

pre 6 godina

Bravo za upravu, Kutinjo je previse vazan za igru Liverpula. A nece moci da nadju boljeg na toj poziciji pa za ne znam koje pare.

komsha

pre 6 godina

Zapravo je 82m + 43m u bonusima, tipa ako dobije Zlatnu loptu i slicno. To je daleko od tih 125m, s obzirom na to koliko su cene prepumpane i nije mnogo za takvog igraca. Neka iskesira Barsa ravno 130+m, pa ce Liverpul da ga proda.

Steva

pre 6 godina

Pa normalno da neće da ga prodaju za 125 miliona iz nekoliko razloga. Prvi, nema šanse da ga zamene, što znači da mogu da se pozdrave sa LŠ sledeće godine. Drugi razlog je što im pare ne trebaju s obzirom da Englezi imaju para kao blata. I treći razlog, ako se daje 180-200 milki za Mbapea vala i oni mogu bar 150 da traže za Kutinja.

nista o nicemu

pre 6 godina

Sada bi bilo dobro da Dortmund proda Dembelea za 120+ i dovede Drakslera :)
(Ivann21, 18. avgust 2017 20:29)

A Draksleru je sad da igra u BVB? Nece Draksler da dodje, urazumi se.

Igor

pre 6 godina

Ovako je isto bilo sa De Gea-om, ljutio se protestvovao da nece vise nastupati za Man United i sta je na kraju bilo. Real ga vise ne spominje, a on jos brani za Mancester. Liverpoolu treba dva "krstena" stopera kako bi se mogli nadati necemu pod uslovom da ostane Coutinho ako ovako ostane mogu se maksimalno nadati 3-4 mestu.

Kecman

pre 6 godina

@asaa
Daleko je on od kraja karijere. A i ako Liverpul počne pametno da radi i ne prodaje najbolje igrače, doći će do titule u narednim godinama. Ali to je veliko "ako". Čak mislim i da će otići Kutinjo do kraja roka, nadam se da grešim.

nista o nicemu

pre 6 godina

Igrac trazi da ga prodaju. Ne znam zasto onda odbijaju ovu ponudu. Hoce da ide i kraj
(RF19, 18. avgust 2017 20:10)

Ako hoce da ide nek saceka kraj ugovora i kraj. Do tada se Liverpul pita.

nista o nicemu

pre 6 godina

Mogu oni da odbiju IMAJU PRAVO ALI ONDA ULAZE U PROBLEM,NEZADOVOLJAN IGRAČ,PROBLEMI U SVLAČIONICI,ŠTRAJK...i sve OSTALO,a da li mogu da ga POŠALJU NA TRIBINE, DA MOGU!!!
(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

To se lako resava. U omladinski tim i uzivaj.

Lord

pre 6 godina

Ponudjeno je 80 mil plus 45 kroz razne varijable. Problem je ovde u nesposobnosti uprave, iznenadio ih slucaj Neymar , pa sad ne znaju gdje gone. Navodno je "Mensur", kako mu tepaju u Bosni, inace vlasnik Man.C. rekao da se najveci transfer tek treba dogoditi. Svi znaju sta bi to trebalo znaciti! Messi nije jos uvijek potpisao novi ugovor...

Tiberije

pre 6 godina

Ne piše se barsi dobro ove sezone. Sa onakvim timom Mesi bolje da pakuje kofere i pravac MC kod Pepea inače će trpeti poniženje od Reala kao prošle nedelje

VanjaLFC

pre 6 godina

Ponuda Barselone, koliko sam razumeo je uvredljiva po Liverpul i odgovorili su im da ih vise ne kontaktiraju po pitanju Kutinja. Kako prenosi Engleski "Mirror", Barsa je pod cenom od 125 miliona mislila na 80 miliona u kesu da im uplate u roku od sledecih 5 godina, a ostatak cifre su bonusi, i to u domenu filmova Dzordza Lukasa i Stivena Spilberga zajedno...
- Osvajanje vise trofeja u istoj sezoni
- Osvajanje vise od jedne Lige Sampiona
- Da bude proglasen najboljim igracem sveta (Ballon d'Or)
- Da osvoji vise trofeja i Ballon d'Or u istoj sezoni
PSG im je isplatio kes za Nejmara, a cigance se na drugoj strani.

nik.

pre 6 godina

Barsa u teskoj sitNemauaciji. sanse nikakve da dovedu Kutinja a da ga pri tom ne preplate. Ima boljih opcija. Kutinjo nije ni priblizno vredan i popularan koliko ga cene. Za Barsu bi bilo najbolje da nadje te jeftinije a dobre igrace. Npr. sjajan je Leostao, mlad Baptimoze da igra u napadu i veoma talentovan igrac, igra u Espanjolu 100 puta bolje nego sto je npr. Asensio ikad, ali opet Barsa ga nece primetiti dok mu cena ne skoci. Ili Injaki Williams, strasan, brz sa loptom, uklopiso bi se odlicno, npr. tu je i sjajni Mertens ili Insinje obojica vrlo dobro igraju u Napoliju, i Anhel Di Maria koji je verovatno najbolje resenje kao zamena za Neymara. Za sredinu terena tu je Seri iz Nice, a cini mi se da ima jos dobrih igraca, za poziciju Inieste, npr. Draksler, ili Soler iz Valencie, Felipe Anderson iz Lacija, kao i Keita isto, da ne govorim sjajni Najngollan...Ima toliko jeftinijih a boljih opcija od Kutinja, samo nazalost uprava ne zna sta radi kad da 40 miliona za igraca koji je dve sezone igrao u evropi i kojeg su navijaci Tottenhema svojevremeno svrstavali u najgore pojacanje ikada, ako je argument to sto igra za Brazil, tim gore, vidimo svi kako igra Brazil na velikim utakmicama, ni bleda senka nekadasnje reprezentacije...

kk7

pre 6 godina

kada su kupili Suareza, neki celnici iz Barselone su izjavili da je bio jeftin, e pa gospodo ocigledno da se u Liverpulu toga secaju, pa sad za Kutinja platite malo vise.

nista o nicemu

pre 6 godina

Steta...mogli su uzeti lepu kintu. Ovako opet nece nista osvojiti a ostace im nezadovoljan igrac.
(moralni gmizavac, 18. avgust 2017 20:20)

Nezadovoljan? Nije bio kada je potpisivao ugovor na 7+ miliona godisnje. Mogao da kaze hocu 2 miliona i klauzula. Nije.

Alan Ford

pre 6 godina

Dobili su vise od 220 milki odjednom a nude u ratama na 5 godina 80 milki a ostalo u zavisnosti od rezultata. U mom kraju ovakve ljude iz Barselonine uprave bi nazvali jajarama.

menadjer

pre 6 godina

@RF

trazili su i Keita i Virgil, pa ih nisu pustili, Barsa bolje da pregovara sa Lajpcigom i Sotonom za Kutinja. Svakako ako ode Mesi, ne verujem ni da ce Kutinjo hteti da ide u Barsu, raspada se polako...

ime

pre 6 godina

(gremlin, 18. avgust 2017 20:00)

Kao sto je Keita bio nezdovoljan 2ipo dana posto je odbijena ponuda Liverpula?

Ili kao sto Suarez odigrao sezonu za pamcenje nakon sto mu nije odobren prelazak u Barsu?

Ne zasmejavaj me.

Mladen

pre 6 godina

@Starac Fočo od stotinu ljeta

Koga covece da uniste? Liverpul da ga nije kupio, vukao bi se po pozajmicama i nikad nista ne bi uradio. Dali su mu sansu i pustili ga da se postepeno razvija. Pitali ga da li zeli da ostane, potpise ugovor na 5 godina, bez klazule i on dan pred pocetka prvenstva se predomisli. E pa nece da moze, ako ga ne prodaju igrace on i te kako, jer mu se ne isplati da sedi na klupi, a ide mundijal. Gradili su igru oko njega, sad zeli klub da ostavi na cedilu. Klopu ko se zameri, videli smo kako prodje...

Mladen

pre 6 godina

@gremlin

Ma koji se to igrac toliko bunio u nekom jacem klubu? Ako ga ne prodaju, malo se buni i opet se vrati na teren. Primer ti je Suarez koji je imao najbolju sezonu tada u Liverpulu.

luther

pre 6 godina

Kutinjo vredi 200mil...to ce da se vidi u Rusiji...aj mi recite slicnog igraca koji je prebrz ima dribling, pas, ima fudbal u malom prstu koji je i dobar defanzivac..koji sutira sa svih pozicija...podseca malo Grizman na njega ali nije..bar ja nzn na trzistu slicnog igraca