Ponedeljak, 14.08.2017.

20:26

Teo dobija konkurenciju, Irving želi u Kliperse?

Kajri Irving želi da ide iz Klivlend Kavalirsa i to je poznato već mesec dana unazad, ali tek poslednjih dana ima nagoveštaja da bi mogao i u LA Kliperse.

Izvor: MLJ

Teo dobija konkurenciju, Irving želi u Kliperse? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Marko

pre 6 godina

Irving može da želi sta hoće, on se baš ništa ne pita. Ima ugovor na još 2 sezone i odrediće ih tamo gde Klivlend to odluči. Kipersi nemaju šta da ponude Klivlendu jer im igrači koji vrede imaju veće plate od Irvinga, a nisam siguran koliko Klivlendu trebaju Grifin i Dzordan.

sasha the big hands

pre 6 godina

Irving i bas ne zeli u Clippers, ali mora, jer ga niklo drugi nece, ili nema sta da da za njega. Irving je prvo govorio o Spursima, pa je onda izjavio kako bi jako voleo u Knicks-e, a sad su Cliåppersi, jer su svi drugi odustali...Na kraju, ne znam sta Clippersi to imaju, pa da dovedu Irvinga?

Fanatik de football

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde
(Serbianwonder13, 15. avgust 2017 08:04)


Po tvome onda moze i u Nuggetse:

1) veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu => Kenneth Farid

2) mladog igraca sa All- Star potencijalom => Jamal Murray

3) pika prve runde 2017/18

+ Barton

Pantaginjo

pre 6 godina

Милош-Бн, 15. avgust 2017 07:12)

# Link komentara Bobi,najbolji centar Evrope? Zvezdaš sam ,ali brate,lupi,pa osta živ,nešto kao Novica samoubica,da je koristan u JSD,čovjek samo koči mladje igrače,niđe ne može igrati tu ulogu osim u Partiđan,paljevina ,koja na taj račun,palione kojima je IQ sobne temperature,u prevodu Grobare...

Zemun

pre 6 godina

Zbog Tea prvi put imam zelju da kupim NBA 2K. Ali budimo realni, Kajri je superstar i trenutno jedan od najboljih bekova lige. Sa druge strane, Kavalirsi se nece tek tako ogreci Irvinga, pogotovo ne za problematicnog Grifina.

aaaaaa

pre 6 godina

irvnig nema no-trade klauzulu u svom ugovoru tako da je nebitno gde on hoce da ide ako ne budu imali dobre ponude sada sacekace januar kada ce za njega dobiti iz minesote dobiti tiga I viginsa ili ce otici u finiks ako daju dzeksona bledsoua I krisa

Serbianwonder13

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde

Djenka

pre 6 godina

Šta god da bude Teo ima ugovorom zagarantovane minute. Zaboravljate kako se to radi preko bare? Samo opušteno, gledaćemo Tea bar 20 minuta po meču.

Милош-Бн

pre 6 godina

Ако дође Ирвинг Тео неће играти преко 10мин по утакмици. А за ове који говоре да се надају да Клиперси нису довели Теа да седи на клупи, знајте њима ништа не значи име из Европе, мора да се докаже тамо да би га неко ценио. Ето примера Бобија, небитно што је најбољи центар Европе, тамо није уопште добио шансу.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Irving je decko kome je asistencija misona imenica , kad on organizuje napad je prespor jer decko davi loptu .... Ne kazem da je on los igrac , naprotiv ... fenomenalan napadac ,najbolji ulaz lige ali realno asistencija 0 . I pitam se , hoce li Rivers na pitanje novinara o Irvingu iato iskulirati kao pitanja o Teodosicu !? :)

qqqq

pre 6 godina

Pa mogu i zajedno. Irving ionako nije nikakav plejmejker, on je cist bek suter po stilu igre. Ni u Klivlendu nije bio plejmejker vec je to bio Lebron.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

njima sezona ladno pocinje 17 oktobra??? pauza vise od 4 meseca?? da ne govorim o timovima koji su ispali u prvom kolu play off-a, oni pola godine na pauzi??

nik

pre 6 godina

Brate citam ovaj komentar da se Klipersi nece odreci Grifina za Irvinga i krstim se.
Oni hteli da ga daju Denveru za Jokica i Mareja a nece za Irvinga.

Uglavnom, ukoliko se ovo i desi, ja ne vidim opciju kako je to moguce da deso bez da npr Rivers ode u Klivlend. A onda kad pogledas, bolje je boti zamena Irvingu nego Riversu....

Petar

pre 6 godina

(onako usput, 14. avgust 2017 22:23)

Da je to tako kao sto kazes, sto je skuplje to je bolje, NBA bi bila 20 puta zanimljivija od Evroliga, ali je upravo obrnuto do plejofa u nba.

Stevan

pre 6 godina

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KoleCZ, 14. avgust 2017 23:19) # Link komentara

Daj covece o cemu ti govoris? Da li je realno da ovde uopste pravimo poredjenje izmedju Irvinga i Teodosica? Nas je, volimo ga, najbolji je igrac u Evropi... ali u Evropi. A vi zaboravljate gde je evropska kosarka u odnosu na NBA? Zaboravljate da od SAD gubimo 30, 40, 50 razlike i pored toga sto ne salju najbolji tim? To je kao kad u fudbalu uporedis jednog od najboljih igraca iz Premijer lige sa jednim od najboljih ili najboljim igracem Championshipa... Pa da li uopste ima mesta za takvo poredjenje? 🙄😳 Daj malo da spustimo loptu i da pokusamo da budemo objektivni. Pa da li ti mislis da bi taj Irving bio to sto jeste i da bi dostigao nivo igre i kvaliteta da nema mozak i kosarkasku inteligenciju? Smesno.

3D

pre 6 godina

Citam komentare i vise se ne iznenadjujem. Problem nas Srba, koji inace nece nikad prestati, je taj sto ne umemo da cenimo i vecito smo ljubomorni na neciji uspeh. Znamo da pricamo a nista mi licno nismo uradili. Pljujete po Teu, po Novaku, po svima. Sram vas bilo. Treba da budmeo privilegovani sto zivimo u eri nasih sportista, koji pruzaju neverovatne partije u svojim sportovima. Nikad nam niko nece valjati. Ja sam velii zvezdas, ali ne mogu da kazem da Bogdanovic ne zna nista kad je momak igracina, na primer.

milan

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.
(suka, 14. avgust 2017 22:23)
Svidja mi se komentar...Njemu je verovatno najbitnije da negreje klupu. Sa kim ce igrati treba da mu je najmanji problem,bitno da on svoje odigra.

bugirigi

pre 6 godina

Kajri u snovima ne moze da radi stvari koje radi Teo. Teo ni u snovima ne moze da radi stvari koje radi Kajri. Kraj price. Teo da ima fizikalije na tom nivou bio bi najbolji plej ikada. Ovako moze da dostigne eventualno Stiva Nesa. A Nes je ipak legenda NBA.

Hojote

pre 6 godina

Irving ide u Njujork za pikove, Entoni u Hjuston, a Gordon - Ariza - Anderson - Hartenštajn u Finiks; Buker iz Finiksa u Njujork; Džejms u Lejkerse za Bola i pikove; Ingram, Deng i Ntilikina u Portland - Liljard u Lejkerse; Lopez iz Lejkersa, Tajšon Čendler i Najt iz Finiksa u Indijanu za Tarnera u Lejkersima. U svakom slučaju Lejkersi, Hjuston i Njujork prave šampionske ekipe.
Lejkersi C Turner, PF Randle, SF James, SG Igoudala ,PG Lillard
Njujork C Drummond, PF Porzingis, SF Joe Johnson ,SG Booker, PG Irving
Hjuston C Capela, PF Bosh, SF Anthony, SG Harden, PG Paul
Klipersi C Jordan, PF Grifin, SF Galinari, SG Wade, PG Teodosic

BgHQ

pre 6 godina

@KoleCZ
vjidis sine tvoje razumevanje kosarke je na nivou predskolskog uzrasta.Covek ti je lepo u komentaru objasnio ali ne vredi.Jos mu kazes da ne mrsi.Tuga.

Teo je odlican ali ima puno boljih

pre 6 godina

Strasan je jeres reci da jedan od najboljih igraca na svetu(Kajri Irving)je bolji igrac od naseg Tea.Ljudi sta se ovo desava sa nasim narodom?Zatupljenje je prisutno u svim obladtima zivota.

KoleCZ

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:) 
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA. 
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo

emi

pre 6 godina

Volio bih da mi neko od uvazenih strucnjaka objasni kako da klipersi naprave trejd na koji bi kavsi prihvatili. Teo i Galinari ne mogu biti trejdovani do decembra! Grifin je zvijezda ekipe sa tek potpisanim max ugovorom i njegov trejd ne dolazi u obzir. Sigurno ce tata da posalje svog sina kod Dzejmsa da ga on uci kako treba da igra!
Sta vam je ostalo za trejd strucnjaci -
1. - Beverli - strasan defanzivac sa odlicnim ugovorom za klub
2. - Deker i Vilijams
3. - pik sa sljedeceg drafta koji ce biti oko dvadesetog mjesta sto znaci ne preterano vrijedan.
Ma i da dodje dzaba pitanje je koliko Rivers zeli u timu igraca koji zeli da bude zvijezda tima, a ako cemo realno on to nije.

petarczv

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu
(Sladjan, 14. avgust 2017 21:10)

A dokaz je da je irwing reko da bi zeleo u cliperse????!?? O boze kakvih mozgova ima. Pre samo mesec dana je reko da bi u san antonio,minesotu,nikse ili miami...a clipersi su planirali da irwing odluci da napusti cavse da izrazi zelju da ode u cetri druga kluba da se sa njima ne dogovori i onda dodje u cliperse...mnogo si pametan

Иван

pre 6 godina

Клиперси јесу узели Теа као прву опцију (не кошгетерску, него организаторску). Зато је и добио уговор какав је добио: коцкали су се с њим јер им на основу остатка састава треба плеј који разиграва, а ако ризик не успе, ето њих већ после годину дана с неким другим разигравачем - или без Џордана, Грифина и Галинарија. Која је то логика: потпишеш играча на једну плус једну годину, знаш да има опцију догодине да те напусти и ти ћеш њега да пустиш тамо негде до фебруара и ол-стар викенда да греје клупу док му дајеш шансу на кашичицу. Нема теорије. А довести Кајрија да гуши Теово организовање напада је бесмислено, поготово што Милоша не могу да трејдују до јануара.

Оно што ја видим овде је страх да напад Клиперса после повреде Галинарија и вечите енигме зване Блејк Грифин неће бити довољно потентан. У том случају има логике лов на Ирвинга, само је фора у томе што Кајрија морају уловити сада, а сада не могу да дају у замену за њега ништа што би им побољшало састав. Рецимо, у том случају су вишак Теодосић и Галинари, па и Лу Вилијамс, али њих не могу да шкартирају пре јануара. Остали који имају вредност су им потребни уз Кајрија.

Cale

pre 6 godina

Ovo bi bilo idealno i za Tea i za Kliperse. Skida pristisak sa njega a ne smanjuje mu znatno minute. Mislim da bi najveći deo utakmice igrali obojica.

koki

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

# Link komentara

37, 3, 30 u poslednjoj utakmici Teo je bio povredjen (jos od Argentine). A poredjenje je krajnje retardirano. Da je Teo igrao sa Karijem, Klejom, Hardenom, Kazinsom, a Kajri sa Bircaninom, Stimarom i Jovicem opet bi bio isti rezultat. U stvari da je moja baba igrala sa Karijem, Klejom, Kazinsom i Hardenom bio bi isti rezultat.

onako usput

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.
(mmajstor, 14. avgust 2017 21:24)

U vecini slucajeva, ono sto je skuplje je i kvalitetnije! Sa razlogom je skuplje, kapiras?:) A to "u oku posmatraca" hehe setih se moje supruge kada je rekla da je nas fiat 500 bolji i lepsi od komsijinog mercedesa koji je 7 puta skuplji. E pa rodjace, ne radi se tu vise o tome de je u oku posmatraca (moja supruga) fiat bolji od mercedesa vec se radi o ili o neznanju, ili o ljubomori:)

MJ11

pre 6 godina

Irving želi u Kliperse ali da li Klipersi žele Irvinga? Pitanje je i šta Klipersi mogu da ponude Kavsima a mislim da bi morali da daju ili Grifina ili Džordana ako ne i obojicu. Dok Rivers je trener koji voli igru sa protokom lopte i to je jedan od razloga zašto su pustili Pola koji je igrač koji mnogo drži loptu kod sebe ali odlično proigrava saigrače a Irving je igrač koji mnogo drži loptu a slabo proigrava, šta će njima onda takav igrač? Irving je vrhunski napadač, ima možda i najbolji prodor i odličan šut ali to karakteristike za beka ne za pleja, ako bi otišao u Kliperse i prostao da manje drži loptu kod sebe ali da uzima najviše šuteva tj. da se prave akcije za njega a ne on da ih stvara moglo bi nešto dobro da ispadne čak bi on Teo mogli da igraju i u istoj petorci.

suka

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.

bili andol

pre 6 godina

@nista o nicemu
U NBA kidaju Kapela,Paculija i Vucevic sto dalje implicira da su oni mnogo bolji igraci od Tea,eno Svajcarska,Gruzija i Crna gora igraju finale sa amerima,a Srbi se kolju sa Holandijom i Slovackom u f diviziji

Petar

pre 6 godina

E tu sad bitnu ulogu igra koliko je neki igrac placen. Teova plata je smesna, normalno da ce sedeti sa tih 2mio ili koliko vec prima i da ce igrati Kyrie koji ce imati 10 puta vise po sezoni ako dodje. Zato je bitno uzeti visoke ugovore a ne jer ti je malo...

onako usput

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hocemo li da komentarisemo patrijotski i neozbiljno...ili objektivno, pitanje je sad:)
Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!

Gde ja živim

pre 6 godina

E dođavola. Ništa, ako se i desi drž' se Teo i pokaži šta znaš. Mislim jeste Kajri paklen igrač, ali Teo je kapiten Srbije i kao da mi je član porodice tako da zna se za koga ja navijam. Kajri idi kod Nidže tamo bi mogao svašta da radiš.

hau jes nouuuu

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hahahahahahahahahaha, ma da a kao dokaz tvojoj tvrdnji bice njihove plate:)))
Teo ce verovatno dobiti mnogo vecu platu od Irvinga jer je bolji od njega hahahahahahahahaha

Sakaluda

pre 6 godina

Ako se to desi, nazalost, Teo se nece naigrati. Teo je valjda i trazio tim u kome ce imati zagarantovanu minutazu, a finansije su bile u drugom planu. Sada ce i minutaza biti u drugom planu, pa bi tako uprava klipersa izigrala Tea.

Nadam se da Irving nece u kliperse. Čibe!

oblivian

pre 6 godina

Ako ovaj dodje u kliperse teo bi morao biti pet puta bolji od njega da bi usao u prvu petorku.
To bi bio mozda i prelomni momenat u njegovoj karijeri nizbrdo.

TEO#4

pre 6 godina

Teo nije bolji igrac od Irvinga. Stavise, malo je onih koji su bolji od Irvinga.

Ako mu stvarno ovo urade plasim se da cemo ga gledati vec sledece sezone u Evropi jer mu nece dati ni postenu sansu.

Nadam se da nisu dovodili Tea da bi ga stavili na klupu i davali mu 10mnta po utakmici.

kouč

pre 6 godina

Cak i da igraju zajedno u petorci Teo i Irving veci deo meca, mnogo mi se vise svidja ideja uparivanja Tea i Beverlija nego Tea i Irvinga. Mislim da ce se Teo i Beverli odlicno nadopunjavati, sto zbog odbrane Beverlija sto zbog Teovih asistencija na sutu ovoga.

konkurencija kao Bufon i Stojkovic:)

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))

Sladjan

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu

Dimitrije

pre 6 godina

Poenta je da se Irving nista ne pita gde ce biti trejdovan , tako da se ovo verovatno nece desiti jer Klipersi nemaju sta da ponude Kavsima.

mmajstor

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.

prodigyCZ

pre 6 godina

da li je moguce da postoje ljudi koji pljuju po Teu?!koja ste vi vrsta pacijenata...ccc...jos gore ako ste Srbi.Znamo da Teo nije najbolji na svetu,nije ni najbolji bek,ali je nas,i sta vam smeta kad neko napise da je najbolji na svetu,bolji od Irvinga i slicne stvari,jeste malo preterivanje ali ljudi ga vole i ne vidim nista lose u tome.

Danilovgrad

pre 6 godina

Alo pametnjakovici nije Teodosic nekakvi anonimus, to je najbolji plej Evrope, vec duzi niz godina... Kad je sklapao ugovor sa timom, ujedno je po ugovoru potpisano da igra minimum 30minuta po utakmici, pa sad neka dolazi ko god oce...

Extream

pre 6 godina

Samo da dodam da Teo i Galo ne mogu da budu tradeovani do sredine decembra, jer su u offseasonu potpisali ugovore... Tako da ovi zamisljeni tradeovi koji ukljucuju ovu dvojicu ostaju na cekanju...

JimBeam

pre 6 godina

Jedno su zelje, drugo mogucnosti. Irving nema non trade klauzulu i Kavsi mogu da ga trejduju gde zele. Ako dobiju najbolju ponudu od Finiksa, File ili Netsa, igrace tamo. Ne pita se on niti moze da bira tim koji ima sampionske ambicije. Naprotiv, realnije je da ce ga pokupiti neka truba fransiza koja ima dva-tri talentovana klinca i dobre pikove.

Danilo

pre 6 godina

Džeri Vest jeste faktor koji može mnogo, pokazaje to ceo život, i kao igrač i kao menadžer. Dao je startnog centra Divca za prava na klinca od 17 godina koji se zvao Kobi.Sve ostalo je istorija.
Naravno da mogu ponuditi Galinarija, Beverlija i Viliamsa za Kajrija pa bi ispalo da su zamenili Pola sa Kajrijem što mislim da je odličan potez, pored ostalog Kajri je 7 godina mlađi!
Kavsi isto tako mogu ovu trojku da menjaju za Kazinsa, a to bi mogao biti jak adut Lebrona u borbi sa GSW , posebno ako Rouzova kolena izdrže.
Kazins ionako na kraju sezone jeste slobodan agent a Pelikansi sa dva super centra nisu uspeli ni do plej-ofa, zato je ovoa opcija za njih super.
Ovaj višetimski trejd mi se čini dobitan za sve učesnike pogotovo što je u velikoj meri iznuđen.
Prvi pik za trejd i dalje, po meni, ostaje ipak Melo-Kajri,a ako Melo neće,onda varijanta sa Klipersima i te kako igra.

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Prosecan srpski internet komentator, poznavalac svega i svacega. Prvo je Teodosic bio prodavac magle, pa silovatelj lopti u napadu, pa isfolirani plej, pa covek koji nikada nece osvojiti EL niti bilo sta sa reprezentacijom jer je luzer, te igrac koji nikada nece biti ni blizu najboljeg na svojoj poziciji, onda i neko ko nikada nece otici u NBA jer nema kvaliteta, a sad jos i dodavac peskira za ogromne pare. Alal ti vera Milose Teodosicu, vrtis ceo kosarkaski svet oko malog prsta, ali ne mozes da prevaris Pericu koji gleda youtube po ceo dan. Provaljen si.

satelit

pre 6 godina

Onda mu je bolje da ide! Ono sto mene brine,jesu njegovi problemi sa listom koji su ocigledno hronicni.. Tako da me nebi iznenadilo da Irving zaista i dodje

činjenica

pre 6 godina

Kajri Irving je izjavio da želi da bude trejdovan u Kliperse. Neka Teodosić vežba dodavanje peškira.
(činjenica, 12. avgust 2017 23:59) # Link komentara
Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-489)

Šta je sada nebeski narode?

TEO#4

pre 6 godina

Teo nije bolji igrac od Irvinga. Stavise, malo je onih koji su bolji od Irvinga.

Ako mu stvarno ovo urade plasim se da cemo ga gledati vec sledece sezone u Evropi jer mu nece dati ni postenu sansu.

Nadam se da nisu dovodili Tea da bi ga stavili na klupu i davali mu 10mnta po utakmici.

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Prosecan srpski internet komentator, poznavalac svega i svacega. Prvo je Teodosic bio prodavac magle, pa silovatelj lopti u napadu, pa isfolirani plej, pa covek koji nikada nece osvojiti EL niti bilo sta sa reprezentacijom jer je luzer, te igrac koji nikada nece biti ni blizu najboljeg na svojoj poziciji, onda i neko ko nikada nece otici u NBA jer nema kvaliteta, a sad jos i dodavac peskira za ogromne pare. Alal ti vera Milose Teodosicu, vrtis ceo kosarkaski svet oko malog prsta, ali ne mozes da prevaris Pericu koji gleda youtube po ceo dan. Provaljen si.

Dimitrije

pre 6 godina

Poenta je da se Irving nista ne pita gde ce biti trejdovan , tako da se ovo verovatno nece desiti jer Klipersi nemaju sta da ponude Kavsima.

Sakaluda

pre 6 godina

Ako se to desi, nazalost, Teo se nece naigrati. Teo je valjda i trazio tim u kome ce imati zagarantovanu minutazu, a finansije su bile u drugom planu. Sada ce i minutaza biti u drugom planu, pa bi tako uprava klipersa izigrala Tea.

Nadam se da Irving nece u kliperse. Čibe!

satelit

pre 6 godina

Onda mu je bolje da ide! Ono sto mene brine,jesu njegovi problemi sa listom koji su ocigledno hronicni.. Tako da me nebi iznenadilo da Irving zaista i dodje

KoleCZ

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:) 
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA. 
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo

prodigyCZ

pre 6 godina

da li je moguce da postoje ljudi koji pljuju po Teu?!koja ste vi vrsta pacijenata...ccc...jos gore ako ste Srbi.Znamo da Teo nije najbolji na svetu,nije ni najbolji bek,ali je nas,i sta vam smeta kad neko napise da je najbolji na svetu,bolji od Irvinga i slicne stvari,jeste malo preterivanje ali ljudi ga vole i ne vidim nista lose u tome.

konkurencija kao Bufon i Stojkovic:)

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))

koki

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

# Link komentara

37, 3, 30 u poslednjoj utakmici Teo je bio povredjen (jos od Argentine). A poredjenje je krajnje retardirano. Da je Teo igrao sa Karijem, Klejom, Hardenom, Kazinsom, a Kajri sa Bircaninom, Stimarom i Jovicem opet bi bio isti rezultat. U stvari da je moja baba igrala sa Karijem, Klejom, Kazinsom i Hardenom bio bi isti rezultat.

bili andol

pre 6 godina

@nista o nicemu
U NBA kidaju Kapela,Paculija i Vucevic sto dalje implicira da su oni mnogo bolji igraci od Tea,eno Svajcarska,Gruzija i Crna gora igraju finale sa amerima,a Srbi se kolju sa Holandijom i Slovackom u f diviziji

Sladjan

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu

Extream

pre 6 godina

Samo da dodam da Teo i Galo ne mogu da budu tradeovani do sredine decembra, jer su u offseasonu potpisali ugovore... Tako da ovi zamisljeni tradeovi koji ukljucuju ovu dvojicu ostaju na cekanju...

emi

pre 6 godina

Volio bih da mi neko od uvazenih strucnjaka objasni kako da klipersi naprave trejd na koji bi kavsi prihvatili. Teo i Galinari ne mogu biti trejdovani do decembra! Grifin je zvijezda ekipe sa tek potpisanim max ugovorom i njegov trejd ne dolazi u obzir. Sigurno ce tata da posalje svog sina kod Dzejmsa da ga on uci kako treba da igra!
Sta vam je ostalo za trejd strucnjaci -
1. - Beverli - strasan defanzivac sa odlicnim ugovorom za klub
2. - Deker i Vilijams
3. - pik sa sljedeceg drafta koji ce biti oko dvadesetog mjesta sto znaci ne preterano vrijedan.
Ma i da dodje dzaba pitanje je koliko Rivers zeli u timu igraca koji zeli da bude zvijezda tima, a ako cemo realno on to nije.

petarczv

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu
(Sladjan, 14. avgust 2017 21:10)

A dokaz je da je irwing reko da bi zeleo u cliperse????!?? O boze kakvih mozgova ima. Pre samo mesec dana je reko da bi u san antonio,minesotu,nikse ili miami...a clipersi su planirali da irwing odluci da napusti cavse da izrazi zelju da ode u cetri druga kluba da se sa njima ne dogovori i onda dodje u cliperse...mnogo si pametan

Danilovgrad

pre 6 godina

Alo pametnjakovici nije Teodosic nekakvi anonimus, to je najbolji plej Evrope, vec duzi niz godina... Kad je sklapao ugovor sa timom, ujedno je po ugovoru potpisano da igra minimum 30minuta po utakmici, pa sad neka dolazi ko god oce...

onako usput

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hocemo li da komentarisemo patrijotski i neozbiljno...ili objektivno, pitanje je sad:)
Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!

JimBeam

pre 6 godina

Jedno su zelje, drugo mogucnosti. Irving nema non trade klauzulu i Kavsi mogu da ga trejduju gde zele. Ako dobiju najbolju ponudu od Finiksa, File ili Netsa, igrace tamo. Ne pita se on niti moze da bira tim koji ima sampionske ambicije. Naprotiv, realnije je da ce ga pokupiti neka truba fransiza koja ima dva-tri talentovana klinca i dobre pikove.

onako usput

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.
(mmajstor, 14. avgust 2017 21:24)

U vecini slucajeva, ono sto je skuplje je i kvalitetnije! Sa razlogom je skuplje, kapiras?:) A to "u oku posmatraca" hehe setih se moje supruge kada je rekla da je nas fiat 500 bolji i lepsi od komsijinog mercedesa koji je 7 puta skuplji. E pa rodjace, ne radi se tu vise o tome de je u oku posmatraca (moja supruga) fiat bolji od mercedesa vec se radi o ili o neznanju, ili o ljubomori:)

Иван

pre 6 godina

Клиперси јесу узели Теа као прву опцију (не кошгетерску, него организаторску). Зато је и добио уговор какав је добио: коцкали су се с њим јер им на основу остатка састава треба плеј који разиграва, а ако ризик не успе, ето њих већ после годину дана с неким другим разигравачем - или без Џордана, Грифина и Галинарија. Која је то логика: потпишеш играча на једну плус једну годину, знаш да има опцију догодине да те напусти и ти ћеш њега да пустиш тамо негде до фебруара и ол-стар викенда да греје клупу док му дајеш шансу на кашичицу. Нема теорије. А довести Кајрија да гуши Теово организовање напада је бесмислено, поготово што Милоша не могу да трејдују до јануара.

Оно што ја видим овде је страх да напад Клиперса после повреде Галинарија и вечите енигме зване Блејк Грифин неће бити довољно потентан. У том случају има логике лов на Ирвинга, само је фора у томе што Кајрија морају уловити сада, а сада не могу да дају у замену за њега ништа што би им побољшало састав. Рецимо, у том случају су вишак Теодосић и Галинари, па и Лу Вилијамс, али њих не могу да шкартирају пре јануара. Остали који имају вредност су им потребни уз Кајрија.

Gde ja živim

pre 6 godina

E dođavola. Ništa, ako se i desi drž' se Teo i pokaži šta znaš. Mislim jeste Kajri paklen igrač, ali Teo je kapiten Srbije i kao da mi je član porodice tako da zna se za koga ja navijam. Kajri idi kod Nidže tamo bi mogao svašta da radiš.

mmajstor

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.

suka

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.

činjenica

pre 6 godina

Kajri Irving je izjavio da želi da bude trejdovan u Kliperse. Neka Teodosić vežba dodavanje peškira.
(činjenica, 12. avgust 2017 23:59) # Link komentara
Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-489)

Šta je sada nebeski narode?

Petar

pre 6 godina

E tu sad bitnu ulogu igra koliko je neki igrac placen. Teova plata je smesna, normalno da ce sedeti sa tih 2mio ili koliko vec prima i da ce igrati Kyrie koji ce imati 10 puta vise po sezoni ako dodje. Zato je bitno uzeti visoke ugovore a ne jer ti je malo...

kouč

pre 6 godina

Cak i da igraju zajedno u petorci Teo i Irving veci deo meca, mnogo mi se vise svidja ideja uparivanja Tea i Beverlija nego Tea i Irvinga. Mislim da ce se Teo i Beverli odlicno nadopunjavati, sto zbog odbrane Beverlija sto zbog Teovih asistencija na sutu ovoga.

hau jes nouuuu

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hahahahahahahahahaha, ma da a kao dokaz tvojoj tvrdnji bice njihove plate:)))
Teo ce verovatno dobiti mnogo vecu platu od Irvinga jer je bolji od njega hahahahahahahahaha

MJ11

pre 6 godina

Irving želi u Kliperse ali da li Klipersi žele Irvinga? Pitanje je i šta Klipersi mogu da ponude Kavsima a mislim da bi morali da daju ili Grifina ili Džordana ako ne i obojicu. Dok Rivers je trener koji voli igru sa protokom lopte i to je jedan od razloga zašto su pustili Pola koji je igrač koji mnogo drži loptu kod sebe ali odlično proigrava saigrače a Irving je igrač koji mnogo drži loptu a slabo proigrava, šta će njima onda takav igrač? Irving je vrhunski napadač, ima možda i najbolji prodor i odličan šut ali to karakteristike za beka ne za pleja, ako bi otišao u Kliperse i prostao da manje drži loptu kod sebe ali da uzima najviše šuteva tj. da se prave akcije za njega a ne on da ih stvara moglo bi nešto dobro da ispadne čak bi on Teo mogli da igraju i u istoj petorci.

Serbianwonder13

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde

qqqq

pre 6 godina

Pa mogu i zajedno. Irving ionako nije nikakav plejmejker, on je cist bek suter po stilu igre. Ni u Klivlendu nije bio plejmejker vec je to bio Lebron.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

njima sezona ladno pocinje 17 oktobra??? pauza vise od 4 meseca?? da ne govorim o timovima koji su ispali u prvom kolu play off-a, oni pola godine na pauzi??

3D

pre 6 godina

Citam komentare i vise se ne iznenadjujem. Problem nas Srba, koji inace nece nikad prestati, je taj sto ne umemo da cenimo i vecito smo ljubomorni na neciji uspeh. Znamo da pricamo a nista mi licno nismo uradili. Pljujete po Teu, po Novaku, po svima. Sram vas bilo. Treba da budmeo privilegovani sto zivimo u eri nasih sportista, koji pruzaju neverovatne partije u svojim sportovima. Nikad nam niko nece valjati. Ja sam velii zvezdas, ali ne mogu da kazem da Bogdanovic ne zna nista kad je momak igracina, na primer.

Stevan

pre 6 godina

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KoleCZ, 14. avgust 2017 23:19) # Link komentara

Daj covece o cemu ti govoris? Da li je realno da ovde uopste pravimo poredjenje izmedju Irvinga i Teodosica? Nas je, volimo ga, najbolji je igrac u Evropi... ali u Evropi. A vi zaboravljate gde je evropska kosarka u odnosu na NBA? Zaboravljate da od SAD gubimo 30, 40, 50 razlike i pored toga sto ne salju najbolji tim? To je kao kad u fudbalu uporedis jednog od najboljih igraca iz Premijer lige sa jednim od najboljih ili najboljim igracem Championshipa... Pa da li uopste ima mesta za takvo poredjenje? 🙄😳 Daj malo da spustimo loptu i da pokusamo da budemo objektivni. Pa da li ti mislis da bi taj Irving bio to sto jeste i da bi dostigao nivo igre i kvaliteta da nema mozak i kosarkasku inteligenciju? Smesno.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Irving je decko kome je asistencija misona imenica , kad on organizuje napad je prespor jer decko davi loptu .... Ne kazem da je on los igrac , naprotiv ... fenomenalan napadac ,najbolji ulaz lige ali realno asistencija 0 . I pitam se , hoce li Rivers na pitanje novinara o Irvingu iato iskulirati kao pitanja o Teodosicu !? :)

aaaaaa

pre 6 godina

irvnig nema no-trade klauzulu u svom ugovoru tako da je nebitno gde on hoce da ide ako ne budu imali dobre ponude sada sacekace januar kada ce za njega dobiti iz minesote dobiti tiga I viginsa ili ce otici u finiks ako daju dzeksona bledsoua I krisa

Djenka

pre 6 godina

Šta god da bude Teo ima ugovorom zagarantovane minute. Zaboravljate kako se to radi preko bare? Samo opušteno, gledaćemo Tea bar 20 minuta po meču.

Danilo

pre 6 godina

Džeri Vest jeste faktor koji može mnogo, pokazaje to ceo život, i kao igrač i kao menadžer. Dao je startnog centra Divca za prava na klinca od 17 godina koji se zvao Kobi.Sve ostalo je istorija.
Naravno da mogu ponuditi Galinarija, Beverlija i Viliamsa za Kajrija pa bi ispalo da su zamenili Pola sa Kajrijem što mislim da je odličan potez, pored ostalog Kajri je 7 godina mlađi!
Kavsi isto tako mogu ovu trojku da menjaju za Kazinsa, a to bi mogao biti jak adut Lebrona u borbi sa GSW , posebno ako Rouzova kolena izdrže.
Kazins ionako na kraju sezone jeste slobodan agent a Pelikansi sa dva super centra nisu uspeli ni do plej-ofa, zato je ovoa opcija za njih super.
Ovaj višetimski trejd mi se čini dobitan za sve učesnike pogotovo što je u velikoj meri iznuđen.
Prvi pik za trejd i dalje, po meni, ostaje ipak Melo-Kajri,a ako Melo neće,onda varijanta sa Klipersima i te kako igra.

Cale

pre 6 godina

Ovo bi bilo idealno i za Tea i za Kliperse. Skida pristisak sa njega a ne smanjuje mu znatno minute. Mislim da bi najveći deo utakmice igrali obojica.

Милош-Бн

pre 6 godina

Ако дође Ирвинг Тео неће играти преко 10мин по утакмици. А за ове који говоре да се надају да Клиперси нису довели Теа да седи на клупи, знајте њима ништа не значи име из Европе, мора да се докаже тамо да би га неко ценио. Ето примера Бобија, небитно што је најбољи центар Европе, тамо није уопште добио шансу.

Zemun

pre 6 godina

Zbog Tea prvi put imam zelju da kupim NBA 2K. Ali budimo realni, Kajri je superstar i trenutno jedan od najboljih bekova lige. Sa druge strane, Kavalirsi se nece tek tako ogreci Irvinga, pogotovo ne za problematicnog Grifina.

oblivian

pre 6 godina

Ako ovaj dodje u kliperse teo bi morao biti pet puta bolji od njega da bi usao u prvu petorku.
To bi bio mozda i prelomni momenat u njegovoj karijeri nizbrdo.

milan

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.
(suka, 14. avgust 2017 22:23)
Svidja mi se komentar...Njemu je verovatno najbitnije da negreje klupu. Sa kim ce igrati treba da mu je najmanji problem,bitno da on svoje odigra.

Petar

pre 6 godina

(onako usput, 14. avgust 2017 22:23)

Da je to tako kao sto kazes, sto je skuplje to je bolje, NBA bi bila 20 puta zanimljivija od Evroliga, ali je upravo obrnuto do plejofa u nba.

bugirigi

pre 6 godina

Kajri u snovima ne moze da radi stvari koje radi Teo. Teo ni u snovima ne moze da radi stvari koje radi Kajri. Kraj price. Teo da ima fizikalije na tom nivou bio bi najbolji plej ikada. Ovako moze da dostigne eventualno Stiva Nesa. A Nes je ipak legenda NBA.

Teo je odlican ali ima puno boljih

pre 6 godina

Strasan je jeres reci da jedan od najboljih igraca na svetu(Kajri Irving)je bolji igrac od naseg Tea.Ljudi sta se ovo desava sa nasim narodom?Zatupljenje je prisutno u svim obladtima zivota.

sasha the big hands

pre 6 godina

Irving i bas ne zeli u Clippers, ali mora, jer ga niklo drugi nece, ili nema sta da da za njega. Irving je prvo govorio o Spursima, pa je onda izjavio kako bi jako voleo u Knicks-e, a sad su Cliåppersi, jer su svi drugi odustali...Na kraju, ne znam sta Clippersi to imaju, pa da dovedu Irvinga?

BgHQ

pre 6 godina

@KoleCZ
vjidis sine tvoje razumevanje kosarke je na nivou predskolskog uzrasta.Covek ti je lepo u komentaru objasnio ali ne vredi.Jos mu kazes da ne mrsi.Tuga.

nik

pre 6 godina

Brate citam ovaj komentar da se Klipersi nece odreci Grifina za Irvinga i krstim se.
Oni hteli da ga daju Denveru za Jokica i Mareja a nece za Irvinga.

Uglavnom, ukoliko se ovo i desi, ja ne vidim opciju kako je to moguce da deso bez da npr Rivers ode u Klivlend. A onda kad pogledas, bolje je boti zamena Irvingu nego Riversu....

Fanatik de football

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde
(Serbianwonder13, 15. avgust 2017 08:04)


Po tvome onda moze i u Nuggetse:

1) veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu => Kenneth Farid

2) mladog igraca sa All- Star potencijalom => Jamal Murray

3) pika prve runde 2017/18

+ Barton

Marko

pre 6 godina

Irving može da želi sta hoće, on se baš ništa ne pita. Ima ugovor na još 2 sezone i odrediće ih tamo gde Klivlend to odluči. Kipersi nemaju šta da ponude Klivlendu jer im igrači koji vrede imaju veće plate od Irvinga, a nisam siguran koliko Klivlendu trebaju Grifin i Dzordan.

Hojote

pre 6 godina

Irving ide u Njujork za pikove, Entoni u Hjuston, a Gordon - Ariza - Anderson - Hartenštajn u Finiks; Buker iz Finiksa u Njujork; Džejms u Lejkerse za Bola i pikove; Ingram, Deng i Ntilikina u Portland - Liljard u Lejkerse; Lopez iz Lejkersa, Tajšon Čendler i Najt iz Finiksa u Indijanu za Tarnera u Lejkersima. U svakom slučaju Lejkersi, Hjuston i Njujork prave šampionske ekipe.
Lejkersi C Turner, PF Randle, SF James, SG Igoudala ,PG Lillard
Njujork C Drummond, PF Porzingis, SF Joe Johnson ,SG Booker, PG Irving
Hjuston C Capela, PF Bosh, SF Anthony, SG Harden, PG Paul
Klipersi C Jordan, PF Grifin, SF Galinari, SG Wade, PG Teodosic

Pantaginjo

pre 6 godina

Милош-Бн, 15. avgust 2017 07:12)

# Link komentara Bobi,najbolji centar Evrope? Zvezdaš sam ,ali brate,lupi,pa osta živ,nešto kao Novica samoubica,da je koristan u JSD,čovjek samo koči mladje igrače,niđe ne može igrati tu ulogu osim u Partiđan,paljevina ,koja na taj račun,palione kojima je IQ sobne temperature,u prevodu Grobare...

činjenica

pre 6 godina

Kajri Irving je izjavio da želi da bude trejdovan u Kliperse. Neka Teodosić vežba dodavanje peškira.
(činjenica, 12. avgust 2017 23:59) # Link komentara
Preporučujem (+38)Ne preporučujem (-489)

Šta je sada nebeski narode?

hau jes nouuuu

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hahahahahahahahahaha, ma da a kao dokaz tvojoj tvrdnji bice njihove plate:)))
Teo ce verovatno dobiti mnogo vecu platu od Irvinga jer je bolji od njega hahahahahahahahaha

Sladjan

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu

KoleCZ

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:) 
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA. 
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo

konkurencija kao Bufon i Stojkovic:)

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))

Danilovgrad

pre 6 godina

Alo pametnjakovici nije Teodosic nekakvi anonimus, to je najbolji plej Evrope, vec duzi niz godina... Kad je sklapao ugovor sa timom, ujedno je po ugovoru potpisano da igra minimum 30minuta po utakmici, pa sad neka dolazi ko god oce...

Cale

pre 6 godina

Ovo bi bilo idealno i za Tea i za Kliperse. Skida pristisak sa njega a ne smanjuje mu znatno minute. Mislim da bi najveći deo utakmice igrali obojica.

oblivian

pre 6 godina

Ako ovaj dodje u kliperse teo bi morao biti pet puta bolji od njega da bi usao u prvu petorku.
To bi bio mozda i prelomni momenat u njegovoj karijeri nizbrdo.

onako usput

pre 6 godina

teo je bolji igrac od irvinga.
(mile, 14. avgust 2017 20:46)

Hocemo li da komentarisemo patrijotski i neozbiljno...ili objektivno, pitanje je sad:)
Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!

mmajstor

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.

Danilo

pre 6 godina

Džeri Vest jeste faktor koji može mnogo, pokazaje to ceo život, i kao igrač i kao menadžer. Dao je startnog centra Divca za prava na klinca od 17 godina koji se zvao Kobi.Sve ostalo je istorija.
Naravno da mogu ponuditi Galinarija, Beverlija i Viliamsa za Kajrija pa bi ispalo da su zamenili Pola sa Kajrijem što mislim da je odličan potez, pored ostalog Kajri je 7 godina mlađi!
Kavsi isto tako mogu ovu trojku da menjaju za Kazinsa, a to bi mogao biti jak adut Lebrona u borbi sa GSW , posebno ako Rouzova kolena izdrže.
Kazins ionako na kraju sezone jeste slobodan agent a Pelikansi sa dva super centra nisu uspeli ni do plej-ofa, zato je ovoa opcija za njih super.
Ovaj višetimski trejd mi se čini dobitan za sve učesnike pogotovo što je u velikoj meri iznuđen.
Prvi pik za trejd i dalje, po meni, ostaje ipak Melo-Kajri,a ako Melo neće,onda varijanta sa Klipersima i te kako igra.

prodigyCZ

pre 6 godina

da li je moguce da postoje ljudi koji pljuju po Teu?!koja ste vi vrsta pacijenata...ccc...jos gore ako ste Srbi.Znamo da Teo nije najbolji na svetu,nije ni najbolji bek,ali je nas,i sta vam smeta kad neko napise da je najbolji na svetu,bolji od Irvinga i slicne stvari,jeste malo preterivanje ali ljudi ga vole i ne vidim nista lose u tome.

onako usput

pre 6 godina

Sinko, ako ne znas ko je bolji pogledaj im ugovore, i pritom zaboravi ko je od njih Srbin a ko Amer!!!
(onako usput, 14. avgust 2017 21:15)

To sto si rekao oznacava samo ko je skuplji, a ko je bolji ostaje samo u oku posmatraca.
(mmajstor, 14. avgust 2017 21:24)

U vecini slucajeva, ono sto je skuplje je i kvalitetnije! Sa razlogom je skuplje, kapiras?:) A to "u oku posmatraca" hehe setih se moje supruge kada je rekla da je nas fiat 500 bolji i lepsi od komsijinog mercedesa koji je 7 puta skuplji. E pa rodjace, ne radi se tu vise o tome de je u oku posmatraca (moja supruga) fiat bolji od mercedesa vec se radi o ili o neznanju, ili o ljubomori:)

Runzo Objektivni

pre 6 godina

Prosecan srpski internet komentator, poznavalac svega i svacega. Prvo je Teodosic bio prodavac magle, pa silovatelj lopti u napadu, pa isfolirani plej, pa covek koji nikada nece osvojiti EL niti bilo sta sa reprezentacijom jer je luzer, te igrac koji nikada nece biti ni blizu najboljeg na svojoj poziciji, onda i neko ko nikada nece otici u NBA jer nema kvaliteta, a sad jos i dodavac peskira za ogromne pare. Alal ti vera Milose Teodosicu, vrtis ceo kosarkaski svet oko malog prsta, ali ne mozes da prevaris Pericu koji gleda youtube po ceo dan. Provaljen si.

satelit

pre 6 godina

Onda mu je bolje da ide! Ono sto mene brine,jesu njegovi problemi sa listom koji su ocigledno hronicni.. Tako da me nebi iznenadilo da Irving zaista i dodje

Hojote

pre 6 godina

Irving ide u Njujork za pikove, Entoni u Hjuston, a Gordon - Ariza - Anderson - Hartenštajn u Finiks; Buker iz Finiksa u Njujork; Džejms u Lejkerse za Bola i pikove; Ingram, Deng i Ntilikina u Portland - Liljard u Lejkerse; Lopez iz Lejkersa, Tajšon Čendler i Najt iz Finiksa u Indijanu za Tarnera u Lejkersima. U svakom slučaju Lejkersi, Hjuston i Njujork prave šampionske ekipe.
Lejkersi C Turner, PF Randle, SF James, SG Igoudala ,PG Lillard
Njujork C Drummond, PF Porzingis, SF Joe Johnson ,SG Booker, PG Irving
Hjuston C Capela, PF Bosh, SF Anthony, SG Harden, PG Paul
Klipersi C Jordan, PF Grifin, SF Galinari, SG Wade, PG Teodosic

bili andol

pre 6 godina

@nista o nicemu
U NBA kidaju Kapela,Paculija i Vucevic sto dalje implicira da su oni mnogo bolji igraci od Tea,eno Svajcarska,Gruzija i Crna gora igraju finale sa amerima,a Srbi se kolju sa Holandijom i Slovackom u f diviziji

Милош-Бн

pre 6 godina

Ако дође Ирвинг Тео неће играти преко 10мин по утакмици. А за ове који говоре да се надају да Клиперси нису довели Теа да седи на клупи, знајте њима ништа не значи име из Европе, мора да се докаже тамо да би га неко ценио. Ето примера Бобија, небитно што је најбољи центар Европе, тамо није уопште добио шансу.

Djenka

pre 6 godina

Šta god da bude Teo ima ugovorom zagarantovane minute. Zaboravljate kako se to radi preko bare? Samo opušteno, gledaćemo Tea bar 20 minuta po meču.

Sakaluda

pre 6 godina

Ako se to desi, nazalost, Teo se nece naigrati. Teo je valjda i trazio tim u kome ce imati zagarantovanu minutazu, a finansije su bile u drugom planu. Sada ce i minutaza biti u drugom planu, pa bi tako uprava klipersa izigrala Tea.

Nadam se da Irving nece u kliperse. Čibe!

TEO#4

pre 6 godina

Teo nije bolji igrac od Irvinga. Stavise, malo je onih koji su bolji od Irvinga.

Ako mu stvarno ovo urade plasim se da cemo ga gledati vec sledece sezone u Evropi jer mu nece dati ni postenu sansu.

Nadam se da nisu dovodili Tea da bi ga stavili na klupu i davali mu 10mnta po utakmici.

bugirigi

pre 6 godina

Kajri u snovima ne moze da radi stvari koje radi Teo. Teo ni u snovima ne moze da radi stvari koje radi Kajri. Kraj price. Teo da ima fizikalije na tom nivou bio bi najbolji plej ikada. Ovako moze da dostigne eventualno Stiva Nesa. A Nes je ipak legenda NBA.

Dimitrije

pre 6 godina

Poenta je da se Irving nista ne pita gde ce biti trejdovan , tako da se ovo verovatno nece desiti jer Klipersi nemaju sta da ponude Kavsima.

Petar

pre 6 godina

E tu sad bitnu ulogu igra koliko je neki igrac placen. Teova plata je smesna, normalno da ce sedeti sa tih 2mio ili koliko vec prima i da ce igrati Kyrie koji ce imati 10 puta vise po sezoni ako dodje. Zato je bitno uzeti visoke ugovore a ne jer ti je malo...

Gde ja živim

pre 6 godina

E dođavola. Ništa, ako se i desi drž' se Teo i pokaži šta znaš. Mislim jeste Kajri paklen igrač, ali Teo je kapiten Srbije i kao da mi je član porodice tako da zna se za koga ja navijam. Kajri idi kod Nidže tamo bi mogao svašta da radiš.

koki

pre 6 godina

Ako Irving dodje smesno je i nazivati Tea njegovom konkurencijom:)
Irving je miljama ispred Tea, mladji a iskusniji i dokazaniji sto se tice NBA.
Setimo se da je Irving bio u ekipi koja je dva puta razbila sa 40 razlike ekipu u kojoj je igrao Teo:)))
(konkurencija kao Bufon i Stojkovic:), 14. avgust 2017 21:05)

# Link komentara

37, 3, 30 u poslednjoj utakmici Teo je bio povredjen (jos od Argentine). A poredjenje je krajnje retardirano. Da je Teo igrao sa Karijem, Klejom, Hardenom, Kazinsom, a Kajri sa Bircaninom, Stimarom i Jovicem opet bi bio isti rezultat. U stvari da je moja baba igrala sa Karijem, Klejom, Kazinsom i Hardenom bio bi isti rezultat.

suka

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.

emi

pre 6 godina

Volio bih da mi neko od uvazenih strucnjaka objasni kako da klipersi naprave trejd na koji bi kavsi prihvatili. Teo i Galinari ne mogu biti trejdovani do decembra! Grifin je zvijezda ekipe sa tek potpisanim max ugovorom i njegov trejd ne dolazi u obzir. Sigurno ce tata da posalje svog sina kod Dzejmsa da ga on uci kako treba da igra!
Sta vam je ostalo za trejd strucnjaci -
1. - Beverli - strasan defanzivac sa odlicnim ugovorom za klub
2. - Deker i Vilijams
3. - pik sa sljedeceg drafta koji ce biti oko dvadesetog mjesta sto znaci ne preterano vrijedan.
Ma i da dodje dzaba pitanje je koliko Rivers zeli u timu igraca koji zeli da bude zvijezda tima, a ako cemo realno on to nije.

Stevan

pre 6 godina

Irving jeste bolji skorer, daje koseve iz nemogucih prodora, brzi, eksplozivniji ali mozak i asistenciju nikad nece imati ni priblizno kao nas Teo tako da sine ne mrsi ga ovde po mnogo
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (KoleCZ, 14. avgust 2017 23:19) # Link komentara

Daj covece o cemu ti govoris? Da li je realno da ovde uopste pravimo poredjenje izmedju Irvinga i Teodosica? Nas je, volimo ga, najbolji je igrac u Evropi... ali u Evropi. A vi zaboravljate gde je evropska kosarka u odnosu na NBA? Zaboravljate da od SAD gubimo 30, 40, 50 razlike i pored toga sto ne salju najbolji tim? To je kao kad u fudbalu uporedis jednog od najboljih igraca iz Premijer lige sa jednim od najboljih ili najboljim igracem Championshipa... Pa da li uopste ima mesta za takvo poredjenje? 🙄😳 Daj malo da spustimo loptu i da pokusamo da budemo objektivni. Pa da li ti mislis da bi taj Irving bio to sto jeste i da bi dostigao nivo igre i kvaliteta da nema mozak i kosarkasku inteligenciju? Smesno.

kouč

pre 6 godina

Cak i da igraju zajedno u petorci Teo i Irving veci deo meca, mnogo mi se vise svidja ideja uparivanja Tea i Beverlija nego Tea i Irvinga. Mislim da ce se Teo i Beverli odlicno nadopunjavati, sto zbog odbrane Beverlija sto zbog Teovih asistencija na sutu ovoga.

petarczv

pre 6 godina

Klipersi nisu ni uzeli Tea (nedokazanog u NBA) kao prvu opciju! Preveliki bi to rizik bio za takvu ekipu.... ali objasni ti to nasim patriJotama. E, pa evo vam sada dokaza da je Teo planiran pre svega za klupu
(Sladjan, 14. avgust 2017 21:10)

A dokaz je da je irwing reko da bi zeleo u cliperse????!?? O boze kakvih mozgova ima. Pre samo mesec dana je reko da bi u san antonio,minesotu,nikse ili miami...a clipersi su planirali da irwing odluci da napusti cavse da izrazi zelju da ode u cetri druga kluba da se sa njima ne dogovori i onda dodje u cliperse...mnogo si pametan

nik

pre 6 godina

Brate citam ovaj komentar da se Klipersi nece odreci Grifina za Irvinga i krstim se.
Oni hteli da ga daju Denveru za Jokica i Mareja a nece za Irvinga.

Uglavnom, ukoliko se ovo i desi, ja ne vidim opciju kako je to moguce da deso bez da npr Rivers ode u Klivlend. A onda kad pogledas, bolje je boti zamena Irvingu nego Riversu....

JimBeam

pre 6 godina

Jedno su zelje, drugo mogucnosti. Irving nema non trade klauzulu i Kavsi mogu da ga trejduju gde zele. Ako dobiju najbolju ponudu od Finiksa, File ili Netsa, igrace tamo. Ne pita se on niti moze da bira tim koji ima sampionske ambicije. Naprotiv, realnije je da ce ga pokupiti neka truba fransiza koja ima dva-tri talentovana klinca i dobre pikove.

isteram zlo, uteram dobro

pre 6 godina

njima sezona ladno pocinje 17 oktobra??? pauza vise od 4 meseca?? da ne govorim o timovima koji su ispali u prvom kolu play off-a, oni pola godine na pauzi??

Teo je odlican ali ima puno boljih

pre 6 godina

Strasan je jeres reci da jedan od najboljih igraca na svetu(Kajri Irving)je bolji igrac od naseg Tea.Ljudi sta se ovo desava sa nasim narodom?Zatupljenje je prisutno u svim obladtima zivota.

qqqq

pre 6 godina

Pa mogu i zajedno. Irving ionako nije nikakav plejmejker, on je cist bek suter po stilu igre. Ni u Klivlendu nije bio plejmejker vec je to bio Lebron.

Иван

pre 6 godina

Клиперси јесу узели Теа као прву опцију (не кошгетерску, него организаторску). Зато је и добио уговор какав је добио: коцкали су се с њим јер им на основу остатка састава треба плеј који разиграва, а ако ризик не успе, ето њих већ после годину дана с неким другим разигравачем - или без Џордана, Грифина и Галинарија. Која је то логика: потпишеш играча на једну плус једну годину, знаш да има опцију догодине да те напусти и ти ћеш њега да пустиш тамо негде до фебруара и ол-стар викенда да греје клупу док му дајеш шансу на кашичицу. Нема теорије. А довести Кајрија да гуши Теово организовање напада је бесмислено, поготово што Милоша не могу да трејдују до јануара.

Оно што ја видим овде је страх да напад Клиперса после повреде Галинарија и вечите енигме зване Блејк Грифин неће бити довољно потентан. У том случају има логике лов на Ирвинга, само је фора у томе што Кајрија морају уловити сада, а сада не могу да дају у замену за њега ништа што би им побољшало састав. Рецимо, у том случају су вишак Теодосић и Галинари, па и Лу Вилијамс, али њих не могу да шкартирају пре јануара. Остали који имају вредност су им потребни уз Кајрија.

3D

pre 6 godina

Citam komentare i vise se ne iznenadjujem. Problem nas Srba, koji inace nece nikad prestati, je taj sto ne umemo da cenimo i vecito smo ljubomorni na neciji uspeh. Znamo da pricamo a nista mi licno nismo uradili. Pljujete po Teu, po Novaku, po svima. Sram vas bilo. Treba da budmeo privilegovani sto zivimo u eri nasih sportista, koji pruzaju neverovatne partije u svojim sportovima. Nikad nam niko nece valjati. Ja sam velii zvezdas, ali ne mogu da kazem da Bogdanovic ne zna nista kad je momak igracina, na primer.

MJ11

pre 6 godina

Irving želi u Kliperse ali da li Klipersi žele Irvinga? Pitanje je i šta Klipersi mogu da ponude Kavsima a mislim da bi morali da daju ili Grifina ili Džordana ako ne i obojicu. Dok Rivers je trener koji voli igru sa protokom lopte i to je jedan od razloga zašto su pustili Pola koji je igrač koji mnogo drži loptu kod sebe ali odlično proigrava saigrače a Irving je igrač koji mnogo drži loptu a slabo proigrava, šta će njima onda takav igrač? Irving je vrhunski napadač, ima možda i najbolji prodor i odličan šut ali to karakteristike za beka ne za pleja, ako bi otišao u Kliperse i prostao da manje drži loptu kod sebe ali da uzima najviše šuteva tj. da se prave akcije za njega a ne on da ih stvara moglo bi nešto dobro da ispadne čak bi on Teo mogli da igraju i u istoj petorci.

Petar

pre 6 godina

(onako usput, 14. avgust 2017 22:23)

Da je to tako kao sto kazes, sto je skuplje to je bolje, NBA bi bila 20 puta zanimljivija od Evroliga, ali je upravo obrnuto do plejofa u nba.

Rudi Tomjanovic

pre 6 godina

Irving je decko kome je asistencija misona imenica , kad on organizuje napad je prespor jer decko davi loptu .... Ne kazem da je on los igrac , naprotiv ... fenomenalan napadac ,najbolji ulaz lige ali realno asistencija 0 . I pitam se , hoce li Rivers na pitanje novinara o Irvingu iato iskulirati kao pitanja o Teodosicu !? :)

Pantaginjo

pre 6 godina

Милош-Бн, 15. avgust 2017 07:12)

# Link komentara Bobi,najbolji centar Evrope? Zvezdaš sam ,ali brate,lupi,pa osta živ,nešto kao Novica samoubica,da je koristan u JSD,čovjek samo koči mladje igrače,niđe ne može igrati tu ulogu osim u Partiđan,paljevina ,koja na taj račun,palione kojima je IQ sobne temperature,u prevodu Grobare...

Serbianwonder13

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde

Fanatik de football

pre 6 godina

Klivlend trazi za Irvinga sledece- veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu, mladog igraca sa All- Star potencijalom i pika prve runde
(Serbianwonder13, 15. avgust 2017 08:04)


Po tvome onda moze i u Nuggetse:

1) veterana koji moze odmah da pomogne u borbi za titulu => Kenneth Farid

2) mladog igraca sa All- Star potencijalom => Jamal Murray

3) pika prve runde 2017/18

+ Barton

Extream

pre 6 godina

Samo da dodam da Teo i Galo ne mogu da budu tradeovani do sredine decembra, jer su u offseasonu potpisali ugovore... Tako da ovi zamisljeni tradeovi koji ukljucuju ovu dvojicu ostaju na cekanju...

BgHQ

pre 6 godina

@KoleCZ
vjidis sine tvoje razumevanje kosarke je na nivou predskolskog uzrasta.Covek ti je lepo u komentaru objasnio ali ne vredi.Jos mu kazes da ne mrsi.Tuga.

Zemun

pre 6 godina

Zbog Tea prvi put imam zelju da kupim NBA 2K. Ali budimo realni, Kajri je superstar i trenutno jedan od najboljih bekova lige. Sa druge strane, Kavalirsi se nece tek tako ogreci Irvinga, pogotovo ne za problematicnog Grifina.

milan

pre 6 godina

Miloš je Point Guard, a Irving više Shooting Guard. Mogu i njih dvojica zajedno u timu. Jedino što su obojica nula u odbrani, ali zato su tu ona dva divljaka da jedu sve u reketu.
(suka, 14. avgust 2017 22:23)
Svidja mi se komentar...Njemu je verovatno najbitnije da negreje klupu. Sa kim ce igrati treba da mu je najmanji problem,bitno da on svoje odigra.

aaaaaa

pre 6 godina

irvnig nema no-trade klauzulu u svom ugovoru tako da je nebitno gde on hoce da ide ako ne budu imali dobre ponude sada sacekace januar kada ce za njega dobiti iz minesote dobiti tiga I viginsa ili ce otici u finiks ako daju dzeksona bledsoua I krisa

sasha the big hands

pre 6 godina

Irving i bas ne zeli u Clippers, ali mora, jer ga niklo drugi nece, ili nema sta da da za njega. Irving je prvo govorio o Spursima, pa je onda izjavio kako bi jako voleo u Knicks-e, a sad su Cliåppersi, jer su svi drugi odustali...Na kraju, ne znam sta Clippersi to imaju, pa da dovedu Irvinga?

Marko

pre 6 godina

Irving može da želi sta hoće, on se baš ništa ne pita. Ima ugovor na još 2 sezone i odrediće ih tamo gde Klivlend to odluči. Kipersi nemaju šta da ponude Klivlendu jer im igrači koji vrede imaju veće plate od Irvinga, a nisam siguran koliko Klivlendu trebaju Grifin i Dzordan.